Stretched loft brød: hvad skal man gøre?

Hvad skal der gøres, hvis der er et hul i loftet? Behovet for fuldstændigt at udskifte spændedækslet opstår ikke altid. Det afhænger af størrelsen af ​​hullet og materialet på nettet.

For nylig installerer i tilfælde af reparation af en lejlighed eller et hus et nedhængt loft. Det er praktisk og moderne, især da denne variant af belægningen tillader at undgå oversvømmelse. Loftet kan modstå en belastning på 100 kg / m2. Men nogle gange er der fejl i det.

Årsager til beskadigelse af stoffet

Tynd film bliver ofte revet af lejere under reparation eller omlægning af møbler. I tilfælde af, at sømmen blot spredes, eliminerer bygherrer på garantikortet problemet.

Normalt er spændedækslet givet en garanti på op til 12 år.

Hvis der i løbet af operationen var et hul i loftet, skal fabrikanten i henhold til kontrakten fjerne fejlen eller ændre belægningen fuldstændigt.

Årsager til pauser forårsaget af specialister:

 • lav kvalitet materiale;
 • krænkelser af teknologien for svejsesømme;
 • for tæt web ved installation.

Hvad skal man gøre, hvis der opdages skade?

Når der opstår en pause i sømmen, er den bedste udvej helt at ændre belægningen. Men så skal du ikke genbruge til dette firma. Hvor er garantien for, at der igen ikke er noget andet problem med loftet? Det er mere rimeligt at kræve at returnere det betalte beløb og bestille dækning i en anden organisation.

I tilfælde af en pause i beboernes skyld vil afskaffelsen af ​​fejlen ske på bekostning af kunden.

Sådan repareres loftet

Er det muligt at reparere punkteringen på lærredet? Dette bestemmes af hullets art. Spændbelægninger er fremstillet af PVC-polyvinylchlorid og udføres ved hjælp af kileteknologi. I det første tilfælde kan loftet kun repareres af en ekspert på dette område. Den anden mulighed tyder på muligheden for selv reparation skade.

For at reparere det nedhængte loft skal du:

 • stof klæbende tape;
 • nylon tråd;
 • maling;
 • varme pistol;
 • værktøj;
 • trappestige.

Loftgabet kan stige. For at undgå dette skal vi straks tage øjeblikkelig handling:

 1. Mellemrummet er fastgjort med dobbeltsidet tape.
 2. Specialister kaldes hvem der vil analysere og foreslå løsninger på problemet.
 3. Defekt spor er gemt af en dekorativ element-applikation eller en lampe.
 4. Reparere det revne loft er muligt i tilfælde, hvor der var et snit af en lille størrelse og 20 cm fra væggen.

Fejlrensningsmuligheder:

 1. Fjern baguetten, stræk filmen, så skaden bliver usynlig, og monter derefter baguetten ved loftet og væggen.
 2. Limfilmen - Udvalgt materiale af samme farve med overfladen af ​​spændevævet.
 3. Det lille hul er maskeret med yderligere elementer.
 4. Fiberglass wallpapers er limet til problemområdet og tonet til farven på loftet.
 5. Et lille snit skjuler nylongarn til syning. Derefter stedet for behandling af farvetone under belægningens tone.

Hvad skal man gøre, hvis lærredet brød i den centrale del? Derefter er demontering nødvendig. Et stykke, der er beskadiget, er afskåret, og et nyt materiale er loddet på plads. Men efter reparation i loftet vil sømmen blive mærkbar. I tilfælde af at denne indstilling ikke er egnet, skal du helt udskifte belægningen.

Konklusion om emnet

Hvis spændingen på lærredet pludselig viste et hul, så skal du straks kontakte den virksomhed, der installerede loftet. Du bør ikke gøre noget alene, uden de nødvendige værktøjer og faglige færdigheder i denne sag, ellers kan situationen forværre.

Hvis der er mærkbare huller i fastgørelsespunkter uden ekstern indflydelse, er dette en fabrikationsfejl, som specialister er forpligtet til at fjerne gratis.

Hvis lejeren gennembor loftet, hvad skal han gøre? Det vigtigste - ikke panik. Det er nødvendigt at forsegle dette sted forsigtigt og straks ringe til mesteren. Det er vigtigt at ansætte kvalificerede fagfolk. Kun fagfolk har erfaring med at eliminere forskellige skader og vil nemt reparere spændingsmaterialet.

Hvad skal man gøre, hvis det gennemboret strækker loftet?

Indtil ikke så for nylig blev ophængte lofter i vores område opfattet som et vidunder, tilgængeligt for en lille kreds af mennesker. Tiden står ikke stille, og i dag er de ophørt med at være noget usædvanligt, de har perfekt anbefalet sig selv som en æstetisk, pålidelig og overkommelig løsning i design. På trods af disse fordele står en hel del mennesker over for loftskader. Gusts og nedskæringer kan være forskellige, nogle af dem bringer dem ikke med problemer, men spørgsmålet er hvad man skal gøre, hvis du gennemboret strækloftet, mange bliver spurgt, også til forebyggende formål.

Skær det nedhængte loft, hvad skal man gøre? Han vil ikke sprede sig?

Så alle hullerne i loftet er forskellige, ikke kun med hensyn til deres størrelse, men også fra placeringen af ​​deres placering. Hvis hullediameteren er mindre end 5 millimeter, så er der intet at bekymre sig om, så små udskæringer elimineres let og uden problemer. Mellemstore og store huller, henholdsvis inden for 4-6 centimeter og mere end 6, kan allerede forårsage problemer.

Meget afhænger af punkteringsstedet. Hvis for eksempel loftet blev revet tæt på væggen, inden for 40 centimeter, så er det en situation, og hvis afstanden er længere eller dækningen skæres i midten, så er den helt anderledes.

Overvej hver situation separat.

Minimal hovedpine leverer små stykker, op til 5 millimeter. Et sådant hul er let at klæbe med et net af sådan farve eller tæt på resten af ​​belægningen. Dette kan gøres udefra eller indenfor, vigtigst af alt, så maling over punkteringsstedet. Som et resultat vil det være praktisk taget umuligt for en fremmed at finde ud af, hvor impulsen opstod.

Det er sværere, alt er med punkteringer op til 5 centimeter. Her skal du simpelthen klæbe klippet ikke virker, i det mindste vil det være stærkt slående. Den nemmeste måde er, hvis skæret er placeret tæt på væggen. I dette tilfælde skal du fjerne et stykke omslag og afskære ekstra harpunen. Dernæst skal du limse harpunet i loftet, varme reparationsområdet og returnere dækslet til baguetten. Denne procedure vil helt fjerne fejlen.

Hvis problemområdet ligger langt fra væggen, ville en rationel løsning være at dekorere et defekt område, f.eks. Med stjerner, blomster eller andre elementer. For flere store nedskæringer afhænger meget af afstanden fra væggen.

Sagen om den første "skåret ved væggen"

Det er helt ret simpelt, du skal udføre de trin, der allerede er beskrevet ovenfor, med fjernelse af bladet og skæring af harpunen. Men hvis et problem blev opdaget ikke langt fra lysekronen, så er det meget sværere at løse det, og det vil kræve brug af ekstra materialer.

Sagen om det andet "skåret ved siden af ​​lysekronen"

I dette tilfælde vil det i det mindste ikke være muligt at skære et snit med lignende materiale, hvis opgaven er at bevare belægningenes korrekte udseende. Løsningen kan dekorere en defekt med et spejl eller en polyurethanplade. En sådan måde at reparere klippet på vil være en effektiv løsning på problemet. Desuden vil loftet efter reparationen blive meget flot og attraktivt.

Årsager til impuls

Med al sin pålidelighed og holdbarhed kan spændingsvævet ikke blot udsættes for forskellige skader. Der er punkteringer og udskæringer oftere end ønsket, og det skyldes følgende grunde:

 • skødesløs håndtering af nettet i færd med at udføre reparationsarbejde tæt på loftet
 • enhver forsømmelighed ved montering af tagskægget kan forårsage punktering;
 • brug af genstande med skarpe kanter
 • en flaskehætte, der "skyder" i loftet, kan let beskadige det;
 • Der kan opstå huller som følge af brugen af ​​dårlig kvalitet eller ukorrekt installationsteknologi.
 • Brug af for kraftig en lyskilde, der kan smelte belægningen.

Problemfri stofloft

Det vil være held og lykke, hvis der er et lille hul på sådant materiale, da det er ret nemt at ordne det. I denne situation vil frelsen være den sædvanlige nål, hvorved det dannede hul kan darneres uden problemer og derefter males over. Her er der imidlertid en vigtig nuance: det er nødvendigt at arbejde forsigtigt med en nål, ellers kan du gøre det i færd med at reparere nye huller.

Hvis punkteringen er lidt større, kan den forsegles med et belægningslignende materiale. Det er tilladt at anvende endnu andet materiale, hvis det krævede materiale ikke er ved hånden, fordi stifterne stadig viser sig at være malet over. Du kan bruge lim, så længe plaster passer tæt og uden huller i loftets kanter.

PVC film

Med sådant materiale bliver nødt til at opleve flere problemer, fordi det er mindre vedligeholdeligt.

Til noten: Et snit vil imidlertid være af stor betydning, fordi hvis problemområdet er tæt på væggen, vil det ikke være svært at afskære det defekte afsnit, varme lærredet og fylde det tilbage i profilen.

Hvis afstanden er ret stor, kan du bruge dekorationen eller sætte en spotlampe med en plastikring i stedet for skade. Udsmykning kan løse problemet med store åbninger, men i dette tilfælde vil installationen af ​​en ny belægning være den mest rationelle og korrekte måde at rette op på situationen.

Lærredet gik langs sømmen

Dette sker normalt på grund af den ringe kvalitet af samlingstjenester eller materiale fra producenten. Du bør ikke forsøge at rette op på situationen på egen hånd, der er en direkte fejl hos tjenesteudbydere, så du skal bare erstatte loftet med en bedre. Det eneste, der kan være nødvendigt, er at forsegle hullet med improviserede midler, så hullet ikke går videre, hvorefter du skal ringe til specialister og løse problemerne med hjælp fra fagfolk.

Vand kom ind i loftet

Stikker til loftet

Dette problem kan elimineres på to måder. I det første tilfælde laves et lille hul i hjørnet med slidbanen fastgjort for at udligne trykket. Ulempen ved denne mulighed bør anerkende loftets uundgåelige deformation. Den anden metode hjælper med at undgå dette, men det er mere tidskrævende, da det indebærer demontering og tætning af leddene med det "sorte" loft ved hjælp af skum.

Fjernelse af spændingsoverfladen

Fjernelse af belægningen afhænger af installationsmetoden. Under afmonteringsprocessen kan belægningen kun efterlades med intakte harpooninstallationsmetode, i alle andre tilfælde forekommer den uundgåelige deformation af banen ved kanterne, hvilket udelukker muligheden for gentagen brug.

konklusion

Som det fremgår af det ovenfor beskrevne materiale, er det ikke så svært at forsegle punkteringen eller skæringen, der er dannet i strækloftet. Det eneste, der skal huskes, er, at reparationsarbejde kun skal startes efter en grundig analyse af den aktuelle situation. Det gør ikke ondt for uhøfligt og objektivt vurderer din styrke så meget som muligt, for i arbejde med dårlig kvalitet kan du ikke rette op på situationen, men tværtimod forværre det. Det er derfor, at hvis der ikke er tillid til deres evner, er det bedre at bruge professionelle tjenester.

Stretched loft brød hvad skal man gøre?

Udskiftning eller reparation?

På grund af fremkomsten af ​​højkvalitets og forholdsvis billige materialer er installationen af ​​et strækloft ophørt med at være prerogativet for ekstremt velhavende mennesker. I dag er det blevet en praktisk, praktisk og smuk måde at skjule fejlene i konstruktionen af ​​loftet, beskyt dig mod oversvømmelser og få et stilfuldt og unikt design takket være en bred vifte af farver og teksturer. Men med alle dens fordele forbliver chancen for ved et uheld at beskadige lærredet med en skarp genstand ret høj. Hvordan skal det fungere i en så ubehagelig situation? Skal det udskiftes helt?

galleri

Årsager til impulser

Først og fremmest foreslår vi at håndtere de faktorer, der kan forårsage det nuværende stygge udseende af dit strækloft.

 1. Split sømme. Et sådant fænomen betragtes som et ægteskab, hvilket betyder, at det er en 100% garanteret sag. Ofte er sømene divergeret på grund af overdreven overstretching af nettet under installationen eller på grund af den utilfredsstillende kvalitet af sømmen selv.
 2. Skær i nærheden af ​​muren på grund af baguetteslag. Årsagen til dette kan være uretfærdig installation af profiler, samt en garanti sag, så omkostningerne ved reparationsarbejde ikke falder på dine skuldre.
 3. Rush på grund af punktering. Skylden kan være hans egen uopmærksomhed under installationen af ​​tagskærer, bevægelse, aktive spil af børn, løber for eksempel dart i loftet eller kærlighed til mousserende vine.
 4. Lækage. Hvis der ikke desto mindre skete noget, som du var bange for, og naboerne lykkedes at oversvømme dig, skal du handle meget omhyggeligt. For at dræne det akkumulerede vand er det nødvendigt at demontere hjørnet af strækloftet nærmest oversvømmelsesstedet, dræne vandet, tørre overfladen, returnere lærredet til stedet under baguetten og reparer resultatet med en varmepistol.
 5. Flænge. Opstår normalt enten når lærredets liv udløber eller på grund af sin dårlige kvalitet installation. Det andet tilfælde, som du forstår, er en garanti.

I tilfælde af et loft i loftet på grund af materiale af dårlig kvalitet eller uretfærdig installation, skal alle reparationer eller udskiftning af nettet udføres af fabrikanten selvfølgelig på egen regning. Men straks er der et ret rimeligt spørgsmål, om det er værd at stole på reparationen til herrer, der allerede har bevist sig fra en ikke særlig god side. Måske skal du gøre krav på moralsk kompensation fra dem og vende tilbage til et mere pålideligt kontor?

video

Operationelle foranstaltninger til at skære strækloftet

Hvis strækloftet er ophørt med at tilfredsstille udseendet på grund af en snit eller punktering forårsaget af din fejl, er alt du kan gøre, ikke at panikere og ikke lægge pres på lærredens overflade. Især denne erklæring er relevant, når det kommer til loftet for PVC-film. Du kan jo ikke forstyrre hende på nogen måde. Så meget som vi kan rådgive dig, er det pænt at klæbe det sprængende sted med tape, således at snittet ikke spredes endnu mere før ankomsten af ​​specialister, som enten starter reparationer på stedet eller demonterer lærredet og reparerer det hos firmaet.

PVC loft restaurering

Det er værd at foretage en reservation med det samme, at genoprettelsen kun kan gøres, hvis loftet strækkes med kileformet teknologi, og kun i tilfælde, hvor defekten er placeret i en afstand på højst 20 cm fra væggen.

Det er rigtigt at fjerne den angivne fejl, hvis du strækker loftet, så skaden er skjult af baguetten. For at opnå denne manipulering blev baguetten midlertidigt fjernet, og efter spænding er PVC-folien monteret tilbage.

Hvis kniven er beskadiget ikke tæt på væggen, men tættere på midten, skal den demonteres og udføres reparationer på fabrikken. For at gøre dette beskadiges den beskadigede del, så bliver det manglende område loddet på nettet. Sandt, efter dette vil dit strækloft få en søm, hvis en sådan beslutning ikke passer dig, så er det eneste udvej at installere et nyt lærred.

Reparer stof stræk loft

Metoder til reparation stof stræk loft afhænger af klippens størrelse. Med en to-centimeter impuls er det for eksempel tilstrækkeligt at stramme kanten af ​​spalten med en speciel forbindelse eller almindelig tape. Således vil du ikke kun forhindre en stigning i kløften, men også skjule nedbruddet. Skjul point cut og hjælpe spotlight.

Med en stor sammenbrud er det vanskeligere at skjule det. Det første du skal gøre er at klæbe båndets kanter for at forhindre, at det øges. Så har du flere løsninger på problemet:

 1. Et plaster af glasfiber eller klæbebånd, fremstillet på stofbasis. Det påføres indvendigt, mens kanten af ​​spalten er knækket med hænder og fastgjort med lim. Udenfor kan plåstret gemmes ved hjælp af den oprindelige applikation, for eksempel stjerner, ornamenter mv. Det afhænger alt af det overordnede tema i rummet hvor loftet er installeret. Hvis dit loft er monofonisk, og applikationen vil se upassende ud, bliver brudstedet maskeret af en film, dens farve er valgt identisk med loftets farve.
 2. Sy kapron tråd. For dette er lærredet demonteret og på en symaskine er det ekstremt omhyggeligt syet med en usynlig stærk søm. Derefter maskeres stedet for overlappende sømmen ved at male.
 3. Installation på stedet defekt spotlight eller belysning loft. Den er monteret i midten af ​​hulrummet, og kanterne, der strækker sig ud over dets grænser, holdes sammen ved en af ​​de ovenfor beskrevne metoder.

Disse metoder til at skjule huller er tilladt med små vindkast. Hvis du ikke er heldig at lave et hul i loftet over 25 cm, så er der kun en vej ud - en komplet udskiftning af lærredet.

På trods af de tilsyneladende vanskeligheder er reparation af et ødelagt strækloft ikke sådan en umulig opgave. Den nyeste teknologi, kombineret med din fantasi, vil gøre denne mindre gener til en unik designløsning.

Stræk loft reparation

Alt afhænger af omfanget af fejlen og dens placering. Derudover er det nødvendigt at fastslå årsagen til skaden på nettet.

Hvis lærredet har spredt sig langs sømmen, bliver garantiservice i dette tilfælde relevant.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister.

Dette produkt har en garantiperiode på 10-12 år. Derfor kan du inden for den angivne tid kontakte den virksomhed, der installerede loftet. Ifølge kontrakten er fabrikanten forpligtet til at udføre reparationsarbejde for at eliminere hullet eller erstatte hele loftet gratis. Spaltet langs sømmen forekommer i sådanne tilfælde:

 • Nedhængt loft er lavet af lav kvalitet materiale;
 • svejsesøm er lavet med krænkelser af teknologi (fabrikationsfejl);
 • stærk webspænding under installationen (guiden fejl).

Reparation på sømmen er yderst sjælden, den skal udskiftes helt. Men er det værd at kontakte virksomheden igen, som udfører et sådant lavt kvalitetsarbejde? Det er bedst at kræve materiel kompensation fra dem og installere et sømløst strækloft fra mere kompetente håndværkere.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister, men på egen regning.

Strækloft repareres ved hjælp af sådanne værktøjer:

 • stof klæbende tape;
 • nylon tråd;
 • maling;
 • varme pistol;
 • værktøjssæt til komplet samling (hvis nødvendigt);
 • trin stiger.

Reparation af stretch loft PVC

Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Strækloft - et ret slidstærk design. Men nogle gange kan en sådan elastisk lærred blive beskadiget af skarpe kanter af møbler, lysekroner og andre genstande. Polyvinylchlorid (PVC) kan kun repareres af en specialist. Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Før ankomsten af ​​specialister skal produktet være forsynet med "førstehjælp", så hullet ikke fortsætter med at vokse:

 • det er nødvendigt at fastsætte brudstedet. Dette skal gøres ved hjælp af dobbeltsidet tape;
 • så skal du ringe til specialister, der skal udføre reparationer;
 • hvis der er et spor af en defekt, så kan den være skjult af et dekorativt element: applique, lampe osv.

Reparationer er kun mulige i tilfælde af et lille snit, der ligger tæt på væggen (op til 20 cm). Denne fejl elimineres ved at strække loftet, så den beskadigede side af lærredet ligger bag baguetten. I dette tilfælde skal sidstnævnte midlertidigt fjernes og efter at have strækket loftet monteret på plads.

Hvis loftet er revet tæt på centrum, skal lærredet demonteres. I produktion er den beskadigede del afskåret, og den manglende sektion er loddet på lærredet. Denne metode er god, hurtig, men efterlader en søm på loftet, der ikke var der før. Hvis sømmen på loftet kategorisk ikke passer til ejerne, så er det stadig at gøre en ting: fjern lærredet og installer en ny på sin plads.

Reparation af klud fra stofbasen

Reparationsservietet fremstilles på forskellige måder afhængigt af omfanget af kløften. Hvis skærestørrelsen er lille, op til 2 cm, kan dette sted forsigtigt limes sammen med en speciel sammensætning til stramning af kanterne eller blot med tape. Sådanne handlinger forhindrer for det første en stigning i defekten og også visuelt at skjule prøven.

Spotlight perfekt skjule klippens sted.

Hvis størrelsen af ​​sammenbruddet er stor nok, så bliver det nødt til at arbejde og vise stor fantasi for at fjerne fejlen. Først og fremmest bør en dyb snit tapes straks med tape, så fejlen ikke øges. Så vælger de en af ​​reparationsmulighederne for deres smag: et plaster, en pæn søm eller en spotlight.

 1. Patchen er lavet af glas eller scotch tape på basis af væv. Disse materialer påføres indefra, forsigtigt strammer kanterne med dine hænder og fastgør dem med lim. Udenfor kan du komme med en original ansøgning: en lysende stjerne, en sommerfugl (afhængigt af emnet for loftmønsteret). Ansøgningen udføres, hvis det er relevant. I tilfælde af et monokromt lærred limes kløften udenfor med en farvefilm, der er identisk med loftets farve eller er malet i samme farve.
 2. Gabet kan netop syes med en nylon tråd. For at gøre dette vil det være nødvendigt at fjerne lærredet og bruge en symaskine til at markere det nedslidte sted med en usynlig og stærk søm. Sømstedet er også malet over, og det skal gøres meget omhyggeligt.
 3. En god måde at maskere en loftfejl på er at installere en spotlight. Lampen er monteret i midten af ​​bladets spalte, og de udgående kanter af hullet repareres ved hjælp af ovenstående metoder.

Sådanne handlinger er egnede til mindre beskadigelse af strukturen. Men hvad skal man gøre, hvis det skødesløst rev et ark og kløften overstiger 25-30 cm? I sådanne tilfælde skal loftet udskiftes helt.

Reparér strækloft - ikke så stor katastrofe, som det kan synes ved første øjekast. Takket være den nyeste teknologi er det muligt at reparere og dreje kløften til en eksklusiv designidee.

Din mening om stræklofter

15 år på stedet
Bruger # 4472

Byggeri og reparation. Stræklofter

Det var klart, at nogen var ved at lave reparationer derhjemme. Tilsyneladende strømmede nogen i loftet i hans lejlighed.
Del din mening om hævede lofter.
Tilfreds?

6 år på stedet
Bruger # 488656

Generelt synes min personlige mening, at stræklofter kun skal gøres i korridoren, ja, måske i badet. I andre rum er det ikke nødvendigt, hvor folk bor og spiser, det er trods alt en film, uanset hvad man kan sige.

6 år på stedet
Bruger # 491462

Generelt synes min personlige mening, at stræklofter kun skal gøres i korridoren, ja, måske i badet. I andre rum er det ikke nødvendigt, hvor folk bor og spiser, det er trods alt en film, uanset hvad man kan sige.

Og i lokalet, hvor plastikvinduer, cornices, maling også kommer med tilføjelse, møbler, døre, gulve mv. Og så videre. Er der nogen, der forstyrrer dig? Har nogen døde fra stræklofter? Nej, personligt, hvilken skade har strækloftet gjort for dig? Har du begyndt at se dårligt eller havde du hovedpine eller har du svært ved at trække vejret i lejligheden? Hvis de var så skadelige, ville de have været forbudt overalt og ved at lukke alle fabrikker. Jeg hører en ringende, men jeg ved ikke, hvor han er.

6 år på stedet
Bruger # 656639

God dag alle sammen. Fortæl mig de omtrentlige omkostninger ved fremstilling af lofter til 3 værelses lejlighed. Indtil videre uden lamper.

Køkken og stue 17m 2 niveau. Alt andet er niveau 1. Hvid mat overalt. Tak. Luba.

5 år på stedet
Bruger # 714180

Generelt synes min personlige mening, at stræklofter kun skal gøres i korridoren, ja, måske i badet. I andre rum er det ikke nødvendigt, hvor folk bor og spiser, det er trods alt en film, uanset hvad man kan sige.

Og i lokalet, hvor plastikvinduer, cornices, maling også kommer med tilføjelse, møbler, døre, gulve mv. Og så videre. Er der nogen, der forstyrrer dig? Har nogen døde fra stræklofter? Nej, personligt, hvilken skade har strækloftet gjort for dig? Har du begyndt at se dårligt eller havde du hovedpine eller har du svært ved at trække vejret i lejligheden? Hvis de var så skadelige, ville de have været forbudt overalt og ved at lukke alle fabrikker. Jeg hører en ringende, men jeg ved ikke, hvor han er.

Sådanne mennesker kan ikke bevise noget, de tror, ​​at maling til loftet er lavet på basis af mælken fra alpine køer, fordi den er hvid.
Og når du fortæller dem, at det er lavet af bly og zink, nægter de at tro på det!

1 år på stedet
Bruger # 2084968

Efter at have læst de sidste sider af forummet, ser du straks inkompetensen og uvidenheden af ​​teknologien til fremstilling af stofstræklofter. (især masharut), som siger at clipo af Decorum er en folie! Lad mig forklare dig lidt om stoffets subtiliteter og egenskaber, såvel som fordelene ved den ene over den anden. Jeg forstår, at du sandsynligvis ikke har brug for disse oplysninger, da der sandsynligvis ikke er nogen installatører på forummet, men for generel udvikling vil det ikke skade. Dybest set siger PVC-sælgere her, at stoffet er praktisk talt det samme materiale, men tro mig, det er ikke sådan. Og alle mine ord er bekræftet af en række dokumenter, certifikater, laboratoriebeviser, og ikke bare nonsens afskrevet fra internettet. Det dyreste og utvivlsomt højeste kvalitet stof er Clipso 705S. Dette materiale har den bedste ydeevne, mange virksomhedskunder er overraskede, når de ser, at spændingsmaterialet kan være sådan (vi taler om brandmodstand og toksicitet) samt mulighederne for at male og selvfølgelig udseendet (selv når det males efter 15 år med en normal rulle, absorberes maling jævnt og perfekt). I Den Russiske Føderation var stofloftet hovedsageligt Clipso 705S, men i Belarus kunne ikke alle have råd til sådant materiale, og Descor kom til os (tysk materiale fra Pongs fabrikken), hvilket var to gange billigere og ikke dårligt i kvalitet. Nu er meget ændret for at erstatte den tyske Descor, den kinesiske D-premium er kommet, kvaliteten er selvfølgelig passende. Og også budgettet fra Decorum lineup dukkede op på markedet (dette franske materiale er imprægneret med polyurethan med samme teknologi som 705S, men med en tyndere fiber). Selvfølgelig vil de fleste installatører på dette forum begynde at sige, at det går i stykker under installationen mv., Men det sker, fordi folk simpelthen ikke ved, hvordan man arbejder med disse materialer endnu, og ikke kender de operationelle kvaliteter af materialerne. Den største fordel ved D-premium er nem installation til uerfarne montører, da materialet er belagt på begge sider med polyurethan (og ikke imprægneret som Clipso-materialer). Det er mere elastisk, hvilket er lettere at installere, vanskeligere at rive, men det drejer sig ikke om specialister, men engangsinstallatører. Men de fleste ved ikke og forstår ikke opførelsen af ​​materialer i fremtiden. På grund af det faktum, at D-premium er dækket, er det meget nemt at fjerne denne polyurethan belægning, og der kan være pletter rundt om i verden. Derfor er der rygter om, at stoflofter ikke er praktiske, vask ikke godt osv. Clipso disse rygter vedrører ikke materialet er lavet af en unik teknologi på det udstyr, der ikke har nogen analoger i hele verden, som giver dig mulighed for at mætte lærredet med polyurethan. Takket være dette har loftet høj ydeevne, så du kan vaske kompleks snavs og let male! I certifikaterne er D-Premium skrevet (klud beklædt på begge sider med polyurethan) Clipso (klud imprægneret med polyurethan). Vær klog, hvis du er uenig med noget, kan vi diskutere det i narkotika. Bare skriv ikke tomme ord, forbedre argumentation, lær at henvise til dokumenter, retsakter osv.

16 år på stedet
Bruger # 1626

Og hvad er m2 for stof?

1 år på stedet
Bruger # 2084968

Og forresten har vi det største sortiment af stof samt D-premium (i priskategori er den billigste), derfor er det hans sted. Men desværre selv i lageret bliver den gul, især 069 tone. Vi håber i den nærmeste fremtid at kunden vil lære at forstå stræklofterne og forstå, hvordan de er forskellige! I analogi med gulvbelægninger (for eksempel linoleum - laminat - parket) findes gradation også i loftsspændingsbelægninger. Under alle omstændigheder vil PVC-kunder altid være mere, da dette er den mest budgetvenlige mulighed for at afslutte loftet, og vores folk hakker på prisen for prisen. Desuden er der mange pensionister i vores land, og for dem er det en god billig løsning til reparation af lofter. Alt succes og godt. )

6 år på stedet
Bruger # 491462

Efter at have læst de sidste sider af forummet, ser du straks inkompetensen og uvidenheden af ​​teknologien til fremstilling af stofstræklofter. (især masharut), som siger at clipo af Decorum er en folie! Lad mig forklare dig lidt om stoffets subtiliteter og egenskaber, såvel som fordelene ved den ene over den anden. Jeg forstår, at du sandsynligvis ikke har brug for disse oplysninger, da der sandsynligvis ikke er nogen installatører på forummet, men for generel udvikling vil det ikke skade. Dybest set siger PVC-sælgere her, at stoffet er praktisk talt det samme materiale, men tro mig, det er ikke sådan. Og alle mine ord er bekræftet af en række dokumenter, certifikater, laboratoriebeviser, og ikke bare nonsens afskrevet fra internettet. Det dyreste og utvivlsomt højeste kvalitet stof er Clipso 705S. Dette materiale har den bedste ydeevne, mange virksomhedskunder er overraskede, når de ser, at spændingsmaterialet kan være sådan (vi taler om brandmodstand og toksicitet) samt mulighederne for at male og selvfølgelig udseendet (selv når det males efter 15 år med en normal rulle, absorberes maling jævnt og perfekt). I Den Russiske Føderation var stofloftet hovedsageligt Clipso 705S, men i Belarus kunne ikke alle have råd til sådant materiale, og Descor kom til os (tysk materiale fra Pongs fabrikken), hvilket var to gange billigere og ikke dårligt i kvalitet. Nu er meget ændret for at erstatte den tyske Descor, den kinesiske D-premium er kommet, kvaliteten er selvfølgelig passende. Og også budgettet fra Decorum lineup dukkede op på markedet (dette franske materiale er imprægneret med polyurethan med samme teknologi som 705S, men med en tyndere fiber). Selvfølgelig vil de fleste installatører på dette forum begynde at sige, at det går i stykker under installationen mv., Men det sker, fordi folk simpelthen ikke ved, hvordan man arbejder med disse materialer endnu, og ikke kender de operationelle kvaliteter af materialerne. Den største fordel ved D-premium er nem installation til uerfarne montører, da materialet er belagt på begge sider med polyurethan (og ikke imprægneret som Clipso-materialer). Det er mere elastisk, hvilket er lettere at installere, vanskeligere at rive, men det drejer sig ikke om specialister, men engangsinstallatører. Men de fleste ved ikke og forstår ikke opførelsen af ​​materialer i fremtiden. På grund af det faktum, at D-premium er dækket, er det meget nemt at fjerne denne polyurethan belægning, og der kan være pletter rundt om i verden. Derfor er der rygter om, at stoflofter ikke er praktiske, vask ikke godt osv. Clipso disse rygter vedrører ikke materialet er lavet af en unik teknologi på det udstyr, der ikke har nogen analoger i hele verden, som giver dig mulighed for at mætte lærredet med polyurethan. Takket være dette har loftet høj ydeevne, så du kan vaske kompleks snavs og let male! I certifikaterne er D-Premium skrevet (klud beklædt på begge sider med polyurethan) Clipso (klud imprægneret med polyurethan). Vær klog, hvis du er uenig med noget, kan vi diskutere det i narkotika. Bare skriv ikke tomme ord, forbedre argumentation, lær at henvise til dokumenter, retsakter osv.

Hvor meget kan du sige om en slags økologi og andre ting, hvis alt ikke er økologisk nu, herunder PVC og dit stof, og det brænder ligesom alt andet i lejligheden under en brand, hvor du så, at lejligheden ville brænde ned og det eneste der ikke brændte ned?) og ingen er interesseret i at læse om dit stof her, det er som kinesisk som alt andet i vores land. Med hensyn til farvningen vil din maling falde endnu hurtigere end det hvidkalkede loft, hvis ikke-forurening ikke taler nonsens, bliver PVC ikke altid vasket af fedtet over ovnen og dit stof og ja men.

God dag alle sammen. Fortæl mig de omtrentlige omkostninger ved fremstilling af lofter til 3 værelses lejlighed. Indtil videre uden lamper.

Køkken og stue 17m 2 niveau. Alt andet er niveau 1. Hvid mat overalt. Tak. Luba.

For at beregne 2-tieret brug for flere oplysninger, er tallene for obum-opkald ikke svært, kun så fortæller du mig, hvorfor prisen er mere end angivet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

God eftermiddag Vi brød det nedhængte loft, vi forstod ikke engang, hvordan det skete. Vi afslutter reparationen, muligvis berørt af noget skarpt. Der er to huller: den ene ved siden af ​​væggen, langs den, 3-4 centimeter, og den anden nær en spotlight, lidt længere.

Fortæl mig, er det muligt på en eller anden måde at løse dette på egen hånd, eller i det mindste stoppe hullerne, så de ikke går videre? Der var ingen penge tilbage til ændring, og det var en skam meget - friske reparationer og huller i loftet.

Årsager til brud og retsmidler

For at finde ud af, hvor hullerne på dit loft kommer fra, om du kan fjerne dem, og om det er værd at tage det selv, skal du læse oplysningerne herunder.

Typer af skader på strækloftet

Tynd vinylfilm - Materialet er ret holdbart, som er i stand til at modstå en stor belastning. Det eneste, han ikke tåler - virkningen af ​​skarpe genstande.

Men filmen bryder ikke nødvendigvis på grund af dem. Ofte er årsagen produktions- eller installationsfejl eller selve filmens ringe kvalitet.

 • Skader på loftet med egne hænder kan være med skødesløs håndtering af den. For eksempel, når du limer tapet og trimmer deres øvre kant. Eller hvis du ved et uheld smider en spatel, en pind og andre skarpe genstande.
 • Industrielle defekter omfatter dårlig svejsning af led og dårlig kvalitet limning af harpunen til kanten af ​​nettet.
 • Installationsfejl er forskellige - fra ikke-overholdelse af teknologi til skade på nettet under installation af spotlights.
 • Endelig er billigt lavkvalitetsfilm ofte revet på grund af stærk spænding.

De sidste tre punkter er garantisager.

Vær opmærksom! Hvis du har et advokatfirma installeret lofterne, og du har en kontrakt på dine hænder, kan du ikke forsøge at ordne noget selv!

Kontakt installatørerne, de skal gøre alt for egen regning. Hvis loftet ikke kan repareres, vil prisen på det nye lærred også falde helt på skuldrene.

Sådan finder du årsagen og eliminerer defekter

Kontroller omhyggeligt din skade for at forstå årsagen til deres skade:

 • Spaltet langs svejsningen er bestemt ikke din skyld. Dette er en "butik" fejl, der skal løses af producenten. Hvis det er langt, skal lærredet udskiftes helt.
 • Kluden kunne blive revet af armaturet, hvis hullet ikke blev fastgjort med en slidring, eller det var hårdt limet under installationen. Ukorrekt håndtering af armaturbeslaget kunne have ført til dette resultat.

Til reference. Selvom lærredet skal udskiftes helt, vil det koste dig meget mindre end den oprindelige installation, da rammen ikke demonteres, og det nye lærred er fastgjort til det.

 • Hvis hullet er placeret ved selve kanten af ​​loftet, skal du sørge for, at lærredet ikke afskrækker harpunen. Hvis der er nogen afstand fra det, kan det skyldes overstretching eller dårlig filmkvalitet.

Rådet. I tilfælde af uoverensstemmelse vil en uafhængig specialist fra et andet firma hjælpe med at bestemme årsagen til manglen.

Hvis du er sikker på, at du selv har beskadiget lærredet, er selv reparation i nogle tilfælde muligt, men ekstremt uønsket. Under alle omstændigheder kan vindstødene omkring lamperne kun klæbe gennemsigtigt tape for at stoppe spredningen af ​​filmen eller et stykke af samme materiale. Til dette har du brug for en speciel lim. En anden ting - væggab.

Hvis den er placeret ikke længere end 2-3 cm fra kanten, kan du forsøge at trække lærredet. Detaljerede instruktioner om, hvordan du gør dette, findes i artiklen "Reparation af hævede lofter: gør det selv eller ring til mesteren?".

 • En anden mulighed er at klæbe slidbanen rundt om hullet, skære filmen indvendigt og indsæt en ventilationsgitter, lampe eller andet "snag" i hullet.
 • Endelig kan du på toppen af ​​hullet lime en dekorativ klistermærke på en selvklæbende base.

Vi vil ikke anbefale dig at tage op i taljen uden tilstrækkelig erfaring. Det er bedre at stramme kanten af ​​spalten med scotch tape midlertidigt og reparere loftet, når der vises midler til det.

konklusion

Hvis du stadig beslutter at reparere lærredet selv, skal du sørge for at se en video om dette emne.

Og for fremtiden vil jeg gerne advare: Bestil kun stræklofter i seriøse virksomheder med et godt omdømme. Og sørg for at kræve certifikater for materialer og tilladelser til installationsarbejde. I dette tilfælde, selvom du selv har brudt det hængende loft, løses problemet hurtigt og effektivt.

Hvad skal man gøre, hvis det nedhængte loft er revet: Årsagerne og måder at reparere skader på

Fra forfatteren: Hej, kære læser. Som vi ved, er strækloftet en ret praktisk og æstetisk attraktiv løsning. Men i de fleste tilfælde er fordelene afbalanceret af ulemper: lærredet er ikke modstandsdygtigt over for forskellige mekaniske skader. Stretched loft brød hvad skal man gøre? Om dette i dag og tale.

Med betydelige skader bliver det nemmere at afslutte udskiftningen af ​​nettet. Men dette behov opstår ikke i alle tilfælde. De fleste skader kan løses med egne hænder.

Årsager til skade

Som regel dannes følgende typer skader på spændevævet, såsom:

Dette gælder både stoffet og PVC-folien. Det kan ikke siges, at de brister som papir, men ikke desto mindre med uforsigtig håndtering, overtrædelse af driftsregler, er det muligt at meget let krænke belægningenes integritet. Dette sker f.eks. Ved unøjagtig installation af belysningsarmaturer; til andre reparationer, til at flytte store møbler, såsom en høj garderobe og så videre.

Årsagen til skade på PVC-folien kan være glødelamper. Alt er nemt her: varmen fra en opvarmet pære kan smelte filmen. Ifølge reglerne skal afstanden fra loftoverfladen til glødelampen være mindst 10 cm. Selv om sådanne lygter allerede er fortidens skyld, giver plads til deres energibesparende "tilhængere", der næsten ikke opvarmes, men tjener uforligneligt længere, mens de forbruges flere gange mindre elektricitet - oplysninger om hvor de gamle lamper skal placeres i denne artikel, vil ikke være overflødig.

En anden, ikke mindre almindelig årsag til en pause er en fabriksfejl. For eksempel i fremstilling af linned blev brugt dårlig kvalitet råvarer. Derefter kan lærredet ikke modstå spændingen og bryde på det mest uventede øjeblik. Bare husk, at gode spændingssystemer ikke kan koste for billige - du bør ikke spare på dette.

Desuden kan harponen, som holder den strakte film, komme ud. Dette kan ske af to grunde:

 • fabrik ægteskab;
 • krænkelse af installationsreglerne. For eksempel er lærredet for stramt.

Måder at fjerne fejl

Hvad kan man gøre, hvis man brækker strækloftet? I nogle tilfælde er det virkelig nødvendigt at vende sig til specialister, men nogle skader kan korrigeres med egne hænder, for eksempel hvis der er en lille plads i loftet, hvor det ikke burde være.

Den første og måske den nemmeste måde er at holde et dekorativt klistermærke på den beskadigede del af lærredet. Du kan lim og et lille stykke stof, det vil sige - at gøre noget som en plaster. Selv om det vil være mærkbart og ikke det faktum, at det vil se æstetisk ud.

Den anden metode er noget mere kompliceret. Det indebærer installation af en falsk lampe, grill eller andet dekorativt element.

Her er hvad vi har brug for til dette:

 • forsegle. Dette er en plastring, der også kaldes beskyttelsesringen. Det kan købes hos en hardware butik eller skære det selv fra en plastplade 2 mm tykk;
 • hurtigtørrende lim. Cosmophen bruges normalt til sådanne formål, som perfekt interagerer med PVC film;
 • kniv med et knivblad til skæring af pap;
 • bredt skotchebånd

Nu hvor vi har alt, hvad vi har brug for, kan vi komme til arbejde. Først og fremmest er vi nødt til at få fat i kanten af ​​kløften med scotch tape. Nu er det nødvendigt at rense arbejdsfladen fra støv, så spred vores lim på forseglingen - en slidbane, tryk derefter den på lærredet og hold den i ca. 15 sekunder - det vil være tilstrækkeligt nok til at grebet greb.

Nu er det nødvendigt at omhyggeligt klippe et hul rundt om ringens omkreds, i hvilket vi vil indsætte et dekorativt element. Det vigtigste er, at skadestedet var forklædt.

Forresten er denne metode til at eliminere defekter svaret på spørgsmålet om, hvorvidt strækloftet kan blive revet / skåret igennem til installation af for eksempel belysningsenheder. Du kan, hvis du gør alt konsekvent og præcist.

Det sker, at skaden opstår i en afstand på 10-15 cm fra baguetten. I dette tilfælde fjernes lærredet fra baguetten, afskæres langs hele længden og strækkes derefter igen og bliver på plads.

I hvilke tilfælde kan loftet ikke repareres?

Hvis for eksempel spredt nettet langs svejsningen, vil det sandsynligvis blive ændret. Hvis hullet er ubetydeligt, så kan det teoretisk elimineres, bare gør det selv uden at engagere mesteren, det er usandsynligt, at det lykkes.

En anden form for defekt, der ikke kan styres alene, er rensning af en harpun. Dette kan forekomme på grund af overdreven spænding eller på grund af produktionsfejl. Faktum er, at lærredet kan udskæres forkert - så skal det udskiftes. Men under alle omstændigheder for at installere en harpun er det nødvendigt at ty til professionelle tjenester.

I tilfælde af oversvømmelse er det muligt, at PVC-folien ikke er særligt påvirket af dette. Selvom du her ikke kan klare et mesteropkald: det vil uundgåeligt falde, derfor har du brug for en varmepistol til at returnere den til sin oprindelige position.

På stoffet efter oversvømmelsen vil forblive mærkbare pletter. Samtidig vil det være sværere at fjerne eller maske dem end at erstatte lærredet.

Så vi fandt ud af, hvilke typer skader vi kan klare på egen hånd, og i hvilke tilfælde skal vi ringe til mesteren.

På dette siger vi farvel til dig, kære læser. Alt det bedste til nye møder på siderne på hjemmesiden!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Stretched loft brød hvad man skal gøre - Kun gøre det selv reparere i lejligheden: foto, video, instruktioner

Hvad skal man gøre, hvis strækloftet brød?

 • Sådan forsegles et revet strækloft?
 • Er der søm pause?

Selv den mest sullen skeptiker kan ikke nægte de åbenlyse fordele ved et strækloft over andre former for efterbehandling. Vi vil ikke beskrive al den charme og værdighed af stretch lærredet, fordi du vil få en enorm liste. Men der er kun to ulemper at strække lofter:

 • tager ca. 4-5 cm fra hovedloftet
 • bange for skarpe (især metal) genstande.

Det er teoretisk svært at forestille sig: hvordan kan loftspændingen beskadiges mekanisk? Når alt kommer til alt, kan selv den "kaste" kork af festlige champagne eller tennisbolde, der lanceres af børn i loftet, ikke beskadige stoffet eller PVC-folien. Men ingen er sikker fra uforudsete problemer, og du kan ved et uheld skære gennem strækloftet. Og hvis der er et problem - du skal vide, hvordan du løser det og eliminerer konsekvenserne.

Sådan forsegles et revet strækloft?

Hvis der efter en punktering er dannet et lille hul eller en spalte, skal du hurtigt klæbe den med papirtape og derefter afgøre, hvad du skal gøre næste gang. Scotch vil ikke tillade hullet at vokse under påvirkning af spændinger. Reparation stof loft kan gøres med en lille patch i lærredens tone eller anvende ansøgningen, som ikke kun skjuler ulempen, men kan være en interessant design tilføjelse til det overordnede interiør. En anden mulighed er at stoppe en stofklud med kapron-tråde og efterfølgende maling, men denne procedure kræver yderste omhu og kan ikke altid gemme udseendet på lærredet.

Hvis dit loft er lavet af PVC-film, kan der installeres en ekstra lyskilde på punkteringsstedet eller en falsk gitter til ventilation. Hvis du har beskadiget belægningen nær kanten, er det fornuftigt at forsøge at trække kun en del af filmen. Valg af måder at restaurere, du skal overveje vejen til at udføre spændinger. Med betydelig skade, desværre, men en komplet udskiftning af hele loftet er nødvendigt.

Er der søm pause?

Heldigvis er ejeren af ​​det sømløse stofloft ikke udsat for dette problem, og filmoptionerne kan virkelig gå langs sømmen. Hvis loftet er slået fra ejerens fejl, bliver du nødt til at ændre lærredet på egen regning. Men oftere end ikke sker en sådan ubehagelig situation på grund af en dårlig kvalitet installation i strid med teknologien for svejsning og installationsarbejde. I dette tilfælde kræves udskiftning af bladet på bekostning af det firma, der installerede loftet struktur.

Under alle omstændigheder, hvis strækloftet er beskadiget, skal en specialist indkaldes, det er meget svært at reparere fejlen selv. Mesterens dom kan være skuffende - lærredet er ude af drift og kræver fuldstændig udskiftning. Bare rolig, for i enhver situation kan du finde positive punkter:

 • Du får en god mulighed for at opdatere eller ændre loftets design.
 • Udskiftning af lærredet bliver billigere, da du ikke længere behøver at købe en profil og baguette.
 • arbejde på spændingen af ​​den nye belægning kræver ikke forberedelse af rummet. Behøver ikke at lave møbler og rense bygningsaffaldet efter færdiggørelsen af ​​arbejdet;
 • Uplanlagte udgifter vil lære dig og dine kære at tage tingene omhyggeligt.

Læs Sådan visuelt øges loftets højde

Stretched ceiling broke: hvad skal man lave og hvordan man reparerer?

Stræk loft reparation

 • Reparation af stretch loft PVC
 • Reparation af klud fra stofbasen

Strækloft - det er moderigtigt og praktisk. Nu foretrækker flere og flere mennesker denne type indretning. Efter alt er strækloftet også en hindring for at oversvømme lejligheden. Den elastiske film er i stand til at modstå en belastning på op til 100 kg / kvm. Men hvad skal man gøre, når det nedhængte loft brød? Er det nødvendigt at ændre det fuldstændigt, eller findes der alternative metoder til eliminering af udskæringer og tårer uden spor?

Alt afhænger af omfanget af fejlen og dens placering. Derudover er det nødvendigt at fastslå årsagen til skaden på nettet.

Hvis lærredet har spredt sig langs sømmen, bliver garantiservice i dette tilfælde relevant.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister.

Dette produkt har en garantiperiode på 10-12 år. Derfor kan du inden for den angivne tid kontakte den virksomhed, der installerede loftet. Ifølge kontrakten er fabrikanten forpligtet til at udføre reparationsarbejde for at eliminere hullet eller erstatte hele loftet gratis. Spaltet langs sømmen forekommer i sådanne tilfælde:

 • Nedhængt loft er lavet af lav kvalitet materiale;
 • svejsesøm er lavet med krænkelser af teknologi (fabrikationsfejl);
 • stærk webspænding under installationen (guiden fejl).

Reparation på sømmen er yderst sjælden, den skal udskiftes helt. Men er det værd at kontakte virksomheden igen, som udfører et sådant lavt kvalitetsarbejde? Det er bedst at kræve materiel kompensation fra dem og installere et sømløst strækloft fra mere kompetente håndværkere.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister, men på egen regning.

Strækloft repareres ved hjælp af sådanne værktøjer:

 • stof klæbende tape;
 • nylon tråd;
 • maling;
 • varme pistol;
 • værktøjssæt til komplet samling (hvis nødvendigt);
 • trin stiger.

Reparation af stretch loft PVC

Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Strækloft - et ret slidstærk design. Men nogle gange kan en sådan elastisk lærred blive beskadiget af skarpe kanter af møbler, lysekroner og andre genstande. Polyvinylchlorid (PVC) kan kun repareres af en specialist. Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Før ankomsten af ​​specialister skal produktet være forsynet med "førstehjælp", så hullet ikke fortsætter med at vokse:

 • det er nødvendigt at fastsætte brudstedet. Dette skal gøres ved hjælp af dobbeltsidet tape;
 • så skal du ringe til specialister, der skal udføre reparationer;
 • hvis der er et spor af en defekt, så kan den være skjult af et dekorativt element: applique, lampe osv.

Læs to niveauer stræklofter hvordan man gør

Reparationer er kun mulige i tilfælde af et lille snit, der ligger tæt på væggen (op til 20 cm). Denne fejl elimineres ved at strække loftet, så den beskadigede side af lærredet ligger bag baguetten. I dette tilfælde skal sidstnævnte midlertidigt fjernes og efter at have strækket loftet monteret på plads.

Hvis loftet er revet tæt på centrum, skal lærredet demonteres. I produktion er den beskadigede del afskåret, og den manglende sektion er loddet på lærredet. Denne metode er god, hurtig, men efterlader en søm på loftet, der ikke var der før. Hvis sømmen på loftet kategorisk ikke passer til ejerne, så er det stadig at gøre en ting: fjern lærredet og installer en ny på sin plads.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Reparation af klud fra stofbasen

Reparationsservietet fremstilles på forskellige måder afhængigt af omfanget af kløften. Hvis skærestørrelsen er lille, op til 2 cm, kan dette sted forsigtigt limes sammen med en speciel sammensætning til stramning af kanterne eller blot med tape. Sådanne handlinger forhindrer for det første en stigning i defekten og også visuelt at skjule prøven.

Spotlight perfekt skjule klippens sted.

Hvis størrelsen af ​​sammenbruddet er stor nok, så bliver det nødt til at arbejde og vise stor fantasi for at fjerne fejlen. Først og fremmest bør en dyb snit tapes straks med tape, så fejlen ikke øges. Så vælger de en af ​​reparationsmulighederne for deres smag: et plaster, en pæn søm eller en spotlight.

 1. Patchen er lavet af glas eller scotch tape på basis af væv. Disse materialer påføres indefra, forsigtigt strammer kanterne med dine hænder og fastgør dem med lim. Udenfor kan du komme med en original ansøgning: en lysende stjerne, en sommerfugl (afhængigt af emnet for loftmønsteret). Ansøgningen udføres, hvis det er relevant. I tilfælde af et monokromt lærred limes kløften udenfor med en farvefilm, der er identisk med loftets farve eller er malet i samme farve.
 2. Gabet kan netop syes med en nylon tråd. For at gøre dette vil det være nødvendigt at fjerne lærredet og bruge en symaskine til at markere det nedslidte sted med en usynlig og stærk søm. Sømstedet er også malet over, og det skal gøres meget omhyggeligt.
 3. En god måde at maskere en loftfejl på er at installere en spotlight. Lampen er monteret i midten af ​​bladets spalte, og de udgående kanter af hullet repareres ved hjælp af ovenstående metoder.

Sådanne handlinger er egnede til mindre beskadigelse af strukturen. Men hvad skal man gøre, hvis det skødesløst rev et ark og kløften overstiger 25-30 cm? I sådanne tilfælde skal loftet udskiftes helt.

Reparér strækloft - ikke så stor katastrofe, som det kan synes ved første øjekast. Takket være den nyeste teknologi er det muligt at reparere og dreje kløften til en eksklusiv designidee.

Hvad skal man gøre, hvis det nedhængte loft er revet?

30. november 2016 09:09

En af de ubestridelige fordele ved strækloftet er dens holdbarhed. Der er dog tilfælde, hvor stoffet er beskadiget på grund af mekaniske virkninger på grund af ejerens skyld. Mindre ofte diver loftet langs sømmen. Hvis denne situation skete, var enten materialet af ringe kvalitet, eller installatørerne slæbte det ud under installationen. I hvert fald uanset årsagen kræver det hurtig indblanding.

Læs designstræklofter med spotlights

Hvad skal man gøre?

Helt klart skal du ringe til en specialist. Uden erfaring, færdigheder og specielle værktøjer til at løse problemet selv vil være meget vanskeligt. Du kan kun forværre situationen, og lærredet bliver meget vanskeligt at genskabe.

Hvis loftet strækkes på leddene eller fastgørelsen, kan du sikkert ringe til det firma, der installerede det til dig. I dette tilfælde skal de enten genmontere loftet eller erstatte det med en ny uden at anmode om et ekstra gebyr, da der er en fabrikationsfejl her.

Hvis lærredet blev beskadiget som følge af mekanisk påvirkning fra din side (møbler blev flyttet, berørt med en skiskole, en flaske champagne blev åbnet osv.), Så skal du først forsegle punkteringen, så hullet ikke begynder at stige i størrelse før du kommer til specialister. For at gøre dette skal du tage det sædvanlige tape og forsegle hullet for at fange alle hjørner.

Hvad er næste?

Yderligere handlinger af specialister afhænger af skadeens art. Hvis loftet er revet i nærheden af ​​kanten, strækker du bare lærredet og gemmer skaden bag monteringen. Hvis hullet eller punkteringen dannes i midten, bliver det umuligt at eliminere det fuldstændigt. Det sidder fast med speciel lim, men det perfekte lærred vil ikke være. Nogle udvej til indretning med et lille klistermærke eller hænge en indbygget lampe på dette sted. Hvis afstanden er over 15 cm, skal lærredet udskiftes med en ny.

Stof loft reparation.

Med stretchstoflofter er proceduren for skader lidt anderledes. Hvis afstanden er mindre end 2 centimeter, skal du normalt bruge et specielt værktøj, der strammer kanterne og eliminerer hullet. Hvis klippet er stort, er der flere muligheder for at skjule fejlen uden at installere et nyt loft:

 1. Patch. Det er et stykke materiale fra glasfiber eller tape på stofbasis. Dette stykke er overlejret fra indersiden af ​​loftet og forsigtigt fastspændt med lim. For renhed af effekten kan stedet blive dekoreret med en glødende stjerne, en fladrende sommerfugl eller på en anden måde.
 2. Gabet kan netop syes med en nylon tråd. Men for dette skal du fjerne kluden og lave en søm på en symaskine.
 3. En af de gode muligheder ville være at installere armaturet på det sted, hvor nettet går i stykker. Så du lukker fejlen og tilføjer lys til rummet.

Hvis dit strækloft er beskadiget, skal du ikke skynde dig for at blive forstyrret. Moderne teknologi og førsteklasses eksperter hjælper dig med at løse ethvert problem, der opstår. Det vigtigste - gør ikke amatør, for ikke at gøre det endnu værre.