Stretched loft brød: hvad skal man gøre?

Hvad skal der gøres, hvis der er et hul i loftet? Behovet for fuldstændigt at udskifte spændedækslet opstår ikke altid. Det afhænger af størrelsen af ​​hullet og materialet på nettet.

For nylig installerer i tilfælde af reparation af en lejlighed eller et hus et nedhængt loft. Det er praktisk og moderne, især da denne variant af belægningen tillader at undgå oversvømmelse. Loftet kan modstå en belastning på 100 kg / m2. Men nogle gange er der fejl i det.

Årsager til beskadigelse af stoffet

Tynd film bliver ofte revet af lejere under reparation eller omlægning af møbler. I tilfælde af, at sømmen blot spredes, eliminerer bygherrer på garantikortet problemet.

Normalt er spændedækslet givet en garanti på op til 12 år.

Hvis der i løbet af operationen var et hul i loftet, skal fabrikanten i henhold til kontrakten fjerne fejlen eller ændre belægningen fuldstændigt.

Årsager til pauser forårsaget af specialister:

 • lav kvalitet materiale;
 • krænkelser af teknologien for svejsesømme;
 • for tæt web ved installation.

Hvad skal man gøre, hvis der opdages skade?

Når der opstår en pause i sømmen, er den bedste udvej helt at ændre belægningen. Men så skal du ikke genbruge til dette firma. Hvor er garantien for, at der igen ikke er noget andet problem med loftet? Det er mere rimeligt at kræve at returnere det betalte beløb og bestille dækning i en anden organisation.

I tilfælde af en pause i beboernes skyld vil afskaffelsen af ​​fejlen ske på bekostning af kunden.

Sådan repareres loftet

Er det muligt at reparere punkteringen på lærredet? Dette bestemmes af hullets art. Spændbelægninger er fremstillet af PVC-polyvinylchlorid og udføres ved hjælp af kileteknologi. I det første tilfælde kan loftet kun repareres af en ekspert på dette område. Den anden mulighed tyder på muligheden for selv reparation skade.

For at reparere det nedhængte loft skal du:

 • stof klæbende tape;
 • nylon tråd;
 • maling;
 • varme pistol;
 • værktøj;
 • trappestige.

Loftgabet kan stige. For at undgå dette skal vi straks tage øjeblikkelig handling:

 1. Mellemrummet er fastgjort med dobbeltsidet tape.
 2. Specialister kaldes hvem der vil analysere og foreslå løsninger på problemet.
 3. Defekt spor er gemt af en dekorativ element-applikation eller en lampe.
 4. Reparere det revne loft er muligt i tilfælde, hvor der var et snit af en lille størrelse og 20 cm fra væggen.

Fejlrensningsmuligheder:

 1. Fjern baguetten, stræk filmen, så skaden bliver usynlig, og monter derefter baguetten ved loftet og væggen.
 2. Limfilmen - Udvalgt materiale af samme farve med overfladen af ​​spændevævet.
 3. Det lille hul er maskeret med yderligere elementer.
 4. Fiberglass wallpapers er limet til problemområdet og tonet til farven på loftet.
 5. Et lille snit skjuler nylongarn til syning. Derefter stedet for behandling af farvetone under belægningens tone.

Hvad skal man gøre, hvis lærredet brød i den centrale del? Derefter er demontering nødvendig. Et stykke, der er beskadiget, er afskåret, og et nyt materiale er loddet på plads. Men efter reparation i loftet vil sømmen blive mærkbar. I tilfælde af at denne indstilling ikke er egnet, skal du helt udskifte belægningen.

Konklusion om emnet

Hvis spændingen på lærredet pludselig viste et hul, så skal du straks kontakte den virksomhed, der installerede loftet. Du bør ikke gøre noget alene, uden de nødvendige værktøjer og faglige færdigheder i denne sag, ellers kan situationen forværre.

Hvis der er mærkbare huller i fastgørelsespunkter uden ekstern indflydelse, er dette en fabrikationsfejl, som specialister er forpligtet til at fjerne gratis.

Hvis lejeren gennembor loftet, hvad skal han gøre? Det vigtigste - ikke panik. Det er nødvendigt at forsegle dette sted forsigtigt og straks ringe til mesteren. Det er vigtigt at ansætte kvalificerede fagfolk. Kun fagfolk har erfaring med at eliminere forskellige skader og vil nemt reparere spændingsmaterialet.

Hvad skal man gøre, hvis det gennemboret strækker loftet?

Indtil ikke så for nylig blev ophængte lofter i vores område opfattet som et vidunder, tilgængeligt for en lille kreds af mennesker. Tiden står ikke stille, og i dag er de ophørt med at være noget usædvanligt, de har perfekt anbefalet sig selv som en æstetisk, pålidelig og overkommelig løsning i design. På trods af disse fordele står en hel del mennesker over for loftskader. Gusts og nedskæringer kan være forskellige, nogle af dem bringer dem ikke med problemer, men spørgsmålet er hvad man skal gøre, hvis du gennemboret strækloftet, mange bliver spurgt, også til forebyggende formål.

Skær det nedhængte loft, hvad skal man gøre? Han vil ikke sprede sig?

Så alle hullerne i loftet er forskellige, ikke kun med hensyn til deres størrelse, men også fra placeringen af ​​deres placering. Hvis hullediameteren er mindre end 5 millimeter, så er der intet at bekymre sig om, så små udskæringer elimineres let og uden problemer. Mellemstore og store huller, henholdsvis inden for 4-6 centimeter og mere end 6, kan allerede forårsage problemer.

Meget afhænger af punkteringsstedet. Hvis for eksempel loftet blev revet tæt på væggen, inden for 40 centimeter, så er det en situation, og hvis afstanden er længere eller dækningen skæres i midten, så er den helt anderledes.

Overvej hver situation separat.

Minimal hovedpine leverer små stykker, op til 5 millimeter. Et sådant hul er let at klæbe med et net af sådan farve eller tæt på resten af ​​belægningen. Dette kan gøres udefra eller indenfor, vigtigst af alt, så maling over punkteringsstedet. Som et resultat vil det være praktisk taget umuligt for en fremmed at finde ud af, hvor impulsen opstod.

Det er sværere, alt er med punkteringer op til 5 centimeter. Her skal du simpelthen klæbe klippet ikke virker, i det mindste vil det være stærkt slående. Den nemmeste måde er, hvis skæret er placeret tæt på væggen. I dette tilfælde skal du fjerne et stykke omslag og afskære ekstra harpunen. Dernæst skal du limse harpunet i loftet, varme reparationsområdet og returnere dækslet til baguetten. Denne procedure vil helt fjerne fejlen.

Hvis problemområdet ligger langt fra væggen, ville en rationel løsning være at dekorere et defekt område, f.eks. Med stjerner, blomster eller andre elementer. For flere store nedskæringer afhænger meget af afstanden fra væggen.

Sagen om den første "skåret ved væggen"

Det er helt ret simpelt, du skal udføre de trin, der allerede er beskrevet ovenfor, med fjernelse af bladet og skæring af harpunen. Men hvis et problem blev opdaget ikke langt fra lysekronen, så er det meget sværere at løse det, og det vil kræve brug af ekstra materialer.

Sagen om det andet "skåret ved siden af ​​lysekronen"

I dette tilfælde vil det i det mindste ikke være muligt at skære et snit med lignende materiale, hvis opgaven er at bevare belægningenes korrekte udseende. Løsningen kan dekorere en defekt med et spejl eller en polyurethanplade. En sådan måde at reparere klippet på vil være en effektiv løsning på problemet. Desuden vil loftet efter reparationen blive meget flot og attraktivt.

Årsager til impuls

Med al sin pålidelighed og holdbarhed kan spændingsvævet ikke blot udsættes for forskellige skader. Der er punkteringer og udskæringer oftere end ønsket, og det skyldes følgende grunde:

 • skødesløs håndtering af nettet i færd med at udføre reparationsarbejde tæt på loftet
 • enhver forsømmelighed ved montering af tagskægget kan forårsage punktering;
 • brug af genstande med skarpe kanter
 • en flaskehætte, der "skyder" i loftet, kan let beskadige det;
 • Der kan opstå huller som følge af brugen af ​​dårlig kvalitet eller ukorrekt installationsteknologi.
 • Brug af for kraftig en lyskilde, der kan smelte belægningen.

Problemfri stofloft

Det vil være held og lykke, hvis der er et lille hul på sådant materiale, da det er ret nemt at ordne det. I denne situation vil frelsen være den sædvanlige nål, hvorved det dannede hul kan darneres uden problemer og derefter males over. Her er der imidlertid en vigtig nuance: det er nødvendigt at arbejde forsigtigt med en nål, ellers kan du gøre det i færd med at reparere nye huller.

Hvis punkteringen er lidt større, kan den forsegles med et belægningslignende materiale. Det er tilladt at anvende endnu andet materiale, hvis det krævede materiale ikke er ved hånden, fordi stifterne stadig viser sig at være malet over. Du kan bruge lim, så længe plaster passer tæt og uden huller i loftets kanter.

PVC film

Med sådant materiale bliver nødt til at opleve flere problemer, fordi det er mindre vedligeholdeligt.

Til noten: Et snit vil imidlertid være af stor betydning, fordi hvis problemområdet er tæt på væggen, vil det ikke være svært at afskære det defekte afsnit, varme lærredet og fylde det tilbage i profilen.

Hvis afstanden er ret stor, kan du bruge dekorationen eller sætte en spotlampe med en plastikring i stedet for skade. Udsmykning kan løse problemet med store åbninger, men i dette tilfælde vil installationen af ​​en ny belægning være den mest rationelle og korrekte måde at rette op på situationen.

Lærredet gik langs sømmen

Dette sker normalt på grund af den ringe kvalitet af samlingstjenester eller materiale fra producenten. Du bør ikke forsøge at rette op på situationen på egen hånd, der er en direkte fejl hos tjenesteudbydere, så du skal bare erstatte loftet med en bedre. Det eneste, der kan være nødvendigt, er at forsegle hullet med improviserede midler, så hullet ikke går videre, hvorefter du skal ringe til specialister og løse problemerne med hjælp fra fagfolk.

Vand kom ind i loftet

Stikker til loftet

Dette problem kan elimineres på to måder. I det første tilfælde laves et lille hul i hjørnet med slidbanen fastgjort for at udligne trykket. Ulempen ved denne mulighed bør anerkende loftets uundgåelige deformation. Den anden metode hjælper med at undgå dette, men det er mere tidskrævende, da det indebærer demontering og tætning af leddene med det "sorte" loft ved hjælp af skum.

Fjernelse af spændingsoverfladen

Fjernelse af belægningen afhænger af installationsmetoden. Under afmonteringsprocessen kan belægningen kun efterlades med intakte harpooninstallationsmetode, i alle andre tilfælde forekommer den uundgåelige deformation af banen ved kanterne, hvilket udelukker muligheden for gentagen brug.

konklusion

Som det fremgår af det ovenfor beskrevne materiale, er det ikke så svært at forsegle punkteringen eller skæringen, der er dannet i strækloftet. Det eneste, der skal huskes, er, at reparationsarbejde kun skal startes efter en grundig analyse af den aktuelle situation. Det gør ikke ondt for uhøfligt og objektivt vurderer din styrke så meget som muligt, for i arbejde med dårlig kvalitet kan du ikke rette op på situationen, men tværtimod forværre det. Det er derfor, at hvis der ikke er tillid til deres evner, er det bedre at bruge professionelle tjenester.

Stretched loft brød hvad skal man gøre?

Udskiftning eller reparation?

På grund af fremkomsten af ​​højkvalitets og forholdsvis billige materialer er installationen af ​​et strækloft ophørt med at være prerogativet for ekstremt velhavende mennesker. I dag er det blevet en praktisk, praktisk og smuk måde at skjule fejlene i konstruktionen af ​​loftet, beskyt dig mod oversvømmelser og få et stilfuldt og unikt design takket være en bred vifte af farver og teksturer. Men med alle dens fordele forbliver chancen for ved et uheld at beskadige lærredet med en skarp genstand ret høj. Hvordan skal det fungere i en så ubehagelig situation? Skal det udskiftes helt?

galleri

Årsager til impulser

Først og fremmest foreslår vi at håndtere de faktorer, der kan forårsage det nuværende stygge udseende af dit strækloft.

 1. Split sømme. Et sådant fænomen betragtes som et ægteskab, hvilket betyder, at det er en 100% garanteret sag. Ofte er sømene divergeret på grund af overdreven overstretching af nettet under installationen eller på grund af den utilfredsstillende kvalitet af sømmen selv.
 2. Skær i nærheden af ​​muren på grund af baguetteslag. Årsagen til dette kan være uretfærdig installation af profiler, samt en garanti sag, så omkostningerne ved reparationsarbejde ikke falder på dine skuldre.
 3. Rush på grund af punktering. Skylden kan være hans egen uopmærksomhed under installationen af ​​tagskærer, bevægelse, aktive spil af børn, løber for eksempel dart i loftet eller kærlighed til mousserende vine.
 4. Lækage. Hvis der ikke desto mindre skete noget, som du var bange for, og naboerne lykkedes at oversvømme dig, skal du handle meget omhyggeligt. For at dræne det akkumulerede vand er det nødvendigt at demontere hjørnet af strækloftet nærmest oversvømmelsesstedet, dræne vandet, tørre overfladen, returnere lærredet til stedet under baguetten og reparer resultatet med en varmepistol.
 5. Flænge. Opstår normalt enten når lærredets liv udløber eller på grund af sin dårlige kvalitet installation. Det andet tilfælde, som du forstår, er en garanti.

I tilfælde af et loft i loftet på grund af materiale af dårlig kvalitet eller uretfærdig installation, skal alle reparationer eller udskiftning af nettet udføres af fabrikanten selvfølgelig på egen regning. Men straks er der et ret rimeligt spørgsmål, om det er værd at stole på reparationen til herrer, der allerede har bevist sig fra en ikke særlig god side. Måske skal du gøre krav på moralsk kompensation fra dem og vende tilbage til et mere pålideligt kontor?

video

Operationelle foranstaltninger til at skære strækloftet

Hvis strækloftet er ophørt med at tilfredsstille udseendet på grund af en snit eller punktering forårsaget af din fejl, er alt du kan gøre, ikke at panikere og ikke lægge pres på lærredens overflade. Især denne erklæring er relevant, når det kommer til loftet for PVC-film. Du kan jo ikke forstyrre hende på nogen måde. Så meget som vi kan rådgive dig, er det pænt at klæbe det sprængende sted med tape, således at snittet ikke spredes endnu mere før ankomsten af ​​specialister, som enten starter reparationer på stedet eller demonterer lærredet og reparerer det hos firmaet.

PVC loft restaurering

Det er værd at foretage en reservation med det samme, at genoprettelsen kun kan gøres, hvis loftet strækkes med kileformet teknologi, og kun i tilfælde, hvor defekten er placeret i en afstand på højst 20 cm fra væggen.

Det er rigtigt at fjerne den angivne fejl, hvis du strækker loftet, så skaden er skjult af baguetten. For at opnå denne manipulering blev baguetten midlertidigt fjernet, og efter spænding er PVC-folien monteret tilbage.

Hvis kniven er beskadiget ikke tæt på væggen, men tættere på midten, skal den demonteres og udføres reparationer på fabrikken. For at gøre dette beskadiges den beskadigede del, så bliver det manglende område loddet på nettet. Sandt, efter dette vil dit strækloft få en søm, hvis en sådan beslutning ikke passer dig, så er det eneste udvej at installere et nyt lærred.

Reparer stof stræk loft

Metoder til reparation stof stræk loft afhænger af klippens størrelse. Med en to-centimeter impuls er det for eksempel tilstrækkeligt at stramme kanten af ​​spalten med en speciel forbindelse eller almindelig tape. Således vil du ikke kun forhindre en stigning i kløften, men også skjule nedbruddet. Skjul point cut og hjælpe spotlight.

Med en stor sammenbrud er det vanskeligere at skjule det. Det første du skal gøre er at klæbe båndets kanter for at forhindre, at det øges. Så har du flere løsninger på problemet:

 1. Et plaster af glasfiber eller klæbebånd, fremstillet på stofbasis. Det påføres indvendigt, mens kanten af ​​spalten er knækket med hænder og fastgjort med lim. Udenfor kan plåstret gemmes ved hjælp af den oprindelige applikation, for eksempel stjerner, ornamenter mv. Det afhænger alt af det overordnede tema i rummet hvor loftet er installeret. Hvis dit loft er monofonisk, og applikationen vil se upassende ud, bliver brudstedet maskeret af en film, dens farve er valgt identisk med loftets farve.
 2. Sy kapron tråd. For dette er lærredet demonteret og på en symaskine er det ekstremt omhyggeligt syet med en usynlig stærk søm. Derefter maskeres stedet for overlappende sømmen ved at male.
 3. Installation på stedet defekt spotlight eller belysning loft. Den er monteret i midten af ​​hulrummet, og kanterne, der strækker sig ud over dets grænser, holdes sammen ved en af ​​de ovenfor beskrevne metoder.

Disse metoder til at skjule huller er tilladt med små vindkast. Hvis du ikke er heldig at lave et hul i loftet over 25 cm, så er der kun en vej ud - en komplet udskiftning af lærredet.

På trods af de tilsyneladende vanskeligheder er reparation af et ødelagt strækloft ikke sådan en umulig opgave. Den nyeste teknologi, kombineret med din fantasi, vil gøre denne mindre gener til en unik designløsning.

Hvad skal man gøre, hvis det nedhængte loft er revet: Årsagerne og måder at reparere skader på

Fra forfatteren: Hej, kære læser. Som vi ved, er strækloftet en ret praktisk og æstetisk attraktiv løsning. Men i de fleste tilfælde er fordelene afbalanceret af ulemper: lærredet er ikke modstandsdygtigt over for forskellige mekaniske skader. Stretched loft brød hvad skal man gøre? Om dette i dag og tale.

Med betydelige skader bliver det nemmere at afslutte udskiftningen af ​​nettet. Men dette behov opstår ikke i alle tilfælde. De fleste skader kan løses med egne hænder.

Årsager til skade

Som regel dannes følgende typer skader på spændevævet, såsom:

Dette gælder både stoffet og PVC-folien. Det kan ikke siges, at de brister som papir, men ikke desto mindre med uforsigtig håndtering, overtrædelse af driftsregler, er det muligt at meget let krænke belægningenes integritet. Dette sker f.eks. Ved unøjagtig installation af belysningsarmaturer; til andre reparationer, til at flytte store møbler, såsom en høj garderobe og så videre.

Årsagen til skade på PVC-folien kan være glødelamper. Alt er nemt her: varmen fra en opvarmet pære kan smelte filmen. Ifølge reglerne skal afstanden fra loftoverfladen til glødelampen være mindst 10 cm. Selv om sådanne lygter allerede er fortidens skyld, giver plads til deres energibesparende "tilhængere", der næsten ikke opvarmes, men tjener uforligneligt længere, mens de forbruges flere gange mindre elektricitet - oplysninger om hvor de gamle lamper skal placeres i denne artikel, vil ikke være overflødig.

En anden, ikke mindre almindelig årsag til en pause er en fabriksfejl. For eksempel i fremstilling af linned blev brugt dårlig kvalitet råvarer. Derefter kan lærredet ikke modstå spændingen og bryde på det mest uventede øjeblik. Bare husk, at gode spændingssystemer ikke kan koste for billige - du bør ikke spare på dette.

Desuden kan harponen, som holder den strakte film, komme ud. Dette kan ske af to grunde:

 • fabrik ægteskab;
 • krænkelse af installationsreglerne. For eksempel er lærredet for stramt.

Måder at fjerne fejl

Hvad kan man gøre, hvis man brækker strækloftet? I nogle tilfælde er det virkelig nødvendigt at vende sig til specialister, men nogle skader kan korrigeres med egne hænder, for eksempel hvis der er en lille plads i loftet, hvor det ikke burde være.

Den første og måske den nemmeste måde er at holde et dekorativt klistermærke på den beskadigede del af lærredet. Du kan lim og et lille stykke stof, det vil sige - at gøre noget som en plaster. Selv om det vil være mærkbart og ikke det faktum, at det vil se æstetisk ud.

Den anden metode er noget mere kompliceret. Det indebærer installation af en falsk lampe, grill eller andet dekorativt element.

Her er hvad vi har brug for til dette:

 • forsegle. Dette er en plastring, der også kaldes beskyttelsesringen. Det kan købes hos en hardware butik eller skære det selv fra en plastplade 2 mm tykk;
 • hurtigtørrende lim. Cosmophen bruges normalt til sådanne formål, som perfekt interagerer med PVC film;
 • kniv med et knivblad til skæring af pap;
 • bredt skotchebånd

Nu hvor vi har alt, hvad vi har brug for, kan vi komme til arbejde. Først og fremmest er vi nødt til at få fat i kanten af ​​kløften med scotch tape. Nu er det nødvendigt at rense arbejdsfladen fra støv, så spred vores lim på forseglingen - en slidbane, tryk derefter den på lærredet og hold den i ca. 15 sekunder - det vil være tilstrækkeligt nok til at grebet greb.

Nu er det nødvendigt at omhyggeligt klippe et hul rundt om ringens omkreds, i hvilket vi vil indsætte et dekorativt element. Det vigtigste er, at skadestedet var forklædt.

Forresten er denne metode til at eliminere defekter svaret på spørgsmålet om, hvorvidt strækloftet kan blive revet / skåret igennem til installation af for eksempel belysningsenheder. Du kan, hvis du gør alt konsekvent og præcist.

Det sker, at skaden opstår i en afstand på 10-15 cm fra baguetten. I dette tilfælde fjernes lærredet fra baguetten, afskæres langs hele længden og strækkes derefter igen og bliver på plads.

I hvilke tilfælde kan loftet ikke repareres?

Hvis for eksempel spredt nettet langs svejsningen, vil det sandsynligvis blive ændret. Hvis hullet er ubetydeligt, så kan det teoretisk elimineres, bare gør det selv uden at engagere mesteren, det er usandsynligt, at det lykkes.

En anden form for defekt, der ikke kan styres alene, er rensning af en harpun. Dette kan forekomme på grund af overdreven spænding eller på grund af produktionsfejl. Faktum er, at lærredet kan udskæres forkert - så skal det udskiftes. Men under alle omstændigheder for at installere en harpun er det nødvendigt at ty til professionelle tjenester.

I tilfælde af oversvømmelse er det muligt, at PVC-folien ikke er særligt påvirket af dette. Selvom du her ikke kan klare et mesteropkald: det vil uundgåeligt falde, derfor har du brug for en varmepistol til at returnere den til sin oprindelige position.

På stoffet efter oversvømmelsen vil forblive mærkbare pletter. Samtidig vil det være sværere at fjerne eller maske dem end at erstatte lærredet.

Så vi fandt ud af, hvilke typer skader vi kan klare på egen hånd, og i hvilke tilfælde skal vi ringe til mesteren.

På dette siger vi farvel til dig, kære læser. Alt det bedste til nye møder på siderne på hjemmesiden!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Stræk loft reparation

Alt afhænger af omfanget af fejlen og dens placering. Derudover er det nødvendigt at fastslå årsagen til skaden på nettet.

Hvis lærredet har spredt sig langs sømmen, bliver garantiservice i dette tilfælde relevant.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister.

Dette produkt har en garantiperiode på 10-12 år. Derfor kan du inden for den angivne tid kontakte den virksomhed, der installerede loftet. Ifølge kontrakten er fabrikanten forpligtet til at udføre reparationsarbejde for at eliminere hullet eller erstatte hele loftet gratis. Spaltet langs sømmen forekommer i sådanne tilfælde:

 • Nedhængt loft er lavet af lav kvalitet materiale;
 • svejsesøm er lavet med krænkelser af teknologi (fabrikationsfejl);
 • stærk webspænding under installationen (guiden fejl).

Reparation på sømmen er yderst sjælden, den skal udskiftes helt. Men er det værd at kontakte virksomheden igen, som udfører et sådant lavt kvalitetsarbejde? Det er bedst at kræve materiel kompensation fra dem og installere et sømløst strækloft fra mere kompetente håndværkere.

Hvis lærredet er revet på grund af ejerens uforsigtighed, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge hjælp fra specialister, men på egen regning.

Strækloft repareres ved hjælp af sådanne værktøjer:

 • stof klæbende tape;
 • nylon tråd;
 • maling;
 • varme pistol;
 • værktøjssæt til komplet samling (hvis nødvendigt);
 • trin stiger.

Reparation af stretch loft PVC

Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Strækloft - et ret slidstærk design. Men nogle gange kan en sådan elastisk lærred blive beskadiget af skarpe kanter af møbler, lysekroner og andre genstande. Polyvinylchlorid (PVC) kan kun repareres af en specialist. Hvis spændingen er lavet af kileteknologi, er det muligt at genoprette.

Før ankomsten af ​​specialister skal produktet være forsynet med "førstehjælp", så hullet ikke fortsætter med at vokse:

 • det er nødvendigt at fastsætte brudstedet. Dette skal gøres ved hjælp af dobbeltsidet tape;
 • så skal du ringe til specialister, der skal udføre reparationer;
 • hvis der er et spor af en defekt, så kan den være skjult af et dekorativt element: applique, lampe osv.

Reparationer er kun mulige i tilfælde af et lille snit, der ligger tæt på væggen (op til 20 cm). Denne fejl elimineres ved at strække loftet, så den beskadigede side af lærredet ligger bag baguetten. I dette tilfælde skal sidstnævnte midlertidigt fjernes og efter at have strækket loftet monteret på plads.

Hvis loftet er revet tæt på centrum, skal lærredet demonteres. I produktion er den beskadigede del afskåret, og den manglende sektion er loddet på lærredet. Denne metode er god, hurtig, men efterlader en søm på loftet, der ikke var der før. Hvis sømmen på loftet kategorisk ikke passer til ejerne, så er det stadig at gøre en ting: fjern lærredet og installer en ny på sin plads.

Reparation af klud fra stofbasen

Reparationsservietet fremstilles på forskellige måder afhængigt af omfanget af kløften. Hvis skærestørrelsen er lille, op til 2 cm, kan dette sted forsigtigt limes sammen med en speciel sammensætning til stramning af kanterne eller blot med tape. Sådanne handlinger forhindrer for det første en stigning i defekten og også visuelt at skjule prøven.

Spotlight perfekt skjule klippens sted.

Hvis størrelsen af ​​sammenbruddet er stor nok, så bliver det nødt til at arbejde og vise stor fantasi for at fjerne fejlen. Først og fremmest bør en dyb snit tapes straks med tape, så fejlen ikke øges. Så vælger de en af ​​reparationsmulighederne for deres smag: et plaster, en pæn søm eller en spotlight.

 1. Patchen er lavet af glas eller scotch tape på basis af væv. Disse materialer påføres indefra, forsigtigt strammer kanterne med dine hænder og fastgør dem med lim. Udenfor kan du komme med en original ansøgning: en lysende stjerne, en sommerfugl (afhængigt af emnet for loftmønsteret). Ansøgningen udføres, hvis det er relevant. I tilfælde af et monokromt lærred limes kløften udenfor med en farvefilm, der er identisk med loftets farve eller er malet i samme farve.
 2. Gabet kan netop syes med en nylon tråd. For at gøre dette vil det være nødvendigt at fjerne lærredet og bruge en symaskine til at markere det nedslidte sted med en usynlig og stærk søm. Sømstedet er også malet over, og det skal gøres meget omhyggeligt.
 3. En god måde at maskere en loftfejl på er at installere en spotlight. Lampen er monteret i midten af ​​bladets spalte, og de udgående kanter af hullet repareres ved hjælp af ovenstående metoder.

Sådanne handlinger er egnede til mindre beskadigelse af strukturen. Men hvad skal man gøre, hvis det skødesløst rev et ark og kløften overstiger 25-30 cm? I sådanne tilfælde skal loftet udskiftes helt.

Reparér strækloft - ikke så stor katastrofe, som det kan synes ved første øjekast. Takket være den nyeste teknologi er det muligt at reparere og dreje kløften til en eksklusiv designidee.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

God eftermiddag Vi brød det nedhængte loft, vi forstod ikke engang, hvordan det skete. Vi afslutter reparationen, muligvis berørt af noget skarpt. Der er to huller: den ene ved siden af ​​væggen, langs den, 3-4 centimeter, og den anden nær en spotlight, lidt længere.

Fortæl mig, er det muligt på en eller anden måde at løse dette på egen hånd, eller i det mindste stoppe hullerne, så de ikke går videre? Der var ingen penge tilbage til ændring, og det var en skam meget - friske reparationer og huller i loftet.

Årsager til brud og retsmidler

For at finde ud af, hvor hullerne på dit loft kommer fra, om du kan fjerne dem, og om det er værd at tage det selv, skal du læse oplysningerne herunder.

Typer af skader på strækloftet

Tynd vinylfilm - Materialet er ret holdbart, som er i stand til at modstå en stor belastning. Det eneste, han ikke tåler - virkningen af ​​skarpe genstande.

Men filmen bryder ikke nødvendigvis på grund af dem. Ofte er årsagen produktions- eller installationsfejl eller selve filmens ringe kvalitet.

 • Skader på loftet med egne hænder kan være med skødesløs håndtering af den. For eksempel, når du limer tapet og trimmer deres øvre kant. Eller hvis du ved et uheld smider en spatel, en pind og andre skarpe genstande.
 • Industrielle defekter omfatter dårlig svejsning af led og dårlig kvalitet limning af harpunen til kanten af ​​nettet.
 • Installationsfejl er forskellige - fra ikke-overholdelse af teknologi til skade på nettet under installation af spotlights.
 • Endelig er billigt lavkvalitetsfilm ofte revet på grund af stærk spænding.

De sidste tre punkter er garantisager.

Vær opmærksom! Hvis du har et advokatfirma installeret lofterne, og du har en kontrakt på dine hænder, kan du ikke forsøge at ordne noget selv!

Kontakt installatørerne, de skal gøre alt for egen regning. Hvis loftet ikke kan repareres, vil prisen på det nye lærred også falde helt på skuldrene.

Sådan finder du årsagen og eliminerer defekter

Kontroller omhyggeligt din skade for at forstå årsagen til deres skade:

 • Spaltet langs svejsningen er bestemt ikke din skyld. Dette er en "butik" fejl, der skal løses af producenten. Hvis det er langt, skal lærredet udskiftes helt.
 • Kluden kunne blive revet af armaturet, hvis hullet ikke blev fastgjort med en slidring, eller det var hårdt limet under installationen. Ukorrekt håndtering af armaturbeslaget kunne have ført til dette resultat.

Til reference. Selvom lærredet skal udskiftes helt, vil det koste dig meget mindre end den oprindelige installation, da rammen ikke demonteres, og det nye lærred er fastgjort til det.

 • Hvis hullet er placeret ved selve kanten af ​​loftet, skal du sørge for, at lærredet ikke afskrækker harpunen. Hvis der er nogen afstand fra det, kan det skyldes overstretching eller dårlig filmkvalitet.

Rådet. I tilfælde af uoverensstemmelse vil en uafhængig specialist fra et andet firma hjælpe med at bestemme årsagen til manglen.

Hvis du er sikker på, at du selv har beskadiget lærredet, er selv reparation i nogle tilfælde muligt, men ekstremt uønsket. Under alle omstændigheder kan vindstødene omkring lamperne kun klæbe gennemsigtigt tape for at stoppe spredningen af ​​filmen eller et stykke af samme materiale. Til dette har du brug for en speciel lim. En anden ting - væggab.

Hvis den er placeret ikke længere end 2-3 cm fra kanten, kan du forsøge at trække lærredet. Detaljerede instruktioner om, hvordan du gør dette, findes i artiklen "Reparation af hævede lofter: gør det selv eller ring til mesteren?".

 • En anden mulighed er at klæbe slidbanen rundt om hullet, skære filmen indvendigt og indsæt en ventilationsgitter, lampe eller andet "snag" i hullet.
 • Endelig kan du på toppen af ​​hullet lime en dekorativ klistermærke på en selvklæbende base.

Vi vil ikke anbefale dig at tage op i taljen uden tilstrækkelig erfaring. Det er bedre at stramme kanten af ​​spalten med scotch tape midlertidigt og reparere loftet, når der vises midler til det.

konklusion

Hvis du stadig beslutter at reparere lærredet selv, skal du sørge for at se en video om dette emne.

Og for fremtiden vil jeg gerne advare: Bestil kun stræklofter i seriøse virksomheder med et godt omdømme. Og sørg for at kræve certifikater for materialer og tilladelser til installationsarbejde. I dette tilfælde, selvom du selv har brudt det hængende loft, løses problemet hurtigt og effektivt.

Sådan forsegles det nedhængte loft efter et snit

Hvordan limer hullet i strækloftet?

Stretch canvas i dag er den mest populære type loft i lejligheder og huse.

Deres modernitet og æstetik tiltrækker flere og flere mennesker.

Enig, en bred palette af farver, forskellige teksturer og mønstre er måske den bedste løsning, hvis du beslutter dig for at lave reparationer.

Stræklofter har mange fordele, men deres største ulempe er delikatesse. Strækloft er en tynd film, der let kan modstå mekanisk skade, så inden du installerer, overveje omhyggeligt, om det passer til dig, fordi du endda kan beskadige loftet med en fingernegle.

I dag vil vi tale om mekaniske skader på stræklofter. udskæringer, huller og revner. Vi vil fortælle dig, hvordan du løser problemet, giver en detaljeret instruktion, viser billeder og videoer.

Hvad er årsagerne til skader på loftet:

 1. Installation af tagskinner. Ved at installere gardinstænger kan du nemt beskadige stoffet med en metal eller plast monteringsbase. Derfor skal mesteren være yderst forsigtig, fordi en skarp bevægelse kan føre til et snit.
 2. Børnelegetøj. I dag er der et stort udvalg af børns sjov, der dybest set indeholder skarpe detaljer. Når man leger, kan børn ikke bemærke, hvordan legetøjet flyver til loftet, som f.eks. En bold eller en pil. Så er skader uundgåeligt.
 3. Flapper og champagne stik kan være en anden årsag til et hul i lærredet.
 4. Spaltet langs sømmen opstår ved dårlig svejsning og stærk strækning af stoffet under installationen.
 5. Uopmærksomheden af ​​installatører. Ved installation af baguetter af dårlig kvalitet til fastgørelse af lofter, kan det bare komme ud.

Hvordan limes snittet på strækloftet?

Overvej to tilfælde, da der er to typer stræklofter.

Hvad skal jeg gøre, hvis der er skader i stoffet?

Hvis det så skete, at der var et lille snit i loftet, skal du ikke panik: tag en nål, en tynd tråd og sy omhyggeligt et beskadiget sted.

Derefter skal du male området i den farve, der er tættest på lærredets naturlige farve. Stedet for syning er praktisk taget ikke synligt, derfor er problemet løst.

Patchen på skæret

Tip: bedre tillid til en professionel. Han vil gøre alt pænt, sikkert og ikke efterlade spor. Hvis du beslutter dig for at gøre det selv, være forberedt på det faktum, at i stedet for plåstret vil være folder og uregelmæssigheder. Der er endda tilfælde af at erstatte hele lærredet, så risikerer det ikke.

Så snart du mærker et hul i loftet, skal du straks forsegle det med scotch tape. Det er bedst at male, stof eller simpel dobbeltsidet tape. Hvis der ikke er et tape hjemme i øjeblikket, brug et klistermærke.

Denne procedure er nødvendig, så hullets kanter ikke spredes under spændingstrykket, ellers kan strækningen forhindre, at dit loft kan spares. Husk, at hvis hullet i lærredet er mere end 20 cm, er det nødvendigt at udskifte loftet, det er ikke længere genstand for reparation.

Efter at have lukket hullet, vælges et stykke stof, der ligner mere af loftets naturlige farve. Derefter påføres speciel lim og limes indefra. Butikkerne har et bredt udvalg af klæbemidler til stræklofter, så det er bedst at ikke eksperimentere med Moment Lim.

applique

På stedet til syning eller limning kan du nemt bruge et klistermærke, der helt vil skjule alle fejlene og vil fungere som en god indretning til dit værelse.

Processen med klistermærker applikationer på loftet

Hvad skal man gøre, hvis der er skade på PVC-folien

Hvis der opstod en defekt på lærredet 10-15 cm til væggen, er du meget heldig. Træk filmen forsigtigt ud af profilen, skær den beskadigede del, spænd loftet igen og fastgør det på profilen. Denne metode er meget praktisk, fordi den ikke efterlader spor, selv efter revner og huller, bliver den helt intakt.

I tilfælde af en defekt i en anden del af loftet, som ligger langt fra murens kant, skal du bruge følgende metode: På stedet for hullet skal du installere en lampe eller en ventilationsgitter.

En plastikring skal fastgøres omkring hullet, hvilket ikke tillader yderligere strækning af filmen. Den indre del af denne ring skal skæres, og på dette sted for at installere lampen. Denne metode er kun egnet til mindre skade.

Hvis der er opstået et stort hul, kan kun en applikation gemme situationen. I tilfælde af PVC-film skal den være helt afmonteret, limet applikation, og kun derefter spænde lærredet på profilen igen. Proceduren vil koste meget, men det er bedre end at købe et nyt loft.

Vi præsenterer dig en video, der giver dig mulighed for visuelt at se hele reparationsprocessen:

Så vi fortalte dig de vigtigste punkter vedrørende dette emne. Vi håber, at vores tips og instruktioner vil være nyttige for dig.

Sådan limes det hæmmede loft korrekt

Direkte bevis på styrken af ​​lærredens strækloft

I flere år nu er stræklofter blevet den mest populære type dekoration. Og der er mange argumenter, der taler til deres fordel, fra relativ billighed til nem installation. Men der er et problem, nemlig at spændingsmaterialet er meget let at beskadige, og i denne artikel vil vi tale om det faktum, at du kan lime strækloftet, og hvordan man gør det selv.

Hvorfor lofter er revet

Vaskning af loftet er en proces, som du skal nærme dig så forsigtigt som muligt, da det er ham, der oftest forårsager skade.

Faktisk er et strækloft en tynd klud af stof eller PVC (se PVC sømløse stræklofter: installationstyper, egenskaber, installationsanvisninger), og som det ses på billedet i starten af ​​artiklen, er det i stand til at modstå betydelige belastninger. Ja, det er sådan, at bryde et lærred med en vægt er meget svært, og det vil tage mere end et hundrede kilo, men skarpe genstande ødelægger et sådant loft i løbet af få sekunder.

Strækloftets lærred fastgøres i holderne på det varme, og som du ved, når de opvarmes, ekspanderer objekterne og loftet bliver varmere. I denne tilstand er det fastgjort og kølet ned, lærredet strækker sig og skaber en perfekt flad overflade.

På mange måder sker netop på grund af den stærke spænding et stort antal loftbrud. Lerret venter kun på det øjeblik, hvor det bliver muligt at nulstille spændingen, der genereres under installationen, og enhver utilsigtet injektion fører øjeblikkeligt til brud.

Dårlig fast lærred er en anden almindelig årsag til brud.

Der er nogle af de mest almindelige årsager til et hul i et strækloft:

 • Careless håndtering af lærredet under regelmæssig rengøring. Selvfølgelig er en blød svamp ikke i stand til at efterlade et snit bagud, men enhver uforsigtig berøring med en hånd, eller snarere med negle eller noget værktøj, vil straks efterlade et mærke.
 • Utilsigtet berøring, når du installerer nye møbler. En af de mest almindelige årsager til brud på lærredet. Laderne, eller du selv bragte en garderobe eller sofa i rummet, og ved en tilfældighed rørte loftet med et hjørne, hvorefter du hørte en karakteristisk knækring, og her er det resultatet - en lang upartisk revne, som du nu skal slippe af med.
 • Børn leger. Mange børns legetøj virker kun så harmløse ved første øjekast, men i virkeligheden kan de vise sig at være et formidabelt våben. Dart til dart eller modeller af biler smidt op, kan bryde lærredet og levere mange problemer til forældre.
 • Glad og støjende Nytårsferie forårsager ofte skader på lofterne. Selvfølgelig, ikke selve ferien, er det uskadeligt, men kanonkampen af ​​champagneplugger, der hurtigt flyver opad, kan skade ikke kun strækningen, men også det hårdere hængende loft.

Det er vigtigt! Mange skader på stræklofter er en direkte følge af ukorrekt installation eller dårlig kvalitet på lærredet.

Men det kan ikke kun forårsage skade. Der er tilfælde, hvor lærredet bryder af sig selv, selv uden berøring, og her er det tid til at ringe til firmaet, der lavede og installerede dem.

Det sker og dette, men dette er et problem, der ikke har noget at gøre med loftet selv

Virksomheder, der værdsætter deres omdømme, kan afhjælpe deres fejl selv efter garantiperiodens udløb, da dette er deres direkte fejl, og for at bevare deres gode navn er det bedre at rette op på det.

Der kan være flere grunde:

 • Lav kvalitet på lærredet. som oprindeligt var dårligt loddet, og over tid begyndte sømmen fra spændingen at sprede sig. Sådanne skader er næsten umulige at reparere, så loftet skal ændres fuldstændigt, men på hvis bekostning denne procedure vil blive udført, afhænger det helt af anstændigheden af ​​dine entreprenører.
 • For meget overophedning. Dette gælder for PVC-filmlofter. som med stærk opvarmning overstiger den tilladte hastighed begynder at miste sine kvaliteter. På et sådant lærred kan der ikke forekomme revner og tårer uden tilsyneladende grund, og du kan ikke længe lure på en poltergeist, der er afviklet i et hus, uden at kende alle finesser af installationsteknologien.
 • Forkert installation af vægholdere. Dette sker ofte i private huse, hvis vægge er lavet af hule materialer. Holderen, der er i konstant spænding, vil gradvist komme ud af væggens bløde materiale og over tid frigøre lasten og frigives.

Men lad os vende tilbage til emnet i vores artikel, og om det er muligt at forsegle stræklofter, er svaret utvetydigt - ja det er muligt, men ikke alle typer skader er langt væk. For eksempel, hvis lærredet begyndte at krybe væk langs sømmen, kan der ikke gøres noget om det, og loftet skal ændres fuldstændigt, men i andre tilfælde kan situationen gemmes, kun vejledningen vil variere afhængigt af det materiale, hvorfra loftet er lavet.

Stofloft og hvordan man reparerer det

Tykkeltype, som er meget let at genoprette i tilfælde af skade

Stoflofter er mindre populære for deres vinylmodeller, og af flere årsager:

 • Den højere pris, som afhængigt af typen af ​​stof kan gå ud over PVC-folien flere gange.
 • I tilfælde af oversvømmelse af dine naboer vil stoffet forblive upartisk gul sted, hvorfra det vil være umuligt at slippe af med.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. I modsætning til vinyl udvides stoffet meget mindre, når det opvarmes, og derfor er det meget sværere at strække sådanne lofter.
 • Manglende glans. På stoffet, som på vinyl lærredet, kan du anvende et mønster, men hvis du planlægger at gøre loftet ensformigt, så kan du glemme den glatte overflade.

På trods af dette købes stoffet meget ofte af elskere af alt miljøvenligt og naturligt. Hvad angår skaden, kan der forekomme enhver situation ud af de ovenfor nævnte, og når man besvarer spørgsmålet om, hvordan man skal forsegle stræklofterne, skal man først beslutte om skadeens art. Selv om der faktisk kun er to måder, men første ting først.

Så den første vej.

Skader på loftet, som kan syes med nylon tråd

Ja, ja, vi husker kun lektionerne med at skære og sy og gå på arbejde. Vi vil have brug for en tyk nål, en nylon tråd, og en del af en timble, for at strække nålen gennem det tykke stof i strækloftet.

Tip! Jo tyndere nylon-tråden bliver, jo mindre søm vil blive synlig senere. Spændingen i loftet er ikke så stærk, at man bryder selv den tyndeste nylon, så man kan ikke bekymre sig om sømstyrken.

Det lader til, at det kunne være lettere end denne metode til reparation af loftet.

Men selv her er der flere nuancer, som du bare skal vide, når du tager på dette job:

 • Enhver tråd vil være synlig, så senere skal sømmen males over med speciel maling. Baseret på dette skal du sy så pænt og diskret som muligt.
 • Overskær ikke. Tråden skal bare bringe kanterne sammen og ikke stramme dem.
 • Du kan kun sy lige nedskæringer. Hvis skaden gik i en buet, bliver du nødt til at lede efter en anden reparationsmetode, og du må endda ændre hele lærredet.

Det er meget sværere at reparere sådanne skader.

Efter at syet er syet, kan sømmen behandles med speciel lim for sikkert at sikre stoffets kanter, hvorefter tråden kan males over med en omhyggeligt valgt skygge. Selvfølgelig virker det ikke for at få en perfekt glat overflade, men i det mindste kan du skjule fejlen og ikke lade weben krybe videre.

Processen med restaurering af lærred strækloft

Og igen, den metode, der er forbundet med at sy, er faktumet, at stoflofterne generelt er vanskelige at genoprette, og i tilfælde af skade anbefaler eksperter at ændre dem straks, men for det første er det økonomisk dyrt og for det andet langt og vanskeligt.

Restaurering ved at installere en plaster er velegnet i tilfælde, hvor spaltet ikke er ens, men afrundet eller endda har en ujævn struktur. Det er ønskeligt at lave et lappestykke af loftet, som altid forbliver efter installationen.

For nemheds skyld kan lim påføres plasteret, men kun på betingelse af at loftet efter skader har bevaret sin oprindelige form. Som i det første tilfælde er det bedst at bruge en nylon tråd, der vil blive kantene, og vil ikke lade klippet krybe yderligere.

Det vigtigste her er at gøre alt så forsigtigt som muligt, så plasteren skiller sig ud så lidt som muligt over for den generelle baggrund og ligger uden rynker. Jeg vil bare gerne bemærke, at det vil være meget svært at gøre dette, og resultatet kan ikke være tilfredsstillende, men som de siger, "et forsøg er ikke tortur".

Under alle omstændigheder, efter at pletten er nøje syet, skal hele lærredet males med speciel maling, og i dette er der et lille, men et plus, fordi malingen kan vælges i en anden nuance, at loftet var oprindeligt og derfor bringe noget ind i interiøret. noget nyt.

Vinyllofter

Lille snit på blankt vinylloft

I modsætning til en stofklud, vil du ikke kunne sy vinyl med tråd, den hårde tråd vil kun rive materialet endnu mere, og situationen vil kun blive værre.

Men fortvivl ikke, der er også flere måder. Og inden vi går videre til den detaljerede beskrivelse, foreslår vi, at du ser på, hvordan man limer strækloftvideoen, selvfølgelig er situationerne forskellige, ligesom skademønstrene, så du skal starte restaureringsarbejdet med at bestemme skadeens art.

Et af de enkleste tilfælde er et snit nær væggen. Det vil være lettere at klare det, og som følge heraf vil der ikke være spor af indblanding i loftet. Som du ved, er vinyl et meget elastisk materiale, der kan trækkes i meget lang tid uden frygt for at det vil bryde. Det er på dette og bygget denne metode til restaurering.

Først skal du løsne lærredet fra klipene langs hele længden af ​​væggen, i nærheden af ​​hvilken skader blev dannet, og afskåret lærredstrimlen.

Afskåret en flad strimmel fra den beskadigede kant, og fyld lærredet tilbage i holderen

Det er vigtigt! Bredden af ​​afskæringsbåndet må ikke overstige 15 centimeter, ellers kan lærredet simpelthen gå i stykker. Hvis dit snit er på en større afstand fra væggen, er det bedre at se efter en anden måde at reparere.

Nu skal du varme op lærredet igen, som det var sket på tidspunktet for spændingen. Til dette passer enhver gaspistol. eller en husstandsvarmer med en blæser, så længe temperaturen ikke er så høj at smelte lærredet.

Når vinylen er blevet blød og elastisk, skal du fylde sin kant i holderne og sætte den ordentligt fast. Alt er klar, når loftet køler ned, vinylen vil strække igen og tage form af en jævn og jævn overflade.

Skær væk fra væggen

Lille snit langt fra væggen

Som du ved, er vinyl ikke malet, så spørgsmålet om, hvordan man limer stræklofter er ikke relevant i sig selv. Det vil ikke være muligt at sy det og derfor er det stadig at blive dekoreret.

I denne situation er den nemmeste og nemmeste måde at installere ekstra lamper. Det er ret nemt at gøre det, og hele processen tager ikke meget tid. Vanskeligheden vil opstå ved adfærd af yderligere ledninger under loftets overflade, men selv om dette ikke er muligt, ser en ikke-brændende lampe meget bedre ud end et snit midt i rummet.

For at gøre det mere overbevisende, at dette ikke er en restaurering, men den oprindelige idé af designeren, kan lamperne installeres under overholdelse af symmetrireglerne. Det vigtigste er at beregne og tegne alt korrekt.

For at installere loftet skal du have lim til plastik og en simpel papirvarerkniv. Alle lamper er forsynet med dekorative ringe, indenfor som skal være vores snit. Derfor overtrækker vi simpelthen ringens kontur med lim og anbringer den på nettet.

Limen griber ganske hurtigt, så efter nogle sekunder forbliver det kun at skære et hul inde i ringen og placere lampen på plads.

Det er vigtigt! Vær meget forsigtig med limen, da det ekstruderede ekstruderede materiale tørrer ud på lærredet, og det vil være umuligt at fjerne dem.

Dette er den nemmeste måde at forsegle loftspændingen på, men det er desværre kun relevant for små skader, som er begrænset af størrelsen af ​​belysningsarmaturerne. Hvis klippet var mere, så skal du prøve en mere kardinal måde.

Dekorerer en masse skader

Blomstapplikation dækker loftsskader

Desværre kan meget skade på vinyldug ikke løses, og hvis du ikke har tid, energi eller økonomi til helt at erstatte loftet, så er der kun en vej tilbage - dekorative applikationer.

En række tematiske tegninger på vinyl i dag findes i de fleste hardwareforretninger, og i ekstreme tilfælde er det muligt at bestille dem i designstudier. Ansøgningen lukker skaden, men før det skal repareres, og derfor skal vi bruge en plastlim og en simpel stationær hæftemaskine.

Vi fastgør klippens kanter med klip, og vi limer dem med lim for pålidelighed. Skaden er repareret, men det ser ud til at være uhåndterligt, så det er fortsat at vælge det passende mønster og blot lim det over lærredet med almindelig plastlim.

På den måde slutter reparationen af ​​hævede lofter, så vær bare forsigtig med dem, og udskift hele lærredet ved den første mulighed.

Hjem → Stretch → Sådan tætes et hul i strækloftet? (20 billeder)

Sådan forsegles et hul i strækloftet? (20 billeder)

Ligesom enhver finish er strakt lærred ikke evigt. De er ligesom andre materialer påvirket af en række faktorer, der forårsager slitage og som følge heraf ødelæggelse. Effekten af ​​disse faktorer kan være langsigtet eller kortvarigt, en gang. Ved langvarig eksponering kan tilskrives, for eksempel øget temperatur, hvilket i sidste ende vil medføre sagning af lærredet. Et eksempel på en kortsigtet faktor er uforudsete mekaniske skader - et snit, en pause osv. Situationen, som forværrer situationen med begge faktorer, er den konstante trækbelastning, som begynder at påvirke materialet fra det øjeblik, hvor skallen installeres.

På baggrund af ovenstående er dekorative stræklofteskaller, på trods af den tilsyneladende sikkerhed for lokationen, udsat for skade, der ikke er mindre end beklædningen af ​​andre byggekuverter. Derfor er ønsket om at reparere strækloftet med sine egne ressourcer i betragtning af omkostningerne ved dette færdigmateriale helt naturligt og forståeligt.

Overveje måder at genoprette vinylklædningens integritet med henvisning til vurdering af mulighederne for reparation og effektiviteten af ​​den anvendte teknologi.

Typer af stræklofter

Dekorative stretch PVC-film til efterbehandling lofter kan klassificeres efter mange tegn, men for at vurdere muligheden for at udføre deres reparation er kun strukturen i det fremstillede materiale og dets tykkelse vigtigt.

Stræklofter er lavet af film og stof.

Skaller af filmen har en ensartet struktur gennem tykkelsen og er elastiske, holdbare polyvinylchloridstof med en tykkelse på fra 0,12 til 0,2 mm.

Stofforing er et polyesterbaseret lærred imprægneret med samme polymer - PVC, men med mindre elastik på grund af tilstedeværelsen af ​​en forstærkningsbase.

Således er begge typer stræklofter lavet af polymerer, men forskellen i lærredens struktur forårsager forskelle i metoderne til fastgørelse til baguetten og egenskaberne af skallerne, hvis reparationsteknologi henholdsvis vil også afvige.

Fælles skade på dekorative skaller og hvordan man reparerer dem

Loftet er en base, fysisk kontakt, som forekommer sjældnere end med andre omsluttende strukturer. Derfor er typerne af mulige skader på strammerne få, de vil afvige fra oprindelse, placering og vigtigst i målestok, hvilket bestemmer muligheden for reparation.

Overvej hvordan man reparerer filmens og stoffets strækloft i bestemte situationer.

Lukning af punkteringen i lærredet

Et lille hul i strækloftet kan forekomme som følge af en utilsigtet punktering med et elektrisk installationsværktøj (skruetrækker, tester) ved montering af armaturer.

Det er muligt at reparere huset med sådan skade uanset materialet, der bruges til at lave lærredet.

Det er vigtigt! Før reparation er det nødvendigt at fastsætte kanterne på det beskadigede område med tape, for at forhindre dets forøgelse i størrelse under påvirkning af trækkraft.

Reparation af en punkteret loftsbeklædning af PVC-film

Hvis skaden ikke er på et synligt sted, kan du simpelthen klæbe hullet med en cirkel, der er skåret ud af identisk materiale. Dette forhindrer en yderligere stigning i hullet og genopretter vinylforingenes tætning. Et sådant plaster, hvis det falder i farve med det reparerede område, er umærkeligt fra en afstand på mere end tre meter. Hvis punkteringen er placeret på en tæt placeret del af loftet, er det bedre at klæbe en smuk applikation fra PVC-film under reparation ved at klæbe over reparationspladen, hvilket ikke kun vil skjule det defekte sted, men også tilføje kunst til overfladen af ​​loftoverfladen. Ofte kræver et sådant design af reparationsstedet et visst lignende dekorative element for visuel fuldstændighed af et additiv til strækloftet.

Det er vigtigt! Før limning af loftspletterne skal filmens reparationsafsnit affedtes, men ikke med opløsningsmidler, men ved brug af rengøringsmidler til husholdningsbrug eller en speciel spray, der tager sig af stræklofter.

Klæbemiddel til reparation af skader i vinylklæder er tilgængelig i en bred vifte såvel som i strækloftet af mig selv at lukke et hul af lille størrelse er ret realistisk.

Instruktioner til brug af klæbemidlet er på emballagen og skal følges nøje. Disse klæbemidler er hurtigfastgørende materialer, det vil sige de griber inden for få sekunder, så hvis plåstret er ukorrekt installeret på hullet eller forsinket, skal reparationsproceduren udføres igen efter påføring af sammensætningen, eventuelt med fremstilling af en ny plaster.

Limning af pletter udføres uden demontering af huset, direkte på den installerede film. Limlaget efter hærdning hærder og danner et solid forstærkningslag, hvilket forhindrer en yderligere stigning i størrelsen af ​​skaden under påvirkning af forspændingskræfterne.

Reparation punktering i stoffet stræk loft

Høj styrke med lav elastik af polymere stofdækker, på grund af tilstedeværelsen af ​​polyesterbase i dem, giver lokalisering af sådanne mindre skader og forenkler reparation.

Hvis hullets punktering ikke forårsager skader på polyesterfarvet, kan hullet simpelthen fyldes med en siliconeforsegling med en passende farve.

I tilfælde af beskadigelse af basen sys kluden manuelt med en syål og syntetisk tråd valgt i farve og tykkelse. På hvide stoffer kan du bruge en nylon tråd af hvid farve, løs på fibrene.

Hvis reparationsanlæg stadig er synlige, da reparationsstedet er på et fremtrædende sted, kan du færdiggøre det fulde maleri af strækloftet lavet af stof eller med en fladtone eller zoningstruktur kun en stofafdeling.

Hvis det ikke er ønskeligt at udføre malearbejde, er det muligt at skjule det reparerede område ved manuelt at lægge en kunstnerisk tegning eller, som nævnt ovenfor, applikationer - flade eller tredimensionale.

Reparation afskåret strækloft

En sådan beskadigelse af vinylskallen er heller ikke sjælden, og kan skyldes den uforsigtede overførsel af en stige, bevægelsen af ​​dimensionelle genstande med skarpe kanter og så videre.

Muligheden for at reparere hævede lofter med egne hænder efter utilsigtet et snit

i dette tilfælde bestemmes det af skalaens omfang og materialets spændingsstof.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at fastslå formålet med reparation og indse sandsynligheden for, at genoprettelsen af ​​skallets integritet kan være muligt, men skaden forårsaget af finishens æstetik vil være uacceptabel for rummets status.

Tæt kanten i loftet PVC film

Størrelsen af ​​en sådan skade er altid større end hullet fra punkteringen, men hvis vi taler om et snit på op til 15 centimeter lang, kan reparationen af ​​bladet gøres ved at lappe lappen som beskrevet ovenfor. Fabrikanterne tilbyder også dekorative 3D-patches, der er limet over reparationsplastret og på grund af det høje niveau af kunstnerisk ydeevne omdannes fra reparationsmateriale til et dekorativt element.

Hvis der på dette sted er tilstedeværelse af patches af denne størrelse såvel som applikationer, er uacceptabelt, bør muligheden for at installere en ekstra lampe (eller flere) overvejes. Essensen af ​​metoden er, at en tætnings termo ring er limet i stedet for skæret, så skæres filmen langs ringens indre kant, og en lyskilde er monteret på bunden. En sådan ring, der også kaldes en slidring, gennem limfikseringen, tager tranen op af strækfilten af ​​filmen og forhindrer yderligere pause af vinylen.

Hvis diameteren af ​​ringen giver dig mulighed for at skubbe armen ind i skallen, kan lampens ophængning monteres på en betonbase uden at afmontere strækloftet, men installationen skal udføres uden en universel platform, hvis dimensioner altid skal være større end åbningen af ​​termisk ring.

For at forbinde et ekstra armatur til belysningssystemet er det nødvendigt at demontere det tætteste af belysningselementerne, der er til rådighed under konvolutten, delvist. Den nye sektion af ledningerne må ikke ligge på filmen, så den er anbragt i spændingen mellem lamperne.

Løsningen af ​​problemet kan forenkles, hvis armaturet kun gives en dekorativ rolle, og ikke at forbinde enheden med belysningssystemet. Det er endnu lettere at montere en falsk ventilationsgitter inde i termisk ring, hvis skadesstedet tillader det.

I tilfælde af en signifikant snitlængde på strækfilmloftet (mere end 15 cm) afhænger muligheden for at lave kosmetiske reparationer af skadens placering og rettidig påsætning af midlertidige fikseringer af tape, der lokaliserer filmens ødelæggelse.

Placeringen af ​​en enkelt plaster af stor størrelse, selv dekoreret dekorativt, ikke i den centrale del af loftet af æstetiske årsager, er sjældent acceptabelt for boligejere, og symmetrianordningen af ​​flere ekstra dekorative elementer af betydelig størrelse vil gøre skallen tungere og kan forårsage dens sagging. Hvis det alligevel besluttes at eliminere sådan skade ved at holde fast, så kræver et større områdepatchapparat mere færdighed - at påføre klæbemiddelsammensætningen på plåstret og installere fragmentet på filmen, har udøveren ikke mere end 20 sekunder. Derefter lægges et dekorativt selvklæbende 3D-klistermærke over reparationspatchen.

Det er vigtigt! Ved anvendelse af klæbemidler af typen "Moment" er der mere tid til reparation, men klæbemidlet efter tørring er ikke gennemsigtigt, og det limede element vil skille sig ud over den generelle baggrund med en mørkere farve.

Dette er netop tilfældet, når tætheden af ​​strækloftet genoprettes, men det vil være svært at opnå fuld restaurering af lærredens æstetik efter reparationer.

Restaurering af vævskallen efter skæringen

Stofflofterne i polyesterstoffet gør det lettere at reparere stoffet og i tilfælde af skæring. Skadens kanter strammes ved manuelt at sy sømmen ved hjælp af en slidstærk syntetisk tråd af en passende farve, afstanden fra væggen og snitets orientering er irrelevant. Punkter med en nål afhængigt af spændets spænding udføres i en afstand på mindst 3 mm fra kanten af ​​skæret. Sædet på sømmen er forseglet med et akrylforseglingsmiddel, hvis overflade giver en stofstruktur, idet man trykker på et klap af et egnet materiale til det friske lag. Efter at forseglingspræparatet tørrer, bliver stoffet farvet over hele området, eller der tegnes en tegning på lærredet med en børste eller airbrush.

Opbygningen af ​​stofstræklofter udelukker ikke brugen af ​​metoder til reparation af PVC-film i reparationsafskæringer - installering af en termisk ring med efterfølgende montering af armatur eller ventilationsgitter, hvis installationen af ​​disse elementer på steder af beskadigelse af stoffet ikke strider mod reglerne for deres drift eller sund fornuft. For eksempel vil en enkelt lille lampe eller luftudluftning i den centrale del af loftet ved siden af ​​lysekronen være latterlig.

Eliminer afstanden vinyl finish

Den maksimale trækbelastning af PVC-folien opleves langs kanten af ​​baguetten, derfor er træthullet i webmaterialet langs væggen ikke et sjældent fænomen. Hvis monteringsmetoden til strækloftet er hæftet, og afstanden fra kanten af ​​spalten til væggen er inden for 15 cm, kan reparationen af ​​sådan skade udføres af dig selv uden spor.

Disse 15 cm definerer grænsen for muligheden for yderligere at strække og genopfylde filmen i en baguette, dette er den maksimale mængde skader, der svarer til vinylets elastik i dette design.

Strækloftet frigives fra baguetten langs hele længden af ​​skaden med en margen på 25-30 cm i begge retninger, hvorefter saksen fortsætter med at skære langs spalten, glat nærmer sig kanten af ​​lærredet.

Vinylkappe opvarmes med en elektrisk hårtørrer i området for det reparerede område, og strammer midten af ​​den resulterende halvvalsen til rammen, fylder filmen i en baguette. Det samme gøres med de to mindre halvpoler dannet. Til sidst fastgøres den indre kant af den tidligere eksisterende brud i rammen langs hele længden. Hvis i de nærliggende områder efter afslutningen af ​​denne procedure er der dannet folder, så fjernes de på samme måde - de frigives fra baguetten og trækker slakken op igen.

Med harpoonmetoden til fastgørelse af strækloftet er lærredet demonteret, en smal strimmel film langs hulrummet fjernes med saks i overensstemmelse med det ovenfor beskrevne princip. Derefter overføres kappen til fabrikanten, som udfører svejsningen af ​​harpunet langs den nye kontur af den side, der skal repareres, hvorefter spændingsfladen igen er monteret på baguetten.

Fjernelse af spor af varmelampe

Hvis du ikke følger reglerne for begrænsning af effekten af ​​lamperne, der anvendes i armaturerne, kan strækloftet omkring belysningsapparaterne blive mørkt og endda bryde. Uanset typen af ​​strækloft er det muligt at reparere sådanne skader ved at installere en termisk ring med større diameter, som er fremstillet ifølge den ovenfor beskrevne teknologi.

Hvis forskellen i diametre for de gamle og nye ringe ikke er for stor, vil de universelle platforme fylde den større åbning, der ligger under skallen omkring lamperne.

Det er vigtigt! I forbindelse med reparation skal installeres i lampens tilladte effekt:

 • til stofklæder - glødelamper op til 60 W, halogen - op til 35 W;
 • til PVC film - glødelamper op til 40 watt, halogen - op til 20 watt.

Muligheden for at reparere skader på spændingsloftet

Teoretisk set er der ingen skader på skallerne, der ikke er mulige til reparationen. Moderne teknologier gør det muligt at genoprette både integriteten og den æstetiske komponent i ethvert strækloft. Men det kan kun ske under betingelser for en virksomhed, der producerer dette færdigmateriale, mens genoprettelsesomkostningerne vil overstige prisen på en ny skal flere gange.

Når man vælger en reparationsmetode til et strækloft, er det derfor nødvendigt at objektivt vurdere graden af ​​skade og gennemførligheden af ​​restaureringen.

Tårer eller udskæringer af PVC filmbaner, der er placeret i den centrale del og over 15 cm i længden, er som regel mulige at genoprette kun i form af tætning, hvilket forårsager skade på æstetiket i foringen er uundgåeligt, og dets grad kan være uventet høj.

Stoflofter, som følge af tilstedeværelsen af ​​polyesterbasis, er mere modstandsdygtige over for brugen af ​​mekaniske operationer og gør det muligt at maskere reparationssporene med maling. Dette bestemmer også deres pris - 1,5-2 gange højere end filmens dåser. Men vævsskaller har også en vis grænseværdi for genoprettelsen. Denne grænse afhænger ikke kun af størrelsen og konfigurationen af ​​skaden, men også på webens dekorationsklasse, hvilket gør det vanskeligt at genoprette billeder.

Det er derfor bedre at reparere spændeskaller efter høring af en specialist, som vil vurdere muligheden for at udføre disse værker og sandsynligheden for at opnå det ønskede resultat.

konklusion

Ulykkesskader på strækloftet fører ikke altid til en fuldstændig udskiftning af beklædningen. I de fleste tilfælde er punktering og udskæring af skallerne ikke signifikante i størrelse og medfører ikke betydelige reparationsomkostninger samt limning af strækloftet. for sådan skade kan gør det selv

Hvis skaden på vinylfinish er signifikant, bør du ikke skynde dig for at lave reparationer. I så fald søge råd fra materialets sælger - ikke den bedste måde, da det måske ikke er objektivt. Det er bedre at høre med de boligejere, der har været nødt til at beskæftige sig med installation og reparation af vinylmalerier derhjemme. Når de udtrykker tvivl om hensigtsmæssigheden af ​​restaureringen af ​​strækloftet på grund af skades betydning, er det bedre at få en ny skal.