Trinvise installationsinstruktioner til gipsplankloft gør det selv

I processen med at skabe et funktionelt moderne interiør spiller installationen af ​​et gipspladloft en særlig rolle. Et simpelt, men samtidig æstetisk og praktisk design gør det muligt at reducere arbejdstiden betydeligt, maske overfladefejl, skjule kommunikation. Du kan installere loftet med dine egne hænder og overholde installationsteknologien.

Grundlaget for gipspladedesignet - hvad er inkluderet?

Før du begynder installationen af ​​et gipspladloft, skal du forberede grundlæggende materialer.

I betragtning af at designet består af en ramme, færdig med gipsplader, vil dets enheder have brug for:

 • metalprofiler;
 • fastgørelseselementer;
 • gipsplader plader;
 • materialer til efterbehandling.

Metalprofiler - grundlaget for design. Det bør være af høj kvalitet elementer af galvaniseret metal i to versioner: guider og loft bærere. For at forbinde profilerne anvendes en lige U-formet suspension, stik af to typer: lige og tværformet. Derudover vil der være behov for at samle et gipsloft med egne hænder, der er brug for galvaniserede forbindelsesskruer og dowels.

Afslutning af rammen udføres ved hjælp af gipsplader loftsplader med optimale parametre: 2,5 meter lang og 1,2 meter bred. Pladetykkelse varierer fra 8 til 9,5 mm.

Klassisk gipsvæg loftet i grå. I farve og tykkelse kan det skelnes fra vægark, som normalt er tykkere. I rum med høj fugtighed eller tændingsrisiko anvendes specielle plader af gipsvæg med mærket "fugtbestandigt" eller "brandhæmmende".

Beregning af materialer til loftet - hvordan

For at installationen af ​​gipsvægge i loftet skal gå så jævnt som muligt og uden fejl under arbejdet, er det vigtigt at beregne mængden af ​​materiale til forbrug for at skabe struktur. For at gøre dette skal du først beregne loftets areal på en standard måde - multiplicere bredden af ​​længden af ​​rummet (målt ved hjælp af et målebånd).

For at beregne det nødvendige antal guideprofil skal du finde rummets omkreds. For at tilføje længden af ​​væggene. På dette stadium er det vigtigt at måle hver af væggene separat for at eliminere mulige fejl ved beregning af det krævede antal profiler, da længderne ikke altid er de samme.

For at beregne, hvor meget materiale installationen af ​​en bæreprofil vil kræve, er det tilstrækkeligt at huske, at de første og sidste elementer er monteret i en afstand af 30 cm fra væggen, når afstanden mellem de andre profiler ikke er mere end 60 cm. loft.

Fastgør støtteprofilen U-formede lige suspensioner i trin på en meter. Det er nemt at bestemme det krævede antal suspensioner, hvis du deler den samlede profillængde med en meter.

For at øge rammens stivhed mellem styre- og bæreprofilerne kræves der specielle hoppere med et trin på 60 cm. Antal krydsforbindelser til hoppere findes ved at dividere længden af ​​bæreprofilen ved hjælp af fastgørelsestrinnet. Hvad angår den anden type af stik - lige dem, beregnes deres tal under hensyntagen til længden af ​​rummet, da elementerne er fastgjort langs profilens længde.

Den sidste fase - fastgørelse af gipspladerne kræver også udførelse af nøjagtige foreløbige beregninger. For at afslutte rammen af ​​loftkonstruktionen har du brug for nøjagtigt det samme antal plader, hvilket svarer til loftet. Tage hensyn til og kompensationsudgifter, der tilføjer fra 3% til 5% af materialet til det samlede beløb.

Markup - Ansvarlig start af arbejdet

Uanset designets kompleksitet er startfasen altid markeringen. Kun ved mærkning kan man overveje, at teknologien til montering af gipsvæg på en forudindstillet ramme er fuldt observeret.

Begynd med at bestemme det laveste punkt af loftoverfladen vandret. Den nemmeste måde at gøre dette på er med et laserniveau eller i mangel af det - det sædvanlige vandniveau. På et bestemt sted sæt et mærke - det vil være højden af ​​gipsvægens loft. Det er vigtigt, at det er lavere end den nederste side af basen med mindst 3 centimeter. Dette vil være bunden af ​​guideprofilen. I tilfælde af et planlagt loft med belysning sænkes linjen et par centimeter nedenfor.

På samme måde gør resten af ​​væggene. På hver af dem sætter det passende mærke igen, for pålidelighed ved hjælp af niveauet. Det er vigtigt at sikre, at der ikke er luftbobler inde i niveauet under målingerne.

Den sidste etape af mærkning forbinder de planlagte punkter ved hjælp af en huggetråd i en fast linje og markerer linjerne for fastgørelse af suspensionerne på loftets overflade med et trin på 0,6 m.

Hovedprocessen i processen er rammesamlingen.

Der er ikke noget svært at samle en ramme med dine egne hænder, hvis du følger trinvise instruktioner.

Start med installationen af ​​guideprofilen langs den påtænkte linje rundt om rummet. Fastgør U-formede suspensioner på overfladen af ​​loftet. Skær lejeprofilerne (1 cm kortere), afhængigt af, at markeringen er fastgjort i styrene, hvilket yderligere styrker designet med skruer.

I det næste trin foldes bøjlerne fast og fastgøres til profilen, trækker tråden for at undgå at sænke lagerelementerne.

Så snart de langsgående elementer er endelig fastgjort, skæres tværbjælkerne med deres fiksering ved hjælp af krabber.

Det klassiske profilmonteringssystem indebærer, at hL leddene rammer midten af ​​profilen, hvilket kun vil ske, hvis der er en række tværstykker i en afstand af 2,5 meter fra væggen, som tjener som udgangspunkt for montering af hl.

Gipsplader - sluttrin

Plader af gipsvæg er fastgjort til den færdige ramme med selvlukkende skruer. Det er mere hensigtsmæssigt at fastgøre arkene uden forudgående skæring, hvilket reducerer antallet af led og sømme. For korrekt installation af gips er det nødvendigt at måle mængden på forhånd, forberede ark på en vandret overflade. Jo mere præcist installationen med drukning af hovedernes selvskærende skruer i HL-overfladen, jo glattere det færdige loft vil være.

Et vigtigt stadium er fyldningen af ​​led og søm mellem arkene. Ansvarlig tilgang på dette stadium vil forhindre udbrud af revner i loftet under drift. Til pålidelig fastgørelse af sømme ved hjælp af et forstærkningsbånd, oven på hvilket pålægge et lag af kittemængde med nivelleringsegenskaben. Så snart overfladen tørrer, er den desuden udjævnet med sandpapir.

På steder af kontakt med væggen er installation af hl udført ved hjælp af tætningsbånd. Sikre det, inden arkene er fikset. Fjern først båndet efter forsegling af huller. Det færdige loft er primet, behandlet med kittet, slibet, genoprettet og først derefter malet med maling.

Sådan installeres et buet loft

Den klassiske installation af gipsvægsloft på en ramme under et buet loft er lidt anderledes end den tidligere installationsmulighed. For at etablere et ikke-standarddesign, følg denne algoritme:

 1. Monter den første ramme af rammen på traditionel måde, som krævet i instruktionerne ovenfor.
 2. Udfør en layout guide profiler omkring omkredsen af ​​rummet.
 3. Ved siden af ​​markeringslinjen er ПНх28 × 27 profilerne monteret, fastgør dem med skruer og dowels.
 4. Bærerne er fastgjort til de forudinstallerede profiler ved hjælp af suspensioner og med et trin på 600 mm.
 5. I zonerne i den buede profil reduceres tonehøjden til 400 mm.
 6. Plader af gipsplader er fastgjort til den færdige ramme, så de strækker sig over 10 cm på den buede linje af loftbøjningen.
 7. Fastgør ark med en hældning på højst 250 mm.
 8. Efter afslutningen af ​​første niveau markerer du bølgelinjen.
 9. På en afstand svarende til tykkelsen af ​​arkene er der bøjet en buet profil til mærket (de bruger metalskærer til at skære siderne).
 10. Tiltræk profilen gennem HL til hovedrammen.
 11. Enhver teknologi fra producenten indebærer yderligere fremstilling af rammen på andet niveau. Jo flere niveauer der er planlagt, jo mindre bør være trinnet med fastgørelse hl.
 12. Den færdige ramme hemmer GCR med en kant på en centimeter for yderligere arbejde med bøjningen.
 13. I betragtning af bøjningens retning fastgøres den nederste profil svarende til placeringen af ​​den øverste linje.
 14. Øvre og nedre dele af den buede ramme er bundet med profilstænger, trimmet med gipsplader i lodret plan. På buede zoner er et ark med en tykkelse på 6,5 mm egnet.

Den sidste fase af installationen af ​​gipsplader er færdiggjort med plasthjørner, der er designet til at dække de udragende ydersider af buerne. Samlinger, der er behandlet med forstærkningsbånd, kittet. Overfladen af ​​det færdige loft på samme måde som i tilfældet med sin klassiske version, er jordet, behandlet med kitt, poleret og malet.

Funktioner ved installation af et buet loft: Hvad er nyttigt at vide

I betragtning af at dette ikke er en standard løsning til gipsplankloft, er der et par vigtige punkter at overveje.

For det første er et højere niveau fastgjort til rammen, som efterfølgende fungerer som en understøttende base for de buede profiler på det næste niveau.

For det andet fastgøres det buede element gennem et hemmed gipsplader til den underliggende basisramme. Hvis der ikke er nogen profil i fastgørelsesområdet for metalbue bag pladen, skal du sætte en pakning under den for at spænde fastgøreren, ellers kan arket ikke modstå belastningen. Til rollen med at lægge fit trim fiberboard, profil eller krydsfiner.

For det tredje kan profilen bøjes på to måder: våd og tør. Den første mulighed er egnet til små bøjningsradiuser, den anden giver mulighed for at realisere glatte overgange.

For det fjerde er typen af ​​gipsplader af stor betydning. Det skal forstås, at installationen af ​​gvl, der er egnet til loftinstallation på offentlige steder med øget belastning, ikke er egnet til en buet loftindretning. For at opnå den korrekte bøjning af materialet er det bedre at bruge plader med en minimal tykkelse, der desuden gennemsøger overfladen med en nålevalse.

Montering af loftet på gipsplader: trin for trin vejledning og nyttige tips

Udseendet af gipsvæg har skabt en reel revolution i konstruktionen. Installation af loftet på gipsplader reducerede tiden betydeligt for reparation og efterbehandling. Nu kan du sikkert gemme manglerne i det gamle loft og skjule enhver takkommunikation (ventilation, rør, ledninger).

Fordelene ved gipsvægs lofter kan også tilskrives det faktum, at det nu er muligt at installere gulvbelægninger på flere niveauer med næsten enhver konfiguration. Til dato har lofter af gipsplader optaget et førende sted i udsmykningen af ​​boliger.

Let konstruktion af et falskt loft lavet af gipsplader har praktisk taget ikke en stærk belastning på gulvpladerne på bygninger. Enkelheden af ​​samlingen af ​​den ophængte struktur er så enkel, at næsten enhver begyndermester vil mestre det.

Hvad er bedre strækloft eller gipsplader til at bestemme ejeren. Men som regel er disse lofter kombineret.

For at begynde at overveje, hvordan du installerer gipsvæg på loftet med dine egne hænder. Når du forstår det grundlæggende, kan du lave et loft på flere niveauer.

Hvad er elementerne i gipsloft

Loftet består af tre hoveddele:

 • Metalramme
 • Loft gipsplader
 • Et lag af færdigbehandling (kitt, maleri eller tapet)

Hvad omfatter metalrammen? Teknologien til at montere loftet på gipsplader bruger specielle profiler lavet af galvaniseret metal ved koldstansning. Der er to typer profil til gipspladerlofter:

 1. Guide profil UD-27 (længden er 3-4 m)
 2. Loft eller bærerprofil CD-60 (længden er også 3-4 m)

Nedenfor er en liste over de resterende komponenter, der bruges til at forbinde profilerne til hinanden og at vedhæfte rammen til det eksisterende loft:

 • Suspension lige U-formet
 • Kryds stik til profil eller krabbe
 • Lige stik til loftprofil

Galvaniserede selvskærende skruer med en 12 mm borekrone (frø) bruges til at forbinde profiler med bøjler og stik. Til fastgørelse af rammen til væggene og gulvpladerne anvendes 6 mm dybder.

Til plettering af metalrammer, der anvendes (HL) gipsplader til loftet. De har følgende dimensioner:

 • 2500 mm længde
 • Bredde 1200 mm
 • Tykkelsen er 8-9,5 mm

Farven på loftgipspladerne er grå. Gipspladens loft og vægge kan ikke beklædes med de samme materialer. Plader med en tykkelse på 12,5 mm anvendes kun til vægbehandling.

Vigtigt at vide! Hvis dit værelse er placeret i en klimatisk zone med høj luftfugtighed, anbefales det i dette tilfælde at bruge fugtighedsbestandig gipsvæg. Dens papedæksel har en grønlig farve.

Sådan beregnes materialerne til loftet på GCR

For at kunne beregne de materialer, du har brug for, skal du nøjagtigt beregne loftets areal. For at gøre dette måles længden og bredden af ​​rummet med et målebånd og multiplicere de resulterende tal.

For at beregne styringsprofil UD-27 er det nødvendigt at opdele rummets omkreds. Mål længden af ​​hver væg med et målebånd, og fold numrene - dette vil være den ønskede mængde af guideprofilen.

Vær opmærksom! Det er nødvendigt at måle hver væg. Værelset kan have en uregelmæssig geometrisk form som følge af konstruktion eller dekoration af dårlig kvalitet.

Loft- eller lejeprofil kan beregnes som følger: Den første og den sidste i en afstand af 300 mm fra væggen er afstanden mellem de andre profiler 600 mm eller mindre. De resterende bæreprofiler er fastgjort til loftet med et interval på 600 mm. Antallet af profil CD-60 er lig med antallet af deres rækker multipliceret med længden af ​​rummet.

Bæreprofilen er monteret i loftet ved hjælp af U-formede direkte suspensioner. De er fastgjort til loftet langs profilaksen i trin på 1 m. For at finde ud af deres nummer skal den samlede profillængde CD-60 divideres med 1 m.

For at sikre rammens stivhed mellem bæreprofilerne og UD-27's styrprofiler, er jumpers installeret fra profil CD-60. Dette gøres i trin på 600 mm.

Antallet af krydsforbindelser til jumpers er lig med den samlede længde af bæreprofilen divideret med monteringsstrinnet eller 0,6 m. De direkte stik bruges til at forbinde CD-60 og UD-27 profiler i længden. Deres nummer beregnes ud fra længden af ​​rummet.

Eksempel: Hvis rummets længde er 5 m, skal lofterne af loftprofilen 6 og derefter forbindelserne være 6 stk.

Antallet af loftsgipsplader er lig med loftarealet. Der kræves dog en vis margen for at kompensere for forbrug af materiale under trimning efter størrelse. Fastgør gipsvæggen til rammen med sorte skruer med en længde på 25-45 mm.

Vigtigt at vide! Når du køber gipsvæg, skal du tilføje 3-5% til det beregnede loftareal. Dette kompenserer for de teknologiske omkostninger i gipsvæggen.

Hvilke værktøjer skal du bruge til installation

Følgende sæt værktøjer er nødvendige til montering af et hængende loft fra gipsplader og efterfølgende efterbehandling:

 • Laser eller vandniveau
 • Dibber maleri tråd
 • Regelniveau 1,5 m
 • Elektrisk hammerboremaskine eller hammerboremaskine
 • Bor på beton med en diameter på 6 mm.
 • Et sæt kroner til træ (hvis du bruger en forsænket armatur)
 • skruetrækker
 • Hjørnebygning 90 grader
 • Bulgarsk eller hacksaw
 • Målebånd og blyant
 • hammer
 • Sakse til metal
 • Kapacitet til blanding af kit
 • Ruller bred til primer loft
 • Dyse til blanding af opløsninger på boret (visp)
 • Spatel bred og smal

Mærkning fremtiden loft

Mærket er beregnet til at bestemme det fremtidige lofts vandrette plan. Det udføres ved hjælp af laser eller vandstand. Langs omkredsen på væggene sættes mærker og forbinder dem med en hakmalingstråd.

Gipspladens loft kan sænkes vilkårligt. Højde på mindst 3 cm (tykkelse loft profil) og hvis det anvendes forsænket punkt, sænkes derefter ned på stativet højde + 1 cm.

Akselagerprofiler anvendes på loftet. De er markeret for U-formede suspensioner med et trin på 1m. UD-27 guide profil er fastgjort langs linjen brudt på væggene med dowels. Punkterne på loftet gør fastgørelsespujer U-formede suspensioner. Perforerede ben af ​​suspensionen sænkes ned i en vinkel på 90 grader.

Til suspensions monteret loftsprofil. To 12 mm selvdrejende skruer skrues på hvert ben. Krydsforbindelserne er fastgjort til profilerne CD-60 med et interval på 600 mm. De er monteret hoppere fra loftprofilen.

Jumpers er også installeret mellem guide og carrier profil. Fastgøring producerer 12 mm skruer. Gør det ved hjælp af en boremaskine, hammer og skruetrækker.

Installation af belysningskabler

Belysningen anbringes i et korrugeret plastrør med en diameter på 15-25 mm og plastikspændene fastgjort til hylden. På de rigtige steder for lygter forlader en sløjfelængde på 25-30 cm. Denne længde er optimal til den efterfølgende tilslutning af lamper.

Efter at rammen er monteret, er gipsvæg installeret. Installation starter fra enhver vinkel med installation på en ramme af hele bladet. Gipsvæg er fastgjort med sorte skruer 25-45 mm lange. Ved fastgørelse er det muligt at blive styret af mærkerne "X", læg mærket GKL af fabrikanten.

Gipsvægsteknologien kræver installation af gipsplader med forskydning som murværk. Sheet offset skal være mindst en profil.

Det første skridt er at gøre installationen af ​​hele plader. De resterende vinduer sys op med udskårne stykker. Huller til spotlights er boret med en trækrone og hængsler af belysningstråde trækkes i dem.

Alle leddene klæber forstærkningsnet. På den ene side har den en klæbende overflade. Derefter putter alle leddene specielle kitt til leddene.

Hvis du bruger den sædvanlige gips kittet, så er der risiko for revner ved krydset.

Når kittet er tørret, skal du sætte kitt på hele loftet. Efter tørring udføres fugning og slibning med et slibemaske og smørklud. Herefter kan loftet males eller tapet. Videoen nedenfor viser: Et gipsplankloft vil hjælpe dig med at blive mere fortrolig med processen.

Sådan installeres loftet på gipsplader og teknologi providence værker

Før du instruerer, beskriver installationen af ​​loftet på gipspladen. Det er tilstrækkeligt detaljeret og forståeligt selv til dem, der ikke har oplevet GCR. Overvejet alle faser - fra projekt til ru finish. Ud over standardteknikker vil du lære nogle tricks for at spare tid eller penge. I begyndelsen af ​​artiklen gives lister over nødvendige værktøjer og materialer samt de betingelser, der anbefales til dette arbejde. Derefter gives en kort rækkefølge. Og næste afsnit, kaldet Plan og beregninger, begynder med en detaljeret beskrivelse af hvert trin.

Hvor er installationen af ​​gipsvæg på loftet

Med vægdekoration. Faktum er, at korrekt installation af gipsvæg på loftet kræver perfekt glatte vægge. Så før man starter loftet arbejde, skal væggene være forberedt til efterbehandling (pudset og pudset). Eller i det mindste kappe gips.

Det fremtidige loft skal også udarbejdes. Fjern den gamle finish, hvis den forstyrrer. Fastgør al kommunikation til loftet - ledninger, luftkanaler, rør.

Reglerne for montering af gipspladens loft er næsten det samme som ved montering af vægge. Der er vanskeligheder. Men generelt er ideen det værd, selvom du først oplevede GCR. Selvfølgelig er det ønskeligt at installere gipsvægslofter, hvordan man bruger et lille elværktøj og har fysisk styrke.

Hvad kræves til installation af gipspladens loft

Du bliver nødt til at arbejde med lange og relativt tunge materialer. Du vil helt sikkert have brug for en assistent.

Fra værktøjerne er der brug for:

 • vand eller laser niveau;
 • en blyant
 • markør;
 • saks til metal (egnet bulgarsk);
 • Punch;
 • en hammer;
 • en kniv;
 • en skruetrækker og flere PH2 tværbits.

Det er nødvendigt at tilføje en liste over værktøjer og enheder, der letter dit arbejde meget:

Cretaceous kile Special bit til gipsvæg med stop

Det vil ikke være overflødigt og det sædvanlige byggeri. Hvis du ikke har et hydroniveau eller et laserniveau og har ingen steder at nå dem, kan du undvære de sædvanlige.

Snedig: hvordan man kan lave et laserniveau

 1. Fastgør det sædvanlige niveau med tape på en lang, perfekt lige stang;
 2. læg baren på en kendt vandret overflade;
 3. Hvis boblen ikke er lige i midten, indsæt en tynd kil under den tilsvarende ende af niveauet. Prøv at perfekt justere boblen;
 4. drej stangen 180 °. Sørg for, at boblen i denne position er lige i midten.

Så i stedet for et kort og unøjagtigt niveau har du en lang og præcis en.

Har også brug for værktøjer til efterbehandling. Listen afhænger af typen af ​​finish, men i hvert fald nødvendigt:

 • spatler - smal og bred
 • skovl (eller anden praktisk beholder).

Det er ønskeligt at have en dyse på boremaskinen (mixer) til blanding af bygningsblandinger.

Det vil hjælpe den grundlæggende bænk. Glem stigerne - det er ubelejligt at arbejde på dem. Skær udbrædder eller drej en enkel bænk fra et spånplader. Beregn dens højde, så der er 10-15 cm over dit hoved til den fremtidige overflade af loftet.

 • guide profil;
 • loftprofil;
 • enkeltstående stik ("krabber");
 • langsgående stik (hvis langsgående profiler længere end 3 meter er påkrævet);
 • suspensioner lige (for højder op til 20 cm);
 • suspensioner anker + tryk (i en højde på mere end 20 cm);
 • dowel-negle med en diameter på 6 mm
 • eller skruer på træ til trævægge og gulve (sort, med en sjælden trådhøjde);
 • skruer med en pressevasker 4.2 x 13 mm (sølv uden boremaskine);
 • gipsskruer (sort, med hyppig trådhøjde)
 • og selve gipsvæggen;
 • såvel som kittet;
 • primer;
 • og serpyanka.

Hvor mange materialer vil der være brug for? For at have nok, men der er intet overskud, skal du have en nøjagtig beregning. Sådan gør du det, læs afsnittet "Skema og beregninger".

Arbejdsplan

Lad os traditionelt opdele installationen af ​​hl på loftet i fem store faser. Yderligere vil hvert afsnit i artiklen beskrive disse trin med alle detaljer.

 1. Ordning og beregninger
 2. layout;
 3. installation af profiler og suspensioner
 4. installation af gipsvægge;
 5. finish /

Ved at måle rummet og lave et diagram, får du en klar ide om, hvor mange materialer der skal bruges.

Teknologien til installation af gipsvæg på loftet kræver nøjagtighed. For at forhindre konstruktionen at fordreje, er det nødvendigt at anvende markeringer langs omkredsen af ​​rummet med stor præcision.

Vi tager for slag. Der kræves ikke mindre pleje, når du monterer styringsprofilen rundt om omkredsen. Loftprofiler er fastgjort med en skruetrækker.

Løft og fastgør plader af gipsvæg. Meget arbejde som en skruetrækker.

Det er stadig at sætte loftet op. Her er det - ideelt glat overflade, som er praktisk at anvende enhver finish.

Og nu hele løbet af arbejdet med alle detaljer.

Ordning og beregninger

Så har du væggene klar. De er syet med gipsplader, ideelt pudsede og dækket af et lag af kittet. Mål hver væg i rummet. Meget høj nøjagtighed er ikke nødvendig her; Det vigtigste er at forstå, hvor meget materiale du har brug for, og hvordan du installerer gipsvæg på loftet (i længderetningen eller på tværs).

Tegn et rumdiagram på papir. Tegn gipsplader på diagrammet for at se, hvor der vil være mindre affald.

Ordningen for beregning af fordelingen af ​​ark på loftet.

Ark skal arrangeres som murværk. Dvs., hver næste række forskydes i forhold til den foregående halvdel af længden af ​​arket.

Dimensioner af gipsplader

Den mest almindelige størrelse er 2,5 til 1,2 m. Mindre almindeligt er arkene 2,7 eller 3 m lange. Den sædvanlige tykkelse er 12,5 mm, men for loftet er mere lys 9,5 mm tilladt. Selvom det ifølge Knauf-teknologien er meningen at lægge ark i 2 lag, som giver dig mulighed for at skabe en solid struktur og slippe af med revner i loftet.

Tæl nu antallet af profiler. Teknologien for gipsvægslofter er som følger: For det første er en guide metalprofil fastgjort langs omkredsen. Loftprofiler er indsat i det og fastgjort til det. Derudover er profiler fastgjort med suspensioner til loftet.

Monteringsteknologi gipsplader lofter

Vigtigt: Regler for installationsguideprofil

Mellem styreprofilens segmenter bør der ikke være huller. I hjørnet indsættes en profil i den anden, indtil den stopper. På et plan er profilsektionerne forbundet til en ledd. Hvis der er et ydre hjørne, skal en af ​​profilsektionerne stikke ud ved 27 mm. Dette resulterer i et fast bælte fra styringsprofilen.

For at tælle antallet af dowel-negle skal du fokusere på bjerget cirka hver 40-50 cm.

Lange sektioner af loftprofilen er installeret præcis hver 50 cm. Gipsplader er placeret over dem. Således ligger kanterne af hvert ark tydeligt midt i profilen. Ingen kant skal hænge i luften! Kanten der grænser op til væggene, fastgøres direkte til styringsprofilen.

Ordningen om fastgørelse af GKL-profiler

Tværstykker indsættes over de langsgående profiler. Disse er segmenter af samme loftsprofil, indstillet i trin på 60 cm. Princippet er det samme: Alle kanter på hvert GCR-ark skal falde midt på profilen. Mellemlaget af arket skal også fastgøres. Jumperlængde = 50 cm minus bredden af ​​loftprofilen (60 mm), det vil sige 44 cm.

Suspensioner installeres langs hele længden af ​​de langsgående profiler i trin på 60 cm.

For tydelighed skal du tegne alle profilerne på din ordning for ikke at forveksle i beregningen. Hver krydsning af loftprofilerne er en krabbe og tre metalskruer (med en pressevasker).

Gipspladeskruer er skruet i intervaller på 15 cm. Tag kun den samlede længde af alle profiler i centimeter og divider den med 15.

Køb en kitt med beregningen af ​​1 kg af den færdige blanding pr. 1 m 2 ca. 3 kg pr. Ark. Kilogram af den færdige blanding, ikke pulveret.

Materialer værd at købe med en lille margen - omkring 20%. Beregn hurtigt den rigtige mængde materiale på loft online-regnemaskinen.

mærkning

Så begynder vi direkte installationen af ​​gipspladerloft.

Normalt er gipsvæg monteret i loftet vandret. Arm dig selv med et niveau og gør dig klar til at tegne en vandret linje rundt om rummet. Du kan begrænse de korte slag hver halve meter. Det vigtigste er at markere målets ender præcis på samme niveau.

Vigtigt er den korrekte placering af pladerne af gipsvæg på loftet

At ikke købe værktøjer

Det giver ingen mening at købe noget dyrt udstyr til et engangsarbejde. Værktøjer som et laserniveau, en hammerboremaskine og en skruetrækker kan lejes.

Du kan tegne en linje i blyant langs en lang straight bar. Til dette formål, passende stykke af loftprofilen. Du kan kun sætte mærker i hjørnerne og derefter drive ankarner i dem og trække strengen. Men det er endnu nemmere at strække kritestrengen mellem disse mærker og smække dem på væggen - der vil være en pletfri, lige og tydelig synlig linje.

Ved denne markering skal der etableres en guide profil. Husk at loftets overflade bliver omkring en centimeter lavere.

Derefter skal du markere installationsplaceringen af ​​loftsprofilerne. Sæt mærker direkte på væggen, lige under ledningsprofilens fastgørelseslinje. De skal være synlige, selv efter at du har installeret ark GCR. Påfør slag i 50 cm trin for at installere lange loftsprofiler, i trin på 60 cm til hoppere.

Det er stadig at bemærke krydset af den langsgående profil med hoppere. Mal på metal med en markør. Sæt slag hver 60 centimeter på længdeprofilerne. Du kan gøre dette selv før du installerer dem i guideprofilerne. Markér de ender, som du startede med: De skal alle være på den ene side af rummet.

Installation af profiler og suspensioner

Bor profilprofilen med en 6 mm boremaskine med en stigning på ca. 40 cm. I princippet kan du slå den med en perforator direkte på installationsstedet. Når du borer en væg, skal du holde profilen tæt. Sørg for, at den ikke bevæger sig i forhold til markeringen.

Gennem boring af styringsprofilen er tilladt

Hvis du har gipsplader vægge, så skal du forestille dig, på hvilken afstand fra væggen der er gipsplader. Den del af dowel'en (med hak) skal helt sidde i betonen.

På vægge længere end 3 m skal du sørge for at "spleje" guideprofilerne og indsætte den ene i den anden. De skal også være sammenføjet i hjørnerne. Monter derefter de langsgående loftsprofiler, indsæt dem med enderne ind i styringsprofilen.

Snoet: hvordan man nemt kan indstille loftsprofilen i guiden

Trim hjørnene i enderne af loftprofilen med saks. Så det bliver meget nemmere at sætte det ind i guiden, især hvis du arbejder alene.

Suspensioner installeres bedst, inden du fastgør længdeprofilerne og installerer hoppere. Kun du skal sørge for, at profilerne er nøjagtigt på plads: Du vil blive styret af dem, hvor du skal sætte suspensionerne.

Til fastgørelse i beton skal du normalt bruge dowel-negle. Du kan også tage en dowel-wedge - den holder meget stærkere, men det er meget sværere at demontere.

Betongulve i gamle lejligheder er forræderiske. Det sker ofte, at en boremaskine, der er gået lidt mindre end en centimeter, falder i tomhed. At håndtere sådanne overraskelser kan være på forskellige måder:

 1. tag en meget lang dowel-negle
 2. fastgør suspensionen på et andet sted
 3. I stedet for dowel-neglen skal du køre en træplade og fastgøre fjederen med en selvdrejende skrue.

Det er bedre ikke at fastgøre en direkte suspension til de ekstreme huller (som er i kronblade), men til de nærliggende, der er tættere på midten. At klare kronblade er selvfølgelig mere bekvemt: det er lettere at komme tæt på dem, når rammen allerede er samlet. Men denne metode vil gøre det muligt for loftet at sænke lidt.

Du kan bruge direkte suspensioner, selv hvis loftets højde fra loftet er over 20 cm. I stedet for en suspension skal du bare bruge to.

Men det er meget mere bekvemt at bruge ankerophænget. Ankerophænget er fastgjort til loftet på samme måde som den direkte suspension, gennem øjet, tidligere bøjet gennem 90 ° med tænger. Bemærk, at du kun skal bøje selve øret. Resten af ​​linjen skal forblive helt lige.

Hvor kan man installere suspensioner? Over hver af de lange loftsprofiler, i trin på ca. 50-60 cm. De bør ikke komme til leddene i længde- og tværgående profiler! Fokuser på den tidligere markerede markering.

Slår direkte suspensioner, bøj ​​benene 90 ° ned. Gør dette omhyggeligt - efter bøjning skal benene forblive helt lige.

Når alle suspensioner er fastspændt, skal du installere langsgående profiler langs markeringen (hver 50 cm). Fastgør dem med skruer gennem styreprofilen, en i hver ende.

Monteringsprofil til loftet

At skrue skruerne uden et bor er ikke så svært. Det vigtigste - at bruge den rette flagermus (mærket "PH2"). Hvordan skal man trykke på skruen (men uden fanatisme) og vride med mellemhastighed. Efter et sekund eller to gennemsyrer den skarpe spids metalmetoden, og skruen skrues ind uden problemer.

Monteringsprofil til suspension

Skær hopperne. Bemærk venligst at længden af ​​de ydre hoppe ikke er 44, men 47 cm. Fastgør hopperne "krabber".

Loftkrabbe til tilslutning af tværprofiler

Krabber snap på toppen. De har specielle kronblade med huller til montering af skruer på profilen. Bøj kronblade og fastgør krabben med en skrue til den lange profil. Før dette skal du sørge for, at det ikke bevæger sig i forhold til etiketten. To yderligere skruer skruer gennem de samme kronblad i hver jumper.

Sådan redder du på krabber

Gør hoppere 6 centimeter længere. Skær sidehyllerne på 3 cm i hver ende. Skru den resterende, midterste del af skruen direkte til den lange loftsprofil fra bunden med en skrue. Vær ikke flov over at skruehovedet bukker ud lidt: det vil ikke være en alvorlig hindring for den tætte pasform af gipsvæggen.

Indstillinger for tilslutning af profiler uden brug af en krabbe på billedet:

Med sådanne besparelser vil rammestivheden lide lidt. Selvfølgelig vil loftet ikke falde sammen; Bare vær lidt mindre glat og holdbar.

Skynd dig ikke for at fastgøre de direkte suspensioner til profilen. Problemet er, at profiler med en længde på 2 m og derover vil uundgåeligt falde. Især hvis du brugte en forlængerledning (langsgående stik).

Eliminér sagging med en ledning stramt over alle langsgående profiler:

 1. Skru en skrue ind i styrprofilen i hver ende af rummet, midt på væggen;
 2. Bind en ledning til dem og træk det stramt;
 3. Du kan se, at de lange profiler "ligger" på ledningen. Før du sætter op på suspensionerne, løft dem op, så de hænger 1-2 millimeter over strengen.

Når alle suspensioner og alle jumpers er boltet til langsgående profiler, er rammen klar. Gå til installationen af ​​gipsvæg på loftet.

Installation af gipsplader

Men først skal du gøre isoleringen (hvis i dit tilfælde er det nødvendigt). Der er forskellige måder at varme loftet på. Måske er den mest hensigtsmæssige opvarmning med mineraluld. Den rullede isolering er simpelthen placeret oven på rammen. Brug handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn - mineraluldsstøv irriterer selv huden, for ikke at nævne slimhinderne.

Og nu kan du fastgøre ark GCR. Start fra kanten, hvor hele arket er placeret. Placer arket over de lange profiler mod væggene. Hvis du gjorde alt korrekt og præcist, vil arkets kanter langs hele længden være nøjagtigt midt i loftsprofilerne.

Skru arket til alle profiler, både på kanterne og i midten. På kanten skal skruerne gå omkring hver 15 cm, på andre steder kan du øge trin til 20-25 cm.

Sådan repareres ark

GKL har en forside og en forkert side. På forsiden er afrundingen afrundet langs arkets langsgående kanter, og der er en lille ujævnhed. Den forkerte side er altid flad - til en god pasform til overfladen.

Skru skruerne ti millimeter fra kanten. Mindst 15 mm skal fjernes fra klippekanten. Tilbage ned mindst fem inches fra hjørnerne!

Skruens låg skal være let indlejret i overfladen af ​​pladen. Gør det omhyggeligt: ​​skruen er ret let at trække, især med mangel på erfaring. I dette arbejde hjælper en særlig smule til gipsvæg med en limiter meget.

Markeret på væggen vil du se, hvor profilerne er. Du kan dog forud trække et ark med gips, selv før du løfter det og begynder at montere. Fortsæt den langsgående række af ark, ende til ende, uden huller. I dette arbejde er det svært at undvære en assistent.

Fittings til at holde en gipsplader ark

Lav en sikkerhedskopi. Tag et bord lidt længere end loftets højde, skru det over længden af ​​brættet om en meter i længden for at gøre bogstavet "T". Styrk to lameller skråt. En sådan anordning, som en moppe, bruges af herrer i hele verden, når de laver installation af gipsplader i loftet.

Måder at montere loftet GKL uden assistent:

Hjemmelavet version af arklagring på loftet

Næste række begynder med et halvt ark. Teknologien kræver, at sømene mellem arkene ikke krydser tværs. Pladernes korrekte placering ligner murværk.

Sådan skæres plader gipsvæg

En kniv. Kan klare. Markér midten nøjagtigt og lav et snit langs linjalen. Du har sikkert en del af loftprofilen - brug den som linjal. Klippet kan være lavt, klipp kun papiret. Placer den samme profil under snittet eller læg et ark på kanten af ​​bordet og knæk det. Det er kun at skære papiret fra bagsiden.

Hvis du har brug for at skære en meget smal strimmel, er det lettere at bruge en hacksav.

Ved skærekanterne skal der fjernes yderligere. Det er nødvendigt for høj kvalitet puttying. Med den samme kniv skal du klippe et par millimeter fra forsiden i en vinkel på ca. 45 °. Nøjagtighed på dette stadium er ikke påkrævet. Rør ikke på fabrikkens langsgående kanter - deres afrunding er allerede afrundet.

Endelig finish

Foretag loftet med en rulle eller stor børste. Gå forsigtigt rundt om sømme med en lille børste.

Efter tørring af primeren skal du tape serpyankaen. Den limes kun til sammenføjningen af ​​to fabriks sømme såvel som til hjørnerne. Umiddelbart efter det kan du putte sømme.

Knæ en lille mængde kitt. På dette stadium er det kun nødvendigt at dække sømme og riller fra skruerne. Påfør kittet med en smal trowel, og flad den derefter bredt.

Ifølge teknologien er det nødvendigt at sætte sømmen to gange. Så du er nødt til at vente på, at kittet tørrer, og påfør derefter et andet tyndt lag. Men før det, skal du sørge for at skrabe alle græsserne med en trowel (gør lige meget ikke).

Og nu skal du på en god måde anvende et tredje kontinuerligt lag af kitt. Resultatet er en glat hvid overflade til maling. Mange forsømmer den korrekte målemetode uden blænding og pletter kan ses bagefter. Mere om dette http://sdelalremont.ru/prichin-poyavleniya-blikov-na-potolke-i-kak-ot-nix-izbavitsya.html

konklusion

Faktisk er det hele artiklen om hvordan man monterer loftet på gipsplader. Gem denne side eller udskrive den - lad det være din snydeark på, hvordan du installerer gipsvæg på loftet.

Succeser dig i reparation! Derudover skal du se videoopsamlingen af ​​monteringsstrukturer GCR.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Trin-for-trin installationsvejledning for gipsplader lofter

Dette materiale er nyttigt både til selvproduktion af værker på installation af gipsvæg og til kontrol af entreprenørens firma eller teamet af gipsvæggeforhandlere.

Detaljerede trinvise instruktioner til installation af loftet på gipsplader - bare en uundværlig ting, hvis du stadig faldt på byrden af ​​reparation i en lejlighed eller et hus. Så lad os forstå:

TRIN 1

Det er nødvendigt at bestemme formularen, tilstedeværelsen af ​​forskellige niveauer og konfigurationen af ​​det fremtidige loft.

Med komplekse former og konfigurationer og med tilstedeværelse af andet, tredje og flere niveauer - et projekt eller et designprojekt med angivelse af alle størrelser, installation af belysningsarmaturer, ventilation og klimaanlæg, beregning af antallet af suspensioner og loftinstallationsniveauer er obligatorisk.

Desuden skal nogle komplekse, men små GCL-figurer udskæres og endda monteres i bunden. Store figurer og kompositioner skal udlægges og udføres direkte under loftet.

Ved fremstilling af et simpelt enkeltniveau design kan du uden en detaljeret tegning, men du skal stadig markere placeringen af ​​belysningsenheder.

VIGTIGT

I mangel af projektet må du ikke glemme, at loftets højde påvirker belysningen, opvarmningen og luftmikrocirkulationen i rummet. Den mindste mulige afstand fra loftet er 10 cm.

TRIN 2

Det er nødvendigt at installere og installere alle elementer af kommunikation, ingeniør systemer. Kommunikationsnetværk og elektrikere placeret i loftet over loftet. Prøv at smugle op til bundloftet så tæt som muligt.

TRIN 3

Vi markerer alle projicerede niveauer langs omkredsen af ​​væggene i rummet og grænsen af ​​niveauerne - på lofterne. Samt alle indbyggede og overhead apparater og udgang fra ventilationssystemet. Brug et laserniveau eller niveau, et målebånd eller en afstandsmåler. Resultatet skal være et fuldstændigt og tydeligt billede af placeringen af ​​alle niveauer både lodret og vandret.

TRIN 4

Vi installerer en guide profil langs omkredsen af ​​væggene i rummet på en dowel negle eller fastgørelsesanordninger med lignende egenskaber. Vi følger det vandrette niveau af profiler.

TRIN 5

Vi monterer styrprofilen (UD) med et 1/2 cm bredde trin i et 60 cm ark, der fastgøres med direkte eller justerbare suspensioner til gulvet over gulvet. Suspensionernes monteringstrin skal overholde det tekniske kort. Men under alle omstændigheder for at sikre den oprindelige vandrette position af den suspenderede profil.

TRIN 6

Vi monterer den tværgående stivhed i understrukturrammen. For at gøre dette skærer vi med en særlig sakse til at skære profiler en guide profil i dele, der passer mellem en langsgående, allerede monteret profil. Og på samme niveau af horisonten samler vi de tværgående bjælker, der skærer hinanden, og forbinder profilen med hinanden med et "single-level-stik" eller, som de også siger, krydsstykker. Kryds har specielle snaplås, men det er stadig nødvendigt at fastgøre dem på profilen med monteringsskruer - bugs.

TRIN 7

Tilføj det nødvendige antal suspensioner af fastgørelse til loftet over hele området af metalrammen før den position, der er lagt på det tekniske kort. Kontroller styrken og pålideligheden af ​​fastgørelsespolerne i bundbunden.

TRIN 8

Hvis der er flere niveauer, er det også nødvendigt at tilføje stivhed mellem niveauerne.

Der er også behov for yderligere stivhed ved krydsningen af ​​niveauerne til installation af endepaneler af gipsvæggen i dette tilfælde.

VIGTIGT

Med et øget interceiling rum er det muligt at bruge begge specielle justerbare suspensioner til gipsplader eller simpelthen selve profilen, som tidligere er skåret i størrelse.

Samtidig er den 2. version naturligvis mere besværlig, men rammen er mere stiv.

TRIN 9

Installation af gipsplader

Sørg for at følge hullet. Det vil sige, at gipsens tværgående søm ikke skal være ens i længden. Ark skal være forskudt i forhold til hinanden.

VIGTIGT

Når du installerer, skal du ikke glemme at markere på udgangsblade af elektriske apparater og kasser. Især hvis der ikke er noget projekt at installere elektrikere.
Glem ikke behovet for at brodere kryds sømme for yderligere puttying. Dette sker med en kniv. Ubehandlede kanter skæres i en vinkel og danner en bredere søm uden for den trimmet overflade af pladen.

TRIN 10

Du kan fortsætte med forberedelsen og efterfølgende afslutning af loftet. Vi vil tale om dette lidt senere.

Efter at have gennemgået denne vejledning kan du nemt montere lofterne på gipspladen. Hvis du ønsker at diversificere denne type af valgt loft for en kompleks konfiguration, så bestil et designprojekt af loftet. Bare sørg for at kontrollere, at designeren eller arkitekten sætter ned alle de nødvendige dimensioner. Ellers vil det kun være en tegning, ikke en vejledning til handling.

Se en video om Klauf Loft installation

Hvis arbejdet udføres af et hold eller en organisation, vil kendskabet til arbejdsfølgen beskrevet i vejledningen også hjælpe dig med at overvåge installationen af ​​gipsplade korrekt og få et kvalitetsprodukt som følge heraf.