Mulighed for montering af tagbøjler til strækloft

Originalitet og design touch vil gøre en indbygget cornice i det indre af dit værelse. Når det kommer til vinduesdekoration, bør du nærme det grundigt og tænke gennem hver detalje. Vinduesdekoration - Det endelige trin i boligens design, som supplerer designidéen. Udsmykningen af ​​vinduer er gardiner, som også har en praktisk funktion. En række gardiner giver dig mulighed for at legemliggøre de mest dristige ideer. Fastgørelse til gardiner og gardiner tjener som en cornice. I dag er der mange typer gardin stænger, der passer til et bestemt interiør. Den mest populære er den skjulte cornice.

Indbygget cornice i strækloftet

Ofte foretrækker denne type afskærmninger at kombinere med hævede lofter. Som du ved, er det umuligt at fastgøre tagskægget på selve loftet, da det grundlæggende kan beskadige det, og tagskægget med vægmontering ikke altid ser visuelt hensigtsmæssigt ud. Det er derfor, at den skjulte cornice i strækloftet vil være den bedste løsning. Hvis du demonterer i detaljer, de skjulte taghuler - dette er muligheden for at installere tagbøjlerne i en særlig niche.

Takket være den skjulte cornice ser tullen elegant og harmonisk sammen i rummets design.

Takket være dette design er gardinkoblingen ikke synlig, og det ser ud til, at gardinerne flyder i luften.

Designere siger denne type vedhæftning høj ydeevne og oprindelige appel. Montering af de skjulte tagskærme, der passer i alle boliger og kontorer. De er især velegnede til værelser med lave lofter.

Installation af skjulte taghuller har mange fordele, såsom:

 • Den oprindelige designløsning, der kan skjule eventuelle konstruktionsfejl i vinduesområdet;
 • Mulighed for brug for værelse zoneinddeling;
 • De er ikke begrænset i størrelse og højde;
 • Nem installation;
 • Rimelig pris.

På grund af deres kvaliteter foretrækker mange kendte designere at bruge den skjulte cornice i deres projekter. Mange mennesker kunne forstå alle fordelene ved sådanne fikseringer til gardiner.

Strekak med en niche under tagene

For at installere de skjulte taggange er det nødvendigt at opbygge en særlig niche, der skal placeres mellem vinduesåbning og strækloft. Nichen er nødvendig for ikke bare at skjule selve tagbøjlen, men også at skjule alle elementer i ophængningssystemet i form af ringe, kroge og klip.

Korrekt valg af størrelsen på nichen giver dig mulighed for at harmonisere ophængningssystemet ind i rummet

En niche dannes under dannelsen af ​​en gypsacortonkroppe eller en struktur for stræklofter.

Det er meget vigtigt at bestemme den rigtige størrelse af nicheen. Størrelsen er påvirket af typen af ​​taggrunde og den flerlags konstruktion af gardiner.

Når du laver en niche til taggaflet, er det vigtigt at vide sikkert:

 1. Bredden måles under hensyntagen til placeringen af ​​varmesystemet under vinduet og den fremspringende del af karmen. Det er også nødvendigt at tage højde for det flerlags design af gardiner, dets fastgørelse.
 2. Længde i størrelse kan være i hele vinduet eller væggen. I det første tilfælde tages der højde for vindueskarmens længde.
 3. I de fleste tilfælde justeres dybden af ​​nicheen til det falske lofts højde. Den bedste løsning anses for at være 15 cm. Dybden skal ikke være for stor, da du ellers kan støde på vanskeligheder med at installere gardinstangen og krogen.

Efter opførelsen af ​​strukturen til de skjulte taggrunde er der installeret et strækloft.

Boliglån under tagene i strækloftet

Installation af indlejrede elementer er nødvendig for at lette installation og bevarelse af loftets æstetiske udseende. Embedded for the eaves er en langsgående sektion af tyk krydsfiner, som er monteret med specielle bøjler. Det kan købes hos enhver hardware butik eller gøre det selv. I fremstillingen af ​​deres egne hænder bør følge anbefalingerne fra eksperter.

Realkreditlån under tagene i strækloftet giver dig mulighed for bekvemt og effektivt at installere og give et æstetisk udseende til loftet

Realkreditlån er installeret langs hele taglængden. På grund af dette er der intet problem at finde et fixeringssted.

Du kan også lave og installere realkreditlån fra flere firkantede fragmenter. Installation af flere dele kræver streng overholdelse af en flad vandret linje. Overtrædelse af reglerne for installation af realkreditlån kan medføre yderligere deformation af loftet. Stretch loft med skjulte taggrunde - den sværeste måde at hænge tekstiler på vinduet. Installationen af ​​en sådan indretning udføres forud for installationen af ​​spændingsklude.

Arbejdsordre:

 • Det er nødvendigt at fastsætte realkreditlånet parallelt med væggen på loftet på rummet;
 • En særlig enhed er fastgjort til denne recess;
 • Stretchloft strækket rundt om perimeteren;
 • Først efter er der gardiner hængt.

For at arbejdet skal fortsætte uden fejl, bør man følge installationsreglerne nøje og tænke over hvert trin før. Du må ikke foretage målinger på øjet, det er nok at bruge et niveau eller en linjal, og beregningerne vil være korrekte. Sådanne handlinger er en garanti for højkvalitets arbejde.

Design "fremhævning": stræklofter med skjult cornice

Den indbyggede cornice og ideelt glatte loft gør det muligt at skabe et uforudsigeligt vinduesdesign, som ikke kun vil være smukt, men også multifunktionelt. Når man vælger gardiner, er det værd at overveje fastgørelseselementer, at de vil klamre sig til tagskæggene. I dag tilbyder markedet sine kunder forskellige typer gardinstænger, der kan installeres i skjulte strækloftsystemer.

Uanset hvilken slags cornice du vælger, i kombination med et strækloft, vil det uden tvivl bringe en designer "smag" til det indre af rummet.

I den designede recess nicher gemmer alle de detaljer, der ødelægger det æstetiske udseende.

Af denne grund kan cornice vælges i enhver størrelse og udseende. De mest populære er snorhornene. De er ret praktisk at installere og drive. Til tyngre baner vælger du et loftkornet, der består af en massiv plank, der er i stand til at modstå betydelig vægt.

Gardinstænger skelnes af den producerede type materiale:

 • Træafskærmninger, massive og tunge;
 • Stål eller aluminium, er holdbare, kan modstå tunge stoffer;
 • Plastgardinstænger er meget lette, giver gode glidende gardiner, og har også en lav pris.

Eaves bør vælge høj kvalitet.

Hvad ligner en skjult cornice i et strækloft (video)

Efter at have gennemgået detaljeret installationen og alle egenskaber ved et skjult system til gardiner, bliver det klart, hvorfor dette er det mest populære valg blandt forbrugerne. Installation af skjult cornice er meget populær og har mange funktionelle fordele. De ser bedst ud med ophængte lofter, er nemme at installere og kræver ikke yderligere efterbehandling for at skjule fastgørelseselementer. Du kan endda installere skjulte kronikker selv uden at ty til hjælp fra en specialist. Hvis du følger alle regler og anbefalinger design vindue på en sådan måde, skabe et fantastisk udseende.

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsstoler til stræklofter har længe været en klassiker i indretning. Næsten ingen vælger vægmuligheder på grund af det store antal krav (stort hul mellem loftet og vinduesåbningen, væggene er bestemt ikke gipsplader), mens montering af loftet ikke kræver noget særligt.

Særlige egenskaber

Loftslister til ophængte eller nedhængte lofter er på mange måder forskellige fra de muligheder, der er knyttet til hovedlofterne. Den første og største forskel er begrænsningen af ​​valg. For et strækloft er dækprofiler normalt valgt, sjældent udstyret med en baguette. De resterende designs gælder ikke.

Den anden forskel er i installationsfunktionerne. Der er to forskellige metoder, som du kan ty til at installere en gardinstang.

Den første metode til fastgørelse - over lærredet. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt at underrette firmaet med ansvar for produktion og installation af lofter, som du besluttede at montere loftmodellen.

Den anden metode er mere kompliceret end den første og er velegnet til værelser med højt til loftet. I dette tilfælde er en speciel niche bag loftet udstyret til cornice og derved opnå effekten af ​​en skjult cornice. Den usynlige profil kan udstyres med en spektakulær belysning, men selv uden det ser gardinerne, der flyder som fra ingen steder, temmelig imponerende ud. Virksomheden skal underrettes om behovet for at installere en skjult grundskærm, og selve designet skal købes på forhånd. Størrelsen af ​​nichen selv afhænger af bredden af ​​corniceen.

Både det og andre typer af tagskinner kan etableres selv midt i rummet. De er gode til at dividere skillevægge, såsom filamentgardiner, som tjener til zonering et rum.

Loftmodellen har flere fordele:

 • Giver dig mulighed for at hænge gardiner, hvis du ikke kan installere en væg cornice;
 • Oprethold en stor nok vægt afhængig af det materiale, de er fremstillet af;
 • Visuelt trække rummet op, hvilket gør loftet højere.

I tilfælde, hvor det ikke er muligt at installere et loftkornet til et strækloft, anvendes imitationsindstillinger. Den mest almindelige er installationen af ​​usynlig strengkornet på to modstående vægge lige under loftet.

Ved installation af hver af mulighederne skal man tage sig på forhånd. Den bedste ting at gøre er at omplacere foden af ​​corniceen fra det samme firma, der hang lofterne. For et relativt lille gebyr får du en række fordele:

 1. Spar tid og nerver. Professionelle vil installere profilen hurtigt og korrekt, og i fremtiden vil der ikke opstå problemer med operationen.
 2. I tilfælde af skader på loftet vil alle udgifter til reparation og udskiftning blive båret af virksomheden. Udskiftning af strækloftet koster meget mere end de penge, du sparer, når du selv installerer tagbøjlerne.
 3. Professionelle kontorer tilbyder en bred vifte af materialer til fremstilling af cornices og deres farver. Sortimentet er som regel ikke underordnet butikken, bortset fra at du på kontoret måske ikke kan tilbyde valgmuligheder fra elitræ.

materialer

Produktion af loftkorn er en niche langt fra nyt. Fabrikanter tilbyder mange muligheder ikke kun for strukturerne selv, men også for de materialer, som de kan fremstilles fra.

plast

Plastmodeller er populære i dag på grund af deres lave pris og god styrke. Afhængigt af kundens ønsker kan plastdækket styrkes, så det kan modstå gardins større vægt. Oftest er farven på tagene det samme som farven på loftet.

aluminium

Aluminiumskonstruktioner er mere holdbare end plast og relativt billigt. Den fleksible aluminiumsprofil modstår meget vægt, og på grund af dets plasticitet er den velegnet til dekoration af komplekse formede vinduer: karrevinduer, fransk, buede.

stål

Metal gardin stænger er mest holdbare, men de kræver arbejde af en professionel i installationen. Hvis plastik eller aluminium gardinstænger kan hænges uafhængigt, skal der installeres stål for at installere stål.

Stålkonstruktioner er holdbare, men ikke fleksible, derfor er de kun egnet til dekoration på lige linjer. Hvis aluminium eller plast kan lægges med en "slange" på overfladen af ​​loftet eller i en niche, så fungerer det ikke med metalkorn.

træ

Det dyreste og lunefuldt materiale af alle listede, det kræver også et professionelt arbejde. Træafskærmninger er store og tunge af sig selv, derfor er det nødvendigt at forsyne lofterne omhyggeligt, før de fortsætter til installationen.

Træmodeller er straks udstyret med en formet plank - en baguette - som vil fungere som en rolle i indretningen. Det er værd at huske dette, når du vælger. Derudover kræver træprodukter et særligt klima: ikke meget vådt og ikke meget tørt, temperaturen bør ikke svinge mere end 5-7 grader. Ikke alle rum har sådanne forhold, så et træ bør kun vælges for værelser udstyret med et split-system.

Ud over tagbøjlerne tilbydes de og dekorative genstande. Især er en af ​​de mest populære stroppen med blandinger. Den leveres med en plastikflise og er en lille langstrakt kant, der dækker krydset af gardiner og cornice.

For elskere af klassikerne passer baguetter lavet af polyurethan. De er meget billigere end træskårne planker, men på ingen måde dårligere i deres storhed. Modige baguetter kan vælges uden færdiggørelse, og de kan have mønstre til stukkegods, guldfinishering og så videre. Derudover er polyurethan meget lettere end træ og mindre "lunefuld".

dimensioner

Et tilstrækkeligt bredt størrelsesområde giver dig mulighed for at vælge mulighederne for alle størrelseslofter, mens han selv forbliver uden en fælles.

De mest populære plast- og aluminiumsmodeller har lignende dimensioner. Længden af ​​en enkelt profil når 4 m, mulighederne er længere, eller figuren er lavet af flere elementer. Bredden når 87 mm i forhold til antallet af fastgørelsesrader. Laminatet, der dækker gardinfæstet, er 50 eller 90 mm, mens det forlænges under hætterne op til 300 mm (sjældent nok specialfremstillede modeller).

Træ modeller er lavet på bestilling, og kan købes i færdig form. Længden af ​​de færdige taggrunde er 200 cm, op til 400 cm. Der er ingen standardstørrelser til baguetter.

Hvilket er bedre at vælge: arter

For at gøre det bedste valg, skal du fokusere på flere faktorer. Vigtigt blandt dem er budgettet. Installer en skjult indstilling lidt dyrere end åben.

Det er nødvendigt at fokusere på stilen på rummet. For eksempel ser en rigt dekoreret træposuette ud i et barokrum eller en klassisk stil, men passer tydeligt ikke ind i minimalistisk stil. For moderne interiør er det at foretrække at vælge skjulte bakkede. Den spændende virkning af gardiner, der flyder fra ingen steder, er helt i overensstemmelse med begrebet funktionalitet og højteknologi.

Det er nødvendigt at tænke på selve rummet, dets størrelse og proportioner. En cornice med en afrundet kant er velegnet, selvom længden er fra væg til væg. Derudover giver den runde kant dig mulighed for at "skjule" det uinteressante udseende af sideskæringen, samt harmonisk tilslutte tagene med soklen.

I betragtning af mulighederne for installationsmetoden selv og vælge hvilke tagestykker der vil se bedre ud, skjules eller åbne, tænk over lofternes højde. Nichen til installation af et skjult loft er dannet ved at "sænke" niveauet af strækloftet.

Hvis dit værelse har en lofthøjde på 2,5 m eller derunder, er det bedre ikke at installere den forsænkede version.

Når du vælger et usædvanligt udformning af tagbjælkerne (for eksempel franske taghætter), bør du tænke på, om du planlægger at gøre det til en accent eller ej. Installation i en niche giver dig mulighed for at montere en model med baggrundsbelysning, der understreger skønhedens skønhed. Ved at installere en åbent krokodille vil du kunne vise fordelene ved selve strukturen og gøre opmærksom på toppen af ​​gardinerne.

Den indbyggede cornice ser imponerende ud uanset stuen. Det er hensigtsmæssigt og i en boligbyggeri og på kontoret. Ikke så vigtigt, hvad det vil være, hemmeligt eller åbent. Det er meget vigtigere, at det er i overensstemmelse med miljøet. Hvis du f.eks. Vælger en bred effektiv sokkel, giver det ingen mening at skjule tagskæggene: det er meget bedre at købe en baguette lavet af polyurethan i samme nuance og mønster som soklen og blot dekorere strukturen.

Hvis indstillingen med en rem ikke passer, kan du bruge dekorative tape. Det er limet til lath-ledge plastic taggrene. Tape kommer i forskellige farver og teksturer, så det er muligt at vælge en interessant mulighed for hvert interiør.

Mange virksomheder leverer plastmodeller med blandinger, der repræsenterer et præget mønster eller bare forgyldte ornamenter på en dekorativ kant. Hvis du køber en åben cornice med afrundede kanter, komplet med blandinger, kan du tilføje lidt luksus til et værelse med lave lofter, mens du ikke visuelt gør dem endnu lavere. Desuden ser denne mulighed ikke prangende ud.

Når du installerer pantestrålen (dette vil blive diskuteret senere), skal det huskes, at mere forberedelse kræver en stråle til de sædvanlige taggrunde, og ikke skjult. I tilfælde af en konventionel cornice er strålen i direkte kontakt med loftet.

Hvis du skal hænge en gardinseparator i midten af ​​rummet, er det bedst at bruge skjulte strukturer. Fastgørelsesgardiner - ikke det vigtigste i dette tilfælde, og det ville være bedst at ikke fokusere på det. Twisted cornice dividing rummet, ser ikke meget imponerende, men en niche - er en anden sag. Det er usandsynligt, at det vil være muligt at gennemføre et sådant design uden at beskadige strækloftet, så det er bedre at stole på fagfolkene.

Den vigtige rolle, som selve loftets tekstur spiller, og valget af en eller anden mulighed afhænger af det. Glatte overflader afspejler lyset bedre. Ved at vælge en niche cornice, suppleret med belysning, skaber du effekten af ​​flydende lys i rummet. Den generelle glathed og glathed af linjerne ser attraktive og stilfulde ud.

Matteloftet afleder ikke opmærksomheden og vælges til ret lyse værelser. Begge typer tagskinner vil se godt ud, men designere anbefaler at vælge en regelmæssig hætte med blandinger. Dette vil bidrage til at gøre loftet mere interessant.

Hvordan installeres?

Montering af indbyggede og åbne tagger er helt anderledes. Hvis du ikke er sikker nok i dine evner, har du ikke tilstrækkelig erfaring i byggebranchen, og hvis du har mulighed for at ansætte fagfolk, anbefaler vi stærkt at kontakte virksomheden. Installation af en cornice er ikke et hurtigt og ret omhyggeligt arbejde. Det er dog muligt at gøre alt selv, hvis du følger instruktionerne.

Igen skal det gentages, at beslutningen om at installere enhver form for loftkornet er lavet i planlægningsfasen af ​​installationen af ​​strækloftet.

For at hænge et åbent design skal du udføre følgende trin:

 • Marker den fremtidige placering af tagskægget på loftet.
 • Fastgør fastgørelsesrammen på væggene.
 • Fastgør træstrålen til længden af ​​tagskægget, og tykkelsen er sådan, at den passer til det fremtidige loftstof. Vær opmærksom på, at strålen skal behandles godt af alle uregelmæssigheder og ruhed. Det er også nødvendigt at behandle det med en antiseptisk opløsning for at forhindre vækst af svampe og skimmel.
 • Strække loftet Tidligere er det nødvendigt at klæbe beskyttelsesringe med hullerne til vridningen, der er forstærket indeni. Det er bedre at brænde huller, så du smelter kanterne.
 • At fastgøre tagskærter ved hjælp af selvdrejende skruer til en stråle.

Sørg for, at skruerne passerer nøjagtigt til hullerne i loftet. Hvis du ikke har sikret en ret skrøbelig lærred, risikerer du at rive den og sætte pilen længere over overfladen.

For at fastgøre nisekornet skal du gøre følgende:

 • Skru flodene til hovedvejen, hvor du tænkte på dens placering.
 • Næsten tæt på tagskæggene fastgør bjælken på låsen. Det skal hjælpe med at skjule tagskægget, så vælg højden korrekt.
 • Fastgør webmonteringen til bjælken og ud fra loftets højde, strækker loftet.

Alle forholdsregler for bjælken og for bladet er de samme som ved fastgørelse af den åbne struktur.

Når du monterer monteringen i karetruden, skal du prøve at vælge faste stænger før hver af pauserne. Så du undgår ikke manglen på pålidelige skruer i bjælkerne.

Som bjælker anbefales det at vælge gode træstænger af god kvalitet. Med et lavkvalitetsbræt er det sandsynligt, at det vil smuldre som følge heraf, og at skruerne ikke holdes sikkert nok.

Vær yderst forsigtig, når du installerer skjulte taghuler. Kanterne skal først pakkes med maskeringsbånd, så de ikke ødelægger materialet med skarpe hjørner under spændingen af ​​loftet.

Det anbefales at male kantene lidt, så de i fremtiden ikke forårsager problemer og klager.

Sådan fjerner du?

Det er meget lettere at demontere loftet cornice end at hænge det. Alt, hvad der kræves, er at skrue skruerne ud og fjerne tagene.

Hvis du selv demonterer strukturen alene, anbefales det at begynde at skrue fra siderne og gradvist flytte til midten. Så du vil undgå skader på tagskægget.

Når du fjerner, skal du være yderst forsigtig og sørge for, at profilens skarpe kanter ikke ridder loftet. I det mindste er det fyldt med grimme puster, men du kan endda lave et hul i loftet, og udskiftningen af ​​lærredet vil være ret dyrt.

Husk at du kun kan hænge en anden cornice på samme sted, hvor den forrige hængte, og du bliver nødt til at komme ind i de samme huller i loftet. Hvis du planlægger at ændre tagskægget i fremtiden, anbefales det at installere dowels til gentagen brug i stedet for selvdrejende skruer.

Hvordan ser interiøret ud?

Efter at have undersøgt eksemplerne på brugen af ​​loftkorn, vil det være meget lettere at vælge den ønskede type konstruktion.

Hvis du skjuler corniceen i en niche, kan du fokusere på det komplekse multi-level stretch loft. Mangel på belysning er ikke tilfældigt. I dette ensemble er gardinerne slet ikke vigtige, og designeren understregede dygtigt dette ved at vælge den rigtige cornice.

I dette østlige indre synes firkanterne at fusionere med basispladen, de er en enkelt helhed. En velvalgte polyurethanstrimmel sætter gardinerne på trods af den kontrastfarve. Da soklen og baguetten er lavet i lyse farver til loftets farve, synes værelset visuelt at være højere end det faktisk er.

Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et generelt humør i det indre. Designeren begyndte at belyse konturen af ​​den skjulte cornice, hvilket viser, at rummet er en enkelt helhed. For tyllegardiner passer denne type placering perfekt og understreger deres lyshed og luftighed.

Minimalisme stil er præget af klare linjer, enkle farver, en kombination af matte og glatte overflader. Det blanke strækloft suppleres med en mat simpel tagbøjle, som på grund af sin lille bredde "løfter" loftet. Længdeindstillingen fra væg til væg er ideel til små rum.

Designere bruger ofte ikke-trivielle løsninger. Nichen blev skabt på grund af forskelle i loftsniveauerne, og bjælkens lukning skaber det nedre niveau af strukturen. Således opnåede designeren to mål på en gang: han gemte cornice og forlod loftet stadig højt. Glansbelægning i midten af ​​loftet skaber illusionen af ​​en endnu større højde.

Det sker ofte, at hovedloftet er lavet af skrøbelige materialer. Derefter kommer du til hjælp af snorskårer, som giver dig mulighed for at skabe illusionen af ​​loftmonteringer, selvom strengen af ​​cornice strækkes fra væg til væg. Denne slags cornice erstattes ofte af klassiske loftsprofiler.

På grund af valget af lyse farver synes det at dette rene lys strømmer fra et sted bag loftet. En temmelig snæver niche cornice ser ikke værre end en bred. Det vigtigste er at installere det på en kvalitetsmæssig og korrekt måde for at vælge farver og teksturer i designet, så det vil ikke skjule lofternes højde.

Den mest enkle plastisk cornice med en standardplade perfekt til dekoration af panoramiske hjørnevinduer. Du kan bemærke, at profilhornet er samlet fra flere dele. Kun denne type er i stand til at give glatte lige vinkelbøjninger. Komplet afvisning af indretningen var en god ide, som fik lov til at fokusere på den storslåede udsigt fra vinduet.

Komplicerede baguette skjulte tagskærme ser ikke ud til at skrige i dette soveværelse på grund af brugen af ​​ren hvid farve og fraværet af dekorative elementer. Bemærk dog, at dette design ser ret besværligt ud, så i små værelser bør en lignende indvendig løsning bruges med omhu.

Loftsindstillinger passer ikke kun til dekoration af klassiske glidende gardiner, men også til lodrette gardiner. I dette eksempel går cornice interessant til platbenet, som også tjener som vejledning til gardinet. Valget til fordel for en åben type vedhæftning gjorde vinduets udseende mere usædvanlig og karakteristisk.

Ved hjælp af den indbyggede belysning kan du fuldstændigt ændre rummets overordnede udseende, blot ved at tænde eller slukke for LED'erne over gardinerne. Denne mulighed er ideel til dekoration af tagbøjlerne over altandørens dør, der omdirigerer opmærksomheden fra det uforholdsmæssige vindue. Med skjult fastgørelse berigede designeren en generel udsigt over rummet.

Sådan installeres loftet cornice i loftet, se følgende video.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Hvilke cornices er bedre at hænge med hævede lofter?

Stretch loft - finish, som giver dig mulighed for hurtigt at arrangere loftet plads, skjule fejlene i designet af bundbunden og skjule underliggende kommunikation. Efter at have besluttet at etablere et sådant design, er mange almindelige mennesker særligt forsigtige med at vælge materialetype, dets farve og tekstur, helt at glemme yderligere elementer. For eksempel kan selv den mest almindelige cornice betydeligt ændre interiøret, gøre det mere æstetisk eller omvendt forkæle det overordnede indtryk af rumdesignet. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke gardinestænger, der er bedre at hænge, ​​når de er hæmmede lofter. Hvis du planlægger at montere tagene direkte til loftet, skal du vælge det selv før installationen af ​​strukturen.

Typer af gardin stænger og metoder til deres fastgørelse

Der er en bred vifte af gardinstænger på det moderne marked, som varierer i pris, kvalitet, størrelse og dekorative egenskaber. Til deres produktion kan anvendes metal, træ eller PVC. Farven på produktet og dens tekstur er også anderledes. Valget af tagpladerne afhænger direkte af indretningen og det materiale, der blev brugt til at skabe spændingsstrukturen. Selvom designen af ​​cornice er et meget vigtigt emne, foreslår vi i dag at diskutere ikke dets dekorative egenskaber, men at dvæle mere detaljeret om typen af ​​fastgørelse. Faktum er, at det er forbudt at binde direkte på overfladen af ​​det spændte dæksel. Loftet strækker sig simpelthen under deres vægt og kan rive.

For ikke at imødegå sådanne problemer er det vigtigt at bestemme på forhånd hvilke gardinestænger, der bedst kan hænge, ​​når strakte lofter. Nemlig - vælg typen af ​​deres vedhæftning til overfladen. Til dato, salget af følgende modeller af taggrunde.

 • Wall. Som navnet antyder, er lignende modeller fastgjort til væggen. Sådanne gardinstænger er meget nemme at installere, da de ikke kræver oprettelse af yderligere loftkonstruktioner. De er åbne, så det er meget vigtigt at sikre, at deres design opfylder den overordnede stil af interiøret. For at rette væggardin stænger er det nok at lave huller i overfladen og installere dowels i dem. Så er cornice simpelthen skruet til væggen med skruer. Denne metode til installation gør det muligt at installere væglister både før og efter installation af spændingsstrukturen. Det eneste krav, der skal følges ved valg af dem, er, at kroge, ringe eller andre bevægelige elementer ikke rører strækloftet. Ellers risikerer du at beskadige en temmelig tynd og delikat belægning, når du åbner eller lukker gardinerne. Dette vil uundgåeligt føre til behovet for at reparere eller endda erstatte loftet.
 • Loft. Mange almindelige mennesker, der har svært ved at afgøre, hvilke kurver der er bedst at hænge, ​​når strakte lofter i sidste ende foretrækker loftsmodeller. Dette skyldes det faktum, at en sådan cornice giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, fordi gardinens linje ikke starter fra væggen, men fra loftet. Loftsmodeller er monteret på to måder: til strækloftet eller til loftet til loftet.

Egenskaber ved fastgørelse af tagene til strækloftet

Hvis du beslutter dig for at installere loftet taket direkte på strækloftet, er det vigtigt at bruge et særligt pant, der fastgøres til bundloftet. Oftest er den lavet af en bar, hvis tykkelse er valgt ud fra vægten af ​​cornice og gardiner. Du kan også bruge plastplader på metalbøjler.

Lånets højde skal være tilstrækkelig, så den når spændedækslet, men berører ikke den. Efter at have lavet et pant, er et lærred strækket over det. Hvis der anvendes vinylfilm, sidder termiske ringe fast på plastpladens eller træplade. De giver dig mulighed for at undgå spredning af nettet, når det punkteres af selvdrejende skruer. I tilfælde af stofbelægning kan du simpelthen lave huller i materialet og fastgøre tagene til pantet.

Sådan installeres cornice i en skjult niche?

Hvis du spørger sagkyndige, hvilke tagriller er det bedre at hænge, ​​når stræklofterne, vil de nok anbefale at bruge loftmodellen installeret i en skjult niche. Først og fremmest er fordelene ved et sådant design, at gardinerne starter lige fra loftlinjen og synes at "flyde" i luften. Dette vil visuelt gøre rummet højere. Hertil kommer, at hvis corniceen er fastgjort ikke til strækloftet, men til udkastet til loftet, vil det være muligt om nødvendigt at erstatte det med en anden model.

At skabe en skjult niche under tagene på stræktaftet på flere måder:

 • brug en speciel loftsprofil KP 4042;
 • Lav en struktur, der gør det muligt at fastsætte lærredet i en vis afstand fra væggen.

Den anden type konstruktion er mere kompleks, men det giver dig mulighed for smukt at dekorere pladsen i en niche. Installation af sådanne skjulte tagskinner udføres i overensstemmelse med instruktionerne nedenfor.

 • Højden af ​​det fremtidige loft og bredden af ​​nichen bestemmes. Det skal være tilstrækkeligt til praktiske arbejdsredskaber.
 • På det nedbrudte niveau omkring loftets omkreds, der ikke når zonen over vinduet, er vægprofiler installeret.
 • På en afstand fra væggen over vinduet er et tømmer fastgjort på loftet. I forvejen er det fastgjort til profilen af ​​BP 40 til fastgørelse af hovedbladet. Højden af ​​denne ekstra struktur skal svare til niveauet for det fremtidige loft.
 • I en niche skrues plastpladerne på suspensioner til et groft loft.
 • Vægprofiler er skruet ind i konstruktionen fra træet og til området over vinduet.
 • Opvarmning og trækker hovedklædet, kan du fortsætte med at strække filmen i en skjult niche. Hun gemt i vægprofiler.
 • På placeringen af ​​pantet huller er lavet under skruerne. For at filmen ikke skal rive, er det nødvendigt at limme den termiske ring.
 • Boliglån fastgjort loftet taggrunde.

Som et resultat viser det sig en skjult niche, som selv med gardinerne fjernet vil se pænt og æstetisk glædeligt.

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om hvilke kurver der er bedst at hænge med stræklofter, foreslår vi at du holder øje med KP 4042 profil. Dette er en ret bred model, der har tre bånd til fastgørelse af kroge til gardiner samt et sted til fastgørelse af PVC-film i harpun. Monteret profil til udkastet loft.

AstamGrupp Company tilbyder sine kunder en professionel installation af stræklofter med skjult niche under tagene. Også med os kan du bestille installationen af ​​tagskærerne direkte til strækloftet.

Udvælgelse og installation af skjulte tagskærme i loftet: designfunktioner

Stretchloft - et unikt design, der har et smukt attraktivt udseende, men indretningens elementer kan nedbryde indretningen af ​​rummet med en spændingsstruktur. Forkert installerede eller grimme tagstænger vil distrahere opmærksomheden for sig selv, og spændingsstrukturen vil kun understrege sine mangler. Derfor bør valget gøres ansvarligt. I dag betragtes den skjulte cornice i strækloftet bedst, det giver dig mulighed for at skjule fejl og kan harmonisk understrege spændingsstrukturen mod baggrunden af ​​det samlede indre af rummet. Dømmer på billedet, er skjulte taghuller den bedste mulighed for at skabe en atmosfære, der vil glæde dig og dine gæster.

materialer

Moderne baguetter er ikke kun forskellige i typer af design, men også i materialer til fremstilling. Afhængig af det anvendte materiale adskiller prisen på tagskæggene også.

Populære loftkorn af sådanne materialer:

 1. Træ er et dyrt, massivt og tungt materiale, samtidig en af ​​de mest attraktive.
 2. Stål - giver dig mulighed for at modstå tung belastning, stærkt og originalt materiale, der har et behageligt udseende.
 3. Aluminium - betragtes som letvægt og ret stærkt materiale, men er dyrt.
 4. Plast er det billigste materiale, stærkt nok og holdbart, med enkle typer af strukturer.

Typer af taggrunde design

Markedet tilbyder en bred vifte af gardinstenger, af forskellige typer og design. Der er mange underarter og opdelinger, ikke kun af materialer, men også af andre funktioner, den mest grundlæggende er typen af ​​fastgørelse af tagskægget - på væggen eller i loftet.

Wall cornices har en række fordele over loftet, det vigtigste er selvfølgelig de lave omkostninger ved vægkonstruktioner. Deres installation er enklere og er meget hurtigere end loftsstrukturer.

Men sådanne skråninger vil skarpe skille sig ud mod loftet og det er usandsynligt at tilføje visuel skønhed, nåde til loftet og give mere chic til hele rummet. Selvfølgelig kan du vælge en smuk wall baguette, der passer perfekt ind i indretningen, men det vil tage lidt tid at søge.

Tip! Samtidig vil strukturen, der er skjult i strækloftet, i det hele taget ikke være i stand til at ødelægge den generelle ide, og det vil gøre det muligt for værelset at være udstyret med gardiner.


Men cornices er ikke kun opdelt i synlige og usynlige strukturer, de er også opdelt efter deres tilsigtede formål. I butikkerne kan du finde særlige cornices for at understøtte suspensionen eller baggrundsbelysningen. Men hovedformålet med tagskæggene er stadig fastgørelsen af ​​tulles og gardiner. Disse er de vigtigste strukturer på markedet, og der er ikke nogen passende erstatning for dem endnu.

Fordele ved skjulte designs

På trods af de høje omkostninger, som selvfølgelig er en ulempe, har skjulte taghuller flere fordele i forhold til væg og åbne strukturer. Loftet baguette til gardiner er et vigtigt element i interiøret, og derfor er det vigtigt at kende sine fordele og ulemper.

Her er blot de vigtigste:

 • På grund af det faktum, at gardinerne ser ud til at falde fra loftets overflade, vil loftets yderlige tiltrækningskraft og gardinerne selv være indlysende.
 • Under nichen, der er hængt på den indbyggede cornice, kan du holde kommunikation, for eksempel internetforbindelseskabler.
 • Designet af denne type vil skabe en unik atmosfære i hele rummet.
 • Rummets højde og areal er ikke i stand til at begrænse deres installation.
 • Med deres hjælp kan du oprette multi-level og multi-zone designs.

Det er vigtigt! Skjulte gardinskinner til gardiner under et hængende loft er vanskeligere at montere end vægmonterede baguetter, men hvis du følger visse tip, kan installationen foretages uden problemer.

Installationsfunktioner

Eksperterne vil være bedst til at installere loftet, men alle husstande kan installere strukturen godt med egne hænder - det vigtigste er ansvar og tålmodighed. Selvfølgelig for dette arbejde er det vigtigt at vælge de nødvendige værktøjer. Normalt tilbydes designs af tagbøjler sammen med alle de nødvendige detaljer, så du behøver ikke købe ekstra elementer. Ofte i emballagen af ​​tagpladerne findes og installationsanvisninger.

Når du fastsætter strækloftet, skal du forsøge at udføre alle handlinger omhyggeligt, for ikke at beskadige lærredet og tagene selv. Monter monteringsposuen til gardiner bedre i loftet eller væggen, så de bliver bedre sikret.

Tip! For at øge stivheden af ​​baguetten kan du fastgøre profilstængerne med lim.


Selv i spændingsfarven selvfølgelig fastgør ikke cornicesne, fordi ingen strækloft ikke modstår en sådan belastning. Det er muligt at fastsætte tagbøjler i træstænger under et strækloft, som man bedre kan installere på forhånd, når man monterer selve lærredet eller i hovedloftets overflade.

Skjult tagskærm monterings type

Det skjulte loft cornice er den ideelle løsning til at skabe en attraktiv og elegant atmosfære. For at installere det skal du lave en niche for det. Kronen selv er monteret på bundpladen, men det er nødvendigt at vælge et sted, så gardinerne ikke kunne røre ved vægge, vinduer, vindueskarm, opvarmning.

Markér væggene med et bygningsniveau. Så ifølge hende satte baren baguette. Monteret på rammen i lærredet. Overfladen af ​​lærredet skal indsættes i profilen, så du kan skjule gardinholderen i nichen.


En træbjælke er installeret i en niche, den bør behandles med beskyttelsesmidler, herunder et antiseptisk middel, og kan lakeret for at forhindre korrosion. Ellers vil du efter installationen ikke kunne håndtere træet. Og dette truer allerede med konsekvenser - udseendet af skimmel og svampe.

Derefter fastgøres corniceen til pladen ved hjælp af dykker og skruer. Inde i baren, bor huller, som du også laver i gulvpladen. Derefter skal du fastholde baguetten i baren. Derefter kan du fastgøre træet selv til pladen, til højkvalitetsfastgørelsesanordninger, brug ankerbolte. Når det skjulte loftsstykke er installeret, kan du vedhæfte gardiner eller tyl.

I videoen: vejledning til installation af en niche under et skjult ark.

Åben type montering af cornice

Først måler vi alle de nødvendige mærker, så sætter vi tømmeret på dem ved hjælp af et niveau, linjal, hjørne. Det vigtigste er at behandle træet før installationen, herunder antiseptisk og lak. Så er tømmeret fastgjort med bolte eller skruer, hvis du skal montere det i en beton eller murstenoverflade, så er det bedre at gøre dette med dowels. Og til træoverfladen kan der påføres metalbøjler.


Når træet er installeret, fastgør lærredet oven på det og derefter i henhold til mærkerne og loftet. Således lægger montering af loftet op over lærredet på strækloftet.

Tip! Hvis det er nødvendigt, skal du installere en cornice strip, som er en fremragende dekoration.

Montering af dekorative strimler og dens formål

Eaves planken er et dekorativt element, der er fastgjort til skinnen selv eller til den bar, som holdestrukturen er fastgjort til. Dette element er ansvarlig for udsmykning af tagskæggets struktur, så det ikke er synligt. Takket være den dekorative strimmel kan du give bøjlerne en tilsvarende stil, der vil falde sammen med rummets overordnede indretning og passer til gardinernes design.

Tip! Hvis du har installeret en baguette til gardiner med en dekorativ strimmel, så når du ændrer design af rummet, kan du ændre stilen på rummet ved at ændre dekorative strimler.

Løs den dekorative stang på to måder - ved hjælp af dobbeltsidet tape eller ved hjælp af velcro. I det andet tilfælde har du mulighed for at fjerne dekorative strimler på det rette tidspunkt, hvis det er nødvendigt, når du udskifter eller vasker gardiner.

Baren er lavet af forskellige materialer, oftere naturligvis fra stof, plast og forskellige fleksible materialer. Det er også muligt at lave en gardinstang med egne hænder, for dette skal du lave en tegning og klippe den ud af et stykke tyk stof ifølge et mønster. Stof er bedre at vælge naturligt, men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du bruge en syntetisk stoftype.