3D lofter

Designet af 3D-strækloftet adskiller sig gunstigt fra konventionelle lærrede, der har rent anvendelsesmæssige funktioner. Tredimensionel modellering giver dig mulighed for at skabe en overflade med en unik design og farvediversitet. Der er fire typer af sådanne lofter:

 • Den suspenderede klud dekoreret med fotoudskrivning. Designet har en lys og mættet farve, suppleret med forfatterens billeder eller tegninger fra det færdige katalog.
 • Dobbelt gennemsigtigt lærred. Materialet i installationen holder mønsteret godt, afviser støv og modstår fading.
 • Perforeret lærred. Installationsprocessen bruger flere lag film dækket med kunstneriske nedskæringer, hvilket giver dybde til billedet og gør det klart.
 • Konvekse stræklofter. Farvefulde dåser, strakt på en stiv ramme, efterligner vanddråber, høje bakker, bjergskråninger og andre uregelmæssigheder i naturen.

3D-lofter - foto gennemgang af alle typer 3D-lofter i det indre

Loft dekoration maling, whitewash, tapet og gips gradvist falme. Originale måder at designe med nye teknologier går ind i det moderne liv.

Til kontorer anbefales det at holde sig til klassikerne, og i lejligheder eller private huse har du råd til at anvende ideer.

Stræk loft egenskaber

Sådanne designs som gipsplader og lofter lofter bruges til dekoration og udjævning af enhver overflade. Kun med hævede lofter kan der skabes en fantastisk 3D-effekt.

Strækloft består af profiler af aluminium eller plastik, hvor et særligt lærred strækkes. Dette gør det muligt at placere en 3D-tegning på en perfekt flad overflade.

Hængende loft monteret direkte på væggen, i stedet for den grundlæggende struktur. Dette gør det muligt at skabe lunefulde unikke former: bølge, kegle, bue, flere niveauer mv.

Lærredet er lavet af polyester tekstiler, som ikke reagerer på temperatur ekstremer. Det er lettere at installere, fordi det ikke behøver at blive opvarmet før stramning, som spænding.

Til stræklofter producerer en film af vinyl. Installationen er meget kompliceret, men der er mange fordele: lærredet er fugtbestandigt, ikke lader vand gennem, er perfekt restaureret, hvis naboerne oversvømmes.

Behandlingsmetoder til vinylfilm:

1. Glatte belægninger har et spejlbillede. Smukke volumetriske billeder af 3D-lofter - et fascinerende syn.

2. Matte vinyllofter uden blænding, dette er en god baggrund, hvor store mønstre skiller sig ud effektivt.

3. Satincoating uden glans, men har en smuk relief, der giver dybden af ​​farve.

3D loft effekt

Disse omfatter kun lærredet med et tredimensionelt mønster. På grund af den store plasticitet kan du placere lærredet under skråningen eller skabe flere niveauer af loftet. Denne mulighed vises kun i en højde på 2,8 meter eller mere.

For at oprette en 3D-effekt bruges mest fotoudskrivning. Det er umuligt at gøre dette alene. Et individuelt billede er valgt for hver kunde. Han kan bruge et færdigt katalog, udviklet af erfarne designere, eller tilbyde sin egen skitse eller collage. Anvendelsen af ​​3D-mønsteret reducerer ikke strækloftets kvalitet. Den store fordel er evnen til at vaske det frit, samt dekorere værelser med et højt fugtindhold.

Til fotoudskrivning ved hjælp af blank, mat og satin lærred. Den eneste begrænsning kan kun være størrelsen af ​​billedet.

I ruller sælges vinylfilm i forskellige bredder (op til 5 m). Dette er nok for standard lejligheder. For et stort område anbefaler eksperter at bruge polyester til lofter med et 3D-mønster - dette er et sømløst lærred.

Du kan bruge en anden måde: Lav et to-niveau (eller flere) loft, så mønsteret placeres inde i et bestemt element.

Det er kun nødvendigt at anvende 3D-tegning på lærredet i komprimeret form, så designet strækker lærredet.

Spejlede såvel som glatte vinyldæksler øger volumen effekten.

Der er flere almindelige installationsmetoder:

Keglen er en måde at spænde lærredet på, hvor "keglenes" top blev kronet med en lysekrone. Det kan også ramme en søjle, som meget ligner stalaktitter / stalagmitter i huler. Det ser meget imponerende ud.

Buen er en glat overgang af den bueformede form fra vægge til loft. Når et værelse tillader det, kan du oprette flere buer, der har forskellige radius og højder.

Bølger - dette er en kompleks bølgeagtig vedhæftning til væggene. Smukke bølger på loftet viser sig, de kan skabes forskellige, som om scatter.

Der er en kombination af to typer lofter: gipsvæg og gardin. Det bruges ofte, hvor der er en del af en gipsvægsramme, og inde i figuren kan der være en vinylfilm med et 3D-mønster.

For at øge effekten anvendes forskellige typer belysningsanordninger også: lysekroner, spotlights, LED-strimler.

Ved hjælp af stræklofter med et 3D-mønster kan du skabe en unik atmosfære, der vil understrege din individualitet og ikke-standard tænkning.

3D stræklofter

I dag bliver de nyeste teknologier samt friske designløsninger løbende introduceret i bygge- og reparationsindustrien. En meget vigtig opgave ved reparation af en lejlighed eller et hus er at dekorere loftet. Så almindelig stof og PVC stræklofter (mat, satin, glans) anses allerede for at være en daglig beslutning, og hvis du vil installere et originalt og eksklusivt strækloft, så skal du i så fald søge unikt og ikke-standardindstillinger. 3D-stræklofter er meget populære for at skabe originale interiører på lærredet, hvor forskellige billeder kan anvendes i et tredimensionalt format (landskaber, skyer, stjernehimmel, frugter, tegneseriefigurer, fotos osv.). Det er på sådanne stræklofter, at du fuldt ud kan realisere din designfantasi, under hensyntagen til alle kundens individuelle krav og ønsker.

Priser fra 1750 gnid / m2 med installation

Hvis du besluttede at købe et 3D-strækloft billigt i Moskva, vil det unikke tilbud fra Stroy Service Company kunne opfylde alle dine ønsker. Vores professionelle designere hjælper dig med at vælge en individuel løsning til et bestemt interiør og skabe fuldstændig harmoni i rummet, og repræsentanter for installationsholdet installerer strækloftet på det maksimale sikre niveau og på kortest mulig tid. Vigtigst er priserne på vores 3D-stræklofter det mest overkommelige i hovedstaden, hvilket åbner visse økonomiske fordele for kunderne.

Foto 3D stræklofter

Klassificering af 3D-stræklofter

Hvis du beslutter dig for at installere et 3D-strækloft i din lejlighed, skal du først vælge sin type, så loftet bliver det perfekte supplement til interiøret. Blandt de mest almindelige typer af 3D-lofter er:

 • Cone. Grundlaget for sådanne suspenderede lofter er en geometrisk form (for eksempel en firkant eller en trekant). Således ligner designet en dråbe, der falder ned fra loftet.
 • Arch. Af designfunktioner er disse stræklofter præget af en jævn overgang fra væg til loft.
 • Dunes. Tredimensionelle strukturer, der visuelt ligner klitter eller bakker. På grund af de ejendommelige former tager ethvert værelse straks et ekstraordinært udseende.
 • Bølger. Bøjede stræklofter, der passer perfekt ind i værelser med højt til loftet (bølgelængden kan være anderledes). Bølger kan placeres i en separat del af loftet eller omkring omkredsen.

For at oprette en projektmodel anvendes særlige computerprogrammer, som er nødvendige for at udføre nøjagtige matematiske beregninger af strækloftet, vælge farveløsninger og oprette mønstre af enkelte sektioner af lærredet. På en speciel højopløsningsprinter anvendes billedet til et loft på et niveau eller på flere niveauer.

Hvilken type billede skal du vælge for at oprette et 3D-strækloft?

Hvilket billede der skal anvendes på lærredens strækloft, bestemmer kun kunden. Imidlertid kan billeder af plads, himmel, landskaber, blomster, sommerfugle osv. Indgå i kategorien af ​​de mest populære emner. Glem ikke om forskellige designteknikker, når du opretter et 3D-strækloft. Hvis du for eksempel vælger et billede af nattehimlen, så kan du ved hjælp af et ekstra installeret baggrundslys give loftet en endnu større følelse af lydstyrken. Hvis det ønskes, kan du endda bestille et billede af hele din familie på lærredet.

Det er muligt at anvende et tredimensionalt billede både på hele loftet, og på en bestemt del af det (hvis du vælger muligheden for delvis anvendelse af billedet, åbner det mulighed for "zoneinddeling" i lokalet).

Hvorfor købe 3D-lofter i vores virksomhed rentabelt?

Som mange af vores kunder noterer sig, er samarbejdet med virksomheden "Stroy Service" en førsteklasses service med de mest overkommelige priser for sådanne tjenester i hovedstaden. Du kan få en gratis konsultation vedrørende udvælgelsen af ​​et strækloft fra vores ledere samt fra en målingsteknolog, der ud over at tage målinger og beregning af estimater vil give dig et katalog, hjælper dig med at vælge den ideelle løsning med hensyn til en kombination af stilarter samt udstede en formel aftale (exit måleren er også fri).

Installation af 3D-lofter i ét rum tager højst 3 timer, fordi det er produceret af professionelle installationsgrupper med stor erfaring, idet der kun anvendes det eksplosionssikre udstyr fra det norske firma Ragasco i installationen. Ved at indgå en kontrakt med vores firma får du en garanti (3 år til installation og 15 år på lærredet).

Takket være det bredeste udvalg af teksturer og nuancer finder vores katalog en passende udgave af strækloftet selv sande gourmeter:

 • Stræklofter på PVC-baseret (mat, glans og satin samt i ikke-standardiserede teksturer: "Metallic", "Suede", "Gloss" osv.).
 • Stretchlofter på stofbasis (hvid, farve samt teksturer "Anti-dirty", "Anti-Vlag", "Translucent", "Røg" osv.).
 • Øko-lofter "EcoFolien" (Tyskland).
 • To-farve stretch lofter.
 • Multi-level stretch lofter.
 • Kombinerede stræklofter.
 • Perforeret, med fotoudskrivning og kunstmaleri mv.

Hvis dit strækloft er blevet beskadiget og har mistet sin tidligere skønhed og funktionalitet, så kontakt vores specialister (næsten alle skader på internettet er genstand for reparation, og prisen på sådanne reparationstjenester er ikke høj). Udover reparationer i "Story Service" kan du bruge tjenesterne fra professionelle designere og servicecenter-stræklofter.

Træt af varig konstant støj fra naboerne på toppen? En effektiv måde ud af denne situation er installationen af ​​støjisolerende plader "Shumostop S-2", som kan give niveauet af støjen støj, meget lavere end det, der kræves af SNiP. Som en ekstra service kan vores specialister også tilbyde antisvampbehandling af bundfladen af ​​loftet, hvilket vil skabe ugunstige forhold for livet af skadelige mikroorganismer (skimmelsvamp, svampe).

Prisen på ZD stræklofter

Hvis du allerede har lavet dit valg og ønsker at kende de nøjagtige omkostninger ved 3D-loftet, kan du kun beregne det fra vores ledere, der tager højde for alle nyanser, fra rummets størrelse til installationen af ​​belysning. I dag er prisen på 3D-stræklofter i vores firma garanteret den mest overkommelige pris i Moskva, hvilket gør tilbuddet fra Stroy Service økonomisk levedygtigt.

Det er også værd at bemærke, at næsten ethvert strækloft, som er repræsenteret i vores firmas katalog, kan du købe til rabat (i afsnittet "Kampagner" kan du altid se de aktuelle kampagnetilbud, der giver dig mulighed for at købe på endnu gunstigere vilkår). Hvis du ikke har nok penge til at købe det loft, du kan lide, så kan løsningen på denne situation være at designe en rentefrie afdragsplan.

3D-lofter (22 billeder)

Helt ærligt er stereo effekter forbundet med os, først og fremmest med biografer. Gradvist begyndte 3 D - virkningerne at blive brugt i et kompleks af bygg - og reparationstjenester i store lokaler, som forretningssteder, supermarkeder, restauranter.

I dag ser vi i stigende grad et tredimensionalt billede i designinteriøret i lejligheder og huse. Jeg må sige, at det ser mere imponerende og ekspressivt ud i loftet. Loft 3D er en imponerende illusion af lydstyrke, en slags kunstværk.

Et kig på rummet - 3D-lofter

Udtrykket "3 d" indebærer repræsentation af en hvilken som helst overflade i tre dimensioner: længde, bredde og højde. Billeder på loftet bliver tredimensionale, hvis du tilføjer højden til de to parametre, der ligger i samme plan. Ikke kun filmskapere, men også designere værdsatte alle fordelene ved 3D-effekten, dekorere lofterne i værelserne med utrolig skønhed. Lofter 3d er skabt ved at ændre loftrummet for enhver tredimensionel figur, efterbehandling med tredimensionel relief eller anvendt tredimensionalt billede. Sådanne lofter tiltrækker ubetinget opmærksomhed og bliver genstand for glæde. 3D-teknologier forvandler og oplever loftets rum, samtidig med at de opfylder den funktionelle rolle, at visuelt øge eller formindske rummet, korrigere formen eller volumenet.

3D loft muligheder

3D gipsplader lofter

Ændring af loftrummet kan være en volumetrisk figur af enhver kompleksitet, lavet af gipsplader. Blandt de materialer, der er involveret i udførelsen af ​​de mest ekstraordinære designidéer til indretning, har gipsvæg et ledende sted. Gipsvæg i et tredimensionelt design er ikke kun et design på overfladen, her skal du kunne beregne og overføre figurens form til loftpladsen, og vigtigere at vise kreativ tænkning i valg af farver og belysning. Ikke alle kan gøre denne slags arbejde med egne hænder.

Det skal bemærkes, at eksperter ikke anbefaler 3 d gipslofter for små lejligheder på grund af rummets utilstrækkelige højde, uanset om tallet er konveks eller konkav.

Som du kan se, kan du opnå en tredimensionel effekt ikke kun med fremskrivninger og nicher, men også med en god kombination af kontrastfarver. Denne designmulighed indebærer nødvendigvis brug af væggen, ellers vil det vise sig at være uinteressant. Således er loftet på 3 d en integreret del af hele indretningens idé.

Nichelindstillingen er ikke særlig vanskelig at udføre. Det er meget sværere at lave bølger, volumetriske geometriske figurer, blomster, sommerfugle og så videre fra gips. For at gøre dette bruger den det forkerte simple plaster med en kartonskal, men et nyt forbedret forstærket gipsplader med glasfibernet indvendigt i gipset, den såkaldte designer. Det er tyndere og lettere end almindeligt gipsvæg, hvilket har en positiv effekt på kvaliteten af ​​tallene på loftet. Han giver mulighed for at repræsentere bøjninger uden at bruge perforering. For at bevare formen er designet installeret på rammen.

Det er vigtigt! Suspenderet 3D-loft består af flere niveauer, derfor skal det tidligere være afbildet i form af tegning på papir eller bedre at gøre det ved hjælp af specielle programmer på computeren.

Den klare fordel ved at bruge et computerprogram er, at efter at have lavet alle parametrene i rummet og de påtænkte figurer, er det muligt at se det endelige resultat af det ønskede loft og om ønsket du kan foretage passende justeringer. Nu er det fortsat at overføre alt til loftets plan.

Paneler til 3D-loft

Den næste mulighed for at skabe volumetriske lofter vil være specielle 3D-paneler i loftet.

Nogle fordele ved 3D loftpaneler til loftet:

 • Materialets lethed letter jobflowet til at samle og designe komplekse strukturer;
 • sundhedssikkerhed - som de er lavet af miljøvenlige materialer;
 • lang levetid
 • enkelhed i at forlade - opretholde våd rengøring
 • acceptabel pris.

Volumetriske tegninger på loftet gør det selv

Usædvanlig skønhed vil give loftet et kunstmaleri. Du kan selv gøre det. Det er vigtigt at overveje at værelset var rummeligt og lofterne var høje. Så vil det yderligere understrege den ekstraordinære indretning.

At tegne en tredimensionel tegning er ikke så svært, hvis du følger nogle regler. For at arbejde skal du have en projektor, farvede blyanter, børster, maling.

Ved hjælp af denne metode kan du ikke være en kunstner. Tålmodighed plus hårdt arbejde vil medvirke til at opnå et fremragende resultat med at skabe et voluminøst "mesterværk" på loftet.

Ved hjælp af en overhead projektor projiceres billedet på loftets plan, hvilket gør det muligt at tegne en kontur af sammensætningen. Derefter anvendes malinger, det er bedre at bruge pensler af forskellig tykkelse.

Vi må ikke glemme, at kvaliteten af ​​volumenmaleriet er direkte afhængig af den omhyggeligt forberedte loftoverflade og kvaliteten af ​​de anvendte malinger og børster.

 • konsistensen af ​​farver skal være cremet;
 • streger anvendes kun med glatte bevægelser;
 • hvis det er en hel sammensætning, så i midten af ​​billedet bør farverne være lysere end ved kanterne;
 • store elementer er dekoreret først;
 • til korrektion af udsmid, skal du bruge en særlig svamp;
 • volumenet er givet ved maling af lysere nuancer end de vigtigste, anvendt som indramning af billedet ved enten større eller mindre tryk;
 • dybden af ​​mønsteret vil give den maling, der blev brugt til loftets vigtigste baggrund, anvendt på nogle steder af billedet, simulerer huller;
 • færdig tegning kan lakres med spray.

Loftmaleri - snag

I modsætning til ovenstående loftmaleri kan loftet stadig være dekoreret med et stort maleri, kaldet maleri - snag. Kun denne gang skal du ty til hjælp fra kunstnere, der ejer kunsten at anvende et tredimensionelt billede. Maleriet - snag er en original og udsøgt måde at dekorere interiøret på, fylder ethvert værelse med skønhed og volumen.

Denne teknik blev brugt af vores forfædre. I renæssancen blev det brugt til at male templerne.

Jesuit Kirke (Jesuitenkirche)

Jesuit Kirke (Jesuitenkirche)

Et eksempel på maleri - svig. Præsenteret ovenfor, loftet af Jesuit katedralen i Wien, malet af kunstneren Andrea del Pozzo. Han er et godt eksempel på bedrag, for at understrege al majestæt.

Loft 3D tapet

De sædvanlige fotomalerier, der en gang har forårsaget en rystelse, er blevet erstattet af mere avancerede efterbehandlingsmaterialer relateret til denne type, de såkaldte 3 d wallpapers. Baggrunde, der skaber en tredimensionel effekt, gør det muligt at skabe malerier i interiøret med en fantastisk effekt af dybden af ​​rummet. Dette er en meget original måde at afslutte loftrummet på. Med deres hjælp kan du genskabe storheden af ​​nordlyset eller himlen i stjernerne med flyvende kometer, hvide skyer i den blå himmel, blomster, træer, fragmenter af undervandsverdenen eller byens højhuse.

Et interessant faktum. Det mest visuelt ekspanderende rum i billedet med et åbent tag skaber følelsen af ​​en ekstra udgang fra rummet.

Ceiling 3D wallpapers har følgende egenskaber:

 • vandafvisende effekt forlænger deres liv;
 • et særligt lag på overfladen af ​​3D tapet beskytter mod ild;
 • har en lang levetid, modstandsdygtig over for mekaniske skader
 • opretholde rengøring med husholdningsvaskemidler
 • Lavet af sikre og miljøvenlige materialer.

For dine oplysninger er klæbende loft med 3D tapet ikke anderledes end traditionelle metoder til klistning med tapet, ved hjælp af lim til vinyl tapet eller almindelig PVA.

3D-lærredstasker er et stort format tredimensionelt print. Tre d effekt opnås på grund af brydningen af ​​en stråle af lys ved at reflektere partikler.

Advarsel! Forveks ikke 3D tapet med tapet med selvniveauende overflader, det er to forskellige teknologier, selvom de opfattes visuelt på samme måde.

 1. Panorama tapet. Denne lærred af store størrelser. De kan beregnes direkte på væg og loft. Grunden kan være ethvert emne, for eksempel rum, undervandsverdenen eller skønheden i bjergrige reliefs.
 2. Fragmental tapet. De kan bruges som et separat element i indretningen som en del af loftets overflade. Fokus på 3D-billedet kan bruge rammen.
 3. 3D tapet med baggrundslys fra fluorescerende lamper. I dagslys ser de ud som almindelige tredimensionale lærred, og om natten skabes effekten af ​​spredt lys. Original og imponerende, det ser ud i et stort rum. Denne finish er velegnet til et børns soveværelse, hvis barnet er bange for mørket.
 4. Roll. Denne type tredimensionale lærred adskiller sig fra almindeligt lærred i billeddetaljer. Dette er deres popularitet og appel. Udvælgelsen skal tage hensyn til kombinationen med væggenes design og indretningen af ​​rummet.
 5. LED. Sådanne billedbaggrunde er kendetegnet ved et komplekst lyssystem med lysdioder, som fjernstyres af kontrolpanelet. Lysstyrke, farvemætning, billedkomposition afhænger af dine ønsker og følelser.

Strek 3D lofter

Efter udseendet af de første stræklofter gik der meget tid. Teknologierne i deres produktion og design fantasi stod ikke stille. Idéen om at skabe en tredimensionel effekt på billeder på loftet blev udformet i produktionen af ​​stretch 3D canvases. Som praksis har vist, er det med stræklofter at skabe en fantastisk 3D-effekt. Duer eller bølger kommer bogstaveligt til live på lærredene, og blomsterne ser ud til at blomstre lige foran dine øjne. Generelt kan emnet for malerier være den mest forskelligartede, vigtigst af alt er resultatet altid fantastisk.

Strukturelt adskiller 3D lofter sig ikke fra konventionelle stræklofter. Rammen tjener også som en profil eller baguette, fastgjort med en kniv eller harpoon mekanisme. Forskellen ligger i det tredimensionale billede på film eller tekstiler, der gør et almindeligt lærred til et genoplivet billede. På grund af lærernes høje plasticitet kan de placeres med en skråning eller lave et loft på flere planer, alt afhænger af rummets højde.

Strek 3D-lofter kan opdeles i flere typer:

Arch - karakteriseret ved opbygningen af ​​en glat overgang mellem vægge og loft under enhver radius. Du kan anvende flere buer af forskellige farver og størrelser.

Cone - basen er en geometrisk form (for eksempel en trekant, firkant). Kegleformede elementer skaber følelsen af ​​faldende fald.

Bøjninger - glatte bøjninger i form af bølger skaber indtryk af mobilitet. Engageret, måske hele loftet, eller et separat fragment. "Bølger" i størrelse og højde, tekstur og farve kan være forskellige, men kan være de samme.

Strekak med 3D-billedudskrivning

Dybest set er den tredimensionale effekt skabt ved hjælp af fotoudskrivning. Volumetriske malerier anvendes på blank, mat eller satin lærred i en komprimeret form, som når du installerer lærredet vil strække sig. Kvalitet fotoprint giver vandtætte og miljøvenlige maling. Tegningsområdet har næsten ingen grænser. Afhængigt af formålet med rummet kan du vælge det passende tredimensionale billede. For eksempel for køkkenet at samle et stille liv eller frugt. Til stuen eller kontoret passer en abstraktion eller et berømt maleri af kunstneren. Et billede med tegnefilm eller dyr vil være egnet til børn.

Gennemsigtige lofter med dobbelt fotoudskrivning

Kernen i den nye teknologi er, at to lærred er monteret vandret på samme niveau i loftet. Billedet påføres på det store øvre lærred med billedudskrivning. Den nederste lærred indeholder fotoutskriftselementer og mønsterperforering. Brug af bundpanelet skaber en visuel effekt af tredimensionelt billede. Effektivt supplere LED-stripen med dobbelt loft, indbygget i profilens rum.

Fordele ved stræklofter 3D:

 • praktiske;
 • nem at betjene, pleje
 • skjul overfladen af ​​loftet fejl;
 • hurtig installation;
 • uovertruffen udseende;
 • implementering af en række design ideer.

Det er vigtigt! For at forbedre effekten af ​​tredimensionelt volumen anvendes forskellige typer belysning: lysekroner, spotlights, LED-strimler.

Smukke stræklofter 3d vil skabe en unik atmosfære, rig på dybde og volumen.

Stræklofter 3D i Moskva

3D-lofter er dekorative lofter i loftet med illusionen af ​​tredimensionelt rum. Effekten opnås ved at installere en ophængningsstruktur lavet af polymermateriale. Virksomheden "Loft Modern" anvender moderne teknologier til opnåelse af visuelt volumen på hængende lofter:

 • 3D-udskrivning
 • Dobbelt fotoudskrivning
 • Flerlags perforeret design

Elasticiteten af ​​PVC-folien i kombination med den passende placering af understøtninger skaber spektakulære overgange for at fremhæve lydstyrken accenter.

Vi bruger storformatudskrivningsteknologi, så du ikke begrænser dig til at vælge et billede. Der er mange tilbud på fotos i vores katalog, men du kan give dit billede eller billede. Det vil ikke påvirke prisen.

Tekniske krav: filstørrelse 70 pr. 100 cm, udvidelse psd, tiff, eps.

3D stræklofter er overkommelige!

Vi er den officielle forhandler af producenter af polymerlofter i Moskva og leverer originale materialer af høj kvalitet direkte.

De dyreste og holdbare fundne 3D-stræklofter CLIPSO (Frankrig). Men deres pris er ikke tilgængelig for alle. Som et værdifuldt alternativ tilbyder vi produktet fra det tyske firma D-Premium.

Forstærket polyester med polyurethanimprægnering er slidstærk og modstandsdygtig over for mekanisk belastning. På lærredet D-Premium kan du anvende forskellige billeder ved hjælp af storformatudskrivning, og en fleksibel profil giver dig mulighed for at konstruere ikke-standardformularer. På denne måde fremstilles flerniveau og buede stræklofter.

Hvis du laver et lille rum i 3D-teknologi, vil prisen på D-Premium blive meget billigere end CLIPSO. På arealer på mere end 70 kvadratmeter. Forskellen i pris vil være mærkbar, og det er mere rentabelt at købe tyske materialer. Pris med prisservice i Moskva-regionen, vil vi sende til din e-mail.

Hvordan opnås 3D-effekten af ​​stræklofter?

Efter målingerne simulerer designeren af ​​loftet Modern Company projektet gratis på baggrund af kundens ønsker. Du vil se, hvad loftet vil se ud til sidst, og find ud af den endelige pris. Efter udviklingen af ​​layoutet er rammen lavet og trykt.

Lydstyrken af ​​et foto-design er angivet af niveauer:

 1. Basisspændingen af ​​lærredet med "langt" delen af ​​billedet.
 2. Filmen med billedet af forgrunden af ​​billedet er indstillet lidt under.

Led-belysning er monteret ovenpå eller omkring omkredsen af ​​strækloftet.

For maksimal effekt af tilstedeværelse anvendes følgende teknikker:

 • montering på vægprofilen i form af bølger;
 • konkave og konvekse kupler og forsænket lys på grund af filmindpakning omkring støtterne;
 • skabelsen af ​​komplekse strukturer med skarpe eller afrundede kinks;
 • dobbeltarbejde af funktionelle objekter (for eksempel konstruktion af en vindeltrappe).

Generelt adskiller installationen af ​​3D-stræklofter sig fra installationen af ​​enkle strukturer ved tilstedeværelsen af ​​A-profilen.

Fordelene ved materialer fra vores leverandører:

 • Brandsikring. Tøj brænder ikke.
 • Øko-renhed. I vores lofter er der ingen giftige stoffer og ingen lugt. Sikkerhedsniveau "A +".
 • Hygiejne. Anti-statisk effekt afviser støv, du kan bruge vådrensning.
 • Fugtmodstand, termisk beskyttelse. Loftene er universelle, du kan købe en kopi i køkkenet, i badeværelset og endda i saunaen. Polymerstoffer er ikke bange for pludselige temperaturændringer.
 • Holdbarhed. Producenter giver 10 års garanti på lærredet!

Billeder bevarer farvemætningen og lærredets styrke og modstand mod UV-stråling.

Du kan bestille 3D-stræklofter i Moskva med nøglefærdig installation på telefon +7 (495) 203-1919, via email [email protected] Også tjenesten "Tilbagekaldelse". Venlig leder af firmaet "Loft-Moderne" vil ringe dig på kortest mulig tid.

Vi kræver ikke forudbetaling. Alle priser er gennemsigtige, og beregningerne - først efter underskrivelsen af ​​loven om accept af arbejde.

Stræklofter 3D

Stretchloft trådte rigtigt ind i vores liv som et eksempel på en ren, stilfuld og holdbar måde at afslutte en bolig på. Hvert år koster omkostningerne ved denne type loftdækning, og det dyrere spændingsstof bliver mere tilgængeligt.

Fordelene ved stræklofter er ubestridelige. Dette er en hurtig, ren installation, enkel vedligeholdelse og høj grad af sikkerhed og miljøvenlighed. For ikke at nævne æstetikken på en glat overflade og palettenes mangfoldighed.

Den oprindelige version af strækloftet

Men teknologien udvikler sig med markedet. Stræklofter kan nu ikke kun bruges som en måde at gøre gulvet perfekt glat. De er blevet en hel del af indretningen. Og i de senere år er 3D-lofter blevet mere og mere populære.

3D loft i hallen

Hvor bruges stræk 3D lofter

3D-strækloftet er normalt oprettet til et af følgende formål:

 • visuelt udvide rummets rum
 • opdele rummet i zoner;
 • skabe en original visuel effekt
 • fokusere på noget element i dit indretning.

Stræklofter i 3D

Der er kun to måder at tilføje volumen til strækloftet:

 • fotoudskrivning på stof eller PVC lærred, hvilket giver effekten af ​​perspektiv;
 • skabelsen af ​​tredimensionelle strukturer ved hjælp af yderligere rammeelementer, som senere vil blive strakt loft.

3D-indretning strækloft

Vi vil forstå mere detaljeret, hvad hver af disse muligheder repræsenterer.

3D-billedudskrivning: en klar accent for små penge

En billig og derfor mere populær måde at tilføje ekstra volumen til et boligareal på er et 3D-tegning på et strækloft. Gennemsnitlige priser for denne service starter fra 1.500 rubler per kvadratmeter fotoudskrivning.

Stræklofter med 3D-effekt

Matt strække loft med et mønster

Vær opmærksom! Brug ikke fotoudskrivning i værelser med lave lofter (mindre end 2,2 meter). I dette tilfælde vil billedet producere den modsatte effekt - "spise" rummets rum. Det er også værd at være forsigtig med mønsterets mætning og farveskema: En unødvendig kontrast eller et lyst tryk vil "lægge pres" på indbyggerne og gæsterne i boligen.

Stræklofter med fotoudskrivning

Stretch loft med 3D fotoudskrivning

Flere scener, der kan afspilles i stræklofter, bidrager til den visuelle udvidelse af rummet.

Floristiske tegninger

Udskrifter, der viser elementerne i planteverdenen - en af ​​de mest enkle og alsidige måder at skabe et ekstra perspektiv på. De mest populære er de volumetriske billeder af blomster: liljer, valmuer, callas, japansk sakura.

Stræk loft 3D med billedet af blomster

Vegetabilsk tema har sine fordele:

 • det er velegnet til næsten alle typer lokaler: blomster er relevante for køkken, badeværelse og stue;
 • Du kan bestille en stor sammensætning af blomster, der dækker hele loftrummet, eller en mere diskret udgave i form af en enkelt blomst med et areal på højst en kvadratmeter (egnet til små værelser eller hjælper med at gøre en visuel accent);
 • Blomsterne selv er neutrale. Valget til deres fordel vil ikke kun opdatere interiøret, men også gøre atmosfæren i rummet roligere;
 • et stort udvalg af billeder med høj opløsning, hvorpå billedets kvalitet afhænger.

Efterår på strækloftet

Glat tak med blomster

Det er vigtigt! Inden du bestiller et 3D-loft med et tredimensionelt print, skal du henvende det eksekutive firma til at modellere det fremtidige billede på computeren. Dette vil bidrage til visuelt at se fremtidens interiør. Et vigtigt aspekt her er kvaliteten af ​​kildebilledet: billeder med lav opløsning (detaljer) vil ikke give den ønskede effekt.

De mest realistiske billeder opnås på en hvid matoverflade.

Himmelsk hvælving

En anden fælles mulighed er at tegne en himmel med skyer i loftet. Et sådant plot dækker normalt hele overfladen af ​​strækloftet.

Stræklofter med fotoprint "himmel"

Hvis det ønskes, kan der tilføjes yderligere grafiske elementer til sammensætningen: flyvende fugle, engle, solen ser ud fra bagved skyerne. Et af sorterne af sådanne trykkerier er fotografier af det himmelhimmel, der er lavet i skoven. Træstammerne med kroner, der går op langs tegningens omkreds, vil tilføje plads. Loft af denne type ser godt ud i soveværelset eller børnehaven.

Stretch loft med et himmel mønster

Stretch loft "Sky i byen"

Vores mindre brødre

Et andet emne, der ofte bliver slået op i 3D-udskrivning på strakt lærred, er fauna. Oftest er det sommerfugle og fugle. Sådanne grafiske elementer bruges ofte punktvis og overstiger ikke 1-1,5 kvadratmeter i området.

Stretch 3D loft med en tiger

De har deres fordele:

 • detaljeret billede med de rigtige skygger og kompetent placering i loftet vil se volumetrisk fra næsten hvor som helst i rummet;
 • den lille størrelse af billedet (i forhold til det samlede areal af loftet) vil ikke visuelt overbelaste interiøret;
 • Ved hjælp af et tryk kan du fokusere på en del af rummet, vælg en separat zone i overensstemmelse med rummets funktionalitet.

Stretchloft med sommerfugle

Strekak med fisk

Stjerneklar himmel

Nattehimlen er en anden favorit variation af 3D-loftet. Anvendelsen er dog meget begrænset - som regel anvendes sådanne tegninger i soveværelset eller badeværelset. Årsagen er enkel: den stjerneklar himmel er ret mørk i farve. Og det er langt fra egnet til hvert interiør og rum. For eksempel i køkkenet eller i den lyse stue vil det simpelthen se dumt ud.

Stretch loft "Stjernehimmel"

Et tryk med stjerner, planeter, nebulae eller galakser vil se godt ud i kombination med et loft på flere planer (for eksempel midt i en cirkulær loftnit). En anden interessant løsning ud fra designsynspunktet er underbelysningen, som lettere lyser stjernerne om natten.

Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

Stretch loft "Stjernehimmel"

Stræklofter med fotoudskrivning

Geometriske abstraktioner

I de seneste år har fashionen spredt sig til de volumetriske geometriske billeder af abstrakt natur, der er trykt på et strækloft.

Disse tegninger er tønder og rør, der består af linjer eller geometriske former, der strækker sig fra loftet, som det var. Uanset hvad du måske siger, er sådanne elementer virkelig forvirrende og skaber en stærk perspektiv effekt. Faktum er, at en vigtig rolle er spillet af belysningen: spotlights er fastgjort til hovedloftet under spændingsstofet og belyser de lettere områder af printet, hvilket skaber effekten af ​​"sugning".

hængende loft med 3d effekt

Men med alle sine farverige og originale geometriske abstraktioner har flere ulemper:

 • Abstraktioner er ikke egnede til hvert værelse. Hvis interiøret domineres af højteknologi, krom, glas, stål - så er et tilsvarende 3D-loft relevant. Men i stuen, der er lavet i stil med "moderne" eller "klassisk", vil det være klart overflødigt;
 • Tegningerne har en vis "undertrykkende" effekt. Ikke alle vil være enige om at bo i et rum med et sådant loft
 • Placering af lamper under spændingsloftet reducerer adgangen til dem til næsten nul. Det betyder, at du skal vælge den type belysning omhyggeligt. Den bedste løsning ville være LED (LED) enheder med en levering på titusinder af timer.

Zd hængende loft "Træk"

Volumetriske design

Avantgarde-retningen inden for stræklofterne i dag har været skabelsen af ​​tredimensionelle strukturer fra ekstra rammer og skillevægge, som er monteret på bundloftet, vægge og forårsager, at spændingsdukken kan stikke ud eller falde igennem.

Volumetrisk strækloft

Sådanne originale former kan virkelig betydeligt forvandle rummet. Visse funktioner er særegne for sådanne 3D-lofter.

 1. PVC film er bedre egnet til at skabe sådanne installationer, da det er mere elastisk end satin.
 2. Volumetriske tal vil spise op i rummet. Derfor er det urimeligt at planlægge et sådant loft for værelser og stuer i et lille område og en højde på mindre end 2,8 meter.
 3. Udgifterne til udvikling og installation af strukturen kan til tider overstige prisen på et standardstrækloft.
 4. 3D-loft af denne type har ofte en rent dekorativ værdi. Dens brug i køkkenet eller badeværelset kan medføre problemer med rummets funktionalitet.

Volumetrisk strækloft

Vær opmærksom! Installation af volumetriske lofter er ikke meget forskellig fra den sædvanlige installation af spændevævet. Den eneste forskel i brugen af ​​ekstra skillevægge, en særlig baguette (kant) og en ledning til fastgørelse af lærredet til væggene.

Svært multilevel strækloft

Forskellige former

Blandt 3D-lofter råder en række af de mest almindelige designs. Hver af dem har sine egne designfunktioner og kan tjene et bestemt formål.

Stretch bølget loft i form af en kegle

Tabel. Fælles former for tredimensionelle stræklofter.

Det er vigtigt! At oprette et 3d-loft med ekstra rammer vil kræve erfaring og viden. Derfor vil ikke alle loftsfirmaer foretage en sådan ordre. Hvis du har opfattet en sådan mulighed for dit hjem, skal du prøve at vælge et firma, der har været i drift i markedet i lang tid. Tjek porteføljen af ​​værker og find ud af, om de udøvende kunstnere laver en foreløbig loftmodel. Et negativt svar skal få dig til at tvivle på deres kompetence.

Perforering og lege med plads

Ved volumetriske stræklofter kan tilskrives for nylig perforeret lærred på markedet. Dette er en PVC-film med huller skåret ind i den, som kan være rund, oval eller uregelmæssig i form af bølgete linjer eller polygoner.

Perforeret hængende loft

Udhugget strækloft

Hvordan laver man loftslofter?

Detaljerede installationsanvisninger for hævede lofter findes i denne artikel! Vi anbefaler også dig at læse om, hvad slags stræklofter og tofarvede stræklofter!

Sådanne "holey" canvases er sædvanligvis anbragt i flere lag på en vis afstand fra hinanden. Takket være et forudformet belysningssystem vil disse lag give interessante lys kontraster og skygger, hvilket i sidste ende vil medføre dybdeffekt. Perforeringernes kanter behandles sædvanligvis for at forhindre hele banen i at blive opløst i halvdelen.

Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

Detaljerede installationsanvisninger til strækloftet findes i denne artikel! Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Stræklofter med 3D-effekt: usædvanlige løsninger i indretningen

Stræklofter er udbredt i dag - både i kontorlokaler og i private huse, og sådan en særlig form for dem, som strukturer med 3D-effekt, bliver mere og mere populære.

Faktisk er plastering og hvidvaskende lofter en ting fra fortiden, fordi moderne teknologier giver mulighed for hurtige og højkvalitets reparationer til loftet.

Særlige egenskaber

Billeder med en 3D-effekt på et strækpanel gør det muligt at skabe en spektakulær illusion af tredimensionel tegning, ornament eller fotografering. Det kan være billeder af den stjerneklare himmel, skyer, blomster eller sommerfugle, såvel som usædvanlige ornament eller arkitektoniske detaljer, der giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.

Menneskesyn opfatter et tredimensionelt billede på loftet, da et billede har et volumen og en dybde. Dette opnås ved hjælp af højkvalitetsudskrivning, særlig opmærksomhed på skyggerne og linjerne i billedet og reflekterende partikler, som giver lysstrålens brydning.

Fordele og ulemper

Fordelene ved tredimensionelle spændingsstrukturer svarer til de positive kvaliteter af konventionelle stræklofter:

 • modstand mod temperaturændringer og høj luftfugtighed
 • evnen til at "skjule" alvorlige mangler i basisloftet, for eksempel revner eller højdeforskelle;
 • evnen til at holde overfladen i lang tid smuk og ren, da støvet til strækloftet ikke tiltrækkes;
 • brugen af ​​specielle bløde vaskemidler i forbindelse med rengøring af overfladen;
 • Loftets evne til at overleve lækagen - de fleste materialer kan modstå belastninger på op til 100 kg pr. kvadratmeter;
 • hurtig installation og mangel på byggaffald efter installation
 • lav pris sammenlignet med gipsplader lofter;
 • mulighed for at kombinere med suspenderede gipsplader
 • brugen af ​​fotomalerier, blomsterpynt eller geometriske mønstre, der øger rummet visuelt.

Ulemperne ved stræklofterne bør indeholde muligheden for deres forholdsvis let skade med skarpe genstande, f.eks. Ved montering af armaturer. Skader på lærredet kan og uden succes forladte børns legetøj eller champagnekork. Spil med baby pistoler med suge eller kugler kan også forårsage alvorlig skade på loftet.

Dog kan små spalter eller huller i strækloftet nemt repareres med egne hænder.

Typer af design

Stræklofter er opdelt i stof og plastik (lavet af PVC-film). Polyesterstoflofterne er kendetegnet ved tæthed og holdbarhed, og mønsteret, der påføres dem, vil ikke falme med alderen. Denne belægning er ikke bange for ændringer i temperaturen, så det er perfekt til et landhus, der ikke opvarmes konstant. Bredden på et kludstofloft er 5,5 meter, så der er normalt ikke behov for at sy flere klæder.

Problemfri installation af loftet sikrer sin styrke og holdbarhed. Det antages, at stofbelægningen er 15 gange stærkere end PVC-film.

3D strækstof lærredet monteres på loftet på samme måde som ethvert andet loft.

Før du fastgør lærredet på den vægmonterede metalprofil eller træsukker. Efter at profilen er installeret, strækkes lærredet gradvist og fastgøres til profilen ved hjælp af perler, mens kanterne på lærredet hænger ned. Så begynder processen med at "strække" fra midten af ​​rummet til vinduerne og dørene, som skal udføres "fire hænder" - to personer, der arbejder samtidig, vil være i stand til at undgå forvrængninger og sags. Det sidste stadium er trimning af stof og montering af en loftsplint.

PVC canvases føles bedre i værelser med konstant opvarmning og er gode til at skabe multi-level strukturer. Filmens bredde varierer fra 1,5 til 5,5 meter, jo bredere lærredet er, desto dyrere er det. Det er okay, hvis hele værelset mangler et helt stykke, da det specielle udstyr giver dig mulighed for at forbinde et hvilket som helst antal segmenter sammen.

Ud over standardinstallationen af ​​profilen, til installation af PVC-loft, skal du have specialudstyr - en luftvarmer. Opvarmning af filmen med en varmepistol og dens tilspænding håndteres bedst af eksperter, men hjemmesterne vil kunne udføre proceduren ved hjælp af en konventionel varmelegeme og en varm hårtørrer. Moderne trykningsteknologier giver dig mulighed for at anvende et mønster af enhver størrelse på PVC-stoffet og på stofbasis. Takket være inkjetprinteren eller plotteren samt opløsningsmiddel og UV-blæk øges effekten af ​​det volumetriske mønster.

Desuden kan udformningen af ​​stræklofter være multi-level. Det er dem der bedst hjælper med at afsløre skønheden og dybden af ​​3D-billeder. Den korrekte kombination af tredimensionelle mønstre og niveauer omdanner et rum til en skovrensning eller rumfartøj, og insekter og dyr ligner de levende. For at installere strukturer på flere niveauer er der brug for specielle profiler - specielt til hvert loftelement.

Forberedelse og installation af et loft på flere niveauer er et vanskeligt og omhyggeligt arbejde, så det er bedre at overlade det til fagfolk. Designeren hjælper med at skabe et legeslag af lys og skygge, fortæl dig, hvor det er bedre at installere lamper for at skabe illusionen om fugle eller sommerfugle. Multi-level konstruktion indebærer brugen af ​​ikke kun strækstof, men også elementerne i gipsvæggen.

Strek 3D lofter - 4 måder at skabe effekten af ​​volumetrisk rum

"Blue Sky" lige i lejligheden

Tredimensionelle lofter - lyder svimmel, ikke? Og det ser helt utroligt ud, originalt og stilfuldt! Et slags tredimensionelt billede oprettet ved hjælp af fotoudskrivning, perforering eller ramme. I hver metode stopper jeg separat. Gør dig klar, du vil finde en masse nyttige oplysninger + udvalgte fotos af 3d lofter.

Sådan opretter du et loft 3d

I ord er dette en kompliceret, tidskrævende proces. Men alt er meget enklere end det ser ud til. Det bruger trods alt moderne teknologi, lette materialer og velovervejede installationsmetoder.

Den mest vanskelige er opførelsen af ​​reelle volumetriske strukturer og kombinationen af ​​to teknologier på en overflade. Uden gode herrer kan ikke gøre! I slutningen af ​​artiklen vil jeg give et snydeark, hvordan man vælger installatører og ikke skuffes.

Metode 1. Tredimensionel udskrivning på stræk lærredet

Den første måde at få 3D-effekt på er at udskrive et tredimensionalt billede på et satin, blank eller mat lærred. Dette gøres ved hjælp af en storformatplotter og vandtæt miljøvenlige maling.

Resultatet er et realistisk, høj kvalitet og rige billede af hele loftet. Interiøret kommer bogstaveligt til live, grænserne for rummet ekspanderer, atmosfæren er fyldt med komfort.

Fordelene ved tredimensionel udskrivning - en overkommelig pris og nem installation. Du kan simpelthen købe et færdigt lærred med et tredimensionelt mønster og gøre installationen selv. Det vil tage et minimum af værktøjer og to par mandlige hænder. Undervisningen er knyttet til ethvert strækloft.

Det er også bemærkelsesværdigt, at sådanne lofter ikke spiser dyrebare højder op. På trods af 3D-effekten forbliver panelet glat. Derfor kan vi sikkert anbefale dem til værelser med lave lofter.

Men den ægte eksklusive 3D-udskrivning er det ubegrænsede valg af billeder! I katalogerne for kunstvirksomheder er de bekvemt spredt på tematiske grupper. Lad os se hvilke tegninger og hvilke værelser der er mest populære:

 • I køkkenet, stilleben, frugter / blomster / insekter ser det godt ud i en nærbillede eller efterligning af et panoramavindue.
 • Fredelige skovlandskaber, bjerge, vandfald, havstrande, plads, stjerne regn osv. Er mere egnede til soveværelset.

Night starry sky

 • Børnenees lofter er oftest dekoreret med farverige sommerfugle, sjove dyr, glitrende stjerneklar himmel, bløde skyer, foretrukne modeller af transport, individuelle tegn eller hele rammer fra tegnefilm.

Det er fantastisk, hvor ægte sommerfuglen ser ud.

Tegn af den berømte tegneserie

 • Abstrakte 3d lofter er perfekte til stuen, studeren og teenrummet. Imitationer af berømte malerier og fresker, akvarier, fantasi, arkitektoniske monumenter ser meget solide ud. Close-up vilde dyr (tiger, skærm øgle, bjørn, python osv.) Vil også være passende.
 • Panoramaudsigt over undervandsverdenen, havoverfladen, hajerne, et oversvømmet skib eller en by, der strækker sig til uendeligt - hvordan kan du ellers genoplive et badeværelse? Del dine ideer i kommentarerne!

Sharks virker ægte!

Du kan dog fange alt du kan lide i loftet. Der er ingen begrænsninger her. Nogle, for eksempel, bestille en tredimensionel udskrivning af et familiefoto, et portræt af en elsker eller endda din egen. Det er et spørgsmål om smag.

Streklofter med 3 d prints er interessante i sig selv, men omhyggeligt tænkte lys kan gøre dem fantastiske! Så klogt at placere LED eller fiberoptiske bånd, kan du få et "skyhøje" loft. Og sætte sig rundt om perimeteren eller i form af et spotlights - at dekorere og understrege den tredimensionale effekt af lærredet. Masser af muligheder! Dette emne fortjener en særskilt artikel.

Metode 2. Gennemsigtigt loft med dobbelt fotoudskrivning

Know-how inden for stræklofter. Umiddelbart siger jeg, at designet ikke er billigt. Men skønheden viser sig ubeskrivelig! Hvis du leder efter en unlearned eksklusiv, så er det det.

Kernen i denne teknologi er at installere flere dåser fra en gennemskinnelig film på én gang. På hver film anvendte et bestemt mønster ved hjælp af fotoudskrivning. Disse kan være monogrammer, landskaber, reproduktioner og meget mere. Den øverste film er bunden, og bunden skaber det samme visuelle volumen.

Duvene placeres vandret imod hinanden, mens der er et lille mellemrum mellem dem. En LED-strimmel er normalt indlejret i dette tomme rum.

På grund af filmens gennemsigtighed kan vi observere spredt lys, hvilket gør lydens effekt endnu mere udtalt. Illusionen om en usynlig udstråling og "flydende" loft - en klasse! Ofte dannes nogle mønstre, såsom kaotiske linjer, spiraler, lyn osv. Fra LED stripen.

Mønstre af LED tape bundet under lærredet

Wave linjer, alle de samme LED stripe

Jeg ved ikke, hvor mange lag film der bruges her, men resultatet er fantastisk!

Skygger af flydende fisk

Udtalte tredimensionale effekt

Et enklere eksempel på et gennemskinneligt tredimensionelt loft

Gennemsigtig strakt lærred tynd og lille i størrelse (op til 3,5 meter). I de fleste tilfælde er deres eget område ikke nok til helt at lukke bundpladepladen. Så bliver de et af elementerne i en multi-level struktur.

Metode 3. Stræklofter med perforering

Denne metode ligner den foregående. Det installerer også to paneler, men ikke gennemskinnelige. Ja, og deres funktioner ændrer sig: den nederste lærred tjener nu som baggrund, og den øverste skaber et tredimensionelt mønster.

Perforering (dekorative huller) er lavet lige det samme på bunden af ​​lærredet. Deres form, nummer og placering kan være nogen. For eksempel 3D lofter med perforeringer i form af bølger, cirkler, en stor spiral eller en blomst.

Dekorative snit på bunden lærred

Lille del af perforations stencils

Skårne lofter, såvel som gennemsigtige, perfekt kombineret med LED belysning. Den er tilfældigt monteret på omkredsen eller på udskæringen. Så skaber spillet af nedskæringer, farver, lys og skygger fantastiske fantasi mesterværker!

Butterfly Perforation

Lyse blomster og cirkler

Også en interessant regnbue beslutning

Nå, meget usædvanligt og fremmest

Snehvid og bourgogne-lærred med en blank effekt

Minimalistisk perforeret loft

Metode 4. Real-volume konstruktioner

Den mest tidskrævende og dyre måde at få 3D-effekten på. Du vil ikke være i stand til at bygge en sådan konstruktion med dine egne hænder (medmindre du selvfølgelig er en mester i denne virksomhed).

I starten udvikles et loftdesignprojekt, som derefter modelleres i et specielt computerprogram. Desuden samler montører komplekse rammer af aluminiumsprofiler, som vrider og bøjer i nogen vinkel. På den færdige ramme strækkede skræddersyede dele af lærredet.

Indstillinger for bulk loftsdesign sæt. Som et eksempel nævner jeg de vigtigste, så du forstår, hvor bredt feltet for eksperimenter er:

 • Brug af den enkleste form af buen kan bygges på loftet af den majestætiske "kuppel" som i et middelalderligt slot. Det vil tjene ikke kun indretning. Det kuplede loft øger visuelt højden af ​​rummet.
  Og du kan være tilfreds med en simpel afrundet overgang fra væggene til loftoverfladen. Enkel, men med smag!

Buet "nat" loft

Smuk buet overgang

Loftbue i lejligheden

 • Koniske former, der minder om dråber. Det kan være en stor "drop", der falder ovenfra. Eller mange små dråber, som i en stalaktithule.
 • Bølger og klitter er de mest komplekse og mest originale stræklofter 3d til dato. Det bølgende design er placeret omkring bundloftets perimeter eller i sin separate del. Bølgens tonehøjde og højde er forskellige. Og jo mere varieret deres præstation, jo mere "levende" og voluminøse synes rummet over hovedet at være.

Hvis stræklærredet med 3D-udskrivning kan installeres i små værelser, er disse tredimensionale designs kun egnet til værelser med højt til loftet. De synligt og virkelig lavere den horisontale overlapning.

Fordelene der giver loftet en 3d-effekt

Jeg vil ikke beskrive dykkerne af de strakte dofter selv, jeg vil kun afsløre værdien af ​​deres 3D-variationer. Alsidige, holdbare, med ubegrænsede designmuligheder - de nyder helt sikkert af traditionelle hvidvaskning, maling og loftfliser.

Hvad er deres fordele?

 1. Indstillinger for 3d lofter overvejes ikke! Og det er usandsynligt, at du vil opfylde de samme designløsninger:
 • For det første kan teksturens tekstur være mat, satin, blank, mønstret, gennemskinnelig og også efterligne stof eller metal. Jeg er allerede stille om den rige palette af farver og nuancer;
 • For det andet kan absolut ethvert billede udskrives på strækvasken;
 • For det tredje er der en række perforeringer og reelle volumetriske strukturer;
 • og fjerde, en række belysningsarmaturer.
 1. Det er ligegyldigt i hvilken stil rummet er indrettet - 3 lofter kan vælges og harmonisk indføres i ethvert interiør. Minimalisme, moderne, pompøse klassikere, Provence, etniske motiver... Personligt kan jeg ikke huske en stil, hvor et ophængt loft ville se ud af sted og smagløst.
 2. Volumetriske stræklofter bidrager til at gøre rummet mere korrekt og derfor behageligt. Eksperimenterer med farve, tekstur, indretning, mønster og belysning på 3D-lærredet, du kan visuelt udvide rummet, tegne det i højde, opdele det i zoner eller gøre opmærksom på en bestemt indvendig detalje.
  Det trange rum bliver magisk rummeligt på grund af det lyse loft med en tredimensionel effekt af "flydende". Og det samlede halvtomme rum er fyldt med hygge, når et flerniveau design med mange smukke detaljer fremkommer overhead.

Studio lejlighed med et magisk loft

 1. Et væsentligt plus er miljøvenlighed af alle materialer - fra lærredene selv til fotoblade. Strek 3d lofter udsender ikke skadelige stoffer. Derfor er de sikkert monteret i børneinstitutioner, private klinikker, nyfødte værelser, soveværelser mv.
 2. Derudover vil jeg tilføje disse gode bonusser: evnen til at installere i et værelse med færdig reparationer; hurtig, nem og ren installation; uhøjtidelig pleje en enestående mulighed for at skjule grimme kommunikationer og ulemper ved bundloftet under loftet.

Sådan vælges installatørerne af 3D-lofter korrekt

Nedenfor vil jeg liste over de vigtigste funktioner i virksomheden, som kan tillægges ro i sindet at installere loftet:

 1. Sørg for at have et kontor og certifikater for produktkvalitet! Nogle skrupelløse installatører arbejder udelukkende via telefon. Det er - du kontakter dem, og de tilbyder at mødes på dit område.
  En person kommer og synes at gøre alt som forventet: målinger, designafklaringer, en rundvisning af producenterne af spændingstasker mv. Et team af installatører vil ankomme om en dag eller to, og de vil installere alt, hvad de har brug for.
  Men du vil aldrig vide, om en corporate eller falsk lærred dekorerer dit hjem. Selvom Nej, efter et stykke tid vil kvaliteten manifestere sig. Men det bliver for sent. Juridiske virksomheder giver en garanti fra 5 til 15 år!

Professionel tilgang - kvalitetsresultat

Ulovlige installatører hævder ofte, at kinesiske malerier altid er falske. Og hvad de tilbyder er et fast pålideligt produkt. Ved, du kan lave en falsk overalt, ikke kun i Kina. Jeg vil sige mere, i Kina er der meget værdige producenter med europæisk licens og tilsvarende kvalitet af produkter.

Lad være med at være doven for at besøge installatørkontoret, scout situationen, anmode om originalerne af overensstemmelsescertifikater, miljøsikkerhed, kvalitet af alle materialer. Et bona fide selskab vil give alt dette ubetinget.

De vil trods alt være ledere på dette område, og derfor er omdømme vigtigt for dem. Hvis medarbejdere er genert væk fra svar - stopp straks forhandlingerne.

Dette er, hvad et overensstemmelsescertifikat skal se ud.

 1. Et juridisk erfarent selskab har en officiel hjemmeside med et produktkatalog og rigtige eksempler på arbejde. Installatører, der er oprettet til seriøs langsigtet aktivitet på dette område, vil ikke forsømme dette.
  De forstår, at deres investeringer er berettigede og nødvendige for at få kundernes tillid. Det er fantastisk, hvis et sådant websted har en online-regnemaskine, der giver dig mulighed for selvstændigt at beregne den omtrentlige pris for hele arbejdet.

Et eksempel på en online-regnemaskine, der beregner omkostningerne ved loftet

 1. Anmeldelser af rigtige mennesker. Måske er dette det største plus for ethvert firma og en garanti for et godt resultat for kunden. Forhør familiemedlemmer, venner, kolleger, bekendtskaber eller i ekstreme tilfælde at klatre på fora. Sikkert nogen vil dele kontakter og detaljer om arbejdet i et allerede bevist selskab.

konklusion

Sørg for, at strakt 3D lærred - det er utroligt smukt, praktisk og rentabelt? Vi overvejede 4 måder at få et volumetrisk loft på: tredimensionel print, gennemsigtig baggrundsbelyst film, perforering og rigtige figurer. Vælg enhver baseret på dine ideer og budget.

Du kan endda kombinere flere måder på én gang og få noget fantastisk! Se videoen i denne artikel for at få mere "råvarer" til din ide. Del i ideerne om ideer og allerede udformede fantasier. Jeg vil læse alt med glæde, jeg vil se, jeg vil svare på spørgsmål.