Armstrong Loft: Tekniske Specifikationer

Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

 1. metalprofiler;
 2. wire bøjler.

Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

 1. Armstronglofter;
 2. Loft systemer som Armstrong.

Typer og former for lofter

Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

Sammensætningen består oftest af:

 1. mineralfiber;
 2. polycarbonat;
 3. basalt fiber;
 4. stål;
 5. et træ;
 6. aluminium og andre.

Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

 1. med præget
 2. med perforering;
 3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
 4. med tilsætning af dekorative elementer.

Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

 1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
 2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

Armstrong system i indkøbscenteret

Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

 1. glatte overflader;
 2. tredimensionale strukturer;
 3. farvepaneler;
 4. kompositioner på flere niveauer

i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

moduler

Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

De fås i to størrelser:

 1. 600x600mm (firkanter);
 2. 600x1200mm (rektangler).

Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

I dag er der 3 typer på det russiske marked:

 1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
 2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
 3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

Suspension system

For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

Den er lavet af metalelementer og består af:

 1. Carrier profil;
 2. Kryds profil;
 3. Hjørne profil;
 4. Justerbare trådbøjler.

Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

Beregning af materialer

Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

 1. Tegning fremtidige loft;
 2. Profil vedhæftede punkter.

Trådfastgøringsprofiler til loftet

For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

Fordele ved Armstrong hæftet loft

Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

 1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
 2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

moduler

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

 1. firkantet - 600 x 600 mm
 2. rektangulær - 600 x 1200 mm.

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader, der har lige kanter og Tegularplader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage elementer af ophængningssystemet 2,4 cm bredt, og for MicroLook plader med kanter i form af et smalt trin, har vi brug for plader med 1,5 bredde cm.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Mærkerne begynder med omridset af den vandrette linje, hvorpå monteringen af ​​lejeprofilen udføres. Derefter tegnes parallelle linjer på loftet, der bruges som referencepunkter til montering af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

fund

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Armstrong hævede lofter

Armstrong hævet loft er et modulært system bestående af en metalramme og plader, presset af mineralfiber. Suspenderede lofter som Armstrong er populære til installation i private husholdninger, offentlige institutioner til dekoration i den klassiske stil.

Bygherrer og forbrugere til denne type lofter har vist særlig interesse, fordi deres installation er mulig i værelser af enhver form og størrelse. Designet er moderne og attraktivt, og pladerne kan vælges ethvert - miljøvenligt, fugtbestandigt, brandsikkert, forfatterens design.

Installation af lette strukturelementer er hurtigt og nemt i løbet af få timer.

Egenskaber, specifikationer

Hygiejnisk er et karakteristisk træk ved Armstronglofterne, så de fandt sted i institutioner, hvor hygiejniske forhold på højeste niveau skal overholdes - på hospitaler, medicinalfirmaer, andre sundhedsorganisationer, børnehaver og skoler.

De tekniske indikatorer for Armstrong-loftet omfatter:

 • Åben profileret belægning;
 • Montering på metalprofiler, foret med plader;
 • Standarddimensionerne af pladerne er 600 × 1200 mm, 600 × 600 mm;
 • Antændelsestandighed;
 • Eksponeringsbelastning - 4-6,5 kg pr. M 2 område;
 • Tilgængelighed af tilbehør i et stort sortiment, muligheden for indlejring lamper, ventilation, aircondition;
 • Fremragende lydabsorption af vibrationer i intervallet 30-35 dB;
 • omdannelse til termisk energi af lydstrømmen, der passerer gennem materialet;
 • Refleksion af lys fra loftelementer op til 85%;
 • Modstandsdygtighed over for fugt - pladerne vil ikke sænke i et fugtigt miljø, de vil modstå luftfugtighedsindikatorer på 70-100%;
 • Enkelhed ved afrejse - rengøring udføres med vaskemidler og en svamp;
 • Varmeledningsevne - indikatorer opfylder de krævede standarder;
 • Ingen risiko for dannelse af mugne og svampe mikroorganismer, da materialet er specielt behandlet med fungicider.

Typer af loft systemer

Da Armstrong kun er en type rammekonstruktion, afhænger af de anvendte plader (træ, stål, polycarbonat, aluminium, basaltfiber, gips, glas), er der:

 • plast,
 • gips,
 • metal,
 • SLR,
 • glas,
 • træ,
 • mineral modulære.

Valget afhænger af formålet, udførelsen af ​​disse eller funktioner.

Economy klassesystemer installeres, hvor hygiejne, fugt modstand, slagfasthed, holdbarhed, akustik er vigtige.

Armstrong "Prima" kendetegnes ved høj fugtmodstand, brandmodstand, forbedret akustisk data, modstandsdygtighed mod skader og er udstyret med en dekorativ struktur.

Fugtbestandige lofter som Armstrong kan anvendes i svømmebassiner, bade, saunaer, vaskerier, terrasser, hospitaler, varehuse.

Akustisk anbefales til forbedret lydabsorption. De udsmykker restauranter, kontorer, svømmebassiner, hospitaler, skoler, hoteller.

Medicinsk modulær designet primært til hospitaler.

Hygiejnisk opfylder alle krav til installation i sundhedsfaciliteter, fødevareindustrien.

Armstrong design med forfatterens tegninger vil optage et værdigt sted i elite lokaler i enhver retning.

Designet kan præges, perforeres, med tilsætning af overflader fra individuelle elementer i indretningen eller kombineret til et enkelt solidt billede.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Armstrongs fjedersystem kan identificeres:

 • Nem installation på grund af lav vægt.
 • Fremragende lydabsorption.
 • Fleksibiliteten af ​​fliser elementer - montering i hjørner og ved leddene er lavet med ringe indsats.
 • Intet behov for ekstra dekoration.
 • De fremragende varmeisolerende egenskaber af plader og overlapninger.
 • Evne til at skjule mange kommunikationer.
 • Det er ikke nødvendigt at justere hovedloftet før installationen.
 • Udførelsen af ​​ethvert designidé i designet. Fås i en bred vifte af farver og mønstre.
 • Muligheden for at dække store områder, mens organisering af yderligere understøtninger af partitionen ikke er nødvendig.
 • Evnen til at indlejre lamper, loftlamper, arrangement af central belysning.
 • Skjuler uregelmæssigheder ved afslutning.
 • Lav pris.

Ulempen er en. Materialet modstår ikke fugt i sin helhed, men dets grundlag er genbrugspapir, der kan deformere og suges under vandet.

Anbefalinger til udvælgelse

Når du vælger, skal du tage hensyn til det direkte formål, krav til hygiejne, brandsikker standarder.

Ved ustabil fugtighed og / eller temperatur er det bedre at bruge fugtsikre modeller.

Om nødvendigt er forbedret støjbeskyttelse relevante akustiske lofter.

I rum med høje hygiejniske krav - medicinsk hygiejniske konstruktioner, hvis plader er imprægneret med en sammensætning, der forhindrer opbygning af snavs, fedt og spredning af bakterier.

I barer, restauranter, hoteller, kulturpaladser - designer modeller. De vil hjælpe med at give en særlig unik charme og interiør.

Økonomiske lofter er egnede til hytter, landejendomme. De er stærke, holdbare, høj kvalitet, overkommelige for en bred vifte af forbrugere.

Installationstips

Installation af Armstrong-lofter er hurtigt og nemt, systemet er simpelt. Dekorer 30-40 kvadratmeter. meter af brigaden på 3-4 personer om dagen er ret i kraft.

 1. Først skal du lægge alle kommunikationssystemerne under det kommende falske loft.
 2. Når du vælger, skal du overveje vægten, den tilladte belastning er 4-6,5 kg / m.
 3. Marker lærredet først over rummet. Ved indlejring af tilbehør måler man højden på forhånd for at finde den optimale afstand mellem bunden og loftet under installationen.
 4. Brug et vandniveau, når du arbejder, så den vandrette linje langs hele omkredsen af ​​rummet bliver trukket glat.
 5. Begynd montering med fastgørelserne til væggene langs den markerede linje vandret. Brug en hacksav til at skære profiler og snedker til at skære led i hjørnerne.
 6. Vælg fastgørelseselementer under hensyntagen til selve væggens materiale.
 7. Efter at have samlet strukturen, skal du kontrollere dens ensartethed vandret. Juster om nødvendigt ved at flytte kronbladene eller bøje ledningen på de rigtige steder.
 8. Styr rammen ved at vedhæfte yderligere suspensioner på stederne for installation af raster fixtures.

Armstrong-type lofter er en glimrende løsning til at arrangere kontorer og medicinske institutioner for at skabe et gunstigt erhvervsklima. Ideel mulighed for registrering af design i store bygninger i staten og privat destination.

Certificeringer

Armstrong-certifikater

Certifikater Albes

Galvaniserede tyndvæggede stålprofiler og komponenter til dem til konstruktion af strukturer af gips- og gipsfiberark. Fås i overensstemmelse med TU 5262-003-33060661-2014. Producent LLC AST PROFIL:

 • profiler PN-2, PS-2, PN-4, PS-4, PN-6, PS-6, PSE-2, PNE-2, PSE-3, PNE-3, PNE-4, PSE-4, PNE -6, ПСЭ-6, ПП-1-1, ПП-1-2, ППН-1, ППН-2, ПП 60x27, ППН 27x28
 • komponenter:
  • direkte suspension til PP60h27, anker suspension;
  • bjergprofil 6 (10) mm;
  • Hjørne: omurneret PL 25x25, mesh PU 35x35;
  • profilforlængelse PP60h27;
  • enkelt niveau stik til PP 60x27 (krabbe);
  • profil stik to niveauer: til PP-1-2, til PP 60x27;
  • fjeder til ophængning, striknål med ring (krog);
  • perforeret monteringsbånd

Metal tyndvæggede profiler med polymercoating til beklædningslofter, udvendige og indvendige vægge af bygninger og strukturer. Fås i overensstemmelse med TU 5271-001-33060661-2014. Producent LLC AST PROFIL:

 • Aluminiumslegeringsprofiler:
  • facade profiler AF150C, AF200C, AF300C, А150СР, А230і, А310СА, А160СТ, А240СТ, А320СТ, А90і, А140і, А190і, A250CD;
  • særlige profiler PL, PLL, PC, PT, PO, PF, PU, ​​P2;
  • profiler base PC-50, PC-60, PC-80, PC-100, PC-120.
 • Galvaniserede stålprofiler:
  • facade profiler AF150C, AF200C, AF250C, BT-9, A150CP, A230CP, A160CT, A240CT, BT-5, А90і, A140і, А190і, BT-2, A250CD;
  • særlige profiler PL, PLL, PC, PT, PO, PU, ​​PZ;
  • profiler, der bærer PGN 40x40, PGN 50x50, PVN-Z 40x20x30, PVN 20x20x20, PVN 20x20x60x20x20, PVN 20x20x80x20x20, PVN-L 40x75x10, PVN-N 40,14x10x45.

Lineærprofil polyvinylchloridprodukter: perforeret vinklet buet profil, perforeret vinkelprofil, hjørneprofil til tapetkanter. Fremstillet i henhold til TU 2247-004-33060661-2014. Producent LLC AST PROFIL.

Stål tynde vægge og profiler til beklædning lofter og indvendige vægge af bygninger til forskellige formål. Fremstillet i henhold til TU 5262-002-18191609-2014 med Change No. 1, 2. Producer LLC ASP-Technology.

Udformningen af ​​det hængslede facadesystem med et luftgab AFS 1000. Producent CJSC ASP-Engineering.

Aluminium tynde vægge og profiler til beklædning lofter og indvendige vægge af bygninger til forskellige formål. Fremstillet i henhold til TU 5271-001-18191609-2014 med Change No. 1. Producer LLC ASP-Technology.

Specifikationer for Armstrong-type hængende loft

Britiske Armstrong-loftsplader blev først monteret på en bund komplet med en metalramme. Denne metode til installation berettigede forbrugernes tillid og med lynhastighed spredt over hele verden. Særlig respekt for lofter med denne metode til fastgørelse til ejerne af administrative og kontorlokaler. Produkter præsenteret på hjemmemarkedet opfylder kravene i GOST og TLMS, som er bekræftet af certifikater.

Forskellige typer af loftsmoduler

Armstrong type loft virksomheder bruger forskellige typer materialer til at producere moduler. Sammensætningen kan være standard eller dannet under kundens rækkefølge.

Typisk omfatter plader:

 • mineralfiber;
 • stål;
 • polycarbonat;
 • aluminium;
 • basalt fiber osv.

Tekstur kan være anderledes - med og uden prægning, med perforering, geometriske mønstre eller dekorative ornamenter.

Oftest i udsmykningen af ​​værelserne anvendes plader baseret på mineralfibre, er deres standarddimensioner 600 × 600 mm (kvadrater) og 600 × 120 mm (rektangler).

Karakteristika - hvad der kan angives på tallerkenetiketten

Det rigtige valg til Armstrong-loftfliser eller analoger med samme monteringssystem og komposition kan laves med klare ideer om, hvilke oplysninger der skal findes på pakken.

Ægte produkter af høj kvalitet er præget af høje brandsikkerhedsniveauer, som nødvendigvis er skrevet på etiketten. Derudover kan følgende materialespecifikationer angives på pakken:

 • tilstedeværelsen eller fraværet af asbest
 • formaldehydemission;
 • levetid;
 • mekanisk styrke kategori;
 • bøjningsstyrke;
 • lydabsorptionsniveau;
 • lydisolering;
 • varmeledningsevne.

I produkter, der er værdige til valg, angiver producenterne fraværet af asbest. Dette er et vigtigt punkt for produkter, der opfylder standarderne. Lige så vigtigt er niveauet af formaldehydemissioner. Jo lavere det er, desto højere er kvaliteten af ​​produktet. Hvis disse er Armstronglofter og analoger, er det bedre at vælge plader med et E1-mærke - med det laveste formaldehydniveau.

Under holdbarheden forstås pladernes levetid under forholdene i et givet eksternt miljø. For eksempel er klasse A-produkter mest følsomme over for fugtighed op til 70% og temperaturer op til 25 grader. Klasse B plader er følsomme over for fugtighed op til 90% ved temperaturer op til 30 grader.

De mest modstandsdygtige - produkter i klasse C og D. Den første reagerer på fugtighed over 95% og temperaturen fra 30 grader, den anden er praktisk talt uskadelig og er ideel til våde rum med temperaturfald.

Testning af produkter i henhold til kriteriet for mekanisk styrke kategori er ikke nødvendig i alle tilfælde. Den aktuelle parameter betragtes for plader, hvor modstand mod det ydre miljø er hovedkriteriet.

Markér med data om bøjningsstyrken, så du kan bestemme, at produktet kan modstå sin vægt.

De fleste producenter tjekker regelmæssigt plader til hævede lofter for at overholde lydabsorptionsstandarder, kun data på emballagen kan ikke findes ofte. Årsagen er, at lydabsorption er blot en af ​​mange parametre, der påvirker akustikken i et rum.

Med hensyn til lydisolering kan en fuldstændig vurdering af indikatoren kun gives med den integrerede test af ophængningssystemet, komplet med en ramme. Derfor ses disse data sjældent på emballagen, uanset hvilke typer plader der anvendes.

En indikator som termisk ledningsevne anses for ikke nødvendig for at påføres pakningen på listen over karakteristika for pladerne, så dataene på den kan fås direkte fra producenten.

Sådan beregnes Armstrong-loftet og de vigtigste tekniske egenskaber

Armstrong type suspenderet loft - hvad er det?

Faktisk er det en ophængt loftsstruktur bestående af en aluminiumsramme og mineralplader. Men det er mere end blot et falsk loft.

Dens vigtigste fordele er:

 • På grund af strukturens mobilitet er der altid mulighed for fri adgang til ventilationssystemet, belysning og anden kommunikation;
 • systemet skjuler det upræcise syn på hovedloftet, og giver dig også mulighed for at skjule ledninger, ventilationsrør osv.
 • Designet er hurtigt monteret, let at reparere og let at vedligeholde;
 • reflekterende plader forbedrer belysningen af ​​rummet;
 • Takket være sine lydisolerende kvaliteter er Armstronglofterne en fordelagtig løsning til industri- og kontorlokaler;
 • Til denne type konstruktion produceres et stort antal komponenter - gitter, belysningselementer, indretning og andre ting, som gør det muligt at planlægge loftszoner på en fri måde;
 • Naturligt materiale, hvorfra pladerne er lavet, er sikkert for mennesker.

Men der er lofter og betydelige ulemper:

 • På trods af dens fugtighedsbestandighed er pladerne bange for vand. Oversvømmelser fra naboer på toppen eller rystende rør er destruktiv og kræver udskiftning af moduler på stedet for befugtning;
 • Mineralplader er følsomme for hyppige temperatur- og fugtighedsændringer, hvilket ofte får dem til at blive gule;
 • panelet er lavet af et meget skrøbeligt materiale og kan bryde lige fra et slag fra det champagne kurver, så det anbefales at holde flere reservationer i reserven;
 • umuligheden af ​​at skabe krøllede elementer, og endda et diagonalt arrangement af loftet øger omkostningerne og kompleksiteten af ​​dets installation.

Typer af Armstronglofter:

 • Den mest populære er økonomiklassen (for eksempel "Baikal", "Oasis"). Med minimal omkostning får du et materiale af relativt høj kvalitet, hvilket giver dit loft et anstændigt udseende. Ofte bruges på offentlige steder, haller, indkøbscentre mv.
 • Funktionelle lofter (f.eks. "Prima") på grund af det øgede indhold af latex er desuden beskyttet mod fugt og deformeres ikke, selv når luftfugtigheden i rummet er op til 95%. Passende i caféer og restauranter, swimmingpools og i badeværelser, vaskerier og bade.
 • Akustisk loft (for eksempel "Ultima"), forsynet med lydisoleret og uerstattelige, hvor det er nødvendigt for at udføre lydmuren: biografer, koncertsale, natklubber, kontorer i støjende industribygninger.
 • Hygiejniske lofter (f.eks. "BioGuard"), har en speciel beskyttende belægning mod damp og fedt, og forhindrer desuden udviklingen af ​​bakterier i panelernes porer. Overholdelse af sanitære standarder gør sådanne lofter uundværlige for hospitaler, klinikker, børnehaver, industrielle køkkener.
 • Designlofter har et unikt udseende og bruges til at komplementere billedet af et værelse. Hvor du har brug for en eksklusiv, for eksempel i hotellets lobby, restaurant, vil sådanne paneler være hjertelig velkommen.

Som følge af den specielle behandling af stenuld og tilsætning af stivelse, cellulose og latex til dets sammensætning fremstilles mineralfiber. Med minimal omkostning og grundigt udviklet teknologi gives dette materiale den nødvendige grad af styrke (afhængigt af forholdet mellem stivelse og latex) og fugtighedsbestandighed.

Plader med pap lagt mellem dem er stablet i bunker på 8-22 stykker og pakket i polyethylen. Opbevaringsforhold kræver en fugtighed på ikke mere end 90% ved en temperatur på 15-30 ° C.

Tekniske parametre af plader:

 • Fås med sider 60x60 eller 60x120 centimeter, men sidstnævnte bruges ekstremt sjældent på grund af deres skrøbelighed.
 • Tykkelse fra 0,8 til 2,5 centimeter.
 • Vægt fra 2,7 til 8 kg / m 2.

Ifølge typen af ​​pladekant er de opdelt i tre grupper:

 • Kanten af ​​Microlook er et ikke meget bredt trin ved kanten og er beregnet til systemer et og en halv centimeter bredt.
 • Tegulkanten har en bredere kant og bruges i systemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Plader med kanten af ​​pladen er universelle til ethvert design, da de har en glat kant.

De mest populære paneler er hvide, men både farvede og teksturerede plader, hvoraf der er perforerede eller prægede, er til salg. Sort trim, for eksempel, kan ofte findes i biografer. Der er også gitterplader, der giver loftet et usædvanligt udseende, samtidig med at de skjuler elementer i ophængningssystemet og kommunikationen.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Designet består af en ramme og moduler. Afhængigt af panelets type kan rammen være synlig eller "forsænket" mellem beklædningselementerne.

I modsætning til det klassiske hængende loft kræver denne et større mellemrum, men disse hulrum bruges ofte til at lægge nogen ingeniørkommunikation i dem.

Hvorfor bruges disse designs sjældent i boligområder? Ja, fordi de "spiser" mindst 25 centimeter under installationen.

Loft "Armstrong" indebærer et sæt komponenter, som omfatter:

 • loftfliser
 • tværprofiler;
 • langsgående profiler;
 • bæreprofiler;
 • suspensioner med krog og barbell;
 • vægprofil;
 • monteringsknude.

Plader kan enten være bløde (organiske eller mineralske) eller hårde (metal, spejl, glas). Derfor vælges profiler efter deres type. Stiv og tung plating kræver forstærkede understøttende strukturer, hvis omkostninger er højere end for profiler til lyspaneler.

T-formede profiler af metal eller plast er tilgængelige 15-24 centimeter bredt og har åbninger til et ophængningssystem. De kan justeres i længden ved at trimme, og også tilsluttes ved hjælp af fjederlås eller specielle tænger.

Suspensionen består af to seks millimeter stænger, en flad, den anden med en krog, der er forbundet med hinanden med den såkaldte "sommerfugl". Ved at klemme den, kan stængerne flyttes og derved justere suspensionens højde. I sænket tilstand "sommerfugl" korrekt stiller stængerne. For at blive holdt i fastgørelsesenheden er den øverste del af en af ​​stængerne en profil.

Fastgørelsesknappen er anbragt i et grundloft og består af en sædvanlig dowel eller en metalbøjle. Sidstnævnte bruges oftest i forstærkede strukturer eller på steder med en ekstra belastning: inden for lamper, ventilationsenheder mv.

Beregning af loftet "Armstrong"

Installation af strukturen udføres i overensstemmelse med resultaterne af beregninger, der er nødvendige for at bestemme mængden af ​​materialer samt rationel loftszonering.

Producenter af skrøbelige mineralplader anbefaler ikke at trimme mere end 300 mm, da sådanne små celler fører til forbrug af materiale og yderligere arbejde. I stedet bliver pladerne "skåret" og reducerer gradvist deres bredde til loftets kant.

Det skal også huskes, at det er bedre at placere den beskårne række på væggen modsat indgangen.

Det er nemt at beregne omkredsen: Vi måler længderne af alle væggene, fold og runde til en værdi, der er en multipel af tre (da længden af ​​en profil er 3 m). Væg U-formet profil kan bøjes og hakket for at omgå fremspringene og hjørnerne.

Det gennemsnitlige forbrug af materialer pr. 1 m 2 for kvadratiske rum eller med et vægforhold på 3: 4:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,8 m;
 • længdeprofil, 1200 mm - 1,6 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,8 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,6 stk.

Forbrug til rum, hvor parterne vedrører fra 2: 3 til 1: 2, vil være noget store:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,84 m;
 • langsgående profil, 1200 mm - 1,68 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,87 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,7 stk.

Arealet af loftpladen på 600x600 mm vurderes i henhold til formlen: 2.78xS (hvor S er området).

Disse data er kun relevante for enkle lokaler, der strækker sig i størrelse fra 10 til 120 m 2. Hvis området har en kompleks konfiguration, kan forbruget af materialer beregnes på en online-regnemaskine eller for at skala tegningen af ​​rummet.

Den U-formede profil er fastgjort til perimeteren i trin på 60 cm til en lysramme og 30 cm til en vægtet struktur. Samtidig betragtes ventilationsgitter og spotlights ikke som belastning.

Sådan laver du et installationsdiagram

Det er tilrådeligt at lave en simpel tegning, der viser alle knuder, antallet af paneler, lamper, ventilationsgitter og meget mere.

 • Efter omkredsen er anvendt, betegner vi det som en perimeterprofil.
 • Lejerprofiler skal placeres langs korte vægge med en tonehøjde på 1,2 m. Færre samlinger sparer materiale og gør strukturen mere holdbar.
 • På de bærende søjler, ikke mere end 45 cm fra væggene, vil der være knuder, markere dem med et kryds. Vi fordeler dem jævnt i forskudte rækker.
 • Ifølge de understøttende profiler tegner vi arrangementet af de tværgående og langsgående bjælker i overensstemmelse med panelernes tonehøjde.
 • Vi markerer ved udklækning eller farve de celler, hvor lampene skal placeres, samt ventilation.
 • Ved siden af ​​disse steder, diagonalt fra nærmeste knudepunkt, markeres en ekstra monteringsnode med et kryds. Særligt tunge dele (for eksempel en split-system-enhed) skal understøttes i alle vinkler og placeres tæt på væggen.

Tip: Hvis du har brug for at indsætte et volumenobjekt i cellen, skal suspensionen placeres ikke ved profilernes tværsnit, men lidt til siden, da dets krog kan blande sig.

Typisk Routing Card (TTK). Armstrong-type lofter

1. Omfang

1.1. Et typisk teknologisk kort (i det følgende benævnt TTK) blev udviklet til et sæt værker om installation af Armstrong-type lofter i kulturelle, bolig-, offentlige og industrielle bygninger med det formål at lydabsorbere, forbedre de akustiske forhold inde i rummet samt at bruge mellemrummet mellem loftet og loftet for lægningsværktøjer til forskellige formål (ventilationskanaler, elektriske og lavspændingsledninger, rørledninger).

1.2. Formålet med at oprette den indleverede TTK er at give den anbefalede ordning med den teknologiske proces til udførelse af arbejdet, for at vise sammensætningen og indholdet af TTK, eksempler på at udfylde de nødvendige tabeller.

Et typisk teknologisk kort er beregnet til brug i udarbejdelsen af ​​arbejdsprojekter (CPD), Construction Management Projects (POS), anden organisatorisk og teknologisk dokumentation samt at gøre arbejdere og teknikere og tekniske arbejdere bekendt med reglerne for udførelse af arbejde med installation af hævede lofter.

1.3. Installationen af ​​hævede lofter ved industrielle metoder i stedet for den traditionelle opførelse af et sådant loft af gips på gitteret eliminerer "våde" processer, forbedrer kvaliteten og forbedrer arkitektoniske og dekorative egenskaber, standardiserer og forener dele, hvilket sikrer kvalitet og hastighed ved installation med minimal lønomkostninger. På baggrund af TTK som led i udbruddet (som en obligatorisk komponent i Projektet for Arbejde) udvikles arbejdsdiagrammer til udførelse af bestemte typer arbejde.

1.4. Inden installation af lofter i lokalerne skal byggeri og specialarbejder, der er specificeret i punkt 3.3, udfyldes, herunder efterbehandling, bortset fra færdigbehandling af maling eller indsætning af forskellige typer tapet samt installation af hjælpeprogrammer (installation af belysningsarmaturer, installation af brandslukningssystemdesign, lægning af rørledninger mv.).

1.5. Alle arbejdsdiagrammer er udviklet i henhold til projektets tegningstegninger, regulerer teknologisk støtte og regler for udførelse af teknologiske processer i produktionen af ​​værker. Ved sammenkobling af den standardteknologiske kort til en bestemt genstand og konstruktionsbetingelser er produktionsordningerne, mængden af ​​arbejde, lønomkostninger, mekanismer, materialer, udstyr mv. Specificeret.

1.6. Forskriftsrammen for udvikling af teknologiske kort er: SNiP, SN, SP, GESN-2001 ENiR, produktionsnormer for materialekonsumtion, lokale progressive normer og satser, normer for lønomkostninger, normer for forbrug af materiale og tekniske ressourcer.

1.7. Arbejdsdiagrammer er gennemgået og godkendt som led i CPD'en af ​​lederen af ​​den Generelle Kontraktsbygnings- og Installationsorganisation i samarbejde med kundens organisation, kundens tekniske tilsyn og organisationer, der er ansvarlige for driften af ​​denne bygning og struktur.

1.8. Brugen af ​​TTK bidrager til at forbedre produktionsorganisationen, øge arbejdskraftens produktivitet og dets videnskabelige organisation, reducere omkostningerne, forbedre kvaliteten og reducere byggeriets varighed, sikker udførelse af arbejdet, organisere rytmisk arbejde, rationel brug af arbejdskraftressourcer og maskiner samt reducere tiden til udvikling af outage og teknologiske løsninger..

1.9. Arbejdsomfanget af arbejdet udføres successivt i produktionen af ​​nedhængte lofter omfatter:

 • profil forberedelse;
 • montering af suspensioner til loftet
 • samling af suspensionssystemet
 • installation af ophængningssystemet
 • lægge loftfliser.

1.10. Suspended lofter kommer i forskellige designs: a) med en biaxial ramme på samme niveau; b) med en biaxial ramme i to niveauer; c) med en ensartet ramme d) uden ramme.

1.11. Som hovedmaterialer til Armstrong-type lofter er der brugt mineralfiberplader med en hvid glat forflade, 600x600x10 mm i størrelse, 70% fugtmodstand og 80% lysreflektion.

1.12. Værker skal udføres, der styres af krav i følgende reguleringsdokumenter:

SNiP 3.01.01-85 *. Organisation af byggebranchen;

SNiP 3.04.01-87. Isolerings- og overfladebelægninger;

SNiP 12-03-2001. Arbejdssikkerhed i byggeriet. Del 1. Generelle krav

SNiP 12-04-2002. Arbejdssikkerhed i byggeriet. Del 2. Byggeproduktion.

2. Arbejdsorganisation og -teknologi

2.1. I overensstemmelse med SNiP 3.01.01-85 * "Organisation af byggeproduktion", før byggeri og installation (herunder forberedende) arbejde på stedet, er Generel Entreprenør forpligtet til på behørig vis at modtage tilladelse fra Kunden til at udføre arbejde. Grundlaget for påbegyndelsen af ​​arbejdet kan være loven om undersøgelse af de skjulte værker om forberedelsen af ​​gulvfladen til installation af lofter.

2.2. Loftværker udføres i overensstemmelse med kravene i SNiP 3.04.01-87, Arbejdsudkast og Projekt af arbejde. Udskiftning af materialer og sammensætninger, der er fastsat af projektet, er kun tilladt i samråd med projektorganisationen og kunden.

2.3. Valget af materialer til rammen af ​​hævede lofter (metal eller blandet) udføres afhængigt af formålet og typen af ​​anvendte ansigtsbehandlinger.

2.4. Armstrong-type lofter er udstyret med et toakslet skelet på et niveau, der består af de vigtigste kontinuerlige elementer, der passerer gennem hele rummet og ligger sekundært vinkelret på dem af sekundære splitelementer, der danner de celler, i hvilke ansigtsafslutningselementerne er lagt (se figur 1).

2.5. De vigtigste og mindre rammebetingelser på samme niveau er lavet af småformede buede profiler af stålplader, aluminiumlegeringer og træ.

2.6. Hovedelementerne i rammen på et niveau langs længden af ​​forbindelsen med puderne, boltet eller skåret ned tunger i profilens vægge.

2.7. De sekundære elementer er fastgjort til de vigtigste ved hjælp af stifter, pladeklemmer eller fjedre.

2.8. Elementer af rammen af ​​det hængende loft er fastgjort til hovedbygningerne af bygningerne ved hjælp af bøjler, der på den ene side har komponenter og fastgørelsesdele til lofterne og på den anden side til rammen.

2.9. Afhængig af driftsbetingelserne for det hængende loft og under hensyntagen til dets stivhed er suspensionerne opdelt i to typer: fleksibel og stiv. Suspension parentes består af to dele og en indretning til højdejustering, sikrer installation af rammen i en given højde.

2.10. Fleksible bøjler er lavet af galvaniseret ståltråd med en diameter på 2,5-3 mm, stålbånd med en tykkelse på 0,6-0,8 mm og hårdt - fra runde stænger med en diameter på 5-12 mm, strimler med 2-4 mm tykkelse, hjørne og andre profiler.

Typer af suspensioner er vist i figur 4.

2.11. Afhængig af opbygningen af ​​loftet fastgøres hængerne til bygningens hovedbygninger: til armeret betonplade ved hjælp af beslag, der er dowel-negle (figur 4b) og ved hjælp af afstandsstykker og fastgørelser (figur 4c); til stålkonstruktioner - ved hjælp af klemme eller bolte til trægulve - på negle, skruer og beslag.

2.12. Ud over de ovennævnte metoder er det udbredt at montere hævede lofter med en ramme fremstillet af armeringsstål til frigivelse af forstærkning fra sømmen af ​​armeret betonplader.

2.13. Afmonteret loftselementelement-montering kan anvendes i rum med en relativ luftfugtighed på op til 70% og en temperatur ikke under 15 ° C i mangel af aggressive medier.

2.14. Placeringen af ​​lofter skal kun udføres i løbet af færdiggørelsesperioden (om vinteren, når opvarmning er tilsluttet).

2.15. Tilladt relativ afbøjning for præfabrikerede lofter er tilladt højst 1/250 spænding. Lofter er kun beregnet til deres egen vægt og udelukker muligheden for yderligere installationsbelastninger.

2.16. Placering af vandforsyningsrørledninger i loftet over loftet anbefales at udføres i bakker fastgjort med en skråning hen imod sanitetsakslens placering.

2.17. Fastgørelse af forsyningsvirksomheder, ventilationskanaler, rørledninger og armaturer til loftet skal udføres på separate bøjler, ikke relateret til suspensioner af fastgørelsesophæng.

Alle typer præfabrikerede lofter skal have en konstruktiv løsning, der gør det muligt at montere dem nedenunder, samt fjerne individuelle paneler eller dele af loftet, hvor som helst for at reparere ledninger eller installere armaturer. I loftet over loftet er det ikke tilladt at lægge brændbare elementer på udstyr eller materialer.

2.18. Før installationen er plader sorteret efter størrelse, farve og dekorative tekstur. Pladens forside skal være glat uden at skære hjørner og kanter, overfladens krumning må ikke overstige 1 mm. Tilladelige afvigelser af lineære dimensioner af plader ± 0,5 mm.

2.19. Teknologisk rækkefølge af installation af Armstrong-type lofter, foret med plader:

 • måle lokalerne i naturen og bryde op akserne vinkelret på hinanden;
 • Lav en oversigt over styrelofterne fra rummets akser i begge retninger for at bestemme pladens størrelse (yderst til væggene), samt at nedbryde placeringen af ​​lamper, ventilationsgitter osv.
 • gøre fjernelse af mærker "rent" loft på væggene og kolonnerne;
 • løse nedbruddet ved at installere fyrhjørner eller andre enheder;
 • installer støtte vinkler på vægge og søjler;
 • efter monteringen af ​​guiderne på loftet, markere monteringsstederne på beslagene;
 • Fastgør beslagene til overlapningen ved at justere med en pistol ПЦ-52-1 dowel-negle ДГ-4 i overensstemmelse med projektet i en afstand på 1200, 1500, 1800 mm med et trin på 600 mm;
 • installer justerbare suspensioner og guider, forbinder dem sammen med tilslutningsplader eller beslag, kontroller at styrene er installeret korrekt med et fleksibelt niveau;
 • installer modstående plader på guidernes nederste hylde
 • For at fastgøre guiderne placeres en kam mellem dem gennem 1200-1800 mm.

3. Krav til kvalitet og accept af arbejde

3.1. Overvågning og vurdering af arbejdets kvalitet ved installation af hævede lofter udføres i overensstemmelse med kravene i reguleringsdokumenter:

SNiP 3.04.01-87. Isolerings- og overfladebelægninger;

SNiP 3.01.01-85 *. Organisationen af ​​byggeproduktion.

3.2. For at sikre den krævede kvalitet af enheden skal ophængte lofter overvåges i alle stadier af deres gennemførelse.

Produktionskontrol er opdelt i input, operationel (teknologisk), inspektion og accept. Kvalitetskontrollen af ​​det udførte arbejde skal udføres af specialister eller specielle tjenester, der er udstyret med tekniske midler, der sikrer den nødvendige nøjagtighed og fuldstændighed i kontrollen og overlades til produktionschefen (foreman, foreman), der udfører isoleringsarbejde.

Ved installation af hævede lofter i bygningernes interiør skal kravene i tabel 14, SNiP 3.04.01-87 overholdes.