Armstrong hævet loft beregning

Vi bliver ofte spurgt: Hvad er forbruget af materialer på armstrongloftet. I denne artikel vil vi fortælle, hvor disse "forbrugsrater" kommer fra.

Hvad er Armstrongs takfrekvens

Forbrugsstykket for lofter er koefficienterne til at forenkle selvberegninger, når der budgetteres for et nedhængt loft og beregner antallet af komponenter til armstroglofter. Forbrugskoefficienterne beregnes ud fra dimensionalindikatorerne for rummets og Armstrongs loftkomponenter.

Hvorfor kender forbrugsfrekvensen komponenter i det suspenderede loft.

Brug loftforbrug til at

 • udføre en uafhængig beregning af antallet af komponenter i loftet
 • beregne loftets omkostninger
 • Forbered et tilbud
 • definere et budget for et falsk loft

Hvordan Armstrong Loftstandarder beregnes

Forbrugspriser for loftrammer

For at forstå dette forestiller vi os, at vi har et kvadratrum på 10x10 meter, dvs. dens areal er 100 m 2.

Læs også artiklen om, hvor meget armlænets loftramme vejer 1m 2

Til montering af loftet har vi brug for et sæt komponenter: Hovedloven på loftet, en lang og kort tværgående strimmel ved den globale perimeterprofil, suspensioner for loftet.

Beregning for normen for de vigtigste styringer i suspension systemet

1. Den vigtigste (transportør) guide, hvis længde er 3,6 eller 3,7 m

Installation er lavet med et trin på 1200 mm. Du skal vide antallet af rækker i denne guide, for dette: Bredden af ​​vores lokaler 10 m divideret med 1,2 m (installationstrin), vi får 8.33 rækker af hovedguider. Nu finder vi ud af, hvor meget vi har brug for løbemålerne for denne profil: for dette er længden af ​​rummet 10m ganget med antallet af rækker, vi får 10x8.33 = 83.3 m. - så meget profil er nødvendig for et område på 100m 2, skal vi også vide, hvor meget af denne profil der er behov for pr 1 m 2, for det deler vi den opnåede værdi med 100 m2 = 0.833 m / m 2.

Strømningskoefficienten for hovedstyringen 0,833 m. P. på 1 m2 område.

Beregning af koefficienten for de tværgående loftsstrimler

2. Lang korslængde 1200 mm

Det er vigtigt at huske - installationen af ​​tværstangen er lavet i trin på 600 mm.

Gentag de samme trin som i første afsnit, nemlig: længden af ​​vores værelse er 10 m divideret med 0,6 m (installationstrin af tværbjælkerne 1200) vi får 16,67 rækker af tværgående lameller 1200 mm.

Nu finder vi ud af, hvor meget vi har brug for løbemålerne for denne profil: For dette er bredden af ​​vores rum 10m ganget med antallet af rækker, vi får nummeret på tværprofilen 1,2m - 166,7m. - så meget profil er nødvendig for et område på 100m 2, vi skal også vide, hvor meget profilen er nødvendig pr. 1 m 2, for det deler vi den opnåede værdi med 100 m 2 = 1.667 m / m 2.

Strømningskoefficienten på tværgående skinne 1200 mm - 1.667 m. P. på 1 m 2 kvadrat.

3. Kort tværgående stanglængde 600 mm

Hvis du ser på installationsdiagrammet, vil du se, at disse guider går med en pitch på 1200 mm.

Vi gør det samme som i de foregående afsnit: Bredden af ​​rummet 10m er divideret med 1,2m (installationstrin af tværgående strimler 600mm), vi får 8.33 rækker. Derfor har vi brug for 8,33 rækker til at formere 10 m. Bredden af ​​rummet er 83,3 m. tværstænger 0,6. 83,3 mp - dette beløb er nødvendigt for et areal på 100 m 2, derfor forbrugshastigheden pr 1 m 2 er 8,33 / 100 = 0,833 mp / m 2

Modtaget forbrugskoefficienten for den tværgående styring 600 mm - 0.833 m. P. på 1 m 2 kvadrat.

Satsen for suspension loftet

Suspensionerne er monteret på hovedstyrene med en pitch på 1200 mm. Vi finder ud af, hvor mange suspensioner der skal bruges til at hænge 1 række hovedguider. For at gøre dette skal du dele længden på rummet 10 m pr trin med 1,2 m = 8,33 stk suspensioner med 1 række. I første afsnit fandt vi, at vi har 8.33 rækker af hovedguider. Det betyder, at vores rumstørrelse på 10x10 m kræver 8.33 rækker multipliceret med 8.33 = 69.39 stykker af suspensioner. I overensstemmelse hermed viser det sig på 1 m 2 0,7 suspensioner.

Beregning af forbrugshastigheden af ​​loftets perimeterprofil

5. Vinkelperimeterprofilen er installeret omkring rummets omkreds.

I vores tilfælde er omkredsen 2x (10 + 10) = 40m. Følgelig vil 40 kvadratmeter pr. Kvadratmeter / 100 kvadratmeter = 0,4 kubikmeter pr. Kvadratmeter være nødvendig.

Således har vi fundet ud af forbrugsfrekvenserne for installationen af ​​Armstrongloft med 600x600 plader. De modtagne data afrundes op til 2 decimaler og vil blive arrangeret i nedenstående tabel:

Forbruget af komponenter på armstrongloftet 600x600 pr. 1 m 2

Som beskrevet ovenfor er det muligt at beregne forbrugshastighederne for ethvert loft, det være sig Ecophon Focus Ds eller Armstrong Orcal Clip i eller slattedlofter.
Bemærk venligst, at disse faktorer ikke virker, hvis du har mange værelser af lille størrelse eller hvis de er korridorer.

Hvorfor forbruget satser ikke på det reelle antal komponenter.

Forklaringen er enkel: Der er anbefalinger til installation af lofter! For eksempel er en af ​​anbefalingerne, at afstanden fra væggen til hovedvejledningen ikke må overstige 600 mm, så i vores eksempel er det korrekt at tilføje en anden række hovedguider. Afstanden fra væggen til den første suspension er højst 450 mm. I en afstand på højst 150 mm fra krydset af hovedskinnerne skal der være en suspension. Ved at beregne rammen i overensstemmelse med forbrugsnormerne kan vi således forstå, hvor mange komponenter der kræves, uden at tage hensyn til anbefalingerne til installation uden at overveje trimning og affald. Derfor, hvis du beregner koefficienterne - anbefales det at tage en margen på 7-10%.

For at beregne de hævede lofter, brug vores regnemaskine. For at gøre dette skal du vælge den passende loftsplade ved hjælp af parametre, gå til varekortet og foretage beregningen selv. I dette tilfælde vil du blive tilbudt kun kompatibel med de valgte skabeloner.

Download vores mobilapp til beregning af forskellige hævede lofter. Praktisk når du er på anlægget, og du skal beregne og straks placere en ordre for levering.

Send en anmodning om beregning af hævede lofter til vores ledere. Vedlæg gulvplanerne på ansøgningen, og vi beregner gratis.

Hvordan Armstrong loft bestemme forbruget af materialer pr 1 m2?

Før du går i butikken og køber alt, hvad du behøver for at installere loftet, skal du vide, hvad og i hvilken mængde der kræves. Hvis du køber mindre end nødvendigt, så midt i reparationen skal du slippe alt og gå til butikken for at købe de nødvendige komponenter. Og du skal måske gå til butikken mere end én gang. Hvis du køber flere materialer, du har brug for, vil du bruge ekstra penge, og efter reparationen vil du stadig have unødvendige komponenter, der kun tager plads.

Sådan bestemmer du mængden af ​​materialer, der er nødvendigt for at installere loftet

Hvis du ikke ønsker at udføre beregningen selv, har du to måder:

 • Du kan gå til fabrikanten af ​​lofter og udføre beregningen ved hjælp af en online-regnemaskine. For at gøre dette skal du angive arealet af rummet, størrelsen af ​​loftfliserne og størrelsen af ​​rummet i rummet. Og så vil du på basis af formlerne ikke modtage det helt rigtige antal nødvendige komponenter. Denne beregning kan ikke altid passe slutbrugeren.

Online regnemaskine

 • At overdrage beregningen direkte til udøverne af loftinstallationen. Ofte skal folk, der er involveret i installationen, ofte beskæftige sig med sådanne beregninger, ikke i teorien, men i praksis. Og derfor vil de i deres beregninger tage hensyn til alle nuancer, for eksempel bjælker, søjler og meget mere.

Der er en opfattelse af, at de mest præcise beregninger af forbrug af materialer til installation er lavet af kunstnere fra Armstrong.

Ordningen for beregning af forbruget af varer leveret af Armstrong

Før du starter beregningerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Derefter vil du på grundlag af formlerne kunne bestemme antallet af plader, bøjler, guideprofiler og længden af ​​vægprofilen.

Uden at tage hensyn til alle rummets funktioner, såsom tilstedeværelse af skillevægge, søjler eller bjælker, vil beregningerne være unøjagtige.

Beregningsordningen krævet til installation af antallet af loftplader "Armstrong"

For at finde ud af, hvor mange loftfliser du har brug for, skal du bestemme rummet. For at finde ud af, formere længden af ​​rummet ved bredden. Nu kan du bestemme antallet af loftfliser, for at gøre dette, opdele rummet af rummet ved hjælp af det område af den anvendte plade og tilføj en eller to til reserven.

For eksempel installerer du loftet i et værelse med en længde på 8,3 og en bredde på 5,4 meter. Vi finder gulvplads på 8,3 * 5,4 = 44,82 m2. Nu skal du kende loftpladens område. Det kan være 0,36 m2 til plader med dimensioner på 600 × 600 millimeter (reelle dimensioner er 610 × 610 millimeter) eller 0,74 m2 til plader på 600 × 1200 millimeter (virkelige dimensioner er 610 × 1219 millimeter).

Beregningsskemaet for antallet af guideprofiler "Armstrong", der kræves til installation

For at bestemme, hvor mange guider du har brug for, skal du dele rummet i rummet med længden af ​​den profil, du vil bruge, og multiplicere resultatet med en faktor afhængigt af profilens længde. Denne koefficient er lig med 0,8 for en profil med en længde på 3,66 meter og 1,55 for en profil med en længde på 1,22 meter.

Antallet af komponenter, herunder Armstrong-guideprofiler, kræves til installation

Et eksempel på beregninger. I samme rum med et areal på 44,82 m2 bestemmer vi nummeret på en profil med en længde på 3,66 meter: (0,8 * 44,82) / 3,66 = 9,79, det vil sige, du skal købe 10 stk.

Ordningen til beregning af antallet af nærvægsprofiler

Vægprofilens længde er 3,05 meter. For at beregne, hvor mange af disse elementer der er behov for, skal du dele rummets omkreds med længden af ​​en vægoverfladeprofil - 3,05.

Elementer af design Armstrong, herunder suspensioner

Ordningen for beregning af antallet af suspensioner og dowels

For at bestemme det krævede antal suspensioner og dowels skal du formere området med rummet med en faktor på 0,7. For vores lokaler: 44,82 * 0,7 = 32,37. Således skal vi have 33 dowels og 33 suspensioner.

Loftvægtberegningsskema

Suspenderede lofter kan laves af forskellige materialer, og det afhænger af deres type og tykkelse af loftfliser hvor meget vægt pr 1 m2. Armstrongs gennemsnitlige loftvægt ligger i området fra 2,5 kg / m2 til 8 kg / m2.

Yderligere udstyr

Nedhængt loft kan ikke forestilles uden smukke ventilationsgaller, loftlamper og andet ekstra udstyr. Ventilationsgitteret "Sota" installeres uden suspensioner.

Ventilationsgitter "Sota"

Ventilationsrist "Sota" er lavet af slagfast plast og er monteret i loftslofter uden særlige suspensioner. Dens dimensioner er 595 × 595 millimeter, en tykkelse på 8 millimeter, en cellestørrelse på 25 × 25 millimeter. Et sådant gitter passer perfekt til sine funktioner og passer ind i rummet.

Der er fire typer armaturer til hævede lofter:

 1. Indbyggede lamper har eksisteret i mange år, kendetegnes af deres pålidelighed og nem installation og drift.
 2. Overhead monteret direkte på overfladen af ​​loftet på bøjlerne. Anvendelsen af ​​sådanne lamper tillader at reducere afstanden mellem bundloftet og suspenderet.
 3. Dekorative lamper er designet til at forbedre udseendet af rummet.
 4. LED-paneler er holdbare og økonomiske.

Sammenfatning af beregning af komponenter

At lave en uafhængig beregning af de nødvendige komponenter er let, men det vil spare dig for problemer og uanstrengelige udgifter. Det overskud af råvarer, for hvilket der allerede er betalt penge, vil trods alt ligge under dine fødder i årevis og forstyrre dig. Derfor, før du køber alt til installation, udfør selv de nødvendige beregninger selv eller spørg de personer, der vil installere det hængende loft for at gøre dette.

Listede komponenter til loftet "Armstrong", du nemt kan købe i enhver hardware butik.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Armstrong hævet loft installation og installation gebyrer

  Armstrong loft systemer er meget populære på grund af installationens enkelhed og hastighed, muligheden for at installere forskellige belysningsarmaturer. De giver hurtig adgang til kommunikation skjult bag loftet struktur. Oftere bruges Armstrong-loftet i kontorer og offentlige institutioner, men nogle gange er det monteret i et boligbyggeri. Artiklen vil i detaljer beskrive rækkefølgen af ​​installation af et hængende loft Armstrong, dets tekniske egenskaber i henhold til GOST.

  Fordele og ulemper ved Armstrong-systemer

  Armstrong loft systemer har en række fordele, blandt hvilke er følgende:

  1. Omkostningerne ved hele strukturen er lave, især hvis samlingen er færdig med hånden.
  2. Ekstra attraktivitet og design muligheder er yderligere fordele ved produktet.
  3. På salg kan du finde plader af forskellige design, farver og overfladeteksturer, som giver dig mulighed for at vælge finishen til et bestemt rum.
  4. Armstrong loftsinstallation udføres uden særlig forberedelse og justering af basisoverfladen.
  5. I loftrummet kan du lægge hjælpemidler og isoleringsmaterialer, skjule basefejl og forskellige bygningskonstruktioner.
  6. Ved brug af akustiske plader øges lydisoleringen af ​​rummet.
  7. Separate paneler kan let demonteres. Dette giver hurtig adgang til skjulte kommunikationer med henblik på reparationer eller inspektioner.
  8. Den anvendte profil giver dig mulighed for at montere rasterarmaturer eller monteret belysningsudstyr. Du kan installere spotlights i pladerne.
  9. Hele rammen af ​​det hængende loft Armstrong er let demonteret uden skader og kan bruges andre steder.
  10. Om nødvendigt kan enkelte plader udskiftes med nye.

  Ulemperne er den kendsgerning, at Armstrong-hænget loft signifikant sænker loftoverfladen i rummet, så det er ikke egnet til installation i lave rum. Som regel sænkes overfladen med mindst 200 mm.

  Desuden indbefatter ulemperne lav fugtbestandighed af panelerne. Efter oversvømmelse bliver de farvede og deformerede. Et plus er, at nogle brudte genstande nemt erstattes af nye billige produkter.

  Det er vigtigt! Sådanne loftsstrukturer kan kun installeres i lokaler med den korrekte form.

  Pris for byggeri og omkostninger ved installation

  Den samlede pris på Armstrong-loftet består af flere elementer:

  • loftplader har forskellige omkostninger, som afhænger af materialet af produktet, overfladens type og tekstur, størrelse (den billigste plade koster $ 1);
  • Rammeprofiler koster i gennemsnit 50 cent per løbemåler;
  • Også i skønet skal du medregne omkostningerne ved at samle strukturen, hvis du ikke har planer om at gøre det selv (du skal betale omkring 6,6 kr / m² for arbejdet hos professionelle håndværkere).

  Som du kan se, er priserne pr. M2 Armstrong-loft helt acceptabelt, hvilket gør et sådant loftdække til rådighed for forskellige segmenter af befolkningen. Selv med et begrænset budget kan du udstyre et smukt og holdbart loft med egne hænder, hvis du netop følger installationsteknologien.

  Enheden af ​​loftkonstruktioner Armstrong

  Støtterammen af ​​sådanne loftsystemer består af aluminiumslister. En cellulær konstruktion med dimensioner på en celle på 600x600 mm eller 1200x600 mm er samlet fra disse elementer.

  Efter montage af rammen er cellerne fyldt med loftsplader, der er lavet af forskellige materialer:

  • plast;
  • glas;
  • traditionelle spejle;
  • træ;
  • organiske materialer.

  De sidste elementer kaldes også bløde. Minerale naturlige komponenter anvendes mindre og mindre til fremstilling af paneler, fordi de udsender små partikler af mineraluld. Loftsplader er faste og perforerede. Sidstnævnte har forbedret støjabsorptionsydelse.

  Oftest brugte plader lavet af organiske materialer. Cellulosematerialer, der har undergået særlig behandling, anvendes til deres fremstilling. Disse billige produkter er bemærkelsesværdige, nemme at skære og sikkerhed for menneskers sundhed.

  Tip! Om nødvendigt kan panelet laves personligt. De tager krydsfiner, fiberboard eller MDF som basis. Dekorativ trim kan være anderledes - maleri, vægpapir eller film.

  Armstrong loftinstallation udføres ved hjælp af følgende komponenter:

  1. Hovedbærerelementet er en T-formet profil med en længde på 3,7 meter. Den er monteret på en kort væg i rummet. Om nødvendigt øges eller skæres produktet til den ønskede størrelse.
  2. Krydsprodukter med samme sektion 60 cm lang.
  3. Longitudinal lameller med et tværsnit af T-formet konfiguration med en længde på 1,2 m er fastgjort til bærestangen med et trin på 60 cm.
  4. Firkantede og rektangulære loftfliser med dimensioner på 60x60 cm og 120x60 cm.
  5. Suspensioner, der er udstyret med stænger og kroge, bruges til at hænge bærerprofilen til basisfladen. Baren er fastgjort på hovedloftet med ankre eller dykker og krogen kroge på monteringshullet i bæreprofilen. Takket være en speciel klemme er suspensionens højde justeret, hvilket sikrer justeringen af ​​hele rammen i et vandret plan.

  Det er vigtigt! Til installation af tunge lamper bruger plader og strukturer forstærkede suspensioner.

  1. Langs alle rummets vægge er der monteret væglameller med en længde på 300 cm. I sektion har de form af et hjørne. Ved installation skal niveauet bruges, fordi elementet skal placeres vandret.

  Blandt de små forbrugsstoffer værd at nævne skruer og dowels, som fastsætter vægprofiler samt dowels og ankre til montering af suspensioner på bundloftet.

  Hvad angår de vigtigste profiler til at danne rammen, er de metalplast og metal. Sidstnævnte er pulverlakeret. Forskellige profiler og hyldebredde. Til stabling af lyspaneler er produkter med en 15 mm bred hylde velegnet, og til tungvægtsstrukturer anvendes lameller med en 24 mm hylde.

  Trin-for-trin installationsteknologi

  Armstrong ophængt loftinstallation udføres efter installation under bundfladen af ​​ventilationssystemer, elektriske netværk og anden kommunikation. Basisoverfladen behøver ikke speciel forberedelse. Om nødvendigt kan du bruge en antiseptisk behandling.

  Beregning af materialer

  For at beregne den krævede mængde materialer skal du måle rummets dimensioner og finde sit område.

  Ved beregning af bestanddelene anvendes følgende regler:

  • Det krævede antal loftfliser er baseret på rummet i rummet. Dette tal er divideret med arealet af et enkelt produkt (0,36 eller 0,72 m² på henholdsvis kvadratet og det rektangulære element). Den resulterende værdi afrundes.
  • Antallet af vægprofiler, der kræves, er lig med rummets omkreds. Den samlede værdi er divideret med længden af ​​en profil, og vi får nummeret i stykker, afrundet.
  • For at beregne antallet af luftfartsselskaber skal du dele bredden af ​​rummet ved længden af ​​elementet. Så du vil vide, hvor mange i en række elementer. For at finde antallet af rækker divideres længden af ​​rummet ved strimlens trin svarende til 1200 mm. De multiplicerede værdier multipliceres.
  • For at tælle antallet af langsgående profiler skal længden af ​​rummet divideres med 1200 mm (længden af ​​elementet). Derefter deler vi rummets bredde med 600 mm (dette er installationstrinnet). Det første tal multipliceres med det andet.
  • Gør det samme for at tælle antallet af tværgående elementer. Kun de opnåede værdier multipliceres ikke, men tilsættes.
  • For at beregne det krævede antal suspensioner, deler vi begge dimensioner af rummet med 1200 mm. Et tal multipliceres med en anden. I dette tilfælde er 1200 mm det trin at montere suspensionerne, men det kan være mindre med installation af tunge vedhæftninger, rasterarmaturer eller ventilationsanordninger.

  Værktøj og materialer, der er nødvendige for arbejde

  Installation foretages ved hjælp af følgende materialer:

  • vægprofiler;
  • justerbare suspensioner
  • sæt af leje, tværgående og langsgående skinner;
  • loftpaneler;
  • dykker og skruer;
  • anker.

  Fra værktøjerne skal du bruge følgende:

  • bore;
  • skruetrækker;
  • Punch;
  • konstruktion eller laser niveau
  • maling ledning;
  • saks til metalarbejde;
  • kontorkniv eller speciel sav til skæreplader;
  • en hammer;
  • linjal, firkant og blyant
  • roulette hjul

  Mærkning og overfladebehandling

  Hvis der er en finish på overfladen, der ikke holder godt, er det tilrådeligt at fjerne det. Gabet, hullerne og revnerne på jorden er forseglet med reparationsforbindelse for at øge varmeisoleringen af ​​rummet.

  I tilfælde af yderligere isolering af loftoverfladen er der konstrueret en kasse af træplader på bunden. Blødt varmeisolerende materiale lægges mellem rackelementerne. Hele strukturen er ovenfra dækket af en dampspærrefilm, som er fastgjort til kassen med en hæftemaskine. Sørg for at overlappe dampspærrebåndene og lim joderne med tape.

  Det er vigtigt! Hvis skumpolystyrenplader anvendes som isolering, limes de til basisoverfladen uden at skabe en batte. For yderligere fastgørelse brug dowels svampe.

  Opmærkning sker som følger:

  1. Find den laveste vinkel i rummet.
  2. Fra den ned måles afstanden som højden af ​​sænkning af den nye loftoverflade.
  3. Laser niveau, dette mærke overføres til de andre hjørner.
  4. Alle punkter i hjørnerne er forbundet med langsgående linjer på væggene ved hjælp af en lakledning.

  Rammontering

  Montering af understøtningsrammen udføres i følgende rækkefølge:

  • Ved markering på væggene fastgøres vægprofiler. Til fastgøring skal du bruge dykker og skruer eller ankerbolte. Fastgørelsesanordninger er monteret med en hældning på 500 mm. Reiki sætte hylde ned. I hjørnerne er bundens hylde hakket, og elementet er bøjet.
  • Vi fastsætter suspensioner på bundloftet med ankre eller dowels. Installationsstrinnet af disse elementer er 1,2 m. Fra alle væggene i rummet er suspensionerne fastgjort i en afstand af 60 cm. På stedet, hvor det tunge udstyr er installeret, blandes suspensionerne i den rigtige retning, men ikke mere end 50-100 mm.
  • Vi fastgør bærestænger til dem, som vi monterer med en pitch på 1200 mm. Disse elementer er installeret langs rummets korte væg.
  • Vi vedhæfter bæreprofiler til hængerne i suspensionerne. Enderne af disse lameller er baseret på vægprofilhylderne. Om nødvendigt øges lamellerne ved hjælp af en speciel lås og yderligere elementer.
  • Konstruktionsniveauet og systemet med spændte ledninger kontrollerer den horisontale installation af understøtningsrammen. Hvis der er sagging, skal du justere længden af ​​suspensionerne på dette sted.
  • Mellem profilbærerne fastgør vi de langsgående strimler med en hældning på 600 mm. Elementerne er fastgjort i specielle låse. Monter bredder med samme trin.

  Det er vigtigt! For mønsterets symmetri er afstanden af ​​de langsgående strimler fra væggene lavet samme.

  • Derefter monteres vi på understøtningsrammen og forbinder rasterbelysningsenheder.

  Armstrong pladeinstallation

  Panelerne er lagt, efter at alle ventilationsanordninger og rasterarmaturer er installeret. Først skal du rette døvpanelet. Elementet drives af understøtningsrammen og drejer diagonalt. Derefter indsættes den i rammens retning, sænkes og lægges på hylderne af profiler. Komfuret passer nemt, uden nogen indsats fra din side.

  Hyppige installationsfejl

  Hovedfejl skyldes ukorrekt rammemontering. Hvis cellerne er mindre end dimensionerne af plademonterne, vil det ikke fungere, når de lægges på hylderne uden trimning. Derfor anbefales det at udføre et layoutschema på en skala, der angiver alle størrelser og bindinger, og derefter fortsætte til arbejde.

  Størrelser af loftfliser

  Som vi har sagt, er pladerne rektangulære og firkantede. Sidstnævnte er mere populære. Da en del af elementet skal passe på rammens hylde, er pladens dimensioner lidt større end cellernes dimensioner mellem kanten af ​​hylderne og er lig med:

  • 61x61 cm - kvadratiske plader;
  • 61х129 cm - rektangulære produkter.

  Armstrong loft systemer

  Sådanne loftsstrukturer anvendes i offentlige og beboende lokaler. Armstrong-systemer er særligt populære i kontorbygninger, polyklinikker og andre medicinske institutioner, indkøbscentre, udstillingshaller og gallerier. Ofte kan sådanne loftstrukturer findes i hoteller, skole- og førskoleinstitutioner, underholdningscentre.

  Hvad angår lejligheder og private huse, er sådanne lofter normalt monteret i korridoren, kontoret eller gangen. Når man vælger dette system, er det vigtigt at tage højde for rummets højde, fordi et lavt rum kan betyde en betydelig del af det fri rum på grund af en markant sænkning af den nye loftoverflade.

  Armstrong Type Ceiling Calculator

  Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

  Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

  Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

  Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

  Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

  Armstrong falsk loft beregning formel

  S - værelse område
  P - rummets omkreds

  Grilyato: forbrug af komponenter og materialer pr. 1 m2

  Suspended systemer Grilyato består af cellulære moduler af forskellig størrelse. Bygningen er samlet fra U-formede profiler (far / mor), som er monteret vinkelret på hinanden med et bestemt trin, hvilket resulterer i, at Grilyato lofter med en cellestørrelse opnås:

  For at installere modulerne skal du bruge en suspension ramme lavet af U eller T profiler. Den anden monteringsmulighed udøves også i kassettelofter, hvor ophængningssystemet er åbent. Forbruget af komponenter pr. M2 afhængigt loft Grilyato afhænger af rummets størrelse og dets strukturelle egenskaber.

  Grilyato forbrug pr 1 m2

  Når du vælger typen af ​​Grilyato og størrelsen på cellerne, er det nødvendigt at tage hensyn til objektets specifikationer og designegenskaber. Her er de vigtige faktorer:

  • højden af ​​væggene;
  • værelse område;
  • rum geometri;
  • ønsket lystransmission;
  • kommunikation, der vil blive lagt i loftet rum.

  Store celler overfører mere lys, men de bruges kun i værelser med et højt bundloft. Store loftssystemer ser harmonisk ud med en 100 mm celle (Grilyato 100 × 100). I små og mellemstore værelser er Grilyato 50 × 50 eller 75 × 75 mere acceptabelt.

  For at beregne det nødvendige antal net og fittings, er det bedst at bruge en online-regnemaskine. Hvis der ikke er nogen, kan dette problem løses uafhængigt ved hjælp af standardværdier. Det er meget sværere at foretage de korrekte beregninger i et rum med ikke-standard geometri. Med sådanne arkitektoniske egenskaber øges forbruget af komponenter pr. M2 Grilyato-hængende loft og sandsynligheden for fejl.

  Forbrugskomponentlofter pr. 1 m2 Grilyato

  Grilyato forbrug pr 1 m2 beregnes som følger:

  • Basis: Rummets længde skal divideres med længden af ​​planken og multipliceres med trinnet med at installere de bærende profiler.
  • Væghjørne: Rummets omkreds er opdelt i længden af ​​et hjørne.
  • Antallet af suspensioner bestemmes meget enkelt: De er installeret på profilen i trin på 60-80 cm. Dvs. 3-4 suspensioner vil være nødvendige for en profil med en længde på 240 cm. Multiplicér dette tal med antallet af profiler. Ved brug af korte strimler skal pitchen gøres mindre, for eksempel til en 60 cm profil, er det nødvendigt at bruge mindst 2 suspensioner. Glem ikke lamperne, for hver du skal købe 2-3 fastgørelsesdele.
  • Antallet af far / moder hoppere afhænger af typen af ​​loft system. I Grilyato, 50 × 50, er deres nummer 22 (for et afsnit). I Grilyato 100 × 100 - 10 stykker. Del det samlede areal af loftet på et kvadratisk område, så du ved nummeret på sidstnævnte. Multiplicer den resulterende figur ved antallet af lameller til en sektion.

  Alle tal skal afrundes. Beregning af dig selv er meget kedelig, og mangel på erfaring kan føre til en fejl. Derfor er beregningen af ​​forbruget af Grilyato pr. 1 m2 bedre at overdrage virksomhedens leder.