ABC reparation

Sort er måske den mest mystiske og uløste. Det er ikke farven på regnbuen, samtidig med at det understreger sine farver og skaber muligheden for deres kontrastvalg. I forskellige kulturer symboliserer den gensidigt eksklusive begreber: fra sorg, overtro, afgang fra jordiske glæder, anarkisme og fascisme til symbolet på oplevelse og alder (japansk kultur) og begreberne "stor", "stor", "uovervindelig" (tyrkisk historie). "Black Square" Marc Chagall priste denne farve til det højeste niveau.

Soveværelse med sort loft. Interiørbilleder

For nylig er designere i stigende grad blevet til sort farve, der gradvis introduceres i skabelsen af ​​indretningsrum i boliger og offentlige bygninger. Dybest set er sådanne designbeslutninger lavet, når man skaber det originale interiør, idet man lægger vægt på kundens individualitet, med sit ønske om noget usædvanligt og fredeligt.

Sort loft i det indre af stuen. foto

Den alsidige sort farve gør det muligt at kombinere det med både saftige, lyse, nuancer og med pastelfarve, sarte toner. Den mest udviklede retning i anvendelsen af ​​denne farve er det sorte loft i det indre af lejligheden. En stram, klar og stilfuld farve giver dig mulighed for at skabe muligheder for et unikt indre rum, der kan imponere venner og bekendte.

Hvor kan jeg bruge sort loft? Hovedregler

Brug af sort farve i indretningen skal du vide og følge visse regler og anbefalinger samt lytte til råd fra eksperter og specialister.

Hvis du lavede en ret dristig beslutning om at arrangere et værelse med et sort loft, skal du sørge for at følge reglerne:

 • Rummets lofthøjde skal være mindst tre meter, ellers vil det mørke loft gøre rummet visuelt mindre;
 • Det er nødvendigt at overveje antallet og størrelsen af ​​vinduer. Hvis de er få eller små, bliver rummet for mørkt og ubehageligt;
 • Ved belysning af sorte lofter er det meget vigtigt at undgå spotlights, der spredte lys i en lille diameter. Den mest passende belysning er en smuk lysekrone. Da sort farve har evnen til at absorbere lys, skal lysekronen have øget lysstyrke og fortrinsvis stor;
 • Et værelse med et sort loft kan arrangeres i bestemte stilarter, så det vil se stilfuldt og dyrt ud. Dette er normalt: art deco, minimalisme, hi-tech. Især ofte er de tilfredse i det dristige og urbane interiør. Når en klassisk eller rustik stil sorte loft ser helt uhensigtsmæssigt ud.

Sort loft og hvide vægge i rummet. foto

For at understrege mætningen af ​​det sorte loft anbefaler eksperter også brugen af ​​lyse, mættede farver som et supplement til den sorte farve.

Sort loft i interiøret anses for at være den mest acceptable inden for indretning af restauranter, cafeer, indkøbs- og underholdningscentre. Men med et bestemt mod hos ejerne kan det overføres til boligområder, men det skal nært og omhyggeligt henledes.

Sort hængende loft i indretningen

Stretch loft enhed giver dig mulighed for at bruge enhver farve, herunder sort. Effekten af ​​nattstjernen himmel, så elsket af mange kunder, i en ramme af kontrasterende farver på væggene vil give den indre dybde og udtryksevne. Det indre af rummet med et sort loft er mange naturers originale, kreative, rastløse.

Sort og hvidt strækloft indvendigt billede

På billedet gør sort-hvide stræklofter et uudsletteligt indtryk. Men hvordan passer de ind i det indre af dit værelse, hvilken stil passer bedst til, hvordan de monteres? Vi vil forsøge at give svar på disse og mange andre spørgsmål i vores artikel.

På billedet sorte og hvide stræklofter i interiøret

Pragmatik af valg

Alle farver varierer ikke kun i farve, men også i tone. I nogle par er denne forskel mere mærkbar, i andre er det glattere, men kombinationen af ​​sort og hvid er et par med en maksimal grad af kontrast. Disse to farver er kontrasteret i både farve og tone. Og på samme tid er de på trods af et modsat et eksempel på en harmonisk kombination af farver. Sort og hvid er yin og yang, det er ild og vand, vinter og sommer. Hvordan ændrer et sort-hvidt loft et rums rum? Lad os finde ud af det. Ved hjælp af sort og hvidt strækloft bør du ikke tilføje endnu en lys farve til det indre af lejligheden (se billede). Der er en regel om design: Når du bruger kontrastfarver i indretning, er det værd at nægte at tilføje andre farver. Tre lyse farver - buste. Så et værelse med sort-hvide lofter skal laves i sort / hvid farveskema, det vil sige ingen lyse puder, malerier, bøger bør ikke være til stede. Det samme kan siges om møbler og udsmykning af væggene og gulvet. Det maksimale, der kan tilsættes for at fortynde malingen, er beige farver i indretningen. Dette betyder ikke, at gulvet eller væggene skal være ens sort eller hvidt, du kan vælge forskellige gråtoner. Har spillet på halftoner, kan du understrege eller skjule nogle detaljer om interiøret.

På billedet på et niveau med sort og hvidt strækloft

På billedet på to niveauer sorte og hvide stræklofter

Hvor skal man bruge?

Vi kan sige, at sorte og hvide stræklofter er et spørgsmål om smag, nogle mennesker kan lide dem, men nogle gør det ikke. Faktisk er alt noget anderledes. Rimeligt design af rummet og brugen af ​​sådanne farver i loftet til stedet vil appellere til alle. Det er fortsat at forstå, hvor du kan anvende sådanne hævede lofter. Lad os først begynde at finde ud af, hvilken virkning en kombination af sort og hvid har på en person, og så kan du allerede fortælle, hvor det er hensigtsmæssigt at bruge sort-hvide stræklofter som på billedet.

På fotoet sorte og hvide stræklofter i fusionsstil

Sort og hvid parret op for at pacify, overveje, meditere. Det er de intellektuelles farver, folk der lever i harmoni med sig selv og omverdenen, samt kendetegnende for alt, hvad der er smukt og aristokratisk. Derfor skal der anvendes sort-hvide stræklofter, hvor det er planlagt at møde mennesker, holde samtaler og reflektere. Disse steder omfatter kontorer, stuer, kontorer. Sort-hvide stræklofter i køkkenet og soveværelset (se billede) er passende, hvis de understøtter rummets overordnede stil. Sådanne lærred på loftet giver dig mulighed for at slappe af og hvile. Brug ikke sort / hvid farvekombinationer i børnehaven. Det er bedre for børn at ikke se dystre mørke farver i indretningen af ​​rummet, deres psyke er ikke moden nok endnu. For den normale følelsesmæssige udvikling af barnet er vigtig tilstedeværelsen af ​​forskellige farver, så børn kan være flerfarvede.

På billedet sort og hvidt strækloft i stuen

Sort og hvidt strækloft foto: design og stilvalg

Først og fremmest er det værd at bemærke, at sort-hvide stræklofter, uanset hvilken stil de blev lavet, giver dig mulighed for at foretage funktionel zoneinddeling af rummet. Loftet selv kan være enkelt eller dobbelt niveau, med eller uden fotoudskrivning.

De ubegrænsede muligheder, som stoffet og de glatte stretchstoffer giver os, gør det muligt at diversificere designen af ​​sort-hvide stretchlofter betydeligt:

 1. Hvide glansende lofter i kombination med sort fløjl eller satin lærred gør det muligt at lave enkelt niveau lofter, der vil zone rummet såvel som to niveauer modstykker. Men de vil have en fordel: Sådanne lofter kan med succes anvendes i lave rum, mens 2-niveauet strukturer har en højde grænse.
 2. To-niveau sort-hvide stræklofter (du kan se billedet nedenfor) kan laves ved brug af klæder af samme tekstur eller med forskellige teksturer. For eksempel på første niveau vil der være et blankt pvc loft, og på den anden - et matte stof loft. En sådan kombination af malerier kan fremhæves kompetent brug af belysning. Designet er velegnet rummelige højværelser.
 3. Traditionelle lofter "stjerneklar himmel" kan også laves i sort / hvid design. I dette tilfælde er det nederste loft omkring omkredsen af ​​rummet lavet af hvidt lærred, og det andet loft i midten er lavet af sort gennemskinnelig film, bag hvilke fiberoptiske filamenter eller lysdioder til enheden af ​​"stjernehimmel" -effekten.
 4. Ikke mindre populært er designet af sådanne lofter med billeder. Som nævnt ovenfor ser sort-hvide stræklofter med et mønster udtrykt på en af ​​dem meget originale (se billede). Det er værd at nævne at billedet skal være sort eller hvidt, ingen andre farver bør anvendes. Du kan også anvende en særlig type udskrivning - 3-D udskrivning. Billedvalg afhænger af din fantasi.

Sort-hvide stræklofter passer til følgende stilarter:

Hvis du vil udføre sort-hvide stræklofter i højteknologisk stil (se billede), følg disse retningslinjer:

 • Til loftet er det bedre at vælge satin eller blank stretet lærred, de første vil give loftet en perlemorskin, der ligner en ståloverflade, og glansen vil tilføje skinne;
 • vægge og gulve udføres bedst i gråtoner;
 • Møbler og indretning kan være hvide eller sorte;
 • det er bedre ikke at udskrive billedet på loftet.

På billedet sort og hvidt strækloft i køkkenet

For at gøre dine sort / hvide stræklofter tilpasset indretningens urbane stil, skal du gøre følgende:

 • loftet tekstur kan være enhver;
 • Det er hensigtsmæssigt at anvende to niveauer strukturer og zoneinddeling af studie lokaler;
 • Udskrivning af billeder i form af bysilhouetter med planter og røgrør støtter denne stilistiske retning;
 • interiør kan være fortyndede dim beige toner.

Sort-hvide stræklofter vil være fremragende i fusionsstil, fordi duet af luksus og enkelhed er bedre understreget som ingenting (se billede). I det indre kan du bruge:

 • fløjl og blanke strakte lærred;
 • guld eller sølv loft sokler, lister, indretning detaljer;
 • Udskrivning af originale og enkle billeder på loftet, guld eller sølvfarve kan bruges til trykning;
 • lygter-linser vil give luksus til rummet og opleve loftet;
 • det er tilladt at bruge andre farver i en lille mængde, sådan et loft er godt kombineret med gul eller orange farve i interiøret.

Futuristiske indvendige og sort-hvide stræklofter er ikke ualmindelige. Som du kan se på billedet, bør følgende teknikker bruges i design af rummet:

 • tredimensionelle stræklofter af konvekse geometriske former;
 • abstrakt 3-D print på lærredet;
 • du kan bruge loftet "stjerneklar himmel";
 • I indretningen af ​​indretning, møbler og overfladebehandlinger kan du bruge glas, ståloverflader.

På billedet sorte og hvide stræklofter med billedet

Montering af sorte og hvide stræklofter

Som du kan se i det indvendige sort-hvide strækloft, forstår du allerede, især da mange billeder giver et komplet billede. Det er fortsat at forstå installationen, du vil muligvis udføre sådanne lofter med dine egne hænder. Da to forskellige paneler strækkes på en to-plan struktur, er loftets installation noget forskellig fra den traditionelle. Du kan bruge design af gipsplader, men ser meget mere interessant loft af strækstof.

Vi gennemfører installationsarbejde i denne rækkefølge:

 1. For det første udføres en nedbrydning på loftet på væggen. Så på væggene omkring omkredsen af ​​rummet springer niveauet af den nederste del ud.
 2. Ved siden af ​​dette niveau er monteret væg aluminiums baguette med harpoon fastgørere til lærred.
 3. Nu, langs linjen af ​​niveauforskellen, der er tegnet på loftet, er der monteret en brik af krydsfiner. Dens højde skal svare til den ønskede højdeforskel på stræklofterne plus afstanden fra det øvre strækstof til bundloftet. Ved brug af buede linjer bøjer krydsfiner nemt.
 4. Nu på bundkanten af ​​krydsfineren er baguette-screening kofangeren fastgjort til skruerne (se billedet af byggesætningen), og vægsækkenet til fastgørelse af den øverste del er fastgjort til den øverste kant nær loftet.
 5. Lige under den øverste væg baguette fastgøres en loftspose til krydsfiner for at rette lærredet på den nederste del.
 6. På placeringen af ​​armaturernes planlagte placering til bundloftet monterer vi platforme på støbt tape. Vi udfører ledningerne.

Designplanen af ​​to-niveau-stræklofter

 1. Nu monterer vi spændingsvævet på det nedre niveau, forvarmer varmepistolen. Lærredet på det nederste niveau er indlagt med en kant i en baguette på væggene i rummet, og den anden kant med en harpun er indsat i loftet baguette på krydsfiner.
 2. Derefter monterer vi det øverste lærred og tømmer sin harpun i en wall baguette på toppen af ​​krydsfiner.
 3. Efter installationen af ​​PVC-folien fastgøres fikseringsringene under lysene på lærredet. Skær forsigtigt filmen inde i ringen og læg lyskilden på platformen.
 4. Vores to-niveau sort-hvide stræklofter er klare (se billede af installation på diagrammet ovenfor).

Sort-hvide stræklofter kan gøre dit værelse til et aristokratisk og elegant rum, forudsat at de passer til stilen og dens formål, og deres design vil blive udført i overensstemmelse med de regler, der beskrives af os. Og uanset hvilken indstilling du vælger, budget eller premium klasse, vil dit loft se spektakulært ud.

Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.

Sort og hvidt ophængt loft i interiøret

Sorte og hvide stræklofter giver sjældent nogen ligeglade, fordi de altid ser usædvanlige ud, fordi de bringer et strejf af noget udsøgt og specielt til interiøret. Men mange mennesker er bange for at vælge dem, uden at vide, hvordan man kan kombinere dem ordentligt med møblerne i rummet og det generelle interiør.

Om hvad man skal overveje, når man vælger sort-hvide stræklofter, hvilke nuancer at være opmærksomme på, vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvad er kombineret?

Sort farve i kombination med hvid ser altid kontrast og skaber en overraskende følelse. På trods af det modsatte er disse farver perfekt kombineret med hinanden, især hvis du bruger dem i udsmykningen af ​​et værelse.

Med hensyn til lofterne har dygtige designere længe begyndt at vælge sorte og hvide lofter i forskellige nuancer til at supplere det moderne interiør.

Sort-hvid spænding er den perfekte kombination af farver og harmoni lige i dit hjem. Et sådant valg af farver i udsmykningen anbefales klart til kreative personer, der hver dag søger efter sig selv og noget specielt.

 • Ved hjælp af et sort-hvidt loft kan du visuelt udvide rummet, men det anbefales ikke at bruge for lyse møbler og fancy tilbehør i indretningen. Dette skyldes en af ​​reglerne for designere, som siger at når man bruger kontrasterende farver, er det nødvendigt at opgive andre nuancer, der står imod dem.
 • Da to kontrasterende nuancer i interiøret er normen, og tre er allerede overkillede, er det bedst at designe rummet i et monokromt design. Det vil sige, at sorte og hvide stræklofter bedst suppleres med lignende nuancer i dekoration og møbler. For eksempel kan et værelse med sådanne lofter tilføjes til væggene i sølv, hvid eller forskellige mørke farver (variationer med forskellige mønstre er tilladt) samt sort, hvid eller mejerimøbler.
 • Nogle designere udviser usædvanlige ideer, der supplerer det kontrasterende sort-hvide loft med røde vægge. Men de mest ekstraordinære ideer kræver altid omhyggelig overvejelse.
 • Sort-hvide stræklofter kan laves i et blankt design og i matte. De er mest relevante for at supplere moderne stilarter som højteknologi, minimalisme, fusion eller futurisme.

Generelt kan vi sige, at du kan tilføje et sort / hvidt loft som du ønsker. Samtidig er det ikke nødvendigt at lave et helt sort eller hvidt værelse, prøv at vælge de bedste halvtoner, samtidig med at du fremhæver hele stil og design af rummet.

Med det rigtige udvalg af efterbehandlingsmaterialer skaber du ikke kun en hyggelig atmosfære i rummet, men kan også skjule nogle af sine mangler, samtidig med at man visuelt understreger de vigtigste fordele.

arter

I dag kan mange reparationsspecialister tilbyde dig at oprette to typer stræklofter, som omfatter:

 • Enkelt niveau indstillinger. De kan skubbes med en kontrastovergang fra en farve til en anden. Også sådanne lofter kan bruges som zoneinddeling af et rum, for eksempel i en studie lejlighed.
 • To-niveau lofter i en kontrastfarve anses for at være de mest populære, fordi med dem kan du indse de mest usædvanlige ideer. To-tier-muligheder kan være lige eller buede, alt afhænger af selve designet. Et kontrasterende loft kan også være meget fordelagtigt for at sprede belysningen langs konturen, under loftet eller at vælge en spotlight.

Sort loft i rummet: funktioner i design, design, typer, kombinationer, fotos

Sort loft i det indre af huset vil skabe en charmerende og mystisk atmosfære. Spille med lys og tekstur, du kan få et originalt og helt unikt interiør af huset. Sort farve er forbundet med kosmos magt og uendelighed.

Betydning og egenskaber ved farve

Sort er farven på styrke og mysterium. Det kan skabe en følelse af sikkerhed fra omverdenen. Men samtidig kan dets anvendelse føre til deprimeret og deprimeret tilstand. I mange lande refererer sort farve til sorgsfarverne. I hjemmet er det værd at bruge det i doser for at undgå en knusende atmosfære.

 • I et lille rum kan mørk farve skjule plads;
 • Glat materiale vil bidrage til visuelt at forstørre rummet;
 • Sort loft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene;
 • Sort bruges bedst i åbne lysværelser.

Billedet har et blankt strækloft, der hjælper visuelt at forstørre stuen.

Lofttyper

Forskellige finish muligheder giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør, og tekstur og materialer vil fremhæve den valgte skygge.

spænding

En af de mest almindelige efterbehandlingsmuligheder er et hængende loft. Lerret er spændt og fastgjort i vægprofilen. Afhængigt af det valgte materiale kan overfladen være blank, mat eller satin, forskellen i visuel effekt og bredden af ​​lærredet.

 • Den glatte overflade vil visuelt forøge rummet i rummet på grund af spejleffekten.
 • Matt materiale har ingen reflekterende egenskaber og skaber en backstage-atmosfære.
 • Satin stof har en silkeagtig overflade, lyset spredes forsigtigt over overfladen. Hertil kommer, at denne metode til efterbehandling skjuler uregelmæssigheder.

maleri

For denne metode til efterbehandling kræver en glat overflade. Maling udføres i tre faser: Primering af overfladen, anvendelse af det første lag, anvendelse af det andet lag. For jævn anvendelse er korrekt belysning, energibesparende hvid pære nødvendig.

suspenderet

Det er lavet af to typer: fra gipsvæg og rack, det skjuler støder og giver dig mulighed for at skabe en multi-tiered kompleks struktur. Plader af gipsvæg er monteret på profilen.

Rack type er bygget på princippet om mosaik, i vægprofilen lagt ud lameller. Rack type materiale kan have nogen farve og tekstur.

tapetsering

Tapet er den nemmeste mulighed for at afslutte. Der kræves også en glat overflade til dette. En interessant interiørløsning vil klistres med fotobaggrunde, for eksempel med nathimmelens billede.

træ

Træbeklædning er egnet til indretning i landlig stil, træpaneler kan være helt malede sorte eller delvist i form af loftbjælker.

På billedet træloft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene.

Glat, mat eller satin?

Udseendet af loftet kan drastisk ændre indretningen af ​​rummet. Forskellige effekter kan ændre område og stil i rummet.

blank

Brug i små værelser. Spejleffekten trækker visuelt rummet. Glans vil være et godt valg for sort, på trods af den mørke skygge, vil rummet ikke have en pressende følelse og effekten af ​​et lavt loft. Minuset af det glatte materiale er lærredets lille bredde, i sædvanlig størrelse er sømene synlige.

Fotoet blanke strækloft med en spejl effekt.

kedelig

Mørkt matmateriale skaber en hyggelig backstage-atmosfære i huset. Overfladen har ingen reflekterende egenskaber og eliminerer lysblænding. Velegnet til udsmykning af hallen og soveværelset, i køkkenet er brugen upraktisk på grund af rengøringsproblemet. Matte lærred, i modsætning til glans, har en stor bredde, der giver dig mulighed for at gøre overfladen uden led. Den samme matte effekt kan opnås med tapet og maling.

satin

Materialet er et kryds mellem en mat og blank overflade. Visuelt har den en silkeagtig overflade, reflekterer let lys, men har ikke en spejl effekt. Satinfinishen ser harmonisk ud i et klassisk og moderne interiør.

Kombination med tapet

Kombinationen med gulvets farve

Foto i det indre af værelser

Stue

I den rummelige stue kan du bruge en mat overflade og et lysstykke. I stuen kombineret med køkkenet vil en delvis dekoration i mørk farve hjælpe med at zone rummet, og dele kogezonen fra hvilestedet. Den samme effekt kan opnås ved anvendelse af en multi-tiered struktur.

På billedet er loftet færdiggjort i sort / hvid, og dermed visuelt opdele rummet i funktionelle zoner.

Mørk farve er velegnet til udsmykning af stuen i moderne stil. Med træbjælker eller ventilationsrørkonstruktion kan du få loft eller landstil. For en lille stue er mere hensigtsmæssigt at bruge en blank overflade, vil reflekterende egenskaber bidrage til visuelt at fordoble rummet i rummet.

køkken

Af praktiske grunde bør du vælge en blank overflade, det er let at rengøre. Derudover adskiller standardbylejligheder sig ikke i rummelige køkkener, hvilket betyder, at modtagelse med spejloverflade også vil bidrage til at udvide køkkenet.

Succesfuldt vil se loftstativ type eller malet. Til lyse belysning kan du bruge en overflod af spotlights og LED stripe langs køkkenet.

soveværelse

I soveværelset skaber sort en intim og backstage atmosfære. Du bør ikke bruge glatte overflader, med dem vil rummet miste komfort. Registrering kan være i flere niveauer eller med en jævn overgang fra mørk til lysere nuance.

I det klassiske interiør ser du harmonisk massiv lysekrone i metallisk eller guldfarve, som bliver hovedobjektet for opmærksomhed og giver soveværelset en særlig charme. For et minimalistisk og moderne værelse kan spotlights bruges.

På billedet er et soveværelse i klassisk stil med loftsstrækstof.

planteskole

Udsmykning af et børnelokale i en så mørk skygge vil være en usædvanlig indvendig løsning. I ren sort bliver rummet dyster, en passende mulighed vil være en kombination med andre nuancer. En god ide ville være at afslutte billedbaggrunden med nathimmelens billede. Denne mulighed vil understøtte barnets lyse stemning.

badeværelse

Sort top i badeværelset ser harmonisk ud med kontrastfarve på vægge og gulv. Metal hængslede paneler vil være det bedste valg. Interiøret vil blive suppleret med sorte indvendige detaljer, såsom en spejlramme, står for sæbe og tandbørster og et skab til vask.

Korridor og hall

Sort farve, der bevæger sig på en af ​​væggene, for eksempel med en indgangsdør, strækker rummet. Sort finish ser harmonisk ud i de åbne ganger og bevæger sig ind i stuen.

Balkon og Loggia

På grund af den rigelige tilgængelighed af dagslys vil en balkon eller loggia ikke forekomme lille og mørk. I kombination med lette vægge vil interiøret suppleres med et par barstole eller en stolepose. Det vil vise sig at være et hyggeligt sted til morgenkaffe eller aften resten.

Kombinerer med andre farver

Sort og hvid

Klassisk farvekombination. Sort kan tages som basis, og indsatser eller lister er malet i hvidt.

Billedet viser et sort-hvidt loft i klassisk stil med en volumenkroner.

Sort rød

Ved hjælp af en kombination af sort og rød kan du få et værelse i asiatisk stil. En glat overgang fra en farve til en anden er velegnet til efterbehandling af et badeværelse eller en gang.

Sort og grå

Afhængigt af den gråtoner du vælger, vil interiøret have en klassisk eller moderne karakter.

Sort og guld

Kombinationen af ​​sort og guld skaber en atmosfære af luksus. Guld detaljer kan være i form af individuelle dekorative elementer eller lysekroner.

På billedet er der en klassisk stue med sort og guld trim.

Sort og blå

Toner tæt på hinanden er forbundet med nathimlen eller dybhavet. På trods af de mørke nuancer bærer det indre af rummet en beroligende karakter.

Sort og orange og sort og gul

Kombinationen passer til interiøret i moderne stil og retro. Lyse farver kan gentages i udsmykningen eller møblerne.

Loft design

To-niveau og multi-level

Som regel er reparationen af ​​loftet i to eller flere niveauer lavet af gipsvæg. Dette design er egnet til soveværelset og stuen i en klassisk og moderne stil. Efterbehandling kan ske i en farve eller forskellige nuancer. Ved hjælp af et multi-level design kan du opnå effekten af ​​et loft, der svæver i luften, hvilket vil hjælpe belysning, forsænket i et af niveauerne.

På billedet er hovedfarven på loftet på to niveauer taget sort, og gipspladen er malet hvidt.

Mønstre og ornamenter

Mønstre kan laves ved hjælp af håndmalede eller ved hjælp af tapet. Det valgte mønster kan understøtte det overordnede tema i rummet eller blive hovedmets accent i rummet.

Med tegning

Moderne teknologi giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede på lærredet. En lys sort baggrund med et mønster er velegnet til efterbehandling af et soveværelse, en rummelig stue eller et planteskole. Billedets stil afspejler den stilistiske retning af rummet.

Starry Sky eller Galaxy Design

Billedet af galaksen eller stjerneklar himmel er velegnet til efterbehandling af børnenes værelse. Tegning anvendes manuelt eller ved brug af fotoudskrivning. Billedet vil supplere de små spotlights.

Billedet viser et mørkt diamantformet loft med en stjerneklar himmel.

sequined

Loft med glitter er velegnet til efterbehandling af køkken og stue. Spændingsstrukturens teknologi anvendes, små reflekselementer påføres overfladen, hvilket skaber en flimrende effekt.

Runde loft

Suspended design runde form vil markere midten af ​​rummet eller siddeområdet. Velegnet til udsmykning af hallen i en moderne stil.

kombineret

Kombinationen af ​​gipsvæg og spændingselement gør det muligt at skabe komplekse strukturer, den centrale del kan dekoreres med et billede.

Med bjælker

Træ karakter bjælker til land stil interiør og hems. Farven kan afvige fra baggrunden eller have samme skygge.

Billedet har et sort matte loft med massive træbjælker.

belysning

Lysarmaturer

Spotlights og pletter ser harmonisk ud i et moderne interiør. Retningslys vil fremhæve de nødvendige zoner, samt skabe et lysstykke på en mørk overflade.

En lav hængende lampe over spisebordet hjælper med at adskille madlavningsområdet fra spisepladsen.

lysekroner

Bulk lysekroner vil dekorere det klassiske interiør. I kombination med sort guld eller metal lysekrone vil se særligt smukke. Et sådant valg af belysning, der passer til et soveværelse eller stue, vil se harmonisk ud på en matt baggrund.

Loft belysning bånd

Ved hjælp af LED tape skaber følelsen af ​​et loft flydende i luften. Båndet er skjult mellem tierne. Dekoration af LED-strimlen passer til interiøret i højteknologisk stil.

På billedet er der en lille entré med LED-loftbelysning.

Valg af sokkel

Hvid sokkel lyser den mørke skygge. På farvernes kontrast kan du bruge massive dekorative bordplader, de vil især skille sig ud. Denne mulighed er egnet til en lejlighed i klassisk stil.

En sort sokkel vil øge overfladearealet, en smuk relief vil være synlig, rullende over fra væggen.

Den samme sokkel har en farve, der ekko indretningspartierne.

Billeder i forskellige interiør stilarter

Minimalisme og hi-tech

Et fladt et niveau loft er egnet til et minimalistisk interiør. Til højteknologisk stil kan du bruge baggrundslyset i form af spotlights eller LED-stripe. Interiøret er lavet i to eller tre primære farver.

Loftet i loftet kan indrettes med rør eller loftbjælker, de kan være i samme farve eller farve. Groft pudset sort overflade ser også godt ud.

På billedet er der et loft-stil stue med metal trimning af loftet.

klassisk

Klassisk interiør dekorere matte eller satin loft. Den stilistiske retning vil fremhæve den elegante loftsplint og volumenkroner.

Valget af sort farve i det indre af huset vil være en usædvanlig og dristig beslutning. Det valgte dekorationsmateriale vil bidrage til at forøge rummet eller give rummet en særlig charme. Efter at have hentet den korrekte applikation, vil det sorte loft dekorere ethvert værelse.

Stretch sort og hvidt loft: design muligheder i forskellige værelser

Stræklofter dukkede op i midten af ​​forrige århundrede og blev hurtigt populære rundt om i verden. De ser bare godt ud, der er en række farver og teksturer - det er derfor en sådan coating som mange designere. Strækmaterialet skjuler de mest problematiske lofter, det er let at installere. Nogle foretrækker at strække sorte og hvide lofter: Sådanne belægninger ser meget imponerende ud. Der er forskellige design muligheder i forskellige værelser.

Særlige egenskaber

Til design af din lejlighed kan du vælge et hvilket som helst farveskema. Mange mennesker, der foretrækker usædvanlige, vælger en sort og hvid version af interiøret. Sort bør behandles med forsigtighed. Det er værd at tage en beslutning til sin fordel kun, når du forstår hvad du skal gøre.

Det sorte loft er ejendommeligt og ekstravagant. Denne farve betegnes som neutral, men det forårsager faktisk stærke følelser. Denne mulighed er egnet til personer med ikke-standard tænkning, for dem, der er i kreativ søgning. Sådanne nuancer er imidlertid ikke en meget god mulighed for personer med en ustabil psyke.

Hvis du vil bruge denne farve i interiøret, bør du studere sine egenskaber. Ellers kan du ikke få en positiv effekt og en følelse af lukning i en stram kasse.

features:

 • uddyber rummet
 • reducerer lydstyrken
 • skaber en følelse af pres og tunghed;
 • Farven er tyk, mættet;

Sort er ikke kold eller varm tone. Denne farve kan kaldes neutral.

Psykologisk opfattelse

Mennesker med forskellige psykologiske fornemmelser og forskellige funktioner i nervesystemet opfatter sort farve på forskellige måder. Følgende muligheder er mulige:

 • Det er velegnet til stærke, bestemte personer, der er i stand til at overvinde eventuelle forhindringer.
 • Kreative mennesker denne farve virker mystisk.
 • Esoteriske og mystikere tillægger ham evnen til at påvirke intuitionen.
 • Sort er også foretrukket af personer, der er tilbøjelige til depression og depression.
 • Fashion designere elsker denne farve for elegance og skjult seksualitet.
 • Læger mener, at overvejelsen om det sorte loft hjælper med søvnløshed og øjenlindring.

Sort er ikke egnet til børns værelser. For den psykologiske balance af barnet kræver lyse, delikate farver.

At skabe stræklofter bruges film og stofmaterialer. PVC-filmversionen er en blank eller mat overflade. Lofter kommer også i enkelt og dobbelt niveau.

Sort loft - En stilfuld og elegant løsning i indretningen (90 billeder af ideer)

Når du vil have noget ekstravagant, er den nemmeste måde at gøre det modsatte. Hvidt marmorgulv med et podium og et sort loft med flere niveauer, komplet med diodelys.

Denne luksuriøse kombination bliver stadig mere populær, fantastisk med sin ekstravagante æstetik. Tror ikke, at et sådant loft psykologisk "hænger"; en lak eller blank sort lærred, som det var, "åbner" rummet.

I det indre af soveværelset i en mode dekoreret med effekten af ​​"stjerneklar himmel" top. Sort loft - en dejlig design teknik, som du behøver dygtigt brug i det indre.

Opfattelsen af ​​sort i interiøret

Sort er den eneste farve, der ikke har nuancer, men den har så mange tilhængere. Fysikere, han er kendt som det absorberende spektrum, virkningen af ​​"sorte huller". Couturiers sætter pris på ham for sin skjulte seksualitet, adel og elegance.

Den eneste farve, som visuelt kan indsnævre silhuetten, understreger de raffinerede linjer og kontrasterer med det hvide og alle farver i spektret. Denne egenskab er også brugt i interiøret - et billede af et sort loft i kontrasterende kombinationer.

Esoteriske og mellemstore værdsætter sorte naturlige mineraler, deres mystiske egenskaber, deres evne til at forbedre intuitionen. Juvelerer hævder, at han sætter stor glans af luksus og rigdom.

Kreative mennesker forbinder denne farve med mysterium og uforudsigelighed. Oftalmologer anbefaler det for resten af ​​en øjennerve, og neuropatologer anbefaler at se på et sort strækloft, når søvnløshed plager.

Det viser sig, at "farve uden nuancer" er så mangefacetteret, så interiørdesignere bruger det med succes i deres unikke forfatterprojekter. Psykologer er dog lidt tvetydige - anbefales ikke i boligområder for personer, der lider af depression og humørsvingninger.

Men det sorte loft i det indre af caféer og restauranter, biografer og udstillingshaller og andre offentlige steder er det perfekte valg.

Eksperter siger, at med en følelse af "ydre rum" over dem har det positive sider. Selv i steder, der er overfyldt med fremmede, som f.eks. En karaokebar, en lukket klub eller et billardrum, føler du dig selv "lukket" fra alle.

Under et sådant ekstravagant loft i en café og restaurant føler parret parret sig pensioneret i deres personlige rum.

I soveværelset, som kun bruges til søvn, er designet af det sorte loft suppleret med effekten af ​​"stjerneklar himmel", det er godt at drømme eller lave planer, analysere begivenhederne på den dag, der går.

Designere ved, hvor fantastisk det mørke blanke stretch stof med en spejl effekt ser ud, så de tilbyder den til ikke-standardiserede løsninger til fans i interiøret. Denne farve ser godt ud på loftet i stuen, især når det kombineres:

 • med hvidt;
 • lyserød;
 • gul;
 • blå;
 • turkis;
 • grå;
 • beige farve.

Stilfuld løsning: blankt sort loft

Sort loft er ikke sædvanligt at gøre i et firkantet rum fra væg til væg - der vil være en følelse af at reducere væggenes højde. Men det skaber en følelse af dybde og højde i flere niveauer med godt gennemtænkt lysdesign, hvor sort glans er det øverste plan.

Dette loft hæver lodret, udvider rummet og "åbner himlen", selvfølgelig natten. Se selv alle fordelene ved design på billedet af det sorte loft.

Rengør næsten for et sådant loft er lettere at passe på - det kræver ikke overholdelse af steril renlighed. I mange indretningstilstande har det ikke alternativer:

 • avantgarden;
 • gotisk;
 • art deco;
 • ekspressionisme;
 • rum futurisme.

Det er hensigtsmæssigt i nogle andre moderne stilarter såvel som i forfatterprojekter. Dens fordele er at skabe en fantastisk eller mystisk atmosfære, som ikke kan opnås ved andre designteknikker.

Spillet af teksturer sort loft

Sorte blanke lofter ligner et mørket spejl, men det er ikke den eneste mulighed for et ekstravagant interiør. Og det er overhovedet ikke nødvendigt at bruge kun et spændende lærred. Det kan være kedeligt - under de blinkende dioder af "stjerneklar himmel".

Særligt elegant er spillet af teksturer af matte og glatte baser på papir tapet. Dette er forskellige jacquard - elegante matmønstre på et blankt grundlag eller omvendt.

Disse tapeter er velegnede til vægge og lofter, men de skal være i kontrast med lyse møbler og en række spejle med spektakulær belysning. Så ser jacquard "flerfarvet."

Endnu flere sorte wallpapers med 3D-effekt udseende, for eksempel, hvis du vil have "ægte" plads på loftet. Det er behageligt at lytte til din yndlingsmusik, inden du går i seng, kigger ind i fjerne planeter.

En anden mulighed er det "dybe blå hav", eller rettere det sorte hav med hajer, der cirkler overhead. Dette ekstravagante tilbud af designere er en mulighed for spændingssøgere.

Haj tegningen kan udskrives på en speciel industriel printer ved hjælp af et stræk lærred eller papir. Og hele loftet er indrettet som en stor porthole af kabinen af ​​et nedsænket skib.

Ved hjælp af disse eller dine egne ideer kan et sort loft i interiøret være den bedste løsning til et luksuriøst soveværelse eller stue. Strækmaterialet vil skjule uregelmæssighederne af gulvpladerne, konsekvenserne af et lækker tag og andre fejl.

Se, bliv inspireret af vores og sorte loftsbilleder, hvilken valgmulighed der er tættere på dit interiør.

Sort og hvidt loft i interiøret med et billede

På det sorte og hvide loft kan du tale på ubestemt tid. Fordi det tofarvede stretchloft bygget på kontraster giver designeren endeløs plads til kreativitet.

 • pudset og tofarvet malet loft
 • sort og hvidt strækloft;
 • sort og hvid armstrong eller grilyato.
 • suspenderet loft på to niveauer
 • to-farve kombination af stræk og hængende loft elementer,
 • strålede loft.

Når du vælger en indretning til loftdesign, bør du overveje rummets form og størrelse, dets belysning og luftfugtighed.

Sort og hvidt badeværelse loft

I badeværelset strækker lofterne ikke ønskeligt at montere. Tekstil absorberer og bevarer fugt, og polymerfilmen er følsom overfor temperaturændringer. Derfor er hængende lofter her tilrådeligt.

Man kan ikke huske det banale skakbur, det er allerede blevet en klassiker, der bruges i badeværelset eller på toilettet. På Armstrong-loftet sorte og hvide fliser udgør ornamenter, kan arrangeres i striber, gentaget i gulvmønsteret. Hvide loftselementer er harmonisk kombineret med hvidt VVS og sort eller sort og hvidt møbler. Men at begrænse designet til to farver gør det stramt, minimalistisk.

Lyserøde, gule, chokoladebrune farver, som kan være til stede i samme møbler, tilbehør og sanitetsartikler (forgyldning, bronze) vil genoplive interiøret. På baggrund af en sort og hvid top ser flisen på væggene økologisk ud:

 • hvid med pink
 • hvid sølv
 • beige.

Selv skakvariationen af ​​sorte og hvide grilato grids skaber et ekspressivt mønster i loftet, som belysningen kan gøre mere farverige og prægede. Aluminium grill grillat er ikke bange for fugt og er perfekt til korridoren, køkkenet, badeværelset og toilet.

Sort og hvidt loft i stuen

Det stramme kuppelformede nedadgående loft i stuen, der er lavet af tekstiler og malet på dagbasis, vil se usædvanligt ud. Med andre ord lyser sorten ved lærredets kanter gradvist og mod midten, bliver bunden af ​​kupplen helt hvid. En lysekrone er monteret på det nederste punkt af den nedadgående kuppel. På den sorte loftgrænse er spotlights placeret.

For at skabe et kuplet loft skal dets primære højde være mindst 4,5 meter. Jo større dybden af ​​den inverterede kuppel, desto større og mere imponerende er dette loft. Dens dybde kan nå fra 50 til 90 cm.

En utallige forskellige muligheder danner strakte relief lofter: bølget, radialt (danner en stor blomst kronblad), højderyg. Når en person står i den ene ende af rummet, ser han kun de hvide flader af trekantede kamme, mens i den anden ende er værelserne svarte. I midten af ​​rummet er begge.

Således har det kamformede tofarvet loft ikke tid til at kede sig, sort maling kan males loftsbjælker, som bruges i designet som et element af dekoration. På samme tid er loftet selv malet i lys beige eller hvidt.

En række designmuligheder giver en kombination af hvidgips og sort polymerfilm, der anvendes til loftslofter.

Det to-niveau hængslede loft er usædvanligt spektakulært, dets form afhænger af den valgte stil og designerens kreative fantasi. Kombinationen af ​​sort glas og hvid gipsvæg eller mælkehvidt glas, der står i kontrast til kul-sort GCR, der er malet med emalje, ser farverig ud på et to-niveau loft.

Sort og hvidt loft i soveværelset

Pragtfuldt loft opnås med et hvidt blomstermønster på en sort baggrund eller omvendt. Men ikke kun floristikken kan tjene som tegninger. Symboliske er på loftet af soveværelseduerne. Ornamentet kan placeres i loftets hjørner og skildre lysekronens roset. Og det kan optage hele området af et fladt strækloft. Kontrastmønster anvendes på stoffet ved hjælp af en stencil.

I soveværelset vil den opadgående kuppel, i midten af ​​hvilken sengen er placeret, skabe en følelse af sikkerhed og komfort. Opret et kuplet loft i soveværelset kan være med lave lofter Khrushchev lejlighed. Men bunden af ​​loftet bør ikke falde under den øverste linje af garderobeskabe, garderobe. Kuppelkanten kan dekoreres med alternerende sort / hvid radiale zoner.

På den stigende kuppel af loftet anbefales ikke at have store lysekroner. Her er mere passende spotlights, LED stripe.

Når du vælger sort / hvid tekstiler i soveværelset, skal tapet vælges:

 • beige,
 • en kombination af lime og hvidt,
 • pink eller lilla.

Det sort-hvide interiør og røde toner i sengetæpper, gardiner, puder genoplive.

Armstrong plader er også tilrådelige i soveværelset, især da bløde fibreboard plader tillader dig at anvende et kontrast mønster på dem, der vil opleve hver celle og gøre hele loftet maleriske.

Billeder med to niveauer hævede lofter placeret på stedet vil give en ide, tjene som en model for et usædvanligt design.

Sort og hvidt loft i gangen

Arrangering af det sorte og hvide loft i en lille, svag og tæt korridor, bør prioriteres med hvid farve. En sort farve bør være et lille vægtfelt, der tiltrækker opmærksomhed.

I korridoren kan du oprette et stræk vandret, bølget eller højdepunkt, højden og bredden af ​​højderne må ikke overstige 18 cm. I sådanne korridorer er belysningen ikke den sidste. Særligt ejendommelig og usædvanlig viser det sig i grilyato gitter.

To niveauer sort og hvidt loft er arrangeret i rummelige korridorer med højt til loftet fundet i private hjem.