Lofter gipsplader i køkkenet (60 billeder)

Gipspladedesign kan findes i stort set alle moderne indretninger, fordi det er praktisk, billigt og æstetisk tiltalende. Du kan oprette dem selv ved at skrive i enhver stil. Uanset om det er klassisk eller højteknologisk, giver variabiliteten af ​​formularerne dig mulighed for at designe et unikt design af loftet af gipsplader i køkkenet, hvilket vil være højdepunktet i rummet. Om funktionerne i dette materiale - i vores artikel!

Typer af køkkenlofter

Gipsplader lofter er en type suspenderede strukturer, der er installeret til at tjene dekorative eller praktiske formål. Men på grund af GCR's lave modstandsdygtighed over for fugt anbefales det ikke at installere det i badeværelset, hvor dette tal er ret højt. Men for køkkenet er en god løsning, der hjælper med at skjule fejlene på overfladen eller skjule kommunikation.

Selvfølgelig er ikke kun på grund af dette produkt fra GCR så populært. Faktum er, at dette er et meget plastikformet materiale, hvorved det er muligt at danne både en formet indretning og glatte, ideelt lige partitioner med et komplekst belysningssystem. Baseret på form, metode til installation og formål er der tre typer gipslofter, hvor det hver især er værd at være mere detaljeret.

Enkelt niveau gipsplader lofter

Denne type er den enkleste løsning, der kan fungere som et selvstændigt element i interiøret eller grundlaget for mere komplekse strukturer.

Enkeltgipsgipsloft i køkkenet består af en metalramme, der er fastgjort, belægnings- og belysningsarmaturer. Selv en nybegynder i reparationer vil kunne bygge dette, det vigtigste er at fastgøre fundamentet.

GCR-ark er monteret på hinanden, og alle leddene er forsigtigt anbragte - dette hjælper med til at skabe effekten af ​​en perfekt glat belægning. Mellem gipsvæggen og hovedpartitionen dannes der et tomt rum langs suspensionshøjden, hvor den indbyggede belysning normalt er skjult.

Generelt, på trods af sin enkelhed, ser loftet på et enkelt niveau meget stilfuldt og er i stand til at blande harmonisk med minimalistisk eller moderne styling. For at udvide mulighederne for design kan du "lege" med farver, mønstre, gøre belægningsmatte, blanke eller bare lim tapetet.

Enkeltbelagte gipsplader lofter har flere fordele i forhold til andre sorter. For det første mister de ikke deres udseende, selv på grund af et faldende fundament. For det andet tillader de visuelt at tilpasse den oprindelige finish, ikke så meget som at reducere højden af ​​rummet, hvilket er særlig vigtigt for små køkkener. For det tredje vil det beskytte mod for larmende naboer, der giver den bedste lydisolering. Enkel løsning til simpelt design.

Multi-niveau gipsplader lofter

Efter at have lært, hvordan man opretter en struktur på en plan, kan man dvæle på dette, og man kan "vedhæfte" det til et andet eller tredje niveau (mindre i område) for en mere kompleks type. Den anden mulighed refererer til GCR'en på flere niveauer og kræver en vis færdighed fra skaberen.

Følgende gipsvægge kan ikke kun være lige, men også buede, for hvilke du skal bruge en speciel ramme og plader. Samtidig er det nødvendigt at overveje hvert niveau nøje, så det ikke lægger pres på køkkenets besøgende eller deformerer rummet. Afhængig af den ønskede effekt skal du vælge en bestemt type lofter på flere niveauer, hvoraf der kun er tre:

1. Rammeprodukter. Dette er en slags kasse med trin, som er placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Det højeste punkt bliver centrum af rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Niveauer kan være symmetriske eller asymmetriske, helt ændre rummets geometri. Indtrykket forstærkes af spotbelysning.

2. Diagonal design. De hjælper med at opdele køkkenet i to dele og fremhæve visuelt en af ​​dem. Dette gøres på følgende måde: Fra hjørnet til hjørnet passerer skillelinjen, på den ene side der er en fremspringende del og på den anden side - ikke. Derfor er de på forskellige niveauer. For mere effekt kan du eksperimentere med farver eller typer af belægninger.

3. Zonevisning. Velegnet til værelser, der kombinerer flere zoner på én gang. Dette gælder for køkkener kombineret med en spisestue samt en stue. Du kan vælge en hvilken som helst del af rummet ved at bygge et andet niveau af den ønskede form over den. Et sådant loft over baren eller spisebordet vil se stilfuldt ud og belyse denne del.

Således er funktionerne i multi-niveau gipspladloft sammen med kompleksiteten af ​​installationsarbejdet også komplicerede. Med deres hjælp kan du visuelt ændre størrelse på køkkenet, gøre det mere voluminøst, vælg visse funktionelle dele. Men det vigtigste - dit interiør bliver mere forskelligartet og unikt.

Bøjede gipsplader lofter

Sådanne lofter kaldes også kombinerede modeller, da de kan kombinere flere typer på én gang til realisering af komplekse designideer. Disse er ikke kun glatte bøjninger eller klare striber, men komplekse figurer, som som følge heraf bliver køkkenens centrale formål. Der er næsten ingen klare klassifikationer her, da unikke ideer styrer bolden. Men vi vil forsøge at fremhæve de vigtigste motiver for de kombinerede strukturer for at demonstrere deres evner.

"Som at tegne på lærred, bliver gipspladetaljer" vokset ud "på et loft på et niveau, der fungerer som et selvstændigt designelement. Afhængig af indretningens koncept kan det være blomster eller endda silhuetter af levende væsener. For at fremhæve "billedet" er det fremhævet ved kanterne.

- Motivet populært for den moderne stil er abstrakte mønstre, der giver køkkenet et mysterium og unikhed. For eksempel kan du oprette en spiralformet struktur, og når du laver maleri, anvendes flere nuancer.

- Effekten af ​​en UFO, der skyder over køkkenet, kan opnås ved at bruge passende ærmer og metalstifter, der er monteret på bunden på en særlig måde. Det skaber følelsen af, at en gipspladestruktur flyder i luften, ikke i kontakt med loftoverfladen.

Det anbefales at anvende en sådan indretning i rummelige køkkener med høje vægge.

Gipsplader loftsbelysning i køkkenet

Beslutning om formen af ​​loftet på gipsplader er en ting. Men for at fuldt ud afsløre alt det dekorative potentiale, er det også nødvendigt at overveje lyssystemet.

Der er to muligheder for loftbelysning:

1. Åbn type, når armaturerne er monteret i et hul eller ophængt, der udgør en separat del af det øverste ensemble.

2. Skjult type, når lamperne er gemt i specielle nicher mellem gipspladerne og den oprindelige overflade. Dette er en mere populær mulighed, som skaber et blødt diskret lys, såvel som effekten af ​​en flydende struktur.

Den mest interessante ting begynder, når man vælger lamper, da deres rækkevidde og kapaciteter er ret brede.

- punkt Den mest almindelige type lamper designet til lofter. Der er modeller med funktionen til at styre lysretningen, selvom de er dyrere.

- LED stripe. Simpelthen monteret i formningsnicherne. Du kan styre styrken og intensiteten af ​​belysning med en speciel controller. Fordelen ved denne type er også i instrumenternes relative sikkerhed, da de ikke genererer varme. For at forbedre atmosfæren i interiøret kan du købe flerfarvede lys.

- neon Det er et rør af neon, som på grund af sin fleksibilitet kan tage en buet form, der glat beskriver figurer fra GCL med usædvanligt lys.

- Lysekrone. Den sædvanlige slags belysning, med installationen af ​​hvilken sandsynligvis nogen ejer kom på tværs. Til gipslofter anvendes samme princip. Samtidig kombineres lysekroner ofte med andre typer belysning og placerer den i midten af ​​ensemblet.

At vælge den bedste mulighed for at belaste loftet på gipsplader til køkkenet, skal bemærkes, at løsningen af ​​praktiske problemer er vigtigere end dekorative. I modsætning til stuen, hvor vi tilbringer det meste af tiden i ro, er det vigtigt at arbejdsområdet lyser op til det maksimale uden at skabe ulejlighed under madlavning. Evnen til at justere lysets kraft er en meget bekvem funktion.

Gipsplader lofter til små køkkener

Ejere af små køkkener ved sikkert, at dette rum skal være fyldt med et mindste antal genstande, dekoreret med minimal indretning og "malet" i lyse farver. Men loftets design kan også tage afstandsmålere eller omvendt - gemme.

Selvfølgelig anbefales det ikke at installere yderligere elementer på overfladen for værelser med lave lofter. Men hvad nu hvis hun ikke er perfekt? Enkeltbelagte gipspladerlofter - den perfekte løsning på alle problemer.

Til efterbehandling anbefales det at vælge lys nuancer, der er flere toner lettere end vægge. Undgå tegninger, mønstre eller linjer, der skaber en loftgrænse, hvilket reducerer størrelse og størrelse i køkkenet. I princippet om "jo mindre - jo bedre" kan du udnytte alle fordelene ved bygninger fra gipspladen og forvandle interiøret.

Gipsplade loftsdesign i køkkenet - foto

Gipsplader lofter er en glimrende løsning til køkkenet, som giver dig mulighed for at skjule overfladens mangler eller blive en designer fordel ved rummet. Nogle kan blive overrasket over de mange konstruktive muligheder, men der er faktisk endnu mere. Bevis for dette samt en ekstra inspirationskilde - vores udvalg af fotos. Glad visning!

Gipsplankloft i køkkenet - de bedste designmuligheder

En ideel kone er altid den ubetingede elskerinde i køkkenet, hvis du skaber egnede forhold for hende og fylder rummet med komfort. Afslutningen af ​​loftoverfladen er et af hovedtrækene på vejen til dette. Materialevalget er rigtig godt, men mange billeder overbeviser os om, at loftet i køkkenet, der er lavet af gipsplader, ikke ser værre ud end populære strækstoffer, og på nogle måder overgår dem endda. Mere om dette med mange eksempler på de bedste designmuligheder - nedenfor.

Den hurtige udbredelse af HL-loftoverfladen modtog sammen med introduktionen til brugen af ​​adskillige muligheder for yderligere belysning i rummet. Eksperter har succesfuldt behersket denne magiske i nogle tilfælde, zoningens værktøj og generøst delte friske ideer med mange klienter. Kravene i køkkenlokalet til det materiale, der er placeret i loftet, er ideelt enige om gipsvæggenes karakteristika - og smukke designprojekter fulde af interessante kompositioner og ideer begyndte at blive aktivt implementeret.

De vigtigste fordele ved at bruge gipsvæggen i køkkenet

 • fugt modstand - under betingelser med konstant temperatur udsving og høj luftfugtighed, en ekstremt vigtig indikator, hvis du selvfølgelig ikke vil ændre finish i loftet hvert par år;
 • grundlæggende kommunikation maskering - typen af ​​ledninger og rør er usandsynligt at tilføje point til dit køkken på ekspressiv skalaen;
 • visuelt zoning værktøj - fordeler let pladsen på køkkenpladsen i arbejds- og spisestueområder;
 • skjule fejl i betonloftets overflade - det er ikke skræmmende, hvis de, der har bygget dit hus, har skæve hænder, det vigtigste er evnen hos din designer til at rette alle fejlene på den mest tilgængelige måde.
 • brede designmuligheder - en hel masse fotografier af gipsplankloft i køkkenet går rundt på nettet, og det er nemt at vælge et passende design selv for en person, der er langt fra indretningen.

Er der nogen ulemper?

Ak, men de er altid der - universet er sådan, idealet sker kun i naive sind og børnebøger. I tilfælde af gipsvæg dækker de eksisterende materielle ulemper imidlertid ikke sine mange fordele:

 • installationens kompleksitet - uden hjælp fra en partner, talrige værktøjer og materialer samt relevant viden kan ikke gøre det;
 • minus 7-10 cm rumhøjde - deprimerende tal for værelser med meget lave lofter;
 • Den hypotetiske mulighed for revner i leddene mellem pladerne - i virkeligheden ganske tvivlsomt minus, siden noget materiale bliver ubrugeligt over tid.

Ellers er et sådant loft i køkkenet måske den mest egnede mulighed for at organisere et virkelig originalt og mindeværdigt interiør. Hvis du bor i en lejlighedsbygning, kan du altid lave lydisolering og beskytte dig mod støjangreb fra ovenstående personer samt fra dine overdrevne høje handlinger.

Hvilke gipsplader lofter bruges oftest i køkkenet?

Enkelt niveau

Den nemmeste mulighed, der har alle chancer for at passe ind i lave mellemrum med et klassisk interiør. Det er perfekt kombineret med belysningsenheder af forskellige typer. På grund af den korrekte placering af mortise fixtures, kan du opnå et harmonisk fokus på spisepladsen. Tag et kig på de følgende fotos af enkeltniveau lofter i køkkenet fra gipsplader - og se endnu en gang, hvordan nogle gange simplicitet og naturlighed overskrider de mest geniale og komplekse projekter udtryksfuldt.

duplex

I sammenligning med ovenstående enkle muligheder er en mere kompleks teknisk løsning. Dette design er perfekt til store rum, hvor du skal lukke meget store kommunikationselementer. Den praktiske anvendelighed af sådanne strukturer er imidlertid mærkbart ringere end deres stærke designpotentiale. Som regel er to niveau lofter i et gipsvæg køkken fuldt af forskellige geometriske former og abstrakte kompositionsløsninger. Harmonisk passer dem ind i interiøret - den vigtigste opgave for designeren arbejder på projektet.

Hyppige og kombinerede muligheder - fælles brug af gipsvægskonstruktion med spændingsark. Oftest er den udragende del, der skjuler ledningerne og rørene, lavet af hl, og den centrale zone er tildelt under stræklofterne. At dømme efter de følgende billeder af loftoverfladerne i køkkenet fra gipsvæggen begrænser ejerne sig ofte ikke til denne adskillelse og bruger yderligere dekorative behandlinger af loftoverfladen - ved hjælp af samme fotoudskrivning.

flere niveauer

I den moderne virkelighed bliver de ikke så ofte opfyldt, da de efterspørger hvad de fleste lejligheder ikke kan tilbyde - en betydelig rummængde. Men hvis du bor i de meget berømte "Stalin", der er berømt for sine utilgængelige lofter, anbefaler vi at overveje denne mulighed. Eller i tilfælde af færdiggørelse af loftoverfladen i et privat hus er dette en glimrende løsning, der vil give dit køkken en monumentalitet, skala uden tab for enestående hjemme komfort.

Nogle muligheder for at bruge loftet i et gipsplader køkken med belysning

Den lyse organisation af køkkenet, hvor hkl blev brugt til at afslutte loftoverfladen, hvis det har nogen grænser, skyldes det kun dine smagspræference. Tænk grundigt på placeringen af ​​pletter i loftet: Hvilke områder i dit værelse kræver yderligere belysning, er det hensigtsmæssigt at fokusere på den centrale del ved at trække LED-lysene rundt om omkredsen, hvilket bedst bruges som hovedbelysning. Slutresultatet afhænger af, hvordan du vil se dit køkken - lyst og ekspressivt eller varmt og atmosfærisk, med lette noter af intimitet. Om hvordan man laver et loft af gipsplader med lys, kan du læse i denne artikel.

Du bør ikke ignorere lysskriptrollens rolle som et redskab til at afhjælpe nogle af de objektive mangler i dit værelse. Så takfladelygterne ved hjælp af ovennævnte LED-strimmel giver dig mulighed for med glædeligt at løse problemet med mangel på plads.

Brug af spotlights med et styrende lys kan potentielt omdanne dit indretning på grund af udseendet af interessant interaktion mellem skygge og lys.

Endnu mere interessante designmuligheder for gipspladelofter i køkkenet

Lav en konklusion

At dømme efter de anvendte fotos, er loftet i køkkenet fra gipsplader en af ​​de mest almindelige og sikreste måder at give dit værelse et originalt og spektakulært udseende. Samtidig skaber køkkenets format med særlige temperaturforhold særlige klager over overfladebehandlingens overflade - og uanset designmulighederne ved dette eller det pågældende materiale vil anvendelsesegnetheden reduceres til nul, hvis der ikke er specifikke fugtbestandighedsstandarder.

I denne henseende har gipsvæggen absolut ingen problemer: den klare briljant med permanent høj luftfugtighed, skjuler alle mulige ulemper ved basisfladen og giver et komplet blik af værterne til dannelsen af ​​et individuelt behageligt interiør.

Gipsloft med lys i køkkenet med egne hænder

Installation af loftet på gips giver mange fordele. Belægningen giver dig mulighed for hurtigt at niveauer loftoverfladen, for at opbygge strukturer på flere niveauer og for at realisere selv de vildeste fantasier af designeren. Desuden kan loftet på gipsvæggen med egne hænder i køkkenet laves om få dage. I dette tilfælde hjælper specialister eller specielle enheder dig ikke. Hvis du ser på billedet af gipsplankloftet i det baggrundsbelyste køkken, bliver alle tvivl om rigtigheden af ​​valget af loftsbeklædning omgående bortfaldet. Takket være den trinvise installationsteknologi for sådanne strukturer, samler du selv loftet, som bliver en rigtig udsmykning af dit hus.

Fordele ved gipsplankloft i køkkenet

Blandt de positive kvaliteter af GCR's loftoverflade i køkkenet kan man kalde følgende:

 1. Gipsplader giver dig mulighed for hurtigt at rette bunden. Der er imidlertid ikke behov for forberedelse af basisoverfladen.
 2. Stort omfang for udførelsen af ​​design ideer. Du kan oprette gulvbelægninger på flere niveauer og enkeltniveauer, buede lofter, bruge skjult belysning og installer indbygget belysning.
 3. Gipspladerens overflade kan trimmes med forskellige modstående materialer - keramiske og skumplader, plast og træpaneler, pasta over med tapet eller selvklæbende film, maling og whiten.
 4. Fugtbestandig gipsvæg er tilgængelig til brug i køkkenet. Dette materiale er ikke bange for høj luftfugtighed og temperaturændringer, samt at bibeholde alle dens egenskaber efter oversvømmelse ovenfra.
 5. Bag overfladen lægge ingeniørkommunikation (elektriske ledninger, ventilationskanaler), skjul basefejl og fremspringende bjælker.
 6. Hvis du også skal varme værelset eller øge lydisoleringen, så er varmeisoleringsmaterialet placeret mellem rammestyrene.

Zoning værelse

I mange huse kan du finde et køkken kombineret med en spisestue eller stue. I dette tilfælde hjælper loftsoverfladen af ​​gipsen med at udføre funktionel zoneinddeling af rummet. Dette er kun muligt ved brug af strukturer på to eller flere niveauer.

Der er flere designteknikker, der tillader zoneinddeling af køkkenet:

 • Et sænket niveau af en to-tier dækning afregner over værtsområdet for værten eller baren tælleren. Konfigurationen af ​​tieret kan være geometrisk korrekt eller krøllet, gentage konturerne på bordpladen eller tælleren.
 • Designet med en kanal rundt om rummet og indbygget belysning eller belysning giver dig mulighed for at belyse rummets perifere områder godt.
 • Lavt niveau udsender spisepladsen og skaber en særlig belysning over spisebordet, hvilket giver en følelse af hjemlighed og komfort.

Indbyggede lys

Hvis gipspladen er monteret på understøtningsrammen, så kan der monteres et sådant loft indbygget lys. Ud over disse er overfladen egnet til montering af vedhæftede dele og svingesteder. I en boks eller et lavere niveau er der ofte placeret skjult baggrundsbelysning af LED-strimmel, hvilket understreger skønheden i loftet og forbedrer rumbelysningen.

Drejepladser og indbyggede lamper monteres oftest i en kasse over baren eller arbejdsområdet for værtinden. Takket være dette er bordpladen eller stativet godt oplyst. Rotationsanordninger giver dig mulighed for at justere lysloftets retning efter eget skøn.

Teknologien til at montere belægningen af ​​gipsplader i køkkenet

Sekvensen med installation af gipsvæg belægning, vi betragter eksemplet af loft montage i køkkenet med en kanal omkring omkredsen. Først skal du forberede en basisoverflade. Det er rengjort fra de gamle dårligt tilsluttede overflader. Alle huller, revner og revner er fyldt med et kit. Steder med skimmel rengøres til jorden og behandles med en speciel svampedræbende primer.

Værktøj og materialer, der er nødvendige for arbejde

Inden du laver et gipsplankloft i køkkenet, skal du forberede følgende nødvendige materialer:

 • fugtresistent gipsvæg;
 • metalprofiler (PP-slatsektion på 60x27 mm og MO-slatsektion på 27x28 mm);
 • direkte suspensioner;
 • enkelt niveau stik;
 • dyvel-negle;
 • skruer og dowels;
 • kit;
 • serpyanku;
 • primer;
 • lamper;
 • to-niveau stik;
 • metal skruer;
 • loft sokler;
 • egnet materiale til efterbehandling.

Fra værktøjerne er følgende nyttigt:

 • målebånd og kvadrat;
 • en blyant
 • Punch;
 • bore;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • stigen;
 • en kontorkniv eller sav til skæring af gipsvægge;
 • whipping ledning;
 • konstruktion eller laser niveau
 • saks til metal;
 • spartler;
 • malerør;
 • rulle eller børste
 • primerbakke.

Loftoverflademærkning

To-plan loft af gipsplader i køkkenet begynder at gøre med markeringen af ​​basisfladen.

Vi arbejder i denne rækkefølge:

 1. Ved hjælp af en laser måleenhed finder vi den laveste vinkel i køkkenet.
 2. Vi måler det ned i en afstand svarende til højden af ​​gipspladens loftsoverflade sænkning.
 3. Så overfører vi dette mærke til de andre hjørner ved hjælp af samme laserniveau.
 4. Ved hjælp af en lakledning forbinder vi punkterne i hjørnerne og slår af linjerne på væggene.
 5. På bundloftet tegner vi parallelle linjer med et trin på 40 cm. Her monteres PP-profilerne.
 6. Langs linjerne på loftet sætter vi prikker med et trin på 600 mm. På dette sted vil direkte suspensioner blive fastgjort til overfladen.

En sådan markering er nok til et loft på et niveau. Ved opbygning af tolagsbelægning på vægoverfladen tegnes to langsgående linjer, der hver især angiver et af niveauerne. På bundloftet, ud over at markere installationspositionerne på PP-skinnerne tegner de grænsen for tierforskellen. Det kan være lige eller krøllet.

Tip! For at gøre det lettere at tegne en buet linje, brug parringscirkler, hvis radius er bundet til midten eller hjørnerne af rummet.

Bærestativ installation og ledninger

Lejeramme af metalprofiler begynder at samle sig fra topniveauet.

Den er monteret i følgende rækkefølge:

 • PP-skinne fastgjort langs linjerne på væggen med dykker og skruer. Vi monterer fastgørelsesanordningerne i trin på 0,5 m. Ved installation af to-niveau systemer installerer vi guiderne i to rækker langs linjen i hvert niveau.
 • Ved markering på bundloftets overflade fastsætter vi direkte suspensioner. Hver ting er fastgjort til to dowel-negle. Perforerede dele af suspensionerne er bøjet ned.
 • Skær PP-skinnen over bredden eller længden af ​​rummet. Enderne af denne profil kommer vi mellem hylderne på guider på væggen. Vi fastgør PP-strimlens langsgående sider til de perforerede suspensioner med selvskærende skruer. Suspensionens dele, som strækker sig ud over skinnen, er bøjet opad, så de ikke forstyrrer installationen af ​​gipsvæg.

Det er vigtigt! Da alle langsgående PP profiler skal indstilles i samme plan, er de ikke først fikseret til suspensionerne. Suspensionens ører foldes simpelthen ned i underdelen, så den understøtter profilen. Efter justering af stillingen af ​​alle skinnerne på rammen er profilen fastgjort med skruer til ophængningen.

 • Vi fortsætter til installationen af ​​tværgående loftsstrimler. Elementerne skæres i et trin, med hvilket de langsgående lameller er installeret. Vi installerer delen mellem de langsgående profiler og forbinder dem med enkeltniveau stik. Vedhæft korte lameller, så suspensioner ikke behøver.

Fortsæt nu til samlingen af ​​den nederste del:

 1. Da vi allerede har fastgjort de vejledende profiler på væggene rundt om rummet, begynder vi at montere MO-skinnen langs grænsen for niveauforskellen. Om nødvendigt er elementet bøjet. For at gøre dette gør skære på samme hylde på samme hylde. Elementet er fastgjort med skruer til rammen på det øverste niveau.
 2. PP-profilen skæres i korte stykker på højden af ​​niveauforskellen minus tykkelsen af ​​PN-skinnen. Stykker er lodret indsat i MO-profilen, der tidligere er fastgjort på rammen. Afhængig af krumningen af ​​denne linje monteres stativene i trin på 10-30 cm.
 3. Bund til stativene på to-niveau-stikene monterer MO-stangen, som om nødvendigt bøjer i samme radius som topelementet.
 4. Nu er enderne af loftskinnerne, skåret til bredden af ​​den nederste del, indsat i sporene af PN-profilerne, som er fastgjort langs rummets væg og den nederste grænse af højdeforskellen. Midt i disse dele er monteret på suspensioner til rammen af ​​det øverste niveau.
 5. Hopperne i den nederste del er fastgjort på enkeltniveau stik.

Efter montering af rammen på bundloftet i plastikbølger lægger vi elektriske kabler til installationsstedet for belysningsenheder.

Installation af gipsplader og lamper

Monter først hele pladen i et hjørne eller en anden passende del af konstruktionen. Pladen er fastgjort med metalskruer til stålrammen. Det tilstødende element er sat til ende. Og stedet for docking bør falde midt i loftprofilen.

Det er vigtigt! Da PP-profilens vægbredde er 60 mm, skrues fastgørelsesanordninger omkring omkredsen af ​​de to plader i en afstand på højst 25 mm fra kanten.

Det er ønskeligt at gøre forskydningen af ​​støtfugen i rækkerne, således at de fire hjørner af sigøjnerens linjer ikke mødes på et tidspunkt. Skruernes hoveder er indlejret i materialets krop til en dybde på 1-1,5 mm. Monteringshøjden på fastgørelsesanordninger er 150 mm rundt om pladens omkreds og 250 mm i den centrale del.

I forbindelse med montering af gipsplader skærer vi huller i dem under lamperne. Installation af belysningsarmaturer udføres efter efterbehandling. Enheden uden en pære bringes ind i hullet og frigiver fjederklipene, som fastgør produktet i belægningen. Tilslut derefter lyspæren til ledningerne og sæt den i hullet på enheden. En fastholdelsesring er monteret på den indvendige diameter.

Overfladebehandling

Det er nemmest at male loftet fra gipsvæggen i køkkenet med indvendig maling. Som en finish kan du også bruge skumplader, vaskbar tapet, flise. Men først skal du forberede overfladen.

Sømmene mellem arkene er anbragt ved hjælp af serpyanka. Installationsstedet for skruerne er bare kittet. Efter at blandingen tørrer, er disse områder malet og belagt med en primer. Dette præparat er nok til fliser og vægpapir.

Hvis du planlægger at male loftet, er det efter det forberedende arbejde, der er beskrevet ovenfor, gipspladens hele overflade gipset, jorden og jorden i to lag. Basen skal være glat og glat, fordi eventuelle fejl kan ses gennem malingslaget.

Til køkkenloftet er der passende fugtbaserede maling baseret på akryl og latex eller silikone. Sammensætningen er bekvemt at påføre med en rulle. Det første lag er malet vinkelret på vinduets åbning i rummet, og det andet er parallelt med det. Før genfarvning skal det første lag tørre helt.

DIY loft i køkkenet: installationsfunktioner

I artiklen beskriver vi hvordan man monterer loftet fra gipsvæggen til køkkenet med egne hænder.

Vi vil forsøge at nævne de vigtigste mulige problemer og fejl under installationen, og samtidig vil vi overveje de vigtigste fordele og ulemper ved en sådan løsning.

Gipsvæg giver dig mulighed for at gøre loftet vilkårligt kompliceret form. Nok lofthøjder

Funktioner ved brug af gipsvæg i køkkenet

Lad os først begynde at finde ud af, hvad vi forventer af det materiale, vi har valgt i det rum, hvor vi skal begynde at arbejde.

værdighed

 • Gipsvæg gør det muligt at gøre loftet perfekt jævnt, selvom gulvpladerne er lagt med en hældning og forskydning.
  Endvidere vil mængden af ​​arbejde på tilpasningen af ​​loftet ikke være længere end.
 • Gipspladerlofter i køkkenet kan have en vilkårligt kompleks form og design. Det kan have forskellige farvezoner, der vælges af form og niveau, og det behøver ikke nødvendigvis kun at omfatte lige linjer.
 • Vandtæt gipsvæg, pr. Definition, er ikke bange for et fugtigt kendetegn ved et køkken.
  Mindre oversvømmelser ovenfra (og vi bør ikke glemme denne mulighed) vil heller ikke forårsage uoprettelig skade på vores loft.

Tip: Men hvis oversvømmelser ovenfra ikke er ualmindelige - er det stadig nødvendigt at holde på et strækloft, der holder vand, indtil du kommer hjem fra arbejde.

Billigere mulighed - loft af PVC-paneler på kassen af ​​galvaniseret profil. Efter oversvømmelsen er det nok at tørre det væk fra striberne.

Stretch loft kan spare vand fra hælde på toppen.

 • Suspenderede lofter til et lille køkken kan udstyres med soffits, der ligger på et hvilket som helst passende sted for dig. Derudover skjuler de med succes gaspibe, ventkanal og andre kommunikations øjne.

mangler

 • Uundgåelig for køkkenet, fører betydelige temperaturfald ofte til revner i leddene af plader af gipsvæg. Forstærkning af leddene hjælper dog normalt med at løse dette problem.
 • Hvis stræk- og slattedækket til et køkken vaskes pr. Definition i kraft af det anvendte materiale, vil et gipspladeloft til et køkken kræve et udvalg af passende belægning. Med vandemulsion vil sod og fedt kun vaskes sammen med en del af malingen.
 • Gipspladerne vil ligesom et loftsloft gøre rummet et par centimeter lavere. Brugen af ​​gipsvæg i Khrusjtjov eller Brezhnevka med allerede lave lofter er en tvetydig beslutning.
 • Endelig, hvis det er let at bygge et lathak eller et foringstryk alene, så kræver et gipsplankloft i køkkenet med egne hænder mindst en assistent. Ved mærkning og fastgørelse til loftet er det simpelthen urealistisk at holde et bredt ark alene uden at bryde det.

Kun et lille ark gipsplader kan fastsættes alene

Forberedelse til arbejde

Så alle indvendinger afvises, og vi forbereder os på at lave et loft på gipsplader til køkkenet.

Hvordan begynder du at forberede til denne begivenhed?

 • Generelt købes materialet til loftet baseret på loftarealet plus 15 procent til trimning.

Gipspladens loft vil dog uundgåeligt give mere end en procentdel af affald i arkmønsteret. Det er bedre at købe gipsvæg med et samlet areal på ark, der overstiger loftet med mindst 25 procent.

Heldigvis vil disse omkostninger i penge være små, netop på grund af det lille område i køkkenet.

 • Købte ark må ikke opbevares oprejst: de deformeres. Det er bedre at lægge dem på et plant gulv.

Gipsvæg er oplagret i vandret position.

 • For et kompleksformet loft er det bedre at bruge ikke-fugtighedsbestandig gipsvæg: det er meget lettere at bøje det og skabe buede overflader.
  Men for køkkenet med sine udsving i fugtighed betyder dette i fremtiden mange unødvendige problemer. Oversvømmelse ovenfra vil være i stand til helt at bringe et sådant loft ned.
 • Møbler lavet af spånplader som skov er absolut ikke det værd. Det er simpelthen ikke designet til at understøtte vægten af ​​en voksen.
  Men et par stiger eller enkle stilladser, slået ud af brædderne, vil være meget bekvemt.
 • Hvis dit køkken har afrundede hjørner mellem loftet og væggene, er det bedre at tilbringe et par timer med en perforator og fjerne runderne. Dette gør det muligt at montere loftet nogle få centimeter højere i køkkenet.

Tip: Som et alternativ kan du opbygge et gipspladeloft på flere niveauer, hvor omkredsen på lavere niveau vil være placeret armaturer. Køkkenets centrum bliver højere.

Dette loft vil ikke slå ned på gipset på kanterne

 • Hvis du har en stalinka med eksterne ledninger - glem ikke at demontere det, før du monterer batten.
 • Forsøg ikke at spare på en galvaniseret profil, og udskift den med en trækasse. Høj fugtighed i køkkenet og træet er inkompatibelt: kassen vil føre, og loftet sprænger.

Arbejdsordre

Hvordan laver man gipsplader til køkkenet?

 1. Marker niveauet for den nederste del af rammen. Vi sætter mærker i hjørnerne af køkkenet, vi slog af linjen mellem dem med et maleri snor.
 2. Fastgjort til væggen langs perimeterprofilerne UD. Skruer bør ikke være mindre end hver anden fod.

Opmærksomhed: Hvis du vil lave lofter med belysning - FØR du monterer profilen rundt om omkredsen, skal du lave sporene til ledninger.

 1. Efter at have besluttet retningen om at lægge arkene, skal du markere linjerne vinkelret på den, langs hvilken vi fastgør cd-profilerne. De skulle også være placeret ikke mindre end hver anden fod.
 2. Langs linjerne sætter vi igen hver halve meter fast parentes-suspensioner.
 3. Vi sætter CD'ens profil inde, uden at det er vedhæftet. Dens kanter er inkluderet i UD-profilen, der ligger langs omkredsen.

I første omgang er profilen simpelthen indsat i UD placeret langs køkkenets omkreds.

 1. Fold parenteserne, fjern profilens visuelle sag. Derefter strækker vi vinkelret på cd-profilerne med et eller et par tråde, der vil tjene som vejledning. For at strække tråden, drej et par skruer ind i profilerne på væggen.
 2. Fra næste fase afhænger af, hvordan vores hængende loft vil blive glat. Vi justerer CD-profilen med en tråd (eller to, hvis køkkenet er bredt og profilerne sager meget). Fastgør dem til beslagene på et eller to steder med små selvdrejende skruer (såkaldte lopper).
 3. Nu, når alle profilerne er placeret strengt på niveauet - kan du sikkert fastgøre alle profilerne på parenteserne. De frie ender af parenteserne foldes bare ned. Med samme loppe tiltrækker vi cd-profiler til UD.

De løse ender af beslagene vil skjule loftet

Her er sømmen tapet med forstærkningsbånd og pudset. Det forbliver at passere trowel net.

 1. Gipsplanklofter er malet med akryl- eller latexmaling. Før maling bliver loftet primet med primer eller den samme maling fortyndet 10 procent med vand.

Nyttige tips

Lad os endelig give os nogle tips, som kan være nyttige for dig på forskellige stadier af arbejdet.

 • I lige linjer er gipsvæg trimmet med en byggekniv og bryder ved kanten af ​​et bord eller en anden flad overflade.
  Bøjet overflade er bedre at skære med et elektrisk stiksav. I det andet tilfælde skal du beskytte resten af ​​lokalerne mod støv.
 • Plader af gipsvæg er ikke monteret butt men med et mellemrum på tre til fem millimeter. Det anbefales at fjerne en lille afskærmning fra arkets ydre overflade.

Mellem arkene skal der være et hul for kitt

Så gør gipsvæg buede overflader

 • Gipsplanklofter til køkkenet indebærer brug af indbyggede LED-lamper eller energibesparende lamper. Glødelamper kan smelte ledningerne: varmen, fordi der ikke er plads til at gå i et begrænset rum.

konklusion

Som du kan se, er der intet uhyre svært at installere et gipsplankloft i køkkenet. Alt arbejde kan gøres selv som en person, langt fra konstruktion.

Design, foto gipsplader lofter i køkkenet, gør-det-selv installation

En organisk del af det moderne interiør er loftdesignet. Loftet i gipsvæggen i køkkenet ændrer og udsmykker rummet, hvor alt efter statistik bruger alle de fleste af sit liv.

Takket være kvaliteterne og egenskaberne anvendes i dag gipsvæg i køkkenet overalt. Det er i stand til at modstå belastningen, modstandsdygtig over for fugt, par, tager let fancy former. Det er billigt gipsplader, og dets installation udføres på kort tid, for hvilket dette materiale værdsættes af bygherrer og designere.

Gipsplader lofter i køkkenet

Fordelene ved gipsvæggen i køkkenet

Hvorfor skulle du vælge ophængte lofter til køkkenet:

 • Nem installation. Ramme konstruktion og store arkstørrelser bidrager til hurtig omdannelse af køkkenet.
 • Gipsvæg betragtes som et miljømateriale, der kan anvendes under forhold med høj luftfugtighed og høje temperaturer. Det er modstandsdygtigt over for skimmel, svampe, fordi det "trækker vejret".
 • Suspenderet loft klare opgaverne med at gemme kommunikation og fejl i loftet.
 • Installation giver ekstra lydisolering.
 • Det suspenderede gipsplankloft ændrer den visuelle opfattelse af køkkenet, udvider den.

Funktioner af designet af køkkenet loftet

Før du går videre til en loftsinstallation, bestemmes følgende ting:

 • Formen og antallet af loftniveauer. Dette skal ske under hensyntagen til køkkenets størrelse, vægens højde og møblernes konfiguration. Der er enkelt niveau og flere niveauer lofter. For køkkenet er mere velegnet to niveauer, men hvis størrelsen af ​​rummet er stor, gør antallet af niveauer mere. Enkeltniveau er nemmere at bruge, installation kræver mindre materiale.
 • Type og farve af finishen. Loftet skal se harmonisk ud.
 • Belysning. De vælger lamperne, deres type, bestemmer om lysekronen er nødvendig, og hvordan belysningselementerne skal arrangeres mere effektivt.

Under alle omstændigheder skal designet af loftet af gipsplader i køkkenet være funktionelt og ikke bare smukt. Luftkanaler og kanaler er skjult under loftet. Beregn højden korrekt. Loftkonstruktionens indretning begynder med deres placeringer. Her ser spotlights og LED-striber perfekt ud.

Ofte i køkkenet bruger stræklofter i kombination med gips.

Køkkenbelysningsløsning

Gipsvæg tager fugtbestandigt - GKLV.

Design tips og tricks

Korrekt udvalgt design hjælper med at ændre køkkenets visuelle opfattelse. Hvis det er rektangulært og stærkt langstrakt, skal du ikke bruge rektangulære former ved bunden, men vælger snarere runde eller ovale.

Denne opgave hjælper med at løse belysningen. Køkkenet er opdelt i zoner - madlavning og spisning. LED og spotlight gør køkkenet spektakulært i mørket.

Hvis den klassiske version af interiøret, vælg derefter farveskalaet af bløde, fortrinsvis pastelfarver. Maling er bedre at købe matte. Til "techno" og andre moderne designs bruger glans maling af alle toner og farver.

Rammontering

Hvis du opretter et loft med dine egne hænder, så finder du en partner, fordi arkene er tunge og er forsynet med passende værktøjer. Du skal bruge:

Arbejdet begynder med markering af transportørens og styringsprofilen. For at gøre dette skal du bestemme det laveste punkt af det konstruerede loft. Dette gøres ved hjælp af et laserniveau, fortrinsvis.

I færd med at sørge for loftets højde under hensyntagen til installationen af ​​lamper. Hvis de tager et punkt, skal de have ventilation, og loftets rum skal være mindst 10 cm. Hvis en lysekrone er installeret, er 5 cm tilstrækkelig. Rammen sikrer komfort og pålidelighed af kabelføringen.

Guider er installeret rundt om loftets omkreds. Bærerne er installeret i trin på 60 cm, men de reduceres til 40 cm, hvis to niveauer er opfyldt, eller en tung lysekrone vil hænge. Profilskåret kværn eller saks til metal.

Gipspladeramme i køkkenet

Fastgør guider med dykker med en halv meter. Når samlingen af ​​guider er gennemført, fortsætter de til installationen af ​​lejeprofiler. I første omgang er de indsat i guider, og efter udjævning i suspensioner er de rettet. Den første er fjernet fra føringen med 10 cm. På denne måde forhindres den mulige deformation af gipsvæggen på grund af temperaturforskellen. Resten indstilles i trin på 60 cm.

Hvis det er nødvendigt, skal du installere tværstænger mellem de understøttende profiler. Installationstrin - 40 cm. Tilslut dem til profilen "krabber". Profilen er fastgjort til suspensionerne med selvdrejende skruer.

Gipsplader

Efter færdiggørelsen af ​​monteringen af ​​rammen gå til gipsplader beklædning. Ark er forskåret i størrelse.

Skær dem med en kniv på gipsvæggen. Det kan være almindeligt skarpt eller kontorligt. For det første skæres den ene side ind for at gribe en del af gipskernen. Derefter knækkes pladen og skæres til enden fra den anden side. Burrs rengøres med et plan og rengøres med sandpapir. Huller til lamperne er lavet således, at de ikke falder på rammelementerne. For at gøre dette skal du bruge møllen med den ønskede diameter og bor.

Facing gipsplader køkkenloft

Fastgør arkene med skruer, så hovedet er indlejret i materialet med 1 mm. I processen med at overvåge rigtigheden af ​​indgangsskruerne - installeres de lodret.

Loftfinish

Når monteringen af ​​loftet er fuldført, skal du starte den hårde overflade. Men før det skal du tørre støvet med en fugtig klud og jorden.

Dernæst sættes leddene, drejeskruer og sømme fast. Dybe sømme (anbefales uden undtagelse) forstærket med mesh.

Efter tørring, sandpapir og belæg kittet med en primer. Hvis det er nødvendigt, skal du anvende et ekstra udjævningslag af kittet, som vil blokere alle fejl og uregelmæssigheder. Efter tørring, sand det. Derefter anvendes primer igen. Når det er tørt, gå til den dekorative finish.

Loftsmaling, pasta over tapet eller andre materialer. Til maling er det bedre at bruge akryl- eller latex-sammensætninger med vanddispersion. Du bør ikke tage skinnende maling - de "giver ud" alle mindre fejl. Man bør huske på, at steder, der ikke er anbragt, vil kræve mere malingforbrug - flere lag.

Før påføring af malingsloftet skal primeres. Før lakering, dække med akryl primer.

Fotogalleri

Design af gipsplader lofter i køkkenet:

Den designløsning af loftet i køkkenet spil af lys er muligt med gipsvæg konstruktioner er let at udføre og smukke interiør kun GCR gør det muligt at realisere enhver drøm til virkelighed Delvis clearance loft område Enhver ikke-standard løsning er underlagt FCL er enkle og smukke par accenter på loftet vil gøre ethvert rum til et attraktivt loft af gipsplader med flere typer af inventar Gipsvæg håndter nemt opgaven med zoneinddeling plads Flere trin i loftet Fokus på midten af ​​loftet olochnoe belysning placeret i loftet gipsplader loft Smuk danner ideer Rektangulær slutter køkken vigtigste ting at vælge placeringen af ​​projektionerne Perimeter køkken dekoreret gipsplader Hvis køkkenet tillader, du kan gøre en massiv struktur for at øge pladsen, kan du oprette et loft på GCR

Gipsplader lofter i køkkenet

Vidste du, at loftet i køkkenet ikke kun er et element i indretningen, men også udfører visse funktioner? Denne del af rummet kan gøres nyttig og funktionel, hvis du opretter den ud af gips. Hvordan gør man det, og hvordan pladsen under loftkonstruktionen kan gøre en god service i køkkenet?

Suspended gipsplader lofter til køkkenet kan se sådan ud

Hvorfor er det værd at installere et gipsplankloft i køkkenet?

Gipsvæg er et byggemateriale, der blev opfundet i USA i det 19. århundrede. Det blev opfundet af Augustine Sacket, ejer af en papirfabrik. Derefter blev dette lærred kaldt en byggeplads og lignede en slags kage lavet af gips og papir. Materialet blev forbedret af ingeniør Clarence Utsman, der skabte en sådan gipsvæg, som vi ser det og anvender det nu.

Tip! I sammensætningen af ​​et ark gipsvæg er ca. 91% af massen optaget af dihydratgips, de resterende 9% er pap, stivelse og overfladeaktive organiske stoffer.

Strukturen af ​​gipspladen

Fysisk-kemiske egenskaber af gipsvæg

Gipsvæg kom til Sovjetunionen omkring 50'erne af det tyvende århundrede og er siden blevet brugt i konstruktion og design. Materialet er simpelt og nemt at bruge, relativt billigt og giver ikke blot mulighed for at færdiggøre (niveau) væggene, men det er også egnet til fremstilling af vindueskråninger. Det er ikke overraskende, at de begyndte at bruge gipsvæg til at skabe loftstrukturer, herunder multi-level og komplekse.

Typer af gipsvægge kanter

Typer af gipsplader ark

Materialet har et stort antal fordele, og det er derfor det er ideelt til fremstilling af loftet i køkkenet.

 1. Den vigtigste fordel ved gipsplankloftet i køkkenet er evnen til at skjule forskellige kommunikationer under den. For eksempel passer korrugeringen af ​​emhætten let under den og vil ikke ødelægge hele køkkenets udseende.
 2. Gipsvæg gør det muligt at oprette et loft, der er ideelt til et bestemt rum.
 3. I køkkenet, hvor der er spisestue og arbejdsområder, vil et sådant loft give dig mulighed for at tydeligt zone rummet. Den kan slås både ved hjælp af strukturens meget udseende, og ved hjælp af belysningsenheder, der installeres direkte på loftet.
 4. Når du installerer belysningen, kan alle ledninger også gemmes under et gipsvæg.
 5. En serie af pærer monteret i loftet struktur direkte over arbejdsområdet vil tillade dig at gøre uden yderligere belysning installeret på køkkenet.
 6. Gipspladens loft er egnet til økonomi reparation. Det er relativt billigt, og alle, der ejer bygningsværktøjer, vil kunne montere om ønsket.

Gipsplade Køkkenplade Design

Udformning af loftsplade lofter til køkkenet

Men gipsloftet har sine ulemper.

 1. Designet "spiser" mindst 7 cm af den samlede højde af loftet, hvilket er meget ubelejligt for små køkkener.
 2. Montering af loftet på gipsplader - det er ikke fem minutter. Du må muligvis bruge langt mere end en dag til at indsamle det helt.
 3. Når installationen er gennemført, vil loftet kræve efterbehandling, hvilket betyder yderligere tid og finansielle omkostninger. Afhængigt af typen af ​​udvendig finish kan designet blive vanskeligt at vedligeholde.
 4. Et sådant loft kan ikke lide fugt og vil ikke redde rummet i tilfælde af oversvømmelser ovenfra.
 5. Ved ukorrekt installation og ved langvarig brug kan der på steder, hvor der er sømme mellem plader af gipspladens overflade, knække.

På trods af alle manglerne er gipslofter dog en af ​​de mest populære typer loftoverfladebehandlinger. Han har mange flere fordele.

Gipsplader lofter i køkkenet

Typer af gipsplader lofter

Gipsvæg er så "plastisk" materiale, der giver dig mulighed for at skabe helt forskellige former, også i køkkenet. For at købe den nødvendige mængde materialer, de rigtige værktøjer og start installationsarbejdet, bør du bestemme, hvad dit loft vil se ud. Der er flere typer gipsplader loftsstrukturer.

Tabel. Typer af gipsplader lofter.

To niveauer eller tre niveauer

Vanskeligt eller udtalt

Multi-niveau gipsplankloft i køkkenet

Lidt nærmere på loftkonstruktionerne, der består af flere niveauer. Loftet i køkkenet kan laves ramme, diagonal eller zonal.

Ramme loft er den nemmeste måde at lave et loft på flere niveauer. Det er en overflade med et eller to trin langs omkredsen af ​​køkkenets vægge.

Tip! Forresten er et trin på køkkenets omkreds et godt sted at organisere yderligere belysning af rummet. Lygterne ser som regel meget organisk der.

Ramme gipsplankloft i køkkenet

Diagonalt loft er en konstruktion, hvor trinene i niveauerne er placeret kun på en af ​​siderne af rummet og strækker sig fra hjørne til hjørne. De udføres både perfekt jævnt og bølget.

Diagonalt flerniveau loft

Zone loftet giver dig mulighed for tydeligt at fremhæve arbejdsområdet eller spisepladsen. Hovedfasen vil understrege det. Resten af ​​loftrummet vil være fladt. Som regel er et sådant niveau ikke stort og massivt.

Zonal multi-level gipsplader loft

Designtips til små og store køkkener

Til loftet i køkkenet tilfredsstil dig i mange år og ikke virket besværligt, grimt, tungt, bør du nøje overveje dets udseende.

Når du vælger typen af ​​gipspladens loftstruktur og dens efterbehandling, er det vigtigt at overveje flere vigtige faktorer:

 • køkkenets størrelse og højde
 • generel indretningstilstand
 • behovet for yderligere belysningsudstyr
 • behovet for at bruge indretning.

Hvorfor være opmærksom på disse faktorer? Faktum er, at loftet af gipsplader med ukorrekt installation og efterbehandling ikke bare vil "knuse" - det vil se meget dårligt ud, og du vil bare ikke have tilfredshed med de foretagne reparationer.

Zoning kan gøres med et relief gipsplankloft

Her er et par tips, hvorefter du med stor succes kan udarbejde loftets design og gøre det perfekt.

 1. Brug til zoning rum spotlights.
 2. Skjul korrugerings- og andre køkkenkommunikationer under gipsvæggen.
 3. Til finish af et design brug materialer af lys nuancer - beige, creme.
 4. I små værelser er det bedre ikke at lave fremspring på loftet i midten af ​​køkkenet.
 5. Zoning rummet vil også hjælpe spillet med farve. Brug forskellige nuancer til dette.
 6. I store køkkener kan du oprette et svævende loft - i dette tilfælde ser det ud til, at en del af strukturen bare hænger i luften (monteringen er ikke synlig).

Advarsel! Husk, at i et lille køkken vil omfangsrige design på flere niveauer se meget dårligt ud. Det er bedst at lave loftet på et niveau eller til at udarbejde rammeversionen af ​​loftet på gipsplader.

Loftinstallation

Når du har besluttet på designet af loftet på gipsplader i køkkenet, kan du fortsætte til installationen.

For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer, hvis opkøb skal være på forhånd:

 • Punch;
 • shurupofert;
 • målebånd;
 • konstruktion laser niveau;
 • stigen;
 • en kniv;
 • mærkning blyant;
 • spatel.

Værktøj og materialer

Video - Tørvægsværktøj (grundlæggende sæt)

De materialer, du har brug for til at lave et gipsplankloft:

 • gipsplader;
 • anker kiler til loftet;
 • metalprofiler CD og UD;
 • suspensioner, trækkraft
 • kitt og primer, efterbehandling materiale;
 • forseglingstape, separationsbånd, serpyanka;
 • skruer til metal og gipsplader;
 • plug;
 • profilforlængere, krabber til ophængte strukturer, lopper.

Gipsvægsprofiler

Også i forvejen, køb belysningsarmaturer i den nødvendige mængde og ledninger for at forbinde dem til det elektriske netværk.

Ordren for installationen af ​​et to-niveau loft.

Trin 1. Lav en detaljeret plan for fastgørelse af alle de strukturelle elementer. Det vil lette arbejdet og give dig mulighed for at beregne det krævede antal fittings og materialer.

Suspended ceiling layout

Trin 2. Arbejdet begynder med opmærkning. Ved hjælp af roulette måles den laveste vinkel i køkkenet, fra bundloftet ned mærke på den nederste kant af det første lag (ca. 10 cm). Lav de samme mærker på andre hjørner. Bestem niveauet på dem ved hjælp af et laserniveau.

Niveau 1 Layout

Brug af laser niveau til markup

Trin 3. Forbind de punkter, der er markeret i hjørnerne, med en linje omkring køkkenets omkreds. Til dette er det praktisk at bruge den såkaldte tailing cord.

Beater Cord KAPRO 215

Trin 4. Monter UD-guideprofilerne langs den drevne linje med dowels. Lav huller til profiler ved hjælp af en perforator. Glem ikke at forstærke hver profil langs kanterne i en afstand på mindst 10 cm fra hver ende.

Installation af profiler til gipspladerlofter

Advarsel! Før du fastgør profilerne, lim dem med en forseglingstape.

Profil limet med forseglingstape

Trin 5. Overfør til loftet den del af din ordning, hvor de vigtigste profiler under loftet er markeret. Trinet mellem parallelle markeringslinjer er ca. 40 cm. Vinkelret på dem, lav mærker på de steder, hvor bøjlerne vil blive installeret (trinet er ca. 50 cm). På samme tid skal du installere ekstreme suspensioner i en afstand af 25 cm fra væggen.

Trin 6. Start installering af suspensioner. Skru ankrene ind i loftet, fastgør den suspenderede struktur og bøj dens ender, så den ikke har fri afspilning.

Suspensionsmontering (her - vibrationsdæmpere til lydisolering)

Trin 7. Installer profilerne på den forberedte struktur, skru dem til suspensionerne med selvdrejende skruer - først kanterne, så den midterste. I dette tilfælde skal profilerne fastgøres på den ene side af loftet og derefter på den anden trin for trin.

Tip! Længden af ​​hele profilen skal være mindre end længden af ​​køkkenet med ca. 2 cm. Korte profiler kan tilsluttes ved hjælp af specielle stik. Husk at leddene i flere profiler i dette tilfælde ikke skal være på samme niveau.

Trin 8. Sæt jumperne mellem profilerne ved hjælp af krabber. Installer hoppere på de steder, hvor der vil være ledd af plader af gips.

Fastgørelse af støtteprofilen af ​​rammen af ​​det hængende loft

Trin 9. Gør alle ledninger, fordi du ikke kan gøre dette trin efter plastering. Rør ledningerne til armaturerne og test hele netværket til drift.

Trådene i det korrugerede rør kan være bundet til suspensioner eller guider.

Eksempel på installation af ledninger i rammen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer

Tip! For ikke at efterfølgende søge efter monteringsstedet for lamper, kan de præ-mærkes på plader af gips.

Trin 10. Begynd at installere gips. Før dette skal det behandles - skåret i en lille vinkel langs kanten af ​​hvert ark. Dette er nødvendigt for at forbedre resultaterne af putty i fremtiden. De indsatte ender af ark behøver ikke at trimme.

Ifølge Knauf-teknologien skal den afskårne kant være i en vinkel på 22,5 grader for at den samlede vinkel af arkene skal være 45 grader i alt.

Trin 11. Sæt arkene ud fra hjørnerne af rummet med selvdrejende skruer med et trin på 20 cm. Sørg for, at arkene er indstillet til "run-away".

Monter gipsvæggen i loftet

Tæpper loftrammen med plader af gipsvæg

Sekvensen af ​​handlinger, når man skærer gipsvæggen

Advarsel! Heads of self-tapping skruer bør ikke bøje sig, de skal drukne på et ark med gipsvæg med nogle få millimeter.

Trin 12. Når du har beklædt hele loftet, fortsæt til installationen af ​​andet niveau. Strik to tråde fra hjørne til hjørne af køkkenet, så de skærer hinanden. Så finder du midten af ​​loftet. Det er fra ham og begynder at afsætte lige afstande for at bestemme grænserne for loftniveauet. Det er, nu trækker du markeringen, som vil blive brugt til at montere profiler til en anden tier.

Eksempel tegning til installation af et gipsplade loft på flere niveauer

Trin 13. Skru ledeprofilen langs den markerede omkreds. Gentag trin 2, 3, 4 og fokusere nu på andet niveau.

Trin 14. Skær nu cd-profilen i segmenter af længden, som du planlægger at installere andet niveau. Dette er samme længde som afstanden fra det første niveau til den anden vejledningsprofil, monteret på væggen. Skær ud specielle "tunger" på den ene side af segmenterne, skære siderne af profilen.

Trin 15. Sæt segmenterne ind i profilen, forstærket på UDs første trin i en afstand på ca. 5-6 cm. Styrk dem ved hjælp af selvlukkende skruer - "lopper".

Trin 16. Sæt en anden guideprofil over de hængende sektioner.

Laserniveauet letter i høj grad processen med mærkning og installation af et to-niveau gipspladloft

Eksempel på installation af det andet niveau af et to-niveau gipsloft

Trin 17. Forbered segmenter af cd-profiler, der er lige lange i forhold til afstanden fra den resulterende mini-ramme til væggen, og installer dem, så de sikres dem med "lopper".

Trin 18. Sæt rammen med gips.

Andet niveau gipsplader gipsplader

Tip! For at gemme materiale skal du ikke skære den del af det første niveau, der er skjult under den anden.

Trin 19. Lav huller til armaturerne ved hjælp af en kutter med den nødvendige diameter eller en forstærket papirvarerkniv. Installation af armaturer bruger efter færdiggørelse af gips.

Skær et hul til lampen

Video - To-niveau loft med afrundede sider

Loftfinish

Nu kan du begynde at afslutte loftoverfladen. For at gøre dette skal du omhyggeligt behandle med en primer og lappe alle leddene, også bruge et serpyanka tape og derefter igen smøre alle uregelmæssigheder, inklusiv skruens indskæringspunkter.

Det er kun for at fuldføre overfladebehandlingen. Hvad er gipsvæggen til at dække, så loftet i køkkenet så harmonisk ud, var smukt og tjent i lang tid?

 1. Du kan male gipsloftet med akryl, latex, vandbaseret maling.
 2. Du kan indsætte loftet tapet til maleri, eller du kan kombinere disse to typer af finish.
 3. Ikke dårligt udseende og dekoration med dekorative gips.

Advarsel! Glatte maling kan kun anvendes, hvis loftet er helt fyldt. Ellers vil alle uregelmæssigheder være synlige.

Smukt gipsplankloft

Master klasse. Sådan laves en figur med lav højde på et gipsloft

Figuren udføres ved det indledende niveau af loftet af gipsplader, fremstillet i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne teknologi.

Start markeringen, markere midten af ​​rummet. Dette er nemt at gøre ved at trække ledningen fra hjørne til hjørne og markere midten ved at krydse linjerne.

I stedet for mærket, der angiver midten, kommer vi ind og indsætter dowel. Næste har vi brug for et improviseret kompas. Til dette har du brug for et stykke UD-profil, som erstatter det med os. Vi skærer profilen af ​​den ønskede størrelse og borer huller, afstanden mellem dem vil være vores radius.

Skru i midten af ​​rummet, som vi fandt, skrue igennem et af hullerne i profilen og træk en cirkel på loftet ved at indsætte en blyant i det andet modsatte hul.

Således skal du lave to cirkler. Dernæst anvender vi et rektangulært layout. Det er bekvemt at anvende ved at strippe med farvet kridtpulver.

Vi trækker på markeringen vores fremtidige mønster.

Dernæst skal vi udfylde markeringen med et ekstra lag gipsvæg (s 2 lag hvert trin). Lag limes med hvid lim. På bunden, foringslag, kan du bruge stykker og gipsbeskæring, ikke meget omhyggeligt at passe dem til hinanden, men her skal det andet lag gøres godt.

Nu er den sværeste og afgørende del af arbejdet installationen af ​​taggrunde. Til dette har vi brug for dette værktøj. Dette så i den universelle stusla. Det kan vippes i næsten alle vinkler. Klippet er glat, præcist og lidt groft, hvilket forbedrer vedhæftningen med lim.

Trimming starter fra de indvendige hjørner. Vi skærer profilen med en kant og en side, skåret ved 45 grader. Påfør lim og indsæt i hjørnet af vores gipsvægskonstruktion.

Vi gør som vist på billedet.

Lim det tilbagevendende stykke af profilen. Langs linjen skal du dividere vinklen af ​​figuren halvt for øjet, og skær langs kanten af ​​profilen med en kniv.

Fortsat profil klistermærke. Vi lim den næste del af figuren i spænding, for dette er det nødvendigt at desuden fastsætte profilen med skruer. De kan vrides med en hul i profilens krop, så det ikke længere kan tage ud, men at sætte huller, det vil desuden beskytte os mod revner eller klæbemidlet af klæbemiddel fra gipsvæggen.

Ligesom i det foregående tilfælde skærer vi profilen på plads og fortsætter etiketten. Som et resultat kommer denne figur ud, som efter maleriet vil dekorere dit værelse.

Den færdige figur af lav højde.

Hvordan man laver et loft af gipsplader

I denne artikel finder du detaljerede trinvise instruktioner til installation af et gipsplankloft med dine egne hænder! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man putter gipsplankloft.

Loftet af gipsplader i køkkenet er en af ​​de bedste finish til dette værelse. Det er dog bedre at belægge gipsvæg med maling, så du kan vaske det regelmæssigt. Baggrunde og gips kan ikke lide vand, og loftet i køkkenet er ofte udsat for damp, og fedtstænk falder ofte på det. Vælg derfor de mest praktiske materialer til efterbehandling, for ikke at komplicere dit liv.