Hus i haven

For nylig er gipslofter meget populære. Mange mennesker, der laver reparationer, vælger dette materiale. Og det er ikke overraskende. Et sådant loft har trods alt mange fordele. Hvorfor er han så attraktiv?

For det første vil et sådant loft lukke alle sømmer og uregelmæssigheder af pladerne uden stor indsats. Det vil sige, du behøver ikke at gipse loftet for at gøre det glat. For at installere loftet er det nok at samle rammen, fastgøre gipsplader til den, gennembore og male den eller lim den med skumplader. Dette gælder især for meget fremtrædende uregelmæssigheder.

Fordelen er også, at installationen ikke kræver specielle komplekse værktøjer. Ark skæres med en kniv og skrues på rammen med en konventionel skruetrækker. Med sin hjælp er rammen selv oprettet.

For det andet er det muligt at lave et smukt og usædvanligt loft med flere niveauer og forskellige mønstre fra gipsvæg. Det ser altid interessant ud, og med det rigtige flow kan du visuelt udvide rummet, give det sin egen stil. Bøjning gipsvæg er ikke let, men muligt, hvis du kender nogle tricks.

For de mennesker, der ikke kan lide lysekroner, vil et sådant loft simpelthen være en god løsning, da du kan installere forsænket lys uden problemer og installere LED-strimler. Det vil se moderne, originalt og smukt ud.

For det tredje kan du ved hjælp af gipsvægge oprette nicher, specielle designs, hvor du kan skjule ledninger, kabler og meget mere. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at lurke loftet for at fjerne alt unødvendigt der.

For det fjerde er gipsvæggen absolut ikke sundhedsfarlig, da det er et miljøvenligt materiale. Et almindeligt ark (dvs. ikke-ildfaste, ikke-vandtæt) består kun af pap og gips.

For det femte har gipsvæg en meget god lydisolering. Ikke længere nødt til at lytte til også støjende naboer ovenfor. Også dette materiale har god varmeisolering.

Og selvfølgelig er den utvivlsomme fordel den lave pris på et sådant loft. Dette gælder især når man opretter et loft på flere niveauer. Som du ved, er loftet på flere niveauer mange gange dyrere.

Men med alle sine fordele har gipsplankloftet nogle ulemper, der skal løses.

For det første er en stor ulempe reduktionen af ​​rummet. Rummets højde vil falde med mindst 6-10 cm med kun et loftniveau. Det vil sige, denne mulighed er kun egnet til de værelser, hvor der er relativt høje lofter.

For det andet er gipsvæg et ret skrøbeligt materiale, der kræver særlig pleje under transport og drift. Sprækket ark kan ikke gendannes.

For det tredje kan ikke alle lave et sådant loft. Det er bedre, hvis fagfolk, der kender hele teknologien til dets oprettelse, vil være involveret i det. En ukorrekt monteret ramme, som gipsvæg skal monteres på, et utilstrækkeligt antal profiler og / eller bøjler kan føre til at sænke loftet og endda falde sammen.

Selv ved at kende installationssekvensen grundigt, er det umuligt for en person at klare store ark, der er brug for hjælpere.

For det fjerde er ulempen ved, at et sådant loft ikke har vandtætte kvaliteter. Derfor er det bedre at nægte et sådant loft, hvis der er risiko for oversvømmelse fra naboerne ovenfor, såvel som når man vælger et loft på badeværelset. Når vand kommer ind, svulmer gipsvæggen op og falder sammen, selv om der også er en vandtæt version af den. Konstant fugt er farlig. Gipsvæg absorberer fugt fra luften, dens vægt stiger, hvilket kan medføre strukturfejl.

Kende alle fordele og ulemper ved gipsvæg, kan du absolut ikke anbefale det eller ikke anbefale det. Alt følger af analysen af ​​et bestemt rum.

Sammenfattende kan vi sige, at der er flere plus i loftet af gipsplader end minusser. Med passende montage teknologi, vil et sådant loft tjene i lang tid og vil glæde med dets udseende.

Hvilke lofter er bedre: stretch eller gipsplader, hvordan man vælger anmeldelser

Hvorfor foretrækker gipsvæg og vinyllofter?

Faktum er, at ved hjælp af gipsvæg og vinylfilmlofter kan du bygge et loft, der helt gemmer alle uregelmæssigheder i loftet. Desuden er der ved brug af monteringsstrukturer let flere niveauer og glatte overgange, hvilket giver yderligere forbedring.

Ved hjælp af sådanne lofter er spotbelysning installeret. Og en anden egenskab af lofter er en unik indretning. Spilfarver, mønstre, overføringsapplikationer - alt dette giver en ekstra charme til det renoverede værelse.

Ud over det faktum, at vinyl og gipsplader har mange til fælles, har de også forskelle. Det vedrører installationen, selve materialet og dets styrke. For detaljer er det nødvendigt at sammenligne disse to strukturer og identificere deres positive og negative sider.

Gipsplankloft

Gipsvæg er en miljøvenlig komposit, som er en blanding af pap og gips. Monteret på profilrammen. Ved hjælp af gipsplader er loftet installeret på kort tid. Dette materiale bøjer let og tager formodede former.

Gipsplankloft

Blandt fordelene finder du:

 1. Lav pris Omkostningerne til et suspenderet gipsplankloft er meget billigere end en strækning.
 2. Gipsvæg - dette er det materiale, der kan konstruere både en professionel og amatør. For dets arrangement kræver ikke særlig teknologi, kan installation ske selvstændigt.
 3. I loftet af denne type er det muligt at installere næsten enhver belysning.
 4. Gipsplader er holdbare og holdbare.
 5. Gipsvæg er selv et åndbart materiale, der giver dig mulighed for at maksimere komforten i et mikroklima.
 1. Gipsloftet er ikke vandtæt. Ved den mindste oversvømmelse af naboer er den deformeret.
 2. Gipsplader er en tung konstruktion, det er ret svært at samle det selv.
 3. På det tidspunkt er det monteret meget længere.
 4. Det tager meget længere tid at afmontere gipspladerlofter end at strække vinyllofter.
 5. Ved valg af gipsplankloft er det umuligt at anvende applikationer, fotografier, forskellige mønstre.
 6. Efterbehandling nødvendig. Sætter sømme på, maleri.

Rådet. Hvis du vælger et loft til at skjule svejsesømme eller andre "gennemsigtige" formationer, så er det bedre at vælge et gipsplankloft.

Vinyl stræklofter

Vinyl stræklofter er en film. I rækkefølge af et sådant loft for installation er den specielle klud lavet. Det kan være lavet af fløjl, glans eller matfilm.

 1. Til installation af brugt klud til den ønskede størrelse, vil sømmen på loftet ikke.
 2. Letvægtsdesign.
 3. God vandafviselighed. I tilfælde af oversvømmelse af naboer fjernes væsken gennem et specielt rør. Efter loftet er genoprettet uden skade.
 4. Ved korrekt drift er levetiden 20-25 år.
 5. Stort udvalg af farver, mønstre, applikationer. Muligheden for at anvende et foto.
 6. Muligheden for at reparere mindre skade tæt på væggen.

Ulemper ved vinyllofter:

 1. Installation kun ved hjælp af specialudstyr.
 2. Det forringes let, når temperaturen falder.
 3. Vinyl - et af de dyreste materialer til hævede lofter.
 4. Lang produktionstid. Dette gælder især for modeller med et billede til ordre.
 5. Filmlofter er nemme at beskadige, når møblerne omstilles. De er genstand for deformation med skarpe genstande. Derfor skal de være så forsigtige som muligt.

Hvilket loft skal man vælge for hjem og lejlighed?

Et entydigt svar på dette spørgsmål kan ske ved at læse de ovennævnte punkter. Hvis du ofte oversvømmes af naboer, eller hvis du vil have dit loft dekoreret med et mønster, skal du bruge filmlofter.

Fra gipsvæggen i loftet kan du lave forskellige mønstre, niveauer

I andre tilfælde skal du vælge gipsvægskonstruktion eller en kombination af gipsvæg og spændingsstof.

I et privat hus kan installeres og gipsplader lofter. Oversvømmelse fra naboer udelukket. Kun det skal tages i betragtning, at valg af farver og muligheden for at anvende et mønster for sådanne lofter er begrænsede. Men med hævede lofter af denne type kan du bruge næsten ethvert punkt og hovedbelysning.

Loft Anmeldelser

Et par rigtige anmeldelser fra internettet fra dem, der allerede har etableret lignende lofter:

Sergey, Samara. "De installerede gipsplader i deres hjem. Monteret sammen med min bror. Det viste sig meget billigere stræk. Styrken af ​​åbningskampagnen gik forbi. Godt Nytår til alle! "

Lyudmila, Ivanovo. "Vi har franske lofter i hele lejligheden, herunder badeværelse og toilet. Håndtere fugt. Naboer har endnu ikke stokket, men jeg tror det vil koste! "

Maxim, Kolomna. "Lofter blev installeret i hele huset. Men på badeværelset besluttede at få en film. Der er stadig fugt. Udseendet er elegant. Fra den gamle skilsmisse på loftet er der ikke noget spor. "

På trods af anmeldelser og anbefalinger om valg af lofter vælger hver husstand et design for sig selv. For nogle er den afgørende faktor prisen, og en person er bekymret for designbeslutningen. Derfor, inden du træffer et valg, skal du kende dig i detaljer med forslag fra et bestemt firma.

Lofter - gipsvæg eller stræk?

God eftermiddag Vi planlagde at lave lofter med pletter + en lille lysekrone (+ måske en bar med lamper). Værelse 17 m med delvis nedrivet skillevæg + en korridor støder op til rummet. Der var et spørgsmål - gipsvæg eller stræklofter? Til fordel for gipsvæg tror jeg, en mere fleksibel tilgang til det mulige design af loftet (skåret langs omkredsen 5 cm fra væggen, til gardiner, for eksempel mv.) Mod gips - ikke sikker på at arbejderen lavede sådanne lofter, til fordel for spændingshastighed og arbejde med kontoret, som har specialiseret sig i dette. Til priserne ved jeg ikke forskellen. Jeg vil gerne høre en mening.

Usikkerhed i arbejdet er ikke minus loftet for GCR. Hvis din arbejdstager er usikker, skal du ansætte specialister. I andre forhold, såvel som i andre retninger. Plus, stræklofterne kun én - installationshastigheden, alt andet GKL afbryder på hovedet, hvem vil ikke sige det. Spørgsmålet om pris: prisen på materialet med spændingsarbejde - det er det du lærer under forhandlingerne. Resten kommer i gang med beregninger til installation af lamper mv. GKL lofter - konstruktivt, som kan ændres, hvis det ønskes, i fremtiden, det vil sige tilføje eller trække indbygget i, ja eller bare ændre design, form, farve, finish. Og prisen (jeg taler ikke om, hvad Gud har gjort for "Pisot" -rotler) af åbenlyse grunde er højere end rammen, plader af gipsplader, tørblandinger, maling osv., Men ikke meget. Plus, et sådant loft er ingen lydbarriere og en let "varmeakkumulator", og den "trækker vejret". Du kan ikke være bange for sin sikkerhed og kun ridset, i modsætning til stoffer. Noget sådan her.

Stræklofter kan sikkert demonteres og også tilføjes eller trækkes indbygget udstyr, hvis stræklofter er lavet af montører med erfaring, som er venner med hoved og arme, vokser fra hvor det skal være. Forresten er der en ny type lofter, der perfekt skaber akustiske forhold.

Nej, ikke om stigende. Perforeret strækloft. Ved du ikke om Denis om dette?

:) perforeret er ikke nyt. I 10 år har jeg gjort det :) Og skyvende innovation er næsten ikke så gammel. Men det er ikke meningen.

Ingen kommentarer. Kun GCR. Og dem, der propagerer og annoncerer stræklofter, er enten "skyndte" dem, der ikke giver en skam. hvad der vil ske efter dem, eller distributører-sælgere-reparatører-efterbehandlere.

Kom igen. Og du er ikke forhastet til at rose din sump? Med samme præcision kan man sige om dig. Vær forsigtig. Må ikke fornærme kolleger. Alt i en pool ledes vi.

Så interessant. Hvem ville ikke sige det. Gipser hvor meget vand kan modstå? At varme op din viden.

Petra spænding vil komme ud 1000 p kvadratmeter materiale med arbejde. Hvor meget vurderer du prisen på hl? Så tænk for den forskel, at han kan investere i normal lydisolering.

Denis, er det nødvendigt at have en sådan lydisolering, hvis du tager en perforeret? og generelt er det meget dyrere end normalt? Stof eller PVC? Nedenfor er en rædselsfilm om svingning - det kan være perforeret, det trækker ikke så meget.. men sandsynligvis kan der være støv der akkumuleres der.

Hej Peter! Jeg vil kalde dig fordele og ulemper med PVC, stof og gipsplader lofter. 1. PVC, stof og gipsvæg - hvordan man ikke vrider dette er kemi. 2. Tøj og gips kan ikke redde dig fra en oversvømmelse ovenfra. 3. PVC-lofter kan ikke alle gøre hvad dit hjerte ønsker. 4. Og du har ret PVC stræklofter laves igen og igen alt afhænger af mange faktorer, hvoraf den ene er væggen. Hvad du beskriver kan være lavet af PVC lofter. Hvad angår priser, her igen er der mange faktorer, der påvirker prisen. 1 - Høje lofter, der har alle certifikater, er dyrere (hvis du pludselig skærer eller revet loftet, afviger højkvalitets lofter ikke længere, lavkvalitets dem og omvendt er billigere, udover lavtliggende lofter har en heterogen masse, som senere bliver til huller og derefter går 2 kontorer og dumme piger ledere, du er en voksen, og du bør forstå, at ingen vil gøre det gratis, alle omkostninger går til loftprisen. Dette er situationen på strækmarkedet. Interessant kan du læse mere på hjemmesiden www.elitdiz.ru Hilsen Anastasia

Nastya kan du høre dig selv? Det faktum, at nogen fortalte dig eller du læser et sted betyder ikke, at du forstår, hvad du skriver om.

Jeg har lavet stræklofter i 10 år. Så jeg ved og forstår hvad jeg siger og skriver. Og jeg lyver ikke til folk, og hvad jeg udtrykt med tillid kan jeg sige, at det er sådan

Forresten har jeg rigtige certifikater og testprotokoller samt ekspertise, hvor alt klart er angivet, hvad der er og hvad der ikke er i PVC-film. Og endnu et vigtigt punkt, der var ingen klager, og der er stadig, i modsætning til dig, Denis.

Jeg spekulerer på hvilke klager over mig? Og hvor? :) Certifikater er gode. Det er vigtigt at du forstår. Jeg forsøger ikke at sværge på dig. Og at forstå. Hvor er sandheden og hvor er det ikke helt :) Det sker, at folk er forkerte :) Under alle omstændigheder er sandheden født i en tvist :)

Nastya, stof kan være med bøjninger, skarpe hjørner? og hvor sandsynligt er det at de (når de passerer vand) helt akkumulerer støv? Vil det vinge som i en horror film nedenfor?

Darya hej! Du kan lave lofter på flere niveauer. Stoflofter kan være med bøjninger, MEN uden rette vinkler (multi-level), fordi når man går fra et niveau til et andet i nærværelse af rette vinkler, dannes folder, som aldrig går overalt. Stoflofter samt PVC (film) begrænser vand, kun stoffet efter 36 timer begynder at passere vand, men ikke hele vandstrømmen, der ligger bag loftet. Det vil stadig dryppe. Men røde pletter vises på stoffet. Ærligt sagt, hvordan man fjerner dem, ved jeg ikke. Med PVC lofter, ja jeg ved det. Stoflofter er imprægneret med antistatisk middel, derfor støder ikke støv. Når det drejer sig om fladning, hvis det blæser fra leddene mellem pladerne, så vil vævets loft vrimle, hvis det ikke gør det, vil der ikke vente på dig. Konklusion: 1. Gå gennem bundloftet, zapenit, dækker alle revner, for ikke at gå udkastet mellem bund- og stofloftet (dette gælder også PVC); 2. På stof og PVC støder det ikke; 3. Det er muligt at lave lofter på flere niveauer såvel som fra PVC-stof, kun uden rette vinkler for at undgå dannelse af folder; 4. Fabric lofter holde vand i 36 timer, så begynder at dryppe fra stoffet. PVC holder vand tilbage længere. Held og lykke til dig Daria.

Der er mange oplysninger på internettet. Er det for sent at være opmærksom på at studere problemet? Vil du have en gratis konsultation med det samme?

Hvilken slags loft er bedre: stretch eller gipsplader?

Stretch loft er et af de mest æstetiske lofter, som bruges i moderne reparation. Det kan være helt glat, krøllet eller multi-level. Han gemmer også fejlene i det foregående loft. Strækloftet er lavet af PVC-film, som har et meget smukt udseende.

Vi beskriver installationen af ​​strækloft:

 • Installation af metalprofiler omkring rummets omkreds;
 • Montering af klud på rammen.

Alt! - loftet er klar Faktum er, at før du installerer kluden, opvarmes den først med en gasbrænder. Efter installationen køles det ned og bliver helt fladt og glat.

Tid: For en specialist tager dette arbejde 3-4 timer.

Overvej nu gipspladens lofter. Ikke så længe siden blev det meget fashionabelt at lave præcis denne type loft. De kan også være multilevel, krøllede eller simpelthen helt flade. Hvad er deres fordel?

I sovjetiske tider blev lofter lavet af smalle gulvplader. Ofte dannede pladernes ledd uregelmæssigheder i loftet, og det så ikke æstetisk glædeligt ud. For at lave et lige loft brugte håndværkerne gipsblandingen. Men med fremkomsten af ​​gips er denne procedure meget lettere.

Vi beskriver installationen af ​​loftet på gipsplader:

 • Montering af rammen omkring rummets omkreds (til dette formål anvendes metalprofil eller træbjælke);
 • Montering kasser på den installerede ramme;
 • Gipsplader
 • Rust efterbehandling med forstærkede bånd;
 • kit;
 • Stripping (slibning);
 • Maleri.

Tid: En god specialist vil gøre dette arbejde om 3-5 dage.

Overvej fordele og ulemper ved begge designs:

Plusser gipsplankloft:

 1. Muligheden for reparation i tilfælde af mekanisk skade;
 2. Modstandsdygtig over for mekaniske skader
 3. Muligheden for malerier i forskellige farver;
 4. Designændring med det færdige loft.


Plusser strækloft:

 1. Hurtig installation;
 2. Mulighed for enheden af ​​en blank overflade;
 3. Muligheden for at tegne et billede;
 4. I tilfælde af oversvømmelse kan det modstå op til 200 liter vand;
 5. Modstandsdygtig mod deformation.


Cons gipsplank loft:

 1. Snavs under installationen;
 2. Når deformeres
 3. Lang installationstid.


Stræk loftet cons:

 1. I tilfælde af mekanisk skade kræves udskiftning af hele nettet.
 2. Meget bange for skarpe genstande;
 3. Manglende evne til at ændre farver.

konklusion:

Når man vælger den type loft, man ikke kender alle nuancer. Nogle mennesker tror, ​​at gipsvæg og spændingsstrukturer lugter dårligt, andre - at de er kortvarige og andre - at de har en dårlig effekt på helbredet. Drej din tvivl - gipsplank og stræklofter lugter ikke, må ikke skade sundhed, men på bekostning af holdbarhed er spørgsmålet kontroversielt. For eksempel, i en ny bygning anbefaler det stræklofter, da huset krymper og gipslofterne senere vil knække, hvilket ikke vil ske med spændingsstrukturer. Hvis der er små børn i huset, så kan man ikke tænke på en gipsvæg bedre, fordi strækloftet med et lille hul vil bryde endnu længere. Strækloft kan tørres af med en fugtig klud, men gipsplader kan males i en anden farve. Når du vælger et loft, skal du følge disse enkle regler, og du vil have et hus, hvor det er behageligt at leve.

Optag navigation

Gipsvæg Loft, fordele og ulemper

Gipsvæg Loft, fordele og ulemper

Gipsplankloft - det bedste valg. Ikke alle har råd til dyre materialer, så reparation af loftet ved hjælp af gips ville være den bedste løsning. En række designløsninger ved hjælp af gips er simpelthen fantastisk. Gipspladens loft har ubestridelige fordele, men der er også ulemper.
Jeg inviterer dig til gruppen på Subscribe.ru: REPAIR LEJLIGHEDER, NØDVENDIG RÅD, HUS OG FAMILIE

gipsplankloft

Når vi udfører reparationer, tænker vi altid på omkostninger og anvendelighed af byggematerialer, hvorfra en lejlighed eller et hus bliver renoveret.

Herudover er reparationen af ​​loftet uundværlig, og derfor opstår problemet med at vælge et loftbeklædning på en eller anden måde. Blandt de mange typer lofter er den bedste løsning i forhold til pris / kvalitet forholdet et gipsloft. I den forrige artikel kan du lære at dekorere loftet med gips.

Gipsvæg Loft, proff

Gipspladens loft har flere fordele.

 • Den første af disse er materialets miljøvenlighed. Forstærket fiber, gips og pap er råmaterialet til fremstilling af loftbladet. I kombination har de ikke skadelige toksiske stoffer, der kan påvirke den menneskelige tilstand negativt.
 • For det andet har gipsvæg gode lydisoleringskvaliteter. Hvis du konstant keder dig over dine nabos støj og trampe, så er et sådant loft den perfekte løsning på problemet.
 • Derudover har loftet på gipsplader brandfaste kvaliteter, der beskytter hjemmet mod en mulig brand.

Forskellige designløsninger

Mange mennesker tiltrækkes af det faktum, at gipsloftet kan gøres meget praktisk. Det passer perfekt ind i enhver designidee og vil give mulighed for at skabe et loft på en usædvanlig form, samt anvende et mønster på gulvet.

Tegningstegning er forresten nu en fashionabel tendens. Desuden er et sådant mønster på loftet sikkert at blive "højdepunktet" af interiøret. Du kan oprette et loft fra et niveau, og du kan gøre det til to niveauer.

Det er dog nødvendigt at tage højde for dimensionerne af den fremtidige lysekrone, så den ikke hænger for lavt fra loftet. Ofte også brugt og belysning gipsplader loft, der passer perfekt ind i interiøret.

Nem installation, installation

Fordelene ved gipsvægslofter indeholder også nem montering, hvilket er særligt vigtigt, når man reparerer en lejlighed med egne hænder. Til at begynde med skal du rengøre loftet.

Det er sandsynligt, at det oprindelige loft ikke vil være uden defekter, men med revner og endda store uregelmæssigheder. Gipspladerplader skjuler ikke blot disse uregelmæssigheder, men også alle kommunikationssystemer uden kompliceret adgang til dem.

Efter rengøring af overfladen er det nødvendigt at fastgøre metalrammen og fastgøre plader af gipsvæg på den. Et ark med et område på en kvadratmeter vejer ca. 20 kg, så det er usandsynligt, at det kan fastgøres til en. Hvis du udfører reparationer sammen, så bliver loftet helt klart i to dage.

Det er ikke nødvendigt at involvere en professionel i arbejdet, men fra de værktøjer, du skal bruge:

 • skruetrækker;
 • Punch;
 • saks til metal;
 • kit.

At lave et sådant loft er nemt med egne hænder: arbejde med gips selv.

Manglende gipsplankloft

Gipspladens loft har en ulempe - det er manglen på vandtætte egenskaber. Hvis dine naboer oversvømmer dig, bliver du nødt til at udskifte nogle dele af loftet, men først skal du vente på overfladen for at tørre helt. Men for en sådan overkommelig pris på et gipsplankloft vil denne minus være ret let at rette.

Derfor er loftet på gipsvæg på grund af dets fordele den bedste mulighed, fordi det blokerer eksterne lyde godt, er praktisk, passer perfekt til enhver designidee og har heller ikke nogen giftige additiver. Og alt dette til en overkommelig pris!

I dag udvikler markedet for byggematerialer og finishmaterialer, og LSU - glas-magnesiumplader har indgået en konkurrencedygtig kamp med gipsvæg. Læs også om installationen af ​​MSS og funktioner i applikationen.

Fordele og ulemper ved gipsplanklofter


Fordele og ulemper ved gipsloft. Lad os starte med ulemperne:

 • Nye bygninger og gipsplader er ikke kompatible. De nyopførte huse, inden for 1-2 år, krympes, gipspladens lofter kan gå revner (det gælder også fliser på væggene).
 • Loftet af gipsplader anses for at være monteret og spiser på højden af ​​værelserne omkring 7-12 cm. Hvad der altid forårsager en storm af følelser blandt ejere af små lejligheder med lave lofter.
 • Gipsplader kan ikke installeres i rum med høj luftfugtighed, i badeværelserne og køkkenernes lofter eller lofter lavet af plastpaneler er perfekte. Hvis disse værelser ikke har god ventilation og kraftig udstødning, vil fugt-beskyttende gipsplader heller ikke være i stand til at modstå fugt i lang tid.
 • Hvis naboerne bryder røret eller der er lækager, bliver gipspladens loft helt ubrugeligt, og du bliver nødt til at lave reparationer.

Efter at have fortalt om ulemperne ved sådanne lofter, vil jeg gerne bemærke, at der er mange flere fordele og fordele i gipspladerlofter. Så hvad er fordelene ved sådanne lofter:

 • Rimelig pris.
 • Miljøvenlig, som en del af gipsvæggen er ingen skadelige og giftige stoffer.
 • Brandsikker, gipsvæg brænder ikke godt.
 • Den største fordel ved den suspenderede konstruktion er, at den giver dig mulighed for hurtigt og økonomisk at skjule de eksisterende fejl og mangler i loftpladerne uden kedeligt arbejde med at rydde loftet fra den gamle finish, ikke mindre kedelig udjævning af loftoverfladen og derefter kørsel af spaltning osv. fungerer.
 • Gipspladerkonstruktion på loftet (selv en to-niveau) kan installeres uafhængigt ved at studere video-tutorials. Ideel plastering og udjævning af loftet alene er en skræmmende opgave, og for en nybegynder at reparere dette er næppe muligt, skal du vende sig til specialister, og det er ikke billigt.
 • Med suspenderet gipspladedesign kan du skjule alle elektriske, støjisoleringsarbejder og andre tekniske meddelelser udført i loftet.
 • Udvendige lejebjælker, ventilationsbokse fra hætter kan være skjult eller interessant slået ved hjælp af gipsplader. Du kan fjerne næsten alle synlige fejl i loftet, ændre rummets geometri, visuelt gøre det mere korrekt.
 • Gipsloft giver dig mulighed for at montere enhver form for belysning. Spotlights, LED-belysning i multi-level designs fokuserer på funktionelle områder, visuelt differentierer og organiserer det indvendige rum, gør det harmonisk og meget behageligt.
 • Plastitet og enkelhed i arbejdet med gipsplader giver dig mulighed for at implementere ethvert design af hævede lofter, alle dekoratorteknikker. Kompleksiteten og strukturen på flere niveauer bestemmes kun af dit flyveflugt og begrænsningerne i dit budget.

Loft gips eller stretch, hvilken en at vælge?

De mest populære typer af finish i dag er stræklofter og gipsplader lofter. Begge muligheder er gode nok til enhver form for rum, men der er en finish og en række ulemper, som også bør overvejes, når man vælger en finish. Loft gips eller stretch? Hvordan og hvad skal man vælge?

Generelle fordele

1. Besparelser

Den største fordel ved både lofter og gipsplanklofter er, at installering af et sådant materiale kan undgå store arbejdsomkostninger og betydeligt spare penge, samtidig med at man opnår en perfekt flad loftsoverflade, der perfekt kan komplementere indretningen af ​​rummet.

2. Multilevel

En anden utvivlsom fordel ved sådanne lofter er, at de kan laves på flere niveauer ved at installere yderligere rammer. I dette tilfælde kan du bruge en række forskellige materialer, der i virkeligheden udgør de mest usædvanlige designideer.

Udover niveauerne med skarpe hjørner kan du skabe glatte overgange, der vil være en lys "fremhævning" i det indre af rummet.

3. Spotbelysning

Derudover er spotbelysning ofte installeret i strækningen og fra papen, som du også kan betydeligt tilføje til det valgte interiør, skabe komfort i rummet eller slå de lyse detaljer, hvilket gør dem lyse accenterede.

På trods af at gips- og stræklofterne har mange ligheder og har betydelige fordele, har de også visse ulemper, der er vigtige at vide, når man vælger den type loft.

Så hvilket loft er bedre stræk eller gipsplader?

Fra gipsplader

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale fremstillet af en blanding af pap og gips. Loftet på dette materiale er nemt og enkelt monteret på profilrammen. Samtidig er materialet ret fleksibelt og kan tage forskellige former. Dette giver dig mulighed for at slå enhver design ideer i rummet.

Godbidder

De utvivlsomme fordele ved gips er:

 • Lavpris (omkostningerne til gipsplader er væsentligt lavere end spændingsomkostningerne);
 • Nem installationen (gipsvæg kan monteres af alle uden hjælp fra specialister. Det er kun nødvendigt at præsentere ordningen og installationstrinene og følg grundigt installationsteknologien).
 • Det er muligt at bygge i belysning (dette er et meget vigtigt punkt, hvis der er et usædvanligt design i lokalet, der kræver originale løsninger);
 • Styrke og holdbarhed (gipsvæg er et meget slidstærkt materiale, der, hvis det er korrekt installeret og brugt, vil tjene i lang tid og behage øjet med et ideelt udseende);
 • Det skaber et behageligt indendørs mikroklima (gipsvæg er et naturligt åndbart materiale, der ikke skaber et vakuum og giver plads til fri cirkulation af frisk luft, hvilket gør det muligt at skabe et behageligt mikroklima).

ulemper

De vigtigste ulemper ved gipsdug er:

 • Ikke fugtbestandig (hvis en lejlighed er oversvømmet, vil den ikke modstå en stor vandstrøm fra gipsplader. Et sådant loft vil blive deformeret og vil blive uegnet til videre brug);
 • Tyngden (fra gipsvæggen er ret tung, hvilket gør installationen af ​​gipsvæg alene det næsten umuligt);
 • Varigheden af ​​installationen (ud over dens store vægt er loftet også monteret i temmelig lang tid, hvilket også ikke kan være dets positive kvalitet);
 • Afmontering af gipsvæggen tager også lang tid;
 • Det er umuligt at anvende ansøgninger på gipsplankloftet. Fotoprint eller forskellige mønstre.
 • Afslutning af gipspladens loft er nødvendigt.

Således vælger du muligheden for gipsvæg, får du et åndbart, miljøvenligt loft, som skaber behagelige betingelser for at leve indendørs, mens materialet også er et godt lydisolerende materiale og varmeisoleringsmateriale, hvilket sparer energi og varme inde i rummet.

Et meget vigtigt punkt er den nemme installation, det gør det muligt for dig at færdiggøre dine egne hænder uden hjælp fra eksperter.

Installeret gipsplade loft vil vare lang tid. Den gennemsnitlige levetid for sådanne lofter er omkring 10 år, som efter at have gjort reparationen af ​​din drøm ikke vil ty til at reparere i lang tid og beundre resultatet af det udførte arbejde.

spænding

Stretch Loft - Dette er et moderne design, der viste sig relativt for nylig, men hver dag vinder flere og flere popularitet blandt kunderne.

Stretch loft er en vinyl film, der er lavet med tilsætning af forskellige materialer og er kendetegnet ved et stort udvalg af farver og teksturer i lærredet.

Installationen af ​​et sådant lærred foregår på metalrammen ved hjælp af ekstra værktøjer. Installationen udføres som regel af specialister fra virksomheder, der beskæftiger sig med fremstilling og installation af spændinger, da denne proces kræver visse færdigheder og tilgængeligheden af ​​yderligere udstyr.

Godbidder

De største fordele ved stræklofter er:

 • Sømløsheden af ​​lærredet (som regel, i standardværelser, hvis det svarer til lærredets bredde, er spændingen sømløs. Efter målingen skæres lærredet specifikt til dette rum og efter installation ser det ud som en perfekt flad overflade uden fejl);
 • Den lette konstruktion (forholdsvis letvægtsmaterialer tillader installation udføres af en person, forudsat at loftet ikke har nogen niveauer eller uregelmæssigheder opfundet på forhånd);
 • Vandtæthed (hvis rummet oversvømmes af sine naboer ovenover, vil loftet holde alt det vand, der er anbragt indeni, forhindre det i at bryde ind i lokalet og ødelægge ting og møbler);
 • Øget levetid (ved korrekt drift af et sådant loft vil levetiden være ca. 20-25 år);
 • Et bredt udvalg af design (et stort udvalg af farver, teksturer, samt forskellige anvendelser, fotoudskrivning og mønstre gør det muligt at tilfredsstille kundens mest raffinerede smag og bringe enhver designidé til liv);

ulemper

På trods af de tydelige fordele ved strammeren har den dog også en række væsentlige ulemper.

 • Særligt udstyr til installation (som nævnt ovenfor er der brug for specialudstyr (varmepistol) til installation af spændingen, som er fraværende fra almindelige borgere. Derfor er det nødvendigt at ty til installatører for at installere spændingen);
 • Tøj forringes let med faldende temperatur.
 • Varighed af fabrikation (især for lofter med applikationer eller fotoudskrivning. Efter bestilling af denne mulighed vil en tilstrækkelig lang periode passere, hvor reparationer skal suspenderes);
 • At være bange for mekanisk beskadigelse med skarpe genstande (det er meget vigtigt at tage højde for ved omlægning af møbler. Lærredstryk kan nemt ødelægges af vinklen på det omlejrede skab eller ødelægges af en skarp genstand, der smides ind i luften. Derfor skal du være forsigtig ved installation af et strækloft).

I dag er der endda en kombination af stretch teknologi med gipsvæg lofter. Dette er en ret almindelig praksis, der giver dig mulighed for at oprette originale værelser og give dem en hidtil uset charme. Processen med en sådan kombination er ret kompliceret, og det er usandsynligt, at du kan gøre det uden hjælp fra specialister, men resultatet vil være det værd. Ofte bruges ideen om at kombinere stræk- og gipspladelofter i stuer og spisestuer.

Enhver fantasi kan realiseres gennem kombinationen af ​​malerier. For eksempel kan et gipsplankloft monteres rundt om rummet, og et strækloft med en applikation kan placeres indeni. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet og give rummet en særlig charme.

Sammenligning af to typer lofter

Stræklofter eller gipsvæg, som er bedre? På baggrund af ovenstående foreslår vi, at du vælger det materiale, hvorfra dit loft bliver lavet.

Når man nærmer sig materialevalget, skal man tydeligt forstå, hvilke mål loftrummet på dit værelse har.

spænding

Hvis loftet er et supplement til det originale design af rummet, er det bedre at vælge et strækloft, da forskellige teksturer og farver giver dig mulighed for at slå enhver designidee.

Du bør også være tilbøjelig til at vælge en strækning, hvis der har været tilfælde af oversvømmelse af dine naboer i lejligheden ovenfor. Dette vil betydeligt spare penge, som hver gang bruges til restaurering og reparation af lokalerne efter oversvømmelse. Strækloft vil pålideligt holde strømmen af ​​vand, og om nødvendigt kan de let fjernes, og derefter bruge loftet som før.

I andre tilfælde bør du stadig bøje sig til gipspladens lofter.

gips gipsplader

Gipsvæg er virkelig miljøvenlig, ikke skadelig og vil være en god tilføjelse til interiøret ved reparation af en lejlighed.

Hvis mennesker med allergi, bronchial astma eller andre sygdomme bor i lejligheden, skal du helt sikkert være opmærksom på gipspladens lofter. Normal luftcirkulation vil tillade i bogstavelig forstand ordet "ånde dybt". Denne mulighed skaber ikke et tomrum i rummet og bliver i et værelse med et sådant loft er altid behageligt.

belysning

Og i et andet tilfælde kan du bruge spotlights og forskellige belysningsenheder, der vil skabe ekstra komfort, belysning af rummet og løse designproblemer. Ledninger af elektriske apparater kan let fastgøres under et loft eller gipsplankloft, så de ikke er synlige fra siden af ​​rummet.

Ud over spotlights kan du vælge forskellige lysekroner og meget mere. I dette tilfælde er der ingen grænser for fantasien.

Alle fordele og ulemper ved forskellige materialer er omfattet af denne artikel. Hvilket materiale at vælge? Dette spørgsmål kan kun besvares af kunden selv, idet han omhyggeligt har studeret alle sådanne lofts egenskaber og vejet alle fordele og ulemper.

Gipsvæg: Fordele og ulemper

I dag er det meget svært at forestille sig en god reparation, for eksempel med et loft på flere niveauer uden brug af gips. Til dato, gipsvæg - det mest populære og fælles materiale til vægdekoration og installation af skillevægge. Det er multifunktionelt og kan bruges til væg-, loft- og gulvdekoration. Det kan bruges til at skabe dekorationer i huset, eller fra det kan du opbygge en skillevæg mellem værelserne.

Fordele og ulemper ved gipsvæg

Før du vælger et færdiggørelsesmateriale til huset, skal du kende de positive og negative sider af gipsvæggen. Ved at kende disse finesser vil det være muligt at undgå omarbejde eller ubehagelige overraskelser direkte under reparationen og under videre drift.

Fordele ved gipsvæg

Varmeisoleringsegenskaber

Den første fordel ved gipsvæg - fremragende varmeisoleringsegenskaber. Gipsvæg er naturligvis langt fra mursten, men det er ret bagved det i sin evne til varmeisolering. Og hvis det er isoleret med skumplast eller mineraluld, vil et sådant design betydeligt spare på opvarmning i den kolde årstid.

Fleksibilitet og lethed

Den anden fordel ved gipsvæg er dens fleksibilitet og brugervenlighed. Med dette materiale kan du indse de mest interessante og usædvanlige ideer. Fra det kan du skabe enhver form - fra rektangulære kaskader på loftet til de halvcirkelformede buer. Det kan også tjene til fremstilling af forskellige slags nicher eller installation af indbyggede lys.

Brandsikkerhed

En anden vigtig fordel er materialets gode brandmodstand. I tilfælde af brand vil kun det øverste kartonlag blive udsat for ild, og så kun fra siden af ​​ilden. Derudover kan du bruge ikke standard, men specielle brandsikre plader af gipsvæg, som slet ikke er bange for ild.

Vandmodstand

Særlige fugtbestandige plader af gipsvæg absorberer ikke fugt. Således kan de sikkert bruges i køkkenet og på badeværelset uden frygt for deformation og ødelæggelse af finishen.

Skjul kommunikation med gips

Nem skjul af kommunikation er en anden fordel ved gips. Rummet, der er dannet efter installation af panelet, er godt til at gemme uønskede ledninger eller anden kommunikation. Men det er værd at overveje, at hvis du ikke laver specielle inspektionsluge, så skal du fjerne hele panelet, hvis du har brug for at reparere kommunikation.

Gipsvæg Ulemper

skrøbelighed

Den største ulempe ved gips er utilstrækkelig styrke. Gipsplader kan revne under transport, installation eller drift. Derfor er det værd at være særlig forsigtig, når du afslutter eller opfører skillevægge, og det er bedre at overdrage denne forretning til en erfaren byggherre.

Af denne grund anbefales det ikke at bruge gipsvæg, hvor der pålægges alvorlige belastninger på væggene. Hvis du planlægger at installere på væghyllerne, et tv-stativ og andre tunge strukturer, skal du bruge et dobbeltlag af gipsplader til efterbehandling. Dette er den eneste måde at sikre pålidelig fastgørelse.

Lydisoleringsegenskaber

Den næste, men ikke signifikante, minus er dårlig lydisolering. Alle lyde bliver hørt gennem partitionen. Men der er en vej ud: mellem pladerne kan du lægge mineraluld, ethvert andet lydisoleret materiale.

Er det muligt at rette hylderne på gipsvæggen

En anden ulempe ved gips er manglende evne til at holde vægt på vægten. Det vil sige, det vil være ret problematisk at foretage installationen af ​​et tv eller en slags hylde. Det er bedre at tænke på forhånd om design og konstruktion af rummet, så du kan bygge en ramme til det nødvendige tilbehør. Der er en anden mulighed, der kan afhjælpe en sådan ulempe: Et dobbeltlag på 12,5 mm ark og specielle sommerfugldunke kan bruges. En anden mulighed er at lave hylder i form af nicher i væggen af ​​gipsplader

Hvordan man vælger gips

På tidspunktet for køb af gipsplader skal pladerne se på det materiale, hvorfra det blev oprettet. Naturgips betragtes som det bedste. Kunstig gips indeholder en lille del af de radioaktive partikler.

Du skal også overveje hvilke egenskaber gipsvæg du har brug for. Afhængigt af dette kan du vælge et standard, brandhæmmende eller fugtbestandigt materiale med forskellige arkstørrelser.

Izolyuk specialister beregner gipsvæggen, profilen og alle andre nødvendige materialer til din ide. Kontakt os!

Montering af en cirkel på loftet af gipsplader med belysning

Hvis ejeren ønsker at få en kvalitet loftsbeklædning, hvorunder ikke blot isoleringen, men også alle hjælpeprogrammer skjuler, vil ark GKL være meget nyttigt. Og for at give rummet individualitet, danne en cirkel på loftet på gipsvæggen med lys. Dette design, selvom det kræver opmærksomhed, arbejde, men er gjort for hånd. Og vi vil fortælle dig, hvad og hvordan man arbejder for at få en smuk og usædvanlig form af loftet uden ekstra omkostninger.

Værktøj og materialer til arbejde

Værktøjet er lille, du kan gøre uden seriøs teknologi:

 • Punch;
 • laser niveau;
 • saks til metal;
 • en kniv;
 • Fretsaw til ark GCR;
 • en blyant
 • lang ledning eller ledning;
 • GCR;
 • metal profil;
 • selvskærende skruer;
 • dyvel-negle;
 • direkte suspensioner;
 • rulle med nålepude
 • sprøjtepistol;
 • stigen;
 • handsker.

Plader af gipsplader er støvet materiale, så beskyttelse mod affald vil ikke skade. Det er bedre at tage filmen, der dækker det ikke kun møbler, men også gulvene.

Stepwise produktionsteknologi

Du bør vide, at det nedhængte loft af gipsplader tager højden af ​​vægpaneler. Derfor er det nødvendigt at udstyre strukturen i rum med en højde på mindst 2,5 m. Installationen er faset: Den første fase er konstruktionen af ​​basen, den anden er dannelsen af ​​en cirkel. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at evaluere loftets ensartethed, niveauet af forskelle i højden, tilstedeværelsen af ​​fremspring i den fælles zone af væg og loft. Hvis dråberne og uregelmæssighederne er, skal du fjerne stempelet, niveauet.

Hvordan man laver en markering på loftet

Det er muligt at lave en cirkel med belysning på loftet uden en base direkte på betonbundspladerne. Det er også tilladt at danne strukturen på hævede lofter, men ark GKL er den grundlæggende og mest bekvemme løsning. Overvej det for ham.

Algoritmen til mærkning af loftet er:

 1. Find den laveste vinkel på rummet. At udskyde højden på 2,5 cm langs væggen. Nu gør det samme for alle hjørner. Forbind markeringerne i en vandret linje - dette er grænsen for første niveau profil.

Det er vigtigt! Hvis belysningsindretninger er indbygget i rammen, tilføjes en højde på 2,5 cm fra basen plus lampens bund.

 1. Markeringen til fastgørelse af profilsystemet udføres sekundært. Men først skal du bestemme placeringen af ​​arkmaterialet.
 2. Så snart vi har bestemt retningen for at lægge GCR arkene på bunden (første niveau af konstruktion), skal du markere profilvedhæftningspunkterne. Trin 0,5 m, gør mærker på begge sider, og tilslut dem derefter i en linje.
 3. Find centrumpunktet på loftet, beregne den ønskede diameter af cirklen. Fastgør ledningen til midtpunktet, blyanten er bundet til den anden ende. Det viser sig et slags kompas - de tegner en cirkel.

Mærkearbejdet er afsluttet, det er på tide at begynde installationen af ​​profiler.

Installation af en ramme fra profiler

Det hele starter med installationen af ​​første niveau. Algoritmen fungerer som følger:

 1. Fastgørelse af en metalprofil strengt langs den markerede linje. Først er styringselementet (UD) skruet så barens nedre kant passerer langs mærket. Fastgørelsesanordninger til skruer med en hældning på 0,5 m. For at gøre det lettere, skal hullerne i beton på forhånd afmonteres.
 2. Markér markørerne på profilen omkring rummets omkreds med en markør (trin 0,6 m) - disse er fastgørelsespunkterne på CD profilbjælken (loft). Installer loftselementer med en retningslinje på layoutet af ark GKL. Det betyder, at med en rumbredde på 2,5 m, en længde på 5 m, placeres en metalprofilform på væggen på 2,5 m (længden af ​​HL-arket er også 2,5 m), det vil sige, at der ikke er behov for at skære arkene.
 3. Skru loft CD profilen til styret UD med skruer. Resultatet er et system til fastgørelses-cd-segmenter, der allerede er forberedt. Størrelsen af ​​segmenterne bestemmes som følger: Den ene ende af segmentet indsættes i styringsprofilen, den anden fodres tæt til den tværgående. Tilslutning til krabber med snaps på hovedprofilen og fastgørelsesanordninger med ekstra skruer. Det andet segment er forbundet med hovedprofilen i begge ender, fastgørelsen til krabberne og det sidste segment med den ene ende kommer ind i UD-profilen på den modsatte væg og den anden ende er fastgjort til hovedprofilen.
 4. Direkte suspensioner i form af bogstavet "P" skrues over det allerede monterede CD-element til loftet. Fasteners - flared dowels, de er bedre bevaret i armerede betonplader.
 5. Kontroller fladheden af ​​den vandrette profil på cd'en, du skal fastsætte niveauet for de suspensioner, der sidder på "bugs". De resterende dele af suspensionerne bøjes. Om nødvendigt skal du sænke eller hæve bar-cd'en, der fokuserer på UD-lamellen.

Du kan sy det første niveau med GKL ark, og sæt derefter rammen på den anden, men du skal straks foretage ledningerne. Eller først lav et rammesystem, og tag derefter hele strukturen. Valget er op til brugeren, men hvis du beslutter dig for at sy arkene med det samme, skal du tage skruer på metallet med en benlængde på 25-30 mm, hovedet er krydsformet. Et ark tager op til 60 stk. hardware.

Og nu tips fra fagfolk:

 • Beslut om diameter og form af cirklen. Diameteren kan være hvilken som helst, formen er konveks eller i form af en niche.
 • Skær profilen til bøjning, brug saks til metal. Hvis det er en niche, bliver kun profilens sidevæg trimmet. Hvis en udragende cirkel, skal den side og tilstødende profilvæg klippes.
 • Bøj metalbjælken skal være omhyggeligt, ikke bøje på steder skåret. Jo flere snit, jo glattere cirklen er, men der kræves ikke overskydende nedskæringer - metalstansen vil bryde.
 • Udformningen af ​​den udragende cirkel er en profilfiksering med en ryg, når der laves en niche, er fikseren ud over sidefladen til det første niveau af hele strukturen.

Det er vigtigt! Tegningskredse til første og andet niveau kan ikke ændre diameteren - dette vil føre til deformation af hele strukturen.

Gipsvæg installation

Før du danner et rundt loft, find en assistent - arkene vejer meget, du skal holde dem og samtidig skrue skruerne. Hardwaren er nødvendig med en længde på 2,5 cm, på et ark tager det op til 65 stykker, det er bedre at estimere mængden på forhånd. Vridning af skruerne i arket skal være ved beregning af dybden af ​​hætten med 1 mm, men meget omhyggeligt for ikke at deformere arket af karton, der dækker gipsfiberen.

Det er vigtigt! Longitudinale sømme dannet under lægning af materialet er anbragt i retning af lys. Og inden du syer loftet, skal al kommunikation udføres, og driften af ​​el-systemet skal kontrolleres.

Syning af loftets flade plan er en hurtig og nem affære, du bliver nødt til at arbejde hårdt, når du danner en cirkel.

 • en fret sag til at skære bånd fra HL;
 • båndbredden svarer til cirkelens højde;
 • fra en sprøjteflaske for at fugte bånd, giv tid til at fugte;
 • rulle med en nåle pude at rulle båndet;
 • bøj båndet i den ønskede radius;
 • sheathe cirklen, udsætte spotlights.

Nu er hele strukturen klar, du kan lade den tørre ud og begynde at blive færdig. Før afslutningen skal du kontrollere driften af ​​strømforsyningssystemet og lægge en stribe lysdioder, men lysekronen behøver ikke hænges op. Gipspladens overfladeplastning, eliminerer fejl, herunder at skjule hathardware. Efter at kittet er tørret, skal flyene slibes med Emery nr. 120-180, så overfladen skal være støvfri og kan dekoreres, det nedhængte loft er rundt.

Hvad gipsvæg at bruge til loftet med en cirkel

Ifølge typen og karakteristika for flere typer produkter:

 1. Standard GCR. Dette er et gråt materiale med lave vandafvisende egenskaber, så lsites bør fastsættes i stuer og soveværelser. Tykkelsen af ​​elementerne på 6-7 mm, den er optimal til arrangement af et rundt loft.
 2. GKLO - brandsikre lagner. De har en lyserød farvetone, dyrt og tungt, upraktisk at danne en cirkel i almindelige hjem.
 3. GKLV - fugtbestandigt materiale, hvorfra du kan lave et rundt gipsloft i rum med udsving i temperatur og fugtighed. For alle sine fordele bør GKLV beskyttes yderligere af foring. Der er endnu et plus - fabriksimprægnering fra en form, en svamp.
 4. Fugtbestandige, brandhæmmende gips - produkter, der er dyrere end andre, men har alle de nødvendige indikatorer for modstandsdygtighed mod vand, ild, deformation. For dannelsen af ​​formet loft anvendes sjældent. Eksperter anbefaler kun at bruge ark til at danne hovedplanet, og spred cirklen med standard GCR bånd.

Evaluering af fordele og ulemper ved gipsplankloftet, vil brugeren kunne vælge det ønskede materiale, sy op ujævne loftfly uden stor vanskelighed.

Omkostningerne ved fremstilling af et rundt gipsplankloft

Uafhængig udførelse af alle faser kan være svært. I dette tilfælde er det bedre at henvende sig til fagfolk. Omkostningerne ved tjenesten afhænger af arbejdstypen. For eksempel, hvis basforberedelse, karkassen, syning og foring er påkrævet, anslås dette fra 30 dollar pr. M2. Ved at fjerne det forberedende arbejde, syning på første niveau, kan du spare og betale fra $ 20 pr. M2.

Men udstødning af lofter med belysning i en cirkel i husene i den private sektor, hvor det er nødvendigt at varme, isolere basen og derefter gøre alt arbejdet med dannelsen af ​​figuren i komplekset, gør dig klar til at betale fra $ 35-40 pr. M2. Og det er med kundens materialer. Men i dette tilfælde modtager ejeren garantier, kvalitet og korrekt udvælgelse, placeringen af ​​alle elementer i baggrundsbelysningen, forbindelsen af ​​kilder til den vigtigste ekstra kraft. Plus, du kan bestille ikke en almindelig LED, men en tint strip.