Loftet på gipsvæggen med lys gør det selv

Gipspladelygter er den mest eftertragtede designløsning i dag. Der er flere grunde til dette: muligheden for at skabe et unikt design af rummet, afgrænsning af rummet i zoner, enkelheden ved at skabe kasser med gipsvæg for at rumme baggrundsbelysningen, ikke en stor pris for materialer.

indhold

Gipsplader loftsbelysning muligheder

Der er to muligheder for belysning af gipspladens loft: åben og skjult. Udendørs belysning er organiseret ved hjælp af spotlights monteret i loftet af gipsplader.

Skjulte lys er placeret i specialkasser. Tidligere var sådan belysning organiseret ved hjælp af neonlamper. I dag kom udskiftningen af ​​neon LED tape. Det er let at organisere baggrundsbelysningen med LED-strimmel med egne hænder, da det ikke kræver særligt udstyr, der arbejder med det.

Det skal bemærkes, at begge varianter af baggrundsbelysningen ofte anvendes. Hvad gøres på en sådan måde, at lysene arbejder uafhængigt af hinanden.

Boks til åben belysning

Som tidligere nævnt er den åbne loftsbelysning af gipsvæg organiseret ved hjælp af indbyggede lys. Hvis loftet er helt lavet af gipsplader, kan lamperne monteres direkte ind i det.

Ofte kommer på en anden måde, lamperne er installeret i en specialkasse. En sådan fremgangsmåde har i sig selv både en designteknik og en rent praktisk orientering. Gipspladens loft reducerer rummets højde. Med lave lofter er det mere hensigtsmæssigt at forlade bunden af ​​loftet på samme måde og installere belysningen i specialfremstillede kasser. Kassen kan være placeret rundt om rummet, eller skabe vilkårlige mønstre i loftet.

Den mest enkle at fremstille er en rektangulær drywall-boks placeret rundt om rummet. Normalt har en sådan kasse en bredde på 50 cm og en højde på 50 - 70 mm. Dette er den mest optimale boks størrelse.

Alle kompleksiteten ved at skabe boksen er vedlagt i at skabe en ramme til boksen. Rammen kan fremstilles på forskellige måder. Men de mest populære er kun to.

Et gipspladens guideprofil er fastgjort til loftet og væggen. Fra guideprofilen er samlet kant, som består af to profiler. Disse profiler er forbundet som vist i diagrammet nedenfor.

Dernæst ved hjælp af segmenterne af føringsprofilen formes ribben af ​​kassen.

Den anden version af kassen er ikke vanskeligere end den første. På væggen og loftet fikseres guideprofilen. Horisontale linter er lavet af loftsprofiler og fastgjort til loftet med suspensioner. Til ribbenene anvendes samme føringsprofil. Det er fastgjort til de vandrette hoppere.

På den lodrette side af kassen må du ikke installere hoppere og straks sy med en stribe gipsvæg.

Før syning af kassen foretages ledningerne til fremtidige armaturer.

Gipskasser til indbygget loftsbelysning

Boks til skjulte (kontur) lys

I analogi med den tidligere version kan den skjulte loftsbelysning installeres både omkring rummets omkreds og omkring omkredsen af ​​formede kasser.

Også ofte lave en kombination af disse muligheder.

For at installere et skjult loftsbelysning er der også brug for boks. Kassen kan være åben og lukket.

Som det fremgår af diagrammet ovenfor, svarer boksen til boksen til åben belysning med spotlights, med den eneste undtagelse, at en konsol niche er tilføjet for at lægge LED stripen.

En af de vigtige parametre i en niche er dens størrelse. Størrelsen påvirker udseendet af boksen og baggrundsbelysningslinjen. Jo mindre afstanden mellem kassen og loftet er, jo mindre er baggrundslyset og omvendt. Det skal bemærkes, at LED-strimlens placering og placering også påvirker bredden og lysstyrken af ​​baggrundslysstrimlen.

Ordninger af kasser af den kombinerede belysning

LED-stripmontering

Den nemmeste måde at installere LED-tape på i en åben niche. Den er indsat på indersiden.

Det er vigtigt at bemærke, at LED'erne i opvarmningsprocessen er godt opvarmede. For at udvide deres levetid skal de afkøles. For at gøre dette kan du installere en aluminiumsprofil på LED-installationsstedet og holde en LED-tape på den.

Installation i en lukket niche har valgmuligheder: mærkning af båndet på bagvæggen af ​​kassen, mærkning af båndet på profilen placeret langs kassens forvæg.

LED-båndet er ofte placeret på bunden af ​​boksen. Dette er en ret risikabelt alternativ. Faktum er, at en skygge i et bestemt tilfælde kan danne sig fra nichens forvæg. Dette kan gøre baggrundslyset mindre æstetisk.

Ud over selve båndet kræves en transformer til montering af LED-båndet, og i tilfælde af farvede lysdioder kræves der også en RGB-controller.

Vi overvejede alle muligheder for belysning af loftet på gipsvæg og hvordan man skabte det. I de fleste tilfælde bruges en boks til at installere spotlights, da den ikke undervurderer højden af ​​rummet. Med kassen kan du dekorere rummet og organisere belysningen af ​​det krævede område. En god løsning er kombinationen af ​​spotlights og konturbelysning, de kan skabe et tilstrækkeligt belysningsniveau, og ved hjælp af LED-lamper i lamperne kan det betydeligt reducere strømforbruget og reducere omkostningerne ved belysning af lejligheden.

Som konklusion er flere interessante designløsninger til belysning af forskellige rum. I disse løsninger anvendes forskellige varianter af belysning og deres kombinationer.

Gør loftet af gipsplader med lys (10 billeder)

Suspended lofter er en af ​​de mest almindelige typer af lejlighed design, takket være det blevet muligt at gøre interiøret i boligområder originale og ikke-standard. En række teknologier bruges til dette formål. For at opnå en større effekt og forskellige former, tillader det gipsloftet. Denne type loftdesign er i dag en af ​​de mest almindelige. Årsagen til populariteten af ​​loftsystemer fremstillet af gipsvæg ligger i de teknologiske egenskaber i selve materialet og i originaliteten af ​​de færdige strukturer.

At arbejde med gips åbner et bredt felt til realisering af de mest dristige designfantasier og design. Hvis det ønskes, og med begrænsede tekniske evner, kan du begrænse opførelsen af ​​de enkleste loftsystemer på ét niveau, eller omvendt, skabe smukke lofter med belysning fra dit eget gipsplade. Ved valg af designmuligheder begrænser ingen dig.

Teknologien til montering af gipspladesystemer med hængende loft er blevet godt undersøgt. Ikke forbundet med den særlige kompleksitet og opbygningen af ​​sådanne strukturer. Med hånden et minimum af værktøjer og minimale færdigheder til at arbejde med gipsplader, kan du selvstændigt komme på arbejde. Alle muligheder for loftsdesign bør overvejes. Loft med elementer af dekorativ belysning ser meget interessant ud. Lad os forsøge at håndtere spørgsmålene om, hvordan man selv gør et loft med belysning fra gipsvæggen uden at ty til de professionelle tjenester.

Hvad er de vigtigste træk ved gipsloftet med belysning

Loftsbehandling er det sidste trin i indretningen. Det er på dette stadium, at du fuldt ud kan realisere dine teknologiske ideer og fantasi. Gipslofter på et eller flere niveauer med belysning hjælper dig med ikke kun kvalitativt at forbedre det indre af rummet, men også øge dit eget faglige niveau. Hvorfor forårsager det oplyste loft sådan interesse blandt forbrugerne? Svaret ligger på overfladen. På grund af kombinationen af ​​indretningen af ​​loftoverfladen og ny belysningsteknologi blev det muligt at få en helt fantastisk visuel effekt. Et pænt lavet loft, der er belyst på bestemte steder, forvandler fuldstændigt hele det indre rum. Den visuelle opfattelse af det indre rum ændrer sig dramatisk.

Ideen om at bruge belysning i lejlighedens design er ikke nyt. Tidligere var indsatsen i denne plan på brugen af ​​lysekroner, sconces og andre inventar placeret i åbne områder. I dag skifter vægten i loftdesign til brug for loftdesignede skjulte eller åbne belysningskilder indlejret direkte i loftoverfladen.

Til noten: Indbyggede armaturer bruges kun i de suspension systemer, hvor konstruktionen har en ramme grundlag, ved konstruktionen er det nødvendigt at tage hensyn til armaturets krops dimensioner og deres antal.

Men ikke alle har råd til denne mulighed, når den største belastning med hensyn til belysning er taget af forsænket belysningsenheder. Sagen er, at de hængende loftsystemer spiser den dyrebare højde af lokalerne, som i mange lejligheder er så begrænset af stive rammer. Selv med opførelsen af ​​lofter i en tier, vil det være nødvendigt at sænke hele strukturen med 15 cm. Der tages hensyn til tykkelsen af ​​gipspladerne og højden af ​​det forsænkede armaturhus, som er mindst 10 cm.

 • opretholdelse af lofterne i rummet
 • tilføjer til udsmykningen af ​​loftet af den større æstetik.

Hvordan man gør dette, og hvilke typer lofter med belysning er gældende i praksis, vil vi undersøge mere detaljeret.

Hvad er lofterne med lys, lavet ved brug af gipsvæg

Moderne loftdesign er kendetegnet ved, at det giver en stille konstruktion i den øverste del af lokalerne med næsten ethvert design. Forskelle kan være i kompleksiteten af ​​formularerne og konfigurationen. Design, hvor den vigtigste effekt er opnået på grund af baggrundsbelysning er meget populær.

Ved den første bekendtskab med sådanne lofter kan der være en fejlagtig opfattelse af, at sådanne systemer er dyre, og installationen af ​​et sådant loft er forbundet med store vanskeligheder. En detaljeret analyse og fortrolighed med enhedens ophængningssystemer med elementer af lys afslørede et helt andet billede. Takket være brugen af ​​gipsplader og grundlæggende kendskab til den elektriske del kan du få et sådant loft uden stor indsats.

Følgende typer gipspladesystemer med hængende loft anvendes i dag:

 • et, to og tre niveauer lofter med åben belysning;
 • Enkelt og stablet loftkonstruktioner med skjult belysning.

I det første tilfælde anvendes forsænket eller udendørs spotlights. I det andet tilfælde taler vi om lamper, skjult i en særlig niche.

Bemærk: Som en mulighed kan du bruge almindelige lofter, der er udstyret med baguetter eller loftlister. Disse dekorative elementer limes til de færdige lofter. Baguette design har en speciel rille, hvor diodebåndet er placeret. På denne måde er det muligt at løse problemet med tonelys i værelser, hvor det ikke er muligt at konstruere indrammede loftsystemer.

Ved valg af den første mulighed, med åben installation af lamper, er det kun nødvendigt at bruge diode og halogenlamper. For at forbedre brandsikkerheden er det ikke ønskeligt at anvende lamper udstyret med konventionelle glødelamper. For forsænkede armaturer i gipspladerne præfabrikerede huller. Ved installation af en lysekrone er det vigtigt at overveje lampens vægt. Det anbefales at bruge lysekroner, hvis vægt ikke overstiger 10 kg, og det er bedre at styrke rammen på de steder, hvor lamperne er installeret.

Det skal siges, at når man vælger et sådant loftdesign, er hovedfokus på loftets form og armaturernes ydre data. Tal om designmetoden og originaliteten i denne situation er ikke nødvendig. Hvis tekniske muligheder tillader det, er det bedre at bruge indstillingen med skjulte lyskilder. Denne teknologi tager straks indretningens niveau til et helt andet niveau.

Med den skjulte placering af lamper i særlige nicher er lyset jævnt fordelt over hele loftoverfladen, hvilket forbedrer den visuelle opfattelse af et stort indre rum. Denne teknologi er meget vellykket i udrustning af lofter i små værelser. Takket være de skjulte kilder til belysning, selv en korridor i en lille lejlighed, kan et badeværelse eller et lille køkken blive visuelt forstørret og udvidet.

Hvilke typer af inventar bruges i kombination med gipspladerlofter

For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at fokusere på følgende anbefalinger, når man vælger lyskilder:

 • hvad er det sande formål med belysningen i dette rum;
 • om dine økonomiske muligheder giver dig mulighed for at udstyre et komplekst belysningssystem;
 • hvilken type loftkonstruktion skal arbejde: en, to eller flere niveauer;
 • hvad er den elektriske lednings tilstand i denne del af huset, og hvem vil være involveret i installationen af ​​lamper;
 • er der nogen lyd- og varmeisoleringselementer i den ophængte struktur?

Bemærk: I store rum hvor lyst og intenst lys er påkrævet anbefales det at bruge den kombinerede version. De centrale lyskilder vil blive suppleret med spotlights af skjult eller åben type. Hvor i den øverste del af rummet er der et komplekst design, vil det være bedst at se skjulte diodelys. Den sidste mulighed er værd at holde sig mere detaljeret, da højdepunktet i loftet, lavet af gipsplader ved hjælp af LED-tape, er økonomisk og har en god visuel effekt.

Figuren viser et afsnit af gipspladekonstruktionen på loftet, der er udstyret specielt til installation af dekorativ belysning.

Montering og installation af gipspladerlofter med belysning

Den største fordel ved gipsloftet, designet til installation af belysningssystemet - er manglen på arbejdskrævende arbejde med installation af elektriske ledninger. Du kan altid vælge mellem en loftsstruktur på et niveau eller på flere niveauer.

Til reference: Alle ledninger i loftrummet skal placeres i specielle kanaler eller rør, hvorved brandniveauet øges. Når du installerer flere lyskilder, skal du overveje deres samlede effekt og planlægge forbindelsen i overensstemmelse hermed.

Det rigtige valg af lyskilder spiller en vigtig rolle i denne sag. Åben belysning bærer hovedsageligt den teknologiske belastning, hvilket giver det indre rum med det nødvendige niveau af kunstig belysning. Steder er specielt forberedt til installation af indbyggede armaturer. Huller er lavet i gipsplader, der er markeringer på bundloftets overflade. For at forbedre den visuelle effekt skal du ikke være bange for at bruge dekorativ belysning til at udstyre dine lofter. Moderne teknologier er baseret på brug af nye belysningsenheder med et simpelt og sikkert design.

Installation i et loft, lavet af gipsvæg, LED strip er ikke noget teknisk vanskeligt. Det vigtigste er korrekt at bestemme parametrene for det belyste område og følgelig at vælge den korrekte længde af båndet.

Brug til dette formål baguetter eller rammebaser. Alt afhænger af hvilken slags loftdesign du skal arbejde med.

Afslutningsvis

For at gøre det indre rum attraktivt, hyggeligt og komfortabelt, kan du bruge på lofterne komplekse relief og figurer. Det er nok at kompetent henvende sig til baggrundsbelysningen. Belysningssystemet, som de fleste typer loftdesign er fokuseret på i dag, er bygget på brugen af ​​en lang række lysarmaturer. Afslutningsvis vil jeg gerne fremhæve følgende punkter:

1. Gipsvæg er det mest praktiske og praktiske materiale til loftbelysningsudstyr

2. Brug belysning til udendørs eller indendørs baggrundsbelysning ved tilrettelæggelse af belysning

3. Til disse formål anvendes:

 • overhead og vedhæng lys;
 • forsænket spotlights;
 • neon og led stripe.

4. Ved udsmykning af dekorative belysninger er det nødvendigt at have et klart elektrisk kredsløb og kender på forhånd armaturernes placering.

Hvordan man laver et smukt loft af gipsplader med lys gør det selv

En effektiv måde at dekorere et værelse på er at skabe et loft med yderligere belysning. En god lampe vil skabe og lyse og forbedre indretningen. Den succesfulde kombination af flere niveauer med forskellige typer lamper vil gøre interiøret mere interessant og visuelt udvide rummet. Lys af forskellige farver, om nødvendigt, vil skabe en fantastisk ekstravagant eller højtidelighed af situationen.

På trods af den tilsyneladende kompleksitet skaber oprettelsen af ​​et sådant "mesterværk" ikke vanskeligheder og er interessant. Overholdelse af anbefalingerne giver dig mulighed for at lave et loft på gipsplader med belysning med egne hænder uden hjælp fra eksperter.

Design funktioner

Gipslofter er opdelt i to undertyper i henhold til metoden for placeringen af ​​lyskilderne: med åben og skjult belysning.

Loft med åben belysning

I det første tilfælde suspenderes lamperne eller indlejres i det hængende loft i hullerne. I den anden er de monteret i nicher mellem forskellige niveauer. Lyset er rettet mod loftet og afspejler det fra, skaber en hyggelig atmosfære, der understreger værdien af ​​designet. Det ser mere interessant ud, men kræver færdighed og tid. Hvis du har brug for maksimal belysning, giver det åbne lys en større effekt.

Fremhæv markering

Et vigtigt spørgsmål er valget af en passende type baggrundsbelysning. LED eller luminescerende kilder bruges mere almindeligt. For korrekt valg af lamper og type belysning være opmærksomme:

 • Målet - lys, opdelt efter zoner eller indretning.
 • Hvilken slags loftkonstruktion - regelmæssigt, lagdelt eller beregnet - vil blive brugt. På dette afhænger implementeringen med hensyn til belysning.

Varianter af lyskilder brugt til et ophængt loft: punkt, dagslys, fiberoptik, lysekrone og LED.

Fordelene ved forskellige typer lamper

Pointkilden, takket være prisen, er den mest demokratiske. Det er praktisk i design af enhver form og bruges til forskellige formål overalt, let at installere. Men du skal være forsigtig med lydisolering af mineraluld - sådanne lamper er meget varme.

Installation af en fluorescerende lampe forårsager ikke vanskeligheder, prisen er tilstrækkelig. Den anvendes hovedsageligt i private lokaler, selv om variationer er mulige. Lysstofrør er ultraøkonomiske, de sparer over 50% af energien. De opvarmer svagt op og tjener i lang tid, men de er bange for spændingsfald.

Med fiberkilder skaber du billeder af stjerneklar himmel og andre lysende billeder. Loftet med sådan belysning er spektakulær, men installationen er kompliceret. De er ikke billige og er ikke egnet til værelser med lave lofter.

Loft med en kombination af belysning

Forsigtig ikke lysekronerne, som er lavet af forskellige materialer, har et smukt udseende og overkommelige priser. Valget er så stort, at det kun er begrænset af fantasien og størrelsen af ​​kundens tegnebog. Populære og bånd med lysdioder. De er økonomiske, praktiske, uhøjtidelige at installere, se spektakulære, hvilket giver bekvemmeligheden af ​​fjernbetjening af lys.

Men det smukkeste hæmmede loft opnås ved at kombinere lyskilder.

Loft forberedelse

Installationen starter med markeringen til opbygningen af ​​rammen. For led strip vil have brug for en cornice. For det første vælges forbindelsesprogrammet: fra et 220 volt netværk eller via en 12 volt transformer.

Den første er enklere, men er fyldt med en kortslutning, hvis isoleringen er beskadiget. Andet er ikke så omhyggeligt, men det bliver nødt til at bruge mere tid og penge. For våde værelser med høj brandfare er den anden ordning mere egnet, og for andre den første.

Når valget er lavet, vælges komponenterne og instrumentet:

 • Belysningsarmaturer;
 • Isolerede ledninger (mindst 0,75 mm);
 • Plastkasse;
 • Isolering tape;
 • Junction kasser, stik og transformer;
 • afbrydere;
 • bidetang;
 • kniv;
 • skruetrækker;
 • Sondefaser.

I tilfælde af LED-baggrundsbelysning udføres markering som denne.

Installation af skjult belysning

Ved hjælp af et niveau og en målt tråd laves en vandret linje i en afstand på 7-10 cm fra nederste hjørne. Under basislinjen trækkes en anden ud, hvorpå tagene ligger ned.

Langs omkredsen er vedhæftet profil med en henvisning til basen. Derefter fastgøres suspensionerne og dele af hovedprofilen til start-enheden. Hovedprofilpanelerne er fastgjort til suspensionerne med selvdrejende skruer, og rammen er beklædt med gipsvæg.

Hvis der planlægges flere niveauer, markerer den første grænsen for den anden. 4-6 cm fra markeringslinjen er startprofilen fastgjort, i hvilken hovedafsnittene med en længde svarende til den beregnede højde på andet niveau indsættes hver 5-6 cm. Alt er fastgjort ved selvdrejende skruer, herunder forbindelsen af ​​suspensionerne med profilen nedenfor.

LED-baggrundsbelysning installation

Hovedprofilen indsættes i den resulterende ramme. Ledningerne vises på siderne, og rammen suges med plader. Grænsen er fastgjort i en niche - den vil skjule båndet. Du kan klæbe taggen af ​​polystyren eller enhver plank med en passende bredde, det vil ikke være synligt. Endelig er ledningerne forberedt, og belysningen er installeret. Putty gipsvæg og ledd udføre før installation af baggrundslys eller efter. Teknisk interfererer man ikke.

Wire routing og frame

Vær opmærksom på, at LED-strimlens længde ikke er mere og ikke mindre end overfladen af ​​overfladen. Parametrene for transformatoren og enheden svarer til den nominelle. Elektrikerne udfører forbindelsen omhyggeligt og omhyggeligt, hvorefter det er obligatorisk at kontrollere kredsløbets ydeevne og først efter at det er fastgjort til nichen. Båndet skæres på de markerede punkter. Hvis der kræves mere end tre spoler (perimeterlængden er 15 meter), anvendes en parallelforbindelse.

Videoen er en version af et gipsloft med belysning:

Tillad ikke tilslutning af kobber og aluminium ledere. Når du lægger ledninger, undgå kontakt med elementer lavet af metaller, brug en beskyttende korrugering. Overhold polariteten af ​​forbindelsen og andre sikkerhedsforanstaltninger, når du arbejder med elektricitet.

Installation vil være let, hvis du følger reglerne. Resultatet er et stilfuldt, og vigtigst af alt, selvfremstillet hængende loft.

Belyset loft

LED strip valg

Markedet tilbyder en bred vifte af selvklæbende LED strimler af forskellige kvaliteter. De adskiller sig i den type LED (SMD-5050 eller SMD-3528), densitet (30, 60 eller 120 dioder per meter) og vand resistens (i en silicone wrap). LED stripe med en tæthed større end 60 er bedre at ikke bruge i en almindelig lejlighed. Den bedste mulighed er 30 dioder pr. Meter. Ud over monokrom er der farveændrende RGB-bånd, men der bruges en speciel controller til dem. Sandt nok er det billigt. Hvis det ønskes, eksperimentere. Hvis en hvid LED-lysstribe er installeret i det hængende loft, ændres det til en farve.

Fotogalleri

Her kan du se nogle eksempler på fremstilling af gipslofter med belysning med egne hænder, måske vil en af ​​de foreslåede muligheder også appellere til dig:

Neon lys på loftet i stuen vil være en stor dekoration Alvorlige former bliver blødere med elementer af belysning bløde blide lys gør at finde et værelse mere behagelig belysning er en vægt på loftet Diskret belysning ikke blot vil være en stor kilde til lys, men også dekorere loftet loft konstruktion i form af en snegl udseende eksotiske og attraktive belysning mættede farver ikke kommer i alle værelser, men nogle gange er de meget relevant, hvis du er en fan af high-tech, loftet i sort og hvid med elementer Tami baggrundsbelysning vil passe dig de mest lige linjer og skarpe konturer: dette arbejde vil ikke skabe vanskeligheder, selv for en nybegynder fra et rektangel til perfektion eller hvordan man forvandle rummet Delicate Linje på tværs af lokalet ligner en flydende strøm værelse i en ungdom stil vil appellere til alle, der tilslutter sig moderne livsstil Rektangulær Former, standard designs kan også være attraktive.

Hvordan man laver lyset, suspenderes gipsplankloftet selv

Suspended lofter lavet af gipsplader er meget populære i dag. Med deres hjælp kan du helt omdanne al rummet i rummet og ændre accenterne i det. Samtidig er lofter med belyst meget populære.

For at gøre et sådant design selv, skal du kende strukturens hovedpunkter samt tilslutning af baggrundslyset. Vores artikel vil hjælpe dig med at forstå denne forretning og installere din egen suspenderede suspenderede gipspladestruktur med lys vil ikke være en vanskelig opgave for dig.

Valg af bygningstype

Først og fremmest bør du bestemme, hvilken type enhed der vælges til loftet med lys. Først da kan du gå videre til valget af belysning.
Lofter af gipsvæg, med belysning, kan have følgende muligheder for enheden:

 • åben type. I dette tilfælde er lampen suspenderet eller indlejret i strukturen;
 • skjult type. Her er lyset monteret på en niche, der er forberedt på forhånd. Dette design bruges, når loftet har to niveauer.

Vær opmærksom! Uanset hvilken type der vælges, skal der tegnes en tegning af den fremtidige struktur før installationen.

For at forenkle installationsarbejdet skal der tegnes et loftlayout. Ordningen bør ikke kun afspejle loftets designfunktioner, men også placeringen af ​​belysningsenhederne.

Så du kan uden problemer være i stand til at lave et loft med lys for dig selv.

Lampevalg

Det moderne belysningsmarked har et ret stort udvalg af belysningsprodukter, der kan bruges som baggrundsbelysning til en suspenderet gipspladestruktur.
Følgende lysarmaturer kan indsættes i denne type suspension:

 • projektører;
 • LED stripe;
 • reb;
 • fluorescerende lamper;
 • lys projektorer;
 • fluorescerende lamper;
 • standard lysekroner;
 • kombineret belysning.

Vær opmærksom! Ved at vælge nogle armaturer som baggrundsbelysning (f.eks. En LED-strimmel) vil du få mulighed for at styre belysning via fjernbetjeningen. I dette tilfælde kan du endda vælge flere farver for at fremhæve værelset.

Valget af belysningsenheden, som vil blive belyst i loftet, skal foretages i overensstemmelse med følgende parametre:

 • størrelse;
 • type loftkonstruktion (åben eller lukket);
 • Tilstedeværelsen af ​​isolering og støjisolering;
 • ønsket lysniveau
 • omkostningerne ved enheden
 • Lampens funktionelle eller dekorative rolle
 • installationsmulighed (gør det selv eller en mester).

Det er nødvendigt at stole på disse parametre, fordi hver type belysningsenhed er designet til specifikke formål og har forskellige tekniske egenskaber. Gør det rigtige valg kun muligt, hvis alt er korrekt vurderet. I ovenstående liste kan du inkludere en række andre parametre, der er relevante i en bestemt situation.
For eksempel, når du bruger LED-strimler, skal du købe specielt udstyr: en fjernbetjening, en controller osv.

Rammeindretning

Montering af en ramme til et hængende loft udføres i to varianter og afhænger af, hvorvidt den åbne eller lukkede konstruktion anvendes i hvert enkelt tilfælde.
Valg nr. 1. Åbn designmulighed.
Det er den nemmeste løsning og nem at gøre med dine egne hænder. I denne situation er der to installationsindstillinger:

 • inkorporering;
 • at lave huller;
 • hængende lampen under loftoverfladen. Vægten af ​​et armatur, der er suspenderet, må ikke overstige 10 kg. Dette skyldes det faktum, at ramme og gipsplader gipsplader ikke vil være i stand til at modstå mere vægt.

I dette tilfælde er rammen selv monteret i henhold til standardteknologi, som vi vil overveje på eksemplet om montering af en loftanordning med en niche.
Valg nr. 2. Skjult version af designet.
Denne metode er noget kompliceret at gøre det selv. Men hvis du følger installationsstadierne, vil et sådant design være ret gennemførligt.
Her udføres rammens installation i overensstemmelse med følgende skema:

Installation af hovedprofilen

 • Først skal du trække sig tilbage 10 cm fra loftet;
 • Ved at bruge et niveau (laser eller vand), tegner vi en vandret linje langs rummets omkreds.
 • langs markeringslinjen løser vi startprofilen til væggen ved hjælp af dowels. Det er nødvendigt at lave et trin med fastgørelse i 50 cm;
 • Derefter skal du indsætte hovedloftet i startprofilen. Dens fastgørelse udføres ved hjælp af distancere (suspensioner);
 • Til denne profil er det nødvendigt at lave et monterings trin på 40 cm;

Vær opmærksom! Alle hovedprofiler er fastgjort parallelt med væggen med et vindue.

 • Når alle hovedprofiler er installeret, tilføjer vi jumper mellem dem. Til dette bruger en krabbe blanding. Vi løser det på 4 dowels.

Resultatet er det første basisniveau, som på dette stadium skal være beklædt med plader af gipsvæg. Ifølge denne ordning bygger vi en åben type konstruktion. Men du skal huske at gøre én ting - at lede ledningen af ​​den centrale belysning. Normalt vises en lysekrone eller små spotlights i hans rolle.
Nu kan du begynde at opbygge en niche til belysning:

 • tegne niche markup på første niveau;
 • trække sig tilbage 4-6 cm og fastgør startprofilen. Denne afstand er lig med bredden af ​​tagskæggene;
 • profil skåret i ønskede stykker med saks til metal;
 • Herefter indsætter vi hoveddelen i startprofilen. Det skal være lige i længden til højden på andet niveau. Han spiller rollen som suspension;
 • Fra bunden skal der fastgøres en startprofil på suspensionerne.
 • Ved hjælp af loftets hovedprofiler forbinder vi hele strukturen.

Nu er nichen klar, og du kan begynde at studere det med gipsplader.

Strukturelle hylster

Når rammen af ​​det hængende loft er helt trukket tilbage, skal du fortsætte med trimmen. Gipsplader skæres i den rigtige størrelse stykker. Dette bør gøres meget omhyggeligt for ikke at beskadige materialet.
Fastgørelsesark som følger:

 • materiale indstillet på rammen;
 • Fastgør med skruer. Monteringstrin - 20 cm. Montage skal foretages omkring perimeter og midten af ​​pladen;

Vær opmærksom! På tilstødende plader skal montagestrinnet ikke være det samme.

 • kanten af ​​arket skal hænge i midten af ​​profilen.

På de steder, hvor de indbyggede armaturer er placeret, laver vi huller af den krævede diameter i gipspladerne. Skær dem med en særlig kniv.

Installation af belysning

Efter ovenstående handlinger kan du gøre mest lys. Overvej installationen af ​​belysning på eksemplet med LED strip, som bruges i dag ganske ofte.
Dens installation indebærer følgende trin:

 • Vi skærer båndet til steder, der er specielt tilpasset til dette;
 • Vi forbinder båndet ved hjælp af specielt designet LED-stik. I stedet for disse stik kan du bruge et almindeligt loddejern, men meget omhyggeligt;
 • Vælg en strømforsyning med 20-30% strømreserve;
 • fastgør båndet på nichens kant. I dette tilfælde skal fastgørelse til metaldele kun udføres gennem isoleringsmateriale.

For ikke at forveksle noget, er nedenstående et diagram for tilslutning af LED-strimlen.

Her er det vigtigste ikke at forvirre indgangen (220 V) til stikkontakten og udgangen (12 V).

Vær opmærksom! Alle manipulationer ved tilslutning af baggrundslys til det elektriske netværk skal udføres med slukket elektricitet.

I tilstedeværelsen af ​​en controller vil den røde ledning betyde plus og sort eller blå - minus. De kan ikke byttes. Hvis du skal tilslutte flere bånd, skal du bruge strømforsyninger, der skal tilsluttes parallelt med hinanden. Så du undgår at falde lysstyrke på det andet bånd.
Efter tilslutning skal du kontrollere LED'ens funktion på båndet samt den korrekte forbindelse for at undgå overbelastning og enhedsfejl.
Hængende loft af gipsplader med lys, med sekvensen, let at gøre med dine egne hænder. Der bør lægges særlig vægt på at forbinde baggrundsbelysningen for at undgå brandrisikosituation. Når du arbejder med egne hænder, skal du også sørge for sikkerhedsforanstaltninger, når du interagerer med elektriske apparater.

lofter

Til konstruktion af loftet ved hjælp af mange forskellige løsninger. Hver indstilling har både fordele og ulemper. På grund af installationens enkelhed og de mange designprojekter har gipspladerne med indbygget belysning opnået stor popularitet.

Overvej hvordan installationen af ​​sådanne lofter, og også give praktiske råd om valget af lamper og arrangement af den suspenderede struktur.

Belyset loft: generelle tips og forsigtighedsregler

Belyset gipsplankloft er et eftertragtet designtrick. Dette er en meget stilfuld og praktisk finish, så du kan montere forskellige typer lamper, justere lysstyrken og ændre rummets opfattelse.

Installation af loftet på gipsplader har flere fordele:

 • evnen til at justere loftbelægningen
 • basen behøver ikke være forberedt før loftet installeres
 • Under konstruktionen er det let at skjule kommunikation (ventilationskanaler, ledninger osv.);
 • implementering af de mest usædvanlige multi-level projekter og spillet med belysning.

På trods af disse fordele har dette design flere ulemper:

 • loftniveauet skal reduceres med mindst 10 cm
 • Installationsproceduren er ikke kompliceret, men det vil kræve, at entreprenøren er dygtig i elektriske ledninger.

Det er vigtigt! Forkert forbindelse og tilslutning af belysningsenheder kan være farlig. Kompetent udført installation vil spare loftet med belysning fra kortslutning, og hele rummet - fra forekomsten af ​​ild

Når du planlægger loftets arrangement med belysning, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 1. Belysning er bedst indstillet til individuelle zoner. For visningen er det nyttigt at have forskellige lyskilder i stedet for en, men lyse nok.
 2. Rutenettet af punktbelysning bør tænkes på forhånd:
  • i køkkenet kan du fremhæve en separat arbejdsflade og et spisebord;
  • for soveværelset er det bedre at bruge konturbelysningen placeret over sengen; Derudover kan du installere lamper over skabet, bogreoler og et skrivebord;
  • belysning kan zoneres og korridoren - et par spotlights monteret på hængeren, spejle og resten - rundt om loftets omkreds.
 3. Belysning, der fremhæver rummets design og stil, kan efterligne solens, nordlysets eller stjernens himmelblænding.
 4. Det er vigtigt at tage sig af den rigtige belysningsretning - lyset fra lamperne skal ikke skinne i øjnene.
 5. Korrekt placering af baggrundslyset hjælper med at justere rummets proportioner. Lys rettet mod væggene udvider visuelt rummet, hvilket gør det mere rummeligt.
 6. For belysningsanordninger installeret i forskellige funktionelle områder i rummet, er det nødvendigt at installere separate kontakter.
 7. For små værelser er det bedre ikke at vælge loftsdesign på flere niveauer.
 8. Før installationen udføres, er det nødvendigt at udvikle en detaljeret tegning af det fremtidige design med angivelse af alle størrelser, type og placering af armaturerne.

Typer af loftlamper

Til belysning er loftet i vid udstrækning brugt flere typer lamper:

 • projektører;
 • almindelig lysekrone / LED lysekrone;
 • fluorescerende lamper;
 • fiberoptik;
 • led stripe.

Spotlights bruges som natbelysning, nødbelysning, ruminddeling, arbejdsområdebelysning mv. Denne belysningsmulighed er budget og gælder for lofter af enhver konfiguration.

Loftet med belysning fra spotlights er let at installere, og det kan gøres selvstændigt. For at det færdige design skal kunne se æstetisk glædeligt, er det nødvendigt at skære huller i loftet, der svarer til lampens diameter, omhyggeligt.

Spotlights bruges normalt som et supplement til hovedbelysningen - lysekrone eller diodelys.

Lysekrone almindelig, du kan vælge enhver størrelse, form og farve. Denne belysningsindstilling kræver ikke udskiftningsledninger. Overhead og vedhæng lamper er ikke altid egnet til gipsplader lofter - de "tager" nogle få centimeter rumhøjde.

Lysstofrør bruges mere ofte i lokaler uden for boligen. Prisen på lamper er ret overkommelig, og installationen er ret simpel. Ekstra fordele: økonomisk drift og lang levetid (forudsat en stabil spænding).

Fiberoptiske lamper er en nyhed på belysningsmarkedet. Ved hjælp af sådanne lamper oprette usædvanlige virkninger - stjernede landskaber. Installation af lofter med fiberoptik er tidskrævende og dyrt. Denne mulighed gælder kun for værelser med højt til loftet.

LED-strimler bruges oftest til at skabe et gipspladeloft med flere niveauer med baggrundsbelysning, som har følgende fordele:

 • overkommelig pris;
 • ensartet diffust belysning - båndet ligger omkring rummets omkreds skinner lysere end en konventionel 200W lampe;
 • nem installation - båndet er fastgjort til gipsvæggen med en klæbrig side;
 • høj energieffektivitet;
 • Det er muligt at fjernbetjene belysningen - skift lysets skygge, juster indstillingerne;
 • lang levetid.

LED Strip: Udvælgelseskriterier

LED stripen er en smal strimmel om 9 mm bred, lavet af fleksibelt materiale. Ledende spor, dioder og modstande er placeret på båndets overflade. LED strip er valgt ud fra flere grundlæggende parametre:

 1. Type diiode. De mest almindelige dioder er SMD3528 og SMD5050. Dioder med en numerisk værdi på 3528 - enfarve og 5050 - kan være hvid eller flerfarvet. SMD5050 båndene består af tre krystaller, så de er mere holdbare og koster mere. Livet i SMD3528 bånd er kortere, da fosforen forbrænder over tid, og gløden bliver blå.
 2. Tætheden af ​​LED'erne på 1 meter tape. Normalt brugt tape med en tæthed på 30,60,120 pærer pr meter. Jo højere tætheden er, jo lysere belysningen. Til kontur belysning SMD3528 tape med en tæthed på 30 eller 60 dioder er tilstrækkeligt. Hvis det er nødvendigt at tænde et strækblankt loft, der delvis belyser rummet, skal du bruge et SMD5050 tape med en tæthed på mindst 60 dioder.
 3. Farve. For flerfarvet belysning skal du vælge 5050 bånd - 3 dioder er placeret på en basis: blå, rød og grøn.
 4. Sikkerhedsniveau Tape er vandtæt og normalt. Det er bedre at vælge den første mulighed - sådanne bånd er dækket af silikoneisolering og beskyttet mod "våde" overraskelser fra naboerne ovenfor.

Det er vigtigt! Komplet med LED-bånd skal være en strømforsyning. Ud over SMD5050-båndet kan du købe en fjernbetjening og controller

Belyset loftdesign

Baggrundsbelysningen på gipspladens loft kan gøres på en åben og skjult måde. Den første mulighed er ret simpel i udførelse. I gipspladens loft er der lavet et hul i hvilket lampen er indsat.

Ved anbringelse af et ophængt loft med åben belysning må vægten af ​​armaturerne ikke overstige 10 kg. Dette skyldes ikke den høje bæreevne af rammen og loftspladen.

Den anden måde at designe loftet (skjult belysning) indebærer at placere belysningsenheder i en specielt skabt niche - mellem to lag med gipsvæg. Med denne ydeevne er lysstrømmen rettet mod loftet og ikke ned. Lys reflekteres fra loftet, hvilket skaber en overbevisende effekt. Skjulte lys ser bedst ud med et glas eller spænding - blankt loft.

Gør-det-selv gipsplankloft: trinvis installation

Overvej hvordan man laver et loft på gipsplader med baggrundsbelysning skjult type. LED-lamper vil blive brugt som armaturer.

Værktøj og materialer

Omtrentlig liste over værktøjer og materialer:

 • gipsvæg (fugtbestandig eller normal);
 • guider og vægprofil;
 • loft direkte suspensioner;
 • fastgørelseselementer (dowels til fastgørelse af rammen til loftet, skruer til gipsvæg og profil);
 • mesh for at styrke leddene;
 • sakse til metal, tang og monteringskniv;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker og hammerbor
 • blyant, niveau, huggetråd;
 • spatel, kitt;
 • LED-bånd med strømforsyning, ledninger til tilslutning til elnettet (tværsnit af den elektriske ledning ikke mindre end 0,75 mm).

Enhedsrammen øverste niveau

Den første fase af arbejdet i arrangementet af et loft på flere niveauer er installationen af ​​en top-niveau ramme:

 1. Fra loftet, trække sig tilbage 10 cm og tegne en vandret linje rundt om hele rummet.
 2. Løs startprofilen langs den markerede linje.
 3. Sæt hovedprofilen i starteren og fastgør den til loftet med suspensioner. Afstanden mellem fastgørelsesanordninger er ca. 40 cm.
 4. Indstil hoppere lavet af samme profil mellem hovedprofilerne. Dette vil give strukturen ekstra stivhed.

Klar ramme til sheathe gipsplader, fastgør lærredet med selvlukkende skruer. Grundlæggende, øverste niveau af loftet er klar.

Monteringsramme - kasse til belysning

Næste fase er opførelsen af ​​en niche til placering af skjult belysning:

 1. På det øverste niveau af loftet tegner grænsen for den anden.
 2. Fastgør styreprofilen i overensstemmelse med markeringen.
 3. Profilen, der er fastgjort i loftet, "ser" ud på hylderne og fastgøres på væggen - i retning mod væggen modsat. Vejledningen på loftet er fastgjort til profilen af ​​hovedrammen.
 4. Fra hovedprofilen for at forberede rack-suspensioner:
  • Profilen skæres i segmenter, hvis længde er lig med højden af ​​loftet på andet niveau;
  • Lav snit (4-5 cm) på den ene side af ophænget langs foldene og bøj bagvæggen indad;
  • beregne antallet af suspensioner baseret på loftets størrelse (en suspension for hver 50-60 cm).
 5. Sæt de forberedte stativer ind i føringsprofilen med den ubeskyttede side og fastgør dem med selvlukkende skruer.
 6. Lav emner fra loftprofilen - længden af ​​segmenterne er lig med længden af ​​bunden af ​​kassen. Der bør være så mange sådanne emner som racksuspensioner.
 7. Indsæt emnerne i styringsprofilen på væggen (hylder til toppen) og fastgør med skruer. Den anden ende af emnet til at forbinde med stativophæng i en ret vinkel.
 8. Som et resultat af det udførte arbejde får du en nicheramme med fremspringende profiler. De udragende segmenter skal være dæmpet - klippe loftprofilen og indsæt den indeni. Det viser grundlaget for fastgørelse af gipsvæggen - hylder til montering af baggrundslyset.
 9. Rammens udragende ender skal lukkes, iført en føringsprofil på dem og fastgøres med selvlukkende skruer.

Gipsplader ramme plating

Facing rammen skal ske ved smalle strimler af gipsvæg. Sekvensen af ​​montering gipsvæg:

 1. Skru gipsvæggen til nichen.
 2. Sæt den lodrette del af kassen, fastgør foderet til stolperne og loftsskinnen.
 3. Ansigt den vandrette del af nicheen.
 4. Skru gipsvægsstrimlen til boksens ende, bag hvilken baggrundsbelysningen vil blive skjult. Afstanden mellem loftet på det første niveau og den øvre kant er mindst 5 cm.

Installation og tilslutning af baggrundslyset

Under installationen af ​​lysdioder skal følgende regler følges:

 1. Klipp LED-båndet kan kun markeres steder.
 2. Du kan forbinde forskellige bånd ved hjælp af loddejern eller specielle LED-stik.
 3. Strømforsyningen skal have en strømreserve på ca. 20-30%.
 4. Fastgørelse til metaldele skal udføres strengt på isoleringsmaterialet.
 5. Installation af baggrundslys kan ikke udføres under spænding.

Baggrundsbelysning ledningsdiagram:

 • den ene ende af ledningen fra strømforsyningen går til LED-strimlen og den anden til 220 volt-netværket;
 • Når der tilsluttes et flerfarvet (RGB) bånd, er det nødvendigt at observere polaritet: blå og sorte ledninger - minus, rød - plus;
 • LED-ydeevne skal kontrolleres på forhånd; hvis alt fungerer, så kan du vedhæfte båndet til et fast sted.

Det er vigtigt! På lange afsnit af båndet, når de er tilsluttet i serie, er gløden i forskellige områder anderledes. Derfor er det sikrere og mere korrekt at forbinde sektioner på mere end 5 meter parallelt ved at bruge en ledning med et tværsnit på 1,5 mm. For en sådan forbindelse har du brug for en større strømforsyning.

Det afsluttende stadium - afslutter loftet. Putty led af gipsplader ark, vent til tørring og primer loftet. Gipsloft kan males, tapet eller dækkes med dekorative gips.

Montering af loftet på gipsplader med belysning: video

Belyset gipsplankloft: billedideer

Multi-niveau loft: gipsvæg, skjulte LED lys og åbne spotlights.

Blankt strækloft "Sky" og skjult monokrom belysning.

Falsk loft af gipsplader. Rummet anvender flere belysningskilder: en central lysekrone, spotlights og LED-stripe.

Spektakulær løsning: En jævn overgang af gipsplastekonstruktion til rummets vægge. Flerfarvet belysning giver dybde og struktur til sammensætningen.

En harmonisk blanding af mørkt glans stretchloft med let strækloft. Udendørs belysning har to retninger: ned i stuen og i loftet.

Hvordan man laver et flydende loft af gipsplader med belysning: diagrammer og installationsideer

Fra forfatteren: Velkommen, kære læser! Ved at besøge vores sider finder du altid oplysninger om, hvordan du udfører disse eller andre typer reparationer i en lejlighed eller et hus, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge designløsninger til design af enhver form for lokaler! I dag ønsker vi at fortælle, hvordan man laver et skarpt loft af gipsvæg med egne hænder med lys, vi vil sørge for en ordning for dens installation og overveje ideerne om interiørdesign. Vores motto - du kan gøre alt selv!

Generelle egenskaber og typer af strukturer

Hvis du forladte de forældede metoder til at afslutte loftet og ønsker at holde op med tiderne, så er vi klar til at hjælpe dig med dette. I dag er en af ​​de mest eftertragtede typer loftindretning skabelsen af ​​et flydende loft med belysning. Dette design kan bruges på en række områder, i stuen eller soveværelset, samt i en bar eller cafe.

I dag er denne type finish ikke ualmindeligt - de vil ikke overraske nogen! Den mest interessante ting om dette loft er nøjagtigt det rigtige design - skaber en flydende struktur uden synlige fastgørelser samt tankevækkende placering af belysningsenheder. Dette giver dig mulighed for at lege med skygger, højdepunkter og fokusere på de områder i rummet du har brug for, og andre - "skygge". Belysning er tryllestaven, der giver dig mulighed for at skabe en atmosfære af komfort, varme, kreativitet, frihed, afhængigt af hvilken type værelse og din smag.

For at opnå alt dette kræver det ikke store finansielle investeringer, et flydende loft med baggrundsbelysning kan gøres med egne hænder, det vil være nok til at gøre en lille indsats, pas på og prøv at følge vores instruktioner og videoanbefalinger nøjagtigt.

Der er sådanne hovedtyper af svævende lofter: single-level, to-niveau, multi-level.

I den første type udføres installationen i samme plan, et loft på to eller flere niveauer monteres i henhold til denne ordning: Det første niveau er monteret, og det næste niveau er installeret på det - det er nok at anvende specielle fastgørelsesanordninger (vi analyserer rammemonteringen mere detaljeret nedenfor). Det er loftet på flere plan, der skaber i rummet den unikke atmosfære, der vil glæde dig og dine gæster.

Overvej ulemperne og fordelene ved et sådant loft.

Fordelene er:

 • en visuel stigning i rummet (dette er især tydeligt, når baggrundsbelysningen er tændt);
 • evnen til at runde de skarpe hjørner af rummet
 • et stort udvalg af formularer og designløsninger, så du kan opfylde alle dine vildeste fantasier;
 • muligheden for at bruge LED-belysningsenheder vil spare på energiforbruget;
 • nem installation;
 • rimeligt overkommelige priser på byggematerialer og efterbehandling materialer samt belysningsudstyr, så omkostningerne ikke rigtig rammer prisen.

Ulemperne er det faktum, at en sådan struktur i små værelser ikke ser imponerende nok ud, så det er tilrådeligt at tænke på andre muligheder, som visuelt vil udvide rummet.

Flydende lofter kan også opdeles i to typer i henhold til metoden til montering af belysningsenheder.

Den første type omfatter lofter, hvor belysningsanordninger er installeret i specielle huller, der tidligere er fremstillet i gipsvæg, eller disse enheder er fastgjort direkte til det.

Vigtigt: Armaturets vægt må ikke overstige 10 kg på grund af begrænsninger af belysningssystemets understøttende struktur.

Den anden type af svævende lofter er en designløsning, der indebærer skjulte lys. I dette tilfælde installeres belysningsenheder i nicherne mellem niveauerne, og lyset fra apparaterne er ikke rettet mod rummet, men til andre overflader.

Ordningen i loftet med skjult belysning

Montering af loftrammen

Hvad skal vi gøre for arbejdet?

For at opbygge rammen har vi brug for:

 • aluminium guide profil;
 • loftprofil;
 • gipsvæg med en tykkelse på 0,8 til 0,95 cm;
 • fiksere, ophængnings- og efterbehandling materialer.

Vi skal bruge følgende værktøjer:

 • perforator eller hammerboremaskine, hammer;
 • metal shears, konstruktion kniv og tang, sideskærere;
 • sikkerhedsbriller, målebånd, niveau;
 • spackling værktøj og beholder til blanding af blandingen.

Efter at have forberedt de nødvendige materialer og værktøjer, har udviklet det fremtidige lofts plan, og har også foretaget målinger og udført mærkning direkte på loftet, kan du gå direkte til rammens samling.

Hovedrammen af ​​rammen

Ved hjælp af selvskærende skruer fastgører vi profilen og kontrollerer nødvendigvis afvigelserne for de installerede rammeelementer ved hjælp af et niveau. Nu begynder vi installationen af ​​gipsvæg.

Mulighed færdig ramme

For det første lægges pladen ud, så skæres linjer på den med en markør. Det er ret nemt at skære gipsvæg - det er nok at skære kartonlaget på begge sider og bryde langs snitlinjen.

Huller i arket til belysningsindretninger udføres også på dette stadium. Ved fastsættelse er det nødvendigt at kontrollere, at gipspladernes ledd nødvendigvis var på profilen, og fikseringsskruerne blev "sunket" ind i materialet. Det er nødvendigt for den efterfølgende sætning.

Så producerer vi kitt og primeroverflade. Til endelig færdiggørelse gælder tapet, maleri eller andre materialer, afhængigt af din fantasi.

Video instruktion fra vores mester vil fortælle dig, hvordan du gør alt arbejdet korrekt!

Video Story Series

Belysningssystem

Du kan udføre loftdesignet og uden belysning, men hele højdepunktet er netop brugen af ​​en speciel LED-strimmel samt en rammeprofil med en indsats af gennemskinneligt materiale med et oversættelseslag. Dette giver dig mulighed for at blødgøre lysfløften: Lyset spredes jævnt uden skarpe kontrasterende overgange.

Brug af kontrolpanelet giver dig mulighed for at justere lysstyrken på belysningsenhederne, ændre farven og tilstanden for blinkende LED-bånd.

Alt det bedste og se dig snart på siderne på vores hjemmeside!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner