Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Loftgipsplader i hallen: eksempler på interiør

Integriteten af ​​stuen design afhænger af mange faktorer: møbler, overordnede stil, udsmykning af væggene og loftet. Jeg vil gerne dvæle på sidstnævnte: det er længe blevet et selvstændigt element i indretningen.

Den nemmeste måde at arrangere loftet hurtigt, smukt og billigt på er at gøre det af gipsplader. Slidstærkt og letvægtsmateriale er populært blandt bygherrer og indretningsarkitekter. Hvis du holder øje med, hvordan gipsloftene ser ud på billedet i hallen, kan du bemærke et stort antal designmuligheder. Lad os se, hvilke der skal bruges, og hvilke skal kasseres.

Gipsplader lofter kan være både single og multi-level. En række forskellige former og farver giver dig mulighed for at skabe et loft, der passer til ethvert interiør. Men det er nødvendigt at tage højde for nogle nuancer:

 • Størrelsen af ​​rummet. Nogle løsninger passer til små værelser, mens andre har brug for et stort rum.
 • Den overordnede stil på værelset.
 • Kilder til kunstigt lys.

Lad os se nærmere på de vigtigste kriterier for valg af gipslofter til udsmykning af stuen.

Et eller flere niveauer?

Multi-level strukturer ser godt ud i rummelige værelser med temmelig høje vægge. I små er det bedre at undgå dem - de vil visuelt reducere rummet, gøre det trange.

Ingen grund til at tro, at et loft på et niveau er en kedelig monokromatisk belægning. Nedenfor vil vi give et par eksempler på, hvordan man gør det til et rigtigt designer mesterværk.

I en lille stue kan den genoplive interiøret, tilføj rosiner. Derudover er et sådant loft let at lægge med egne hænder, hvilket betyder, at du vil spare på reparatører. Du kan studere installationsprocessen i detaljer i en separat artikel.

Multi-niveau lofter bruges bedst, hvor pladsen tillader det - i store haller. Sådanne designs er ganske forskellige. Lad os tale mere om de mest populære typer.

 • Den nemmeste måde at installere et to-niveau gipsloft på. Faktisk behøver du bare at installere en vilkårlig gipspladkasse. Det kan ramme en lysekrone, materiale af en anden farve, indretning. Metoden er også praktisk til zonering: en boks belyset af lysdioder vil pænt fremhæve en sofa eller et område med et tv. Vær dog forsigtig med valget af belysning - kolde toner er ikke egnede til små værelser.
 • Det ser interessant diagonal type ud. I dette tilfælde skal loftet divideres med en diagonal (eller flere). Og det er ikke nødvendigt at bruge klare lige linjer. På grund af fleksibiliteten i lærredet kan grænserne gives næsten enhver form.
 • Brugen af ​​zonalstrukturer betragtes som rationel: en ændring i højden identificerer en eller flere zoner. Denne metode anvendes oftest i studielejligheder, hvor hallen er kombineret med et køkken.
 • Sofistikeret lofter ved hjælp af designelementer, såsom buer eller suspenderede figurer. Passer kun til værelser med høje vægge. Den vigtigste regel at følge er at undgå overbelastning. Det er bedre at komme sammen med et par strukturer end at forsøge at placere alt på loftet på én gang: Med dette kan du bruge hele effekten.

Vælg den type gipsloft, der ikke kun er baseret på dine ønsker, men også under hensyntagen til rummets konfiguration. I dette tilfælde er designprojektet implementeret i et smukt og hyggeligt værelse.

Glem ikke om belysning

Betydningen af ​​det rigtige lys er svært at overvurdere. Han er i stand til at påvirke opfattelsen af ​​størrelsen af ​​rummet er ikke mindre end valget af farve eller type loft design.

Hvis du vil visuelt forstørre rummet, skal du bruge lyse lyskilder: de vil tilføje luft og rum.

En anden spektakulær, men nem at installere metode er illusionen af ​​et svævende loft. Du skal montere et andet niveau i midten, som er belyst af lysdioder, der er usynlige udefra. Dette får rummet til at se meget højere ud, hvilket skaber en følelse af lyshed.

En vigtig advarsel: Vi anbefaler, at du også vurderer kombinationen af ​​den valgte farve på loftet med lyskilden: nogle lamper, især energibesparende, kan forvrænge skyggen.

Du bør ikke bruge store lysekroner i små haller - det er bedre at gøre med spotlights. I store rum ville derimod være en smuk lampe. I dette tilfælde er brugen af ​​LED-strimler og små lyspærer ikke forbudt - de kan spille rollen som en smuk lysakse. Derudover kan den første bruges til at skabe belyste figurer - for eksempel stjerner eller farver. Ud over yderligere belysning er denne teknik simpelthen meget smuk.

Farvevalg

Farveløsningen er i stand til både at understrege skønheden i rummet og forkæle hele designet. En stor farvepalet gør det muligt at strejfe fantasien.

Men chase ikke lysstyrken: En kombination af mere end tre farver vil være unødvendigt modley.

Dette dæk øjnene og har en irriterende virkning på psyken, så det er bedre at nægte sådanne muligheder.

Allsidigheden af ​​gipsvægbeklædning er også tydelig i farve: du kan vælge både sarte pastellfarver og lyse farver. Vælg farver baseret på rummets overordnede design og deres præferencer.

Se godt ud i multi-level designs kombinationer af lignende toner. Hvis interiøret tillader det, skal du vælge kontrasterende muligheder: de vil tilføje friskhed og originalitet.

Hvis du vil kombinere gipsvæg med et stræk lærred, skal du overveje, hvordan de ser sammen. Dette er en spektakulær løsning, der kan dræbes ved det forkerte farvevalg.

Bemærk: Dette gælder især, hvis du beslutter dig for at bruge et fotoprint. Det er bedre, hvis det placeres på en neutral baggrund.

Forskellige designs

Materialets egenskaber tillades at anvende en række forskellige designmuligheder. Du kan se klassiske designeksempler i en separat artikel. Her vil vi forsøge at vise dig ægte originale designløsninger, at enhver hal i lejligheden vil gøre usædvanlige og smukke.

Mulighed I. Fig. Niveau grænse

Kombinationen af ​​et trykt stretchstof og en gipskasse kan være stilfuld selv til minimal pris. Du skal bare bestemme hvilket foto du vil se på loftet på dit værelse og derefter dekorere boksen i hovedbilledmotivet.

For eksempel klippe et hul i form af en tusindfryd til et blomstermaleri, en søstjerne til marinistik eller en komet til en stjerneklar himmel. Vi håber, at princippet er klart. Loftet dekoreret på denne måde er billigt, og det ser stilfuldt ud og ikke kedeligt. Det er nødvendigt at belyse kassen indvendigt langs omkredsen med LED-bånd - i dette tilfælde vil du tilføje ekstra plads til rummet og løfte fotocellen på loftet visuelt.

Mulighed II. Svævende loft

Nej, det handler ikke om det sædvanlige firkant eller rektangel. For mellemstore haller, for eksempel er 20 kvadratmeter sammenflettede baner, der skyder højt i luften, perfekte.

De strækker visuelt rummet, hvilket gør det mere voluminøst. Effekten vil øge de ekstra skjulte lys, som vil understrege illusionen af ​​flydende strukturer i luften.

Du kan arrangere strimlerne i tone på hovedniveauet. Men det ville være meget bedre at finde en kontrasterende mulighed.

Et interessant trick: Prøv at samle de "flydende" elementer i møbeltonen. Det ser originale ud, men ødelægger ikke rumdesignernes integritet.

Mulighed III. Overgangen af ​​loftet til væggen

Hvis du vil lave smukke reparationer i studielejligheden, hvor hallen er kombineret med køkkenet, skal du være opmærksom på denne metode til dekoration. Det betragtes som ganske dyrt, men det ser meget stilfuldt og originalt ud.

Gipspladeskonstruktion går ned fra loftet til gulvet eller går glat ind i væggen og fremhæver således et klart område og bestemmer formålet med hvert rums segment.

Det er bedre, hvis dette element matcher loftet, men adskiller sig fra væggen på væggen - så du tilføjer rummængde. Du kan bruge den indstilling, der vises på billedet. Kombinationen af ​​to niveauer af forskellige teksturer og farver harmonerer harmonisk med væggen.

Bemærk: Det grundlæggende farveprincip, det vil sige brugen af ​​ikke mere end tre nuancer, observeres her.

For mere funktionalitet kan du arrangere et par små hylder i vægelementet. Hovedreglen i moderne design: Alt skal ikke kun være smukt, men også det mest funktionelle.

Mulighed IV. I et bur

En simpel og stilfuld reception - dekorere det andet niveau af et gipspladeloft i flere niveauer i form af et rutet rist. Så du tilføjer plads til værelset, og den rigtige belysning vil fremhæve denne effekt.

Brug en lille skjult pære - det ser ud til at loftet selv er tændt, og ikke lysene.

Metoden ser godt ud i både små og store stuer. Brug træ nuancer til klassisk interiør eller lyse neon til hi-tech - under alle omstændigheder vil loftet se spektakulært ud.

Mulighed V. Brug af indretning

Vær ikke bange for at anvende dekorative elementer. Træ- eller metalindsatser, bundplader, buer, stucco - alt dette kan organisk se på ethvert design stue.

Det vigtigste i denne situation er ikke at tænke for meget. Forsøg ikke at bruge alt på én gang. Et par dekorationer vil være nok. Vælg dem for at matche interiøret. Det er bedre, hvis indretningen er i harmoni med møblerne eller væggene, og loftet ser ud som kontrast - dette vil medvirke til at skabe en følelse af designets integritet.

Belysning kan også bruges som indretning: figuren lysekroner kan dekorere et værelse. Installer diodesuspensionbånd - de ser usædvanlige ud. Især smukke de ser på en mørk baggrund.

Mulighed VI. Klassisk stucco

Beviste klassikere kan også se spektakulære ud. Vær ikke bange for at bruge tidtestede teknikker. Selv i et lille rum ser et sådant loft ud til at være passende. Det tager ikke meget højde, og det luksuriøse udseende tilføjer højtidelighed til hallen.

Brug hvide eller bløde pastell nuancer af maling. Så loftet vil blive virkelig designet i stil med lys klassikere. Vær sikker på at betale ekstrem opmærksomhed på stucken: det bør ikke være groft, det er bedre at bruge bløde krøller.

Mere massive elementer passer vel til en stor hal, men i en lille skaber de indtryk af tyngde og trængsel i loftet.

Hvis du er fan af ekstraordinære løsninger, skal du prøve at bruge lysfarvede stukkekonstruktioner, f.eks. Blå eller rød, på et lyst loft. Denne teknik ser meget ekstraordinær ud. Men du skal være forsigtig: en rig farve bør overlappe med andre komponenter i interiøret.

Mulighed VII. Baggrundsbelyst reliefmønster

Vil du have noget rigtig usædvanligt? Du kan finde billeder af smukke gipsvæglofter i hallen med interessante lysstrukturer, som denne.

Denne effekt opnås ved hjælp af hule gipselementer, belyset indefra med LED-strimler og spotlights. Det er bedre at lave begge niveauer af samme farve - så loftet vil se volumetrisk og tilføje plads til hallen.

Forsøg ikke at lave alt for detaljeret design - brug bløde krøller eller ryd lige linjer. Men i et lille rum kan sidstnævnte se lidt uhøfligt ud.

Et interessant trick: Få bare stuccohalerne på væggene eller følg hele niveauet i form af sammenflettet træagtige rødder, hvis du vil forbedre originaliteten af ​​et sådant design.

Som du kan se, er det ikke så svært at vælge det oprindelige design i stuen - du behøver bare ikke være bange for at afvige fra almindeligt accepterede standarder uden at forsømme designernes anbefalinger.

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Gipsplader lofter i hallen af ​​et privat hus - forskellige design muligheder

Mit hjem er mit slot. Uanset hvor ofte vi gerne vil udvide dette gamle udtryk som en verden til sine mere eller mindre komfortable bylejligheder, afslører det stadig helt, når du er ejer af et fuldt udbygget privat hus. Denne kendsgerning frigør fuldstændigt dine hænder med hensyn til loftdesign af alle værelser, uden undtagelse, herunder et af de centrale værelser. Lad os se nærmere på de populære muligheder for design af gipsvægslofter i hallen til et privat hus på eksemplet på en stor samling på 51 billeder.

Hvad er hallen i et privat hus? Vi vil ikke forveksle, hvis vi siger, at dette er en af ​​de vigtigste lokaler, hvor familien tilbringer aftenen, modtager gæster, arrangerer familiespil, organiserer filmskæringer - i et ord bor et nært nært liv. Det siger sig selv, at et rum med en sådan vigtig kommunikationsfunktion har et særligt ansvar for at skabe komfort for alle sine medlemmer. Og selvfølgelig gæster. Du kan blive imponeret af det generelle tankevækkende indre af et privat hus, men loftoverfladen er en af ​​dens vigtige dele, som kræver nøje opmærksomhed.

Hvorfor præcis gipsvæg?

Der er mange muligheder for at afslutte loftoverfladen i hallen: her er der populære stretchdug og klassisk hvidvaskning eller maling, der stadig er i skyggen af ​​fælles løsninger, men intensivt opnår momentumbetonstrukturer med langsgående træbjælker. Det er dog gipsvæg, der i dag er det optimale materiale.

 • elementær forarbejdning;
 • tilgængelig selv for en lægmand;
 • skabelse af en unik multi-level struktur;
 • maskering af al ventilationskommunikation;
 • rimelig pris alle typer gipsvæg;
 • muligheden for hurtig og "smertefri" delvis reparation;
 • miljøvenligt materiale med gode brandegenskaber;
 • stort rum for organisering af lys scenariet i rummet.

Er der nogen ulemper?

Hvert materiale har ulemper, og gipsvægslofter, uanset hvor godt de ser på billedet, er stadig dårligere end alternative muligheder for nogle præstationsegenskaber.

 1. relativt lav fugtbestandighed
 2. et alvorligt fald i rummets højde.

Men i større grad bliver disse ulemper vigtige ved installation af gipspladestrukturer på loftet i en typisk bylejlighed, som ofte er lav og altid i fare for at blive oversvømmet ovenfra. I form af et privat hus er hverken lave lofter eller naboer på toppen ikke et problem, da der i sådanne huse som regel er højde på værelserne ret solidt, og oversvømmelsen ikke længere er mulig udelukkende på grund af husets strukturelle egenskaber.

Design muligheder

Den særlige egenskab ved installationen af ​​suspenderede gipslofter i hallen i hytten kan afledes af de viste billeder - evnen til at skabe et ubegrænset antal niveauer, der stimulerer udseendet af en ekspressiv volumeneffekt. Graden af ​​kompleksitet er fuldstændig gennemsigtig: jo flere lofter planlagt i henhold til projektet, jo mere opfindsom og lang tid vil installationen være. Installations kompleksitet afhænger også af den geometriske opbygning af loftkonstruktionen i hallen - du bliver nødt til at tinker med ovale og afrundede former, men på grund af pladens af gipsvæg som færdigmateriale, vil dette ikke være et uopløseligt problem.

Enkelt niveau

Enkeltbelagte gipspladerlofter i hallen, dømme efter det lille antal fotos med eksempler fra livet - snarere undtagelsen fra reglen, fordi de for så store værelser ser for simplistiske ud. Men hvis området i hallen i et privat hus ikke er en rekord, så kan du føle sig ganske komfortabel uden at opbygge mange niveauer. Det vigtigste er at korrekt understrege hallenes rum ved hjælp af en mortise fixture. Som regel er centrallysets rolle på dig selv at prøve på en lysekrone. Ofte har det et stort format og klare de vigtigste belysning af rummet.

Der er også en anden mulighed - når lysekroner reduceres i størrelse og formere sig. En sådan sund designpolyopi introducerer mere moderne funktioner i udformningen af ​​et privat hus, og i kombination med LED-strimmel langs omkredsen varierer stemningen kraftigt og bevæger sig fra mere aktiv belysning om aftenen til atmosfærisk midnat.

Et vigtigt element i målsætningen er det skjulte belysningssystem gennem installationen af ​​loftet. Den skabte effekt er bemærkelsesværdig for sin utrolige dybde og komfort, og hvis hallen ikke kan prale af stor størrelse, udvider den også visuelt rummet omkring perimeteren af ​​hallen i et privat hus.

duplex

Sandsynligvis den mest efterspurgte type gipsplader lofter, som kan findes i hallen i et privat hus. Popularitet er let at forklare:

 1. utallige kombination muligheder
 2. værelse zoneinddeling;
 3. organisationen af ​​det originale lysmønster
 4. alsidighed;
 5. muligheden for at bruge stucco, suspenderede strukturer og andre dekorative elementer.

Overgange mellem niveauer kan gøres både glat og skarpt. I det første tilfælde er det kun den ovennævnte stucco samt nogle andre dekorative elementer af den bølgetype, som er nyttige. For det andet synes det mere relevant at spille om grænserne ved hjælp af LED belysning eller zoneinddeling i rummet på grund af det symmetriske arrangement af spotlights på loftet i hallen i et privat hus.

Ofte, for at give hallen design i et privat hus maksimal udtryksevne, er det nederste niveau af loftet lavet af gipsplader til en glat overgang til væggen. Denne løsning kan ikke kaldes populær, men original, spektakulær, ikke-standard - helt.

flere niveauer

 • egnet til installation i haller med en god margen i højden;
 • tillader dig at skabe de mest komplekse mønstre og ikke-trivielle overgange;
 • gøre et stort og solidt indtryk, med fordel lægge vægt på boligenes smag.

Som regel ser man i et foto på flere niveauer af gipsplader mest imponerende. På mange måder, ved brug af yderligere udtryksformer. Sidstnævnte omfatter abstrakte tal placeret i den centrale del. Vilkårlige abstraktioner kan godt ændre sig og specifikke modeller: skyer, stjerner, billeder af dyr osv.

Meget ofte anvendes en spiral i sådanne lokaler. Med hensyn til koncistens, stilistisk uafhængighed og dekorativ udtryksevne er hun selvfølgelig ikke lige stor.

Også i de seneste års tendenser, som er meget udbredt til installation af gipspladerlofter i hallen i et privat hus, er mønstre - de ser positivt ud i dagslyset, men mest af alt afslører deres potentiale, når de tiltrækker belysning og belyset belysning.

Du kan ikke passere ved en anden populær funktion i loftet på flere niveauer - skabelsen af ​​stigende strukturer. Ophængte strukturer på en så enkel måde er positivt fremhævet med strakt LED-strimmel, hvilket skaber et varigt indtryk af strukturer, der flyder i luften.

Nogle flere fotos

konklusion

For at gipsplankloftene i hallen i dit private hus skal virkelig glæde øjet, og ikke kun for at opfylde sin direkte funktion, er det ikke nok kun et ønske. I det mindste bør du omhyggeligt overveje hallenes design i dit private hus og sætte et stykke af din sjæl ind i det - måske med et par stilte ord gemmer den direkte indflydelse af hvordan du ser dit fremtidige interiør på det endelige resultat af installationsarbejdet. Vær ikke bange for ikke-standardiserede løsninger - gipsvæg er et meget fleksibelt materiale, og et privat hus er en fremragende base for en række designeksperimenter. Kreativ emancipation og uophørlig koncentration af opmærksomhed i alle faser af installationen af ​​gipslofter i et privat hus er den vigtigste garanti for, at den opfattede "high-tech" ikke vil degenerere til en fælles "hej" men vil blive kendetegnende for din veludstyrede " fæstning. " Og endelig anbefaler vi til din opmærksomhed vores artikel, som præsenterer eksempler på indretninger af lejlighedsværelser med gipspladerlofter.

Lofter fra gipsplader (150 billeder)

Gør det indre af rummet, er det meget vigtigt at være opmærksom på lofterne, da de først og fremmest får øjnene, når de kommer ind i lokalet. Faktisk har det sædvanlige lige hvide og glatte loft langt mistet sin relevans, for ikke at nævne det faktum, at det er ret kedeligt. Selvfølgelig er meget "rentable" og originale lofter på flere niveauer, som er indlejret i de suspenderede punktlamper, også en god mulighed - et falskt loft på gipsplader. Om dem vil talen i denne artikel også gå, desuden kan du se et billeddesign af lofter fra gipspap.

Hvis du så billeder af gipsvæglofter, så du, at de kan have forskellige former, farver eller mønstre. Og uanset stilen i deres ydeevne er et sådant materiale meget nemt at samle op til stuen.

Loftets design kan være anderledes, nemlig:

 • to-niveau gipsplader loft - den mest populære blandt de andre typer. Du kan designe den på en række måder, og ikke kun den, men også belysningen på den.
 • Tre niveauer - en meget luksuriøs designmulighed, men de er meget vanskelige at designe.
 • Kolonnerne er enkle med hensyn til produktion, de ser smukke ud, de er voluminøse, og de er økonomisk fordelagtige. Denne mulighed er egnet til design af absolut enhver indretningstilstand.
 • Buer - dette er det meste, der hverken er et sandt mesterværk af kunst. Selvfølgelig er de dyre og vanskelige at designe. Men resultatet vil helt sikkert overstige alle dine forventninger!

Duplex gipsplader lofter

Takket være disse lofter kan du ændre lokalet meget, fordi det bogstaveligt talt ikke bliver anerkendt! Og interiøret bliver meget raffineret og originalt, dekoreret med et loft fra gipspap, og fra to niveauer. Hvor kompliceret eller bizart dit loft bliver - det afhænger kun af, hvor forskellig din fantasi er.

Hvis du laver loftet i forskellige højder, såvel som kompetent arrangere belysningen af ​​rummet, kan denne mulighed bruges til zonering af værelset. Eller du kan vælge et separat emne, for eksempel et skab, en seng, et kommode, et bord og meget mere.

Billeder af to niveauer gipsplader lofter vil vise dig, at de ser meget originale ud i børnenes værelser. Når man bruger gipsvæg, kan den bruges til at lave forskellige, endda usædvanlige "figurer" dekoreret på loftet (f.eks. En blomst, en bold, et hus, en sol osv.).

Belyset gipsplankloft

Option design belysning i første omgang er punktet i at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Dette er meget vigtigt, og derfor har mængden af ​​dækning ikke en alvorlig betydning, og trækker sig tilbage til "anden plan". For at skabe hygge i rummet er det bedst at bruge enten LED-strimler eller LED'er. Og alt på grund af lyset fra dem er meget blødt og visuelt muligt, så lofterne fra gips i hallen vil virke højere.

Gipsvæg loft design i køkkenet

At lave loftet i køkkenet, som regel er geometri figurer valgt. For eksempel for at fremhæve den centrale del af rummet, brug runde geometriske former og rektangulære former er fremragende til at justere rummet. Det vil sige, hvis køkkenet er smalt, så skal du vælge den firkantede form af loftet, fordi det vil visuelt udvide væggene.

På samme tid skal du være opmærksom på, at hvis du har lave lofter i køkkenet, bør du ikke vælge de komplekse design af gipspladens loftdesign. Og det vigtigste at tage højde for er altid harmonien!

Gipsvæg ganske praktisk materiale. Den har god fugtighedsbestandighed, lydisolering og brandmodstand. Takket være disse kvaliteter giver et gipsplankloft ikke kun dig mulighed for at skabe et fantastisk interiør, men sikrer også pålidelighed for alle beboere i en lejlighed eller et hus.

 • Design stue 2016: Billeder af nye ideer om moderne ideer
 • Indretningsdesign - de bedste indvendige fotos
 • Indretning af en-værelses lejlighed
 • Design studio lejligheder - (150 billeder)

Loft dekoration i et lille køkken

Da lofterne af gipsvæg kan "tage" lys, samt skjule en bestemt højde af køkkenet eller et hvilket som helst andet rum, bør de kun bruges i sådanne køkkener hvor højt til loftet eller i det mindste mellemhøjde. Hvis du har et lavt loft, skal du tilrettelægge et loftkonstruktion bestående af to niveauer eller endda en lille cornice omkring sin omkreds, som giver dig mulighed for at hæve højden. Hvad angår hvert niveau, skal de nøje overveje farveskemaet, så alt ser helt harmonisk ud!

Den høje loft indstilling er et meget interessant design. Denne effekt opnås på grund af det faktum, at loftets andet niveau er sat i den centrale del. På sidene er der ingen sidevægge synlige for øjet. I den indvendige del af konstruktionen er LED'erne monteret, men samtidig er de ikke synlige, og belysningen fra dem er vidunderlig!

Armaturer, der er planlagt at blive indbygget i loftet, skal placeres jævnt, således at alle områder i rummet tændes!

Se billeder af to niveauer gipsplader lofter, hvordan de laver køkkenet, et område på ti kvadratmeter. Vi kan kun konkludere, at det vigtigste er at kompetent henvende sig til sådanne spørgsmål, og så kan selv det mindste rum indrettes simpelthen usædvanligt smukt, stilfuldt, komfortabelt og originalt.

Køkken-stue - loft dekoration

Det er vigtigt at forudse og ordentligt arrangere indretningen af ​​stuen i køkkenet (kogezonen) og stuen (det vil sige et sted at hvile). Du kan endda lave nogle grænser på loftet, idet de to zoner deles mellem dem. Til dette kan du bruge forskellige metoder, fx geometriske figurer. Og for at øge effekten, kan du anvende dekorative belysning.

Og helt sikkert! Har brug for at dele alt! Dette gælder også for vægge og gulve.

Loft i soveværelset

I et sådant rum vil installationen af ​​et gipsloft af bølgete linjer eller uregelmæssige former være mest relevant - i den henseende begrænser absolut ingen dig med noget!

Med hensyn til flere niveauer er de installeret direkte over sengen. Men deres design skal være afslappende, ingen grund til at anvende lyse farver. Den mest ideelle løsning er muffled, varm, lyse toner.

Gipspladens loft med belysning i et lille soveværelse

Selvom du har et meget lille soveværelse, kan du dekorere det så stort som muligt ved hjælp af korrekt valgte loftfarver. Standardindstillinger er hvide malede lofter. Men det er ikke nødvendigt at gentage dette overhovedet! Når alt kommer til alt kan du drømme op og vise noget utroligt, dit eget. For eksempel kan der være et lyseblåt loft, som visuelt vil forstørre rummet.

Også udvide rummet vil hjælpe glatte overflader. Men ikke i soveværelset! Her er mere passende matte lofter!

Det er ikke nødvendigt at opbygge et rum ved hjælp af meget komplekse former eller strukturer fra mange niveauer. Det er trods alt kun tilladt at designe forskellige zoner.

Et smalt soveværelse er fikserbar!

Du har allerede set et billede af gipsvægslofter og bemærkede, at de kan bruges som du vil! Hvad angår soveværelserne, kan de være firkantede eller smalle og rektangulære, og det er ikke så sjældent! Men deres hovedtræk, som regel, i højt til loftet. Det er også muligt, og i øvrigt er det ikke svært at rette op, have valgt og dekoreret belysningen korrekt. Også, hvis du bruger mørkere toner i lofterne, kan du gøre dem visuelt lavere, men lyssignaler - tværtimod vil det virke højere. Det er også vigtigt, at gulve og lofter ikke skal have de samme toner!

Du behøver ikke være bange for noget nyt og eksperimentere. Brug dekorationen til loftet i et smalt soveværelse i lilla, pink, orange eller kaffe toner.

Hvis der er meget lys i rummet, vil der opstå illusion af et forholdsvis rummeligt og ledigt rum!

Kreative børneværelse

Gør-det-selv-loftet på gips kan være, og det er ikke svært.

Derudover har dette materiale andre fordele:

 • Hvor mange niveauer der ville være i loftet kan kombineres meget anderledes belysning, samtidig med at det giver godt lys, samt at dele rummet i forskellige zoner. I børnenes værelse skal der være en central belysning (for eksempel en lysekrone) samt andre lamper i rummet. Det er bedre, at de har forskellig intensitet.
 • Ved hjælp af gips kan du lave forskellige former i lofterne. Det kan være de samme sommerfugle, bolde, fugle, blomster og meget mere, alt afhænger af barnets præferencer, moral og smag.

Du kan bestille et individuelt loftdesign. Den oprindelige ydeevne er håndmalet. Dette er en ny type loftdesign, men når du bruger det, kan du oprette det mest originale børnehave!

Ved at vælge materialer til gennemførelse af reparationsarbejde i børnehaven, skal du være meget ansvarlig for dette problem. Hvad angår gipsvæg, er det allergivenligt såvel som miljøvenligt materiale, så du kan ikke bekymre dig om barnets sundhed ved at vælge dette materiale.

Gipsplanklofter i hallen

Her er det bedre at bruge geometriske former. Du kan lave hallinddeling ved hjælp af gipspladens lofter, og brugen af ​​spotlights og dekorationer vil give en hyggelig stue og bliver det sidste stadium i designet af et unikt individuelt design.

Husk at overveje, at installationen af ​​loftet på gipsplader og dets design helt sikkert skal kombineres med rummets hovedindretning. For eksempel, hvis dit værelse er indrettet i landlig stil, så vil det glatte loft ikke passe det overhovedet, da det ville være mere hensigtsmæssigt at anvende det i moderne eller højteknologisk stil.

Loftet i stuen i Khrusjtjov

Khrushchev er som regel en lille lejlighed, hvor der også er en lille hal og en lofthøjde på ikke mere end 2,5 meter, mens lydisoleringen i lejligheden er meget dårlig. På baggrund af dette, når du vælger loftets design, skal du tage højde for alt dette, så du eliminerer alle disse ulemper så meget som muligt.

Absolut her bør du ikke hænge en stor lysekrone, fordi det er for rodet plads. Den bedste løsning ville være at installere et loftsloft med indbygget spotbelysning. Derudover kan du i dette design integrere og lydisolere.

En kombination af blankt loft og gipsvæg vil skabe en afspejling af lys og øge højden visuelt.

Farveskemaet skal vælges lys og varm. Loftet af samme farve som væggene i alt udvider visuelt rummet.

Loftgips gør det selv

Hvis du ejer i det mindste nogle minimale færdigheder, så er spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på gipsplader - ikke noget overnaturligt for dig. I dette tilfælde er det vigtigste at kende alle subtiliteter og egenskaber i selve materialet, hvordan man korrekt skjule et normalt loft under gips og du får mest ud af at der er et individuelt indretning!

Tjek hvad du har i arsenalen, hvis noget ikke er, køb mere. Du skal bruge: skruer, suspensioner, dykker, negle, profil (minimum 4 mm).

Og vejledning i, hvordan man laver et loft på gipsplader, hvordan man arrangerer og forbereder loftet for gipsplader og selvfølgelig installationen af ​​gipspladens loft selv - se på videoen, hvor alt er tydeligt og tydeligt forklaret og vist!

Her finder du endnu flere billeder og videoer om emnet!

 • Værelsesdesign - de bedste billed ideer
 • Loggia design (75 billeder)
 • Flydende tapet (100 billeder)
 • Stræklofter (150 billeder)
 • Baggrund til stuen (100 billeder)
 • Baggrund til maleri (100 billeder)
 • Ikke-vævet tapet (100 billeder)
 • Gardiner til stuen (100 billeder)
 • Gardiner til hall photo design 2016