PVC stræklofter

Og hvilket PVC-loft vil du bestille?

Hvis vi snakker om overkommelig, høj kvalitet, holdbar og samtidig en smuk udseende, er et hængende loft for øjeblikket en af ​​de bedste løsninger. Og blandt denne gruppe af materialer i dag er kongeriget polyvinylchlorid duvaser, som besætter omkring 90% af indretningsmarkedet af denne type. Det er ikke overraskende, da PVC-stræklofter giver mulighed for blot et par timers arbejde for at få en perfekt flad, smuk, vedligeholdelsesfri og ikke tabende egenskaber i mere end ti år.

Med et minimum af ulemper har de mange fordele, som forudbestemmer efterspørgslen. Derudover er en stor fordel at PVC-lofter er forskellige - prisen er overkommelig for enhver person, der ønsker at opdatere interiøret i et hus, lejlighed eller kontor.

Du kan bestille dette produkt ved at kontakte os. Virksomheden "Nebosvod" tilbyder en bred vifte af PVC canvases, og tilbyder også et komplet udvalg af relaterede tjenester, herunder installation, fotoudskrivning og så videre. En stor erfaring og høj kvalifikation af vores herrer er en garanti for kvaliteten af ​​arbejdet og det faktum at du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Find ud af din pris på loftet lige nu!

Hvis du bliver tilbudt et lærred fra et tilsyneladende kendt mærke, men til en utrolig lav pris - det er en anledning til at tænke. Mest sandsynligt er dette et lav-grade materiale, som ikke opfylder nogen standarder. Virksomheden "Nebosvod" tilbyder produkter, der adskiller sig i det optimale forhold mellem omkostninger og kvalitet. Brug online-regnemaskinen til at finde ud af lige nu et groft skøn for dit objekt.

Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall). Installation er ret simpel og det er nemt at udføre selv den person, der er langt fra konstruktion, i nærvær af et bestemt værktøj.

Omkostningerne ved at installere et falsk loft lavet af PVC-paneler med egne hænder, sammenlignet med andre former for afslutning af loftoverfladen, er betydeligt lavere. Processen med at afslutte loftet med PVC-paneler indeholder flere faser, hvoraf nogle kan fordeles yderligere i flere punkter. Lad os se nærmere på hver af dem.

Forberedende fase

Det kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer.
 2. Et udvalg af værktøjer.
 3. Overfladebehandling til installation.

Køb af nødvendige materialer

Valget af paneler er en ret alvorlig proces, da der er mange typer af disse produkter, og de varierer alt i størrelse, mønstre, tekstur. Vær særlig opmærksom på produktets bredde ved valg. Paneler med en bredde på højst 250 mm passer til værelser med et lille område. For store rum er det tilrådeligt at vælge indstillinger med en bredde på mere end 250 mm.

Det er bedre at kontakte sælgerne af en specialbutik for rådgivning, som de er godt forberedt og kan levere rådgivning af høj kvalitet om valg af materialer til montering af PVC-loft.

 1. Til installation af konstruktionen skal du have skruer med en pressevask 13 mm lang.
 2. Hvis trækloftet er lavet af træ og træblokke vil blive brugt som ramme, skal du fylde med skruer med en længde på 70 - 80 mm til montering.
 3. En dowel er egnet til betonlofter - negle af tilsvarende længde.

Barer skal have et tværsnit på mindst 30 * 30 mm.

Som loftplade i en PVC-loftkonstruktion kan du bruge en plastplade, der er specielt fremstillet til dette formål, som har en rille til montering af paneler i den. Plinten skal tages med en lille margen på ca. 1 m mere end loftets omkreds, da det under installationen skal skæres i en vinkel, og du kan begå en fejl.

Hvis du planlægger at lave en metalramme, skal du købe:

 • metalprofil 60 * 27 mm.
 • Startprofilen kaldes den som regel vejledning 27 * 28 mm
 • direkte suspension (til montering af profilen til loftet), enkelt niveau profil stik (krabbe).

værktøj

Ved arbejde med PVC lofter skal du:

 • Målebånd
 • Blyant eller tynd markør
 • Bygningsniveau
 • Bygnings hjørne
 • blonder
 • Sakse til metal
 • Mitre
 • Elektrisk stiksav eller hacksav
 • Den bulgarske med en disk ikke mere end 2 mm.
 • Percussion boremaskine eller perforator med boringsfunktion (til betonloft)
 • skruetrækker
 • Udvidelseskabel

Overfladebehandling til installation

Til installation er det nødvendigt at frigøre loftet fra alt, der kan forstyrre dets gennemførelse. Fjern de gamle lamper, lysekrone. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvor de elektriske ledninger er og markere disse steder med en markør eller blyant. Rengør overfladen mod snavs og støv.

Fremstillingsramme

Rammen kan være lavet af træstænger eller metalprofiler 60 * 27 mm. For våde rum er det tilrådeligt at bruge en metalstruktur, da den er mindre modtagelig for korrosion under påvirkning af fugt. Monteringssystemet på metalrammen er også ideel til udjævning af loftet, fordi det bruger suspensioner, der gør det muligt at sænke rammen med 3 - 4 cm.

Træstænger er ønskelige at bruge i et tørt rum og med et ret jævnt trækloft. En kombination af disse to metoder er også mulig, for der anvendes et system med metalbøjler i systemet med træstænger. Metoden er upraktisk, fordi du skal bruge stænger med et tværsnit på mindst 5 * 5 cm og ideelt glat.

Metalramme

Rammen af ​​metalprofilen skal installeres i en afstand på højst 4 cm fra trækloftet.

I det resulterende hul er det bekvemt at skjule ledningerne.

For det første er startprofilen 27 * 28 monteret på væggen rundt om loftet på en afstand på 3-4 cm, så i fremtiden kan du indsætte hovedprofilen 60 * 27 i den. Afhængig af væggens materiale er fastgørelsen lavet på skruer eller på en dowel-negle. Når du monterer på en dowel - negle, skal du bore et hul i profilen og i væggen og presse den tæt på hammeren i spidsen.

Startprofilen er monteret strengt i forhold til niveauet, startende fra et hvilket som helst hjørne af rummet og bevæger sig langs hele omkredsen. Hvis profilen er indstillet nøjagtigt, skal start- og slutpunktet konvergere og derved lukke omkredsen.

Næste trin er placeringen af ​​metalbøjler. For at gøre dette skal du markere de steder, hvor hovedprofilerne skal holdes. Til mærkning er det praktisk at bruge blonder. Hovedprofilen er monteret i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden strengt parallelt. Suspensioner skal installeres i en afstand af 80 cm fra hinanden. Suspensioner er monteret med skruer eller dykker - negle i hullerne til dette og er straks bøjet for at lette installationen af ​​hovedprofilen i dem.

Det sidste skridt er at installere hovedprofilen. Til dette skæres profilen til den ønskede længde med et hul på 5 mm på hver side, indsættes i startprofilen og fastgøres med skruer med en pressevask til suspensionerne. Niveauet styres af dets vandrette placering, såvel som strengt ligefrem placering.

Ramme af træstænger

Det er installeret analogt med metal, med den forskel, at fastgørelsen af ​​stængerne udføres ved hjælp af gennemstrømningsprocessen uden brug af suspensioner. For at flyve flyet er det tilladt at placere træflis under stængerne. Først er de ekstreme stænger installeret, og derefter fylder midten i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden.

Panelmontering

Først og fremmest måles loftsplinterne og vaskes i 45 graders vinkel. Deres fastgørelse er tilladt at udføre ved hjælp af 13 mm PSH skruer eller ved hjælp af flydende negle. Sokklerne er installeret langs hele omkredsen, så panelerne efterfølgende monteres passer nøjagtigt ind i deres rille.

Installation af PVC-paneler i loftet begynder med at bestemme længden af ​​emnet. For dette måles afstanden fra den ene væg til den anden, og der tages 2 cm fra denne afstand, og der trækkes en strengt vinkelret linje på panelet med en blyant og et bygningshjørne.

Derefter ved hjælp af slibeskæringen. Derefter skal du installere det første panel i rillerne i loftsplinten og skub helt ned til væggen. Som et resultat skulle det vise sig, at det første panel fra tre sider gik ind i loftsplintens riller. Først efter dette er det muligt at feste panelet til stængerne eller profilen.

Efterfølgende paneler er skåret i størrelse og installeret, så enderne er i sporene på basispladerne, og hvert næste panel blev inkluderet i den foregående lås. Det sidste panel skal skæres i længden, og derefter måles den ønskede afstand, skæres til bredden og derefter indstilles.

Du kan lære mere om installationsprocessen ved at se videobeskrivelsen af ​​processen.

Plastloft - 100 billeder af et usædvanligt design af loftet af PVC

For nylig var det svært at forestille sig, at loftet ikke blot kan dækkes med en vandemulsion, whitened eller klistret over med tapet, men også dekoreret med en mere interessant metode.

Fremskridt står dog ikke stille, så i de seneste år er der kommet en masse nye teknologier på byggematerialemarkedet, der med succes er blevet brugt til loftindretning.

Disse omfatter: spænding, glas og spejl strukturer, gipsplader lofter, samt beklædte paneler af massivt træ og plast.

Og på trods af det store udvalg er plastlofter de mest populære i øjeblikket, men de tilhører den gennemsnitlige priskategori, men deres kvalitet er meget høj.

Egenskaber af plastlofter

Til deres fremstilling anvendes polyvinylchlorid. Det er dog værd at bemærke, at der er en stor forskel mellem de paneler, der bruges til at afslutte væggene og loftet, så det er absolut ikke tilladt at erstatte dem med hinanden.

De paneler, der anvendes til loftets udsmykning, har en lettere vægt, så de ikke har den mekaniske styrke, der er nødvendig for deres brug i væggenes udsmykning.

Efter en tid begynder de at deformere, og de skal udskiftes. Hvad angår loftet på plastpladerne beregnet til væggene, vil det helt sikkert blive årsagen til den store belastning, der udøves på rammen. Dette er helt usikkert, derfor uacceptabelt.

På rammen, som blev fastgjort ved hjælp af specielle suspensioner, er der monteret en plastfolie. Det er værd at bemærke, at det er tilladt at bruge en metalprofil, selv om der er brug for rammer og laths af træ. Figurprofilen og soklen tjener som fastgørelse til plastpaneler.

Hvis du undrer dig over, hvordan man laver et plastloft, anbefaler vi at du er opmærksom på en del af installationen. Faktum er, at selv om det er muligt at anvende enkle materialer til fremstilling af selve loftet, der tilhører en lavere priskategori, vil udseendet af produktet direkte afhænge af, hvilke paneler der blev valgt.

Hvis du f.eks. Vælger en blank overflade, kan du være sikker på, at samlingernes samlinger er næsten usynlige. På samme tid har et sådant produkt et ret attraktivt udseende og ser meget originalt ud.

Men hvis du beslutter dig for at bruge matterede paneler med en række mønstre, så vil du ikke kunne maske sømmen, de ses ganske godt. Derfor, før du køber alt på forhånd, tænk igennem.

En smuk plastplade behøver ikke at være lavet af mønstrede paneler. Designerne bemærker, at det er de glatte overflader, der ser mere originale ud og passer ind i ethvert interiør.

Fordele ved et plastloft

Eksperter bemærker, at ejerne af lejlighederne, der valgte at installere denne bygning i deres hjem, altid er tilfredse med købet. Se et billede af plastloftet, som præsenteres nedenfor.

Det udvider visuelt rummets rum og gør det lettere. Desuden har loftet, dekoreret ved hjælp af plastpaneler, mange fordele:

Høj fugtighedsbestandighed - hvis du bor i en højhus, så er det mest sandsynligt, at problemet med oversvømmelsen af ​​dine naboer er kendt for dig. Plastloft kan redde dig fra behovet for at lave reparationer efter den næste oversvømmelse, fordi den har god fugtighedsbestandighed.

Brugervenlighed - efter installationen af ​​plastloftet blev du ikke blot et perfekt glat produkt, men også evnen til at rense det selv af alle slags snavs uden hjælp fra udenforstående. Du kan rense loftet med en almindelig klud og et rengøringsmiddel.

Det maskerer helt forskellige uregelmæssigheder i loftet og rørene - designerne hævder, at man ved hjælp af et plastloft ikke kun kan skjule alle uregelmæssigheder og rør, men også gøre dem til en del af interiøret.

Hvis du vælger plastloftets design, kan du ikke kun vælge glatte overflader, men også til relief, de passer meget godt ind i ethvert rum, men det ser især godt ud i værelser med højt til loftet.

Omkostningerne, der svarer til kvaliteten - selvfølgelig gælder dette design ikke for den billigste, men samtidig er prisen meget lavere end for et strækloft.

Da produktet har gode indikatorer for modstandsdygtighed mod fugt, anbefaler eksperter kraftigt at bruge loftsbeklædning med plastpaneler til at dekorere badeværelser.

Samtidig ser de ikke kun godt ud, men giver også pålidelig beskyttelse af loftet mod overdreven fugt, som hele tiden er til stede i rummet.

Plastlofter i indretning

Plastlofter i indretning ser smukke ud. På markedet er der et stort udvalg af materiale, så det er svært at bestemme, hvad du har brug for. I artiklen lærer du, hvad der er typer af PVC-paneler, og hvad er deres forskelle, samt at lære om smukke eksempler i interiøret.

Særlige egenskaber

Plastmateriale er fremstillet på basis af polyvinylchlorid. Det er et sikkert og harmløst stof. Panelerne til loftet og væggene er forskellige i størrelse, belægning og tykkelse. PVC - en del designet til loftet, har en lettere vægt end plast til væggen. Lav vægt gør det muligt at holde sig bedre på overfladen. Hvis du bruger PVC til væggen i loftet, vil belastningen på den opstillede ramme øges. Det er ikke sikkert. Hvis du bruger loftpaneler til vægindretning, bliver materialet deformeret på kort tid.

Plastloftet refererer til en række ophængte lofter. For at skabe rammerne vil der kræves lameller bestående af træ eller metal. Så bundpladerne fastsætter plastpaneler på loftet. Kappe er fastgjort til basen med bøjler. Materialet til loftet bør vælges bedre for at sikre en lang levetid på belægningen.

For at arbejde med plast skal der tages højde for en bestemt funktion: Når man vælger glatte paneler i det fælles område, bør linjerne næppe skille sig ud fra planens generelle baggrund. Udseendet af glansen afspejles og skaber farveovergange. Matt overflade har ingen reflekterende effekt. Normalt er det almindelige farver eller mønstre. Sømene ses tydeligere, da der ikke er noget lysstykke.

Sådant materiale har ingen potentielle sundhedsfarer. Plast bruges overalt: mademballage, børns legetøj, husholdningsapparater og meget mere. Materialet er en holistisk struktur, hvor svampe og skimmel ikke kan leve.

Hvis der dog er fokus med mikroorganismer, er det nødvendigt at slippe af med dem. For at gøre dette skal du behandle området med et desinfektionsmiddel. For ikke at indånde opløsningens skadelige lugt skal man sørge for at beskytte den. Dette kan være en maske, briller, handsker.

Plastloftet har ikke evnen til at "trække vejret". I private boliger skal være et loft. Det fremmer luftventilation. Beboere i en fleretagers bygning skal kontrollere, om der findes sådanne forhold i lejligheden. Normalt, med korrekt opførelse af huset følger luftudvekslingsreglerne. For at undgå kondensatdannelse anbefales det at installere et ventilationsgitter i modsatte hjørner.

Husk på, at når du installerer loftet, er flyet ikke fuldstændigt forseglet, så i hvert fald vil der være en lille fordampning af fugt.

Pladepaneler er meget lette. De bør håndteres med omhu, da de ikke er vanskelige at bøje med dine hænder. Der er 2 typer PVC loftsbeklædning.

lægte

Designere lægger særlig vægt på denne type, fordi der er mange interessante muligheder for loftindretning. Materialet kan være af forskellige farver, ethvert mønster og forskellige figurer kan afbildes på dem - fra simpel hvid farve til et fliseremønster. Rack type er som en vægpanel. Tilstedeværelsen af ​​linjer på detaljerne giver dig mulighed for at skjule leddene i panelerne.

Montering af panelerne er ikke særlig vanskelig for mænd. Den ene ad gangen fastgøres bordet ved hjælp af forberedte huller. Glat overflade giver dig mulighed for at skjule fejl i loftet, såvel som elektriske ledninger og kommunikation. Hvis du vælger et blankt panel, udvider spejlplanet rummet visuelt og skaber følelsen af ​​at rummet ser større og højere ud.

Materialets lange levetid gør det muligt at bruge det på steder, hvor fugt sædvanligvis ophobes. Det er ikke bange for vand, det indeholder ikke metalpartikler, som kan føre til dannelse af rust. Fugtbestandig plast giver dig mulighed for at vælge at afslutte loftet på badeværelset. Det modstår temperaturer fra +30 til -30 grader.

Loftet af PVC-materiale anvendes i køkkenet, fordi det ikke er i stand til at absorbere lugte og er let at rengøre med sæbevand. Rackloftens levetid varer ca. 20 år.

sømløs

Detaljer, når du passer godt ind i hinanden. De skaber et solidt plan på loftet. Prisen på en plader er højere i sammenligning med lath lameller. Ved korrekt installation af et sømløst materiale opnås en jævn og glat overflade. Især smuk er loftet i soveværelset, stuen, i køkkenet.

For en stærk forbindelse af dele er der installeret huller: på den ene side af rillen og på den modsatte side af planken - en spids. Inde i profilen er der skillevægge, der er designet til styrken af ​​plastkonstruktionen. Den største forskel fra rack typen er, at der ikke er sømme på den. Loftets udseende er som en strækning.

For belysningen af ​​rummet vil passe pærer af enhver strøm. For plast er der ingen begrænsninger i modsætning til lofter, der er lavet af en film af polyvinylchlorid. Lampens maksimale effekt er op til 50 watt.

Installer sømløse plader på loftet er ikke svært. For at sikre, at delene ligger fladt på overfladen, er det vigtigt at udføre rammens korrekte udformning.

Det er let at passe på plademodellen såvel som til stativet, fordi de er lavet af samme materiale.

design

Plast giver mulighed for at eksperimentere med design af rummet. Butikkerne præsenterede et stort udvalg af PVC paneler. Et særligt populært tema er efterligning under et træ samt muligheder med tegninger, for eksempel en delikat rose.

Klassiske farver af loftplastik - hvid, beige, matte, neutrale toner. En sådan palette har et godt humør. Hvis du vælger en farve til loftet, skal du fokusere på de møbler, der er i rummet. Hvis du foretrækker lyse farver i indretningen, er det vigtigt, at de kombineres med hinanden og ser harmonisk ud med andre genstande i huset.

I det indre af lejligheden er et enkelt niveau loft simpelt og smukt. Hvis du bruger plastfirkanter, der ikke forlader sømme, får du en solid overflade, mens du også skal bygge belysning for at belyse rummet. Desuden er disse ark perfekt skåret, hvis du skal arrangere krøllede linjer.

Til design af loftet køkken passer rack paneler. De ligner foring, og hvis du vælger farverne af træ, natursten eller blomster, skabes en atmosfære af naturen og en varm og hyggelig atmosfære. Udover den monokromatiske farve eller mønstre anvendes en kombination af forskellige farver.

Til loftet er enhver form for plast velegnet - både lath og sheet. Et universelt farveskema til visuel opfattelse anses for at være hvid og beige palette. Denne kombination kan anvendes i enhver sektor af boligen.

Lyse toner giver huset en særskilt stil, indstil stemningen. Glem ikke at farverne skal være i harmoni med hinanden. For eksempel er hvid den base, som du kan tilføje en af ​​farverne på: grøn, rød, orange, gul, blå, lilla, brun.

Til belysning brug lyse pærer. Hvis du vil understrege området, for eksempel i stuen, så i midten af ​​loftet skal placeres en lysekrone. Hvis det har en farve baggrundsbelysning, vil det se godt ud på baggrund af et blankt plan.

Glitter og skinne skaber friskhed og lethed i huset.

Anvendelsesområde

Plastbehandling er en praktisk og billig måde at dekorere et loft på. PVC bruges til at dekorere badeværelset, toilet, køkken, korridor, soveværelse, loggia, altaner.

Normalt har korridorerne et lille område, men du vil også dekorere dette sted. Plastpaneler kommer til undsætning, da de let kan skæres og gives den nødvendige størrelse.

Da PVC er et meget vandtæt materiale, er det rimeligt at bruge det til efterbehandling på badeværelset. I tilfælde af at fugt kommer fra overetagen, modstår panelerne vandets vægt. En god løsning er at bruge polyvinylchlorid i køkkenet. Sot kommer fra gaskomfuret, hvilket er vanskeligt at vaske af fra andre belægninger. Men bekymre dig ikke om det, hvis du har et plastloft, fordi det er let at fjerne snavs fra denne overflade. Dette vil hjælpe sæbeopløsningen eller vaskemiddelet med en svamp eller klud.

Brug af PVC er egnet til lavpris reparation af lejligheden. Plast gør både holdbart og smukt. Hvis du ønsker at lave en dyre loftreparation og samtidig pådrage sig minimale omkostninger, er plastpaneler det bedste valg. De fleste mennesker kan lide at bruge plastpaneler til afslutning af loggier og balkoner. En almindelig farve er hvid med nuancer af blå. PVC er ikke bange for ændringer i temperatur, sollys og fugt. Med sådanne egenskaber er panelerne meget populære.

Du kan selv installere loftet, hvis du har grundlæggende installationsevner.

Tips

Når du vælger et produkt i en butik, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Maleri af dele skal være ensartet;
 • overfladen af ​​PVC i udseende bør være uden ridser og bukser;
 • panelerne skal være af samme farve og struktur uden synlige forskelle;
 • et klik høres i processen med at forbinde pladerne;
 • paneler egnet til dekoration, har ikke punkter og striber;
 • For at gøre panelerne længere, anbefales det at vælge et stærkere materiale. Hvis du køber plast til den laveste pris, vil den være meget tynd og vil ikke opretholde den nødvendige belastning.

Nu skal du være opmærksom på anbefalingerne inden du installerer loftprodukterne:

 • Til skæring af plast skal du bruge et stik til metal eller en konstruktionskniv. Før du arbejder, skal du være sikker på at bære sikkerhedsbriller, så små partikler ikke kommer i øjnene.
 • Hvis der er behov for at klæbe nogle områder af PVC, skal der anvendes flydende negle på rammen eller loftet.
 • Det er nødvendigt at arbejde med en hammer omhyggeligt, da en knast eller ridser forbliver fra virkningen.
 • Rengøring af dele fra forurening sker ved brug af vaskemidler. Tør ikke overfladen med slibemidler og en hård svamp.
 • Når du har taget plastik til lejligheden, skal du vente en time for at nå stuetemperaturen. For at gøre panelerne ser ud som nye, kan du ikke skynde dig for at fjerne den gennemsigtige film, der dækker overfladen af ​​delene.
 • I tilfælde af deformation af strimlen kræver udskiftningen ikke adskillelse af hele strukturen.
 • Plastloft kan kombineres med elementer af MDF.

Smukke eksempler i interiøret

Plastpaneler passer til ethvert design af lejligheden. Måske udover at ændre loftets udseende, har du ideen om at opdatere hele interiøret. Der er flere populære muligheder for sådan design derhjemme.

klassisk

Klassisk stil er universel. Dens hovedtræk er harmoni og enkelhed. En kommode, et træ massivt bord, lænestole med et blødt sæde, en lædersofa er fastgjort til et sådant interiør. Den særlige stemning i denne stil er skabt af tilbehør - det er koldt stållysestager, et spejl indrammet i en ramme, krystalvarer. Klassikernes hovedfarver er lyse. PVC på loftet bør vælge ædelhvide og nuancer.

PVC hævet loft: mærkning, ramme, installation af paneler

Byggemarkedet er nu fyldt med en bred vifte af efterbehandling materialer. De vigtigste fordele ved moderne innovation er brugervenlighed og pålidelighed. Dette handler imidlertid ikke altid om praktiske forhold hvad angår pris. I dette spørgsmål er det utvivlsomt, at færdigvarer af PVC er førende med hensyn til rentabilitet. Polyvinylchloridpaneler gør det nemt at blotte væggene med et loft i ethvert rum. I dette tilfælde bør du ikke bekymre sig om dyre udjævning af væggen eller bekymre dig om den ublu pris på installationsarbejdet. At lave det samme hængende loft med egne hænder ved hjælp af PVC-paneler er ikke svært, selv uden mange års erfaring med reparationsarbejde.

Hvad kræves?

Så nu vil vi overveje nøjagtigt muligheden for at montere et hængslet loft ved hjælp af PVC-paneler som færdigmateriale. For at gøre dette har du brug for det nødvendige minimum af værktøjer, PVC-paneler og de nødvendige monteringselementer. Nærmere bestemt vil følgende værktøjer være nødvendige:

 1. skruetrækker eller lavhastighedstræning;
 2. målebånd, bobleniveau, vandstand
 3. en hammer;
 4. miter box, hacksaw, konstruktion kniv.

Materialet er PVC-paneler. Ifølge almindeligt anerkendte standarder kan panelerne være 25 og 50 cm brede. Hovedparameteren ved køb er området for alle varer i pakken. Ved beregning af den krævede mængde er det nødvendigt at beregne arealet af det rum, hvor det nedhængte loft skal installeres, og at øge den modtagne mængde med 10-15% under hensyntagen til materialets trimning.

For at fastgøre panelerne i loftet skal du bruge specielle fastgørelsesdele og danne en ramme. I sig selv er PVC-paneler ret skrøbelige og bløde, så for en sikker fastgørelse skal du have en stærk ramme med hyppig kasse.

Langs rummets omkreds anvendes U-formet plastikprofil, som vil lukke panelernes kanter. Som et alternativ kan du vælge en passende loftsplint til PVC-paneler, som allerede er udstyret med en U-formet rille. I den kvalitative ydeevne af en sådan sokliste er en præfabrikeret struktur, hvori den u-formede rille er samlet fra to dele for at lette installationen.

Til kasser kan du bruge en træbjælke med en størrelse på 20x40 mm eller en metalprofil som for gipsplader. På badeværelset eller i køkkenet vil træbjælken ikke fungere på grund af høj luftfugtighed. På grund af den enklere installation af trætræ og fastgør panelerne sig selv til det, kan den bruges i soveværelset eller stuen. Den anden parameter at vælge er prisen på materialet. I denne sag er det kun nødvendigt at kontrollere tilgængeligheden og prisen i dit område. Ved brug af træ i enhver form under konstruktion er det nødvendigt at behandle det inden installation med antiseptiske imprægneringer og brandhæmmende midler. Sidstnævnte er nødvendigt for at forbedre træets ildfaste egenskaber.

PVC paneler af forskellige standarder

Derudover er der plast- eller aluminiumsprofiler specielt til PVC-paneler. Hvis beklædningen vil blive lavet på loftet med små forskelle på op til 4-5 mm og med et minimalt fald i det hængende loft, kan installationen af ​​PVC-paneler på loftet være helt simpel. Profilerne er lavet med en speciel rille i midten til fastgørelse til basen og til fastgørelse af klip, der holder tavlerne.

Fra hardware er der brug for plastklapper og negle til dem (et anker med en kile til blokering kan være et alternativ). De vil fastgøre rammeelementerne og perimeterprofilerne til væggene og loftet. Rammen selv er monteret ved hjælp af skruer med et spids med en boremaskine til en metalprofil og træskruer til en bar. PVC-paneler kan fastgøres som skruer med pressevasker og specielle metalklip. Omtrentligt antal alt hardware kan beregnes efter at metoden til montering af loftet er valgt, og efter at have læst installationsvejledningen.

Forberedelsesfase

Selv om loftet er skjult for visning, skal det rengøres af alle elementer, der efterfølgende kan falde ned eller sprøjtes på det monterede hængslet loft: beskadiget gips eller kitt mellem pladerne, hvidvask, gammelt efterbehandling mv. Hele overfladen af ​​loftet er primet.

Først derefter kan du fortsætte med at markere til installation af perimeter og ramme. Til dette skal der trækkes en linje over rummet på væggene, hvilket vil markere et enkelt niveau for det fremtidige loft. Loftet skal sænkes under hensyntagen til, hvilke belysningsanordninger der skal anvendes, tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger eller anden kommunikation samt uregelmæssigheder i loftet selv. Under ledningerne skal der tages hensyn til den obligatoriske tilstedeværelse af et mellemrum mellem rammens overkant og loftet mindst 1,5-2 cm. Som en vejledning, hvorfra måling af sænkning skal ske, skal du vælge det laveste sted i loftet.

Sørg for at overveje al fremtidig kommunikation og ledninger i mærkningen.

Når først det første mærke er blevet placeret, kan det overføres til alle fire vægge ved kanterne ved hjælp af et vand- eller laserniveau. For at bøje linjer rundt omkretsen, kan du bruge en ledning, rigt malet over med en lys overfladisk. Mens du trykker på kanterne af strengen mod væggen, kan du let trække den væk og frigøre den. Som et resultat vil kridtet forblive på væggen.

Når omkredsen er afgrænset, kan du fortsætte med at markere placeringen af ​​rammens understøtningselementer. Profilen eller stængerne skal placeres vinkelret på den fremtidige retning af PVC-paneler og i en afstand på 40 til 60 cm. På en større afstand kan hængende loftsplader sænke en smule under drift.

Tip: Som om det ikke ville være ønskeligt, men der er stadig tilfælde, hvor både gulvet og loftet på et værelse i højhuse med massevirkning ikke er afledt af niveauet, og det er ekstremt dyrt at ordne det. I dette tilfælde er det bedre at flytte lidt væk fra bindende til et strengt niveau og trække perimeterlinjen med en vis hældning, så forskellen mellem loftets og gulvets planer ikke visuelt rammer øjet.

Rammontering

Mulighed 1: Plastkasse

En plast U-formet profil eller sokkel med den er fastgjort langs omkredsen af ​​hele rummet, således at dens nedre grænse løber langs den tidligere inducerede linje. For at deltage i profiler i hjørnerne, skal du bruge en miter kasse og en hacksav. Dette er den eneste måde at opnå et smukt snit og minimale clearance på. Profilen skal fastgøres hver 25-30 cm. For at lette monteringen af ​​rammen kan du strække tråden eller linjen over loftet, så det danner et plan sammen med profilens øverste kant.

Mulighed 2: Træramme

Træ tømmer er fastgjort til loftet med dykker og slagskruer, hver 60 cm. For at bringe dem til et niveau langs bunden, kan du bruge træforinger mellem dem og loftet.

Mulighed 3: Metalprofil

Metallprofilen, som i tilfælde af gipsvæg, fastgøres med U-formede elementer placeret hver 60-80 cm. De såkaldte "pads" er bekvemt fastgjort til loftet med ankre med en kile, der skal bores, og til profilerne med skruer med et spids med en boremaskine.

Der er ikke behov for at installere hoppere mellem rammebærerne, men de vil være nødvendige på steder, hvor den skal fixe noget tungt, for eksempel en lysekrone.

I slutningen af ​​rammeplanlægningen er strømkablerne lagt til belysning. Ved brug af PVC-paneler skal ledninger lægges i en korrugering for at sikre brandsikkerhed. På steder, hvor spotlights vil blive installeret, er det tilstrækkeligt at forlade sløjferne 10-15 cm lange.

Montering af PVC paneler

Nu, når rammen er klar og bringes til et enkelt niveau, kan du begynde at installere hævede lofter. Dette er den mindst besværlige og samtidig ansvarlige proces. Den første strimmel af materiale er slået ind i en U-formet profil. Nogle håndværkere afskærer låsen på kanten af ​​frontstrimlen. Så snart båndet er på plads, fastgøres det med skruer eller klip til rammens støtteprofiler uden at savne en enkelt. Du kan skære en stribe af den krævede størrelse med en hacksav eller en simpel kniv. Materialet er ret nemt at skære.

Vigtigt: PVC-paneler skal skæres i længder en smule mindre end afstanden mellem væggene. Der skal være et mellemrum mellem strimlen og væggene, ca. 4-5 mm fra hver ende.

Den næste bane anbringes på låsen i en lille vinkel og glides ind i den langs hele længden. Herefter skal du trykke på den anden side på rammen og også skrue skruerne fast. For at stramme strimlen tæt, kan du bruge en stang eller et stykke af det samme PVC-panel, som er indsat i sporet og forsigtigt hamret mod stop med en hammer.

Det vigtigste er ikke at bøje strimlerne af materiale på nogen måde og ikke at justere for meget indsats under installationen. PVC paneler er skrøbelige nok, og selv unøjagtigt tryk med en hånd kan efterlade en dent, der ikke kan fjernes. Installation sker bedst med en partner eller ved brug af simple stivere med tværstænger.

Det største problem kan opstå ved installation af det sidste bånd. I en udførelsesform kan du dreje strimmelåsen i den anden retning og skære den langs længden af ​​rillen til den ønskede bredde. Ved at placere det tæt på det foregående panel, er det sidste element i loftet også fastgjort med skruer. Ved brug af sammenklappelige lister er det lettere og sikrere at blot skære bredden af ​​båndet og lås låsen til den foregående bånd som i alle andre tilfælde.

Hvis det er planlagt at installere spotlights i loftet, er det naturligvis mere hensigtsmæssigt at tænke det på forhånd og skære pletter på jorden. Læs mere om installation af belysning i plast eller et andet loft - læs linket.

færdiggørelse

Efter at alle strimler er installeret, kan du gå videre til finishen. Ved brug af den U-formede profil monteres omkredsen separat. Det er bedst at vedhæfte det til flydende negle. Samtidig er det bedre at anvende dem kun på en af ​​siderne af basispladen. Dvs. soklen er fastgjort enten til væggen eller til loftet.

I tilfælde af sammenklappelig soklås snapper modstykket på plads. I hjørnerne kan du bruge specielle koblingsadapter eller dække klæbemiddelets egnede farve.

På de steder, der er markeret i forvejen, skal der laves huller til lysdiodens udgang eller til installation af spotlights. Det samme arbejde kan udføres i forbindelse med loftinstallation. I slutningen af ​​arbejdet installeres lamper og alt det nødvendige udstyr til dem direkte. Det anbefales at overholde almindeligt anerkendte standarder, og i tilfælde af at det hængslede loft er monteret i badeværelset, skal du derefter installere lavspændingsbelysningsenheder med en omformer i stedet for den sædvanlige ordning ved hjælp af 220 V. Imidlertid er loftet på PVC-paneler ikke i en vis grad bange for fugt sig selv fra virkningerne af moderat oversvømmelse ovenfra.

Paneler til et originalt loft sømløs: ideer og subtiliteter af installation

Ved hjælp af et sømløst plastpanel for at færdiggøre finishen er en hurtig, attraktiv, praktisk og billig løsning. En bred vifte af teksturer og farvepaletter af PVC-plastpaneler hjælper harmonisk at kombinere loftindretningen med belægningen på væggene.

Billedet viser tydeligt manglen på en søm. Loftet på plastpaneler, hvis installation ikke vil medføre vanskeligheder, ser æstetisk attraktivt ud.

Fordelene ved PVC paneler

Fordele ved at bruge plastpaneler:

 • Dette loft er ikke bange for fugtighed, temperaturudsving. Derfor anvendes PVC-paneler både i indvendig og udvendig form.
 • Plast er et materiale, der ikke absorberer ubehagelige lugte.
 • Hvis plast til loftbelægning får fedt ved madlavning, vaskes det let af med en svamp med sæbevand.
Forskellige nuancer hjælper med at genskabe drømmets indre

Plastik, som panelerne er lavet til, ser attraktive, praktiske ud og har mange andre positive egenskaber.

På byggemarkederne tilbydes loftspaneler, hvorpå ædelstenstryk anvendes. Dette vil hjælpe med at afslutte paneler af plastlofter og vægge i gangen, stuen, entre med pejs eller soveværelse. I indretningen af ​​badeværelset ser badeværelses- og køkkenpanelpaneler med et tryk i form af en stenskæring godt ud.

Hvad er PVC-panel?

Materialet til fremstilling af plastloftprofilen er polyvinylchlorid (PVC). Det er miljøvenligt henholdsvis, ingen skadelige stoffer udsendes fra det. Før du laver et plastpanel, blandes pulveret i en industriblander, der tilsættes tilsætningsstoffer og blødgørere.

Efter blanding dannes en pastaformet masse, som er indlæst i en ekstruder. Derefter trækkes loftprofilen ud af plastik ved at skubbe gennem et specialiseret støbt vindue med høj temperatur. Yderligere på transportøren ved hjælp af en guillotin, er panelet skåret i størrelse. Derefter sendes plastloftprofilen til værkstedet, hvor der udskrives på forsiden. Så i færdig form bliver materialet pakket og sendt til lageret.

Typer af plastpaneler

Plastloftprofilen er opdelt i sutur og sømløs.

Plast danner søm når lægning

Det ser originale ud, men ikke egnet til alle værelser. Ved montering af loftprofilen er materialet til fremstilling deraf plast lagt således, at der mellem de enkelte paneler er en klar søm i leddene. I udseende ligner loftet en foring. Dette fører til, at det ikke er egnet til alle lokaler. Sømene ser grimt ud på loftet i soveværelset, i et moderne, klassisk eller barok værelse.

Problemfri plastik

Ved korrekt installation af en sådan loftsprofil lavet af plast giver en glat, glat og blank overflade. Ifølge køkkenet, og til soveværelset og til stuen. Når loftet er monteret, er samlingssømmene ikke synlige. For at panelerne skal være tæt forbundet med hinanden, er de udstyret med en specialiseret rille på den ene side og en torn på den anden. Den indvendige del af plastprofilens loft er udstyret med skillevægge, som øger styrken ved brud og samtidig har en lav vægt. Manglen på sømme er den største fordel ved denne type loft, og i udseende ligner de stræk.

Den oprindelige loftsprofil, som ikke danner led og kan bruges til alle lokaler.

Den nemme montering af et ophængt loft lavet af plastik, styrke og andre egenskaber skubber det til de førende stillinger i udsmykningen af ​​sådanne lokaler som en balkon, loggia, badeværelse, badeværelse og køkken.

Panelinstallation

Belysningsarmaturer af enhver art er indbygget i loftet fra PVC-plastprofiler. Der er ingen strømbegrænsninger i dette tilfælde i modsætning til stræklofter lavet af PVC-film, hvor de er 50 watt. Plastpaneler er ikke genstand for brænding, og derfor kan loftprofilen af ​​dette materiale anvendes i private kedler.

Installation af plastprofiler er en opgave, du selv kan gøre.

Tidligere havde plastpaneler til loftet med fastgørelsesanordninger altid sømme i leddene, men så udkom sømløse mønstre. Montering dem på samme måde, med forskellen om, at sidstnævnte er tættere på hinanden. Det vigtigste er at lave en ramme under plastpanelerne på loftet.

Træ lamper som en ramme

Den mindste størrelse af skinnerne designet til rammen under plastpladen - 20 til 20 millimeter. De skal være helt lige og selv, knuder og revner er uacceptable. Dette skyldes, at deformerede lameller kan brydes, og deres fjernelse fra den samlede ramme er ikke en nem procedure. Guiderne er installeret vinkelret i trin på mindre end 50 cm.

Tip! Træ behandles med antiseptisk materiale, så rammen varer så længe som muligt. Dette gælder især for værelser med høj luftfugtighed.

I første omgang er lameller placeret rundt om loftet eller væggen - de bliver grunden til rammen. For at kontrollere rammens kvalitet kræves et niveau og lodret. Når du sætter rammen fast, skal du lægge yderligere stænger, uanset hvor den er løs. Fastgør skruerne med et trin på 40 cm.

Efter at have skabt en perimeter af træ til rammen, er guiderne fastgjort til den i en afstand på 35-45 centimeter fra hinanden. For at forhindre konstruktionen i at falde, er hver halv meter yderligere skinner fastgjort til loftet eller til væggen.

Plastramme til loftsprofiler

Sådan materiale er mere praktisk, men det koster mere. Plastramme er mere følsom over for ujævne vægflader. Dens fordele er ikke modtagelighed for rottning og dannelse af mug, høj hastighed og praktisk gennemførlighed.

Plastikstyrene er udstyret med specialklemmer. Installation kan udføres straks, da plastloftprofilen ikke kræver yderligere behandling. Plastikstyrene har strengt vinkelret. I de fleste tilfælde anvendes et sådant materiale til rammen i bade- og dampbad eller andre små værelser, såvel som i tilfælde, hvor luftfugtigheden er høj og brugen af ​​træ er umulig.

Metalprofil - materiale til rammen

Dette materiale anvendes i sjældne tilfælde, da omkostningerne er ret høje. Kassen til rammen svarer til den, der er lavet til gipsplader.

Finesser til fastgørelse af rammen og plastikprofilen til den

Fastgørelse udføres til hver af metalprofilerne.

Indledningsvis er startloftprofilen af ​​den U-formede form fastgjort langs væggen eller loftets omkreds. Derefter installeres guider, der er fastgjort med skruer i en afstand på 80-90 cm. Derefter udføres hardwarefastgørelser, og plastpanelpladerne fastgøres på den.

Panelmontering

Giv en udgang til belysningsenheder på de rigtige steder. Sømmen kan være i led eller fraværende.

Skær det første panel til den ønskede størrelse og fastgør den med en kam til væggen. Selvudtrængning af panelet er fastgjort til hvert af de rammeelementer, gennem hvilke det passerer.

Tryk det første panel så tæt som muligt på væggen og fastgør det i fremspringet i bunden af ​​rillen for at undgå tilstedeværelse af en søm. Efterfølgende paneler skæres tilsvarende til den ønskede størrelse, men monteres kun med undersiden af ​​rillen, så tæt som muligt og i overensstemmelse med reglerne, så sikres manglende søm på leddene. Klip det sidste panel til loftet i længde og bredde, og fastgør frie kanten så tæt som muligt på væggen.

Det sidste stadium af montering af en plastpladeprofil til en ramme fremstillet af ethvert materiale.

Installation er afsluttet installation af indretningen. I dette tilfælde brugt sokkel. Dette giver loftet et attraktivt og pænt udseende.

Det er vigtigt! Hvis der anvendes en plastpladeprofil i stedet for en sokkel, udføres installationen på tre vægge, panelerne indsættes i den. I denne situation er det sidste panel plantet på limen.

Det endelige trin er at udføre kantbeklædningen med en sokle, som er monteret på polymerlim eller flydende negle.

Udseendet af loftet på plastik

Sømløse glatte lofter af PVC-profil - dette er en god mulighed for indretning af rummet. Visuelt ser resultatet ud til dyre stræklofter, kun koster flere gange mindre. Lofter lavet af plastpaneler - dette er en billig og enkel udgave af interiøret med nem installation.

Tips i videoen til installation af plastik sømløs loft:

Loftet på PVC-panelerne i badeværelset tillader ikke fugt og ser stilfuldt ud. På den og indeni vil den aldrig starte en skimmelsvamp og svamp.

Loftet på PVC-panelerne - monter dig i ethvert rum

Plastpaneler er et populært materiale til beklædning af loftsflader i forskellige rum af boliger og lejligheder. Sådanne produkter er praktiske og attraktive, og vigtigst af alt - de er nemme at montere selv.

Polyvinylchlorid (PVC) paneler er porøse lette produkter, ofte kaldet plastklapplade. De består af to strimler af plastik, mellem hvilke der er specielle finner. De giver foringen den nødvendige stivhed. På kanterne af strimlerne er der forbindelser af låsningstypen, som giver enkel og pålidelig fastgørelse af produkter. Hængende loft på PVC-paneler er præget af et komplekst antal fordele, der giver sin høj ydeevne:

 • Modstandsdygtighed overfor forskellige skadedyr og mikroorganismer, høj fugtighed og varmebestandighed. Plastlofter kan monteres på uopvarmede balkoner, køkkener, badeværelser, stuer.
 • Mulighed for installation i ophængte PVC-strukturer af lyskilder, ventilationsrør, elektriske ledninger, anden husstandskommunikation, lægning af varme- og lydisoleringsmaterialer af enhver art.
 • Den nemme installation gør det selv. Alt arbejde med at afslutte loftet med plastklapplade udføres alene - uden involvering af assistenter og specialister.
 • Nem vedligeholdelse af PVC-overflader, rengøring af dem fra forurening. Plast er et kemisk inert materiale. Det kan vaskes med husholdningskemikalier uden at bekymre sig om, at vægpanelet vil miste sine originale egenskaber. Den eneste tid - at rengøre plastoverflader med slibende pastaer og pulvere anbefales ikke. Efter denne behandling kan der komme ridser på panelerne.
 • En række geometriske dimensioner af efterbehandling produkter. Panelerne har en tykkelse fra 5 til 10 mm, bredde - fra 10 til 92 cm, længde - op til 1200 cm.
 • Overkommelig pris. PVC foring, selv under de mest kendte mærker har en rimelig pris.

Plastlofter er ideelle til uopvarmede loggier

Også værd at bemærke er et stort udvalg af plastpaneler på markedet i dag. Det er nemt at få matte og glatte produkter, hvide og farvede, med tegninger og ornamenter, dekorative kanter og endda med fuldgyldige malerier. Takket være dette kan du skabe en helt unik indretning i dit hjem.

Sådan fikseres PVC-paneler til loftet

Der er mange materialer, der kan bruges til at afslutte lofterne, men den mest praktiske og bekvemme mulighed for at arbejde er PVC-paneler. Og de bliver endnu mere attraktive, fordi det er ret nemt at samle dem selv, så der er ingen grund til at tiltrække et team af bygherrer. På hvordan man fastgør PVC-paneler til loftet og hvordan man vælger dem korrekt, vil vores artikel fortælle.

PVC paneler - hvad er det?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Nu overveje design af PVC paneler.

PVC paneler til loftet

De består af to tynde plader af plast, forbundet med et sæt ribben. Længden af ​​PVC-panelerne er på den ene side en stor installation, og på den anden side - en lille monteringshylde. Den første bruges til at fastgøre PVC-arket til loftrammen, og den anden bruges til at forbinde de installerede ark med hinanden.

Så hvorfor er PVC paneler så populære? Nedenfor er en liste over fordelene ved dette efterbehandling materiale.

 1. PVC-paneler er modstandsdygtige over for fugt. Gipte gipset fra det fugtige fra loftet? Med plastikplader sker det ikke! Du bor i en højhus, hvor der er hyppige problemer med rindende vand, og du er bange for, at naboerne ovenover kan oversvømme dig? For PVC-paneler er dette ikke et problem - efter en lokal oversvømmelse kan de tages, tørres og simpelthen installeres tilbage.
 2. Holdbarhed. Af sig selv kan højkvalitets PVC paneler vare mere end et dusin år. Og for at erstatte de beskadigede eller forældede paneler bliver det ikke let.
 3. Det er let at passe på loftet på PVC-panelerne - det er nok at tørre det regelmæssigt af støv med en svamp dyppet i sæbevand. Men det skal huskes, at rengøring af et sådant materiale ikke kan bruge produkter, som indeholder slibende partikler eller stærke baser og syrer.

PVC paneler

PVC spejlpaneler

Udvælgelse af PVC paneler

Så ved du, hvad slags materiale det er, nu skal du vælge PVC-paneler og købe dem. Først skal du bestemme størrelsen. I øjeblikket i bygningsforretningerne kan du se plastpaneler enten i form af foring eller i form af rektangulære plader med de dimensioner, der er vist i nedenstående tabel.

Tabel. Standardstørrelser af PVC-paneler.

Hvordan bestemmer du det for dig er gode ting? Hvordan kan jeg ubevidst ikke købe lavkvalitets PVC paneler, der vil knække under installationen eller miste deres farve efter et par års service?

Mulige former og teksturer af PVC paneler

Når du går til hardwareforretningen, skal du være opmærksom på følgende punkter. For mindre værelser er de mest egnede PVC paneler af "foring" type. De bør også give præference, hvis du vil have et loft lavet af plast, stiliserede træplader. Og for større lokaler er det bedre at tage paneler eller plader af polyvinylchlorid. Med hensyn til tykkelse er den overvejende den samme i alle typer PVC-plader og er 10 millimeter.

 1. Stivningerne af PVC-paneler må ikke skinne igennem fra forsiden. Tæl også deres nummer - jo flere kanter er der, jo stærkere og mere holdbare paneldesign.
 2. Overfladen af ​​materialet skal være helt fladt, uden defekter, chips og skader.
 3. Montering og montering hylder skal være tilstrækkeligt fleksible og ikke bryde, når de forsøger at bøje dem.
 4. Prøv lidt tryk på PVC-panelet. Hvis der opstår en knæk eller en knast på overfladen, så er der en dårlig kopi foran dig, hvis overtagelse skal opgives.
 5. Tag et par paneler og prøv at sætte dem sammen. Godt materiale passer glat og uden huller.
 6. Vær opmærksom på udseendet af de indkøbte PVC-paneler - kopier af alle pakker skal være klare og have samme struktur. I nogle tilfælde har PVC-plader fra forskellige partier små forskelle i farve.

Hvad skal man kigge efter, når man køber PVC-paneler: 1. Antallet af ribben: Jo mindre de er, jo mere ustabilt er produktet.
2. Kanten af ​​plastfliserne skal være intakte og lige.
3. PVC-panelets overflade skal være jævnt malet, glat og uden uregelmæssigheder.
4. To paneler skal tilsluttes i høj kvalitet i stedet for forbindelsessporet.

Udover PVC-arkene skal du selv købe en installationsprofil. Den består af to "hylder", hvoraf den ene er fastgjort til rammen, og den anden er forbundet med plastpaneler. Begge start- og finishplader er fastgjort til installationsprofilen. Når man vælger det, skal man være opmærksom på tykkelsen af ​​plastik og om profilen har bøjninger eller defekter.

PVC lofter

Glem ikke også at købe et loftsplint - det tjener ikke kun som et dekorativt element i det fremtidige loft, men lukker også kløften mellem væggen og loftet af PVC-paneler. Typisk kaldes disse sokler fileter, lavet af plastik og er monteret på lim.

Hvad angår udseendet af de indkøbte PVC-paneler, skal du definere det selv, baseret på designprojektet for at afslutte rummet og din egen smag. Din opmærksomhed vil blive præsenteret for mange muligheder for paneler af forskellige farver og teksturer. Her er det tilrådeligt at bruge en farvekompatibilitetstabel til at matche loftets udseende med væggen og møblens farve.

Farvekompatibilitetstabel i interiøret

Nødvendige værktøjer

Nu skal du lave en liste over værktøjer, der skal bruges til montering af PVC-paneler i loftet. Du behøver ikke noget kompliceret eller meget dyrt, alt listet nedenfor kan findes i enhver hardware butik.

 1. Puncher - nødvendigt til installation af rammen.
 2. Skruetrækker. Hvis du ønsker det, kan du fastgøre plastpaneler til en profil eller en bar ved hjælp af en perforator, men det er meget tungt, og det er meget ubelejligt at bruge det til sådanne opgaver. Derfor vil tilstedeværelsen af ​​en skruetrækker betydeligt lette arbejdet og øge hastigheden af ​​installationen af ​​PVC-paneler. Og hvis du ikke fastgør dem med skruer, men med hæfteklammer, så tag en byggestifter i stedet for en skruetrækker.
 3. For at kontrollere nøjagtigheden af ​​markeringerne og placeringen af ​​plastpanelerne har du brug for en firkant, et niveau og en måltråd.
 4. Blyant eller markør til tegning af linjer og mærkning af PVC-paneler i den rækkefølge, de er lagt.
 5. Målebånd.
 6. Elektrisk stiksav eller cirkelsav - til indramning af rammeprofil og plastpaneler.
 7. Stigestige. Selvfølgelig kan du altid gøre med et bord eller en skammel, men det er usikkert og ubelejligt.
 8. Gummi mall, som kan være nyttigt til montering af PVC paneler til hinanden under installationen.

Værktøj til montering af PVC-paneler

Ud over værktøjer skal du købe materiale til rammen. Dette kan enten være en metalprofil (UD-27 til hoved og CD-60 til hjælpelinjer) eller en træbjælke. Glem også at købe fastgørelsesdele (skruer, hæfteklammer eller lim), øvelser til stempelet, dyser til skruetrækker, dykker og spændinger til profilen.

Tilbehør til montering af PVC paneler

uddannelse

Det er værd at bemærke, at selv før du besøger hardware-butikken, er det værd at starte forberedende arbejde. Det første punkt, der skal gøres, er at lave en plan. For at gøre dette skal du måle længden og bredden af ​​rummet og tegne et diagram over den fremtidige ramme.

Ca. plan for loftet af PVC-paneler

Derefter beregner du hvor mange ark og hvilke størrelser du skal bruge til at lave et loft.

Vigtigt I planlægningsfasen vil det ikke være overflødigt at markere de linjer, hvorigennem du vil udføre skæringen af ​​rammeprofilen og PVC-panelerne. I dette tilfælde kan de mærkes med en blyant og markør, der angiver, i hvilken rækkefølge de skal lægges.

Husk, at god og omhyggelig planlægning er en garanti for kvalitetsarbejde og pålidelig forsikring mod forskellige problemer og behovet for at omarbejde alt på ny.

Det andet forberedelsessted er fjernelse af gamle efterbehandling materialer. Hvis loftet var dækket før med et tykt lag af gips eller maling, skal alt dette fjernes, ellers kan store dele af den gamle finish beskadige rammen eller panelerne selv.

Det sidste trin i det forberedende arbejde - markerer linjen i den fremtidige ramme. For at gøre dette måles med målebånd højden af ​​alle hjørner af rummet. Find den, hvor den vil være den mindste. Fra det ned skal man måle 50 millimeter og tegne en strengt vandret linie (styre den ved hjælp af en maskerende tråd og et niveau). Den samme linje på nøjagtig samme højde skal trækkes på den modsatte væg. Ifølge dem vil rammen af ​​det hængende loft installeres senere.

Rammontering

På linjerne tegnet hvert 50-100 mm mærke hullerne boret gennem en perforator. Derefter indsættes dowels i dem. På hullerne boret i væggen med selvlukkende skruer (for eksempel med en 6x40 mm selvdrejende skrue) fastgøres hovedrammen, der er fremstillet af deres UD-27 profil, med et dæksel til væggen. Glem ikke at bruge niveauet og sørg for, at elementerne i rammen er placeret strengt vandret.

Trækasse til montering af PVC-paneler

Ved hjælp af bøjler og en CD-60-profil oprettes der derfor skinner, som PVC-panelerne bliver fastgjort til. Den optimale afstand imellem dem er 500 millimeter. Metalprofil CD-60 er installeret med et dæksel til gulvet, og enderne af skinnerne skal indsættes i profilrammen på hovedrammen.

Tip! Alene er det meget svært at montere rammen korrekt og installere PVC-paneler, fordi dette arbejde skal udføres sammen med din partner. Det vil ikke være overflødigt at hjælpe en person, der vil fodre og tage værktøjer, skære og bringe plastpaneler.

Efter afslutningen med rammens montering skal du kontrollere det flere gange for vandret og ingen forskel i højden - det fremtidige loft på PVC-paneler skal være helt glat, og det afhænger stort set af, hvor godt kassen er installeret.

Profil kasse

Dernæst skal du fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger (hvis du planlægger at lave taklamper). Det anbefales at lægge det i en bølgepappemuffe, der beskytter ledningerne mod fugt.

Et alternativ til metalprofilen kan være en ramme lavet af træbjælker. Dette design koster mindre, men det er udsat for fugt. Teknologien i sin installation svarer i mange henseender til teknologien til en metalprofil.

 1. Vi tegner to strengt vandrette linjer på modsatte vægge.
 2. Vi bor huller på dem med et hul på 5-15 centimeter.
 3. Vi sætter dowels i huller.
 4. Fastgør hovedrammen til væggen med skruer og de ovennævnte huller.
 5. Vi monterer med hjælp af bøjler guider fra en træbjælke.
 6. Fastgør styrene til hovedrammen med hjørner.
 7. Vi kontrollerer hele strukturen ved hjælp af niveau og roulette.

Det skal bemærkes, at for en træramme er en mere optimal armatur til plastpaneler ikke skruer, der er indpakket med en skruetrækker, men beslag, for hvilke der kræves en byggestifter. Metalfastgørelser kan også erstattes med "flydende negle" - bygningslim, der fast kan holde mellem et plastpanel og en ramme, selv med relativt store belastninger.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Det er vigtigt! Hvis der er en ekstra belastning, såsom en stor lysekrone eller et andet niveau af lofter, skal rammen forstærkes. For at gøre dette skal du montere flere styreskinner, hvilket reducerer kløften mellem dem. Det er obligatorisk ikke kun for rammen af ​​træ, men også for konstruktion af en metalprofil.

Fastgørelse af PVC-paneler til loftet

Først skal du montere installationsprofilen ved at montere den store "hylde" på styreskinnerne ved hjælp af selvskærende skruer. Det kan installeres både omkring rummets omkreds og på stederne for fastgørelsen af ​​start- og efterbehandlingskanalerne.

Montering af PVC-paneler på loftet

Nu er det nødvendigt at afskære PVC-panelerne i henhold til den tidligere udviklede plan og den anvendte mærkning. Mange eksperter anbefaler samtidig at gøre længden af ​​arket lidt mindre end rummets bredde, da PVC kan udvides selv ved lave temperaturer, hvilket betyder, at installationen af ​​"end-to-end" kan føre til fremtidige deformationer af det hængende loft.

Tip! Du bør heller ikke installere PVC-paneler i et rum med lav temperatur, især da dette materiale bliver sprødt under sådanne forhold.

Hvis du planlægger at lave en indbygget belysning til et loftsloft - er det tid til at lave udskæringer til lamper i PVC-ark.

Montering af spotlights i loftet af PVC-paneler

Når materialet er fuldt forberedt, kan du begynde at montere det første (eller startende) panel. For at gøre dette skal du og assistenten indsætte lanceringspuden i installationsprofilen fra monteringshylderen og derefter fastgøre den med skruer på skinnerne. På samme tid skal du sørge for, at de ikke kommer ind for dybt i PVC, ellers vil der være risiko for, at skruerne vil beskadige arket.

Derefter forsigtigt "dock" det næste panel ved hjælp af monteringshylderen med start en og fastgør den ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Således sker montering af PVC-paneler til hinanden. Tilslut dem sammen bør være med stor omhu for at forhindre skade. Der må heller ikke være huller eller revner, PVC-paneler skal passe tæt sammen. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre en "pasform" ved hjælp af slap slag af en gummibåd.

Montering af paneler på skruer

Før du monterer det sidste PVC-panel måler du det resterende afdækkede rum i loftet med et målebånd - ofte passer plastpanelet ikke helt, fordi det skal trimmes. På samme tid skal du sørge for, at klippet er lige så godt som muligt, og der må ikke være huller mellem PVC-efterbehandlingspanelet og installationsprofilen.

Ordningen med limning loftsplint

Det sidste stadium er limning af loftsplinterne. Herefter kan loftet af PVC-paneler betragtes som komplet. Derudover er det allerede muligt at udføre installationen af ​​lamper, vægdekoration og rensning af affald.

Video - Gør loftet af PVC paneler

Som du kan se, er fastgørelsen af ​​PVC-paneler til loftet en temmelig simpel øvelse, som ikke kræver meget viden og erfaring i konstruktion. Fordi til selvdynamiske udsmykninger af rummet og især loftpladspanelerne er de bedst mulige muligheder.

Valentin Schukin Chief Editor

Forfatter af publikationen 08/25/2016

Kan du lide denne artikel? Spar for ikke at tabe!