Loftet i landhuset

For nogle mennesker er et sommerhus kun et land for dyrkning af mad, men i de fleste tilfælde er dette sted et godt sted at tilbringe en weekend eller ferie. Næsten alle forsøger at gå ud af byen for at tage en pause fra arbejdsugen og kommunikere med naturen.

For at gøre dette udstyrer alle sine landejendom så behageligt som muligt, hvilket skaber et blik af hjemmekomfort og en afslappende atmosfære. Loftets udformning i landstedet spiller en særlig vigtig rolle, da det er denne del af huset, der angiver den overordnede atmosfære, og dens udsmykning bør næres med stor omhu.

Det er vigtigt at huske, at ikke alene udseendet, men også gulvets levetid afhænger af typen af ​​efterbehandling.

Til dato er der et stort antal efterbehandling materialer, som giver dig mulighed for at vælge en hvilken som helst version af foringen på baggrund af det generelle tema for rumdesign. I de fleste tilfælde er huset bygget af naturligt træ eller mursten, da det kun er beregnet til brug i den varme årstid, og derfor er det ikke nødvendigt at opvarme loftet i landet.

Afslutningsmaterialer til landets loft skal dog have særlige fysiske egenskaber og modstå sæsonmæssige temperaturændringer. Loftet i landet skal også have en lang levetid, og det er ønskeligt at gøre det af billigt materiale, da der ikke er behov for at investere store penge i at arrangere et sæsonhus og et boligområde.

Hvis isoleringen af ​​loftet ikke udføres, anbefales det ikke, at eksperterne anbefaler plastikpaneler som dekoration, da de ikke tåler temperaturfald og hele udsmykningen bliver ubrugelig meget hurtigt. Brug heller ikke stræklofter og forskellige suspenderede strukturer, fordi deres brug i dag vil være ret dyrt, og sådanne omkostninger til sæsonstrukturen er uberettigede.

Materialer til arrangement af loftet i landet

Den mest praktiske og overkommelige er materialer som:

 • drywall;
 • OSB plader;
 • krydsfiner;
 • naturligt træ.

Brugen af ​​disse materialer vil betydeligt spare budgettet og udføre alt installationsarbejde alene uden involvering af specialister fra byggefirmaer. Desuden behøver disse produkter ikke yderligere isolering og tolerere temperaturvariationer.

Gipsplade loft dekoration

Gipsvæg er et helt naturligt og miljøvenligt materiale og anvendes hovedsagelig til opførelse af lofter med flere niveauer og kompleks geometrisk form.

Omkostningerne ved gipsvæg gør det overkommeligt for en person med et hvilket som helst niveau af økonomisk rigdom, og enkelheden ved at arbejde med ham giver dig mulighed for at skabe et unikt design. Lav et loft i landet med egne hænder fra gipsvæg, måske hver med de nødvendige værktøjer og nogle teoretiske viden.

Til sæsonbestemt konstruktion anbefales det at købe et fugtighedsbestandigt materiale og inden montering af understøtningsrammen for at behandle overfladen med specielle antiseptiske midler og en primer med dyb penetration samt forsegle alle eksisterende revner og sprækker i leddene af gulvplader. Materialet har en høj grad af lydisolering og har en stor andel, så rammen skal gøres pålidelig og holdbar.

Ved at installere en ramme lavet af aluminiumsprofiler på kort afstand fra loftet, kan du skjule alle designfejl og uregelmæssigheder i loftet. For at arbejde med gipsplader skal du bruge værktøjer som:

 • roulette ikke mindre end 5 m;
 • Område;
 • blyant eller markør;
 • kniv med udtrækkelig blad;
 • metal saks til skæring aluminiumprofiler;
 • elektrisk boremaskine;
 • vand eller laser niveau.

Fra forbrugsvarer skal du:

 • Det nødvendige antal ark af efterbehandling materiale;
 • aluminium profil;
 • dykker og skruer til fastgørelse af rammen.

På tværs af lofterne i landet ved hjælp af gipsvæg, krydsfiner, OSB eller naturligt træ, kan du også bruge træplader til at skabe en ramme, fordi det ikke påvirker dets styrke og kvalitet.

Hvis basen er monteret fra brædderne, så kan saksene til metal fjernes og købes i stedet for dem en hacksav til træ. At fastgøre trærammen mellem dem vil kræve yderligere metal hjørner.

Oprettelse af rammen

For alle de listede efterbehandlingsmaterialer vil der kræves forudinstallation af understøtningsrammen, som fastgøres til selve materialet. For at installere det er det nødvendigt at tegne en lige linje rundt om rummet i en afstand på 5-6 cm fra loftets overflade.

Denne linje er indstillet strengt i horisontal position og fungerer som en vejledning til montering af vægprofiler. Profilen er fastgjort til væggen med dowels omkring omkredsen af ​​rummet.

Derefter er det nødvendigt at bestemme retningen for installationen af ​​gipspladerne og fastgøre tværprofilen, således at retningen er vinkelret på arkene. De tværgående profiler er fastgjort med ender til vægprofilen og de centrale dele til loftet ved hjælp af specielle suspensioner.

Herefter skal du kontrollere den vandrette placering af alle profiler på niveau og fortsætte til installationen af ​​færdigmateriale. For at lette installationen skal du have to stiger eller geder, fordi højden af ​​loftet i landet ikke giver dig mulighed for at løfte arket og holde det i den ønskede position, indtil det er helt sikret. Alle listede materialer er installeret på samme princip som beskrevet ovenfor.

OSB plader

Plader af OSB begynder kun at vinde popularitet, da de først og fremmest har vist sig på byggemarkederne, men de har allerede bevist sig fra den bedste side.

Disse plader er lavet af træ og bevarer alle kvaliteter af naturligt træ, har en glat overflade og behøver ikke yderligere behandling. OSB paneler er modstandsdygtige over for fugt, har en lille specifik vægt og er nemme at behandle.

Ved installation af dette materiale anbefales det at lade små huller på 1-3 mm mellem pladerne for termisk udvidelse. Til deres dekoration anvendes maling, gips, tapet og andre midler efter den indledende priming af overfladen.

krydsfiner

I mange tilfælde kan loftet i landet syes med almindelig krydsfiner, fordi den opretholder varme godt og har høje akustiske isoleringsegenskaber.

For loftet er det bedre at bruge kombineret krydsfiner, ved fremstilling deraf anvendte arter af løvfældende og nåletræer. Som dekoration bruges der ofte forskellige farveløse lakker til at bevare den smukke tekstur af naturligt træ.

konklusion

For at afslutte loftet i landet skal du vælge et efterbehandlingsmateriale, der passer til dine klimatiske forhold. Også vigtigt er det materiale, hvorfra det er lavet, fordi i træhuse normalt bruger lignende materialer til loftet, og i mursten er mere egnet gipsplader.

Hvad og hvordan man afslutter loftet i landet

Alle ejere af forstæder fast ejendom står over for spørgsmålet om at afslutte loftet. Alle ønsker at skabe et smukt og pålideligt design, der holder inden for et lille budget. I dag er der mange muligheder for at skære loftet hurtigt og billigt, gør arbejdet med egne hænder uden at ty til betalt assistance. Overvej mulighederne, installationssekvensen og de nuancer, der er værd at være særlig opmærksomme på.

Loft dekoration plast

Det mest populære materiale i dag er PVC paneler. Et bredt udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for enhver smag. De utvivlsomme fordele er deres lethed og fleksibilitet, der lader ejeren af ​​sommerhuset fra opførelsen af ​​en kompleks og dyr ramme til fastgørelse af beklædningen. Nok tynde træplader.

For at lave plastlofter i landet med egne hænder, skal du bruge følgende værktøjer:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • kontor kniv;
 • markør;
 • stigen;
 • selvskærende skruer;
 • rammemateriale.

At skære loftet med plastik er det ikke nødvendigt at invitere en assistent. Det er muligt at udføre arbejde selv ved negative lufttemperaturer, da polymeren bevarer den nødvendige fleksibilitet.

PVC-paneler er som følger:

 1. Tegnet op i loftet. Det markerede placeringen af ​​rammen og panelerne. Hvis armaturer skal anbringes, anvendes et elektrisk ledningsdiagram. På baggrund af projektet beregnes forbruget af materialer.
 2. Væggene og loftet er lagt ud, borepunkterne er faste. Soklen eller en startprofil er fastgjort.
 3. Går ramme. Hvis flyet er fladt, så kan du undvære det. Fastgørelse af skinnerne direkte til lejeoverfladen undgår dannelsen af ​​et hulrum, hvori insekter eller mus kan opbygge.
 4. Plastplader skrues til rammen med skruer, da beslagene hurtigt ødelægges af korrosion.

Hvis startprofilen ikke anvendes, lukkes kanterne med en loftsplint. Huller til armaturer bør udarbejdes efter fastsættelse af panelerne. Ellers bryder de under installationen.

Når du planlægger loftet med plastik, kan du oprette dit originale projekt ved hjælp af paneler af forskellige farver, bredder og teksturer.

Mønsteret lavet på denne måde kan ændres med jævne mellemrum ved hjælp af paneler med et andet mønster. Dot LED-lamper tillades at montere direkte på plastik. Tunge lamper skrues til rammen eller til en færdigbygget beslag.

Gipsplankloft efterbehandling

GKL er en billig og bekvem løsning. Afhængig af vejr- og klimafunktionerne anvendes almindeligt eller vandtæt materiale. På grund af for høj fugtighed sænker de taglækage. For at undgå dette vil brugen af ​​specialgips hjælpe.

For at afslutte loftet skal du bruge følgende:

 • Punch;
 • sæt af stålspatler;
 • saks til metal;
 • niveau;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • kit;
 • plast montering gitter;
 • flydende primer;
 • stålprofiler, forlængere og stik;
 • efterbehandling.

Købt gips skal placeres i lokalet, hvor den vil blive installeret og stå alene i flere dage. I løbet af denne tid vil materialet tage sin sande størrelse, rette og hente den passende rumfugtighed. Anvendelsen af ​​træ til indramning bør undgås. Det fører betydeligt, der er revner på GCR.

Installation af gipsloft udføres i følgende rækkefølge:

 1. Der udarbejdes et udkast. Det definerer rammeskemaet, fastgørelsespunkterne for suspensionerne og elene, gipspladens placering og isolering, hvis de leveres.
 2. Mærkning af loft og vægge er færdig. I dette tilfælde er det nødvendigt at tegne linjer, så de danner et gitter med en celle på 50x60 cm.
 3. På væggen er der fast profil. Suspensioner er skruet i lofterne.
 4. Bærerprofilen er installeret. Installation foretages efter kontrol af niveauet af planhed. Om nødvendigt anvendes langsgående forlængelser.
 5. Horisontale profiler ved hjælp af selvskærende skruer og krabber er forbundet med tværstænger. Monteret ramme med hænder testet for styrke.
 6. Plader af gipsvæg er fastgjort til stålkonstruktionen. Mounten starter fra et af hjørnerne. Kanterne er fastgjort på rammen. Skruer er indlejret i gipspladen på 1 mm uden at bryde kartonlaget.
 7. Serpyanka tape og kitt er forseglede sømme mellem pladerne og buler fra skruerne. Overfladen behandles to gange med en flydende primer.
 8. Et gipslag påføres på gipsvæggen. Efter hærdning udføres slibning og polering.
 9. Den hårde overflade rengøres af støv og dækkes med en flydende primer.

Loftet af gipsplader kan males, tapet eller lette keramiske fliser.

Efter påføring af efterbehandling er installeret belysning, ventilationsgitter og sensorer.

Facing loftet med træ clapboard

Udførelse af reparationer i et landhus er det tilrådeligt at fokusere på så praktisk og miljøvenligt materiale som træ. Naturligt træ holder perfekt, absorberer og frigiver fugt, hvilket skaber et behageligt indendørs mikroklima. Torn-spor samling systemet gør det muligt at gøre flotte udseende overflader uden gennem huller.

Suspenderet loftbeklædning kan vare i årtier, hvis det tidligere er korrekt behandlet. Længden af ​​skinnerne varierer i området 200-600 cm. Dette gør det muligt at montere en monolitisk overflade uden endeforbindelser. Fastgørelse af vægpanelet udføres direkte (parallelt med væggene) eller diagonalt.

For at lave et træloft skal du have følgende materialer og tilbehør:

 • skruetrækker;
 • elektriske puslespil;
 • bygning niveau;
 • markør;
 • stepladder, geder
 • træ skruer;
 • tømmer, stålprofil til rammen.

For det første skal materialet tørres grundigt. Så behandle Reiki med antiseptisk og brandhæmmende middel. Dette beskytter træet mod insekter og forhindrer dets tænding, selv når den er i kontakt med åben ild.

Ceiling clapboard trim er som følger:

 1. På baggrund af det udarbejdede layout anvendes. Hvis sommerhusopvarmning er til rådighed, er der et sted tilbage til mineraluldsmåtte.
 2. Går ramme. Valget mellem stangen og metalprofilen er ikke grundlæggende, da vægpanelet ikke er forfærdeligt at deformere rammen, men stålstrukturen bliver billigere. Og også det er ikke underkastet en krumning fra fugtighedsforskel som træ.
 3. Går loft på vægpanelet. For det første skrues klemmerne til kanten af ​​batten. Rækken er indsat i dem ved siden af ​​hvor spidsen er placeret. Den modsatte kant presses mod rammen med et andet sæt klammer. Så forbinder den næste skinne med den allerede installerede og tiltrækkes af rammen. Sidstnævnte er justeret i bredde.
 4. Installeret loft sokler, maskerer kløften mellem væggene og beklædningen.

Hvis det elektriske ledninger passerer under klapbrættet, placeres det i et plastikbølgepap, der beskytter træet mod overophedning og åben ild i tilfælde af kortslutning.

Arrangement for at give stræklofter

Dette er en moderne version af huset på landet. Den opfattelse, at de er ekstremt dyre, er fejlagtige. Stræklofter i dag er tilgængelige for næsten alle segmenter af befolkningen. Ved installation af egne hænder er valget at stoppe på stoffet. Installationen kræver ikke brug af en varmepistol og fremstilling af arket for at bestille.

Desuden er stofloftet af tilstrækkelig styrke og holdbarhed. Du kan selv installere det og spare en betydelig sum penge.

Følgende materialer og værktøjer vil blive påkrævet:

 • skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • et sæt specielle spatler;
 • nedstryger;
 • stigen;
 • klemmer;
 • plast profiler;
 • maskeringstape.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. Nøjagtige målinger af rummet tages. Tillægget på hver side er taget 5 cm. De nødvendige web- og plastprofiler af cam eller kiletype købes.
 2. Mærkning anvendes på væggene til montering af støtteprofiler. De er fastgjort med en afstand af skruer på 15-20 cm. Fast elektriker og støttebeslag til lamper.
 3. Klæde til klemmer er ophængt i lejeprofilerne. Den er fyldt med baguetter fra midten af ​​rummet og slutter i hjørnerne.

Efterhånden strammes stoffet med spatler.

Hvad og hvordan man afslutter loftet i landet?

Først og fremmest er alle vant til at være opmærksomme på færdiggørelse af vægge og gulve i et landhus. Om hvad man skal trimme loftet i landet, tænker de sidst om. Dette er fundamentalt forkert, da loftets finish spiller en vigtig rolle i at give komfort og hygge i hele huset.

Hvilke materialer du skal vælge til efterbehandling

Det er vigtigt, at loftet supplerer opførelsen af ​​træ eller mursten. Derudover blev det godt tolereret af forskellige udsving i temperaturen, da landhuse ikke altid opvarmes.

At vælge en finish at give, er det nødvendigt at give præference for åndbare materialer. Takket være dem vil der altid være et godt mikroklima i rummet. I mangel af god ventilation bør du ikke vælge PVC-paneler, da plastik, som mange kunstige materialer, praktisk talt ikke tillader luft gennem. En god løsning er at skære loftet med clapboard. Dette materiale "ånder" perfekt og kan regulere den rette luftfugtighed i huset og en behagelig temperatur. Der er andre løsninger, der kombinerer praktisk og miljøvenlighed. Disse omfatter stretch stof lofter og gips til rådighed for alle.

Loft dekoration ideer i landet: smuk og billig

Der er masser af muligheder og ideer til at afslutte loftet smukt og billigt. Overvej nogle af dem:

 1. Lederen er den førnævnte vægpanel. I de værelser, der er bygget af træ, dannes der et specielt mikroklima. De har en behagelig lugt af skoven. Hvis du vælger vægpanelet for at afslutte loftet, vil harmonien naturligvis fortsætte. Der er mange konfigurationer og træarter. Derfor kan du nemt vælge den løsning, der vil være ideel med hensyn til design.
 2. En anden bedste mulighed er at hæve lofterne med gipsplader. Det er bedst at vælge fugtbestandige gipsplader. Hvis du bruger dette materiale til at afslutte loftet, vil interiøret spille med uventet lyse farver.
 3. En anden meget simpel løsning, der kan realiseres med egne hænder, er loftet i landet med MDF paneler. Der er et stort udvalg af farver og teksturer. MDF paneler er holdbare, som naturligt træ. De er ikke bange for at støbe, de holder sig godt og må ikke lade andre lyde. Dette materiale bevarer alle dets egenskaber perfekt ved enhver temperatur, så det kan sikkert bruges i landet, hvor det ofte er koldt om vinteren og varmt om sommeren.
 4. En god mulighed for loft trimning hurtigt og billigt er plastpaneler. De er ikke bange for fugt og kan modstå fra -15 til 65 grader, de er ikke bange for brande. Gode ​​paneler kan vare op til 50 år. Fordelen ved at bruge denne mulighed er muligheden for at vaske det med brug af vaskemidler.

Brug i landet stræklofter

Væggene er lavet af træ eller mursten med beige eller hvide lofter. Du kan vælge en monokromatisk belægning eller med et usædvanligt mønster. Stretch stof loft er miljøvenlig, holdbar og perfekt åndbar. At montere dette design er meget simpelt. Om nødvendigt er stoffet malet med akrylmaling af vanddispersionstype. Et sådant loft kan nemt modstå temperaturfald fra +60 til -50 grader.

Hvis du planlægger at vælge vinylstræklofter, skal du være opmærksom på, at de bliver ubrugelige ved -5 ° C eller mindre - der forekommer revner på denne belægning. Derfor er det meget uønsket at anvende dem i landet, hvor temperaturerne varierer betydeligt.

Sådan installeres loftet selv

Installation af lofter i landet kan gøres manuelt. For at gøre dette skal du være tålmodig og følge anvisningerne.

Montering af foring

Hvis du vælger et vægpanel, skal du først sikre styreskinnerne i træ. De er monteret vinkelret på vægpanelet selv.

I første omgang er det nødvendigt at behandle foring og stænger med specielle løsninger. De beskytter materialet mod svampens virkning og vil skabe brandforebyggende virkning. Værktøjet påføres hele overfladen (glem ikke sporene).

Inden arbejdet påbegyndes, skal al kommunikation lægges. Først efter det kan du begynde installationsarbejdet, hvilket er helt rigtigt at gøre med dine egne hænder.

Til at begynde med, på kanterne af loftet, skal du rette et par barer. Til fastgørelsesanordninger anvendes stålbeslag, formet som bogstavet "P" eller træstøtter. Fastgørelsen udføres så tæt som muligt på væggen. Der trækkes en særlig tråd mellem styrestængerne. Derefter skal du straks overholde denne retningslinje, og du skal installere stængerne. Afstanden mellem dem er 60 cm.

Afstanden mellem de stænger, som panelet er monteret på, må ikke overstige 1m, optimalt - 60 cm

Nu skal du forberede den første vægpanel. For at gøre dette skal du forsigtigt skære spidsen og derefter forkorte brættet, så det er 2-3 cm kortere end vægafstanden. Panelet er påført loftet, så det skærede spids er imod væggen. Der ligger en centimeter mellem væggen og klappbrættet på hver side. Til fastgørelse af panelet til stængerne bruges skruer. Fastgørelsen skal placeres så tæt som muligt på kanten af ​​loftet ved dets samling med væggen. Så tag klyaymer og læg dem på den anden side. Herefter skal de fastgøres på de ujævne stænger.

Så gå til montering af den anden vægpanel. For at gøre dette skal du udføre lignende handlinger. Arbejdet fortsætter, indtil hele overfladen er dækket af striber. På ledningen af ​​ledninger eller rør (hvis nogen) tages de nødvendige målinger. Efter at have dækket loftet straks monteret belysning. Skørt dekorative type lukke alle hullerne mellem clapboard og væggene.

Clapboard monteringsskema

For at installere loftet på vægpanelet, brug kun skruer. Til montering klyaymerov kan tage negle eller skruer. På enden af ​​overfladen er dækket med en særlig maling eller lak.

Stretched loft installation

Hvis du beslutter dig for at installere et moderne strækloft lavet af klud med egne hænder, husk at processen ikke nødvendigvis kræver opvarmning af stoffet. Du skal bare forsigtigt rette den og derefter monteres på væggene i baguetter af aluminium eller plast. Overskydende stof skæres med en kniv. Baguette dækker nederste hjørne af den dekorative type. Loftet bliver en komplet konstruktion.

Gipsplader

Hemming loftet med gips er helt muligt med dine egne hænder. Det er kun nødvendigt at huske, at kun et fugtighedsikkert materiale skal anvendes til dette formål. Når man vælger en eller anden version af gipsvæg, er det værd at spekulere på, hvordan han opfører sig om vinteren.

Direkte kontakt med gipsvæg er udelukket, derfor er det først nødvendigt at kontrollere vanddækket af hele dacha. Montering udføres på ujævne stænger eller træbjælker samt på galvaniserede metalprofiler. Det er nødvendigt at feste pladerne på de bærende naturers konstruktioner. For at gøre dette skal du bruge traditionelle skruer eller komfortable skruer.

For det første er overfladen dækket med gipskittet (start og efterbehandling). Leddene af pladerne skal fyldes. Strimlen på et specielt gitter sættes på dem. Så alle slibes til en tilstand af glat dækning og jord.

Loftet på gipsplader kan males i enhver farve. Det er godt at vælge akrylmaling af vanddispersionstype. Anvend dem til mindst to lag. Det vil være bedst at kontrast med træets hvide farve.

Hvis du udfører en høj kvalitet af loftet i landet, vil interiøret finde ægte fuldstændighed og blive virkelig behagelig og lys.

Lære at gøre alt i din egen hånd.

Loftet i landet fra plader af gipsplader er en ret praktisk og økonomisk løsning.

For at gøre loftet i landet smukt og glat, er det bedst at anvende gipsplank til dets dækning, som du kan skjule overflade uregelmæssigheder og give loftet et originalt og unikt design.

Du kan lave et loft i landet ved hjælp af gipsvæg dig selv. For at gøre dette har du brug for et sådant værktøj: maleri netto, kit, isoleringsmateriale, serpyanka net, profil af passende størrelse 60x27 mm, og selvfølgelig - gipsvæg.

Før du starter arbejde, skal du passe på metalrammen. For at være pålidelig skal du installere stive guider, hvis størrelse skal være 27x28 mm.

Profilen ved hjælp af specielle suspensioner skal vedhæftes til loftet med et skridt fra hinanden inden for en meter. Trinet mellem profilerne skal ske i en afstand på mindst 40 cm fra hinanden og fastgør profilerne ved hvert trin ved hjælp af "krabber", som kan købes i hardwareforretninger. Dette skal gøres for at loftet i landet skal kunne opnå stabilitet og holdbarhed.

For at gøre lydisolering loftet i landet skal du bruge arkudvidet polystyren eller almindeligt skum. Dette materiale er placeret direkte på loftet i landet og er fastgjort til loftet med et specielt monteringslim.

Hvis du ikke bruger lim til at fastgøre isoleringsmaterialet, men blot lægge plader af isolerende materiale under gipsvæggen, så kan der opstå revner i loftet, og reparationer skal genstartes. Foruden lim kan isoleringsmateriale fastgøres til loftet med selvdrejende skruer.

Så vi går direkte til arkivering af plader af gipsvæg til loftet. Til loftet i landet var smukt og holdbart, skal du følge alle regler for installationen og udføre dem konsekvent. Hvert ark af gipsvæg forbinder metalrammen og hver 20 cm skruet til metalstrukturen. Så hele loftet er beklædt i landet, og efter at trimmen er færdig, skal den repareres og males.

Det er nødvendigt at dekorere loftet i landet. Først og fremmest er dette gjort, så gipspladerne ikke afviger i sømme med tiden. På det tidspunkt kan loftets slutning tage ca. 5 dage. På den første dag sys alle loftets sømme, kittet er tilberedt og hældes pænt ind i disse sømme. Så skal kittet tørre lidt ud, og når det tørres, lim arkene sammen i leddene, som skal forsegles med lim og serpyanka mesh.

Først efter er malingsgitteret overlejret på hele loftet, og overfladen er spatteret. Derefter skal du pålægge et færdiglag af efterbehandling materialer, og du kan sikkert fortsætte med at male.

Og dit originale og enkle designloft på gipspladen er klar.

Funktioner og installation af gipslofter i landet

Uanset hvor simpelt det var et landhus, har lofterne i det stadig brug for en høj kvalitet. Som i standardbyhuslejligheder og i landet er lofter oftest indsamlet fra de mest velkendte og nemme at installere materiale - gipsvæg. Årsagen til dette valg er, at det er ekstremt nemt at behandle og ikke en meget dyr mulighed for at få næsten perfekt glatte loftbelægninger.

Særlige krav

I modsætning til en bylejlighed bliver landhuse ikke altid opvarmet om vinteren, og temperaturen i dem opretholdes ikke over nul. Dette påvirker valget af efterbehandling materialer. Med hensyn til gipsvæg betyder dette, at der kun kræves en fugtbestandig type ark.

Almindelige, her holder de ikke længe - luftfugtigheden i landhuse er normalt meget højere end standarden, og efter at ovnen er oversvømmet, vil kondensat uundgåeligt akkumulere på alle fly. Hvis gipsplade ikke er vandtæt, vil de akkumulerede vanddråber helt sikkert falde inden i arket og hurtigt føre til ødelæggelse.

Et andet krav vedrører ikke selve materialet, men den struktur, som den vil blive knyttet til. Grundlaget for fastsættelse af ark skal opsamles med mindre intervaller mellem delene, end når man monterer rammen i en almindelig lejlighed. De huller, som lejedele monteres på, reduceres fra 50 til 60 centimeter til 30-40. Antallet af selvlukkende skruer, der fastgør gipspladen, øges. Ved kortere intervaller mellem selvskærende skruer skruet i gips, er det nødvendigt at øge deres tal med 30 procent.

Det bedste grundlag for fastsættelse af gipsplader er ikke en standardramme, men med selvstændig montering af plader. Dette vil reducere højden af ​​væggene med yderligere fem centimeter, men når du samler en sådan base, kan du efterfølgende ikke være bange for pludselige udbrud på overfladen af ​​belægningen.

Generel arbejdsplan

Generelt går loftet på gipsvæggen på hytten omkring såvel som standard et, og dets installation vil ikke afvige fra samleproceduren af ​​det samme design i et standardhus. Der er dog et par ting, der ofte glemmes.

Faktum er, at landhuse i grunden har en interfloor overlapning af træbjælker. Ofte er hele huset bygget af træ. Det betyder, at i hulrummet, der er gemt af det nye loft, vil der være mange trædele, der kan rådne og falde sammen fra fugt.

Derfor er det altafgørende at behandle alle de detaljer, som omslagsbanen skal gemme med specielle antifungale imprægneringer, inden montering af en sådan konstruktion. De vil ikke tillade udseende af skimmel, svampe og hjælpe træet modstå virkningerne af fugt.

Uden sådan behandling bliver bjælkerne hurtigt dækket af svamp og begynder ikke kun at falde sammen, men også skade sundheden - svampens sporer kan komme ind i luftvejene, og dette er meget farligt for helbredet.

Når behandlingen udføres, er det muligt at starte montering af en ramme. Hvis den er lavet af træ, så underkastes alle dens komponenter også imprægneringsbehandling. Metalprofiler er berøvet denne mangel og er monteret uden yderligere behandling.

Den bedste installation af kasser - uafhængig. Det betyder, at gipspladerne ikke vil blive bundet direkte til loftbjælkerne, og under deformation af huset eller dets krympning vil de ikke blive belastet med belastninger, der forårsager revner på gulvet.

Efter montering af rammen er gipspladerne hæmmet. Du bør montere dem i en run-up, det vil sige forskyde hvert tilstødende ark i en lille afstand. Dette vil undgå dannelsen af ​​krydsformede suturer, som er den mest almindelige årsag til revner og en krænkelse af installationsteknologi.

Efter samling af hele strukturen syes og sys forsigtigt med sømme eller perforeret papirstrimmel. Når sømene er tørre, dækkes hele overfladen af ​​loftet med maleri glasfiber og puttied. Dette vil tillade ikke at bekymre sig om dannelsen af ​​revner og defekter på belægningen - de vil ikke.

Den endelige vil være den færdige kitt og male det færdige lærred. Før det sidste maleri er loftsplinterne monteret, og de led, der er skabt under deres installation, er forseglet. Loftet af gipsplader samlet, og vil tjene på dit sommerhus i lang tid.

Gipspladens loft gør det selv i et træhus (9 billeder)

Mange af os drømmer om at have vores eget landsted eller et rummeligt sommerhus, der i modsætning til bylejligheder giver mere hygge og komfort. Moderne teknologier inden for små boliger giver dig i dag mulighed for hurtigt at bygge genstande af en sådan plan. Træet, naturligt og traditionelt for de fleste af vores regioner, byggemateriale anvendes til disse formål. Det bliver fashionabelt at opbygge smukke træhuse og hytter, ved hjælp af dette limede lamineret træ og rammeafskærmning. Derfor har træhuse som enhver anden kapitalstruktur brug af høj kvalitet indretning, hvor lofterne ikke er de sidste.

Der er mange muligheder for at afslutte loftfladerne, hvoraf den ene er et gipsplankloft i et træhus. For så vidt denne tekniske løsning er levedygtig, er det nødvendigt at forstå mere detaljeret, da træbygninger har en række af deres tekniske egenskaber.

Hvad er det særlige ved udstyret til loftet af huse bygget af træ?

At bygge et solidt træ og billigt hus er kun den ene side af mønten. Tilsvarende situationen med udstyret til sommerhusbyggeri. Indretning i træbygninger har sine egne specifikationer, der skal overvejes. Ellers kan du støde på en række teknologiske problemer. Tja, hvis loftet, lavet af gipsplader, med egne hænder i hans træhus tjener i lang tid og bevarer sin appel. Det betyder at under installationen blev alle krav til indvendig efterbehandling i træbygninger opfyldt. Hvis de nødvendige forholdsregler ikke blev taget i betragtning, og du overtrådte den teknologiske cyklus, er det højst sandsynligt, at gipsplademonstruktioner snart bliver ubrugelige.

Træ krympning

Den tekniske løsning til at skabe trygge og smukke lofter i et træhus ser logisk ud. Træ er et naturligt byggemateriale, sikkert for mennesker. I denne henseende er gipsplader perfekt kombineret som et efterbehandling med træstrukturer. Økologisk renlighed er en nøglefaktor, der spiller en afgørende rolle i valget af materialer til udrustning af loftet i et træhus.

En anden ting er, at GKL fra den teknologiske side er mindst egnet til afslutning af lofter i sådanne bygninger. Hovedårsagen er, at gipsvæggen er meget følsom over for mekaniske bevægelser, der er typiske for træbygninger. Gipsgipsplader tiltrækker os med overfladens soliditet og integritet. Træ strukturer, især i nye hjem, er konstant i gang. Det virker krympeffekt. Gipsvæggen har ikke fleksibilitet til at modstå den konstante krumning af bundloftets overflade og bærende vægge.

Det er vigtigt! I det første år må man ikke engagere sig i at udstyre hovedloft i eget hus bygget af træ. Træbygningskonstruktioner har krympeegenskaber. I gennemsnit 4-5 cm om året. At komme ind i indretningen ved brug af gips er meget uønsket.

Ændringer i temperatur og luftfugtighed

Ud over krympningen af ​​husstrukturer er træbygninger præget af konstante ændringer i det indre mikroklima. Et nyt hus monteret af limet lamineret træ eller på basis af skjoldteknologi har ikke en konstant temperaturbalance og fugtighedsniveau. Jo hurtigere den permanente beboer vises i huset, desto hurtigere vil temperaturparametrene normalisere. Forkert installation af hydro- og dampspærre i gulve kan have negativ indflydelse på gipspladens tilstand.

Det er vigtigt! At arbejde med lofter i nye træhuse er det bedre at bruge fugtresistent gipsplader, som normalt vil reagere på ændringer i luftfugtighedstilstanden i rummet. Dette gælder især for sommerhuse, hvor der altid er stor sandsynlighed for kondensatdannelse i vinterperioden under lofter og i loftrummet.

Eksperter anbefaler ikke at bruge gipsvæg i boliger til sæsonbestemt ophold. Temperaturvariationer i løbet af sæsonen vil hurtigt føre til forringelse af loftgipspladen. For FCL er den optimale driftstilstand konstant luftende værelser, en stabil temperatur på +/- 5-10 0. Hvor der er opvarmning, vil gipsplankloftet føles normalt og naturligt.

Fordele ved gipsplankloftkonstruktioner til træhuse

På trods af at træ og gips er dårligt kompatible, med alle de nødvendige krav og teknologi, kan der opnås gode resultater ved afslutningen af ​​loftet. Når træhuset vil udholde, når alle efterfølgende vridninger og seler af husdesign vil ende, er det muligt at starte færdiggørelsen af ​​værker. Et smukt og originalt loft på GCR vil med rette tage et værdigt sted i det indre af huset.

De vigtigste fordele ved afslutning af gipsplader lofter omfatter følgende punkter:

 • gipsplader har høje teknologiske egenskaber;
 • lave omkostninger ved hjælp af forbrugsstoffer i sammenligning med klapbræt og træpaneler;
 • høj æstetik af udseende
 • stort udvalg af muligheder for strømlinet design
 • holdbarhed af gipsvæg lofter
 • bekvem og nem pleje
 • store muligheder i organisationen af ​​kunstig belysning.

Gipsvæg på et træloft, i modsætning til andre designmuligheder, er den sikreste med hensyn til økologi. For et landhus og et landhus, hvor GKL-træet bliver brugt, ville det være bedst af alt at opfylde de sanitære standarder og krav, uden at tælle foringen.

Desuden, hvis vi sammenligner denne mulighed for at afslutte lofterne med andre teknologier, der er baseret på naturlige træ- eller spændingsstrukturer, bliver gipspladen signifikant større i pris. Dette aspekt er vigtigt, når man vælger loftsdesign muligheder.

Hvis du vælger et gipsplader som det vigtigste efterbehandling materiale, kan du yderligere foretage ændringer i det indre af rummet. Sådanne lofter kan malet flere gange, dækket af tapet, hvis det ønskes, og forbedrer stilen og æstetikken i lokalerne.

Desuden korrekt korrekt behandlet under installationen af ​​gips, kan det modstå fugt og fugt, som for hytter og træhuse er hyppige satellitter.

Hvilke metoder til at lægge gipsvæg på loftet anvendes i praksis

Gipsvæg lagt på loftet i sit træhus på flere måder, hvor du hver især har ret til at vælge dig selv. Forskelle kan skyldes designfunktionerne i boligstrukturen og funktionerne i den type loftdesign, som er foretrukket. Overvej hver af de eksisterende muligheder:

Mulighed 1: Vi anvender gips direkte til loftet

Som regel i træhuse er overlapningen et solidt skjold, der består af deres brædder, spånplader eller krydsfiner. Disse materialer er normalt fastgjort direkte til loftbjælkerne. Hvis i dette tilfælde overlapningen opretholdes i et vandret plan, og hele bundfladen ikke har nogen indlysende fremspring, kan du begynde at arbejde. Plader af gipsvæg er monteret direkte på træbrættet. For at gøre dette er der ikke behov for kasser eller yderligere teknologiske huller.

Bemærk: Denne metode til lægning må kun ske, hvis overlapningen er udstyret med et hydro- og dampspærrelag.

Advarsel! Denne slags forked loftfinish er ideel til udstyr på loftsgulvet, overdækket veranda.

Standardplader af gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm anvendes normalt, når de monteres på træskærme. Plader med en tykkelse på 9 mm er bedst placeret på plywoodplader. Under installationen monteres skruerne i trin på 25-30 cm. På kanterne af arket er skridtet for skruer reduceret til 15 cm.

Alle kantede kanter af GKL er broderede. Sømmene skal forstærkes med papirtape. Dette forbrugsmateriale er mere lydhørt over for ændringer i fugt og bevægelse af træstrukturer. Den specielle afskærmning, der er lavet på arkets kanter, giver dig mulighed for med succes at sætte i leddene det nødvendige lag af kitt. Ved anvendelse af serpyanka er der stor sandsynlighed for yderligere revner i det nye loft, når fugtighedsniveauet inde i huset og temperaturvariationerne ændres.

Mulighed to: Monter rammen til den ophængte struktur på et eller flere niveauer

I det foreliggende tilfælde handler det om, om du planlægger at lave en ophængt loftsstruktur inde i huset. Afslutningsmuligheder kan være flere, loftsniveau på et niveau eller komplekst flerstadiet design.

Det er vigtigt! Rammen er først monteret på et basispension, og først efter er der monteret guideprofiler på væggene. Vægge og lofter i et træhus, færdig med gipsplader, kan ikke sluttes sammen. Der skal altid være et teknologisk hul på kontaktpunkterne mellem loftoverfladen og væggene.

Profiler monteres kun på skruer. Negle under vægten af ​​strukturen kan efterhånden strække sig ud, hvilket fører til faldende lofter.

Montering af rammen udføres på samme måde som installationen i et normalt rum. Forskellen er, at trælofter næsten altid har en højdeforskel. Jo mere præcist markeringen er lavet, jo glattere det nedhængte loft vil være. Det må ikke glemmes, at termisk isolering vil blive lagt i mellemrummet, og kommunikationen vil blive skjult. Derfor skal 15-20 cm gå tabt ved at montere suspenderede strukturer. Efter installationen af ​​batten, som bedst udføres fra stængerafsnittet 30x40mm, lægges det isolerende lag.

Rammen er lavet af loft og guide profil. Du skal bruge suspensioner, krabber og et stort antal samamorez.

Valgmulighed 3: Gipspladeloft mellem lofter

Den sidste mulighed for at afslutte loftfladerne er snarere et designbevægelse og er i højere grad konstrueret på stiliseringen af ​​rummet. Denne metode til efterbehandling foretrækkes som regel af ejerne af huse i alpine og tysk stil.

Den største fordel ved denne efterbehandlingsmetode: det er en metode til installation. Plader af gipsvæg skæres i små plader i størrelse, der har celler i loftet. At reducere størrelsen af ​​gipsvægsområdet mindsker risikoen for overfladekrakning og forenkler installationsprocessen.

Ulempen ved denne metode er manglen på evnen til at skjule lamper og anden kommunikation i et sådant loft. Det er sværere at håndtere sådanne overflader og med hensyn til pleje. Mange hjørner bliver steder med naturlig ophobning af støv og spindelvæv.

Til sidst

Har du en ide om, hvad der er et træhus, kan du begynde at færdiggøre interiøret. I dette tilfælde skal lofterne omhyggeligt forvaltes, men hvis du følger alle regler for installation og installation, kan du få gode lofter i det rustikke træhus, moderigtigt, stilfuldt og moderne. Husk et par vigtige detaljer:

1. Gipsvæg til træhuse kræver særlig installationsteknologi.

2. Overvej krympningen af ​​træstrukturer

3. Gipslofter giver dig mulighed for at indse næsten enhver form for loftsdesign indendørs.

4. Der er tre måder at lægge gipspladen på loftdelen:

 • montering af pladen direkte på et trægulv panel;
 • installation af loftkonstruktioner
 • lægge stykker af gipsplader i cellen mellem bjælkerne

At lave loftet i landet: tips elskere

I landet bruger mange af os meget mindre tid end i bylejligheder, og alligevel ønsker ejerne, at landstedet skal være hyggeligt og komfortabelt. For at gøre det er det ikke nødvendigt at bruge mange penge på dette - du kan bruge billige byggematerialer til reparation. Hvis du skal afslutte loftet i landet, så kan du ikke bruge gipsvæg eller strækstof, men billigere muligheder.

Hvordan starter man?

Før du beslutter dig for at lave loftet i et landhus, skal du reparere og isolere taget. Taget skal ikke strømme i coma-tilfælde. Opvarmning af loftet i landet er bedre at overlade teamet af professionelle håndværkere. Det er umuligt at spare på varme, lyd og vandtætningsmaterialer. Termisk isolering er et af de vigtigste trin i forberedelsen af ​​loftet i et landhus. Ellers vil den første regn ødelægge dit nye smukke loft.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du vælge præcis hvad man skal gøre loftet i landet mere rentabelt og hurtigere. Til headlining kan du bruge:

 • lægter;
 • krydsfiner;
 • panel;
 • drywall;
 • flise af skum.

Det forberedte loft kan hvidkalkes, dækkes med farvet maling eller klistres over med tapet. Enhver af de udvalgte materialer vil være godt for landstedet. Her er en anden ting vigtig - belægningen og huden skal være sund for sikkerheden, ikke udsende nogen skadelige stoffer, og de skal også "trække vejret". Hvis materialerne er af ringe kvalitet, kan sommerhuset om sommeren blive til et drivhus, hvilket vil være umuligt at være. Hvis du ikke kan bestemme, hvordan du skal dække loftet i landet, skal du studere egenskaberne ved disse muligheder og vælge den bedste kombination af kvalitet og pris.

Hvis du planlægger at dekorere dacha-loftet med tapet, så er det bedre at vælge ruller på papirbasis med en bredde på mindre end en meter. De er lettere at klæbe, de lader luft igennem og forhindrer kondens fra at ophobes.

Vi bruger foring og krydsfiner

Til reparationer i landet kan intet være bedre end naturligt træ og dets derivater, fordi den største fordel ved disse materialer er miljøvenlighed og absolut sikkerhed i drift. Hvis du vil spare penge og lave et loft i landet med egne hænder, skal du bruge krydsfinerark. For at lave et loft på krydsfiner er det nok at have grundlæggende viden og have et standard sæt byggeværktøjer.

Du skal bygge en ramme på loftet, og derefter sy den med krydsfiner. All kommunikation, uregelmæssigheder og andre fejl i loftet vil gemme sig under den, men samtidig kan flere centimeter af rummet "spise op". Hvis rummet er lille, vil loftet af krydsfiner ikke fungere her. Krydsfiner ark kræver yderligere behandling. De kan være lakeret, men det ser ikke ud til at være meget præsentabel. Bedre at tage malingen, som passer under væggene og gulvet. Det bør ikke være lettere på flere toner. For mørkt loft af krydsfiner vil lægge pres på dit hoved.

Foring - en anden populær ide om at dekorere loftet i landet. Den er monteret på en forberedt ramme med skruer eller negle. Foring passer bedre ind i et landhus, men det koster mere og kræver mere tid at samle den end at fastsætte krydsfiner. For at give det er muligt at bruge foring, kun lakeret. Også på loftet vil du se stor hvid foring eller i nogen pastellfarver. Alt afhænger af din valgte indretningstilstand og farvepalette.

Loft lavet af fiberboard og MDF

Spørgsmålet om hvordan man trimmer loftet i landet, så det er smukt og billigt, bekymrer mange. Udover krydsfiner og vægpaneler, fiberboard og MDF vil være egnet til efterbehandling. I udseende er disse materialer ikke meget forskellige, men har en anden struktur og sammensætning.

Krydsfinerplader er lavet af skrællet finer, limet med speciel lim fremstillet af kunstharpikser, og fiberpladerne er fremstillet af en gruppe bestående af homogene fibre limet sammen. På grund af forskelle i produktionsteknologien ser loftet fiberplade anderledes ud end krydsfiner.

Sådanne plader kan trimmes på forskellige måder. For eksempel kan du lime tapet på loftet, du kan male eller farve det. Stadig sådanne lofter viser fliser fra polyfoam. Hvis du ikke ønsker at bruge ekstra penge, kan du lade det være som det er.

Relativt nyligt optrådte loftsplader lavet af OSB-materiale fra træflis. Det er fugtbestandigt, nemt at montere og er derfor velegnet til efterbehandling værelser i landhuse. Også disse plader kan hæfte loft til yderligere varmeisolering.

MDF paneler til loftet

MDF er velegnet til efterbehandling af loftet - en anden type materiale lavet af savsmuld. MDF paneler er af forskellige typer:

Hver type har et meget smukt udseende. Fra det store udvalg i butikkerne kan du vælge MDF-paneler under træet, og du kan vælge enhver farve: fra rød og blå til grøn og blå. Takket være denne mangfoldighed kan du afslutte loftet i køkkenet og i andre værelser i landhuset. Fordelen ved panelerne er, at de ikke længere behøver at dække noget. Installer bare rammen og fastgør MDF'en.

Designere anbefaler ofte at lave et loft fra MDF i landet, fordi dette materiale er billigt og ikke kræver yderligere vedligeholdelse. Det er nok at blot tørre loftet med en våd klud. MDF anbefales ikke at afslutte det uopvarmede rum. Med pludselige ændringer i temperatur og høj luftfugtighed kan panelerne deformeres. Hvis det er for koldt om vinteren, er det bedre at male loftet eller gøre det af krydsfiner. I det indre af et værelse med et simpelt hus på et landhus, vil loftet helt sikkert ikke passe, det er for kompliceret.

Dyrere design muligheder

Hvis du er villig til at bruge penge på en god landreparation, kan du lave et loft på gipsplader. Rammerne fra aluminiumskinner, hvor pladerne fra gipspappens fastgørelse er monteret. Derefter er de dækket af vandbaseret maling. GKL monteres let, men et sådant design mindst ti centimeter sænker loftet. Visuelt kan den hæves ved hjælp af loftbagagen. Det vigtigste er ikke at forveksle med bredden og mønsteret.

Også i landet hus, kan du lave et falsk loft. Under det kan du nemt skjule fejlene i loftet og kommunikationen. Fliserne selv er normalt hvide, men hvis du ønsker at diversificere interiøret, dække dem med farven af ​​den ønskede skygge.

Nogle tvivler på, om det er muligt at lave stræklofter i et landhus. Du kan, hvis huset opretholdes ved en normal temperatur. Stræklofter i landet om vinteren i svær frost i et uopvarmet rum bliver ubrugelige. I dette tilfælde er pengene bedre at bruge på opvarmning af huset end på et dyrt strækloft.

Ser meget stilfuldt loft med bjælker. Loftet i sig selv kan udjævnes og hvide, og de kan males med en kontrastfarve. Loftet med bjælker lavet i brune, turkis eller roligt grønne farver, vil dekorere selv det enkleste interiør.

På loftet i landet hus er ikke værd at spare. Før arbejdet påbegyndes, skal det være godt isoleret, støj og kun dekorere strømmen. Og disse værker koster ikke så meget som mange tror. I dag har butikkerne et stort udvalg af efterbehandling materialer til hvert budget. Det ville være et ønske, og muligheden for at gøre dit landsted lidt mere behageligt, sikkert der.