Hvad og hvordan man afslutter loftet i landet?

Først og fremmest er alle vant til at være opmærksomme på færdiggørelse af vægge og gulve i et landhus. Om hvad man skal trimme loftet i landet, tænker de sidst om. Dette er fundamentalt forkert, da loftets finish spiller en vigtig rolle i at give komfort og hygge i hele huset.

Hvilke materialer du skal vælge til efterbehandling

Det er vigtigt, at loftet supplerer opførelsen af ​​træ eller mursten. Derudover blev det godt tolereret af forskellige udsving i temperaturen, da landhuse ikke altid opvarmes.

At vælge en finish at give, er det nødvendigt at give præference for åndbare materialer. Takket være dem vil der altid være et godt mikroklima i rummet. I mangel af god ventilation bør du ikke vælge PVC-paneler, da plastik, som mange kunstige materialer, praktisk talt ikke tillader luft gennem. En god løsning er at skære loftet med clapboard. Dette materiale "ånder" perfekt og kan regulere den rette luftfugtighed i huset og en behagelig temperatur. Der er andre løsninger, der kombinerer praktisk og miljøvenlighed. Disse omfatter stretch stof lofter og gips til rådighed for alle.

Loft dekoration ideer i landet: smuk og billig

Der er masser af muligheder og ideer til at afslutte loftet smukt og billigt. Overvej nogle af dem:

 1. Lederen er den førnævnte vægpanel. I de værelser, der er bygget af træ, dannes der et specielt mikroklima. De har en behagelig lugt af skoven. Hvis du vælger vægpanelet for at afslutte loftet, vil harmonien naturligvis fortsætte. Der er mange konfigurationer og træarter. Derfor kan du nemt vælge den løsning, der vil være ideel med hensyn til design.
 2. En anden bedste mulighed er at hæve lofterne med gipsplader. Det er bedst at vælge fugtbestandige gipsplader. Hvis du bruger dette materiale til at afslutte loftet, vil interiøret spille med uventet lyse farver.
 3. En anden meget simpel løsning, der kan realiseres med egne hænder, er loftet i landet med MDF paneler. Der er et stort udvalg af farver og teksturer. MDF paneler er holdbare, som naturligt træ. De er ikke bange for at støbe, de holder sig godt og må ikke lade andre lyde. Dette materiale bevarer alle dets egenskaber perfekt ved enhver temperatur, så det kan sikkert bruges i landet, hvor det ofte er koldt om vinteren og varmt om sommeren.
 4. En god mulighed for loft trimning hurtigt og billigt er plastpaneler. De er ikke bange for fugt og kan modstå fra -15 til 65 grader, de er ikke bange for brande. Gode ​​paneler kan vare op til 50 år. Fordelen ved at bruge denne mulighed er muligheden for at vaske det med brug af vaskemidler.

Brug i landet stræklofter

Væggene er lavet af træ eller mursten med beige eller hvide lofter. Du kan vælge en monokromatisk belægning eller med et usædvanligt mønster. Stretch stof loft er miljøvenlig, holdbar og perfekt åndbar. At montere dette design er meget simpelt. Om nødvendigt er stoffet malet med akrylmaling af vanddispersionstype. Et sådant loft kan nemt modstå temperaturfald fra +60 til -50 grader.

Hvis du planlægger at vælge vinylstræklofter, skal du være opmærksom på, at de bliver ubrugelige ved -5 ° C eller mindre - der forekommer revner på denne belægning. Derfor er det meget uønsket at anvende dem i landet, hvor temperaturerne varierer betydeligt.

Sådan installeres loftet selv

Installation af lofter i landet kan gøres manuelt. For at gøre dette skal du være tålmodig og følge anvisningerne.

Montering af foring

Hvis du vælger et vægpanel, skal du først sikre styreskinnerne i træ. De er monteret vinkelret på vægpanelet selv.

I første omgang er det nødvendigt at behandle foring og stænger med specielle løsninger. De beskytter materialet mod svampens virkning og vil skabe brandforebyggende virkning. Værktøjet påføres hele overfladen (glem ikke sporene).

Inden arbejdet påbegyndes, skal al kommunikation lægges. Først efter det kan du begynde installationsarbejdet, hvilket er helt rigtigt at gøre med dine egne hænder.

Til at begynde med, på kanterne af loftet, skal du rette et par barer. Til fastgørelsesanordninger anvendes stålbeslag, formet som bogstavet "P" eller træstøtter. Fastgørelsen udføres så tæt som muligt på væggen. Der trækkes en særlig tråd mellem styrestængerne. Derefter skal du straks overholde denne retningslinje, og du skal installere stængerne. Afstanden mellem dem er 60 cm.

Afstanden mellem de stænger, som panelet er monteret på, må ikke overstige 1m, optimalt - 60 cm

Nu skal du forberede den første vægpanel. For at gøre dette skal du forsigtigt skære spidsen og derefter forkorte brættet, så det er 2-3 cm kortere end vægafstanden. Panelet er påført loftet, så det skærede spids er imod væggen. Der ligger en centimeter mellem væggen og klappbrættet på hver side. Til fastgørelse af panelet til stængerne bruges skruer. Fastgørelsen skal placeres så tæt som muligt på kanten af ​​loftet ved dets samling med væggen. Så tag klyaymer og læg dem på den anden side. Herefter skal de fastgøres på de ujævne stænger.

Så gå til montering af den anden vægpanel. For at gøre dette skal du udføre lignende handlinger. Arbejdet fortsætter, indtil hele overfladen er dækket af striber. På ledningen af ​​ledninger eller rør (hvis nogen) tages de nødvendige målinger. Efter at have dækket loftet straks monteret belysning. Skørt dekorative type lukke alle hullerne mellem clapboard og væggene.

Clapboard monteringsskema

For at installere loftet på vægpanelet, brug kun skruer. Til montering klyaymerov kan tage negle eller skruer. På enden af ​​overfladen er dækket med en særlig maling eller lak.

Stretched loft installation

Hvis du beslutter dig for at installere et moderne strækloft lavet af klud med egne hænder, husk at processen ikke nødvendigvis kræver opvarmning af stoffet. Du skal bare forsigtigt rette den og derefter monteres på væggene i baguetter af aluminium eller plast. Overskydende stof skæres med en kniv. Baguette dækker nederste hjørne af den dekorative type. Loftet bliver en komplet konstruktion.

Gipsplader

Hemming loftet med gips er helt muligt med dine egne hænder. Det er kun nødvendigt at huske, at kun et fugtighedsikkert materiale skal anvendes til dette formål. Når man vælger en eller anden version af gipsvæg, er det værd at spekulere på, hvordan han opfører sig om vinteren.

Direkte kontakt med gipsvæg er udelukket, derfor er det først nødvendigt at kontrollere vanddækket af hele dacha. Montering udføres på ujævne stænger eller træbjælker samt på galvaniserede metalprofiler. Det er nødvendigt at feste pladerne på de bærende naturers konstruktioner. For at gøre dette skal du bruge traditionelle skruer eller komfortable skruer.

For det første er overfladen dækket med gipskittet (start og efterbehandling). Leddene af pladerne skal fyldes. Strimlen på et specielt gitter sættes på dem. Så alle slibes til en tilstand af glat dækning og jord.

Loftet på gipsplader kan males i enhver farve. Det er godt at vælge akrylmaling af vanddispersionstype. Anvend dem til mindst to lag. Det vil være bedst at kontrast med træets hvide farve.

Hvis du udfører en høj kvalitet af loftet i landet, vil interiøret finde ægte fuldstændighed og blive virkelig behagelig og lys.

Hvad og hvordan man afslutter loftet i landet

Alle ejere af forstæder fast ejendom står over for spørgsmålet om at afslutte loftet. Alle ønsker at skabe et smukt og pålideligt design, der holder inden for et lille budget. I dag er der mange muligheder for at skære loftet hurtigt og billigt, gør arbejdet med egne hænder uden at ty til betalt assistance. Overvej mulighederne, installationssekvensen og de nuancer, der er værd at være særlig opmærksomme på.

Loft dekoration plast

Det mest populære materiale i dag er PVC paneler. Et bredt udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for enhver smag. De utvivlsomme fordele er deres lethed og fleksibilitet, der lader ejeren af ​​sommerhuset fra opførelsen af ​​en kompleks og dyr ramme til fastgørelse af beklædningen. Nok tynde træplader.

For at lave plastlofter i landet med egne hænder, skal du bruge følgende værktøjer:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • niveau;
 • kontor kniv;
 • markør;
 • stigen;
 • selvskærende skruer;
 • rammemateriale.

At skære loftet med plastik er det ikke nødvendigt at invitere en assistent. Det er muligt at udføre arbejde selv ved negative lufttemperaturer, da polymeren bevarer den nødvendige fleksibilitet.

PVC-paneler er som følger:

 1. Tegnet op i loftet. Det markerede placeringen af ​​rammen og panelerne. Hvis armaturer skal anbringes, anvendes et elektrisk ledningsdiagram. På baggrund af projektet beregnes forbruget af materialer.
 2. Væggene og loftet er lagt ud, borepunkterne er faste. Soklen eller en startprofil er fastgjort.
 3. Går ramme. Hvis flyet er fladt, så kan du undvære det. Fastgørelse af skinnerne direkte til lejeoverfladen undgår dannelsen af ​​et hulrum, hvori insekter eller mus kan opbygge.
 4. Plastplader skrues til rammen med skruer, da beslagene hurtigt ødelægges af korrosion.

Hvis startprofilen ikke anvendes, lukkes kanterne med en loftsplint. Huller til armaturer bør udarbejdes efter fastsættelse af panelerne. Ellers bryder de under installationen.

Når du planlægger loftet med plastik, kan du oprette dit originale projekt ved hjælp af paneler af forskellige farver, bredder og teksturer.

Mønsteret lavet på denne måde kan ændres med jævne mellemrum ved hjælp af paneler med et andet mønster. Dot LED-lamper tillades at montere direkte på plastik. Tunge lamper skrues til rammen eller til en færdigbygget beslag.

Gipsplankloft efterbehandling

GKL er en billig og bekvem løsning. Afhængig af vejr- og klimafunktionerne anvendes almindeligt eller vandtæt materiale. På grund af for høj fugtighed sænker de taglækage. For at undgå dette vil brugen af ​​specialgips hjælpe.

For at afslutte loftet skal du bruge følgende:

 • Punch;
 • sæt af stålspatler;
 • saks til metal;
 • niveau;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • kit;
 • plast montering gitter;
 • flydende primer;
 • stålprofiler, forlængere og stik;
 • efterbehandling.

Købt gips skal placeres i lokalet, hvor den vil blive installeret og stå alene i flere dage. I løbet af denne tid vil materialet tage sin sande størrelse, rette og hente den passende rumfugtighed. Anvendelsen af ​​træ til indramning bør undgås. Det fører betydeligt, der er revner på GCR.

Installation af gipsloft udføres i følgende rækkefølge:

 1. Der udarbejdes et udkast. Det definerer rammeskemaet, fastgørelsespunkterne for suspensionerne og elene, gipspladens placering og isolering, hvis de leveres.
 2. Mærkning af loft og vægge er færdig. I dette tilfælde er det nødvendigt at tegne linjer, så de danner et gitter med en celle på 50x60 cm.
 3. På væggen er der fast profil. Suspensioner er skruet i lofterne.
 4. Bærerprofilen er installeret. Installation foretages efter kontrol af niveauet af planhed. Om nødvendigt anvendes langsgående forlængelser.
 5. Horisontale profiler ved hjælp af selvskærende skruer og krabber er forbundet med tværstænger. Monteret ramme med hænder testet for styrke.
 6. Plader af gipsvæg er fastgjort til stålkonstruktionen. Mounten starter fra et af hjørnerne. Kanterne er fastgjort på rammen. Skruer er indlejret i gipspladen på 1 mm uden at bryde kartonlaget.
 7. Serpyanka tape og kitt er forseglede sømme mellem pladerne og buler fra skruerne. Overfladen behandles to gange med en flydende primer.
 8. Et gipslag påføres på gipsvæggen. Efter hærdning udføres slibning og polering.
 9. Den hårde overflade rengøres af støv og dækkes med en flydende primer.

Loftet af gipsplader kan males, tapet eller lette keramiske fliser.

Efter påføring af efterbehandling er installeret belysning, ventilationsgitter og sensorer.

Facing loftet med træ clapboard

Udførelse af reparationer i et landhus er det tilrådeligt at fokusere på så praktisk og miljøvenligt materiale som træ. Naturligt træ holder perfekt, absorberer og frigiver fugt, hvilket skaber et behageligt indendørs mikroklima. Torn-spor samling systemet gør det muligt at gøre flotte udseende overflader uden gennem huller.

Suspenderet loftbeklædning kan vare i årtier, hvis det tidligere er korrekt behandlet. Længden af ​​skinnerne varierer i området 200-600 cm. Dette gør det muligt at montere en monolitisk overflade uden endeforbindelser. Fastgørelse af vægpanelet udføres direkte (parallelt med væggene) eller diagonalt.

For at lave et træloft skal du have følgende materialer og tilbehør:

 • skruetrækker;
 • elektriske puslespil;
 • bygning niveau;
 • markør;
 • stepladder, geder
 • træ skruer;
 • tømmer, stålprofil til rammen.

For det første skal materialet tørres grundigt. Så behandle Reiki med antiseptisk og brandhæmmende middel. Dette beskytter træet mod insekter og forhindrer dets tænding, selv når den er i kontakt med åben ild.

Ceiling clapboard trim er som følger:

 1. På baggrund af det udarbejdede layout anvendes. Hvis sommerhusopvarmning er til rådighed, er der et sted tilbage til mineraluldsmåtte.
 2. Går ramme. Valget mellem stangen og metalprofilen er ikke grundlæggende, da vægpanelet ikke er forfærdeligt at deformere rammen, men stålstrukturen bliver billigere. Og også det er ikke underkastet en krumning fra fugtighedsforskel som træ.
 3. Går loft på vægpanelet. For det første skrues klemmerne til kanten af ​​batten. Rækken er indsat i dem ved siden af ​​hvor spidsen er placeret. Den modsatte kant presses mod rammen med et andet sæt klammer. Så forbinder den næste skinne med den allerede installerede og tiltrækkes af rammen. Sidstnævnte er justeret i bredde.
 4. Installeret loft sokler, maskerer kløften mellem væggene og beklædningen.

Hvis det elektriske ledninger passerer under klapbrættet, placeres det i et plastikbølgepap, der beskytter træet mod overophedning og åben ild i tilfælde af kortslutning.

Arrangement for at give stræklofter

Dette er en moderne version af huset på landet. Den opfattelse, at de er ekstremt dyre, er fejlagtige. Stræklofter i dag er tilgængelige for næsten alle segmenter af befolkningen. Ved installation af egne hænder er valget at stoppe på stoffet. Installationen kræver ikke brug af en varmepistol og fremstilling af arket for at bestille.

Desuden er stofloftet af tilstrækkelig styrke og holdbarhed. Du kan selv installere det og spare en betydelig sum penge.

Følgende materialer og værktøjer vil blive påkrævet:

 • skruetrækker;
 • bygning niveau;
 • et sæt specielle spatler;
 • nedstryger;
 • stigen;
 • klemmer;
 • plast profiler;
 • maskeringstape.

Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. Nøjagtige målinger af rummet tages. Tillægget på hver side er taget 5 cm. De nødvendige web- og plastprofiler af cam eller kiletype købes.
 2. Mærkning anvendes på væggene til montering af støtteprofiler. De er fastgjort med en afstand af skruer på 15-20 cm. Fast elektriker og støttebeslag til lamper.
 3. Klæde til klemmer er ophængt i lejeprofilerne. Den er fyldt med baguetter fra midten af ​​rummet og slutter i hjørnerne.

Efterhånden strammes stoffet med spatler.

Installation af loftet i landet: 6 krav til belægning

Materialet til afslutning af et landhusloft skal være fugtbestandigt, holdbart og billigt. I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, som du ikke kun kan dekorere, men også loftet. Materialer og finish kan være meget forskellige, men de skal vælges ikke kun for æstetiske kvaliteter, men også for deres tekniske egenskaber.

Loft materialer i landet

For at arrangere land lofter, kan du bruge et batten panel, træforing, gipsplader. Disse materialer er blandt de mest optimale for sådanne huse. Ved køb af et materiale er det især vigtigt at være opmærksom på det formål, som reparationen skal udføres. Hvis det med henblik på raffinering af værelset vil blive krævet en dobbeltkonstruktion, nemlig bunden og indretningen

Til design af loftet i landet passer perfekt gipsvæg eller trævægspanel

Bunden eller indførelsen af ​​loftet skal:

 • At være modstandsdygtig overfor fugt
 • Vær varmebestandig;
 • Vær nem at vedligeholde;
 • Nem at installere;
 • Kræver ikke yderligere arrangement af komplekse strukturer
 • At være holdbar og holdbar.

Når man vælger en lath, foring eller gipsplader, er det værd at lægge vægt på vandmodstand. Det er muligt at finde et vandtæt gipsplader til salg, og for en træklæde er der specielle imprægneringer, der gør det muligt at forbedre deres grundlæggende kvaliteter og vandtætning. Glem ikke naturligvis æstetik.

Fordele, der ligger foran GKL, kræver, at det ikke kræver yderligere efterbehandling, og det kan fungere som overfladebehandling.

Hvis materialet er imprægneret med en brandbestandigt sammensætning, er det tilladt at afslutte selv kedelrummet. Alle disse lærred er simpelthen at passe på, da de ikke kræver brug af kemikalier, opsamler de praktisk taget ikke støv.

Loft i landet: clapboard trim muligheder

Hæng loftet i landet med egne hænder, ved hjælp af sådant materiale som foring, det er helt muligt.

Da det er:

 • let;
 • simpelthen;
 • Er billig.

Installation af trævægspaneler på loftet kræver meget tid og tålmodighed, men med det rigtige materiale og god ydeevne behøver det næsten ikke konstant pleje.

Montering af vægpanel kan ske uden standard vægprofiler, da rammen er lavet af træplader. Monteringen af ​​dåserne udføres ved hjælp af en særlig ophæng i form af bogstavet P, som er monteret på bjælkerne eller hovedloftet. Skinnernes tykkelse bør ikke være mindre end 2 cm. Hvis der er et ønske om at installere et tykkere materiale, skal du vælge en tykkelse på højst 4 cm. Den efterfølgende bredde vil ikke kun være spild af penge, men kan også begynde at rotne over tid på grund af, at imprægnering dækker kun det ydre lag og vil ikke kunne trænge ind i dybden af ​​materialet mere end 3-3,5 cm.

Til monteringsskinner skal der bruges konventionelle skruer op til 25 mm i længden. Skridtet mellem de lilla lærred må ikke være mere end 60 cm, og de ekstreme profiler skal placeres omkring rummets omkreds og skal fastgøres ved hjælp af de samme skruer.

Panelet er monteret ved hjælp af en anordning som klyimery, for installationen af ​​hvilken vil kræve skruer af den mindste størrelse.

Montering af foring er enkel:

 1. Installer panelet;
 2. Den er fastgjort med skruer ved kanterne;
 3. Sæt klyimery;
 4. Skruet til rammen;
 5. Indsæt det næste panel.

De huller, der forbliver mellem vægpanelet og væggen, er efterfølgende dekoreret med loftslister. Pick it up, så det var færdiggørelsen af ​​sammensætningen.

Varianter af krydsfiner loft i landet

Der er en opfattelse af, at det bedste materiale til loftbeklædning er krydsfiner.

Faktisk er det, fordi disse canvases:

 • holdbar;
 • lys;
 • Besidder fremragende lydisoleringsegenskaber;
 • Miljøvenlig;
 • Lavet af naturlig finer;
 • Har en glat og vigtigst ideelt glat overflade;
 • Kan installeres uafhængigt og uden træning;
 • Holdbar.

Krydsfinerplader fastgjort til metalprofilens kasse med tagskruer

Krydsfiner trimmer gøres ret hurtigt, og det kan desuden være egnet både til et landhus og til et landhus lavet til permanent bopæl. Det er værd at bemærke, at krydsfiner ofte trimmer lofter i lejligheder, men kun hvor højt til loftet og det er muligt at installere en ramme under den. For at loftet skal være smukt og med et minimum af sømme, er det værd at beregne mængden af ​​materialer og på faste ark.

Langs kanterne skrues hvert panel på den tidligere fremstillede kasse af metalprofil og træplader, og stigningen mellem skruerne skal ikke være mere end 12 cm, ellers kan der skilles af malerierne.

For at mærke i loftet kan du bruge de tilgængelige værktøjer, f.eks. Et niveau, en blyant og et målebånd eller en særlig laseranordning, som du kan markere midt i rummet og placeringslinjen og rammen og lærredene i mindst mulig tid.

Direkte installation af materialet kan udføres umiddelbart efter, at kassen er klar, da der ikke er behov for yderligere foranstaltninger. Plader af krydsfiner anbringes en efter en og fastgøres med skruer. I et sådant tilfælde er det vigtigt at indhente hjælpen, da det er næsten umuligt at løfte kluden og samtidig fastholde lærredet alene.

I mangel af skruer er det acceptabelt at bruge skruer med samme trin. Det vigtigste er centrering af arkene under installationen, således at leddene ikke kunne ses, såvel som webskævningen, hvilket væsentligt vil skade udseendet af rummet og loftet i første omgang. Hvis rumtemperaturen er for lav, kan du desuden lægge et lag isolering, selv ved opvarmning og derefter under krydsfinerarkene.

Sådan hæftes et gipsplankloft i landet

Hvordan man laver loftet bedre og smukkere? Er der nogen ideer? Det er nødvendigt at give fortrinsstilling til gipsvæggen.

For at udføre arbejde på loftet bør gipspladen i forvejen udarbejde de nødvendige værktøjer og materialer

Til arkivering kræver ikke kun GCR-materialet, men også:

 • spatel;
 • pudset;
 • Maling maske;
 • Serpyanka net;
 • Vandtætningsmateriale;
 • Skruetrækker.

Rammerne for, at arkene skal installeres, skal oprettes i overensstemmelse med visse krav. Navnlig tilstedeværelsen af ​​guider og aluminium profil. For at lave tværbindingsprofiler kræves brug af specielle byggekrabber og suspensioner. Før installationen er det nødvendigt at udføre markeringen, således at loftet skal opstilles uden defekter, hældninger og især stejle vinkler.

Headliner krydsfiner (video)

Fastgørelsesgipsplader udføres ved hjælp af skruer, der markerer for metal. De adskiller sig fra de almindelige, idet de er udstyret med et tip i form af en boremaskine. Et skridt på 30 cm skal opretholdes mellem skruerne. Så snart GKL arkene er lagt på deres rette steder gnides sømmen med en kittet, glattes med spatler og efterlades helt tørre. Desuden er de lukket med en net serpyanka imprægneret med kitt blandet med lim. Efter tørring strækkes malingsgitteret, på toppen af ​​hvilket putten udføres. Som du kan se, er mulighederne virkelig nok. Hvilken en at vælge er op til dig. Og vi gav lige instruktioner og anbefalinger til at arbejde med dem.

Hvad er budgettet til at afslutte loftet i landet, så det så normalt ud i et træhus?

Vi planlægger at opdatere loftet i landet. Nu er den lavet af malet fiberboard, som har spor af lækager. Taget blev for nylig blokeret, nu går loftet ikke, og der skal gøres noget med det. Min første tanke var at klæbe loftet tapet. Dens skaller, som ideelt rene og justere pladerne, virker ikke, de er kuperede på steder i lækager. Plastforing i et træhus, hvor alt er i et træ, betragter vi ikke. Tilsyneladende forbliver gipsvæg eller træforing. Vi kan ikke være enige i familien, hjælp, vær venlig at beslutte. Jeg vil gerne høre udtalelser fra erfarne håndværkere og gartnere på disse materialer i formatet: pris, æstetik, installationskompleksitet. Er der andre materialer til landets loft, som vi ikke overvejede? Stræklofter og polystyrenfliser, kan du ikke tilbyde. Gik nogen med korkloft? Så vidt det er modstandsdygtigt over for temperaturfald (vi har en sæsonbestemt bopæl, opvarmes den ikke om vinteren). Hvordan er korken fastgjort til loftet? Hvor dyrt er loftet mulighed? Virkelig ser frem til udtalelser, rådgivning, rådgivning.

installation af et loft lavet af gipsplader eller vægpaneler vil koste dig 500-600 kvadratmeter rubler til dette arbejde + materiale. På materialer kan alle findes på internettet og estimere hele beløbet. Jeg vil anbefale kappe i et træhus med bredt clapboard. 89857806646

God dag! I dit tilfælde skal du fjerne alt til jorden, og skæl med opvarmning med et stort euro-klapbræt og installere spotlights. og så er der mange muligheder for lofter. Kontakt vil gøre. Vi vil hjælpe med et udvalg af erhvervelse af levering af materialer 89153870514 Michael.

Natalia hej! Foring og imiteret tømmer på loftet ser tabt i sammenligning med gipsplader, pudset og malet. Det er nødvendigt at arrangere et sådant loft mellem lagene, så trælagene strækker sig 7-10 cm, og hvis du har en afstand på mindst 60-80 cm mellem loftslagene, vil det se meget stilfuldt ud. Vintre i de uopvarmede forstæder udfolder gipsplade meget roligt. Jeg taler på grundlag af 6 års praksis - ikke en enkelt kunde har nogensinde indgivet en klage. Med hensyn til korkpaneler - gulv og vægge - JA, loftet - ingen har bestilt, fordi sting over hovedet for at se dem, der ønsker det, ikke. Vanskeligheder ved installation er ikke med tilstedeværelse af erfaring og færdigheder.

På bekostning af korkpaneler på loftet, med Dmitriy S. Jeg er enig. Det kan være foring ved hjælp af falske bjælker eller et to niveau loft fra foringen. Ser mere stilfuldt. Tænk.

At lave loftet i landet: tips elskere

I landet bruger mange af os meget mindre tid end i bylejligheder, og alligevel ønsker ejerne, at landstedet skal være hyggeligt og komfortabelt. For at gøre det er det ikke nødvendigt at bruge mange penge på dette - du kan bruge billige byggematerialer til reparation. Hvis du skal afslutte loftet i landet, så kan du ikke bruge gipsvæg eller strækstof, men billigere muligheder.

Hvordan starter man?

Før du beslutter dig for at lave loftet i et landhus, skal du reparere og isolere taget. Taget skal ikke strømme i coma-tilfælde. Opvarmning af loftet i landet er bedre at overlade teamet af professionelle håndværkere. Det er umuligt at spare på varme, lyd og vandtætningsmaterialer. Termisk isolering er et af de vigtigste trin i forberedelsen af ​​loftet i et landhus. Ellers vil den første regn ødelægge dit nye smukke loft.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du vælge præcis hvad man skal gøre loftet i landet mere rentabelt og hurtigere. Til headlining kan du bruge:

 • lægter;
 • krydsfiner;
 • panel;
 • drywall;
 • flise af skum.

Det forberedte loft kan hvidkalkes, dækkes med farvet maling eller klistres over med tapet. Enhver af de udvalgte materialer vil være godt for landstedet. Her er en anden ting vigtig - belægningen og huden skal være sund for sikkerheden, ikke udsende nogen skadelige stoffer, og de skal også "trække vejret". Hvis materialerne er af ringe kvalitet, kan sommerhuset om sommeren blive til et drivhus, hvilket vil være umuligt at være. Hvis du ikke kan bestemme, hvordan du skal dække loftet i landet, skal du studere egenskaberne ved disse muligheder og vælge den bedste kombination af kvalitet og pris.

Hvis du planlægger at dekorere dacha-loftet med tapet, så er det bedre at vælge ruller på papirbasis med en bredde på mindre end en meter. De er lettere at klæbe, de lader luft igennem og forhindrer kondens fra at ophobes.

Vi bruger foring og krydsfiner

Til reparationer i landet kan intet være bedre end naturligt træ og dets derivater, fordi den største fordel ved disse materialer er miljøvenlighed og absolut sikkerhed i drift. Hvis du vil spare penge og lave et loft i landet med egne hænder, skal du bruge krydsfinerark. For at lave et loft på krydsfiner er det nok at have grundlæggende viden og have et standard sæt byggeværktøjer.

Du skal bygge en ramme på loftet, og derefter sy den med krydsfiner. All kommunikation, uregelmæssigheder og andre fejl i loftet vil gemme sig under den, men samtidig kan flere centimeter af rummet "spise op". Hvis rummet er lille, vil loftet af krydsfiner ikke fungere her. Krydsfiner ark kræver yderligere behandling. De kan være lakeret, men det ser ikke ud til at være meget præsentabel. Bedre at tage malingen, som passer under væggene og gulvet. Det bør ikke være lettere på flere toner. For mørkt loft af krydsfiner vil lægge pres på dit hoved.

Foring - en anden populær ide om at dekorere loftet i landet. Den er monteret på en forberedt ramme med skruer eller negle. Foring passer bedre ind i et landhus, men det koster mere og kræver mere tid at samle den end at fastsætte krydsfiner. For at give det er muligt at bruge foring, kun lakeret. Også på loftet vil du se stor hvid foring eller i nogen pastellfarver. Alt afhænger af din valgte indretningstilstand og farvepalette.

Loft lavet af fiberboard og MDF

Spørgsmålet om hvordan man trimmer loftet i landet, så det er smukt og billigt, bekymrer mange. Udover krydsfiner og vægpaneler, fiberboard og MDF vil være egnet til efterbehandling. I udseende er disse materialer ikke meget forskellige, men har en anden struktur og sammensætning.

Krydsfinerplader er lavet af skrællet finer, limet med speciel lim fremstillet af kunstharpikser, og fiberpladerne er fremstillet af en gruppe bestående af homogene fibre limet sammen. På grund af forskelle i produktionsteknologien ser loftet fiberplade anderledes ud end krydsfiner.

Sådanne plader kan trimmes på forskellige måder. For eksempel kan du lime tapet på loftet, du kan male eller farve det. Stadig sådanne lofter viser fliser fra polyfoam. Hvis du ikke ønsker at bruge ekstra penge, kan du lade det være som det er.

Relativt nyligt optrådte loftsplader lavet af OSB-materiale fra træflis. Det er fugtbestandigt, nemt at montere og er derfor velegnet til efterbehandling værelser i landhuse. Også disse plader kan hæfte loft til yderligere varmeisolering.

MDF paneler til loftet

MDF er velegnet til efterbehandling af loftet - en anden type materiale lavet af savsmuld. MDF paneler er af forskellige typer:

Hver type har et meget smukt udseende. Fra det store udvalg i butikkerne kan du vælge MDF-paneler under træet, og du kan vælge enhver farve: fra rød og blå til grøn og blå. Takket være denne mangfoldighed kan du afslutte loftet i køkkenet og i andre værelser i landhuset. Fordelen ved panelerne er, at de ikke længere behøver at dække noget. Installer bare rammen og fastgør MDF'en.

Designere anbefaler ofte at lave et loft fra MDF i landet, fordi dette materiale er billigt og ikke kræver yderligere vedligeholdelse. Det er nok at blot tørre loftet med en våd klud. MDF anbefales ikke at afslutte det uopvarmede rum. Med pludselige ændringer i temperatur og høj luftfugtighed kan panelerne deformeres. Hvis det er for koldt om vinteren, er det bedre at male loftet eller gøre det af krydsfiner. I det indre af et værelse med et simpelt hus på et landhus, vil loftet helt sikkert ikke passe, det er for kompliceret.

Dyrere design muligheder

Hvis du er villig til at bruge penge på en god landreparation, kan du lave et loft på gipsplader. Rammerne fra aluminiumskinner, hvor pladerne fra gipspappens fastgørelse er monteret. Derefter er de dækket af vandbaseret maling. GKL monteres let, men et sådant design mindst ti centimeter sænker loftet. Visuelt kan den hæves ved hjælp af loftbagagen. Det vigtigste er ikke at forveksle med bredden og mønsteret.

Også i landet hus, kan du lave et falsk loft. Under det kan du nemt skjule fejlene i loftet og kommunikationen. Fliserne selv er normalt hvide, men hvis du ønsker at diversificere interiøret, dække dem med farven af ​​den ønskede skygge.

Nogle tvivler på, om det er muligt at lave stræklofter i et landhus. Du kan, hvis huset opretholdes ved en normal temperatur. Stræklofter i landet om vinteren i svær frost i et uopvarmet rum bliver ubrugelige. I dette tilfælde er pengene bedre at bruge på opvarmning af huset end på et dyrt strækloft.

Ser meget stilfuldt loft med bjælker. Loftet i sig selv kan udjævnes og hvide, og de kan males med en kontrastfarve. Loftet med bjælker lavet i brune, turkis eller roligt grønne farver, vil dekorere selv det enkleste interiør.

På loftet i landet hus er ikke værd at spare. Før arbejdet påbegyndes, skal det være godt isoleret, støj og kun dekorere strømmen. Og disse værker koster ikke så meget som mange tror. I dag har butikkerne et stort udvalg af efterbehandling materialer til hvert budget. Det ville være et ønske, og muligheden for at gøre dit landsted lidt mere behageligt, sikkert der.

Hvilket materiale at lave loftet i landet med egne hænder?

Denis, Moskva stiller et spørgsmål: God dag! I år købte min kone og jeg et sommerhus. Det har brug for god reparation. I øjeblikket besluttet at trimme loftet i landet med egne hænder. Moderne bygningsbutikker tilbyder et stort udvalg af materialer til indretning. Deres sortiment er ofte meget svært at forstå. Er det muligt at bruge de samme materialer til dekoration af loftet, som bruges til at afslutte væggene? Jeg vil også gerne vide den detaljerede teknologi til afslutning af disse materialer, og hvilke af dem er de mest økonomiske? Ekspert svarene:

God dag! Faktisk er det moderne byggemarked fyldt med en række byggematerialer. Og at vælge et bestemt efterbehandling materiale er virkelig svært. Men jeg vil virkelig afslutte loftet i landet med egne hænder slået ud lys, smuk, billig og praktisk. Selvfølgelig kan du lave dyre reparationer i et landsted, men ofte giver økonomiske midler ikke os det. Men fortvivl ikke, fordi der er mange efterbehandling materialer til afslutning af loftet, som ikke kun koster meget lidt, men ser smukke og høje kvalitet.

De mest almindelige og billige materialer er:

 • rack paneler;
 • træforing;
 • PVC og MDF paneler.

Hver type af disse efterbehandling materialer har sin egen installationsteknologi.

Funktioner ved installation af lofter

Montering af lath paneler bør starte med mærkning af loftet. Det er nødvendigt at måle højden af ​​det ønskede loft og trække en linje af sin højde i alle hjørner af rummet. Derefter skal alle mærkerne tilsluttes med en lakledning. Installer væghjørnet, bor gennem profilen hver 0,4 m, og overfør derefter hullerne til væggen. Fortsæt med at installere stingers. Profillængden skal være 5 mindre, overvej den obligatoriske tilstedeværelse af spil. Der skal være en afstand på ca. 1 m mellem stingerne og 0,5 m mellem suspensioner.

Sørg for, at alle profiler er niveau. Du kan starte installationen fra midten og fra kanterne.

Glem ikke at lave huller til lysarmaturer og udfør alle ledninger på forhånd, hvilket nødvendigvis skal lægges i korrugeringen, ifølge SNiP.

Denne type loft med korrekt installation vil vare meget lang tid, foruden kræver det ingen særlig pleje.

Loft fra træforing

Hvis du beslutter dig for at lave loftet på trævægspaneler, kan du installere det uden en vægprofil. Tross alt kan hovedrammen være lavet af træplader. Tykkelsen af ​​skinnerne skal være mindst 2 cm. Selvfølgelig kan du tage og tykke, men behovet for dette er fraværende, da hovedformålet med efterbehandling ikke kun er skønhed og anvendelighed, men også omkostningseffektivitet. Skinnerne skal fastgøres med U-formede bøjler, der er monteret på bjælker eller direkte til loftet. Reiki er fastgjort med konventionelle skruer (0,25 cm) i en afstand på 60 cm fra hinanden. Glem ikke at rette op på alt. Det er nødvendigt at fastsætte træklappladen på specielle klemmer, der er skruet på rammen. For at skjule kløften mellem væggen og loftet, brug en træloftsokkel.

Når alle værker er færdige, skal du dække loftet med en speciel lak med en antiseptisk sammensætning, der vil spare det ikke kun for udseendet af svampe og skimmel, men også bevare udseende i mange år.

Loft af MDF og PVC paneler

Det er måske den nemmeste måde at afslutte loftet i landet på. Teknologien til at afslutte loftet med dem er praktisk taget ikke anderledes end at klare det med træklapbræt. En række forskellige teksturer og farver på panelerne giver dig mulighed for at hente dem til næsten ethvert interiør. MDF paneler er meget holdbare, og de er helt frække mug og svampe. De har meget god varme og lydisolering. Modstand mod temperaturudsving er en af ​​de vigtigste fordele ved disse materialer.

Teknologien til at afslutte loftet med alle disse materialer er ikke så svært, hvilket kan gøres ved praktisk talt alle, der selv har små konstruktionskompetencer. Det vigtigste er tålmodighed og arbejde. Held og lykke til dig i din konstruktion!

Sådan fjerner du det gamle hvidvaskemiddel fra loftet med dine egne hænder og vasker det hurtigt af, uden overskydende snavs

Eventuelle reparationer starter i forberedelsesfasen. For at den reparerede overflade skal kunne opnå høj ydeevne, er det ofte nødvendigt at rengøre basen.

Fjernelse af belægningen fra loftet er meget arbejdskrævende og af en vis kompleksitet, fordi du skal arbejde med konstant hævede hænder. Mængden af ​​smuldrende forurening og tykke skyer af fint støv kan fange fantasien hos nybegyndere håndværkere.

Selvfølgelig vil jeg fjerne hvidvaskningen fra loftet så hurtigt som muligt og uden snavs. Lad os prøve at forstå dette problem ved at vedtage råd fra erfarne fagfolk.

Har du altid brug for at vaske hvidt vand

Fornuft dikterer: Det er ikke nødvendigt at fjerne hvidvaskning i tilfælde, hvor det er planlagt at opbygge et suspenderet eller nedhængt loft, undtagen situationer hvor belægningen har spor af infektion med patogen mikroflora. I denne situation bør de berørte områder vaskes grundigt og behandles med en antibakteriel sammensætning.

Hvis du har brug for en simpel forfriskning, kan du også lade belægningen være på plads og blanke den med omtrent samme sammensætning, som tidligere blev brugt. For at afgøre om det var kridt eller lime, hjælper en meget simpel kontrol: Loftet sprøjtes med vand, og hvis dråberne absorberes, er hvidvaskningen kalkagtig, hvis ikke - lime.

Nå, hvis du beslutter dig for at male på den gamle maling, så kan du ikke gøre uden en primer

Det er vigtigt at vaske hvidvaskningen, inden du lægger tapetet, samt om det er planlagt at anvende maling på vandbaseret basis. Denne manipulation er også nødvendig, når man afslutter med polystyrenskumplader, som er fastgjort med en klæbemiddelsammensætning.

Værktøjsforberedelse og lokaler

Hurtigt vaske hvidvaskningen fungerer ikke, hvis ikke forberede værelset i overensstemmelse hermed. Alle forstyrrende genstande tages ud af det, især sofaer og lænestole, hvis polstring kan være håbløst ødelagt af snavset vand, stykker af kalk og kridtstøv.

Tungt voluminøse møbler, der er vanskeligt at bære, korrekt dækket med vandtæt film og sikret med det nyeste tape. Gulvene er dækket af aviser og indpakningspapir. Lysekroner og andre belysningsarmaturer demonteres fra loftets overflade, og ledningerne er deaktiveret for at forhindre kortslutninger. Følgende tilbehør er påkrævet:

 • trappe og varmtvandsbeholder;
 • blød svamp, klude og højkvalitets vandtæt film;
 • en plastikflaske på 2 liter i låget, hvor der er huller til hurtig befugtning af overfladen;
 • beskyttelsesbriller og åndedrætsværn;
 • hovedbeklædning, gummihandsker og arbejdstøj.
Omhyggelig forberedelse af rummet gør det muligt at rense loftet hurtigt og effektivt.

På tærsklen bør der sættes en våd klud. Det vil hjælpe med at tørre snavsede sko, når de flyttes fra et rum, hvor arbejdet udføres i et rent rum.

Hvordan er det lettere at rengøre loftet?

Du kan hurtigt rense loftet ved at arbejde ordentligt med en spatel eller en metalskraber med en beholder fastgjort til den for at samle smuldrende forurening. Brugen af ​​et instrument til dette formål, kaldet kværnen, skaber meget støj og en tyk skum af fint støv.

Det er meget produktivt at vaske kalk hvidkalk med en blød svamp fugtet med vand. Reducer dannelsen af ​​snavs betydeligt ved at anvende lim eller pasta. God hjælp i de gamle avisers arbejde.

Vi arbejder først med en spatel

For det første skal du arbejde med en spatel, selvom denne proces er temmelig ineffektiv, kræver en masse fysisk indsats og danner en utrolig mængde snavs. Denne metode anvendes oftest som en forberedende fase, inden du udfører vasken med en våd metode.

Metal spatel fra loftet tørre skraber den gamle belægning. Du kan også handle med en scraper, skrue en beholder til den med en ledning, hvor snavs der falder fra loftet vil smuldre.

Rengøring af hvidkalkslibemaskine - støjende og støvet

Ved brugen af ​​møllen dannes der en stor mængde støv, så når du arbejder med dette værktøj, er det vigtigt at beskytte øjnene med specielle byggeglas, åndedrætsorganer - med en respirator af høj kvalitet. Skrabning sker til betonbasen, først med groft slibeskive, så en mindre.

Du kan rense loftet med en boremaskine eller slibemaskine med den passende børste

Dette arbejde er langt og besværligt, så ved at bruge denne metode til fjernelse af hvidvaskning er næppe berettiget, det er meget lettere at fjerne den gamle belægning med en våd vask.

Vand er effektivt mod kridt

Det er hensigtsmæssigt at vaske kalk hvidkalk ved hjælp af en blød svamp fugtet med vand, hvortil der tilsættes et særligt produkt med aktive rengøringsmidler. De svækker kalkpartiklernes adhæsion til bunden, belægningen bliver bøjelig og fjernes let med en konventionel svamp.

Flere trin i simpel vask af den gamle vandbelægning

Kalk hvidkalk vaskes i cirkulær bevægelse, så vaskes den rensede overflade med vand med tilsætning af eddike eller kobbersulfat. Denne manipulation forhindrer udviklingen af ​​patogen mikroflora og fjerner rustflader.

Lim eller pasta - arbejde uden snavs

At slippe af med hvidvaskning uden dannelse af en betydelig mængde snavs vil hjælpe billig tapetlim eller pasta. Metoden er baseret på observatørens mestere: Efter at være faldet på hvidvaskning af tapetlim begynder det at skrælle efter det tørrer.

I fravær af lim vil pasta, der brygges fra stivelse, passe. Denne eller den sammensætning anbringes på overfladen af ​​belægningen og efterlades fuldstændigt til tørring. Derefter fjernes den eksfolierede hvidvaskning let.

Gamle aviser er en god hjælper.

Uventet hjælper almindelige aviser med at gøre arbejdet med at fjerne det gamle cover. Overfladen af ​​loftet er dækket med klæbemiddelsammensætning. Den samme lim anvendes på avispapir, og det limes til loftet. Efter tørring er avisens sammensætning trukket sammen med et lag af hvidvaskemiddel, der klæber til dem.

Fabriks vasker arbejde effektivt

Sammensætninger af fabriksproduktion fungerer meget effektivt. Kalkbelægningen fjernes perfekt med en speciel løsning "Alpha 20", fremstillet i beholdere på fem liter. Afhængig af tykkelsen af ​​kalklaget opnås opløsningens arbejdskoncentration ved at blande en del af sammensætningen med ti eller hundrede dele vand.

Industrielt renere loft er overflod

En del af blandingen "Methylan" fortyndes med ti dele vand. Dette middel er pakket i halv liter beholdere. Den specielle sammensætning til fjernelse af hvidvask "Space" viser sig meget godt. Efter at have påført det, skal du bare tørre loftet med en vaskeklud.

Du kan gøre vasken selv

I mangel af fabriksfremstillede løsninger kan du selv gøre det, og de vil ikke fungere værre. Til dette formål fortyndes ammoniak i en mængde på to spiseskefulde i en spand vand, og den hjemmelavede blanding er klar til brug.

I et andet tilfælde omrøres en krukke jod godt i samme spand vand. Denne blanding fjerner let meget tykke lag af den tidligere coating.

Du kan også lave en hvidvask med dine egne hænder.

Den tredje metode indebærer opløsningen i spidsen eddike i mængden af ​​to spiseskefulde og vaskemiddel i mængden af ​​tre spiseskefulde. For at opnå en hjemmelavet sammensætning på fjerde måde opløses to spiseskefulde finplanet sæbe, blandet med 5 spiseskefulde aske, i en spand vand.

Hvordan slippe af med rustfletter på loftet

Vel fjerner rustflader på loftet med et specielt værktøj Alfa-20. Det er en koncentreret sammensætning, der omfatter syre, så brugen er meget effektiv. Det er også muligt at slippe af med rustflader på loftet ved hjælp af en svag opløsning af kobbersulfat.

Disse spor bør bekæmpes seriøst.

For at forberede ovenstående sammensætning opløses et hundrede og tredive gram kobbersulfat i en spand vand, derefter 30 gram tørringsolie, to og en halv kilogram kridt, tohundrede og fyrre gram tørlim og to hundrede og halvtreds gram sæbespåner.

7 enkle måder, hvorpå du kan udstyre loftet i landet

Overlapningen skal afslutte, så det er på tide at lære at gøre det selv.

Hilsner. I denne artikel vil jeg tale om, hvordan og hvordan man skæver loftet i landet. Således kan du gøre dig bekendt med de aktuelt relevante løsninger med deres fordele og ulemper.

Som følge heraf vil det være muligt at vælge den mest egnede mulighed og anvende det, når du arrangerer dit sommerhus. Men inden jeg lægger mærke til en gennemgang af færdiggørelsesmetoder, anbefaler jeg dig at gøre dig bekendt med de krav, der pålægges lofter i landhuse, der er beregnet til sæsonbestemt ophold.

Hvad skal landets loft være?

Tabel med måder at afslutte lofterne i landhuse

Hvilke ideer til loftet i landet kan betragtes som gode? Følgende krav pålægges afslutning af lofter:

 • Rimelig pris på produktionen
 • Muligheden for enheden med egne hænder ved hjælp af det tilgængelige værktøj;
 • Tilgængeligheden af ​​efterbehandling materialer;
 • Økologisk renhed og sikkerhed af materialer til beboernes sundhed og dagligdagse trivsel
 • Modstand mod temperaturudsving;
 • Holdbarhed af driften;
 • Intet behov for regelmæssig pleje
 • Attraktivt udseende.

Overvej de metoder, der er angivet i tabellen, mere detaljeret, og afgør hvilke som opfylder vores krav og hvilke som ikke gør det.

Metode en - brugen af ​​trævægspanel

Tabellen viser de faktiske dimensioner af træforing, plus mængden af ​​materiale i en kubikmeter

Hvis der er et spørgsmål om, hvordan man laver et smukt loft i et træhus, er det første, der kommer til at tænke på, klædningen med træklapbræt. Blandt fordelene ved metoden bemærker jeg følgende:

 • Den relative brugervenlighed gør det selv;
 • Installationen udføres med et minimumsværktøj af værktøjer og et minimumsantal forbrugsstoffer, der er nødvendige for enheden, der understøtter rammen og til fastgørelse af lamellerne;
 • Mulighed for skjulte kommunikationer, herunder ledning af ledninger til belysning;
 • Attraktivt udseende af den færdige belægning, som sandsynligvis vil blive kombineret med vægge og gulvdekoration i de fleste landhuse;
 • Miljøvenligt materiale, da naturligt træ anvendes til fremstilling af foring.

Er der nogen ulemper? Der er ulemper blandt dem:

 • Den høje pris på god foring;
 • Lav modstand af materialet til temperatur ekstremer;
 • Lav modstand af materialet til for fugtig luft (træet svulmer, bliver fugtigt, nedfald og støber).

Standardstørrelser og konfiguration af tværsnit af træforing

Hvis du ikke ved hvordan man syr loftet, så alting gøres hurtigt og effektivt, skal du bruge trævægspanel.

Installationsarbejdet udføres på samme måde som i de fleste nedhængte lofter. Det vil sige, kassen af ​​træplanker eller metalprofil er proppet på loftet.

Træ til akklimatisering skal stå i flere timer i lokalet, hvor installationen skal udføres

Yderligere, mellem styrene, hvis der er behov herfor, vil varme- og lydisolerede materialer kigge. I intervallerne mellem guiderne passer ledninger til belysningsenhederne, brandsikkerhedsfølere osv.

I nogle tilfælde, hvis overlapningen er lige som i det følgende billede, er vægpanelet fyldt direkte på udkastet.

Med denne monteringsmetode vil lofthøjden forblive næsten uændret.

Forresten er for nylig interiører dekoreret i retrostil blevet mere og mere populære. I dette tilfælde udføres ledningerne som i de gamle dage på overfladen af ​​loftet og er monteret på dekorative isolatorer.

Skru skruen ind i spaltens spids kant

Før montering af vægpanel er dækket dækket af en dampspærrefilm. Montering af foring foregår på selvdrejende skruer af lille størrelse eller ved hjælp af specielle hardware-klammer.

Hvordan male et træloft? Ja, intet, fordi du bare kan lakse

Som allerede nævnt er træet bange for temperatur ekstremer og fugt i luften. Derfor imprægnerer vi timmer med et antiseptisk middel, i det mindste med samme behandling eller linolie, og maler den derefter i to lag med god emalje eller lak til eksterne værker.

Metode to - ved hjælp af PVC paneler

Jo bedre at skære loftet i et landhus for at være billigt? Den mest omkostningseffektive løsning i dag er overlappende med plastpaneler.

Udendørs lofter eller mindre kraftige spotlights kan indsættes i hullerne, der skæres i plastik.

Faktisk er det samme foring, der kun er fremstillet af polyvinylchlorid. På trods af lave omkostninger har PVC-paneler mange fordele i forhold til træmodeller:

 • Høj modstand mod temperaturudsving og fugtighed, hvilket er vigtigt for sæsonbetonet brug i hjemmet;
 • Fuldt syntetisk materiale, der er modstandsdygtigt over for udseendet af skimmelsvamp, selv om du ikke sørger for korrekt pleje, kommer der skimmel i de teknologiske huller mellem tilstødende paneler;
 • Let vedligeholdelse, da det er tilstrækkeligt at rengøre loftsbeklædningen hvert halve år fra støv;
 • Lav vægt plastbeklædning i forhold til træklapbræt;
 • En række farve- og teksturversioner, som giver dig mulighed for at få loftet til at ligne loftet, revet med andre materialer.

Fastgør skinnen til understøtningsrammen

Blandt ulemperne ved at bruge paneler bemærker jeg den lave modstand af finishen til ultraviolet stråling, som plasten bliver gul med tiden. Derudover fører nul dampgennemtrængelighed til dannelsen af ​​kondensat på loftet i værelser med dårlig ventilation.

Skruen trykker på kanten af ​​rillen uden at deformere selve panelet.

Montering af plastpaneler kan, i modsætning til træforing, udføres ikke på speciel hardware, men på selvdrejende skruer, med hvilke sporet af rillen er fastgjort til styrene.

Metode tre - gipsplader strukturer

For at have ingen problemer med installationen af ​​lysekronen, installerer vi realkreditlån fremstillet af profilstykker eller en træbjælke under beklædningen

Hvis du vil lave et jævnt og holdbart loft, hvor du kan placere LED-lamper eller spotbelysning, skal du være opmærksom på teknologien i gipspladerbeklædning.

Hvad er godt og hvad er dårligt denne type finish?

Typer af gipsvæg fra Knauf og deres størrelser

Ud fra fordelene ved teknologi vil jeg bemærke den korte samlingstid. Enig, at det ved hjælp af en plade på 2500 × 1200 mm er muligt at skære loftet meget hurtigere end at lave det samme efterbehandlingsarbejde ved hjælp af paneler 250 mm brede.

En anden fordel ved teknologien er kendt for mange typer færdig finish. Det vil sige, at det beklædte gipsplader belægning kan puttied og males med vandig emulsionsmaling. Som følge heraf vil overfladen næsten ikke skelnes fra det sædvanlige gipsloft i de fleste typiske lejligheder.

Gipsvægarkonfiguration

Desværre har teknologien flere ulemper, herunder:

 • Tendensen til at afslutte støbeformen med regelmæssige temperaturudsving og med for høj luftfugtighed;
 • Afslutning af loftet med brug af gips, på trods af de stramme deadlines kræver erfaring;
 • Prisen på det færdige resultat af efterbehandling er væsentligt højere i sammenligning med brugen af ​​PVC-paneler;
 • Loftet skal males hvert par år, da vandbaseret maling ikke er den mest holdbare belægning.

Et eksempel på, hvordan man laver en kasse til montering af GKL

Installation af gipsplader udføres traditionelt på en træ eller metal obreshetku. Fragmenter af arket er monteret i oprydning for at sikre pladens større holdbarhed. Fastgørelsen udføres ved brug af skruer, der skrues rundt om pladens omkreds i trin på 20 cm.

Overlappende overlappende ende er planlagt med brug af gipsholdige putties og malingsnet. Den nivellerede overflade er endelig malet og malet for støvfjernelse. Den således fremstillede hud er farvet.

Skabende støtteramme

Hvis loftbeklædning udføres i et rum med høj luftfugtighed, i stedet for den normale gipsplade (GCR) kan anvendes gips ark (GVL), hvilket er mere fugt og holdbarhed.

Den fjerde metode - brugen af ​​spånplader

Et eksempel på hvordan afslutningen af ​​overlappende orienterede strandplader

Med spånplader mener jeg spånplader (spånplader) og orienteret spånplader (OSB). Begge materialer er egnede til at dække gulve, men det er nødvendigt at tage højde for, at begge kategorier af plader kendetegnes ved en høj udledning af formaldehyder og lav modstandsdygtighed overfor for høj fugtighed.

Billedet viser vejen for uafhængig (i en hånd) vedhæftning af OSB

At reducere niveauet af formaldehydemissioner og for at beskytte huden mod fugt kan opnås ved at udjævne huden med et lag af kittet på malingsnettet.

Tabellen viser de typer af orienterede strandplader og deres grundlæggende parametre.

Umiddelbart vil jeg sige, at brugen af ​​spånplader til beklædningsgulve i bygninger designet til sæsonbetonet brug ikke er den bedste løsning, da laget af putty eller gipslag på spånpladen er dårligt vedligeholdt. Derfor vælger du denne type finish, husk at renovering af loftet vil være nødvendigt mindst en gang hvert par år.

Metode Fem - Brug af krydsfiner

Før installationen bringes krydsfiner ind i lokalet til akklimatisering inden for få timer

Hvis du selv vil lave en pålidelig, men også et holdbart loft, anbefaler jeg at bruge flerskiktet lamineret krydsfiner som en belægning. Blandt fordelene ved materialet vil jeg bemærke sådanne kvaliteter som:

 • Lav udledning af formaldehyder i sammenligning med spånplader og OSB og som følge heraf - miljøsikkerhed;
 • Materialets styrke og modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed (forudsat det rigtige valg af materiale og korrekt forberedelse af pladerne);
 • Fremragende udseende af den færdige belægning og som følge heraf ikke behov for yderligere efterbehandling;
 • Lav vægt af krydsfiner i sammenligning med OSB og især spånplader, hvilket betyder mindre belastning på fastgørelserne og på gulvet.

Manglen på brug af krydsfiner som en dækning er en - det er den høje pris på materiale i sammenligning med andre former for efterbehandling.

Tabellen viser typer af krydsfiner, deres hovedstørrelser

Montering af krydsfiner udføres på to måder:

 • Fastgørelse på batten monteret på loftet;
 • Fastgørelse direkte på overlap lags, hvis de er helt flade.

Hvis neglene af "vævet" som holdere hæves langs omkredsen af ​​arkets placering, kan dækningen laves af dig selv

Montering på batten er ikke meget forskellig fra dækket af loftgipspladen og spånpladen. Fordelen ved denne installation er evnen til at kompensere for udkastets lofts krumning.

Fastgørelse direkte til loftet er kun relevant, hvis udkastet til hylderne er helt fladt og for lavt.

Fastgørelse af en krydsfinerplade med skruer til lags

Efter installationen arbejdes på stedet for skruerne og ved tilslutning af pladerne forbliver karakteristiske fordybninger.

Hvis loftet er beklædt til efterfølgende maling, er alle huller anbragt med elastiske putties designet til arbejde med træ. Hvis der anvendes lamineret krydsfiner, kan du i forbindelse med installationen bruge plastikforbindelsesstrimler, og udsparingerne, der er lavet under hætten på selvlukkende skruer, kan dækkes med farvematchede plastpropper.

Metode seks - installation af hævede lofter

Montering af en profil til at lægge en vinyl klud

Stretch vinyllofter - dette er en fantastisk løsning til at arrangere et landhus. Og på trods af det faktum, at det er umuligt at installere sådanne strukturer alene, er prisen på efterbehandling med hensyn til driftstid lav.

Opvarmning og strækning af nettet til installation i en etableret profil

For at gøre det klart, hvad jeg talte om, for 15 år siden installerede jeg stræklofter i mit hjem til en pris på 12 dollars pr. 1 kvadratmeter (installationen var inkluderet i prisen). I alle 15 år vaskede eller lofter lofterne to gange, og jeg kan sige, at de i dag ikke ser meget værre ud end i de første dage efter installationen.

Stræklofter i landet om vinteren kræver ikke vedligeholdelse, konstant opvarmning og et acceptabelt fugtighedsniveau

Installationen af ​​spændingsstrukturer varer ikke længe, ​​for eksempel i min tid blev loftet helt installeret i 3 rektangulære rum med et samlet areal på ca. 100 m². Blandt de tekniske mangler vil jeg kun bemærke den specifikke lugt af plastik i den første uge efter installationen, men så forsvinder den vedholdende "aroma" uden spor.

Syvende metode - pudsning af loftet

Outline DSP er forbi, hvilket betyder at det er tid til at justere

Plastering overlapning med mørtel er den mest almindelige metode, der er blevet brugt overalt inden udseendet af ophængte lofter.

Essensen af ​​metoden er, at der påføres et lag af en blanding på 1-2 cm tykt over trækloftet. En sådan tykkelse af gipslaget er ret nok til at justere enhver mikrorelief.

I figuren er sekvensen af ​​handlinger, når der skitseres DSP

Plastering er en universel metode, der kan bruges både til færdiggørelse af betonlofter og til færdiggørelse af trægulve. I det andet tilfælde er en trækængel proppet på et trægulv eller et forstærkningsnet er fastgjort til en kædeled. Cement-sandblandingen af ​​CPS påføres den på denne måde forberedte forstærkning.

konklusion

Så jeg talte om de mest almindelige muligheder for at færdiggøre gulve i et landhus. Det er fortsat for dig at vælge den mest egnede metode med hensyn til omkostning, brugervenlighed og holdbarhed.

Der er spørgsmål om hvordan man trimmer loftet i landet? Spørg om, hvad interesserer dig i kommentarerne til læsningen - garanteret at svare på alt. Nå, selvfølgelig, jeg anbefaler at se videoen i denne artikel, jeg er sikker på, at det vil være interessant for dig.