Ny teknologi til lofter

Loftet - dette er det første, der begynder at reparere i rummet. I den seneste tid var det vigtigste færdigmateriale kridt, og den hvide farve var neutral. I dag har nye teknologier i loftets udsmykning gjort en konservativ visning af det sædvanlige element i interiøret, og de endeløse muligheder for design har gjort det til udgangspunkt for rumdesign.

I den moderne liste over teknologiske løsninger besidder 7 typer lofter avancerede stillinger, hvoraf mange har undertyper og et bredt udvalg af designfortolkninger.

 • bleget;
 • dækket med tapet;
 • farvet;
 • loftsplader skum;
 • suspenderet;
 • podshivnoy;
 • spænding.

På trods af den forældede metode til hvidvaskning er det stadig relevant på grund af dets lave omkostninger og miljømæssig renlighed. Hvidvaskning bruges ofte i offentlige, administrative, børne-, uddannelsesmæssige og medicinske institutioner.

Hvide lofter

Dette er en af ​​de ældste typer af finish, hvor hovedmaterialet er kridt eller lime. I sovjettiden i lejlighederne i højhuse var der ikke noget alternativ til hvidvaskning indtil 1980'erne. Teknologien var enkel, men temmelig tidskrævende. Pulveriseret kridt eller kalk blev blandet med vand, og den resulterende emulsion blev filtreret. Blå blev tilsat som et pigment. Whitewashing med en næppe mærkbar blålig tinge længere modstå gulning. Hvidvaskning blev påført med en urtebørste eller sprøjtepistol. Interessant nok har teknologien næppe ændret sig til denne dag.

Den største ulempe er dens gulning. Efter 3-5 år måtte vi vaske det gamle lag og blanke igen. I våde værelser blev kalken gul endnu hurtigere, men hovedproblemet var svampen. Det var svært at kæmpe med ham på grund af manglen på antisvampemidler, og den hjemmelavede sammensætning af blå vitriol og sæbe var kun egnet som en primer til tapet. Og det var tapetet, der blev det første alternativ til hvidvaskning.

tapetsering

Hvis pionererne brugte simpelt papir tapet til klistning, så tilbyder det moderne valg mange typer designet til forskellige forhold og præferencer. Det vigtigste kendetegn ved loft tapet er en tættere base, som kan være lavet af forskellige materialer. Denne finish er blevet ganske populær på grund af dets anvendelighed, relativt lave omkostninger og muligheden for selvklæbende. Hvis du anvender et tapet med en relieftekst, skal overfladen heller ikke justeres perfekt. Derudover skjuler denne foring helt små uregelmæssigheder og revner.

Selv om de indrettede lofter er blevet brugt i mange år, ophører stadig nye genstande med at afsløre mulighederne og fordelene ved denne type finish.

3D tapet

Normalt er de beregnet til tørre værelser, men deres største fordel er et tredimensionalt billede. Speciel teknologi til lag-for-lag tegning af billedet skaber en 3D-effekt, som ikke kun visuelt udvider rummet, men også bringer en særlig højdepunkt til interiøret.

Baggrundsplader på PVC-plader

Denne type tapet har betydeligt udvidet designet af klistrede lofter. Realistisk efterligning af træ eller sten giver dig mulighed for at legemliggøre næsten alle dristige ideer. PVC er et materiale, der ikke er bange for fugt og ikke påvirkes af eksterne faktorer, og har derfor en lang levetid.

Glasfiber

Glasfiberbaserede baggrunde kendetegnes af deres absolutte styrke, modstandsdygtighed mod fugt, temperaturændringer og jævn brand. Glasfiber er en nyhed, men den har allerede vundet popularitet. De er lavet af naturlige materialer: kalksten, ler, kvarts, så de er også karakteriseret ved særlig miljøvenlighed.

Flydende tapet

Dette er ikke de sædvanlige ruller eller plader. Flydende tapet påføres i emulsionstilstand med et rivejern. Grovkornede indeslutninger danner en relieftekst og helt sikkert skjuler selv store basebegrænsninger.

Malet loft

Synes visuelt som bleget, men i stedet for hvidvaskning anvender vandbaseret maling. I dag anvendes akryl-, latex- og akryl-latex-maling i vid udstrækning. De er alle snehvid i farve, og nuance og mætning er givet ved tilsætning af specielle pigmenter. Den malede overflade bliver silkefarvet, og for tekstureret tapet kan du vælge en maling med en lille glans, som smukt understreger overfladens relief. Efter tørring er overfladen ikke slettet eller smurt.

Fugtbestandige maling anvendes i badeværelset eller i køkkenet. Den malede overflade kan vaskes omkring 2000 gange. For soveværelset er det bedre at bruge latex vanddispergeret maling. Loftet på samme tid vil "trække vejret", og den optimale fugtbalance i rummet bliver bevaret.

Loftfliser fra polyfoam

I begyndelsen af ​​udseendet på markedet var materialet meget populært. Flise 50x50 cm limes hurtigt med en alkoholopløsning af polystyren. Desuden absorberer skumpladen godt og har et æstetisk attraktivt udseende. Samtidig blev sømene mellem fliserne en ulempe, som efterhånden blev beskidt og dårligt rengjort.

Sømløse polystyrenfliser optrådte relativt for nylig, så det er endnu ikke blevet udbredt. Efter installationen bliver det til et solidt loft.

Det er nødvendigt at klæbe flisen til overfladen 5 minutter efter påføring af klæbemidlet, så det klæber godt og falder ikke af. En sådan anbefaling manglede i instruktionerne, hvilket ofte komplicerede installationen selv.

Falsk

I dag den mest almindelige i boliger og offentlige bygninger. Designet er fastgjort på bøjler eller profilramme. Fordelen med dette design er evnen til at skjule alle fejlene, skjule kommunikationen mellem komfuret og det hængende loft og opnå en bred vifte af belysning. På samme tid er der ulemper. Loftet falder under, "spiser" noget rum, så i rum med en standardhøjde på 2,5 m bliver det normalt ikke brugt. Desuden kræver installationen en professionel tilgang og udføres inden for få dage.

Suspended er opdelt i faste og modulære underarter.

faststof

Hovedmaterialet er gipsvæg, som er beklædt præmonteret ramme. På grund af materialets designfunktioner implementeres løbende gipslofter i forskellige former. De giver mulighed for at konstruere fladtede overflader, udføre afrunding eller kombinere med en anden foring. Efter installation af gipsvægens overflade kræves ekstra ydre finish - kitteledd, fastgørelsespunkter og derefter gips og maling eller indsætning.

modulær

Særligt udbredt i offentlige og kommercielle lokaler, og nogle underarter er blevet en fremragende løsning til badeværelser. Deres essens består i fastgørelse af separate moduler på en ophængsramme. Modulære lofter omfatter følgende underarter.

Kassette

I dette tilfælde er modulerne firkantede eller rektangulære kassetter. Deres mangfoldighed manifesteres i en bred vifte af farver og fremstillingsmaterialer:

 • stål;
 • aluminium;
 • SLR;
 • mineral;
 • polycarbonat;
 • træ.

Rammen er en celle, hvori kassetter indsættes. Designet er ret praktisk i plejen. Ethvert tape kan let fjernes, vaskes og indsættes på plads. Du kan også eksperimentere med farvevariationer, skiftende kvadrater med fremragende farve og endda ændre deres rækkefølge, hvis du ønsker det. Special Armstrong armaturer indsættes i cellerne, som er fremstillet efter cellestørrelse og kan udstyres med enten fluorescerende eller diodelamper. Hvis der for deres forbindelse til levering af ledninger, som vil blive gemt i interceiling hulrummet, kan lampen altid flyttes ved at bytte den med enhver kassette.

pinion

Som navnet antyder, er hvert modul en separat skinne, der er monteret på rammen og danner frontens overflade. Designet og formålet med denne type afhænger af de anvendte materialer og designfunktioner.

Udformningen af ​​aluminiumslister er praktisk for værelser med høj luftfugtighed, og ikke kun på grund af materialets modstandsdygtighed mod fugt. Aluminiumsplader monteres på rammens tværsnit. I dette tilfælde kan de fastgøres tæt på hinanden eller på afstand, hvilket giver huller til ventilation. I køkkenet tillader et sådant åbent loft fordampning i konstruktionskaviteten og ingen kondenseringsformer på pladerne. Du kan variere med farvepræstationen, da lamellerne er tilgængelige i en bred vifte af farver.

Plastic clapboard trim gælder også for rack typen af ​​modulophængte lofter. Rammen til fastgørelse af lamellerne er monteret fra profiler til gipsvæg eller specielle plastlameller. Afhængig af vægpanelet kan du oprette en solid flad overflade med uklare samlinger, eller omvendt understrege geometrien af ​​parallelle linjer. Denne type har opnået popularitet i badeværelser og brusere. Materialet er let rengjort, og et bredt udvalg af farver og fodermønstre giver dig mulighed for at integrere et sådant loft i næsten ethvert rum.

Et lignende design har et loft på MDF, men det er ikke egnet til våde rum. Panelerne er lavet af en lamineret, fineret og emaljeret overflade, der giver dig mulighed for at vælge materialet til ethvert interiør.

Klappladens loft kan installeres så tæt som muligt på den grove bund. Det er nok at trække sig tilbage en afstand, så du kan indlejre spotlights.

grilyato

Mobilloft har ikke brug for en ramme, da det selv er en ramme. Gitterkonstruktionen er samlet af aluminiumslister. Listerne har form af en U-formet profil med tværgående riller. "Moder" søjlerne er installeret med slots op, og "far" stænger - med stillingerne nede. Når de tilsluttes til en enkelt struktur, opnås et gitter, som er ophængt på specielt regulerede kroge eller kabler. Grigliato bruges ofte i salgsområder, nogle gange tjener det som dekoration i et separat område og er dekoreret med specielle lamper.

bordede

Dette er en særskilt art, der aldrig vil miste sin relevans takket være det naturlige materiale - træ. Podshivnaya design består af trævægspanel, som er fastgjort til beklædningen (ramme). I nogle tilfælde har den en specialiseret værdi, f.eks. I dampbadet, hvor træets egenskaber er vigtige. I det indre af et sådant loft tog også en stærk position. Ecostyle gør ikke uden brug af træ, og i loftet suppleres hemmingkonstruktionen med et element af en vis brutalitet i form af grovbearbejdede boltebjælker.

strakt

I dag er ophængte lofter relativt nye efterbehandlingsteknologier, der helt sikkert besidder toppen af ​​popularitet. Deres perfekt glatte overflade overgår alle andre typer finish. Loftet er lavet af PVC film eller stof. Prisen er dyrere end andre, men installationen er færdig om et par timer uden støj og støv. Særlige tagstænger er fastgjort til væggen langs konturen af ​​rummet, og derefter snapper en forvarmet film ind i dem. Efter afkøling strækkes stoffet og køber en perfekt flad form.

I udseende kan du vælge en blank eller mat overflade. Glans, som et spejl, afspejler rummet og forstørrer visuelt rummet. PVC lofter "ikke ånde", men de rengøres let med en fugtig svamp. Tøjets udseende er åndbar og bruges normalt i soveværelser.

Manglen på spændingstype beskadiges let af en skarp genstand, så det er ikke tilrådeligt at installere det i sportshaller eller børneværelser. Selvom hvis det er beskadiget, kan filmen repareres, og fagfolkene gør det, så sømmen bliver usynlig.

Teknologi af stræklofter: materialer, træning, harpoon, klips, hæfteklammer eller kilefastgørere, designløsninger

Kombineret loft med blank PVC indlagt indsats

En af de mest progressive tendenser i den moderne industri af finishmaterialer er nye løsninger til indretning af loftrum. Plasteringsarbejder udskiftes efterhånden ved installation. Dette kan være installation af gipspladerlofter på metalskinner, installation af lamellofter lavet af metal eller plast, installation af kassettelofter.

I de senere år har markedet praktisk taget eksploderet med fremkomsten af ​​stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt). I lang tid blev der kun udbragt PVC-lofter af 2 m brede lærred. For at kunne installere et sådant loft i et rum med bredde, f.eks. 4 meter, var det nødvendigt at slutte sig til lærredene under fabriksforhold, hvilket væsentligt bremte arbejdsprocessen.

Nye teknologier gjorde det muligt at fremstille disse lofter praktisk talt problemfrit. Tøj er nu tilgængelige op til 5,5 meter i bredden. Stretch lofter fremstillet af PVC og stof klud er bekvem i arbejde og i daglig brug.

Fordelene ved stræklofter

 • Ideel homogen overflade. I modsætning til maling lofter (gips, gipsvæg), hvor ujævn maleri er synlig, her er malingen homogen og har ikke pletter.
 • Aldrig på dem revner. Strækloft er uundværligt for nye bygninger.
 • Installationshastigheden er 3 - 5 timer og alt dette uden støv og snavs.
 • Økologisk sikkerhed af materialet (se. Økologisk kompatibilitet af svækkede lofter: vi forstår spørgsmålet).
 • Helt fugtbestandigt materiale, korroderer ikke, kondensat sætter sig ikke på det.
 • Passerer ikke støv og vand, opretholder et tilstrækkeligt volumen vandstrøm under nødstrømning fra de øverste etager.
 • Det gør det muligt at skjule VVS, elektrisk installation og ventilationskommunikation lagt på loftet eller på den øverste del af væggene.
 • Plasticitet. Med den er det muligt at skabe forskellige designdesigner af krøllede og afrundede former, buer og telte.

Stretch loft materialer

 • PVC - Polyvinylchlorid er en absolut glat film. Dette materiale er tilgængeligt med tre forskellige overflader: mat, glans og satin. PVC-folie er hensigtsmæssigt plastisk, når den opvarmes. Det er let at strække det i en varm tilstand ved hjælp af en baguette.

Rådet. Brug aldrig en gasbrænder til at opvarme loftet, husk at det er farligt. Lerret opvarmes perfekt af konventionelle elektriske varmepistoler.

 • Polyesterstof er et specielt syntetisk stof imprægneret med en polymersammensætning. Loftet på dette stof har kun en mat overflade (se hvilke stretchlofter er bedre end stof eller PVC: tips om valg).
 • Den forstærkede tynde komposit klud imprægneret fra to sider med polymere strukturer.

Forberedelse til installation

Den generelle procedure for installation af lofter er næsten det samme og afhænger ikke af dens type.

 • Det første niveau af det fremtidige loft slår. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med et laserniveau. Men i fraværet er det meget velegnet og vand. På væggen omkring omkredsmærkerne laves, på hvilket niveau føreren vil blive monteret yderligere.
 • Derefter fastgøres monteringsprofilen.
 • Loftet selv er suspenderet, først fastgjort i det første hjørne, så det er hængt rundt om alle hjørner, som vist i figuren. Efter fastsættelse i hjørnerne begynder de at fastgøre midt på væggene og længere langs centrene af alle ikke-faste sektioner. Så brugt fastsættelse af strækloft omkring omkredsen.
 • Vi gennemfører vores arbejde ved at installere en dekorativ baguette for at lukke den teknologiske kløft.
 • I denne rækkefølge er ophængte lofter monteret - teknikken til installation af lofter af forskellige typer er næsten den samme.

Skematisk diagram over installationen af ​​strækloftet.

Rådet. For dem, der er interesseret i teknologien til at strække loftudstyr i netværket, kan du se videoklip. Vær forsigtig og forsigtig, da disse reklamer reklamerer fra de virksomheder, der producerer installationen og alle hemmeligheder der, vil ikke afsløre. Før du begynder installationen, skal du studere hele sekvensen af ​​arbejdet, forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

Stramme loftslåse

Harpoon system (harpoon fastgørere)

Dette fastgørelsessystem anvendes kun til PVC-materiale. Harpunet svejset rundt omkretsen tjener som hovedparten, hvorved loftsfarven er fastgjort i profilen. Til denne vedhæftning anvendes en speciel aluminiumsprofil. Gabet er 5-7 mm. i profilen er tavs af et særligt overlay

Diagram harpoon fastgørelseselementer.

 1. Harpoon.
 2. Baguette (profil.
 3. Klud.
 4. Loft værelse.
 5. Dekorativt overlæg.
 6. væg

Fastgørelsesanordninger med klip (klipslåse)

Klipsfester anvendes kun til montering af Klipso og Deskor stofstræklofter. Det fungerer på princippet om clips - låse. Dette er muligt på grund af det faktum, at stofbasen er sikkert fastgjort med et klip. Baguette til fastgørelse af denne type bør være lavet af holdbar plastik (se Sådan monteres der loftslofter: alle metoder til fastgørelse fra fagfolk). Fordelen ved sådanne fastgørelseselementer er, at profilen ikke har nogen teknologisk rille og ikke kræver installation af yderligere stik.

Ordningen med fastgørelsesanordninger til klip.

 1. Klippet selv.
 2. Klud.
 3. Vægplan
 4. Loft værelse.

Rådet. Dette teknologi strækloft påføres uden problemer for stof lofter, stoffet strækker sig ikke og derfor skal det sikres med clips fastgørelsesanordninger.

Shtapikovy eller ahorn fixture

I denne udførelsesform anvendes en profil fremstillet af aluminium med et U-formet tværsnit som et fastgørelsesmiddel, og en loftsduge er fastspændt og fikseret med en træ- eller plastkugle. Det i dette tilfælde dannede hul er dækket af en speciel sokkel.

 1. Wedge fasteners.
 2. Baguette.
 3. Klud.
 4. Loft værelse.
 5. Special sokkel. Det holder sig ikke og kan fjernes.
 6. Wall.

Er vigtigt. Baguette er fastgjort til væggen med hjælp og skruer og bærer hovedbelastningen. Spor pålidelighed af fastgørelsen

Designløsninger

Stretchloft på blankt lærred

 • Den mest almindelige løsning er enkeltniveau lofter, den enkleste løsning.
 • Vil du fremhæve en bestemt zone i rummet eller skjule kommunikation på nogle steder? Det påhviler beslutningen om at installere loftet på to niveauer. Hvert niveau kan fremhæves i en separat farve eller struktur. Det er interessant at se blanke, næsten spejllignende overflader omgivet af en lavere matkant. Du kan skabe en stjerneklar himmel effekt i børnehaven.
 • Multi-niveau lofter er vanskeligere at installere, tilstrækkelig rumhøjde er vigtig for dem.
 • Brutte lofter bruges på loftet, ny produktionsteknologi og installation gør det muligt at kombinere stoffer på alle fly. Det kan være buede og hvælvede strukturer, du kan jævnt sænke loftsdækkene, der skaber fancy strukturer. Det hele afhænger af din fantasi og den korrekte beregning.

Loftsafslutninger og 6 foreløbige trin

I dag er der mange forskellige typer af loftbehandlinger, så inden du begynder, skal du omhyggeligt studere teknologien for dens installation. I den moderne verden er der mange muligheder for at afslutte loftoverfladen. De kan være så simple og traditionelle, såvel som med en kompleks design finish. Når man opretter et værelse design, lægges der særlig vægt på loftet, det er som det begyndelsen for designideer. Loft dekoration kan gøres med hånden, men nogle typer loftkonstruktioner kræver visse færdigheder.

Smuk loftsdekoration: muligheder

Nogle gange er det meget svært at forstå det store udvalg af muligheder for afslutning af lofterne, som byggemarkedet tilbyder. Valgmulighederne varierer i priser på materialer til dekoration. Desværre er det i en boligbygning muligt at afslutte ikke alle eksisterende metoder. Højden af ​​loftet i lokalet begrænser undertiden alvorligt valget.

Med det rigtige valg af finish, vil selv lave lofter sikre komfortabel leve for deres ejere.

Men for loftsbegrænsede lofter er der et valg blandt finish:

 • Loftet kan være hvidkalket eller malet, i hvilket tilfælde loftet ikke taber en enkelt centimeter overhovedet;
 • Loftet fliser har mange sorter og er også meget økonomisk for værdifulde lofthøjder;
 • Limplade - disse er plader af polystyren, de er de samme som loftspladen limes med firkanter direkte på loftet;
 • Loftet kan dækkes med tapet, som om at gøre en fortsættelse af væggene.

Disse typer af loft trimning minimerer dens højde. Derudover er efterbehandling af arbejde til rådighed for enhver hjemmeherre.

Der er andre måder at afslutte loftet på, f.eks. Professionelt ark, men de kræver et højt nok loft, da de er monteret lige under hovedloftet.

Afslutningsmuligheder for sådanne lofter varieres:

 • Kassette lofter;
 • cellulær;
 • pinion;
 • stræk;
 • flise;
 • Falsk loft fra HL.

Disse typer loftindretning er lige så populære som de forrige, ofte er installationen af ​​sådanne lofter lavet i en lejlighed med helt standardlofter. Det er værd at bemærke, at ikke alle materialer fra bygningsværket er egnede til afslutning af lofter, og nogle har helt anderledes formål, fx spånplader - de er for tunge til loftet, og de dækker tag på huse med profileret gulv og behøver ikke at prøve ham til at bygge et loft. Men materialet kaldet GCR er ideelt til lofter og til vægdekoration. GKL er en gipsbase, dækket af papir.

For at give et loft på en bestemt højdepunkt er det muligt at anvende en støbning. Støbningen er en dekorativ detaljer, den bruges til at dekorere vægge, buer, lofter.

Loftsafslutninger

Uanset valg af type loftafslutning er de alle opdelt i etaper. Indretningen af ​​loftet har følgende trin: forberedende, hoved og endelig. Stadier for hver af de typer af finish vil være forskellige, men der er nogle generelle - forberedende.

Succesen af ​​enhver form for loftmåling afhænger af kvaliteten af ​​det forberedende arbejde.

Det er meget vigtigt at forberede loftoverfladen korrekt - kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det.

Og så, de forberedende faser af at afslutte loftet for næsten alle typer lofter:

 • Det er nødvendigt at fjerne den gamle belægning fra loftet;
 • Kontroller styrken af ​​gipset ved at trykke
 • Fjern delaminerede plaster;
 • At sætte sprækker i gips
 • Prime loftoverfladen;
 • Juster loftet - dette gøres ved hjælp af en finish.

Efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde kan du fortsætte til de vigtigste faser af efterbehandling. Der er den enkleste loftfinish - hvidvaskning eller maling, der udføres efter at finishlaget er tørret.

Nye teknologier i afslutning af lofterne

For nylig er de traditionelle typer blevet erstattet af nye teknologier i lofter. Moderne efterbehandlingsarbejder udføres ved hjælp af professionelle værktøjer og kræver visse færdigheder. Nye teknologier gør det muligt at skabe forskellige former for lofter, samt at gøre loftoverfladen perfekt glat. Nye teknologier i indretningen af ​​lofter er mange, hver type dekoration har en underart.

En række trendy teknologi til at skabe lofter hjælper med at realisere selv de mest dristige design ideer

Så hævede lofter er:

 • faststof;
 • Modular.

De er i sin tur faste lofter opdelt i:

 • GCR lofter
 • Lavet af sandwichpaneler;

Og modulære er opdelt i underarter:

Mere fashionable - trimplade, denne type finish har også underarter:

Kunststrækloftet udføres af en liste eller tegning af en fotoudskrivning. Malet lofter er normalt meget dyre, fordi de er lavet for hånd, og loftet med fotoudskrivning er mere tilgængeligt, teknologien i dens produktion svarer til trykfotos.

Dekorativt hængende loft kan laves i form af en stjernehimmel. Et fiberoptisk kabel bruges til at skabe det, det skaber lyse mønstre. En blank lærred forbedrer effekten. Der er en anden version af strækloftet - perforeret, det er et lærred med huller. Det har god lydisolering - LED-lamper installeres under lærredet for at få diffust belysning. Til dekoration af leddene kan du bruge støbningen.

Enkelt lork loft finish

For træhuse er der en original og usædvanlig idé - lærk loft dekoration. Sibirisk lærk er et meget holdbart, smukt og vigtigst naturmateriale. Men det er ikke særlig velegnet til huse af monolitisk konstruktion, lofterne i sådanne huse er begrænset i højden og lavet af betonplader. For træhuse vil lork efterbehandling være en ideel mulighed. Det vil understrege interiøret og give et naturligt design. Lærk dekoration vil give rummet hygge og skabe et behageligt miljø.

Loftet af sibirisk lærk vil bidrage til at understrege originaliteten af ​​interiøret samt dets kvalitet og holdbarhed.

Lærk Planken har en række fremragende kvaliteter:

 • Lærkematerialet er meget holdbart;
 • Rotter ikke ved høj luftfugtighed;
 • Det er et naturligt antiseptisk middel;
 • Deformer ikke og knækker ikke;
 • Og det vigtigste materiale er brandhæmmende.

Belægning af loftet med lærke kan forbedre trivsel for mennesker, der lider af luftvejssygdomme. Derudover har træmaterialet omkring tolv nuancer, det naturlige mønster er meget smukt, træet kræver ikke yderligere behandling. Fugt er ikke forfærdeligt for loftsloftet, det bliver stærkere fra befugtning. Lærk sheathe også facader af huse, udføre dekoration af vægge og gulve.

Materiale fra lærke kan være af forskellige typer:

 • Blokhus
 • Foring roligt;
 • Gulvbræt;
 • Edged bord;
 • Bar skævt.

Du kan trimme loftet med lærk klapbræt. Før trimmeren startes, er loftbeklædning lavet af stænger. Lærk klapbord er fastgjort til batten med negle, skruer eller med specielle klip.

Unik tekstil loft dekoration

Ceiling dekoration ideer er uendelige, deres originalitet er fantastisk og lækkerier selv de mest krævende indretningsarkitekter.

Særlig unik chic vil give interiøret en tekstil trim

Den nyeste måde at dekorere interiøret på - Trim loftet med tekstiler. Det skal bemærkes, at ikke kun loftet er trimmet med tekstiler. Efterbehandling udføres sammen med væggene og loftet er en forlængelse af væggen.

Til efterbehandling brug flere muligheder for stof:

 • linned;
 • bomuld;
 • Burlap trim.

For at afslutte loftet med tekstiler er det vigtigt at modstå farverne. Stoffet på loftet er enten limet eller draperet i smukke folder. Hvis tekstilbearbejdning udføres ved limning, kræver det ikke særlige færdigheder, idet klæbning med en klud udføres i overensstemmelse med samme princip som tapet. Draperi udføres med specielle beslag.

Stilfuld loftindretning (video)

Sammenfattende tilføjer vi, at den måde, hvorpå loftet er overtrukket med tekstilerne, er meget originalt og faktisk ikke er en absolut innovation, for som du ved, er alt nyt godt glemt gammelt.

Stræklofter. Nye teknologier inden for design og typer af design

Omfanget af stræklofter udvikler sig konstant og tilbyder kunderne innovative løsninger, som ikke kun giver mulighed for at skabe unikke interiører, men også forenkle installationsprocessen. Hvis du vælger stræklofter, nye teknologier - det første du bør være opmærksom på. I denne artikel vil vi overveje følgende innovative løsninger:

1. Kraab klapløse profiler, der forenkler installationen og giver loftet et fejlfri udseende.

2. Cold Stretch vinylfilm, der kan installeres uden opvarmning af værelset.

3. Unik Double Vision lofter, som du kan skabe et dynamisk og usædvanligt interiør.

4. Lofter med pæne og holdbare kunstneriske udskæringer.

Nyttige oplysninger!

Installationsguider, der er godt bekendt med de nævnte teknologier, foreslår vi straks at gå til kataloget i vores onlinebutik. Her finder du alt, hvad du behøver for at installere strukturer af varierende kompleksitet.

1. Nyeste profiler til kløftfri montering

Ved hjælp af nye teknologier formår håndværkere at gøre stræklofter endnu mere perfekte og lige. En af innovationerne var Kraab-profilen, som giver dig mulighed for at undgå dannelsen af ​​et teknologisk kløft mellem væggen og det strakte lærred.

Fig.1. Kraab gapfri profil

Som almindelige profiler er nyheden fastgjort til væggen på et tidligere markeret niveau og har en rille til at installere PVC-film på en harpun-måde. Imidlertid er der i sin konstruktion en speciel fastspændingsledning, som efter fastgørelsen af ​​banen overføres til fastholdelsespositionen. Resultatet er, at lærredet støder op til væggen, hvilket gør designet ideelt selv uden brug af en maskeringsindsats.

Denne profil har flere vigtige fordele:

 • ingen grund til at vælge indsatsen i strækloftets farve
 • tilstedeværelsen af ​​"spredt" mellem tekstur af PVC film og maskeringsbånd
 • lærredet gentager alle bøjningerne på væggene og gør dem mere usynlige.

Vær opmærksom!

Ceiling-Shop hjemmeside tilbyder nye Kraab profiler individuelt og i bulk til den bedste pris. For at bestil, følg linket.

2. Unik PVC-kold montering

For mange håndværkere, der planlægger en uafhængig installation af et vinylloft, bliver søgningen efter en varmepistol til opvarmning af et rum et særligt problem. Nye teknologier inden for loftlofter kan dog undgå en sådan kompleksitet. Så for nylig blev der frembragt innovative Cold Stretch PVC film med tilsætning af latex. Dette materiale er unikt af flere grunde.

Fig.2. PVC film Koldt Stretch

 1. Installation af et strækloft med brug af denne film er mulig indendørs med næsten enhver temperaturregulering.
 2. Det er ikke nødvendigt at opvarme rummet for sikkerheden af ​​møbler, tapet og andre materialer, der kan lide af høje temperaturer.
 3. Installationsdesign bliver sikrere og hurtigere.
 4. Stretch film Koldt Stretch, i modsætning til standard vinyl klæder, kan bruges i uopvarmede værelser.

Til dine oplysninger!

Koldt stretch PVC-film er sjældent tilgængelige. Hvis du leder efter dette materiale, anbefaler vi at du besøger Asta M online butik. Vi tilbyder lærred i skåret og harpun.

3. Dobbelt Vision teknologi

Når det kommer til ny teknologi, bør stræklofterne Double Vision overvejes uden fejl. Disse designs giver dig mulighed for at skabe en følelse af dynamik og et strejf af overraskelse ind i interiøret. Deres hovedelement er en mat hvid vinylfilm samt et panel med lysdioder monteret på et groft loft. På lærredet fra siden, som vil være forkert, udskriver industrielle printeren billedet. Det forbliver skjult, når baggrundsbelysningen er slukket, og vises kun efter starten af ​​LED'ernes drift.

Figur 3. Stræklofter Dobbelt Vision

Lofter med skjult fotoprint kan også laves i en anden version: lærredet er dekoreret med fotoudskrivning på begge sider. LED-baggrundsbelysning skaber en fantastisk overlapning af mønstre. Resultatet er et loft med følgende fordele:

 • usædvanligt udseende af overfladen, som kan ændre sig på forskellige tidspunkter af dagen;
 • lysende design, der giver dig mulighed for at arrangere i rummet en spektakulær yderligere belysning;
 • muligheden for at få et traditionelt hvidt matloft om eftermiddagen, som om aftenen bliver til en unik lys- og kunstinstallation om aftenen.

4. Egenskaber ved teknologien af ​​udskårne lofter

Perforerede hævede lofter - en ny teknologi, der giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver og tekstur af filmen samt skabe en overflade med et usædvanligt udskåret mønster. Kunstnerisk perforering udføres af plottere, skære huller i filmen af ​​de ønskede former og størrelser. Dette udstyr gør det muligt at gøre hullernes kanter pæne og holdbare.

Figur 4. Perforeret strækloft

Ud over den perforerede vinylfilm kræves der et andet ark til montering af strukturen. Det vil være placeret under udkastet loft, og tjene som en slags baggrund. For at sikre de to film en under den anden har du brug for en speciel profil. Det er udviklet ved hjælp af Apply teknologi.

Skårne lofter giver mulighed for at realisere følgende designopgaver:

 • Original design af rummet omkring belysningsarmaturer;
 • lav et usædvanligt volumetrisk mønster på loftet
 • visuelt opdele rummet i funktionelle områder;
 • at gøre visse interiørvarer mere ekspressive
 • skabe tekstur og farvekombinationer.

Vigtig information!

På Ceiling Store-webstedet kan du efterlade en anmodning om produktion af udskårne lofter til anvendelse af skjult og dobbelt fotoprint til Double Vision lofter. Vi tilbyder også en række komponenter til installation af innovative designs.

Andre populære nyheder

Vi har kun nævnt de nyeste teknologier inden for svækkede lofter, men listen over strukturer er mere omfattende. Deres nummer kan genopfyldes med følgende beslutninger:

Figur 5. Stretch loft "Stjernehimmel"

· Lofter med "skyhøje linjer"

· Strukturer med en lysende overflade på basis af loftet LED-panelet;

· Design med volumetriske elementer

· Lofter med 3D fotoudskrivning

· Oprindelige lofter "Stjernehimmel".

Vi følger nøje nye teknologier på markedet, så kun fra os kan du købe komponenter til at oprette alle de listede designs. Hvis du ikke ved hvad der kræves til installation af et loft, skal du kontakte vores ledere og få professionel rådgivning.

Godt at vide!

Spændbeklædning i dag bruges ikke kun til installation af lofter: Ceiling Store hjemmeside tilbyder unikke store LED-lamper lavet ved hjælp af disse materialer. Du kan bestille dem ved at klikke på linket.

Reparere fremtiden: Nye teknologier i færdiggørelsen

Tiltrækningen af ​​ethvert bolig afhænger af indretningen. Det er de sidste ting i arrangementet af en lejlighed eller et hus, der gør dem behagelige og hyggelige. Oftest foretrækker forbrugerne de sædvanlige materialer, der er testet og garanterer pålidelighed og holdbarhed. Konstruktionsideen står dog ikke stille, og nye, mere effektive og billigere teknologier kommer konstant frem i færdiggørelsen.

Moderne efterbehandling materialer

I et moderne interiør er der ikke plads til simple lameller, "foring" og en klinkersten. Selvfølgelig forblev materialerne til indretningen generelt det samme: tapet, fliser, forskellige gipsplader, lakker og maling. Men fabrikanterne har forbedret deres kvalitet: Nu kendte materialer har nye, værdifulde driftsegenskaber og usædvanlige former, der giver dig mulighed for at skabe innovativt indretning. Popularitet får materialer til reparationen, som dukkede for nylig.

Beskyttende belægninger

De nyeste typer af beskyttende belægninger har vist sig i forskellige former for efterbehandling - flere og flere håndværkere foretrækker moderne materialer på grund af deres pålidelighed og sikkerhed.

Kategorien af ​​beskyttende belægninger indeholder en række farve sammensætninger, venetianske gips, særlige typer af tapet.

Vi valgte fire moderne beskyttende belægninger til vægge, der gør det muligt at anvende ikke-standardiserede løsninger i udsmykningen af ​​lejligheden:

 • Marker maler;
 • Skifer maling;
 • Antibakterielle maling
 • Magnetiske maling.

Marker maler

På grund af egenskaberne af nogle stoffer tilsat til markørmaling, efter en fuldstændig tørring af overfladen, kan du cirka en uge efter at arbejdet er afsluttet trygt trække på væggene med markører som på en markør tavle. Sådanne maling er en god løsning til børneværelsens vægge.

Skifer maling

En anden mulighed for det indre af børn - skifer maling. Ved brug af dette materiale vil det være muligt at undgå ubehagelige problemer med hvidvaskning af malede vægge. Børn kan male overfladen, der er dækket med skifermaling med farveblyanter, uden frygt for konsekvenser, fordi tegningerne og indskrifterne kan slettes, som med en almindelig skifer.

Antibakterielle maling

Antibakteriel maling renser og desinficerer luften, ødelægger skadelige mikrober. Det bruges til børnelokaler og medicinske institutioner. Malingens virkning er baseret på fotokatalysens princip, som begynder når det udsættes for lys. Også denne belægning hjælper med at undgå allergiske reaktioner.

Magnetisk maling

Magnetisk maling indeholder små metalpartikler, som giver dig mulighed for at vedhæfte forskellige ting med magneter til det - nu kan rejse souvenirs ikke kun hænges på køleskabet!

Innovativt Tapet

Baggrunde har haft en stabil popularitet i mange årtier, og i dag er nye, mere bekvemme at bruge mulighederne for denne belægning fortsat fremkommet - for eksempel termobånd.

Ifølge nogle egenskaber ligner de almindeligt vinyl eller papir tapet, men under påvirkning af enhver varmekilde ændrer de farve, et billede vises på overfladen. Hemmeligheden er i brug af speciel maling, der viser sine egenskaber ved opvarmning.

En anden innovation inden for reparation - sømløs tapet. De ligner dekorative bånd, der limes på væggene vandret.

Ved fremstilling af tapet anvendes nye materialer, der kommer til at erstatte standard - papir, tekstiler og vinyl - for eksempel kork. Til fremstilling af kork tapet ved hjælp af komprimerede kork krummer. Den største fordel ved dette materiale er miljøvenlighed, og en betydelig ulempe er dens høje omkostninger. Til limning på væggene i sådan tapet må der ikke påføres klæbende tilsætningsstoffer. Varmebehandlet materiale producerer naturlig juice, som sikkert holder massen.

Som en beskyttende belægning til væggene bruges og flydende tapet. For en underlig sætning skjuler materialet, som er et dekorativt gips, der påføres væggen med en spatel og derefter jævnt udlignet på vægoverfladen. Denne belægning skjuler uregelmæssigheder og små revner i væggene, men samtidig tillader væggene at trække vejret, hvilket forhindrer udseendet af mug. Ulemperne ved anvendelse omfatter høje omkostninger og opløselighed i vand: Vand bør undgås på belægningen og desuden fastsætte "væskebaggrund" med en speciel lak.

Fleksibel sten

Belægningen efterligner en natursten og er et slidstærk materiale. Væggene, foret med fleksibel sten, ser ud som om de er dækket af naturlig granit eller marmor.

Venetiansk gips

Usædvanlig beskyttende belægning af væggene, som er et flydende materiale, der tørrer i et jævnt lag og ligner naturlig marmor.

Energibesparende teknologi til reparation

Et af målene med innovationer i indretningen er indførelsen af ​​energibesparende teknologier til reparationer, som gør det muligt at spare varme i huset.

Den mest almindelige måde at reducere forbruget af termisk energi på er at isolere vægge og lofter i en bygning. I den henseende nye teknologier til reparation af lofter.

Stræklofter

Strækloft - Det er tæt strakt på en rammemonteret PVC-film. Derudover er den udstyret med belysningsenheder af forskellige former og konfigurationer.

Stretch loft består af flere elementer:

 • PVC lærred;
 • Belysningsarmaturer;
 • ramme;
 • Dekorative baguetter og hætter.

Stræklofterne har et anderledes udseende afhængigt af det valgte materiale: nogle ligner en poleret spejloverflade, andre - plasteret plan.

Anvend følgende typer spændingsstrukturer:

 • Med en lak tekstur: er mest populær på grund af den skinnende overflade, der reflekterer lysets og indvendige elementer i rummet;
 • Med en mat tekstur: Det nøjagtige modsatte af den forrige form - overfladen absorberer helt lys; anvendes primært i offentlige institutioner
 • Sateen tekstur: kombinerer en lak belægning og en granulær overflade, rummet producerer blødt diffust lys og smukt leg;
 • Perforeret tekstur: Når du slukker lyset simulerer den stjerneklar nattehimmel.

Producenter tilbyder konstant nye typer af teksturer og mange nuancer af stræklofter.

Farvet glas loft finish

Lofter i loftet har en række fordele i forhold til de sædvanlige materialer:

 • Smukt og usædvanligt udseende;
 • Enkel installation: Bygningen er nem at udføre med egne hænder - Glasmalerier monteres ved hjælp af en monteringsmetode
 • Praktisk i drift: Loftet består af individuelle dele, der let kan udskiftes i tilfælde af skade; de er nemme at rengøre og støvfri;
 • Økologisk sikkerhed: Vinduesvinduet er lavet af metal og glas - ingen plastik!

Blandt de ubestridelige fordele ved en sådan loftsbeklædning er modstandsdygtigheden over for fugt - på grund af dette er brugen på badeværelserne populær.

Moderne gulv

Når du vælger efterbehandling materialer til gulve, bør du overveje formålet med lejligheden eller hus værelser. Trægulve ser for eksempel særligt autentisk ud i køkkenet, men der kræves der særlig pleje. Det er nødvendigt at være opmærksom på, at nogle syntetiske materialer kan forårsage allergier hos mennesker, som bor i huset.

Væsentlige og indikatorer som materialets udseende, dens fugtighedsbestandighed samt det grundlag, som materialet skal installeres på.

Usædvanlige fliser

I lang tid har fliser været førende blandt gulvbelægninger til badeværelser og køkkener; Dette er imidlertid et ret "konservativt" materiale, der er svært at forbedre. Kun relativt nylig, sådanne variationer af den sædvanlige dækning, som et volumen, flydende og småsten fliser.

Volumenflisen har freakish former: Fra den ene kant er den konkav, og fra en anden - konveks. Denne flise ser særligt imponerende ud på væggen, hvilket giver rummet et stilfuldt og statusmæssigt udseende. Det skal bemærkes, at installationen af ​​materialet er kompliceret, og derfor er en dyr service.

Væskefliser giver dig mulighed for at skabe et unikt design af rummet: fra mekaniske effekter ændrer det farve og billede. Flydende fliser lægges hovedsagelig på gulvet - der kan dets egenskaber afsløres fuldt ud.

Pebble fliser bruges til at dekorere badeværelse vægge. Den består af mange sten limet til bunden af ​​flisen.

Gulv array

Gulvbelægninger af høj kvalitet er lavet af massivt træ. Dette materiale erstatter parketten. Produktion forenkler det faktum, at sådanne teknologiske processer som slibning og lakering produceres i fabrikken. Det massive bord er lagt på samme måde som parketten - ved limning på bunden.

Kunst parket

Moderne teknologi berørt og produktion af parket. Så kunstnerisk parket er et dyrt gulvbelægning lavet af forskellige træarter. For at skabe et mønster bruges skærm parket eller dekorative elementer kombineres med strimler af stykke parket.

Marmoleum

Innovativt gulvmateriale - avanceret linoleum. Dette er en miljøvenlig belægning lavet af naturlige råmaterialer.

Marmoleum ikke kæber og falmer ikke, har gode varmeisoleringsegenskaber, er ikke giftig, og tåler tunge belastninger uden tab af ydeevne.

På grund af billigheden af ​​dette materiale vil snart kunne erstatte alt det velkendte laminat.

Nye innovative materialer til dekoration passer harmonisk ind i ethvert interiør. Fordelene ved sådanne materialer er indlysende: sikkerhed for sundhed hos mennesker, der bor i huset, miljøvenlighed, høj slidstyrke, originalt udseende. Innovative materialer har en høj pris, men disse omkostninger berettiger sig selv.

Loft reparation - traditionelle og moderne løsninger

Begynder at reparere lejligheden, i de fleste tilfælde er det nødvendigt at indstille loftet på en ny måde. Efter alt afhænger udseendet primært af hvordan indretningen af ​​rummet som helhed vil se ud. Loftets design skal ikke kun være i harmoni med designet, men også fordelagtigt at understrege det.

Reparation af loftet og dets egenskaber, som skal tages i betragtning, er primært forbundet med den valgte type loft. Derfor skal du vide, hvad de er, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Typer af lofter

Afslutning af loftet, måske et af de sværeste stadier af arbejdet indgår i reparationen. Typer af indvendige lofter er forskellige, og hver af dem er arrangeret forskelligt, hvilket bestemmer materialer, teknologi og omfang af arbejdet.

Nogle foretrækker stadig traditionelle loftsmål, såsom:

 • renvaske;
 • maleri;
 • Pasta ved vægpapir eller plader fra polystyren.

Men gradvist taber sådanne lofter i forhold til nye typer af finish, som ikke kun udmærker dem i kvalitet, men også takket være moderne materialer gør det muligt at skabe et generelt smukt og harmonisk interiør.

Moderne lofter, på grund af nye teknologier, har en perfekt flad overflade. Med deres hjælp kan du skjule alle fejlene og uregelmæssighederne i gulvpladerne, udføre kompositioner på flere niveauer, indlejre belysning, og takket være det bredeste farveskala og tekstur af materialer skaber du et unikt og spektakulært design.

Disse er først og fremmest hævede lofter:

Princippet om installation af sådanne lofter er baseret på en ramme fremstillet af metalprofiler, på hvilke plader af gipsvæg, lameller, paneler eller plader-kassetter er monteret på bunden. Men man bør tage højde for hele strukturen, som kan være 5-10 cm.

Derfor er hængende lofter ikke tilrådeligt at bruge i værelser med en lille højde.

Podshivny lofter ikke meget fra den foregående type, kun deres ramme er monteret direkte på gulvpladen, som følge af hvilken højden af ​​rummet praktisk talt ikke falder.

Stræklofter - eliminering af defekter

Stræklofter er en af ​​de mest populære typer af finish, og måske den mest stilfulde i dag. Selvfølgelig er deres pris ret høj, men det er mere end et langt levetid.

Nogle gange i færd med at installere, især når du installerer tagpladerne eller under uforsigtig drift, kan strækloftet blive beskadiget. Reparationshuller, som blev dannet, er nemme at udføre.

Hvis den er placeret i en afstand af 10 cm fra væggen, er det muligt at løsne spændingsvævet fra tagene modsat det og trække det op. Hvis hullet er lille og langt fra kanten, fjernes det ved at limke et stykke af samme tape eller stofklæbebånd indefra og derefter male det beskadigede område i overensstemmelse med loftets farve.

Loft reparation muligheder

Loft reparation muligheder er enten delvis eller fuld, hvilket afspejles i mængden af ​​udført arbejde.

Eksempler på reparation af loftet kan nævnes fra udseendet. Hvis loftet er forberedt til maling eller vægpapir, skal overfladen være helt flad, hvilket opnås ved at udføre visse trin i reparationsarbejdet:

 • rengøring af loftet på den eksisterende belægning;
 • overflade priming;
 • kitt eller pudsning.

Til indretning af ophængte og nedhængte lofter er sådan overfladebehandling ikke nødvendig.

Når du vælger den type loft, bør du overveje den type rum, hvor den vil blive udstyret. For eksempel beslutter man at lave reparationer til køkkenet, færdiggør væggene og loftet med slidstyrke, fugtighedsbestandige materialer, som tolererer temperatursvingninger.

Sørg for at læse

Indvendigt loft i køkkenet

Derfor er det bedre at bruge loftsvaskebaggrund eller ark af udvidet polystyren, hvis man foretrækker klæbende lofter.

Men hvis rummets højde tillader det, er det bedre at lave et hæftet loft, hæmme det med blanke PVC-paneler eller clapboard. Derudover er det muligt at fremhæve forskellige områder af køkkenet, men også at skabe et behageligt, stilfuldt interiør, når man har et sådant loft med indbyggede lys.

Tags

Var nyttigt?

Hvis vores artikel var nyttig for dig, skal du klikke på en af ​​knapperne nedenfor. Dette vil hjælpe os med at udvikle projektet.