Suspenderet lofter fra aluminiumspaneler

En af de seneste trends i modetrender i forbindelse med design af lokaler har været spredning af loftsystemer. Blandt dem bliver aluminium lofter stadig mere populært. De har en række fordele: de kræver ikke at pleje, har stor funktionalitet, er lette og kendetegnes ved let installation.

Disse loftssystemer kan bruges både indendørs og udendørs. De er modstandsdygtige over for temperaturfald, reagerer ikke på fugt, må ikke brænde. Ved langvarig brug mister de ikke deres mekaniske evner, ændrer ikke udseendet.

Enheden af ​​aluminiumsloftet er et stativsystem. Disse er aluminiumsladder fra 50 til 200 mm brede og 3-4 meter lange. Tykkelsen af ​​en skinne er i området 0,5 mm. I samlingen ser designet ud, uden mærkbare huller.

Om nødvendigt kan aluminiumslister have ikke-standarddimensioner, men denne løsning anvendes sjældent. Nogle gange, hvis det kræves af designerens ide, kan lamellerne skiftevis afvige fra hinanden i farve og bredde.

Som belysning til aluminium lofter bruger raster eller spotlights. Samtidig fremstilles stikkontakterne i lamellerne under fremstillingen, og under spotlights - sfæriske armaturer - skæres ud på stedet.

Aluminiumspaneler kan males i enhver farve, du kan også sætte et billede på dem. Strukturen af ​​materialet kan være både spejl og relief.

De vigtigste rammer for aluminiumslofter er offentlige bygninger (uddannelsesinstitutioner, supermarkeder, sports komplekser, restauranter, sundhedsbygninger). Hvis vi overvejer brugen i hverdagen, så vil sådanne loftsystemer føle sig godt tilpas i værelser med høj luftfugtighed såvel som på sommerterrasser i gazebos.

Montage af loft i aluminium i toilet

Sammenlign aluminiumsophæng med andre typer finish i nedenstående tabel:

Reagerer ikke på fugt

Anvendelse indendørs med høj luftfugtighed

Brugt men ikke holdbart

Den ideelle løsning til omgivelser med høj luftfugtighed

Typer af aluminium lofter

Til dato er der kendt to typer aluminiums loft systemer - rack og kassette lofter. De adskiller sig fra hinanden i foder- og fastgørelsessystemets geometri.

Rack visning.

Disse lofter kan variere størrelsen på lamellerne, dens farvemaler samt metoder til fastsættelse. Aluminium skinnelofter kan opdeles i to underarter:

 1. Åbent loft. I et sådant loftsystem har lamellerne et lille mellemrum mellem dem. Det giver ekstra ventilation, men om nødvendigt kan disse huller dækkes med dekorative indsatser.
 2. Lukket loft. I modsætning til de første underarter i et sådant loft er der ingen huller mellem lamellerne. Alle leddene er tæt monteret på hinanden, designet ser udkastet.
Udsigt til loftet inde i loftet

Kassettevisning.

Dette loftsystem er modulært. Den består af paneler med forskellig geometri. Paneler kan være både klassiske (firkantede, rektangulære) og enhver anden form.

Kassettevisningen er opdelt i to underarter:

 1. Cellular. Kassetter er stablet i rammen, tydelig synlig kant mellem panelerne.
 2. Fast stof. Kassetter er placeret under rammen og helt skjult under ham.
Kombineret Modular Ceiling Aluminum Cassette Ceiling Frame

Fordele ved aluminium lofter

Loftet lavet af aluminium har flere fordele. Vi opregner de vigtigste af dem:

 • Alsidighed. Et sådant loft kan anvendes i alle lokaler uanset destination.
 • Installation. Det er let at montere et loftsloft i aluminium og er karakteriseret ved enkelhed og er også let at demontere. Dette kan være nyttigt, hvis der er kommunikation under det, og de skal kontrolleres eller repareres.
 • Lethed. Loftsystemer lavet af aluminium vejer lidt, de behøver ikke en kraftig ramme. Der er ingen fare for at forstyrre strukturen.
 • Miljøvenlighed. Aluminium er et miljøvenligt materiale, der ikke udsender noget i miljøet.
 • Vandmodstand. Aluminium reagerer ikke på et fugtigt miljø, det ruster ikke, og husholdningskemikalier påvirker det ikke.
 • Nem pleje. Vedligeholdelse af et sådant loft kræver ikke indsats, det er nok at fjerne støv fra det og tørre det med en klud for at tilføje skinne.
 • Styrke. Holdbarheden af ​​aluminiumsloftlofter er lang. De behøver ikke at opdatere dækningen.
 • Æstetik. Et sådant loft har et behageligt udseende, det kan være af forskellige nuancer og har også solide reflekterende evner.

Der er kun to ulemper til aluminium lofter - dette er omkostningerne og underdrivelse af loftet i rummet. For at eliminere den sidstnævnte ulempe kan du bruge lameller med en spejloverflade.

Design funktioner af aluminium loftet

Loftets design er ikke kompliceret, det består af følgende elementer:

 • Stringere. Dette er en U-formet profil med fikseringselementer (tunger).
 • Suspensioner. Bruges til at indstille strengerne i en vandret position. Repræsentere en stang og beslag.

Suspension til aluminiumsloft

 • Aluminium paneler. Kan have et bredt farveområde og forskellige størrelser.

  Sådanne paneler kan være helt forskellige farver.

 • Dekorative indlæg mellem panelerne. Kan variere i farve, tekstur. Anvendes i åbne loftssystemer.
 • Hjørne profil. Nødvendigt for at skjule leddene af panelerne (laths) med væggen.
 • Anbefalinger, når du vælger paneler

  For at reducere omkostningerne, forbedre aluminiumsarkets styrkeegenskaber, er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til valget af aluminiumslister. Her er nogle tips om dette emne:

  • Prøv at købe aluminiumslister af den ønskede længde. Normalt går de under 4 meter, men der er virksomheder, der implementerer materialet til størrelsen.
  • Den mest acceptable bredde af skinnerne er 10 cm. Med sådanne skinner vil forbruget være mindre.
  • En vigtig rolle spilles af tykkelsen af ​​aluminiumsladderne. Hvis de er tynde, vil strukturen styrke være lav. Tykkelsen skal begynde med en aflæsning på 0,5 mm.

  Udsigt til aluminiumskonstruktionen fra indersiden

 • Alle lameller skal have en beskyttende film, dette vil forhindre skade på dem under transport.
 • Farven på det fremtidige suspenderede aluminiums stof bør ikke være i konflikt med rummets hovedfarve.
 • Aluminium lameller har tre sorter:

  1. Lukket. De ligner brædder, der passer tæt sammen.
  2. Open. Der vil være små huller mellem sådanne lameller i forsamlingen. Sådanne lameller anvendes kun under forudsætning af at lofthøjden overstiger 5 meter. Så til dit hjem reparation er denne mulighed ikke egnet.
  3. Reiki med indsatser. Ved design svarer de til det åbne, men her i hullerne mellem lamellerne er der installeret indlæg, hvilket kan give originalitet til loftet.

  Installation af aluminium lofter

  Installation af hængende aluminiumslofter er ikke en meget kompliceret proces. I dette tilfælde spilles en stor rolle af rummets størrelse og form. Jo enklere formularen er, jo hurtigere er installationen.

  Falsk loftinstallation

  For at installere skal du have følgende oversigt:

  • skruetrækker eller boremaskine;
  • bygning niveau;
  • en kniv;
  • specialiserede saks;
  • selvdrejende skruer, dowels.

  Stage nummer 1. Fremstilling.

  Inden du begynder at installere aluminiumspaneler, skal du udføre det nødvendige efterbehandlingsarbejde, fjerne det gamle gips, sætte grundloftet i orden.

  Det er nødvendigt at måle væggene og bestemme hvordan lamellerne bliver placeret - langs eller på tværs. Deres længde afhænger af det. Også på dette stadium beregnes kantningen.

  Stage nummer 2. Markup.

  Mærket gøres omkring rummets omkreds. Dette tager højde for mulige kommunikationer, som ligger over niveauet af aluminiumpaneler. Normalt sænkes loftet til 15 cm fra bunden. Mærkerne starter fra det nederste hjørne af rummet ved hjælp af niveauet.

  I dette tilfælde skal du foretage en yderligere markering af installationswebstedene for strengere. Den første stringer er installeret i en afstand af 35 cm fra væggen, den næste kommer med et indryk på 1 meter.

  Fase nummer 3. Kommunikation.

  Hvis der er planlagt nogen kommunikation under den fremtidige loftkonstruktion, skal de eller emnerne til dem lægges på dette stadium. Dette gælder især for belysning.

  Stage nummer 4. Ramme (baguette).

  Baguette er installeret i flere faser:

  1. Ifølge de tilgængelige målinger skæres materialet.
  2. Profiler er installeret i forberedte huller. Indrykket mellem dem er 1 meter.
  3. På indersiden er profilen installeret fra ende til ende, på ydersiden - med trimning af kanterne under 45 C0.
  4. Montering af suspensioner udføres ved anvendelse af ankre, korrektheden kontrolleres ved hjælp af en udjævningsenhed.
  5. Dæk eller strengere er installeret i overensstemmelse med profilen.
  Ramme for aluminiumsloft Design fra aluminiumsform

  Stage nummer 5. Montering af skinnerne.

  Installation af laths (aluminiumspaneler) udføres i flere faser:

  1. Udpakning. Anti-ridsefilmen fjernes fra lamellerne, og længdejustering udføres.
  2. I lamellerne er huller lavet til fremtidig belysning eller anden kommunikation.
  3. Reiki er fastgjort i strengerne for hele længden.
  4. Den ekstreme skinne er trimmet til de ønskede dimensioner og installeres ved hjælp af afstandsstykker.
  5. På den sidste fase af installationen er der monteret en sokle på strukturens kanter, som vil skjule alle eksisterende huller mellem det nye loft og væggene.
  fastgørelse af traverser på vægmonteringsvinkler

  Dit loft er klar!

  Omkostningerne ved byggeri, fabrikanter.

  De mest kendte producenter af aluminiums loftkonstruktioner er: Albes, Cesa, Lyumsvet, Geiper. Omkostningerne til aluminiumspaneler, med undtagelse af installation, er i gennemsnit ca. 400 rubler pr. 1 m2 til enkle paneler, spejl, der koster mere, ca. 500 rubler per 1 m2.

  Hvis du beslutter dig for at tage højde for designløsninger, vil materialet omkostningerne til sådanne aluminiumslofter være meget højere.

  Faktum er, at kun originale paneler sælges i butikker, og alt, der ikke passer ind i dette koncept, er lavet til ordre.

  Aluminiumsophæng

  At købe suspenderede aluminiumslofter i dit hjem eller kontor betyder at købe strukturer, der har mange fordele. Læs mere om det nedenfor på siden.

  Funktioner af metalophængede lofter

  På trods af at prisen for aluminiumsophæng og metalplader er højere end for mineralfiberfliser, opvejer deres fordele:

  • Sådanne konstruktioner er universelle, da de passer passende i ethvert rum, uanset størrelse og formål. Det er også ideelt til kombinerede og multi-niveau lofter. Disse produkter kan harmonisk passe ind i ethvert interiør ved at male panelerne i den passende farve. Samtidig ser de altid stilfulde og pæne ud;
  • De forholdsvis høje omkostninger ved hængende aluminiumslofter er begrundet i økologisk renlighed, hurtig installation, enkel vedligeholdelse og langvarig drift. De er hårdførende, udsender ikke skadelige stoffer, når de opvarmes, er yderst korrosionsbestandige, let vaskbare, og på grund af den lave vægt af aluminium kræver der ikke yderligere forstærkning. Om nødvendigt er sådanne lofter let demonteret og underkastet delvis udskiftning;
  • At købe lofter fra aluminiumpaneler er særligt fornuftigt for værelser, hvor der er ujævne gulvflader, eller der er andre fejl, der skal gemmes uden omsyn. De foreslåede lofter giver trods alt et mellemrum af en vis højde, hvor elektrisk ledning og anden kommunikation er placeret.

  Metalpaneler til hævede lofter kan være glatte eller ru, matte, glatte eller endda spekulære. Der er faste og perforerede strukturer, der henholdsvis ligner et enkelt lærred eller visuelt bryder overfladen i separate zoner. Vælg den du har brug for.

  Vi vil med glæde rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende dette emne. Ring til os!

  © 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

  Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

  Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

  Typer af aluminium hævede lofter

  I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

  • åben type;
  • lukket type;
  • kassette.

  Aluminium åbne systemer

  Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

  Aluminiumssystemer af lukket type

  Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

  Kassette aluminium lofter

  Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

  Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

  Fordele og ulemper ved sladderlofter

  I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

  1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
  2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
  3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
  4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
  5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
  6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
  7. Mangel på affald under arbejdet.
  8. Manglende "våde processer".

  Hvad er aluminiumsloftet

  Reiki

  Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

  suspensioner

  Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

  Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

  Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

  sokkel

  En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

  Lysarmaturer

  Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

  Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

  Suspended ceiling mounting teknologi

  For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

  Tegning tegning loft

  1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
  2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
  3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
  4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

  At udføre arbejdet vil kræve:

  • målebånd;
  • bore eller skruetrækker;
  • skruetrækker;
  • tænger;
  • sakse til metal eller metal fil;
  • skruer og dowels;
  • en kniv

  Installation trin

  Trin 1. Mærkning af overfladen.

  1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
  2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

  Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

  Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

  Trin 3. Installation af suspensioner.

  Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

  Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
  Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

  1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
  2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
  3. Kør dowels i hullerne.
  4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

  Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

  På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

  Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

  Trin 6. Installer det første panel.

  Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

  Trin 7. Montering af skinnerne.

  Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

  Trin 8. Installer det sidste panel.

  Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

  Fabrikanter af hævede lofter

  Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

  En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

  Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

  Nyttig video

  I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

  (1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

  Hovedtyper af aluminiums loftpaneler

  Loftet på aluminiumspaneler - er et moderne design af loftet på racket.

  Omfanget af sådanne lofter, på grund af egenskaberne af aluminiumlegeringer, er meget forskelligartet. Sådanne lofter ser godt ud i et lille badeværelse, og i det store rum af et sportscenter, indendørs hall, swimmingpool. De vigtigste fordele ved aluminiumpanellofter er deres lave vægt, korrosionsbestandighed, nem installation, smukt udseende.

  Fordele ved aluminiumpanellofter

  De vigtigste fordele ved fladt lofter af aluminiumpaneler er:

  • lav vægt til fremstilling af paneler, der anvendes tape fra aluminiumlegeringer, hvis tykkelse er fra 0,2 til 0,6 mm;
  • Støttehjul er lavet af aluminium, hvilket letter udformningen af ​​det hængende loft og belastningen på gulvpladerne;
  • loft levetid levetid - ikke begrænset
  • en bred vifte af farveskygger af panelerne og muligheden for en kombination af forskellige farver gør det muligt at skabe enhver forfatters løsning til efterbehandling;
  • panelerne ændrer ikke deres egenskaber fra omgivelsestemperaturen, de kan bruges både indendørs og udendørs, og frost eller varme er ikke bange for dem;
  • høj korrosionsbestandighed gør det muligt for dem at bruge værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer, badeværelser, badekar, puljer) for at færdiggøre facaderne på bygninger og strukturer;
  • muligheden for at lægge hjælpeprogrammer i rummet mellem loftet og hovedetagen
  • enkelhed og nem installation, høj hastighed.

  Loft type

  Den åbne type er lavet af hovedpaneler mellem hvilke mellempaneler (indsatser) indsættes. Indsatsens farve kan være den samme som for panelerne, kan variere i farver, hvilket gør det muligt at opnå interessante designløsninger.

  Den lukkede type er en variant af loftet uden mellemliggende indlæg, det viser sig at være et kontinuerligt plan af aluminiumpaneler.

  Rack loftsdesign

  Loftet på aluminiumpaneler, hvem det produceres, har et standard sæt elementer:

  - Slutprofil - U-formet profil, som bæres på enderne af panelerne, lukker hullet mellem væggene og panelernes ender.

  - Suspension - Fastgørelseselementer af lejedækene til hovedgulvpladsen.

  - Lejebåndene - Aluminium P-formet profil, hvorpå aluminiumpaneler fastgøres.

  - Aluminiumspaneler - hovedelementet i loftet kan være meget forskelligt i dekoration og farve.

  - Indlæg - Smalle paneler, der anvendes ved installation af åbne lofter.

  Forberedende arbejde

  I første fase er positionen af ​​lejedækene og fastgørelsespunkterne for suspensionerne markeret. Suspensioner skal ikke anbringes tættere end 30 centimeter fra bygningens vægge. Suspensionen i dækets længderetning er højst 1 meter. Afstanden mellem dækene i tværretningen må også ikke overstige 1 meter.

  Efter fastgørelsen af ​​spjældene på spændingerne til hovedetagen er der fastgjort dæk til dem.

  Suspensioner har evnen til at justere længden. Ved hjælp af niveau- og justeringsmekanismen opnås vandrette lastbærende dæk i længde- og tværretningen. De bør repræsentere et enkelt vandret plan uden fremspring og nedtrykninger.

  Panelmontering

  For at installere panelerne skal du bruge nogle enkle værktøjer: et målebånd, en firkant, en saks, en kniv med en kort kniv, en metallinie. Paneler skal være mindre end 2,5 cm lange end afstanden mellem væggene.

  Fra panelerne fjernes beskyttelsesfilmen. Sæt panelerne på de bærende dæk ved hjælp af specielle "tænder" af dækkene til fastgørelse af panelerne. Alt dette skal gøres med yderste omhu, så der ikke er nogen buler tilbage på panelet.

  Ellers vil panelet være uegnet til installation. Efter installation af hovedpaneler er mellemprofiler til åbne lofter monteret. Afslut installationen med installation af endeprofiler, der dækker hullerne mellem panelerne og væggene.

  Under drift kræver lamperne på aluminiumpaneler ikke nogen særlig pleje.

  Bare den sædvanlige hygiejniske rengøring. Loftet kræver ikke noget kit eller malning eller hvidvaskning. Om nødvendigt kan panelerne hurtigt demonteres og udskiftes med paneler af andre finish, hvilket uigenkaldeligt ændrer indretningen af ​​rummet.

  Omkostningerne ved loftet af aluminiumpaneler

  Rackloft lavet af aluminium, mange producenter.

  Ved bestilling vil ledere af en virksomhed eller kommerciel virksomhed hjælpe med at udvælge komponenter, bestemme mængde og omkostninger. For at beregne de kommende omkostninger kan du bruge de gennemsnitlige data. Ordren af ​​omkostninger vil blive bestemt med en nøjagtighed på 10-15%.

  Type panel finish:

  • hvid blank, mat;
  • Metallisk sølv;
  • mat farve;
  • Metallisk guld;
  • spejl krom, guld, kobber;
  • "Scandy" tekstureret.

  Omkostningerne afhænger af materialets kvalitet og panelets tykkelse.

  Det moderne marked med indretning er rig og varieret.

  På den ses der regelmæssigt nye progressive produkter, takket være, at hver ejer kan dekorere rummet i overensstemmelse med sine egne ideer om komfort og skønhed. En af disse originale og spektakulære muligheder for boligindretning er aluminiumpaneler. Med deres hjælp kan du maske fejlene på basisfladen og give rummet en moderne stil og originalitet.

  Hvad er aluminiumspaneler

  Metalpaneler til lofter er lavet af holdbare aluminiumlegeringer med en beskyttende belægning. Materialets tykkelse er 0,5 mm og er optimal til at skabe stærke og pålidelige dekorative strukturer, der ikke er bange for deformation.

  Ydersiden af ​​aluminiumpanelene til loftet kan være mat, glans eller metalliseret med spejlfinish. Ansigtslaget kan have et mønster, en flerfarvet polymercoating og en glat, ru eller perforeret tekstur.

  De vigtigste positive egenskaber ved aluminiumpaneler på loftet er:

  • strukturel stivhed, som materialet ikke mister sin oprindelige form på, er sikkert fastgjort til rammen, ikke "går" og skrøbler ikke fra vibrationer;
  • Den perfekte kombination af bøjninger, som overfladen er perfekt flad, pæn og attraktiv;
  • driftsstabilitet og evne til at modstå betydelige belastninger (f.eks. installation af et belysningssystem af enhver størrelse);
  • enkel, ikke dyre pleje, evnen til nemt at fjerne spor af kondensat, fedt, støv og snavs fra overfladen;
  • fremragende lydisoleringsegenskaber til pålideligt at beskytte rummet mod uønsket støj;
  • høj brandhastighed, korrosionsbestandighed, hygiejne, duktilitet og uovertruffen holdbarhed (minimum levetid - 50 år)
  • hypoallergen og miljøvenlighed, bekræftet af certifikater fra kommissioner til miljøbeskyttelse;
  • tilgængelighed af installationsarbejde, der ikke kræver specifikke faglige færdigheder
  • høj design værdi (et bredt udvalg af nuancer og teksturer gør det muligt at realisere de lyseste, fed og uventede interiørprojekter).

  Typer af metallofter

  Aluminium lofter er rack, kassette og rastovye.

  Racklofter kaldes nogle gange lineært. De består af lette skinner af forskellig bredde, som er dækket på toppen med varmtørrende lak.

  Sådanne paneler er monteret ved hjælp af strengere og betragtes simpelthen som en ideel mulighed for smalle rum (den store længde af materialet minimerer antallet af led og skaber en absolut flad og glat dekorative overflade). Loftet af denne type ser spektakulært og harmonisk sammen med forskellige indvendige løsninger. Desuden anvendes lathrukturer ofte til udvendig dekoration.

  Rack aluminium loft i kombination med flisebelagte vægge

  Kassette aluminiumslofter består af firkantede fragmenter og er nemme at installere selv i rum af kompleks og uregelmæssig form. Kassetter er let justeret til størrelse og overflade, og derefter ved hjælp af selvlåsende låse fastgjort til rammen, monteret fra T-formede stålskinner. Spotlights er meget bekvemt indbygget i systemet, og selve designet bruges oftest i konferencelokaler, rummelige mødelokaler, kontorkomplekser, uddannelsesinstitutioner og bilforhandlere.

  Cassette aluminium loft med spot belysning system

  Rustikke lofter af aluminiumpaneler har en gitterstruktur og består af firkantede blokke, der måler 600 x 600 mm med celler af forskellig bredde. Denne type belægning er anbragt på understøtningsstrukturer af en hvilken som helst type, på grund af hvilken den ofte kombineres med andre materialer. Latticed loft design er brugt til arrangement af sports komplekser, butikker, transport terminaler, restauranter og natklubber.

  Rustik aluminium loft i indersiden af ​​supermarkedet

  Installationsregler

  Inden du monterer loftet på aluminiumspaneler, skal du installere rammen.

  Du behøver ikke noget specifikt. En typisk metalkonstruktion egnet til standardophængssystemer vil gøre. Du kan også bruge en loftsprofil med anodiseret belægning.

  Fastgørelse udføres på to måder:

  • ved at fastgøre fragmenterne på de bærende dækprofiler;
  • ved hjælp af sikkerhedskopiering på profilens endeafsnit.

  Panelerne forbindes ved metoden for en lukket ledd med en V-formet kant eller med en 10 mm mellemrum. Hvis du har brug for konstant adgang til separate dele af den ru overflade, kan du købe bevægelige hængsler til fastgørelse af elementerne. Dette vil tillade, om nødvendigt ikke at adskille hele strukturen, men simpelthen sænke panelet fra den ene kant.

  Afslutning af loftet med aluminiumpaneler er en praktisk, praktisk og moderne måde at arrangere bolig- og arbejdslokaler på. Materialet har mange fordele, har et attraktivt udseende og tjener pålideligt i lang tid. Installationsarbejdet kan udføres uafhængigt eller henvende sig til fagfolk, der installerer ophængningsstrukturen på kortest mulig tid.

  Video: Installation af et rackloft

  Slattede aluminium lofter - en simpel løsning til at dekorere dit loft:

  • Store operationer - mindst 10 år.
  • Let at installere.
  • Ikke bange for fugt.
  • Alle lofter er certificeret og kan bruges i medicinske institutioner og børnehaver.
  • Rige farver.

  Download prisliste (xlsx, 32,7 Kb)

  Galleri af hævede lofter

  Anvendelsesområde:

  Rack-lofter er meget udbredt og bruges i rum med høj luftfugtighed, offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter samt i medicinske og forebyggende og uddannelsesmæssige institutioner.

  fordele:

  • Traditionelle lige parallelle linjer af paneler skaber interessante muligheder for rumligt design af værelser.
  • Ud over de mange funktionelle opgaver, der kan løse metalpladelofter, er de også et glimrende værktøj til dannelsen af ​​individuelle indretninger.

  Specifikationer:

  • Rackpaneler er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på op til 0,6 mm med forskellige typer dekorative belægninger, der er lavet på fabrikken. Panelernes standardlængde er 3 m og 4 m. Panelerne er forbundet i længden og skaber effekten af ​​kontinuitet. Bredden af ​​panelerne varierer fra 50 til 150 mm.
  • Rackpaneler er fastgjort til guider - strengere (kamme, traverser, bæredæk) af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm. Eller galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,6... 0,7 mm. Tungerne skåret ind i kammen fast fastgør skinnen ved at snappe.
  • Ved hjælp af justerbare fjederhængere er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.
  • Til perimeterets konstruktion anvendes perimeterprofil PL eller U-formet, som rammer loftet og giver projektets fuldstændighed.

  Cesallofter har vist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

  Det tyske selskab Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH blev grundlagt i 1980. Hovedaktiviteten i sine aktiviteter var produktion af lofter af forskellige typer og fastgørelsessystemer til dem. Udvalget af produkter rack og kassettehæmmede lofter.

  RPO "Albes" - et firma specialiseret i produktion af aluminium og stål materialer til udvendig og indvendig dekoration af bygninger og strukturer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Moskva og har i dag sin egen produktion med moderne udstyr og et stort personale af højt professionelle specialister.

  Bard er en ophængt loftsstruktur, lavet i form af bulkmoduler.

  Hovedmaterialet er aluminiumprofilen, som danner loftet i forskellige geometriske former. Disse lofter er velegnede til alle værelser, herunder børneinstitutioner, hospitaler og butikker - men frem for alt er de designet til at dekorere interiøret.

  Loftet i USA CEILING GROUP CORPORATION har bevist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

  • http://diz-servis.ru/articles/34
  • http://toppotolok.su/dizajn/idei/alyuminievye-potolochnye-paneli.html
  • http://www.samlux63.ru/katalog/produkcziya/reechnyie-potolki.html

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.