Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall). Installation er ret simpel og det er nemt at udføre selv den person, der er langt fra konstruktion, i nærvær af et bestemt værktøj.

Omkostningerne ved at installere et falsk loft lavet af PVC-paneler med egne hænder, sammenlignet med andre former for afslutning af loftoverfladen, er betydeligt lavere. Processen med at afslutte loftet med PVC-paneler indeholder flere faser, hvoraf nogle kan fordeles yderligere i flere punkter. Lad os se nærmere på hver af dem.

Forberedende fase

Det kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer.
 2. Et udvalg af værktøjer.
 3. Overfladebehandling til installation.

Køb af nødvendige materialer

Valget af paneler er en ret alvorlig proces, da der er mange typer af disse produkter, og de varierer alt i størrelse, mønstre, tekstur. Vær særlig opmærksom på produktets bredde ved valg. Paneler med en bredde på højst 250 mm passer til værelser med et lille område. For store rum er det tilrådeligt at vælge indstillinger med en bredde på mere end 250 mm.

Det er bedre at kontakte sælgerne af en specialbutik for rådgivning, som de er godt forberedt og kan levere rådgivning af høj kvalitet om valg af materialer til montering af PVC-loft.

 1. Til installation af konstruktionen skal du have skruer med en pressevask 13 mm lang.
 2. Hvis trækloftet er lavet af træ og træblokke vil blive brugt som ramme, skal du fylde med skruer med en længde på 70 - 80 mm til montering.
 3. En dowel er egnet til betonlofter - negle af tilsvarende længde.

Barer skal have et tværsnit på mindst 30 * 30 mm.

Som loftplade i en PVC-loftkonstruktion kan du bruge en plastplade, der er specielt fremstillet til dette formål, som har en rille til montering af paneler i den. Plinten skal tages med en lille margen på ca. 1 m mere end loftets omkreds, da det under installationen skal skæres i en vinkel, og du kan begå en fejl.

Hvis du planlægger at lave en metalramme, skal du købe:

 • metalprofil 60 * 27 mm.
 • Startprofilen kaldes den som regel vejledning 27 * 28 mm
 • direkte suspension (til montering af profilen til loftet), enkelt niveau profil stik (krabbe).

værktøj

Ved arbejde med PVC lofter skal du:

 • Målebånd
 • Blyant eller tynd markør
 • Bygningsniveau
 • Bygnings hjørne
 • blonder
 • Sakse til metal
 • Mitre
 • Elektrisk stiksav eller hacksav
 • Den bulgarske med en disk ikke mere end 2 mm.
 • Percussion boremaskine eller perforator med boringsfunktion (til betonloft)
 • skruetrækker
 • Udvidelseskabel

Overfladebehandling til installation

Til installation er det nødvendigt at frigøre loftet fra alt, der kan forstyrre dets gennemførelse. Fjern de gamle lamper, lysekrone. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvor de elektriske ledninger er og markere disse steder med en markør eller blyant. Rengør overfladen mod snavs og støv.

Fremstillingsramme

Rammen kan være lavet af træstænger eller metalprofiler 60 * 27 mm. For våde rum er det tilrådeligt at bruge en metalstruktur, da den er mindre modtagelig for korrosion under påvirkning af fugt. Monteringssystemet på metalrammen er også ideel til udjævning af loftet, fordi det bruger suspensioner, der gør det muligt at sænke rammen med 3 - 4 cm.

Træstænger er ønskelige at bruge i et tørt rum og med et ret jævnt trækloft. En kombination af disse to metoder er også mulig, for der anvendes et system med metalbøjler i systemet med træstænger. Metoden er upraktisk, fordi du skal bruge stænger med et tværsnit på mindst 5 * 5 cm og ideelt glat.

Metalramme

Rammen af ​​metalprofilen skal installeres i en afstand på højst 4 cm fra trækloftet.

I det resulterende hul er det bekvemt at skjule ledningerne.

For det første er startprofilen 27 * 28 monteret på væggen rundt om loftet på en afstand på 3-4 cm, så i fremtiden kan du indsætte hovedprofilen 60 * 27 i den. Afhængig af væggens materiale er fastgørelsen lavet på skruer eller på en dowel-negle. Når du monterer på en dowel - negle, skal du bore et hul i profilen og i væggen og presse den tæt på hammeren i spidsen.

Startprofilen er monteret strengt i forhold til niveauet, startende fra et hvilket som helst hjørne af rummet og bevæger sig langs hele omkredsen. Hvis profilen er indstillet nøjagtigt, skal start- og slutpunktet konvergere og derved lukke omkredsen.

Næste trin er placeringen af ​​metalbøjler. For at gøre dette skal du markere de steder, hvor hovedprofilerne skal holdes. Til mærkning er det praktisk at bruge blonder. Hovedprofilen er monteret i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden strengt parallelt. Suspensioner skal installeres i en afstand af 80 cm fra hinanden. Suspensioner er monteret med skruer eller dykker - negle i hullerne til dette og er straks bøjet for at lette installationen af ​​hovedprofilen i dem.

Det sidste skridt er at installere hovedprofilen. Til dette skæres profilen til den ønskede længde med et hul på 5 mm på hver side, indsættes i startprofilen og fastgøres med skruer med en pressevask til suspensionerne. Niveauet styres af dets vandrette placering, såvel som strengt ligefrem placering.

Ramme af træstænger

Det er installeret analogt med metal, med den forskel, at fastgørelsen af ​​stængerne udføres ved hjælp af gennemstrømningsprocessen uden brug af suspensioner. For at flyve flyet er det tilladt at placere træflis under stængerne. Først er de ekstreme stænger installeret, og derefter fylder midten i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden.

Panelmontering

Først og fremmest måles loftsplinterne og vaskes i 45 graders vinkel. Deres fastgørelse er tilladt at udføre ved hjælp af 13 mm PSH skruer eller ved hjælp af flydende negle. Sokklerne er installeret langs hele omkredsen, så panelerne efterfølgende monteres passer nøjagtigt ind i deres rille.

Installation af PVC-paneler i loftet begynder med at bestemme længden af ​​emnet. For dette måles afstanden fra den ene væg til den anden, og der tages 2 cm fra denne afstand, og der trækkes en strengt vinkelret linje på panelet med en blyant og et bygningshjørne.

Derefter ved hjælp af slibeskæringen. Derefter skal du installere det første panel i rillerne i loftsplinten og skub helt ned til væggen. Som et resultat skulle det vise sig, at det første panel fra tre sider gik ind i loftsplintens riller. Først efter dette er det muligt at feste panelet til stængerne eller profilen.

Efterfølgende paneler er skåret i størrelse og installeret, så enderne er i sporene på basispladerne, og hvert næste panel blev inkluderet i den foregående lås. Det sidste panel skal skæres i længden, og derefter måles den ønskede afstand, skæres til bredden og derefter indstilles.

Du kan lære mere om installationsprocessen ved at se videobeskrivelsen af ​​processen.

Loftet på plastpaneler: fordele og ulemper

Når det kommer til at afslutte loftet, kan markedet tilbyde mange finishmaterialer. Blandt andre typer af belægninger er plastpaneler i centrum af opmærksomheden. De adskiller sig mærkbart på baggrund af analoger, de har en række funktioner, fordele og sorter. Overvej relevansen af ​​denne finish, undersøge den populære design, størrelse og subtilitet valg.

Særlige egenskaber

Plastpaneler er et moderne efterbehandling materiale baseret på polyvinylchlorid (PVC). Sammensætning er en slags kemisk resistent plastik. Udvendigt svarer designen af ​​PVC-paneler til et langstrakt rektangel. Den består af to lag plastik af samme tykkelse, forbundet med stivningsribber. De er vinkelret på plastikpladerne.

Hulrummene mellem arkene gør det let at opnå denne finish. Længden af ​​panelet har to monteringshylder: montering og lille. Den første er nødvendig for at fastgøre panelet til loftrammen. Den anden bruges til at forbinde PVC-arkene til hinanden. Låse på den brede side ligner låseklemmerne af laminatbrædder.

Paneler er lavet af polypropylenchips med tilsætning af opløsningsmidler og blødgørere. De kombineres i en pastaformig masse ved hjælp af en industriel mixer. Efter ensartet blanding presses de ud gennem specielle dyser i produktionsenheden, mens de skæres langs med en speciel guillotin. Bredden af ​​panelet afhænger af bredden af ​​den anvendte dyse. Efter pladerne forlades ekstruderen, de er malet og derefter belagt med lak.

Plastpaneler til loftet er forskellige fra væganaloger. Til deres produktion anvendes plast med mindre tykkelse. Det er designet til indretning. Derfor er sådanne paneler lettere og tyndere end vægsorter. Dette er praktisk til arbejde og skaber ikke en ekstra belastning på rammen. Dette er en separat type paneler, som du skal overveje, når du vælger: Til lodrette og vandrette planer køber de en anden foring.

Anvendelsen af ​​paneler til udsmykning af loftet sparer betydeligt den tid, der er tildelt til forberedelsen af ​​bunden. Du behøver ikke købe yderligere byggematerialer for at rette loftet op. Ingen slibning eller priming kræves. Installationen udføres på en ramme, der er oprettet ved hjælp af lejeprofiler.

Sådant materiale absorberer ikke lugt.

Fordele og ulemper

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet har flere fordele. Vi noterer de vigtigste.

 • Montering af loftet, herunder skæring og montering, er enkel. Det tager lidt tid, og resultatet vil tilfredsstille det æstetiske udseende.
 • Du behøver ikke at kontakte specialister: arbejdet kan udføres uafhængigt uden unødvendigt affald og forberedelse af fundamentet.
 • Plastpaneler skelnes af en acceptabel pris. Deres køb er muligt for alle: det vil ikke ramme det planlagte budget.
 • Loftsplastikplader er præget af et bredt udvalg af farver. Du kan vælge sorter i enhver farve og mønster, hvilket gør det muligt at vælge mellem forskellige tekstur- og farvekontraster.
 • Plastpaneler kan være en klar accent af ethvert design. De passer vel ind i det indre af klassiske, moderne, etniske, økologiske og vintage stilarter.
 • De er nemme at bære. Du kan ikke være bange for at under transporten vil det bryde.
 • De er tilgængelige for alle. De kan købes hos en hvilken som helst hardwarebutik, der vælger din egen smag. Om ønsket kan du dekorere loftet med fragmenter af kontrasterende nuancer. Dette vil bringe friskhed til designet og vil understrege individualiteten af ​​et bestemt rum.
 • Plastik er standard. Facing giver dig mulighed for at gøre loftet glat, fri for defekter med lidt arbejde.
 • Loftsplader lavet af plast er nemme at rengøre. Du behøver ikke at skrubbe i lang tid støv, snavs og sod. Overfladen absorberer ikke snavs, du kan fjerne den med en fugtig klud eller en halvtørret svamp.
 • Loftbelægning modstår temperaturfald. Plast er ikke deformeret af fugt, det er beskyttet mod sod og dampe.
 • Hvis et af elementerne går i stykker, kan det udskiftes. Det er nemt at gøre, du behøver ikke starte fra bunden.
 • Denne belægning skjuler alle manglerne i basen, som ikke er hvidvask og maling.
 • Dette modstående materiale kan være en uafhængig udsmykning af loftet eller dets lyse center. Det går godt med ruga-finish, så du kan skabe et unikt design i den ønskede stil.

På grund af højkvalitets ydelseskarakteristika kan den bruges i forskellige stuer og bryggers. Du kan dekorere med dette materiale loftet på badeværelset, badeværelse, køkken, spisestue. Du kan gøre en klar accent med sin hjælp i det indre af stuen, studere, hjemme bibliotek, arrangere loftet på en glaseret loggia eller balkon.

Nogle gange trimmer disse paneler lofterne af gange og korridorer.

Med et grundigt valg af materiale og tekstur, vil de harmonisk se i indre af en bylejlighed eller et træhus såvel som i landet. Med tilsyneladende enkelhed tillader det installation af to niveauer lofter. Om nødvendigt kan den fjernes og monteres igen. Teknologien gør det muligt at lægge isolering mellem plastpaneler og loftloft.

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet giver dig mulighed for visuelt at slå designernes egenskaber i lokalerne. For eksempel kan du med zonen hjælpe rummet med pladsen. Ved at vælge denne indretning kan du diskret vælge et af de funktionelle områder i rummet.

ulemper

På trods af fordelernes vægt er PVC-paneler ikke uden ulemper, vi vil udpege de vigtigste.

 • Plast er ikke designet til væsentlig mekanisk skade. Hvis du ved et uheld rammer panelet eller rører det med en skarp genstand, vil ridser eller chips forblive på overfladen. Dette vil i øjeblikket gøre hele overfladen overfladet uforsigtigt. Tynde plader af plast bryder let.
 • Denne finish ser lettere ud end flydende tapet, træimitation. For at gøre interiøret i et bestemt værelse specielt og stilfuldt, bliver du nødt til at vælge finish specielt omhyggeligt og lege med overfladens enkelhed.
 • Med nem montering og muligheden for maskering af elektriske ledninger er det nødvendigt at lave betonplader med overbelastning.
 • Ikke alle produkter laves lige. Antallet af kanter mellem plastpladerne er forskelligt. Jo mindre de er, jo værre panelet påvirker det holdbarheden og styrken.

På trods af at plastpaneler tager på forskellige typer indbyggede armaturer, skal du vælge lyskilder grundigt. Du kan ikke bruge til at belyse andet end lysdioder. De opvarmer ikke som andre lamper, så de vil ikke smelte plastik. Varmeplast er farlig med skadelige stoffer i billige sorter. Samtidig udledes toksiner i luften, hvilket medfører betydelig skade for husstandens sundhed.

Vedrørende armaturerne skal tilføjes: installation indebærer overflade- og vedhængsmodeller. Men de bør ikke være massive. De indbyggede prik LED'er med sølv eller forgyldt ramme ser godt ud med dem. Sådanne lamper skinner lyst, se stilfuldt, dekorere plastik.

Massive lysekroner er ikke kombineret med plastpaneler: de er beregnet til klassiske designtendenser, for hvilke plastik ikke er egnet.

Typer af design

Til dato kan alle fremstillede paneler til loftet baseret på PVC opdeles i to typer:

Designet af sømløse og sutur sorter er næsten det samme. Begge har slotteforbindelser. Forskellen kan ses på loftet: krydset af sømløse mønstre, når forbindelsen er ret smal. De andre produkter efter færdiggørelsen af ​​installationen ligner en loftsbeklædning med klapbræt. På samme tid, hvis designet antyder, lægger de med vilje vægt på leddets størrelse og fokuserer på belægningens lindring.

Men begge er monteret på samme princip, teknologien ændres ikke. Begge arter er en flodtype belægning, der ikke giver monolitisk foring på den generelle baggrund. Der er ingen forskel i pladernes bredde: det afhænger af de anvendte dyser. Men sømløse sorter er mere loyale over for loftets design med krøllede linjer.

Hvis du ved registrering bruger strimler med stor bredde og kombinerer dem med gipsplader, klarer du at undgå docking. I dette tilfælde kan plastpaneler være et element af forskellige niveauer. For eksempel kan de bruges til at skabe lineære strukturer. I nogle tilfælde kan de suppleres med et stræk lærred. Smalle striber bryder dog visuelt designet. Det er nødvendigt at dekorere loftet med en solid tilgang.

Designets kompleksitet kan være anderledes. Ved hjælp af plastpanelpaneler kan du lave lofter på enkelt niveau og to niveauer. På samme tid for den første montering bundrammen. Du skal omhyggeligt henvende dig til skabelsen af ​​en skitse, så designen ser harmonisk ud.

Og disse og andre rackdesign kan have en blank og mat tekstur. Dette giver dig mulighed for med held at komme ind i designpanelets design, hvilket giver dem den ønskede effekt. For eksempel er en blank overflade reflekterende. Dette bruges til visuelt at ændre område i et bestemt rum og øge dets vægge. Brugen af ​​mat tekstur giver dig mulighed for at lave de nødvendige noter i designet, hvilket sparer plads fra glansen, hvis det ikke er angivet i møbeldetaljerne.

Standardstørrelser

Plastplader til hyldeplade er forskellige. De sælges i pakninger med 6 stk. Normalt er deres tykkelse 1 cm. I nogle sorter er den tyndere (0,9 mm). Bredden af ​​strimlerne kan være 100, 200, 250 cm.

Særligt gode brede sorter: de giver et større omfang af fantasi. Deres tekstur ser godt ud med et stretch lærred. Brugen af ​​matte og glatte belægninger med stor bredde giver dig mulighed for at udføre et design med en overgang på væggen. Så du kan vælge et af de funktionelle områder i rummet.

Længden af ​​båndene er også variabel. Standardmålene er parametre 270, 300, 400 og 600 cm. Tilstedeværelsen af ​​forskellige størrelser gør det muligt at vælge belægninger nøjagtigt, hvilket minimerer overskuddet. Varier af 4 meter lang og maksimal bredde giver dig mulighed for hurtigt og præcist at lave loftets design. Så de ser positivt ud, suppleres de med et spændingsdragt i kontrastfarve.

6 meter striber anvendes i industriområder med et stort område. Der er ikke behov for at bruge sådanne produkter til huset eller lejligheden. Til disse formål er nok bånd på 250x270, 250x300 cm. Nogle gange kombineres brede paneler med smalle, og placerer dem i forskellige retninger.

design

Designløsninger af plastpaneler er varierede. Ændring af tekstur og den ønskede effekt sker ved offset trykning. Umiddelbart bemærker vi: Plastpaneler kan ikke skabe en effekt, som i spændingsstrukturer og gipsplader. Dette forhindres af sømene mellem fragmenterne. Men deres enkle form og evne til at kombinere med andre materialer til afslutning af loftet med en dygtig tilgang til design giver os mulighed for at realisere de mest usædvanlige løsninger.

For det meste er panelernes design en farvning i forskellige nuancer. Når du vælger dem, er det nødvendigt at starte fra formålet med rummet og skyggen, ikke at glemme tekstur. For eksempel er glatte produkter med en stor reflekterende eller spejllignende overflade uønsket til et soveværelse eller et sted til rekreation i en stue. Sammen med en visuel stigning i rummet skaber de følelsesmæssig stress. Denne kendsgerning udelukker muligheden for hvile, hvilket er særligt vigtigt for en moderne person, der bliver træt af det hurtige tempo i livet.

Plast under træ ser oprindeligt ud. Ved hjælp af for eksempel matt tekstur og skygge af lys wenge eg, kan du skabe effekten af ​​varme og hjemme komfort. Selvfølgelig er det ikke altid hensigtsmæssigt at udfylde alt rummets loft uden at dekorere det. Ja, og lathøftet ser smukt ud, ikke i alle stilarter.

Meget bedre ville ligne loftet, delvist panelet.

For eksempel vil det se mere interessant, hvis du kombinerer plastikstrimler med gips. Det er nødvendigt at tage højde for en vigtig nuance: det er virkelig muligt at trimme paneler, men dette er kun tilladt langs bredden af ​​strimlen. Forveks dem ikke med andre finish: de har lås i længden. Ved at skære dem reducerer du antallet af skruer mellem panelerne. Det er bedre at bruge en gipsvæg til at skabe en figur sammensætning. I dette tilfælde lægges panelet fortrinsvis omkring det tæt sammen med hinanden.

Nogle gange indebærer designet at lægge panelerne med en stige eller et trin. I andre tilfælde ligner et ansigt et panel. Hvis du vil understøtte designet i en kreativ retning, kan du afslutte efterbehandling af matte teksturpaneler under arrayet, limning den falske klap over panelerne. Et sådant designloft i dagslyset. Samtidig vil designet se smukke, naturlige. På bjælkerne kan du så sætte pladen fast med et system til justering af vinklen.

Hvis du planlægger at designe panelet badeværelse loftet, er det værd at afvige fra det sædvanlige design i blåt. Det er bedre at bruge til udsmykningen af ​​værelset modtagelse af kontrast. Du bør ikke overbelaste værelset med en overflod af farve: det er uønsket at bruge til at stå over for mere end to farver. Hvide og beige nuancer er passende her. Det vil se godt elfenben tone. Tekstur er bedre at vælge uden refleksivitet. For sådanne værelser er det bedre at vælge sømløse sorter.

Den oprindelige effekt kan give striber 3D. Men deres brug bør være bevidst. Disse produkter ændrer som regel regelmæssig opfattelse og skaber en tredimensionel illusion. Nogle gange, for at se det, har du brug for et stort rum. I et lille rum kan dette skabe en negativ atmosfære.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Efter installation af plastpaneler, skal belægningen undertiden fjernes. Årsagerne til denne løgn er i strid med teknologi, brugen af ​​materialer, der er uegnede til rammen og brugen af ​​falske emner af dårlig kvalitet. Erfarne håndværker anbefaler stærkt at lægge stor vægt på rammematerialet, når panelerne monteres i badeværelset og køkkenet.

Fremhæv de vigtigste punkter, der forårsager installationsfejl.

 • Det er uønsket at bruge træ til dette formål. Det er nødvendigt at udskifte det med en aluminiumsramme. Det vil ikke sag og rust, så jumpers vil ikke ændre den oprindelige form.
 • Korrekt fastgørelse indebærer brug af skruer. Hæfteklammer, der undertiden monterer sådanne konstruktioner mount-installatører, vil ikke give et solidt fundament. Et sådant loft vil ikke være holdbart.
 • Sommetider er stammens årsag stuck. Tænker gennem hvert element af finishen, gør du rammen ikke kun lys, men også pålidelig. Vælg korrekt skruerne.
 • Hvis designet er designet L-formet profil, er brugen af ​​niveauet en forudsætning for arbejde. For at holde en sådan ramme bedre kan du sætte den på et rotband.
 • Installation af plastikstrimmel udføres fra væggen. I dette tilfælde må vi ikke glemme ledninger og interne kommunikation.

Tips til valg

Udseendet af panelerne i butikken synes nogle gange mere attraktivt. Efter installationen kan farverne ændre opfattelsen og visuelt opdele loftet i dele. Af disse andre grunde bør valget være solidt.

Overvej de vigtigste nuancer, der har brug for opmærksomhed.

 • Gå til panelerne, pas på lugten. Kvalitetsmaterialet har det ikke. Tilstedeværelsen af ​​en bestemt smag antyder, at materialet foran dig indeholder toksiner.
 • Visuel inspektion vedrører form og geometrisk. Vær opmærksom på dets rigtighed. Der må ikke være buede kanter og uregelmæssigheder omkring omkredsen. Undersøg hver vare, som du giver penge til.

Sådan fikseres PVC-paneler til loftet

Der er mange materialer, der kan bruges til at afslutte lofterne, men den mest praktiske og bekvemme mulighed for at arbejde er PVC-paneler. Og de bliver endnu mere attraktive, fordi det er ret nemt at samle dem selv, så der er ingen grund til at tiltrække et team af bygherrer. På hvordan man fastgør PVC-paneler til loftet og hvordan man vælger dem korrekt, vil vores artikel fortælle.

PVC paneler - hvad er det?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Nu overveje design af PVC paneler.

PVC paneler til loftet

De består af to tynde plader af plast, forbundet med et sæt ribben. Længden af ​​PVC-panelerne er på den ene side en stor installation, og på den anden side - en lille monteringshylde. Den første bruges til at fastgøre PVC-arket til loftrammen, og den anden bruges til at forbinde de installerede ark med hinanden.

Så hvorfor er PVC paneler så populære? Nedenfor er en liste over fordelene ved dette efterbehandling materiale.

 1. PVC-paneler er modstandsdygtige over for fugt. Gipte gipset fra det fugtige fra loftet? Med plastikplader sker det ikke! Du bor i en højhus, hvor der er hyppige problemer med rindende vand, og du er bange for, at naboerne ovenover kan oversvømme dig? For PVC-paneler er dette ikke et problem - efter en lokal oversvømmelse kan de tages, tørres og simpelthen installeres tilbage.
 2. Holdbarhed. Af sig selv kan højkvalitets PVC paneler vare mere end et dusin år. Og for at erstatte de beskadigede eller forældede paneler bliver det ikke let.
 3. Det er let at passe på loftet på PVC-panelerne - det er nok at tørre det regelmæssigt af støv med en svamp dyppet i sæbevand. Men det skal huskes, at rengøring af et sådant materiale ikke kan bruge produkter, som indeholder slibende partikler eller stærke baser og syrer.

PVC paneler

PVC spejlpaneler

Udvælgelse af PVC paneler

Så ved du, hvad slags materiale det er, nu skal du vælge PVC-paneler og købe dem. Først skal du bestemme størrelsen. I øjeblikket i bygningsforretningerne kan du se plastpaneler enten i form af foring eller i form af rektangulære plader med de dimensioner, der er vist i nedenstående tabel.

Tabel. Standardstørrelser af PVC-paneler.

Hvordan bestemmer du det for dig er gode ting? Hvordan kan jeg ubevidst ikke købe lavkvalitets PVC paneler, der vil knække under installationen eller miste deres farve efter et par års service?

Mulige former og teksturer af PVC paneler

Når du går til hardwareforretningen, skal du være opmærksom på følgende punkter. For mindre værelser er de mest egnede PVC paneler af "foring" type. De bør også give præference, hvis du vil have et loft lavet af plast, stiliserede træplader. Og for større lokaler er det bedre at tage paneler eller plader af polyvinylchlorid. Med hensyn til tykkelse er den overvejende den samme i alle typer PVC-plader og er 10 millimeter.

 1. Stivningerne af PVC-paneler må ikke skinne igennem fra forsiden. Tæl også deres nummer - jo flere kanter er der, jo stærkere og mere holdbare paneldesign.
 2. Overfladen af ​​materialet skal være helt fladt, uden defekter, chips og skader.
 3. Montering og montering hylder skal være tilstrækkeligt fleksible og ikke bryde, når de forsøger at bøje dem.
 4. Prøv lidt tryk på PVC-panelet. Hvis der opstår en knæk eller en knast på overfladen, så er der en dårlig kopi foran dig, hvis overtagelse skal opgives.
 5. Tag et par paneler og prøv at sætte dem sammen. Godt materiale passer glat og uden huller.
 6. Vær opmærksom på udseendet af de indkøbte PVC-paneler - kopier af alle pakker skal være klare og have samme struktur. I nogle tilfælde har PVC-plader fra forskellige partier små forskelle i farve.

Hvad skal man kigge efter, når man køber PVC-paneler: 1. Antallet af ribben: Jo mindre de er, jo mere ustabilt er produktet.
2. Kanten af ​​plastfliserne skal være intakte og lige.
3. PVC-panelets overflade skal være jævnt malet, glat og uden uregelmæssigheder.
4. To paneler skal tilsluttes i høj kvalitet i stedet for forbindelsessporet.

Udover PVC-arkene skal du selv købe en installationsprofil. Den består af to "hylder", hvoraf den ene er fastgjort til rammen, og den anden er forbundet med plastpaneler. Begge start- og finishplader er fastgjort til installationsprofilen. Når man vælger det, skal man være opmærksom på tykkelsen af ​​plastik og om profilen har bøjninger eller defekter.

PVC lofter

Glem ikke også at købe et loftsplint - det tjener ikke kun som et dekorativt element i det fremtidige loft, men lukker også kløften mellem væggen og loftet af PVC-paneler. Typisk kaldes disse sokler fileter, lavet af plastik og er monteret på lim.

Hvad angår udseendet af de indkøbte PVC-paneler, skal du definere det selv, baseret på designprojektet for at afslutte rummet og din egen smag. Din opmærksomhed vil blive præsenteret for mange muligheder for paneler af forskellige farver og teksturer. Her er det tilrådeligt at bruge en farvekompatibilitetstabel til at matche loftets udseende med væggen og møblens farve.

Farvekompatibilitetstabel i interiøret

Nødvendige værktøjer

Nu skal du lave en liste over værktøjer, der skal bruges til montering af PVC-paneler i loftet. Du behøver ikke noget kompliceret eller meget dyrt, alt listet nedenfor kan findes i enhver hardware butik.

 1. Puncher - nødvendigt til installation af rammen.
 2. Skruetrækker. Hvis du ønsker det, kan du fastgøre plastpaneler til en profil eller en bar ved hjælp af en perforator, men det er meget tungt, og det er meget ubelejligt at bruge det til sådanne opgaver. Derfor vil tilstedeværelsen af ​​en skruetrækker betydeligt lette arbejdet og øge hastigheden af ​​installationen af ​​PVC-paneler. Og hvis du ikke fastgør dem med skruer, men med hæfteklammer, så tag en byggestifter i stedet for en skruetrækker.
 3. For at kontrollere nøjagtigheden af ​​markeringerne og placeringen af ​​plastpanelerne har du brug for en firkant, et niveau og en måltråd.
 4. Blyant eller markør til tegning af linjer og mærkning af PVC-paneler i den rækkefølge, de er lagt.
 5. Målebånd.
 6. Elektrisk stiksav eller cirkelsav - til indramning af rammeprofil og plastpaneler.
 7. Stigestige. Selvfølgelig kan du altid gøre med et bord eller en skammel, men det er usikkert og ubelejligt.
 8. Gummi mall, som kan være nyttigt til montering af PVC paneler til hinanden under installationen.

Værktøj til montering af PVC-paneler

Ud over værktøjer skal du købe materiale til rammen. Dette kan enten være en metalprofil (UD-27 til hoved og CD-60 til hjælpelinjer) eller en træbjælke. Glem også at købe fastgørelsesdele (skruer, hæfteklammer eller lim), øvelser til stempelet, dyser til skruetrækker, dykker og spændinger til profilen.

Tilbehør til montering af PVC paneler

uddannelse

Det er værd at bemærke, at selv før du besøger hardware-butikken, er det værd at starte forberedende arbejde. Det første punkt, der skal gøres, er at lave en plan. For at gøre dette skal du måle længden og bredden af ​​rummet og tegne et diagram over den fremtidige ramme.

Ca. plan for loftet af PVC-paneler

Derefter beregner du hvor mange ark og hvilke størrelser du skal bruge til at lave et loft.

Vigtigt I planlægningsfasen vil det ikke være overflødigt at markere de linjer, hvorigennem du vil udføre skæringen af ​​rammeprofilen og PVC-panelerne. I dette tilfælde kan de mærkes med en blyant og markør, der angiver, i hvilken rækkefølge de skal lægges.

Husk, at god og omhyggelig planlægning er en garanti for kvalitetsarbejde og pålidelig forsikring mod forskellige problemer og behovet for at omarbejde alt på ny.

Det andet forberedelsessted er fjernelse af gamle efterbehandling materialer. Hvis loftet var dækket før med et tykt lag af gips eller maling, skal alt dette fjernes, ellers kan store dele af den gamle finish beskadige rammen eller panelerne selv.

Det sidste trin i det forberedende arbejde - markerer linjen i den fremtidige ramme. For at gøre dette måles med målebånd højden af ​​alle hjørner af rummet. Find den, hvor den vil være den mindste. Fra det ned skal man måle 50 millimeter og tegne en strengt vandret linie (styre den ved hjælp af en maskerende tråd og et niveau). Den samme linje på nøjagtig samme højde skal trækkes på den modsatte væg. Ifølge dem vil rammen af ​​det hængende loft installeres senere.

Rammontering

På linjerne tegnet hvert 50-100 mm mærke hullerne boret gennem en perforator. Derefter indsættes dowels i dem. På hullerne boret i væggen med selvlukkende skruer (for eksempel med en 6x40 mm selvdrejende skrue) fastgøres hovedrammen, der er fremstillet af deres UD-27 profil, med et dæksel til væggen. Glem ikke at bruge niveauet og sørg for, at elementerne i rammen er placeret strengt vandret.

Trækasse til montering af PVC-paneler

Ved hjælp af bøjler og en CD-60-profil oprettes der derfor skinner, som PVC-panelerne bliver fastgjort til. Den optimale afstand imellem dem er 500 millimeter. Metalprofil CD-60 er installeret med et dæksel til gulvet, og enderne af skinnerne skal indsættes i profilrammen på hovedrammen.

Tip! Alene er det meget svært at montere rammen korrekt og installere PVC-paneler, fordi dette arbejde skal udføres sammen med din partner. Det vil ikke være overflødigt at hjælpe en person, der vil fodre og tage værktøjer, skære og bringe plastpaneler.

Efter afslutningen med rammens montering skal du kontrollere det flere gange for vandret og ingen forskel i højden - det fremtidige loft på PVC-paneler skal være helt glat, og det afhænger stort set af, hvor godt kassen er installeret.

Profil kasse

Dernæst skal du fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger (hvis du planlægger at lave taklamper). Det anbefales at lægge det i en bølgepappemuffe, der beskytter ledningerne mod fugt.

Et alternativ til metalprofilen kan være en ramme lavet af træbjælker. Dette design koster mindre, men det er udsat for fugt. Teknologien i sin installation svarer i mange henseender til teknologien til en metalprofil.

 1. Vi tegner to strengt vandrette linjer på modsatte vægge.
 2. Vi bor huller på dem med et hul på 5-15 centimeter.
 3. Vi sætter dowels i huller.
 4. Fastgør hovedrammen til væggen med skruer og de ovennævnte huller.
 5. Vi monterer med hjælp af bøjler guider fra en træbjælke.
 6. Fastgør styrene til hovedrammen med hjørner.
 7. Vi kontrollerer hele strukturen ved hjælp af niveau og roulette.

Det skal bemærkes, at for en træramme er en mere optimal armatur til plastpaneler ikke skruer, der er indpakket med en skruetrækker, men beslag, for hvilke der kræves en byggestifter. Metalfastgørelser kan også erstattes med "flydende negle" - bygningslim, der fast kan holde mellem et plastpanel og en ramme, selv med relativt store belastninger.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Det er vigtigt! Hvis der er en ekstra belastning, såsom en stor lysekrone eller et andet niveau af lofter, skal rammen forstærkes. For at gøre dette skal du montere flere styreskinner, hvilket reducerer kløften mellem dem. Det er obligatorisk ikke kun for rammen af ​​træ, men også for konstruktion af en metalprofil.

Fastgørelse af PVC-paneler til loftet

Først skal du montere installationsprofilen ved at montere den store "hylde" på styreskinnerne ved hjælp af selvskærende skruer. Det kan installeres både omkring rummets omkreds og på stederne for fastgørelsen af ​​start- og efterbehandlingskanalerne.

Montering af PVC-paneler på loftet

Nu er det nødvendigt at afskære PVC-panelerne i henhold til den tidligere udviklede plan og den anvendte mærkning. Mange eksperter anbefaler samtidig at gøre længden af ​​arket lidt mindre end rummets bredde, da PVC kan udvides selv ved lave temperaturer, hvilket betyder, at installationen af ​​"end-to-end" kan føre til fremtidige deformationer af det hængende loft.

Tip! Du bør heller ikke installere PVC-paneler i et rum med lav temperatur, især da dette materiale bliver sprødt under sådanne forhold.

Hvis du planlægger at lave en indbygget belysning til et loftsloft - er det tid til at lave udskæringer til lamper i PVC-ark.

Montering af spotlights i loftet af PVC-paneler

Når materialet er fuldt forberedt, kan du begynde at montere det første (eller startende) panel. For at gøre dette skal du og assistenten indsætte lanceringspuden i installationsprofilen fra monteringshylderen og derefter fastgøre den med skruer på skinnerne. På samme tid skal du sørge for, at de ikke kommer ind for dybt i PVC, ellers vil der være risiko for, at skruerne vil beskadige arket.

Derefter forsigtigt "dock" det næste panel ved hjælp af monteringshylderen med start en og fastgør den ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Således sker montering af PVC-paneler til hinanden. Tilslut dem sammen bør være med stor omhu for at forhindre skade. Der må heller ikke være huller eller revner, PVC-paneler skal passe tæt sammen. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre en "pasform" ved hjælp af slap slag af en gummibåd.

Montering af paneler på skruer

Før du monterer det sidste PVC-panel måler du det resterende afdækkede rum i loftet med et målebånd - ofte passer plastpanelet ikke helt, fordi det skal trimmes. På samme tid skal du sørge for, at klippet er lige så godt som muligt, og der må ikke være huller mellem PVC-efterbehandlingspanelet og installationsprofilen.

Ordningen med limning loftsplint

Det sidste stadium er limning af loftsplinterne. Herefter kan loftet af PVC-paneler betragtes som komplet. Derudover er det allerede muligt at udføre installationen af ​​lamper, vægdekoration og rensning af affald.

Video - Gør loftet af PVC paneler

Som du kan se, er fastgørelsen af ​​PVC-paneler til loftet en temmelig simpel øvelse, som ikke kræver meget viden og erfaring i konstruktion. Fordi til selvdynamiske udsmykninger af rummet og især loftpladspanelerne er de bedst mulige muligheder.

Valentin Schukin Chief Editor

Forfatter af publikationen 08/25/2016

Kan du lide denne artikel? Spar for ikke at tabe!

PVC paneler til loftet: hvad de er og installationsteknologi

PVC loftpaneler er et af de mest populære beklædningsgenstande. Normalt bruges de til færdiggørelse af køkken, badeværelse, badeværelser, balkoner og loggier. I rum med høj luftfugtighed er PVC-paneler meget komfortable, og det er desuden et miljøvenligt og ikke-allergifremkaldende materiale.

Plastpaneler absorberer ikke lugt. Det er nok at passe på dem. Hvis fedt kommer ind i plastkøkken eller sodaflejringer, er det let nok at fjerne det med en svamp og sæbevand.

På grund af den lave vægt er PVC-loftsplader meget nemme og nemme at installere. Næsten enhver begynder hjemme mester kan klare dette.

Produktion af plastpaneler

Plastpaneler til loftet er lavet af polyvinylchlorid. Dette syntetiske materiale fremstilles af polypropylenchips, opløsningsmidler og blødgørere. Bland dem i en stor industriel mixer for at opnå en pastaagtig masse.

Den resulterende dej lægges i et specielt udstyr kaldet en ekstruder. I en ekstruder ekstruderes massen gennem dyser (svarende til dyser til kager og kødkværne) under en vis temperatur og tryk. Ved udgangen er de færdige guillotinplader skåret i størrelse (i længden, da bredden af ​​panelet afhænger af dysens bredde).

PVC plastpaneler til loftet er meget lette og forholdsvis holdbare. Styrken af ​​plastpladens design sikrer dens indre struktur. Hvis man ser på skæret, kan man se skillevægne, der minder om honeycombs. De giver stivhed til et meget tyndt og let panel.

Efter at have forlod ekstruderen, er panelet malet fra forsiden med organisk baserede farvestoffer og lakeret. Til salg kan du finde et meget stort antal farver og teksturer af PVC-paneler, der anvendes ved offsettryk (træ, granit, marmor). Den malede del er mere holdbar og har en blank overflade.

Der er praktisk taget ingen mikroporer på den, hvilket forhindrer udviklingen af ​​bakterier og mikrober på PVC-skinnen. Husholdningsstøv på loftpanelet sætter næsten ikke sig ned, da det har antistatiske egenskaber. På den ene side panel har en tap, medens den anden rille, det giver pålidelig docking og fremstilling af høj kvalitet minimerer samlingen mellem de to skinner.

Typer af plastpaneler til loftet

I dag i byggematerialer butikker finder du plastpaneler til loftet for enhver smag og farve. Der er to hovedtyper af PVC loftsplader:

Både dem og andre er opdelt i:

Ved sammenføjning har sømløse paneler et meget smalt, næsten usynligt led, og sømmerne efter samlingen ligner overfladen revet med træklapbræt. Begge er gode, men valget er dit.

Størrelser af plastpaneler og deres emballage

Pakken indeholder 6 stykker PVC plader til loftet. Loftsplader kan have følgende dimensioner:

 • Længden er 2700 mm, 3000 mm, 4000 mm, 6000 mm
 • Bredde 100 mm, 200 mm, 250 mm
 • Tykkelse 10 mm

PVC-loftsplader på 4 meter og 6 meter anvendes til efterbehandling af store arealer (garager) eller industrielle lokaler. Til udsmykning af lejligheder og huse anvendes oftest paneler med en bredde på 25 mm og en længde på 2,7 m eller 3 m.

Teknologi installation af plastpaneler

Inden du installerer PVC-loftspladerne med dine egne hænder, skal du forberede følgende værktøj:

 • Vand eller laser niveau
 • Sakse til metal
 • Linjemåler, målebånd og blyant
 • Masking tråd
 • hammer
 • Perforator eller hammerboremaskine
 • 6 mm borekrone på beton
 • Regelniveau 1,5 m
 • Crosshead skruetrækker
 • Monteret snedkerarbejde
 • nedstryger
 • Byggekniv eller papirvarer

Materialer til beklædning af loftet med plastpaneler

PVC plastrackloft er en ophængt struktur, der består af en plastbeklædt ramme. Til enhedens ramme kan du bruge en træstråle, men den er ikke modstandsdygtig overfor fugt. I "våde" rum kan træet svulme og deformere, hvilket vil medføre en krumning af loftplanet.

Vigtigt at vide! Til installation af en ramme til loftpaneler i værelser med høj luftfugtighed anbefales det at anvende galvaniserede metalprofiler til gipsvæg.

Følgende er en anbefalet liste over materialer til rammen:

 • Profilguide eller væg UD-27
 • Loft- eller transportørprofil CD-60
 • U-formet eller lige suspension

Rammeelementerne er fastgjort til vægge og loft med dykker og 6 x 40 mm selvdrejende skruer. Mellem dem er metaldele forbundet med metal skruer 12 mm med en boremaskine. Foring kræver følgende materiale:

 • Loftplade til paneler
 • Sømløse plastpaneler (bredde 250 mm, længde 3 m)

Plastelementer er fastgjort til ophængningsrammen med 25 mm selvdrejende skruer med en pressevasker.

Ved hjælp af et niveau (vand eller laser) markeres det horisontale plan for det fremtidige loft på væggene. Hvis der anvendes indbyggede spotlights, sænkes loftniveauet med 10 eller 12 cm, afhængigt af belysningsenhedens størrelse. På loftet markerer loftprofilens akse. Afstanden mellem akserne skal ikke være mere end 0,6 m.

Plastophænget ramme til loft

På linjen på væggene med en pitch på 35-40 mm, bor huller til dowels. UD-27 guide profil er fastgjort til væggen med dowels med selvdrejende skruer. I lighed med loftet i trin på 0,6 mm rawlplugs og skruer fastgjort direkte suspensioner og deres fødder nedsænket i en vinkel på 90 grader.

Det er vigtigt at huske! Før installation af loftsprofiler skal belysningsskablerne installeres og lægges i en bølgepappemuffe. Muffen er fastgjort til de eksisterende lofter. Bare ledninger skal isoleres.

Til suspensionerne (langs længden af ​​rummet) er profil CD-60 fastgjort med et låg ned. For at gøre dette skal du dreje to skruer 12 mm på hver side af suspensionen. Kanterne på CD-60 profilen indsættes i UD-27 profilen. Langs omkredsen er en styrprofil-soklen fastgjort til UD-27 profilen med selvdrejende skruer med en pressevasker. Før det er det skåret i størrelse, og til dockning i hjørnerne slagtes det i en vinkel på 45 grader.

Denne profil har en særlig udsparing, hvori det er bekvemt at montere PVC-loftsplader. Det første panel er skåret i størrelse og indsat i fordybningen af ​​loftsplinten. Derefter fastgøres den til sporets væg med en 25 mm selvdrejende skrue til CD-60 profilen.

Den anden er indsat i første spids og trykt presset, indtil afstanden mellem pladerne er fjernet. I de plader, hvor det er nødvendigt at installere lamperne, skæres hullerne ud med en kniv, og efter at have presset fjedrene, indsætter de belysningsapparatets krop.

Den sidste plade er skåret langs og ved fastgørelsen peger på profilen på forsiden, huller bores, så skruen på skruen bliver druknet. Afslut installationen af ​​slutplintens installation. Du kan kende processen mere detaljeret ved at se videoen om installationen af ​​PVC-loftpaneler, der præsenteres i denne artikel.

Paneler til et originalt loft sømløs: ideer og subtiliteter af installation

Ved hjælp af et sømløst plastpanel for at færdiggøre finishen er en hurtig, attraktiv, praktisk og billig løsning. En bred vifte af teksturer og farvepaletter af PVC-plastpaneler hjælper harmonisk at kombinere loftindretningen med belægningen på væggene.

Billedet viser tydeligt manglen på en søm. Loftet på plastpaneler, hvis installation ikke vil medføre vanskeligheder, ser æstetisk attraktivt ud.

Fordelene ved PVC paneler

Fordele ved at bruge plastpaneler:

 • Dette loft er ikke bange for fugtighed, temperaturudsving. Derfor anvendes PVC-paneler både i indvendig og udvendig form.
 • Plast er et materiale, der ikke absorberer ubehagelige lugte.
 • Hvis plast til loftbelægning får fedt ved madlavning, vaskes det let af med en svamp med sæbevand.
Forskellige nuancer hjælper med at genskabe drømmets indre

Plastik, som panelerne er lavet til, ser attraktive, praktiske ud og har mange andre positive egenskaber.

På byggemarkederne tilbydes loftspaneler, hvorpå ædelstenstryk anvendes. Dette vil hjælpe med at afslutte paneler af plastlofter og vægge i gangen, stuen, entre med pejs eller soveværelse. I indretningen af ​​badeværelset ser badeværelses- og køkkenpanelpaneler med et tryk i form af en stenskæring godt ud.

Hvad er PVC-panel?

Materialet til fremstilling af plastloftprofilen er polyvinylchlorid (PVC). Det er miljøvenligt henholdsvis, ingen skadelige stoffer udsendes fra det. Før du laver et plastpanel, blandes pulveret i en industriblander, der tilsættes tilsætningsstoffer og blødgørere.

Efter blanding dannes en pastaformet masse, som er indlæst i en ekstruder. Derefter trækkes loftprofilen ud af plastik ved at skubbe gennem et specialiseret støbt vindue med høj temperatur. Yderligere på transportøren ved hjælp af en guillotin, er panelet skåret i størrelse. Derefter sendes plastloftprofilen til værkstedet, hvor der udskrives på forsiden. Så i færdig form bliver materialet pakket og sendt til lageret.

Typer af plastpaneler

Plastloftprofilen er opdelt i sutur og sømløs.

Plast danner søm når lægning

Det ser originale ud, men ikke egnet til alle værelser. Ved montering af loftprofilen er materialet til fremstilling deraf plast lagt således, at der mellem de enkelte paneler er en klar søm i leddene. I udseende ligner loftet en foring. Dette fører til, at det ikke er egnet til alle lokaler. Sømene ser grimt ud på loftet i soveværelset, i et moderne, klassisk eller barok værelse.

Problemfri plastik

Ved korrekt installation af en sådan loftsprofil lavet af plast giver en glat, glat og blank overflade. Ifølge køkkenet, og til soveværelset og til stuen. Når loftet er monteret, er samlingssømmene ikke synlige. For at panelerne skal være tæt forbundet med hinanden, er de udstyret med en specialiseret rille på den ene side og en torn på den anden. Den indvendige del af plastprofilens loft er udstyret med skillevægge, som øger styrken ved brud og samtidig har en lav vægt. Manglen på sømme er den største fordel ved denne type loft, og i udseende ligner de stræk.

Den oprindelige loftsprofil, som ikke danner led og kan bruges til alle lokaler.

Den nemme montering af et ophængt loft lavet af plastik, styrke og andre egenskaber skubber det til de førende stillinger i udsmykningen af ​​sådanne lokaler som en balkon, loggia, badeværelse, badeværelse og køkken.

Panelinstallation

Belysningsarmaturer af enhver art er indbygget i loftet fra PVC-plastprofiler. Der er ingen strømbegrænsninger i dette tilfælde i modsætning til stræklofter lavet af PVC-film, hvor de er 50 watt. Plastpaneler er ikke genstand for brænding, og derfor kan loftprofilen af ​​dette materiale anvendes i private kedler.

Installation af plastprofiler er en opgave, du selv kan gøre.

Tidligere havde plastpaneler til loftet med fastgørelsesanordninger altid sømme i leddene, men så udkom sømløse mønstre. Montering dem på samme måde, med forskellen om, at sidstnævnte er tættere på hinanden. Det vigtigste er at lave en ramme under plastpanelerne på loftet.

Træ lamper som en ramme

Den mindste størrelse af skinnerne designet til rammen under plastpladen - 20 til 20 millimeter. De skal være helt lige og selv, knuder og revner er uacceptable. Dette skyldes, at deformerede lameller kan brydes, og deres fjernelse fra den samlede ramme er ikke en nem procedure. Guiderne er installeret vinkelret i trin på mindre end 50 cm.

Tip! Træ behandles med antiseptisk materiale, så rammen varer så længe som muligt. Dette gælder især for værelser med høj luftfugtighed.

I første omgang er lameller placeret rundt om loftet eller væggen - de bliver grunden til rammen. For at kontrollere rammens kvalitet kræves et niveau og lodret. Når du sætter rammen fast, skal du lægge yderligere stænger, uanset hvor den er løs. Fastgør skruerne med et trin på 40 cm.

Efter at have skabt en perimeter af træ til rammen, er guiderne fastgjort til den i en afstand på 35-45 centimeter fra hinanden. For at forhindre konstruktionen i at falde, er hver halv meter yderligere skinner fastgjort til loftet eller til væggen.

Plastramme til loftsprofiler

Sådan materiale er mere praktisk, men det koster mere. Plastramme er mere følsom over for ujævne vægflader. Dens fordele er ikke modtagelighed for rottning og dannelse af mug, høj hastighed og praktisk gennemførlighed.

Plastikstyrene er udstyret med specialklemmer. Installation kan udføres straks, da plastloftprofilen ikke kræver yderligere behandling. Plastikstyrene har strengt vinkelret. I de fleste tilfælde anvendes et sådant materiale til rammen i bade- og dampbad eller andre små værelser, såvel som i tilfælde, hvor luftfugtigheden er høj og brugen af ​​træ er umulig.

Metalprofil - materiale til rammen

Dette materiale anvendes i sjældne tilfælde, da omkostningerne er ret høje. Kassen til rammen svarer til den, der er lavet til gipsplader.

Finesser til fastgørelse af rammen og plastikprofilen til den

Fastgørelse udføres til hver af metalprofilerne.

Indledningsvis er startloftprofilen af ​​den U-formede form fastgjort langs væggen eller loftets omkreds. Derefter installeres guider, der er fastgjort med skruer i en afstand på 80-90 cm. Derefter udføres hardwarefastgørelser, og plastpanelpladerne fastgøres på den.

Panelmontering

Giv en udgang til belysningsenheder på de rigtige steder. Sømmen kan være i led eller fraværende.

Skær det første panel til den ønskede størrelse og fastgør den med en kam til væggen. Selvudtrængning af panelet er fastgjort til hvert af de rammeelementer, gennem hvilke det passerer.

Tryk det første panel så tæt som muligt på væggen og fastgør det i fremspringet i bunden af ​​rillen for at undgå tilstedeværelse af en søm. Efterfølgende paneler skæres tilsvarende til den ønskede størrelse, men monteres kun med undersiden af ​​rillen, så tæt som muligt og i overensstemmelse med reglerne, så sikres manglende søm på leddene. Klip det sidste panel til loftet i længde og bredde, og fastgør frie kanten så tæt som muligt på væggen.

Det sidste stadium af montering af en plastpladeprofil til en ramme fremstillet af ethvert materiale.

Installation er afsluttet installation af indretningen. I dette tilfælde brugt sokkel. Dette giver loftet et attraktivt og pænt udseende.

Det er vigtigt! Hvis der anvendes en plastpladeprofil i stedet for en sokkel, udføres installationen på tre vægge, panelerne indsættes i den. I denne situation er det sidste panel plantet på limen.

Det endelige trin er at udføre kantbeklædningen med en sokle, som er monteret på polymerlim eller flydende negle.

Udseendet af loftet på plastik

Sømløse glatte lofter af PVC-profil - dette er en god mulighed for indretning af rummet. Visuelt ser resultatet ud til dyre stræklofter, kun koster flere gange mindre. Lofter lavet af plastpaneler - dette er en billig og enkel udgave af interiøret med nem installation.

Tips i videoen til installation af plastik sømløs loft:

Loftet på PVC-panelerne i badeværelset tillader ikke fugt og ser stilfuldt ud. På den og indeni vil den aldrig starte en skimmelsvamp og svamp.