Stretch loft til poolen - hvilken mulighed for at vælge?

I øjeblikket arrangeres flere og flere puljer i deres egne hjem og landhuse. Kravene til lofter er identiske med dem, der normalt pålægges værelser med høj luftfugtighed. Derfor bør valget af overfladebehandlinger til lofter i sådanne rum nærmer sig meget alvorligt. Det blegede loft er langt væk. I øjeblikket er ægte hits blevet spejl, glas, taglofter og strækloftbelægninger.

Vores fotogalleri hjælper dig med at vælge et passende loft i poolen. Nedenfor er billeder af svømmebassiner med forskellige lofter.

Typer af lofter for pools

For nemheds skyld har vi valgt de vigtigste typer af loftsbeklædning, der anvendes til dekoration og efterbehandling af puljer.

Spejlede lofter

Forskellige indretningsmuligheder kan realiseres, til din rådighed er kataloger af sandblæste ornamenter og farvede glaspræparater, alle størrelser af facetfliser. Spejllofter bringer et udvalg af mangfoldighed til poolrummet, da de kan have utrolige nuancer: sølv, bronze og titanium, grøn, blød pink. Et sådant loft er miljøvenligt, fugttæt og opfylder alle moderne sikkerhedskrav.

Glas oplyst

Glaslofter vil tilføje luftighed, dybde, volumen og charme til din pool. De er ikke bange for fugt, hygiejnisk, ikke brandfarlig. På grund af deres design er de let sammenklappelige og kan kombineres perfekt med andre typer lofter, såsom spejl og satin.

Stræklofter

Sådanne lofter skelnes af holdbarhed, elasticitet, øget pålidelighed. De er ikke bange for ultraviolette stråler og oversvømmelser, fordi det elastiske materiale er i stand til at modstå en stor mængde fugt, som så smelter sammen uden at påvirke loftets kvalitet. Cadmium bruges ikke til fremstilling af stofdug, så loftet i poolen kan betragtes som ret miljøvenligt. Desuden er dette materiale ikke brændbart og kan løses i forskellige tekstilvarianter: halvglans, matte, glans, calico, marmor, læder, lige spejl og overførsel af tekstur af træ. Stræklofter med fotoprint ser meget imponerende ud. Af de indlysende fordele er det også værd at fremhæve prisfaktoren, strækloftet refererer til billige typer dekorative loftsbelægninger.

Lofter med fotoudskrivning

Mere detaljeret for at lære om lofter til poolen, og også at kende til priserne, kan du have ringet op af vores telefoner: +7 (495) 543-73-79. Vores konsulenter vil gerne svare på dine spørgsmål.

Stræklofter i indendørs poolen - smukke og praktiske

Puljen er et specifikt rum, hvor kun fugtbestandige efterbehandling materialer bruges til dekoration. Og hvis der ikke opstår problemer med gulv og vægge, kræver loftet specielt opmærksomhed. Udover det æstetisk attraktive udseende, skal det være modstandsdygtigt over for høje fugtighedsniveauer, dannelsen af ​​skimmelsvamp og skimmel, og er ikke underlagt klorens negative virkninger. Strækloft i poolen - det er en ideel mulighed for at skabe et smukt og praktisk design, der fuldt ud opfylder de særlige forhold i dette rum. Men ikke alle typer stretchcoating er egnede til et sådant aggressivt miljø. Vi vil forstå dette problem mere detaljeret.

Hvilke stræklofter kan installeres i poolen

For at forstå, hvilken type strækloft der er egnet til installation i en lukket pool, overvej fordele og ulemper ved hver type.

Ifølge typen af ​​lærred er disse strukturer opdelt i to store grupper:

 1. Stof - polyester belagt med polyurethan.
 2. PVC er en tynd film af polyvinylchlorid.

Stoflofter til værelser med høj luftfugtighed er ikke egnede. De passerer ikke vand, men har lav elasticitet. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra under vægten af ​​sådanne klæder kommer ud sammen med baguette fastgørelse. Derudover kan under betingelser med konstant høj luftfugtighed på den syntetiske stof form og svampe dannes. Derfor skal du bruge svømmebassiner af PVC, som har en række fordele:

 • afviger i høj holdbarhed
 • sørge for god lydisolering
 • bidrage til bevarelsen af ​​varme i rummet
 • ikke tiltrække støv;
 • tilbyder en bred vifte af farver og design, herunder fotoudskrivning;
 • hurtigt monteret for at danne en perfekt flad overflade;
 • tåler let fugt og kan bevare vand i tilfælde af oversvømmelse på grund af holdbar fastgørelse og høj grad af strækning.

Både PVC og stoflofter kan perforeres. Perforeret lærred er et materiale, der har mikrohuller, der tjener til at sikre cirkulation af luft i rummet og udelukker virkningen af ​​"rysten" i loftet. Men ud over disse fordele har de også ulemper. Gennem hullerne kommer fugt fra rummet ind i rummet mellem loftet og strækloftet. I tilfælde af en pulje, hvor der er konstant fugtighed, kan dette føre til dannelse af mug og mugg. Derfor er det bedre at opgive brugen af ​​perforerede materialer i sådanne rum og foretrække konventionel PVC-film. Undtagelsen er kunstnerisk 3D perforering.

Fordelene ved stræklofter til poolen

Lad os se, hvorfor et ophængt loft er det bedste valg for en pool. Overvej hvilke kvaliteter materialet skal have.

I sådanne rum fører konstant fugt og kondens til udseendet af mug, muggen og uaktuel luft.

Det tager meget tid og kræfter at gøre regelmæssig behandling med antifungale midler. PVC-loftet vil lindre dette problem, da stoffet gennemgår antibakteriel behandling.

Lofter af plast eller metal med en særlig korrosionsbelægning er også modstandsdygtig over for høj luftfugtighed, men de sparer ikke ud fra kondensatets udseende. Det vil sige, at problemer som følge af fugt ikke vil gå overalt. Desuden ser disse materialer mindre æstetiske ud end film.

Vandtæt maling løser heller ikke problemet, fordi den konstante luftfugtighed efter kort tid skal opdatere belægningen. Og stræklofterne bevarer deres oprindelige udseende i mange år.

Så lad os liste fordelene ved strækloft gør det til et ideelt efterbehandlingsmateriale til poolen:

 • Ingen kondensation. På lærredene af polyvinylchlorid er den ikke dannet. Kondensat fremstår i tilfælde af en stor forskel mellem det kolde finish og den varme luft. Efter at temperaturen falder forsvinder vanddråberne. Da tykkelsen af ​​PVC-folien til loftet er minimal (0,16-0,2 mm), opvarmes stoffet hurtigt, når lufttemperaturen stiger og afkøles som den falder. Således er dannelsen af ​​kondensat på filmstrækloftene i det væsentlige umuligt.
 • Mangel på en mug og svamp. Polyvinylchloridfilmen har en ideelt glat overflade med en antibakteriel virkning, derfor er der ikke noget miljø for udvikling af skimmel og svampe.
 • Oversvømmelsesbeskyttelse. PVC lofter passerer ikke fugt, kendetegnes ved høj styrke og elasticitet. Vinylfilm modstår flere hundrede liter vand. Selvfølgelig vil der ikke ske noget forfærdeligt med oversvømmelsen af ​​selve bassinet. Men hvis oversvømmelsen berører omklædningsrum, hviler værelser og andre værelser, vil ejendom og dekoration lide meget. Derfor hævede lofter, der udelukker denne mulighed - den bedste løsning for alle lokaler i poolen. Når der oversvømmes, drænes vandet fra loftet i loftet, overfladen tørres og straks strækkes.
 • Lang levetid. Stræklofter, på trods af fugtigheden, mister ikke kvalitet og originale udseende og tjener mere end 15 år.

Design muligheder

Fakturaens stræk PVC lofter er:

 • mat;
 • semi-matt (satin);
 • blank eller spejl.

Hvorfor strække loftet til poolen den bedste løsning?

Oprettelse af en pool til din egen eller kommerciel rekreation, ingen vil gøre som i sovjetiske tider et stort koldt rum, hvor den eneste glæde er at svømme 25 - 100 meter. I dag er en swimmingpool en hel kompleks, der omfatter en sauna eller et bad, en jacuzzi og billard, et afslapningsrum og et omklædningsrum.

Puljerne er stiliseret som et hjørne af natur, dekorere mini vandfald med lysmusik, dekorative grønt og sten - de elementer der er nødvendige for at skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Afslutning af gulve, vægge og lofter erhverver stor betydning i arrangementet af et sådant kompleks, fordi dets rigtige valg vil give en holdbar og behagelig drift for poolen. Løsningen til gulve og vægge blev opfundet for længe siden - det er forskellige typer af fliser eller sten. Men hvordan man kroner dit personlige hav?

Strek loft i poolen

Lad os bevise sammen med dig mesterskabet af stræklofter i poolen. Forskellen mellem temperaturen på vandet og rummet, fugtig fordampning, varmluft fra dampbadet og koldt fra tønderne til hældning... Hvor modstandsdygtigt skal loftet være?!

Konstant kondensat og fugt forårsager skimmel, meldug fører til forældet luft og forældet, skadelig luft. Og hele tiden vaske, tørre og behandle loftet med antisvampemidler er meget problematisk! Og ikke nødvendigt, hvis du installerer i poolen strække loftet.

Selvfølgelig er plast og metal, der er specielt belagt med anti-korrosionsbeskyttelse, en vandtæt belægning, men de sparer ikke fra kondensat og fra alle problemer, der opstår som følge af fugt. Ja, og sådan en finish vil ikke give et hyggeligt udseende og respekt for din virksomhed.

Vandtæt maling fra temperaturfald og konstant fugtighed vil hurtigt blive ubrugelige, og der vil være behov for nye reparationer i poolen. Og kun stræklofter i poolen skaber ikke, men løser problemer.

Filmloft og vand

 1. Kondensat. På vinyllofter vil det aldrig forekomme! For at forstå hvorfor, lad os se på, hvordan vanddråber danner på lofter og vægge. Som følge af den store forskel mellem det færdige materiale og den kolde overflade i rummet, kommer kondensat frem, når luften afkøles - den forsvinder. Følgelig kan kondensat på det ikke principielt være.
 2. Ikke underlagt dannelse af svampe. Forme og svampeformationer vises aldrig på stræklofter i en swimmingpool - der er ingen næringsmedium til skadelige mikroorganismer på deres kunstigt perfekt glatte antibakterielle overflade. i fem årtier!
 3. Oversvømmelsesbeskyttelse. Vinylklæder passerer ikke vand, de er meget holdbare og elastiske. I tilfælde af oversvømmelse modstår de hundredvis af liter vand og danner mini pools. På den ene side, hvad er forfærdeligt, hvis vandet oversvømmer vandet? For selve poolen er oversvømmelsen ikke et problem, men resten værelser, billardrum, kantiner, omklædningsrum? Derfor er det nødvendigt kun at installere spændingsstof i disse rum. Ja og over poolen vil strækloftet forblive ubesværet efter bugten, og resten af ​​udsmykningen vil lide. I tilfælde af oversvømmelse er det tilstrækkeligt at ringe til et reparationshold fra Mos Siling. Vores specialister fjerner hurtigt uformede vandformationer ved at demontere en del af loftet i poolen eller dræne vand med en slange gennem hullerne til lamperne.

Lær strækloft til poolen

Fra et stort udvalg af vinylklæder anbefaler designere at installere stræklofter i glatte teksturer i svømmebassiner. Hvis du bruger de blågrønne, lilla og blå nuancer, vil loftet synes at være en afspejling af poolen, hans tvillingebror fra spejlet.

Selvfølgelig kan du lægge puljen ud med en flerfarvet mosaik og gentage dette mønster ved hjælp af fotoudskrivning på strækloftet til poolen, mens du anvender farver, du kan lide, men det er psykologisk mere behageligt at komme ind i rent og klart vand i forbindelse med marine nuancer.

Glossy stretch loft vil gøre poolrummet visuelt højere. Denne effekt bør absolut anvendes, hvis poolen er genopført fra kælderen eller dens højde er ubetydelig.

Hvis du har brug for at skjule rør, bjælker, ventilation og andre kommunikationer, er det værd at bruge tæpper i poolen, så loftet kun går ned på de nødvendige steder, og den samlede højde af rummet går ikke tabt.

Selvom billedet af stræklofter i poolen viser, at konstruktion på flere niveauer ikke er et teknisk trick, men et fremragende designfind. I sådanne lofter kan film af forskellige teksturer dekoreret med kunstneriske tryk kombineres.

Som tegninger er variationer på himmelske temaer optimale, der spiller rundt med temaet natur i design: loftet er himlen, væggene er bjerge, øer eller træer, poolen er hav- eller skovesøen. Men alt afhænger selvfølgelig af den stil du vælger, så cupids og winged maidens, sakura grene og hieroglyffer, havfisk og alger kan dekorere loftet.

Hvis højden af ​​rummet er meget stor, kan strækloftet i poolen være lavet af gennemsigtig film. I kombination med et skjult belysningssystem vil det lyse som en stor frostet glasarmatur.

"Starry Sky" -teknologi er en anden enestående mulighed for at dekorere loftet i poolen og gøre badning til et nat eventyr, som elskere af skumring og ensomhed vil elske.

konklusion

Hvis du vil have pool arrangementet til at være en engangs handling, der ikke kræver regelmæssige reparationer, brug fliser, glasmosaik, kunstig og natursten som gulv og væg efterbehandling. Men loftet skal være i puljen - ophængt loft!

Stræklofter i poolen, fordelene og nuancerne

Stræklofter har opnået stor popularitet, og takket være forbedringen af ​​teknologi og imprægnering med specielle forbindelser er denne belægning ikke udsat for fugt, svamp og skimmel, forårsager ikke en allergisk reaktion.

Streklofter slog rekorder af popularitet. Smuk holdbar lærred med en rig farvepalet, der anvendes til indretning til forskellige formål. Moderne materialer er tilpasset aggressive ydre påvirkninger, som gør det muligt at bruge dem i svømmebassiner, hvor fugtniveauet er højt og klorniveauerne er høje.

Fordelene ved stræklofter i poolen

 • modstand mod temperatur ekstremer, fugt, fordampning;
 • evnen til at skjule kommunikation og beskytte dem mod vand
 • attraktivt design og lang levetid
 • fremragende varme og lydisolering ydeevne;
 • overholdelse af sanitære normer og krav
 • et bredt udvalg af farver;
 • relativt lave omkostninger;
 • hurtig og nem installation.

Indstillinger for stræklofter til poolen

PVC film og polyester behandlet med en speciel imprægnering er lige så velegnede til montering af loftet i poolen. Materialer klare med at klare udsættelse for fugt og forhindre dannelse af kondensat på overfladen. På markedet er specielle stoffer til svømmehaller med øget modstand mod eksterne aggressive påvirkninger.

I de fleste tilfælde er de tekniske egenskaber til indretning af lofter i poolen ved hjælp af PVC-film ideel til våde rum. Monterede filmdug på ethvert niveau. Sprøjter, der falder på materialet, det gør ikke skade, filmen er ikke bange for fugt og tørrer hurtigt. PVC-belægninger kendetegnes af et stort udvalg af farver og teksturer. At hente loftet design til ethvert interiør er ikke svært.

Filmen strækker sig godt og rummer op til 100 liter vand pr. 1 m². I dette tilfælde bliver loftet ikke deformeret, og efter at væsken er fjernet, overtager den oprindelige udseende. Hvis indendørs swimmingpoolen er en del af et sportscenter eller en lejlighedskompleks, og der opstår oversvømmelser fra de øverste etager, vil der ikke være noget alvorligt problem. Vand kan drænes gennem et specielt hul.

Stoflofter, på trods af de vandafvisende egenskaber, anbefaler vi at montere på højt til loftet. Direkte kontakt af materialet med vand er ønskeligt at udelukke. Stoffet vil hjælpe med at forhindre oversvømmelse, men reaktionen skal være operationel, da lærredene kan holde store mængder vand i kun få timer. Tekstiler strækker sig ikke, under vægten af ​​det akkumulerede vand, kan det komme ud sammen med soklen. Efter oversvømmelse virker stofflækage ofte udtværet, men dette problem løses let med akrylmaling.

Vi anbefaler ikke at bruge perforerede lofter i svømmebassiner. Dekorative mikrohuller giver god luftcirkulation, men de tillader fugt at passere gennem loftrummet. Hvis du stadig installerer denne type belægning, skal du sørge for at beskytte de elektriske ledninger med en speciel boks eller bølgepap.

Design finder - trykning på lærred

Under hensyntagen til poolens område og konfiguration kan du oprette et originalt strækloft, som bliver en designer zest. En god mulighed - et enkelt niveau design med et blankt lærred. Reflekterende overflade i harmoni med vandoverfladen, udvider visuelt rummet og øger rummets højde. Matteloftet ser æstetisk og diskret ud, ikke blinker, men bløder lysstrømmen. Satinlofter med en lille reflekterende effekt, når du ændrer synsvinklen, ser anderledes ud.

På trods af enkelheden er en kombination af forskellige nuancer og teksturer tilladt i et loft på et niveau. Multi-level loft i poolen - en smuk og praktisk løsning. Designet vil skjule luftkanaler, ventilationskanaler og anden teknisk kommunikation. Det oprindelige loft vil hjælpe med at zone rummet og visuelt ændre sin form. I multi-level systemer kan du kombinere materialer af forskellig farve og tekstur.

Rummets individualitet vil fremhæve højkvalitets fotoudskrivning. Et velvalgt billede på et loft på et niveau eller på flere niveauer vil bringe atmosfære til atmosfæren og bidrage til at legemliggøre den mest ambitiøse idé. Varianter af udskrifter kan være meget forskellige - himlen i skyerne, seascapes, alpine enge, vandfald, blomsterarrangementer, indbyggerne i undervandsdybderne. I den private pool kan du overføre dit yndlingsfoto til loftet.

Belysning som et designelement

Korrekt valgt lys vil fremhæve skønhed og originalitet af loftet, vil bidrage til at fremhæve eller skygge det. Spændingssystemer er ideel til moderne belysningsudstyr. Det kan være indbygget eller overliggende lys, lysdioder, lysekroner, fluorescerende lamper. Systemer er monteret på lærredet eller i loftet. Lyskilder kan placeres rundt om omkredsen, på tværs af hele loftet eller skabe en stjerneflimmer effekt. Det bør ikke glemmes, at belysningen i poolen skal være tilstrækkelig lys og pålidelig.

Hvis du stadig er ubestemt på hvilket strækloft der skal vælges til poolen, bedes du kontakte vores konsulenter. Eksperter anbefaler de bedste muligheder, og du kan vælge den, der synes at være den mest attraktive og praktiske.

Strek loft i poolen

Puljen, såvel som badeværelset, stiller særlige krav til de materialer der bruges der. Alle møder stræklofter: fugtmodstand, modstandsdygtighed mod ekstreme temperaturer og med alt dette miljøvenlige. Styret af overvejelser om anvendelighed, får du også et stilfuldt interiør.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter i poolen

Strækloft opfylder alle hygiejnestandarder og er ikke udsat for skadelige virkninger af svampe og skimmelsvamp. Hvis du bruger en natursten i din pool, så strækker loftet "marmoreret" eller "spejl" perfekt passer ind i dit indre og fremhæver din gode smag. Installation af et sådant loft er simpelt og efterlader ikke et bjerg af byggaffald.

Indendørs pool af et privat hus - hvilket loft gør?

En privat pool beliggende i et lukket rum knyttet til et privat hus er helt sikkert en god ting. Dette rum vil imidlertid kræve specielle efterbehandling materialer, herunder til design af gulve. Det er loftet i indendørs swimmingpoolen i et privat hus, der er mest påvirket af stigende fugtig luft, og det skal udholde alle funktionerne i driften.

Krav til materialer

Den største negative faktor, der påvirker loftet, vil være fugt. Derfor skal materialet, der er valgt til efterbehandling, have fremragende modstandsdygtighed over for dens virkninger. Derudover bør den behandles med specielle stoffer, der udelukker udseendet af skimmelsvamp eller mugg - ikke kun strukturens levetid, men også dit helbred afhænger af det.

Udseendet af strukturen er også meget vigtigt - rummet skal være smukt. Derfor kan efterbehandlingsmuligheder i form af simpel maling eller pudsede overflader udelukkes fra listen over muligheder, der overvejes i første omgang. Et sådant design er for almindeligt og prosaisk at bruge som indretningens hovedide.

Enkel installation vil også være en prioriteret opgave, når du vælger en efterbehandlingsmulighed, da installation af loftkompositioner i private hjem i mange tilfælde sker i sig selv. Der er design, der ikke monterer på egen hånd, som f.eks. Stræklofter, men de har mange andre fordele, der fuldstændig gentager denne ulempe.

Varianter af materialer og deres fordele

Under hensyntagen til alle de angivne krav kan lofterne i poolen i et privat hus være lavet af følgende materialer:

Med undtagelse af stræklofter er alle belægninger præsenteret monteret på en ramme og er ophængte løsninger. Dette giver visse fordele ved driften af ​​loftet og giver dig desuden mulighed for ikke at bekymre dig om udseendet på basisfladen - alle dens ulemper vil være sikkert gemt med det monterede plan. Derudover har sådanne præparater andre fordele:

 • Spændingsbelægninger monteres meget hurtigt, og samtidig er din deltagelse i processen ikke påkrævet. Omkostningerne ved en sådan efterbehandling er lave, hvilket vil være hovedargumentet til fordel for udførelsen af ​​arbejdet af specialister, snarere end selvmontering.
 • Efter installation af alle de specificerede typer af belægninger dannes der fri plads over det nye lofts plan. Det kan bruges til lægning af forskellige kommunikationer og maskering af fejlene på basisoverfladen.
 • Installation af lamper i systemer af denne type er mulig næsten hvor som helst. Hvis dette spændingsstof kan installeres, kan du gøre det helt overalt, og i andre løsninger kan du placere lamperne så tæt som muligt på det ønskede punkt.
 • Overfladen på pladerne eller panelerne repareres let, og i de fleste tilfælde er lokal reparation mulig uden fuldstændig demontering af overfladen.
 • Længde- og spændingsbelægningernes levetid er meget lang, hvis deres drift sker uden at krænke de grundlæggende krav.

Med en så imponerende liste over fordele er der praktisk taget ingen ulemper ved sådanne loftsammensætninger. De eneste væsentlige ulemper vil være et lille fald i højden af ​​selve rummet på grund af installationen af ​​belægningen under niveauet af de eksisterende gulve og nogle funktioner ved udseendet af panelstrukturerne.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Det er nok at have din pool i et privat hus. Derfor er der ofte spørgsmål om, hvordan man kan dekorere rummet? Forskellige vandtætte materialer bruges almindeligt til vægge, og smukke keramiske fliser lægges på gulvet. Hvordan man laver et hæftet loft i poolen, dets egenskaber, især installation og vedligeholdelse af overfladen, beder om artikel.

krav

En uundværlig betingelse for belægning i poolen er dens vandmodstand. I dette rum er det altid vådt, hvilket bidrager til udviklingen af ​​forskellige svampe eller skimmel.

De vigtigste krav er:

 • Beskyttelse mod skadelige formationer på flyet.
 • Muligheden for at skabe et design der passer til resten af ​​rummet.
 • Hindring af dannelsen af ​​kondensat på grund af den meget høje fugtighed i poolen.
 • Sikring af overfladens skønhed. Prisen på en privat pool er ret høj, og den skal se stilfuld og smuk, hvilket kræver brug af forskellige teksturer og farver af belægninger.
 • Mulighed for at skjule kommunikation, som kan være ventilationskanaler eller ledninger til armaturer (se Armaturer til hævede lofter - hvordan man gør det?). Desuden er de ikke blot gemmer sig, men også beskyttet mod vandets virkninger.
 • Belægningens holdbarhed er meget vigtig. Reparation af loftoverfladen er ikke særlig praktisk og meget vanskelig at udføre på grund af poolen fyldt med vand.
 • Beslutningen om efterbehandling skal være økonomisk - der bruges mange penge på opførelsen af ​​hele poolen og dens efterbehandling, hvilket kræver deres besparelse.
 • Materialet skal være let at vaske - dette er grundlaget for hygiejnen (se Sådan vasker du loftslofter).
 • Værelset med poolen skal være brandsikkert, ligesom alle andre værelser i huset.

Alle disse forhold kan svare til strækningen.

værdighed

Før du bruger spændingsmuligheder, er det nødvendigt at finde ud af deres fordele og ulemper.

Sammenlignende fordele og ulemper ved materialet er præsenteret i tabellen:

Derudover har de fordeler som:

 • Modstandsdygtig overfor fugt. De er nemme at tilpasse sig til miljøforholdene.
 • En bred vifte af materialer har en række farver og former, der giver dig mulighed for at implementere de mest originale designløsninger.
 • Du kan bruge fotoudskrivning. Samtidig vil billedet ikke miste lysstyrke og juiciness.
 • Installation af stræklofter udføres i overensstemmelse med alle eksisterende brandsikkerhedsregler, der er fremlagt i SNiP.
 • Vand trænger ikke ind i ledningerne - sikrer på en forsvarlig måde ledningerne mod fugt.
 • Designet er enkelt og nemt at installere, det kan altid fjernes om nødvendigt.
 • Ved overholdelse af alle sanitære standarder og forskrifter kan der ikke dannes skadelige mikroorganismer på overfladen.
 • Belægning er let at passe på. Det er nok at skylle hver sjette måned med et rengøringsmiddel.

udvalg

 • Lavet af PVC.
 • Strække stof lofter. Denne mulighed er ikke egnet til svømmebassiner, materialet modstår ikke en stor mængde fugt.

Ideel - film, til brug i poolen.

Udseende kan materialer være:

Strukturen på lærredet giver dig mulighed for at lave et glat lærred eller skabe alle slags bølger og reliefs, hvilket giver rummet et originalt og moderne udseende, som det ses på billedet.

Når du vælger et materiale til færdiggørelse af poolen med dine egne hænder, er det første, du bør være opmærksom på, farven på lærredet. I dette tilfælde afhænger det hele af ejerens præferencer og den stil, hvor puljen er dannet.

Mest foretrukne farver:

Farverne ser godt ud:

Tip: Foretrukker en bestemt design stil i det indre af poolen, bør du være opmærksom på funktionerne i denne stil.

 • I den antikke stil med hvide eller mælkefulde søjler, med stuck, sandfarvede fliser, vil lyssætne se godt ud: sand, gul, hvid. Det er muligt at montere en multi-level struktur med punkt eller film belysning.
 • Poolen i japansk stil domineres af en kombination af naturlige materialer, balance og et minimum antal tilbehør. I dette tilfælde kan du vælge hvide, lysebrune farver. Det kan være et billede af kirsebærblomster, som om de taber deres kronblade i poolvandet. Perfekt suppler denne stil af sten og bonsai.
 • Orientalske stilarter er meget populære: indiske, tyrkiske, mauriske. Det er fyldt med lyse farver, smukke træbuer, vægmalerier og malerier, geometriske mønstre.
 • Trendy pools i dag, lavet i moderne stilarter: pop art, high-tech. De kombinerer funktionalitet, brugervenlighed og forskellige nye teknologier, usædvanlige farver og former. Her er det bedre at vælge hvid, beige, og du kan også bruge forskellige farvede striber eller pletter.
 • Spiller en rolle og belysning. Det kan perfekt fremhæve loftet eller skygge det, for at fokusere på vandet i poolen eller det omkringliggende tilbehør.
 • Fotoudskrivning er meget populær og afslører store udsigter til designere. For en pool kan det være et billede af en stjernehimmel, stjernebilleder og galakser eller himmellegemer. Se gode overflader med hvide skyer, der efterligner en ægte blå himmel.

installation

Installationsinstruktionerne er enkle. Installation kan ske uafhængigt efter at have set videoen.

Sekvensen af ​​samlingsstrukturen:

 • Baguetter er fastgjort langs omkredsen.
 • Lerret frigives fra emballagen, opvarmes af en varmepistol og udvider gradvist.
 • Særlige klip, klip lærred knyttet til baguetten.
 • Bladets "røde" hjørne fastgøres af en harpun i en baguette.
 • Materialet opvarmes diagonalt til 70 ° C og strækkes.
 • Harpunen er omdannet til en baguette i det modsatte hjørne.
 • Således er resten af ​​hjørnerne og alle sider af lærredet fyldt.
 • For at installere belysningsarmaturer på kontaktpunkterne mellem lamperne og materialet er der monteret specielle ringe, der beskytter materialet mod deformation, når lamperne opvarmes.
 • Efter installation af ringene skæres et hul i materialet i henhold til cirklens diameter.
 • To dele af armaturet er forbundet: den ene passerer gennem ringen, den anden er fastgjort udefra.
 • Pærer er skruet ind, og deres ydeevne er kontrolleret.

Pas på loftet i poolen bør være mere omhyggeligt end i et andet rum.

 • Det er nødvendigt at vaske overfladen mindst hver anden måned.
 • Efter at have fundet deformationen af ​​materialet, er det absolut nødvendigt at ringe til mesteren.
 • Skader på udskæringer skal straks forsegles for at undgå at udvide hullerne og derefter ringe til en specialist.
 • Når der er svært at fjerne pletter, skal du bruge råd fra kyndige mennesker.

konklusion

Stræklofter i poolen bidrager til at gøre interiøret moderne, redde rummet fra en stor mængde fugt, sedimenter på overfladen af ​​snavs og støv, giver konstruktionen af ​​loftstyrken og elasticiteten. Med denne finish kan du visuelt forstørre rummet, give det lys, vægtløshed, skabe effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​en blå himmel eller varme øer over hovedet, selv på en kold vinterdag.

Loft i poolen (sauna)

25 års materialegaranti

Nøglefærdig fuld service

Hurtig installation næste dag

Et højt fugtindhold i et rum stiller store krav til dens finish: Den skal være modstandsdygtig over for fugt, vand, damp, korrosion, mugg, skimmel og kondensat, holdbart og let at vedligeholde, og det skal pålideligt beskytte ledninger og anden kommunikation. Vi er klar til at tilbyde dig de mest moderne, praktiske og stilfulde lofttrimmer.

Måder at afslutte loftet i saunaen og swimmingpoolen

 1. Strækloft er ideelt til poolen på grund af den absolutte fugtighedsbestandighed. Det skaber en glat blank overflade, der afspejler vandoverfladen, kan ikke kun være hvid, men også af en anden lys eller pastelfarve. Det monterer det nødvendige antal spotlights parallelt med sporene eller i en anden rækkefølge. Til saunaen er PVC-film ikke egnet på grund af begrænsningen på den maksimale temperatur. Også, hvis området i rummet overstiger 40m 2, er det værd at montere et hæftet loft.
 2. Gipsloft kan skabe design på flere niveauer og gennemføre de mest komplekse lys scenarier, herunder effekten af ​​det skyhøje loft, den stjerneklare himmel. Det kan males i forskellige nuancer for at skabe et unikt interiør. For at forbedre praktikken af ​​en sådan finish vil det være en god kombination med et stretch lærred.
 3. Kassetter og lameller lavet af anodiseret aluminium skaber en spektakulær spejloverflade. Dette materiale er egnet til saunaer og svømmebassiner - det er ikke ramt af temperaturdråber, damp, vand, det er kendetegnet ved maksimal styrke og holdbarhed. Det er beskyttet mod korrosion, svamp og skimmel. Det modulære design giver fri adgang til loftrummet, hvor du kun skal fjerne et par skinner eller kassetter.
 4. For værelser med højt til loftet passende aluminiumsgitter. Grilyato er billigt og ser meget elegant ud på grund af dets futuristiske design. En unik funktion ved denne finish er uhindret ventilation, muligheden for at inspicere kommunikation uden demontering kombineret med høj hygiejne og holdbarhed af aluminium.

Suspended lofter kan kombineres: omfatte aluminium kassetter, grilles, raster armaturer, glas farvede ruder med lys.

Varmeisolering og loftbelysning i poolen, sauna

Vores firma tilbyder et komplet udvalg af tjenester i forbindelse med efterbehandling af lofter:

 • At skabe et behageligt mikroklima i saunaen og swimmingpoolen er umuligt uden varmeisolering, som også udfører funktionen af ​​lydisolering og forbedrer fritidskundernes kvalitet.
 • Kombinationen af ​​generel og lokal belysning giver dig mulighed for at justere niveauet i forskellige områder og bliver en indretning.
 • For at oprette musik- eller talemeddelelser kan vi montere lydhøjttalere i loftet.
 • For at være sikker på interiøret harmoni og modernitet, brug tjenester af en professionel designer, der vil skabe et projekt af det fremtidige loft under hensyntagen til den eksisterende udsmykning og begrebet hvilested.

Omkostningerne ved loftet i saunaen, swimmingpoolen

Prisen på efterbehandling består af omkostningerne til materialer og arbejde, derfor afhænger det direkte af det valgte materiales type og forbrug, rummets størrelse, antal hjørner og funktionelle huller, installationens kompleksitet. Grilyato vil koste 899 rubler. for 1m2, omkostningerne ved stræk og gipsplader loft - fra 1499 rubler. pr. 1 m2 og aluminium - fra 3599 rubler. til 1 m2. Høj højde og ekstra tjenester øger prisen. Ring til os på +7 (495) 132-40-40, og vi foretager en foreløbig beregning af dine parametre.

Vi har til rådighed moderne stilfulde efterbehandling materialer, højteknologisk udstyr og de bedste mestere i deres håndværk, som bliver en garanti for, at resultatet af vores arbejde vil tilfredsstille og overgå alle dine forventninger. Vi giver vores kunder den bedste service: en personlig leder, en online-udsendelse fra webstedet, et privilegiumkort og en garanti på op til 25 år. Ring til os på telefon +7 (495) 132-40-40, og få en gratis konsultation og svar på alle spørgsmål lige nu!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.