Din interiørdesign guide

Børns interiør skal være sikkert og smukt samt harmonisk. Alt dette er grundlaget for den korrekte dannelse af personligheden og dannelsen af ​​psyken. Monotoni i børnehaven er ikke velkommen, samt overdreven detaljer og mangfoldighed. Alle rummets designelementer er vigtige - væggene, gulvet og vinduesåbningen, men der skal lægges særlig vægt på loftet.

Tværtimod fungerer standard anbefalinger som at male loftet i hvide ikke i børnehaven, hvor bløde pastell accenter foretrækkes som baggrund og lyse farver accenter. Derudover skal loftet være originalt og smukt - og hvorfor ikke?

Gipspladerloft i børnehaven

Gipsplader er et miljøvenligt materiale, der er nem at bruge og giver dig mulighed for at skabe forskellige designs.

Ved hjælp af FCL kan du nemt justere den eksisterende overlapning uden kompliceret forberedende arbejde, skjule elementer af ledninger eller ventilation, isoleringsplade eller lydisoleret materiale.

Ideelt er endda enkelt niveau lofter eller komplekse multi-level konstruktioner suppleret med dekorative LED strip belysning, lavet af gips. Det rummer også nemt alle loftslysekroner og spotlights til funktionel zoneinddeling.

Men ulemperne ved gips er også til stede. Selve materialet er således billigt, men for installationen er det nødvendigt at erhverve specielle profiler, der væsentligt øger omkostningerne ved byggeri. Derudover er gipsvæggen tung, og det er problematisk for en person at montere loftet.

At lave og justere rammens højde tager meget tid, og i færd med at montere arkene er det stadig meget affald at skære dem. Derudover skal strukturer af gipsplastning være færdige - yderligere forsegling af leddene, kittet, maleri eller indsæt med tapet.

Funktioner ved brug af stræklofter

Ved hjælp af moderne stræklofter kan du virkelig forvandle børnehaven. Virkningen af ​​blå himmel, sollys, faldende stjerner, nogle fantastiske motiver - alt dette er muligt takket være lærredene med fotoudskrivning.

Fordelene ved strækloftet er, at det ikke kræver efterbehandling og er klar til brug umiddelbart efter installationen. Nogle anbefaler ikke at bruge det i børnehaven, da spændevævet er fremstillet af PVC, som "ikke trækker vejret".

På trods af sin syntetiske oprindelse anses PVC imidlertid for at være et helt sikkert materiale - men bare vælg en høj kvalitet belægning med alle relevante certifikater. Hvad angår mikroklimaet, så skal du i børnehaven stadig stille et højkvalitets ventilationssystem for at forhindre luftstabilisering.

Blandt fordelene ved spændingsstrukturer:

 • høj hastighed på installationen;
 • attraktivitet og æstetik
 • unikt design;
 • evnen til at installere indbyggede lamper - LED strimler og spotlights;
 • støv og snavs resistente egenskaber;
 • hypoallergen;
 • antibakterielle;
 • muligheden for at vælge ikke kun farver, men også teksturer - der er endda unikke spejl og satinoverflader;
 • brugervenlighed.

Rådet. Glatte stretchlofter ser særligt godt ud i børnehaven. De er i stand til visuelt at udvide rummet, forøge højden af ​​rummet, skabe en luftig atmosfære på grund af dets reflekterende egenskaber.

Hvad angår farven på strækloftet til børnehaven, kan det være alt. Men det er bedre at vælge varme naturlige nuancer, der ikke forårsager irritabilitet.

Forresten ville et godt valg til et børns rum være brugen af ​​et kombineret falsk loft, hvor gipsplader kombineres med strakt lærred. Denne designmulighed giver dig mulighed for at skabe dybde og perspektiv i rummet, og er også velegnet til funktionelle zoningopgaver.

Forresten siger professionelle designere, at de kombinerede belægninger ser mest harmoniske ud, hvor 2 kvadratmeter PVC-film tegner sig for 1 kvadratmeter. gipsvægsmåler.

Maling af loftet og wallpapering

Og maleri og tapet - dette er budgetmulighederne for at afslutte loftet. Det er imidlertid umuligt at kalde både upraktisk og ikke-stilfuldt. For eksempel er en beige eller hvid skygge betragtes som universel og passer til enhver form for design til børn, selv tema.

Du kan bruge vandbaseret maling og tapet for at spare penge og ikke bruge mange penge på efterbehandling, som stadig skal ændres i 3-4 år. Hvis en sådan løsning virker for kort overfor dig, så kan du "komplicere" den - ved at bruge maling til at skabe unikke vægmalerier, og i stedet for simpelt tapet kan du bruge lærred med fotoprints.

Bare glem ikke, at en sådan måde at designe loftet kræver, at du forbereder overfladen - for loftet skal være effektivt, skal det være lige.

Funktioner ved valg af belysning

Belysningsenheder vil fungere som en bemærkelsesværdig lyse accent i børnehaven, og det er ønskeligt at vælge væg- og loftlamper fra en samling eller i det mindste i en stil.

Den mest spektakulære mulighed - disse er lamper, der minder om himmellegemer, rumskibe, balloner eller teknologi.

Som dekorativt baggrundslys vil fluorescerende stjerner passe til dig, som vil glæde dit barn med et blødt lys om natten, samt specielle projektorer, så udseendet af en flimrende stjernehimmel bliver særdeles realistisk.

Og glem ikke, at i børnehave i loftet er det ønskeligt at give flere punktkilder - for hver af de zoner, der leveres i rummet. Og også muligheden for at justere lysstyrken.

De mest stilfulde og populære design til loftet i børnehaven

Hvis et værelse udstedes til et lille barn, så er solen og skyerne himmel forblev i første omgang i popularitet. Her kan du bruge standardpapirduvser med et mønster - de limes på det gipsede loft over hele området eller placeres i en forberedt "niche", en udsparing lavet af gipsvæg.

Glint lyst loftsloft vil også være et godt valg - for at frygte, at det vil reducere rummets visuelle højde for meget, det er ikke nødvendigt - ejeren af ​​rummet er trods alt ikke høj, og han vil ikke engang mærke forskellen på 15 cm. Desuden er det så sejt at se interessante billeder på loftet.

Blandt de populære børns tegninger til loftet er det også værd at fremhæve solens billeder - takket være sine varme stråler kan du "genoplive" rummet og fylde det med naturlig varme og komfort. Du kan tegne solen, bruge en stiliseret gul gipspladercirkel eller strække lofter med en realistisk fotoprint.

Og du kan lave en fantastisk kombination ved at sørge for en indsats lavet af gult glas i gipsvæggen. Til disse indsatser er der en speciel belysning - og på loftet i børnehaven vil deres egen sol skinne.

Rådet. Hvis du leder efter et komplekst tematisk mønster, så er det bedste valg stræklofter med fotoudskrivning. Racing biler, fladrende sommerfugle, daggry himmel, eller endda en slags mountain-view panorama, scener fra tegnefilm er alle tilgængelige.

Hvis et værelse er lavet til en elev, så kommer ikke tegneseriefigurer, men "voksne" hobbyer til første gang. I dette tilfælde skal loftet være en logisk fortsættelse af det tematiske interiør. For eksempel i vuggestuen for en dreng i nautisk stil vælges et loft af blåt, hvidt eller lysebrunt, hvor der er et billede af et kompas eller en ros af vinde. Og i pigenes værelse ville rosa skyer eller endda en blomsterglade være passende, og også en modley polka dotprint, der lignede konfetti.

Blandt ikke-standardiserede løsninger er det også værd at bemærke loftindretningen i børnehaven, stiliseret som bobler på vandet. Den er skabt af effektive kombinationer af lys mat og blå glans PVC film. En gipsvæg, malet matmaling og PVC-film med baggrundsbelysning af LED-ledninger, du kan lave en ægte "flod", der flyder direkte til loftet.

Vinduerne i flyet, falske vinduer, den oprindelige kombination af geometriske former, der svarer til rummets konfiguration - eksperimenter i indretningen af ​​loftet til en børnehave kan være mange. Men det er bedre at tilvejebringe måder at omdanne strukturen på, så du ikke skal ændre loftet drastisk, når du har brug for at indsætte tapet igen.

Strekak i børnehaven for en dreng

Moden til stræklofter har eksisteret i over 15 år. Modellen er en konstruktion af et tyndt lærred, som er trukket på en speciel ramme. I dag bruger de oftere og mere høj kvalitet, holdbar PVC-film, polyesterstof. Moderne designere har gentaget den teknologi, der blev brugt for tusindvis af år siden i det antikke Grækenland, middelalderens æra.

Miljøvenlig og æstetisk attraktiv efterbehandling af loftoverfladen skabes ikke kun i køkkenet, i omgivelser med høj luftfugtighed, men også i børnehaven. Det stilfulde strækloft til et planteskole bliver det virkelige kunstværk. Forældre forfølger ikke kun praktiske mål, men forsøger også at genskabe atmosfæren af ​​eventyr, magi. Sådanne designs er først og fremmest populære for muligheden for at skabe ufattelige ensembler, at indstille emnet og plotte til hele rummet.

Fordelene ved spændingsstrukturer

De særlige egenskaber ved loftoverfladen af ​​PVC-film er dens hurtige og nemme installation. I dette tilfælde er der ikke behov for at henvende sig til fagfolk, hvis du installerer en enkel struktur i et niveau. Hvis vi taler om to-tier-produkter, der kræver særlige installationsteknikker, kunstnerisk maleri, er det bedre at bruge hjælp fra specialister. Det er ikke nok at vælge et godt print, skabe en efterligning af et rumfartøj, en enorm kosmos eller himmel over hovedet, det er vigtigt at præsentere det korrekt.

For en dreng er der ikke noget bedre end at tilbringe sin barndom, der forestiller sig en pirat, en rumranger, en superhelt. Vælg den rigtige belysning til hans værelse, sikkert monteret i loftet. Lyset skal falde på en sådan måde, at den perfekt udmærker fordelene ved strukturens valgte farveområde uden at skjule vigtige områder af billedet.

Ved at installere et lignende system vil du støde på et minimum af snavs og snavs. Som følge heraf får du en helt flad, glat overflade, hvor du nemt kan anvende et tekstureret vinylbillede eller et volumenfotoprint. I planteskolen med et strækloft kan du integrere alle størrelseslamper, arrangere højkvalitets lydisolering. Inde i raketen, et fabelagtigt hus i skoven, vil din baby ikke blive truet af noget!

Du får også ubegrænsede designmuligheder og fraværet af risiko for krakning og chipping, hvilket ofte findes ved påføring af plaster. Dit barn er heller ikke truet af nødsituationer i forbindelse med lækage, udseendet af svampe, skimmel. Strækloft bliver en pålidelig hindring mod dem. At skabe et charmerende billede over dit hoved, du vil bidrage til udviklingen af ​​barnet, opdrage og implantere i ham en smag for skønhed.

Særlige egenskaber

Der er kun 2 typer loftslofter: polyvinylchloridstof og specielle tekstiler. Begge muligheder kan monteres på et hvilket som helst stadium af byggeri og reparationsarbejde. Materialets kvalitet afhænger af mikroklimaet i selve rummet. PVC film er lufttæt, men stofbelægningen har de bedste ventilationskvaliteter. Det bedste til i dag anses for at være kombinerede materialer, for eksempel gipsvæg og PVC).

I pleje af dette design er også "ikke lunefuldt". Det er nok at gå med en tør klud for at fjerne støv og mikropartikler. Hvis dit barn er en entusiast og er villig til at eksperimentere, klarer han at forlade pletter selv i loftet, du kan bruge specielle rengøringsprodukter. En vigtig betingelse for sådan rengøring er sammensætningen af ​​disse stoffer: de bør ikke have slibende partikler, der kan ridse glatte overflader.

Udskrifter, design og design

Moderne designere af børns værelser konstant opfinde nye plot til lofter. Du kan invitere en professionel kunstner, oprette en charmerende fotokollage fra familiebilleder eller bruge et par friske ideer. Små drømmere vil være vanvittige om rumfag over deres hoveder. Dekorer et sådant værelse med flere dekorative genstande (lamper med en fremspring af den stjerneklare himmel, neon klistermærker i form af månen og planeter). På baggrund af loftet prægtet med Melkevejen, kometer og andre rumlegemer, vil alt dette se rigtig imponerende ud.

Psykologer siger, at en sådan dekorativ find har en positiv effekt på barnets psyke. Hvis de trukket stjerner er lavet til at lyse i mørket, kan de fjerne sprængmørket. Din baby vil ikke være bange for at falde i søvn alene.

Den mest harmoniske ser mættet blå farve, skygge ved floden, indigo eller elektriker. Kombiner denne farvepalet med snehvide vægge. Lysebrun, beige, sand, grå eller gul vil også fungere som en kontrastfarve. Jo flere tegninger, der præsenteres på loftet, jo mere fastholdte væggene skal være. Kun en af ​​dem kan udarbejdes ved hjælp af tematiske vinyl klistermærker på temaet Cosmos.

En anden interessant ide vil være fluffy skyer, der ser godt ud ikke kun om natten, men også på en solskinsdag. En sådan farve vil gøre babyen glad hele dagen og natten, hvilket kun forårsager positive følelser. Desuden, hvis rummet har lave lofter, vil et sådant design visuelt forstørre rummet, udvide ikke blot området, men også fantasien hos dit barn. Fly af fantasi må ikke ende med kun skyer. I midten af ​​rummet kan du hænge en fan ligner en helikopter propeller.

Indret alle former for børns dele i en hue og Aviator briller, et stykke legetøj fly, ballon figur, luftskib, en flok fugle og så videre. Tænk med din baby historie designet af hans værelse.

For et barn fra 5 år

Jo ældre et barn er, jo mere forstår han, er i stand til at tænke selvstændigt, giver sine egne ideer til at dekorere personlige rum. Din opfinder vil helt sikkert lide spejlede paneler over hovedet. Det behøver ikke at være en gennemsigtig konstruktion med en afspejling af hele rummet, ellers vil rummet se ud som et hotelværelse. Det er nok at dekorere blanke stræklofter med lakoniske mønstre for at matche selve rummet.

Mystisk atmosfære vil skabe en varm, tyk skygge. Når du installerer stræklofter i stuen til en dreng, skal du starte med det generelle interiørdesign, dine personlige præferencer. For f.eks. Elskere af rejser eller vandreture kan du fange over hele verden et kort over verden, toppen af ​​bjergene. Loftoverfladen kan samtidig udføre kognitive og udviklingsmæssige funktioner. Hvis en tegning med et kort, vejskilt, astronomiske organer er i øjnene af drengen, vil han helt sikkert vise sin viden i skolen, huske mange interessante fakta.

En sådan ide vil motivere drengene til at lære, for at være interesseret, at lære noget nyt. De vil stoppe med at spille kun krigs spil, computerspil, samt daglige hooligans.

For en dreng i alderen 5 år vil lyse farver, interessante billeder gøre. Og for ældre Omvendt mere behersket tone :. Brown, beige, grøn, lyseblå, og så presserende er underlagt de superhelte. For børn kan være afbildet på loftet foretrukne robokara Polly-gris Gurli, Lightning McQueen. Ældre drenge - suit portrætter med Superman, Spaydermenom, Wolverine, etc.

To niveauer lofter

Hvis du skal skabe et rigtigt eventyr i børnehaven, skal du bruge 2-niveau lofter. På den ene side giver de dig mulighed for mere intelligent at tænke på belysningen, på den anden side udvider de mulighederne for at skabe et ægte kunstværk, en tredimensionel print, en tegning og endda en hel plot.

Streklofter, der er populære for en teenager, er alle de samme superhelte, skuespillets idoler og film. Du kan bestille et fotoprint af ethvert portræt, billede og overføre det til et stærkt PVC-lærred. Over tid vil materialet ikke miste mættede farver, det vil ikke gå tabt. Dette er et godt alternativ til plakater og plakater på væggene, som ofte ødelægger rummets overordnede udseende.

Multilevel loft vil hjælpe udlagt plads til at afsætte et særskilt arbejde, legeplads, sovekabine. Lavere eksperter niveau anbefaler gør gipsvæg, som på ethvert tidspunkt kan ændres uden at skubbe møbler. Forkæl din yngre generation, tilbyde sin søn til at leve i dette kongerige, "flyve" ud over rummet eller finde sig i Narnia, Neverland, blive helten i en favorit film, bog.

Derudover er det meget nemt at fastsætte eventuelle suspenderede konstruktioner på sådanne lofter, lige fra belysningsarmaturer til sjove kranser. Smukt design af et barns værelse vil helt sikkert udtrykke dit barns individualitet!

Mulighed for udformning af lofter i børnenes værelser: foto + tip

Uanset hvilken stil du vil dekorere en lejlighed eller et privat hus, er et børnelokale et specielt spørgsmål. Der er ikke plads til begrænsninger, konventioner og forbud - det vigtigste er, at barnet skal være behageligt og som sit soveværelse se.

Vi har samlet for dig en samling fotos, der hjælper dig med at vælge det perfekte loft i børnehaven for en pige eller dreng i enhver alder: Udvalget indeholder eksempler på fremragende reparationer til småbørn og teenagere.

Eksempler på registrering barn til piger

Uanset hvor mange år pigerne har været, i dybden af ​​deres sjæle er der altid tro på et eventyr. Korrekt interiør hjælper i det mindste lidt for at bringe det til liv. Ikke den sidste rolle i designet af loftet spiller.

Hvis du tvivler på, hvilket loft der skal laves i børnehaven - stop med den klassiske version. Den to-niveau spændingsstruktur ser meget smuk ud. Hvis du vælger en delikat beige-pink-gamut, vil enhver pige være glad. Køb en original lysekrone med blomstermotiver for at supplere indtrykket.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge udelukkende lyserød farve - blå tapeter med et tryk vil lide din datter ikke mindre. Hvide skyer opretter en romantisk stemning og opløftende.

For at dekorere et monokromt strækloft, kan du bruge vinyl klistermærker (læs mere om dem her). Lyse højkvalitets tegninger er i stand til at opleve ethvert interiør - det vigtigste er at vælge et billede, som barnet kan lide. Neutrale muligheder - blomster, sommerfugle, favoritkarakterer.

De passer nemt ind i rummets stil og tjener som en smuk accent.

En meget interessant og funktionel teknik er loftvæggen gipspladskonstruktion. Lav en smuk abstraktion i barnets yndlingsfarver, eller brug styling. For eksempel i form af en blomst. Dette er ikke kun et originalt udseende: nicher på væggen kan bruges som ekstra hylder til forskellige pigebakker.

En anden måde er at lave en smuk indsats fra et strækstof på gipsplader. Det er bedre at arrangere det i form af en figur - en blomst, en stjerne eller et hjerte. Så det ser ikke kedeligt ud - hovedprincippet om design af børns værelser.

Du kan fremhæve plug-in-motivet indefra med spotlights eller LED-strimler. Du kan endda lave et stykke af den virkelige stjerneklar himmel der - ikke kun barnet, men også de voksne familiemedlemmer vil være glade.

Har du en rigtig prinsesse? Tænk på tekstillofter. De kan skabe fantastiske folder af stof, der efterligner baldakinen i en king size seng. Ja, og dette design ser meget blid og rørende ud.

Vil du have noget mere beskedent? På et simpelt beige loft vil et billede med et yndlingslegetøj eller tegneseriefigur se godt ud. Det er bedre at bruge klistermærker, snarere end fotobaggrunde - det er ikke for os at fortælle dig, hvor hurtigt smagen af ​​børn ændres. Og hvis i det første tilfælde billedet kan udskiftes i minutter, vil det andet kræve omfattende reparationer.

Af den måde, om tegnefilm... Undgå indlysende overskud - et lille billede vil perfekt fremhæve det indre af børnenes værelse, men lærredet på hele loftet vil trætte hurtigt.

En dyr men stilfuld og miljøvenlig mulighed for en teenagepige er træpaneler med et mønster på dem. Lys træ, dekoreret med interlacing af kronblade og blomster, ser meget ømt ud. Vælg et interiør i tone og se, hvordan rummet er omdannet.

En anden smuk idé er brugen af ​​LED spotlights. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skildre den nu populære stjerneklar himmel med deres hjælp. Du kan tegne et smukt mønster, såsom blomster eller kontur favoritlegetøj. Det er bedre at vælge en blød baggrund - så overløbet vil se interessant ud, men ikke aggressivt - den bedste mulighed for at dekorere loftet på et børnelokale til en pige.

Flerhæmmede lofter er mere velegnede til et stort rummeligt værelse. Med deres hjælp kan du oprette rigtige mesterværker. For eksempel er sådan en regnbue lavet ganske enkelt - det er nok at montere alle niveauer omhyggeligt og vælg baggrundslyset. Og effekten, som du kan se, er fantastisk. Tro mig, børn kan lide det meget.

OBS: Hvis du bor på et flerfarvet loft med en kompleks struktur, skal resten af ​​interiøret holdes i diskrete farver. I modsat fald vil børnehaven vise sig at være for modley, og barnet vil hurtigt trætte i det.

Glem ikke om de perforerede lofter - elementære i installationsdesignet ser meget godt ud. Det er nødvendigt at huske hovedregel: Hvis baggrunden er lys, skal belægningen være beige eller hvid. Og omvendt. Huller kan gøres kaotisk, og du kan skildre skyer, blomster, fantasy scener. Bare følg hullernes nøjagtighed: Ujævne kanter ødelægger hele indtrykket.

Design muligheder for drenge

For drenge er der brug for en anden tilgang - de er usandsynlige for at sætte pris på blomster eller søde killinger. Så vil vi desuden vise et billede af den mest egnede, efter vores mening, lofter i drengens børnehave. Der er virkelig kølige muligheder. For eksempel.

Den overskyede himmel, som vi talte om i sidste afsnit, kan omdannes fuldstændigt, hvis du tilføjer et flyveplan med et røgtog: hvilken fan af luftbårne udstyr sætter ikke pris på denne tilføjelse?

Du behøver ikke at vælge luftfart: det kunne være en raket eller et stjerneskib fra din yndlingsfilm. Bare spørg, hvad dit barn er ivrig efter, og du vil ikke gå galt.

Ønsker ikke en daghimmel - prøv natten. Myriader af stjerner, planeter, asteroider og kometer. Eller måske blev en supernova fyret eller et rumskib med udlændinge blinket af?

Forresten kan begge muligheder kombineres - takket være en særlig baggrundsbelysning kan skyerne let omdannes til en rigtig stjerneklar himmel, bare ved at klikke på kontakten.

Det er ikke engang nødvendigt at placere denne zone på hele lærredet - dekorere det på spændingslærredet med en indsats i en drywall-boks.

En neutral indstilling ville være et kombineret loft med belysning omkring omkredsen. Det er bedre at kombinere det med en ekstra belysningskilde - en lysekrone i form af en fodbold eller et yndlingscomputer barn vil glæde din søn.

Tvivl om hvilket loft der skal gøres i børnehaven, så han ikke forstyrrer barnet i en uge? Det optimale valg er et neutralt farvet strækloft i kombination med vinyl klistermærker, der kan ændres i overensstemmelse med dit humør. De er billige, let limes og fjernes, så hvis drengens smag ændrer sig - kan du ændre designen af ​​rummet.

Ved hjælp af fotoudskrivning på stræk lærred er det virkelig muligt at genskabe et hvilket som helst billede, selv en stor. Hvilket barn vil ikke lide et rigtigt fodboldbane, selvom du ikke kan spille bolden? Tøv ikke med, han vil køre venner hjem på ture!

Moderne glødende 3D tapet er en fantastisk løsning til dem, der elsker ikke-standard design. Skift et værelse til et element af undervandsverdenen, rummet eller bare en yndlingsfilm eller -bog. Tro mig, barnet vil ikke forblive ligeglade - det vigtigste er at diskutere alle nuancer med ham for ikke at blive skuffet over reaktionen.

Husk at for de mindste sådanne værelser ikke er egnede - de kan irritere babyens psyke. Det er bedre at indskrænke til roligere muligheder, men ikke så spektakulære.

Dekorer stretchlærredet med en gipspladerkonstruktion af usædvanlig form: fx i form af et dæk eller en cykel. På grund af materialets lethed og god følsomhed overfor farvestoffer, vil det være nemt at genskabe ethvert objekt.

Den vigtigste ting at huske på er, at sådanne dekorationer ikke bør være for tunge, ellers kan belægningen strække, deformere eller endog rive.

Af den måde, om de suspenderede strukturer... Hvis du beslutter dig for at bruge ideen om en stjerneklar himmel, vil lamper eller simpelthen dekorationer i form af planeter se meget originale og samtidig passende. Dette planetarium i børnehaven!

Søn er voksen og ønsker et mere stramt design? Prøv geografiske motiver i brune og beige toner. Denne mulighed er velegnet til en teenager, der allerede ønsker at blive voksen, men ikke klar til at opgive interessante tegninger.

Vil du gerne overraske alle gæsterne? Ved hjælp af et kombineret loft på gipsvæg og strækstof skabes et efterligning... vindue. Fotokvalitet af høj kvalitet vil supplere effekten af ​​det usædvanlige arrangement af vinduesåbningen. Enig, det er rart at vågne op og se stjerner eller woody kroner over dig.

Hvis du ikke er bange for lyse beslutninger, skal du prøve at genskabe en tegneseriefilm eller rammer fra dine yndlingsfilm. Vær ikke bange for, at rummet vil se groft ud. Hvis du laver den vigtigste gamut bleg og tilføjer ikke mere end en klar accent, vil resultatet overstige alle forventninger - dit og barnet.

3D-loftet ligner et usædvanligt LED-rør. Korrekt belysning vil give en tredimensionel effekt og gøre værelset til et arbejde med futuristisk kunst. Sandt, husk på, at sådanne billeder kan være trættende - sørg for, at udsmykningen i løbet af dagen ser neutralt ud og ikke distraherer den studerende fra skolen.

Loftet kan naturligvis fortsætte legeområdet. Placer i rummet en spilstruktur med gynger og reb i form af en pol, og ved hjælp af fotoudskrivning anbring træets krone på gulvet. Et sådant værelse vil helt sikkert takke barnet og hans venner.

Tegning kan påføres væggen. I dette tilfælde skal du dekorere loftet med striber af lignende farver. Dette vil medvirke til at skabe harmoni i design af rummet.

Vi håber, at vores ideer vil hjælpe dig med at beslutte om design af loftet i børnehaven.

Stræklofter i børnehavefotoet

Ved udformningen af ​​barnets værelse passer de normalt mere omhyggeligt end det voksne soveværelse. Det trygge og smukke design af barnets rum er grundlaget for udviklingen af ​​barnets psyko-følelsesmæssige udvikling. Udformningen af ​​loftet i børnehaven, som det fremgår af billedet, bliver en fortsættelse af det overordnede interiør, skal supplere det og harmonisere med det.

Farveopløsning

Farve, når loftet er færdigt, betyder noget. Traditionel hvid er ikke ønskelig her, især hvis væggene og møblerne er lavet i lyse farver. Valget af farve til loftet afhænger først og fremmest af rummets overordnede farvepalet. Ofte udføres loftet i neutral tonehøjde, lyse farver. For eksempel lys beige, sand.

 • På værelset bruger piger lyserød, fersken, bleg sølv, lysegrønne toner - hvis de skærer på en farvepalet med væg eller møbeldetaljer.
 • Til drengens værelse er lysgrå, blå og blå nuancer almindeligt valgt. Det kan være en efterligning af en klar blå himmel, over hvilke skyer flyder eller et billede af en stjerneklar himmel.
 • En interessant teknik - farven på loftet en til en matcher væggenes farve, som deres fortsættelse. I dette tilfælde udvides rummet visuelt, der er en følelse af åben plads, mangel på grænser.
 • En anden mulighed er lyse pastellvægge og et lyst loft, hvis farve kun understøttes af tekstiler på sengen. I denne form kan du lave stræklofter i børnehaven for en teenagepige.

Den psykologiske betydning af blomster

Psykologer, der taler om effekten af ​​forskellige farver på den umodne barnlige psyke, giver deres anbefalinger om valg af farver til loftet i børnehaven:

 • Den blå farve anses for at være beroligende, det giver en følelse af pålidelighed, giver tillid. Vælg en blå farve til loftet er bedre, hvis barnet er bange for mørket, kan ikke lide at falde i søvn alene.
 • Grøn er forbundet med naturligt grønt hos mennesker, menes at det hjælper med at udvikle en følelse af ansvar, fremmer gensidig forståelse mellem mennesker. Med denne tilgang er det bedre at vælge den grønne farve til loftet i rummet hvor to børn bor, især hvis de er i forskellige aldre eller ikke går godt sammen med hinanden.
 • Blå tone - munterhed, åbenhed, kreativitet. For mobile og følelsesmæssige børn vil det give mulighed for at skabe en følelse af plads, så de kan føle deres element. I roen vil tværtimod bidrage til udviklingen af ​​fantasi, æstetisk opfattelse af livet. En af de bedste muligheder for børnehaven.
 • Gul - opfrisker, toner, udvikler mental aktivitet. Vælg gul til små, flittige, afbalancerede babyer. De, der kan lide at sove længere, vil hjælpe med at vågne op, juble op, genoplad dine batterier for dagen.
 • Pink. Lysetoner af rosa i pigens værelse bidrager til udviklingen af ​​kvindelighed, følsomhed. Vil du vokse en rigtig prinsesse ud af en pige? Vælg rosa toner kun til vægge, men også til loftet.

Rumloftet vil bringe børnene i fuldstændig glæde

Farvekombinationer til højt til loftet

For gipskonstruktioner på flere niveauer eller strækkonstruktioner i børnehaven anbefales det at vælge en kombination af farver - en lys tone som hoved og yderligere, lysere: blå, rig lilla, koral, gul og andre. Du kan vælge en hvid base med lyse kontrasterende detaljer eller gøre et lyst mønster i den centrale del, og omkredsen af ​​rummet, tværtimod i pastel, reserverede farver.

Kombinationer af forskellige farver i en gipspladekonstruktion vil gøre den mere voluminøs

Moderne materialer giver mulighed for at oversætte originale ideer. For eksempel bliver en blå himmel med skyer til en stjerneklare en om natten: stjernerne, der er forårsaget af fluorescerende maling, som er umærkelige under naturligt lys, begynder at gløde med magisk lys.

Det er vigtigt! Du bør ikke blive båret væk med overdreven dekorativt loft, især hvis væggene, møblerne og resten af ​​indretningen i børnehaven er lyse. Samlet skal være moderat.

Gipsvæg hjælper med at realisere den mest dristige fanatziya

Gipspladerloft i børnehaven

Gipsvæg bruges ofte til at skabe loftsdesign på flere planer, herunder i børnenes værelse. Evnen til at skabe et usædvanligt interiør giver kun gipsplader.

fordele

De vigtigste fordele ved dette materiale er hypoallergen og miljøvenlighed. Disse to kvaliteter er vigtigst i børnehaven. Blandt andre positive kvaliteter:

 1. Brandsikkerhed - kun det øverste lag papir kan brænde i gipsplader, gipsen selv brænder ikke.
 2. Høj styrke - på gipspladens loft, i modsætning til strækloftet, kan du placere ethvert belysningssystem, ophængte strukturer.
 3. Høj lydisolering - lyden fra de "munter" naboer vil ikke forstyrre børns søvn.
 4. Nem installation og lave omkostninger - alle bøjninger, komplekse konfigurationer er nemme at lave fra gipsvæg, det er let at skære, bøje, hvilket gør det muligt at skabe de mest bizarre designs.

Gipsvæg hjælper med at skabe fantastiske interiører i børnehaven

mangler

Blandt manglerne er det vigtigste, at det vil reducere loftets højde, hvilket kan ses i lave lejligheder. Gipsvæg kræver yderligere efterbehandling - kittetilslutning, tætning af forbindelsesled, efterbehandling vil tage lidt tid, desuden kan disse materialer indeholde farlige stoffer for barnets kemiske forbindelser.

Lette skyer på loftet af gipsplader vil give børnene en stærk og sød drøm

Installation af gipsplader er en tidskrævende proces, det er umuligt at installere dem selv, især hvis du vil oprette en sammensætning på flere niveauer. Men resultatet lyder: Et usædvanligt design, velovervejede indbyggede lys giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør i rummet hvor dit barn lever.

Lyse farver på loftet skaber et muntert interiør.

Stræklofter i børnehaven

En populær loft trim option - stræklofter - er ofte installeret i et børnelokale. Forældre er tiltrukket af den lette installation - specialarbejdernes arbejde tager kun få timer, og hverken støv eller snavs dannes.

Fordele ved design

Strækmaterialet absorberer ikke fugt, støv ophobes ikke på det, så det er et af de bedste muligheder for et allergisk udsat barn. Derudover:

 • Strækloftet til børnenes værelse, som billederne viser, giver et bredt spektrum af fantasi: de rige farver, forskellige teksturer og muligheden for at anvende forskellige tegninger gør dem populære.
 • Stoffet kan kombineres med andre måder at efterbehandle - f.eks. Med gipsplader: Når man har skabt en figurramme fra gipsplader, er det muligt at strække en mat eller blank lærred på den. Sådanne teknikker bruges til at skabe lofter på flere niveauer i rummelige værelser med højt til loftet eller til zoneinddeling af et værelse.
 • Stretch loft giver dig mulighed for at installere ethvert belysningssystem i børnehaven. Billedet viser mulighederne - suspenderede og loftlysekroner, spotlights, LED-strimler.

Strækloft anses for at være en af ​​de nemmeste måder at designe et loft på børnehaven.

Strekak i drengens værelse

De strenge muligheder i strækloftet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi af dit barn. Stræklofter i børnehaverne, hvis du laver fotoudskrivning på dem, kan skildre et kort over den stjerneklare himmel, blive en fortsættelse af billedet på væggen. Havrum, vilde jungle, en illustration af foretrukne tv-shows, der er belagt på væg og loft, vil skabe en 3D-effekt, der gør det muligt for barnet at komme ind i rollen som kaptajn for et stjerneskib, pirat og opdagelsesrejsende af ukendte lande.

Den generelle marine stil i børnenes værelse fuldender strækloftet med blå himmel fotoprint.

En række designmuligheder strække lofter i børnehaven for drengen kan ses i mange billeder. Vælg et design med barnet - han bor i dette rum, og miljøet skal gerne drengen.

3D-billedudskrivning på vægge og loft afspejler havbundens vidunderlige verden

Stretch loft i pigens værelse

Stræklofter i børnehave til piger, du kan vælge mat eller glans. Hvis møblerne har skinnende facader, så er det bedre at gøre loftet kedeligt. Ellers gør en lille skinne ikke pigen.

Hvide malet vægge harmonerer perfekt med det blanke lyserøde loft.

Talrige billeder viser, at for børneværelset til piger vælger de ofte det lyserøde-lilla udvalg af stræklofter eller cremefarver, lyskoral. Vælg farveskema, loftets design med pigen, måske vil hun bo omgivet af blomster, sommerfugle, feer eller fugle.

Pink farve passer perfekt ind i det indre rum til en romantisk pige

I børnehaven for en teenagepige er det bedre at vælge almindeligt farvede matte stræklofter - billedet præsenterer en række muligheder for at dekorere loftet ved hjælp af et monokromt lærred og usædvanlig belysning. En teenagepige, der nyder musik, mode, kan lide usædvanlige loftlamper med flerfarvede LED-lamper.

Baggrundsbelysningen kan installeres rundt om strækloftet eller skjult

Ulemperne ved stræklofter i børnehaven

Dette design har imidlertid en række ulemper, der forhindrer forældrene i at vælge stræklofter til børnehaven:

 • Materialets kunstige oprindelse. Strækstofet tillader ikke luft, den har ikke den ønskede hygroskopicitet, dampgennemtrængelighed. Om miljøet, hvis der er syntetiske materialer i rummet, kan vi ikke tale.
 • Utilstrækkelig styrke Nogle gange kan et legetøj kastet rundt, når man spiller, skade loftet, hvilket er dyrt.
 • Høj pris Det fører også til tvivl - om man skal installere ophængte lofter i børnehaven. Ja, de er smukke, ja, barnet kan lide eventyr, sommerfugle, blomster. Men bogstaveligt om nogle få år vil pigen vokse op, og et sådant miljø kan ikke længere passe hende.

For ikke at geninstallere loftet i fremtiden, kan du hente neutrale motiver, når du laver et børnelokale

Det er vigtigt! Psykologer anbefaler at ændre barnets miljø i 5-7 år. Hvad der passer til et 3-årigt barn vil være uinteressant for en teenager. Designet af børnenes værelse bør "vokse" med dit barn.

At vælge dyre finish, som f.eks. Stræklofter i børnehaven, overveje dette. For at perekleit tapet er maling lettere end at erstatte dyre spændingsstrukturer. Billederne repræsenterer designen af ​​børnenes værelse med loftslofter, der viser, hvordan en monokromatisk finish supplerer den originale vægdekoration.

Fast loft vil forsinke behovet for at reparere loftet i børnehaven i lang tid

Baggrund på loftet

Billig, original, ikke kedelig finish - tapet. Det kan være almindeligt eller mønstret tapet, flydende, præget, mat eller blank. Der er muligheder for tapeter, der går til væggene - de giver dig mulighed for at lave en fælles sammensætning, et enkelt rum.

Du kan skabe en fabelagtig himmel ved hjælp af almindeligt tapet med dine egne hænder.

Monokrom tapet kan vælges til en nyfødt baby. Rolige toner, som vil se på barnet, vil gøre hans psyke afbalanceret. Psykologer anbefaler ikke at skabe lyse designs til børn til børn.

Baggrunde på loftet og vægge med samme mønster ser godt ud i interiøret.

Vægmaleri på loftet på børnehaven

For børn fra 3 år vil loftbaggrunde være en god mulighed. Sammenlignet med trykning på et strækloft vil denne mulighed koste mindre, mens det er muligt at oprette et lille kongerige i et rum, hvor den primære er et barn.

Vægmalerier, der går fra loftet til væggene i børnehaven, skaber en komplet nedsænkning i en fantastisk verden

Papir tapet - miljøvenligt, billigt. De er nemme at holde fast - ingen specielle færdigheder, der kræves invitationer til specialister. De "stjæler" ikke det anvendelige rum. Barnet vil vokse op, hans interesser ændres, i dette tilfælde er det nemt og billigt at erstatte loftet trim.

Hvidt loft med et billede af sommerfugle skaber en luftig atmosfære i pigens værelse

Loftmaleri

På den ene side er den nemmeste og billigste løsning, der kan laves manuelt. På den anden side skal valget af maling til et børns rum nøje kontaktes: Vælg kun hurtigtørrende harmløse formuleringer.

Typer af maling til et barns værelse

De bedste og sikre muligheder kan betragtes som farvestoffer:

 • Vandemulsion De har ikke toksiske egenskaber, med tilføjelse af et farveskema er det muligt at få nogen skygge. Det er nemt at male loftet med sådan maling, og det er også nemt at male det igen ved at renovere interiøret.
 • Akryl. Tør hurtigt, har ingen lugt, kræver ikke ekstra overfladebehandling.
 • Silikone, latex. Behold deres egenskaber i flere år.

Den malede overflade vil supplere designet af børnenes værelse af enhver stil, og det behøver ikke nødvendigvis at være en almindelig belægning.

Malet loftsdesign

Moderne metoder til tegning af et billede, for eksempel luftbrushing, vil gøre det muligt at skabe mønstre på det malede loft, selv de mest fantastiske, opfinderne af barnet selv.

På den glatte malet overflade af loftet kan du anvende tegninger med fluorescerende maling - om natten lyder det: stjernerne, planeterne vil skabe effekten af ​​fraværet af loftet, vil flytte hinanden fra rummet.

Du kan købe færdige klistermærker - de giver dig også mulighed for at lave et ekstraordinært design. Enkelheden ved at anvende maling og indretning giver dig mulighed for ofte at opdatere designen af ​​et børns rum, så det ældre barn eller barn, hvis interesser ændres med udseendet på skærmen i hver ny animeret serie, ikke keder sig mod deres eget værelse.

belysning

Korrekt belysning i børnehaven indebærer skabelse af lysniveauer. Den lyseste bør være belysningen af ​​legepladsen, hvor barnet bruger mere tid. En lysekrone og pletter er passende her. I den centrale eller hjørne del, hvor det bløde hjørne er placeret, er et gennemsnitsniveau nødvendigt, og den mest dæmpede belysning er nødvendig for søvnzonen.

 • Arbejdshjørnet, som regel ved vinduet, er desuden belyst med bordlamper, ekstra lamper;
 • Vælg ikke massive lysekroner til børns glas eller krystal lysekroner; spot indbyggede lys vil være et godt valg, hvis loftet er gipsplader eller suspenderet; spotlights - lysretningen kan justeres om nødvendigt;
 • Lyset i børnehaven skal være blødt, undgå stærkt lys, du bør ikke vælge lysstofrør - de hurtigt trætte øjne.

Lav et interiør med et ældre barn. Dette er allerede en person, hvis interesser skal tages i betragtning. Du kan ikke oprette et design "til vækst", men du kan vælge et kompromis der gør det muligt at designe interiøret i barnets smag og ikke ramte forældrenes tegnebog. At lave loftet på børnenes værelse, glem ikke at det er en fortsættelse af væggene, giv samme opmærksomhed på dets design, så børns plads bliver harmonisk.

Strækloft i børnehaven: 60 bedste billeder og ideer

Det lyseste værelse i hele huset er børnehaven, hvor forældre skaber en særlig komfort for barnet. Korrekt design af væggene, loftet, valg af møbler og tekstiler sikrer din baby en sund søvn, økologisk miljø og følelsesmæssig balance. Loftet er, hvad barnet ser når han vågner op hver dag, han kan være meget fascinerende og endog informativ, hvis vi taler om strækloftet i børnehaven.

Typer af stræklofter til børns værelse

Der er en bred vifte af valg af typer lofter, ved design er de opdelt i:

 • enkelt niveau
 • flerniveau,
 • buet,
 • konisk form
 • bølger.

Et loft på et niveau er den mest økonomiske, kan ikke deformeres af temperaturændringer, kræver ikke kompleks vedligeholdelse. Stort udvalg af farver og mønstre, det er muligt at lave fotoprint og skabe et unikt børnerum.

To-niveau stretch loft til en børnehave er lavet af gipsplader konstruktion og profiler, hvor lærredet er strakt. Det er oftest lavet af forskellige lærrede (i farve og tekstur), hvilket giver et interessant resultat.

Linjer af strukturer kan være både glatte og buede, samt geometrisk korrekte, klare, spotlights, dekorative vedhæng skabe et individuelt design. Et sådant loft skjuler en fejl i loftet, skaber zoner i rummet, hvad er dens fordel og popularitet.

Den buede form er velegnet til dem, der ønsker at skabe en jævn overgang fra loftet til væggene i form af en kuppel med forskelligt hældningsniveau. Effekten af ​​en havbølge eller sanddale er skabt af bølgete lofter af forskellig højde og dybde. De er installeret på hele rummets omkreds eller langs en væg.

Loftet med lydisolering vil være meget nyttigt i børnehaven, især hvis vi taler om en lejlighed i en højhus. I dette tilfælde monteres en akustisk fiberstruktur, som tjener som membran og absorberer lydbølger, inden loftet installeres.

Fordele og ulemper ved stræklofter i børnehaven

Plusser strækloft i børnehaven:

 • enkel og billig måde at skjule uregelmæssighederne på loftet, kommunikation og ledninger;
 • Garanti fra fabrikanten - 10 år, men hvis den anvendes korrekt, tjener den mere end 40 år;
 • kræver ikke særlig pleje, det tørres af støv højst 1 gang om året med en sædvanlig klud eller i ekstreme tilfælde med en glasrenser;
 • tillader ikke støv, sprinklet hvidvask forbliver indeni; når oversvømmet, vil vandet heller ikke smide på gulvet, det vil ikke beskadige PVC-belægningen;
 • selv uden lyd og termisk mellemlag skaber støj og varmeisolering, akkumulerer ikke statisk elektricitet, derfor er det sikkert for børn;
 • Når du installerer en enkelt niveau struktur, er plads gemt, minimumsafstanden er 2 cm;
 • Let at installere og demontere (1 dag), forudsat at dette gøres af mesteren;
 • individuelt skabelse af et design af et strækloft på et planteskole på anmodning af et barn ved hjælp af fotoprint med mættede farver
 • formen er ikke dannet, passerer ikke fugt, økologisk sikkert;
 • elastisk, men ikke revet, stram og pålidelig i drift.

Af minerne skal noteres:

 • vil ikke modstå den mekaniske virkning af saks, en kniv, andre piercing objekter;
 • installer ikke det hængende loft i børnehaven;
 • når du installerer lyskilder, skal du beregne varmen
 • brugerdefineret fremstilling tager tid;
 • prisdiversitet afhænger af materialet på nettet og kompleksiteten af ​​designet.

Funktioner af valget af design stræk loft børnehave

Når du vælger et loft til en børnehaver, skal du være opmærksom på barnets alder, køn og præferencer, også tage hensyn til projektets praktiske, farve og økonomiske komponent.

 • Et barn under 7 år lærer verden rundt i spillet, så udseendet af rummet bør opmuntre barnets interesse, det er bedst at vælge et lærred med eventyrets helte, en farverig billedprint med et sjovt plot.
 • Børn fra 8 til 12 år vil med glæde observere rum, planeter og dyr, et levende billede af naturen.
 • For børn på 13-17 år vil et diskret design med mønstre og ornamenter til meditationer og løftebelastninger fra øjnene være velegnet.

Du kan installere et universelt strækloft i børnehaven uden print eller mere interessant - et loft med en stjerneklar himmel med effekten af ​​blinkende. Valget af farve er også en vigtig del af løsningen af ​​problemet, for et aktivt barn er loftet af en blid og beroligende farve (delikat blå, lyserød).

Når man deler et børnerum i zoner, er den gule sennepsskygge bedst egnet til at opretholde mental aktivitet. For at undgå hovedpine anbefaler rådgivere ikke at indlæse rummet med lyse skrigende farver (rød, appelsin, lime). Det er bedst at vælge en mat tekstur til at skabe en grov og blank effekt for at skabe en spejl effekt.

Stræklofter i børnehaven for piger

Streklofter i børnehaven for piger er kendetegnet ved deres farverige, afhængigt af alder, kan det være helte med foretrukne tegnefilm, billeder af yndlingsaktører, dit eget foto, blomster. Lyskilder er installeret på ethvert sted, loftet skal være i overensstemmelse med det overordnede design.

Stræklofter i børnehaven for en dreng

Stræklofter i børnehaven for en dreng har også mange designmuligheder. Det afhænger af barnets hobbyer: fly, biler, skibe, lyse og rolige farver, billedet af kosmos, dinosaurer og tekniske design.

Kreativt strækloft med fotoprint i børnehaven

Hver forælder og barn kan skabe deres egen unikke stil i børnehaven og udtrykke deres evner ved at oprette deres eget loft. Moderne udskrivning giver dig ikke kun mulighed for at vælge et skabelonbillede, men også at lægge et barns tegning på PVC-lærred eller et andet billede. Det kan være en gengivelse af et berømt maleri, et mindeværdigt billede, en illustration af et magasin og så videre. Blækket er fugtbestandigt, sikkert og falmer ikke. Omkostningerne afhænger af den firkantede optagelse.

Kilder til belysning i børnenes værelse

Ved installation af et strækloft i børnehaven spiller belysning en meget vigtig rolle. Korrekt installerede lyskilder belyser rummets rum godt, især børns arbejdssted, den centrale del hvor han spiller. Til disse formål er det praktisk at bruge lamper med en lysdæmper, som gør det muligt at skabe blød belysning om aftenen og om natten.

Valget af et loft på flere niveauer er den rigtige beslutning, hvis målet er at øge babyens selvorganisering, opdeler et sådant loft børneværelset i områder til hvile, lege og studere. I dette tilfælde er lyskilderne installeret over arbejdsbordet og over spillemåtte, kan restområdet arrangeres med gulvlampe.

Foto stræklofter i det indre af børnenes værelse

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​stræklofter i det indre af et børnelokale.

Foto 1. En dreng på 8-12 årets værelse svarer til hans interesser, et loft på et niveau på en gipspladekonstruktion imiterer en klar himmel og supplerer rummets overordnede design.

Foto 2. Børneværelse for to babyer i blide toner af lilla, velegnet til både piger og drenge. Korrekt anbragte lyskilder belyser hele rummet. Loftet er i harmoni med gardiner og nuancer væggene.

Foto 3. Et værelse til en dreng på op til 8 år bidrager til sin udvikling, verdens kort på loftet udvider sin nysgerrighed og interesse for detaljer, det vil være passende for dette værelse i voksenalderen.

Foto 4. Bløde myntmure i væggene kombineret med turkisloft, skaber en plads af en genoplivet forårseng for et eventyr. Dette design er velegnet til børn i førskolealderen.

Foto 5. En teenagepiges rum er forskellig fastholdelse og individuelt design på samme tid. Stretch insert i loftet med intern belysning skaber effekten af ​​twinkling stjerner.

Foto 6. Det typiske børns værelse for en dreng i førskolealderen er kendetegnet ved en blå vægdekoration, blå tekstiler. Fantastisk fotoprint på stræk lærred komplementerer hele rumdesign.

Foto 7. Et enkeltniveau strækloft lavet af blankt PVC af dybblåt farve vil dekorere rummet til drengen og vil være passende til ethvert værelse design.

Foto 8. Grøn farve beroliger og slapper af. Grønne blomstermønstre på et hvidt lærred ser harmonisk ud i dette børns rum.

Foto 9. Børneværelse til de mindste bør være godt oplyst, ventileret, rent og interessant. Det sidste punkt realiseres ved hjælp af en usædvanlig loftssky lavet af gipsplader og strækstof.