Stretchloft i gangen (70 billeder)

Loftsindretning er det sidste tryk på gangen, hvor indretningens harmoni i høj grad afhænger. Vælg det perfekte komplement til ethvert moderne design giver mulighed for et omfattende katalog af PVC malerier. Dette er en praktisk måde at få en pæn overflade uden ekstra anstrengelse og ulejlighed. Selv det enkleste strækloft i gangen vil holde et godt udseende i årtier, mens almindeligt gips kan kræve reparationer om 2-3 år.

Stretch loft funktioner

Listen over fordele ved at bruge polymerfilm til at trimme loftet i gangen er ret stor. Det vigtigste punkt er holdbarhed - garantiperioden for drift af sådant materiale kan være 10-30 år. I modsætning til andre belægninger kræver spændingsstrukturen ikke speciel forberedelse af basen, hvilket eliminerer behovet for niveau, gips og prime. Dette undgår støv og snavs, og installationsarbejdet selv varer et par timer.

Du kan ikke ignorere de æstetiske kvaliteter af PVC film. En imponerende række af teksturer og mønstre vil tilfredsstille den mest sofistikerede smag. Det færdige loft vil se så lyst ud som i computer visualisering. Matte, glans, satin, perle, med metallisk glans, gennemskinnelige og spejlstræklofter giver uendelige muligheder for at realisere designidéer af enhver kompleksitet.

Det er meget nemt at passe på en sådan overflade - det er nok til at af og til tørre det fra snavs eller støv med en fugtig svamp, og også for at undgå kontakt med skarpe genstande. For at beskytte filmen mod utilsigtet skade anbefales det at installere strækloftet, efter at alle andre indretninger og installation af store møbler er afsluttet.

Stretch loft i en lille hall

Et lille område af gangen er typisk for de fleste lejligheder. Dette er ikke et problem, for i dette rum bruger folk et minimum af tid, men et korrekt indrettet loft er en god mulighed for at gøre korridoren lysere og mere rummelig. Der er flere designteknikker, der er ideelt egnet specielt til kompakte gange.

Glansig tekstur

Mirroring hver stråle af lys, lakoverfladen bidrager ikke kun til en mere ensartet belysning af rummet, men tilføjer også volumen til den. Særligt imponerende glans vil se i kombination med store spejle på væggene og moderne møbler i højteknologisk stil.

metallisk

Strækloft med metallisk glans - en god mulighed for interiøret i klassisk stil (guld, sølv) eller loft (stål). Det er ønskeligt, at den valgte farve gentages i detaljer, såsom dørhåndtag, møbelfittings, stande og i overensstemmelse med designet som helhed.

Mørkt loft

Mærkeligt nok er det mørke farver, såsom sort, mørkblå, rige lilla, chokolade, hvis de er lavet i et blankt format, er den ideelle løsning til lave gange. Et sådant strækloft med maksimal klarhed afspejler hvert objekt, hvilket skaber en illusion af grænseløst rum over dit hoved.

Stigende effekt

Uanset hvilken type strakt lærred der er installeret, kan højden på gangen øges visuelt ved hjælp af et udendørs lys. Dette kan være LED eller neon tape, som er monteret på kanterne lige under pvc-filmen. På den måde udmærker de ikke kun omkredsen langs baguetterne, men fokuserer også på bestemte dele af loftet og fremhæver figurer, bokse og nicher.

To-niveau hængende loft i gangen

Af praktiske og æstetiske grunde kombineres loftet i gangen ofte og kombinerer gipsplader med PVC-film. Sådanne muligheder ser tankevækkende og relevante, øger visuelt højden af ​​rummet og giver dig også mulighed for at installere høje garderobevægge uden risiko for at beskadige det strakte lærred.

En af de mest almindelige måder at arrangere et loft på to niveauer er en slags gipsvæg ramme omkring omkredsen, som er monteret 2-3 cm under filmen. Det kan være af forskellig tykkelse og form, har prægede kanter. I disse konstruktioner er fastgørelser sædvanligvis faste, hvilket efterlader PVC-folien solidt uden punktering.

Der er også projekter, når gipsplader figurer først installeres, og så er de dækket af en film. Denne teknik er især nyttig, hvis du vil have et interessant tekstur eller kvalitetsmønster, hvilket ikke altid er muligt med almindeligt maleri.

Usædvanligt loft design

Det individuelle design af strækloftet er en chance for at gøre gangen interessant og unik. Moderne designmetoder, der bruger pvc-film, gør det muligt at realisere kreative ideer.

Fotoprint

Ved at anvende progressive teknologier til at påføre tryk på et elastisk vinylklæde, kan den øverste del af korridoren dekoreres med ethvert mønster, du kan lide. Det kan endda være en efterligning af en fresco eller en kopi af et berømt maleri, stiliseret mosaik, billeder af himlen, blade, blomster, elegante mønstre. Som base kan du vælge enhver type film - gennemsigtig, mat, glans eller satin.

Stjerneklar himmel

For effekten af ​​det ydre rum anvendes LED-tråde. De er arrangeret i en bestemt rækkefølge inde i loftet og danner konstellationer og galakser. Flimmerrytme, skift af nyanser kan nogle gange styres ved hjælp af fjernbetjeningen. Sådan belysning ser smuk ud med hvilken som helst farve af pvc-film og skaber en hyggelig romantisk atmosfære i gangen.

perforering

To-lags stræklofter, hvor det øverste lag af materiale skinner gennem bundens dekorative huller - et dristigt eksperiment inden for design. Resultatet afhænger i hvert fald af den valgte palette: Der vil være en klar kontrast, et stykke halvtone eller en mild farveovergang - i hvert fald vil det perforerede loft være en vidunderlig udsmykning af gangen.

Belysning og baggrundsbelysning

Korrekt organisering af baggrundslyset er meget vigtigt for gangen. Dette værelse har ofte ingen vinduer, så det kan i sig selv se lidt dyster ud. At løse dette problem vil hjælpe et tilstrækkeligt antal lamper.

Da polymerfilmen begynder at smelte allerede ved en temperatur på + 70 ° C, er der nogle begrænsninger for installationen af ​​elektriske apparater. Især forbuddet gælder for glødelamper - de kan slet ikke bruges i nærheden af ​​strækloftet. Energibesparende LED-modstykker bør ikke overstige 35 W. Det anbefales heller ikke at vælge en lysekrone, hvorfra lyset vil blive rettet opad - varmeen fra pærerne kan beskadige lærredet.

Indbyggede spotlights næsten aldrig varme op. Men deres arbejde kræver en spænding på 12 eller 24 volt, hvilket kræver en særlig transformer. Det skal placeres i en niche eller gemt bagved mezzaninen, men ikke bag loftet, så i tilfælde af et instrumentfejl behøver du ikke at afmontere filmen.

På baggrund af et blankt og satineret lærred ser blænding fra krystalfrontlamper meget imponerende ud. Knuste og reflekteret fra spejlefladestrålerne ligner lyse stjerner. Takket være deres strålende glans bliver rummet fyldt med en luksuriøs og festlig atmosfære.

Stretchloft i gangen - foto

Ønsker du at se endnu mere kreative ideer, der vil bidrage til at gøre et almindeligt strækloft i gangen et ægte kunstværk? I dette tilfælde vil du helt sikkert være interesseret i vores samling af fotos. Udvalget præsenterer muligheder, der passer til små gange i små lejligheder samt for rummelige værelser. Vælg et design til din smag, og lad det indre af dine drømme blive til virkelighed!

Loft i gangen - 70 billedeksempler, hvor design er bedre at vælge

Ved planlægning af reparationer er det værd at huske om gangen, ofte et af de mindste værelser i lejligheden.

Meget ofte opstår problemet: Hvor bedst kan du afslutte strømmen i gangen?

Svar på dette spørgsmål er det vigtigt at huske designens rolle: det er i stand til at skjule åbenlyse fejl og give hallway stil og appel.

Ved lave lofter er det bedst at bruge materialer af lyssignaler, som er ideelt til de samme lysvægge og mørkere gulv.

Denne teknik hjælper med at øge loftets højde lidt. I det tilfælde, hvor loftet er tvert imod højere, og jeg gerne vil gøre det visuelt lavere, er det værd at ty til de mørke farver i loftet i gangen - de vil gøre rummet lavere og mere harmonisk.

Denne farveversion af loftet passer harmonisk ind i den smalle gang.

Du kan tænke på brugen af ​​materialer med et billede, men i dette tilfælde er det vigtigt at vælge den rigtige for de generelle indretnings- og rumparametre.

Mulighed for at afslutte loftet i gangen.

Til dato er der forskellige muligheder for at afslutte loftet i gangen, hvilket kan ses i de præsenterede fotos.

Brug hvidvask

Denne metode er anerkendt som den mest økonomiske og mindst besværlige. Før du blæser loftet, er det vigtigt at gips overfladen for at rette op på eventuelle uregelmæssigheder.

Nogle mener, at brugen af ​​gips er en modtagelse af tidligere år, men i tilfælde af et begrænset budget bliver det den mest bekvemme løsning.

Brug af loftmaling

Dette er en anden enkel måde at give loftet et unikt design.

Sørg for at omhyggeligt behandle loftet før maling: kitt og gips, da malingen er i stand til at fremhæve alle defekter af overfladen, på hvilken den påføres.

Derfor er det værd at sikre på forhånd, at overfladen er så flad og glat som muligt.

Malte rulle maling

Brugen af ​​dekorative gips bliver stadig mere populær i dagens byggebranchen.

Loftet skal være forudindstillet, men kvaliteten af ​​den overflade, som det dekorative gips skal påføres, betyder ikke noget meget. Den relief, der er skabt af dekorative gips, glatter ud alle uregelmæssigheder og ruhed.

Det er til brugervenlighed og minimalt forberedende arbejde, at så mange mennesker kan lide denne type finish.

Pasta loftet tapet

Denne type loftindretning kan dramatisk ændre rummet. Den økonomiske komponent afhænger af kvaliteten og prisen på det valgte materiale.

Loftfliser

En temmelig almindelig variant af loftet i stuen.

Overfladen kræver ingen speciel forberedelse, og det materiale, hvorfra flisen er lavet, giver dig mulighed for hurtigt at løse det på loftets overflade.

Denne type loftindretning er ideel i en lille hall.

Stræklofter i gangen

Denne type loft kan ændre rummet dramatisk.

Det er dog ret svært at selvstændigt udføre en sådan finish uden visse færdigheder. Derfor skal hele proceduren overlades til herrerne.

Materialet, hvorfra strækloftet senere er opnået, er et lærred af elastisk polyvinylchlorid, som skal fastgøres i en vis afstand fra lofterne mellem rummets vægge.

Først og fremmest er specielle klemmer fastgjort. Derefter skal du uden brug af værktøj (f.eks. Plastikspatel) bringe alle kanterne af nettet ind i hullerne i alle låse.

Dernæst skal stoffet opvarmes til en høj temperatur ved hjælp af en bygning hårtørrer eller varmepistol. Loftet er klar!

I dag kan designen af ​​strækloftet i gangen være både blank og mat. Strækloft ser meget stilfuldt ud og smukt. Den eneste ulempe er ganske høj pris.

Gipsplanklofter i gangen

Lofter lavet af gipsplader kaldes også ofte suspenderet. Faktisk repræsenterer de en separat struktur, som er fastgjort i loftet ved hjælp af specielle fastgørelser.

Efter installation af et sådant loft skal overfladen behandles med kitt og malede.

Hvis det materiale, der anvendes til det hængende loft, er plastik, vil det ikke kræve yderligere efterbehandling i fremtiden.

Den bedste loft stil i gangen

Det er ingen hemmelighed, at reparation af loftet i korridoren betragtes som en af ​​de sværeste opgaver. Årsagen er enkel - deres ensartethed og højde er ofte langt fra ideelle. Så når det kommer til færdigbehandling og valg af materialer, skal du spørge dig selv: hvordan man forkæler de ufuldkomne lofter i gangen og giver et godt indtryk på gæsterne?

Generelle principper for udvælgelse af materialer

Markedet for moderne materialer er så rig og varieret, at spørgsmålet om hvordan man laver et loft i korridoren ikke længere er så akut som for 10-15 år siden. Alle muligheder for indretning af loftoverfladen kan opdeles i to typer:

 • installation af materialer på bunden (hoved) loftet;
 • fastgørelsesanordninger til allerede monterede strukturer.

Den første type kan tilskrives hvidvaskning og maling samt klæbende tapet. Selv med fremkomsten af ​​moderne materialer mister disse klassiske overflader ikke deres popularitet. Også loftsfliser og dekorative gips er monteret på loftet. Før installationen skal bundoverfladen forbehandles. Forrige finish er fjernet, loftet er primet.

Til den anden gruppe klassificerer vi plastpaneler som en praktisk og billig type finish. Gipsplader og stræklofter samt multi-level strukturer konkurrerer med dem. Alle foreslår at reducere højden med et par centimeter, men kræver ikke særlig overfladebehandling.

Hvert af ovenstående materialer, vi overvejer i detaljer. Dette giver dig mulighed for at sammenligne dine forventninger med rigtige resultater, hjælpe dig med at træffe den endelige beslutning.

renvaske

Når loftet er helt fladt, og ingen stiller særlige krav til det, bliver hvidvaskning et rigtig godt valg. Hun har to vægtige fordele: lave omkostninger og lette udførelse. Sandt nok lader kvaliteten meget tilbage at ønske. Bare et hvidt loft i moderne lejligheder bliver mindre almindeligt.

maleri

Sammenlignet med hvidvaskning ser mere præsentabel ud. Hvis du søger godt, kan du finde en interessant skygge, finde den rigtige tekstur. Endnu en gang ser malingen kun godt ud på det forudjusterede loft.

Dekorative gips

Godt valg til en korridor med en flad overflade. Mange vælger dekorative gips, fordi du kan lave en original tegning uden alvorlige økonomiske omkostninger.

Baggrunde på loftet i korridoren kan limes på egen hånd - og dette er det første plus. En række mønstre, begrænset kun af forbrugernes fantasi - den anden fordel. Forresten, hvis belægningen er af høj kvalitet, vil den se så godt ud som dyre typer af loft trim. Husk at for at opnå det ønskede resultat skal flyet justeres.

PVC fliser

Hver af os hørte sætningen "billig og vred". Så det er mest passende for en korridor, hvor loftet er lavet af PVC fliser. Du vil ordentligt passe på materialet - og du kan glemme den næste reparation i mange år.

gips gipsplader

Materialet, der sætter på alle bladene alle de tidligere metoder til efterbehandling. Hvordan laver loftet i gangen smukke, pålidelige og samtidig usædvanlige? Korrekt brug GCR. Fordelen er, at du kan installere spektakulære spotlights i loftet på gipsvæggen.

Og hvis du selv gør installationen (forresten er det inden for hver enkelt ejer), kan du betydeligt spare omkostninger.

Aluminiumskonstruktion

Aluminium paneler er ikke bedre og ikke værre end gipsvæg, de er bare forskellige. De er stilfulde og praktiske. Forresten, her har du mulighed for at installere spot spotlights. Aluminium er godt, fordi det ikke slipper vand og er modstandsdygtigt over for høje temperaturer.

Rack trækonstruktion

Selv i en smal korridor skaber træplader en varm og hjemlig atmosfære. En stor rolle er spillet af materialets kvalitet. Du kan få både enkle og unremarkable og dyre, luksuriøse overflade. Ved installation af belysning vil der heller ikke være problemer.

Spændingsdug

Vi erklærer med stor tillid, at dette loftsloft i år er den mest populære, attraktive og praktiske mulighed for at afslutte lofterne i korridoren. Det er endnu ikke opfundet bedre - undtagen multi-level strukturer med en kombination af gipsvæg og strækloft.

Faktisk er dette materiale kendetegnet ved holdbarhed og simpelthen et stort udvalg af teksturer og farver. Hvis du vender dig til fagfolk, udføres installationen ganske hurtigt og relativt billigt. Installation kan ske med egne hænder, men det vil tage meget tid.

Design regler - alle bør vide

Uanset hvad du vælger, skal du ikke glemme de enkle designteknikker, der påvirker den samlede opfattelse af loftet. For eksempel anbefales det i smalle korridorer at installere et blankt strækloft. Sammen med velorganiseret belysning udvider den markant loftet markant.

Et loft, der er for lavt, anbefales at blive dekoreret i lyse farver. Væggene er malet i mørke farver på kontrastprincippet.

Hvis lofterne i rummet er meget høje, og du vil visuelt undertrykke dem, er overfladen malet i mørke farver.

I en stor gang er det bedre at give fortrinsret til flere niveauer. De vil skabe en tredimensionel tegning, og de ser interessant ud. Den sande klassiker er mat finish med et par lyse pletter. Det ser ud til at være dyrt og elegant. Et mørkt, skinnende loft giver rummet en fantastisk, mystisk atmosfære.

Husk at folk er mødt af tøj og lejligheden - alt efter situationen i gangen. Derfor er det så vigtigt at tænke over alle detaljer, der starter fra interiøret og slutter med loftet. Du kan se de mest succesfulde loftindstillinger i korridoren i vores galleri.

Stræklofter i gangen: Billeder af de bedste eksempler

At lave loftet i gangen er ikke den nemmeste opgave. Fra dette rum begynder bekendtskab med dit hjem, så det er med sin hjælp, at du kan skabe det mest favorable indtryk og den hyggelige atmosfære.

Vi har forberedt for dig en hel samling eksempler på udformningen af ​​stræklofter i korridoren, de billeder, som du vil se næste gang.

Deres valg afhænger af forskellige parametre: stilistisk design, overfladeareal, layout, væghøjde, tilstedeværelse af naturlige og typer kunstig belysning mv.

Hvilket strækloft passer bedst til gangen

Taler om hvilket stretch stof der er bedre at vælge - stof eller PVC, det er umuligt at skelne specifikke mønstre. Faktisk er der i dette rum ingen betingelser, der kan skade webens tilstand eller føre til for tidlig skade.

Men i betragtning af valget fra et mere praktisk synspunkt kan det konkluderes, at PVC belægning i dette tilfælde er den bedste løsning. Dette skyldes, at dette værelse ligger tæt på indgangsdøren, hvilket betyder, at støv og anden mekanisk forurening fra gaden er uundgåelig.

Stof klud på grund af den "vejrtrækning" porøse struktur kan absorbere dem. Mens det er meget lettere at fjerne dem fra filmoverfladen ved hjælp af en fugtig klud eller en let sæbeopløsning.

Det er også værd at bemærke, at filmovertræk kan omsmudses op til 4-5 gange. Akrylmaling anvendes til disse formål, som perfekt dækker den tidligere indretning.
De giver dig mulighed for hurtigt at opdatere indretningen, uden store materielle investeringer og behovet for at udføre omfattende reparationsarbejde.

Men hvis funktionaliteten ikke er i første omgang for dig, skal du under ingen omstændigheder begrænse dine ønsker. Desuden ser en sådan belægning meget mere ædle og mere raffineret ud.

Derudover er det tekstilversionen, der er egnet til at dekorere et særligt stort rum. Sådanne belægninger er op til 5 meter brede, hvilket muliggør brugen af ​​sømløs stof af høj kvalitet.

Glem ikke den materielle side af problemet. PVC-belægninger er mere overkommelige, fordi de til deres fremstilling bruger syntetiske materialer.

Mens stofbaner er skabt ved hjælp af naturlige fibre, som er berømte for deres sikkerhed for helbred og allergivenlige egenskaber. Derfor er deres pris højere.

Sådan arrangeres loftet i en lille og smal gang

For visuelt at udvide rummet er at give præference for glatte belægninger.

De afspejler lyset fra lamperne og fylder rummet med lysstyrke og friskhed.

Derudover er det bedre at undgå mørke og for mange farver. Det er bedre at vælge lys nuancer: lyseblå, vanilje, abrikos, mælkeagtig, lime eller klassisk hvid.

De skjuler ikke følelsen af ​​lydstyrken, men tværtimod tilføjer lys og luftighed til interiøret.

Med samme formål kan du anvende billedet af den endeløse himmel eller vandoverflade. De er slående i deres dybde og organiske. Giv mulighed for at flygte fra lejligheden på naturen med sine behagelige toner og naturlighed.

Som en subtil designløsning kan kun være et lille element, der gør interiøret særligt og ikke som alle andre.

Dette kan være en yndefuld ramme omkring hovedlampen, en lille abstrakt sammensætning placeret i et af hjørnerne af rummet eller silhuetten af ​​en genstand lavet i en enkelt farve - valget er dit.

Til en stor hall

I en stor korridor er restriktioner på valg af indretning meget mindre. Det er i dette rum, at du kan eksperimentere og skabe det mest uventede humør.

For eksempel kan man i et så stort rum bruge mættet blåt, smaragd, chokolade, kaffe og vinfarver. Selv om rummet på grund af dem ser lidt mindre ud, vil det gavne hende, mætte hende med varme og komfort.

Til konstruktion af et strækloft til et sådant rum kan du også hente tredimensionale billeder med effekten af ​​3D eller store mønstre. Det kan være blomsterprinter, tegning i form af et landskab eller et dyr - det hele afhænger af den overordnede stil af interiøret.

Store striber - en anden fantastisk løsning, der ser fantastisk ud i indretningen i stil med "Provence" eller Barok. Det kan være to eller tre ædle nuancer, adskilt af forgyldte vener eller tynde kontrastlinjer.

Det er her, at du trygt kan anvende billeder med vandfald og geometriske figurer, rumgenstande og endda insekter, og de vil se ganske smukke og imponerende på grund af dens størrelse og præcise tegning.

Du kan realisere dine ideer, gøre din hallway til en rigtig oase midt i standard og typisk interiør.

Enkeltniveau og flere niveauer i korridoren

Enkeltniveau lofter er en win-win traditionel mulighed. Det vil altid se relevant og stilfuldt, uanset stilistisk beslutning i dit interiør.

Selvfølgelig bør dette design være en del af en lille hall. Det bør ikke være rodet med store detaljer: lethed og lethed - dette er hovedideen, når man vælger dette element af indretning.

Find flere niveauer lofter er meget vanskeligere. Når alt kommer til alt kan de betydeligt ændre visningen af ​​rummet, ændre dens form og glatte ud skarpe overgange og linjer.

Blandt de vigtigste muligheder for sådanne designs er værd at bemærke grafikken, i form af en bue eller afrundet. Hver af dem har sine egne egenskaber, der gør dem skiller sig ud fra resten.

Nå, den mest risikable, men lyse form for design bliver spændingsdækningen jævnt "flydende" på væggene. På grund af denne effekt bliver dette ved første øjekast uklart værelse til et orientalt telt med sine bløde linjer og en sådan tankevækkende uforsigtighed.

Glans eller mat - hvad skal jeg vælge for korridoren?

Glatte eller spejlflader er ideelle til små rum. De giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet og gøre pladsen fri og rummelig.

For at forværre denne effekt kan korridorens vægge også være dekoreret med spejle: forlænget lodret eller endog i fuld vækst. De kan være placeret på væggene eller tjene som døre i de indbyggede skabe, hvilket skaber en enkelt sammensætning og refraktionslys efter behov.

Uigennemsigtige lofter er en mulighed for store værelser med højt til loftet. De ser upåklageligt i indretningen i et klassisk design, såvel som i stilarter som art deco og loft.

Alt forfining af en sådan belægning kan yderligere understreges ved at anvende yndefulde lamper med snoet elementer eller en luksuriøs tekstilskygge.
Glem ikke om satinlinned. De vælges oftest som et alternativ til matte lofter.

De har en interessant finkornet tekstur, der ligner bomuldsstof. Samtidig er de ikke berøvet lysglans, som igen fylder billedet med en behagelig silkeagtig tekstur.

Perfekt belysning til gangen

Entréhallen skal altid forblive lys, så du kan se på dig selv i spejlet inden du går udenfor. Derfor bør du passe ikke kun taklygterne, men også væglampen eller en lille gulvlampe.

De grundlæggende tips til valg af belysning til strækbelægninger forbliver uændrede:

 • det er nødvendigt at undgå for voluminøse lamper, tæt på afstand til lærredets overflade;
 • Spotlight anses for at være den bedste mulighed for belysning, de kan dekoreres i metalrammer og er placeret direkte i spalterne i spændedækslet;
 • i stedet for glødelamper er det bedre at vælge energibesparende lamper;
 • Men hvis det er umuligt af en eller anden grund at hente en lampe med specielle reflektorer, må vi ikke glemme, at stræklofterne ikke kan lide temperaturdråber, og de skal være omhyggeligt beskyttet mod dette.

Belysning er bedre at have omkring omkredsen af ​​rummet. Så lyset fra dem vil være ensartet og vil ikke fordreje ideen om interiøret.

Derudover skal du tænke på lampens placering i tilfælde af belysning af mønsteret på loftet, især volumenet. Du skal bevare denne effekt, så alle dele af billedet skal tændes i samme grad.

De vigtigste anbefalinger om udvælgelse af farve løsninger til korridoren

I korridoren kan du legemliggøre mange usædvanlige ideer. Og dette bidrager til den overflod af farver, der kan bruges i konstruktionen af ​​spændingsbelægningen.

Blandt de mest almindelige muligheder bør nævnes monokromatiske lofter af lys og pastell nuancer: lavendel, beige, citron, cornflower blå, pink, laks. De er perfekt kombineret med alle nuancer og teksturer, hvilket reducerer risikoen for overbelastning af rummet og overmætning med stærke accenter.

Juicy neonlofter - dette er den nuværende tendens i de sidste par årstider. Designere bruger sådanne belægninger i stil med popkunst og boho, hvilket skaber komplekse sammensætninger af flere så farverige nuancer.

Mørke lofter - grå, blomme, sennep, sort, malakit - disse er virkelig sjældne nuancer, der kan findes i de fleste interiører. Mange mennesker er bange for at bruge dem til dekoration, fordi de ikke vil have rummet til at se for strenge og dyster.

For at undgå dette vil det tillade lyse belysninger, som kan suppleres ved at anvende LED-baggrundsbelysning. Desuden bør det mørke loftsstof ikke kombineres med faste møbler. Et vægdesign skal være let og diskret.

Rød lærred - en anden løsning, der fuldstændig vender ideen om loftets design. Overfladen af ​​nuancer af denne farve, fra skarlagen til mørk kirsebær, gør det muligt at blive en del af interiøret i enhver stil.

Du kan også udnytte en sådan effekt som "nedbrydning". Det består i en glat overgang fra en skygge til en anden.

For at implementere det kan du bruge alle de toner, der allerede findes i interiøret - møbler, tilbehør, gardiner, lys, væg og gulvindretning. Og du kan hente helt uventede nuancer, der bliver en uforudsigelig accent.

Degrade ser upåklageligt i både klassisk og moderne interiør. Især spiser hele resten af ​​korridorens design ikke meget glossy og fængende.
Stretch loft til gangen - dette er en perfekt løsning, der vil ændre din interiør betydeligt.

Som du allerede har set, kan den være af enhver farve, den kan dekoreres med forskellige mønstre og mønstre. Så intet kan forhindre dig i at realisere dine mest modige og ekstraordinære fantasier.

Loft i gangen - 100 billeder hvordan man arrangerer loftet og kombinerer det i interiøret

Ved at starte den efterlængte reparation i dit hjem, kan du ikke kaste udgangssalen ud af udsigten, og derfor er det logisk, at spørgsmålet om, hvordan man skal trimme loftet i gangen, bliver relevant over tid.

Siden et meget lille område af rummets hallway er det meget nemmere at mestre alle teknologier til efterbehandling, og desuden hurtigere. Desuden er der i sådanne forhold et øje resultat.

Loftfinish

design

Ofte går designen af ​​loftet i gangen ind i baggrunden. Dette er forgæves, fordi det er kendt, at du ved hjælp af moderne designteknikker kan skjule de mange fejl og uregelmæssigheder i loftet.

For eksempel:

 • Hvis loftet er lavt, er det bedre at gøre det lys for at visuelt løfte lofterne.
 • Hvis et højt loft er det bedre at udføre i mørke farver for at give komfort og harmoni til rummet.
 • Når man vælger en passende metode til afslutning af loftets overflade, idet man har gjort alt som planlagt, er det muligt med det meget rum i rummet at ændre visualiseringen mærkbart.

Inden dekoration af loftoverfladen er det værd at tænke på, hvordan man oversætter designerens planlagte beslutning til virkelighed, fordi rummet kan omdannes radikalt.

Afslutningsmetoder

Gennemføre reparationen af ​​loftet i gangen, er det nødvendigt at bestemme metoderne til dets efterbehandling, som nu er på toppen af ​​populariteten:

Ceiling whitewashing - denne metode til at afslutte den mest enkle, en af ​​de mest budgetmæssige. Før der laves en hvidvask, skal loftet pudses, for så snart det er muligt at skjule gulvets uregelmæssigheder. Den gammeldags metode til efterbehandling, men hvis minimumsbudgettet er løsningen meget acceptabel.

Maleri loftet - en enkel metode, og giver dig mulighed for at skabe et fremragende design af hallens gang. Forberedelse udføres til gennemførelse af metoden - loftet for maling er omhyggeligt gipset. Hvorfor? Malingen lægger vægt på mangler og defekter, og derfor er alle uregelmæssigheder gemt før malingen.

Loftet klistret over med vægpapir er en dyr metode, men det er også økonomisk samtidig. Afhænger af tapetet, der skal bruges. Ved at vælge den rigtige tapet kan du mærkbart ændre hallenes konfiguration.

Loftsplader - en fælles mulighed. Ved hjælp af fliser kan du afslutte loftet uden først at forberede det. Hvis du har brug for at skabe et loft på kortest mulig tid, så er flise ideel.

Det hængende loft i gangen har brug for nogle installationsfærdigheder, men det er med dette loft, at du nemt kan omdanne rummet.

Installation af et loft

Ønsker at opnå en eksklusiv, ved hjælp af et strækloft i gangen, kan overfladen få nogen farve og design. Denne metode er en af ​​de mest effektive. Det er klart, at det ikke er nemt at gøre sådan dækning selv, så du kan ikke gøre det uden hjælp fra fagfolk.

Loftspejle - den oprindelige løsning. Ofte kan et sådant loft overholdes i underholdningsinstitutionerne.

Vi konkluderer, at der er mange metoder til at afslutte loftet. Det er ligegyldigt hvilket loft der vælges, hvis det er lavet i kvalitet, så bliver loftet spektakulært.

Ideelt loft personligt?

Før du begynder at afslutte loftet, er det værd at forberede det.

 • Fjernet lysekrone og andre armaturer. Ledninger skal isoleres.
 • Afmontering af loftsplinten.
 • Før den konkrete hvidvask er afskallet.
 • Belægningen er primet.
 • Loftet er pudset med særlige blandinger.
 • Lad være med at lave det perfekte lag, uden at være fyrtårne.
 • Efter at gipset tørrer, er justeringen fuldført med en regelmæssig kit.

Det er vigtigt at huske, at hævede lofter og strækker sig selv har minimal krav til overfladebehandling. Hvis du planlægger at klæbe tapetet, maler i en bestemt farve på loftet i gangen, så er alt forsigtigt spatel.

Strekak

Du tror stadig, hvilket loft der skal laves i gangen. Stretchbelægning - PVC lærred, der blot strækker sig mellem væggene i en lille afstand fra det forudinstallerede loft.

 • Fastgørelseselementerne er fastgjort.
 • Kanvasets kanter indføres skiftevis i spændene på klemmerne.
 • Ved hjælp af en bygnings hårtørrer opvarmes lærredet og gradvist strækkes.

Foto af loftet i gangen ser utroligt smukt ud, men denne sort har en ulempe - dens værdi.

Typer af loftafslutninger i gangen

Korridoren er det første rum, der "møder" os og, så der ikke er noget ønske om at forlade det hurtigt og gå til andre værelser, vil jeg designe det på en original og smagfuld måde. Og hvis du tilføjer små dimensioner og layout med hjørner, så betyder alt rigtigt: væggene, gulvet, møblerne og loftet i gangen.

I private huse, hvor størrelsen og højden af ​​rummet mere, vil det ikke være svært at gøre korridoren til en interessant og mindeværdig gæster. Nå, ejerne af småboliger af sovjetiske bygninger, hvor lofthøjden er højst 2,4 m, vil være svært at diversificere og øge det smalle rum uden vinduer. De særlige træk ved afslutningen af ​​sidstnævnte mulighed omfatter også det faktum, at under opførelsen af ​​en lejlighedsbygning mindes der mindst opmærksomheden til loftet i korridoren, og det har ofte mange fejl, der skal skjules. Forresten, lad os tilføje, at ved beregning af budgettet til reparation i en lejlighed eller et hus, skal du huske om gangen, da det er den sidste finish i det, og du ønsker ikke, at korridorens design skal lide af mangel på midler.

Mulighed for at afslutte loftet i korridoren

Det er muligt at udvide og løfte et smalt, langt rum ved korrekt at kombinere farver og toner, anvende moderne materialer og kombinere forskellige teksturer. Den generelle regel for lave lofter vil være: mørke vægge - lys top, for højt stablede strukturer, til mørke rum - brug af spejl materialer. Disse og andre nuancer bør overvejes, sammen med deres egne præferencer og materielle evner.

Der er mange metoder til loftbeklædning. Her er de mest almindelige:

 • renvaske;
 • maleri;
 • dekorative gips behandling;
 • stikker tapet;
 • Pasta med polystyrenplader eller PVC;
 • efterbehandling paneler;
 • installation af et loft
 • installation af strækloft
 • kombineret mulighed (gipsplader + spændingsstof, gipsplader + dekorative gips).

Funktioner af hver type

Overvej hver visning separat fra simpel til kompleks. For eksempel var for 30 år siden en kitt med hvidvaskning og maling en almindelig metode til at afslutte loftet, så blev spredningen af ​​vægpapir og polystyrenfliser almindeligt, og traditionelle metoder forblev.

renvaske

Denne metode til belægning af loftet med en opløsning af kalk eller kridt er den billigste, omend noget besværlig. Lime har fremragende antiseptiske egenskaber, denne belægning udgør ikke en form og er absolut harmløs. Men det er umuligt at fjerne forurening fra den hvidkalkede top; Med fremkomsten af ​​nye byggematerialer bliver hvidvaskning gradvist en ting fra fortiden.

Den største ulempe ved hvidvaskning er et kedeligt udseende og arbejdskrævende arbejde. Når alt kommer til alt for at gøre toppen, skal du forberede den: Fjern revner, uregelmæssigheder, gips, kitt. Og resultatet vil stadig ikke være det samme.

maleri

Dette er den samme whitewash, men med brug af moderne farvestoffer, der har forskellige egenskaber, takket være kemiske tilsætningsstoffer. De nuværende blandinger er modstandsdygtige over for slid og fugt, har ingen kemisk lugt, må ikke vokse mugne, "ånde". Inde i huset bruges vandbaserede maling, der ikke skader sundhed, tørrer hurtigt, vaskes med vand og giver en ensartet malet smuk overflade.

Det forberedende arbejde før maleri er det samme som i det første tilfælde, men resultatet er langt mere smukt og holdbart.

Pasta PVC plader eller polystyren

Den første mulighed er også den billigste, da skumplader er billige, installeres på limen, simpelthen og hurtigt og giver en velplejet hvid overflade. En anden ting er, at et sådant loft ikke vil være dyrt og stilfuldt, og korridoren vil have et gammeldags udseende.

Polystyrenplader er mere tætte, de kan være af forskellige farver og holde sig selv på en ikke-puttede base. Det vigtigste er, at der ikke bør være store dråber og bump. Fliser med spejlfilm - dette er en billig udgave af et spejlloft, så du kan øge rummet rentabelt, gøre det meget lettere.

tapetsering

En sådan udsmykning af rummet er kendt siden oldtiden, kun når væggene blev draperet med dyre stoffer som linned, fløjl, silke. Brug nu tapetet er ikke så elegant, men ikke almindeligt papir, som i sovjetiske tider.

Moderne tapet er præget af høj densitet og tekstur. Konventionelt kan de opdeles i:

 • papirbaseret tapet;
 • ikke-vævet tapet;
 • på vinyl basis

Der er også tekstil (stof) tapet, som ser meget rig, dyrt, men meget upraktisk, fordi de ikke kan vaskes og rengøres.

Dekorative gips

En sådan finish vil heller ikke være meget dyr (hvis du bruger en billig blanding). Det kræver også udjævning af overfladen. Desuden, hvis dråberne i loftpladerne overstiger 15 mm, så er den sædvanlige kitt uundværlig, først skal du dække hele flyet med startgips og derefter dekorativt.

Dekorative gipsblandinger er på cement, gips og kalksten. Smuk tekstureret overflade leveres af naturlige fyldstoffer, såsom kvarts, marmor, granit, polymerchips osv. Med dette materiale kan du legemliggøre alle designer fantasier. For eksempel ligner et loft i en smal korridor, dekoreret med gips af typen "barkbille" den granulerede overflade af en træbark spist af biller, den granulerede overflade behandlet med "væske tapet" kan være af forskellige farver og nuancer samtidig uden synlige dråber. Ved hjælp af strukturel gips kan du oprette volumetrisk stuck på loftet, hvis højden på rummet tillader det. Den ønskede tekstur opnås ved hjælp af en figur spatel, stencil, frimærke, svamp, rivekniv, kniv, klud, papir eller enhver struktureret genstand.

efterbehandling paneler

Plastpaneler var på toppen af ​​popularitet for ti år siden. Nu er de ofte forbundet med et kontor eller et badeværelse, men i nogle tilfælde med en dygtig kombination eller, hvis du vælger den relevante farve og retning af lamellerne, kan du skabe et interessant design i gangen.

For eksempel kan du bruge plastik i kombination med træ eller med et spejlfyld mellem lamellerne. Lattens retning spiller også en rolle, så en smal passage kan udvides ved at installere paneler over korridoren eller diagonalt. Plastpaneler installeres enten på suspensioner eller umiddelbart på bunden ved hjælp af skruer eller "flydende" negle. At passe på et sådant loft er meget simpelt.

Stretch loft i gangen

Dette er en dyr måde at afslutte på værelset. Det er en ophængt struktur lavet af tæt strakt stof på et stof eller en PVC-base. Stoflofter er uigennemsigtige, miljøvenlige og koster mere end film.

Duken på en PVC-base har et spejlglans, kommer i alle slags farver og nuancer, men installeres på en særlig måde (ved hjælp af en varm luftstrøm) og udsender en kemisk lugt under installationen. Men sådanne lofter gør det muligt at lave flere niveauer af forskellige former. I spændingen, såvel som i gipsloftet, bygget i punkt- og båndarmaturer, hvilket giver loftet en højde og et moderne udseende.

Nedhængt loft

Denne suspenderede struktur er forskellig fra spændingsmaterialet og installationen. Installering af et sådant loft er lidt dyrere og længere, da du skal bygge en ophængsramme, som trimmen er monteret på. Det nedhængte loft kan bestå af metal- og træplader, men oftere plader af gipsvæg.

Fordelene ved dette materiale er miljøvenlighed, lave omkostninger, hurtighed og nem installation, perfekt fladt plan. Gipsvæg på bøjler gemmer også al kommunikation, gør det muligt at bygge et loft på flere plan i varierende grad af kompleksitet. Installerede plader anbringes og males i en hvilken som helst ønsket farve.

Kombineret loft

Denne mulighed vil være den mest moderne og dyre. Perfekt kombineret spændingsstof og gipsvæg i loftet på flere niveauer. I dette tilfælde er hovedplanet fremstillet af det samme materiale, og indsatsen fra en anden, for eksempel fra en PVC-film. Denne type top, kombineret med skjult eller spotlight, ser godt ud, øger visuelt rummet og giver ejerne en god smag.

Nu ved du, at der er mange muligheder for at dekorere loftet i gangen, og hvis du kombinerer materialer og installationsmetoder, så endnu mere. Det vigtigste er at vælge finish i overensstemmelse med korridorens overordnede design med karakteristika for lokationen af ​​lokalet (f.eks. I nærheden af ​​badeværelset eller køkkenet, hvor der er mere fugt), tage også hensyn til loftets tilstand, omkostningerne ved materialer og personlige præferencer.

Loft i gangen - hvordan man laver? 60 billeder af de bedste design ideer!

Ikke alle lejligheder og boliger i vores land kan prale med højt til loftet.

Modetrends holder dog ikke altid opmærksom på statistikken, og derfor kan smukke billeder fra siderne på World Wide Web inspirere dig til at foretage positive ændringer i dit hjem, specielt hvad angår loftet i gangen.

Massive og ukorrekt udvalgte elementer til konstruktion af loftet kan have en meget dårlig effekt på det samlede billede af et bestemt rum osv., Så spørgsmålet bør næres.

Fejl i konstruktionen af ​​loftet i hans gang

Det er værd at bemærke, at en hel del mennesker er aktivt inspireret af smukke loftsbilleder i gangen fra internettet og helt glemmer, at ikke alle ideer fra internettet kan passe i dit særlige tilfælde, specielt dine stuenparametre, og derfor bør dette spørgsmål overvejes med maksimalt ansvar og alvorlighed.

Sandsynligvis havde alle borgerne spørgsmålet om, hvordan man arrangerede en gang, da de gennemførte reparationer i huset. Da der er nogle ulemper, især et lille område af rummet. Den mest bekvemme måde er et ophængt loft i gangen, hvilket skaber komfort og maksimal bekvemmelighed.

Funktioner af loftet i gangen

I de fleste tilfælde glemmer borgerne, når man afslutter værelserne, betydningen af ​​loftets design i gangen. Det er trods alt det design, der hjælper med at skjule de mange fejl i selve gangen.

Det kan let bemærkes, at der er flere ideelle metoder til at dekorere loftet i gangen:

 • Den første er tilfældet, når der er et lavt loft, i sådanne rum er det bedre at bruge lyse farver.
 • Den anden er selvfølgelig den maksimale højde af loftet, og nogle gange endda en enorm højde, som kun giver gangen uforholdsmæssighed og unaturlighed.

Derfor er den bedste mulighed et falsk loft, i gangen lavet i mørke farver, som i dette tilfælde bliver værelset hyggeligt og visuelt æstetisk.

Valg af et hængslet loft til gangen

Det er værd at bemærke, at hver teknik har sine egne karakteristika, og med korrekt implementering ændrer selv visningen af ​​dette rum dramatisk.

Derfor er det meget vigtigt nøjagtigt det valgte mønster og vinklen ved at lægge loftet.

Da loftet i en lille hallway kan afsluttes på kort tid og samtidig få et glimrende resultat, men det er værd at tage dette problem meget alvorligt og ansvarligt.

Til tider, for at opnå et glimrende resultat, bruger mange af erfarne specialister, der er eksperter i denne sag, og i alle tilfælde er kunden tilfreds, når man får resultatet.

Finesser, når du laver et loft i gangen

Det er værd at bemærke, at det er meget vigtigt at tage højde for alle de nuancer og finesser, der blev nævnt i denne artikel ovenfor, især fordi loftet i din gang ikke blot er stilfuldt, men også svarer til alle de nyeste modetrends.

Men også parametrene i hallens hallway, hvilket er meget vigtigt, når man vælger tekstur af dette element, dets størrelse og omfang samt antallet og omfanget af det tilbehør, der vil blive anvendt aktivt under det relevante arbejde.

Modetrends, såvel som lyse og meget succesfulde eksempler på fotokort holder dog ikke altid opmærksom på statistikken og derfor smukke billeder fra siderne.

Vi anbefaler også:

Det verdensomspændende netværk kan inspirere dig til at foretage positive ændringer i dit hjem, især hvad angår loftet i gangen.

Hvilket loft gør i gangen?

Udformningen af ​​en korridor i en lejlighed eller et hus kan ikke begrænses til valg af generel stil, køb af møbler og udsmykning af vægge og gulve. Det er vigtigt at forstå loftet korrekt, så dets udseende helt tilfredsstiller dig, skaber ikke følelsen af ​​dissonans. For at gøre dette skal du følge visse regler, som vil blive diskuteret.

Typer og former

 • Multilevel. Et sådant loft i korridorerne af boliger og lejligheder anvendes sjældent. Dette design viser sine æstetiske fordele over et stort område. Oftest bruges den i andre værelser. Således adskiller et loft på to niveauer sig fra en tre-niveau og mere sofistikerede muligheder kun i antallet af oprettede lag. Jo flere af dem, jo ​​stærkere skal være de støttende strukturer på de oprindelige niveauer.

En meget præcis markering viser sig at være et obligatorisk krav, men denne ulempe betaler sig ved muligheden for at dække kommunikationer, ændre den synlige geometri i rummet eller ved hjælp af en unik belysningsplan.

 • Soaring. Virkningen af ​​det høje loft er opnået ved brug af LED-baggrundsbelysning. Du kan selv oprette det.
 • Figurerede lofter, som multi-level muligheder, er dannet af gipsvæg. Det er ret nemt at lave dem, men den resulterende konstruktion bliver tung og kan ikke skilles ad. Hvis det gamle hvidvaskemiddel ikke slibes, kan du lave sådanne mønstre og direkte oven på det.

Afslutningsmuligheder: fordele og ulemper

For at afslutte loftet kan du bruge forskellige materialer med deres egne egenskaber, fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

maleri

Maling af lofterne er tilladt vandbaseret eller vanddispersionsmaling, men der er andre muligheder. Så akrylkompositioner med latex lukker revnerne og giver dig mulighed for at vaske den malede overflade. Hvis der er bekymring over lejligheden i lejligheden, skal du anvende silikatmaling, der tydeligt tåler stærk fugtighed.

Det er muligt at bruge som en støtte både en trin-stige og et bord. I det første tilfælde er støtten mindre og sikrere og lettere at omarrangere, og i det andet - ingen grund til at tænke over, hvor man skal lægge banken, og færre gange nødt til at slæbe til at flytte til et andet sted. Beslutningen er din! Uanset det skal du være sikker på at bære en hovedbeklædning, og ideelt tag fat i sikkerhedsbriller.

Lavt loft er bedre at arrangere i lyse farver; at have malet vægge mere mørkt, vil du visuelt udvide rummet. Hvis rummet er højt nok, ville det være mere hensigtsmæssigt at bruge mørkere nuancer.

Tilsætning af loftet med egne hænder er ikke en dårlig ide, for på den måde kan du både spare penge og skabe et elegant udseende ved at investere et ekstra beløb. Professionals hævder, at den øverste del af korridoren er bedst kompatibel med glas tapet samt lærred på non-woven eller vinyl base. Papirversionen er mindre elegant og varer ikke så længe, ​​selvom den er relativt billig.

renvaske

I betragtning af den anvendte sammensætnings kausticitet er det tilrådeligt at tage møblerne uden for rummet, og hvis dette ikke er muligt, dække det med polyethylen. Det er muligt at anvende både kridt og kalk hvidvask. Bundlaget påføres fra lyskilden (vindue, lampe, passage til glasrummet), og det andet i modsat retning. Som regel skal du blanke loftet en gang hvert femte år.

Til hvidvaskning begynder plastering og maling først efter:

 • hele overfladen renses op til beton eller andet stort fundament, inklusive;
 • primerbehandling;
 • på niveauet af udsatte beacon profiler, der skaber landemærker.

gips gipsplader

Forskellige suspenderede og hængslede strukturer er lavet af gipsvæg, som har fået stor popularitet i de sidste 10-15 år. Hjemmejendomme og professionelle bygherrer værdsatte meget, at der ikke var behov for plastering og spaltning af undergulvet. Der er ingen grund til at fjerne den gamle finish, med undtagelse af de gamle hængende elementer.

OBS: Det er nødvendigt at måle alle dimensioner med høj nøjagtighed og tjekke beregningerne for at fjerne udseendet af uregelmæssigheder og defekter!

Du må ikke gå ud fra, at lofterne på gipset er bedre end alle de andre, da det også har en dødelig ulempe - højdeabsorption. På grund af dette er det i et værelse med lave vægge mere hensigtsmæssigt at anvende andre løsninger. For eksempel som plastpaneler.

PVC plader

Disse er færdige blokke af polyvinylchlorid, 50x50 cm i størrelse. En vigtig fordel ved brug af dem er, at der ikke er behov for grundigt at forberede bunden af ​​loftet. Alt forberedelse til påføring af plastpaneler vil kun bestå i fjernelse af gamle belægninger og enhver forurening. Det er nok at lægge lim på blokfladen og presse det kraftigt til loftet for at kunne omdanne rummet om et par timer.

gips

Fordele ved de nyeste metoder giver ikke en enkelt grund til at forsømme gipset. Det er ret nemt at anvende det - forsigtig tømning vil ikke være nødvendig, tværtimod vil det være muligt at forklæde det anvendte materiale ujævne lindring. Du vil bruge relativt lidt penge, tid og kræfter, men resultatet bliver æstetisk tiltalende.

Arbejdet er som følger:

 • anvendt til den pudsede loftblanding, som du købte;
 • en svamp, trowel, float eller andet værktøj udgør en lettelse;
 • så er det kun at vente på, at laget tørrer.

Den tørrede belægning kan endog males og om ønsket i to forskellige farver på samme tid, selv om den er sort og brun, selv om den er gul og grøn.

Aluminiumstativkonstruktion

Rack design fra et træ og aluminium finder bred anvendelse i tekniske og utility rooms, fordi de:

 • praktisk;
 • æstetisk;
 • modstandsdygtig over for indtrængning af vand og høj luftfugtighed
 • godt monteret;
 • er forholdsvis billige.

Aluminium loftsystemer vil være en af ​​de optimale løsninger ikke kun for korridoren, men også til badeværelset. Da aluminiumophængssystemer er installeret under loftet, er den faktiske tilstand af de hårde lofter ikke ligegyldigt. De skal kun modstå stabil belastning. Sådanne systemer er enkle: De er en serie af suspensioner, hvorpå bæreprofiler er fastgjort (de fastgør aluminiumstrimler, der skaber en ydre overflade).

Aluminiumspladens loft kan farves, og farvningen kan udføres i nogen af ​​de mange nuancer, der udgør RAL-paletten. Hvide mønstre (herunder hele sortimentet af denne farve) og beige belægninger anvendes mest. Disse muligheder for racksystemer er oftest altid tilgængelige, og hvis du har brug for andre farver, skal du lave en individuel ordre. Matte, glansede, halvglansede overflader ligger inden for rækkevidden af ​​ethvert selvrespektivt firma.

Forskellen mellem lamellerne vedrører deres bredde og geometriske form. Planck, udgivet på den russiske eller tyske plante, vil være glat fra ansigtet, og i Italien foretrækker de at afrundes. Det er uønsket at tage perforerede versioner, fordi al deres fordel er optimal intern ventilation, men det undergraves af en for kold og officiel stil, der er mere anstændig i en institution end i et privat hus eller en bylejlighed.

Reiki med kort til korridorerne er ikke særlig velegnet. Deres vigtigste sted - badeværelser og køkkener. Vigtigt: vægguiden skal være i tone med hovedlisterne eller slidsprofilen. Stringer er ønskeligt at vælge den passende bredde af de enkelte lameller. I et utilstrækkeligt højt rum foretrækkes der ikke suspensioner, men dowels-negle. Med deres hjælp kan du reducere reduktionen i højden til en grænse og tilslut selv materialet tæt på loftet. Det er nyttigt at vide, at der i korridoren af ​​lille størrelse er nok de tyndeste lameller (deres stivhedslængde er nok til at undgå at falde).

Hvide flade lameller er de billigste, og producenter og sælgere foreskriver den højeste pris for kromprodukter. To-niveau konstruktioner åbner yderligere muligheder, men det er bedre at overlade deres installation til fagfolk.

Træstativkonstruktion

Hvad angår træplanklofter, vil deres utvivlsomme fordel være relevant i ethvert interiør (fra klassisk til modernistisk). Takket være moderne metoder til behandling af naturligt træ kan du endda få lameller, der ligner natursten.

Måske et andet arrangement af skinner:

 • langsgående;
 • cross;
 • diagonal (i nogle nye versioner).

Træloftet er meget mere effektivt end andre muligheder, der holder spredningen af ​​kraftige lyde tilbage. Det er kun nødvendigt at nøje overholde teknologien og installere den fibroakustiske plade (gebyret for det er fuldt berettiget). Hvis naboerne øverst elsker at lave reparationer eller organisere diskoteker, vil dit hjem være relativt stille. For individuelle indretningstilstande er det bedre at vælge slattedlofter med små huller mellem elementerne. Vigtigt: Træhyldeloftet vil hjælpe med at skjule udefra, selv de mest beskidte kommunikationer og defekter af hovedoverfladen.

strakt

Stræklofter bruges meget ofte. Det er ikke overraskende, at sådanne beslutninger regelmæssigt anvendes i korridorerne. Den ubestridelige fordel ved dette valg er hurtig installation. Det tager kun en dag eller to for at få det bedste resultat. Ansvarlige ejere vil altid være tilfredse med fraværet af støv og snavs under installationen. Der er et svagt punkt: Hvis du endnu ikke har strakt alle de planlagte meddelelser i bunden af ​​loftet, skal du fremskynde denne proces eller udsætte kosmetiske reparationer.

belysning

Tilsætningen af ​​lysarmaturer til udenbordsmotorerne er ikke kun vigtigt af stilistiske årsager. Så glødepærer er uforenelige med strækstofet, fordi de kan smelte det. Vi skal enten bruge lysekroner, eller ty til LED belysning, som ikke giver for meget varme. En lille lysekrone er let monteret, men kun hvis ledningerne passerer under rammen. Fastgør straks de steder, hvor belysningen skal være, og pas på at lægge ledninger til dem.

Ønsket om at redde under reparationen er ret rimeligt, men ikke i dette tilfælde. Sørg for at overlade installationen af ​​elektriske apparater og trække ledninger til dem til fagfolk, fordi den mindste fejl vil have meget alvorlige konsekvenser. Valget af type lamper blandt alle, der opfylder sikkerhedskravene, er kun begrænset af din personlige smag og stil i korridoren. Det er helt acceptabelt at bruge pletter.

Ifølge de fleste eksperter er for stærkt lys i gangen upassende. Meget bedre at bruge dæmpet belysning der. Hvis loftet er helt fladt, kan du bruge fluorescerende lamper, både åbne og installeret bag tagene. 50-60 watt for hele rummet skal være nok.

For overflader af gipsplader overvejer fagfolk det optimale valg at være ovale nicher med lamper, hvis stråler skærer hinanden, og lamperne selv er let tilbøjelige i forhold til flyet.

Yderligere design

Farvet glas kan se ganske attraktivt, men de alene gør ikke "trække ud" dårligt design. Derfor tænk straks over hele stilen, herunder indretningens hjælpeelementer, så det senere ville være lettere at lykkes. Gulvbelagte lofter er skabt ved hjælp af rammer, og i temmelig lang tid er de ikke en egenskab af et luksuriøst og elitindretning og kan bruges næsten hvor som helst. Det skal bemærkes, at en tilstrækkelig stærk ramme derhjemme og endog i et håndværkerværksted er næsten umuligt at gøre.

Så du skal bestille det fra officielle leverandører. Glasmalerier er ikke kun rektangulære og runde. De efterligner ofte formen af ​​loftet og kuplen, eller endda helt udført i ikke-standardkonfigurationer. Dome løsninger bør bruges i en stor område korridor.

Lovers af naturligt træ er ikke nødvendigt for at vælge loftet på brædderne eller lamellerne. Det er helt muligt at efterligne det ved hjælp af gips ("bark beetle" belægningen gengiver virkningen af ​​egetræ, der er spist af træbagler). Spejlmaterialer og design kan gøre selv den mørkeste og fjerneste fra vinduernes korridorer. Spejle hjælper med at tilføre elegance og luksus til værelset. Særligt gode ansigtsplader med skjulte fjedringssystemer.

Spejlfliser kan dækkes med dekorative tegninger (ornamenter), men stræklofter med samme effekt anbefales ikke. Fastgøring af dem er ret simpelt, men billedet bliver sløret og sømmen vil være for mærkbar på lærredet. Den spejlede lofts alvorlige svaghed er dens skrøbelighed og march. Det mindste sted i godt lys er straks synligt.

At dekorere lofterne med solide spejle er ret vanskeligt (sværere end med enkeltfliser). Rack variant med reflekterende film fastgøres med skruer eller fastholdes i cement. Denne belægning er fleksibel, men kan tage ild, og billedet bliver forvrænget. Flisebelagt lofter, som praksis viser, passer bedst til korridoren. Deres rigor af geometri og afvisning af overdreven dekoration vil kun være til gavn. Vigtigt: Tænk over designet, så hylderne i den øverste del af væggen kan bruges uden problemer.

Valgfunktioner

Formålet med rummet (gang eller korridor) kræver som nævnt kun at bruge slidstærke og ikke-beskidte løsninger. I lange ganger (hvis længde er over 3 m) er det kun nødvendigt at bruge de lath lofter, hvor der er specielle stik til guider. For at vælge gipspladestrukturen korrekt skal målinger foretages så præcist som muligt, hvilket giver plads til indbyggede lys og kommunikation.

Vælg et loft for korridoren af ​​Khrusjtjov er ikke for let, fordi dimensionerne er ærligt små. I mange tilfælde begrænset til farvning i hvidtone eller overtrukket med kalk. Det er ret fornuftigt, fordi lysfarverne trækker rummet, giver i det mindste lidt mulighed for at slippe af med den undertrykkende fornemmelse. Men nu er der alternative løsninger, såsom lysfarvede stræklofter. For dem brug en lak eller et blankt lærred.

I et firkantet eller rektangulært rum, hvis disse to visuelle nuancer er meget værdifulde. For at slippe af med indsnævring af lakeret lærred, bør du kun tage sine varianter med sateens tekstur. Og gem det maksimale rum vil hjælpe præference harpoon eller kile monteringsordninger.

Hallen i Brezhnev-lejligheden vil også være til gavn i lyse farver. Ofte er designprojekter lavet individuelt for at overvinde den overdrevne standardisering af typiske boliger. Du skal også passe på, at loftet passer perfekt ind i dem. Hvis du alligevel valgte det sædvanlige maleri, bør du foretrække vandbaserede eller akrylfarvekompositioner, da de er kendetegnet ved god holdbarhed, ekstern tiltrækningskraft og minimal toksicitet.

Design Idéer

En interessant løsning, der giver dig mulighed for hurtigt og billigt at skabe et smukt interiør, er brugen af ​​plastpaneler og skumplader. Denne tilgang er kompatibel med den minimalistiske stil og giver dig mulighed for at skjule alle fejl.

Hvis rummet er designet i en maksimalt ånd, bør du foretrække: