Loft design - moderne ideer

Tænker i flere planer er ejendommelig til moderne stil. Hvis tidligere opmærksomhed i indretningen blev betalt, for det meste til vægge, er loftet design nu blevet en fashionabel udviklingsretning. Originale ideer genereres, nye måder at afslutte det vises.

I et moderne interiør

Loftet er ikke kun planet for belysningsanordningernes placering. Moderne designere betaler ham ikke mindre opmærksomhed end andre overflader.

Ud over harmoniske tilføjelser til rummets design er loftoverfladen et grundlæggende element i rumzonering. Afhængigt af typen af ​​rum kan overlapningen udføre mange funktioner. For eksempel at skjule uæstetiske kommunikation.

Trenden i de seneste år er søgen efter nye uventede løsninger ved at genoverveje klassiske stilarter. Kernen i den nuværende mode er designet af 20'erne, den engelske stil.

Hurtig momentum er ved at udvikle eclecticism, manifesteret af kombinationen af ​​minimalisme med kort indretning. Der lægges særlig vægt på øko-stil, der supplerer den demokratiske karakter af andre tendenser.

Elementer af den antikke stil i interiøret er ved at vinde popularitet igen. Tekstur af denne retning bruges som en finish for en kortfattet og tilbageholden engelsk stil. Etniske motiver udfører en lignende funktion, der supplerer sekvensen af ​​hovedbilledet med piquancy af artsy former.

Typer af design

Der er mange typer loftindretning: fra de enkleste billige muligheder til de oprindelige dyre kombinationer. De vigtigste er præsenteret nedenfor.

farve

Den enkleste og billigste måde at afslutte loftet på er tydeligt dens farve. På trods af fremkomsten af ​​nye teknologier i designet af denne overflade forbliver universel hvid farvning en af ​​de mest populære.

Ulemperne ved denne metode er:

 • kompleksiteten af ​​det forberedende arbejde med udjævning af overfladen
 • maleriets kompleksitet
 • beskidt farvning proces.
 • lave omkostninger;
 • alsidighed;
 • muligheden for yderligere overfladebehandling
 • miljøvenlighed.

Oftest anvendes denne metode, når du reparerer det selv. Indtil for nylig blev hvidvaskning med kridt eller kalkmørtel brugt hjemme. Men disse muligheder for at overflade overfladen er næsten fuldstændigt erstattet vandbaseret maling. Dens funktion er tilstedeværelsen af ​​polymerer i sammensætningen, som, når vand fordampes, danner en fugtighedsbestandig belægning.

indsætning

En anden billig måde at afslutte er dens indsætning. Det kan implementeres på forskellige måder:

 • Pasta ved vægpapir. Relativt billig og ikke tidskrævende metode. Som det er tilfældet med maleri, kræver det forberedende arbejde til omhyggeligt at justere arbejdsfladen: Når man klæber med tapet, kan man se de mindste fejl. Men wallpapering er en mindre rodet proces end at arbejde med maling. En anden fordel er en bred vifte af forskellige design af det færdige materiale. Til loftformål er flydende tapet bedst egnet. Denne metode er absolut ikke egnet til badeværelset og køkkenet, samt andre rum med høj luftfugtighed.
 • Pasta plader af polystyren skum. Ligesom vægpapir er det en billig og nem måde at afslutte. Det adskiller sig kun på en positiv måde: pladerne er modstandsdygtige over for fugt og er også mere holdbare. Pastaplader understreger ikke ujævnheden af ​​arbejdsfladen, så overlapningen med små fejl kan ikke helt justeres yderligere.
 • Efterbehandling med plastpaneler. Metoden er et billigt alternativ til podshivnym og hævede lofter. Essensen af ​​metoden består i overfladebehandling med specielle PVC-paneler. En væsentlig fordel er deres termiske og fugtighedsbestandighed. Det giver dig mulighed for at bruge dem i alle lokaler med spotlights. Plastpaneler er kendetegnet ved deres holdbarhed, godt skjul overfladen uregelmæssigheder og tilstedeværelsen af ​​kommunikation.

Falsk

Suspended lofter bærer deres navn på grund af den underliggende struktur bestående af en metal eller træ ramme med efterbehandling materialer fastgjort på den. I det dannede mellemrum kan du skjule ethvert system af kommunikation, rør, ventilation eller klima, samt installere alle typer belysningsenheder til smag af rumsejere.

Suspenderede lofter er opdelt i:

 • Kassettype. Repræsentere et system af aluminium- eller stålplader. Ud over en attraktiv udvendig vila har denne overlapning fugtresistens, kræver ikke kompleks vedligeholdelse og gør det muligt at udskifte nogle af dens dele uden at miste det samlede billede.
 • Suspenderet lofter Armstrong. Repræsentere et suspension system ved hjælp af mineralplader på den. De har en relativt lav pris, velegnet til kontorer. Brandsikker.
 • Rack hængende. Designet er baseret på lange lameller monteret på aluminium kamme. Denne overlap ligner den ydre overflade af vægpanelet. Den vigtigste kvalitet er holdbarhed. God til forretning og store rum.
 • Spejl overlapper - skabt ved at fastgøre til hovedstrukturen på spejlfladen. Visuelt udvider rummet, hvorfra det er blevet udbredt i badeværelser, soveværelser, korridorer, værelser.

strakt

Stretchlofter - den mest elite indstilling i realiteterne på moderne måde. De fortjente deres anerkendelse ikke kun på grund af deres stilfulde udseende, men også på grund af deres alsidighed og anvendelighed.

 • bred vifte af farver og muligheden for at kombinere malerier;
 • maskering af uregelmæssigheder og overfladefejl
 • isoler rummet fra støv og fugt;
 • på stræklofter opstår kondens ikke;
 • absolut miljøvenlig og sikker på grund af tilstedeværelsen af ​​en bakteriedræbende film;
 • give plads til fure af varmeisolerende materialer i loftrummet;
 • varmebestandig, kombineret med alle slags lysekroner, lamper, alarmsystemer mv.
 • let at rengøre;
 • nem at demontere, genbruges.

Strekak i hænderne på en dygtig designer kan gøre et værelse til et kunstværk takket være evnen til at placere det i enhver vinkel og med enhver konfiguration.

podshivnoy gipsplader

En slags ophængt loft, der fortjener særlig opmærksomhed, er et gipsplankloft. Det er et ark karton med et gipslag mellem dem. Designet af lofterne på gipsvæggen kan være absolut noget: hvert arbejde udføres individuelt for ordren og er et separat stykke designkunst.


Montering af denne type loftplade kræver færdigheder, men slutresultatet er værd at gøre.
Gipsplanklofter i indretningen har følgende fordele:

 • egnet til enhver form for bearbejdning af den oprindelige overflade;
 • fuld maskering af ledninger, kommunikation og sømme
 • evnen til at skabe en kombination af flere niveauer
 • varmeisolering;
 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • tilgængelighed i forhold til andre arter;
 • perfekt resultat.

Da minusser kan identificeres:

 • ustabilitet til fugt
 • tab af 5-10 centimeter af den samlede højde af rummet.

Farve løsninger

Hvidt loft - det sædvanlige, men ikke den eneste mulige farveopløsning til rummet. Når man vælger en farve, skal den være korrekt kombineret med væggenes design, samt tage hensyn til de særlige forhold i rummet, som det kan påvirke visuelt.

Når du vælger den rigtige farve, husk at visuelt øge højden af ​​rummet vil hjælpe lys nuancer, og reducere - mørke. Kolde farver er mere egnede til et værelse mod syd, hvilket vil skabe en følelse af kulhed og friskhed. For nordsiden er det dog bedre at bruge varme farver.

Få ved, at valget af farve i køkkenet kan påvirke appetitten. Brugen af ​​blågrønne nuancer kan ifølge forskningen dæmpe følelsen af ​​sult. Men rød-orange farver er i stand til at oplade med energi og god appetit.

Når du vælger en farveopløsning til soveværelset, er det ikke værd at eksperimentere med lyse farver. Dette sted er primært beregnet til rekreation. Suit forskellige nuancer af mælk, samt lyserød, lilla. Den oprindelige beslutning, både for et soveværelse og for en planteskole kan blive overlappende med starhimmelens virkning.

Advarsel! Når du vælger en maling til et børnelokale, skal du kun bruge materialer, der er designet til børns værelser, og du kan lære om denne ejendom gennem særlige mærker.

Brug af den samme matte farve til vægge og lofter er ikke den bedste idé. For at rummet ikke kan slå sammen, er det nødvendigt at skelne mellem overgange mellem relieffly eller indsatser fra andre farver og materialer.

belysning

Belysning er den sidste ende til loftet. Korrekt udvalgte lysarmaturer sætter de sidste accenter i interiøret. Alle bestræbelser på at skabe et moderne design er simpelthen ikke fornuftige uden en tankevækkende forekomst af lys.

Der er flere belysningsmuligheder:

 1. Den eneste belysningskilde i rummet i form af en lysekrone i midten af ​​loftet er en klassisk win-win-mulighed. En lysekrone hængende i en afstand fra loftet er i stand til visuelt at gemme nogle af dens fejl. Men inden for rammerne af den moderne stil begynder denne opfattelse at give plads til palmen af ​​den integrerede belysning.

Forsigtig! Heavy fixtures er uforenelige med nogle moderne typer lofter.

 1. Spotbelysning kombineres mest vellykket med designet af et gipsloft. Ved at kombinere dem sammen kan du skabe et bestemt lysmønster og justere niveauet af belysning. Sådanne lamper opvarmer ikke blot loftet omkring sig selv, men er også lette at opretholde. På trods af billedbelysningenes billedkvalitet er specielle drejemodeller meget funktionelle.
 2. LED stripe kan være et højdepunkt i lyslokalet. Takket være deres brug i bunden af ​​strækloftet kan du skabe lyse lyseffekter. Normalt anvendes sådanne bånd i kombination med spotbelysning.

Type værelse og design

Set ud fra både praksis og æstetik er det moderne design af loftet stort set afhængigt af det rum, hvor det ligger.

Designet af loftet på gipsvæggen i stuen kan være absolut noget. Det er vigtigt at vise fantasi. Det vigtigste er at kompetent kombinere det med det indre af rummet selv. Velegnet multi-level designer eller spejl hængende. Det er vigtigt at give flere muligheder for sin belysning: fra den lyse udfyld hele rummet, til en lille baggrundsbelysning for at se tv.

Køkkenet gulvet skal være lyst og ekspressivt, forfriskende i begyndelsen af ​​dagen og energi. Forskere har bevist, at lyse farver forbedrer appetitten og fremskynder metabolismen. Absolut ikke egnet til køkkenindretninger limning tapet eller paneler.

For soveværelset ville det bedste valg være stille lyse farver og klassisk stretch. Overfladen bør ikke fokusere på dig selv og forstyrre afslapning. Velegnet blank overlappende elfenben eller champagne.

Til badeværelset såvel som til køkkenet ud over udseendet af overfladen er der et spørgsmål om praktisk: overlapningen skal være miljøvenlig, fugtighedsbestandig og forhindre svampens vækst. Det ville være ideelt at visuelt udvide rummet på badeværelset ved hjælp af et spejl eller suspenderet fladt loft.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Smukke lofter - 120 billeder af de mest interessante designmuligheder

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge et design til et nyt loft, hvilket materiale der er bedre at bruge, samt du vil lære mange interessante og nyttige ting.

Inden reparationsarbejdet påbegyndes, skal du vælge farveskema i rummet, afslutte alle overflader og ikke glemme omkostningerne, fordi du sammenligner dem i forskellige butikker, du kan spare mange penge.

Loft muligheder

Selvom du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil det helt sikkert starte fra loftet, og det endelige resultat vil afhænge af det. I øjeblikket er der mange typer smukke loftsdesign.

Hans valg afhænger af ejernes ønsker, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Budgetloftet kan simpelthen være malet eller hvidkalket eller dækket af tapet eller skumplader. Den gennemsnitlige pris er et nedhængt loft, og den mest elegante og dyre er et smukt strækloft.

Vi vil forsøge at fortælle mere detaljeret om hver af dem. Nedenfor er forskellige billeder af smukke lofter.

Malet eller hvidkalkede loft

De er blandt de allerførste, besværlige og ret brandede, fordi mange ved, hvor svært det er at vaske alt rundt efter hvidvaskning. Det er stadig ikke meget nemt at gøre hele overfladen helt flad og glat.

Men hvis du ser på prisen, så er dette den billigst mulige reparationsmulighed. Og man kan ikke være enig i, at det endelige resultat ser rent og behageligt ud. Desuden kan lysfarven blive tonet.

Baggrund på loftet

Dette er ikke så markant som den tidligere type reparation, så det samme budget, hvis vi sammenligner det med de andre. Baggrunde i loftet kan sidde fast i forskellige udgaver i farve og mønster.

Specielt designet væske tapet, de holder lang tid det oprindelige udseende, men badet og køkkenet til dem er kontraindiceret. Den eneste ulempe ved denne efterbehandlingsmetode kan være loftets ujævnhed, det vil skabe ulejlighed ved lime.

Styrofoamplader på loftet

De ligner den tidligere metode. Forskellene er i materialet og pladernes evne til at udjævne loftets uregelmæssigheder. Og de er mere modstandsdygtige over for fugt.

Plastpaneler

PVC-paneler er en god mulighed for loftet, fordi de har mange fordele: holdbarhed, holdbarhed, lydisolering, fugtmodstand og varmebestandighed. Dette gør det muligt at bruge LED- og halogenlamper. Panelerne glatter ud ujævne overflader, og de er ikke så dyre.

Gipsplader lofter

Dette er et af budgettet og universelle måder at afslutte. Kun der er en stor ulempe, dette materiale er bange for fugt, så det er ikke acceptabelt for et bad.

Fordele:

 • Velegnet til en lang række overflader;
 • Skjuler alle fejlene;
 • Giver et glat og glat resultat
 • Kan skabe et loft på flere niveauer;
 • Involver indlejrede systemer;
 • Varmeisoleringsmateriale;
 • sikker;
 • Varmebestandigt;
 • Nok budget.

Før installationen skal du lave en ramme, og derefter installere paneler. En af de ulemper er et lille tab i højden. Men takket være dette vil der være et glimrende og smukt loft på værelset.

nedhængt loft

De er lavet af DWH og MDF, meget holdbare og sikre, mens de ikke er bange for fugt. Resultatet bliver det smukkeste loft.

Suspenderede lofter

Dette er en meget populær måde at færdiggøre og med en gennemsnitlig prispolitik. De er monteret på en indbygget ramme. Suspenderede lofter skjuler alle unødvendige fejl. Der er følgende typer:

 • Kassettelofter - meget nem at bruge, bruges på offentlige steder.
 • Armstrong type er en billig mulighed for dota og andre lokaler.
 • Racklofter - lige så nem at vedligeholde, holdbare.
 • Spejllofter - Visuelt udvid rummet, øg lysflowet.

Smukt loft design kan opnås på grund af den suspenderede udsigt.

Strekak

Disse er fashionable lofter. De ser meget elegante og elegante ud.

 • De gemmer alle mulige fejl;
 • Hold en stor nok vægt, hvis du pludselig oversvømmes;
 • Har et varieret design.

Og selvfølgelig er ulemperne:

 • Høj pris;
 • De installerer dem ikke selv;
 • Let beskadiget af skarpe instrumenter.

Lofter til bestemte værelser

Stue

For dette rum vil de fleste arter passe, de vil skabe den nødvendige hygge og komfort.

For et lille område er et spejl et passende, det billigste er tapet, og tværtimod er det stræk.

soveværelse

Her som i stuen vil nogen af ​​mulighederne gøre, kun for at det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

køkken

Her er det nødvendigt at tage hensyn til konstant fordampning og temperaturændring. De mest succesfulde materialer vil være PVC og polystyren fliser, samt suspenderede og suspenderede lofter.

badeværelse

Her er det som i køkkenet vigtigt at tage højde for alle eksterne faktorer, og derfor er de mest egnede dem suspenderede rack og spejl. Og selvfølgelig spændingen.

Moderne præferencer

Anbefalinger fra eksperter, når man opretter et smukt loft:

 • Lys farver udvider rummet, så du vælger et mønster, gør ikke værelset smagfuldt, men læg det på en lille overflade.
 • Multi-niveau lofter hjælper med at opdele rummet i zoner.
 • Glatte og spejlflader vil skabe en 3D-effekt.
 • Visuelt øge højden på gipspladens loftslys nuancer.
 • Loftene foret med træ vil skabe et naturligt og behageligt interiør.
 • Glatte vægge i badet ser godt ud med et matteret loft.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger det rigtige udseende og smukke design af loftet.

Moderne loftdesign - et overblik over de bedste ideer og nye produkter i 2017 (100 billeder)

Det plejede at være at der var et loft overhead, og det var godt, det var ikke nødvendigt at dekorere det og gøre det smukt.

I øjeblikket kan loftet ikke være uden design, det påvirker rummets design og betragtes som en nødvendig del.

Du behøver ikke at forlade loftet til senere og tror, ​​at det ikke vil påvirke dit interiør.

Hvis du vil gøre pladsen moderigtigt og i overensstemmelse med de nyeste tendenser, skal du kende de grundlæggende anbefalinger om loftsdesign og se eksempler på hvordan det ser ud i virkeligheden.

Populære tendenser og ideer

Loftet i et moderne rum skal være funktionelt, skjule fejl, være interessant og være i harmoni med det overordnede design.

Grundlæggende rådgivning fra erfarne designere:

 • Brug dokumenterede materialer, der holder dig i mange år og vil kunne gemme alle fejl i loftet. Tapet kan ikke bruges under alle omstændigheder.
 • Eco og disse muligheder er populære og ser meget godt ud, når du laver et loft.
 • Det anbefales at bruge mættede farver. De behøver ikke at være meget udfordrende, men kedelige er heller ikke relevante. Lav et blødt blåt loft, og det vil se originalt og moderne.
 • Hvis rummet hvor du dekorerer loftet er stort, så vær ikke bange for at kombinere materialer og lege med niveauerne, det kan gøres ved at indstille rummet.
 • Loftets design bør ikke se lysere ud end resten af ​​interiøret i rummet.

Herefter kommer information om bedre materialer.

Naturligt træ: Vælg økonomiske muligheder

Naturligt træ vil altid være efterspurgt. Og i år er det ikke en undtagelse. Efterspørgslen efter dette materiale er stor, fordi det er miljøvenligt, tjener i lang tid, er praktisk i brug, let at håndtere og æstetisk tiltalende.

Træloftet ser harmonisk ud og formidler roen i naturen.

Økonomisk træfiner vil altid komme først, dette materiale omfatter:

 • Wall paneler. Ikke dyrt materiale, som modstår fugt og ikke giver ekstra støj. Panelet kan males og let installeres.
 • Blockhouse. Smukke brædder, der ser stilfulde ud, ligner logs eller stænger. Materialet er billigt og praktisk.
 • Panelerne. Også ikke dyrt materiale til dekoration. Dette er MDF fra forskellige træarter. Denne mulighed ligner et træ.

gips gipsplader

Dette materiale bruges i ethvert interiør i hvert hus. Det er funktionelt og praktisk. I længe ligner det en ny, og du behøver ikke at være omhyggeligt set efter det.

Gipsvæg kan bruges til at afslutte badet, det er ikke bange for vand.

Så - materialet er en god mulighed for lofter, det vil gemme fejl og uregelmæssigheder med lethed. Et andet plus af gipsvæg er, at det passer ind i ethvert interiør i ethvert rum.

Det er fleksibelt, derfor tager nogen form. Gør gips kræver ikke store kontantomkostninger.

Stræklofter

Denne indstilling er ikke værre end de foregående. Stretchloft holdbart og funktionelt. Ved brug af et sådant loft kan du lave zoneinddeling og udføre et enkelt design.

Vi anbefaler også:

Disse typer af stræklofter er populære:

 • Soaring.
 • Glødende.
 • Lofter med etniske motiver.

Shades palette

Den mest almindelige farve i loftets design - hvid. Denne skygge vil give lys og luftighed i rummet. Det hvide loft er velegnet til ethvert interiør og vil blive kombineret med alle nuancer i designet.

Så - det samme populære farveloft er det bourgogne. Denne mulighed er egnet til et soveværelse eller kontor. Bourgogne bløde toner er elegante og giver trøst, især hvis du tilføjer varm belysning.

Hvad - at lave et moderne loft behøver ikke meget arbejde. Vælg bare det relevante materiale og farve. Lyt til tipsene fra artiklen, og du vil lykkes.

Loft design. Moderne ideer og billeder 2017

Suspended, stretch, spejl og lige stof - antallet af teknologier og materialer til dekoration af loftbuerne i dag er simpelthen enorm. Valget af en passende løsning til loftet bestemmes af følgende faktorer:

 • budget for efterbehandling materialer og reparationer;
 • valgt interiør stil;
 • Rummets højde (det er vigtigt at forstå, at de samme ophængte lofter gør pladsen få centimeter lavere);
 • Personlige præferencer hos kunder og designere (nogen vælger enkle hvide lofter med støbt stikkontakt til lysekrone, nogle er tættere på mere komplekse løsninger, hvor flere teknologier anvendes på én gang).

Når du vælger trim til loftet, skal du være opmærksom på materialets ydeevneegenskaber. Så det malede loft kan kræve fornyelse om 2-3 år. Men maleri er en af ​​de mest enkle og universelle løsninger. For at afslutte rummet med en belægning af PVC, det vil sige vinylfilm, tager det kun 3-4 timer. Og levetiden for denne relative lave omkostninger dækning er flere år.

På billedet: Fretwork og lister i loftet i stuen

I det klassiske interiør i loftets udsmykning præsenterer bue næsten altid stucco. Hvis vi taler om loftet, kan du her eksperimentere med træ og tekstiler. I designprojekterne i land og Provence er der ofte lofter med træbjælker. Men for moderne og minimalistiske rum er hængslede strukturer perfekt egnede, hvor forskellige punktlys kan monteres.

Loft design. Moderne design ideer

Sænkekasser, der i enhver situation ser værdig, enkle hvide nedhængte lofter, oversået med en bred vifte af punkt højdepunkter, spejlindsatser, danner interessant optisk blænding og visuelt forlænge rummet - dette er ikke en udtømmende liste over idéer, som du kan dekorere din plads. Stuk pilastre og tilføjer plads volumen, der gør det mere kunstnerisk. Men det er vigtigt at indse, at en overflod af stuk dekoration kan overbelaste plads også. Loft belægning stadig noget maskering for alle former for kabler og ledninger.

Hvidt gipsplankloft med minimale pletter

På billedet: Den minimalistiske løsning af loftet med pletter i stuen i LCD'en "Grunewald"

Loftets design i denne køkken-stue svarer fuldt ud til den overordnede stil af moderne lejligheder. Hvide pletter fremhæver madlavningsområdet. En sort loftindsats med indbyggede lamper fremhæver den betingede opdeling af plads i to funktionelle områder. Opmærksomhed på sofaen hjælper med at understrege elegant lysekrone, der ligner hinanden til klassikerne.

Blå farvet glas i loftet dekoration

På billedet: Glasmosaik i indretningen af ​​spisestuen i en lejlighed på Malomoskovskaya tilføjer pladsen til udtryk

Spisestuen kombineret med køkkenet er oplyst af et loftglas i vinduesglas, hvor vi kan observere en ekspressiv farveistisk gradation fra himmelblå til kongeblå. Den indbyggede belysning omkring omkredsen forbedrer afspilningen af ​​farvede glas højdepunkter, fylder rummet med iriserende farver.

Gipsplankophæng med indbyggede lys

På billedet: Design projekt af en hvid hal med falsk loft og lys.

Suspenderet loft med riller, hvor omkredsen er forsynet med lys, ligner visuelt caissons. Denne løsning er perfekt til klassiske rum.

Træbjælker i kolonistil

På billedet: Design projekt af et soveværelse med bjælker i indretningen af ​​loftet i en lejlighed på Malomoskovskaya

Pass karakteristisk for kolonistil af eventyrlyst i soveværelset på billederne ikke kun hjælpe lakerede møbler med indviklede udskæringer og lanterner, som vi nemt kan se i film om eventyr af pirater i Caribien, men de træbjælker i loftet finish. Det er takket være de træelementer i det indre af rummet ser så hyggeligt.

Bredt taghuler

På billedet: Udformningen af ​​trappehallen med brede loftsplanker og en kaskadekroner.

Det er ikke en hemmelighed at for visuelt at forstørre et rum er det nødvendigt at bruge brede tagskinner, der går til loftet. Det er netop det, designerne gjorde, da designe denne hal. En cascading lysekrone med gyldne tints hjælper med at tilføje et aristokratisk glitter rum.

Caisson lofter

På billedet: Design projekt af kabinettet med caissons i en fire-værelses lejlighed

På den ene side betragtes caisson lofter klassikere. På trods af sin traditionelle karakter kan caissons stadig se originale og endda lidt innovative, takket være de mange forskellige muligheder for deres brug i det indre. Disse lofter er lavet af gips, polyurethan eller træ. I deres udsmykning brugt stucco, glasmosker, indbyggede lys. For det indre af det klassiske skab med mørke cognac frysere og Chesterfield sofa blev der valgt caissons. I loftnicherne udover belysningen havde designerne også små lamper.

Grå loft med designer lysekrone

På billedet: Indretning af et minimalistisk badeværelse med belysning og en designerlysekrone.

Rummet på dette grå badeværelse med en badeskål installeret lige i midten af ​​rummet viste sig at være ret konceptuel og urban. Takket være sin monokrome palette er dette interiør forbundet med æra af sort / hvid biograf, og dens betonstrukturer sendes til loftet. Sjældne elementer af indretningen her vælges meget nøjagtigt. Det grå loft er forsynet med rektangulære spejllys, hvilket vil skabe god belysning i rummet selv om natten. Vinduer med forsigtigt diffuserende lys hvide gardiner bringer badeværelset tættere på stuen. I rollen som en dekorativ dominerende i indretningen er en designerlysekrone i form af glasbolde spændt på en tråd.

Gipsplankophæng med svane lysekrone

På billedet: Boudoir trim med Svanekrone i huset i boligkomplekset "Antonovka"

Svanekroner, der skyldes et navn til deres lighed med svaner, vil være en fremragende udsmykning for rummet i stilarterne klassisk og art deco. Det er denne lampe, som vores designere bruger i designet af det hængende loft med stucco. I det præsenterede eksempel bruges en ret kompliceret to-tierstruktur med to LED-lys omkring omkredsen til dekoration af lofthvelvene. I midten af ​​loftet er der placeret en stor stucco rosett under Svanekronen.

Design af lofter med stuck og lister i lokalerne i stil med en klassiker

Klassiske lofter kan være så almindelig som moderne. En hvid hængende struktur med oplyst omkreds og en luksuriøs lysekrone i midten er ofte alt, hvad du har brug for til dekoration af lofthvelvene i værelserne i klassisk stil. I Stalins hjem kan vi ofte observere malet lofter med stucco lister og en gips rosette under en lysekrone. Men for en yderligere effekt til disse lofter kan du også tilføje lister.

Fretwork i indretningen af ​​det klassiske loft

På billedet: Takets beslutning vælger i den klassiske stue i en lejlighed i Khimki

Simple hvide gesims lister, støbt sokkel og syntes at være lånt fra publikum af kejserinde lysekrone med krystal suspensioner - det er næsten alt, du skal bruge for at skabe den samme loft som i den klassiske stuen i fotografiet.

Hvidt gipsplankloft med neoklassisk lysekrone

Foto: Beige stue i Mytnaya lejlighed med en klassisk lysekrone i indretningen.

Moderne klassikere, i modsætning til den samme pompøse classicisme, kræver ikke stucco i indretningen. I neoklassicisme bør loftets meget dekoration ikke være slående, og al opmærksomhed når man ser opad i denne sag optages af en luksuriøs, dyre lysekrone.

Fretwork i udsmykningen af ​​loftet tak og stikkontakter

På billedet: Interiøret i stuen i klassisk stil med stuck i loftindretningen.

Og i denne indvendige stucco "spredt" på værelset med en ægte kongelig generøsitet. Udover et stort loftudløb og en massiv kanten er formede elementer brugt i udsmykningen af ​​tv-zonen. Og selv kaffebordet, på grund af sin smedebase, er ikke "tabt" på baggrund af al denne florid og openwork pragt.

Caissons med hvide minimale pletter

På billedet: Klassisk kontor i beige toner med coffered loft.

Sænkekasser er ideelle til udsmykningen af ​​loftet i en klassisk undersøgelse. Iboende tilbageholdenhed box-lignende struktur og rytme formidles i hele rummet. Som vist i eksemplet fotos loft nicher dannede sænkekasser, er baggrundsbelyst og minimalistisk hvid plet, hvilket gør dem til at ligne farverige neonlys lysere hovedstadsområdet i skumringen.

Ideen om design af gipspladerlofter i moderne interiører

Interiører i minimalistisk stil samt moderne designprojekter i 2017 er ret almindelige. Årsagerne til deres efterspørgsel er indlysende. For det første betragtes moderne stil som mere overkommelig end den samme klassiker. For det andet vil mange borgere i æra med informationsoversættelse have deres hjem ikke overvældet med dekorative elementer. Som regel anvendes der i enkle minimalistiske rum simple hvide gipsplanklofter, som kan udstyres med indbyggede lamper og originale lamper.

Fremhævende strimler

På billedet: Løsningen af ​​loftshvelvene med minimalistisk indretning.

I disse baggrundslysstrimler, "skære igennem" loftet på soveværelset på forskellige steder, er der noget kosmisk. Sådanne belysningselementer sætter en vis rytme til rummet. At være næsten usynlige, de bringer meget lys ind i lokalet.

Blå lys omkring omkredsen af ​​loftet

På billedet: Turkis taklamper danner dekorativ belysning på badeværelset.

Hvor ellers, hvis ikke i et moderne og minimalistisk rum, har du råd til at eksperimentere med farvehøjpunkter? Ved hjælp af dette element af dekorativ belysning er det nogle gange muligt at visuelt let hæve loftet. Turkis LED-lys hjalp med at diversificere indretningen af ​​badeværelset, som blev besluttet i nuancer af cappuccino, som fylder rummet med en speciel glød.

Hvidt gipsplankloft futuristisk form

På billedet: Interiør af en monokrom stue med loftslamper i lejligheden på Pudovkina.

Det hængslede loft i den minimalistiske stue er udstyret med enkelt og grupperet baggrundsbelysning med simple geometriske former. Sorte lamper på en hvid baggrund skaber en interessant kontrast og fremhæver rummets monokrome karakteristik.

Firkantet lyser rundt om loftets omkreds

På billedet: Loftløsning i et moderne soveværelse i et landhus

Takket være den oprindelige hængslet loftkonstruktion taber vi næsten ikke højden. Denne effekt blev opnået ved hjælp af sort niche perimeter dekoration. Som følge heraf synes loftet visuelt at være højere end i virkeligheden. Dekorativ belysning i soveværelset skaber et firkantet spejllys. En lysekrone sammensat af flere ringe opfattes som et selvstændigt kunstobjekt.

Nedhængt loft med spotlights

På billedet: Værelse med et hvidt loft i lejligheden af ​​skuespiller Mikhail Bogdasarov

På værelset i lejligheden af ​​skuespiller Mikhail Bogdasarov var reparationsholdet i "Foundation" Group of Companies udstyret med et hvidt suspenderet loft. Denne beslutning har praktisk taget ikke påvirket den oprindelige højde af rummet. Loftet vajer i rummet er prikket med spotlights, ligesom himlen med stjerner. Dette giver dig mulighed for at give lys alle hjørner af rummet med flere funktionelle områder. Kompositionens fuldstændighed er givet af lysekronen, som lyser med nikkel og sølv.

Gør loftbuer i stuer og soveværelser

Loftets udformning i stuen bestemmes ofte af placering af funktionelle områder. Indretningen af ​​lofthvelvene kan på en vis måde bidrage til zoneinddeling af rummet. Hvad angår soveværelserne, er loftets beslutning også bestemt af den valgte stil og budget til reparationer.

Gardin takbelysning

På billedet: Design-projekt af et lyst soveværelse med baggrundsbelysning

Belysning omkring loftets omkreds bruges ikke kun til at danne dekorativ belysning. Ofte er dette designelement designet til lidt at hæve loftet mere visuelt for at give lys og vægtløshed til buerne.

Bøjede linjer i loftet

På billedet: Klassisk stil stue i cremefarver med falsk loft.

I dag kan du udstyre loftshvelvene med indviklede krøllede linjer. For at gøre dette henvises kun til de monterede strukturer, som vores specialister gjorde, da vi reparerede den klassiske stue på billedet. Loftet niche i området af sofa zone på den ydre omkreds er udstyret med belysning. En klassisk lysekrone i en hvid stikkontakt hjælper med at fokusere på dette område.

Spejl loft til en minimalistisk stue

På billedet: Moderne minimalistisk stue med sort spejlloft.

Lofter med spejl teksturer - et fænomen ganske almindeligt. På trods af dette synes lofthvelvene med en reflekterende effekt stadig usædvanlig. I det indre af denne minimalistiske stue udgør en kontrasterende kombination af lette vægge og gulvet på den ene side og et sort spejlloft på den anden en meget udtryksfuld monokrom. Et skakbræt eller en gammel Hollywoodfilm med Greta Garba - hver har sine egne foreninger, når man ser på dette stilfulde rum. Og hvad der præcist er efterladt uden opsyn i denne stue er en bølgeformet lysekrone.

Gøre loftet som et middel til zonering

Afbildet: Køkken-stue med minimalistiske lofter

Og når man indrettede dette loft, forsøgte designerne af Group of Companies "Foundation" at følge studiepladsens konfiguration med en trappe uden problemer. Det sorte loftpanel med lys i det udbudte rum tjener på en eller anden måde som en vejledning til rummet: det fører os fra sofaen, gennem pejsen til køkkenet.

Gipsvæg og polyuretanstøbning

På billedet: I udsmykningen af ​​loftet i lejligheden af ​​skuespillerens familie benyttede Denis Shvedova gipsvæg og polyurethan lister

For at afslutte loftet i familien af ​​skuespilleren Denis Shvedova brugte specialister fra fondskoncernen gipsvæg og polyuretanlister. Takket være de minimalistiske hvide pletter kan du uden den almindelige lysekrone i lejligheden. Herudover har vores designere også skabt dekorativ belysning, der danner et særligt humør i rummet.

Nedhængt loft med en rund niche

På billedet: Afgørelsen af ​​stuen i stil med en klassiker med et falsk loft.

Når det kommer til det klassiske interiør i et landhus, har vi råd til ganske massive loft trim elementer. Faktisk, i private boliger med deres store og høje rum vil store lysekroner, lister og cornices ikke overbelaste rummet. I denne stue i stil med en klassiker med pejs pryder en massiv lysekrone loftbuerne med en rund niche, der danner en hel springvand med højdepunkter og moduleringer.

Beige mønster i loftet dekoration

På billedet: Design af et klassisk soveværelse med et mønster i loftet.

Loftet behøver ikke at være hvidt, nogle gange i udsmykningen af ​​hvælvene er det hensigtsmæssigt at bruge lyse farver. I dette eksempel gentages den mønster, der er givet af delikat pistasibaggrund, i loftindretningen. Tegningen på loftet er lavet i dæmpet beige og creme nuancer. På denne baggrund skiller en Art Deco lysekrone med en stribet baldakin sig godt ud.

Spots med suspensioner rundt om loftets omkreds

På billedet: Interiør af et beige soveværelse med pletter dekoreret med bøjler.

Og i dette delikate soveværelse i cremede og cremede nuancer, dækker loftet det generelle palads-elegante stemning i rummet. En lysekrone, der ligner et lyst lærredstelt, spotlights med hængsler omkring omkredsen, retningsbelyst lys, der kaster refleksioner på væggene - rummet har optimal belysning til et afslappende ophold.

Gipsplankloft med farvet glasplade

Afbildet: Køkken-stue med hængende loft og farvet glasindsats.

Farvet glasindsats med belysning vil danne et festligt humør i rummet. Det vil aldrig være overflødigt i interiører i art deco, moderne eller klassiske stilarter.

Svanen hvid lysekrone i neoklassisk soveværelse

På billedet: Neoklassisk soveværelse med svane lysekrone i indretning.

Et andet eksempel på Svanekroner er et blomstermønstret pistasienoveværelse. Hvid fladt loftkonstruktion vil være en glimrende ramme af lampen, inspireret af yndefulde svaner.

Ideer til lofter i køkkener og spisestuer

Loft i køkkener og spisestuer er normalt ganske enkelt at lave. Selvfølgelig er det for denne type lokaler bedst at vælge praktiske, holdbare materialer, som tåler temperaturekstremiteter og ikke mister deres æstetiske udseende i lang tid. Indretningen af ​​lofthvelvene i køkkenet og spisestuen er bestemt af selve værelset.

Azur gråt loft

På billedet: Moderne køkken med hvide skabe og azurblå grå loft.

I køkkenets indre er en del af loftet malet i azur-grå. Loftvinklerne i indgangsområdet er helt hvide. Denne teknik hjælper zoning plads.

Hvidt køkken med klassisk lysekrone

På billedet: At lave loftet i det klassiske køkken i en lejlighed i Khimki

I køkkenet og spisestue i klassisk stil kan loftet males i hvid eller beige. Og den bedste dekoration af sådanne buer vil være en paladsekroner med lysformede lamper.

Støbt roset under lysekronen

På billedet: Støbt roset under lysekronen i indretningen af ​​køkken-spisestue i stil med en klassiker

I et klassisk køkken under lysekronen, ideelt set bør der være en stikkontakt. Dette kan være et simpelt gipselement. Imidlertid vælger designere oftest en sculpted outlet, som i billedet ovenfor.

Nedhængt loft med patina

På billedet: Interiøret i spisestuen i nuancer af kaffe med mælk med patineret loftsstruktur.

Ved udformningen af ​​det hængslede loft anvendes en indsats med patinerede teksturer, som vi også kan observere i udsmykningen af ​​væggene. En sådan gentagelse tillader at danne en enhed af sammensætning.

Suspended loft med designer lysekrone

På billedet: Designer lysekrone i loftet dekoration i det hvide køkken

Dette køkken med en ø med en glasplade og sløret turkise nuancer gør det smukt, herunder loftsløsningen. Designer lysekrone i form af glasbolde på trådene skaber en festlig glød i rummet.

Så den samlede indvendige sammensætning afhænger stort set af lofternes design. Derfor er det absolut ikke værd at overse designet af lofthvelvene. Desuden giver det rige valg af efterbehandling materialer mulighed for at dreje loftet til et ægte kunstværk. Og fondens designere og arkitekter hjælper dig med dette.