Loft baguetter til gardiner fra praktiske materialer


På trods af de mange forskellige design af tagbøjler forbliver loftbagetter til gardiner på toppen af ​​populariteten. Det kan antages, at loftkonstruktionerne er mere alsidige og praktiske at bruge, men en detaljeret undersøgelse afslører en række vigtige fordele.

Baguette brug og fordele

For at corniceen skal harmonisk kombineres ikke kun med gardinsammensætningen, men også med hele indretningen af ​​rummet, skal man ved valg af et design tage højde for rummets specifikke arkitektoniske og indvendige egenskaber. I nogle tilfælde er dekorative cornice af afgørende betydning, overskygger funktionaliteten og anvendeligheden af ​​designet.
For moderne interiører i boligområder er fordelene ved loftsystemer indlysende.

 • Med deres hjælp kan du opnå den maksimale visuelle effekt ved at øge vinduernes højde i værelser med lave lofter.
 • Deres brug er berettiget i tilfælde, hvor de øverste vægge mellem vinduerne og loftet er for små til at fastgøre væggardinstænger.
 • Mulighed for brug i værelser med hængende og stræklofter, hvor andre typer gardinstænger er uhensigtsmæssige.
 • Gardinerne på sådanne tagruter lukker helt vinduerne i tilfælde af brede vindueskarme, da væggrænserne kræver for lange beslag.
 • Velegnet til vinduer af komplekse konstruktioner eller fastgørelsesgardiner i værelser med udragende arkitektoniske elementer.
 • Uundværlig for indretningen af ​​gardinvæggen inde i stuen eller alkov over sengen.
 • Designet slynger ikke og bøjer profilen, når der fastgøres tunge flerlags gardiner med mange gardiner (franske eller engelske gardiner).
 • Praktisk, når du bruger panel japanske gardiner, der helt dækker vinduesåbningen fra gulv til loft eller drej skærmen til en lys skillevæg.

For nogle regioner er en vigtig fordel den fuldstændige isolering af rummet fra vinduet og blokering af adgang til kold luft. Sommetider er loftbagetter den eneste måde at placere en forhængssammensætning på i et værelse med strakte PVC- eller stoflofter.

Typer af baguette

I dag til fremstilling af cornices anvendes talrige traditionelle og moderne kunstige materialer, der forbedrer funktionaliteten eller forbedrer de dekorative egenskaber af produkter.

Ved typen af ​​materiale kan indramning opdeles i:

I henhold til den type konstruktion, som fastgørelsesgardinerne afhænger af, er gardinstængerne opdelt i tre hovedtyper:

Ved antallet af gardiner holdt, som kan danne en gardin sammensætning:

Normalt for et simpelt gardin eller gardin af tilstrækkelig enkelt række cornice. For komplekse gardin systemer, hvor der er en lys tule, gardin og pelmet, skal du vælge en tre-rækken design.

Mange fabrikanter udfører ordrer til fremstilling af flerlags tagskinner til flerlags gardiner i henhold til individuelle størrelser.

Wooden baguettes

Trælovsuger er traditionelle stangkonstruktioner, der er fastgjort til loftet med to eller tre beslag med dekorative bælte, der dækker gardinfastgørelsespunkter, kroge, ringe og andre dele. Alle baguette trims leveres komplet med endeelementer, som giver hele sammensætningen et færdigt udseende. Wooden baguettes er en dekorativ del af loftet cornice, som kan kombineres med tekstilens struktur eller med møbler i rummet.

Metal Baguettes

Metal gardin stænger har en ret bred vifte, som kan opdeles i grupper efter type design, ved fremstillingsmetode, ved materiale.

 • Runde tagskinner er mønstre fra en, to eller tre stænger, der fastgøres ved hjælp af separat eller den generelle arm til et loft. Glatte metalstænger er pålidelige og praktiske, der er i stand til at modstå tungt lærred af stor længde.
 • String loftsskiver består af metal strenge, spændt med skruer indlejret i parentes. Den eneste ulempe ved strengstrukturer er, at de ikke tåler tunge stoffer, draperede gardiner og til sidst sag. Men for lys gardiner fra et slør, tulle, organza i et værelse med stræklofter, er dette en ideel mulighed med den laveste pris.
 • Skinne gardiner - fremstillet hovedsageligt af aluminium og repræsenterer en profil med flere spor til bevægelse af gardiner. Normalt har jernbaneprofilen en baguette bar på forsiden, som kan dekoreres af producenten eller forbrugeren.

Smedemetal loft lister er eksklusive håndlavede varer, der er lavet til bestilling for et bestemt værelse og tjene som en rig dekoration, der matcher stilen af ​​dekoration.

Plastic baguettes

Plastic baguette cornices består af en multi-ræk jernbane profil med løbere. Typisk indbefatter designet en PVC-strimmel med riller, svingelementer, endehætter og en plastrammeformning, som er fastgjort til forkanten af ​​tagene. Baguettens bredde er valgt ud fra typen af ​​gardinsammensætning, typen af ​​fastgørelse af lærredene og tilstedeværelsen af ​​en løfte- eller glidemekanisme.
Du kan vælge eller bestille et loftstøbning med den ønskede dekorative overflade til enhver plastikbase:

 • under et naturligt træ
 • med farve design
 • i form af en trappet strimmel;
 • i form af en halvcirkelformet strimmel.

Praktisk set gennemfører alle erhvervsorganisationer baguettesystemer på købers anmodning under hensyntagen til længden, antallet af drejningselementer, ruller og stik.

Tilstedeværelsen af ​​en baguette giver en nem måde at ændre dekorationen af ​​cornice og gardin kompositionen - simpelthen udskift baguette bar med en ny.

Dekorative baguetter

Den dekorative loft baguette er lavet af samme materiale som cornice. Men ofte træbagetter har det mest interessante udseende:

 • halvcirkelformet eller trappet;
 • med bas-relief eller gevind
 • med virkningen af ​​aldring, forsølvning eller forgyldning;
 • med efterligning af stucco.

Dekorative strimler vælges afhængigt af gardinens design eller indretningen af ​​rummet, møblerne, væggene, for ikke at forstyrre harmonien af ​​den overordnede indre linje. Moderne træpose er fremstillet af højkvalitets flerlags krydsfiner, som om nødvendigt støbes. Efterligning af stucco udføres på en træbaguette ved støbning af polymere materialer efterfulgt af manuel maling eller udsmykning. I landlige stiler i landlig stil er gardinstænger med baguetter, der er dækket af stof, brugt i soveværelser eller børneværelser. Baguette ramme med stofdæksel er fastgjort til de "bløde" plast hjørner, der er stift monteret på tagskægget.

Rammer til loftet cornice (8 billeder)

Det indre af rummet er vigtigt at give originalen og vigtigst et komplet udseende. For at gøre dette skal du smukt arrangere vinduepladsen. Baguette til loftet cornice er bare nødvendigt for stoffets sammensætning at have et smukt færdigt udseende. Denne indretningsdetalje hjælper med at skabe en bestemt stil i rummet. De laver baguetter af forskellige modeller, som gør det muligt for ejere at skabe et raffineret interiør. I denne artikel vil vi fortælle alt om træklister til gardiner.

Hvad er baguettes

Moderne taghuller repræsenterer et bestemt system af suspensioner af gardiner, der er dækket af en dekorativ strimmel. Dette giver dig mulighed for at dekorere, og klassisk og trendy interiør.

Hvad er baguette cornices

Ud over det materiale, hvorfra dekorative strimler fremstilles, klassificeres de efter en række andre indikatorer, nemlig:

 • Type struktur. Baguetter kan have en anden overflade - glat spejl, præget, granulært, konveks og konkav. En sådan sort gør det muligt at tilfredsstille de æstetiske behov hos en række mennesker. Dette materiale kan også bruges til at dekorere buer, ovenlysvinduer, karosserier.
 • Monteringsmetode. Rammefliser er loft og væg. For den første type er projektionsstørrelsen vigtig - den skal være større end vindueskarmets bredde, ellers vil gardinerne blive refraheret af vindueskarmens fremspring. I vægmodeller er det vigtigt at beregne suspensionens højde korrekt - jo tættere på loftet, desto større er rummets højde visuelt øget.
 • Status. Dekorative lameller er opdelt i simple og elite. Den første har ofte en glat overflade, simpel ikke fyldig indretning. Den anden er dekoreret med udskæringer, indlæg, forgyldning og andre elementer. Med hjælp af ekstra tilbehør tager gardinstængerne et virkelig luksuriøst udseende.
 • Udseende. Det moderne marked tilbyder modeller af forskellige typer: monokromatisk, polychrom, farvet, efterligner forskellige naturlige materialer - sten, træ, marmor. Alt dette suppleres ved vilje med udskæring, stucco og andre lækkerier.
 • Materialet til fremstilling. Baguetter til loftkorn er lavet af spånplader, plastik, polyurethan, aluminium. Hvert materiale har sine egne fordele.

Plastophængssystemer er interessante, fordi de er fleksible og har en større længde. De kan dekorere karnapperne samt store åbninger.

Polyurethan. Sådanne modeller er nemme at installere og vedligeholde. Med hensyn til styrke er de ikke mindre end aluminiumstrukturer. Men det er værd at overveje, at disse modeller er usikre i tilfælde af brand, da giftige stoffer frigives under smoldering. Over tid bliver de også gule.

Gips. Disse modeller er spektakulære og ikke billige, da de ofte laves for hånd. Ulemperne omfatter skrøbelighed, fordi de i sjældne tilfælde anvendes i boligområder. Dybest set pryder de haller af museer, kunstgallerier og andre kulturelle steder. Der baguette har en rent dekorativ anvendelse, hvorfra risikoen for skade er meget lavere end i lejligheder, hvor gardinerne bevæger sig dagligt.

Det er nødvendigt at samle et dekorativt lath for tagskægget i henhold til rummets generelle stil og også i betragtning af egen smag.

fordele

Baguette cornices har mange fordele, takket være, at de har fået så bred popularitet. Flere detaljer:

 • Eaves sikkert holde de flerlags gardiner opsamlet fra forskellige typer stof. For eksempel er stræk gardin stænger ikke i stand til dette.
 • Takket være skinnebanerne bevæger gardinerne sig uden at sætte sig fast inde.
 • Præsentabel udseende. Den korrekte valgte bredde af lamellerne vil skjule de ufuldkomne kanter af gardiner, kroge og andre mangler.
 • Suspended systemer kommer i forskellige former, så du nemt kan arrangere selv en ikke-standard store åbning.
 • Tillad at justere rummet. Afhængigt af placeringen og typen af ​​baguette kan du visuelt øge eller formindske rummet. Volumetrisk loftkornet vil forøge pladsen, og den samme vægindstilling vil falde. Jo tættere til loftet, du placerer, suspenderet system, rummet vil virke højere.

Der er en designløsning og ulemper:

 • Denne indretning er ikke acceptabel for alle stilarter. For eksempel er det i stil med minimalisme eller højteknologi acceptabelt at bruge kun meget enkle lameller, fastholdt form og farve. Bedst af alt for sådanne interiører passer stålstang eller streng. I landlige og rustikke stilarter er også ikke relevante baguetter.

Når du vælger en ramme til dine vinduer, skal du omhyggeligt gennemgå de eksisterende designløsninger, så du kan finde noget af dit eget.

installation

Til installation af baguette cornice behøver ikke hjælp fra eksperter. Dette er et simpelt spørgsmål, det vigtigste er at gøre en klar markering. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne og længden af ​​selve hullet. Hvis du stoppede i loftet, er det vigtigt at arrangere tagskægget, så gardinerne ikke rører ved vindueskarmets kant, ellers vil det skabe en brydning af stoffet, og der bliver ikke mere skønhed.

Nøglepunkter for installation:

 • Fjern tagskæggene fra emballagen, aftør støv og kontroller udstyret omhyggeligt. Overvej at langt fra alle ophængningssystemer kan du nemt tilføje kroge uden at adskille strukturen, fordi deres nummer er bedre at kontrollere, før du installerer systemet. Ingen problemer kroge er kun tilføjet til profilen (jernbane) systemer. Kort sagt, så du ikke behøver at afmontere det nyinstallerede system, er det bedre at kontrollere alt før installationen.
 • Først og fremmest etablere en ramme af taggrene. For at gøre dette skal du gøre markeringen ved hjælp af bygningens niveau, bore huller på de markerede steder og fastsætte beslag.
 • Fastgørelsesanordninger twist, øger styrken af ​​adhæsion af bygningen blanding eller træ lim. For fastgørelsesanordninger skal du bruge skruer eller ankerbolte - hvis du planlægger at hænge i tunge flerlags stof.
 • Etablere taggrunde, der tidligere har indsamlet alt system. Når du har fastgjort det på overfladen, skal du kontrollere krogenes fremskridt - hvis de ikke er kile, kontrollerer de også styrken af ​​installationen og trykker ned på konstruktionen med indsats. Hvis alt er godt, så hæng gardinerne og draper dem efter eget valg.

Som du kan se, er støberammen til loftet cornice simpelthen monteret og kræver ikke nogen særlig viden eller besværlige værktøjer. Alt du behøver er nøjagtighed, opmærksomhed. Fra de værktøjer, du har brug for: en skruetrækker eller bare en skruetrækker, bor og konstruktion. Fastgørelsesskruer kommer som regel komplet med en cornice, hvis du har brug for en stærkere fixering til tunge gardiner, køb ankerbolte.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

Bagetnye taggrunde til gardiner

Gardiner - selv om hovedelementet i indretningsvinduets sammensætning, men ikke den eneste. Gardiner, gardiner, gardiner, muslin, gardiner, tyl, pelmet - alt dette skal på en eller anden måde være fast over vinduesåbningen. Blandt forskellige fastgørelsesdele vælger mange baguette lister til gardiner. Hvordan er de forskellige fra de sædvanlige?

Indhold:

Hvad er baguette cornice?

Dette er en cornice, hvor fastgørelseselementer er skjult af den såkaldte baguette bar. Hvis du vælger en cornice, skal du beslutte, om det kun vil udføre en praktisk funktion (at holde gardinbanen og organisere deres bevægelse) eller at spille en fuld rolle i vinduesindretningen. Det er en baguette bar, der fungerer som et designelement til en cornice. Hvor omhyggeligt og vellykket passer til hinanden gardiner og cornice, afhænger af indtryk af hele vinduesammensætningen.

Når du har brug for en fleksibel gardinstang til gardiner? Find ud af, hvilke typer, tilslutningsmetoder, priser, samt mine ideer om ansøgningen, læs her → http://2okna.net/cornice/gibkij-karniz-dlya-shtor.html

Baguette Cornice Materiale

Baguette bar kan lukke enhver cornice - runde, snor, træ, plast eller metal. Men oftest er rammekornet 1-3 rækker strenge klædt i en hvid plastikpose og dækket af en dekorativ strimmel.

Typer af baguette strimler:

 • Wood. Fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret sådanne baguetter vil være en god tilføjelse til interiøret i klassisk eller landlig stil, samt passe ind i de moderne lakoniske designløsninger. Rammerne er åbnet med lak, malet, behandlet med specielle imprægneringer, men alligevel kræver en sådan cornice en omhyggelig håndtering og særlig pleje. Dette er en relativt dyr løsning - den gennemsnitlige pris på 1000 rubler per meter baguette cornice, mens cornices af andre materialer er to gange billigere - 500-600 rubler.

 • Metal. Disse lameller understøtter technostilen eller den futuristiske stil i interiøret. Aluminiums baguette kan maleres pulverlakeret, forgyldt, forsølvet. Metal baguetter bruges oftest i kombination med snor gardin stænger lavet af samme materiale.

 • Plast. Den mest populære type baguette strimler. Den demokratiske pris plus det bredeste udvalg gør disse cornices ekstremt efterspurgt. Plast efterligner overfladen af ​​træ, natursten, ædle metaller, tekstiler, for ikke at nævne de forskellige farvede baguetter i forskellige nuancer. Produkterne er lavet både glatte og med reliefelementer.

  Typer af fastgørelse baguette cornices:

  1. Loftsrammer. Cornice er fastgjort til loftet for visuelt at øge væggenes højde. Gardinerne synes at falde lige fra loftet. I store værelser er indramning af kroge lavet af flere elementer, der er forskellige i farve og tekstur, hvilket skaber et afbalanceret designelement. Taket cornice med baguette strimler, dækket af stof - ser det samme som gardinens farve eller i kontrast til dem.

 • Vægrammer. Hvis du installerer en sådan cornice, skal du nøjagtigt beregne dens størrelse. Baguette tallerken skal stikke nok ud fra væggen, vær særlig opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Væglisten efterlader en synlig vægstrimmel under loftet, som visuelt reducerer rummets højde.

  Fotogalleriet vil gøre dig bekendt med mulighederne for design af baguette taggrunde og vil hjælpe med at vælge elementet i det opdaterede interiør.

  Stilfuldt baguetter til gardiner: egenskaber og valgregler

  Baguette cornices bruges, hvis den overordnede indre idé kræver at placere accenter på vinduesåbninger Baguette er en stribe af træ, plast, skum eller andet materiale, der gemmer loftet af loftet med væggen. Et andet navn til dette design er loftet cornice. Baguetter til gardiner med et strækloft gemmer stedet for fastgørelse af gardiner, hvilket gør det muligt visuelt at øge loftets højde. Loftets solide lysplan ser attraktivt og elegant ud.

  Baguette til gardiner: typer og fordele

  Hvad er fordelene ved baguette til gardiner i sammenligning med traditionelle tagblade? En ubemærket monolitisk loftkonstruktion, evnen til at male en baguette i enhver passende farve og uafhængigt vælge længden af ​​beslaget.

  Hvad er baguetter på deres funktion:

  • Fastgørelsesanordninger anvendes komplet med falsk loft
  • Dekorative bruges som et selvstændigt element i interiøret.

  Til baguette under gardinerne harmonisk hældes i en enkelt stil af interiøret, skal du vælge det materiale, hvorfra corniceen er lavet

  Hvad er baguettes på fastgørelsesstedet:

  • Vægmonteret over vinduesåbningen;
  • Loft monteret på loftet over loftet over væggen med et vindue.

  Til vægmonterede baguetter kræves der en beslag, der fremspring fremad, hvilket bærer gardinerne til den ønskede afstand fra vinduet. Loft baguetter behøver ikke beslag, de er fastgjort til boltene direkte til loftet. Loft baguetter giver mulighed for at skelne et værelse overalt, og ikke bare lukke vinduet. Derfor er de aktivt brugt i restauranter, caféer og andre haller med et stort område. Den bageste del af baguetten kan lukkes med en cornice, et dekorativt panel.

  For at bestille, kan du lave en baguette af noget materiale, selv guld. Af de modeller, der er til salg, er de mest populære baguetter af polyurethan, gips og plast.

  Disse materialer er nemmeste at male i tone til rummet, de er de billigste, mest holdbare og praktiske. Overfladen af ​​tagskæggene kan være lagdelt, fladt eller præget. Already malet og hvide baguetter er til salg og kan tones selvstændigt, hvis det ønskes.

  Oversigt over gardinstænger (video)

  Sådan hentes en baguette til gardiner: nuancer og hemmeligheder

  Før du køber en baguette, skal du lave en grov plan for gardiner på vinduet. Baguetter kommer i form af strenge, rør eller lameller. Stropperne er sædvanligvis plastik, strængerne er metal, og rørene kan være fra ethvert materiale, for eksempel aluminium.

  Ved antallet af skinner kan baguettebåndet være:

  • Med en række skinner, designet til et enkelt stykke stofgardiner eller to ark, i lige store mængder, der dækker vinduet;
  • Dobbelt række, hvor to gardiner kan bevæge sig uafhængigt af hinanden;
  • Tre-rækker, der anvendes til flerlags gardiner eller gardiner foret med tyll.

  For stilfulde interiører med elegante raffinerede gardiner er der brug for gardinstænger med høj æstetiske egenskaber. Baguette cornice i dette tilfælde passer bedst

  Baseret på gardinmodellen skal du vælge en baguette med den rigtige mængde skinner. String baguettes er kun to parenteser, hvorigennem et antal strings strækkes, normalt 2. Et sådant design kan kun bruges til gardiner lavet af let stof, enhver betydelig belastning på strenge kan føre til sagging. Alle andre baguetter er et rør, hvorigennem ringe med gardiner passeres. I daglig tale kaldes denne type "gardin".

  Gardinens fastgørelsesmekanisme er skjult under baguettebrættet. Baguetten selv kan være loft eller væg

  Sådan beregnes de ideelle parametre i baguetten:

  • Baguette bør gå ud over vinduets åbning mindst 15 cm eller til hjørnet af rummet;
  • Hvis du planlægger at bruge en vægmonteret baguette, skal du hente beslagene, som er trykte gardiner 10 - 15 cm fra væggen.

  Moderne baguetter produceres ikke kun i lige linjer, men også i hjørne modeller, der kan installeres i nicher. Bevidst valg baguette vil gøre vinduet dekoration værelse.

  Baguette til baggrundsbelyste gardiner (video)

  Installation af en baguette til gardiner med egne hænder: hvordan man hænger korrekt

  For at samle en baguette skal du have en trinladder og et sæt værktøjer.

  Værktøjssætet skal omfatte:

  • Perforator og skruetrækker;
  • Dowels og skruer;
  • Niveau, roulette, blyant for mærker.

  Billedet viser de parametre, der skal tages i betragtning, når du vælger eller bestiller en baguette til gardiner, samt når du installerer det

  Baguette installation har følgende parametre:

  • Symmetrisk arrangement i midten af ​​vinduesåbningen;
  • Baguettes kanter strækker sig ud over vinduesåbningens konturer med 10-25 cm;
  • Afstanden fra vindueskarmets fremspring i vandret plan er mindst 2-5 cm.

  Vindueskarme kommer i forskellige bredder. Og når du installerer en vægmonteret baguette, skal du tage højde for hvor langt parenteserne har gardinerne fremad. Loft baguette skal også placeres i den korrekte afstand fra væggen.

  Hvis vindueskarmet er meget bredt, er beslagene korte eller loftet baguette er installeret for tæt på væggen, vil gardinerne hænge ujævnt.

  Til målinger kan du tage en tråd med enhver vægt, for eksempel en møtrik. Fra stedet for den påståede fastgørelse af baguetten trækker tråden ned med møtrikken. Hvis afstanden fra tråden til vindueskarmens fremspring er 2-5 cm - alt er i orden. Hvis tråden rører vindueskarmet, skal du øge afstanden fra væggen.

  Montering af wall baguette, trin for trin instruktioner:

  • Bor et hul punch 2-3 huller i væggen;
  • Indsæt en dowel i hvert hul;
  • Brug skruerne til at fastsætte beslagene;
  • Indsæt baguette baren, hvis stangen med ringe - sæt ringene på forhånd;
  • Hvis baguetten har dekorative ventilationskanaler, skal du installere dem sidst.

  Når du lægger støbt cornice, skal du tage højde for gardinens vægt, da designet vil bære denne belastning dagligt. For tunge gardiner skal du vælge forstærket hardware

  Trin for trin instruktioner til installation af loftet baguette:

  • Bor 2-3 huller i loftet med en perforator;
  • Installer dowel og fiks baguette bar med skruer;
  • Hæng gardinerne og nyd den store udsigt over rummet.

  Antallet af monteringshuller varierer efter model. Hvis du planlægger at hænge meget tunge gardiner, skal du lave yderligere huller i baguetten, ellers kan lykken ved en ny reparation ramme hovedet i det mest uventede øjeblik.

  Hvad ligner en baguette til gardiner med eyelets

  Eyelets er ringe, der sættes direkte ind i gardinbanen. Grommets anvendes tykke og tætte stofgardiner. Baguette med grommets er bare en slat, som gardinet er sat på.

  Monteringen af ​​en baguette med eyelets laves samtidig med gardinerne.

  Når du vælger en baguette til gardiner på grommen, er det vigtigt at overveje rørets bredde og diameteren af ​​ringene.

  Grommets beskytter gardinet mod alle skader, designet er ekstremt enkelt og nemt at bruge. Gardiner glider langs sletten let, uden anstrengelser og forsinkelser.

  Hvordan man vælger baguetter til gardiner til strækloftet

  Hvis reparationen finder sted ved installation af et strækloft, skal du passe på, hvordan du laver gardinerne. Loftet baguette kræver installation af en træplade til fastgørelse, selv før du strækker loftet. Herefter skrues skruerne ind i denne bar.

  For at beregne den nøjagtige placering af den indlejrede struktur, når du installerer et strækloft, skal du gå videre

  En lettere løsning er at installere en wall baguette i et værelse med et strækloft. Det vil ikke være svært, selvom reparationen allerede er gennemført.

  Sådan lukker du baguetten til gardiner

  Den bageste del af baguetten kan dækkes med et dekorativt panel, cornice.

  Loft og vægkorn er lavet af forskellige materialer:

  • Polyvinylchlorid plast;
  • Træ fra et naturligt træ og presset træskæring;
  • gips;
  • polyurethan;
  • Stof, kommer med gardiner, normalt lavet af samme stof.

  Stretchloft med baguette til gardiner: installation (video)

  Hvordan man vælger en passende tagbøjle, beder om den overordnede stil på rummet. Eaves skal harmonisk passe ind i interiøret og skabe det rigtige indtryk, når man ser på vinduesåbningen.

  Montering af lister - valg af holdere til gardiner

  Gardiner og gardiner udsmykker altid vinduerne, skaber et hjem komfort. Eaves design vil hjælpe med at give dem et komplet udseende. Sådanne produkter fortjener ikke mindre opmærksomhed end tekstiler til vinduer.

  Stilfulde baguette cornices betragtes som den mest succesfulde mulighed for sikker vedhæftning og skabe et smukt dekorativt billede. Dette kræver dog, at baguetten selv skal give det endelige udseende til bjerget. Hvad er en strimmelstøbning til gardiner, hvilken funktion udfører den?

  Bagetnye taggrunde til gardiner

  Enhver form for gardiner eller gardiner, gardiner skal fastgøres sikkert over vinduesåbningen.

  Ofte til dette formål gælder baguette taggrunde med et særpræg element - et dekorativt niveau. Det dækker alle de interne elementer i loftet struktur. Baguette cornices fortjener særlig opmærksomhed, fordi de spiller en vigtig rolle.

  En regelmæssig cornice holder en klud ved hjælp af ringe eller andre elementer, hjælper kluden til at bevæge sig. Eaves med en baguette bar udfører to funktioner:

  • praktisk del
  • dekorativt design.

  Hovedrollen i sådanne produkter udfører baguettebånd. Dette designelement i form af en strimmel skal vælges omhyggeligt og korrekt.

  Indtrykket af hele vinduesammensætningen afhænger af kombinationen af ​​gardinstangen og gardinerne eller gardinerne. Denne effekt er opnået takket være slats mangfoldighed og usædvanlige former. Ud over kroge og andre elementer i tagskægget gemmer baguette forskellige uregelmæssigheder, der kan forblive efter reparation.

  Se også: Gardiner på døre og døråbninger

  Baguette udfører rollen som en æstetisk komponent i interiøret.

  Disse produkter er efterspurgte, så producenterne tilbyder et stort udvalg af produkter. Blandt dem er meget interessante og usædvanlige muligheder. De er lavet af forskellige materialer:

  Ved hjælp af en baguette bar kan du skjule forskellige typer af cornices - snor, træ, runde, metal eller plast.

  Rammerne består ofte af 1-3 rækker strenge, som er dækket af sagen. Normalt er den lavet af hvid plast. En dekorativ strimmel dækker den ovenfra.

  Trærammer er fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret. De fremhæver med succes værelset i en klassisk stil og i mange moderne designløsninger.

  Sådanne produkter er malet, derefter lakeret og også nødvendigvis behandlet med specielle imprægneringer. Men de har brug for omhyggelig pleje. De koster dyrt i sammenligning med muligheder fra andre materialer.

  Metal baguette cornices passer til futuristisk eller techno stil i det indre af rummet. Aluminiumsemballager kan være pulverlakeret, forgyldt eller forsølvet. De er ideelt til metalstængeraksler.

  Se også: Anvendelsen af ​​loftet tagger i indretningen

  Den mest populære løsning er plastprodukter. De har stor efterspørgsel hos de fleste købere.

  Dette skyldes en rimelig pris og en bred vifte. Et sådant materiale kan efterligne overfladen af ​​træ, tekstiler, natursten, ædle metaller. De kan have en glat og præget overflade.

  Typer af fastgørelse af stellister til gardiner

  Ifølge dens funktion er baguetter fastgørende og dekorative. Den første mulighed bruges i forbindelse med et falsk loft. Dekorativt anvendt som et selvstændigt element i det indre.

  På fastgørelsesstedet er baguetter af to typer - væg og loft. Vægmonteret over vinduesåbningen.

  Loft version af produkterne installeret på loftet over loftet over væggen med et vindue. Dette giver dig mulighed for at øge væggenes højde. Det lader til, at gardinerne falder direkte fra loftet.

  For store værelser vælges baguette muligheder, som består af flere elementer. De adskiller sig i farve og tekstur, men sammen skaber de et enkelt designelement. Ofte lavede tagger af stof til at matche gardinerne eller mere kontrastfarve.

  Se også: Typer og montering af loftsplanker under loftet

  For at installere en væg cornice, skal du kende strukturens nøjagtige dimensioner. Baguette skal stå godt ud fra væggen, så sørg for at være opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Vægkonstruktioner reducerer loftets højde på grund af, at den synlige del af væggen forbliver under loftet.

  Baguette cornices i interiøret

  Sådanne produkter anvendes til indretning i forskellige stilarter. Smukke og originale træversioner ser godt ud i klassisk stil, i værelser med en rig finish. Universelle og enklere modeller er velegnede til registrering af landstil eller Provence, øko-stil understreges godt.

  Ved at skabe det indre af køkkenet er det bedre at vælge et plastikprodukt eller under træet. Under forholdene i en køkkenzone vil sådanne tagger tjene og se bedre ud.

  For værelser i orientalsk stil er det tilrådeligt at vælge strimler til cornice med egyptiske eller marokkanske mønstre. Indramning af metalstrukturer vil være en god løsning til design af moderne stilarter.

  Enhver form for baguette-taghuler hjælper med at skjule alle fejl i reparations- og byggearbejder samt at kunne simulere rummets rum. Især godt at bruge sådanne produkter i værelser af lille størrelse, fordi de giver volumen, øger væggenes højde og gør vinduet æstetisk færdigt.

  Opmærksomhed, kun i dag!

  Valg af gardinestang til gardiner kan ikke kun påvirke indretningen af ​​rummet, men også dens størrelse: en velvalet cornice kan visuelt "løfte" loftet, "udvide" en for smal væg, tilsæt lydstyrken til et lille rum.

  Gardiner skal altid matche den valgte stil i interiøret, match farverne og komplementere det samlede billede. De spiller en vigtig rolle i indretningen af ​​rummet, men ikke mindre vigtige og cornices. Bortset fra at cornice har en konstruktiv opgave - at holde gardinerne, for at sikre deres pålidelige drift, lukning og åbning, skal den også stilistisk falde sammen og harmonisk passe ind i interiøret.

  Anbefalinger til valg af taggrunde

  For at vælge den rigtige gardinstang til gardiner, skal du overveje følgende faktorer:

  1. Hver gardinstang er designet til specifikke belastninger, så estimer gardinens vægt groft og juster gardinestængerne, så de svarer til denne indikator.
  2. Beslut om monteringer til gardiner. De skal passe til det valgte stof, bevæge sig let på banen, uden at klamre og ikke "fast", og der skal ikke være lyde.
  3. Til lysgardiner, der passer til enhver form for montering af hjørner, både loft og væg. For tunge materialer er det bedre at foretrække loftmontering - det tåler mere vægt.
  4. Valget af cornice er påvirket af placeringen af ​​batteriet, varmeledninger, samt vinduesbrændets størrelse og bredde. Intet bør forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor skal du tage disse elementer i betragtning, når du sætter taggen på taggen.

  Rådet. Husk, at en korrekt valgt cornice kan visuelt ændre opfattelsen af ​​rummet, rette fejlene og fremhæve fordelene:

  • Smal vindue Hvis vinduet har en lille bredde, kan du "forstørre" den - til dette skal du hente en lang cornice, så gardinerne hænger på den, dækker ikke kun vinduet, men også en del af væggen ved siden af ​​den.
  • Lofter. Loftet kan visuelt "hæves", hvis du vælger en cornice med loftmontering: et gardin hængende fra loftet til gulvet vil bidrage til at "forlænge" afstanden mellem dem.
  • Vinduet er for stort. For at rette opfattelsen af ​​vinduet, skal du vælge tagbøjlerne med en længde nøjagtigt bredden af ​​vinduesåbningen.

  Eaves og værelse stil

  Af de mange muligheder for gardinstænger på markedet, vælg de der passer bedst til din interiør.

  • Til udsmykningen af ​​lokalerne i en klassisk stil tilbydes baguette lister. Runde kroge ser også godt ud, især hvis de er træ.
  • Populær i dag minimalisme eller hi-tech kan suppleres med en cornice-streng eller rund metal gardin stænger.
  • Næsten alle "landsby" stilarter, hvad enten det er amerikanskt land eller fransk Provence, bruger smedede produkter som dekorative elementer. Smedede smedet hjørner passer til dem - både metalets naturlige farve og malet.
  • De japanske og romerske gardiner er godt kombineret med tagger fra aluminiumsformen.

  Eaves Length

  Den samlede længde af cornice omfatter længden af ​​tværstangen og to dekorative tips. Men før du begynder at måle længden af ​​corniceen, skal du bestemme, hvor det vil være, og hvordan du skal fastgøre det.

  • Når man vælger en gardinstang til gardiner, der dækker hele væggen med vinduet som helhed, skal gardinestangens længde være to til tre centimeter mindre end afstanden fra væggen til væggen. I dette tilfælde skal du bemærke, at fastgørelsespunkterne på en så lang kronkage skal være mindst tre!
  • Hvis tagene skal placeres nøjagtigt over vinduet, skal de beslag, der er monteret, ligge bag vinduesåbningen, ellers kan du ikke åbne vinduet helt, og de åbnede gardiner dækker en del af vinduet. I dette tilfælde bør kanten af ​​længden være tredive til fyrre centimeter mere end bredden af ​​vinduesåbningen.

  beslag

  Vær opmærksom på, at parenteserne har forskellige længder.

  Hvis denne længde er større end afstanden fra vinduets åbning til loftet, vil konsollen over vinduet ikke passe. Nogle gange i sådanne tilfælde er de fastsat under vinduets åbning, så kaldes et sådant arrangement "delvis over vinduet". Hvis tagskæggene har en længde på mere end to meter, skal den monteres på tre beslag, hvis mindre - to er nok.

  Ideelt set bør afstanden mellem beslagene ikke være mindre end en og en halv og mere end to meter. I dette tilfælde vil cornice holde fast, dets stænger vil ikke blive deformeret, og gardinetæppet vil sænke.

  Eaves Dimensions

  For at vælge gardinstangen til gardiner, dens design og placering er det nødvendigt at foretage følgende målinger (i cm):

  • Længden af ​​væggen med et vindue fra den ene sidevæg til den anden.
  • Bredden af ​​selve vinduet.
  • Afstanden, som gardinerne bliver adskilt fra væggen.
  • Højde fra vinduet åbner til loftet.

  Typer af monteringer

  Hver type vinduet gardin har sine armaturer til hængende gardiner. Overvej de mest almindelige muligheder.

  Profil systemer

  Aluminiumsprofilen har guider, en eller flere, langs hvilke kroge glider - gardiner klæber til dem.

  Fordele. Aluminium er stærkt nok, men det er plastik, hvorfra det er muligt at lave afrundede taggrene til dekoration af nicher, karrevinduer, lancet eller andre ikke-standardiserede vinduer. Derudover er det profil gardinet stænger, der normalt giver automatiske styresystemer for gardinens position, hvilket er meget bekvemt, især hvis rummet har højt til loftet.

  Der er også profil systemer lavet af plast, tiltrækker lav pris. De er kun egnet til lette stoffer, da tunge gardiner med deres vægt forårsager deres deformation.

  Kroge til profilsystemer er lavet af gennemsigtig plastik - så de er mindre mærkbare. På toppen af ​​systemet til dekorative formål er normalt planker knyttet "under træet", "under stenen", "under huden". Installation og installation af sådanne strukturer er enkle og kræver ikke meget tid.

  Hvis du har brug for flere rækker til gardinstænger, er profil det bedste valg.

  De kan bestå af gardiner i to, tre og endda fire rækker. For eksempel i den nærmeste profil til vinduet er gennemsigtig tyll fastgjort, den næste har et tykt gardin, og den ekstreme er en lambrequin. Eller for alle rækker kan du fastgøre gennemsigtig tyll af forskellige farver, hvilket vil give mulighed for at variere stemningen i lysstrømmen og dens skygge.

  Rullende gardiner, japanske gardiner, romerske gardiner og persienner, der er populære i dag tilhører profilsystemerne og har et fælles grundlag, selv om der er strukturelle forskelle mellem dem.

  Classic cornice

  Den mest traditionelle type af vinduesafskærmninger - rørformede strukturer. De kan være lavet af træ eller metalrør. Jo større diameter corniceen er, jo tungere gardinerne kan den modstå.

  Fastgørelser til sådanne gardiner kan være som følger:

  • Magnetiske klip, som ikke kun tjener som fastgørelsesanordninger, men også som dekoration. Kan være af forskellige former og farver.
  • Tøjsløjfer.
  • Øjenhår (huller i stoffet, kantet med metal eller plastik).
  • Ringe lavet af træ eller metal, hvortil gardiner er fastgjort med kroge. Tulle og organza kan rive på fastgørelsesdele, og det vil ikke holde tætte stoffer. Denne mulighed er kun egnet til mediumdensitetsstoffer.

  Hvis du vælger en gummibelægning eller ringer som fiksering, når du vælger en gardinstang til gardiner, skal du kontrollere diameteren på kronen - den skal være mindre end fastgørelsesringen, ellers vil gardinet ikke glide langs styret.

  Typisk har klassiske hjørner en eller to rørformede strukturer - de kan hænges med tyll og tykke gardiner. Det er også muligt at erstatte en af ​​strukturerne med en snor - den mest velegnede montering til tyll og snit. Klassiske tagkanter passer til ethvert interiør, det er kun vigtigt at vælge det rigtige materiale, som de er lavet af.

  Smedede hjørner

  Hvis du vil vælge en gardinstang til gardiner, der vil dekorere rummet i barokke, rokoko, imperium, land eller Provence stilarter, skal du stoppe med at se på smedede produkter. Afhængigt af hvilke tips de slutter, og hvilke stoffer der bruges til gardiner, ser disse lister helt anderledes ud.

  Elegante imperium krøller og fløjl eller satin gardiner skabe en atmosfære af luksus i barok stil, og blomsterelementer af smedning og bomuldsgardiner i en lille blomst overfører Provence til en varm sommer.

  Braketter smedede sig selv - indretning.

  Den ideelle mulighed er at bestille dem individuelt for at maksimere dine personlige præferencer og skabe et unikt udseende af dit hjem. Smedede hjørner bruger metalrør eller stænger som hjælpelinjer, og her ligner de de klassiske. Der kan også være flere guider, normalt ikke mere end tre.

  String gardin stænger

  Strenge cornices bruges som guider strakt metal wire - "string". Montager til gardiner - det samme som i den klassiske cornice, men mindre i størrelse.

  Magnetiske klip ser bedst ud på dette design. Plastikstrenge bruges også - de er velegnede til lysdækker af tule eller organza. En sådan cornice er næsten usynlig, og der er en følelse af, at tyllen flyder i luften uden nogen støtte.

  Af alle muligheder for gardinstænger er denne mulighed den mest "lette" - den vil ikke holde tunge gardiner. Mere end andre er det velegnet til udsmykning af lokaler i højteknologi, minimalisme, i moderne såvel som kombinerede stilarter. Sådanne cornices med korrekt udvælgelse af beslægtede elementer er mest egnede til maskering af rummets mangler.

  Baguette Cornices

  Baguette cornices er ens i design til profilen, men i dem er fastgørelserne altid lukket med en dekorativ strimmel - en baguette. Baguette kan være bred eller smal, af forskellige former, størrelser, farver.

  Gardinprofiler kan have fra en til tre rækker. I første række har man ofte en strimmel - "Velcro" for at sikre lambrequin. Når du vælger en baguette cornice, skal du styre baguetteens farve og form, og det er trods alt det vigtigste dekorative element og skal organisk passe ind i dit indre.

  Et vigtigt element i indretning er gardinerne, der giver rummet et komplet udseende. Imidlertid vil udsmykningen af ​​gardinerne ligne i den endelige version, afhænger i vid udstrækning af tagene og metoden til fastgørelsen.

  Typer af cornices

  I dag fremstilles et ret forskelligartet sortiment af tagbøger, der rammer sin elegance og originalitet, som kan grupperes med respekt for en bestemt egenskab.

  Klassificering af cornices efter materiale

  • Plast - den mest almindelige løsning på grund af overflod af forskellige former, farver og lave omkostninger. Men under tyngde af tunge gardiner er deformation af tagskæggene med tiden ikke udelukket.
  • Træ - en kombination af funktionalitet, pålidelighed, æstetik. Eaves lavet af træ, produceret i de mest varierede former, kan desuden dekoreret med dekorative udskæringer. Derudover opretholder de perfekt vægten af ​​tunge gardiner uden nogen form for deformation.
  • Metalafskærmninger - lavet af stål, messing eller aluminium og kan dekoreres med plast eller træelementer. Samtidig kan stål- og messingkornene modstå selv tunge teatralske gardiner, mens aluminium er designet til en lettere version af gardiner. Særlig opmærksomhed i denne kategori fortjener smedejernsskårer, som kendetegnes af deres specielle styrke og unikke design.

  Klassificering af gardinstænger med designfunktioner

  Profil cornices er lavet af aluminium, plast, med en hvilken som helst metode til fastgørelse af cornice, forskellig i små dimensioner, lav pris og nem installation. Derudover kan profilskårerne simpelthen gemmes i loftnichen, enten draperet med lambrequins eller ved at hænge en baguette strimmel. Profil cornices er opdelt i:

  • stive tagskinner med en indre skinne - består af en enkelt række lath, og også låse til fastgørelse til arme. For at oprette yderligere rækker udfyldes lignende tagblade med dekorative modeller;
  • fleksible tagskinner med en ekstern skinne - den udstedes kun en række, men det er let at bøje, skære det, der fremmer enkel installation. For flere rækker er det ønskede antal profiler sat parallelt;
  • fleksible tagskinner med indvendig skinne - bøjningen af ​​tagskægget er fastgjort på fabrikken, der danner formen af ​​et karrudsvindue, buen eller en kombination af et karrudsvindue og en bue. Desuden kan tagbøjlerne med buet bøjning være to-rækker, og kun en-rækkede tagbøjninger svarer til bugladsvinduet og bue-buen bøjning;
  • dæk gardin stang - umuligt at bøje. For at opnå en buglængde er der imidlertid også anvendt et forbindende svingelement.

  2. Bagetnye - lavet i form af en dekorativt dekoreret strimler, der sikkert skjuler beslag.

  Hvad angår andre arter, har baguette cornices en lav pris. Selv om de ikke er underordnede i forhold til design eller stangafskærmninger.

  3. Rod tagskinner - præsenteret i form af en rektangulær, cirkulær eller figuren sektion. Fremstillet af træ eller metal.

  Pakken indeholder normalt beslag, gardinholdere og tip. Til montering af stangen til væggen giver loftet åbne eller lukkede beslag.

  String - bruges til letvægte tylgardiner. Dette er en relativt billig indstilling af alle de tilgængelige kategorier, og den mest upålidelige, da selv under en lille vægt begynder snoren at sænke med tiden og skal strammes konstant.

  Klassificering af tagbøjler i forhold til antallet af rækker

  1. Enkeltrækkende hjørner - til fastgørelse af en enkelt tyll eller gardiner.
  2. Dobbelt række - designet til fastgørelse af gardiner og tyll.
  3. Tre-rækkede cornices - åbne mulighed for at dekorere indretningen af ​​rummet som en tule, gardin gardin og lambrequin.

  Klassificering ved fastgørelsesmetode

  Fastgørelsen af ​​tagskæggene afhænger direkte af det materiale, der bruges til at afslutte loftet og væggene.

  1. Lofter, der fastgøres direkte til loftet, giver mulighed for at skabe et originalt design.

  De er især uundværlige i nærværelse af høje vinduer, der ikke giver plads til fastsættelse af væggardinstænger. Derudover tillod udseendet af loftet tagfugler at løse mange problemer, der opstår, når du bruger en væg taggrunde.

  Fordelene ved loftkorn i forhold til væggen:

  • bidrage til en visuel forøgelse af rummets rum
  • stort udvalg af farver;
  • Mulighed for den skjulte installation
  • evnen til at modstå en stor vægt af gardiner;
  • vilkårlig udvælgelse af afstanden fra væggen til tagene, hvilket gør det muligt at skjule rørene og radiatorerne bag gardinerne;
  • muligheden for at gemme små fejl efter loftet;
  • lav pris
  • beskedent design;
  • begrænset installation med direkte arrangement af pærer i et gipsplankloft.
  • umulighed af installation i nærværelse af stræklofter, med ikke udstyret plads til gennemførelse af fastgørelsesanordninger.

  Væg gardin stænger, der først blev produceret for flere århundreder siden, er stadig i høj efterspørgsel. Desuden kræver dekorativiteten af ​​moderne vægafskærmninger sig ikke at skjule deres udseende i tagskægget.

  Fordele ved vægkanter foran loftet:

  • bred vifte af farver;
  • originalitet af design
  • rentabilitet ved at reducere forbruget af stof til syning af gardiner;
  • Mulighed for fastgørelse til væggen i loftet niche;
  • nem installation;
  • høj pris i forhold til loftet taggrunde.
  • visuelt reducere højden af ​​rummet
  • behovet for omhyggelig måling af den nødvendige længde af beslaget for at undgå efterfølgende bøjning af gardinerne på de udragende varme radiatorer, hjørnerne af vinduesfremspringene.

  Således afhænger valget af designet af loftet eller vægkornet stort set på indretningsstil, type gardiner, samt fastsættelse af de færdige gardiner til cornice.

  Montering af loftsplanker

  I dag er lofterne kittet efterfulgt af maleri, gipsplader, strækning af loftsbeklædning. På denne baggrund er metoderne til fastgørelse af tagene til loftet også væsentligt forskellige fra hinanden. Den optimale placering af loftet tagger er valgt ud fra følgende faktorer:

  • længden af ​​tagskæggene skal være 30-50 cm længere end vinduets åbning;
  • når lukket, bør gardinerne ikke røre ved de fremspringende vægelementer.

  Til betonloftet eller gipsvæggen

  Hvis det er en dæk-type cornice, så:

  1. Mål og skær den ønskede længde af tagene.
  2. Sæt på kroge, hvis modellerne af tagskæggene ved kanterne er forsynet med buede dele.
  3. Bor et hul i midten af ​​dækket ved hjælp af 2 øvelser med forskellige diametre. For det første gør en boremaskine, der lidt overstiger skruen eller skruens diameter, et hul på forsiden af ​​corniceen, så hætten sænker lidt ved bunden af ​​corniceen. Derefter bores hullet med en mindre borekrone.
  4. Med en stigning på 50-60 cm, bor lignende huller langs hele længden af ​​cornice. Men med en enkelt række cornice er det nok at lave et hul i første række, og i tilfælde af en række i en række i to rækker eller zigzags.
  5. Fastgør cornice til det sted der er markeret for det på loftet.
  6. Brug en blyant til at markere centerhullet og bore det til dybden af ​​dowel.
  7. Dowel dowel i hullet med en hammer.
  8. Fastgør dækket til midtermonteringen og mærk hele dækets længde.
  9. Bor de resterende huller og sæt dækket op i loftet.

  I tilfælde af et gipspladens falske loft anvendes en dowel "butterfly" i stedet for de sædvanlige dowels. Når man skruer ind og falder ind i det tomme rum, åbner dowel "butterfly" som en paraply, hvilket øger belastningsområdet på gipsvæggen.

  Ved brug af loftsplanker, der fastgøres til loftet ved hjælp af parenteser, er opgaven meget lettere, da parenteserne har klare huller. Det forbliver:

  • samle tagskæggene
  • Lav et loft mærke på stederne for fastgørelse af beslagene;
  • fastgør den monterede cornice til markeringerne på loftet;
  • mærke og bore huller
  • Vedhæft cornice til loftet ved hjælp af almindelige dowels eller dowels, sommerfugle.

  At strække loftet

  Fastgørelse af loftet tagger til stræk loft indebærer fastgørelse til pant bar placeret mellem hovedstaden og stretch loftet. I dette tilfælde skal realkreditobjektet være sikkert fastgjort til hovedloftet inden måling af strækloftet.

  Størrelsen af ​​stangen skal svare til rammens højde, der kræves ved spænding af plastbanen. Således vil måleren på skemaet angive placeringen af ​​den fremtidige cornice og i fremstillingen af ​​loftet, vil lærredet på dette sted blive yderligere styrket. Efter installation af strækloftet:

  1. Markér på den strakte film inden for rammerne af realkreditbjælkens vedhæftning af tagbøjlerne.
  2. Før boring skal hullerne i strækloftet først styrkes med polymerringe og derefter brænde igennem.
  3. Bor huller til dybden af ​​dowels.
  4. Installer tagbøjlerne.

  Montering af vægkornet

  Alle typer tagskinner, hvoraf fastgørelser forudsætter vægmontering, installeres næsten ens. Korrekt montering af vægkornet indebærer følgende betingelser:

  1. Eaves skal udstikke 30-50 cm på begge sider af vinduesåbningen, så at sollyset når gardinerne ind i rummet gennem hele vinduets åbning.
  2. Den mindste afstand fra loftet til de installerede tagger samt fra vinduet til taggrænserne er mindst 5-10 cm.
  3. Opvarmning af radiatorer og andre elementer, der rager ud fra væggen, må ikke forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor er det nødvendigt at vælge parenteser med fokus på denne faktor.
  4. For pålidelig fastgørelse af cornice, beregnet til gardiner af mellemvægt, skal beslagene placeres hver 1,5 m og for tyngre gardiner 1 meter.

  Mod væggen

  Alle beslag har klare huller til fastgørelse af corniceen, så du har brug for:

  1. Forbind tagpladerne med beslag.
  2. Fastgør til væggen og marker pladsen til boring af huller.
  3. Bor, indsæt de sædvanlige dowels eller dowels - "butterfly", baseret på efterbehandling materiale.
  4. Fastgør tagskæggene.

  Mellem vægge

  Ved fastgørelse af tagene mellem væggene måles afstande på hver side af væggen omhyggeligt:

  • fra loftet til niveauet for montering af tagene;
  • fra væggen med et vinduesåbning til stedet for fastgørelsen af ​​tagene.

  Dette er nødvendigt for at undgå afvigelser fra den vandrette position.

  1. Marker de fremtidige hullers steder.
  2. Bor huller langs længden af ​​dowels.
  3. Recess dowel.
  4. Fastgør beslagene og monter dem på dem.

  Skjult installation af loft, væg cornice

  Flush montering indebærer montering af en cornice i en niche, der tidligere var forberedt, inden du installerede stræk- eller gipsplader.

  1. Monter dækslerne, baseret på fastgørelsesmetoden, til væggen eller loftet.
  2. Afgang fra tagbøjlerne på 0,5-1 cm, fastgør til hovedloftet loftsbjelken som svarer til rammens højde til montering af gipsvæg eller stræklofter.
  3. For at installere spændingsvævet eller sheathe gipsvæggen til det maksimale lukkede realkreditlån.

  Således at montere gardin stænger til gardiner er ikke sådan en umulig opgave som det forekommer ved første øjekast. Det vigtigste er, at før installation er det nødvendigt at tage højde for alle nuancer forbundet med det materiale, som fastgørelsen vil blive lavet.

  Vedhæftede muligheder gardiner på cornice

  Et mangfoldigt sortiment af loft- og vægkanaler indebærer brugen af ​​visse armaturer til gardiner, der passer til en bestemt cornice.

  1. Med baguette er profilloftens tagblade, mindre ofte med suckerstænger, ideelt kombineret:

  • særlige kroge for at lette let glidende på tagskægget. Til dette syes tekstilsløjfer dekoreret med for eksempel knapper eller et gardinbånd med færdige sløjfer på det på syltetøj;
  • Flere klemmer fastgjort til tagene på forskellige måder.

  2. For skygger af et shtangovy udseende anvendes:

  • ringene går komplet med tagskærme. I dette tilfælde syes ringene til gardinerne og derefter spændes på stangen eller gardinerne hænger på kroge fastgjort til ringene;
  • klipene fastgøres på ringe. I dette tilfælde sættes ringene på stangen, hvorefter gardinerne fastgøres til skinnen ved hjælp af klemmer. Brug af ringe med klip gør det nemt at justere gardinens længde.
  • Grommets, der ligger i den øverste del af gardinerne, tjener ikke kun som en måde at fastgøre gardiner på, men også udføre en dekorativ funktion, der helt eller delvis skjuler vægkornet. Når du laver gardiner, fastgøres gummierne direkte til stoffet, og når gardinerne ligger på dækkene, falder gardinerne i voluminøse, lige foldninger;
  • sting på bånd Gardiner syes fra forsiden eller bagsiden, og derefter bundet på stangen. Se godt ud i børnehaven, men det er svært nok at flytte / skubbe gardinerne med sådanne forankringer.
  • Løbegang. I den øverste del af gardinet anvendes en strimmel, der tjener som en "stor" løkke til at trille stangen ind i den. Den nemmeste måde at løse på, forårsager ulejligheden under driften, da sådanne gardiner er vanskelige at bevæge sig på tagene.

  3. For snor gardin stænger passer:

  • ringe af ringe størrelse fastgjort til tyll eller ringe med klip;
  • magneter. Tillad dig at ændre design af gardiner til enhver tid, det er nok bare at adskille magneterne.

  4. For enhver form for gardinstænger:

  • velcro loop. Denne type fastgørelse af gardiner tillader ikke at bevæge dem langs tagskægget, derfor bruges den kun til fastgørelse af dekorative gardiner, lambrequins.

  På baggrund af ovenstående skal du selv vælge om der skal vælges vægge eller lofter, samt gardinens fastgørelse på de fremtidige taggrunde, inden du går videre til den direkte fæstning.

  • podborshtor.ru
  • vseshtory.com
  • design-homes.ru
  • stroiremdoma.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.