Karakteristik af loftpladen Lilia Rokfon

Loftplade Lilia Rokfon - en af ​​budgetmulighederne for linjen Rockfon. Produkterne har en perfekt glat hvid overflade. Hvis du ser på bagsiden, bliver det mærkbart - pladen indeholder ikke glasfiber. Passer til montering på batten, analogt med ophængte strukturer, garanterer fremragende lydabsorption mod baggrunden for en minimal belastning på underlaget.

Den klassiske loftplade Lilia er holdbar, bevarer parametrene gennem hele brugsperioden, er simpelthen monteret, transporteret, kræver minimal indsats og tid til vedligeholdelse.

Funktioner af pladen Lily

I det indre af enhver stil hævet loft vil Lily være en elegant tilføjelse. Æstetisk og praktisk design er økonomisk ikke kun i installationen, men også i drift, uden at der kræves regelmæssige opdateringer eller reparationer. Med samme succes vil designet passe ind i både moderne og tilbageholdte klassiske rumdesigner.

Afslutningsplader Lilia er helt sikkert for sundhed på grund af den særlige sammensætning af strukturelle elementer. Sammensætningen af ​​stenuld, opnået ved naturlige midler, omfatter ikke organiske stoffer, som igen forhindrer dannelsen af ​​svampe, skimmel og bakterier.

Lilia Rokfon-plader er præget af lav vægt, hvilket har en positiv effekt på transport- og installationsprocesserne. Du kan installere loftet med en hundrede procent luftfugtighed og en temperatur på op til 40 grader Celsius - pladerne deformeres ikke og vil ikke sænke over tid.

Specifikationer af loftpladen

Lilis basalt loftpaneler er en rationel og praktisk finish løsning. En række tekniske egenskaber, der kan konkurrere med dyrere efterbehandling, bekræfter igen dette:

 • Produktdimensioner 600 × 600 × 12 mm med en vægt på et element på 0,486 g;
 • farve - hvid;
 • Baseret på sammensætningen af ​​basaltuld fra producenten, hvidmalet akryl og mikroporøst lærred;
 • højt modstandsdygtigt mod fugt
 • lysreflektivitet - 81,5%;
 • kompressionsdensitetsindeks - 90 g / cm2;
 • i pakning af 28 plader;
 • modstand mod udvikling af mikroorganismer
 • tilhører gruppen af ​​ikke-brændbare produkter;
 • lige kant.

De beskrevne tekniske egenskaber afspejles i dannelsen af ​​de vigtigste fordele ved materialet:

 1. Basalt uld i bunden af ​​pladerne er en fremragende lydisolator, som gør det muligt at bruge produkter i værelser med øgede krav til lydisolering.
 2. Egenskaberne for sten mineraluld - det vigtigste råmateriale til pladerne tillader at klassificere det som ubrændbare materialer med et smeltepunkt på 1000 grader Celsius.
 3. Lilia Rokfon plader absorberer ikke fugt og holder deres form og funktionalitet selv ved 100% fugtighed.
 4. Akromatiske nuancer af materialet er i harmoni med interiøret dekoreret i enhver stil.
 5. Pladens reflekterende evne giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet og gøre det lettere.
 6. Produkter vejer lidt, kun klippes og monteres med næsten ingen affald.
 7. Loftet på Lilia Rokfon har en minimal varmeledningsevne, som gør det muligt at reducere varmetab og spare på varmeforbruget.
  Uorganiske basaltplader forhindrer udviklingen af ​​skimmel og mugg i loftet.

For nem montering er pladen skæret med en byggekniv med et skarpt blad, der forhindrer dannelsen af ​​revnede kanter.

Hvor er pladerne, der bruges af Lilia Rokfon?

De angivne egenskaber og fordele ved pladerne giver mulighed for betydeligt at udvide anvendelsesområdet for deres applikation. Lofter er egnede til udsmykning af kontor- og butikshaller, apoteker og hospitaler, børnehaver, skoler og udstillingshaller, i værksteder og i boliger, i svømmebassiner og sportshuse, butikker, lufthavne og andre.

Belægningen er miljøvenlig, forårsager ikke allergiske reaktioner, opfylder kravene til brandsikkerhed, håndterer de funktioner, der er tildelt det i rum med høj luftfugtighed. En fremragende løsning til lofterne på Lilia Rokfon vil være i værelser og haller med særlige krav til lydisolering af overflader.

Loftplade Lilia 600x600x15mm kant A15 / 24

Vælg et passende rammesæt

Rockfon Lilia.

Lilia - loftsplader lavet af Rockwool mineraluld med malet mikroporøst glasfiber på forsiden. Som en konsekvens af den unikke produktionsteknologi kombinerer pladerne høj akustiske egenskaber, brandmodstands- og fugtbestandighedsegenskaber.


Anvendelse: Lilia loftsplader anvendes til opførelse af hævede lofter med en cellestørrelse på 600x600 mm. Lilia lofttegler kan installeres i kontorer, salgsområder, klasseværelser, hoteller, varehus og industrielle lokaler.

Lilia-loftet er en alsidig, omkostningseffektiv løsning til hængende lofter med en glat hvid overflade uden brug af glasfiber på panelets bagside.

Lily paneler er ikke modtagelige for udviklingen af ​​skadelige mikroorganismer og bakterier samt mugg. Tallerkenen har en høj brandsikkerhed. Holder dimensionel stabilitet ved høj luftfugtighed i rummet.

Loftplade Lilia (LILIA) 600x600x15

Loftpladen Lilia (Lilia) til et falskt loft på basis af stenuld produceret af Rockfon (Polen) anvendes meget på byggematerialer i værelser med øget lydisoleringskrav. Det er let at installere, modstandsdygtigt over for mug og mugg, ikke deformeres, har en lav pris. Tilhører kategori af økonomi.

FUNKTIONER:

Størrelse - 600x600 mm;

Tykke plader - 15 mm;

Overfladen er glat uden brug af glasfiber;

Kant - A24, bord (rektangulær);

Lydabsorptionskoefficient - 0,55;

Mængden i pakken - 28 stk. (10,08 kvadratmeter.).

Loftplade Rockfon Lilia Board 600x600x15 mm

Om produktet

karakteristika

beskrivelse

Vi anbefaler også

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

"Op til 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler. *

"Fra 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Loftplade Rockfon Lilia 600x600x12 (28 stk / pakke)

Størrelse: 600x600
Tykkelse: 12mm
Overflade: hvid glat
Lydabsorptionskoefficient: 75%
Lysreflektion: 85%
Fugtmodstand: 100%
Materiale: stenuld
Kanttype: A15, A24
Modstandsdygtig over for mugg og mugg: ja
Brandfareklasse: KM1
Pakning: 28 stk
Emballeringsområde: 10.08 kvm.

Rockfon Lilia 600 * 600 * 12 loftsplader er ideelle til standardophængte loftsløsninger, samtidig med at der opnås god lydabsorption.
Det er en økonomisk løsning til loftpaneler med glat hvid overflade uden brug af glasfiber på panelets bagside.
Loftsplader er stabile i størrelse selv ved høje fugtighedsniveauer (relativ fugtighed op til 100%).

Platte loft Rockfon Lilia Board (Lilia Bord) 1200х600х12

Bestil via telefon +7 (495) 215-52-88

Nærmeste levering
Moskva, MO

dimensioner 1200x600 mm, tykkelse 12, Lily Bord

Beskrivelse til Rokfon Lilia Board Ceiling Panel 181621

Akustiske lofter Lilia er en universel løsning til alle, der ikke kun har et smukt og stærkt, men også et sikkert loft til en lav pris. Lilia paneler har en glat hvid overflade, der er lavet uden brug af glasfiber på panelets bagside og har en sædvanlig størrelse på 600x600 mm med A 24 kant. Lilia paneler passer således perfekt til standardlofter samtidig med at der ydes fremragende lydabsorption 55. Lilia er en robust produkt, fordi den er lavet af 100% Rockwool stenuld, deformeres ikke og ændres ikke. Ufølsom over for fugt og resistent overfor biologiske faktorer som svamp og skimmelsvamp. Lilia er et let produkt, det skaber ikke en betydelig belastning på loftkonstruktionen. Lav vægt reducerer også transportomkostninger og nem installation. Paneler er nemme at bære, klippe og installere. Designet af Rockfon-produkter har ikke ændret sig gennem årene, men også med ændringer i mikroklimaet. På grund af høje standarder for produktion af loftpaneler tilbyder Rockfon en 15 års garanti på fremstillede produkter.

Køb plade loft Rockfon Lilia bord (Lilia bord) 1200x600x12 med levering i Moskva og Moskva regionen. Lofteplader Lilia Bord 181621 til engrospris pr. M2

Armstrong type loft med Rokfon Lilia-12 (Rockfon Lilia) a15, a24 600x600x12mm

Prisen for 1 plade er 600x600 mm (0,36 m2).

Suspenderet plade Lilia (LILIA-12) Rokfon til Armstrong-loftet.

De vigtigste egenskaber ved pladerne:

• lydabsorption (koefficient - 0,60);
• brandbeskyttelse (KM 1: G1, B1, D1, T1);
• Fugtighedsbestandighed (op til 100%);
• Lysrefleksion (85%).

Tallerkenparametre Rokfon Lily:

 • kant - A15, A24 (Board);
 • størrelse - 595x595mm;
 • tykkelse - 12 mm;
 • vægt pr. 1 kvm - 1,6 kg
 • mængde i pakning - 28 stk. - 10,08 m2 (forsendelse i pakker og ved stykket);
 • vægt på 1 pakke (28 stk.) - 16,13 kg;
 • producent - Rockfon (Polen).

Rockfon Lily (Lilia) 12mm.

Rockfon Lily (Lilia) 12mm.

Pladeplader Lilia (Lilia) kan installeres i kontorlokaler, handelshaller, klasseværelser, børnehaver, hoteller, lager og produktionsfaciliteter. Dette er en universel løsning til alle, der ikke kun har brug for en smuk og holdbar, men også et sikkert loft til en lav pris. Ufølsom over for fugt og resistent over for virkningerne af sådanne biologiske faktorer som svamp og skimmelsvamp. For konsultation eller køb af en plade kan du kontakte os på telefon: +7 (812) 629-21-63

Plate Lily (Lilia) Rockfon. Køb fra os loftet, akustisk tallerken Lily, du løser flere vigtige opgaver for dig selv:
Udseendet af E-rumstandarden og akustiske løsninger, der skaber det optimale mikroklima i lokalerne for enhver destination.
Slabs Lilia har et ædelt æstetisk udseende. Ved installation af loftplade, Lilia fra firmaet Rokfon i kontorlokaler, giver virksomheden status.
Loftpladen Lilia er blevet installeret i lang tid i områder med høj lydbelastning. Det kan ofte ses i indkøbscentre, klasseværelser, børnehaver, hoteller, varehuse og industrielle lokaler.
Loftpladen Lilia består af basaltisolering med en hvid belægning påført den.
Grundlaget for basaltuld, der almindeligvis hedder stenuld, behandles med hydrofobe additiver.
Dette er en universel løsning til alle, der ikke kun har et smukt og holdbart, men også et sikkert og smukt loft til en lav pris.
Loftpladen Lilia er et holdbart produkt, da det er lavet af stenuld, deformeres ikke og ændrer ikke størrelsen, det er nemt at skære.
Ufølsom over for fugt.

Loftsplader er stabile i størrelse selv ved høje fugtighedsniveauer (relativ fugtighed op til 100%).

Plate Lily (Lilia) Rockfon. Køb fra os en loft akustisk plade Lilia til lofter i loftet løser du flere vigtige opgaver for dig selv:
Udseendet af E-rumstandarden og akustiske løsninger, der skaber det optimale mikroklima i lokalerne for enhver destination.
Slabs Lilia har et ædelt æstetisk udseende. Ved installation af loftpladen, Lilia fra firmaet Rokofon i kontorlokaler, giver virksomheden status og dets akustiske evne til at isolere fremmede lyde, vil det påvirke holdets ydeevne positivt.
Loftpladen Lilia er blevet installeret i lang tid i områder med høj lydbelastning. Det kan ofte ses i indkøbscentre, klasseværelser, børnehaver, hoteller, varehuse og industrielle lokaler.
Loftpladen Lilia består af basaltisolering med høj densitet med en hvid dekorativ belægning påført den.
Kombinationen af ​​basaltuld, der almindeligvis hedder stenuld, behandlet med hydrofobe additiver.
Og dekorative hvide overflade med mulighed for våd rengøring.
Gør dette produkt til en af ​​standarderne i akustiske lofter.
Dette er en universel løsning til alle, der ikke kun har brug for en smuk og holdbar, men også et sikkert og smukt loft til en lav pris.
Loftpladen Lilia er et holdbart produkt, da det er lavet af stenuld, deformeres ikke og ændrer ikke størrelsen, det er nemt at skære.
Ufølsom over for fugt.

Mulighed 1: Afhentning fra lageret

Kære kunder, Pickup fra lageret er muligt.
Vores lager er placeret på:
St. Petersborg, Mitrofanevskoe motorvej 17.
Send fra kl. 10.00 til 17.00 på hverdage.

Forsendelsesomkostninger: 0 rubler

Nedhængt loft Lilia: omfang, tekniske egenskaber og hovedfordele ved Lilia Rockwool

Loft Armstrong Lily

Armstrongs lofter har tætte en niche blandt suspenderede strukturer, og dette er velfortjent, fordi ingen sådan anordning giver fri adgang til loftet sinus og gør det nemt at erstatte lokale områder. Loftet Lilia tilhører denne kategori og har også fremragende tekniske parametre.

Om lofter

Lilia Rockwool Plate

Loftpladen Lilia er lavet af basalt bomullsuld Rockwool, som på engelsk er forbundet med en stenmur. Selv navnet på det oprindelige produkt angiver dets kvalitet med hensyn til styrke. Et mikroporøst lærred af absolut hvid farve påføres på panelets overflade, som bestemmer produktets udseende.

Installation af hængende loft Armstrong, lavet af Lilia Rockwool-pladen, har en høj refleksion af lys og lydisolering. Sådanne paneler tillader heller ikke varme at passere gennem ophængningsanordningen.

Lilia Rockwool Scope

Suspenderet loft Lilia i cafe

På grund af sine tekniske parametre har Armstrong-lofter med et Lilia Rockwool-sortiment en meget bred vifte af applikationer. Derudover passer den klassiske hvide belægning af mikroporøst lærred perfekt ind i ethvert interiør (klassikeren er altid efterspurgt).

 • Lilia Rockwool bruges i indkøbscentre, butikker og kontorer;
 • Lilia Rockwool kan ses på apoteker, hospitaler og forskellige medicinske institutioner;
 • Lilia Rockwool er absolut harmløs, så det bruges i skoler og børnehaver;
 • Lilia Rockwool fandt et sted i sports komplekser og svømmebassiner;
 • Lilia Rockwool er perfekt til frisører, skønhedssaloner og mange industrielle lokaler.

Specifikationer plade Lilia Rockwool

Lilia Rockwool Plate

 • Platte størrelse Lilia Rockwool 600x600x15mm, med en vægt på en kopi - 0,486g;
 • Lilia Rockwool har en hvid farve på grund af det farvede mikroporøse lærred på overfladen;
 • Strukturen af ​​pladen Lilia Rockwool omfatter: Rockwool basaltuld, mikroporøst lærred og akrylmaling i hvid;
 • Pladen har en høj fugtighedsbestandighed, det vil sige, deformeres ikke selv med 100% fugtighed og direkte kontakt med vand, det vil sige når det bliver vådt.
 • Lilia Rockwool plader lys refleksion - 81,5%;
 • Kompressionsdensiteten af ​​Lilia Rockwool-pladen er 90 g / cm2;
 • En pakke Lilia Rockwool-plader indeholder 28 stykker, hvilket svarer til 10,08 m 2;
 • Lilia Rockwool-pladen på grund af dens fugtighedsbestandighed påvirkes ikke af skimmel og meldug;
 • Lilia Rockwool er et ubrændbart materiale og er kendetegnet ved brandsikkerhedsgrupper D1, G1, B1 og T1;
 • Lilia Rockwool plader har en lige kant. Ved transport tilladt 1% af kampen.

Nøglefordele ved Lilia Rockwool

Suspended ceiling lily

 • På grund af de naturlige lydisolerende egenskaber ved basalt bomullsuld Rockwool er Lilia-pladen selv også en fremragende lydisolator. Dette er især vigtigt i store lokaler (fitnesscentre, indkøbscentre), hvor ekkoer er mulige, fordi mineraluld absorberer lyd.
 • Igen, takket være Rockwool mineralulden, er ovnen gjort ubrændbar. Materialet, hvorfra det er lavet - basaltsmelt - brænder ikke.
 • Som du selv forstår, kan materiale som basaltuld ikke absorbere fugt. Derfor føler Lilia Rockwool-plader sig godt til 100% fugtighed og deformeres slet ikke.
 • Achromatic farver passer nemt ind i ethvert indretning af et værelse, og den hvide farve på Lilia Rockwool plader er et bevis på det. På grund af farven er der også en god afspejling af lysstråler, hvorfra rummet bliver større og lettere.
 • Materialet, som pladerne er lavet af, er meget lette og godt behandles. Det vil sige, det er godt skåret, og samtidig er der ingen chips og revner, hvilket igen minimerer affald.
 • Der er en anden fordel ved Lilia Rockwool plader, der stammer fra det oprindelige materiale, basaltuld. Mineralet er en fremragende termisk isolator på grund af dens ubrændbarhed, og siden den varme luft stiger, er dette en fremragende fordel ved loftet.
 • Lilia Rockwool plader er lavet af basalt bomuldsuld, hvilket indikerer ikke-organisk oprindelse. Dette betyder, at pladen er et neutralt medium til dannelse af svampeform og bakterier, det vil sige, de forekommer ikke der.

Nogle anbefalinger til installation af plader Lilia Rockwool. Pladerne er meget nemme at skære med en byggekniv, men samtidig er det nødvendigt at sikre, at bladet altid er skarpt - det stumme blad forlader en flad kant, så det skal ændres på forhånd.

For at installere fordybede spotlights er det ikke nødvendigt at bore et hul ved hjælp af en krone-type mølle. For at installere en belysningsindretning i pladen er det nok at skære en oval, hvis længde svarer til afstanden mellem fastgørelsesantenne (fjedre) på lampeskærmen (se også Armstrong loftindskærmet lamper - en komparativ analyse af traditionelle og moderne typer)

Til fordelingen af ​​belysning på loftet er der en koefficient på 0,2. Dette gælder for store indbyggede armaturer, det vil sige en sådan anordning er installeret på et 5m 2 hæftet loft Armstrong, og lampens effekt afhænger af det formålsomme formål med rummet.

Selvom Armstronglofterne er monteret fra en metalramme og ikke-brændbare plader, skal elektriske ledninger i lofts sinus være skjult i en bølgepanelkanal af plastic eller metal. Korrugeringen bør ikke ligge på rammen - den skal fastgøres til bjælkerne eller hovedloftet.

konklusion


Med hensyn til dets parametre er Lily ideel til ethvert rum, hvor Armstrong kan installeres (også lære at lave loftet ud af plastpaneler alene).

Jeg vil også gerne være særlig opmærksom på produktets tykkelse - 15mm - det er dobbelt så meget som det asiatiske marked tilbyder!

Loftplade Lilia 600x600x12 mm kant A15 / 24, hvid, ROCKFON

Loftplade Lilia 600x600x12 mm kant A15 / 24, hvid, ROCKFON, pris

Paneler til økonomi loft! Artikelnummer - 241641; 28 stk. = 10.08M2; Lydabsorption aW = 0,45

** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

karakteristika

 • Materiale - stenuld
 • Længde - 600 mm
 • Bredde - 600 mm
 • Tykkelse - 12 mm
 • Støjreduktion, NRC - 0,5
 • Lydabsorption, aW - 0,45
 • RH fugtighedsbestandighed - 100%
 • Lysreflektion - 80%
 • Farve - hvid
 • Edge type - bord
 • Fabrikantens artikelnummer - 218213
 • Mængden i pakken (stk.) - 28 stk.
 • Specifik vægt pr. M2 - 1,6 kg / m2
 • Mængden i pakken (m2) - 10.08 m2

Dette produkt hører til kategorien - Økonomi-panel i hvidt - Basic White Rockfon

Foto med varer Loftsplade Lilia 600x600x12 mm, kant A15 / 24, hvid

Og også du kan se andre produkter fra kataloget:

I forbindelse med væksten i euroen er råvarepriserne på råvarer steget, prisen på aluminiumsplade, der produceres af Albes, stiger. Stigningen vil påvirke rackloftet, kassetten, grilyato og ventilerede facader af aluminiumprofil. Nye priser træder i kraft den 4. september 2018.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.