Pladet loft Armstrong Oasis Board på 600х600х12 mm

Armstrong-type loftsystemer behøver ikke længere en særlig præsentation - det er svært at finde nogen, der ikke har opfyldt sådanne lofter. Selv sådanne kendte løsninger kan dog afvige fra hinanden i udseende, hvis du bruger fliser af forskellige typer. En af sorterne af sådanne belægninger vil være Oasis-loftfliserne, som ofte bruges ved installation af Armstrong-type lofter.

Særlige egenskaber

Oasis plader er en økonomiklasse løsning, der optimalt kombinerer lave omkostninger og fremragende udseende. Overfladen på delene er flad, har ingen perforering, og teksten på forsiden ligner sand, for hvilken komponenterne i denne serie fik deres navn. Eksternt ligner denne type dele de dyrere "Dune" plader, der næsten fuldstændig kopierer deres udseende og adskiller sig kun i bestemte egenskaber.

Detaljer af denne sort er lavet af mineralfiber. Dette sikrer overholdelse af alle krav fra tilsynsmyndighederne. Materialerne, hvorfra disse plader fremstilles, er giftfri, udsender ikke nogen skadelige stoffer i atmosfæren og er hypoallergen.

Dimensionerne af komponenterne er standard for Armstrong systemlofter - 60 X 60 centimeter, med en tykkelse på dele på 12 millimeter. Kanten af ​​en rektangulær form af typen "bord" giver dig mulighed for at bruge dem med hængende systemer på profiler med mærket "T-24". Vægten af ​​en kvadratmeter af et sådant loft er ca. 2,8 kg.

Paneler sælges som regel i pakker - i hver af 20 stykker. Vægten af ​​en pakke er ca. 20 kg, så det er ikke nødvendigt at tiltrække en lastbil og læssere til transport. Ved lastning vil en voksen mand klare, og det er muligt at transportere kasser i bil af enhver klasse.

Pladens refleksivitet er 80%, hvilket gør det muligt at anvende dem i forbindelse med lamper med en matprismodulator. Det betyder ikke, at ovnens loftplade ikke kan bruges i forbindelse med andre typer armaturer. Det er simpelt. Denne type belysning vil være den bedste løsning med sådan lysreflektans og overfladestruktur.

Fordelene ved en sådan finish

Ud over de fordele, som Armstrong-systemet selv giver dig, har pladerne selv nogle fordele:

 • Lav vægt
 • Forsiden har ikke et udtalt mønster og en tekstur, så du kan skabe design med en ensartet, ikke altfor iøjnefaldende belægning
 • Lav pris
 • God fugtighedsbestandighed
 • Velegnet til både kontorlokaler og lejligheder
 • Universelle dimensioner af dele giver dig mulighed for nemt at udskifte en af ​​dem med en lampe, der er beregnet til installation i lignende lofter

Når den bruges på kontoret, er denne mulighed for tilbehør også god, fordi den har en forholdsvis god lydabsorptionskoefficient, som forbedrer den akustiske situation i værelserne. Derudover vil fugtmodstanden på 70% muliggøre brugen af ​​en struktur med en lignende belægning i næsten ethvert rum.

mangler

Ulemperne ved denne type loftdesign kan kun tilskrives den kendsgerning, at det ligesom enhver anden suspenderet sammensætning også tager en lille højde fra væggene. Den anden, implicitte minus er den overordnede "enkelhed" af den forreste overflade. Ikke alle vil lide det sædvanlige, "kedelige" loft uden dikkedarer. Men i budgetklassens beslutninger kan det ikke betragtes som en ulempe.

udseende

Da disse paneler er en budgetmulighed til efterbehandling, bør du ikke forvente nogen specielle lækkerier med hensyn til udseende. Men hvis du er træt af tekstur med ormehuller, som kan ses både på lofter og på væggene, så passer denne slags belægning perfekt til dig. Panelerne er glatte, med en ikke for udtalt "sand" struktur, der giver dig mulighed for at samle en struktur med en jævn og ensartet ydre overflade.

Loftpanel "OASIS" 600x600x12mm

Denne pris er tilgængelig for alle købere.

Pris for en engangsordre på 500.000 p.

Pris for en engangsordre på 100.000 p.

OASIS loftspanelet har en hvid, fin relief, specielt hård overflade. Pladen er lavet af ekstruderet mineralfiber, som er et miljøvenligt materiale.

Samlede dimensioner: 600x600x12mm

Fabrikantens artikel: BP9918M3A (B)

Designet til dekorative efterbehandling af lofter i kontorer, restauranter, caféer, kantiner, boliger, handelsgulve mv.
Anvendes med T-24 sele (Armstrong eller lignende).

Karakteristik af loftpladen:

 • Vægt: 2.778 kg
 • Refleksion LR: 85%
 • Brandbarhedsgruppe: KM1
 • Lydabsorption: alfa w 0,15
 • Lydabsorption NRС 0.3
 • Fugtmodstand: 90%
 • Lydisolering Dn, f, v, dB 33
 • Kode: C-000074177
 • Producent: Armstrong

Loftplade Oasis bord 600x600x12 (Oasis bord) Armstrong

beskrivelse

Armstrong Concern tilbyder et suspenderet loft Oasis, som har bevist sig på det russiske marked. Det er designet til installation i kontorer, hoteller, indkøbscentre. På samme tid kan dette materiale bruges til udsmykning af boliger. Loftplade Oasis har en sandstræk til berøringsfladen i hvid, uden perforering. Til sin produktion anvendes ekstruderet mineralfiber. Om nødvendigt, inden installationen, kan materialet males i en hvilken som helst ønsket farve ved hjælp af vanddispersionsmaling. Dette giver dig mulighed for betydeligt at udvide mulighederne for dekoration af rummet. Ud fra et designsynspunkt er denne overflade perfekt kombineret med lamper med uigennemsigtige diffusorer.

Ophængt loft Oasis, de vigtigste egenskaber

Dimensionerne af Oasis-loftspladen er 600x600 mm, tykkelse - 12 mm. Kanten har en rektangulær form, i henhold til den almindeligt anerkendte klassifikation betegnes det som "bord". Materialet sælges i pakninger med 20 plader, hvis samlede areal er 7,2 kvadratmeter. Til montering af loftspaneler Oasis brugte suspension system med en bredde på 24 mm.

Mineralfiber er det mest populære materiale til fremstilling af sådanne loftsstrukturer. Ophænget i loftet, der er lavet af mineralfibre, er præget af gode akustiske og hygiejniske egenskaber samt fugtmodstand, slagfasthed og lang levetid. Det høje niveau af lysrefleksion giver dig mulighed for at oprette, når de bruger lysfyldte behagelige ydre interiører.

Øget lydisolering giver dig mulighed for at gøre værelserne mere komfortable til permanent ophold eller arbejde. Oasis-loftet er også brandsikkert, det vil sige, det brænder ikke og opretholder ikke forbrænding. Dette giver yderligere muligheder for at forbedre lokalernes sikkerhed og reducere de krav, som reguleringsmyndighederne stiller. Derudover indeholder mineralfiberen ikke giftige komponenter og er hypoallergen.

Loftplade ARMSTRONG OASIS 600x600x12

Fabrikant Artikel: BP 9918 M
Edge Type: Board
Pladens størrelse: 600x600mm
Pladetykkelse: 12 mm
Fugtighedsbestandighed: 90% RH
Lydabsorptionskoefficient (alfa w): 0,15.
Lyddæmpning (Dncw): 33 dB
Lysreflektion: 85%
Varmeoverførselskoefficient (lambda): 0,06
Brandfareklasse: KM1
Texture: Sandy (calcic crumb)
Mulighed for renseri: ja
Produktionsmateriale: mineralfiber
Pakning: 20 plader
Emballageområde: 7,2 kvm.

Armstrong loftsplade Oasis 600x600x12mm til Armstrong type hængende loft.
Armstrong Oasis refererer til økonomiklassetegler, selvom det ikke kan siges for dets udseende.
Overfladen af ​​pladen er en hård sandoverflade eller calcic crumb. False loft oase samling ser stilfuldt ud, hvilket er velegnet til ethvert interiør.
Tallerken Armstrong Oasis har høj ydeevne.
Omfang af Armstrong Oasis 600x600x12 loftplade: kontorer, butikslokaler, cafeterier, uddannelsesinstitutioner.

Loftplade Oasis (Oasis) 90RH Board 600x600x12

Vælg et passende rammesæt

Oasis Board.

Omkostningerne til loftpanelet Oasis Board er angivet til 1 m2. For at beregne komponenterne i loftet Oasis, skal du bruge regnemaskinen nedenfor.

Størrelsen på Oasis 600x600 mm panel med en tykkelse på 12 mm.

Farve på loftpladen - Hvid. Overfladen er grov (sand).

Oasis plade er lavet af mineralfiber, med tilsætning af perlit, stivelse og ler.

Akustiske parametre er lave aw = 0,2, der er tilstrækkelige til generel brug.

Forøget fugtbestandighed på pladen = 90%, garanterer modstandsdygtighed mod sagning.

Opladets loft er monteret på et synligt T-24-ophængt system, hvis brug gør det nemt at trænge ind i ingeniørkommunikationen i interceilrummet.

Du kan købe fra os dette produkt komplet med rammen. For at gøre dette skal du bruge vores kalkulator og vælge fra listen et passende ophængningssystem fremstillet af Albes eller Armstrong.

Armstrong loft med en plade Oasis (Oasis) Board 600x600kh12mm

Prisen for 1 plade er 600x600 mm (0,36 m2).

Ophængsplade Oasis (OASIS) til Armstrong-loftet.

Opholdets egenskaber er som følger:

 • lydabsorption (koefficient - fra 0,2 til 0,45);
 • brandbeskyttelse (KM 1: G1, B1, D1, T1);
 • fugtbestandighed (op til 70%);
 • lysreflektion (80%).

Hvis du har brug for en hurtig eller lav budget reparation, passer Oasis plader perfekt. Normalt bruges de til udsmykning af offentlige lokaler.

Parametre af pladen Armstrong Oasis:

 • Edge - Board;
 • størrelse - 595x595mm;
 • tykkelse - 12 mm;
 • vægt pr. 1 kvm - 2,8 kg;
 • mængde i pakning - 20 stk. - 7,2 m2 (forsendelse i pakker og individuelt);
 • vægt på 1 pakke (20 stk) - 20,16 kg;
 • producent - Armstrong (UK).
For at beregne de nødvendige strukturelle elementer til dit loft og orden, kan du kontakte vores ledere.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Loftet "oase" er et af forslagene fra Armstrong - en britisk producent af hævede lofter med et verdensnavn. Pladerne er konstrueret til at samle modulære strukturer, kaldet kassette.
De er lavet af solid mineralfiber, hvor den lave pris gjorde det muligt at opnå en billig og temmelig holdbar belægning med gode æstetiske kvaliteter. Vores instruktion vil fortælle om det, såvel som den video, der foreslås i denne artikel.

Kassette loft med fliser "oase"

Enhver producent af forbrugsgoder, som omfatter alle færdigvarer, forsøger at tilbyde ikke kun et eliteområde, men også budgetmuligheder. Disse omfatter loftet "oase", som koster omkring tre hundrede rubler per kvadratmeter.
Hvad er dette produkt:

 • Disse er lyse hvide fliser med en grov overflade, en rektangulær kant og en standardstørrelse på 60 * 60 cm. Overfladen kan males med vandbaseret maling, men som regel gør ingen det til den første installation.
  Loftplade "oase" er designet til installation af kontorlofter, ofte med store arealer.
 • Ofte kan de ses i offentlige institutioner: uddannelsesmæssig, medicinsk, kommerciel og administrativ. De lave omkostninger ved en dekorative belægning gør det muligt at passe ind i de strengeste budgetrammer, idet man samtidig har fået et let loft med en behagelig lindring. Den installeres hurtigt, og om nødvendigt, lige så hurtigt demonteret.
 • Produkter fremstillet af presset mineralfiber sammenlignet med den tidligere generation af gipspladefliser, der nemt brød, har tilstrækkelig styrke og gode akustiske egenskaber. De er ikke brændbare, afspejler lyset perfekt.
  Pladerne i "oasen" er fugtsikre, men sandhed, ikke så meget, at der ved lange udsættelse for vand ikke dannes gule pletter.
 • Fordelene opvejer ulemperne, og dette er indlysende. Sådanne kvaliteter af et dekorativt materiale gør det muligt at udnytte det i lang tid, kun periodisk forfriskning af overfladen ved maling (se Hvordan og hvordan man maler loftet: Vælg maling).
  Udseendet af hvide kassettelofter, de fleste mennesker stærkt forbinder med kontoret, så de praktisk taget ikke installerer dem i stuer.

Men hvorfor ikke lave et sådant loft på hjemmekontoret, i køkkenet, på loggiaen eller i kælderen af ​​et privat hus?
Desuden kan "oasen" kombineres med andre typer fliser, som det er gjort på billedet ovenfor! Hvis du beslutter dig for at prioritere Armstrong Oasis-kassetteloftet, skal du læse det næste kapitel. Herfra vil du lære at installere denne struktur med dine egne hænder.

Loft Armstrong Basic System

For at montere det modulære loft i Basic-serien har du brug for et PU 19 * 24 væghør, der har en 24 * 38 profil, en T24 tværgående profil, suspensioner, og selvfølgelig en oaseflise på 600 * 600 * 12 mm.
Hele installationsprocessen kan opdeles i følgende trin:

 • Forberedende arbejde. Dette omfatter demontering af belysning og gamle dekorative belægninger. Hvis gipspladen er utilfredsstillende, vil den blive fjernet; hvis der er revner og blotte led mellem lofterne, bliver de forseglet.
 • Mærkning af fastgørelseslinjer for væghjørne, bæreprofil, placeringspunkter for belysningsenheder.
 • Installation af rammeelementer.
 • Produktionen af ​​elektrisk arbejde.
 • Hængende dekorative paneler og justering af den vandrette overflade.
 • Installation af lamper og andet indlejret udstyr.

Loftmontering

 • Rasterens minimumshøjde, som tilfældigt, og en spotlight er 8 cm. Hvis vi tilføjer til denne figur 3-4 cm kabelkanaler, inden for hvilke ledningerne der fører til dem skal lægges, vil den samlede værdi være 11-12 cm.
  Det er afstanden mellem kassettens dekorative overflade, og bundbunden betragtes som optimal. Du kan trække sig tilbage, mindre kan ikke.
 • Efter at du har tegnet en indrykningsledning ved hjælp af en mærkningsledning, skal du markere længde- og tværgående profilmonteringslinjer. Men først er det nødvendigt at foretage en simpel beregning.
  Loftet skal trækkes på en sådan måde, at fliser i fuld størrelse ligger i midten, og kun de ekstreme fliser, som er placeret symmetrisk langs de modsatte vægge, ville blive skåret.
 • Ensidet trimning kan kun foretages langs linjen, der ligger over indgangen til rummet. I layoutet af klusterloftet vist nedenfor er dette tydeligt synligt.
  Det er værd at sige, at hvis rummet gennemgår komplet reparation, er det nødvendigt at begynde at markere loftet først efter væggene er blevet justeret. Dette er vigtigt, da der på en hård overflade ikke ligger et væghjørne tæt på væggen.
 • Væghjørne monteret på væggen med dowels. Afstanden på 40-45 cm mellem armaturer, til hængende lofter er standard.
  Om nødvendigt omgå de ydre hjørner eller halvcirkelformede sektioner af perimeteren, skæres profilhylderen med metal saks og bøjes i en vinkel eller i den ønskede radius.
 • Ved skæringspunktet på akslerne er der monteret suspensioner. Dette element er en strikkepind med en loop i den ene ende og en krog på den anden.
  Gennem løkken er suspensionen fastgjort til loftet, og krogen tjener til at fastgøre lejeprofilerne med en perforeret monteringskant. I midterdelen af ​​egerne er der en fjederkonstruktion, der muliggør justering af dens længde.
 • Bærerprofilen har en længde på 3,2 eller 3,7 m. Hvis længden af ​​loftet er mindre, er den skåret, hvis det er længere, bliver endeforbindelser lavet.
  Det er kun nødvendigt at forsøge at gøre det på en sådan måde, at profilafsnittet, der er sammenføjet, er mindst 30 cm langt. Om nødvendigt er det bedre at trimme en længere profil. Til fastgørelse af langsgående og tværgående profiler har de specielle låsearbejder.
 • Men før du installerer dem, skal du gøre alt det elektriske arbejde: Monter beslagene under lysene eller f.eks. Aircondition, tag ledningerne til dem. Alle typer indbygget udstyr skal have deres egen fastgørelse til basen, og ledningerne skal fastgøres med stropper og indsættes i bølgepap eller plastkabelkanaler.

Det skal huskes, at enhver uagtsomhed kan føre til kortslutning og bidrage til forekomsten af ​​ild.

Dimensioner af raster fixtures svarer til størrelsen af ​​loftet fliser, så de passer perfekt i cellerne i rammen. Under spotlights i fliserne er der lavet runde huller. Installationen af ​​armaturerne selv er den endelige fase af arbejdet, og er færdig, efter at den dekorative overflade er blevet installeret.

Loftplade Oasis (Oasis) Board 600x600x12

Loftplade Oasis Armstrong fast mineralfiber har vist sig på det russiske marked. Det er kendetegnet ved lav pris og høj kvalitet. Det er kendetegnet ved en melorelieflade, fremragende akustiske egenskaber, høj fugtighedsbestandighed. Det er let monteret med et T-24 og T-15 type ophængningssystem.

HARATERISTIKI:

Det nøjagtige format er 595x595 mm;

Pladetykkelse - 12mm;

Edge - bord (rektangulært);

Lydabsorptionskoefficient - 02;

Mængden i pakken - 20 stk. (7,2 m2)

Prisen på et nedhængt loft Armstrong Oasis er meget attraktivt hvad angår pris og kvalitet.

Feedback formular

Ved hjælp af feedback formularen kan du hurtigt kontakte vores ledere for at præcisere prisen og balancen på varer på lager. Og også bestille et opkald tilbage og send en estimatfil for at beregne materialernes omkostninger.

Anmod om et opkald tilbage

 • 2018/08/21
  Fire flere loftfliser til byggeri med et økonomisk budget!

Vi tilføjede paneler til vores sortiment: Komet (Production Ova Germany), Lilia 1200x600x15, Medicare 12 mm (både Rokfon) og Angara (økonomi, produktion Rusland, Krasnoyarsk).

Version dateret 1. august 2018. Det er meget klart og praktisk!

På grund af den stigende efterspørgsel efter loftpaneler i økonomisegmentet udvider vi produktprogrammet. Få bekendtskab! Falsk loft MAGELAN ™!

I nærvær af 2 nye modeller EKOSHPON: uden verandaen i Kansas og verandaen i Arizona. Color Wenge og Bleached Oak. Døre på lager!

Handling indtil slutningen af ​​marts! Fra 260 rubler / m2 til bulk køb. På lager!

Pladet loft Armstrong Oasis Board (Oasis Bord) 600х600х12

Bestil via telefon +7 (495) 215-52-88

Nærmeste levering
Moskva, MO

dimensioner 600x600 mm, tykkelse 12, Oasis Bord

Beskrivelse til Loftpanel Armstrong Oasis Board BP9918M3A

Køb plade loft Armstrong Oasis Board (Oasis Board) 600x600x12 med levering i Moskva og Moskva regionen. Loftplader Oasis Bord BP9918M3A til en engrospris pr. M2

Ved at klikke på knappen giver jeg mit samtykke til behandling af personoplysninger, jeg har læst og accepterer fortrolighedserklæringen.