Tætning af sømme af en cellulær flise fra udvidet polystyren

I denne artikel vil vi se på fusionsprocessen mellem skumpladefliser. For maksimal klarhed suppleres materialet med relevante fotografier og video.

Lidt tidligere betragtede vi processen med at klæde loftet med skumplastfliser. I dag vil vi overveje den sidste fase af arbejdet - tætningen af ​​sømme. Det skal bemærkes, at dette ikke er obligatorisk, men snarere en anbefalet begivenhed: uden at forsegle sømme, er fliserne ufuldstændige og ikke meget attraktive. Døm for dig selv:

Enig, ikke meget attraktiv. Nå, vi vil, som de siger, bringe "til sindet". Forresten, for at forstå alle detaljerne, anbefaler jeg at du opdaterer pastaeprocessen med fliser i hukommelsen - Sådan limes en loftsskumflise.

Forstøbning loftsplader - detaljerede instruktioner

For at udføre dette arbejde skal vi have brug for følgende materialer og værktøjer:

 • spatel;
 • lille kapacitet;
 • efterbehandling kit (tør blanding);
 • skum svamp.

Forberedelse af opløsningen: Vi samler vand ind i beholderen, tilsæt en finish til det, bland alt grundigt. Med hensyn til konsistensen skal opløsningen være ret tyk. Hvis han er "vandig" - at arbejde sammen med ham vil være yderst ubelejligt.

Dernæst samler vi en lille smule kitt på fingeren og fylder det jævnt med flisesømme. Det vigtigste her er ensartetheden af ​​forseglingen: tykkelsen af ​​kittens lag skal være den samme i alle leddene. Selvfølgelig kan det i starten uden praksis være ret svært. Men efter at have slettet nogle få fliser, vil du få fat i det og forstå kernen i processen.

Forsegler sømmen på 4-5 fliser, rengør forsigtigt sømme fra overskydende kittet med en skumsvamp dyppet i rent vand. Ved udførelse af dette arbejde trykker vi svampen med minimal indsats for ikke at vaske kittens fuger fra leddene.

Efter at alle sømene er udslettet, og kittens fuger er helt tørre (i almindelighed opstår fuld tørring i 10-12 timer), igen min skumflise. Vi bytter vand oftere for helt at vaske af alt snavs og kittestoffer.

Som lovet, er videoen af ​​hele processen med fugning af loftet fliser:

Det er alt sammen. Hvis du har spørgsmål til spørgsmålet om at forsegle loftspladens fliser, skal du spørge dem i kommentarformatet og være sikker på at du vil modtage et svar så hurtigt som muligt.

Sådan lukkes sømmen mellem fliserne på loftet

En populær metode til at afslutte loftet er flise. Det kan være en ægte udsmykning af værelset, hvis det skal installeres korrekt. I dette tilfælde har mange mennesker et spørgsmål: hvordan man forsegler leddene mellem loftfliserne, da deres tilstedeværelse kan ødelægge interiøret. I dag er der enkle og overkommelige metoder, der giver dig mulighed for at gøre disse sømme usynlige.

Den samme metode kan bruges i tilfælde af, at sådant arbejde er nødvendigt i badeværelset. Til reparationer vil den ideelle mulighed være en flise til et badeværelse med et mønster.

Behovet for at fjerne fejl

Ofte på loftoverfladen er der synlige sømme mellem gulvpladerne, hvilket kan ødelægge udseendet på det mest originale og dyre interiør. Dette gælder også for sømme mellem de dekorative fliser valgt som loftindretning. For at forhindre dette sker, er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt reparerer disse mangler og ikke forlader denne fase af reparationsarbejdet uden opmærksomhed.

Hvad angår gulvpladerne, kan der forekomme mangel på synlige sømme på grund af krympning af bygningen eller under sæsonens bevægelser på jorden. Dette problem løses ved hjælp af dekoration med hængende eller spændingsstrukturer. Hvis dette ikke er muligt, er det nødvendigt at foretage en omhyggelig fastsættelse af de opståede mangler.

Synlig søm på loftet

Forsegling af leddene af flislofter

Før starten af ​​hovedværkerne følger en forberedende periode, herunder forberedelsen af ​​de nødvendige materialer og værktøjer. At arbejde vil kræve:

 • hvis sømmen er af lille dybde, vil cement NTS være egnet, som udvider under størkning og maksimalt fylder eventuelle sømme;
 • hvis sømmen er bred, er det bedre at bruge tætningsmaterialer;
 • primer;
 • kitt (det er bedre at vælge latex);
 • serpyanka (bredden skal ikke være mindre end 20 centimeter);
 • indledende og afsluttende loftkittet.

Som værktøj er det bedre at bruge brede og smalere spatler, en sprøjteflaske og en børste.

Workflowen består af følgende trin:

 • Når du har fjernet afdækningen fra loftoverfladen og grundigt rengør den med en vandspray og en spatel, er det nødvendigt at maksimere sømene. Hvis det er problematisk at gøre det manuelt, så er det værd at benytte sig af en perforator. Som følge heraf skal hakket være U-formet, hvilket vil gøre det muligt at rette kittet bedre;

Sømmen skal rengøres godt af støv og snavs.

 • Hvis sømmen er lille i dybden, så kan den forsegles ved hjælp af konventionelt monteringsskum. Sømmen er fugtet og skum påføres. Når skummet hærder, fjernes dets overskud forsigtigt med en kniv. For ikke bred, men dyb søm er det bedre at vælge skum, skummet polyethylen. For ham er udgravningen primet og tørret, hvorefter tætningsmidlet er fastgjort til det ved hjælp af et fugtighedsbestandigt tætningsmiddel;

Opløsningen påføres i en bred patel.

 • sømmen skal puttied. Det er bedre at vælge latex materiale, når det påføres, tilpasser det flush med fliseoverfladen. Til arbejde er det praktisk at bruge to spatler;
 • Efter ca. en dag, når den påførte opløsning er helt tør, fortsæt til kittet. For at gøre dette, læg en foreløbig kittelag, serpyanka fastgjort. Efter tørring af dette lag er den udjævnet med sandpapir og et lag af kittet påføres. Den næste fase er anvendelsen af ​​finish kittet. Efter tørring, slibning med fint sandpapir, kan du begynde at male;

Pre-putty bruger serpyanka

 • hvis der er et stort fald i gulvpladerne, så kan du ikke undvære gips. En gipsbaseret sammensætning og et forstærkende malingsnet vil være påkrævet.

Valg af kit

Da det er næsten umuligt at gøre tilslutning af plader ideelt, inden limning er det nødvendigt at skære over, hvordan man dækker sømme. Det er vigtigt at huske en uudtalt regel: Hvis du gør sømmen nogle få nuancer mørkere, vil hvert produkt skille sig ud, og hvis nogle få nuancer er lettere, vil belægningen fusionere. Det ses, at i hovedparten spilles en af ​​hovedrollerne af farve. Faktisk bør skyggen af ​​fugemasse og fliser være den samme.

Hvad angår hvilken slags fuger at vælge, importeret eller indenlandsk, afhænger det hele af kvaliteten. Husholdningsmateriale er billigere, selvom det antages, at en højere kvalitet tilhører den importerede producent. Der er fugtbestandige sammensætninger, dette er især vigtigt, hvis fugemassen udføres på loftet i køkkenet.

Med hensyn til hvad der skal forsegles sømme, kan det være svært at tynde, da det måske ikke er muligt at vælge en passende farve, men du kan selv gøre det. For eksempel kan du købe en hvid fugemasse og blande et farvestof ind i det. Det er svært, men muligt. Hvis alle disse ikke virker, er det bedre at bruge de såkaldte klassikere af genren, det vil sige hvide.

Men du kan bruge andre kompositioner i stedet for specielt designet til denne fugemasse, hvilket væsentligt letter essensen af ​​problemet:

 • efterbehandling kittet;
 • akrylforseglingsmiddel.

Typer af fugning fliser

Der findes en række materialer til sømme:

 • akrylforseglingsmiddel, skum eller bygningsgips;
 • udjævningsblanding, som kan anvendes som en opløsning af cementmærke NTS;
 • forstærkningsnet
 • latex kittet;
 • primerblanding eller speciel imprægnering.

Ethvert af disse materialer, hvis de anvendes korrekt, vil yde uvurderlig hjælp i tætningsled i loftet, uanset om de dannes som følge af forskydningen af ​​loftfliserne eller efter installationen af ​​færdigmaterialet.

Efterbehandling kittet

Du kan fortsætte til selve processen. Det er nødvendigt at forberede alle de nødvendige værktøjer og forberede sammensætningen.

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

lofter

Hvis vi taler om loftplanets arrangement, så er der på dette punkt i denne henseende mange muligheder. Særligt populære var spændings- og ophængningssystemer samt design, der er lavet af træ. Men måske den mest udbredt fordeling til loftets fliser af skum. Et sådant materiale er relativt billigt. Og hvis du tilføjer muligheden for at arrangere et sådant loft med egne hænder, så kan vi trygt sige, at der ikke er nogen pris for et skumloft! Derudover kan du lime fliser lige eller diagonale. Ja, og designløsninger, der eksisterer i dag, tæller ikke på dine fingre!

Indhold:

Loftet fliser funktioner

Den nemmeste måde at gøre dit loft moderne på er at holde en skumflise på den. Loftfliser bruges universelt i boligområder, selv når flere og flere forbrugere vælger stræklofter.

Der er forskellige typer skumpladefliser, der hver især har fordele i forhold til resten. I deres form er fliser rektangulære, firkantede, diamantformede og sekskantede. Men de mest populære produkter er traditionelle firkantede former. Forsiden af ​​dem er lamineret eller simpelt, glat eller præget, malet til træstruktur, sten, stof, efterligning af træskærer eller lister. Det er tilrådeligt at bruge laminerede fliser i køkkenet, og for badeværelset og andre våde rum er det bedre at vælge vandtætte paneler.

Loftpladen af ​​skumplast kan også være af tre typer: Injektion, 9-14 mm tyk, der fremstilles ved støbning og sintring af råmaterialer i en form, presset (ekstruderet), som er 6-7 millimeter tyk og ekstruderet, presset fra en ekstruderet strimmel og malet eller overtrukket med standard 50 x 50 centimeter til kvadratiske fliser og 100 x 16,5 centimeter til rektangulære fliser.

Hvad angår pleje af skumfliser til loftet, er det i princippet ikke lunefuldt. Du skal bruge den sædvanlige svamp, som du plejede at vaske op til hver dag, samt sæbe og vand. Men husk at denne teknik kun er egnet til laminerede fliser, men almindelige skumpaneler i loftet skal tørres med en tør klud eller bare støvsuges. På ingen måde må du tørre et sådant loft med løsninger, hvor der er benzin eller opløsningsmiddel, da pegoplastfliserne på denne måde kan ødelægges.

Fremstilling af skumplader

Skumpanelernes produktionsteknologi giver to forskellige metoder til opnåelse af dette materiale: stempling og ekstrudering. Den første løsning involverer fremstilling af paneler ved hjælp af særlige frimærker, kilden til dette formål er fremstilling af skum.

Sådanne materialer er meget kornede og er normalt lavet i hvidt. Men sådanne fliser kan om nødvendigt dækkes med specielle vanddispersionsmalinger eller udsættes for laminering, hvilket giver materialet et mere raffineret udseende og forbedrer væsentligt forbrugeregenskaberne.

Materialet i det andet tilfælde er også skum, men smeltet tidligere. Fliserne er fremstillet af smeltet materiale ved vakuum termisk støbning. Materialer, der opnås på denne måde, kendetegnes ved lavere porøsitet, derfor er de mere modstandsdygtige over for mekanisk stress og kan forlænge deres brugstid.

Desuden er det på sæden af ​​produktion af fliser på denne måde sædvanligt at tilføre forskellige farvestoffer til arbejdssammensætningen for at fremstille produkter med et hvilket som helst farveområde. Men det skal bemærkes, at produktion af fliser med denne metode kræver høj præcision til fremstilling af produkter med de korrekte geometriske egenskaber.

Ved valg af fliser skal det bemærkes, at det ekstruderede materiale har en mere udtalt glans struktur, er nem at rengøre og kan bruges i næsten ethvert rum. Men sådanne fliser på grund af den glatte struktur kan ikke gennemgå farvningsprocessen, og de har mere synlige monteringsømmer.

Stemplede loftsskumplader er bemærkelsesværdige for højere støj- og varmeisoleringsegenskaber, som forklares ved større porøsitet og tykkelse af materialet, ligesom de er kendetegnet ved korrekte geometriske dimensioner. Dette giver dig mulighed for at lave et loft med næsten usynlige monterings sømme. Men udseendet af disse produkter er ringere end den første løsning.

Fordele og ulemper ved materialet

Fordelene ved plader til at skabe skumlofter er som følger:

 1. Loftsplader lavet af skum kan limes til næsten enhver overflade, der strækker sig fra bare beton og slutter med træflis.
 2. Da temperaturen på batterierne eller radiatorerne i lejlighederne ikke er mere end 80 grader, kan du installere sådanne fliser uden problemer i nærheden af ​​dem.
 3. Under normale forhold beregnes brugen af ​​skumfliser til loftet i år og årtier, fordi dette materiale ikke er bange for fugt.
 4. Loftsplader er ret tætte og har derfor fremragende varmeisolerings- og lydisoleringsegenskaber.
 5. Materialets lette vægt gør det muligt for disse formål at anvende klæbemidler, der ikke er meget holdbare og derfor dyre.
 6. Pladepaneler er godt skåret, så deres installation tager ikke meget tid.
 7. Polyfoam er let og miljøvenligt materiale.
 8. Prisen på skumfliser til loftet er ekstremt lille, du kan også spare penge uden at benytte sig af kommoderne.
 9. Loftsplader giver rummet et mere æstetisk udseende og kan i nogle tilfælde visuelt forstørre det.

Med alle fordelene ved skumlofter har mange ulemper. De billigste fliser er ikke meget holdbare, de bliver gul med sollys fra tid til anden, og nogle af dem tåler ikke fugt. Denne ulempe kan dog let korrigeres og blive til en dyd, fordi skumpladen kan males med almindelig vandbaseret maling.

Men den største ulempe ved skumloft - damptæthed - skum er i stand til at skabe en termo-effekt indendørs, hvilket gør det umuligt for vægge at absorbere overskydende fugt. Når man kombinerer et sådant loft, for eksempel med vinyl tapet, vil risikoen for, at svampen vil bo i et rum, stige flere gange.

Styrofoam er flammehæmmende, men det smelter let. Med vandvarmerør kan et sådant materiale tæt limes. Men panelets kontakt med lamper, især med kraftige lyspærer og en åben top, er meget uønsket. Det er bedre at forsikre og placere lamperne i en afstand på mindst 20-30 centimeter fra overfladen af ​​skumloftet.

Derudover skal man huske på, at skumplader let kan blive såret, det gælder også for stumme genstande. Overvej denne kendsgerning, når du transporterer materiale fra butikken, og når du arbejder på at indsætte loftfliser. Du vil også være ret svært at opnå indtryk af overfladens integritet på grund af dannelsen af ​​et stort antal sømme og sømme.

Beregning af overfladen under flisen

Det første, før du limer skumloftet, skal du fylde de nødvendige materialer. Til dette formål er det nødvendigt at måle området af loftet og købe materialer med en justering for lagerbeholdningen. Beregningen af ​​overfladen, hvormed du vil klæbe firkanterne af skum, fremstilles på følgende måde.

Hvis der er et rum med dimensioner på 3 til 2 meter, så er overfladen, der skal limes, 6 kvadratmeter. Til dannelse af en kvadratmeter kræver 4 fliser, der måler 50 ved 50 centimeter. Resultatet er 24 stk. Men det anbefales på det kraftigste at tilføje to fliser til det opnåede antal fliser, da rummet ikke altid har den rette form og præcise dimensioner.

Ofte viser det sig, at klistermærkerne efter proceduren forbliver på nogle sider af rummet, som du og udfylder med det købte materiale på lager. Og så - jeg vil ikke gå til butikken for at købe en eller to fliser. Vær opmærksom på dette, når du får et beregnet antal.

Valget af klæbemiddel til skum

Ud over skumfliserne selv skal du fylde med klæbemidler, som er nødvendige for at fastgøre materialet til loftet. Til klipning af firkanter kan du bruge "Moment - liquid negles", fordi det har en tykk konsistens og hærder i 15-25 minutter. Det anbefales ikke at bruge lim fra kinesiske producenter "Dragon", da den er for væskelig, er dens klæbende egenskaber meget lave, og firkanterne skal holdes på udstrakte hænder i lang tid - en ægte bespottelse af sig selv.

Til 24 kvadrater i loftet skal du bruge ca. 350-400 milliliter lim. Hvis du køber kompositionen i pakken under pistolen i 450 ml kapaciteten, så vil det være nok nok selv på loftpladen. Ja, og det viser sig billigere end 2 rør på 250 ml.

Til et ujævnt loft betragtes efterbehandlingstæt som den bedste lim - det er samtidig med at bruge det til samtidig at limme skumplastfliser og niveauer loftet uden at ty til enhver form for stiver og støtter.

Professionelle herrer gør det altid. For at gøre limen til loftet med dine egne hænder, skal du blande almindelig tørt finish i vand og derefter tilsæt PVA byggematerialet til den resulterende masse. Denne lim er påkrævet i proportioner på 200 gram pr. 1 kilo kitt.

Nødvendige værktøjer

I betragtning af letheden ved afsluttende arbejder for selvsamlende skum fliser på loftet skal et minimum af værktøj: maling linje til at trække loft akse, almindelige saks eller installation kniv til at skære fliser, murske for anvendelsen af ​​den endelige kit, måleinstrumenter, centrifugal pensel og klude at udslette fliserne og fjern overskydende lim.

Overfladebehandling

Det næste skridt er at forberede loftets overflade til arbejde. Husk at skumpladerne kan limes til næsten enhver flad overflade, der er forrenset af snavs og snavs samt fra den gamle finish (tapet, fliser, hvidvask).

Før den faktiske udførelse af arbejdet er det imidlertid nødvendigt at prale bundfladen ved hjælp af en dyb penetrationsforbindelse. Denne procedure er nødvendig for at forhindre spredning af skadelige patogener i hulrummet af skumpaneler og for at forbedre vedhæftningen af ​​materialer. Vær særlig opmærksom på store hulrum og uregelmæssigheder, hvis nogen.

Loftmærkning

Dernæst lav et loftlayout, der præcist angiver placeringen af ​​fliserne på flyet. Til mærkning skal du have en mærkningsledning - et almindeligt reb lavet af naturmateriale, der er tonet med et pulver type farvestof. Farve og snor kan købes på markedet eller i nærmeste bygning supermarked.

Ved udførelse af markeringer anbefales det at tage højde for den type arrangement af paneler på loftet - i langsgående eller diagonale rækker. Desuden vil i den sidste version af operationen være mere tidskrævende, men de vil visuelt øge loftoverfladen.

At markere loftet tiltrækker en ven. Spænd ledningen med en lille indsats fra et hjørne af rummet diagonalt til det andet. Tegn en lille ledning fra loftet og slip det, så dannes en af ​​diagonalerne ud. Det samme skal gøres for at få den anden diagonale. Efter disse operationer vil du modtage to diagonaler, der krydser i midten, dette vil være midt i rummet.

Derefter måler du med en målebånd den samme afstand fra det resulterende center langs fire linjer, der går til hjørnerne. For eksempel et og en halv meter fra centrum til hjørnerne, så lav et mærke. Tag derefter mærketråden og repel dem langs linjemærkerne for at skabe et rektangel eller firkant i loftet. Derefter måler de resulterende sider af denne figur, de modsatte linjer skal være lige lange (en fejl på 1-4 millimeter er tilladt).

Hvis de modsatte sider af en geometrisk figur afviger mere end 6 millimeter fra hinanden, betyder det, at du igen skal måle segmenterne fra midten, så de er de samme. Efter alt ved hjælp af roulette skal du finde midten af ​​siderne af det resulterende rektangel eller firkant. Brug en mærkningskabel til at markere linjerne gennem midten. Langs disse akser og skal limes fliserne.

Mange udviklere foretrækker at holde loftskumkort på diagonalen, som vist på skumloftets foto. I dette tilfælde er du nødt til at placere akserne lidt anderledes - de skal passere fra et hjørne til et andet og placeres i forhold til hinanden i en vinkel på 90 grader. Hvis vinklen ikke er klar, kan der opstå et kortfejl i et øjeblik.

Påføring af klæbemiddel på overfladen

Reglerne for klæbende skumplader kan variere lidt afhængigt af den anvendte lim. Lim skal påføres helt eller punkteret på fremspringene, der er på bagsiden af ​​panelet eller i hjørnerne og i midten.

For ikke at lukke de markerede akser, er det bedre at anvende kitt eller lim direkte på flisen - dette sker ved hjælp af en kam, der bruges til flisebelægninger. Hvis loftet har uregelmæssigheder op til en centimeter, skal du foretrække et værktøj med en stor tand, mindst 12 millimeter. Hvis dette ikke er nok, spred det desuden i loftet - dette skal gøres omhyggeligt, så at akserne ikke slettes. Loft og fliser skal smøres i modsat retning.

Hvis du bruger en speciel lim af typen ELTITAN, skal du stå i 10-15 minutter før du lægger fliserne. Det er bekvemt at påføre limet straks på 3-4 paneler, således at limet på den næste del af fliserne allerede kan limes på den første af dem. Det er ønskeligt, at et porøst loft pålægger et tykt lag af mastik.

Placering af loftpaneler

Efter mærkning af loftet kan du fortsætte med at indsætte firkanterne på overfladen. Hvis kvadraterne har en lindring, skal du se om det samme mønster er til stede på alle kvadraterne. Hvis det er det samme, skal det være nødvendigt at lime panelerne i et bestemt mønster, og hvis billedet er anderledes, så kan du lim produkter uden et sådant mønster.

Så du skal begynde at klæde med det resulterende center i rummet, som ofte i færd med at klide fliser, står mange over for svigtet i sømene mellem de enkelte fliser. Fyld hele overfladen gradvist. Installering af skumloft anbefales, når ledningerne er slukket og altid bærer handsker for ikke at plette panelerne. Lim den første flise, så det ene hjørne er placeret lige ved midtpunktet, hvor 4 centrale fliser skal mødes.

På dette tidspunkt kan der være fastgørelseselementer til lampen, i dette tilfælde skal hjørnerne af fliserne skæres. Stedet for nedskæringer vil blive dækket i fremtiden med en plade af en lysekrone eller et loftudtag. Panelens kanter skal være justeret med de tilsigtede vinkelrette linjer. Tryk fliserne fast, når de limer til loftet, men sørg for, at der ikke er nogen buler tilbage.

Følgende fliser skal arrangeres i parallelle rækker, tillader ikke dannelse af huller mellem kanterne. Skal styres af de trekantede pile, der er på bagsiden af ​​panelerne, skal de se i en retning.

De sidste rækker af paneler, oftest skal du skære med en kniv til den ønskede størrelse, og efter at have udført beslaget til at påføre lim. Efter at have udfyldt dette rum med pladser i loftet, blev der tilbage små huller på siderne, og for at fylde dem skal du have en ekstra plads, du har købt. Mål hvor bred en strikke er nødvendig, skær og lim som en almindelig firkant.

Lim ikke hele overfladen med det samme. Limet tørrer hurtigt, så du skal vaske det, ellers bliver du nødt til at skrabe limmen sammen med stykkerne af skumfliser. Det er nødvendigt at forsegle et lille område gradvist, forsegle sømene og tørre limresteret med en fugtig klud. Mellemrummet mellem de ydre paneler og væggen skal være dækket af en loftsplint.

Tætning af led mellem fliser

De fleste af fejlene i skumflisernes sømme skyldes deres forskellige størrelse - for at forhindre dette er det bedre at holde panelerne ikke på kort afstand mellem dem - 1-2 millimeter. Derefter forsegle disse sømme med samme kit. Det anbefales at male den limede loftsflise med pænt forseglede sømme umiddelbart efter tørring med vandbaseret maling for endelig at skjule alle fejl i arbejdet. Polyfoam kan males om 5-7 gange.

I princippet er et loftflise uden søm mulig. For at gøre belægningen til en enkelt helhed, og der ikke kan trænge vand ind mellem sømme, anbefales det at fylde hullerne mellem panelerne med tætningsmiddel. Silikoneforseglingsmiddel er modstandsdygtig over for temperatur og vand. Efter påfyldning af sømmerne anbefales det at flade det med fingrene eller en trowel, og fjern overskydende med en fugtig klud.

Sticker skumfries

Det sidste tryk på limning af skumfliser på loftet er et klistermærke af skumfrieser. De, som fliser, har mange forskellige former, teksturer og farver. For små værelser anbefales det at vælge smalle bundplader med et lille, diskret billede. For store værelser er det bedre at tage massive. Friser skal limes fra hjørnerne, justere langs væggen og lægge en indsats mellem den foregående strimmel og segmentet er allerede limet til hjørnet.

Du kan klæbe friserne før eller efter at indsættes med tapet. I det første tilfælde kræves der høj nøjagtighed allerede under proceduren for montering af tapetet selv eller ved brug af tapet dekorative frise. Nu kan du lime loftudløbet og skære et hul til lysekronen i midten.

Det er også muligt at dække skumloftet med maling. Lysfarver ser bedst ud. Samtidig kan du male og loft sokkel. I slutningen af ​​arbejdet skal du lukke dørene og vinduerne i rummet tæt for at forhindre bevægelse af luftstrømmen.

Vi fortalte dig om funktionerne, fordelene og prisen på plastfliser på loftet. Der er mange skumplastpaneler til loftet: rektangulære og firkantede, tynde og tykke, med og uden sømme, hvid og flerfarvet. Alt og tæller ikke, men de er forenet af en ret simpel installationsprocedure.

Hvordan forsegler hullet mellem skumfliserne på loftet?

Selv med den mest omhyggelige limning af skumplader på loftet kan der opstå små huller eller revner mellem dem. Dette skyldes forskellige faktorer: ujævnt underlag, ikke højeste kvalitet eller af andre grunde. Under alle omstændigheder vil det kræve behandling af de huller, der dannede skumpladerne, når de limes til loftet.

Opsigelsesmuligheder

For at slippe af med de eksisterende huller kan du bruge forskellige materialer og derfor ændres ordens orden. Selve materialet, som vil blive ryddet huller, normalt valgt fra to muligheder:

Praktisk taget er der ingen værktøjer. Ud over en våd svamp og egne fingre. Du skal også forberede nogle rene filler for at tørre dine hænder og behandlede sømme.

Luting

Hvis det er kittet, der er valgt til at fylde hullerne i loftet med skumfirkanter, så er det bedre at tage finishversionen. Det har en finere struktur og er lettere at anvende end grovere blandinger.

Solgt som en klar og ufortyndet blanding. Forskellene mellem dem er minimal, og hovedkriteriet bliver prisen - en tør blanding kan være betydeligt billigere. Det er fortyndet med rent vand og intet kompliceret om det. Det vigtigste er at observere proportionerne angivet på emballagen i opløsningen.

Alt er enklere med klar kitt - du skal bare kontrollere dens konsistens. Hvis opløsningen er flydende, vil det være yderst vanskeligt at anvende det på loftet. For at få den nødvendige konsistens, skal du bare holde pakken åben lidt - fugtet fordampes hurtigt, og den ønskede tæthed nås ret hurtigt.

Når den valgte sammensætning er klar til arbejde, kan du begynde at forsegle hullerne. Som allerede nævnt er det bedste værktøj til at udføre en sådan simpel operation din egen finger. Nogle af sammensætningen rekrutteres på en fingerspids og fylder jævnligt det hul, der skal patches.

Ensartet påfyldning vil være det sværeste øjeblik. Det vil tage lidt øvelse, og alt vil begynde at vise sig som det skal. Men mens hånden ikke er "fuld", kan placeringen være lidt ujævn. Det er bedre at starte med et ikke meget mærkbart område af dækning.

Efter at have afsluttet en lille sektion af loftet, ca. fem eller seks fliser, kan man begynde den endelige trimning af sømene til det ideelle. For at gøre dette skal du tørre de fyldte samlinger med en fugtig svamp. Det er ikke nødvendigt at være nidkær med pres - du kan vaske kittens kittelag.

Når hele loftet er blevet behandlet, vil det forblive at vente 10 til 12 timer, indtil fugen er helt tør og derefter skylle forsigtigt hele flyet med vand. Vand bør ændres ofte nok, så der ikke er nogen kridtstrimmel på overfladen af ​​belægningen.

fugemasse

Med dette materiale er alt meget enklere. Det er kun nødvendigt at vælge et akrylforseglingsmiddel, som efter påføring kan males sammen med belægningens limede fliser. Selvfølgelig er det nødvendigt at vælge den skygge af fugemasse, der matcher den grundlæggende tone i loftet, men det er normalt hvidt, så der er ingen problemer.

Før du sætter loftet på skumfirkanter på denne måde, skal du fylde med klude til hænder og en fugtig svamp, som i den tidligere version af finishen. Derudover har du brug for en særlig pistol, som indsættes i røret med et fugemasse og som hjælper med at klemme det på det rigtige sted. Tuden af ​​røret med et mellemrum skal klæbes til størrelsen af ​​den tyndeste af leddene, der skal forsegles.

Beholderens tud bringes til samlingen, og den langsomme fyldning af sømmen med materiale begynder. Du bør ikke håndtere et stort område på én gang - kun en meter længde af leddene er nok. Herefter skal pistolen lægges til side og jævnt udjævne et lag af det påførte materiale med en fugtig svamp.

Tætningsmiddel fryser hurtigt nok, men det er ikke desto mindre værd at vente et par timer, indtil det er fuldstændig størknet. Så du kan håndtere ikke kun sømmen mellem fliserne, men også fylde kløften mellem bundpladen og loftbelægningen.

Gab i sømene, når du limer loftfliser

Jeg lim loftet flise, små huller forbliver ved sømme, hvordan kan de limes?

Udseendet af huller mellem loftfliserne er ikke andet end en konsekvens af ujævn jord, som kan elimineres på flere måder.

Køb akrylforsegling af farven, at du har en loftsplade og forsegl hullet.

Eventuelle "huller", uregelmæssigheder, revner og andre problemer i loftet, såvel som i loftsplinten, er meget let at klare med hvidt silikoneforseglingsmiddel. Tætningsmidlet vil undgå sprækker og delaminationer, der kan opstå som følge af brugen af ​​forskellige slags putties i dette tilfælde.

Hvordan og hvad kan der bruges til selvforsegling af sømmen på loftet?

Hvordan forsegles sømmen på loftet?

Ærligt er det ikke helt klart fra spørgsmålet om, hvilken flise der tales om. Hvis om flisebelagt, så denne, hvis fra skum (eller lignende til skum) materiale, så er det en anden. Jeg vil dvæle på begge muligheder.

Flise: Sømene gnides ligesom på væggene eller på gulvet. Præcis den samme fugl, jeg råder dig til at bruge Ceresit fugemasse, den har en fremragende konsistens, plus et stort udvalg af farver, kan vælge hvilken der passer dig bedst.

Grout fliser, begynder med rensning af led, fra fliser lim, jeg bruger en specielt skærpet skruetrækker til dette formål. Sømene renses, vi fortynder fugemassen, fugemassen skal være lidt tyndere end cremefløde, denne vil bedre fylde alle sømme.

Selvfølgelig er der specielle trowels til fugning (gummi), du kan arbejde med dem, du kan med jern, men nogle gange forlader de strimler, generelt skal du se flise.

Vi tørrer sømmen om cirka ti minutter, jeg råder dig til at bruge møbler skumgummi, det flyver ikke fra hinanden i små stykker og glider sømmen perfekt, ændrer vandet oftere, du kan hælde det brugte vand ned i afløb i diameter på 100 mm, i 50 tons er det umuligt.

Flisen har tørret, nu tørrer vi af med en tør lap. Det sidste tips om dette emne: Fortynd ikke en masse fuger, prøv at tørre et par kvadrater, og ikke alle på en gang, selvom loftet i badeværelset (hvis vi taler om dette rum) og der er et par kvadrater, lidt mere til 2,5, så mere præcist).

Hvis en flise er lavet af skumplast, så har du købt et ekstremt utilfredsstillende materiale, sådan en flise er limet til leddet, og der skal simpelthen ikke være nogen søm på den.

Hvis du ikke desto mindre er blevet ejer af materiale af høj kvalitet, så er der en vej ud, jeg foreslår at klæbe sådanne fliser til silikone i hvid. For det første i et vådt rum, er silikone bedre end noget kit, og for det andet med samme silikone til at forsegle sømme.

Når du arbejder med silikone, skal du bruge en "pistol" og en fugtig klud. Tør overskydende silikone næsten straks af.

Først renser vi sømmen af ​​lim eller alt andet end de er fyldt. Sømmene skal være forsænket 3-5 mm. Ellers holder foderet ikke længere. Injektionsmørten fortyndes i vand i små portioner og påføres på flisen med en gummiplade, og forsøger helt at fylde alle sømme. Giv injektionsmørten en lille greb, og efter ca. 15 minutter vaskes med en svamp og masser af vand. Efter at være blevet vasket for første gang, tager vi en plastikbøjle fra en søm i en søm og i samme vinkel holder vi alle sømme jævnt dybere dem. Efter re-vask min flise eller du kan tørre den tør, jeg bruger den anden mulighed, hvis flisen er blank, små partikler af fugemassen poler flisen godt.

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne med dine egne hænder: hvordan man fjerner (video)

Forside »Publikationer» Sådan forsegles en søm på loftet mellem pladerne med egne hænder: måder at eliminere (video)

Eliminering af fejl i loftet kræver maksimal tålmodighed og nøjagtighed. For mange er tætning af loftlederne et af de mest presserende problemer under reparationer: Arbejde under loftet er ikke særlig praktisk, og de mindste uregelmæssigheder er tydeligt synlige selv under gips eller tapet.

Til at begynde med skal sømmen udvides og rengøres efter færdigbehandling, derefter behandles med en primer og om nødvendigt fyldt med skum.

Ofte er sømmen på loftfladen dannet mellem gulvpladerne, men nogle gange er årsagen til deres forekomst den forkerte vedhæftning af dekorative fliser.

Indhold:

Det er sværere at slippe af med fliserne: For at undgå revner i tætningsområderne er det nødvendigt at forberede overfladen korrekt, kun bruge materialer af høj kvalitet og ikke krænke teknologien. Når der udsmykes meget, afhænger den type flise, men overholdelse af fastgørelsesteknologi er også vigtig. Det er meget lettere at gøre loftet sømløst, når det er færdigt end at fjerne uregelmæssigheder i leddene bagefter.

Værktøj og materialer

Interpanel sømme før forsegling skal behandles korrekt, og til dette har du brug for følgende værktøjer:

Værktøj og materialer, der er nødvendige for at forsegle sømmen i loftet.

 • spatel;
 • skum pistol;
 • perforator med dyse;
 • konstruktion kniv;
 • smal børste.

Dysen til stansen skal være i form af en scapula, da denne formular er bedst egnet ved udvidelse af sømmen. Hvis du ikke har en slag, kan du bruge en boremaskine. Det er bedre at vælge en gummispatel: det er mere bekvemt at anvende en kitt på sømme med et fleksibelt blad. Før arbejdet skal du kontrollere knivens skarphed, fordi du skal afskære overskydende skum. For at forsegle sømene skal du også bruge de relevante materialer:

 • polyurethanskum;
 • kit;
 • primer;
 • forstærkningsnet
 • PVA lim;
 • sandpapir.

Tekniske reparationer

For at forsegle sømmen med den højeste kvalitet, skal du helt rense dem fra ydersiden, kittet eller gipset. Vand vil hjælpe med at lette denne proces: fugt loftets areal langs sømmen og lad det sive ind i det øverste lag. Efter 5-10 minutter kan gipset let fjernes med en bred trowel. Ved hjælp af en perforator med en dyse udvides sømmen mellem pladerne, og rester af cement eller fyldstof rengøres med en kniv. Efter fjernelse af snavs og støv behandles den indre overflade med en primer. For større effektivitet tager primeren en dyb penetration. Det er nødvendigt at smøre sømmen meget omhyggeligt, så opløsningen kommer ind i hver revne.

Efter at primeren er tør, er sømmen på loftet fyldt med skum.

Hvis sømmen ikke er for dyb, kan du undvære skum, erstatte den med gipsspartel.

Ordningen om at forsegle sømme på loftet.

Når skummet eller kittet tørrer godt, skal overfladen være nivelleret: overskydende skum skæres med en kniv, og kittens lag gnides med sandpapir. Hvis der ikke er nogen fordybninger på loftet, kan du fortsætte til yderligere indlejring.

Før forseglingen af ​​sømmen er overfladen belagt med et tyndt lag PVA-lim, på hvilket det forstærkende mesh er fastgjort. Det giver ekstra styrke og reducerer muligheden for små revner langs leddene af gulvplader. Maskets kanter skal overlappe sømmerne med 2-3 centimeter. Nu sætter de et lag kittet med en spatel og presser det ind og spred det forsigtigt over serpyankaen, så der ikke er ledig plads mellem det og monteringsskummet.

Endelig finish

Efter påfyldning af loftlederne, fortsæt til afslutningen af ​​hele loftet for at skjule leddene i loftet og gøre overfladen så glat som muligt. De tager en primer blanding og jævnt behandler loftet i rummet, idet der lægges særlig vægt på hjørnesektioner og sømme. Primeren skal være helt tør, fortsæt med at blive færdig på en våd overflade er uacceptabel. I sidste etape skal du have en bred metal spatel og en finish kasket.

Et meget tyndt og ensartet lag af kitt er fordelt over loftet, hvilket gør bevægelser i en retning. Hvis der er strimler eller små knuder under tømning, skal du vente, indtil overfladen er tør og behandle den med fint kornet spånpapir. Herved betragtes tætningen af ​​sømene mellem gulvpladerne fuldstændigt.

Afslutning af led i gipsplader

I de nedhængte lofter af gips er der også leddene. For at fjerne dem vil det være nødvendigt:

Ordningen om forsegling af leddene gipsvæg.

 • kittens blanding
 • papir tape;
 • primer;
 • bred spatel;
 • emery klud;
 • glasfiber maling mesh.

Et tyndt lag af kittet påføres sømene og tager 2-3 cm af arkoverfladen på begge sider. Top søm lukket med papir tape, og derefter et andet lag af opløsning, fjerne overskydende med en spatel. De tørrede samlinger slibes og formales, og så er maskeringsgitteret fastgjort i loftet ved hjælp af klare knapper eller en hæftemaskine. Igen, kittet kitt og dække loftet med det, godt gnidning blandingen på gitteret. Alt overskud fjernes med en spatel, så loftoverfladen er så glat som muligt. Efter at have taget loftet tørre ud, udføres endnu en slibning og priming, og så er den malet.

Leddene i den dekorative finish

Meget smukke lofter er lavet af polystyren skumplader, men ikke alle kan lægge det uden synlige sømme. Tilstedeværelsen af ​​leddene på loftfladen ødelægger mærkbart udseendet, og derfor vælger man en flise til efterbehandling, man bør være fortrolig med teknologien til forsegling af sømme under installationen. Derudover anbefales det at vælge en speciel flise til at skabe sømløse overflader.

Før afslutningen er loftet omhyggeligt nivelleret og primet, så flisen ligger så fladt som muligt. Det næste trin er overflademærkning; så er hvert stykke finish dækket af lim fra bagsiden og siderne. Side skiver skal spredes meget omhyggeligt for ikke at plette forsiden af ​​flisen. Efter at have fastgjort to tilstødende firkanter i loftet, er sømmen mellem dem lukket med konstruktionstape, som fjernes efter at klæbemidlet er tørret. Hvis du handler forsigtigt og langsomt, vil loftets ledd næppe ses, og derefter ved nærmere undersøgelse.

Små revner og sømme kan elimineres med akrylforsegling eller speciel kitt. Arbejdsblandingen påføres problemområdet, er godt gnides med en gummitrug og overskuddet rengøres med en ren klud.

Brug ikke silikoneforsegling eller maling til forsegling, da sømmerne over tid vil blive endnu mere mærkbare. Ved hjælp af de beskrevne metoder kan du selv forsegle sømmen i loftet og eliminere manglerne i finishen, hvilket gør dit hjem mere behageligt og attraktivt. Held og lykke!


De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Det er alt sammen.


Ved udjævning af loftet skal du overholde særlige teknologier for at opnå et godt resultat. Leveling af loftet er ret kompliceret og.


Hvis du beslutter dig for at opdatere loftet, skal du først lave forberedelsen - fjerne den gamle belægning. Denne finish anbefales helt.

Loftsflise hvordan man lukker sømmen op?

Købt i dag tapet, anbefalede sælgeren lim til ikke-vævet tapet. Hjemme, læs etiketten, det siger at vinyl tapet (silketryk), og det er nødvendigt at smøre tapet og væg. Lim skal være til vinyl tapet. Kan jeg købe en anden lim?

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Loftfliser hvordan man forsegler sømene?

For at forsegle alle sømmen på loftfliserne, skal du købe en fugemasse i hardwareforretningen af ​​den farve, der passer dig og med en trowel og en beholder til tætning af sømme, påfør mastiks på de nødvendige steder og gnid ind i sømme. Derefter tørres det og tørres af overskydende fuger fra flisen med en kniv eller spatel.

Loftsplader er ikke så lette at lægge. Pointen... til de professionelle....

... på loftet fliser er muligt, men det er bedre at vælge en baseboard fra det...

pokleit loftfliser, men der er huller mellem fliserne end mig zdelat

Det er ikke svært at forsegle sømmen på loftet, du skal bare røre og forsøge at dække det, specielle spatler sælges, hvad ville du vide. Farver er også tilgængelige.

Elektroden tændes ikke, men kun gnister kan der være spænding på grund af at strømkablet rulles i en rulle selvfølgelig! Ledningen skal være mindst 2,5 kvm og skal være lige

Besvar eller afklar spørgsmålet

Populære Spørgsmål

God dag alle sammen! hvem kan sige, hvor du kan få en ramme huspanel projekter download, siger min ven at søge på internettet, jeg vil høre dine meninger?.

Vi har lavet reparationer i køkkenet, og det indre tema er ændret, vi ønsker ikke at skifte flise, fordi det er dyrt, men det er ikke så længe siden på væggen, men nu er det ikke egnet til stilen, fortæl mig.

Hej kolleger og gæster på dette forum. Se, denne situation, jeg har brug for at finere facaden af ​​huset med kunststen. Det er bare hvordan man gør det, men det har jeg ikke.

Du kan se foråret dekoration af soveværelset på billedet. Takket være en kombination af hvide og lyse grønne toner tager rummet et nyt udseende, mens billeder med lyse toner.

Godt at vide

... end at lim loftet flise, afhente til at begynde med... til dimensionering af fliserne! For ved...

Lofter kan fjernes med en kniv. Du kan også fjerne loftpladen,...

... og snavs, men uden pres, for ikke at knuse loftet. Så tag vand...

... end at begynde at lime loftet fliser, er det nødvendigt at finde det i... men det vil tage lang tid at holde...

Bestemt, loft slibning. Derefter begynder du at male loftet med en rulle.

... for at forsegle sømene mellem de keramiske fliser, skal du bruge... og...

... Loftfliser til skruer? Hvorfor?... flise "greb". Og under alle omstændigheder...

... loftet fliser, du skal vide hvilken type flise du har...