Loftflise FORMAT injektion

Polystyren lofttegler er en enkel, hurtig og økonomisk måde at lave et smukt loft i dit hjem. Det er velegnet til udsmykning af alle lokaler - kontorer, stuer, badeværelser, køkkener. Et stort antal loftsplanker giver dig mulighed for at dekorere alle indretninger - børns værelser, soveværelser, gange.

En af de største fordele ved at bruge loftfliser er, at der skabes et smukt ensartet mønster i loftet, selve loftet bliver glattere, installationen af ​​pladerne er hurtig og nem og en overkommelig pris og et stort udvalg af decors.

Pakningen af ​​loftsfliserne indeholder 8 plader, størrelse 50x50 cm, det er nok til at afslutte 2 kvadratmeter af loftet.

Lær hvordan du gør loftet perfekt - bereg det nødvendige antal loftfliser, og indsæt det ved hjælp af loftbeklædningsinstruktionerne. Og du vil se, at med korrekt installation af loftfliser lavet af udvidet polystyren, er sømene mellem dem usynlige.

Funktioner ved installation af loftfliser format - rækkevidde og materielle egenskaber

Emnet for vores artikel er loftet flisebilledet Format. Vi finder ud af, hvem der gør det, og hvad fremstillings teknologien ser ud; hvilken type flise fabrikanten kan tilbyde os og hvordan den er korrekt limet til loftet.

Dette er en meget lille del af produktsortimentet.

producent

Virksomheden blev grundlagt i 1999. Men det begyndte sin egen produktion tre år senere. Hun blev indløst territoriet i Dolgoprudny, Moskva-regionen, hvor de første linjer til produktion af produkter fra udvidet polystyren var placeret.

Et år senere lancerede virksomheden adskillige ekstra produktionslinjer, der startede produktion der, i Dolgoprudny, skumemballage.

I 2005 blev en filial åbnet i Kaliningrad. Han specialiserede sig i produktion af emballage til husholdningsapparater; og allerede i 2006 slukkede Format-selskabet sin hovedkonkurrent i den østlige del af Rusland - Omsk Lagom. Samme år indtrådte fusionen med Lobnenskaya SMG, den førende producent af engangsprodukter af polystyren.

I 2008 begyndte et andet produktionssted at fungere. Denne gang i den nordlige hovedstad.

Endelig begyndte i 2011 i Omsk at udvikle et format-ekstruderingsflise til loftet fra egne råmaterialer. Før dette blev flisen kun lavet ved injektion og stempling.

Firmaets logo kan ses i næsten alle butiksmaterialer.

Typer af fliser

Tile Format tilbydes i alle tre eksisterende typer:

Hvis de pressede og indsprøjtede fliser kun fremstilles hvide, er der i ekstruderingsfliserne laminerede typer af produkter med efterligning af træstruktur. De er malet i lysebrune nuancer.

Endelig er injektions- og ekstruderede formatfliser lavet med en udvalgt søm og sømløs.

Bemærk: I princippet og mellem ekstruderingsfliserne er der mange produkter uden fringing, skulder eller synlig indsnævring langs kanten. Men du kan kalde det problemfrit ret vilkårligt: ​​Når du har lagt en flise som denne, er sømmen tydelig synlig.

Ud over loftsfliser omfatter virksomhedens sortiment loftsbeklædning (injektion og ekstrudering), lister og loftslister, gulvlister og endda et par af sine egne limtyper: superlim Format og speciel styroporlim til montering af loftfliser.

Tile liste over produkter er ikke begrænset.

mærkat

Generelle anbefalinger

 1. Som alle andre kan dette loftflise limes til overfladen efter dets minimumsforberedelse eller uden det overhovedet. Styrofoam er et meget let materiale; For at holde det i loftet behøver du ikke at opnå særlig stærk vedhæftning til loftet. Imidlertid er der i det mindste skrællende gips bedre at fjerne. Hvis en svamp er afviklet i et rum, skal den desuden fjernes, inden du sætter fliser på plads. Årsagen er åbenlys: Efter reparationen af ​​loftet vil støbeformen sikkert blive skjult af loftdækket og vil fortsætte med at blomstre.

Loftsflise vil skjule mindre defekter. Men overfladebehandling er stadig nødvendig.

 1. Stemplet og i mindre grad har injektionsflise en granulær overflade med store porer. Det betyder, at det bliver svært at rengøre det fra snavs. I så fald - i køkkenet med fedt og sod er det bedre at bruge ekstruderede fliser, der har en meget glattere overflade.

Lamination vil yderligere beskytte det. Ekstruderet flise kan nemt rengøres med en svamp med sæbevand eller vaskemiddel.

Vigtigt: selvfølgelig bør slibemidler ikke anvendes. De vil efterlade en masse mikro ridser på overfladen af ​​flisen, som vil samle snavs meget hurtigere.

 1. Imidlertid er stemplet og indsprøjtningsfliser bekvemme, idet sømme mellem dem let kan maskeres af enhver akrylkittet. Selv hvis der var mærkbare fejl, er de ikke et problem at skjule. Desuden er flisen let malet med vandbaseret polymerbaseret maling.
 2. Hvis loftpladerne efter klistermærket forlod store (op til et og et halvt centimeter) huller i leddene med væggene, kan de ikke være kittede. Loftet soklen fra polyfoam vil helt sikkert skjule fejl i efterbehandling.

Loftplinten vil skjule fejl ved leddene med væggen.

Grundlæggende operationer

Formatet er en loftsflise, som ikke er anderledes end noget andet med hensyn til installation. Det vil dog være meget informativt at gøre dig bekendt med vejledningen til fliseklistermærke, der er offentliggjort på producentens hjemmeside.

Fordi enhver producent accepterer klager over kvaliteten af ​​produkterne kun i tilfælde af den nøjagtige og strenge gennemførelse af sine anbefalinger.

 1. Loftpladerne på det tidspunkt klistermærkerne skal have en minimum fugtighed. For at gøre dette anbefales det at modstå dem i to eller tre dage i en åben pakke indendørs.
 2. Hvidvaskning vaskes fra loftet med vand, hvorefter loftets overflade behandles med en gennemtrængende primer. Enhver.
 3. Fabrikanten anbefaler limning af fliser strengt fra midten af ​​rummet. Hvilket bestemmes af det præcise skæringspunkt mellem to diagonaler - strenger strækkes mellem modsatte hjørner. Men! Det anbefales at klæbe fliser fra dette punkt parallelt med væggene. Ikke diagonalt.

Fabrikanten anbefaler limning af fliser fra midten parallelt med væggene.

 1. Fem til seks punkter af lim påføres på bagsiden af ​​flisen, hvorefter den limes til loftets overflade. Plader limes langs den markerede lige linje efter hinanden. Når stakfliserne skiftes lidt, klæber de til den tidligere klistrede.
 2. For at undgå huller anbefaler fabrikanten at lim pladerne med lim og fastgør de tilstødende rækker med maskebånd, indtil limen tørrer. Klokken seks.

Så illustrerer producenten sine anbefalinger.

konklusion

Hvis dit valg var på loftet, ville det være en indlysende beslutning at vælge en indenlandsk producent. Udover manifestationen af ​​patriotisme har dette valg en anden behagelig side. I dette tilfælde betaler du ikke de told, der er inkluderet i prisen.

Succeser i reparation!

Når vi begynder at reparere ethvert værelse, holder vi nøje opmærksom på eventuelle smågrunde, da vi stræber efter at perfektere resultaterne af vores arbejde.

Moderne, smukt loft i dit værelse, dette er ikke den sidste opgave i det samlede reparationsarbejde. Hvor behagelig bliver udsigten og det samlede indtryk af rummet, afhænger af loftet. Efter at være kommet ind i bygningen, vil det første blik rykke op til loftet.

For at tilføje elegante former til det, kan du bruge forskellige finish, en af ​​de mest økonomiske og enkle er installationen af ​​loftet flise foto. Til fremstilling af denne flise ved anvendelse af polystyrenskum. Klassificer loftfliser, styret af sådanne grundlæggende egenskaber.

Hvad angår fremstillingsmetoden:

Stemplet (presset)

Udvidede polystyrenplader placeres i en speciel form og presses med en tryk (stemplet).

Dette udseende skinner ikke med et stort udvalg af indretning og er velegnet til dem, der ikke gør specielle krav til rummets design. Stemplet er lavet af plader af polystyrenskum, en bredde på 7 millimeter. "Udskåret" frimærker 500 × 500 millimeter.

Den mest økonomiske og nemme at installere version af loftet fliser foto. På grund af den ubetydelige tykkelse er den stemplede flise skrøbelig og let brudt. Desuden er der på grund af forbrug i længden af ​​diagonalerne ujævne led, når de limes. Hvis det er nødvendigt, er yderligere behandling af huller ved hjælp af kitt også mulig på grund af, at flisens ekstremt lakseflade anbefales at male.

Cast (injektion) flise

Ved fremstilling af polystyrenplader udsat for damp og sintret i specielle forme.

Det har mere krævende geometri, hvilket gør det muligt at opnå mindre synlige installationssømmer, fliser tykkelse fra 9 til 14 millimeter. Injektionsflisen er ret fugtbestandig og behøver ikke yderligere farvning. Dette er den bedste mulighed for sømløse loftfliser.

Fordelene heraf omfatter: det faktiske fravær af volumen og geometriske formafvigelser, hvilket bidrager til skabelsen af ​​et enkelt lærred (fraværet af en tydelig mærkbar adskillelse med kvadrater); styrke og lethed Karakteristisk mattlakenhed af flyet med en pletfri hvid farve af belægningen; den største lettelse og klarhed af ornamenter fra alle typer tilbydes i rækken; vandtæt i fravær af laminering eller farvning; gode varme- og lydisoleringsegenskaber; lethed af stak og beskedenhed i plejen.

Typer af loftfliser

Udvidede polystyrenskumplader tvinges ved støbeformning.

Pladens plan er lamineret, fordi det afviser vand og ikke har et særligt behov for maling. Det anvendte materiale plader i produktionen af ​​meget tæt og ensartet og har en minimal tykkelse af alle de beskrevne arter. Denne mulighed er bedre og er præget af snoet og fascinerende indretning, nogle gange også voluminøs.

Særlige træk ved formularen

 1. Square (normalt);
 2. Rektangulær (meget sjælden).

Særlige træk ved volumen

 • Lille (30x30);
 • Stor (50x50).
 • Tænker over og argumenterer over formularen, hvor man skal vælge, vi vil gerne fortsætte ikke kun fra de tekniske fordele ved sådanne, men stole mere på, hvor harmonisk loftet vil strømme ind i rummets fælles ydre. Udover originalitet i udformningen af ​​et mønstret sortiment og produktionsegenskaber, er loftfliser genkendt afhængigt af typen af ​​fly.

  Sømløse og spejlede loftfliser

  Definition - En sømløs takflise modtaget takket være de retificerede kanter, et tekstureret plan med et "flydende" fliseremønster på flisen, samt den retlinede form af kanterne af strimlerne, de led, med hvilke effekten af ​​fraværet af en fotosøm er opnået.

  Loftfliser med fravær af sømme som en kendsgerning har kun en forskel glat overflade. Laconic, neutralt design af dette færdigmateriale passer fuldt ud til enhver stil af indretning.

  I de fleste tilfælde er ydersiden dækket af en film, som er malet under keramik, stof, træ eller granit. Der er en anden mulighed, der skal males i passende farver til indretningen af ​​rummet, hvilket gør det muligt at kombinere loftet med indretningen af ​​værelserne.

  Ikke mindre populære loftfliser med beskyttende laminat for at afslutte køkkenloftet. Ved reparation af loftet i børnehaven vælges polystyrenfliser, med forbedret anvendelse af lydabsorberende materiale. Til lofter på badeværelset og toilet gælder oftere glat snehvid eller relief.

  Der er også en slags lamineret fotografisk flise, der adskiller sig i en velafbalanceret farvepalet og opretholder dens mætning. Da overfladen er dekoreret med udskårne mønstre eller tegninger, ser det ud til at være uovertruffen i enhver udvendig løsning, også i traditionelle klassiske versioner af boliger.

  Tegning eller et stort mønster i loftet vil være en god del af de unikke stilarter i de forløbne århundreder og genskabe individualiteten af ​​det victorianske ærafoto eller renæssancens renæssance.

  Loftet design option "under træet" foto er den mest krævende og krævende på den overordnede interne løsning i designet. Harmonisk og logisk rimeligt færdig vil se på baggrund af bonde stilarter, for eksempel Provence eller Chalet.

  Spejl loftet fliser foto er berømt for sit ry som et populært materiale til efterbehandling badeværelse og soveværelse lofter. Den er lavet af plast, som påføres en spejlbelægning. Udover det oprindelige udseende af et sådant loft ligger dens overlegenhed i evnen til at visuelt overdrive størrelsen af ​​en lille bygning, oftere - en korridor eller et badeværelse, en pige.

  I loftets design i en bred vifte af brugte loftsplintfoto, der fremhæver indretningens indretning.

  Når du køber en flise, skal du sørge for, at hjørnerne af materialet ikke har klipper, klip og uregelmæssigheder, ellers vil du have problemer med installationen af ​​loftet med evnen til at få et helt glat plan. For at teste produktet for strøm anbefales det at løfte det ud over kanterne. Hvis et skrøbeligt materiale blev brugt i produktionen, begynder flisen at bryde eller knuse eller helt bryde i halvdelen.

  Med gode fysiske og kemiske indikatorer, nem montering og brug i betragtning af de relativt lave omkostninger ved loftfliser, er det universelt egnet til renovering af interiøret på næsten ethvert rum. Men når du vælger en beton, skal dette efterbehandlingsmateriale til dit værelse inspicere, omhyggeligt justere og fjerne alle arbejdsfejlfejl inden installationen.

  For nylig er valget af loftfinish materialer stort.

  Men på trods af dette holder loftfliserne popularitet i temmelig lang tid. Dette er et praktisk og billigt materiale, som jeg faktisk vil dedikere denne artikel.

  Loft flisebelagt loft

  Dernæst vil vi se på, hvad loftet er lavet af, hvilken præstation det har, hvilke typer der findes, og hvor svært det er at installere det.

  Loftet fliser funktioner

  Først og fremmest vil jeg gerne bemærke, at loftsfliser kan fremstilles af forskellige materialer, især du kan finde produkter fremstillet af pressede chips eller endda metal. Men den mest populære belægning baseret på polystyrenskum.

  Når det kommer til loftfliser, er det som regel dette materiale, der menes. Derfor fokuserer den følgende diskussion på polystyrenskumplader.

  Populariteten af ​​dette materiale er forbundet med følgende fordele:

  • lav pris;
  • attraktivt udseende og bredt udvalg af design;
  • nem installation;
  • let pleje
  • besidder varme og støjisolerende egenskaber
  • modstandsdygtig over for fugt, så det kan bruges i køkkenet og endda i badeværelset;
  • kunne skjule mindre defekter i loftet
  • praktisk talt ikke reducere højden af ​​rummet, i modsætning til gipsvæg og PVC paneler.

  Materialet kan have en række mønstre og ornamenter.

  Hvad angår manglerne, kan følgende punkter fremhæves:

  • materialet er skørt, så det er let at bryde det i transport- og installationsprocessen;
  • gul i solen, men denne ulempe er let elimineret ved maling;
  • kan deformeres på grund af høj temperatur. Derfor er det i forbindelse med en sådan belægning bedre at bruge energibesparende lamper eller hængelys i en afstand på mindst 30 cm fra flisen.

  Som du kan se, har dette materiale mange fordele, mens ulemperne ikke er signifikante. Det er selvfølgelig umuligt at helt sikkert sige, at det er bedre - loftet eller loftet, eller for eksempel en ophængt konstruktion.

  Hver indstilling har sine egne fordele og ulemper. Desuden er designet af hver finish helt anderledes, så meget afhænger af dine præferencer.

  Tegltyper

  Flisen fra polystyren afhængigt af en produktionsmåde er opdelt i følgende typer:

  Næste, se nærmere på hver af deres synspunkter.

  Stemplet fliser

  Da det ikke er svært at gætte fra navnet, er stemplet fliser lavet ved trykning af polystyrenskumblokke, hvorved materialet erhverver mønstre og ønsket form. Desuden er dens tykkelse kun 6-8 millimeter.

  Eksempel på ekstruderet materiale

  Det skal bemærkes, at ekstruderet polystyrenflise har et attraktivt udseende, men det er langt fra at være det mest praktiske på grund af følgende ulemper:

  • det er meget skrøbeligt, derfor kræver det en omhyggelig holdning til sig selv;
  • Som følge af fraværet af et beskyttende lag er overfladen hygroskopisk og løs. Sådanne fliser før maling skal primeres;
  • absorberer hurtigt snavs;
  • giver ikke mulighed for våd rengøring. Derfor er denne belægning næsten ikke værd at installere i køkkenet eller i badeværelset.

  Den eneste fordel ved sådanne fliser er lave omkostninger - fra 30 rubler per kvadratmeter. Således er dette loft efterbehandling materiale det billigste.

  Injection Tile Production Format

  injektion

  Fremgangsmåden til fremstilling af denne belægning er fundamentalt forskellig fra ovenstående materiale, på trods af at basen er det samme polystyrenskum. I dette tilfælde sintres det skummede skum i en form, hvorefter emnet udsættes for høj temperaturbehandling.

  Resultatet er en flise tykkelse på 9-14 mm. Blandt dens fordele er følgende punkter:

  • relativt høj styrke;
  • fugt modstand, takket være belægningen er egnet til køkken eller badeværelse;
  • gode varme- og lydisoleringskvaliteter;
  • god varmebestandighed
  • miljøvenlighed
  • har en mere præcis form.

  Eksempel på brug af injektionsfliser på loftet

  Det må siges, at injektionsflisen på loftet adskiller sig fra den ekstruderede flise selv eksternt - den har et klarere og dybere mønster.

  Som regel tilføjes i fremstillingen af ​​dette materiale til dets sammensætning brandhæmmende, hvilket forhindrer forbrænding. Sandt nok smelter materialet stadig let og kan antændes, når det udsættes for åben ild.

  Ofte bruges den ikke kun i loftet, men også på væggene, da overfladen kan være lavet af træ, keramik, stof og andre materialer, der er relevante for væggene. Derudover er der farveløse mønstre af fliser, der er designet til maling.

  Det skal selvfølgelig tages i betragtning, at belægningen kun er beregnet til intern brug. Afslutningen af ​​facaden kan være lavet af polypropylenfliser, der er modstandsdygtige mod vejrtrækning.

  Omkostningerne til injektionsmaterialet er højere - fra 150-200 rubler per kvadratmeter. På trods af den højere pris er denne type flise den mest populære.

  Eksempel på ekstruderede lofttegler

  ekstruderet

  Ekstruderede lofttegler er fremstillet af ekstruderet polystyrenskum, som adskiller sig fra den sædvanlige højere holdbarhed. På grund af dette har dette loftmateriale følgende egenskaber:

  • høj styrke;
  • pålidelighed og holdbarhed
  • evnen til at genvinde form efter deformation
  • hygiejne;
  • Giver sig godt til at skære, hvilket forenkler installationen.

  Omkostningerne ved denne belægning er omtrent det samme som for injektionsflisen:

  Loftfliseformat: Oplysninger om producenten, rækkevidde og installationsfunktioner

  Emnet for vores artikel er loftet flisebilledet Format. Vi finder ud af, hvem der gør det, og hvad fremstillings teknologien ser ud; hvilken type flise fabrikanten kan tilbyde os og hvordan den er korrekt limet til loftet.

  Dette er en meget lille del af produktsortimentet.

  producent

  Virksomheden blev grundlagt i 1999. Men det begyndte sin egen produktion tre år senere. Hun blev indløst territoriet i Dolgoprudny, Moskva-regionen, hvor de første linjer til produktion af produkter fra udvidet polystyren var placeret.

  Et år senere lancerede virksomheden adskillige ekstra produktionslinjer, der startede produktion der, i Dolgoprudny, skumemballage.

  I 2005 blev en filial åbnet i Kaliningrad. Han specialiserede sig i produktion af emballage til husholdningsapparater; og allerede i 2006 slukkede Format-selskabet sin hovedkonkurrent i den østlige del af Rusland - Omsk Lagom. Samme år indtrådte fusionen med Lobnenskaya SMG, den førende producent af engangsprodukter af polystyren.

  I 2008 begyndte et andet produktionssted at fungere. Denne gang i den nordlige hovedstad.

  Endelig begyndte i 2011 i Omsk at udvikle et format-ekstruderingsflise til loftet fra egne råmaterialer. Før dette blev flisen kun lavet ved injektion og stempling.

  Firmaets logo kan ses i næsten alle butiksmaterialer.

  Typer af fliser

  Tile Format tilbydes i alle tre eksisterende typer:

  • Trykte lofttegler produceret ved stansning af opvarmet polystyrenskum;
  • Injektion, opnået ved sintring af råmaterialer ved høje temperaturer og forskellig fra dem stemplet med et meget klart mønster;
  • Endelig ekstruderes, opnået ved ekstrudering af polystyren i formen. Den har den største tæthed med en mindste tykkelse.

  Hvis de pressede og indsprøjtede fliser kun fremstilles hvide, er der i ekstruderingsfliserne laminerede typer af produkter med efterligning af træstruktur. De er malet i lysebrune nuancer.

  Endelig er injektions- og ekstruderede formatfliser lavet med en udvalgt søm og sømløs.

  Bemærk: I princippet og mellem ekstruderingsfliserne er der mange produkter uden fringing, skulder eller synlig indsnævring langs kanten. Men du kan kalde det problemfrit ret vilkårligt: ​​Når du har lagt en flise som denne, er sømmen tydelig synlig.

  Ud over loftsfliser omfatter virksomhedens sortiment loftsbeklædning (injektion og ekstrudering), lister og loftslister, gulvlister og endda et par af sine egne limtyper: superlim Format og speciel styroporlim til montering af loftfliser.

  Tile liste over produkter er ikke begrænset.

  mærkat

  Generelle anbefalinger

  1. Som alle andre kan dette loftflise limes til overfladen efter dets minimumsforberedelse eller uden det overhovedet. Styrofoam er et meget let materiale; For at holde det i loftet behøver du ikke at opnå særlig stærk vedhæftning til loftet.
   Imidlertid er der i det mindste skrællende gips bedre at fjerne. Hvis en svamp er afviklet i et rum, skal den desuden fjernes, inden du sætter fliser på plads. Årsagen er åbenlys: Efter reparationen af ​​loftet vil støbeformen sikkert blive skjult af loftdækket og vil fortsætte med at blomstre.

  Loftsflise vil skjule mindre defekter. Men overfladebehandling er stadig nødvendig.

  1. Stemplet og i mindre grad har injektionsflise en granulær overflade med store porer.
   Det betyder, at det bliver svært at rengøre det fra snavs. I så fald - i køkkenet med fedt og sod er det bedre at bruge ekstruderede fliser, der har en meget glattere overflade.
   Lamination vil yderligere beskytte det. Ekstruderet flise kan nemt rengøres med en svamp med sæbevand eller vaskemiddel.

  Vigtigt: selvfølgelig bør slibemidler ikke anvendes. De vil efterlade en masse mikro ridser på overfladen af ​​flisen, som vil samle snavs meget hurtigere.

  1. Imidlertid er stemplet og indsprøjtningsfliser bekvemme, idet sømme mellem dem let kan maskeres af enhver akrylkittet.
   Selv hvis der var mærkbare fejl, er de ikke et problem at skjule. Desuden er flisen let malet med vandbaseret polymerbaseret maling.
  2. Hvis loftpladerne efter klistermærket forlod store (op til et og et halvt centimeter) huller i leddene med væggene, kan de ikke være kittede. Loftet soklen fra polyfoam vil helt sikkert skjule fejl i efterbehandling.

  Loftplinten vil skjule fejl ved leddene med væggen.

  Grundlæggende operationer

  Formatet er en loftsflise, som ikke er anderledes end noget andet med hensyn til installation. Det vil dog være meget informativt at gøre dig bekendt med vejledningen til fliseklistermærke, der er offentliggjort på producentens hjemmeside.

  Fordi enhver producent accepterer klager over kvaliteten af ​​produkterne kun i tilfælde af den nøjagtige og strenge gennemførelse af sine anbefalinger.

  1. Loftpladerne på det tidspunkt klistermærkerne skal have en minimum fugtighed. For at gøre dette anbefales det at modstå dem i to eller tre dage i en åben pakke indendørs.
  2. Hvidvaskning vaskes fra loftet med vand, hvorefter loftets overflade behandles med en gennemtrængende primer. Enhver.
  3. Fabrikanten anbefaler limning af fliser strengt fra midten af ​​rummet. Hvilket bestemmes af det præcise skæringspunkt mellem to diagonaler - strenger strækkes mellem modsatte hjørner.
   Men! Det anbefales at klæbe fliser fra dette punkt parallelt med væggene. Ikke diagonalt.

  Fabrikanten anbefaler limning af fliser fra midten parallelt med væggene.

  1. Fem til seks punkter af lim påføres på bagsiden af ​​flisen, hvorefter den limes til loftets overflade.
   Plader limes langs den markerede lige linje efter hinanden. Når stakfliserne skiftes lidt, klæber de til den tidligere klistrede.
  2. For at undgå huller anbefaler fabrikanten at lim pladerne med lim og fastgør de tilstødende rækker med maskebånd, indtil limen tørrer. Klokken seks.

  Så illustrerer producenten sine anbefalinger.

  konklusion

  Hvis dit valg var på loftet, ville det være en indlysende beslutning at vælge en indenlandsk producent. Udover manifestationen af ​​patriotisme har dette valg en anden behagelig side. I dette tilfælde betaler du ikke de told, der er inkluderet i prisen.

  Tagplade format katalog

  Volgograd, st. Motor 5

  • Se: Sorter efter:
  • pris
  • titlen
   • På side:
   • 40
   • 80
   • 120
   • 200
   • Alle
   • filter

  Vare tilføjet til indkøbsvogn

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 4102, 2kv.m, Lagom,

  Pris: 57,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 703, 2kv.m, Lag,

  Pris: 45,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 4102, 2kv.m, Lagom,

  Pris: 51,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 801, 2 sq.m, Lag,

  Pris: 51,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 802, 2 sq M, Lag,

  Pris: 45,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, 807, 2kv.m, Lag,

  Pris: 51,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, A 010 perler, 2 kvm, Fleks-Kolor,

  Pris: 70,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, Aurora, 2kv.m, Format,

  Pris: 136,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, Vella, 2kv.m, Format, Rusland

  Pris: 155,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Victoria Blue, 2kv.m, Flex-Color, Rusland

  Pris: 65,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Victoria Pearl, 2kv.m, Flex-Color, Rusland

  Pris: 65,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, Geisha, 2kv.m, Format,

  Pris: 130,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, Perler, 2 kvm, Format,

  Pris: 180,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, K-18-146, 2kv.m, VTM,

  Pris: 70,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plade loft 50 * 50sm, krystal, 2 kvm, format,

  Pris: 138,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plade loft 50 * 50sm, bånd, 2 kvm, format,

  Pris: 180,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, Sommerperler, 2 kvm, Fleks-Kolor,

  Pris: 65,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-08-08, hvid 2kv.m, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-08-79, hvid 2kv.m, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-17-14, 2kv.m, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-30-08 2kv.m, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-30-79, 2kv.m, VTM

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-33-219, 2 sq M, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-33-29, 2kv.m, VTM,

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, M-57-100, 2 kvm, VTM

  Pris: 50,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Plate loft 50 * 50sm, N 11 lys bøg, 2kv.m, Fleks-Kolor, Rusland

  Pris: 65,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Norma, 2kv.m, Format, Rusland

  Pris: 138,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Provence, 2kv.m, Format, Rusland

  Pris: 155,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Putz, 2kv.m, Format, Rusland

  Pris: 138,00 rubler / kvm.

  Køb i 1 klik

  Loftplade 50 * 50cm, Flamenco, 2kv.m, Format, Rusland

  Pris: 180,00 rubler / kvm.

  Online butiksprodukter til reparation og interiør

  Loft flise

  Loftsplade er en enkel, hurtig og økonomisk måde at lave et smukt loft i dit hjem. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af loftsplader til overkommelige priser med garanti for kvalitet fra producenten.

  Du kan placere en ordre "med et klik". Vi er klar til at arrangere levering til hvor som helst i byen og forstad.

  Online butik Stroylandiya tilbyder en bred vifte af produkter fra kategorien "Loftfliser" fra førende producenter, med hurtig levering til Moskva og evnen til at købe varer på kredit på favorable vilkår. Du kan bestille en vare på det produkt du er interesseret i ved at placere den i kurven eller ringe til 8 (800) 700-33-96. På siderne i vores katalog er der alle de nødvendige oplysninger om produktet: farver, dimensioner, vægt, fotos og andre egenskaber.

  Tagplade format katalog

  Velkommen til vores hjemmeside!

  Flex-Color er en ung, dynamisk udviklingsvirksomhed, hvis hovedaktivitet er produktion og salg af ekstruderede polystyrenloftfliser.

  Vores vigtigste produkter er dekorative loftfliser lavet af polystyren skum 50x50 cm, også kaldet "lim loft".

  Alle produkter er certificeret af Center for Statens Sanitære og Epidemiologiske Overvågning på Ruslands Ministerium for Den Russiske Føderation og Den Russiske Føderations Statens Brandvæsen.

  Nyt! Loft profil serie "Harmony".

  Nyhed loftet fliser serie "Fusion".

  Ny til loftfliserens serie "Renaissance".

  Nyt! Loftprofil til lofter.

  Nyheder af loftprofilen af ​​"Akvarel" serien.

  Ny til loftprofilserien "Versailles".

  Informationsbrev om prisforhøjelsen.

  Vi præsenterer den fremragende klæbemiddel "FLEX-COLOR" til loftpladen!

  Køb loftsplader

  Tager ordrer
  Fra 9:00 til 19:00 - Man Tir Ons Tors Fre
  10:00 til 16:00 - lørdag

  Levering i Moskva

  • Med kurer på
  • Uden forudbetaling
  • Betaling på kvitteringen

  Levering i Rusland

  • Transporttjenester
  • Kontant ved levering
  • Forretningslinjer
  • Zheldor
  • Russisk post

  Loftsflise i TC Chipak

  • Chipak på Skuratovskaya (422)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (8)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Pervomayskaya (30)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (336)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (20)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Skuratovskaya (300)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (2)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Skuratovskaya (218)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (50)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (2)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (20)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (82)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (58)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (48)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (46)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (208)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (20)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Skuratovskaya (106)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning stormarked "Chipak" (26)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (22)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (48)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (156)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (22)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (8)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (10)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (122)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (34)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (36)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (80)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (52)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (30)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (24)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (100)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (20)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (34)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (114)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (30)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (8)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (140)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Skuratovskaya (108)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (2)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (22)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (112)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (14)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Pervomayskaya (4)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (112)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (16)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (64)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (34)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (30)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (114)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (2)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (4)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (54)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (24)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (26)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (38)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (30)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (36)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (34)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (22)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (18)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (28)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (42)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (40)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (10)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (20)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning stormarked "Chipak" (42)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Pervomayskaya (20)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (58)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (14)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Bygning stormarked "Chipak" (46)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (18)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (2)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (22)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning stormarked "Chipak" (26)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Pervomayskaya (12)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (54)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Pervomayskaya (6)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (20)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Bygning af stormarked "Chipak" (36)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Skuratovskaya (22)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (2)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Pervomayskaya (16)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (32)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Pervomayskaya (2)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Chipak på Skuratovskaya (24)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Chipak på Kutuzov (8)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Skuratovskaya (2)
   Tula, st. Skuratovskaya, 109
  • Konstruktion stormarked "Chipak" (2)
   Tula, st. Mosina, 6
  • Chipak på Kutuzov (22)
   Tula, st. Kutuzov, 45B
  • Chipak på Pervomayskaya (12)
   Novomoskovsk, st. Pervomayskaya, d. 79A
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Format
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: Format
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam
  • Producent: DecoPlast
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Polystyren
  • Producent: Solid
  • Fremstillingsland: Rusland
  • Materiale: Styrofoam

  TC "Chipak" - snesevis af sorter af efterbehandling materialer til en god pris: i online-butikken kan du købe loftfliser. Dette er en sikker og praktisk løsning, som kan bruges til at dekorere boliger og bryggerier. Den præsenterede loftsflise i Tula er skabt på basis af sikre råmaterialer, og det kan derfor anvendes uden begrænsninger i alle værelser.

  Vi tilbyder dig et godt valg:

  • Mange teksturer og farver. Fliserne kan være relief, mønstrede, ornamental - valget af alternativer er enormt.
  • Upåklagelig produktgeometri. Dimensionerne af hvert element overholdes omhyggeligt, så det færdige arbejde vil give et godt indtryk.
  • Tilgængelige loftsfliser. En af de vigtigste fordele ved materialerne er den lave pris, som i kombination med enkel installation vil gøre reparationen endnu mere rentabel.
  • Tilgængelighed af varer på lager. Præsenterede stillinger kan leveres til dig på kort tid, fordi de ikke bliver nødt til at vente.

  De foreslåede løsninger kan købes uden unødvendige bevægelser: Bare læg dem i kurven og specificer den krævede mængde materialer. Vi accepterer din ordre til udførelse og leverer de valgte produkter til din adresse. Kunder vil være tilfredse med prisen: en god mulighed for at spare penge!

  Loftflise FORMAT ekstrudering

  Relaterede poster

  Loftflise lagom ekstrudering

  Fliseformat. Ekstrudering. Fliseformat. Injection Tile Lag. Ekstrudering Tile Lag. Ekstruderet Plint. Injektionsformat 1,3 m. Plint. Injektionsformat 2 m. Læs mere

  Loftflise FORMAT injektion

  Polystyren lofttegler er en enkel, hurtig og økonomisk måde at lave et smukt loft i dit hjem. Hun passer. Læs mere

  Lagom loftet fliser trykket

  Fliseformat. Ekstrudering. Fliseformat. Injection Tile Lag. Ekstrudering Tile Lag. Ekstruderet Plint. Injektionsformat 1,3 m. Plint. Injektionsformat 2 m. Læs mere

  Loftfliser

  SKU: 325000135
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 209 pakke

  Dzerzhinsky 122 pakke

  Accord 169 pack

  Moskva 209 pakke

  SKU: 32520507
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 50 pak

  Dzerzhinsky 50 pack

  Accord 41 pack

  Moskva 21 pakke

  SKU: 330000906
  Loftplade bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 57 pakke

  Dzerzhinsky 26 pakke

  Moskva 57 pakke

  SKU: 325000146
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 17 pakker

  Dzerzhinsky 2 pack

  Samtykke 2 pakke

  Moskva 17 pakke

  SKU: 325000133
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 83 pakke

  Dzerzhinsky 60 pack

  Accord 83 Pack

  Moskva 63 pakke

  SKU: 325000103
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 21 pakke

  Dzerzhinsky ikke til salg

  Samtykke er ikke til salg

  Moskva 21 pakke

  SKU: 325000020
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 68 pakke

  Dzerzhinsky ikke til salg

  Samtykke er ikke til salg

  Moskva 68 pakke

  SKU: 325000134
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 31 pakke

  Dzerzhinsky 26 pakke

  Accord 31 pack

  Moskva 14 pakke

  SKU: 330000905
  Loftplade bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 71 pakke

  Dzerzhinsky 55 pack

  Accord 44 pack

  Moskva 71 pakke

  SKU: 330000908
  Loftplade bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 90 pakke

  Moskva 90 pakke

  SKU: 330000909
  Loftplade bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 64 pak

  Moskva 64 pakke

  SKU: 325000086
  Loftfliser bruges som en økonomisk mulighed for indretning af lofter.

  Online butik 29 pakke

  Dzerzhinsky 29 pack

  Accord 23 pack

  Moskva 20 pak

  Viser resultater fra 1 til 12. ud af 3 ud af 32

  Loftsflise er et efterbehandling materiale, der bruges i stuer, kontorer, offentlige institutioner. Det varmer rummet, giver lydisolering. De laver fliser fra udvidet polystyren, som er ubrændbart, let at behandle. Et sådant råmateriale vejer lidt, skaber ikke en belastning på understøtningsstrukturerne og monteres hurtigt.

  Typer af materiale

  Til indretningen af ​​loftet passer fliser med mønstre eller ornamenter, der efterligner naturlige materialer. Følgende teknologier bruges til fremstilling af finish:

  • Termisk stempling er ekstruderede modeller, der er bredt fordelt. De er billige, tykkelsen af ​​hver flise er op til 8 mm. Denne mulighed er fastsat i boliger, kontorer.

  • Ekstruderet flise - glatte modeller, der er designet til maling. Modstandsdygtig overfor deformation, nem at vaske, har høj densitet. Medium for prisen på varer.

  • Injektion eller sintring - sådan fremstilles originale mønstre på modeller, og de sikrer nøjagtig korrespondance med geometriske former. Tykkelse - fra 10 til 14 mm. Dette er et eliteprodukt.

  Sådan køber du en flise

  I kataloget for online-butikken "Baucenter" er der en loftplade af dokumenterede producenter. Dette produkt passer ind i stuen, entre, køkken, badeværelse eller toilet, spisestue, kontor. Produkterne er modstandsdygtig overfor sollys, temperatur ekstreme, nem at installere. Vi kan købe loftfliser til gode priser, bestille en samling linjal. Vi udfører levering på tværs af Omsk, Kaliningrad, Novorossiysk, Krasnodar.