Pladet loft Armstrong Oasis Board på 600х600х12 mm

Denne pris er tilgængelig for alle købere.

Pris for en engangsordre på 500.000 p.

Pris for en engangsordre på 100.000 p.

OASIS loftspanelet har en hvid, fin relief, specielt hård overflade. Pladen er lavet af ekstruderet mineralfiber, som er et miljøvenligt materiale.

Samlede dimensioner: 600x600x12mm

Fabrikantens artikel: BP9918M3A (B)

Designet til dekorative efterbehandling af lofter i kontorer, restauranter, caféer, kantiner, boliger, handelsgulve mv.
Anvendes med T-24 sele (Armstrong eller lignende).

Karakteristik af loftpladen:

 • Vægt: 2.778 kg
 • Refleksion LR: 85%
 • Brandbarhedsgruppe: KM1
 • Lydabsorption: alfa w 0,15
 • Lydabsorption NRС 0.3
 • Fugtmodstand: 90%
 • Lydisolering Dn, f, v, dB 33
 • Kode: C-000074177
 • Producent: Armstrong

Loftplade Oasis bord 600x600x12 (Oasis bord) Armstrong

beskrivelse

Armstrong Concern tilbyder et suspenderet loft Oasis, som har bevist sig på det russiske marked. Det er designet til installation i kontorer, hoteller, indkøbscentre. På samme tid kan dette materiale bruges til udsmykning af boliger. Loftplade Oasis har en sandstræk til berøringsfladen i hvid, uden perforering. Til sin produktion anvendes ekstruderet mineralfiber. Om nødvendigt, inden installationen, kan materialet males i en hvilken som helst ønsket farve ved hjælp af vanddispersionsmaling. Dette giver dig mulighed for betydeligt at udvide mulighederne for dekoration af rummet. Ud fra et designsynspunkt er denne overflade perfekt kombineret med lamper med uigennemsigtige diffusorer.

Ophængt loft Oasis, de vigtigste egenskaber

Dimensionerne af Oasis-loftspladen er 600x600 mm, tykkelse - 12 mm. Kanten har en rektangulær form, i henhold til den almindeligt anerkendte klassifikation betegnes det som "bord". Materialet sælges i pakninger med 20 plader, hvis samlede areal er 7,2 kvadratmeter. Til montering af loftspaneler Oasis brugte suspension system med en bredde på 24 mm.

Mineralfiber er det mest populære materiale til fremstilling af sådanne loftsstrukturer. Ophænget i loftet, der er lavet af mineralfibre, er præget af gode akustiske og hygiejniske egenskaber samt fugtmodstand, slagfasthed og lang levetid. Det høje niveau af lysrefleksion giver dig mulighed for at oprette, når de bruger lysfyldte behagelige ydre interiører.

Øget lydisolering giver dig mulighed for at gøre værelserne mere komfortable til permanent ophold eller arbejde. Oasis-loftet er også brandsikkert, det vil sige, det brænder ikke og opretholder ikke forbrænding. Dette giver yderligere muligheder for at forbedre lokalernes sikkerhed og reducere de krav, som reguleringsmyndighederne stiller. Derudover indeholder mineralfiberen ikke giftige komponenter og er hypoallergen.

Fordele og ulemper ved loftfliser Armstrong Oasis

Armstrong-type loftsystemer behøver ikke længere en særlig præsentation - det er svært at finde nogen, der ikke har opfyldt sådanne lofter. Selv sådanne kendte løsninger kan dog afvige fra hinanden i udseende, hvis du bruger fliser af forskellige typer. En af sorterne af sådanne belægninger vil være Oasis-loftfliserne, som ofte bruges ved installation af Armstrong-type lofter.

Særlige egenskaber

Oasis plader er en økonomiklasse løsning, der optimalt kombinerer lave omkostninger og fremragende udseende. Overfladen på delene er flad, har ingen perforering, og teksten på forsiden ligner sand, for hvilken komponenterne i denne serie fik deres navn. Eksternt ligner denne type dele de dyrere "Dune" plader, der næsten fuldstændig kopierer deres udseende og adskiller sig kun i bestemte egenskaber.

Detaljer af denne sort er lavet af mineralfiber. Dette sikrer overholdelse af alle krav fra tilsynsmyndighederne. Materialerne, hvorfra disse plader fremstilles, er giftfri, udsender ikke nogen skadelige stoffer i atmosfæren og er hypoallergen.

Dimensionerne af komponenterne er standard for Armstrong systemlofter - 60 X 60 centimeter, med en tykkelse på dele på 12 millimeter. Kanten af ​​en rektangulær form af typen "bord" giver dig mulighed for at bruge dem med hængende systemer på profiler med mærket "T-24". Vægten af ​​en kvadratmeter af et sådant loft er ca. 2,8 kg.

Paneler sælges som regel i pakker - i hver af 20 stykker. Vægten af ​​en pakke er ca. 20 kg, så det er ikke nødvendigt at tiltrække en lastbil og læssere til transport. Ved lastning vil en voksen mand klare, og det er muligt at transportere kasser i bil af enhver klasse.

Pladens refleksivitet er 80%, hvilket gør det muligt at anvende dem i forbindelse med lamper med en matprismodulator. Det betyder ikke, at ovnens loftplade ikke kan bruges i forbindelse med andre typer armaturer. Det er simpelt. Denne type belysning vil være den bedste løsning med sådan lysreflektans og overfladestruktur.

Fordelene ved en sådan finish

Ud over de fordele, som Armstrong-systemet selv giver dig, har pladerne selv nogle fordele:

 • Lav vægt
 • Forsiden har ikke et udtalt mønster og en tekstur, så du kan skabe design med en ensartet, ikke altfor iøjnefaldende belægning
 • Lav pris
 • God fugtighedsbestandighed
 • Velegnet til både kontorlokaler og lejligheder
 • Universelle dimensioner af dele giver dig mulighed for nemt at udskifte en af ​​dem med en lampe, der er beregnet til installation i lignende lofter

Når den bruges på kontoret, er denne mulighed for tilbehør også god, fordi den har en forholdsvis god lydabsorptionskoefficient, som forbedrer den akustiske situation i værelserne. Derudover vil fugtmodstanden på 70% muliggøre brugen af ​​en struktur med en lignende belægning i næsten ethvert rum.

mangler

Ulemperne ved denne type loftdesign kan kun tilskrives den kendsgerning, at det ligesom enhver anden suspenderet sammensætning også tager en lille højde fra væggene. Den anden, implicitte minus er den overordnede "enkelhed" af den forreste overflade. Ikke alle vil lide det sædvanlige, "kedelige" loft uden dikkedarer. Men i budgetklassens beslutninger kan det ikke betragtes som en ulempe.

udseende

Da disse paneler er en budgetmulighed til efterbehandling, bør du ikke forvente nogen specielle lækkerier med hensyn til udseende. Men hvis du er træt af tekstur med ormehuller, som kan ses både på lofter og på væggene, så passer denne slags belægning perfekt til dig. Panelerne er glatte, med en ikke for udtalt "sand" struktur, der giver dig mulighed for at samle en struktur med en jævn og ensartet ydre overflade.

Loftplade ARMSTRONG OASIS 600x600x12

Fabrikant Artikel: BP 9918 M
Edge Type: Board
Pladens størrelse: 600x600mm
Pladetykkelse: 12 mm
Fugtighedsbestandighed: 90% RH
Lydabsorptionskoefficient (alfa w): 0,15.
Lyddæmpning (Dncw): 33 dB
Lysreflektion: 85%
Varmeoverførselskoefficient (lambda): 0,06
Brandfareklasse: KM1
Texture: Sandy (calcic crumb)
Mulighed for renseri: ja
Produktionsmateriale: mineralfiber
Pakning: 20 plader
Emballageområde: 7,2 kvm.

Armstrong loftsplade Oasis 600x600x12mm til Armstrong type hængende loft.
Armstrong Oasis refererer til økonomiklassetegler, selvom det ikke kan siges for dets udseende.
Overfladen af ​​pladen er en hård sandoverflade eller calcic crumb. False loft oase samling ser stilfuldt ud, hvilket er velegnet til ethvert interiør.
Tallerken Armstrong Oasis har høj ydeevne.
Omfang af Armstrong Oasis 600x600x12 loftplade: kontorer, butikslokaler, cafeterier, uddannelsesinstitutioner.

Armstrong loft med en plade Oasis (Oasis) Board 600x600kh12mm

Prisen for 1 plade er 600x600 mm (0,36 m2).

Ophængsplade Oasis (OASIS) til Armstrong-loftet.

Opholdets egenskaber er som følger:

 • lydabsorption (koefficient - fra 0,2 til 0,45);
 • brandbeskyttelse (KM 1: G1, B1, D1, T1);
 • fugtbestandighed (op til 70%);
 • lysreflektion (80%).

Hvis du har brug for en hurtig eller lav budget reparation, passer Oasis plader perfekt. Normalt bruges de til udsmykning af offentlige lokaler.

Parametre af pladen Armstrong Oasis:

 • Edge - Board;
 • størrelse - 595x595mm;
 • tykkelse - 12 mm;
 • vægt pr. 1 kvm - 2,8 kg;
 • mængde i pakning - 20 stk. - 7,2 m2 (forsendelse i pakker og individuelt);
 • vægt på 1 pakke (20 stk) - 20,16 kg;
 • producent - Armstrong (UK).
For at beregne de nødvendige strukturelle elementer til dit loft og orden, kan du kontakte vores ledere.

Polystyren loftfliser: hvordan man vælger og limer

Trimming af polystyrenfliser kan være den bedste løsning, hvis du ikke vil blanke eller male loftet, spændingsstrukturerne passer ikke ind i budgettet, og bundloftet kan ikke kaldes helt glat. Det unikke loftbelægning ved hjælp af en flise kan oprettes hurtigt, det er værd at dette materiale relativt billigt. Hans muligheder tilbydes meget, så for ethvert interiør kan du vælge noget passende.

Udseendet og hovedegenskaberne ved polystyrenskumplader bestemmes ved fremgangsmåden til fremstilling deraf. Stempling eller presning kan identificeres ved hjælp af implicitte relief og fuzzy konturer af designet. Tykkelsen af ​​sådanne fliser er sædvanligvis fra fem til otte millimeter. Overfladen af ​​de stemplede produkter er fri, derfor bliver støv og snavs absorberet i det ret hurtigt. Dette er den største ulempe ved denne type flise. Af fordelene kan identificeres lave omkostninger.

Det er ret nemt at friske stemplet fliser, da det er muligt at anvende akrylkompositioner til at male dem.

Ved hjælp af varm ekstruderingsmetode opnås fliser med en karakteristisk glans og glat overflade. Der er ingen indlysende porer i den. Ofte efterligner denne version af produktet træ, marmor eller andre naturlige materialer. Pleje af denne type flise er enkel, den kan vaskes med rent vand. Omkostningerne er også usandsynligt at ramme prisen. Tegningen på hot-extrusion fliser er mere udtalt og dyb.

Hvis du har brug for at skabe effekten af ​​et sømløst loft, skal du være opmærksom på indsprøjtningsskumskumfliserne. Dette er en dyrere mulighed, der ikke er egnet til yderligere farvning. Kanten af ​​produkterne er helt glatte, så under installationen er der ingen problemer, leddene er næsten usynlige.

Til installation skal du også købe lim og sokkel. Værktøjerne kræver et målebånd, en blyant, et bygningsniveau, en kniv og en trinladder. Sælgere anbefaler ofte at installere de udvidede polystyrenfliser på de såkaldte "flydende negle". Hvis de anvendes, er det umuligt at straks klæbe produkterne til loftet efter påføring af sammensætningen. Det vil være bedre at montere, hvis du venter et par minutter.

Fra midten af ​​rummet begynder arbejdet, hvis flisen placeres vandret. Til udgangspunktet skal du tage lyset af lysekronen, hvis det allerede er kendt. Flisen er i stand til at skjule små defekter i basislaget, men det vil ikke være i stand til at maskere den meget ru overflade. Desuden vil det passe dårligt til loftet, hvis der er store dråber til stede. De skal fjernes før installation.

Oasis Armstrong loft

 • Oase plade til hævet loft
 • Dimensioner: 60 x 60 cm
 • Tykkelse: 12mm
 • Lydabsorptionskoefficient NRC: 0,1 - 0,2
 • Fugtresistens: RH 70%
 • Lysreflektion: 80%
 • I pakken: 20 plader / 7,20 m2

Armstrong behøver ikke introduceres til mange kunder - en standard for ekspertise, som produkter fra andre fabrikanter sammenlignes med. Oasis plader fortjente stor popularitet på grund af den behagelige æstetik, blød lys tone og alsidighed, som er relevant for alle bygninger, lokaler, stilarter og design. Enkelt ved første øjekast er produktet faktisk et højteknologisk og avanceret materiale, der er i stand til fuldt ud at opfylde de mest forskelligartede krav.

Høje niveau funktioner

Fordelene ved Armstrong Oasis over andre tilbud ligger i den højest mulige kombination af pris og kvalitet. Udseendet af panelerne har en sandy ru overflade, lavet uden perforering. Denne funktion giver dig mulighed for at forbedre belysningselementernes ydeevne, mere effektivt henvende sig til installationen af ​​belysningsenheder og spare betydeligt penge på elomkostninger. Disse paneler har også ganske god lydisoleringsevne, der vil være et mere behageligt akustisk miljø i værelserne. Materialets fugtighedsbestandighed er 70%, hvilket er mere end nok til de fleste typer af lokaler. Samtidig opvarmer produktet ikke skadelige urenheder i sig selv, der er ingen betingelser for udseende af svampe og andre uønskede elementer på grund af korrekt luftstrøm. Til fremstilling af dette materiale anvendes kun sikre og miljøvenlige komponenter af naturlig oprindelse. Loftet Armstrong Oasis har faktisk alle de nødvendige egenskaber for at sikre komfortabel drift i bygninger af enhver art. Fabrikanten garanterer en lang levetid på 15 år for disse paneler, hvor de bevarer deres højkvalitets- og æstetiske egenskaber.

Vi køber billigere, hurtigere og mere bekvem

Pris Armstrong Oasis i vores butik er en af ​​de mest rentable og overkommelige i Moskva-regionen. Direkte leverancer giver os mulighed for at behage vores kunder med de bedste priser, fremragende service og hurtig levering uden forsinkelser i Moskva og Regionen. Vores erfarne og professionelle ledere er altid klar til at hjælpe dig med udvælgelsen af ​​de nødvendige materialer. Hvis du har svært ved at foretage beregninger af det krævede antal paneler, er du velkommen til at kontakte os for hjælp. Derudover vil du blive informeret om alle spørgsmål og vil fortælle dig detaljeret om produktet af interesse. Vi anbefaler Armstrong Oasis komfur til business class værelser, kommercielle og offentlige bygninger. Dette er et praktisk og rentabelt valg, som fuldt ud vil begrunde sine omkostninger. Hav en god shopping!

Leveringstjenesten er åben hver dag, syv dage om ugen.

Anslået leveringsomkostninger for en flyvning i Moskva og Moskva-regionen:

(til indgangen uden at løfte til gulvet)

op til 300 kg - 1000 gnid.

fra 301 til 1500 kg - 25 00

fra 1500 kg - forhandles

Alle priser er ved levering inden for Moskva Ringvej.

Ved levering uden for Moskva ringvejen, tillægsgebyr på 30 rubler. til 1 km.

Levering til andre regioner i Rusland (undtagen Moskva og Moskva-regionen):

Gratis levering (inden for Moskva Ringvejen, når du køber fra 100.000 rubler til detailprisen).

Du kan bestille byggematerialer:

- hver dag via telefon fra kl. 09.00 til 19.00:

+7 (495) 215 09 88

+7 (495) 728 96 56

- send ordren i enhver form til e-mail-adressen: [email protected]

- døgnet rundt via webstedets grænseflade www.otdelka-trade.ru

Levering af byggematerialer udføres på et passende tidspunkt for kunden.

Den nøjagtige forsendelsesomkostning beregnes under checkout processen!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Loftet "oase" er et af forslagene fra Armstrong - en britisk producent af hævede lofter med et verdensnavn. Pladerne er konstrueret til at samle modulære strukturer, kaldet kassette.
De er lavet af solid mineralfiber, hvor den lave pris gjorde det muligt at opnå en billig og temmelig holdbar belægning med gode æstetiske kvaliteter. Vores instruktion vil fortælle om det, såvel som den video, der foreslås i denne artikel.

Kassette loft med fliser "oase"

Enhver producent af forbrugsgoder, som omfatter alle færdigvarer, forsøger at tilbyde ikke kun et eliteområde, men også budgetmuligheder. Disse omfatter loftet "oase", som koster omkring tre hundrede rubler per kvadratmeter.
Hvad er dette produkt:

 • Disse er lyse hvide fliser med en grov overflade, en rektangulær kant og en standardstørrelse på 60 * 60 cm. Overfladen kan males med vandbaseret maling, men som regel gør ingen det til den første installation.
  Loftplade "oase" er designet til installation af kontorlofter, ofte med store arealer.
 • Ofte kan de ses i offentlige institutioner: uddannelsesmæssig, medicinsk, kommerciel og administrativ. De lave omkostninger ved en dekorative belægning gør det muligt at passe ind i de strengeste budgetrammer, idet man samtidig har fået et let loft med en behagelig lindring. Den installeres hurtigt, og om nødvendigt, lige så hurtigt demonteret.
 • Produkter fremstillet af presset mineralfiber sammenlignet med den tidligere generation af gipspladefliser, der nemt brød, har tilstrækkelig styrke og gode akustiske egenskaber. De er ikke brændbare, afspejler lyset perfekt.
  Pladerne i "oasen" er fugtsikre, men sandhed, ikke så meget, at der ved lange udsættelse for vand ikke dannes gule pletter.
 • Fordelene opvejer ulemperne, og dette er indlysende. Sådanne kvaliteter af et dekorativt materiale gør det muligt at udnytte det i lang tid, kun periodisk forfriskning af overfladen ved maling (se Hvordan og hvordan man maler loftet: Vælg maling).
  Udseendet af hvide kassettelofter, de fleste mennesker stærkt forbinder med kontoret, så de praktisk taget ikke installerer dem i stuer.

Men hvorfor ikke lave et sådant loft på hjemmekontoret, i køkkenet, på loggiaen eller i kælderen af ​​et privat hus?
Desuden kan "oasen" kombineres med andre typer fliser, som det er gjort på billedet ovenfor! Hvis du beslutter dig for at prioritere Armstrong Oasis-kassetteloftet, skal du læse det næste kapitel. Herfra vil du lære at installere denne struktur med dine egne hænder.

Loft Armstrong Basic System

For at montere det modulære loft i Basic-serien har du brug for et PU 19 * 24 væghør, der har en 24 * 38 profil, en T24 tværgående profil, suspensioner, og selvfølgelig en oaseflise på 600 * 600 * 12 mm.
Hele installationsprocessen kan opdeles i følgende trin:

 • Forberedende arbejde. Dette omfatter demontering af belysning og gamle dekorative belægninger. Hvis gipspladen er utilfredsstillende, vil den blive fjernet; hvis der er revner og blotte led mellem lofterne, bliver de forseglet.
 • Mærkning af fastgørelseslinjer for væghjørne, bæreprofil, placeringspunkter for belysningsenheder.
 • Installation af rammeelementer.
 • Produktionen af ​​elektrisk arbejde.
 • Hængende dekorative paneler og justering af den vandrette overflade.
 • Installation af lamper og andet indlejret udstyr.

Loftmontering

 • Rasterens minimumshøjde, som tilfældigt, og en spotlight er 8 cm. Hvis vi tilføjer til denne figur 3-4 cm kabelkanaler, inden for hvilke ledningerne der fører til dem skal lægges, vil den samlede værdi være 11-12 cm.
  Det er afstanden mellem kassettens dekorative overflade, og bundbunden betragtes som optimal. Du kan trække sig tilbage, mindre kan ikke.
 • Efter at du har tegnet en indrykningsledning ved hjælp af en mærkningsledning, skal du markere længde- og tværgående profilmonteringslinjer. Men først er det nødvendigt at foretage en simpel beregning.
  Loftet skal trækkes på en sådan måde, at fliser i fuld størrelse ligger i midten, og kun de ekstreme fliser, som er placeret symmetrisk langs de modsatte vægge, ville blive skåret.
 • Ensidet trimning kan kun foretages langs linjen, der ligger over indgangen til rummet. I layoutet af klusterloftet vist nedenfor er dette tydeligt synligt.
  Det er værd at sige, at hvis rummet gennemgår komplet reparation, er det nødvendigt at begynde at markere loftet først efter væggene er blevet justeret. Dette er vigtigt, da der på en hård overflade ikke ligger et væghjørne tæt på væggen.
 • Væghjørne monteret på væggen med dowels. Afstanden på 40-45 cm mellem armaturer, til hængende lofter er standard.
  Om nødvendigt omgå de ydre hjørner eller halvcirkelformede sektioner af perimeteren, skæres profilhylderen med metal saks og bøjes i en vinkel eller i den ønskede radius.
 • Ved skæringspunktet på akslerne er der monteret suspensioner. Dette element er en strikkepind med en loop i den ene ende og en krog på den anden.
  Gennem løkken er suspensionen fastgjort til loftet, og krogen tjener til at fastgøre lejeprofilerne med en perforeret monteringskant. I midterdelen af ​​egerne er der en fjederkonstruktion, der muliggør justering af dens længde.
 • Bærerprofilen har en længde på 3,2 eller 3,7 m. Hvis længden af ​​loftet er mindre, er den skåret, hvis det er længere, bliver endeforbindelser lavet.
  Det er kun nødvendigt at forsøge at gøre det på en sådan måde, at profilafsnittet, der er sammenføjet, er mindst 30 cm langt. Om nødvendigt er det bedre at trimme en længere profil. Til fastgørelse af langsgående og tværgående profiler har de specielle låsearbejder.
 • Men før du installerer dem, skal du gøre alt det elektriske arbejde: Monter beslagene under lysene eller f.eks. Aircondition, tag ledningerne til dem. Alle typer indbygget udstyr skal have deres egen fastgørelse til basen, og ledningerne skal fastgøres med stropper og indsættes i bølgepap eller plastkabelkanaler.

Det skal huskes, at enhver uagtsomhed kan føre til kortslutning og bidrage til forekomsten af ​​ild.

Dimensioner af raster fixtures svarer til størrelsen af ​​loftet fliser, så de passer perfekt i cellerne i rammen. Under spotlights i fliserne er der lavet runde huller. Installationen af ​​armaturerne selv er den endelige fase af arbejdet, og er færdig, efter at den dekorative overflade er blevet installeret.

Loft flise oase

i Rusland gratis

8 (800) 500-49-63

+7 (495) 212-05-18

+7 (985) 130-32-57

Denne email adresse er beskyttet mod spam bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vejviser

nyheder

Tjekkisk CBM Koruna laminat med en unik parketlås

Hviderussiske døre Porte Vista fra 10170 rubler

Lever gratis Tarkett floorboard

 • Hjem /
 • Lofter /
 • Armstrong lofter /
 • Armstrong
 • / False loft Armstrong komfur Oasis

7 trin til at skabe komfort i form af reparation

7 vigtige tips før du lejer en lejlighed

Laminat eller linoleum - hvilket er bedre?

Anbefalinger til valg af design af linoleum

 • 1 job
 • 2 Mine ordrer
 • 3 Registrering
 • 4 udgang
 • 5 blog

Vores butik er placeret på Yandex.Market. Der kan du sætte feedback på arbejdet på webstedet, ledere, lager og kurerer. Anmeldelser kontrolleres af Yandex kvalitetskontrol. Vi sætter pris på alle vurderinger. Fortæl os, hvad du kunne lide, og hvad vi skal arbejde på.

Vi drømmer om at se 5 stjerner fra dig, men vi vil genoprette balancen på telefonen for enhver tilbagemelding. Vi overfører pengene til det angivne nummer umiddelbart efter at anmeldelsen er offentliggjort på markedet.