Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Dekorative bjælker i loftet

Tidligere løst bjælker under loftet en helt funktionel opgave - de støttede loftet. Nu findes dette eksklusivt dekorative element oftest i interiører lavet i rustik eller gammel engelsk stil, i Provence, Country og Chalet stilarter. Ikke dårligt, du kan integrere bjælker i moderne interiør stilarter: loft, moderne, minimalisme, high-tech.

Dekorative bjælker i loftet

Det mest fordelagtige dekorative udseende i værelser med højt til loftet, der dikterer deres placering hovedsagelig i huse med en lofthøjde på tre meter. Træbjælker i loftet - et stilfuldt element i boligindretningen, der fremhæver rummets rummelighed og i nogle tilfælde bærer en funktionel belastning (for eksempel er det brugt til at skjule kommunikation). Ofte bjælker er placeret i køkkener, haller, haller og kontorer.

Typer af bjælker

Selvfølgelig er moderne boliger sjældent dekoreret med ægte træelementer under loftet. Selvom der er naturkøller, foretrækker disse tunge bjælker til udsmykning af loftet, som regel et landhus.

Byggematerialer butikker tilbyder et stort udvalg af falske bjælker lavet af letvægts og praktisk til installation af polyurethan. Visuelt kan sådanne elementer ikke skelnes fra naturligt træ, men i praksis overgår de endda det på en eller anden måde.

Typer af dekorative bjælker på loftet

Fordelene ved polyurethanbjælker omfatter det faktum, at de:

 • de er ikke bange for fugt og svulmer ikke med for høj fugtighed;
 • ikke knæk og deformér ikke
 • Meget let at montere i loftet (inklusive stretch).

Imidlertid kan elskere af naturlighed vælge falske bjælker lavet af MDF eller spånplader, hul indvendig. På sådanne bjælker limes finér af værdifulde træ. Du kan finde muligheder lavet af lameller. Bjælker leveres med skarpe og afrundede kanter, U-formede og L-formede (for at dekorere leddene).

Udformningen af ​​loftloftet

Tabel. Sammenligning af polyurethan og træbjælker.

For designere af højteknologisk stil bruger nogle designere metalbjælker, men sådanne elementer er sværere at installere, og du skal involvere fagfolk til deres installation.

Metal falske bjælker på loftet

Hvordan man laver dekorative bjælker i loftet gør det selv

Nogle håndværkere gør bjælker med egne hænder, hvilket tager et minimum af tid og er billigt. For eksempel, for at lave falske bjælker, kan du bruge det sædvanlige skum, som forblev fra isoleringen af ​​garagen eller loggia.

Trin 1. Skær ark på 4-5 cm tykke i strimler med den ønskede bredde.

Trin 2. Lim strimlerne med flydende negle ind i den U-formede stråle.

Trin 3. Efter indstilling, skær bjælkerne ind i segmenter af den ønskede længde.

Trin 4. At lim bjælkerne med en selvklæbende film under træet (bortset fra den side der vil blive limet til væggen).

DIY dekorative skum bjælker

Ved hjælp af samme teknologi kan du lave bjælker af krydsfiner eller endda almindelige brædder. Stykker kan derefter blive alderen, dækket af plet og lak.

Hvis du vil lave bjælker af naturligt træ, kan du købe skåret poleret træ, for eksempel 70x50. Når du vælger, skal du sørge for at kontrollere, at den er flad og tørret. Derefter skal du behandle pletten og lakken og skære i den ønskede længde. Dette er også en billig og overkommelig løsning.

Stråler dekoration

Hver stil af interiør vil kræve sin egen stil af bjælker.

 1. Til klassiske og victorianske stilarter kan du dekorere bjælker udskåret til guld, dekorere med mønstre og vignetter. Du kan finde sådanne færdige polyurethanbjælker til salg.
 2. Hvide, sorte, brune og farvede bjælker vil være den perfekte løsning til moderne interiør.
 3. Til high-tech stil pasform bjælker til metal.
 4. For at skabe en landestil skal træet alder.
 5. For landlige stil (land) er præget af en markant grov tekstur.

Virkningen af ​​loftsakenter på værelset

Mulighed for at placere bjælker i loftet

False bjælker kan dekorere enhver form for loft: stræk, gipsplader, almindeligt malet og så videre. Med deres hjælp kan du zone et værelse eller skabe et så populært element af indretning som et falsk vindue på loftet med efterligning af farvet glas. Dekorative bjælker kan efterligne vinduesoverlapninger, hvorimod der i løbet af arbejdet limmes et lærred med fotoudskrivning, mosaik, fresker og lige spejlpaneler. Den moderne europæiske tendens er meget interessant, når bjælkerne går til væggene.

Dekorative loftsbjælker med belysning

Stråler kan dekoreres på toppen med LED belysning, hvilket vil give en særlig dekorativ effekt. Bjælkerne, hvor loftslysene er monteret, ser fantastiske ud. Alle ledninger i dette tilfælde er skjult inde i den hule konstruktion.

Generelt bjælker i loftet giver en følelse af varme og hygge Beboelseshus, vil bringe smag til den moderne stil interiør og vil skabe den nødvendige autenticitet på offentlige steder som klubber eller pubber.

Rustikke loftsbjælker

Sådan arrangeres bjælker

Hvis et rum skal udvides visuelt, skal der tages hensyn til følgende punkter, når bjælkerne placeres.

 1. Hvis du vil gøre rummet bredere, betyder det, at bjælkerne skal placeres på den korte side.
 2. Hvis du skal øge længden, skal bjælker placeres langs hele længden af ​​loftet.
 3. Arrangementet på tværs vil give rummet et visuelt volumen.
 4. En stråle kan opdeles i en separat zone: for eksempel en bar tæller.

Frekvens placering spiller også en stor rolle. For eksempel, hvis loftshøjden er meget stort (som er i stueetagen), nærhed af bjælkerne til hinanden hjælper til lidt reducere den. Hvis den gennemsnitlige højde af lofterne, skal bjælker være fastgjort i en større afstand fra hinanden. Også bjælker kan lægges "sildben". uden loft loftværelser ser særligt imponerende, når bjælker føres igennem kolonnen, og enderne er fastgjort til væggene, giver effekten af ​​et telt.

Mærkningssystem til montering af bjælker

Sådan repareres bjælker til loftet

Funktionerne i proceduren afhænger af det materiale, som bjælkerne er fremstillet af. Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Sådan lim skum falske bjælker på et normalt loft

Dette er den nemmeste måde at placere falske bjælker i en moderne lejlighed. Hvis du vil dekorere køkkenet eller lokalet hurtigt, billigt og alene, er den bedste løsning ikke fundet.

Trin 1. Først sættes etiketter på loftet og på væggene for at angive de steder, hvor falske bjælker limer. Klistermærker skal primeres for bedre vedhæftning.

Trin 2. Derefter er strålen belagt med flydende negle og limet til det ønskede sted. Skumprodukter er næsten vægtløse, og flydende negle griber bogstaveligt øjeblikkeligt.

Sådan lim skum falske bjælker

Nogle vejledninger anbefaler at smøre væggen på samme tid, men i tilfælde af overskydende lim kan strålen begynde at bevæge sig ned ad væggen. Derfor må en mellemgård bestemmes empirisk.

Trin 3: Hvis rummet er smal, kan du holde de 2 bjælker langs de lange vægge i rummet, og bare sende tværbjælker vinkelret på dem. Denne enkle loft vil skjule uregelmæssigheder almindelig beton loft, og vil se meget fordelagtige.

Sådan repareres træbjælkerne hurtigt på et træ- eller betonloft

Dette er heller ikke meget vanskeligt og dyrt.

Fastgørelse træ falske bjælker på loftet

Trin 1. På loftet sætter vi linjerne for placering.

Trin 2. I træet borer vi huller med en 12 mm boremaskine med en dybde på højst 0,5 cm hver 30 cm.

Trin 3. I de samme huller borer vi 8 millimeter huller, hvor vi kører skruer til 120 mm.

Trin 4. Vi sætter tømmeret, markér stedet for hullerne i loftet.

Trin 5. På loftet på de markerede steder med en stans borer vi 8 mm huller.

Trin 6. Vi kører i dem thopiki.

Trin 7. Skru timret.

Montering af træ dekorative bjælker

Da skruen på skruen går til jorden, skal du sætte træet på træet. Efter tørring tynde pletten og derefter lak. Cap skruer kan dækkes med træ stik eller særlige dekorative overlejringer efterligne hatte smedede søm. Kan monteres på almindelige nagler - det er endnu hurtigere.

Hvis der er planlagt tværgående fordeling af bjælkerne, kan der forekomme uregelmæssigheder i leddene. Udformningen af ​​disse knuder afhænger af rummets særlige stil. Hvis dette land, for eksempel, at disse steder kan dækkes med dekorative læderremme eller limet i rækker af store sejlgarn.

Montering af polyuretan dekorative bjælker på barer

Dette er en professionel installationsmetode.

Dekorative stråle B1 af polyurethan (Wenge, kirsebær, eg, oliven, valnød, lys eg)

Trin 1. For polyurethan falske bjælker er lavet kile-barer lavet af træ, som fuldt ud opfylder det indre hulrum af bjælken.

Trin 2. Loftmærkning er udført: Linjer trækkes langs, hvorpå bjælkerne fastgøres.

Trin 3. Kilepladerne er installeret langs linjen efter 1 meter på skruerne eller dowels.

Trin 4. Ved installation af en falsk stråle, påføres polyurethanlim på loftet. Dette er nødvendigt ikke for fiksering, men for en mere tæt pasform til loftet, så der ikke er huller.

Trin 5. Strålen er tæt slidt på stængerne og skruet til siderne gennem skruerne.

Fastgørelse af polyurethanbjælker på loftet

Trin 6. De skruer, som fastgør fascia stråle til stråle og placerer docking bjælker er dækket med dekorative læderremme med simulerede nitter.

Funktioner af enheden bjælker på stræk loftet

For at gøre det nedhængte loft og dekorere det med dekorative krukker, bør fastsættes indlejrede dele, der ligner dem etableret til at hænge lysekroner. Boliglån til dekorative bjælker - det er bare en træbøjle med den nødvendige tykkelse. Det er knyttet til de vigtigste loft og det sænkede loft strækkes så den strækker sig røre bundplanet af stangen. Derefter gennem loftet til bjælken vedhæftede falske bjælker.

Dekorative bjælker på et strækloft

Du kan bruge monteringsbjælkerne med suspensioner. Suspensioner er fastgjort til basen. og efter at have strækket loftet er der slidser i lærredet. Specifikke handlinger afhænger af materialetype.

Hvis det sænkede loft hænger en lang tid, men jeg ønsker at en eller anden måde sprede det indre uden at fjerne bladet, kan du bruge en ekstern konsol med montering på en væg eller inde barer, boltet til væggene. Bjælker vil blive fastgjort til skruerne.

Funktioner af enheden bjælker på et gipsplankloft

Da gipsplankloftet er suspenderet, kan du bare ikke vedhæfte bjælker til det. Du skal huske / aflytning steder, hvor der er rammeprofiler og bjælker fastgjort til dem. Vedhæfte kan være enhver bekvem måde: lang anker gennem bjælken profil og GCR eller bar knyttet til GCR nåletræ og profil. Spånpladeskrue vil drywall udelukkende skruet på lang stråle ikke holde.

Montering bjælker på et ophængt loft

Nogle nuancer

Leddene i bjælkerne eller udgangspunkterne på skruerne er dækket med forskellige slags dekorative plader, blandt hvilke er følgende:

 • maskering dekorative reb;
 • maskerende voks blyant;
 • maskering med kobber smedet plader;
 • dekorative læderremme.

For at dekorere rummet kan du bruge dekorative konsoller, som sælges sammen med bjælker og skaber en efterligning af understøtninger på væggene. Hvis kabler til lysarmaturer passerer gennem polyurethanstrålen, skal de være gemt i en korrugeret beskyttelse.

Montering af kanten på loftet

I denne artikel kan du finde detaljerede trinvise instruktioner til oprettelse af et caisson-loft. Vi anbefaler også at læse artiklen om, hvordan man korrekt limer fliser på loftet.

Video - Installation af træ dekorative bjælker i loftet

På denne måde kan du få et meget smukt usædvanligt interiør med vægt på træbjælker i loftet. Dette interiør kræver ikke en stor investering af penge, og du kan bogstaveligt talt rette bjælkerne med dine egne hænder om få timer.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Loft falske bjælker: indretning og installationsfunktioner

Dekorative bjælker er originale i farve og tekstur detaljer, der kan installeres i det indre af enhver stil. De kan være lavet af forskellige materialer. De er interessante, fordi de ikke repræsenterer en tung konstruktion, da de kun bærer en dekorativ funktion. Hvordan vælges og installeres dem i interiøret?

Valg af materiale

Der er forskellige materialer, der giver dig mulighed for at lave loftsbjælker. Det specifikke valg er bestemt af personlige præferencer og stilistiske træk i huset. Så du kan vælge en indretning i stil med gotisk, land, Provence eller etno. Moderne tendenser kræver nye efterbehandling materialer.

Til højteknologi eller konstruktivisme er aluminiumprofiler egnede. Til enhver stil egnet polyurethan og glasfiber. De gør det muligt at efterligne naturlige materialer og sætte dem på egen hånd. Træet er egnet til et klassisk interiør. Hvis der allerede er loftlofter i rummet, kan de simpelthen være dekoreret eller malet.

polyurethan

Dette er et af de nemmeste materialer. Polyuretanloftbjælker er modstandsdygtige over for ændringer i fugt og temperatur. Og takket være brugen af ​​moderne råmaterialer og nye teknologier opnås en fuldstændig lighed med træstrukturer. Moderne producenter efterligner præcist tekstur af valnød, ahorn, kirsebær og eg. De er nemme at installere med egne hænder. Du kan vælge design lavet i alderen træ med potholes og chips. De kan efterligne en metaloverflade.

træ

Dette er et ædelt og traditionelt materiale. Træbjælker er ofte lavet af eg, alder, fyr, lærk eller kirsebær. Dyre eksotiske racer bruges også, som et meranti-træ med en lyserødfarve. De kan ikke kun være integrerede, men også hule. I sidstnævnte tilfælde taler vi om falske bjælker. Til afslutning af brugt toning, ætsning, gnidning og sprøjtning. Montering på loftets overflade udføres ved hjælp af dykker eller skruer. En lille tykkelse af elementer er tilladt at klæbe med lim.

glasfiber

Dette materiale anvendes til dem, der har brug for en temmelig stor profil. Dette er en ideel løsning, der giver dig mulighed for at skjule tekniske kommunikation. Installation af individuelle elementer er mulig, så leddene er usynlige. Endene til dette fastgør specielle bandage. Designet kan fastgøres med skruer eller bælter.

aluminium

Dette er et let og let materiale. Moderne designtendenser er utænkelige uden metalelementer. Aluminium er et forholdsvis holdbart og letvægtsmateriale. Det kan repræsenteres af falske bjælker, der udfører en dekorativ rolle. Men de kan tjene som en overlapning.

stilarter

Hvis du planlægger at bruge dekorative bjælker i loftet, er det vigtigt at vælge den rigtige stil. De skal være perfekt kombineret med alt der er i huset. Du kan slå dem i næsten enhver stil, hvis du vælger den rigtige. Det kan ikke kun være falske bjælker, men også højtydende overlapninger.

Der er følgende stilarter, der kan foretrækkes til dekoration af bjælker og gulve:

 • klassisk stil;
 • Art Nouveau;
 • Victoriansk stil;
 • Provence;
 • country musik;
 • loft;
 • high tech

Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret.

Klassisk stil

Klassisk stil har et karakteristisk design. Træbjælker fremhæver udsøgte møbler og gulve. Det bliver en sand klassiker. Mørkt træ ser perfekt ud på en let loftoverflade. Installation er vigtigt at udføre med forsigtighed for ikke at beskadige materialet. Respektabilitet vil tilføje maleri eller udskæring, hvis interiøret er simpelt nok. Men du kan bruge polyuretan design, der efterligner træ.

moderne

Moderne involverer installation af falske bjælker, malet i lyse farver. Indenfor kan du indstille baggrundsbelysningen og fremhæve de individuelle zoner i interiøret med lyse accenter. Deres størrelser kan være forskellige afhængigt af rummets dimensioner. Installation varierer afhængigt af elementernes form og dimensioner.

Victoriansk stil

Victorian stil ser ikke kun aristokratisk, men også luksuriøs. Af denne grund udføres montering af antikke mahogni bjælker. Men du kan bruge loftet installeret i huset.

Provence

Provence er perfekt til elskere af fransk stil. Her ser helt glatte og hvidmalede falske elementer godt ud. Sådanne loftelementer vil være det bedste supplement til den franske stil. Og du kan installere dem med dine egne hænder, da de er meget lyse og ikke kræver særlig viden og komplekse vedhæftede filer.

Loft og hi-tech er især populære i dag. Polyuretanbjælker ser godt ud i dette interiør. De skal efterligne metal. Ideelt, hvis de supplerer det lyse loft og vægge af murværk.

Country musik

Landestil karakteriseres af en vis ruhed af træbeklædning, hvilket understreger den naturlige struktur. Den bedste løsning ville være loftbjælker lavet af naturligt træ. Installation kan gøres manuelt, men brug for hjælp.

Hvordan til at dekorere gamle bjælker?

Installation af falske bjælker kræver ikke specielle færdigheder og meget tid. Næsten alle kan klare installationsarbejdet. Men hvis interiøret har overlappende eller gamle bjælker, kan de få et velplejet og æstetisk tiltalende udseende. De kan males, forfyldes og primeres. Pasta med spejl eller glasfliser, samt dekoration med reb i havets indre er muligt. Rails kan fastgøres til bjælkerne i køkkenet. De kan bruges til at huse køkkenredskaber, tallerkener og krydderier.

Hvis du skal camouflere loftbjælker eller tilgængelige lofter, kan du bruge følgende overflader:

 • Stretch lærred ved hjælp af en to-tier design.
 • Gipsloft, når rammen og arkene er fastgjort ikke til bjælken og loftet.
 • Caisson design er præsenteret af en elegant, men dyr konstruktion i huset.
 • Vægpanel er den nemmeste måde at installere med egne hænder.

Det er vigtigt! Loftbjælker kan være fuldstændig maskeret, hvis rummet er højt nok. Ellers vil du fjerne 15-20 cm i højden, hvilket vil påvirke rummets højde betydeligt og påvirke rummets opfattelse.

Beam installationsfunktioner

Polyuretan dekorative bjælker er nemme at installere med hånden. Fordelen ved at installere falske designs i interiøret er forbundet med effektivitet og lethed. Vægten af ​​strukturen er ret lille. For fastgørelseselementer af standardlængde, der er 3 meter, anvendes. Der kræves kun tre kilestænger til installation.

Når du installerer, skal du overholde følgende procedure:

 • Først skal du lave et mærke på loftet.
 • Bor et hul i kilestangen med en diameter, der vil være 2 mm mindre end skruernes diameter.
 • Skru emnet til loftets overflade, hold hældningen op til en meter.
 • Hvis du skal docke elementerne, skal du rette kilen i stedet for kajen.
 • Overfladen af ​​kilerne behandles omhyggeligt med en klæbemiddelsammensætning.
 • Tilføj derefter en falsk stråle. Til pålidelighed kan falske bjælker desuden sikres med selvlukkende skruer.

Advarsel! Hvis du planlægger at skjule kommunikation bag loftbjælkerne, skal du lave snit i stængerne. Det er gennem dem at ledninger er lagt. Men for sikkerheden skal de placeres i korrugerede rør.

konklusion

Således kan dekorative loftbjælker installeres i ethvert interiør. I dette arbejde kan man lave hånden. Og hvis der er gulve i rummet, kan de blive dekoreret. Men det er vigtigt at vælge størrelsen på de enkelte elementer.

Polyuretan dekorative bjælker på loftet. Køb loftimitationsbjælker fra polyurethan i Moskva.

Dekorative bjælker

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 90 mm

Højde 120 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 110 mm

Bredde 70 mm

Højden er 135 mm

Bredde 110 mm

Dimensioner 15 x 11cm

Højde 110 mm

Bredde 70 mm

Højden er 135 mm

Bredde 110 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Højde 130 mm

Længde 3000 mm

Bredde: 200 mm

Højde60 mm

Længde 3000 mm

Bredde 120 mm

Kommentarer og anmeldelser Tilføj en anmeldelse

Dekorative bjælker bruges til loftindretning. Denne modtagelse af designere skaber følelsen af ​​at du er i et middelalderligt slot eller en gammel kro. Ofte bruges til design af restauranter, barer eller mini-hoteller.

Tidligere blev dette dekorative element udført i et træ. Det var ret dyrt, det var tidskrævende og besværligt at passe, for som vi ved, er træ et ret hårdt materiale. Teknologiske fremskridt var i stand til at løse dette problem. Anvendelsen af ​​polyurethan eliminerede problemerne helt. Denne plastik og miljøvenlige materiale kan gives absolut enhver tekstur og farve. Nu er dekorative bjælker blevet mere populære og mere tilgængelige.

fordele

Dekorative bjælker af polyurethan har mange fordele i forhold til træmodeller, fordi de:

 • fugt resistente;
 • varme resistente;
 • modstå pludselige temperaturændringer
 • kræver ikke særlig pleje
 • nem at installere.

Dekorative polyurethanbjælker fra "Støbegods fra A til Z" vil være en simpel løsning til indersiden af ​​loftet på dit værelse.

Loft bjælker i interiøret

Dekorativt element eller arkitektonisk funktion

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Eksempler på brugen af ​​loftbjælker i værelser med forskellige funktionelle tilbehør

Stuer

Med stuen associerer vi oftest loftets design ved hjælp af bjælker. Et rummeligt værelse til familie sammenkomster eller modtagelse af gæster er et rum, der mere end andre skal skabe ikke kun en hyggelig og behagelig atmosfære, men også originalitet, fordi det er kendetegnende for en husstand eller lejlighed. Hvis brugen af ​​loft bjælker i indretningen af ​​stuer af private huse af by eller land type er ikke længere overraskende vores landsmænd, så at beslutte om brugen af ​​dette element af interiøret i lejligheder stadig forårsager en vis forvirring. I mellemtiden introducerer brugen af ​​naturmateriale eller dets spektakulære efterligning i bylejlighederne den naturlige varme, der mangler i en støjende og forurenet storby.

Et af designmulighederne for loftet i stuen af ​​et privat hus er brugen af ​​træ som et materiale til beklædningsplader og udsmykning af overfladen med bjælker. Ud over det faktum, at træloftet giver naturlig varme til indretningens karakter, kan den fungere som en skærm for placering af ingeniørsystemer - ventilation og elektriske ledninger. Lampene kan bygges ind under træpanelplader eller klapbræt, og lysekroner kan hænges fra bjælker.

En anden måde at designe loftet i stuen på et privat hus er de hvide overflader af brædder og bjælker. For små værelser og værelser med lave nok lofter er det bedre ikke at bruge en mørk farve til loftets udsmykning, for ikke at skabe et visuelt tryk, der hænger over hovedet.

Du kan også bruge en kontrasterende kombination af lyspladeindretning og brugen af ​​mørkt træ (eller dets spektakulære efterligning) til udførelse af dekorative bjælker. Farvene på bjælkerne kan gentages i design af vinduer eller døre, nogle elementer af møbler eller gulve, med denne tilgang vil interiøret se harmonisk ud.

Tilstedeværelsen af ​​rustikhed i det moderne interiør i stuen vil skabe et vanskeligt originalt udseende af rummet, men øger også graden af ​​originalitet af hele huset til et utroligt højt niveau. På baggrund af det moderne design af en rummelig opholdsstue ser groft hugget tømmer eller klumper af træ kontrast til trods for brugen af ​​en neutral farvepalet. Normalt understøttes den rustikke udførelse af loftbjælkerne med det tilsvarende design af pejszonen - rummet omkring ildstedet står over for store sten, som om de ikke er blevet forarbejdet.

Loftsbjælker af samme træsort som hovedindretningen i stuen vil se godt ud og supplere det harmoniske design af rummet. Ofte skaber bjælker til loftet og hele ensembler lagringssystemer en original og samtidig organisk alliance.

Et eksempel på at indføre elementet af konstruktivisme i udformningen af ​​stuen, der ligger i et privat hus.

soveværelser

Brug af loftbjælker til udsmykning af loftet i soveværelset er en sjælden design modtagelse for vores land. Men i europæiske designprojekter findes en så konstruktiv og dekorativ løsning ganske ofte. Hvis loftets højde i sove- og hvileværelset giver dig mulighed for at bruge dekorationen i form af bjælker, bør du ikke gå glip af denne mulighed. Afhængigt af materialet og farven på udførelsen af ​​dine bjælker, er de i stand til at bringe struktur, dynamik eller en tendens til naturlig varme og trøst ind i soveværelset.

For soveværelset, der ligger på loftet, træloft med lofter og bjælker - designmuligheder er ret logiske, fordi alle disse elementer i interiøret er designfunktioner og fungerer ikke som dekoration, men støtteprodukter, der understøtter bygningens ramme. I sådanne rum er det ikke fornuftigt at skjule den store skråning af loftet bag gipspladerne, fordi så meget af rummets højde er skjult, og det taber ikke kun kvadratmeter, men også en følelse af rummelighed og frihed.

Loftbjælker i soveværelset kan løses i en farve med loftoverfladen, eller det kan være et kontrastelement. Bjælkerne ser organisk ud i farver, der matcher det naturlige mønster af gulvbelægningen eller møblerne.

De hvide loftbjælker passer til indretningen i næsten enhver stilistisk retning. Selv et værelse med lave lofter vil se lys og luftig ud, den hvide tone i loftets finish gør ikke billedet af soveværelset tungere, selv i tilfælde af store loftsbjælker.

I et hus bygget af tømmer er det logisk at se loftsbjælkerne i form af logfiler og i soveværelset. Nærheden til naturen, en bestemt rustikhed af situationen og den naturlige farvepalette vil helt sikkert have en gunstig indvirkning på atmosfæren i stuen til at sove og slappe af. I denne indstilling kan du slappe af og gøre dig klar til en god dyb søvn.

Eksempler på udformningen af ​​soveværelser i landlig stil med aktiv brug af træ som færdigmateriale.

Køkkener og spisestuer

Til dekoration af køkken-spisestue af lille størrelse er snehvid dekoration en ideel mulighed for den visuelle udvidelse af rummet. Men i et absolut lyst køkkenrum er det svært at undgå foreninger med de sterile hospitalsafdelinger, og farvetemperaturen i sådanne funktionssegmenter bringer afkøling. For at give et lyst værelse en kontrast, og derfor dynamik, vil hjælpe loft bjælker lavet af mørkt træ. De afskårne og forsætligt ubehandlede overflader af træindretningerne i loftindretningen bringer ikke kun en særlig smag, men også motiverne til landdistrikterne.

Køkkenet, fuldt indrettet med naturligt træ, indebærer brug af naturmateriale til loftindretning. Når træfacaderne i køkkenskabe, der ligger fra gulv til loft, mødes med et lignende loft efterbehandling materiale, er der en følelse af uendelig plads. I et sådant køkken er det varmt og hyggeligt.

Spisestuen er hyggeligt og komfortabelt. Den rigelige brug af naturligt træ giver dig mulighed for at skabe en utrolig varm atmosfære til spisning med familien og til receptioner med forfriskninger. Træbjælker i loftet i dette tilfælde spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​rummet, hvilket vil være behageligt for alle.

Et eksempel på brugen af ​​loftbjælker, når man indretter loftet i spisestuen, der ligger i et halvcirkelformet karnap.

Bring lidt rustik til den traditionelle stil i køkkenet design vil hjælpe store logs som en loft dekoration. Groft hakkede loftsbjælker vil se kontrasterende ikke kun i farve, men også i tekstur. Men mange af interiøret mangler bare en sådan "shake", originalitet.

Stenbeklædning og træelementer går ofte hånd i hånd ved udformning af køkkenrum og spisestuer. Sjældent bruger brugen af ​​stenindretning af ilden, køkkenforkladen, søjlerne eller andre elementer af interiøret ikke træ til delvis eller endog fuldstændig dekoration af det funktionelle rum. Nå er installationen af ​​loftbjælker i denne sag den billigste design teknik.

Stenbeklædning og træelementer går ofte hånd i hånd ved udformning af køkkenrum og spisestuer. Sjældent bruger brugen af ​​stenindretning af ilden, køkkenforkladen, søjlerne eller andre elementer af interiøret ikke træ til delvis eller endog fuldstændig dekoration af det funktionelle rum. Nå er installationen af ​​loftbjælker i denne sag den billigste design teknik.

Badeværelser

For at møde loftet bjælker i design af badeværelset i en russisk lejlighed er ikke bare svært, men næsten umuligt. Især hvis vi taler om flerelejlighedskomplekser bygget i det sidste århundrede, hvor der er få kvadratmeter og lave lofter. Men i moderne private huse af vores landsmænd til de utilitære lokaler er der afsat betydelige områder, og lofternes højde er misundelsesværdig. I sådanne rum kan man ikke begrænse sig til valget af stilistik og motiver af dets manifestation.

Mange husejere mener, at træ ikke hører hjemme i badeværelset på grund af dens lave vandafviselighed. Men der er to måder at løse dette problem på. Først og fremmest kan du bruge forskellige antiseptiske sprøjter, som kan bruges til at behandle hele overfladen af ​​bjælkerne og specielle lakker, der beskytter loftets dekorationselementer mod fugt. Du kan også bruge en polyurethananalog af træ, der normalt tåler rummets høje fugtighed. Men disse måder at bringe landlige motiver ind i badeværelset er kun mulige, hvis der er tvungen ventilation af rummet.

Hule loftbjælker i badeværelser kan bruges til at indlejre et belysningssystem. På denne måde er det ikke kun muligt at omdanne udseendet på de utilitære lokaler, men også skabe et sikrere miljø ved at isolere elektriske apparater mod fugt.

Haller og andre hjælpefaciliteter

Hvis rummet i et privat hus er indrettet med loftbjælker, vil det være logisk at bruge dette designelement ikke kun i hovedrummet, som f.eks. Stue eller soveværelse, men også til udsmykning af hjælpeplaceringer - gange, vaskerum, vinkældre og lige korridorer.

Eksempler på brugen af ​​loftbjælker i kontorets eller bibliotekets designrum.

Det er svært at forestille sig design af bad- eller hjemme sauna uden brug af naturligt træ, og derfor brugen af ​​et sådant konstruktivt og dekorativt element i interiøret som gulvbjælker. Damprum er som regel meget beskedne værelser, der simpelthen ikke har brug for højt til loftet, og brugen af ​​bjælker direkte i værelser med en maksimal temperatur er upraktisk. Men udformningen af ​​de såkaldte "venteværelser" og hvileværelserne foran dampbadene er fantastisk til brug af loftbjælker.

Loft bjælker i interiør med forskellige stilistiske design

Land stil

Landstil som ingen anden er forbundet med brugen af ​​bjælker til loftindretning. Den aktive brug af træ (i sjældne tilfælde af dens efterligning) giver dig mulighed for at skabe et design af lokaler, der er i harmoni med den omgivende natur. Nem uagtsomhed i udformningen af ​​lokalerne giver dig mulighed for at skabe en atmosfære, hvor du virkelig kan slappe af og nyde hvert minut af dit ophold i et behageligt og bekvemt miljø.

Marine stil

Hvis en spisestue eller et køkken (muligvis tre funktionelle zoner, der ikke udelukker stuen, forbundet i et rum ved hjælp af en åben plan), er lavet i nautisk stil, så er brugen af ​​loftbjælker for at skabe en varm og hyggelig atmosfære meget almindelig. I design af lokalerne i den marine stil råder der ofte kolde farver - alle nuancer af blå, den aktive brug af hvid. Elementer fra træ med et intakt naturligt mønster vil medvirke til at varme op til det originale interiør. Varmt træ nuancer af naturlige træ bjælker vil se godt ud på et snehvidt loft.

Et eksempel på design af soveværelset i marinestil ved hjælp af en kompleks konstruktion af bjælker I det lyse og endda luftige billede af stuen til at sove og slappe af bliver den ubehagelige sammensætning af loftbjælker med mørke fastgørelseselementer centrum for rummet, som tiltrækker al opmærksomhed.

Loft stil eller varianter af industriel stilistik

Ved anvendelse af industriel stilistik i det indre af vener i lokalerne brugt de følgende designteknikker mest muligt - åben kommunikation, loft og andre lofter, store rum og et åbent layout. Som design af gulve og bjælker bruges oftest metalprodukter. Loft styling gør ingen undtagelser selv for personlige rum som soveværelset.

Tropisk stil

Ved dekoration af værelser i tropisk stil er det ofte muligt at finde brugen af ​​en kontrasterende kombination af et lyst loft og vægge med farverige og jævnt lyse elementer af træ for at skabe en kantning af overfladerne og opdele dem i sektioner. Ofte indsættes væv eller mat stykker i sådanne sektioner (det er også muligt at bruge bambus). Det resulterende interiør er aldrig kedeligt eller trivielt.

Klassisk og neoklassisk

Moderne klassikere ser ikke længere så pompøse ud som ved stilens oprindelse, men rummene rummer også selvom de bruger luksuriøse møbler af massivt træ med udskæringer og indretning. Neoklassicisme foreslår en mere afslappet tilgang til indretning - sjældent brugt dyre tapet med guldpræget eller rigeligt stucco til loftindretning. For eksempel, i soveværelset med en stor luksuriøs seng, er loftet aktivt dekoreret med udskæring, det kan være helt dekoreret med brug af enkel og koncis i form og tekstur af bjælker af naturlige nuancer.

Et soveværelse i klassisk stil med pejs og snehvidt loft med pæne bjælker ser luksuriøst ud, men hyggeligt.

Chalet stil

Den stil, der kom til os fra det sydøstlige Frankrig, er kendt for sit engagement i brugen af ​​naturlige materialer. Stilen, hvis dannelse opstod i bjergbestemmelsens vanskelige klima, indebærer styrken og stabiliteten af ​​strukturer, som kan tjene mere end en generation af familien. Til registrering af landejendomme, der ikke nødvendigvis er placeret i skisportsstederne, bruger velhavende husejere ofte, hvis ikke alle motiverne i Chalet-stilen, så nogle elementer af denne nær-natur-stil. Afslutningen af ​​loftet indikerer altid, at værelset tilhører Chaletens stil - der er altid rigelig brug af naturligt træ, brugen af ​​store bjælker, der ofte bevæger sig fra loft til vægge, tilrettelæggelse af komplekse geometriske strukturer og "væv" af træ eller tømmer.

Moderne stil

Polyuretan loft bjælker passer perfekt ind i indretningen af ​​værelset, indrettet i en moderne stil. Små hule bjælker er velegnede til indretning af loftet, både i private huse og i lejligheder. En stue eller soveværelse med enkel indretning, lakonisk og funktionel indretning og et minimum af indretning vil blive omdannet ved hjælp af bjælker "under træet".

Minimalisme stil

Når du dekorerer værelserne i minimalistisk stil, kan du finde brugen af ​​loftbjælker for at give interiøret et behageligt hjemmets varme og komfort, da rum indrettet med minimale møbler og en fuldstændig mangel på indretning kan se ud som offentlige rum. I soveværelset er der ingen foreninger med kontorlokalet, men brugen af ​​selv et par bjælker til udsmykning af loftet bringer varme til designet af rummet til at sove og slappe af.