Loft højttalere ROXTON

6/3 / 1,5 W, 100 V, 80-20 kHz, 230 x 65 mm, 1,2 kg

6/3 W, 100 V, 120-20000 Hz, D103x80 mm, 0,5 kg.

3 W, 100 V, 100-17000 Hz, D186x65 mm, 0,5 kg.

10/5 / 2,5 W, 100/70 V, 80-18000 Hz, D265x85 mm, 1 kg.

6/3 / 1,5 / 0,75 W, 100 V, 130-15000 Hz, D180x140 mm, 1,45 kg.

20/10 W, 100/70 V, 90-20000 Hz, D230x90 mm, 1,6 kg.

30/15 / 7,5 / 3,75 W, 100 V, 100-20000 Hz.

Udvalg af ROXTON loft højttalere

På trods af at der kun er seks modeller i rækken af ​​ROXTON loftshøjttalere, er dette område nok til at tilfredsstille kundens krav. Umiddelbart skal det bemærkes, at alle ROXTON lofts højttalere er bredbåndshøjttalere, der overfører musik og tale med høj kvalitet. Højttalere adskiller sig i design, størrelse, vedhæftetype, strøm og omkostninger.

Loft højttaler ROXTON PA-620T

Den mest almindelige og populære lofthøjttaler er ROXTON PA-620T. Han optrådte først i ROXTON-linjen, og fra det øjeblik, han ser ud til i dag, er han en af ​​de mest almindelige og købt i Rusland. Til dato solgte ca. 1 million af disse højttalere. Dette højttalersystem har opnået en sådan popularitet på grund af en meget god række reproducerbare frekvenser, universel og tilstrækkelig effekt - 6/3 / 1,5 W, simpelt men elegant design, nem installation og lave omkostninger. Læs mere om modellen ROXTON PA-620T

Loft højttaler ROXTON PA-03T

Denne lofthøjttaler er meget alsidig, den kan bruges i offentlige adressesystemer, håndfri talekommunikation. Gode ​​akustiske egenskaber giver dig mulighed for at overføre musikprogrammer med høj lydkvalitet. Denne egenskab er vigtig, når man organiserer et baggrundssystem og reklamer i butikker, caféer og andre virksomheder, hvor du skal have god lydkvalitet til en rimelig pris. Højttaleren er lavet af plast, meget nem at installere. Fastgøring sker ved hjælp af to fjederklip. En effekt på 3 W er helt tilstrækkelig til lyden af ​​kontorlokaler, klasseværelser, korridorer og andre ikke meget støjende værelser. Flere oplysninger om modellen ROXTON PA-03T

Loft højttaler ROXTON PA-610T

I tilfælde, hvor installationen af ​​højttalere af høj kvalitet ikke er mulig af forskellige årsager, eller det er nødvendigt at gøre højttaleren så upåklagelig som mulig, vil ROXTON PA-610T-højttaleren (6/3 W per 100V) være det naturlige valg. Med en diameter på kun 103 mm kan denne højttaler nemt installeres i enhver form for hængende lofter eller vægpaneler. På grund af de lave omkostninger ved denne miniature højttaler, er brugen det tilrådeligt at installere i kontor- og forretningslokaler. Få mere at vide om PA-610T

Loft højttaler ROXTON PA-20T

ROXTON PA-20T loftshøjttalermodel kan skelnes på grund af dets fremragende akustiske egenskaber. PA-20T er et kraftfuldt tovejs højttalersystem, der giver lyden af ​​høj kvalitet. Højttalerkraft - 20 og 10 W pr. 100V linjer. Højttaleren formidler musik og tale perfekt, det kan bruges til at organisere et baggrundsmusik og reklamesystem. PA-20T kan installeres i store rum med højt til loftet, hvor potentialet udfolder sig så fuldt som muligt. Flere oplysninger om modellen ROXTON PA-20T

Loft højttaler af ROXTON WP-10T

Følgende model af højttaleren kan ikke kaldes en lofthøjttaler, fordi det kan ligeledes fastgøres til loftet og vægge. Det kan dog altid fastgøres på en hvilken som helst flad overflade. Vi henviste det betinget til lofthøjttalere, fordi det som regel bruges til montering på betonlofter eller loftkonstruktioner. 10/5 W ROXTON WP-10T Overhead Speaker er en bekvem løsning, hvis det ikke er muligt at bruge højttalere indbygget i loftet, men højttalerlayoutet er foretrukket. Selvfølgelig noterer vi den nemme installation af denne højttaler og god lydkvalitet. Flere oplysninger om modellen ROXTON WP-10T

Loft højttaler af ROXTON PC-6T

At opbygge udsendelses- og varslingssystemer til brande på særligt farlige genstande, hvor der er stor sandsynlighed for brand (oliefyr, gasstationer, lager, farlig produktion), er der øgede krav til komponenterne i advarselssystemer, herunder højttalere. Lofthøjttaleren med en ROXTON PC-6T brandbeskyttelsesdæksel er designet specielt til sådanne lejligheder. Metal brandsikret hætte med specielle kabelindgange beskytter højttaleren mod virkningerne af åben ild. Derudover giver 6/3 / 1,5 / 0,75 W effekten fremragende transmission af både tale- og musikprogrammer. Flere oplysninger om modellen ROXTON PC-6T

På siderne i ROXTON Ceiling Speakers katalog finder du en detaljeret beskrivelse af hver model, nødvendige instruktioner og certifikater. Du kan bestille direkte på hjemmesiden eller kontakte os på tefon i Skt. Petersborg: (812) 677-90-26. Teknikere vil give dig en fuldstændig høring og hjælpe med at løse eventuelle problemer i forbindelse med udstyrets rækkefølge.

Store højttalere

Musikudstyr til butikker overfører baggrundsmusik, reklamemeddelelser, og i tilfælde af force majeure fungerer som en nødvarsel. Da det aldrig har været tilfældet for nogen at invitere en DJ-butik til et fast job, er en af ​​de vigtige parametre for valg af lydudstyr nem at betjene. Shopkeepers installere højttalere og højttalere tilsluttet et computersystem eller en selvstændig enhed. Hvilken mulighed er mere rentabel?

Alt afhænger af prisen på spørgsmålet: Hvor mange penge vil du investere i butikkenes musik? Den centrale enhed er mere praktisk, den giver flere funktioner og fortsætter med at arbejde, selv efter at du slukker computeren, men et simpelt computersystem er billigere. Til store retail rummonterede multichannel sæt akustik, til mellemstore butikker og hyggelige små virksomheder passende kontrol via en computer.

Klar sæt af lydudstyr til butikker

Pris: 32 848,00 gn.

Pris: 59 644,00 gn.

Pris: 83 333,00 gnid.

Pris: 30 784,00 gnid.

Pris: 55 516,00 gnid.

Pris: 77 141,00 gnid.

Pris: 26 834,00 gnid.

Pris: 38 939,00 gn.

Bestil en individuel musikbutik

Hvad er højttalersystemerne til butikker?

 • højttalere;
 • forstærkere;
 • højttalere;
 • mikrofoner;
 • fjernbetjening.

Antallet af højttalere og højttalere bestemmes af rummet i rummet. Disse enheder kan vægmonteres, loftsmonteret eller forsænket. For at rådgive dig om den passende sammensætning af lydsystemet til butikken, skal vores konsulenter ikke kun kende rummets rumfang, men også lofternes højde, antallet af haller og designfunktioner. I Alfa Sound-butikken kan du købe højklassificeret udstyr til butikens lyd og straks bestille installation og konfiguration.

Hvordan installeres udstyret?

Lydudstyr i salgsområdet er skjult for øjnene af besøgende - intet skal distrahere opmærksomheden fra varerne. Derfor tilbyder vi installation i loft eller vægge, hvor enhederne er lukket med specielle paneler. Lyden til butikken skal være lige og nå alle hjørner af hallen med samme lydstyrke, så det er vigtigt at placere udstyret, så lydbølgerne dækker hele området. Før installationen udarbejdes et placeringsprojekt under hensyntagen til:

 • lydegenskaber af rummet
 • Tilstedeværelsen af ​​forhindringer (indretning, reoler);
 • Varigheden af ​​brugen af ​​udstyr om dagen.

Apparater egnet til salgsområder er designet til kontinuerlig drift i 10 timer dagligt. Dette er en klasse af enheder designet til store kommercielle virksomheder og offentlige steder. Der er ingen transcendentale krav til lydens omfang og dybde, så køb og installering af udstyr er billigt. Den eneste faktor der kan påvirke prisen er et stort område af rummet.

Professionel butik akustik med levering

"Alpha Sound" leverer udstyr i Moskva og regionen. Hvis du har brug for at sende en ordre til andre regioner, angiv det transportselskab du stoler på, og vi overfører lydudstyret til sine pålidelige hænder! Leveringstider i hovedstaden og Moskva-regionen må ikke overstige 2 dage efter modtagelse af midler på kontoen. Bestil udstyr af høj kvalitet og dets installation lige nu!

P2. Baggrundssystem til en restaurant, 120-220 m 2

Anvendelsesområde:
Restaurant, kaffehus, tehus, café, kantine.

 • Lydsystemet er bygget på bunden af ​​Apart CONCEPT1-forstærkeren med lavimpedansudgang;
 • Afhængigt af rummets designfunktioner er det muligt at bruge loft- eller væghøjttalere:
  - Hylde højttalere CM20T; (Valgmulighed A)
  - MASK6 væghøjttalere, SUBLIME-subwoofere og et sæt aktive højttalere SDQ5PIR. (Valgmulighed B)
 • Anvendelsen af ​​subwoofere i lydsystemet kan markant udvide reproduktionsområdet for lave frekvenser (bas);
 • Alle højttalermodeller har en modstand på 16 eller 8 ohm. Brugen af ​​lavimpedans højttalere uden en ekstra matchende transformer giver dig mulighed for at få bedre lyd i forhold til udsendelsessystemer på 100V;
 • Som kilde til baggrundsmusik anvendes professionel mediespiller PCR3000MKII;
 • Andre eksterne lydkilder kan også sluttes til CONCEPT1-forstærkeren, f.eks. En bærbar computer;
 • Om nødvendigt kan en stationær mikrofon bruges til at sende talemeddelelser.
  MICPAT-D.

Mulighed A.
Loft Højttaler Layout

Typer af højttalere, loft højttalere og højttalere

Indbyggede højttalere er populære hos musikelskere, der er bekymrede for rummets æstetik. Indbyggede lofthøjttalere, akustiske lysekroner og hængende højttalere giver dig mulighed for at opnå god lyd. De er næsten usynlige i indretningen. Ud over almindelige lejligheder anvendes akustiske loftssystemer i klasseværelser, konferencelokaler, indkøbscentre og metrostationer.

Vi vil tale om varianterne af loftakustik, dets fordele og installationsfunktioner.

Fordele ved et lofthøjttalersystem

Loftakustik har mange fordele, blandt hvilke er følgende:

 1. Den største fordel ved disse systemer er skabelsen af ​​en ensartet lyd i rummet. Traditionelle højttalere i et stort rum eller med et stort antal mennesker for at få en god lyd kræver, at du installerer ekstra kilder eller øger lyden.
 2. Takket være det skjulte installationssystem er lofthøjttalere i indretningen helt usynlige og må ikke forkæle det indre af rummet. Ingen store kabinet højttalere og mange ledninger.
 3. Den lille størrelse og vægt af udstyret gør ikke loftet og strukturen af ​​det ophængte loft tungt.
 4. På grund af dets placering på loftoverfladen betragtes systemet som anti-vandal.
 5. Stort udvalg af farver og designmuligheder giver dig mulighed for at vælge et produkt til at indstille interiøret.
 6. Apparater i fugtisolerede kabinetter er egnede til montering på steder med høj luftfugtighed, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.
 7. Indbygget loftudstyr giver fri plads på gulvet.
 8. Enkel installation på spotlights - en ekstra fordel ved sådanne systemer.

Typer af lofthøjttalere indbygget

Højttalere indlejret i et ophængt loft er opdelt i flere sorter i henhold til følgende funktioner:

 • faktisk størrelse
 • produktform
 • lyd klasse.

Følgende højttalerstørrelser findes (de er angivet i tommer):

 1. Kompakte apparater kommer i størrelser op til fire inches. På grund af deres størrelse og lette vægt er disse søjler monteret i Armstrong fjedringssystemer. Top monterede dekorative gitter, der er malet i farven af ​​loftet. Velegnet til installation i badeværelse og toilet.
 2. Mellemstore produkter når 6,5 tommer. De giver en bedre lyd end små enheder, og gengiver frekvenser i en bred vifte. Normalt sælges med hvide griller, men der er produkter med andre farveindstillinger. Velegnet til montering i gipsplader og lamellofter.
 3. Loft højttalersystem med store højttalere giver lyden af ​​højeste kvalitet. Højttalerens størrelse når 8 inches. Produkterne er velegnede til hjemmebiograf systemer, men kan kun monteres på en solid base, f.eks. På loftet af gipsplade. Højttaleren er desuden fastgjort til bundloftet på bøjlerne, fordi det har en imponerende vægt.

Formularer og klasse af lyd

Der er højttalere ovale, runde og firkantede. De mest populære runde produkter. Ifølge lydklassen er der to typer systemer:

 • lav impedans
 • translationel.

Der er betydelige forskelle mellem dem. Derudover har begge produkter et andet formål.

Lavimpedans højttalere er designet til at producere lyd af høj kvalitet. Enheden har en modstand i området 4-8 ohm. For at forbinde det anvendte højttalerkabel med et tværsnit på mindst 1,5 mm. Hvis længden af ​​kablet stiger til 30 m, antages dets tværsnit at være mindst 2,5 mm, fordi kolonnenes modstand stiger. Lavimpedans akustik er repræsenteret af tovejs højttalere med roterende silke tweeter. Alt dette giver dig mulighed for at opnå en behagelig blød lyd.

Oversættelsesakustik er designet til store rum, hvor det ikke er lydkvalitet, der er vigtigt, men dets magt. Enhederne bruger en matchende transformer, som består af viklinger, der giver dig mulighed for at konvertere et signal med en kapacitet på 100 volt til 3-4 signaler med forskellig effekt. På grund af dette indstiller hver højttaler sin maksimale effekt. Den største ulempe ved udsendelsessystemer er tabet af lydkvalitet på grund af brugen af ​​spændingstransformatorer.

Det er vigtigt! På grund af transmissionen af ​​et højspændingssignal i systemet til transmission af højttalere anvendes højttalerkabler med et lille tværsnit. Højttalere er forbundet parallelt, og summen af ​​effekten af ​​alle højttalere kan ikke overstige forstærkerens effekt.

Typer af lofthøjttalersystemer

I dag producerer flere varianter af højttalere til installation i loftet. Overvej funktionerne for hver af dem mere detaljeret.

Akustiske lysekroner

Hvis installationen af ​​højttalere i det hængende loft ikke passer dig, så kan du sikkert bruge akustiske lysekroner. Lydkilder er monteret i en vis afstand fra bundloftet. Kolonnerne er indbygget i lysekronens krop med et moderne design. Pakken indeholder monteringsudstyr til installation af enheden.

Denne type konstruktion er egnet til værelser med højt til loftet og offentlige steder. Disse kan være stuer med et andet lys, værelser med kuplet lofter eller indkøbscentre i butikker.

Suspended højttalere

Disse enheder er specielt designet til flad montering. De har et let design og en smuk strømlinet krop. Velegnet til montering i loftslofter og lofter.

Indbyggede højttalere

Indbygget akustik er opdelt i lukkede og åbne enheder. De første er installeret i et specielt tilfælde, og den anden har et pakkeløst design. De er konstrueret til montering i modulære, rack, gipsplader og andre typer lofter, samt loftsbeklædning.

Tip! Hvis du har brug for højttalere i loftet til badeværelset, skal du vælge de indbyggede enheder i det vandtætte hus.

Ved brug af åbne højttalersystemer kræves lydisolering af loftet. Ellers vil resonans og forvrængning af lyd forekomme i loftrummet.

For at justere lyden af ​​enheden under rummets egenskaber, er trinafbrydere indbygget i højttaleren. De giver dig mulighed for at finjustere strømmen og dreje emitterne i den rigtige vinkel. Hele højttalerkonstruktionen er dækket af et dekorativt galler, der kan males for at matche loftets farve.

Installationsteknologi indbyggede højttalere

Princippet om montering af akustiske højttalere i loftdesign svarer til installationsfunktionerne i konventionelle spotlights. Afhængigt af typen af ​​loft følger de forskellige installationsprincipper.

Højttalertilslutningssystem i loftet

For at installere akustik i et strækloft skal du forberede basen til enheden på hovedloftets overflade, før belægningen monteres. Den er lavet af et stykke krydsfiner eller plastik. Størrelsen på installationsstedet bør lidt overstige selve enhedens dimensioner. Kanten af ​​bunden er forsigtigt poleret, og hjørnerne er afrundede, så det ikke beskadiger spændingspanelet. På stedet skæres gennem det indre hul til højttaleren.

Derefter fastgøres den forberedte base på bøjlerne til bundloftet, således at den er placeret på samme niveau som spændedækslet. Samtidig med installationsstedet er kabler til tilslutning af enheden lagt langs basisfladen.

Derefter er strækloftet monteret, og efter at have testet bunden, lim på denne plads en beskyttende plastring på lærredet, som er lig med diameteren i forhold til indbygget højttaler. Derefter skæres filmen i midten af ​​ringen, forbinder og installerer akustik. Enheden er fastgjort med skruer til en krydsfiner base, og et dekorativt gitter er monteret på toppen.

Lydkilde layout

Det er meget vigtigt at arrangere akustikken i rummet for at opnå en god lyd. For at gøre dette kan du forestille dig en ligesidet trekant. God lydkvalitet vil være, hvis lytteren og de forreste højttalere er placeret på trekanten af ​​trekanten. Dvs. afstanden fra lytteren til højttalerne er lig med afstanden mellem lydkilderne.

Følg også følgende regler:

 1. Mindst 50 cm kommer tilbage fra væggen til forkolonnen.
 2. Den minimale afstand mellem de forreste højttalere er 2 meter.
 3. Hvis du bruger et 5.1 højttalersystem, skal de forreste og bageste højttalere danne et betinget rektangel. Lytterens sted ligger ved skæringspunktet mellem diagonalerne af dette rektangel.
 4. Ved brug af 7.1-systemet monteres et ekstra par lydkilder på samme linje med lytteren.

Trin for trin Installationsvejledning

Installation af akustik i et gipspladeloft udføres i følgende rækkefølge:

 1. Højttalernes installationssted bestemmes på forhånd. Til ham på bundfladen lå elkabler.
 2. Lejerammen monteres. På installationsstedet for højttalerne anvendes yderligere rammeprofiler.
 3. Efter at gipspladen er monteret i det, skæres et hul gennem apparatets dimensioner. For at gøre dette skal du bruge en boremaskine eller et elektrisk stiksav. Afslutning påføres på overfladen af ​​gipsplastgipspladen.
 4. Derefter forbindes højttaleren til ledningerne og fastgøres gennem gipsvæggen til understøtningsrammen ved hjælp af fastgørelseselementer, der kommer i sættet. Så monteret dekorative gitter.

Kassettehæmmede lofter har ikke tilstrækkelig styrke til installation af akustik, så der anvendes særlige forstærkningsrammer på installationsstedet. Desuden kan du bruge glasfiberplade med høj stivhed til at installere den indbyggede søjle.

Loft højttalere til baggrundsmusik

loft højttalersystemer 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter til rådighed for forespørgsel "loft højttalersystemer".

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter til rådighed for forespørgsel "loft højttalersystemer".

Artsound: Bluetooth loft indbygget højttaler

Artsound MDC6

Artsound MDC6 er en fuldt vandtæt hermetisk akustik designet til ekstrem brug både indendørs og udendørs. Højttalerne er forseglet fra bagsiden, og diskant og diskant er også lavet af vandtætte materialer. Snitdiameter: 130 mm. Landdybde 50 mm. Farven er hvid. Pris pr. Par.

Artsound MDC6 B

Artsound MDC6 B er en fuldt vandtæt hermetisk akustik designet til ekstrem brug både indendørs og udendørs. Højttalerne er forseglet fra bagsiden, og diskant og diskant er også lavet af vandtætte materialer. Snitdiameter: 130 mm. Landdybde 50 mm. Farven er sort. Pris pr. Par.

Artsound DC84

Artsound DC84 er en fuldt vandtæt hermetisk akustik i firkantet form designet til ekstrem drift både indendørs og udendørs. Højttalerne er forseglet fra bagsiden, og diskant og diskant er også lavet af vandtætte materialer. Udskæringsstørrelse: 146 x 146 mm. Landdybde 75 mm. Farven er hvid. Pris pr. Par.

Artsound FL550

Artsound FL550 - 2-vejs stereohøjttalersystem, indbygget loft. FL550 er udstyret med højfrekvente diffusorer (13 mm) lavet af polycarbonat og en lavfrekvent diffusor (133 mm) lavet af polypropylen med tilsætning af kulstof. Strømforsyning: 10 W - 100 W. Frekvensområde: 95 Hz - 20 kHz. Udskæringsdiameter: 180 mm. Monteringsdybde: 80 mm. Model FL550 har et beskyttelsesgitter med en tynd kant, monteret på magneter. Pris for 1 stk.

Artsound FL501

Artsound FL501 - 2-vejs højttalersystem indlejret i loftet. FL501 er udstyret med en højfrekvent diffusor (13 mm) lavet af polycarbonat og en lavfrekvent diffusor (133 mm) fremstillet af polypropylen med tilsætning af kulstof. Strømforsyning: 10 W - 100 W. Frekvensområde: 85 Hz - 20 kHz. Udskæringsdiameter: 180 mm. Monteringsdybde: 70 mm. Model FL501 har et beskyttelsesgitter med en tynd kant, monteret på magneter. Pris pr. Par.

Artsound HPRO550

Artsound HPRO550 - 2-vejs stereohøjttalersystem, indbygget loft. HPRO550 er udstyret med fugtisolerende højfrekvente diffusorer (19 mm) af aluminium med ferrofluidkøling og en lavfrekvent diffusor (133 mm) af aluminium på gummisuspension. Strømforsyning: 10 W - 100 W. Frekvensområde: 60 Hz - 20 kHz. Udskæringsdiameter: 180 mm. Monteringsdybde: 77 mm. Model HPRO550 har et beskyttelsesgitter med en tynd kant, fastgjort med magneter, og svarer også til niveauet af vejrbestandighed IP42. Pris for 1 stk.

Artsound HPRO525

Artsound HPRO525 - 2-vejs højttalersystem, indbygget i loftet. HPRO525 er udstyret med en svingbar og fugtsikker højfrekvensdiffusor (19 mm) fremstillet af aluminium med ferrofluidkøling og en lavfrekvent diffusor (133 mm) af aluminium på gummisuspension. Strømforsyning: 10 W - 100 W. Frekvensområde: 60 Hz - 20 kHz. Udskæringsdiameter: 180 mm. Monteringsdybde: 70 mm. Model HPRO525 har et beskyttende gitter med en tynd kant, fastgjort med magneter, og svarer også til niveauet af vejrbestandighed IP42. Pris pr. Par.

Artsound HPSQ525

Artsound HPSQ525 - 2-vejs højttalersystem indlejret i loftet. HPSQ525 er udstyret med en svingbar og fugtsikker højfrekvensdiffusor (19 mm) af aluminium med ferrofluidkøling og en lavfrekvent diffusor (133 mm) af aluminium på gummisuspension. Strømforsyning: 10 W - 100 W. Frekvensområde: 60 Hz - 20 kHz. Udskæring: 148 mm x 148 mm. Monteringsdybde: 75 mm. Model HPSQ525 har et beskyttelsesgitter med en tynd kant, fastgjort med magneter, og svarer også til niveauet af vejrbestandighed IP42. Pris pr. Par.

Artsound FL501BT

Artsound FL501BT aktive trådløse indbyggede højttalere Indbygget 2 x 45 W forstærker. Overfør musik fra din smartphone via Bluetooth, samt indlæsning til enhver lydkilde AUX. Takket være en flad gitter med en ramme kun 1 mm bred er FL501BT højttalersættet en ultramodern løsning med et avanceret design. Klippets størrelse er 180 mm. Dimensioner (Ø x D) 200 x 70 mm. Valgfrit: sort gitter. Pris pr. Sæt.

Artsound FL101BT

Artsound FL101BT Active Square Style indbyggede højttalere Indbygget 2 x 45 W forstærker. Overfør musik fra din smartphone via Bluetooth, samt indlæsning til enhver lydkilde AUX. Takket være en flad gitter med en ramme kun 1 mm bred er FL501BT højttalersættet en ultramodern løsning med et avanceret design. Skærmens størrelse er 148 x 148 mm. Dimensioner 170 x 170 x 70 mm. Valgfrit: sort gitter. Pris pr. Sæt.

Artsound HPRO650BT

Artsound HPRO650BT aktive trådløse indbyggede højttalere Indbygget 2 x 45 W forstærker. Overfør musik fra din smartphone via Bluetooth, samt indlæsning til enhver lydkilde AUX. Brug af disse højttalere er ikke begrænset til indendørs installation, du kan også bruge dem udenfor. En aluminium woofer hjælper med at generere en utrolig klar lyd til en usædvanlig lang afstand. Udskæringsstørrelse 205 mm. Dimensioner (Ø x D) 230 x 85 mm. Drejelig og fugtbestandig (IP42) diskant. Valgfrit: sort gitter. Pris pr. Sæt.

Artsound HYDE FL550

Artsound HYDE FL550 Embedded FM Radio Kit består af en fugtighedsbestandig stereoindlejret højttaler, hovedmodul og en fjernbetjening. Den kompakte centrale HYDE-enhed kombinerer en lydforstærker og FM-tuner, DAB / DAB +. Med Bluetooth audio streaming kan du lytte til musik fra din personlige eksterne kilde. Da der i dette system ikke er behov for ledninger i forskellige rum, er installationen ganske enkel, og enhver teknisk kompetent person, og ikke kun en professionel installatør, kan implementere det.

Artsound CrazyPack Hyde + HPRO525

Artsound CrazyPack Hyde + HPRO525 er et nyt system med flere rum, der er baseret på to HPRO525 ultraflaede indlejrede højttalere og et Hyde-lydsystem. Klasse D forstærker 2 x 25 W RMS (4 ohm). Indbygget FM / DAB + tuner (2 x 6 kanaler), AUX-stik og digital optisk indgang. Indbygget Bluetooth modtager. Fjernbetjening + væglås.

Artsound CrazyPack Hyde + HPSQ525

Artsound CrazyPack Hyde + HPSQ525 er et nyt sæt multi-room system baseret på to ultra-plane indlejrede højttalere HPSQ525 og Hyde lydsystem. Klasse D forstærker 2 x 25 W RMS (4 ohm). Indbygget FM / DAB + tuner (2 x 6 kanaler), AUX-stik og digital optisk indgang. Indbygget Bluetooth modtager. Fjernbetjening + væglås.

Indbyggede loft højttalere i lejligheden

Loftakustik er moderne lydkomponenter, der gengiver lyd, der er designet til skjult installation i loftdesignet, så du kan organisere effektiv lydgivning af rum (podzvuchku), mens du forbliver usynlig uden at optage plads.


For længe siden blev lofthøjttalere brugt til lydning af handelsgulve i butikker og kontorlokaler, som som det er almindeligt antaget, øger salget og øger produktiviteten.

Baggrundsmusik ledsager os i butikker, købmandsforretninger og endda på parkeringspladsen, hvor vi forlod vores bil. Ofte er det i sådanne tilfælde loftakustikken indbygget i lofterne, hvad enten det er gipsplader, armstrong eller andre.


Anvendelsen af ​​loftakustik i boliger eller huse, indtil for nylig, var ikke en populær løsning. Og der er en række årsager til dette, hvoraf det vigtigste er højst sandsynligt, at de ikke vil kunne erstatte de sædvanlige højttalere - hi-fi højttalere.

Faktum er, at en person er ret præcis, selv med sine lukkede øjne, kan bestemme positionen i lydkildens rum, det gælder for det meste af det hørbare lydområde - høj- og mellemfrekvenser.

Placering af højttalerne i loftet skifter vi automatisk "lydstadiet" op over os. Du må indrømme, at det ikke er meget behageligt at se en film på skærmen foran dig, men for at høre dialogerne fra tegnene fra loftet eller at lytte til en symfoni-koncert med følelsen af ​​at du er under scenen med musikerne.


Men har vi altid brug for perfekt lydkvalitet, nøjagtig positionering, perfekt frekvensrespons (amplitudefrekvensrespons) og andre egenskaber? Ofte vil vi bare have, at vi ledsages af vores yndlingsmusik fra afspilleren, så et interessant radioprogram ikke afbrydes, når vi flytter fra rum til rum, og man kan lide at synge mens du tager et bad eller vasker op i køkkenet. Alle disse fornøjelser kan give indbyggede lofthøjttalere, usynlige i det indre, men det mest effektive i lyden af ​​lokalerne.

Loftakustik i lejligheder og huse har modtaget særlig distribution med udviklingen af ​​komponenter i "smart home". I særdeleshed gør moderne multiløsningssystemer det muligt at placere mange lofthøjttalere i alle nødvendige værelser i en lejlighed eller et hus, og du kan styre alt fra din mobiltelefon: skift lydkilder, lyt til internetradio, musik fra en mp3-afspiller cd afspiller mv, tænder musikken og juster lydstyrken i hvert rum separat.


Sådanne innovationer giver os virkelig ubegrænsede muligheder for brug af indlejrede akustiske systemer i lejligheder. Jeg vil sige mere, afhængig af min praksis, i dag installerer mine klienter ganske ofte indlejret loftakustik i lejligheder og huse under reparationer, især i omklædningsrum, badeværelser, køkkener, spisestuer og mange andre værelser.

Desuden fremgår det indirekte, at det store potentiale ved anvendelse af loftsakustik fremgår af det faktum, at sådanne velfortjente grandeer på lydudstyrsmarkedet som BW, Klipsch, Bose, Focal-JMlab, Jamo og andre er involveret i produktion af sådanne komponenter af mediesystemer. Disse producenters akustik kan du være sikker på, at du vil være omgivet af høj kvalitet og behagelig lyd, selvfølgelig kun under forudsætning af, at resten af ​​den musikalske sti er passende.

Hovedtyper af loftakustik

Indbygget loftsakustik kan være - åben type - bodyløs og lukket skab. I det første tilfælde er højttaleren åben på begge sider og designet, når du spiller musik for at bruge hele rummets rumfang, fungerer selve loftet som akustisk design. I det andet er højttalerne og crossovers installeret i tilfælde med et bestemt, specielt beregnet volumen.

Derudover er indlejrede højttalere (akustiske systemer) opdelt i:

- wideband (En dynamisk hovedhøjttaler, gengiver hele spektret af lydfrekvenser)

- koaksialt (Består af en crossover og flere højttalere, som kun gengiver visse frekvenser, mens højfrekvenshovedet normalt er placeret på samme akse med mellemfrekvens / lavfrekvente højttaler)

- to og flere baner (som koaksial består af en crossover og flere dynamiske hoveder, der kun er placeret adskilt fra hinanden)

Valget af en enhed af det indbyggede loftsakustik afhænger af mange faktorer. Ofte vælges koaksial til de vigtigste opgaver for sådanne systemer, og mere krævende lydkødere tager to, tre eller flere højttalere.

Takket være det velovervejede installationssystem er det let at installere lofthøjttalere. Under hensyntagen til det forhold, at der ofte laves ophængt eller suspenderet lofter i lejligheder under reparationer, er det kun at integrere lydkomponenter i interiøret korrekt ved brug af indbyggede lofthøjttalere. De er ikke slående, du vil ikke tøve med dem, støv vil ikke akkumulere på dem, du vil kunne installere dem, hvor du ikke ville være i stand til at placere almindelige højttalere - i gangen, den smalle korridor, børnenes værelse mv.

Hvordan kan jeg nemt installere det indbyggede loft akustik selv ved hjælp af eksemplet på et BW højttalersystem, vil jeg fortælle dig detaljeret og vise det i næste artikel.

Hvis du har spørgsmål om brugen af ​​loft højttalere i lejlighedsforhold, lad dem være her, skal du sørge for at svare på alle!

Indbyggede lofthøjttalere

SZ-AUDIO T-206A - indbyggede lofthøjttalere; transformer 100V / 70V; skifteffekt: 2,5 W, 5 W, 10 W og 20 W @ 100 V; 6 "+1.5" koaksial plasthøjttaler.

Artikel: 30036

2 120 gnid

2-kanals lofthøjttaler med mulighed for at bruge højttaleren i 16 ohm eller 100v mode

Artikel: 11637

6 190 gnid

Indbyggede loft højttalere; transformer 100 V / 70 V; maksimal SPL: 97 dB; frekvensrespons: 120-20kHz;

Artikel: 30037

1 380 gnid

Den høj kvalitet hvide loft tovejs højttaler af modellen APart CM1008 har en otte-tommers subwoofer.

Artikel: 16666

5 105 gnid

Tovejs lofthøjttaler med 6,5 "woofer

Artikel: 11600

5 290 gnid

En tovejs lofthøjttaler fra Apart-modellen CM20T-BL er lavet i sort.

Artikel: 16667

5 290 gnid

Model APart CM3T-BL hører til lofthøjttalerne i en miniatureversion.

Artikel: 16668

2 220 gnid

Den stilfulde hvid APart CM3T-White 100 volt loftshøjttaler har en tre-tommers bredbåndshøjttaler.

Artikel: 13517

2 220 gnid

Den indbyggede runde bredbånds højttaler med bagkassen fås i hvid.

Artikel: 16669

3 970 rubler

Højttaler til montering i loftet, 4 "woofer, 90 Hz - 19 000 Hz

Artikel: 11601

2 620 gnid

Der er en fire-tommers bredbånds højttaler i den lille sorte lofthøjttaler.

Artikel: 16670

2 620 gnid

Lydsystemet af lokalerne model APart CM5EH

Artikel: 16671

1 640 gnid

2-kanals lofthøjttaler med mulighed for brug i 16 ohm eller 100 V højttaler i to tilstande

Artikel: 11636

3.650 rubler

Rum lydsystem APart CM608-BL

Artikel: 16672

3.650 rubler

6,5 "dobbelt subwoofer til høj og klar lydgengivelse

Artikel: 11628

2 435 gnid

APart CM6E-BL model værelse lydsystem

Artikel: 16674

2 435 gnid

APart CM6QFT indendørs lydsystem

Artikel: 16676

5 355 gnid

APart CM6T er en tovejs loft type højttaler med hvid farve og en 6,5 "subwoofer.

Artikel: 14370

4 340 gnid

Indbygget højttalermodel APart CM6TSMF

Artikel: 16677

5.025 rubler

I en tovejs loft højttaler er der specielt tilvejebragt beskyttelse mod indtrængning af fugt.

Artikel: 16031

8 730 gnid

Indbyggede lofthøjttalere

Indbygget loftsakustik anvendes i tilfælde, hvor brugen af ​​konventionelle højttalere er upraktisk. Dette kan skyldes design overvejelser, kravene til vandal modstand og sikkerhed i rummet. Kravene til indlejrede højttalere og højttalere er de samme som for almindelige. Dette er den mindste forvrængning af den gengivne lyd og et bredt frekvensområde. Udvælgelsen udføres i henhold til deres specifikationer og omkostninger. Vi giver mulighed for at købe indbyggede højttalere i en bred vifte af loft. Du kan altid vælge den ønskede højttalerindstilling for sine tekniske parametre. Af disse er de vigtigste to: frekvensområdet og nominel effekt.

8 800 500-11-96 I Rusland gratis

8 (812) 334-11-41 St. Petersborg

Gem lyd

Gem lyd

Argumenterede for, at musik er handelsmotor. Med dette er det svært at argumentere: Så baggrundsmusikken påvirker virkelig købekraften, og det er bevist af videnskabsfolk.

Det er vigtigt at være opmærksom ikke kun på kvaliteten af ​​musikindholdet, men også på kvaliteten af ​​musikafspilning. Uanset hvordan høj kvalitet musikindhold, hvis der er forstyrrelser, hvæsen, hissing eller ikke nok lydstyrke, bliver indvirkningen på forbrugernes købekraft tvivlsom. For at løse problemet med at sende en baggrundsmusik, er det nødvendigt at vælge lydudstyr korrekt.

Sådan voice shop

Afhængigt af konceptet og handelsretningen har butikken flere lydzoner, som kræver øget opmærksomhed. Handelsrum - det vigtigste område, hvor forbrugeren er optaget af at vælge et produkt. Kontantzonen er hvor transaktionen finder sted: her er det meget vigtigt at opretholde lydstyrken, fordi kassereren og køberen klart skal høre hinanden. Mødelokaler booths når det kommer til en tøjbutik. Selvfølgelig er størrelsen af ​​butikken vigtig - mængden af ​​akustik i butikken og måden af ​​placeringen afhænger af den.

Gem højttalere

Lad os se på loftet i salgsområdet. Til lofter lavet af gipsplader anvendes loft højttalere. Kolonnerne er installeret i loftet i det skårne hul og fastgjort med specielle klip. Vi anbefaler, at du bruger tovejs højttalere designet til at sende musik og tale. Tovejs højttalere består af en diskant og en højttaler. Designfunktionen hos sådanne højttalere giver dig mulighed for at producere en bred vifte af frekvenser, hvilket utvivlsomt forbedrer lydgengivelsens kvalitet. Hvor lofthøjttalere ikke kan installeres af nogen grund, anvendes tovejshøjttalere. Designfunktionen ved sådanne højttalere er, at højttaleren med en diskant er installeret i et tilfælde af kraftig ABS-plast. Inkluderet med væghøjttalere er specielle monteringer, der giver dig mulighed for at installere kabinets højttalersystem på en hvilken som helst lodret overflade: væg, søjle, understøtning. I nogle tilfælde installeres væghøjttalere i loftet og styres af højttalerne nedad. Et eksempel på en sådan installationsinstallation af højttalersystemet er et værelse med et ophængt loft af typen "grillatto" (metalgitter på rammen). Højttalerne er monteret på et trækloft bag en grillatto-grill. I dette perspektiv kan højttaleren betragtes som camoufleret, det vil ikke være synligt bag stængerne, især hvis højttaleren er malet sort.

På grund af den lille plads anbefaler vi at installere miniature loft højttalere til montering rum i en tøj butik. For et lille rum er højttalere med høj effekt eller øgede krav til reproduktion af et bredt frekvensområde ikke påkrævet. Det vil være ganske lavt strømforbrug, 3- eller 4-tommers lofthøjttalere til et passende værelse, fordi området af sådanne kabiner sjældent overstiger 2 kvadratmeter.

Funktionelt lydsystem i butikken

Et lydsystem er et sæt lydudstyr, der omfatter højttalere, en lydforstærker, højttaler- og forbindelseskabler og anden omskifter, såsom en lydstyrkekontrol eller en skrivebordsmikrofon til talemeddelelser.

Når du vælger en lydforstærker, skal du tage højde for flere nuancer.

For det første bør strømmen af ​​alle højttalere ikke overstige forstærkerens effekt. Hvis denne regel ikke følges, vil forstærkeren fejle næsten øjeblikkeligt. Vi anbefaler at optage en forstærker med en lille strømreserve: da virker det ikke i toppen af ​​dets kapacitet, og varigheden af ​​sin service vil stige betydeligt. Og du ser, det er bedre at være i stand til at gøre lyden lidt roligere end ikke at være i stand til at gøre det lidt højere.

For det andet skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​et input til tilslutning af en desktop mikrofon. Skrivebordsmikrofonen er som regel installeret bag skrivebordet og tjener til at sende talemeddelelser.

Og tredje: spørg dig selv, hvordan musik vil blive udsendt, hvilken lydkilde skal du bruge? Det kan være en computer, bærbar computer, tablet, cd-afspiller, professionel multimedieafspiller eller en særlig enhed til internet-udsendelse, f.eks. Market Player - en software og hardware løsning til en netværksvirksomhed. Det er designet til central forvaltning af lyd og video i detailkæder, banker, cafeer og restauranter, hoteller og forretningcentre, bilforhandlere, tankstationer, indkøbscentre mv. Market Player er designet til at oprette, vedligeholde og opdatere hurtigst muligt baggrundsmusik og video for effektiv indvirkning på kunderne. For at forbinde de ovennævnte lydkilder til forstærkerne skal der være en AUX-indgang. Forbindelsen er lavet med et mini jack kabel på 2RCA, i almindelighed så et kabel kaldes en "tulipan". Du bør ikke spare på småblade, kablet med prisen på 100 rubler er lav i kvalitet og kan ikke sende signalet helt og præcist.

Indbygget MP3 / USB / SD / FM-modul. Mange producenter holder trit med tiden og producerer modeller af forstærkere med indbygget MP3 / USB / SD / FM-modul. Med et sådant modul kan du indsætte et USB-flashdrev eller SD-kort med musiknumre i forstærkeren og styre dem ved hjælp af en MP3-afspiller. Ledelsen er lavet af et minimalt sæt knapper, der er intuitive for enhver mand på gaden. Nogle modeller har en indbygget FM-tuner, som du kan fange og skifte radiostationer til.

For at lette justeringen af ​​butikkenes volumen, hvis forstærkeren er i baglokalet eller svært at få adgang til administratoren, anbefales det at indstille volumenkontrollen. Det er en knap med en skifteknap. Når som helst med stigende lydniveau, kan du styre lydstyrken. Normalt er volumenkontrollen indstillet på kassererens skrivebord.

CVGaudio CR6TE - Økonomisk indlejret tovejs lofthøjttalersystem, 3/6 / 10W, 100V, rund, hvid

Generelle oplysninger

 • tovejs højttalersystem til 100V systemer
 • woofer - 6.5 "(165mm), 0,5" (12,7mm) tweeter
 • strøm - 3/6 / 10W i 100V-tilstand
 • falsk loftsinstallation
 • installationshul - 204mm
 • Samlet størrelse - 245mm x 94mm (til loftet - 90mm)

anvendelsesområde

 • butikker, indkøbskomplekser
 • cafeer, økonomiklasse restauranter, fastfood
 • spa saloner, fitness klubber, skønhedssaloner
 • hoteller, udstillingshaller, museer
 • apoteker, bankforretninger, kontorlokaler

Hent

Varen er udsolgt!

CVGaudio CR6TE Beskrivelse

CVGaudio CR6TE tovejs lofthøjttalersystem er en fremragende løsning til et budgetsystem til afspilning af baggrundsmusik og talebeskeder i kommercielle og offentlige rum. Denne model er en opdatering af den populære, men allerede udgåede model CR6T. De væsentligste forskelle mellem CR6TE og CR6T er tilstedeværelsen af ​​et CR6TE-filter i anden rækkefølge, der korrigerer højttalersystemets frekvensrespons og et nyt woofer-materiale (lavfrekvente højttaler). I CR6TE anvendes speciel tæt cellulose med imprægnering og gummisuspension af øget fleksibilitet. Diskant (tweeter) er som tidligere lavet af polyetherimidfilm (PEI). Med en unikt lav pris til sin klasse, giver denne model god kvalitet på baggrundsmusikafspilning og høj forståelighed af transmitteret tale.
Dette højttalersystem er designet til at fungere med 100V transmissionsledninger og har en integreret matchende transformer med tre haner af forskellig effekt - 3/6 / 10W. Højttalerkablet er fastgjort ved hjælp af en pålidelig kabelstik under skruen (for at fastgøre kablet, skal du bruge en skruetrækker).
Højttalersystemet er udstyret med praktiske klip, som er fastgjort med skruer med en metrisk gevind. Denne lukning gør det muligt hurtigt og nemt at installere højttaleren i et hængende loft med en tykkelse på 5 til 30 mm. Installation af højttaleren tager højst 5 minutter.
CVGaudio CR6T har en nøglefuld og pæn design, der giver dig mulighed for at passe ind i ethvert interiør uden at forstyrre den generelle stil. Kabinetterne er fremstillet af slidstærk hvid ABS-plast, der er modstandsdygtig overfor sollys. Dekorative mesh dækker diffusoren er lavet af aluminium. Designet, professionelt udvalgte komponenter og materialer sikrer problemfri og høj kvalitet af CVGaudio CR6TE højttalersystemer. CR6TE-modellen tilhører den økonomiske CVGaudio-udstyrsserie og kan perfekt klare baggrundsgengivelsen, men på steder, hvor du har brug for HiFi-lyd og et højt lydniveau, foreslår vi at du bruger CVGaudio Business Class-takakustik - CRX og CH-serien.