Ceiling LED lamper: typer, udvælgelseskriterier, bedste producenter

Vil du modernisere dit hjem belysningssystem ved at erstatte glødelamper med mere økonomiske på dioder? Udsigten til at få velorganiseret dækning og samtidig spare på brugsregninger er meget fristende, ikke? Men du ved ikke, hvordan man vælger LED-taklamper og hvilken fabrikant at foretrække?

Vi hjælper med at håndtere LED'er til loftlamper - artiklen diskuterer typer af enheder, deres fordele og ulemper. Kriterier for valg af den optimale variant er givet under hensyntagen til den forventede effekt af nye pærer. Det er usandsynligt, at produkter, der udsender koldt hvidt lys, ikke er passende i stuer. Og de vil ikke være i stand til at skabe en hyggelig atmosfære der.

Artiklen diskuterer også de bedste producenter med fremragende ry på markedet for belysning. Udvalgte fotobilleder med billedet af LED-produkter.

Der er nyttige video anmeldelser og anbefalinger til at vælge. Så det er bedre at købe produkter i en specialbutik, hvor konsulenter hjælper dig med at vælge den bedste mulighed for individuelle behov, vise certificeringscertifikater og udstede et garanticertifikat.

Hvad er et LED-modul?

Basis for produkterne er princippet om elektrisk luminescens. På grænsen af ​​to forskellige halvledere passerer strømmen.

På dette tidspunkt er der et udvalg af elektromagnetisk stråling liggende i farvespektret synligt for det menneskelige øje.

Strukturelt består lampen af ​​et hus, inden for hvilket der er placeret halvlederkilder, en diffusiv linse, en køle radiator og en strømforsyningsenhed (driver).

De første lysdioder havde en udtalt rød tone og var ekstremt dyre. Når de blå elementer blev opfundet, blev lamperne meget billigere og blev tilgængelige for den bredeste anvendelse i industrien og hverdagen.

Typer af loftlamper

Islamper til loftbelysning er lavet i de mest usædvanlige konfigurationer og afviger i typen af ​​base. Skrueprodukter er gevindskruet i nederste del og er markeret med bogstavet "E". Ved siden af ​​er det normalt tal, der angiver bunddiameteren på gevindforbindelsen.

Den anden type hætte kaldes en nål og er markeret med bogstavet "G". Strukturelt består den af ​​to små metalantenner, der spiller rollen som elektriske kontakter.

Med deres hjælp er lampen stramt fast i lampeholderen og fastholdes der i hele arbejdstiden.

De resterende baser, der betegnes med bogstaverne B, R, P, S, K, T, W, har en mere snævert specialiseret retning og bruges meget mindre ofte i hverdagen.

Hvad skal man se på, når man vælger?

LED loftslamper skelnes mellem følgende vigtige kriterier:

 • forsyningsspænding;
 • driftstrømniveau
 • basiskraft
 • lysstyrke
 • nuance (temperatur) af den medfølgende lysflux;
 • strålingsvinkel;
 • form og størrelse;
 • nedbrydningstid.

Alle disse nuancer skal overvejes, når de køber. Kun de vil hjælpe med til at træffe det rigtige valg og købe enheden, der præcist opfylder alle de krav, som klienten stiller til hjemmebelysningssystemet.

Hvis du ignorerer nogen af ​​ovennævnte ting, vil omkostningerne ved køb af midler blive forgæves, og i et boligområde vil du ikke være i stand til at skabe det nødvendige niveau af komfort og bekvemmelighed.

LED-produkter til almindelig husholdningsbrug har en arbejdskapacitet på 3 til 15 watt. Lignende indikatorer for moduler beregnet til industriel brug, når op til 100 watt.

Den udstrålede strøm af lys viser høj intensitet, og til minimale omkostninger kan elektrikere oplyse lokalerne for ethvert område.

Effektiviteten af ​​produkter er 90%, og i dette parameter er ledprodukterne langt forud for andre lyskilder.

Kriterium nr. 1 - temperaturen på det genererede lys

Emissionsspektret for alle forsyningskilder er opdelt i tre hovedgrupper. Den første indeholder elementer, der producerer varmt hvidt lys (Warm White), meget ligner effekten af ​​den klassiske glødelampe.

De arbejder i temperaturområdet fra 2700K til 3200K og anbefales til brug i boligområder.

Den anden gruppe indbefatter spektret fra 3500K til 5000K. Dette lys kaldes normal eller dag hvid (Neutral White) og ligner visuelt farven på morgensolens glød med god lysstyrke.

Med øjet opfattes det som neutralt og er velegnet til brug i tekniske lokaler i et hus eller lejlighed, i kontorer, klasseværelser og auditorier, produktionsværksteder mv.

Eksperter påpeger, at neutral belysning hjælper med at øge effektiviteten, hjælper med at koncentrere sig og ikke fører til træthed i øjet.

I området fra 5000K til 7000K er der kølige hvide lamper, der producerer meget lyst dagslys (Cool White). I stuer er de praktisk taget ikke brugt.

I grund og grund anvendes disse moduler i hospitalbygninger, laboratorier, korridorer og i lokaler til tekniske formål.

Kriterium nr. 2 - strålingsvinkelindikator

En sådan vigtig parameter som strålingsvinklen for lamper fra forskellige fabrikanter varierer fra 20 til 360 grader. Dette betyder, at lysdioderne lyser mere i midten og reducerer belysningsniveauet til kanterne af spredningsvinklen.

Dette funktionsprincip giver os mulighed for at levere en højkvalitets lysforsyning til et bestemt rum og bruger en væsentligt mindre mængde strøm til at udføre opgaven.

Hvis der er behov for at øge det nyttige belysningsområde, indsættes en yderligere diffuserende linse i armaturet.

Kriterium nr. 3 - Markeringsstørrelse Bar

Alle producenter af LED-loftprodukter producerer lamper af fundamentalt forskellige størrelser og konfigurationer.

De mest almindelige er følgende former:

 • A - svarer til den klassiske glødelampe;
 • B - ligner en oval med en stump ende;
 • C - ligner en lysflamme;
 • CA hedder "stearinlyset i vinden" og har en let spids kant bøjet til siden;
 • CW - er som et lys twisted til den ene side;
 • G - er en traditionel bold;
 • E - er en langstrakt ellipse;
 • R - forsynet med reflektor (reflektor);
 • BR - har en konvekse reflekterende overflade og lidt større end R-modulet;
 • MR - udstyret med spejlreflektor
 • PAR - har en reflektor af en usædvanlig parabolisk form;
 • T - er lavet i form af et rør, på hvis overflade arbejdslamperne er placeret.

Sådanne islamper er de mest populære og bruges oftest til at arrangere husholdnings- og hjemkomfortbelysningssystemer.

Kriterium 4 - tid nedbrydning af glød

Faldet i lysstyrkenes intensitet over tid er en naturlig proces forårsaget af krystallernes oversvømmelse under langvarig brug. Professionelle kalder det nedbrydning.

Når dette sker, falder lyselementets effektivitet og lysmætningen af ​​strømmen mindskes mærkbart.

I led-produkter af kendte mærker falder lysintensiteten mod slutningen af ​​det angivne levetid. Namnløse kinesiske moduler er mere modtagelige for dette og kan begynde at falme i begyndelsen af ​​deres arbejde.

Fordele og ulemper ved Led-lamper

Lamper, der arbejder med LED-elementer, har mange unikke fordele, så de ikke kun kan bruges til belysning, men også til at organisere en original og unik atmosfære i værelserne.

Ved hjælp af disse progressive midler kan du tilføje lyse accenter til selv det enkleste interiør og gøre et almindeligt værelse stilfuldt og eksklusivt.

Plusser af produkter på LED'er

Driftstemperaturen er så lav, at det gør det muligt for anlægget at blive placeret i nærheden af ​​materialer, der er meget brandbare eller tilbøjelige til at smelte.

Muligheden for at justere retningen af ​​lysstrømmen gør det muligt at lave zonal belysning i rummet, hvorved designbeslutningen stiles og originaliseres.

I denne udførelsesform vil nogle steder fremhæves lysere, mens andre vil gå ind i skyggerne og erhverve noget intimitet og intimitet.

Et andet ubestrideligt plus udtrykkes i LED'ernes modstand til cyklisk belastning.

De modstår nemt en enorm aktivering, straks flare op i fuld kraft, når de er tændt, og straks gå ud, når brugeren trykker på "off" knappen.

Evnen til at forbruge elektricitet økonomisk giver også point til Led-pærer. De bruger 20 gange mindre elektricitet end lignende klassiske enheder, mens de leverer belysning af samme effekt.

LED'ernes levetid måles i hundredtusinder af timer. De brænder for en rekord lang tid uden udskiftning uden at tvinge ejeren til konstant at bruge penge på køb af nye lamper.

Fraværet af UV-stråling er et af de meget attraktive funktioner i LED'er.

Arbejder i lokalerne, selv i lang tid, fremkalder de ikke opblussen af ​​møbeltøjsbelægning, bidrager ikke til tarnishing af tapetet og må ikke forårsage revnedannelse af malingen i malerierne.

Det er disse øjeblikke, der gør isprodukterne attraktive og tilskynder brugerne til at give præference for dem.

Ulemper LED-produkter til loftet

Ulemperne ved LED-produkter er også til stede, men ikke i så store mængder som fordele.

Den mest grundlæggende rebuke til ledede elementer er den oprindelige høje pris. Dette gælder selvfølgelig for moduler udgivet under kendte og populære mærker.

Kinesiske muligheder uden at angive mærket er ret overkommelige, men de bør købes med stor omhu. Ja, og forventer, at billige muligheder vil opfylde alle parametre og vil vare lang tid, det burde du ikke.

Prisreduktionen her opnås ved at spare på komponenter, hvilket naturligvis har en dårlig indvirkning på produkternes kvalitet.

Desuden kan LED-produkter ikke fungere korrekt med kontakter, der er udstyret med baggrundsbelysning.

De flimrer eller begynder at lyse svagt, når enhedens nøgler er i slukket tilstand og gør det ubelejligt for folk i rummet på dette tidspunkt.

Top liste over de bedste producenter

Markedet for progressivt LED-udstyr er mættet med tilbud fra forskellige mærker.

I segmentet af lamper, der er designet til at skabe en komfortabel loftsbelysning, er ledelsespositionerne optaget af flere mærker, som har vist sig at producere pålidelige, højkvalitets, holdbare og miljøvenlige produkter.

Nr. 1 - Philips produkter

Philips fremstiller en bred vifte af LED-loftlamper. I linjen er der moduler, der adskiller sig fra hinanden i kraft, intensitet af lysflow, farvetemperatur og energieffektivitet.

Produkter fra Philips betragtes som en af ​​de mest pålidelige og miljøvenlige, der næsten altid producerer den operationelle periode, der er angivet af producenten, og sælges til ganske rimelige penge.

Mærket har officielle kontorer over hele verden, så det er nemt at købe et ægte produkt fra Phillips, ikke en kinesisk falsk.

Nr. 2 - Osram LED moduler

Ikke mindre populære er produkterne fra det tyske firma Osram. Dette er et af de ældste mærker inden for fremstilling af belysningsudstyr.

Det kom ind på markedet for første gang i foråret 1906 og har siden da været stigende produktion og giver kunderne kvalitetselementer til behagelig og økonomisk belysning.

I dag er Osram en del af industrisektoren i den internationale interesse Siemens og anses for at være en af ​​de førende producenter af innovative high-end lysprodukter.

Selskabets årlige omsætning overstiger 5 mia. Euro. Lamper af det tyske mærke er fremstillet i 48 moderne virksomheder, der er udstationeret i 17 lande i verden.

5% af alle overskud, som et mærke bruger på avanceret forskning, der bidrager til forbedring af LED-produkter.

Nr. 3 - lamper fra Foton Lighting

Foton Lichting Ltd er beliggende i London. Det producerer og sælger forskellige typer af elementer, der er nødvendige for moderne belysningssystemer.

Brandets prioritet er produktionen af ​​avancerede, innovative og højteknologiske produkter.

Produktprogrammet er meget bredt og indeholder både standardmodeller og kreative produkter, der opfylder de mest usædvanlige kundernes krav til belysningssystemer.

Nr. 4 - produkter fra Gauss fra Vatron-selskabet

Gauss varemærket ejes af det unge, men meget lovende russiske firma Vatron, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere udviklingsdirektør for Wimm-Bill-Dan Corporation Denis Frolov.

Ved begyndelsen af ​​sin grundlæggelse solgte firmaet under det personlige mærke Gauss kompakte kinesiske fluorescerende lamper.

I 2010 købte Vatron medejer Ilya Sivtsev. Lidt senere besluttede begge ledere at omorientere sig til implementeringen af ​​elementer til LED-belysning.

Denne tankevækkende bevægelse gav et stort overskud til iværksættere og fik lov til at købe en forladt fabrik i Tula-regionen for at organisere produktionen af ​​sine egne LED-produkter.

Effektiv investering i udvikling, oprettelsen af ​​et avanceret forskningslaboratorium og tilrettelæggelsen af ​​et forsknings- og produktionscenter gjorde det muligt for virksomheden at begynde at producere avancerede LED-produkter.

I 2015 tog Vatron kontrol med ca. 18% af det indenlandske russiske marked for belysningsudstyr og relaterede genstande.

I dag fremstiller firmaet moduler af forskellige former og designs og overgiver ikke sine ledende stillinger inden for budgetsegmentet af LED-produkter.

Nr. 5 - Kreonix brand LED'er

KREONIX Ltd, en russisk producent af LED-udstyr og relaterede elementer, tilbyder kunderne ca. 400 typer avancerede produkter fremstillet efter forbrugernes grundlæggende behov.

Moduler fremstilles i deres egen fabrik eller købes hos populære og pålidelige kinesiske fabrikker, mærket og solgt på hjemmemarkedet under eget mærke.

Blandt fordelene ved produkter er rekordbesparende elforbrug, fraværet af flimmer synlig for øjet, et imponerende levetid.

Samt et moderne, attraktivt og funktionelt design, der giver dig mulighed for at indlejre Kreonix-lamper i loftslysene på nogen, selv de mest komplekse designs.

Nyttig video om emnet

Detaljeret og tilgængelig beskrivelse af LED-lampen til loftlamper. Anbefalinger til brug.

Et komplet overblik over LED-lamper til et loftbelysningssystem. Fordele og ulemper ved modellerne, forskelle i det materiale, hvorfra basen er lavet.

Hvad er fordelen ved aluminiumsbeholderen over glas, plastik og keramik.

Praktiske råd om valg af LED lamper til hjemmebrug. Hvad skal du være opmærksom på, når du køber. Hvilke lamper passer mere til loftbelysning.

LED-lamper, der er designet til at skabe et behageligt loftlys, sikkert og ikke belastende syn, kan købes i butikker.

Høje omkostninger kompenseres af lang levetid og minimum forbrug af el. Ved at købe LED moduler, vil du give et hjem med høj kvalitet lys og i lang tid vil glemme, hvad en blæst pære er.

Alle svarene på spørgsmålet, hvorfor LED taklamper til lofter - den bedste løsning

LED-lamper til loftslofter er en af ​​de bedste løsninger. Hvorfor? I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad der er disse enheder. Jeg vil også svare på spørgsmålet om, hvilke sorter der bedst passer til en suspenderet struktur.

Til en suspenderet struktur er LED-lamper det ideelle valg.

Lampe kan installeres i mellemrummet mellem bund og strækloft.

Alle fordele og ulemper ved diod lamper

Polymerfilm modstår ikke overdreven termiske virkninger.

Ved design af belysning anbefaler jeg dig at være opmærksom på en vigtig omstændighed. Nemlig - polymerfilmen er bange for høje temperaturer. Fra deres lange eksponering ændrer materialet farve, bliver uelastisk og kan endda falde sammen.

Konventionelle glødelamper skal være placeret langt fra spændingsmaterialet.

Derfor er der kun to måder at udstyre strækloftet uden problemer:

 1. Placer armaturerne væk fra filmoverfladen.
 2. Påfør en lampe med en lille varmeafledning.

Grundlaget for disse små pærer er krystaller, der har meget lav varmeoverførsel.

Til den anden løsning er LED-belysningsanordninger ideelle, fordi de opvarmer lidt. Principen for deres funktion er baseret på gløden af ​​krystaller-halvledere (international betegnelse af LED'er - LED) under virkningen af ​​elektrisk strøm.

Nøglefordele

Sammenligningsfordele ved LED-lamper.

Ud over lav varmeoverførsel har diode lamper sådanne fordele:

 1. Højt miljøsikkerhed. Sådanne lamper indeholder ikke stoffer, der er sundhedsskadelige. Derfor skal enheder, der er blevet ubrugelige, ikke bortskaffes på en særlig måde.
 2. Fremragende rentabilitet. LED'er forbruger elektricitet fire gange mindre end dem, der er identiske med dem på glødelampeffekten. Og næsten to gange de energibesparende neon-kolleger.

Krystaller kan gløde i en række farver.

 1. Helt en bred vifte af farver. Lysdioder kan udstråle hvidt, rødt, blåt, gult, grønt lys. Dette gør det muligt at eksperimentere med lokets lysdesign.

Lyset af sådanne anordninger er behageligt til syne.

 1. Strålingens blødhed. Diode lamper skinner jænt uden flimrende effekt, der hurtigt dæk øjnene.
 2. Med hensyn til styrke forlader sådanne lamper langt efter analoger, der fungerer på forskellige principper.
 3. Lang levetid. Ledende producenter, der producerer kvalitetsprodukter, giver hende en garanti på op til 10 år. LED krystaller bryder ikke og har en potentiel ressource på 35-100 tusinde timer.

Et par ulemper af enheder

Kilde dioder vil koste dig dyrt, men vil tjene meget lang tid.

 1. En tvivlsom ulempe er den høje pris på LED-enheder. Men hvis vi tager højde for deres omkostningseffektivitet, lang levetid og anvendelighed, så kan denne ulempe betragtes som betinget.

Kinesiske produkter begår ofte dårlig kvalitet.

Jeg vil advare dig om, at du har en ansvarlig tilgang til køb af lamper. Apparater fremstillet af skrupelløse producenter kan flimre såvel som overophedes under drift. Ofte er sådanne produkter kinesiske.

 1. Der er ingen adgang til luft i LED-pærerne. Derfor er de forbudt at blive sat i de lukkede belysningsstoffer.

Radiatoren gør pæren tyngre og større.

 1. Nu kraftfulde lamper af denne type er udstyret med radiatorer. Som følge heraf øges deres vægt.
 2. Diodepærer, når de opvarmes til + 60˚, bliver overskyet og stopper med at arbejde. Derfor anbefales de ikke til brug i våde områder, og hvor der er en øget lufttemperatur.

En lysdiffuserende hætte sænker lyspærens lysstyrke.

 1. Sådanne lamper er udstyret med lysdiffusorer. De reducerer til en vis grad kraften af ​​kraftelementerne.

Typer af lamper på diode krystaller

Til stræklofter kan du bruge forskellige typer belysningsenheder til dioder.

Spot lys

Denne type belysning er opdelt i to kategorier.

Armaturer, hvis dioder er anbragt inde i kabinettet.

 1. Instrumenter udstyret med interne pærer. Sagen af ​​sådanne produkter kan have både blank og mat tekstur.

Enheden, som kan roteres i forskellige retninger.

Når de er udstyret med en roterende enhed, kan de udstråle retning retningsbestemt - i et givet område. Jeg anbefaler dig, når du vælger en enhed med en intern pære, at tage højde for de eksisterende begrænsninger på lyskildens kraft og dets varmeoverførsel.

Spotlights med ekstern LED.

 1. Armaturer med en ekstern pære er mere tilpassede til brug i loftslofter. De har ingen termisk effekt på lærredet overhovedet. Derfor er dens styrke opretholdt garanteret.

Krystalrammelampe.

Udformningen af ​​sådanne produkter er forskelligt. Det kan omfatte loft og dekorative elementer lavet af plastik, krystal, glas. Apparater med en ekstern lampe genskaber diffust belysning, der er behageligt for øjnene.

Kombinerer enheder med ekstern og intern pære.

Jeg anbefaler, at du bruger begge typer spotlights til belysningseffektivitet. På de områder i rummet, der har brug for retningsbestemt lys, brug apparater, der har en intern pære. Hvor spredt stråling er at foretrække, installer modparter med en ekstern lyskilde.

Point-enheder er også opdelt af designfunktioner.

 1. Solid lys. I denne udførelsesform indeholder indretningen 3 ikke-separerbare elementer.

Dette er en elektronisk transformator (spændingsomformer), hus og lyspære:

 • tænker, hvilke lamper der er bedre for stræklofterne, bemærk at i alle sådanne enheder er alle knuder tilpasset hinanden så meget som muligt;
 • de har en lang levetid, øget effektivitet og pålidelighed;

Suspensioner med beskyttende termiske ringe til spotlights.

 • faste enheder er som regel komplet med embedded elementer, adaptere til tilslutning til ledninger og termiske ringe.

I denne enhed kan lyskilden ændres.

 1. Armaturer med udskiftelige pærer. De har et kortere levetid og er ikke så pålidelige. Det er dog muligt at ændre en brændt lyskilde. En sådan pære koster meget mindre end dens modstykke i en enkelt lampe.

I lampen kan du indsætte løg i forskellige farver.

Derudover kan du altid erstatte det med en mere eller mindre kraftig analog eller have en anden farve.

Hvad man skal vælge: lysekroner, paneler eller bånd

Ud over spotlights kan du bruge sådanne enheder til strækloftet:

 1. LED-pletter, de er også LED-paneler. Disse enheder består af flere diodepærer af samme eller forskellige typer, installeret på samme grundlag. Alt dette er skjult i en foring af gennemsigtig plastik.

Effekten af ​​et gennemsigtigt lysende loft, skabt ved hjælp af LED-paneler.

Et sådant design gør det muligt at samle lamper af forskellig størrelse, farver og strøm på ét sted. Deres kombination gør det muligt at danne belysning af en given udsigt i forskellige områder af rummet.

 1. Lysekroner på dioder. Denne type belysning er en af ​​de ældste. Folk bruger dem i århundreder. I løbet af denne tid kom de op med et stort antal af deres designløsninger.
  Nuværende teknologier har bidraget til denne proces. De gjorde det muligt at producere lysekroner af forskellige futuristiske former.

Tape med indbyggede dioder.

 1. LED SMD-bånd og analoger af RGB. Den første af dem kan kun gløde med kun en farve. Den anden polychrom og kan skiftevis eller samtidig glød i forskellige farver.

Vigtige punkter

Oval og runde armaturer passer bedst til stretch lærred.

Nedenfor vil jeg give dig nogle tip.

Jeg anbefaler stærkt at du holder øje med dem:

 1. Foretrukne lamper til et strækloft, der har en oval eller rund form. Når du bruger dem, vil risikoen for at beskadige kluden være meget mindre.
 2. Sørg for, at lamperne har en dekorativ beklædning, der dækker forstærkningsringen.

Sørg for, at belysningen var tilstrækkelig til belysning af høj kvalitet.

 1. Ved brug af et præcisionsinstrument vil de give nok lys, hvis en lampe er installeret for hver 2 m² loft.
 2. Ved installation af lamper af retningslys er deres udstyr med reflektorer yderst ønskeligt.
 3. Husk, at når du installerer et hængende loft, skal det være nødt til at falde til lampens højde. Derfor er det bedre at bruge kompakte lamper, ikke i høj grad at reducere rummets højde.

Loftsbelysning af lysestager vil gemme højden af ​​væggene.

 1. Når rummet har lave lofter, og du vælger en lysekrone, foretrækker dens loftmontering, snarere end en krog.

Metoder til installation af inventar

Ifølge installationsmetoden er diodelamperne inddelt i eksterne analoger og interne i forhold til lærredet.

Montering af lamper inde i lærredet

Installationen af ​​lampen inde i loftet.

Med denne installation, kontaktes belysningsarmaturer med en spændingsplade ikke. Lampehuset er placeret i mellemrummet mellem efterbehandling og gulvplade. Kun en pære eller en linse forbliver synlig.

Installation af instrumenter skal udføres med høj nøjagtighed. Som følge heraf skal lamperne være placeret på samme niveau med stoffet / filmen. Lysstråler skal gå strengt vinkelret på loftplanet.

Den indvendige installation af armaturerne forlader webens plan selv uden elementer, der ser ud af det. Dette gælder også for overflader, der har en simpel form og til buede lofter. Specielt buede analoger og wavelike.

Installation af belysningsudstyr er i fuld gang.

Selvfølgelig er interne belysningsarmaturer monteret, før spændingspanelet er installeret. De er fastgjort direkte til bundloftet eller på specielle enheder.

Platform til installation af enheden.

I deres kvalitet kan du bruge:

 • Profiler og platforme af stål og plast;
 • træstænger;
 • vertikale suspensioner.

Efter spænding af filmen eller stoffet limes de termiske ringe på lærredet. I deres indre rum er materialet skåret. Gennem disse huller og lys vil blive udsendt.

LED loftslamper installeret inde i beklædningen kræver ikke opmærksomhed på deres design, fordi de er ikke synlige.

Jeg råder dig dog til at overvære instrumentets magt. I et lukket mellemrum kan nettet overophedes og sænke fra det.

Udendørs installation

Installation af enheden udefra på lærredet.

Armaturer placeret uden for strækloftet bør vælges i henhold til æstetiske kriterier. Men deres magt kan ikke begrænses.

Etuier af apparater er normalt lavet af stål og bliver dækket med blank eller mat maling. Loft og dekorative elementer af lamper kan være plastik, krystal eller glas.

Når du udstyrer enheder med en roterende enhed, kan du rette lysstrålerne fra dem i en hvilken som helst ønsket retning. Dette kan gøres vandret, lodret ned, i forskellige vinkler på væggene eller møblerne.

Alt er klar til at installere lyskilder.

Før montering af loftet, ved montering af udendørs armaturer, er der monteret en pålidelig base for dem på loftet. På lærredet markerede passagen af ​​fastgørelsesdelene, er de fastgjort til termiske ringe. Efter montering af film / stof, skrues armaturerne til lejeelementerne.

Tips

 1. Undervisningen advarer om, at valget af diodelamper bør baseres på lofternes højde.
  Hvis det er lille, råder jeg dig ikke til at forværre situationen for ting, at sætte indvendige lamper. Kassér også de samlede lysekroner.

Cam mount web.

 1. En god mulighed for lave loftsrum - fastsættelse af spændingsstofkamerametoden. Med denne beslutning mister du kun 2 centimeter fra væggenes højde.
  Den svage strækning af filmen kompenseres af udendørs lys. De vil trykke det slanke materiale til de indlejrede elementer.
 2. PVC belægning kan ikke bære på overfladen af ​​nogen betydelig belastning. Med et markant loftområde skal du forstærke nettet med forbindende profiler. Eller armaturer, fastgjort på pladen.

Omkostninger til diodelamper og deres installation

Omkostningerne ved LED-belysning til hævede lofter består af prisen på lamper og elektrikerens arbejde.

For polychrome bånd har brug for en enhed og kontrolpanel.

 1. Omkostningerne ved SMD LED strips starter fra 150 rubler per meter. Analoger af RGB koster 200-250 rubler. Derudover skal de købe en styreenhed samt en down-down transformer.
 2. LED-paneler koster 1100-1500 rubler stykke.
 3. Prisintervallet for diod spotlights er meget stort - fra 70 til 2000 rubler. Det hele afhænger af enhedens størrelse, designet, kompleksiteten af ​​dens design og oprindelseslandet.
 4. Det samme gælder for lysekroner. Du kan købe en kompakt budget enhed til 7 tusind rubler. Udgifterne til krystal high-bay lamper kommer til 700 tusinde rubler.

Nedenfor giver jeg en tabel med satser for elektrikeres arbejde:

LED Ceiling Light

Ceiling LED-lys - den perfekte løsning til dit hjem!

For nylig er LED-taklamper blevet mere og mere populære. Statistikker siger, at produktionen af ​​LED-lamper stiger hvert år, da flere og flere forbrugere genkender fordelene og mange fordele ved disse kompakte lamper med LED'er. LED-loftslyset giver fremragende rumbelysning og sparer penge på el. Derudover er det også moderigtigt!

LED lamper til loftet i soveværelset eller stuen - dette er en stilfuld løsning, der vil give rummet individualitet og charme. For et lille rum, det være sig et børnehave eller et kontor, er en diode loftslampe også at foretrække, dens lys er blødere og mere behageligt for øjnene. Vi foreslår at du køber billige ledede loftlamper: dette er et køb, der er gavnligt i alle henseender!

I modsætning til konventionelle gammeldags lamper er LED-lamper mere økonomiske og mere rentable, det skyldes deres innovative tekniske egenskaber. Den ledede loftlampe er holdbar og holdbar, vil vare lang tid. Bemærk venligst: Diodelamper er relativt billige, især hvis du køber islamperlamper i vores online butik "World Chandeliers", fordi vi har deres omkostninger betydeligt lavere end prisen i almindelige butikker, og salg og levering er så klart, at du har ikke tid til at kede sig og venter på at købet skal være med dig.

Et andet plus ved online køb: Du kan bestille og købe diode loftslamper med en absolut garanti for kvalitet, bekræftet af certifikater. Rul gennem vores katalog, se på vores almindelige kunder og se selv: vi ved alt om LED-lys! Vi kan stole på. Derfor køber flere og flere mennesker i "World of Chandeliers" LED-lamper til hjemmet, engros og detailhandel. Du behøver kun at vælge en lampe til din smag, og vi vil med glæde gøre resten!

Det bedste LED-loft lyser i henhold til kundeanmeldelser

Diode loftslamper af forskellige former bruges til at skabe unikke belysningssystemer i kommercielle bygninger, kontorer, beboelsesbygninger og administrative lokaler. På kort tid erstattede de hurtigt traditionelle halogenpærer, almindelige lysekroner og energibesparende belysningsenheder fra ledende stillinger.

LED-loftslampe LED overgår i mange henseender konkurrencedygtige ændringer ikke kun i tekniske egenskaber, men også i minimale strømforbrug.

Princippet om drift

Diodebelysning af loftet i forhold til filamentet har lang levetid. Ifølge fabriksparametrene kan den nå 50.000 timers kontinuerlig drift. Denne værdi frigives dog kun, når alle anvendelsesregler overholdes, i gennemsnit varierer levetiden inden for 30.000 timer.

Gentag tænd / sluk cykler er afgørende for driftens varighed. Det er deres frekvens, og ikke spændingsfaldet i netværket, to gange eller endog tre gange, reducerer den periode, som fabrikanten har angivet.

LED-lampe producerer retningsbestemt lysemission afhængigt af udbredelsesvinklen. Det kan belyse væggene og gulvet, mens du forlader loftet mørkere. Desuden er dioder helt sikre for menneskers sundhed, hvilket er svært at sige om lysstofrør, da de indeholder et kviksølvstof.

Når du tænder for lys, opnås maksimal effekt i en lille smule af et sekund. Et stort udvalg af farveløsninger af det udstrålede lys giver dig mulighed for at skabe et varieret udseende af atmosfæren, lige fra varm, hyggelig og pumpende koldt arbejde.

LED downlight er den mest moderne lyskilde.

Loftsdiodelamper sparer betydeligt elektricitet sammenlignet med traditionelle enheder. Afhængigt af antallet af enheder sparer opsparingen 30-70%.

Design funktioner

Ceiling LED-enheder betragtes som enheden af ​​den nye generation. Lamperne har en høj pris, men det er berettiget af et langt operationelt liv og lavt energiforbrug.

For 3-5 år siden kunne LED-pærer producere en effekt af en lysstråle på kun 3 mcd / m2 og lå inden for en lav grad af belysning. Det var klart ikke nok at organisere hoved- og / eller centralbelysningsenheden. De er kun egnet til displayudstyr. Tekniske udviklinger udvikler sig dog dagligt, og i dag har de overhalet selv halogener ved hjælp af lysstyrken.

Loftslamper til loftslofter

Hvert år blev der introduceret nye kredsløbsændringer i kredsløbets kredsløb, hvilket resulterede i, at teknologier opnåede en stigning i strålingseffekten af ​​flere dusin candela. Derefter er is LED taklamper blevet mere og mere brugt til at skabe et belysningssystem. Til dato kan strømmen af ​​lysdiodens lysstyrke nemt konkurrere med andre lysindretninger.

Ratingarmaturer på kunde anmeldelser

kategori

navn

Pris, gnidning.

Kundeanmeldelser

Top LED Pendant Lights

Hele kollektionen er oprindeligt dekoreret, lampen giver et meget lyst lys, fleksible indstillinger for farvetemperatur og lysstyrke fra fjernbetjeningen.

Armaturet er udstyret med et bord med Edison SMD 2835 LED'er, som giver mulighed for høj lydudgang (op til 95 lm med 1W).

På plus det originale design, lav vægt og nem installation. Minus - ikke-fælles knudepunkter og manglende evne til at reparere.

Kinesisk lampe er meget anstændig kvalitet. Oprindelig udført, lysstyrken er god, den er simpelthen vedhæftet. Vanskeligheder med valg af loft.

Den bedste overhead LED lyser

Den ideelle løsning til kontor og offentlige bygninger. Monteret på loftet og vægge. Let at skifte lampen.

Metal dele af god kvalitet, samlingen er fremragende. Den samlede effekt på 240 watt ved 12 m.

Klassiske loftlamper, lyst blødt lys, bekvem forandring og installation.

Top LED Pendant Lights

Suspended LED-lamper er forskellige i design og fixeringsmetode. Sådanne modeller er fastgjort til bunden af ​​loftet, og allerede på den er installeret hovedstrukturen af ​​den suspenderede metode. Sådanne kopier af designfunktionerne adskiller sig ikke fra de traditionelle lysekroner. Den største fordel ved modellerne er det moderne design og det økonomiske forbrug af elektricitet, for her er den vigtigste lyskilde LED-pærer. Overvej det bedste, efter købernes mening, modeller, der præsenteres på markedet.

Citilux Starlight RS CL70360RS Chrome

Dette er en repræsentant for kategorien af ​​belysning, hvilket giver en blød og ensartet fordeling af lys omkring rummet. Modellen med loftlysmodulet er den eneste på hele lysmarkedet med en sådan designløsning. Enheden har et kontrolpanel, som kan justere mætningen af ​​lysflowet samt dets fordeling i rummet.

Citilux Starlight RS CL70360RS Chrome

En moderne enhed har en rund form, der indeholder en fjernbetjening, dimmer. Modellen er perfekt til udrustning af stue, soveværelse, køkken eller kontorlokale med lys. Den har en standard IP20 grad af beskyttelse.

Diameteren af ​​loftet 465 mm, og højden af ​​hele konstruktionen er 500-1300 mm. Indbyggede LED'er har en samlet effekt på 60 watt. Denne indikator er nok til at dække 12-20 m². Farvetemperaturen er 3000-4500 K, denne parameter er en standard for levevilkår. Med hensyn til lysfluxen når den 420 Lm. Pris - 7500 rubler.

CDD12W AC220V

Denne model gengiver en varm lysstrøm på 744 Lm. På de eksterne parametre ligner den en dråbe på en lang tråd. Produktets krop er lavet af forkromet materiale. Ifølge producenten når lysets driftstid 50.000 timer, så det giver en garanti på op til 2 år for sine produkter.

Her er en ret lille krusningskoefficient 0,2%. Farvegengivelsesindekset er 80, hvilket er en god indikator, hvor alle farverne på de belyste genstande vil blive overført på den mest naturlige måde. På trods af loftets form er lysdispersionsvinklen ganske bred 105o, men den er koncentreret på den nederste del af rummet. En model med en størrelse på 130x150x1360 mm koster 1600-1800 rubler.

RegenBogen Life Aurich 496016803

Suspended ceiling lampe af dette mærke har en ikke-standard form, der er lavet ved hjælp af forskellige dyser, der skærer hinanden. Belysningsteknologi er lavet i højteknologisk stil, men den passer til de fleste indretninger. Hovedformålet med Life Aurich er at oplyse stuen, men modellen ser ikke mindre attraktiv ud i soveværelset eller i børnenes værelse.

RegenBogen Life Aurich 496016803

Basen består af slidstærkt metalmateriale. Resten af ​​designet er lavet af akryl i en hvid farvepalet. Designet sørger for tilstedeværelsen af ​​LED-hætte. En sådan indretning er egnet til installation på stræklofter. Med denne lysekrone kan du oplyse området op til 9 kvm. Prisen er 11.500 rubler.

Eurosvet Aria 90046/2 krom

Den indenlandske virksomhed producerer unikke modeller af belysningsenheder. Aria 90046/2 vil kunne supplere designet af stuen, soveværelset eller andet værelse, lavet i moderne stil. Med en enkelt enhed kan du oplyse et område på op til 25 kvm. Som lyskilde bruges LED-lamper med LED her.

Eurosvet Aria 90046/2 krom

Komponenterne i enheden er lavet af metal og plastmateriale. Ofte bruges dette design i kombination med lofter, hvilket skaber en speciel atmosfære. Det er værd Aria 90046/2 fra 11.700 rubler.

Den bedste overhead LED lyser

Overhead lys under installationen, som det var overlejret på loftoverfladen. For det første er bunden fastspændt i loftet, så er resten af ​​strukturen sat på den. Sådanne lysarmaturer har som regel et diskret design og passer perfekt til det klassiske indretning. Forbrugerne har identificeret en liste over de mest praktiske og holdbare enheder.

Favorite Flashled 1348-12C

Armaturen i denne model består af slidstærk metal, som sikrer pålidelig fastgørelse på loftoverfladen. Flammede 1348-12C, som regel, bruges oftest i administrative, offentlige eller kontorlokaler. Desuden kan sådan belysningsteknologi monteres på loftet og væggenes overflade. Installationen selv finder sted gennem monteringspladen, som kommer i konfigurationen.

Favorite Flashled 1348-12C

Lysdiodens totale effekt er 12 W, men i dette tilfælde anvendes kun en pære svarende til en 120 W glødelampe. Lampen på lampen belyser området til 2 kvm. Dimensionerne af modellen er 3,5x17,2x17,2 cm. Der er ingen mulighed for at forbinde en dimmer. Prisen er 1300-1500 rubler.

ST Luce Torres SL900.502.03

Sådan belysning er perfekt til værelser, hvor der er et lavt loft. Det vil medvirke til visuelt at forøge pladsen på grund af fastgørelsesmåden ved hjælp af monteringsbjælken. Denne mulighed bruges til værelser med et areal på op til 30 kvm.

Lysekrone loft LED med fjernbetjening ST LUCE SL900.502.02 Torres

Italiensk belysningsteknologi med dimensioner på 660x660x135 mm er lavet i højteknologisk stil med elementer af amerikansk design. Designet giver mulighed for montering af tre lamper med en effekt på 60 watt. Prisen er 35.000 rubler.

MW-Light 674011701 Reeves 7

Den omgivende lampe på en rund form er velegnet til udstyr ved lys af en korridor, et salon, et soveværelse, et kontor eller en børnehave. Dens højde er 110 mm, diameter 500 mm.

MW-Light 674011701 Reeves 7

Loftet er lavet i hvid klassisk farve, og armaturerne har en dekorativ belægning af forskellige farver:

Udstyret med en LED-lamper med en maksimal effekt på 50 watt. Modellen arbejder med en spænding på 220 V, mens den gengiver en lysstrøm med en effekt på 400 Lm. Lystransmissionen i dette tilfælde er 80 Lm / W, hvilket betragtes som en god indikator. Lampens pris varierer fra 7500-7800 rubler.

LED-lamper til hævede lofter

LED-lamper er blevet et af de mest populære elementer i indretningen. Markedet har et stort antal udenlandske og indenlandske mærker. Produkter Bellson, Brille, Electrum, Enerlight, Intelite, Realux, Evrosvet, Optima, Lezard og mange andre vil hjælpe med at løse problemerne med høj kvalitet og spektakulær belysning i ethvert rum med loftslofter. Der er ikke plads til, at de kan monteres som "plade", men på den anden side peger de indbyggede lysekroner med lysdioder "perfekt i rod".

Særlige egenskaber

Moderne LED-lamper til hævede lofter er ikke begrænset i design eller form. Det er dog vigtigt at tage højde for strømmen af ​​de anvendte lamper for ikke at beskadige selve PVC-filmprofilen. Dette materiale har en lav temperaturbestandighed, så kluden kan klare temperaturer op til 50 ° C. I modsat fald bliver det gult, taber elasticitet, dækket af revner.

LED-lamper har en vigtig forskel inden halogen og konventionelle glødelamper. De forvandler strøm til lysstråling, sparer energi og giver en fantastisk effekt af komfort, uanset hvilken stil du vælger.

De vigtigste fordele ved sådanne lamper er:

energieffektivitet op til 70%

enkel installation, selv når det drejer sig om hængende lofter

gulligt eller køligt hvidt lys, der er perfekt og behageligt for øjnene;

besparelser på forbrugsvarer, fordi på grund af den lange levetid er der ikke behov for regelmæssigt at ændre dioderne (op til 50-60.000 timer uafbrudt drift);

evnen til at styre graden af ​​belysning ved at reducere forsyningsspændingen;

høj pålidelighed, sikkerhed, vibrationsmodstand;

ingen skadelig virkning af lavfrekvente pulsationer.

Loftslamper af høj kvalitet er foretrukne til lejligheder, huse, hvor plastik og andre brændbare materialer anvendes som dekoration. Dette er en fantastisk løsning til værelser med lofter.

Diodemodeller udsender næsten ikke varme under drift, og det må derfor ikke skade PVC-folien.

De kan installeres både i huset, på kontoret og i produktionslokaler, i et indkøbscenter, en underholdningsklub. Dette er en synlig fordel foran traditionelle glødelamper. Indretningerne understreger bedst styrken af ​​layoutet, indretningen. Funktionelle lys kan diffunde lyset i en vis vinkel. De vil bringe atmosfæren i en lejlighed eller et landsted en følelse af varme, komfort.

De specifikke egenskaber ved produkterne er lav effekt (fra 3 til 40 W), men de producerer så meget lys som traditionelle lamper (400 W).

Prøv at vælge led-lamper med en neutral, kølig farve til kontorer, offentlige institutioner, til reklameformål og blødere nuancer - til soveværelset, stuen.

Der er et stort udvalg af modeller af LED-lamper til hævede lofter. Hovedtyperne af sådanne enheder omfatter indbygget, overhead og suspenderet.

Det absolutte hit i de sidste år er indbyggede apparater, der næsten ikke tager plads, er nemme at vedligeholde. Modeller er blevet et rigtigt fund for stretch, plast, gipsplader, Armstrong designs.

For dem der gerne vil spare plads selv over deres hoveder, er det bedre at købe overhead lamper med en lille vægt, størrelse, kompakte dioder.

Suspended kopier, tværtimod, er egnet til værelser med højt til loftet. De er også nemme at betjene og vedligeholde.

Hvis halogen, er energibesparende lamper også velegnet til en stofklud, så for en PVC-film, kun lysdioder. Stof tolererer høje temperaturer. Modeller med diffuser og prismatiske refraktionselementer ser ganske interessante ud.

Et interessant design til værelser med lave lofter er monteret LED-lamper. Med deres hjælp kan du dekorere rummet eller kontoret på en original måde, belys kun bestemte områder, det er interessant at zone rummet. Deres design kan have flere lamper, hvor den optimale temperatur er 4.000 K. Ofte installeres de i kontorer, i køkkenet eller i badeværelserne.

Prisen på monterede modeller varierer afhængigt af materialematerialet: stål, aluminium, miljøvenlig plast. Sådanne produkter leveres med et kabel med en mini-stik, og kontakten kan have flere ekstra muligheder.

Dimmable led-lamper til stræklofter er meget populære. Deres egenskab er, at de giver dig mulighed for jævnt at justere lysstyrken af ​​gløden. Navnet på den modtagne enhed på grund af processen med justering af lyset.

Hvis du ikke har brug for et konstant, stærkt lys, elsker romantiske datoer eller slapper af i dæmpede toner, vil dimmere være den bedste løsning.

Ikke alle LED-lamper har en lignende mulighed, så når du vælger, skal du være opmærksom på specifikationerne for modellerne.

Med deres hjælp kan du:

juster graden af ​​belysning ved ændring af dagslysets lysstyrke

Indstil tænd / sluk-timeren;

brug loftlampen som den oprindelige natlampe;

at blive en reel "mester" af lys på afstand (fra køkkenet, soveværelset, badeværelset, børnenes værelse mv.).

Enheden har en indbygget sensor og flere nyttige programmer. Det sparer stor energi, bogstaveligt "justerer" til dine behov.

Mange ser i retning af lineære LED-lys. De er vant til at se direkte over arbejdsfladen, men disse modeller kan dog også findes under loftet. Enheden består af superlysede LED-krystaller. Med et mindste overfladeareal af glød har de høj lysstyrke.

Smukt fremhævede styrken af ​​de indvendige lamper med en prismatisk diffusor samt forskellige modulære systemer med traditionel eller dobbelt belysning.

I lofterne, dekoreret med gipsplader og strakt film ofte monteret skjult belysning. Det belyser lærredet omkring omkredsen, skaber interessante lysbilleder. Der er også specielle profiler af gennemsigtig film. Sammen med korrekt valgte lamper skabes effekten af, at spændingsstrukturen skinner og gløder indefra. I dette tilfælde spiller designere ofte med former og størrelser, der viser loftet i form af en porthole med udsigt til "rummet", havbunden eller himlen.

For at give dynamik til rummet skal du installere et glødende loft. Du får en fantastisk spredt og behagelig glød.

Ultra-tynde led paneler er en anden interessant mulighed. De giver en flot, frostet glød. Fordelen ved denne sort er absolut sikkerhed for synet. Modeller er overhead og indlejret.

Fans af udsøgte interiører får stor glæde af en sådan LED-lampe. Det har upåklagelige tekniske egenskaber, der kan bruges både hjemme og i kontorbygninger og konferencelokaler.

design

Smukke ledede lys har mange samlinger. Købere er opmærksomme ikke kun på specifikationerne, men også dekorative egenskaber. Hvis du vælger ultratynde, dimmer, punkt og andre muligheder, bør du overveje indretningens indretning.

For romantikens stil er det bedre at bruge en lysende glød og visuelt tilføje kvadratmeter. Udover gulvlamper og sconces er indbyggede loftsbelysningssystemer sikker på at tage rod. LED armaturer er bedre at vælge en klassisk form: kvadratisk, rund, volumetrisk pyramidal osv.

For engelsk, vintage, Victorian-stil interiør stræber efter at skabe et diffunderet og blødt lys. Det er vigtigt at være opmærksom på de varme nuancer. Sagen af ​​selve lampen kan findes "under krystal" for at tilføje flere patos, chokerende og højtidelighed.

Afslappende lys er karakteristisk for japansk stil. LED dimmelygter vil være her på et passende tidspunkt. I dit hjem vil altid være domineret af naturligt lys om dagen og blødt - i mørket. Plastpaneler kan passe på højteknologisk stil. I det indre af techno, minimalisme, fusion, kan du inkludere flade aluminiumstrukturer, produkter med virkning af forkromet metal.

Producentoversigt

Den, der forfølger kvalitet, er bedre at henvende sig til europæiske og japanske mærker. Universalprodukter til hævede lofter er LED lamper mærker Philips, Osram, Nichia.

Et vigtigt kendetegn ved samlingerne er miljøvenlighed, lyskildernes højpræstationsegenskaber, holdbarhed på arbejdspladsen. Den nyeste teknologi er repræsenteret af Gauss. Derudover vil du støde på det originale design og minimal opvarmning af dets enheder. I kategorien af ​​budgetprodukter anses det bedste for at være serien af ​​LED-lamper af mærkerne Optogan, Cameliom.

Eksperter anbefaler at købe den nyeste generation af modeller, fordi de har installeret moderne og garanterede holdbare LED'er. Feron-mærket er blevet en "veteran" på det russiske marked. Hver lampe er ikke kun et effektivt lysværktøj, men en ægte designer finder, en vellykket udsmykning af dyre interiører.

Jazzway-varemærket producerer kraftfulde superlyse hjemme-lamper med et farvegengivelsesindeks på 75 Ra. Salgsføreren er stadig Phillips-mærket, der bevæger sig i flere retninger: sundhedspleje, belysningsløsninger, forbrugsvarer.

LED lamper er en glimrende tilføjelse til stræklofter.

Med deres hjælp er det så nemt at blande forskellige stilarter af interiør for at skabe en utrolig atmosfære. Popularitet får design med farve RGB-baggrundsbelysning.

Hvordan vælger man?

En vigtig fordel ved valget er lysets temperatur. For ethvert rum er det optimale interval 2 600-3 200 K, som opfattes som varm hvid og også 3 700-4 200 K - som naturlig hvid. I det første tilfælde er sådanne ledede paneler egnet til soveværelser, en koldere glød er til kontorer, klasseværelser og konferencelokaler.

I badet er at sætte en dimmer enhed med justerbar grad af belysning. Til morgenprocedurer slukkes naturligt lys og for natten - dæmpet, afslappende.

Når du vælger, skal du huske en simpel regel: Jo større antal LED'er der er anbragt i lampen, jo længere enheden varer

For en lejlighed eller et landhus, se på modeller med frostet glas, lavet af plast eller aluminium. I elegante klassiske interiører ser keramikprodukter fantastisk ud. For offentlige institutioner er det bedre at være opmærksom på det gennemsigtige glas.

Produktionsomkostningerne afhænger af det materiale, som ledede paneler er fremstillet af. Designets kompleksitet påvirker også de endelige omkostninger. Det oprindelige udseende vil være lamper i form af en bold, pærer, gobs, stearinlys.

Hvordan man arrangerer?

Før du installerer spotlights, er det vigtigt at oprette et diagram over deres placering. Ved ukorrekte beregninger vil belysningen påvirke interiøret, strømforbruget negativt. Husk at minimumsafstanden fra vægkanten til spotlights skal være 20 cm og fra PVC-sømmen. 15 cm. Loftlampen kan placeres både symmetrisk og asymmetrisk.

I lange rektangulære rum placeres pletterne langs loftet. For rummelige værelser er den "ovale" ordning egnet - et cirkulært arrangement, der maksimalt belyser enten den centrale del eller hjørnerne.

Med en lysekrone er det bedre at kombinere vinkelarrangementet i form af halvcirkler. Hvis du ikke vil "arm" en lysekrone, foretrækker du et korsformet mønster. Til den visuelle udvidelse af kvadratmeter, brug skitseet "rektangel". Til kompetent zonering er der ikke mere optimal løsning end "buen", som placerer de rigtige accenter i interiøret.

Hvordan udskiftes?

Installation og vedligeholdelse af LED-lamper til lofter er noget mere kompliceret end for de vigtigste. For at udskifte eller installere modeller skal du bruge specielle monteringer, skære huller til dem.

Spotlightet skal monteres i et stativ i form af en ring og "ben". På denne måde sikrer du en pålidelig og holdbar konstruktion. Overvej effekten af ​​høj temperatur på strækloftet.

LED-lampen eller lampen bliver den bedste beslutning for at undgå revner, overophedning, deformation af et panel.

Du bør hænge led-panelet, og efter at du har afsluttet installationen af ​​et strækloft. Dekorer din lejlighed med stilfulde, funktionelle, energibesparende lamper.

Alle modeller skaber godt dagslys i lejligheder og kontorer med lave lofthøjder. Nogle designere "inkludere" alle deres kreative og lave ikke-standardbelysningsløsninger til hævede lofter. Så vil den interessante form af hullet i gipsplader skillevægge se elegant ud. Det er vigtigt at stramme spændekluden, markér den korrekt indefra med dioder.

Ved hjælp af denne metode opnår du ikke bare naturligt lys om natten, men skaber også et unikt natlys, et smukt kunstobjekt. Det glødende lakeret loft (lokalt) vil se godt ud. Du holder bare LED-strimlen på selve strukturen. Sidstnævnte kan være mat eller blank, afhængigt af dine præferencer.

Når du installerer en film med et mønster, skal du være forberedt på, at luminansen er mere kontrast end hvor der er områder med lyse pletter på billedet. For naturlige "farver" forsøger du at hente paneler af pastelfarver.

Hvis du skal bruge LED-strimlen på bundloftet, skal den limes med en frekvens på 8 cm. Diodelamperens størrelse på filmen skal være mindst 10 cm. Med et sådant kunstværk virker det ikke bare for at "spytte i loftet". De kan kun nyde!

For at lære at installere LED-lampen i loftet, se nedenstående video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.