Træ loft lysekroner

Der blev fundet 209 job til din forespørgsel

Træloft lysekroner: hvordan man vælger og køber

Fair Masters er et hypermarked, der forener mange håndlavede butikker af forskellige sælgere fra hele verden.

Købere og håndværkere samarbejder direkte uden at betale ekstra margener og provisioner fra formidlere. Masters selv fastsætter priserne på værker og leveringsbetingelser og betaling, de selv sender købet til kunden. Vær opmærksom på at i hver butik på Mesterens Mester kan forskellige betalings- og leveringsmetoder anvendes - vælg den der passer bedst til dig. Du diskuterer alle faser og køber direkte fra sælgeren, hvilket betyder at du ikke behøver at kommunikere med tredjeparter - du vil hurtigt og fuldt ud kende alle de vigtigste ting og købe produktet førstehånds.

Vælg hvad du kan lide? Angiv alle detaljer fra mesteren ved at kontakte ham gennem "Beskeder" - diskuter alle nyanser i en personlig samtale og om nødvendigt foretage korrektioner.

Og vores omfattende og detaljerede katalog giver dig mulighed for hurtigt at vælge hvad du har brug for - filtre til pris, farve, nøgleord og materialer, der bruges af herrerne, kommer til undsætning. Forfatterens fotos, en detaljeret beskrivelse, størrelse og detaljerede kundeanmeldelser bliver et komplet billede - du får en klar ide om, hvad du skal købe.

Hvis du har fundet det, du har brug for, men du vil ændre udseendet af dette arbejde lidt, tilføj eller fjern detaljer, øg eller formindsk produktets størrelse, skift farve, du har mulighed for at bestille dit ønske direkte fra mesteren. Hav en god shopping!

Træ loft lysekroner

Træloft lysekroner i Moskva

Trælampekroner er et populært element af indretning i moderne lejligheder. Sådanne produkter giver en følelse af komfort og intimitet med naturen. Hvis du beslutter dig for at købe et loft lysekrone, skal du huske, at forskellige træer giver forskellige farver.

I dette tilfælde har hvert træ sine fordele. Så er eget kendetegnet ved høj styrke og pålidelighed, mens valnød har et attraktivt udseende. Alle trækroner har dog følgende fordele:

 • Høj status. Moskva er berømt ikke kun for sin gode smag for lysekroner blandt byens beboere, men også for det faktum, at de foretrækker her virkelig høj kvalitet og status lysekroner. Træet har altid været og vil være et tegn på status og stil.
 • Følelsen af ​​komfort. Det er kendt, at mennesket skal se de naturlige elementer dagligt. Træ lysekroner tilhører denne type objekter. De vil altid forblive i mode.
 • Variety. Blandt overflod af træ lysekroner er der altid en, der vil appellere til dig. I vores butik findes et stort antal tilgængelige modeller, hvor prisen fortsat er overkommelig for alle.

Yderligere oplysninger

Hvis du endnu ikke har valgt, hvilken model der passer til dig, skal du ringe til det telefonnummer, der er angivet på hjemmesiden, og konsulenterne i butikken vil hjælpe med at bestemme den mest hensigtsmæssige løsning.

Valg af lysekrone, vær opmærksom på dens størrelse. For store værelser anbefales det at anvende lysekroner af store størrelser, mens små produkter er mindre egnet til små værelser. De vil bidrage til visuelt at udvide rummet og vil give endnu mere komfort til rummet.

For at købe en lysekrone, brug de intuitive tips på webstedet. Du har også mulighed for at modtage gratis levering af varer, når du bestiller i mængden af ​​9.000 rubler.

I vores online butik finder du lysekroner og lamper - til forskellige formål (til værelset / gaden), i forskellige former og størrelser, lavet i forskellige stilarter.

Træ lysekroner

Træ lysekroner - dette er en af ​​de moderne tendenser, der er rettet mod brugen af ​​elementer af belysningsanordninger lavet af naturlige materialer. Disse lysekroner er forskellige udvendige styling. Tilgængelige farver fra lyscreme til sort. Plast eller syntetisk lim anvendes ikke i produktionen, så trækroner kan bruges i soveværelset og endda i børnehaven. Modellerne er lavet med en unik tråd, og nogle er suppleret med elementer i form af et skibs rat. Vælg en overkommelig lysekrone fra naturmateriale i vores online butik.

Personlig konto

oplysninger

Om virksomhed

 • Vi inviterer designere til samarbejde
 • Akkumulerende rabatordning
 • Bestil via online-butikken, du kan gøre til enhver tid, bekvemt for dig
 • Minimum ordre mængde 3000 gnid.

Hurtig bestilling
Angiv venligst dit navn og telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

Træ lysekroner

Når du opretter et mindeværdigt design i rummet, er alle komponenter vigtige:

 • gode efterbehandling materialer og kvalitet af arbejdet;
 • møbler svarende til rummet;
 • anvendelse af den ønskede belysningsenhed.

"Smil of the Light" er en online belysningsbutik i Moskva. Som et originalt eksklusivt design tilbyder vi lysekroner af træ, som perfekt kombineres med klassiske og moderne stilarter.

 • 2-lampe lysekrone 18 Pris: 1800
 • 2-lampe lysekrone 47 Pris: 1800
 • 3-lampe lysekrone 43 Pris: 2500
 • 3-lampe lysekrone 51 A Pris: 2500
 • 3-lampe lysekrone 53 Pris: 2500
 • 3 - x lampe Lysekrone 60 A Pris: 2400
 • 3-lampe lysekrone 243 Pris: 2500
 • Lysekrone 3-lampe Krabbe 3 Pris: 2400
 • Lysekrone 3 - x lampe 122 Pris: 2600
 • 4-lampe lysekrone 41 Pris: 2500
 • 5-lampe lysekrone 49 Pris: 2980
 • 5-lampe lysekrone 45 NPB 53-5х40-001 Pris: 3000
 • Lysekrone 5. Krabbe NPB 53-5h40-003 Pris: 3300
 • Lysekrone 5 - og lampe 126 Pris: 3360
 • Lysekrone 5 - karob 125 Pris: 3200
 • Lysekrone 8 - og fakkel 147 Pris: 9500

På grund af dets mange positive egenskaber anvendes dette materiale bredt og med succes til at dekorere forskellige overflader. Lysekroner af ædel træ er lavet omhyggeligt og med kærlighed kan du købe dem her.

Tidligere havde træprodukter alle kendetegnene for et sandt kunstværk, værdsat af samfundets højeste lag og var et efterspurgt produkt. Nuværende prøver kombinerer:

 1. attraktivt udseende og kvalitet af ydeevne;
 2. lav vægt og originalitet
 3. økologisk renhed og enkelhed.

Træ lysekroner er altid efterspurgte og fashionable, deres priser er ret rimelige. Loftets design i denne løsning er et populært og effektivt design kursus til belysning af et værelse.

En sådan belysningsenhed, forudsat at modellen er valgt korrekt, vil ikke forlade nogen ligeglad. Tilfredsstillende i harmoni med interiøret og stilen, vil objektet tiltrække øjnene og overraske gæsterne. Med sit elegante originale udseende minder trælysekronen om tidene i den tidligere æra med sin naturlige, enkle og strenge skønhed. Blød belysning sætter et positivt humør og giver ro i sindet.

Vi kan købe de bedste prøver af lysekroner fra træ. Kataloget indeholder en bred vifte af inventar til forskellige typer lokaler, der kan bestilles online. Et bredt udvalg af designmuligheder giver dig mulighed for at vælge de rigtige produkter, der passer til dit værelse. Træprøver af forskellige stilarter garanteres at dekorere loftet på ethvert rum.

Varianter af belysning:

 • retro stil. Smukke prøver af ædle træ, lavet i det sidste århundrede. Vil bringe adel, sværhedsgrad, originalitet og elegance;
 • moderne præstation. Spektakulære træ lysekroner fra dyrt materiale vil tage deres plads i de fashionable interiør kompositioner.

Hvordan laver man et køb af en lysekrone?

Webstedet "Smile of Light" præsenterer et bredt udvalg af lysekroner af træ. Modeller arrangeres bekvemt i kategorier. Produktets billede og en detaljeret beskrivelse af egenskaberne giver dig mulighed for at vælge. En række design af træprøver udføres af glas vedhæng, højkvalitets krystal. Kombinationen af ​​dyrt udskåret træ og ædelglas af den højeste kategori giver et godt indtryk af raffinement og rigdom.

For at bestille, skal du udfylde en formular på hjemmesiden eller kontakte os via telefon. Lederen vil fortælle detaljeret om trælysekronen:

 • designfunktioner og installationssted
 • kvalitet og nuancer under installationen
 • kostpris for det valgte produkt.

En erfaren specialist vil hjælpe dig med at vælge de mest effektive prøver af belysningsenheder, så dit hjem vil finde sin originalitet, individualitet og originalitet.

I tilfælde af at købe en lysekrone, arrangerer vi en hurtig levering. Ved at købe det originale belysningsudstyr fra de bedste mærker, får du:

 • produkter af høj kvalitet, der kan omdanne ethvert interiør;
 • vores produkter, der tjener i lang tid og regelmæssigt
 • træ lysekroner og andre produkter til lave priser, hvilket vil betydeligt spare.

Træ lysekroner

Træ lysekroner til lejligheden eller sommerhuset.

Træ har længe været brugt i indretning af lejligheder og landhuse. Den er tilgængelig, og prisen er ikke høj.

Lysekroner med træelementer er meget populære blandt kunderne i vores onlinebutik. God pas ind i interiøret som en zagordngo dame og lejligheder.

Lampe fra et træ fylder rummet med blødt behageligt lys. Lavet af naturlige bløde eller hårde skove.

Træ lysekroner

For at interiøret skal have et smukt og komplet udseende, er det nødvendigt at vælge de rigtige belysningsenheder til det. Det moderne marked tilbyder en bred vifte af lamper, blandt hvilke træ lysekroner er i stor efterspørgsel. Disse designs er præget af uovertruffen udseende og fremragende kvalitet. Sådanne modeller mister ikke deres relevans i mange år og er harmonisk kombineret med andre indvendige emner.

Fordele og ulemper

Ved hjælp af en lampe af træ kan du understrege det unikke og unikke i rummet. Dette møbel skaber det nødvendige niveau af belysning, samt komfort til arbejde eller fritid. Der er en bred vifte af producenter på det globale marked, der tilbyder stilfulde og originale træ lysekroner til enhver smag. Hver model har sine egne egenskaber, der skal overvejes, når de vælges.

I lang tid brugte dygtige håndværkere træ til fremstilling af lamper. Valget af dette materiale er begrundet i flere fordele, som omfatter:

 • Miljøvenlighed. Materialet er af naturlig oprindelse, hvilket sikrer dets naturlige og sundhedsmæssige sikkerhed.
 • Modstandsdygtighed over for håndtering. Nem at modtage til bearbejdning, som giver designere mulighed for at forestille sig fantasier og ideer i form af smukke belysningsarmaturer.
 • Oprettelse af hygge. Disse lysekroner fylder rummet med en varm og behagelig atmosfære.
 • God belysning. Lyset, der kommer fra trælysekroner, bidrager til en fuldverdig arbejdsproces og hvile.
 • Smukt udseende. Hvert produkt er lavet i et stilfuldt og unikt design, hvilket gør det ikke kun et funktionelt element, men også en original indretning.
 • Stort sortiment. En bred vifte af farver og forskellige former giver dig mulighed for at vælge den mest passende version af lampen til en bestemt type interiør.

Ud over fordelene har trælysekroner nogle ulemper, såsom:

 • hurtig antændelighed
 • ustabil til fugt og insekter.

For at forbedre beskyttelsesegenskaberne for produkter fra fugt og insekter er de dækket af specielle maling og lakker. De er lavet med alle trækets funktioner, hvilket er positivt vist på produktstrukturen. Denne teknologiske fase af forarbejdning sikrer lysstyrken af ​​lysekronen, samtidig med at den bevarer sine originale kvaliteter.

Træet efter forarbejdning er under pålidelig beskyttelse mod negative indflydelsesfaktorer, og tilstedeværelsen af ​​indretning giver de færdige produkter en særlig charme.

På det moderne marked er der et stort og varieret udvalg af træ lysekroner. Blandt dem er både klassisk og lysere design, udskårne modeller lavet ved hjælp af håndlavede.

Designere bruger interessante dekorative elementer til den bedste kombination af belysningsenheder med forskellige interiørtyper. Her kan materialer såsom metal, papir, plast, glas, tekstiler og mange andre bruges. Hvert af disse materialer vælges individuelt under hensyntagen til alle funktionerne i designet.

Ifølge typen af ​​montering træ lysekroner kan være:

 • Suspenderet. Loftslampe til lofter er fastgjort på kæderne eller ved hjælp af en speciel ophæng monteret i loftet. Denne mulighed er kun egnet til værelser med højt til loftet. Deres vigtigste træk er evnen til at styre lysekronens højde.
 • Loft. Modeller, der monteres direkte til loftet. Sådanne lysekroner af træ betragtes som en god løsning for værelser med lave lofter. Blandt dem er de femhornede artikler særligt relevante, med hvilke du kan skabe et højt belysningsniveau ved samtidig at bruge fem pærer.
 • Portable. Disse omfatter bordlamper, gulvlamper med lampeskærme, lamper og lysestager. Disse tilfælde anvendes som yderligere belysningskilder. De er etableret både i lokaler og på offentlige steder.

Hver træ lysekrone kan være designet til en bestemt type pærer, de kan være halogen, LED eller fluorescerende. Til brandsikkerhed anbefales det at installere lysstofrør eller lyspærer. Derudover kan de betydeligt spare elektricitet, hvilket anses for en stor fordel.

Træ loft lysekroner

Du har valgt:

 • Materiale: Træ
Nulstil alle filtre

Træ lysekroner - valget af æstetik, de ser fortryllende og ædle i ethvert interiør og skaber en pacifierende atmosfære. I dag er det vigtigt for forbrugerne ikke kun at købe en lysekrone i forhold til prisen, men også at have et sådant element af interiøret lavet af miljøvenlige råmaterialer, så trækroner er efterspurgte og værdsat.

Den visuelle effekt af træ trim

I dag er lysekroner af træ, hvis billeder er præsenteret for hver model i vores katalog, harmonisk set i ethvert interiør, for eksempel i klassisk, japansk, land og moderne. Den eneste stil, hvor sådanne lysarmaturer, som lysekroner i landstil, vil se uhensigtsmæssigt, er højteknologiske, da det indebærer metal og glas, men du kan endda vælge fra lamper, der præsenteres i kataloget på vores onlinebutik. Denne stil af interiør træ lysekroner og skabe en interessant kombination af interiør. Detaljerede billeder af træ lysekroner knyttet til hver model vil hjælpe dig med at undersøge i detaljer alt sortimentet du er interesseret i og vælge.

Træ loft lysekroner

Til fans af miljøvenlige materialer anbefaler vi træloonlysekroner. Træbelysning udsender ikke en ubehagelig lugt i begyndelsen af ​​brugen, hvilket plastikmodeller ikke kan prale af, og en række stilistiske beslutninger vil ikke forlade mere end én køber af vores hjemmeside.

I online-butikken FrauLamp kan du ikke bare købe takkroner af træ til lave priser, men også den komfort og omhu, vi får, når vi besøger vores elskede bedstemødre. For at gøre produktvalget enkelt, placerede vi billeder af produkter, beskrivelser og specifikationer på katalogets sider, samt mange kampagner og salg for at gøre købet rentabelt.
For at lette udvælgelsen har vi:

 • Smarte søgealgoritmer til takkroner, som ikke kun finder produkter, men også egnede sektioner med forskellige modeller samt informative artikler, der hjælper med at ikke begå fejl ved køb;
 • Et stort filter er tilgængelig på stedet, hvor du ikke kun kan indstille prisklassen, men også "det samme, kun med perlemorsknapper";
 • Og hvis du ikke vil være "bogged down", sortere kataloget efter pris, rabat eller popularitet - alt dette er gjort for dig, så brug.
Levering i Moskva er ikke med "bedstemorens" hastighed, men inden for 1-2 dage. Og hvis ordren for mængden af ​​mere end 3.000 rubler, så tag det gratis, mere.
Hvis du går tabt i et rigt sortiment, bedes du kontakte vores luminalkonsulenter telefonisk i Moskva på +7 (495) 777-68-64, de vil hjælpe dig.

Vejviser

 • Downlights (1960)
 • Møbler lamper (245)
 • Overhead Lights (2612)
 • Væg- og loftlamper (1110)
 • Væglamper (2577)
 • Vedhæng lys (7412)
 • Loftslamper (3121)
 • LED belysning
 • Spotlights (3142)
 • Sporlamper (1901)
 • Til spejle (318)
  • Til badeværelse
  • Til gangen
  • LED lys
 • Til malerier (414)
  • LED lys
 • Park og haven lamper
 • Landskabslys (874)
 • Udendørs væglamper
 • Udendørs vedhæng lys
 • Udendørs loftslys
 • Udendørs LED-lys (834)

2018 © ChandelierPlan - online butik af lysekroner og lamper. Alle rettigheder forbeholdes. Levering i hele Rusland.

Trælamper i indretning (50 billeder)

Forbløffende kombinerer stil og nærhed til naturen er træ lysekroner tidløse.


Træ loft-lysekrone med masser af pærer

Lamper af naturligt træ ledsaget af hængende dekorative elementer af keramik, metal og farvet glas var altid i mode, ingen skrev dem som design junk. Simpelthen har de altid tilhørt dyre møbler, og de adskiller sig altid med eksklusive interiører, som ikke alle har råd til.


Designer lamper af træ

Om uforenelighed

Forestil dig en ottehåret egetræet lysekrone med smedejernskandelabra, der hænger på en lang kæde i et trangt stue af et panelhus, og alt vil falde på plads.

Hvis du stadig vil dekorere dit interiør med en sådan lysekrone lavet af træ, så lad det være mindre, men kortheden og stilen forbliver.


Træ lysekrone i form af horn

Træ lysekrone i interiøret

Elite lyskilde

Trælamper fra den værdifulde serie producerer ikke i store serier, de er unikke og oftest håndlavede produkter.

Deres høje pris afspejler det unikke udseende. De er blandt de elite kilder til lys, hængende loft træ lysekroner udføres ofte i en enkelt kopi, ofte de suppleres med smedede metalelementer.


Bordlampe i form af en pyramide med lampeskærm

Bag en traditionel træ- og metalindretning af lysekroner er moderne LED-lyskilder gemt. De utrolige muligheder for LED-teknologi og elektronisk styring af belysningssystemet er endda svært at forestille sig, indtil du ser dem med dine egne øjne.

Tabletop lille lampe lavet af træ

Forfatterens design

En sådan forfatters designværker betragtes som kunstværker. De er skabt af kunstnere til individuelle ordrer under et bestemt interiør under hensyntagen til den unikke farve og størrelse af det fremtidige produkt. Håndværkere, der udvikler design af inventar, kan arbejde med træ, lave smedede metaldele, lave glas til lysekroner, glasmosaik, skulptur og brænde keramiske dekorationer.


Usædvanlig træ bordlampe

Som regel designer og fremstiller de ikke kun suspenderede trælysekroner, men også hele komplekset af eksklusive belysningsenheder til et bestemt interiør: trælamper til montering på vægge, bord, gulvlamper, spotbelysning samt udendørs væglamper til lyseffekter i landskabsdesign på kundens websted. De udvikler forskellige typer dekorative lofts- og væglamper til køkken og soveværelse, børnehaver og stue, gang og veranda i haven, men alle lamperne har typografier i en enkelt designstil.


Stilfuld lyst træ lysekrone

Almindeligt miljø

Utroligt højt til loftet med træbjælker, et rummeligt værelse, store gulvvaser, væggobelænger, tunge udskårne møbler, store spiseborde, fladrottestole ved pejsen - dette er det miljø, hvor naturlige lysekroner ser ud som naturlige og organiske som muligt.


Bordtrælampe med stofskygge

Her vil der i deres sted være vintage trævægslamper med bronzeindsatser og endda vægmonterede LED-spotlights af træ, der styrer smalle stråler til det originale glasmosaik med skåret glas.


Tabel trælampe i form af en mand

I harmoni med indretningens stil

Selvfølgelig er trælysekroner ikke så arrogante, at de kun oplyser ildstederne og de primære stuer i aristokraternes slotte og de rige ejendom. Efter alt kom de engang derfra fra almindelige bønder og håndværkere.


Bordlampe fra skåret træ

Der er flere stilarter af indretning, hvor trælamper passer let og naturligt. Her er de mest populære:

 • Land (Anglo-American landsby)
 • Provence (fransk rustikke)
 • Orientalske stilarter (Kina, Japan, Korea)
 • Chalet (enkelhed af alpine hus)
 • Rustik (bevidst, håndlavet grovhed af møbler)
 • Moderne (chic stil i slutningen af ​​det sidste århundrede med en antik touch)


Bordlampe lavet af træ og metal

Alle disse stilarter, født på forskellige kontinenter og i et specifikt kulturmiljø, er forskellige på deres egen måde. Men de er forenet af deres enkelhed af former, overvejende træelementer, stoffer, keramik og sten i det indvendige indretning, der skaber en ægte og naturlig økologi.


Sort træbordslampe

I sådanne interiører ser store suspenderede træloftkroner naturligt ud og fremhæver dem positivt. Væggen vil blive dekoreret med sconces fra et gennemsigtigt skive af harpiksholdige cedar, sengeborde skal lette smedede gulvlamper med udskårne indlæg, originale bordlamper fra en usædvanlig snag passer perfekt på skrivebordet, og elegante lampeskærme vil give et blødt lys i soveværelset.


Træ gulvlampe

Brun og beige, hvide og pastelfarver kombineres let med trælamper, smedejernsarmaturer, højdepunkter i farvede glasskærme og lampeskærme.


Tabel mørk lampe lavet af træ

Vildfarende enkelhed i Provence og Land

Provence, som landmusik, forklarer enkelhed og varm rustik komfort. Det fylder huset med lugten af ​​skov og en afslappende atmosfære.

Men Provence er ikke så simpelt. Dette er stilen med meningsfulde detaljer. Som en lysende lysekrone benyttes der ofte et godt færdigt massivt træ, der afslører den vidunderlige tekstur af træ. Lamphorn er også lavet af træ, de kan dækkes med vævede lampeskærme for at matche indretningen.


Usædvanlig lampe lavet af træ

Spotlights lavet af poleret birk chaga med miniature LED'er ser godt ud. Deres naturlige charme er, at hver chaga har en unik form, placeret på en trævæg, det ser ud til at være en naturlig vækst, indtil den afslører sin hemmelighed ved et klik på en switch.

Vidunderligt materiale til dekoration af lysekroner - basen af ​​gamle frugttræer. Hvor rødderne passerer ind i bagagerummet, viser træet fantastiske mønstre. Når du opretter unikke produkter, bruges denne del af træet også. Særligt værdifulde og smukke stykker giver et udvalg af valnød, kastanje, kirsebær, karelisk birk, hvidt ask af aske og akacia.


Bordlampe lavet af træ og stof

Chalet: Bjerghytte

Boligen fokuserer ikke på de elegante detaljer i Provence. De grove, ofte ujævne former af træmassivet, der er vedtaget i denne stil, omdanner de mest almindelige ting til hængende lysekroner: gamle tønder og stiger, bikupere, kurve til grøntsager eller bare en bark-ryddet log.

Horn til LED i en rustik og uhøjtidelig chalet stil er lavet af de virkelige horn. De er forsynet med lampeskærme og fastgjort på væggen som en væglampe, med horn monteret i optik og fancy rhizomer, der tjener som punktlys.


Træ lysekrone i form af horn i det indre af badeværelset

Et værelse med en stor pejs, som er uundværlig for et alpine hus, kan tændes med lamper, der giver formen af ​​lommelygter til væggen.

Den rustikke stil kan på mange måder skelnes fra hyttestilen, og alligevel forsømmer det endnu mere retfærdigt de glatte former. Her er lampens træ med vilje behandlet, og det kan vise sig at være fuldstændig ubehandlet.


Enkel træbordslampe

Østlig filosofi om nåde

Den populære stil i interiøret med en orientalsk accent indebærer ikke kun mejslede trækroner, tynde udskårne detaljer af vægmonterede trælamper. Her anvendes vin, rotting, bambus, tyndt metal og endog palme bark, der ligner pels.

Fra denne række naturlige dekorative materialer kan lampeskærme af bordlamper, gulvlamper og takkroner være dygtigt vævet.


Lysekrone lavet af træ i den marine stil

Interiøret med en orientalsk note er meget smuk med elegante lysekroner lavet af buet massivt træ, smedet og støbt metal med malede fajance på malede lofter.

Ikke mindre spændende er lamperne lavet af træ og rattan, vævet ind i et sfærisk loft, skrøbeligt i udseende og holdbart at bruge.


Designer træ lysekrone

Retro skønhed

Sådanne retrolamper kræves af interiørdesign i moderne stil.

Modernismens kunst blev tilbudt det europæiske samfund af unge bøhmiske kunstnere i slutningen af ​​det nittende århundrede. Det var en eksplosion af ideer, en reaktion på det fantastiske fremskridt. Edison havde netop opfundet en pære og lancerede verdens første kraftværk i nærheden af ​​New York. Med fremkomsten af ​​elektrisk belysning og belysningsanordninger krævede modernisering.


Medieval stil rektangulær træ lysekrone

Loftslysekroner, bordlamper og væglamper tog nye futuristiske former.

Denne atmosfære bringer en moderne stil til interiøret. Under loftet er det belyst af en gammel trælysekrone.


Usædvanlig træ lysekrone

Kun i sin smidede kandelabra brænder ikke lys, hvorfra grundlæggerne af modernitet havde tid til at nægte, men elektriske lamper, for hvilke de daværende designere endnu ikke havde fået en anstændig ydre skal.


Bordlampe lavet af sten og træ

Rustik chic i lejligheden

Vi bør ikke tro, at smukke interiør med træ lysekroner og lamper er udelukkende til rådighed for udsmykning af rummelige landområder.

De kan dekorere og by lejlighed. Se, hvor mange succesfulde eksempler på lejlighedskomplekser der bruger trælamper, er på nettet. Særligt populært er stilistik tæt på Provence og Land.


Originalhængende lampe lavet af træ

Lette, men massive udseende bjælker, der er fastgjort i loftet, gør rummet øjeblikkeligt mere behageligt. Et par mere design tricks vil give lejligheden et rustik touch.

Men glem ikke at vælge det vigtigste element i interiøret - en vidunderlig træ lysekrone. Den passer ind i næsten enhver stil, fordi træet kan få nogen form i fremstillingen af ​​lampen.


Vedhængslampe med træindsats