Loftsskum

Loftsstiften fra polyfoam På vores hjemmeside og i Lux Decor-salonen kan du købe sokler og fileter fra ekstruderet polystyrenskum (polystyrenskum) fra forskellige producenter med levering i Moskva, Moskva-regionen. og hele Rusland. Baseboard sokkel lavet af skum er nem at installere, bruges indendørs, gemmer uregelmæssigheder mellem loftet og væggen, efter installationen er det malet med vandbaserede maling.

De Baguette Polystyren Baseboard

Plinth injektion Decor Ek (Rusland)

Plinth loftindsprøjtning 2m, TM HOMESTAR (Tyskland)

Loftsstøbning (sokkel): Materialer, egenskaber, farver og former

I temmelig lang tid blev lofterne i alle lejligheder indrettet på samme måde. Som regel blev alt besluttet omtrent som dette: De malede overfladen med hvidvaskning (til tider blev vandbaseret maling valgt), det blev taget til at male efter nogle år.

Nogen tid gik en ny mode frem - lofter begyndte at blive dækket af tapet (vaskbar). Lidt senere optrådte forskellige paneler, der blev brugt aktivt til at lægge lofter. Og så begyndte helt hævede lofter at blive solgt på byggematerialemarkedet.

På trods af at forbrugeren i princippet har et stort valg (der er allerede en hel del færdiggørelsesteknologier), ser mange lofter stadig lidt monotont ud. Loftstøbningen er en fantastisk måde at dekorere næsten enhver overflade af loftet på.

For mange ejere er de sidste trin i reparationen meget vigtige, fordi de vigtigste faser af disse faser er på en eller anden måde at udpege, understrege det nye design i rummet. Skørt til loftet - bare et sådant element. Først og fremmest er loftfiletet nødvendigt for at skjule hullerne mellem loftet og tapetet, da vægge i vores huse desværre næsten altid har nogle defekter: ruhed, fliser. Derudover er støbeformen et dekorativt produkt, uden at loftet næppe har et færdigt udseende. Det er på grund af dette, at enhver ejer skal vide, hvordan man vælger loftsplinten korrekt til sit hus, så alt i designet ser harmonisk ud.

Højkvalitetsarbejde: Støbning smukt indramning af hjørnerne

Hvad er støbning

Loftstøbningen hedder plastikafskærmninger, som kan limes enten på loftet eller på samlingen mellem loftet og væggen. I dag er loftstøbningen normalt lavet af polyurethan, hvilket giver et meget let designelement til lejligheder, som kan limes uden problemer ved hjælp af den enkleste (universelle) lim.

Mange producenter producerer på markedet ikke kun loftstøbningen, men også ret effektiv efterligning af stucco (også lavet af polyurethan). Forskellige strukturelle elementer fremstillet af dette materiale skelnes af deres lave vægt, interessante udseende og moderate omkostninger - det vil sige, næsten hver person kan dekorere sit loft med efterligning af stukkestøbning i vores tid uden alvorlige finansielle investeringer.

Oftest er loftlister lavet i hvid farve, men nogle gange er nogle dele af disse produkter malet i guld: Sådan opnås imitation af klassisk stuck.

Moderne teknologier giver dig virkelig mulighed for at lave en meget naturlig efterligning af næsten enhver stucco. Det er, hvis du vil, i din lejlighed kan du skabe et fantastisk interiør - antik eller middelalderlig. Takket være dette i fremtiden kan produkterne males uden problemer i næsten enhver farve.

De materialer, som i dag laver loftsplinter

Vi vil begynde gennemgangen af ​​loftfileter med de produkter, der i dag let kan findes på markedet. Overvej de materialer, der bruges til fremstilling af loftplanker. Hvad det er, er valget her rigtig godt: du kan købe en skumplade, polyurethan, polystyren - blandt køberne har alle disse produkter status som universal. For dem, der ikke kan lide standardløsninger, er loftlister lavet af træ og gips ideelle.

Skørtloft lavet af forskellige materialer: de billigste plast- og PVC-produkter

Plinth loft af skum

Efterligning af stucco vil ikke koste meget

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvilken loftstøbning der skal vælges til din lejlighed for effektivt at fuldføre renoveringen med minimale udgifter, skal du være opmærksom på skumplastiketter. Dette materiale kan kaldes meget billigt, mens det behandles let nok: at udføre skæring, for eksempel er det nok at bruge en regelmæssig skarp kniv.

Hvis vi taler om manglerne i skumplintene, er det muligt at bemærke brandfaren - skumskummet brænder meget godt (det samme gælder træ, som også ofte bruges til fremstilling af loftsplinter). En anden ulempe ved skum er lav mekanisk styrke. Men hvis produktet vil blive brugt i en lejlighed til det tilsigtede formål, kan denne mangel på materiale ignoreres.

Husk, at skumtasker er meget bange for konstant kontakt. Hvis loftet baguette er udstyret på det niveau, hvor fileten kommer i kontakt med beboerne, vil loftsplinten ikke blive brugt korrekt. I dette tilfælde er det bedre at ikke bruge plastprodukter i huset overhovedet.

Polystyren loftlister, sprøjtestøbning

Nederdel, lavet af polystyren, er fremstillet af råmaterialet ved ekstrudering. Sådanne produkter har en klart defineret lindring, overfladen er mat, meget jævn. Denne sokkel er mere solid end skum.

Fordelen ved at bruge udvidede polystyren loftslister er, at produkterne er meget billige. Men hvis du sammenligner med skummet, vil produkterne fra udvidet polystyren være dyre.

Polystyren eller sprøjtestøbning - hver ejer besvarer dette spørgsmål uafhængigt

Polystyren er godt, fordi det ikke kan understøtte brænding. Det vil sige, hvis der er ild, dør ilden hurtigt nok. En sådan sokkel kan dog ikke anses for helt sikker i forhold til brande - den brænder i flammen, selv langsomt. Hvis vi taler om holdbarhed, er polystyren meget stærkere end polystyren, så ved ved et uheld at røre det ikke knuse det, det er nemt at skære med enhver skarp kniv. Af alle disse grunde er både fileter og grænser ofte lavet af polystyren.

Skirtning loftindsprøjtning - en slags baguette lavet af polystyren, laves ved injektion. Disse lister har en styrke svarende til polystyrenskum, men er samtidig mere plastik. På grund af dette kan dette loftstøbning bruges til montering på en væg, der er bygget i en halvcirkel. Han er ikke bange for fugt, er ikke udsat for brænding. Omkostningerne ved sprøjtestøbning soklen er omkring gennemsnittet.

Polyvinylchloridlister

Loftsrør, fremstillet af PVC, kan kaldes den mest økonomiske mulighed. Disse baguetter er lavet i forskellige farver, mens på overfladen af ​​tagene også kan være en række tegninger. En sådan sokkel kan være en naturlig efterligning af træ eller marmor.

Den positive side af PVC-støbning er, at det ikke er dyrt, det er installeret ganske enkelt, der er mange farver repræsenteret. Desuden er selve materialet hygroskopisk.

Der er også ulemper - hvis du f.eks. Vil male om PVC-støbning, vil det ikke fungere. Disse produkter er også bange for høje og lave temperaturer - sørg for at overveje dette, før du køber.

Polyurethan bundplader

Skørt til loftet, lavet af polyurethan, er ret fleksibelt og holdbart (sammenlignet med modstykker fremstillet af polystyren). Alt er nemt her - når der skabes polyurethanskum, er to komponenter involveret. En af disse vigtige komponenter er gummi. Således kan du betydeligt lette arbejdet med at afslutte rummet, hvis du bruger polyurethan loftlister - hvis dit værelse har mange buede, brudte linjer.

Vi tilbyder dig en tema video: eksperterne er involveret i installation af stucco, som er lavet af polyurethan.

En anden interessant kendsgerning er, at alle typer loftfileter, der er lavet af polyurethanskum, generelt ikke absorberer fugt, tolererer temperaturudsving meget godt.

Udover fleksibilitet og styrke er et andet vigtigt plus af materialet dets hygroskopicitet. Af disse grunde bruges disse lister ofte til at designe lofter i områder med høj fugtighed - i svømmebassiner, badeværelser og ikke kun. Minus polyurethan - den høje pris (i sammenligning med produkter fremstillet af polystyren).

Gips lister

Lepinina værdiansættes til alle tider, ser mere end værdig ud

Enhver ejer, der planlægger at reparere og bestemmer hvilken metode til at afslutte huset at vælge, ønsker kun én ting - at fokusere på den enkelte stil og deres egen raffinerede smag. Blandt de effektive måder at selvudtryk kan kaldes stucco gips - mere præcist, brugen af ​​dette materiale i dit design. Fra sådant materiale laves lister til loftet. Gips er et meget plastmateriale, du kan gøre rigtig imponerende arbejde fra det.

Plint loft, lavet af gips, er i stor efterspørgsel - og ikke kun fra slutbrugere, men også fra producenter. Den største fordel ved disse produkter er, at alle er af høj kvalitet, selve materialet er helt sikkert fra et miljømæssigt synspunkt. Med alt dette kan ejeren altid få et unikt design af rummet, som vil tjene i lang tid.

Gipsstøbning koster mere end et plastikprodukt

Men selv gips har visse ulemper, nu skal vi overveje dem:

 • Høj pris
 • Stor nok vægt
 • Materialet er skrøbeligt, hvis installationen gøres uforsigtigt, kan produktet lide.
For at supplere din loftsplint kan du også købe stikkontakter og bjælker - med denne tilgang vil alt i rummet blive lavet i samme stil.

Støbt loft af et træ

Mange forbrugere vælger ofte baguetter af træ - på trods af at der i dag er mange former for støbning fra andre materialer, billigere. Træloftsokkel - de dyreste produkter fra alle eksisterende på markedet i dag. Der er en stor prisforskel: for eksempel udskårne sokkel fremstillet af mahogni, og de sædvanlige gran baguetter varierer i værdi med et dusin gange.

Hvis træ råder i indretningen, skal loftplinten følge den generelle tendens.

Hvad kan forklare denne situation? For dem, der er i temaet, er alt tydeligt - træ anses for at være et elitemateriale, der har råd, bortset fra at aristokrater - et rum, hvor der er trælister, erhverver en vis pomp. Først og fremmest er det meget vigtigt for de træarter, der anerkendes som ædle: mahogni, eg, aske. Træfileter af fyr eller finer er også i stor efterspørgsel - de dikterer høje forbrugeregenskaber til alle lignende materialer: holdbarhed, miljøvenlighed, holdbarhed, æstetik.

Hvis du vil spare - er det bedre at vælge en kvalitet efterligning af en race.

Overfladen af ​​træstøbning har en imponerende modstand mod skader, er nem at rengøre - dette er også meget værdsat af købere.

Forskellige former for baguette gør rummet unikt

Overvej nu ulemperne ved loftsplinter af træ. Den mest mærkbare ulempe vedrører plasticitet. Desuden er behandlingen af ​​træplinter meget vanskeligere end produkter fra andre materialer. Hvis det i et andet tilfælde er let at dække sprækker med et kit, vil et sådant antal ikke virke med et træ, især hvis du har en ædel sort hjemme. Sådant træ tillader ikke fejl. Faktum er, at enhver ruhed vil ses straks på soklen, især hvis den har en kompleks tekstur - du kan ikke engang forsøge at justere tonens ton: det mest sandsynlige valg er usandsynligt at give det forventede resultat.

Hvad der også ikke kan overses - træ modtageligt for skimmel, råd, angreb fra forskellige insekter. Træ er ofte deformeret, hvis fugtighedsniveauet i lokalet ændres. Derfor er det vigtigt, at der ved træplanker installeres i et hus, at antiseptika behandles, og at der påføres flere laklag på støbeformen - det er sådan, at du kan niveauere alle ubehagelige træk.

En video om et emne er en demonstration af, hvordan en gipsformning sidder fast på en væg. Når du arbejder med loftet, skal du handle på et lignende trin.

Hvis vi taler om, hvordan man vælger en loftsplint, må vi ikke glemme, at ved fastgørelsesmetoden er der forskellige teknikker. Det vil sige, at skummet og polystyren på kittestangen meget let (eller til væggen - på universallimmen). Desuden vejer sådanne produkter meget lidt - inden limen tørrer ud, kan du helt nægte yderligere fixering. Og hvis vi taler om trælister, er alt anderledes her: det er nødvendigt at bruge et slag i arbejdet, for at udføre foreløbig montering af fastgørelsesanordninger (kun så er en træsuksel fastgjort til fastgøreren, idet der ikke opretholdes et interval på mere end 50 cm).

Træ loftstøbning vil være den dyreste, men resultatet er virkelig det værd.

Støbning: omfang

Ovenfor talte vi om, hvad slags loftsplinter er, afhængigt af hvilket materiale de er lavet af. Lad os nu tale om præcis, hvor det er almindeligt at bruge en eller anden type filet.

 1. PVC galteller. Produkter fremstillet af polyvinylchlorid kan som regel ses på en ensartet PVC-beklædning. Formålet med dette produkt er ikke kun at dekorere flyet. Denne baguette på samme tid virker som en profil, hvor foring også vil blive indsat. Det er normalt fastgjort til monteringsbeslag eller skruer. Her ville også loftlister til stræklofter være passende.
 2. Skum baguette. Sådanne produkter bruges oftest til at producere efterbehandling af falske lofter, loftslofter, der er lavet af gipsvæg samt overflader, der var kittede lige på betonpladen. Plastloft soklen er monteret på en opløsning af kitt eller alabaster. Denne type montering er meget praktisk, praktisk - montering udføres på et homogent materiale. I fremtiden kan alt blive malet - det er også værdsat.
 3. Plint af træ. Loft loft lavet af træ kan også sikkert tilskrives de klassiske dekoration elementer. Montageindstillingerne kan være forskellige. Hvis det ønskes, kan du vælge lim, negle (træ eller metal), skruer. Lignende baguetter inden for rammerne af moderne konstruktion bruges oftest til at ramme gulve. Træelementer i indretningen ser også passende ud i loftet - i situationer hvor loftet selv er foret med træ (i dag findes det ikke ofte i sammenligning med andre populære efterbehandlingsmuligheder).
 4. Skumpolystyren-baguetter er gode til de overflader, hvor der er gips eller plastbelægning. Dette materiale er kendt som en meget samfundsmæssig forbindelse, så dens derivater opfører sig helt trygt, når de er fastgjort til lim eller installeret direkte på en gipsmørtel. Hvilke af disse muligheder, du vil bruge, afhænger kun af de materialer, hvorfra loftoverfladen er lavet.
 5. Polyuretan skørt anvendes, hvor der er plast gulve. Disse omfatter PVC-overfladeoverflader og lofter. Monteret loft polyurethan bundplade med lim, som er designet til at arbejde med PVC.
 6. Gipsgips - sådanne produkter fortjener med rette status for en ægte klassiker af genren. Du kunne allerede se disse dekorative ornamenter i forskellige museer: for eksempel i kamrene konger. Selvfølgelig er de lavet af store herrer. Konklusionen tyder på: Gipsbagetter er blevet brugt i design i meget lang tid.

I dag er disse produkter spektakulære indrammet figur modellering. Hvad der er mest interessant er, at gipsplankokkene bruges ikke kun til at ramme rammene, de bruges også i den samlede sammensætning som kunstneriske elementer. Vedhæft kun sådanne produkter til gipsopløsninger (kitt, alabaster).

Om bredden af ​​loftsplinterne

Ligegyldigt hvilken slags loftstøbning der er tale om, er standardlængden normalt 200 cm. Du kan finde baguetter til salg, hvis bredde starter fra 10 mm (nogle gange endnu mindre) og slutter et sted i området 200 mm. Når du køber loftfileter, anbefales det at se meget omhyggeligt på bredden. Lad os tale om, hvornår det anbefales at bruge brede lister:

Bredden af ​​loftsplinten er meget vigtig - dette øjeblik kan ikke ignoreres!

 1. Loftbrædder hjælper med at glatte hjørner (selv visuelt). Efter installationen ser rummet rundt, situationen bliver beroligende. Den nederste linje er, at den menneskelige psyke er meget modtagelig for sådanne ting - rundhed er beroligende: dette vil bekræfte enhver specialist inden for design.
 2. På grund af den brede baguette kan du skjule forskellige fejl og uregelmæssigheder i leddene - hvor loftoverfladen er forbundet med væggen. Mest af alt er forskelle i højdeniveau slående - enhver efterbehandler vil bekræfte dette.
 3. Hvis du vil maskere leddene i det hængende loft og vægge, er det tid til at få en bred sokkel.
Før du vælger en bestemt variant af loftsplinten til dit værelse, er det vigtigt at forstå en enkel ting: en person opfatter størrelsen på et værelse på to vandrette overflader. En af dem er loftet. Det vil sige, at rummet vil være mindre visuelt, hvis der er en bred sokkel i loftet.

Når bredden af ​​loftstøbningen er valgt, tages højde for rummet i betragtning. Hvis loftet i rummet er lavt, er det næppe værd at arrangere en bred sokkel - det vil se alt for besværligt ud. På grund af dette er det i meget rummelige værelser, hvor der også er lave lofter, bedre at installere tynde baguetter - større genstande sænker loftets højde visuelt endnu mere. Det er for et lille rum, anbefales det ikke, at bordpladens højde overstiger 0,35 cm.

Hvis rummet har et højt loft (et eller andet sted i lobbyen) vil listerne se godt ud, deres højde er ca. 0,7 cm. Hvis den gennemsnitlige højde på et værelse er to og en halv, tre meter, skal den anbefalede størrelse af loftsplinten med hensyn til højde være fra 0,4 til 0,6 cm

Hvis vi taler om en lejlighed, hvor lofthøjden er mere end tre meter, kan du sikkert vælge en højere baguette: Filets dimensioner kan være 60-70 mm.

Skygger af loftfileter

Fremhævning af loftet, som understreger basispladen

Når du har besluttet på materialet og fundet ud af alt om bredden af ​​loftsplinten, der er optimal for dig, er det på tide at tænke på produktets farve. Måske er du perfekt universel mulighed - hvid baguette. Eller er det bedre at vælge en lys sokkel til loftet med lys? Når du vælger baguettes farve, anbefaler eksperter at stole på følgende anbefalinger:

 • Den hvide sokkel, som normalt svarer til loftets skygge, giver dig mulighed for optisk at forøge højden af ​​rummet. Det vil sige, hvis højden på dit værelse er et sted omkring 250 cm, er det tid til at købe et hvidt loftstøbning.
 • Den mørke og brede baguette, som falder sammen med væggene i farve, reducerer en smule overfladeoverfladen: På grund af dette ser denne bundplade perfekt ud i værelser, hvor lofterne er høje. Værelset vil blive opfattet subjektivt som lille, i sammenhæng med virkelige dimensioner.
 • Skørtloft i kontrastfarver (for eksempel farven på moseæg) i et rum, hvor lyse lofter og vægge, hvis rummets højde er tilstrækkelig, ser meget interessant ud. Men den kontraherende tone i baguetten med alt dette skal være godt kombineret med nogle andre detaljer i interiøret.
 • Glem ikke, at der i ethvert rum ikke bør være mere end tre primære farver, ellers bliver det for farverigt. Når du køber loftlister må du ikke glemme denne designregel. Imidlertid er sorte og hvide nuancer perfekt kombineret med alle andre toner. Den sorte farve samtidig optisk gør rummet mere trange og mørke. Forresten netop på grund af dette er husholdningsapparater lavet hovedsageligt i hvidt.

Baguette til loftet og dets form

Baguette form er vigtigt - mønsteret sætter stemningen i et bestemt område af rummet

Baguette form er vigtigt - mønsteret sætter stemningen i et bestemt område af rummet

Når du allerede er kommet til at tage installationsarbejdet op og installerer en sokkel i loftet, når alle problemer med valg af farve, materiale, størrelse er løst, er der endnu en vigtig detaljer: et kompetent udvalg af formularen. Det vigtigste dilemma her er, hvad er det værd at vælge en baguette med enkle linjer, eller er det bedre at foretrække muligheden med et uddybende, komplekst mønster?

For ikke at være i en dum position må man ikke glemme proportionalfølelsen og huske reglerne for god smag. For pretentiøse, komplekse former passer perfekt til boligen, som allerede har en pompøs finish, der er stiliseret antik og fyldt med dyre materialer.

Jo vanskeligere relief og form af loftplinten, desto sværere er det at justere baguettens hjørner - husk bare denne regel.

Der er dog en anden side: simple former og linjer er en mere universel løsning. Et sådant loftsplint passer til næsten enhver dekoration - det vil simpelthen og med smag smelte sammen med loftet og væggene, der vil helt sikkert ikke være for meget opmærksomhed på sig selv.

Således gør vi en simpel konklusion: Hvordan vælger du en loftsplint er op til dig, de højt respekterede ejere af din lejlighed. De adskiller sig i størrelse, form, farve og tekstur. Desuden er lister i dag lavet af forskellige materialer. Du kan sikkerhedskopiere dit eget valg med et designprojekt eller kun styres af dine egne smag og præferencer.

Men det endelige valg er kun for ejeren - faktisk afhænger meget af det eksisterende interiør.

Loftsstøbning er virkelig et meget godt element, hvorigennem du faktisk kan lave et meget originalt interiør alene. Endelig vil tematiske videoer hjælpe dig med at forstå essensen af ​​denne artikel, måske endda skubbe den i en bestemt retning - det fortæller hvordan man male en baguette (loftsplint).

Stucco støbning fra skumplastik (støbning af støbejern fra udvidet polystyren)

En væsentlig og vigtig årsag til så stor popularitet af skumstøbning er evnen til at bruge den i forskellige stilarter af dekorativt interiørdesign, fra traditionelle klassikere til moderne og højteknologiske.

Klarheden af ​​mønstre, høj densitet, pletfri overflade af loftsplintene lavet af polystyren gør dem visuelt ligner analogerne i de klassiske versioner af gips og polyurethan, og priskvalitetsforholdet er meget mere attraktivt!

Den største fordel ved stukkeskum er dens omkostninger, som er flere gange lavere end analoger fra andre materialer.

Hvis du har valgt brug af skumlister til indretning af dit hus eller lejlighed, skal du være opmærksom på materialets kvalitet og egenskaber ved køb af lister. Dekorativt skum bør være:

 • tætte;
 • stærk;
 • Reager ikke på kompression og bøjning.

Strukturen af ​​dekorativt skum er forskelligt fra det sædvanlige og ligner ekstruderede polystyrenskumprøver. For at skabe dekorative støbte produkter anvendes skum fra meget stærke og små bolde. Forbindelserne mellem disse bolde er meget stærkere og mere elastiske.

Listerne selv smeltes ned ved hjælp af høje temperaturer. Nogle gange kan fabrikanter ty til yderligere behandling, for eksempel sprøjtning af skumplast med en særlig beskyttende forbindelse eller belægning med en ekstra akrylfilm.

Fordele ved skum lister:

 • Billig pris på stukkeskum, som sparer på indretning
 • Stucco støbning fra polyfoam er meget praktisk i arbejde og drift. En person kan klare installationen af ​​skumlister
 • Stucco støbning fra skum er ikke underlagt korrosion og forvitring;
 • Det er en fremragende dekoration til indretning, det ser elegant og stilfuldt ud;
 • Skummet er let skåret, så det giver dig mulighed for at kombinere individuelle elementer med hinanden, hvilket skaber et unikt mønster;
 • Det er malet i enhver farve.

I vores katalog af skumlister er de dekorative elementer af sådanne producenter af lister præsenteret, såsom det velkendte varemærke NMC (Nomastyl, Belgien) og Glanzepol (Samara):

 • Eaves fra polyfoam;
 • Skum lister;
 • Plint fra polyfoam.

For at købe stucco fra polyfoam, kan du bruge tjenesten hos vores online butik eller kontakte lederne af telefonerne på vores hjemmeside. Medarbejdere i vores firma er altid klar til at rådgive dig om eventuelle problemer i forbindelse med udvælgelse, bestilling, køb, levering og installation af skumlister.

Polystyren lister og lister

Størrelse: 2000 mm x 110 mm x 110 mm

Størrelse: 2000 mm x 80 mm x 80 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 50 mm

Størrelse: 2000 mm x 95 mm x 100 mm

Størrelse: 2000 mm x 65 mm x 80 mm

Størrelse: 2000 mm x 35 mm x 35 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 50 mm

Størrelse: 2000 mm x 82 mm x 82 mm

Størrelse: 2000 mm x 65 mm x 80 mm

Størrelse: 2000 mm x 40 mm x 50 mm

Størrelse: 2000 mm x 80 mm x 80 mm

Størrelse: 2000 mm x 100 mm x 100 mm

Størrelse: 2000 mm x 80 mm x 85 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 120 mm

Størrelse: 2000 mm x 80 mm x 120 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 40 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 45 mm

Størrelse: 2000 mm x 70 mm x 70 mm

Størrelse: 2000 mm x 100 mm x 100 mm

Størrelse: 2000 mm x 95 mm x 100 mm

Størrelse: 2000 mm x 50 mm x 50 mm

Størrelse: 2000 mm x 75 mm x 75 mm

Størrelse: 2000 mm x 130 mm x 130 mm

Størrelse: 2000 mm x 140 mm x 140 mm

Størrelse: 2000 mm x 155 mm x 145 mm

Størrelse: 2000 mm x 30 mm x 30 mm

Størrelse: 2000 mm x 22 mm x 22 mm

Størrelse: 2000 mm x 20 mm x 30 mm

Størrelse: 2000 mm x 20 mm x 25 mm

Størrelse: 2000 mm x 30 mm x 35 mm

I dette afsnit kan du vælge og købe tagplader og lister NMC Nomastyl og Decoflair fra polystyren (skum). Cornices og lister af Nomastyl og Decoflair samlinger er produceret af det belgiske firma NMC. Produktionen af ​​disse samlinger er direkte beliggende i Rusland. Produkterne er af høj kvalitet og lav pris. Materialet er udvidet polystyren - et homogent skum med lukkede små celler, hvid. Eaves og lister Nomastyl og Decoflair kan males med maling, der ikke indeholder opløsningsmidler (dispersionsmaling, akryllak, etc.).

Lister og loftsplinter i indersiden, tips om udvælgelse og brug

De fleste af os er velbevidste om stuckoutsmykningen i de historiske boliger i de kongelige boliger, men det har en meget overfladisk ide om de funktionelle og dekorative muligheder for moderne lister. Hvad er støbningen, hvordan den skal vælges og bruges i udformningen af ​​lokalerne, vil hjælpe med at forstå denne artikel.

Hvad er støbning?

Hvad er støbning? Dette er et meget bredt og kollektivt koncept, som er enhver forsendelsesnota, udragende dekorative detaljer. Lister kan findes på vægge, lofter, møbler, døre, pejse, buer, nicher eller søjler. Faktisk kan du dekorere med dem ethvert lodret og vandret plan, og endda en radial struktur. Støbematerialer kan være præget eller glat, lavet af forskellige materialer. Desuden kan du altid male dem i enhver farve, du har brug for.

Malede træfileter og dekorative lister under loftet, Minacciolo

Den enkleste og mest almindelige version af støbeformen, som findes i næsten ethvert rum, er loftsplinten (filet), der er designet til at skjule samlingen af ​​tapet og loft og korrigere den forkerte rumgeometri. Selvom du vil skabe det mest koncise moderne interiør, kan du næppe gøre uden denne detalje, især hvis værelserne ikke er perfekt bøjede til 90 grader, hvilket desværre sker overalt i vores lejlighedskomplekser.

Materiale og specifik anvendelse

Stucco i indretningen af ​​lokalerne var til enhver tid kun tilgængelig for meget rige mennesker, fordi al denne udskårne prakt blev fremstillet med hånden af ​​naturlige materialer. I øjeblikket er denne slags indretning ophørt med at være en luksus, og takket være fordelingen af ​​forskellige kunstige materialer er den blevet tilgængelig for alle. Der findes forskellige versioner af moderne og traditionelle materialer på markedet, hvis lister varierer i pris, nogle egenskaber og anvendelsesområde. Vi vil forsøge at forstå nuancerne.

Lister af kunstige materialer

Når du køber nogen formgivning lavet af kunstige materialer, skal du være opmærksom på kvaliteten og obligatorisk tilgængelighed af miljøcertifikater. Materialet skal være homogent, ikke smuldre i hænderne og ikke have fremmedimpulser.

Memo: Skum og polyurethan tolererer ikke nogen opløsningsmidler. Du kan kun male dem med vandbaserede maling!

Skumplast

Lister og loftsplint af skum - den billigste løsning i øjeblikket. Ud over prisen på deres fordele er nem installation, maling og forarbejdning. De fastsætter en sådan sokkel på tapetpasta og skærer den med en almindelig kontorkniv. Ulemper ved dette materiale: høj brummeløshed mod mekanisk skade. Skumlister kan bruges som fileter, men det er ikke ønskeligt i dekoration af møbler, søjler, døråbninger og andre steder, hvor det let kan røres eller beskadiges.

Skumpolystyren har en ret skrøbelig, porøs struktur. Udskårne elementer af dette materiale er ikke meget klare.

ekspanderet polystyren

Dette materiale er også et budget, selvom det koster en smule dyrere end skum. Støbegods er lavet af udvidet polystyren til forskellige anvendelser, da deres modstand mod mulig skade er højere, selv om dette materiale stadig kan skæres med en almindelig kniv.

Til montering af skumpolystyrenlister, lim, gipsopløsning og specialiserede lakklæbemidler anvendes, som også kan bruges til at maskere led og mindre skader.

Ceiling folier af udvidet polystyren kan gøre mere komplekse udskårne ornamenter

polyurethan

Mere slidstærk og slidstærk materiale, som giver dig mulighed for at gøre et reliefmønster af overfladen mere klar og ekspressiv - polyurethan. Hvis du står over for opgaven med at designe en radial struktur, f.eks. En søjle eller en bue, skal du vælge dette fleksible materiale.

Monteret nederdel og andre lister af polyurethan på polymerlim, og før malingen foregår.

Polyuretan Galteli med et subtilt ornament i klassisk stil

Naturmateriale lister

Naturmateriale lister er blevet brugt i hjemmet indretning i mere end hundrede år og er stadig at finde deres kendere. Denne valgmulighed kan ikke tilskrives budgettet, heller ikke til enkel at installere, men det eksklusive design og kvalitet for mange er et vægtigt argument til deres fordel.

Gips - et traditionelt materiale til fremstilling af stucco dekoration af enhver kompleksitet, plastik, miljømæssigt sikker og helt naturlig. Typisk fremstilles gipsprodukter til ordre i henhold til individuelle skitser, så for almindelige, glatte bundplader gør det ikke meget brug af det. Udskårne loftstik, grænser eller hovedstæder i klassisk stil er en helt anden sag og mulighed for at maksimere fantasi og individualitet.
Ulemperne ved gips er uden tvivl dens høje omkostninger, stor vægt og kompleksitet ved installationen.

Fancy gips lister til vægge og barokke lofter

træ

Den dyreste indretningsmulighed for elskere af solidt, repræsentativt interiør. Det endelige udseende og prisen vil direkte afhænge af den valgte trætype: om det vil være en simpel eg eller en ædel mahogni. Trælister, plader eller bundplader kræver ikke kun hjælp fra fagfolk under installationen (led og ridser kan ikke anbringes umærkeligt) samt omhyggelig vedligeholdelse under drift, fordi træet ikke kan lide ændringer i fugt og temperatur, ændrer farven til solen og er bange for skadedyr. Derfor behandles det som regel også med lak, speciel imprægnering eller maling.

Træpaneler og loftlister i stuen interiør, Turati C.

Udseende og dekoration

I dag kan du vælge interessante lister til udsmykning af arkitektoniske detaljer, uanset hvilken stil du vælger, det være sig en udførlig udskåret indretning i barokens æra eller glatte og strenge overflader til et minimalistisk interiør.

Memo: Brug lister med fantasi, for med deres hjælp kan du oprette en falsk pejs i indretningen, "sæt" fjernsynet på væggen i en elegant stelramme eller dekorere loftet med en skulpturel udgang.

Loft udløb i midten, hvor selv den simpleste lysekrone vil se meget fordelagtigt

Ud over indretningens stil er det vigtigt at tage hensyn til rummets overordnede geometri, fordi det ved hjælp af lister kan ændres i vid udstrækning til det bedre. For eksempel, hvis du vil visuelt hæve lofterne i en lejlighed, skal du vælge en tynd hvid loftsplint, men for et rummeligt værelse med højt til loftet er det den bedste sokle, der passer bedst til dine behov.

Polyuretan lister dekoreret med forgyldt træ med virkningen af ​​aldring for klassisk interiør

Eksperter anbefaler, at listerne maler så meget som muligt, især når det kommer til skørt. Dette vil hjælpe med at forklare mindre fejl i overfladen, leddene og skjule den gullige farvetone, at nogle især kunstige materialer har tendens til at erhverve over tid. Desuden er det ikke muligt at male hele støbeformen som helhed, men kun dens udskårne del eller tilføje drama ved at anvende forgyldning til detaljerne i mønsteret ved hjælp af potal.

Et smukt og harmonisk interiør består af ubetydelige, ved første øjekast detaljer, blandt hvilke uden tvivl fileter, baseboards og andre mulige elementer i stucco dekoration.

Loftslister i indretning

For at gøre interiøret komplet og harmonisk, skal du ofte være opmærksom på forskellige baggrunde. I dag taler vi om loftslister og deres rolle inden for indretning.

Hvad er det?

Hvis du vil udfylde interiøret uden betydelige finansielle investeringer, kan du bruge støbningen. Det er et falsk panel, der kan bruges til at dekorere vægge eller lofter.

Loftslister er koncise, med et minimum af dele. Der er også multi-tiered modeller med efterligning af stucco. Sådanne paneler varierer i bredde - ved loftet er denne værdi normalt fra 2 til 20 cm.

Støbegods er velegnede til konstruktion af samlinger mellem væg og loft, hvilket giver rummet et færdigt udseende såvel som understreger den overordnede stilistiske idé af designeren. Derudover vil de hjælpe med at kombinere forskellige efterbehandling materialer i interiøret sammen.

arter

Støbematerialer kan være forskellige i struktur og tekstur. I dag produceres modeller af forskellige konfigurationer og størrelser. De er glatte, præget, efterligner gammelt stuk eller geometrisk mønster.

Sådanne paneler er fremstillet af forskellige materialer:

 • polyurethan (skumplast);
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • fra et træ;
 • fra polyfoam;
 • fra gips
 • fra marmor.

polyurethan

Denne mulighed er den mest almindelige, da polyurethan har mange fordele i forhold til andre materialer:

 • det er overkommeligt;
 • fugtbestandig (egnet til brug i badeværelset);
 • har beskyttelse mod temperaturfald
 • uhøjtidelig pleje
 • fleksibel og ikke-skrøbelig;
 • bevarer det oprindelige udseende og farve i mange år.

Polyuretan loft lister ligner gips lister. I dette tilfælde er udførelsen af ​​sådanne produkter meget højere. Dette materiale er en flydende plast, som i produktionen hældes i former og derefter behandles i en ovn. Resultatet er et slidstærk og vandtæt materiale, der ikke påvirkes af temperaturændringer.

På grund af dets plasticitet er polyurethanpladerne velegnede til afslutning af lige ujævne overflader. Sådanne lister er nemme at installere og kommer i en række forskellige formater.

PVC loftet cornice er overkommelig og nem at installere. Som regel leveres forbrugsstoffer komplet med monteringselementer. PVC lister er fastgjort med selvlukkende skruer eller andre fastgørelsesdele (det her skiller dem fra skum eller polyuretanprofiler).

Fordelene ved polyvinylchlorid som færdigmateriale er holdbarhed og modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger. Sådanne sokler er nemme at rengøre, de kan rengøres med et hvilket som helst vaskemiddel.

Skumplast

Den billigste løsning er et skum af loftbaseboard. Fordelen ved dette efterbehandlingsmateriale er den mindste vægt, på grund af hvilken støbeformen er nem at montere på en speciel lim. Nem at behandle skumpladen er indlysende - om nødvendigt kan du give stroppen den ønskede form eller længde ved hjælp af en almindelig klærkniv.

Imidlertid adskiller dette materiale sig ikke i plasticitet, hvorfor det kun kan limes udelukkende på glatte vægge (uden åbenbare fejl og dråber).

træ

Hvis væggene i rummet er glatte, er du velkommen til at vælge trædele, der betragtes som de mest miljøvenlige efterbehandlingsmuligheder. Træpaneler har længe været brugt i konstruktion, fordi først de dekorative elementer af kunstige materialer ikke blev lavet.

Træ er et smukt, sikkert og miljøvenligt materiale, men dens ulempe er, at den kun kan lægges på en perfekt flad overflade. Også dette råmateriale er kendetegnet ved dårlig fugtmodstand (under påvirkning af høj fugtighed, træet revner og revner).

En funktion ved fastgørelse af træpaneler er brugen af ​​skruer, snarere end lim. Dette komplicerer noget installationsprocessen, men for virkelige herrer er intet umuligt. Træinteriøret vil altid glæde sin ejer med et hyggeligt og "varmt" udseende.

Gips, marmor

Usædvanlige loftslister er lavet af marmor og gips. Sådanne konstruktioner er som regel dyre. De vil dekorere det luksuriøse interiør i stilarter af klassisk eller barok. Sådanne elementer anvendes også til restaurering af gamle bygninger eller oprettelse af eksklusive designprojekter.

Stucco-støbning er holdbar og sikker fra et miljømæssigt synspunkt.

Du vil kunne skabe et unikt design ved hjælp af denne dekoration, men gipset har sine ulemper:

Marmorelister har en høj kunstnerisk værdi, der understreger den sarte smag af ejeren af ​​boligen. Som regel, når du afslutter loftet, anvendes dette materiale sjældent på grund af arbejdets kompleksitet og stor vægt. Men for udsmykningen af ​​facade marmor er perfekt. Det vil give bygningen en æstetisk værdi.

Til hævede lofter

Særligt vanskeligt er processen med at installere færdige lister på strækloftet. Efter installation af et sådant lærred er det som regel nødvendigt at skjule hullerne mellem væggen og loftoverfladen. Slots størrelse afhænger af væggens krumning og kan nå 1 cm.

Loftslister og andre dekorative beklædninger af polyurethan - en god løsning på dette problem.

Baguetter (hjørne bundplader) til stræklofter er lavet af polyurethan eller polyurethanskum. Disse lette dekorative paneler bruges til ikke at deformere de hængende loftsstrukturer. Fabrikanter af hævede lofter anbefaler at undgå yderligere dekoration ved kun at bruge soklen rundt om den bærende vægs omkreds.

Anvendelsesområder

Loftslister kan bruges i kombination med forskellige efterbehandling materialer.

 • Polyvinylchloridstøbning - en passende mulighed for stræklofter.
 • Skum baguette bruges normalt i dekoration af falske lofter og suspenderede gipsplader. Det er vigtigt, at listerne kan males med loft eller vægge.
 • Skirtning af træ - en klassiker af genren. Som regel bruges de til overflader foret med træ (for eksempel i landhuse og hytter).
 • Polyurethan bundplade bruges bogstaveligt overalt. Det er især populært i design af lejligheder og boliger.
 • Et gipsstøb kan ses i museer. I den moderne version er det en temmelig dyr løsning (svært at installere).

Monteringsfunktioner

Når du vælger en lim til loftstøbning, skal du overveje det materiale, hvorfra det er lavet.

 • Til polyfoam egnet hurtig sæt sammensætning til polystyren skum eller akryl kittet.
 • Polyuretanstøbning er bedre at holde fast på væskepik eller akrylforsegling.

Før limning rengøres overfladen fra snavs. Montagelister skal starte fra hjørnerne. Monter om nødvendigt panelet med skruer.

Bemærk venligst, at de dekorative loftselementer skal klistres ind, før du vil være engageret i vægdekoration med tapet. Leddene kan derefter males over eller males med loftet.

Sådan bøjes og installeres et loftstøbning af skum

Facing vægge og lofter, tænker ejeren over indretningen af ​​leddene. Det er især vigtigt at vælge det rigtige materiale, når du bruger forskellige typer indretning. For eksempel på væggen er en flise, og i loftet er der tapet, maleri. For at give en stilistisk fuldstændighed, anvendes skørt eller støbt loft. Hvilken slags pude er det, hvad er det lavet af og hvordan er det samlet - lad os tale mere detaljeret.

Hvad er et loftstøbning

En støbning er en plank af en cornice af forskellige bredder, fastgjort i zonen af ​​en ledd af en væg og et loft. Slips er af forskellige typer, lavet af plast, træ, polyurethan, gips og monteret på lim.

Udover praktisk har støbning en dekorativ funktion - lamellen understreger overgangsområdet af væggen til loftet. Produktprogrammet tilbyder både enkle lameller uden mønstre og spektakulære stuccoimitationer. Sortimentet af produkter varierer i farver, tekstur og fremstillingsmaterialer.

Typer af loft lister

Hvis du vælger en støbning i stedet for et loftsplint, skal du vide: nogle varianter af foringer bruges kun med visse typer dekorative trim. For eksempel går plastlameller på de samme paneler, og PVC-fileter vil være nyttige i konstruktionen af ​​vægge og loft med et strækdæk.

Der er fleksibel og ufleksibel foring. Grundlaget for den første: polyurethan, skum, men sidstnævnte er lavet af træ, gips.

polyurethan

Basis: polyurethan eller PVC. Vigtigste fordele:

 • styrke;
 • fleksibilitet;
 • Ikke-modtagelighed for temperaturændringer.

Pleje af beklædningen er enkel: Du kan vaske og tørre uden brug af slibende rengøringsmidler. Særligt vigtigt er tidspunktet for bøjning af lamellerne - de kan tegne krøllede fremspring, konvekse former.

Fleksibel polyuretanstøbning er uundværlig til indramning af eventuelle krøllede strukturer, herunder hæmmede lofter med nicher. Fileter i konstruktionen af ​​samlinger på ujævne vægge vil være nyttige - smalle og tynde strimler passer godt ind i flyet og giver ingen huller eller revner.

Prisen på produkter fra $ 2-3, det er ikke billigt, men prisen er begrundet i produktets høje praktiske og dekorative egenskaber.

Det er vigtigt! Polyuretanlister betragtes ikke som de letteste i vægtforhold, så installation anbefales til vægge og lofter med slidstærk belægning.

plast

Sterke og praktiske fileter anvendes til afslutning af loftet med paneler af samme materiale. Den største fordel ved plastikplader - en slags profilform. Støbningen udfører to funktioner på én gang: Fastgør panelets ende og indretningen af ​​samlingen. Sortimentet af plaststøbninger varierer i udseende, farve og muligheden for installation af skjult belysning.

Produkter har alle fordelene ved plastik: styrke, fleksibilitet, letvægt, uhøjtidelighed. Prisen på varer fra 1,5-2 $ og derover afhængigt af farve og mønster beslutning.

Skumplast

Budgetmuligheden for efterbehandling er populær, ikke kun på grund af prisen, men også på grund af det store udvalg. Skumstøbningen varierer i bredde, tykkelse, mønster og farveskema. Brede lameller er gode i rummelige værelser, men smalle fileter hjælper med at visuelt løfte loftet i små-format værelser.

Med mange fordele er materialet ikke holdbart, det modstår ikke høje temperaturer, og når slibende rengøring hurtigt mister udseende. Den nemme installation, linsens lette vægt, prisen på $ 0,5 og muligheden for farvning i forskellige farver eliminerer alle ulemper.

Tip! Efter afslutning skal loftstøbeskumet elimineres huller og revner. Den sædvanlige gips kit vil gøre.

træ

En dyr indretningsopsætning, der giver rummet sofistikering og individualitet.

 • styrke;
 • æstetik;
 • lang levetid
 • naturlighed.
 • ufleksibilitet af lameller
 • massiv vægt;
 • installationsproblemer
 • høje omkostninger;
 • behovet for omhyggeligt valg og passende pleje.

Hvad angår valget, er det vigtigt at ikke begå en fejl, ikke at købe en falsk eller et træ uden forarbejdning. Galtel modstår ikke det specificerede liv, revner eller bliver en yngleplads for biologiske livsformer. Pleje er behandling af beskyttelsesforbindelser, vedligeholdelse af den optimale temperatur, fugtighed og rengøring uden slibemidler.

Prisen på baguetter fra $ 5-8. Hvis mesteren ikke har erfaring med træforinger og fejler ved skæring af hjørner, vil lamellen blive forkælet. Derfor er installationen bedre at invitere en professionel.

Plus afslutter muligheden for overfladegenopretning, når der opstår fejl: Filets yderside kan males, slibes, lakeret eller vokses. Men her er det også bedre at betro specialarbejdernes arbejde.

Design applikationer

Efter at have fundet ud af, hvad nøjagtigt loftslisterne er, er information om deres brug nyttig:

 1. Polyuretanfileter ser perfekt ud i værelser dekoreret med klapbræt af samme materiale. Takket være designet kan produktet fungere som en profil, hvor foringen er indsat.
 2. Skumindlæg er passende i enhver stil ved hjælp af falske lofter og ophængte strukturer. Indretningen er valgt afhængigt af farveopløsningen. Derudover er plastik let at male, hvilket øger sine fordele.
 3. Trælister er klassiske elementer. Inserts rammer lofterne af træ, men fileter på dekoreret suspenderede strukturer vil se godt ud. Et andet anvendelsesområde er indramning af gulve. En sådan identitet på toppen og bunden samler indvendige løsninger og bliver højdepunktet i stilen.
 4. Udvidet polystyren vil være hensigtsmæssigt ved overfladebehandling af plast, gips. For eksempel i badeværelset, hvor loftet er dekoreret med PVC-paneler eller i stuen med gipsstøbning. Fordelen ved polystyrenfileter er alsidighed. De passer perfekt på lim eller uhærdet gips, og det giver rigelige designmuligheder. For eksempel kan du "fortsætte" loftet ind i væggen ved at plante en hvid polystyren skum mønstret filet på gipset i krydset af to fly. Hvis ønsket kan lamellen forgyldes eller belægges med en anden farve.

Vi kan ikke sige om gipsvarianter. Sådanne lister kan ses i museer, gamle kamre. Båndene gentages mønstre, lavet af mesteres hænder, har en rig tekstur og tjener som en ægte udsmykning af fælleszonen. Begge enkle gips lister fra $ 8 og håndlavede mesterværker fra $ 20-25 er til salg. Men betydelig vægt, installationens kompleksitet og plejeforpligtelsen forringer produktets popularitet. Men gipsfileten kan ikke kun blive en variant af samlingen af ​​samlingen, men også spille rollen som et uafhængigt kunstnerisk element.

Processen med installation af lister

Inden installation af loftlister begynder, er det vigtigt at beregne mængden af ​​det ønskede materiale. For at gøre dette måles omkredsen af ​​hele loftets loft, så nummeret er delt med længden af ​​fileten (standard 2 m) - resultatet er summen af ​​elementerne.

Hvis der er en brøkdel, er den afrundet for at tage hensyn til yderligere materialer til udformning af hjørnesamlinger.

 1. Over målindretningen. Samtidig er det ikke nødvendigt at jævne overfladen af ​​væggen, så filetene ligger så glatte som muligt.
 2. På væggen. Muligheden giver et bedre greb, men vil kræve mere arbejde: udjævning af væggen, primer.

Tip! Hvis ejeren planlægger at ændre indretningen af ​​væggene fra tid til anden, monteres listerne på anden måde. Dette gør det muligt at ændre finishbelægningen uden at fjerne fyldstoffer fra loftet.

Sådan trimmer du hjørner:

 • Ved hjælp af miter boksen for at bestemme graden af ​​trimning af hjørnet af støbningen. Skæreværktøj - egnet til indsætningsmateriale.
 • Det andet element, der er forbundet med den første, skal også skæres i samme vinkel, så at rillerne er usynlige. Enhver afvigelse i grader vil føre til ujævnheder, og fileterne kan ikke sluttes.

Tip! Masters rådes til at lave en hjørneprøve af trimningstøbning, så det hurtigt skærer alle nødvendige vinkler.

 1. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at prime substratet eller i det mindste behandle det med vand.
 2. Det første skridt er lavet ud af hjørnerne. Montering på universal lim, flydende negle eller efterbehandling kit. I sidstnævnte tilfælde anbringes blandingen på væggen, formningen presses oven på den. Fjern rester af sammensætningen og fyld afstanden mellem væggen og støbningen med kitt.
 3. Longitudinale fileter limes således, at leddene nøjagtigt falder sammen.
 4. For at tørre hjørneslots, blander leddene med en fugtig klud.

I stedet for kitt kan du bruge akrylforseglingsmiddel - processen bliver hurtigere. Tunge lameller sidder på skruerne, og hullerne er også fyldt med kitt.

Sådan bøjes loftplintskummet korrekt

Efterbehandlingskrumme overflader kræver særlig tålmodighed og arbejde. For ikke at kigge efter fileter af den ønskede form, vil færdigheder være nyttige til, hvordan man bøjer loftplinten af ​​skumplastik:

 • Indsnit. På bagsiden af ​​indsatsen laves små stykker for ikke at skære igennem hovedlamellen. Støbning let bøjet, monteret.
 • Opvarmning Med skum, vil denne metode ikke fungere, men polyurethan lister kan opvarmes lidt for hurtigt at holde sig til et ujævnt plan.
 • Opdeling. Galteli skåret i mindre dele, og sluttede sig i form af en cirkel. Lidt tålmodighed og loftet vil blive dekoreret med perfekt form.
 • Simulering. Denne metode kræver forarbejdning af bagsiden af ​​støbeformen: klippe afstivningsribben, lim over med tape og du kan montere fileten på overfladen af ​​enhver kompleks form.

Tip! Den færdige del limes også til lim, kitt. Og for at "prøve på" stykker på væggen, kan du midlertidigt sikre dem med maskeringsbånd. Båndet vil let holde letvægtsmateriale, og efter fjernelse forlades ikke mærker.