Loft maleri tapet: udvælgelse, stak og maleri funktioner

Der er mange designløsninger, som kan betydeligt forandre indretningen af ​​rummet. Særligt vellykkede sammensætninger opnås, hvis du bruger forskellige farver og deres kombinationer. For at opnå den ønskede effekt kan du bruge forskellige materialer. Et interessant design opnås på grund af det faktum, at tapet anvendes på loftet for maling. Sådanne malerier giver dig mulighed for at bruge loftoverfladen bogstaveligt som et lærred. Det vigtigste er at vælge dem korrekt.

Fordelene ved tapet til maleri

Men hvorfor er dette materiale så godt? Tapetet til maleri har ubestridelige fordele, der adskiller disse lærred blandt andre. Fordelene er:

 • overkommelig pris kategori - produktet har en rimelig pris, der ikke begrænser populariteten af ​​at indsætte med tapet;
 • et bredt udvalg af teksturer giver dig mulighed for at skabe fantastiske i naturoverfladen;
 • processen med foring og farvning kræver ikke specielle værktøjer og specielle faglige færdigheder, selvom der vil være brug for erfaring.

Det er vigtigt at overveje, at denne belægning ikke ændrer den visuelle repræsentation af rummet i rummet.

Der er flere dusin teksturerede malerier til farvning.

Forskellige typer tapet til maleri

Moderne teknologier giver mulighed for at tilfredsstille næsten alle kundeforespørgsler, hvilket gør det muligt at vælge et sådant færdiggørelsesmateriale, der opfylder alle de nødvendige parametre.

Hvis vi taler om tapetet, som vil revet loftet og derefter males, så har personen den nødvendige rigdom af valg. Ceiling tapet adskiller sig i deres mønster og struktur af lærredet.

papir

Mulighed for alle typer lofter. For nogle få årtier siden var denne type den mest populære, men det skyldtes manglen på tilbuddet. Generelt er standardpapirformatprodukter ikke særlig velegnede til farvning.

Der er en slags lærred af papir, som refererer til grov-fiber typen. Det særegne ved et sådant produkt er, at sammensætningen indbefatter træflis placeret mellem de to lag, hvilket skaber den nødvendige struktur. Derudover bidrager sådanne belægninger til yderligere lyd- og varmeisolering.

Duplex to-lags papir tapet til farvning ser godt ud, men de er udsat for hævelse, og vigtigst af alt - de kan males ikke mere end 2 - 3 gange

Fleece

Ikke-vævet tapet til maling er velbevist at løse sådanne problemer i loftet som revner, som ikke har nogen virkning på bunden, små buler og lag af gipsblanding. Disse egenskaber skyldes, at malerierne har en betydelig tæthed. Den samme egenskab gør det nemt at male belægningen og flere gange.

Helt interessant er processen med at tegne et billede, som består i en række handlinger, der forekommer i produktionen. Så i starten er stencils overlejret på ikke-vævet stof, så vinyl sprøjtes, hvilket skaber det nødvendige volumen.

Laget på ikke-vævet basis er af tilstrækkelig kvalitet og holdbar. Sådanne baggrunde har et optimalt prisforhold

Glasfiber

Dette er nok den bedste løsning, når du skal bestemme, hvilken tapet du skal vælge for at male på loftet. Fordelene ved et sådant materiale er, at lærredene korrigerer små uregelmæssigheder og har en høj brandmodstand. Glasfiber har et bredt dekorativt udvalg af teksturer, relief og ornament.

Deres største fordel er muligheden for farvning, og denne procedure kan udføres mange gange (nogle typer bestemmer, at malingen skal påføres mere end ti gange).

Fiberglass betragtes som den bedste base, disse tapeter kan klare op til 5 - 7 lag maling, den eneste ulempe ved dette produkt er den høje pris

Hvilken maling skal du vælge?

Korrekt valg af sammensætningen til at male loftet afhænger af hvilken version af tapetet der skal bruges. Så kun vanddispersionsammensætning er egnet til ikke-vævet tapet, og praktisk talt er enhver eksisterende løsning egnet til glas tapet, hvis dens egenskaber tages i betragtning.

Mange foretrækker at bruge alkyd emaljer, som giver dig mulighed for at skabe en tilstrækkelig pålidelig belægning med lang levetid. Det er meget nemt at passe på lærredene, selv ved hjælp af forskellige vaskemidler. Men det er vigtigt at huske på, at denne sammensætning har mange ulemper. Udjævningseffekten hører til topprioriteten, det vil sige emaljen fuldstændig niveauer tilstedeværelsen af ​​enhver lettelse på tapetet. Ydermere bliver overfladen uigennemtrængelig, hvilket krænker rummets mikroklima.

Tapet kan males med vandbaserede maling, men fagfolk foretrækker at arbejde med akrylkompositioner

Sammensætningen af ​​vanddispersionen maler polymertilsætningsstoffer og akryl, hvilket gør det muligt at skabe en slidbestandig belægning, der kan modstå standardpleje. Dette materiale er godt til arbejde, men har sine egne egenskaber. Så hvis du har brug for en ny farve, er det bedre at vælge farvning ved hjælp af maskiner.

Særlige egenskaber ved at farve forskellige typer tapet

Hver type tapet efter farvning erhverver en individuel belægning. Således er det denne parameter, som kan være afgørende for valget af det nødvendige materiale.

 1. Papir tapeter giver mulighed for at få en overflade, der vil afvige i visuel ensartethed - der vil være et komplet indtryk af mangel på ledd. Men denne slags lærred kan forårsage nogle problemer, der opstår efter at have klæbet. Faktum er, at papiret, der tørrer ud, kan give en uplanlagt krympning.
 2. Det er meget lettere at klæbe den ikke-vævede version, fordi der ikke er behov for at smøre materialet med lim, det er nok at behandle bunden. Farvning giver dig mulighed for at få et smukt lag, hvor den eksisterende tekstur vil skille sig ud.
 3. For at bruge glasvægspapir er det nødvendigt at bruge specielle klæbemidler, der er designet til sådan arbejde. Masters anbefaler at pre-process loftet er ikke en simpel primer og latex. Duftene er lette at male, i betragtning af at praktisk talt alle formuleringer er egnede til arbejde.
Tøjene er beregnet til farvning, ret tungt, derfor er der udstedt særlige limtyper under dem

Tip! Det er de to sidste valgmuligheder, der foretrækkes, hvis du skal oprette en reliefflade.

Sticking teknologi

Du kan klæbe loftet tapet ved hjælp af standard teknologi, som består af følgende handlinger:

 1. Forbehandling udføres - rengøring af hele overfladen. Hvis der er hvidvask, fjernes den helt. Alle større mangler, revner er pudset med kitt. Det er en fejl at tro på, at ikke-vævet eller glasvægbeklædning kan skjule overfladefejl, men denne erklæring gælder kun for små fejl. Nødvendigt udført primer.

Tapet til maling kan ikke skjule overfladefejl, henholdsvis, skal basen være omhyggeligt forberedt

 • Selvklæbende kan forårsage nogle vanskeligheder, som skyldes det faktum, at internettet vil være ganske ubelejligt at trykke og holde. Hvis det er muligt, bedre at arbejde med en partner.
 • Limen er fremstillet i overensstemmelse med instruktionerne på etiketten. Til påføring af sammensætningen påført børste eller rulle. Arkene er belagt med lim startende fra midten, i tilfælde af den ikke-vævede variant, bliver basen behandlet.
 • Lærredet går til et accordeon (non-woven stof kan rulles ud af en roll). Tæpper begynder at holde sig på kanten af ​​loftet, der ligger tæt på det største vindue.
 • Efterfølgende dele er monteret for at få en flad, uden vridninger, rumpe. Det er vigtigt at tage højde for, at luftbobler kan danne under belægningen og skal fjernes. Dette gøres nemt med en enkel klud, der glatter overfladen.

  Uanset hvilken type tapet der er lagt til loftet, er det ønskeligt at tiltrække en assistent

 • Det vigtigste er at udføre processen omhyggeligt uden meget travlhed. Hvis arbejdet udføres i et hold, er det vigtigt at opnå sammenhæng.

  Derefter skal du vente på fuldstændig tørring af produktet. Generelt er det meget bedre at forlade overfladen alene i flere dage for at sikre, at der ikke er nogen løsrivelse.

  Baggrunde skal males med nogle nuancer:

  • Papirtyper er bange for en stor mængde fugt, så malingen påføres med en tidsforsinkelse. Det vil sige, det første lag er lagt og venter på at det tørrer, og derefter fortsæt til yderligere arbejde.
  • Når du bruger farvestof, skal du bruge en blød rulle, og hvis det er muligt, brug en sprøjteflaske. Processen skal udføres omhyggeligt for ikke at beskadige vinylmønsteret.
  • Glasfiber er malet på samme måde som non-woven version.

  Du skal selvfølgelig tage sig om i forvejen om valget af en passende malfarve og beregne den nødvendige mængde lærred med hensyn til lager.

  Loft tapet til maleri

  Nu er der et stort antal måder at arrangere loftet i reparationen. En af dem er loftet tapet til maleri. Dette er en meget interessant efterbehandlingsmulighed, da loftet vil fungere med nye farver og en behagelig lindring fremkommer. Taket kan således være et højdepunkt på selv det mest enkle indretning og skabe hygge og en følelse af komfort. At lime en sådan belægning er meget enkel og hurtig.

  Fordele ved loft tapet til maleri

  Takket være en række fordele opnår en sådan dækning et stigende antal af dem, der er klar til at arrangere deres værelse på denne måde. Blandt fordelene skiller sig ud:

  • En række strukturer, som er repræsenteret på billedet.
  • En mulighed for at afhente en nødvendig nuance, uanset hvilken farve en klud har. Du skal dække vandbaseret eller anden maling, afhængigt af typen af ​​tapet, som vil blive diskuteret nedenfor.
  • Forholdsvis lav pris sammenlignet med andre kendte materialer og teknologier af loftdesign.
  • Brug et minimum antal værktøjer til at udføre indsætning.
  • Du behøver ikke at vende sig til fagfolk, du kan selv limere sådan baggrund.
  • Sammenlignet med hængende og nedhængte lofter ændrer højden sig ikke, hvilket er meget bekvemt for små værelser med lave lofter.
  • Baggrunde er en frelse for dem, der ikke er klar til at udføre reparationer ofte, men blot ønsker at opdatere interiøret. Det er nok bare at male om loftet, og den nye stil er klar.

  Klassificering af tapet til maleri

  Producenter tilbyder et stort udvalg af loft tapet til maling til deres kunder. Du kan vælge den perfekte løsning, der passer til kvalitetskarakteristika, udseende og vigtigere, til en pris. Dybest set er alle sådanne baggrunde opdelt i:

  1. papir
  2. Interlining med vinylcoated
  3. Glasfiber

  Yderligere vil vi snakke mere detaljeret om hver type dækning og præsentere et foto.

  papir

  Denne type finishmateriale kan endda dekorere ujusteret overflade. De er normalt tykke og holdbare i struktur. For at tapet ikke mister sine kvalitetsegenskaber efter maling, imprægnerer producenterne dem med specielle sammensætninger.

  Nyskabelsen af ​​byggemarkedet er papir tapet med en grov fiber tekstur, som opnås ved at tilføje mellem lag af træflis. Teksturerne kan være forskellige afhængigt af størrelsen af ​​de tilsatte partikler.

  Baggrunde af denne type kan limes på egen hånd og meget hurtigt. Der er ingen problemer med at justere billedet, da det er til stede på belægningen som en lettelse, som ikke er nødvendigt at dokke med hinanden, som vist på billedet.

  Hele stakende teknologi består af følgende handlinger:

  1. Tekken er belagt med lim
  2. Den er lagt på loftet og spredt med en rulle fra midten til kanterne for at fjerne overskydende luft fra interiøret.
  3. Uønskede stykker er skåret
  4. Det næste lærred er påført ende til ende.
  5. Steder overlay skåret med en skarp kniv
  6. Malte rulle på loftet

  Fleece

  Denne type struktur er meget tæt og fremstillet af stykker af ekstruderet fiber. For at opnå en lettelse på overfladen af ​​tapetet, påføres vinyl gennem en speciel stencil ved sprøjtning. Samtidig skelnes bagsiden af ​​den uberørte glathed. Dækning er præsenteret på billedet.

  Efter at have klistret tapet fra flizelinen er det muligt at skjule uregelmæssigheder af en overflade og revner i loftet med succes. Før du limer sådan tapet, skal du påføre en masse lim til loftet selv og derefter anvende lærredet. Det er således muligt at opnå maksimal fladhed ved placeringen af ​​malerierne.

  Som regel er der i nye boliger kendetegnet ved, at de ofte krymper for at danne revner. Flizelinovye tapet på loftet hjælper ikke med at gå yderligere revner på grund af styrken af ​​dens struktur.

  En væsentlig ulempe ved ikke-vævet tapet er, at det yderste lag af vinyl er let at beskadige og skrabe af, når man male. Derfor skal vandbaseret maling gøres meget omhyggeligt.

  Glasfiber

  Denne type tapet er lavet af glasfiber, som i produktionsprocessen blandes med en papirbase. Glasfibre er lavet af sodavand, kalk, dolomit eller sand. Den færdige belægning adskiller sig ved hjælp af relief, tekstur, tæthed og et udvalg af ornamenter. Nogle arter er præsenteret på billedet.

  Glasfiber har mange fordele, herunder brandsikkerhed, som opnås som følge af belægningen af ​​belægningen med specielle forbindelser i fremstillingen.

  Ved hjælp af glas tapet kan du rette overflade uregelmæssigheder og gøre dem mindre mærkbare uden forudgående justering.

  Loftet inden limning af glasvæggen til maling skal dækkes med en latex primer med en rolig farvetone i et neutralt spektrum. Det anbefales at klæbe glasvægpapir med en klæbemiddelsammensætning, der er egnet til dette formål og dække det med vanddispergerede maling.

  Disse baggrunde er holdbare og høj styrke. De kan endda tåle vask med en pensel. Takket være disse kvaliteter er glasvægpapir perfekt til at dekorere ikke kun boligindretningen, men også offentlige rum. En variant af loftets design med glas tapet er præsenteret på billedet.

  Hvilken maling at vælge og hvordan man maler

  Forskellige typer tapet til maleri kræver et andet malemateriale. Så ikke-vævet tapet skal være belagt med matt eller blank vandbaseret maling. De er perfekte til papirovertræk.

  Akryl eller latex maling bruges til at skabe en glat overflade på glas tapet.

  Før du går videre til den endelige farve, er det nødvendigt at lade tapetet tørre helt. Når lærredet er ekstremt tørt, kan du male.

  For papirovertræk vil dette være en vanskelig fase, da de ikke er så holdbare som de andre, så det er muligt, at papiret vil rive. Og sådan lærred er ikke længere korrekt, det kræver udskiftning. For at reducere risiciene bør bløde ruller af velour eller pels anvendes til maling.

  Før malingscoatingen påføres, limes de områder, der ikke må males, med maskebånd.

  Efter tilberedning kan malingen hældes i en kuvette, hvorfra det er let at fjerne det med en rulle.

  En rulle udføres på malingen, og derefter på en speciel overflade af kyvetten, og så gentages flere gange. Malingen må ikke dryppe fra rullen klar til brug.

  Mindst to lag påføres, da belægningen vil vise sig i et lag, og den anden vil helt dække alle defekter.

  Brug af tapet uden farvning

  Det sker ofte, at efter at have indsat specielle tapeter til maleri, vil du ikke gøre noget længere med dem, da belægningen ser smuk ud.

  Du kan forlade alt som det er, men det er bedre at dække tapetet med flere lag maling. Dette vil i høj grad forbedre deres udseende og give fuldstændighed. Derudover vil malingen skjule sømmen mellem lærredene og gøre det muligt at have snavset belægningen for at rense loftet på en våd måde.

  konklusion

  At lave loftet tapet er ved at blive flere og flere fans takket være dets tilgængelighed og skønheden i det endelige resultat. Derudover behøver du ikke producere store værker, hvis du pludselig har lyst til at ændre noget i indretningen, behøver du bare at ændre skyggen af ​​tapetet, og det er det - det nye design er klar. Kig på tapetet til maleri på loftet er fantastisk og giver interiøret et interessant touch takket være de mange forskellige teksturer.

  Loft tapet til maleri

  Loft tapet til maling: typer, dimensioner, installation

  Maling tapet på loftet

  Tapet til loftet til maleri - en ganske interessant løsning med hensyn til indretning. Med deres hjælp skabes der en usædvanlig struktur i loftet, som giver dig mulighed for at føje en "zest" til rummet og skabe komfort.
  Et stort udvalg af teksturer gør det muligt for alle at virkelig købe, hvad de kan lide.

  • Relativ lav pris;
  • Mange nuancer;
  • Stort udvalg af strukturer;
  • Der kræves et minimum af værktøjer til limning og maling;
  • Alt er gjort for hånden uden involvering af professionelle eksperter;
  • Rummets højde ændres ikke (i sammenligning med de ophængte strukturer).

  arter

  Tip! Baggrunde til loftmaleri er kendetegnet ved manglen på flerfarvede mønstre og belægningenes lindring. For nylig er disse baggrunde blevet mere populære, så de er i et overkommeligt prisklasse for de fleste mennesker.

  Der er tre typer af lignende baggrunde.

  Papir tapet

  Disse tapeter er egnede til enhver overflade, endog en, der ikke er justeret. Papirbaggrunde er som regel dobbeltlagede, det samme som duplex, men deres tykkelse og densitet er større.
  Tapet er imprægneret med specielle vandafvisende sammensætninger, så selv efter flere pletter vil de ikke miste deres vandmodstand.
  Grovfiber tapet er blevet en ny slags papir tapet til maleri. Aflastningen af ​​sådant tapet opnås ikke ved prægning, men ved at placere det mellem lagene af træflis (træbearbejdningsproduktionsaffald).
  Stor eller lille overfladestruktur bestemmes af størrelsen af ​​"savsmuld". Papirbaggrund limt ikke kun loftet, men også væggene, hvilket resulterer i en følelse af en helt sømløs, næsten ensartet overflade.
  Sådanne tapeter limes meget hurtigt - de har ikke et bestemt mønster, så du ikke lider af matchende kanter:

  • Lim anvendes til tapetet;
  • Ark overlejret på loftoverfladen;
  • Den trykkes ned af en rulle;
  • Kant er skåret med en kniv;
  • Følgende ark af tapet er smurt;
  • De overlappende områder skæres med en almindelig kniv;
  • Maling på tapetet påføres med en speciel malervals.

  Papir tapet til maleri

  Ikke-vævet tapet

  Flizelin - en klud, der er lavet af de pressede fiberstykker. Fiberen er meget tæt i struktur.
  Gennem en stencil med et mønster på den ikke-vævede skummede vinyl sprøjtes, hvilket resulterer i forskellige reliefs. Bagsiden på samme tid forbliver helt glat og jævn.
  Baggrunde til maling med ikke-vævet basis har fremragende maskeringsegenskaber: udglatter uregelmæssigheder, skjuler revner i loftet uden spor.

  • Under installationen skal klæbemidlet anbringes på loftet og ikke på lærredet, hvilket gør det muligt for strimlerne at passe hinanden ekstremt præcist. Den ikke-vævede base vil niveauere og styrke overfladestrukturen.
  • Eksperter anbefaler limning af ikke-vævet tapet i nye boliger på grund af deres styrke. Overlapninger i nye hjem skrumper ofte, men ikke-vævet tapet vil ikke kun bryde sammen, men vil også holde revnen og forhindre den i at gå videre.

  Non-woven tapet loft til maleri har en alvorlig ulempe - skum vinyl (relief) er let skrabet af selv med negle. Disse tapeter skal males, når toplaget er stærkere.

  Ikke-vævet tapet til maleri

  Glasfiber

  Glasfiber er dannet af glasfiberfilamenter fremstillet af sodavand, kalk, dolomit og kvartssand. Denne belægning under fremstillingen er forbundet med en særlig papirbase.
  Vægpapir kan være anderledes struktur og tæthed, med et smukt ornament, en lettelse, fakturaen.

  • Glasfiber har mange værdifulde kvaliteter, hvoraf evnen til at korrigere små uregelmæssigheder og høj brandsikkerhed er noteret (for dette behandles materialet med en speciel imprægnering). Glasfiber kan være præget eller glat, og interlacing af tråde danner forskellige mønstre og teksturer.
  • Før du limer tapetet til maling i loftet, anbefales det at dække loftoverfladen med en latex primer af neutrale nuancer (se. Loft primer er en nyttig nødvendighed). Baggrunde er fastgjort med en speciel klæbemiddelsammensætning, hvorefter de kun kan males med vanddispersionsmaling (akryl eller latex).
  • Den største fordel ved sådan tapet - holdbarhed og solid styrke (tapet kan modstå systematisk vask af overfladen med en pensel). På grund af dets holdbarhed og styrke kan tapet bruges ikke kun i stuen, men også i hoteller, kontorbygninger og andre offentlige steder.

  Glasfiber til maling

  I det store og hele er dette et helt andet tapet til at male loftet, fordi der i deres produktion anvendes forskellige materialer i specielle kombinationer. Derfor er ulemperne og fordelene ved disse baggrunde også forskellige.
  Deres fælles fordel er, at tapet kan males eller males mange gange (se Maling tapet på loftet alene). Hertil kommer, at enhver dispersionsmaling (herunder vandbaseret maling) er egnet.

  I den oprindelige form af sådan tapet hvid (umalet) fandt man sjældent farveydelse (gul, lysegrøn, lyserød, blå, flødefarve). En farvet baggrund gør det muligt at opnå usædvanlige nuancer efter farvning.

  Størrelser af tapet

  Størrelsen af ​​rullerne af sådanne tapeter varierer næsten altid fra de traditionelle på en stor måde. Ofte er der størrelser 25x1.06, 125x0.75, 17x0.53.
  Længere længder vil gøre det mere økonomisk at bruge baggrunde og helt fjerne scraps, og den øgede bredde hjælper med at reducere antallet af led, som de bliver næsten umærkelige. Storformede ruller (over 100 m lange) anvendes i industrielle lokaler, kontorer eller i højt til loftet.

  tapetsering

  Inden du limer tapetet på loftet for at male, skal du sætte og tømme loftets overflade, da tapetet kun kan skjule mindre uregelmæssigheder. Om kitt og primerloftet kan du se billeder eller videoer og internettet.

  Tip! Tapet på loftet er bedst limet sammen - tre af os. Den første vil holde lærredet, og det andet på dette tidspunkt vil justere dem langs linjerne og holde fast.

  • For det første påføres limen med en tyk børste midt på strimlen;
  • Limen fordeles derefter til siderne, så den dækker hele overfladen;
  • Vi folder lærredet med et "accordeon", så siderne, der er dækket af lim, berører hinanden. Ca. trin "accordeon" er 30 cm;
  • Baggrunde arrangeret på denne måde vil være meget bekvem under installationen;
  • Begynd at indsætte bør være fra kanten af ​​væggen (instruktioner fra mange producenter bekræfter denne funktion lime). Med den ene hånd holder vi "harmonika", og med det andet lim og niveauer vi langs de linjer, der er skitseret tidligere;
  • Følgende lærred limes på samme måde. Men du skal sikre, at leddet er monteret og rent.

  Bemærk, at tapetet på loftet rettet fra midten af ​​overfladen og bevæger sig til kanterne. I dette tilfælde skal du bruge enten en speciel rulle eller en tapet børste.
  Du skal også nøje overvåge, at tapetet ikke danner bobler, og de rynker ikke. For at gøre dette, skal du gradvist blive planlagt med en børste efter at have lært lærredet på loftet.
  I det store og hele er det hele den enkle proces at installere tapet på loftet.

  Brug af loft tapet i interiøret: fordele og ulemper

  De fleste mennesker forbinder tapet med vægdekoration, men dette vidunderlige materiale har fundet en anden anvendelse. Loftet tapet har mange fordele, der giver dem mulighed for at fastholde deres positioner i reparation af lejligheder. Hvordan adskiller de sig fra de almindelige? Hvad er deres fordele og ulemper i forhold til andre færdiggørelsesmetoder?

  fordele

  Hvis du sammenligner med hævede lofter og andre suspenderede strukturer, har tapetet følgende fordele:

  • lave omkostninger;
  • selv en ikke-professionel kan klare loftets design
  • kræver ikke komplekse værktøjer og yderligere opkøb
  • de sænker ikke loftets højde, hvilket er af stor betydning under betingelserne for sovjetbyggede lejligheder;
  • Tapetark er lettere at male end gipsvæg, de kan let males.

  I modsætning til traditionel hvidvask gør det ikke nødvendigt med forsigtig overfladebehandling. Plus det faktum, at efter at have arbejdet i lokalet ikke bliver så beskidt.

  mangler

  Ulemperne ved at afslutte loftet med tapet kan indeholde alle de ulemper, der er fælles for denne type materialer:

  • Tåler ikke høj luftfugtighed, damp eksponering;
  • kortvarig (maksimalt 5 år);
  • falme under indflydelse fra sollys;
  • i sammenligning med de suspenderede strukturer, som de har brug for, hvis ikke perfekte, men en flad overflade med en god klæbning af gipset;
  • de fleste belægninger kan ikke males og vaskes.

  arter

  Loft tapet - opfindelsen af ​​indenlandske producenter. Der er ikke noget i udlandet. Brug i så fald tapet til maleri, der både går ud på væggenes design og på loftet. Russiske producenter fremstiller produkter til loftet i ti meter lange ruller 53 cm brede. De er kun hvidt i farve, men med en høj overflade. Mønstre er meget forskellige og giver et valg af over 200 muligheder. Det er umuligt at male sådanne belægninger.

  I princippet kan væg tapet limes til loftet. De skal have en tilstrækkelig tæt struktur og bestå af to lag. Valg af produkter til afslutning af loftet, du kan anvende to design muligheder:

  • hvid eller lys monofonisk;
  • samme med væggen.

  I sidstnævnte tilfælde adskilles de langs væggen og loftet med en sokliste eller baguette til kontrast.

  Ifølge materialet fremstillingsloft tapet kan være:

  • på papirbasis
  • på en flizelinovy ​​basis
  • glas tapet;
  • non-woven til maling.

  Overvej funktionerne i hver af artene.

  • Papirbaseret tapet

  Lavet af to lag papir. De er de billigste, men deres styrke til en anden form for skade er lille. Når stikker sådanne klæder bliver våde og strækker sig, hvilket skaber visse vanskeligheder.

  • Baggrund på non-woven base

  Ceiling tapet af denne type har en base af nonwoven materiale - non-woven. Den har flere fordele i forhold til almindeligt papir:

  1. svækker ikke
  2. strækker sig ikke, når den klæber og ikke krymper
  3. Når du klæber, skal du kun lime loftet med lim;
  4. mere holdbart at bryde
  5. modstandsdygtig overfor slid.

  Dette er den mest acceptable løsning, da den har et optimalt pris / kvalitetsforhold. På den ikke-vævede basis er der et tekstilbaggrund - silketryk. De ser meget usædvanlige og smukke ud, men de bruges sjældent til at afslutte loftet.

  Loftet tapet til maleri kan laves af ren non-woven eller vinyl non-woven base. I det første tilfælde er produktet holdbart, miljøvenligt og det er ret dyrt. I den anden udførelsesform er prisen på rullen lavere, men kvaliteten er ikke så glimrende: overfladen opfatter malingen dårligt, er mindre holdbar, lader ikke luft igennem.

  Flizelinovy ​​tøj kan hvid eller neutral lys farve. Til maling påføres en særlig "åndbar" maling. Sådanne overflader kan males flere gange uden nogen skade på deres udseende.

  Maling sådan tapet, du kan vise fantasi og anvende næsten ethvert mønster ved hjælp af stencils.

  Overfladen står ikke op for fugt, men hvis du ikke planlægger at male det igen, kan du anvende en fugtighedsbestandig sammensætning, der eliminerer denne ulempe.

  Glasfiber, eller glas klud, loft tapet bruges i interiøret for nylig. Dybest set bruges de til udsmykning i medicinske og børnepasningsfaciliteter. De er lavet af naturlige materialer: kvarts sand, dolomit, lime, sodavand. Massen smelter ved høj temperatur, og trådene trækkes ud af den, hvorfra de "væves" i glasfiber. Glasfiber har en smuk tekstureret overflade, meget holdbar, opsamler ikke støv og snavs, understøtter ikke forbrænding. De kan vaskes og desinficeres med aggressive midler, mikroorganismer og skimmelsvampe slår sig ikke i dem. Glasfiber er perfekt åndbar, og deres levetid er omkring 30 år.

  Men de har nogle ulemper:

  1. høje omkostninger;
  2. svær at male, højt maling forbrug;
  3. speciel lim kræves.

  De er pulver og sælges i kasser. De består af naturlige materialer: farvestoffer, bomuld og cellulosefibre, glimmer. For at give en usædvanlig struktur kan nogle modeller omfatte silke eller guldtråde.

  Fordelene ved flydende tapet:

  1. påført overflade: cement, træ, gipsvæg, metal;
  2. de kræver ikke forudgående overfladebehandling, da de fylder alle huller;
  3. passer ideelt på vanskelige steder;
  4. ingen sømme
  5. øge varme og lydisolering;
  6. undergår let kosmetiske reparationer
  7. Intet støv og lugt under påføring.
  • høje omkostninger;
  • lav fugtighedsbestandighed.

  Det er muligt at øge modstanden af ​​flydende tapet til fugt ved at anvende en farveløs lak på deres overflade.

  Hvordan limter loftet?

  Hvis du bruger et loft tapet på non-woven base eller helt af non-woven, så lim limes kun til loftet. På samme tid forberede overfladen:

  • fjern gamle belægninger;
  • pudsede store revner, niveau overfladen;
  • hvis der er nogen pletter, de er også dækket op;
  • malet med fortyndet klæbemiddel eller speciel væskeformig primer.

  Ved fastgørelse af papirruller påføres lim på lærredet og får lov til at absorbere lidt - ikke mere end 10 minutter. Fremgangsmåden til klistning af loftet er i princippet den samme som for vægge:

  • skære rullen i strimler med den ønskede længde;
  • lav mærker på loftet, så der ikke er nogen skæv striber;
  • Sæt den første bane, startende fra hjørnet af rummet;
  • den første strimmel limes med et lille tillæg på væggen, som derefter skæres med en skarp kniv;
  • rul strippen langs hele længden med en rulle, udstødning af overskydende lim og luft fra midten til siden.

  Sværhedsgraden ligger i, at du har brug for et langt bord eller små stilladser, så du kan arbejde sikkert langs hele længden af ​​rummet. Lim tapet strips til loftet er bedre sammen med en assistent.

  Hvordan male tapet?

  Det er ikke nødvendigt at male loftet tapet, de har allerede et ret attraktivt udseende. Hvis du vil give dem en anden nuance, skal du anvende et billede eller opdatere hvid farve ved hjælp af akryl-, latex- eller vandbaserede maling. Man bør huske på, at vandbaseret maling primært anvendes til ikke-vævet tapet, hvilket giver deres åndbare egenskaber uændret og latexmaling, hvis overfladen udsættes for fugt.

  Maling begynder efter at overfladen er helt tør. Du kan køre det på flere måder:

  • male hele overfladen fuldstændigt;
  • kun et konvekst mønster, der efterlader baggrunden ufarvet (brug en rulle med en kort lur)
  • Hvis der anvendes et vinylmønster på den ikke-vævede basis, kan kun baggrunden males uden at efterlade et farvestof på vinylen.

  Du kan gentage tapetet flere gange, mens reliefen bliver mindre synlig hver gang.

  Brug til registrering af loftet tapet har sine fordele og ulemper. Fordelene er lave omkostninger, pladsbesparende, nemme udførelse. Blandt manglerne - forsigtig overfladebehandling og skrøbelighed i materialet, lav modstandsdygtighed mod fugt. En bedre løsning ville være at bruge tapet til maleri. Hvis det ønskes, kan de gøres vandtætte ved behandling med latexmaling, og hvis loftet bliver snavset, males det igen.

  Der er mere moderne muligheder - loft tapet lavet af glasfiber eller flydende tapet. Teknologien ved en sådan efterbehandling adskiller sig ikke fra processen med at anvende disse materialer på væggene.

  Alt om vinyl ikke-vævet tapet

  Hvilket tapet til maleri passer bedre til vægge?

  Hvordan man vælger et loft tapet til maleri

  Loft tapet til maleri

  Loftet tapet til maleri er et godt alternativ til andre metoder til at dekorere loftet i et hus eller lejlighed. Vi vil fortælle dig om fordelene ved denne type belægning og teknologien til fastgørelse.

  Dit valg - tapet på loftet til maleri

  Så du har besluttet at dekorere loftet af en slags og måske af alle værelser med tapet til maleri. Hvad er de så gode? Det samme som tapet til maleri på væggene - de kan gentages gentagne gange i overensstemmelse med de skiftende smag af dine familiemedlemmer.

  Typer af tapet til maleri:

  • ikke-vævet tapet;
  • glasfiber tapet;
  • duplex.

  Flizelinovye og glasfiber har en stor fordel - de er godt skjule (maske) manglerne og manglerne hos bygherrer. Mal dette tapet kan være mange gange uden frygt for at et sted for 2 eller 3 gange vil de være på dit hoved. Der er en anden mere avanceret mulighed - vinyl tapet. I række af fordele tilføjes endnu en - de kan vaskes (selvfølgelig, hvis den maling, med hvilken de blev malet, passer til denne type behandling).

  Baggrund til maleri - video

  Maling loftet tapet i forskellige værelser

  Køkken. Det er bedre at bruge vinyl eller ikke-vævet tapet til maling - dette er den stærkeste af denne type belægning, de tillader både gentagen farvning og vask, hvilket vil være meget nyttigt i køkkenet. Forresten, uvævede baggrunde anvendes på væggen behandlet med lim, tapet er ikke gennemblødt med dem.

  Badeværelse og toilet. Her kan du anvende lakeret tapet. da de er mest modstandsdygtige over for temperatur og fugtighed. Imidlertid er deres anvendelse kompliceret ved brug af specielle malinger og lakker, der er modstandsdygtige over for sådanne driftsbetingelser, samt behovet for omhyggelig anti-svampebehandling inden limning og farvning.

  Børn. I dette tilfælde falder valget helt sikkert på duplexet. De tjener ikke for længe, ​​men de er de sikreste og mest miljøvenlige for dine børn.

  Pasta loftet tapet til maleri - video

  Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med valget og gøre hjemmet endnu smukkere og mere behageligt!

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Tapet til loftet til maleri - en ganske interessant løsning med hensyn til indretning. Med deres hjælp skabes der en usædvanlig struktur i loftet, som giver dig mulighed for at tilføje en "zest" til rummet.

  Et stort udvalg af teksturer gør det muligt for alle at virkelig købe, hvad de kan lide. Loft tapet til maleri er brugt af hensyn til smukke relief, som kan efterligne selv fliser.

  Hvilke produkter kan bruges

  Stikker tapet og maleri lofter er ret tidskrævende, da du skal arbejde i en akavet position med dine hænder over hovedet. Men det er det værd, fordi loftet får en smuk lindring og kan ændre farve mange gange uden behov for at fylde overfladen. Der er sådanne finish og andre fordele.

  • Den relativt lave pris på materialet, fordi 1-2 ruller af tapet kan være nok til et lille rum;
  • Selvom baggrunde til maleri oftest sælges i hvid farve, er der andre muligheder, som ikke er nødvendige for at blive malet under primærstik. Maleri er lavet om nogle år, når den gamle farve bliver keder sig, eller tapetet bliver simpelthen snavset (udbrændt);
  • Stort udvalg af teksturer, så gulvet kan efterligne loftfliser, læder eller dekorative gips
  • Der kræves et minimum af værktøjer til limning og maling;
  • Alt er gjort for hånden uden involvering af professionelle eksperter;
  • Rummets højde ændres ikke (i sammenligning med de ophængte strukturer). Og i øvrigt kan loftet af gipsplader også klistres over med et sådant tapet, som vi ser på billedet nedenfor.

  Tip! Loftsbaggrunde er kendetegnet ved manglen på flerfarvede mønstre og lyddækning. For nylig bliver de mere populære, så de er i et overkommeligt prisklasse for de fleste mennesker.

  Der er mange sorter, men tre typer bruges til maleri.

  papir

  Passer til enhver overflade - selv for den der ikke er nivelleret. Papirbaggrunde er som regel dobbeltlagede, det samme som duplex, men deres tykkelse og densitet er større. De er imprægneret med specielle vandafvisende forbindelser, og selv efter flere farvninger vil de derfor ikke miste deres vandmodstand.

  Grovfiber tapet er blevet en ny sort. Reliefen opnås ikke ved prægning, men ved at placere den mellem lagene af træflis (affaldsproduktion).

  Stor eller lille overfladestruktur bestemmes af størrelsen af ​​"savsmuld". De limes ikke kun til loftet, men også til væggene, hvilket resulterer i en følelse af en helt sømløs, næsten ensartet overflade.

  De limes meget hurtigt - de har ikke et bestemt mønster, så du bliver ikke plaget med passende kanter:

  • Lim påføres strimlen;
  • Ark overlejret på loftoverfladen;
  • Den trykkes ned af en rulle;
  • Kant er skåret med en kniv;
  • De følgende ark limes ende til ende;
  • De overlappende områder skæres med en almindelig kniv;
  • Maling påføres med en speciel malingsrulle.

  Fleece

  Gennem en stencil med et mønster på den ikke-vævede skummede vinyl sprøjtes, hvilket resulterer i forskellige reliefs. Bagsiden på samme tid forbliver helt glat og jævn.

  • Baggrunde til maling med ikke-vævet basis har fremragende maskeringsegenskaber: udglatter uregelmæssigheder, skjuler revner i loftet uden spor. Det vil sige, før du limer tapetet til maling i loftet, behøver du ikke at sætte på overfladen.
  • Under installationen skal klæbemidlet anbringes på loftet og ikke på lærredet, hvilket gør det muligt for strimlerne at passe hinanden ekstremt præcist. Den ikke-vævede base vil niveauere og styrke overfladestrukturen.
  • Eksperter anbefaler limning af ikke-vævet tapet i nye boliger på grund af deres styrke.
  • Overlapninger i nye bygninger krymper ofte, men ikke-vævet tapet på grundlag af ikke kun vil bryde, men vil også holde revnen, og det tillader ikke at gå videre.

  De har en alvorlig ulempe - skummet vinyl (relief) er let skrabet af selv med negle. Disse tapeter skal males, når toplaget er stærkere.

  Glasfiber

  Formet af glasfiberfilamenter fremstillet af sodavand, lime, dolomit og kvartssand. Denne belægning under fremstillingen er forbundet med en særlig papirbase.

  Glasfiber kan være af forskellig struktur og tæthed, med en smuk ornament, relief, tekstur:

  • De har mange værdifulde kvaliteter, hvor evnen til at rette op på små uregelmæssigheder og høj brandsikkerhed er noteret (for dette behandles materialet med speciel imprægnering).
  • Glasfiber kan være præget eller glat, og interlacing af tråde danner forskellige mønstre og teksturer.
  • Før limning af arkene til loftoverfladen anbefales det at dække det med en latex primer af neutrale nuancer.
  • Duvene er fastgjort med en speciel klæbemiddelsammensætning, hvorefter de kun kan males med vanddispersionsmaling (akryl eller latex).
  • Før du maler loftet tapet lavet af glasfiber, er det ikke længere nødvendigt at anvende primer. Og det er den eneste mulighed, der kan omsmudses op til 7-8 gange.
  • Den største fordel ved glasdug tapet - holdbarhed og solid styrke (de kan modstå systematisk vask af overfladen med en pensel).

  På grund af deres holdbarhed og styrke kan de bruges ikke kun i stuen, men også i hoteller, kontorbygninger og andre offentlige steder.

  Nuancerne for at afslutte lofterne tapet

  I det store og hele er dette et helt andet tapet til maling af loftet, fordi der i deres produktion anvendes forskellige materialer. Følgelig er præstationsegenskaberne af belægningerne også forskellige.

  Deres fælles fordel er, at alle arter kan males mange gange. Ofte er sådan tapet et hvidt lærred med en lettelse, som kan gøre uden maling, hvis du har brug for et hvidt loft.

  Men der er også en farveversion af rullede materialer til maling: gul, lysegrøn, lyserød, blå, creme nuancer. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for, at den farvede baggrund hjælper med at opnå flere forskellige toner efter maling før maling af tapetet i loftet.

  På overfladen af ​​loftet tapet - både hvidt og farvet, kan du lave et mønster på stencilen.

  dimensioner

  Størrelserne af ruller varierer næsten altid fra de traditionelle på en stor måde. Ofte er der størrelser 25x1.06, 125x0.75, 17x0.53.

  Længere længder gør det muligt at bruge rullen mere økonomisk og slippe af med skruerne fuldstændigt, og den øgede bredde hjælper med at reducere antallet af led, som de bliver næsten umærkelige. Storformede ruller (over 100 m lange) anvendes i industrielle lokaler, kontorer eller i højt til loftet.

  indsætning

  Før du limer materialet, skal du putte og prale loftoverfladen, da tapetet kun kan skjule mindre uregelmæssigheder. Du kan se videoen i tematiske artikler på vores hjemmeside om loftet og primeren i loftet.

  Overfladen er normalt jordet med en skumgummibøsning. Sammensætningen er valgt afhængigt af typen af ​​base: beton, gipsvæg eller træbeklædning. Uundværlige værktøjer, når du arbejder med tapet, er også en trykrulle og børste.

  Tip! Det er bedst at udføre arbejde med limning sammen - tre af os. Den første vil holde lærredet, og den anden vil justere dem langs linjerne og lim.

  • For det første påføres limen med en tyk børste midt på strimlen;
  • Den fordeles derefter rundt om siderne, så sammensætningen dækker hele overfladen;
  • Vi folder lærredet med et "accordeon", så siderne, der er dækket af lim, berører hinanden. Ca. trin "accordeon" er 30 cm;
  • Baggrunde arrangeret på denne måde vil være meget bekvem under installationen;
  • Start lime skal være fra kanten af ​​væggen (instruktioner fra mange producenter bekræfter denne funktion lime);
  • Med den ene hånd holder vi "harmonika", og med det andet lim og niveauer vi langs de linjer, der er skitseret tidligere;
  • Følgende lærred limes på samme måde. Men du skal sikre, at leddet er monteret og rent.

  Tip: Bemærk, at tapetet i loftet strækker sig fra midten af ​​overfladen og bevæger sig til kanterne. Samtidig er det nødvendigt at bruge eller den specielle klemrulle. Du skal også nøje overvåge, at tapetet ikke danner bobler, og de rynker ikke. For at gøre dette, skal du gradvist blive planlagt med en børste efter at have lært lærredet på loftet.

  I det store og hele er det hele den enkle proces at installere tapet på loftet.

  Hvad man skal male

  Når limen har tørret op lidt, kan du begynde at male, hvis det er planlagt. For at gøre dette har du allerede brug for en pelsrulle - og selvfølgelig malingen selv.

  Hvilken type maling kan anvendes på tapetet? Svaret er enkelt - alle typer vandbaserede maling. Men de er også forskellige.

  Den billigste løsning er maling baseret på PVA, som alle plejede at kalde vandbaseret maling. Det giver en god hvid belægning, men det har tendens til at blive gul efter nogle år. Og jo mere behøver du ikke, da der er mulighed for regelmæssigt at opdatere loftet.

  Under alle omstændigheder er denne maling hensigtsmæssig, hvis værelset du efterbehandling ikke er et køkken og ikke et badeværelse. Fordi i disse lokaler skal du bruge malinger af en ny generation: silikone, latex.

  Samtidig er det naturligt, og materialerne til pasta skal ikke være papir, men vinyl eller glasdug. Nå, hvordan man maler loftet tapet, vi tror alle kan finde ud af og uden yderligere ado.

  Afslutning af loftet tapet til maleri

  Sendt den 04/27/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

  Afslutningslofter - altid et svært vanskeligt øjeblik i reparationen. Men du kan løse det ved hjælp af wallpapering mulighed for maleri. En forholdsvis enkel procedure, men du skal nærme dig det, godt forberedt. Ikke alle tapeter er egnede til farvning. Overvej hvilket tapet at vælge?

  Generel information om tapet til maleri

  I modsætning til traditionelle tapet, tapet på loftet for maleri udført af en særlig teknologi. Deres formål er angivet af producenten på ruller. Dybest set er sådanne materialer lavet af to lag. Grundlaget for tapetet, der skal males, er:

  • Papir med speciel imprægnering
  • interlining
  • Glasfiberdug

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/oboi-pod-pokrasku-potolochnye.jpg "alt =" tapet til maleri På loftet er billedet "width =" 400 "height =" 300 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/oboi-pod-pokrasku-potolochnye.jpg 400w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/oboi-pod-pokrasku-potolochnye-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04 /oboi-pod-pokrasku-potolochnye-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/oboi-pod-pokrasku-potolochnye-70x53.jpg 70w "sizes =" (max -bredde: 400px) 100vw, 400px "/>

  Papir tapet - den mest økonomiske mulighed. Men de vil også tjene meget mindre materialer med mere pålideligt grundlag. Vådt, papiret er strakt, hvilket for en lægmand kan være et alvorligt problem, når du klæber loftet. Gentag dem normalt ikke mere end fem gange. Til omkostningseffektive reparationer er dette en meget passende løsning. Det vigtigste er at forsigtigt fjerne limrestet fra forsiden af ​​tapetet efter at have klæbet. Maling vil ikke ligge jævnt i nærværelse af klæbende pletter.

  Flizelin selv uden farvning vil se solid ud. Lim det er meget lettere end papir tapet. Men som papir har ikke-vævet stof god åndbarhed. Derfor er loftet ikke truet af dannelsen af ​​mug. Prisen på sådan tapet er signifikant, men de kan bruges i meget lang tid. Denne type materiale er ikke bange for vand og mekaniske effekter.

  Glas klud tapet - det mest holdbare materiale, men deres pris er meget højere. De kan modstå gentagelse op til 20 gange. Kvaliteten af ​​deres farve er bedre.

  Valget af tapet tekstur bør være bevidst, de vil længe være grundlaget for indretningen af ​​rummet:

  • Glat - imiteret malet loft
  • Lille struktur af billedet
  • Store dele

  Hvordan limes tapet til maleri på loftet

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1485-e1447533917530.jpg "alt =" hvordan man limer tapet til maleri på loftet "width =" 500 "height =" 325 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1485-e1447533917530.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/04/1485-e1447533917530-300x195.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Når man bestemmer sig for "limning af tapet til maleri på loftet", er det første skridt at niveaue overfladen af ​​loftet. Små revner og fordybninger er forseglet med kitt. Hvis dråberne er meget betydningsfulde, vil købet af primingsammensætninger ikke blive opgivet. Du kan skjule små loftsfejl ved at vælge tapet med en reliefstruktur, men det er bedre at justere loftet, der kræver en mere kapitalindstilling. Hvis det tidligere var malet med maling, så før du limer tapetet, skal du sørge for pålidelig vedhæftningskvalitet på overfladen. Loftet skal rengøres grundigt og afhængigt af typen af ​​maling, enten primet eller rengjort med sandpapir.

  Sådan klæber du tapetet til maleri i loftet: processen er ikke meget forskellig fra at klæbe med almindeligt tapet. Gennemsigtigheden af ​​tilpasningen og fraværet af leddene når limning giver fremtrædende æstetik fremover.

  Klæbemiddelsammensætningen fortyndes i en tykkere konsistens end for vægge. Pensel eller malerulle, den påføres på loftet til størrelsen af ​​et lærred. Hvis der bruges papirbaggrunde, skal du også sprede dem med lim, for ikke-vævede baggrunde er der ikke noget sådant behov.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1487-e1447534086702.jpg "alt =" maleri tapetet i loftet "width = "500" height = "281" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1487-e1447534086702.jpg 500w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/04/1487-e1447534086702-300x169.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Et ark tapet påføres på loftet og forsigtigt glattes med en spatel eller gummi rulle for at fjerne luft. Yderligere, uden overlapning, er det næste lærred limet. Hvis det er nødvendigt at deltage i mønsteret, er det færdigt at trimme arkene og montere mønsteret på gulvet.

  I hjørnerne af forbindelsen mellem loftet og væggene er det bedst at klæde bundpladen, hvilket vil skjule sømmen og give loftoverfladen en smuk ramme.

  Hvordan male tapet på loftet

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1482-e1447533643971.jpg "alt =" maleri meter tapet på loftet "bredde = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1482-e1447533643971.jpg 500w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/04/1482-e1447533643971-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1482-e1447533643971-300x300.jpg 300w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1482-e1447533643971-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Valget af maling og redskaber til maling af loftet på tapetet

  Maling af tapetet på loftet begynder med valget af den passende type maling. De er opdelt i:

  • Vandemulsion
  • Vanddispersion
  • akryl
  • latex
  • alkyd

  Til papirbaggrunde bruges vandbaseret maling almindeligvis. Det er bedre at male dem i et lag, det er ikke nødvendigt at mætte med maling.

  Ikke-vævet tapet malet med vanddispersion maling kun. Ved køb af maling er det nødvendigt at tage højde for, at papir og ikke-vævede tapeter har større absorptionsevne end glasstof. Derfor vil malingforbruget, når de maler dem, være mere.

  Glas klud tapet kan males med ethvert materiale, de kræver den mindste mængde af maling, helt gemme defekter af loftet overflade. Men nødvendige præ-priming malerier. Maling er bedre at vælge ikke en økonomiklasse. Latex eller akryl ville være den bedste løsning.

  Alkyd maling i tapet farvning er sjældent brugt. Deres downside er frigivelsen af ​​giftige dampe under tørring, dampens tæthed i loftet i fremtiden, de skjuler stærkt lindringen på tapetet.

  I værelser med høj forurening og fugtighed (køkken, badeværelse) er det bedre at bruge akryl- eller latexmalinger med vandbestandighed. De er meget lettere at tage sig af under operationen. I stuer anvendes hovedsageligt miljøvenlige vanddispersionsmaling.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/4_md.jpg "alt =" male det tapetbelagte loft "width =" 1000 "height =" 760 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/4_md.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/04 / 4_md-300x228.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/4_md-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/04 / 4_md-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

  Ifølge graden af ​​lysrefleksion er farverne til tapet:

  Satin maling er den mest holdbare, har en moderat glans. Matte maling helt gemmer små fejl på loftets overflade. Glansfarve øger lydstyrken på rummet på grund af god lysreflektion.

  Farven på den valgte farve afhænger af individuelle præferencer, især da computervalg giver dig mulighed for at få nuancer til enhver smag. Farvning i lyse farver er mere at foretrække, de gør rummet mere rummeligt. For soveværelset er velegnede og mørkere nuancer.

  Det mest almindelige værktøj til maling er malervalsen. De har en kort lur, med et langt skum, velour. Til volumetriske tegninger på tapetet vil en rulle med en lang bunke være mere egnet til glatte og småmønstrede - med en lille bunke. For tapet med dyb lettelse bør man ikke bruge skumværktøjer. På vanskelige steder og tæt på væggene er tapetet malet med en pensel.

  Når du bruger sprøjtepistolen til at male, kan tapetet være ret hurtigt og effektivt, men øge forbruget af den nødvendige maling og generel forurening af rummet. Denne metode anbefales til at ansøge om større reparationer.

  Processen med at male tapetet

  Det første skridt er at beskytte gulvet, væggene og møblerne, der blev tilbage i rummet. Det er svært at male loftet forsigtigt. Loftmaleri skal udføres før væggene. Maling skal først startes, efter at det limede tapet er helt tørret, mindst efter 12 timer.

  For det første skal du lave et kontrolmaleri af et separat stykke tapet. Afhængigt af resultatet tilsættes mere pigment, eller malingen fortyndes for at opnå en mere støjsvage tone. Den valgte farve skal være mindst en skygge mørkere end baggrundsfarven på tapetet.

  Maleremåler tapet på loftet starter fra hjørnerne. Først måler loftets konturer langs vægge og steder, der er vanskelige at nå til rullen. Derefter kan du begynde at male hovedområdet med en malerulle. Malingen rullen skal gennemblødes så jævnt som muligt, idet overskydende fra overfladen af ​​specialbakken fjernes for at undgå sprøjt og reducere malingforbruget. Retningen af ​​malingens striber af hvert efterfølgende lag skal være vinkelret på retningen af ​​den forrige. Sådan farve vil være mere ensartet.

  Hvordan male loftet, klistret tapet til maleri, på andre måder? Det er muligt at bruge sprøjtepistolen. I dette tilfælde er det vigtigt at forsøge at fordele malingen så jævnt som muligt over loftets overflade. Det er bedre at male tapetet i tre lag end at forsøge at opnå en god effekt to gange. Hvert nyt lag af maling begynder kun at blive anvendt efter fuldstændig tørring af den forrige.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/3100-e1447535456365.jpg "alt =" tapet til maleri på loftet foto " width = "500" height = "333" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/3100-e1447535456365.jpg 500w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/04/3100-e1447535456365-300x200.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Ved brug af ikke-vævet tapet til at male loftet, klistret tapet, bruges ofte variant af deres maleri på indersiden. Tøjene males først og limes efter tørring. Du kan også male selve loftet, så lim det med ikke-vævet tapet.

  For større holdbarhed i slutningen af ​​fuld tørring kan lakeret loft. Ved afgørelsen af ​​indvendige træk tegner tegninger, er klistermærker mulig. På tidspunktet for tørring af malet tapet er det ønskeligt at udelukke udkast og direkte hit af solen i rummet.

  Tapet repaint

  Papirbaggrunde er de mindst egnede til maling, uvævede baggrunde kan malet flere gange. Men med hvert nyt lag af maling bliver mønsterets lindring værre og værre.

  Gentagelse af tapet fra en mørk tone til en lysere farve skal starte med anvendelse af hvid maling. Så anvendes en ny farve i to lag.