Russiske produktionsorganisation "albes"

Specialiserer sig i produktion af byggematerialer til udvendig og indvendig dekoration af bygninger og strukturer. Dette er en bred vifte af aluminium- og stålprodukter fremstillet ved koldvalsning af metalplader, fabrikslakeret med metal (aluminium og galvaniseret stål). Loft- og facadesystemer.

Nye varer

Ny inden for rækkevidde af lamper TM VALTONIX. Designet til belysningskontorer, kontorer, offentlige og private lokaler.

GOST profilen - en nyhed blandt profilerne til GCR - er beregnet til at danne rammen af ​​hævede lofter og vægbeklædning med et unikt tilbud.

Profil HARD - En nyhed i familien af ​​profiler til gipsplader - er beregnet til at danne rammen af ​​hævede lofter og vægbeklædning Fremstillet af stål af høj kvalitet med en tykkelse på mindst 0,6 mm.

Forstærket UA-profil - et langt element af højkvalitets galvaniseret stål, der anvendes som stativprofil ved installation af en døråbning.

Rail A91 / SP - en ny præstationsstandard

Pladformet rake med A91 / SP produktmærke lavet af stål med en beskyttende belægning og et udvalg af råmaterialerfarver til forskellige sider af skinnen. Ny og original dekorativ løsning.

Rail A91 / SP-1 - ny ydeevne standard

Pladformet rake med A91 / SP-1 aluminium eller galvaniseret stål. Ny og original dekorativ løsning.

Kolonneforingssystem

Kolonnebeklædningssystem - AKF 1000 facadesystem til beklædning af arkitektoniske elementer af enhver form. Tilrettelægger arbejdet med facadeanlæg, hjælper med at skabe et enkelt billede af bygningen. Omkostningseffektiv og effektiv byggeløsning

Profileret ark af PVA

Den profilerede plade fra PVA er et byggemateriale med modstående vægge beregnet til opførelse af eksterne hegn og vægge. Under fremstillingen er den profileret for at øge stivheden.

Murværk af PVA

Masonry (forstærkende) maske af PVA er et alternativ til svejset mesh, mens du har mindre vægt og overkommelig pris.

Kuboobraznoy rake design - en ny præstationsstandard

Ny rake kuboobraznogo design med forøget modulus (størrelser 30x50, 80x80, 80x100, 30h85, 30h110, 30h160, 30h200, 30h250, 30h300) systemer stempel A50 / S, A80 / 80 / S, A80 / 100 / S, A85 / S, A110 / S, A160 / S, A200 / S, A250 / S, A300 / S- En eksklusiv og original dekorativ løsning af loftrummet i interiøret.

Fordelene ved metalophængede lofter

Suspended metallofter har sjældent brug for udskiftning, som De er modstandsdygtige over for skader under demontering og under vådrensning.

Stort udvalg af modeller og farver i loftslofter giver dig mulighed for at gennemføre forskellige designprojekter.

Fremstillingen af ​​perforerede paneler med et lydabsorberende substrat kan forbedre de akustiske egenskaber hos lokalerne.

Metallofter er lavet af ubrændbare materialer, som giver yderligere beskyttelse til bygningen i tilfælde af brand.

Den øgede lysreflektans af metallofter forbedrer belysningen af ​​værelser med naturligt lys.

På grund af de unikke egenskaber ved metallofter kan man bruge i rum med høj luftfugtighed: svømmebassiner, badeværelser, køkkener, lobbyer, dvs. overalt hvor traditionelle byggematerialer hurtigt bliver ubrugelige.

VIGTIGT! Ved brug af ophængte metallofter i rum med høj luftfugtighed skal alle elementer desuden være belagt med pulverlakering!

Panel "Albes" AP600 Line white matt, A902 RUS Economy

Denne pris er tilgængelig for alle købere.

Pris for en engangsordre på 500.000 p.

Pris for en engangsordre på 100.000 p.

Kassettlofter "Albes" har perfekt akustisk ydeevne på grund af deres perforering og et særligt akustisk substrat på kassens indre overflade.
Kassettelofter "Albes", der passer til ethvert interiør, opfylder alle miljøkrav til bygningsstrukturer, der anvendes til udsmykning af boliger i offentlige og industrielle bygninger.
Kassettelofter er lavet af aluminium og galvaniseret stål, hvilket udvider anvendelsesområdet væsentligt, især i lokaler med høje krav til fugt og brandsikkerhed.

Karakteristika for det hvide matte loftpanel Albes

 • Type: Loftpaneler
 • Produktionsmateriale: Aluminium
 • Farve: hvid matt
 • Tykkelse 0,4 mm
 • Perforering: uden perforering

lofter

Rækloftet er en ophængt struktur med en attraktiv design og nem installation. Et sådant loft kan opføres i værelser med en række formål. På grund af den fremragende holdbarhed, god fugtresistens, et rigt udvalg af farver og teksturer, vil denne løsning dekorere ethvert interiør. For nylig er racklofter fra firmaet Albes, der er lavet af en aluminiumsprofil af højeste kvalitet og har en varieret belægning, fra simpelt hvid til eksklusivt spejl, blevet mere og mere populært. I artiklen vil vi overveje fordelene ved rackloftet albes og metoden til dens installation.

Indhold:

Producentoplysninger

"Albes" er en russisk produktionsgruppe, hvis hovedaktivitet er rettet mod fremstilling af aluminium og stålfinisheringsmaterialer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og i dag forener flere forskellige virksomheder ansvarlige for produktudgivelse, dets salg og implementering.

 • Alle produkter fremstilles i henhold til koldvalseteknologi af metalplader samt ved stansning af tyndt aluminium og galvaniseret stål. Sådanne produkter anvendes i bygninger og strukturer, der stiller store krav til loftkonstruktioner.

Rack loft Albes foto

 • Det er muligt at købe varer fra industriforeningen Albes i detailforretninger, der er beliggende i Den Russiske Føderations område, i CIS-landene, og også i landene i nærheden af ​​udlandet. Producerede varer er højteknologiske materialer, der kombinerer den rige erfaring og intellektuelle viden om de bedste ingeniører i virksomheden. Derfor har virksomheden i flere år en førende position på det russiske marked for produktion af efterbehandling materialer samt deres kvalitet og en bred vifte af produkter.
 • De fremstillede produkter har bestået den nødvendige certificering og anbefales til brug i medicinske, uddannelsesmæssige, sportslige og mange andre institutioner. Derudover vandt produkterne flere gange i forskellige All-Russian-konkurrencer, og selve organisationen blev tildelt honorære diplomer og certifikater, som den bedste virksomhed til produktion af byggematerialer i Rusland.

De vigtigste egenskaber ved sladder lofter Albes

Racklofter er smalle lige parallelle paneler monteret på en speciel ramme af guider. Dette design er i stand til at løse mange funktionelle problemer og skabe et unikt rumdesign. Albes-lathene fremstilles som regel af tyndt aluminium og har en polymer belægning, hvorpå farveopløsningen afhænger. Desuden fremstilles paneler med farver, der efterligner forskellige teksturer.

anvendelsesområde

 • Loftkonstruktioner anvendes i beboelsesejendomme, i kontorbygninger og i offentlige bygninger, og de bruges også i industrielle faciliteter, medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.

dimensioner

Følgende størrelser betragtes som standard:

 • længde - 300-400 cm, aluminiumstrimler med en længde på op til 6 m kan laves på en individuel rækkefølge;
 • bredde - afhængigt af typen af ​​produkt varierer fra 25 mm til 20 cm;
 • tykkelse - fra 0,32 mm til 0,6 mm.

Konkurrencefordele

 • Stærk og holdbar konstruktion med ubegrænset levetid og praktisk taget ikke behov for udskiftning;
 • originalt design og attraktivt udseende på grund af det store udvalg af farver og tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modeller;
 • modstand mod mekaniske skader, kemikalier og anti-korrosionsbestandighed;
 • besidder lydabsorberende kvaliteter på grund af installation af et særligt substrat
 • Fremragende brandsikkerhed, da lamellerne er lavet af ubrændbare materialer;
 • øge naturlig belysning på grund af de reflekterende egenskaber;
 • øget fugtresistens, takket være, at rackloftsystemerne kan bruges selv i værelser med høj luftfugtighed (i badeværelser, i pools, saunaer osv.). Det er også tilladt at vaske og rengøre dem med et hvilket som helst rengøringsmiddel (uden slibende partikler i sammensætningen). Det er vigtigt at huske på, at ved anvendelse af galvaniserede lofter i et vådt miljø skal alle tilgængelige dele behandles med korrosionsforbindelser;
 • Miljøvenlighed af både loftsskinnerne og tilbehørene hertil
 • hygiejne, fordi metalstrukturer ikke rotner, støber, formidler bakterier og svampe og ikke udsender skadelige stoffer i miljøet;
 • hurtig og bekvem installation, som du kan klare uden behov for dyrt udstyr og højt kvalificerede specialister;
 • det er muligt at installere belysning og andre enheder direkte i lamellerne;
 • oprettelse af flerniveau og krøllede strukturer er tilladt
 • takket være profilens nøjagtigt verificerede dimensioner sikres pålideligheden og den nødvendige stivhed af strukturen, og deformationerne deformeres heller ikke under nogen belastning
 • god frostmodstand og slidstyrke, lath lofter kan installeres på uopvarmede loggier og balkoner, og de har desuden fremragende farve modstand, det vil sige de udsættes ikke for ultraviolet stråling;
 • universel anvendelse, da design af produkter passer perfekt ind i ethvert interiør og harmonisk supplerer det
 • Sikkerhed på grund af de særligt tynde aluminiumsvalsede produkter har Albes loftsladder en lav specifik vægt, og du behøver ikke bekymre dig om andres sundhed, hvis der opstår en force majeure-situation, hvor panelerne kan løsne og falde ned. I princippet er fastgørelsesteknologien så pålidelig, at det under alle normale forhold og i høj kvalitet ikke kan ske;
 • forholdsvis lave omkostninger på grund af produktionen af ​​produkter i sine egne fabrikker i Rusland.

Farveindstillinger

Suspenderede loftslofter "Albes" er lavet af aluminium eller galvaniserede plader, som er malet i fabriksforhold i produktionsfasen og desuden belagt med en polymer substans. Forsiden af ​​panelerne kan males i en ret bred vifte af farver. Blandt de mest almindelige nuancer er farver som:

 • hvide matte eller blanke indstillinger
 • metallisk - mat og sølv muligheder;
 • chrome, super chrome og super chrome suite;
 • guld og super guld;
 • beige og lys beige muligheder.

Disse farver tilhører standardfarven, såvel som de populære farver omfatter farver som sort, blå, lysegrå, kobber og crimson og en pistol.

 • Reiki kan have en overflade, der efterligner forskellige naturlige materialer, f.eks. Træ, perle eller granit tekstur samt blandede farver som: hvid perle med metal striber, en guldstrimmel på hvid baggrund, lys beige eller beige-guld streger på hvid baggrund, beige grøn eller grøn bar på en lys baggrund og så videre.
 • På anmodning af kunden kan der laves prægede paneler, der vil have en lille bølgning på overfladen eller have en mønstret perforering, samt en række lameller lavet af et specielt maske med firkantede, diamantformede og runde celler.
 • Hvis det ser ud til at designkonceptet for de foreslåede standardindstillinger ikke fungerer, kan du vælge en passende skygge fra mere end 200 farver, der er tilgængelige i RAL-farveindsamlingen (tysk farvestandard, som er blevet almindeligt accepteret). Enhver valgt farve kan bruges i en mat eller metalliseret version, samt give en lille spejl effekt. Den valgte maling påføres ved pulverlakering.

Det er vigtigt! Du bør ikke vælge en skygge i billedet på skærmen, på grund af farvegengivelsen kan farven på skærmen afvige fra den egentlige farve, så før du vælger, skal du altid se den færdige prøve førstehånds.

 • Den modsatte side af panelerne er desuden belagt med en beskyttende lak eller primet med en særlig forbindelse.
 • Takket være et rigt udvalg af farver og designstrukturer er det blevet muligt at oprette forskellige volumetriske indvendige løsninger, så man undgår inexpressive flade former.

Typer af rack paneler "Albes"

Aluminium loftsstrimler adskiller sig i profilform. Albes-selskabet tilbyder flere standardversioner af sine produkter.

Tysk design

 • Ligesom alt, der produceres i Tyskland eller har den karakteristiske "tyske", har denne type produkt en streng og kortfattet form. Disse er rektangulære lameller, hvis bredde kan være 8,5 cm, 13,5 cm og 18,5 cm.
 • At montere et sådant loft er tilladt på en åben eller lukket måde. Med en åben type er lamellerne installeret med jævne mellemrum, normalt 1,5 cm. Formede slidser findes enten i denne form eller lukkes med kontrastindlæg - dekorative layouter.
 • Lofter af lukket type monteres tæt, uden huller. Farven på panelerne selv kan være absolut nogen, muligheder med perforering (1,5 mm i diameter) eller yderligere designlindring tilbydes også.

Italiensk design

 • Denne type produkt er en lath med afrundede kanter, lavet af aluminium, og meshpaneler af udvidet metalnet betragtes også som en af ​​sorterne. Loft i italiensk design er monteret i åben og lukket type. Hvis valget blev lavet til fordel for maskeplader, er loftet kun installeret ved en åben metode med eller uden ekstra dekorative led.
 • Panelernes standardbredde er 8,4 cm, højde 1,6 cm, disse tal giver den nødvendige stivhed og pålidelighed af den installerede struktur.
 • Farveskemaet tilbydes som en klassisk såvel som specialfremstillet; desuden kan perforering (1,5 mm) eller dekorativ relief påføres overfladen.

Design Omega / Omega

 • Rackloft i denne version er kun monteret af den lukkede type, da den fremstillede aluminiumsprofil har ingen sidespor. Standardstørrelser anses for at være 5 cm, 10 cm og 15 cm brede. Ved montering af en konstruktion anbefales det at kombinere skinner med forskellig bredde på en bærerkam. Denne løsning giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt individuelt design, det er også tilladt at kombinere loftpaneler og forskellige farver.
 • Ud over standardtyperne, under varemærket "Albes", fremstilles slattedlofter af originale former, der hjælper med at dekorere loftrummet på en stilfuld og unik måde.

Buede lameller

Bøjede betegnelser kaldes lofter, der har glatte overgange og bøjninger. Ofte er et sådant system installeret i de rum, hvor der er uregelmæssigheder i lofthøjden, samt om nødvendigt omkring nogen dele, ingeniørkommunikation mv.

Desuden giver denne type paneler dig mulighed for at skabe et unikt design. Bøjede laths er lavet på basis af panelerne "italiensk design". Den resulterende bølge kan have to retninger:

 • på tværs af skinner (når der anvendes specielle buede kamme og konventionelle paneler);
 • langs skinnerne (skinner er bøjet på en særlig måde i fabrikken).

Cube rake

 • Sådanne paneler anvendes i åbne konstruktioner med eller uden yderligere layout. Aluminiumsprofilen har et rektangulært tværsnit, og under installationen opnår overfladen af ​​loftrummet en udpræget lige relief.
 • Højden af ​​en sådan skinne kan være 25 mm eller 38 mm og en bredde på 30 mm og 37,5 mm.

V-formet rake

 • Sådanne lameller er også designet til åbne strukturer, og loftet der er monteret på dem har en udtalt lindring.
 • Det adskiller sig fra den tidligere form i form af paneler, som i sektionen ligner et hjerteformet objekt eller bogstavet "V". Skinnernes højde er 40 mm, og bredden af ​​den fremspringende kant er 45 mm.

Plate rake

 • Hvert sådant panel har en flad sektion. De installeres med jævne mellemrum i lodret stilling. Plader fås i 90 mm højde og 16,5 mm i bredde.

Påkrævede komponenter

 • Skinnen er lavet af aluminiumsark og er hovedelementet i rackloftsystemet. Den kan bestå af to typer: åben (den er færdig med layoutet) og lukket (den er monteret tæt på hinanden). Om nødvendigt tilpasses længden ved hjælp af specielle forbindelseselementer;
 • Layout - aluminiumsindsatser, 16 mm brede, designet til åbent loftkonstruktion, indsat i hullerne mellem åben type lameller;
 • kam (stringer) - elementet tilhører de vigtigste dele af strukturen, paneler indsættes i denne profil. Det er et ark galvaniseret stålplade (tykkelse ikke over 0,5 mm). Det fik sit navn på grund af "rier", som er nødvendige for at fastgøre paneler ved at snappe;
 • Perimeterprofilen er en vinkelprofil, der er fastgjort omkring perimeteren og er designet til at overlappe samlingen mellem væggen og skinnen, den giver strukturen et færdigt udseende og kan bestå af flere forskellige konfigurationer, et hjørne med dimensioner på 19x24 mm betragtes som standard;
 • suspension - består af to tynde nåle, hvoraf den ene har en ring med huller til dowels, med hvilket elementet er fastgjort i gulvpladen, den anden nål har en krog på enden for at holde kammen. Mellem nålene fastgøres en fjeder, som tjener til at justere højden. Elementet kan fastgøre slattedækket i en afstand fra understøtningsstrukturen fra 12 cm til 4 m;
 • hardware er skruer og dowels, hvor hele strukturen er fast.

Eksperter anbefaler brug af forsænket spotlights i rackloftsystemet, som vil afslutte kompositionen og skabe den nødvendige komfort og hygge i rummet.

Montering af rackloft Albes

Rackloft indebærer montering på en specielt monteret ramme. Lofter "Albes" kan monteres i en lukket og åben version, for dette er produceret to typer paneler. Til en åben type installation leveres et specielt layout, som har en mindre bredde end skinnen, og kan enten være i samme farveskema med panelerne eller kan modsættes i farver.

Den første ting, der skal gøres, før man fortsætter med den direkte installation, er at købe materiale i tilstrækkelig mængde, og derfor er det nødvendigt at udføre foreløbige beregninger.

Beregning af mængden af ​​materiale

 • Til at begynde med måles omkredsen af ​​det rum, der skal indrettes. Denne parameter er nødvendig for at installere den nødvendige længde af vinkelprofilen, som er fastgjort på væggene under loftet. Du kan få den nødvendige figur ved at måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultatet med to (hvis rummet har en rektangulær eller firkantet form, hvis der er fremskrivninger og et komplekst design, så beregnes hver vægsektion separat). Det er værd at overveje, at hjørnet er til salg 3 m i længden, hvilket betyder at den resulterende tal skal deles med 3, og det bliver således klart, hvor meget profil der skal købes til et bestemt rum.
 • Den næste ting at gøre er at beregne længden af ​​dørene og deres nummer. Det skal bemærkes, at vejledningen ikke skal placeres mere end 30-40 cm fra væggen, og afstanden mellem strengerne må ikke overstige 120-150 cm (det er bedre at lave en mindre afstand, så designet bliver mere stift).
 • Combs leveres til salg i standardstørrelser på 3,8 m. Husk også at guiderne er installeret vinkelret på skinnerne, dvs. hvis du planlægger at placere panelerne lodret, er styrene fastgjort vandret og omvendt. Vi beregner den ønskede længde i meter, baseret på rummets størrelse, og den resulterende figur divideres med 3,8. Således kan du finde ud af, hvor mange kamme der skal købes. Ved beregning skal der tages højde for antallet af stik til hjælpelinjer.
 • Det mest afgørende øjeblik er beregningen af ​​det krævede antal skinner. Her afhænger alt af den valgte panelbredde, samt på installationsmetoden (lukket eller åben). For eksempel kan du tage den mest almindelige størrelse på 8,4 cm, sæt med en indsats på 1,6 cm, det vil sige den samlede bredde vil være lig med 10 cm.
 • Valget af længden af ​​loftpanelerne afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal trimmes, så hvis bredden af ​​rummet er 3 m og længden er 5 m, så kan du købe lamellerne 3 m lange og montere dem over bredden af ​​rummet. Det vil sige på et værelse med dimensioner på 3x5 m, skal du købe 50 skinner og 49 indsatser (5000/100). Indlæg er altid påkrævet en mindre, da det ikke anbefales at installere dem på kanterne.
 • Denne beregning er korrekt, hvis en af ​​siderne af rummet og længden af ​​lathen er nøjagtig den samme; hvis rummet ikke passer til panelets standarddimensioner, vil du få for meget affald, for eksempel er det ikke rationelt at købe produkter på 3 m længde Det er bedst at købe 4 m lameller og læg dem på den mindre side, skære dem i halvdelen.
 • Tilslut om nødvendigt panelerne i længden, køb specielle forbindelseselementer. Det er vigtigt, hvis der er en mulighed for at undgå en sådan docking, så det er bedre at gøre det, da lige lige lige ser lameller uden unødvendige forbindelser meget mere attraktivt ud.
 • Den sidste ting at beregne er antallet af suspensioner. Til slattede lofter er det nok at installere suspensioner i en afstand på 30-40 cm fra væggene og 120-150 cm fra hinanden. Derudover kan du finde ud af det krævede antal dowels, da der for hver bøjle er 2 dowels-negle påkrævet.

Når alle beregninger er foretaget og materialer er købt i den krævede mængde, kan du fortsætte direkte til installationen.

Arbejdsfaser

Værktøj og materialer:

 • et sæt rack "Albes" loft (paneler, guider, vinkel og suspensioner);
 • boremaskine, perforator, skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • linjal, målebånd og konstruktion niveau;
 • tang, kniv og sakse til metal;
 • dyvel-negle.
 • Da Albes aluminiumsloftloft er en ophængt struktur, kræver hovedloftpladen ikke nogen særlig behandling. Hvis denne type konstruktion er installeret i et fugtigt rum, er det muligt at behandle overfladen under det med specielle primere, som omfatter antibakterielle midler, og alle defekter og søm på overfladen skal repareres.
 • Det er vigtigt at sikre de meddelelser, der skal placeres under slattedækket for at forhindre, at de ved et uheld falder på panelet og beskadiger den installerede loftsstruktur.
 • Til at begynde med anvendes markeringer på væggene til installation af en vinkelprofil. Hvis bjerget involverer borefliser, skal markeringen gøres for ikke at falde i sømmen, ellers kan fliserne knække eller splitte. Markeringslinjen skal være langs hele omkredsen i samme plan, for dette kan du bruge bygningens niveau eller laserniveau.
 • Hvis der skal planlægges yderligere elementer mellem det hængende loft og gulvpladen, skal dette tages i betragtning ved mærkningstrinnet og forudbestilles på forhånd fra den øverste kant af væggen, hvis rummet forbliver tomt, så kan minimumsafstanden være 5 cm.
 • Ved hjælp af en perforator laves der huller i den U-formede profil, der afgår fra kanten med 5 cm, i en afstand af 50 cm fra hinanden. Derefter bores væggen selv gennem disse huller. Hjørnet er fastgjort med dowel-negle. Derefter kan du gå til markeringen for hjælpelinjer og suspensioner.
 • Suspensioner installeres i en afstand på 30-40 cm fra væggene med intervaller på 1,2-1,5 m ved hjælp af 2 dowels. Når alle suspensioner er sikkert fastgjort, er det muligt at montere en ramme af strengere, hvor loftsstrimlerne vil blive placeret. Combs suspenderes på kroge, der er tilgængelige i suspensioner og er sikkert fastholdt af dem.
 • Hvert panel er formet således, at det let passer ind i styreskinnenes spor og klikker på plads der (til et karakteristisk klik). Hvis den sidste skinne ikke passer helt, skal den trimmes og først indsættes med den skårne side i hjørneprofilen og kun derefter låses på kammen.
 • I sidste fase er loftet nivelleret i et plan ved at spænde eller løsne suspensionerne til den ønskede højde.

Tips og tricks

 • Når du planlægger montering af paneler, skal du ligge på lysretningen fra vinduet, så ledningerne af leddene skal placeres i retning fra vinduet til modsatte væg.
 • Hvis rummet er smalt, vil det tværgående arrangement af skinnerne bidrage til visuelt at udvide det.
 • Det firkantede rum ændrer proportionerne med panelernes diagonale installation.
 • For hurtigt at skære igennem de skærede elementer (lamper, kommunikation, indretning) kan du bruge en boremaskine med en dysekrone med den ønskede diameter.

Kassettelofter Albes

I vores onlinebutik til rådighed - kassettelofter Albes (Albes) fra den russiske producent. Vores konsulenter hjælper med udvælgelse og beregning af komponenter. Vi har engrospriser og gratis fragt for store ordrer.

Du kan vælge metallofter fra producenten Albes.

Albes - klyngelofter med metalplader

For at opnå dristige design ideer eller lave varige reparationer - vælg Albes metal cluster lofter. Disse er modulære strukturer, der er samlet fra komponenter (guider, suspensioner, profiler, hjørner) og plader eller kassetter på 600x600 mm.

Prisen på suspenderede kassettelofter Albes består af omkostningerne til pladerne og ophængningssystemet. På vores hjemmeside er priserne beregnet til 1 metalkassette, profil eller suspension, men i kassens beskrivelse er der som regel en pris på 1 meter: med eller uden et ophængningssystem af en anden type.

For at beregne prisen på Albes cassette loftet med tilbehør, kontakt vores konsulenter. Hvis du har svært ved beregningen af ​​antallet af alle komponenter - kontakt os venligst!

Sammenlignet med mineralplader er prisen på Albes metalkassette lofter højere, men de giver flere fordele. Ud over nem installation og evnen til at demontere strukturen og udskifte den beskadigede plade (og med metalplader er sandsynligheden for skade minimal), har disse lofter andre fordele:

 • vandmodstand. Disse mønstre er egnede til efterbehandling af badeværelser og køkkener, terrasser og altaner, svømmebassiner mv.
 • hygiejne;
 • brandmodstand (foruden selve metalet indeholder maling brandfaste komponenter);
 • Enkel pleje (loftet kan vaskes med vand og ikke-slibende rengøringsmidler).

Albes er cassette aluminium lofter produceret i Rusland. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af materialer til dekoration og søger at give sine kunder smukke og højkvalitets designløsninger - materialer til reparation af lejligheder, kontorer og andre lokaler.

Køb komponenter af suspenderede systemer og smukke plader af Albes-kassettelofter billigt i detailsalg eller engros, ved selvforsendelse eller med bekvem levering i vores onlinebutik!

Rackloft Albes - det officielle websted, installation og tips

Den indenlandske rackloft Albes løser de vigtigste opgaver for et færdigmateriale, mens det er meget billigere end udenlandske analoger. Virksomhedens produkter er fremstillet i over 15 år og besidder en solid position på markedet ved hjælp af kundernes velfortjente tillid. Produkterne er baseret på en højkvalitets aluminium profil. Et bredt udvalg af farver begrænser ikke designmulighederne.

Fordelagtige egenskaber ved Albes loftsystem

I hjertet af designet er et par parallelle paneler monteret på rammen. Denne tilgang til designkomponenten giver dig mulighed for at oprette usædvanlige praktiske forfatters kompositioner i lokalerne uanset destination. Overfladen på skinnerne er dækket af farvet polymer, der udvider funktionaliteten og tager designet til et nyt niveau.

Længden af ​​skinneloftet er 400 cm, men om nødvendigt kan disse tal øges. Bredden af ​​modulet er fra 20 til 25 cm, tykkelsen er fra 0,32 til 0,6 mm.

Loftkonstruktionen af ​​dette mærke har en række fordele, blandt hvilke en af ​​de vigtigste er prisen pr. Meter, hvilket er virkelig overkommelig for gennemsnitsforbrugeren. Udover den acceptable pris vurderes produkterne for:

 • praktisk og lang levetid
 • stilfuldt og moderne design med et næsten ubegrænset valg af farver og kombinationer;
 • materiale modstand mod forvitring
 • nonsusceptibility for korrosion;
 • modstand mod mekaniske skader og udsættelse for kemikalier
 • fremragende lydabsorberende egenskaber;
 • modstand mod ild;
 • reflekterende evne til at spare på energiforbrug;
 • højt modstandsdygtigt mod fugt
 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • modtagelighed for svampeformationer
 • enkel installation;
 • evnen til at interagere med indbygget belysningsudstyr
 • alsidighed (kombineret med interiør i enhver stil);
 • pålidelige monteringsmuligheder.

Det er også vigtigt at have studeret virksomhedens officielle hjemmeside, det bliver tydeligt, at produktionsomkostningerne ikke afhænger af valutakursen og forbliver faste, der er tilgængelige for den indenlandske forbruger.

Typer af rack designs

I første omgang placerede virksomheden produkter som værdige valg ikke kun i landets marked, men også i udlandet. Den overordnede funktion er et stort udvalg af rackmoduler i forskellige designs med et pålideligt fastgørelsessystem. Udover anerkendte modstykker fra Tyskland og Italien åbner russiske lærred nye muligheder for at realisere ideer, så du kan skabe både klassiske og abstrakte strukturer.

Loftsplader fås i flere farver med en anden overflade, lige fra traditionel glans til mat eller perforeret.

Du kan vælge lamellerne i færdig form fra det præsenterede sortiment, og du kan foretage en individuel ordre under hensyntagen til indretningens indretning. Alle elementer i systemet er perfekt kombineret med ingeniørkommunikation, er simpelthen monteret og ikke mindre afmonteret til reparation eller restaurering.

De traditionelle elementer i Albes-loftet omfatter følgende elementer:

 • direkte lath paneler af den valgte farve;
 • Panelindsatser til fiksering i åbne systemer;
 • hjørne profiler;
 • suspensioner;
 • guider dæk;
 • Paneler med perforering, om nødvendigt, loftanordninger med øget ventilationsniveau.

Installation starter med korrekte beregninger og markering.

Hvordan man laver beregninger: Hvad er der taget hensyn til

For ikke at tage fejl i beregningerne er det nødvendigt at måle korrekt. Så for eksempel at beregne længden af ​​hjørneprofilen, måles rummets omkreds, hvor installationen af ​​Albes-jernbanetaket er planlagt. Typisk er loftarealet og rumrummet identiske. Med data om bredden og længden af ​​skinnerne, vil det være nemt at beregne det nødvendige beløb til loftet.

For at bestemme længden af ​​føringsskinnerne på loftoverfladen er det nødvendigt at tegne parallelle linjer i trin på 1 meter. Deres samlede længde vil være længden af ​​strengerne. Tegn linier vinkelret på retningen af ​​stablede skinner.

Antallet af suspensioner, der er nødvendige til installation, bestemmes simpelthen ved at tage højde for standardhældningen mellem dem på 1,2 m og afstanden fra væggen op til 40 cm.

Sådan installeres loftkonstruktioner korrekt

Installationen af ​​Albes-systemet, uanset om arbejdet skal udføres alene eller med bistand fra specialister, skal udføres udelukkende efter projektdokumentationen, eksisterende reguleringsdokumenter. Den bedste løsning er installationen udført af specialister, der har den relevante licens og certificering, et sæt værktøjer og udstyr.

Et vigtigt punkt er de klimatiske forhold i de værelser, hvor lofterne vil blive installeret. Det er nødvendigt at kontrollere fugtighedsniveauet og dække systemets elementer med det mindste overskud med beskyttende pulverlakering.

Installationen begynder med forberedelsen af ​​loftets overflade. For at gøre dette rengøres lærredet af snavs og gammelt lag, forsigtigt primet, fjern huller og chips, nivellerer overfladen med spacklingblandinger. Ingeniørkommunikation er fastgjort på den forberedte overflade, og dermed færdiggøres stadiet af konstruktionen af ​​interceilrummet. Det næste skridt skal være organiseringen af ​​arbejdsområdet.

For at gøre det lettere at arbejde, skal du vælge en arbejdsplatform med længden af ​​det længste element i systemet. Arbejdspladsen skal være sådan, at det er bekvemt at arbejde på sit område. Et lige så vigtigt punkt er beskyttelse af stedet fra støv, et tankevækkende sted til opbevaring af systemelementer.

Teknologien til installation af loftkonstruktionen er praktisk talt ikke anderledes end installationen af ​​et traditionelt hæftet loft.

Baseret på de udførte beregninger udføres markeringen på væggene og loftet, der starter med højeste kvalitetsvæg med den mest jævne overflade. Fra den i en afstand af 30 cm placeres den første akse. Vinkelret på det i samme afstand fra den anden væg er placeret den anden akse. Huller er boret på mærkerne.

Det næste trin er at fastgøre hjørneprofilen omkring rummets omkreds. Suspensioner er kun monteret i tilfælde, hvor det er nødvendigt at maskere defekterne af overfladen af ​​trækbasis for at skjule kommunikationen.

Vejledende dæk er fastgjort på bøjler eller fastgjort direkte til hovedloftet, så de er parallelle med hinanden. Panelerne er fastgjort på strengerne på grund af specielle slots. Det sidste stadium er installationen af ​​ventilationsgitter og belysningsudstyr.

Prisen på loft systemer af den suspenderede type Albes er ikke fastsat, da den er dannet på grundlag af en række faktorer, herunder farve, parametre, tekstur. I gennemsnit koster loftlofter af denne type fra 400 til 1.500 rubler per kvadratmeter. Instruktioner vedrørende drift og vedligeholdelse af systemer findes på den officielle hjemmeside. Muligheden for at bestille loftet i færdig form er tilgængelig.

Albes lofter - Tekniske specifikationer

Den moderne verden er meget foranderlig, så det bliver stadig vanskeligere at opfylde absolut alle de krav, som moderne mennesker har om komfort og skønhed. Derfor er Albes-lofterne så populære, fordi denne russiske producent af byggematerialer har formået at gøre dette.

Virksomheden kaldet "Albes" producerer aluminium og stålprodukter, der anvendes under udvendig eller indvendig dekoration. Ovennævnte lofter betragtes som det mest populære og velkendte produkt af dette firma.

Disse lofter ser godt ud i store værelser.

Dette loft er blandt de første, der vises på det russiske marked. I mange år er det blevet brugt ganske succesfuldt i færd med at færdiggøre offentlige og beboelsesbygninger. Sådanne suspension systemer bliver udsmykning af butikker, skoler, kontorer, hospitaler, indkøbscentre og svømmebassiner.

Rack belægning fra Albes selskab

Beskrivelse af loftsdæksel

Rackloft

Sådanne suspensionssystemer er aluminiumpaneler, som er fastgjort parallelt på en specialramme. De er lavet af specielt aluminiumsark, hvis omtrentlige tykkelse er 0,33-0,55 millimeter.

Der er en standardiseret længde for disse skinner, hvilket svarer til 3 eller 4 meter. Selvom ordren kan udstedes og seks meter paneler. Deres bredde er 25-200 millimeter.

Alle loftsplader har en polymercoating, som giver den en vis tekstur, farver og dekorative egenskaber.

Teksturer og farver

Disse lofter har et meget forskelligt farveområde. Når du bestiller disse lameller, kan du vælge en farve ved hjælp af et standard farvekort kaldet RAL.

Sortimentet af en almindelig stationær butik indeholder nødvendigvis paneler med sådanne standard teksturer og farver:

 • blank og mat hvid skygge;
 • lys beige og beige;
 • krom eller super krom, nogle gange kan du finde luksus super krom;
 • børstet metallisk;
 • super guld og guld.

Er interessant. I begrænsede mængder kan du finde sort, blå, crimson, kobber, lys grå farver og farver under træet.

Reiki kan være metalliseret eller mat finish, du kan finde en spejl effekt. Derudover påført dekorative relief eller perforering. Du kan se perforerede aluminiumsbilleder.

De vigtigste fordele ved lofter Albes

Disse loftsystemer har alle de nødvendige tekniske egenskaber, som gør dem bare vidunderlige. De har et stort udvalg af fordele, herunder:

 • Økologisk renhed af absolut alle materialer, der anvendes under fremstillingen af ​​strukturen
 • lang driftsperiode
 • enkel og bekvem installation
 • høje fugtighedsbestandighed, anti-korrosion og kemisk resistens;
 • god mekanisk styrke;
 • Du kan installere noget teknisk udstyr i rummet under loftet;
 • belægningen er meget modstandsdygtig over for fading og slid - disse lofter er nemme at rengøre;
 • du kan oprette flere niveauer og krøllede strukturer;
 • universalitet af brug
 • frostbestandighed.

Varianter af Albes loftsdæksel

Udover farver og teksturer, varierer disse taglofter ofte i profilen af ​​laths selv.

Brug af tysk design

Alle aluminium lameller har en streng form med glatte rektangulære kanter. Den omtrentlige bredde af disse produkter er 185, 135 eller 85 millimeter. Efter at loftet er installeret, har det en flad, jævn form.

Loftet med dette design er lukket eller åbent. I sidstnævnte tilfælde er lamellerne monteret med et interval på 15 millimeter og i den første tætning. Smalle slots, der forbliver efter installationen, af og til går åben eller de etablerer specialiserede dekorative layouter, der har samme farve eller kontrast.

Sommetider "tyske" paneler er perforerede eller faste.

Anvendelse af italiensk design

Aluminiums loftbeklædning, fremstillet i italiensk stil, er samlet fra specialiserede lameller med afrundede kanter. Disse paneler har en standardbredde på 84 millimeter. Lignende lofter er lukket og åben type.

Omega Design

Loftet, som har en lukket type og består af aluminiumsplader ved siden af ​​hinanden, anses for at være lavet i designet af "Omega". Listerne har en bredde på 150, 100 eller 50 millimeter, og det er muligt at skifte paneler med forskellige bredder monteret på en hovedbuss. På grund af dette er det muligt at give designet en "zest", især hvis du forsøger at kombinere ikke kun størrelsen, men også farverne.

Bøjede lofter Albes

Ved hjælp af et buet racktæksel, kan du foretage en jævn overgang, hvis rummet har små forskelle i højden. Derudover kan han nemt omgå tekniske kommunikation, der er for stærk. Og med sin hjælp kan du også skabe et meget originalt design.

Gennem installationen kan du få en buet form ved hjælp af et par metoder:

 • ved hjælp af specialiserede buede guider eller loftsbeklædning af italiensk design
 • ved hjælp af de åbne loftsbeklædning af italiensk design, som bøjes selv under produktionen.

Designer lofter

Albes producerer bath lofter, der har en ikke-standard form. Takket være dem kan du lave en meget original loftkonstruktion.

 • Det V-formede loft kan samles fra skinner med et hjerteformet tværsnit. De har en meget udtalt lindring;

V-loft eksempel

 • terningformede loftsbelægninger har et rektangulært tværsnit af lamellerne. Overfladen af ​​et sådant loft har en ret udtalt lindring, men den har en åben type, du kan bruge forskellige layouter til at skjule slidserne mellem lamellerne;

Eksempel på et terningloft

 • plader til loftet. Dette er en slags loft, hvor hver skinne har en flad sektion, og de er alle monteret lodret.

Loft fra pladeskinnerne

installation

Installationen af ​​et slattedæksel udføres ved hjælp af specialiserede guider, der kaldes kamme. De er lavet af aluminium eller galvaniseret stål. De har specialiserede udskårne tunger, der er fastgjort til basen.

Er vigtigt. Hvis du skal installere sådanne lofter i bygninger med høj luftfugtighed, skal alle stålelementer være dækket med specialkorrosionsmaling.

Kassettelofter

Suspended kassettsystem

Det vides, at Albes-selskabet også producerer klyngelofter. Sådanne suspensionssystemer er af flere typer.

åbent

Et særpræg ved disse lofter er en profil, der er synlig for alle. Sådanne paneler skal simpelthen lægges oven på cellerne. De vil blive holdt af deres egen tyngdekraft.

Åbn suspenderet kassetteplade

skjult

I dette tilfælde skal panelet fastgøres under, ved hjælp af en specialiseret stringer-skjult profil. Panelet skal indsættes med fremspringene i de korrekte riller i denne stinger, lidt forskydning og fiksering af alt på loftet.

Sådan forankring komplicerer demontering lidt, hvis der er brug for adgang til rummet over loftet, men loftdækket er meget æstetisk tiltalende. Selvom æstetik i dette tilfælde vil være et spørgsmål om rent personlig præference.

Skjult suspenderet kassetteplade

konklusion

Det er kendt, at priserne på disse loftsbeklædning ikke er for store, men med deres hjælp kan du lave meget interessante rumlige løsninger. De kan løse mange forskellige funktionelle opgaver.

Vi anbefaler også at læse!

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:


 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.

Typer af stræklofter

To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

Kassette loft Albes

Kassettelofter Albes

Ophængte lofter i dag er efterspurgte hos forbrugeren. De er meget æstetiske og har høje dekorative kvaliteter, funktionalitet og modularitet. Desuden er de kendetegnet ved høje brandsikkerhedsegenskaber. Kassetteloft er et værdifuldt sted blandt de hængende loftssystemer. Disse modulære strukturer er lavet af høj kvalitet aluminium og galvaniseret stål, som nemt kan monteres i værelser på ethvert område. Vores firma er klar til at tilbyde sin køber flere typer af loftet til den russiske produktionsorganisation Albes. De viste sig på markedet relativt nylig, men lykkedes allerede at vinde popularitet blandt befolkningen på grund af deres fordele:

 1. Harmonisk passer ind i rummet af ethvert design.
 2. Bred designmuligheder. Modulært kassette loft Albes egnet til lokaler til ethvert formål.
 3. Fremragende og hurtigt monteret og demonteret i et stort område.
 4. Den optimale kombination af kvalitet og pris.
 5. Funktionelt og i stand til at forbedre belysningen af ​​rummet.
 6. Kompatibilitet med forskellige tekniske kommunikation.
 7. Holdbarhed og pålidelighed af den resulterende struktur.
 8. Akustisk komfort.
 9. Brandsikkerhed giver yderligere beskyttelse mod brand.
 10. Fugtmodstand og frostbestandighed.
 11. Økologisk sikkerhed - design er lavet af rene sikre materialer.

Det særprægede "Albes" -kassettloft er evnen til at passe ind i enhver indretningstilstand og installere den i loftet i enhver form. Forskellige typer perforering og høj lydabsorptionskoefficient giver mulighed for at skabe det mest gunstige miljø i ethvert rum. Funktionaliteten af ​​designet og den fremragende kombination af kvalitet og pris gør dette materiale populært og overkommeligt til en bred vifte af forbrugere. På vores vinduer er kassetaket præsenteret for dig. Pris og kvalitet på varerne er i det optimale forhold. Vi tilbyder salg af kassettelofter engros og detailhandel.

En bred vifte af produkter giver dig mulighed for at træffe det rigtige valg. Valget af kassetteplader påvirker rummets overordnede design. Et korrekt valgt loft kan visuelt udvide et lille rum, gøre et stort område mere behageligt og skabe et volumen med en lille lofthøjde. Før du køber et kassettloft anbefales det, at en køber bestemmer det nøjagtige overfladeareal. Hvis loftet har en kompliceret uregelmæssig form, så kontakt professionelle installatører for at få hjælp. Eksperter vil kunne nøjagtigt beregne antallet af plader til at installere et ophængt loft.

Montering af et kassetteloft er helt identisk med installationen af ​​en suspenderet type. På trods af den relative let installation, kræver denne proces deltagelse af specialister. Til ophængningssystemet anvendes en speciel standard stålramme. Start af installationen kræver opmærkning. Når mærkerne er lavet på kanterne og i midten, er lukkeprofilen fastgjort. En vigtig detalje i processen er guiderne, det er dem, at de andre elementer i systemet vil blive fastgjort: væghjørner, tværgående guider, suspensioner. Når rammen er klar, fortsæt til installationen af ​​kassetter. Begynd samling fra midten af ​​loftet.