Loftpaneler i rummet: billige og smukke

I de seneste tid har loftindretning været særlig populær ved brug af specielle dekorative paneler med forskellige designs.

Dette skyldes mange fordele, såsom:

 • ingen grund til yderligere niveau, gips og kitt den nødvendige overflade;
 • reduceret tid brugt på reparationsarbejde
 • styrke og holdbarhed
 • muligheden for at montere egne hænder.

Men inden du går videre til arbejde, skal du bestemme de mange muligheder for farver og materialer.

Derfor er det vigtige spørgsmål: hvordan man vælger paneler til loftet? Svaret på spørgsmålet bliver vores artikel.

Typer af loftpaneler

Det er vigtigt at bemærke, at det primære valg skal laves med den type fastgørere, som vil blive brugt i fremtiden. I dette tilfælde tildele:

 • til kassettelofter - for det meste traditionelle muligheder, lægges der på indersiden af ​​rammen;
 • til slattede lofter - relativt smalle og lange, som fastgøres ved hjælp af hinanden;
 • med tunge og rillesystem - bredden kan variere, fast ikke kun indbyrdes, men også med en fælles overflade.

Som de basale materialer anvendes:

 • aluminium;
 • mineralfiber;
 • glasfiber;
 • plast, hovedsagelig PVC-paneler til loftet;
 • MDF;
 • glas.

Udover de traditionelle versioner af panelerne kan der anvendes specielle akustiske dem, der kan undertrykke stødstøjen, samt at have evnen til ikke at ændre sig ved kontakt med fugt.

Overvej hver art mere detaljeret:

Paneler til kassettelofter - Armstrong-systemer betragtes som de mest almindelige paneler af denne type, og deres popularitet opnås på grund af den unikke mulighed for at anvende dem i forbindelse med andre sorter. Materialet til fremstilling kan anvendes mest forskelligt.

Mineralfiberpaneler. Produktionen udføres ved hjælp af speciel stenuld, som er forbehandlet på en særlig måde. Gennem såkaldt våd dannelse kan der tilsættes ler, latexstivelse og gips. Farvning er lavet i flere lag. Kan bruges til udsmykning af badeværelset, som præsenteres i fotopanelet til loftet.

Glas. På baggrund af dette materiale kan forskellige udgaver af loftet opstilles, for eksempel spejl, matte, farvet glas og ved brug af kunstnerisk maleri. I dette tilfælde kan sådanne paneler anvendes til lofter. De vigtigste fordele er let at vaske, modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed og tilstedeværelsen af ​​svampe.

Aluminium. De adskiller sig i brandsikkerhed, lang levetid, øget slidstyrke og lethed ved vedligeholdelse. Den endelige version af loftet er et enkelt lærred ved at skjule fastgørelseselementer og led.

LED. I dette tilfælde er der i loften af ​​loftet specielle lysdioder og hoveddiffusoren, hvorved lyset fordeles jævnt i fremtiden. Størrelsen af ​​panelerne til loftet og omkostningerne kan variere.

Akustiske dekorative paneler

Repræsentere en separat version af plastpaneler til loftet, der består af blødt fiberboard. Forbindelsen af ​​panelerne udføres i henhold til laminatsystemet, og det kræver ikke særlig arbejde og lang tid.

De mest populære muligheder er Izoplaat og Isotex paneler. De første er dækket af specielt foliebelagt papir, med kun få farvestoffer. Et karakteristisk træk er tilstedeværelsen af ​​et reliefmønster.

Den anden mulighed er betydeligt dyr, installationen udføres ved hjælp af kasser eller lim.

Aluminiumplader

Nyd speciel popularitet på grund af næsten perfekte egenskaber og muligheden for farvning i en række farver. De mest populære er Albes paneler.

Produceret i Rusland, er af høj kvalitet. De har en ret streng version af formen, mens kanterne er helt flade og rektangulære i form, kan bredden variere. Kan bruges til at skabe åben og lukket loftsoverflade. Fantastisk til et bredt udvalg af værelser.

Plastpaneler

Når du vælger det anbefales at være opmærksom på ribbenene. Sporene til fastgørelsesanordninger kan have flere sorter:

 • sømløse - leddene er næsten usynlige;
 • relief - sømmen, der har vist sig efter installationen værker en smule minder om foring;
 • paneler med rust - har en lille og ret nydelig søm.

Farven og teksturerne af denne sort kan være meget forskellige. En dyrere mulighed på mange måder efterligner forskellige naturlige materialer.

En væsentlig ulempe er muligheden for forskellige fejl på overfladen, såsom buler eller ridser.

Infrarøde loftspaneler

Hjælp til jævnt fordelt temperaturbalance. Forbindelsen af ​​panelerne udføres ved hjælp af specielle såkaldte trykbeslag. Sidedelen har en profil, der gør det muligt at montere i ophængte strukturer.

Valget er stort nok, så det er ikke så nemt at beslutte en mere passende løsning. Denne type har evnen til at tilføje ved hjælp af lysdioder, samt en række tegninger.

Loftsplader

Venner i online-butikken Paneli-Shop.ru viste loftpaneler til indretning af sådanne lokaler som et badeværelse, toilet og balkon.

Disse paneler er perfekte til både tekniske specifikationer og forskellige farveindstillinger og billeder.

I vores katalog er der et stort udvalg af de nyeste dekorative paneler til loftet med et mønster og blot hvidt, og i produktkortene er der en detaljeret beskrivelse med et foto og en pris.

Hvis du ikke kan finde paneler til loftet, eller noget ikke er klart, kan du ringe til vores telefonnummer 8 (499) 380 - 80 - 60 og vores konsulenter hjælper dig med at vælge forskellige muligheder.

PVC loftpaneler

PVC loftpaneler er en praktisk og billig løsning til at skabe et behageligt interiør.

Loftsplader af plast, fremstillet af PVC, har en række nuancer, teksturer og størrelser af funktionelle moduler.

De er modstandsdygtige over for fugt og høje temperaturer og er derfor ideelle til at afslutte loftet på badeværelser, køkkener, loggiaer, verandaer og andre opvarmede og uopvarmede værelser. Desuden har denne indretning antistatiske egenskaber.

Plastpaneler til loftet kræver ikke særlig pleje, deres renlighed er nem at vedligeholde under den traditionelle vådrensning. Installation tager ikke meget tid og kan om nødvendigt udføres uden involvering af professionelle eksperter.

På vores hjemmeside præsenterer Safito og Kronaplast deres produkter - populære indenlandske producenter af plastpaneler, som har tjent forbrugernes tillid.

Loftpaneler i rummet: billige og smukke

Valg af den perfekte dekorative finish

Loft lavet af plastpaneler

Reparation, som de siger, kan kun begynde. Alle, der har limet tapet i rummet mindst en gang, malet loftet og lagt linoleum vil forstå betydningen af ​​dette udtryk. Og hvis du står over for denne overvældende opgave, er det tid til at evaluere din økonomiske og moralske styrke.

Du vil altid afslutte hjemmet var ikke kun æstetisk attraktivt, men også en lille omkostning. Ideelt set kan den laves manuelt. Men hvis væggene og gulvet ikke kræver mange penge fra os, tager loftets indretning som regel meget styrke og energi. Det er vigtigt ikke bare at holde den smukke "top" af dit værelse, men også at komme med med minimale finansielle omkostninger. Paneletes loft - den perfekte løsning ved at vælge sit design til værelset.

Fordele og ulemper ved dekorative PVC

Plastpaneler på loftet

Sammensætningen af ​​de såkaldte PVC-paneler (en forkortelse for "polyvinylchlorid") er chlor, carbon, bly og hydrogen. Forvirre ikke PVC-produkter med billige plastfager. Sidstnævnte garanterer ikke, at de ikke vil frigive giftige stoffer under påvirkning af høje temperaturer. Kun højkvalitets materiale vil sikre miljøvenlighed og sikkerhed i dit værelse. Derfor, inden du køber dekorative paneler, bede sælgeren om at give dig et kvalitetscertifikat.

Denne type dekorative udsmykning vinder i stigende grad menneskers hjerter, og det kan mere og mere ses i badeværelser, toiletter, i køkkener og endda i stuer, gange og soveværelser. Her er nogle af fordelene ved PVC-paneler:
- nem at installere og demontere (monteret og demonteret efter type designer)
- Praktisk at bruge (let at vaske, pleje osv.);
- har forskellige størrelser og er velegnet til værelser af enhver størrelse
- I brandsvigt er der brugt brandsikkert materiale.
- giftfri og miljøvenlig
- En række forskellige stilarter, farver og design.

Trin af installation af loftet af plastpaneler på rammen

Men som noget råmateriale har dekorative PVC sine ulemper. Af "minuserne" indgår følgende:
- der er stor risiko for at erhverve giftige materialer af lav kvalitet
- Der kræves betydelig fysisk styrke ved skæring og installation af profiler og panelerne selv
- Lav loftet under nogle få centimeter.

Beregning af den krævede mængde materiale til loftet i lokalet

Så dit valg af værelse indretning - loftet af panelerne. Nu er det nødvendigt at beregne mængden af ​​byggemateriale, der er nødvendigt til reparationen. Butikkerne sælger paneler fra 2,7 meter til 3 meter i længden, med en bredde fra 25 centimeter til 50 meter. Tykkelsen af ​​plastpaneler er 5-10 mm. For at beregne den krævede mængde skal du dividere det område, der dækkes af panelerne (dvs. loftarealet) af området af et panel. Og til det opnåede resultat tilsættes 10-15% på lageret.

Yderligere forbrugsstoffer til loftet i rummet

Loftet på plastpanelerne gør det selv

Panelerne er fastgjort til specielle profiler: metal eller træ. Sidstnævnte er lettere at installere med egne hænder, de er billigere, men materialet kan undergå deformation, forme og hurtigt blive ubrugelig (på grund af høj luftfugtighed) på grund af specificiteten ved at bruge denne type finish (hovedsagelig i badeværelser). Metalprofiler af disse mangler er berøvet, men det er sværere at montere dem. Du skal bruge mere færdigheder og færdigheder.

For korrekt at bestemme det krævede antal profiler, hvorpå panelets loft skal monteres, skal du tegne to linjer parallelt med væggene. Disse linjer vil være stedet for fastgørelsesprofiler. Deres optagelser vil være den nødvendige mængde forbrugsstoffer.

"Bemærk! Installation af profiler er lavet i en afstand på mindst 60 centimeter fra hinanden "

Montering af plastpaneler på loftet

Fastgørelser skal tages fra beregningen: 2 dowels per meter profil og 2 skruer per meter panel. Montering af PVC-paneler i loftet skal foretages i sekvensen:

 1. Mærkning på loftet på stedet for fremtidig fastgørelse af indehavere.
 2. Montering af en stiv profil rundt om loftets omkreds.
 3. Montering i loftet ved hjælp af "L" -formede tværprofiler, på hvilke dekorative paneler vil blive afholdt.
 4. Layout og skær PVC til den ønskede størrelse af loftet.
 5. Montering på panelets loft (det er vigtigt, så tæt som muligt for dem at have hinanden, ind i rillerne, fastgørelse med skruer).
 6. Det sidste panel sæt, skære det langs hele længden til den ønskede størrelse.
 7. Montering af loftsplint.

Nødvendigt værktøj

Loft lavet af plastpaneler

Som vi ser, er det ikke så svært at lave reparationer med egne hænder, som det kan synes ved første øjekast. Kun lidt forberedelse og tålmodighed er nok. Glem ikke også, at du for arbejde ikke kun har brug for PVC, profiler og fastgørelsesdele, men også en skruetrækker, en saks, en skærekniv, såvel som flydende negle og andre improviserede værktøjer.

Husk kravene til armaturer

Montering af PVC paneler

Et af kendetegnene ved denne indretning er, at lamperne i panelets loft skal bygges separat. Det er vigtigt at overveje, at PVC-materialet kan smelte under indflydelse af høje temperaturer, så lampens maksimale effekt i de installerede armaturer skal være 40 watt. Og det er bedre, hvis det er enkle lysdioder. I betragtning af også badeværelsens egenskaber (høj luftfugtighed og temperatur), skal du vælge lamper med maksimal lufttæthed i kroppen (speciel ring). Det skal være mindst 44 IP. Som regel viser butikkerne allerede de solgte lampers egenskaber og giver anbefalinger, hvor de skal installeres.

Sådan installeres lamper med egne hænder

For et lille rum, som et badeværelse eller toilet, de resterende to eller tre lamper i 40 watt. De rådes til at blive placeret i en afstand, der ikke er tættere end 50 cm. Forbindelsen er lavet ved hjælp af en ledning af størrelse 3 x 1,5 kvm ved at spore den i et korrugeret rør. Du kan skære huller til armaturer med dine egne hænder med et hvilket som helst bekvemt værktøj: en mølle, en kniv, en boremaskine, efter at have målt diameteren på det monterede armatur.

Afslutningsarbejde

Paneler på loftet i lokalet

Når du har lavet installationen af ​​loftet fra panelerne med dine egne hænder og installeret lamperne, skal du slette hele overfladen fra bygningsstøv. De dannede revner samt leddene mellem panelerne og grænsen anbefales at blive behandlet med et antiseptisk fugemasse for at undgå muligheden for skimmelsvamp og svamp på overfladen. Det vil også forbedre rummets æstetiske udseende.

Loftsplader som en værdig mulighed for en talentfuld person

I moderne moderne indretning er loftpaneler til indendørs dekoration næsten den største niche. Hemmeligheden ved dette fænomen er simpel - gips og kitt er gammeldags, drywall fodret op og stræklofter er dyre. I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvilke typer paneler til loftet der findes, hvilke værelser der er egnede, og skitsere de grundlæggende principper for deres installation.

Loftpaneler i et moderne interiør.

Produktklassificering

Moderne loftpaneler er en hel verden, og for ikke at "drukne" i dette hav, lad os se på, hvordan disse materialer er klassificeret.

Så hvordan gør man sådan skønhed? Den nemmeste måde at klassificere en sådan belægning på efter monteringsmetode:

 • Den såkaldte kassettsuspension er kendt siden sovjetiske tider. Gennem de vestlige markedsførers indsats kaldes nu disse strukturer Armstrong og betragtes næsten som et gennembrud i design. Selvom i den gode halvdel af de sovjetiske institutioner har denne nyfængte Armstrong hængt siden det sidste århundredes tress.
  Princippet selv er simpelt, et bur af metal hjørner er suspenderet fra loftet. Standardcellestørrelsen i en sådan celle er 600x600 mm, mindre end 600x1200 mm. I hver celle danner de T-formede hjørner en kant rundt omkretsen, og det er her loftpanelet passer;

Kassette loft "Armstrong" i den administrative bygning.

 • Hvis kassettehængeren er mere velegnet til administrative og kontorlokaler, regner racktypen af ​​montering i boligsektoren. Installation af alle lange og relativt smalle paneler refererer til stativ- og spidsretningen. Sådanne materialer kan monteres enten på en træ eller metal kasse eller blot limes til loftet. Mellem dem kan sådanne lange lameller forbindes i henhold til torn / rilleprincippet eller monteres ende-til-ende;

Det oprindelige design af stativophænget.

 • Og selvfølgelig stikker den nemmeste måde at montere på. Hvis loftet er lige, så kan der monteres loftsplader på det, undtagen måske metal. Plastplader af polyurethan, skumplast, MDF og plast anbringes oftest på limmen, i princippet kan alle letvægtsmaterialer med en jævnt og flad bund limes.

Processen med at klæde loftets elementer af skum.

Hvis loftet er lavt, og du ikke behøver at skjule bag sig nogen kommunikation, så er den nemmeste måde at sætte finish på lim. Rammer og kassette monteringsmetoder er gode til at skjule uregelmæssigheder og kommunikation, samt hvis du planlægger at bruge paneler til et hæftet loft.

Video. Montering af loftet "Armstrong".

Råmaterialer til paneler

Det er ingen hemmelighed, at de samme dekorative paneler til loftet kan monteres på forskellige måder. Derfor vil jeg fortsætte med at tale specifikt om fordele, ulemper og komplicationer ved at arrangere et loftsbelægning fra forskellige materialer.

Rack efterbehandling på store områder.

Naturligt træ

Træ lath variant af dekorative overfladeflader er måske kendt for alle - det her er gammelt, fint foring. På trods af at vægpanelet er vægpanelene på loftet, er det monteret ret ofte, og det ser godt ud der.

Den traditionelle finish af loftet er træ clapboard.

Typer af foring nu er der mange, og næsten alle af dem bruges til en lignende finish. Men uanset konfigurationen af ​​lamellerne har denne type finish en fælles funktion: i det overvejende antal tilfælde er vægpanelet fastgjort ved hjælp af klemmer på en ramme fremstillet af træstænger eller metalprofiler.

Selvom det ikke er meget ofte, er der stadig en kassette metode til at arrangere træstrukturer. I dette tilfælde udover brugen af ​​udskårne firkantede paneler, er rammen og rammen selv færdig i samme stil.

Kunstnerisk finish af egekassette.

Selvfølgelig er træ uønsket til brug på våde områder. Men for at beskytte det produceres der nu mange imprægneringer, og der er også kraftige lakker og maling. For eksempel yacht lak, som er i stand til at beskytte array, selv fra havvand.

Plus, ingen plastik kan erstatte i rummet skønhed og vidunderlig energi af naturligt træ. Derudover må vi ikke glemme, at ud over den traditionelle for vores land nåletræ og løvtræ, nu er der også så eksotisk som bambus og korkpaneler til lofter.

Bambus suspenderet struktur.

Bambus finish kom til os fra Indokina. Faktisk er det en vævet mat lavet af finhakket, stryges og presset bambuslamper. I sin natur er det i første omgang meget holdbart og samtidig elastisk, plus det er ikke bange for nogen fugtighed. Forresten er denne beklædning monteret på kassetteprincippet.

Dækket fra et pith træ adskiller sig i oprindelige udseende, direkte vi fortæller sådan efterbehandling på ventilatoren. Ofte limes korkpaneler enten direkte til loftet eller til stive plader, som igen kan være stativ eller kassettemonteret. Cork tolererer fugt og er en unik naturlig lydisolator.

Akustisk kork trim.

Et langt forhold til naturligt træ kan betragtes som de såkaldte mineralplader. Basis i dem er træstøv eller savsmuld, men form og tekstur af produktet er givet ved hjælp af polymere bindemidler.

Brugen af ​​metal i finishen

Metalplader er nu overvejende lavet af aluminium, selv om der nogle gange er budgetmuligheder lavet af tyndplader galvaniseret eller forniklet stål. Pladetykkelse varierer fra 0,3 til 0,7 mm.

Loftet er lavet af nikkelbelagte paneler.

Sådanne produkter blev først fremstillet med en mat eller blank spejlovertræk og blev som regel anvendt i moderne højteknologisk stil design.

Perforeret metalloft, udstyret med infrarøde elementer.

Nu er linjen af ​​metallofter flere gange bredere, paneler med polymerfarvning er blevet tilføjet såvel som belægninger dekoreret med naturligt træ eller sten. Metalperforerede paneler med original tekstur, udstyret med infrarøde elementer, der opvarmer rummet, anses for at være den nyeste mode.

De kan monteres i en kassette eller på en rackmonteret måde. Kassetteversionen distribueres i store haller af administrative, indkøbs- og underholdningscentre. Rack modeller er normalt monteret i et boligområde.

Kassette konstruktion af metalelementer.

Med en så bred vifte af designer metal kan installeres næsten hvor som helst. Men vores folk foretrækker at afslutte dem med lofterne af køkkener, badeværelser og andre værelser med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Hvis rammen til kassettemontering er næsten den samme overalt, udføres montering af rackplade på specielle guider med kroge. Desuden har hver model sine egne vejledninger.

Selve lamellerne er en slags beslag, der fra indersiden med to buede indvendige kanter klamrer sig til metalledernes kroge. Som et resultat giver nogle modeller en næsten monolitisk belægning uden revner og huller.

Montering af metalskinner på specielle guider.

Hvis du vælger et sådant loft, skal du ikke glemme at bringe loftfileter (basisplader) til det. Faktum er, at der mellem plade af loft og væggene er et samlingsgab tilbage, og dette mellemrum skal dækkes.

Formålet med dette hul er to gange: for det første kræver monolitisk lufttæt belægning ekstra ventilation. Og for det andet, før du demonterer loftet på metalplader, der er tilsluttet tæt stød, skal du fjerne soklen, og derefter får du adgang til krogens kanter.

Skema for montering af jernbane metalkonstruktion.

Med hensyn til præstation er de nok den højeste blandt alle de nærmeste konkurrenter. Garantien for lette metalplader med en moderne polymerbelægning starter kun fra 50 år.

Det oprindelige design af metalstativtæppet.

Selvom de i det store og hele har en sådan beskyttelse, kan de endda stå i badet i meget længere tid. Disse lofter vil sandsynligvis blive moralsk forældet snarere end forkælet.

Video montering rack design.

Plast og andre polymerer

Jeg ville dele alle polymerpaneler i lath og square. Rack loftsplader lavet af plast, mere præcist polyvinylchlorid (PVC), bryder nu alle rekorder af popularitet. Der er flere grunde til dette:

Mulighed dekoreret plast.

 • Plastmaterialer, der er bøjelige, henholdsvis et sådant produkt kan let gives enhver form, farve og tekstur. Muligheden for moderne fotoudskrivning åbner store horisonter for plastbelægninger, op til 3D-billeder;
 • Men sammen med så kolossale designmuligheder stiger prisen på disse dekorative belægninger sjældent over gennemsnittet. Og de fleste plastmodeller er generelt i den offentlige sektor;
 • Alle ved, at plastik er absolut ligeglad med høj luftfugtighed. Plus, hvis du ikke skimp og tager modellen dyrere, vil sollyset med temperaturfald ikke forårsage farveændringer. Kort sagt, kvalitet modeller ikke falme med tiden;

Afslutende glatte plastpaneler.

 • Installation af plast, som regel, forårsager ikke vanskeligheder selv for begyndere. Alt er meget simpelt: de proppede kassen rundt omkretsen, de installerede en U-formet startprofil, og så sætter du spikespladerne ind i rillen og fixer hver på kassen med en klyimer. Generelt er instruktionen den samme som ved installation af vægpanelet.

Montering af plastplader på en trækasse.

Selvfølgelig er alt ikke perfekt med plastik, og denne belægning har også en række relativt alvorlige ulemper:

 • Den mest alvorlige er materialets ret svage mekaniske styrke. Men glem ikke at vi taler om loftet, og hvis du ikke vil spille fodbold, så sker der ikke noget forfærdeligt;
 • Plast og de polymerer, der i øjeblikket anvendes til loftindretning, er ikke i stand til at modstå temperaturer over 70 ° C, så de nedbryder og udsender kræftfremkaldende stoffer. Faktisk anbefales det derfor ikke at montere det i badene. Plus, absolut er alle polymerer brandfarlige.

Plastforing på loggia.

Nogle smarte sælgere tilbyder tynde lavkvalitets paneler, der afleveres som lofter. Påstået er de lettere derfor mere tilpassede til denne type belægning. Tror ikke, at plastikplanker på loftet går fint. Og de et par tiotals gram spiller ikke en rolle, det vigtigste er, at kvaliteten var på niveau.

Rack efterbehandling er opdelt i solide paneler og den såkaldte plastforing. De er monteret næsten ens, men faste paneler er mere egnede til indvendig beklædning.

Fuldt finish skum paneler.

Kvadratiske polymerpaneler er nu lavet af polyurethan eller skum. Polyurethan er lidt dyrere og smukkere, skum betragtes som en budgetmulighed. Teoretisk kan de selvfølgelig lægges på en kassette, men i virkeligheden limes både skum og polyurethan altid til loftet.

Denne finish er god, fordi den er billig, monteres ret hurtigt og nemt. Derudover kan begge disse materialer blive gentegnet op til 5 - 7 gange, hvilket betyder at i et par årtier vil det være præcis nok.

Nogle gange når der er isolerende balkoner og loggier, er lofter lavet af sandwichpaneler - det er sådan en "sandwich", hvorimod der er isolering, og på toppen og bunden er denne isolering limmet med dekorative eller almindelige plastik.

Dekorative sandwichpaneler med plastisk trim.

Det er også værd at nævne panelerne med metal finish ark, men de er næsten aldrig brugt til indendørs lofter.

MDF finish

Loftpaneler fra MDF besidder en separat niche. Prisen for dem er omtrent det samme som for naturligt træ. Faktisk er MDF et naturprodukt. Denne belægning er lavet af træstøv, hvor paraffin blev tilsat, og det opvarmedes kraftigt under tryk.

Montering af MDF-skinner på en trækasse.

Faktum er, at hvis træstøv opvarmes i nogen tid under højt tryk, udsendes naturlig lim kaldet lignin fra det. Det er denne lignin, og ikke polymerer, som mange tror, ​​der gør en monolitisk og meget solid støvplade.

Loft MDF plader fås i flere sorter. Metoden til installation vælges afhængigt af panelets egenskaber og konfiguration. Dette er et af de få materialer, der er til rådighed til alle typer installationer: limning, den sædvanlige ramme, som under panel- og kassetterammen.

Kassette loft fra MDF.

 • Den mest overkommelige løsning er MDF, lamineret med PVC film. Men der er mange fejl, under denne "sauce" sælges ofte fiberboard, klistret over med den samme film;

Hvis du har mistanke om, så ved, at denne MDF-plade du ikke kan gennembore med en ale, men i fiberpladen vil vække.

Dette er udseendet af laminerede PVC film MDF paneler.

 • Den mest populære anses nu at være klistret over med MDF papir og lamineret med melaminharpikser. Som du forstår, kan papir have nogen indretning, og gennemsigtig melaminharpiks giver belægningen med enestående styrke.

Højkvalitetslaminering af MDF under træet.

 • En anden populær model i MDF-sektoren er finérplader. Dette er en af ​​de dyreste muligheder, da oven på toppen er sådanne plader dækket af naturlige finér af elite sorter af træ (tynd finer af træ op til 3 mm tykt kaldes finér).

Fineret MDF-beklædning.

 • MDF-emaljerede plader fremstilles også, de ser smukke ud, men de bruges sjældent til lofter, deres møbler er deres parti.

Loftdesign 3D-paneler fra MDF.

Den nyeste mode i denne niche var udseendet af MDF paneler med 3 D tekstur. I dette tilfælde taler vi ikke om virkningen af ​​tilstedeværelse. Helt enkelt har disse lofter en udtalt relief struktur. Dette kan være et abstrakt mønster eller semantisk panel.

LED loft indstillinger

En nyhed i denne niche er de såkaldte loft Led-paneler. Enkelt sagt, indbyggede loftlamper, lavet i form af flade paneler. De adskiller sig fra almindelige armaturer, fordi LED'erne bruges som hovedkilden til lys frem for traditionelle lamper.

Designet er lavet, så LED'erne selv ikke er synlige. Ved hjælp af et system af linser og reflektorer får vi en sektion af loftet, der udsender blødt lys over hele området.

Suspended Led downlight.

Disse produkter er ret kompakte, den maksimale tykkelse af lyspladen er ca. 50 mm, hvilket som du forstår gør det nemt at installere sådanne lamper i en kassette og i enhver anden ophængt konstruktion.

Seriemodeller er firkantede og runde. I firkantede armaturer af en sådan plan varierer sidestørrelsen fra 200 til 600 mm. Men runden hidtil er kun tilgængelig med en diameter på 270 mm.

Design ved brug af punktdioder.

Selv om det måske er, er dette allerede forældet information, da denne industri udvikler sig i spring og grænser og næsten hver måned gør markedet os tilfredse med nye produkter. Det sidste hit var LED-paneler til lofter.

Installation af LED-lys på kassette design.

Deres største fordel er, at de næsten ikke opvarmes, hvilket betyder at disse lamper kan placeres i nærheden af ​​polymerfilmen i strækloftet. Ofte er de monteret i en to-planet ophængt struktur og sendt til loftet.

Stak er bestemt smuk, men ærligt kære. Selvom du ikke bør fortvivle, har vores talentfulde folk lært at lave LED-loftspaneler med egne hænder. Sådanne konstruktioner omgår ca. 3 gange billigere end fabrikkerne. For de interesserede er der en video nedenfor.

LED baggrundsbelysning polymer belægning.

Video om hvordan man monterer LED-lampen.

konklusion

Loftsplader er nu en fremherskende forkant inden for indretning. Jeg fortalte kun om de mest populære og anerkendte typer af design, og hvis du er talentfulde, forbyder ingen dig at søge efter dine muligheder. Efter alt er ethvert design frem for alt kreativitet, og hvis der er et ønske om at diskutere, så velkommen til kommentarerne, er emnet interessant.

Til indretning med loftpaneler

I moderne konstruktion anvendes høj kvalitet, pålideligt og æstetisk attraktive efterbehandling materialer til indretning. Loftsplader af forskellige design, størrelser, farver er meget populære.

Hvad det er og hvorfor de er nødvendige

Loftsplader er et færdigmateriale i form af plader af forskellig størrelse, til fastgørelse, som de bruger fastgørelsesdele til. Fastgøring afhænger af vægten af ​​panelet, jo tungere er det, jo mere pålidelig er det at vedhæfte det.

For at montere visse typer paneler skal du bruge et særligt ophængningssystem, som er en slags loftramme. For det første er det fastgjort på loftet selv. Derefter tages panelerne og overlejres en efter en. Panellofter findes næsten overalt.

Loftsplader anvendes til indretning, som designkomponent. For eksempel er der et værelse, og det skal sees i overensstemmelse med en eller anden design stil, for hvilken tapet og linoleum er omhyggeligt udvalgt.

Det er det samme med loftet, som på en eller anden måde skal indrettes, så det smelter sammen med det indre af hele rummet. Kun du bør ikke glemme, at værelserne er kolde, de trænger til tredjepartslyde. Nogle loftpaneler kan rette op på disse ulemper og forbedre lokals komfort.

Hvad er loftpanelerne?

Med hensyn til designformålet er antallet af muligheder for udførelse simpelthen ikke at blive overvejet. Loftpaneler kommer i forskellige farver, med forskellige mønstre og så videre. Deres formål er kun dekoration. Men der er de paneler, der blokerer uønskede lyde og er i stand til at bevare varmen. De er lavet med brug af termisk isolering og lydisoleringsmaterialer. Loftsplader varierer normalt i funktionalitet og fremstillingsmateriale. Kan være:

dekorative

De kan være lavet af metal, træ, plastik, glas og så videre. Dekorative paneler til loftet bruges normalt i lejligheder og huse. Disse paneler anvendes til mønstre, der ser meget smukke ud. Der er mosaikker, der kollektivt udgør et billede af noget. På markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer er dekorative paneler mest.

Isolering

De er lavet af materialer, der bevarer varme og ikke giver ekstra lyde. Først og fremmest bæres sådanne funktioner af skumplastik. Træplader til loftet kan også tilskrives isoleringen.

dækker

Det er mere interessant her. Pærer, neonrør eller, hvad der er moderne fashionabelt, LED'er er indbygget i hvert panel. De er normalt fastgjort til loftet med paneler til andre formål, der danner et helt belysningssystem. For eksempel kan belysningsplader findes på lofter på kontorer, butikker, virksomheder.

Loftspladerne varierer i materiale:

 • metal;
 • træ;
 • skum;
 • plast;
 • gipsplader mv.

metal

Fremstillet af galvaniseret stål eller aluminium. Ved fremstilling af metalplader til loftet kan der anvendes prægning, hvilket giver mønstervolumenet. De kan cellulære, rack, rektangulære og kassette. Besidder brandsikre, fugtsikre handlinger. Praktisk, hygiejnisk og holdbar.

træ

De giver rummet et solidt udseende og skaber et prestigefyldt interiør. Kan lamineres, fineret og fibrøst. Har et unikt udseende, absorber lyd. At understrege betydningen af ​​lokalerne bruger nøjagtigt lamineret.

Skumplast

De er de billigste og nemmeste, de kan simpelthen limes til loftet med monteringslim. Ideel til lofter med svagt overlapning, som ikke tåler tunge belastninger. Hvis skumpladen pludselig falder, vil det ikke forårsage skade. Men det er værd at huske på, at skummet er meget godt oplyst, som plastik.

Ved forbrænding skum en enorm mængde kræftfremkaldende stoffer.

plast

De vigtigste fordele er nemhed og enkel installation. Plastpaneler kan nemt installeres uden særlige færdigheder.

Plast brænder selvfølgelig godt, men det bliver smeltet, og det begynder at dryppe ned. På huden får sådanne dråber alvorlige forbrændinger.

Gipsvægspaneler

En af de mest populære paneler til lofter. Installation er kompliceret af den store masse af gipsplader. Derfor skal rammen være noget stærkere for at modstå hele loftet. Alene at installere dem vil være meget problematisk.

Ved installation af gipsplader skal du være meget alvorlig ved montering! Hvis denne plade falder på hovedet, er skaden uundgåelig.

Loftet på plastpaneler: fordele og ulemper

Når det kommer til at afslutte loftet, kan markedet tilbyde mange finishmaterialer. Blandt andre typer af belægninger er plastpaneler i centrum af opmærksomheden. De adskiller sig mærkbart på baggrund af analoger, de har en række funktioner, fordele og sorter. Overvej relevansen af ​​denne finish, undersøge den populære design, størrelse og subtilitet valg.

Særlige egenskaber

Plastpaneler er et moderne efterbehandling materiale baseret på polyvinylchlorid (PVC). Sammensætning er en slags kemisk resistent plastik. Udvendigt svarer designen af ​​PVC-paneler til et langstrakt rektangel. Den består af to lag plastik af samme tykkelse, forbundet med stivningsribber. De er vinkelret på plastikpladerne.

Hulrummene mellem arkene gør det let at opnå denne finish. Længden af ​​panelet har to monteringshylder: montering og lille. Den første er nødvendig for at fastgøre panelet til loftrammen. Den anden bruges til at forbinde PVC-arkene til hinanden. Låse på den brede side ligner låseklemmerne af laminatbrædder.

Paneler er lavet af polypropylenchips med tilsætning af opløsningsmidler og blødgørere. De kombineres i en pastaformig masse ved hjælp af en industriel mixer. Efter ensartet blanding presses de ud gennem specielle dyser i produktionsenheden, mens de skæres langs med en speciel guillotin. Bredden af ​​panelet afhænger af bredden af ​​den anvendte dyse. Efter pladerne forlades ekstruderen, de er malet og derefter belagt med lak.

Plastpaneler til loftet er forskellige fra væganaloger. Til deres produktion anvendes plast med mindre tykkelse. Det er designet til indretning. Derfor er sådanne paneler lettere og tyndere end vægsorter. Dette er praktisk til arbejde og skaber ikke en ekstra belastning på rammen. Dette er en separat type paneler, som du skal overveje, når du vælger: Til lodrette og vandrette planer køber de en anden foring.

Anvendelsen af ​​paneler til udsmykning af loftet sparer betydeligt den tid, der er tildelt til forberedelsen af ​​bunden. Du behøver ikke købe yderligere byggematerialer for at rette loftet op. Ingen slibning eller priming kræves. Installationen udføres på en ramme, der er oprettet ved hjælp af lejeprofiler.

Sådant materiale absorberer ikke lugt.

Fordele og ulemper

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet har flere fordele. Vi noterer de vigtigste.

 • Montering af loftet, herunder skæring og montering, er enkel. Det tager lidt tid, og resultatet vil tilfredsstille det æstetiske udseende.
 • Du behøver ikke at kontakte specialister: arbejdet kan udføres uafhængigt uden unødvendigt affald og forberedelse af fundamentet.
 • Plastpaneler skelnes af en acceptabel pris. Deres køb er muligt for alle: det vil ikke ramme det planlagte budget.
 • Loftsplastikplader er præget af et bredt udvalg af farver. Du kan vælge sorter i enhver farve og mønster, hvilket gør det muligt at vælge mellem forskellige tekstur- og farvekontraster.
 • Plastpaneler kan være en klar accent af ethvert design. De passer vel ind i det indre af klassiske, moderne, etniske, økologiske og vintage stilarter.
 • De er nemme at bære. Du kan ikke være bange for at under transporten vil det bryde.
 • De er tilgængelige for alle. De kan købes hos en hvilken som helst hardwarebutik, der vælger din egen smag. Om ønsket kan du dekorere loftet med fragmenter af kontrasterende nuancer. Dette vil bringe friskhed til designet og vil understrege individualiteten af ​​et bestemt rum.
 • Plastik er standard. Facing giver dig mulighed for at gøre loftet glat, fri for defekter med lidt arbejde.
 • Loftsplader lavet af plast er nemme at rengøre. Du behøver ikke at skrubbe i lang tid støv, snavs og sod. Overfladen absorberer ikke snavs, du kan fjerne den med en fugtig klud eller en halvtørret svamp.
 • Loftbelægning modstår temperaturfald. Plast er ikke deformeret af fugt, det er beskyttet mod sod og dampe.
 • Hvis et af elementerne går i stykker, kan det udskiftes. Det er nemt at gøre, du behøver ikke starte fra bunden.
 • Denne belægning skjuler alle manglerne i basen, som ikke er hvidvask og maling.
 • Dette modstående materiale kan være en uafhængig udsmykning af loftet eller dets lyse center. Det går godt med ruga-finish, så du kan skabe et unikt design i den ønskede stil.

På grund af højkvalitets ydelseskarakteristika kan den bruges i forskellige stuer og bryggers. Du kan dekorere med dette materiale loftet på badeværelset, badeværelse, køkken, spisestue. Du kan gøre en klar accent med sin hjælp i det indre af stuen, studere, hjemme bibliotek, arrangere loftet på en glaseret loggia eller balkon.

Nogle gange trimmer disse paneler lofterne af gange og korridorer.

Med et grundigt valg af materiale og tekstur, vil de harmonisk se i indre af en bylejlighed eller et træhus såvel som i landet. Med tilsyneladende enkelhed tillader det installation af to niveauer lofter. Om nødvendigt kan den fjernes og monteres igen. Teknologien gør det muligt at lægge isolering mellem plastpaneler og loftloft.

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet giver dig mulighed for visuelt at slå designernes egenskaber i lokalerne. For eksempel kan du med zonen hjælpe rummet med pladsen. Ved at vælge denne indretning kan du diskret vælge et af de funktionelle områder i rummet.

ulemper

På trods af fordelernes vægt er PVC-paneler ikke uden ulemper, vi vil udpege de vigtigste.

 • Plast er ikke designet til væsentlig mekanisk skade. Hvis du ved et uheld rammer panelet eller rører det med en skarp genstand, vil ridser eller chips forblive på overfladen. Dette vil i øjeblikket gøre hele overfladen overfladet uforsigtigt. Tynde plader af plast bryder let.
 • Denne finish ser lettere ud end flydende tapet, træimitation. For at gøre interiøret i et bestemt værelse specielt og stilfuldt, bliver du nødt til at vælge finish specielt omhyggeligt og lege med overfladens enkelhed.
 • Med nem montering og muligheden for maskering af elektriske ledninger er det nødvendigt at lave betonplader med overbelastning.
 • Ikke alle produkter laves lige. Antallet af kanter mellem plastpladerne er forskelligt. Jo mindre de er, jo værre panelet påvirker det holdbarheden og styrken.

På trods af at plastpaneler tager på forskellige typer indbyggede armaturer, skal du vælge lyskilder grundigt. Du kan ikke bruge til at belyse andet end lysdioder. De opvarmer ikke som andre lamper, så de vil ikke smelte plastik. Varmeplast er farlig med skadelige stoffer i billige sorter. Samtidig udledes toksiner i luften, hvilket medfører betydelig skade for husstandens sundhed.

Vedrørende armaturerne skal tilføjes: installation indebærer overflade- og vedhængsmodeller. Men de bør ikke være massive. De indbyggede prik LED'er med sølv eller forgyldt ramme ser godt ud med dem. Sådanne lamper skinner lyst, se stilfuldt, dekorere plastik.

Massive lysekroner er ikke kombineret med plastpaneler: de er beregnet til klassiske designtendenser, for hvilke plastik ikke er egnet.

Typer af design

Til dato kan alle fremstillede paneler til loftet baseret på PVC opdeles i to typer:

Designet af sømløse og sutur sorter er næsten det samme. Begge har slotteforbindelser. Forskellen kan ses på loftet: krydset af sømløse mønstre, når forbindelsen er ret smal. De andre produkter efter færdiggørelsen af ​​installationen ligner en loftsbeklædning med klapbræt. På samme tid, hvis designet antyder, lægger de med vilje vægt på leddets størrelse og fokuserer på belægningens lindring.

Men begge er monteret på samme princip, teknologien ændres ikke. Begge arter er en flodtype belægning, der ikke giver monolitisk foring på den generelle baggrund. Der er ingen forskel i pladernes bredde: det afhænger af de anvendte dyser. Men sømløse sorter er mere loyale over for loftets design med krøllede linjer.

Hvis du ved registrering bruger strimler med stor bredde og kombinerer dem med gipsplader, klarer du at undgå docking. I dette tilfælde kan plastpaneler være et element af forskellige niveauer. For eksempel kan de bruges til at skabe lineære strukturer. I nogle tilfælde kan de suppleres med et stræk lærred. Smalle striber bryder dog visuelt designet. Det er nødvendigt at dekorere loftet med en solid tilgang.

Designets kompleksitet kan være anderledes. Ved hjælp af plastpanelpaneler kan du lave lofter på enkelt niveau og to niveauer. På samme tid for den første montering bundrammen. Du skal omhyggeligt henvende dig til skabelsen af ​​en skitse, så designen ser harmonisk ud.

Og disse og andre rackdesign kan have en blank og mat tekstur. Dette giver dig mulighed for med held at komme ind i designpanelets design, hvilket giver dem den ønskede effekt. For eksempel er en blank overflade reflekterende. Dette bruges til visuelt at ændre område i et bestemt rum og øge dets vægge. Brugen af ​​mat tekstur giver dig mulighed for at lave de nødvendige noter i designet, hvilket sparer plads fra glansen, hvis det ikke er angivet i møbeldetaljerne.

Standardstørrelser

Plastplader til hyldeplade er forskellige. De sælges i pakninger med 6 stk. Normalt er deres tykkelse 1 cm. I nogle sorter er den tyndere (0,9 mm). Bredden af ​​strimlerne kan være 100, 200, 250 cm.

Særligt gode brede sorter: de giver et større omfang af fantasi. Deres tekstur ser godt ud med et stretch lærred. Brugen af ​​matte og glatte belægninger med stor bredde giver dig mulighed for at udføre et design med en overgang på væggen. Så du kan vælge et af de funktionelle områder i rummet.

Længden af ​​båndene er også variabel. Standardmålene er parametre 270, 300, 400 og 600 cm. Tilstedeværelsen af ​​forskellige størrelser gør det muligt at vælge belægninger nøjagtigt, hvilket minimerer overskuddet. Varier af 4 meter lang og maksimal bredde giver dig mulighed for hurtigt og præcist at lave loftets design. Så de ser positivt ud, suppleres de med et spændingsdragt i kontrastfarve.

6 meter striber anvendes i industriområder med et stort område. Der er ikke behov for at bruge sådanne produkter til huset eller lejligheden. Til disse formål er nok bånd på 250x270, 250x300 cm. Nogle gange kombineres brede paneler med smalle, og placerer dem i forskellige retninger.

design

Designløsninger af plastpaneler er varierede. Ændring af tekstur og den ønskede effekt sker ved offset trykning. Umiddelbart bemærker vi: Plastpaneler kan ikke skabe en effekt, som i spændingsstrukturer og gipsplader. Dette forhindres af sømene mellem fragmenterne. Men deres enkle form og evne til at kombinere med andre materialer til afslutning af loftet med en dygtig tilgang til design giver os mulighed for at realisere de mest usædvanlige løsninger.

For det meste er panelernes design en farvning i forskellige nuancer. Når du vælger dem, er det nødvendigt at starte fra formålet med rummet og skyggen, ikke at glemme tekstur. For eksempel er glatte produkter med en stor reflekterende eller spejllignende overflade uønsket til et soveværelse eller et sted til rekreation i en stue. Sammen med en visuel stigning i rummet skaber de følelsesmæssig stress. Denne kendsgerning udelukker muligheden for hvile, hvilket er særligt vigtigt for en moderne person, der bliver træt af det hurtige tempo i livet.

Plast under træ ser oprindeligt ud. Ved hjælp af for eksempel matt tekstur og skygge af lys wenge eg, kan du skabe effekten af ​​varme og hjemme komfort. Selvfølgelig er det ikke altid hensigtsmæssigt at udfylde alt rummets loft uden at dekorere det. Ja, og lathøftet ser smukt ud, ikke i alle stilarter.

Meget bedre ville ligne loftet, delvist panelet.

For eksempel vil det se mere interessant, hvis du kombinerer plastikstrimler med gips. Det er nødvendigt at tage højde for en vigtig nuance: det er virkelig muligt at trimme paneler, men dette er kun tilladt langs bredden af ​​strimlen. Forveks dem ikke med andre finish: de har lås i længden. Ved at skære dem reducerer du antallet af skruer mellem panelerne. Det er bedre at bruge en gipsvæg til at skabe en figur sammensætning. I dette tilfælde lægges panelet fortrinsvis omkring det tæt sammen med hinanden.

Nogle gange indebærer designet at lægge panelerne med en stige eller et trin. I andre tilfælde ligner et ansigt et panel. Hvis du vil understøtte designet i en kreativ retning, kan du afslutte efterbehandling af matte teksturpaneler under arrayet, limning den falske klap over panelerne. Et sådant designloft i dagslyset. Samtidig vil designet se smukke, naturlige. På bjælkerne kan du så sætte pladen fast med et system til justering af vinklen.

Hvis du planlægger at designe panelet badeværelse loftet, er det værd at afvige fra det sædvanlige design i blåt. Det er bedre at bruge til udsmykningen af ​​værelset modtagelse af kontrast. Du bør ikke overbelaste værelset med en overflod af farve: det er uønsket at bruge til at stå over for mere end to farver. Hvide og beige nuancer er passende her. Det vil se godt elfenben tone. Tekstur er bedre at vælge uden refleksivitet. For sådanne værelser er det bedre at vælge sømløse sorter.

Den oprindelige effekt kan give striber 3D. Men deres brug bør være bevidst. Disse produkter ændrer som regel regelmæssig opfattelse og skaber en tredimensionel illusion. Nogle gange, for at se det, har du brug for et stort rum. I et lille rum kan dette skabe en negativ atmosfære.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Efter installation af plastpaneler, skal belægningen undertiden fjernes. Årsagerne til denne løgn er i strid med teknologi, brugen af ​​materialer, der er uegnede til rammen og brugen af ​​falske emner af dårlig kvalitet. Erfarne håndværker anbefaler stærkt at lægge stor vægt på rammematerialet, når panelerne monteres i badeværelset og køkkenet.

Fremhæv de vigtigste punkter, der forårsager installationsfejl.

 • Det er uønsket at bruge træ til dette formål. Det er nødvendigt at udskifte det med en aluminiumsramme. Det vil ikke sag og rust, så jumpers vil ikke ændre den oprindelige form.
 • Korrekt fastgørelse indebærer brug af skruer. Hæfteklammer, der undertiden monterer sådanne konstruktioner mount-installatører, vil ikke give et solidt fundament. Et sådant loft vil ikke være holdbart.
 • Sommetider er stammens årsag stuck. Tænker gennem hvert element af finishen, gør du rammen ikke kun lys, men også pålidelig. Vælg korrekt skruerne.
 • Hvis designet er designet L-formet profil, er brugen af ​​niveauet en forudsætning for arbejde. For at holde en sådan ramme bedre kan du sætte den på et rotband.
 • Installation af plastikstrimmel udføres fra væggen. I dette tilfælde må vi ikke glemme ledninger og interne kommunikation.

Tips til valg

Udseendet af panelerne i butikken synes nogle gange mere attraktivt. Efter installationen kan farverne ændre opfattelsen og visuelt opdele loftet i dele. Af disse andre grunde bør valget være solidt.

Overvej de vigtigste nuancer, der har brug for opmærksomhed.

 • Gå til panelerne, pas på lugten. Kvalitetsmaterialet har det ikke. Tilstedeværelsen af ​​en bestemt smag antyder, at materialet foran dig indeholder toksiner.
 • Visuel inspektion vedrører form og geometrisk. Vær opmærksom på dets rigtighed. Der må ikke være buede kanter og uregelmæssigheder omkring omkredsen. Undersøg hver vare, som du giver penge til.