Hvordan lim loftet skørt skum fra tapet på dit eget tapet?

Når man færdiggør væggene og loftet, er hovedvægten lagt på spørgsmålet om deres overflade. Men glem ikke de ekstra detaljer, der giver færdige overflader et fuldt æstetisk udseende.

Et af hjælpeelementerne i designet er loftsskumplinten (filet).

Hvorfor har du brug for et loftsplint?

Dette produkt, sammen med andre funktioner, er en værdig erstatning for den traditionelle papirkantning, som ofte blev brugt tidligere til limning af tapet.

Brugen af ​​disse produkter gør det muligt at løse to hovedopgaver:

 1. Praktisk. Galtel gemmer fejlene i rummets geometri (hvis nogen), samt mangel på dekoration i leddene mellem stræklofterne og væggene.
 2. Dekorative. Plint giver interiøret et komplet udseende, og brugen af ​​elementer, der passer til rummets overordnede stil, giver dig mulighed for effektivt at supplere sit design. Så for interiøret i klassikernes stil bruger de baseboards med en række prægede mønstre, og smalle, direkte produkter uden mønster er egnede til at dekorere et værelse i højteknologisk stil eller minimalisme.
til indhold ↑

Lofter til loftet er tilgængelige i en bred vifte og afviger fra hinanden, både i størrelse og fremstillingsmateriale.

træ

Velegnet til et klassisk interiør, da de har et æstetisk og højtideligt udseende. De er lavet af forskellige typer træ, lige fra lavprægtige nåletræer til dyre arter (eg, kirsebær mv.).

Blandt fordelene ved disse produkter kan man skelne miljøvenlighed og præsentabel.

Ulemperne er:

 • modtagelighed for skimmel og meldug;
 • mangel på plasticitet
 • kompleksitet i forarbejdning.
til indhold ↑

polyurethan

Polyuretan fleksibel sokkel, der passer til forskellige stilarter af interiør, gør produkter i forskellige former og farver. Som ekstra dekorative elementer til sådanne bundplader, kan du købe konsoller, søjler og stikkontakter, som giver dig mulighed for at give en pomp til værelse design.

Produkterne er ikke bange for fugt, hvilket gør det muligt at montere dem i køkkenet eller badeværelset. Af minerne - den høje pris og bløde struktur, der kræver særlig pleje under installationen, da produktet kan deformeres som følge af stærkt fingertryk.

Læs også artiklen om isolering af facaden med polystyrenskum gør det selv.

Udvidet polystyren

Ifølge sine kvalitetskendetegn indtager denne type fileter sædvanligvis en mellemposition mellem produkter fremstillet af skumplast og polyurethan, da det indeholder fordele og ulemper ved begge materialer.

Af fordelene ved produktet kan identificeres:

 • klare konturer af billedet;
 • en bred vifte af reliefs, former og farver;
 • acceptabel pris
 • lav vægt;
 • æstetisk udseende.

Der er også visse ulemper:

 • produkterne er stive og let brudte;
 • svag styrke og lav fleksibilitet udelukker deres brug til installation i figurer
 • behovet for maleri
 • let udsat for kemisk og mekanisk stress.
til indhold ↑

Passer til tilfælde, hvor loftbeklædningen består af plast eller MDF paneler. Sokkelen er udstyret med en speciel rille, hvor panelerne indsættes under installationen.

For at kunne tilslutte PVC-soklen i hjørnerne, anvendes specielle armaturer (hjørner), hvilket i høj grad letter arbejdet med disse produkter.

fordele:

 • et stort udvalg af farver, former og teksturer;
 • Til salg er muligheder, der efterligner naturlige materialer (træ, marmor);
 • De hygroskopiske egenskaber ved PVC-bundplader gør det muligt at bruge det i badeværelset, køkkenet.

ulemper:

 • dårlig modstand over for temperatur ekstremer;
 • evnen til at montere kun på flade overflader på grund af mangel på plasticitet;
 • kan ikke males.
til indhold ↑

Fra skum

De mest budgetmæssige produkter. De er mere modtagelige for mekanisk og kemisk stress. En sådan sokkel er nem at installere, den er letvægts, modstandsdygtig over for rotting og insektskader.

Ulemper omfatter:

 • brandbarhed og udladning ved brændende akvarisk røg.
 • efter installation af produktet er det ønskeligt at male for at give dem styrke;
 • ubelejligt at pleje, fordi den er lavet af blødt materiale.
til indhold ↑

dimensioner

Bredden af ​​loftfileterne kan opdeles i tre typer:

 1. Smal. Bredde af produkter 1-5 cm. Velegnet til værelser med lave lofter, såvel som til brug som dekorative vægge og nicher.
 2. Gennemsnitlige. Det vil være hensigtsmæssigt at se på design af værelser, hvor lofterne er 2,5-2,7 m.
 3. Bred. Produkter 16-20 cm brede. De bruges til udsmykning af store værelser med lofter fra 3 m højde.

Længden af ​​loftsplinten kan være fra 1,2 til 2 meter.

Hvad skal man vælge?

For at løse dette problem på den bedste måde bør valget tage hensyn til flere kriterier, nemlig produktets bredde, farve og form.

Bredbåndet glatter visuelt hjørnerne af rummet, så det får en mere afrundet form.

Plinth stor bredde vil skjule det maksimale antal fejl, der kan være ved krydset mellem loftet og væggene.

En bred filet er ikke egnet til et lille rum, da det vil gøre det visuelt endnu mindre.

Du bør også tage højde for kombinationen af ​​soklens bredde med lofternes højde som nævnt ovenfor.

For at vælge de rigtige farver skal du følge de enkle regler:

 1. Hvid farve øger visuelt rummet og giver et højere loft.
 2. I udsmykningen af ​​rummet bør der højst være tre primære farver, ellers vil det afvige overdreven modley.
 3. Galteller af kontrastfarver i et værelse med højt til loftet giver det ekstra effektivitet og originalitet. Samtidig er det nødvendigt, at soklens farve er i harmoni med enhver anden del af interiøret.

Formular - dette kriterium er måske et smagsspørgsmål, da det er svært at utvivlsomt sige, hvilket er bedre: enkle lige produkter eller fileter med et komplekst mønster.

Fordelene ved en simpel form er universalitet og praktisk, hvilket gør det muligt at bruge det til enhver dekoration. Mønstret relief bordplader ser godt ud i et klassisk interiør eller barok.

Det er også vigtigt at tage højde for, at med mere komplekse former og mønstre af loftfileter er proceduren til montering af deres hjørner også kompliceret.

For at bestemme det ønskede antal produkter skal rummets omkreds divideres med længden af ​​en sokkel. Det vil sige, hvis længden af ​​fileten er 2 meter, er omkredsen opdelt i to. Det er ønskeligt at tilføje 1-3 ekstra strimler til den modtagne mængde til trimning af hjørner, skrot mv.

Monteringsmetoder

Montering af soklen kan ske på to måder:

 1. På de færdige vægge og loft. Det repræsenterer den afsluttende fase af efterbehandling, hvorefter rummet tager et komplet udseende.
 2. Limning sokler på nøgne vægge. Ved denne metode skal mellemrummet mellem bundpladen og overfladen straks repareres ved hjælp af et kit eller tætningsmiddel. Ulempen ved denne mulighed er, at finishmaterialet skal tilpasses til soklen.

Lad os se på dette spørgsmål: Hvad er den bedste måde at klæbe loftsplinten på?

Ved du, hvordan du vælger det rigtige klæbemiddel til skummet? Læs detaljerne her.

Valget af klæbemiddel:

 1. Til skum- og polystyrenprodukter er der passende akrylkittet eller hjemmelavet lim, som fremstilles ved at blande PVA og efterbehandling kittet i forholdet 1: 4 med tilsætning af vand.
 2. Plastplinten kan også limes med acrylkitt eller silikoneforsegling. Ved installation af bundplader på barre vægge, er det bedre at bruge et kit, og hvis der er vægbeklædning og loftsflader på beklædningen, bør der gives fortrinsret til fugemasse.
 3. For produkter fremstillet af polyurethan er der specielle klæbemidler, der er designet specielt til dette materiale.
 4. Hvad angår træplinterne, anvendes de sjældent på grund af de høje omkostninger og ofte stor vægt. Hvis produkterne er lavet af let træ, kan de fastgøres ved hjælp af flydende negle, og mere vægtige muligheder kræver hjælpefiksering i form af selvlukkende skruer.
til indhold ↑

Hvordan lim fileter til tapet og hængende loft?

Installation af et strækloft er oftest det sidste, der skal gøres, når væggen er helt færdig. Derfor, når den bruges som vægbeklædning tapet, limt limet direkte til dem.

Først og fremmest er det nødvendigt at beskæftige sig med hvordan man dræber hjørnerne på sokklerne. Den nemmeste måde er at skære det ydre eller indre hjørne på loftsplinten ved hjælp af kroppen. Snitets vinkel er 45 °.

Som skæreværktøj til produkter fra udvidet polystyren og skum kan du bruge en konstruktionskniv eller et hacksav til metal.

Skærevinkel:

 • en detalje indsættes i bagagerummet til højre og afskæres;
 • den anden er indsat til venstre og afskåret.

Installering af en sokkel begynder med et af hjørnerne af rummet. Delen påføres på overfladen af ​​loftet og trækker en linje på væggen langs bundkanten af ​​soklen.

Lim påføres på indersiden af ​​planken, som vil støde op til væggen. Derefter skal soklen fastgøres til væggen, idet den fokuserer strengt på markeringen, og det er godt at trykke.

På en ujævn væg under installationen er der sprækker mellem basispladen og vægoverfladen. I dette tilfælde kan stangen fastgøres med et maskebånd efter at have presset produktet mod væggen.

Alle andre dele limes på samme måde. For at forbedre installationskvaliteten skal også bundkortets ledninger behandles med limen for bedre tilslutning af produkterne til hinanden.

For at beskytte strækloftet mod forurening er det muligt at lukke det med plastfolie under installationen, hvilket klæber godt til overfladen og fjernes let fra underbordet efter afslutning.

Med kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil de limede sokler harmonisk fusionere ind i det overordnede interiør, hvilket gør det muligt for boligejere at sætte en stopper for proceduren til dekoration af vægge og loft.

Se følgende video - hvordan man limer loftsplinten:

Hvad man skal klæbe først: tapet eller loft sokkel

Loftslister under tapetet er bløde og hårde afhængigt af det materiale, de er lavet af. Materialet kan være træ, gips, plast og lige sten, det hele afhænger af flyvningen af ​​designer fantasi og økonomiske muligheder.

Kun lette elementer kan limes oven på tapetet, da de ikke vil skabe en ekstra belastning. Når du bruger tunge, skal du først vedhæfte dem til væggen, og lim derefter tapetet.

På grund af vægens og basispladens forskellige krumning kan der opstå huller mellem dem. Hvis loftsplinten er blødt, kan den presses til tapetet. Når du bruger hårdt, skal du først udføre fyldstofet. Det er umuligt at udføre denne operation godt oven på tapetet, fordi kittet vil ødelægge udseendet, vil ikke fast hænge på væggen og skabe en ekstra belastning på tapetet.

Typer af loftsplinter

Normalt slutter målingen med klæbende tapet og installerer en loftsplint. Derefter betragtes rummet som fuldt egnet til at leve.

Loftstifter er opdelt af de materialer, der anvendes til deres fremstilling, og er:

 • polyvinylchlorid. Blandt deres fordele er et stort udvalg, herunder tekstureret, da de kan efterligne træ, gipskonstruktion, granitsten og mange andre, en ret høj levetid, modstandsdygtighed over for fugt, nem vedligeholdelse, nem installation - stikker straks til Baggrund, hygiejne, lav pris. Ulemperne omfatter høj brandfare, ustabilitet til temperatur ekstremer, dvs. smuldrer ved lave temperaturer, manglende evne til at ændre malingenes farve
 • polyurethan. Denne sokkel kan efterligne gipsplejestykker, den er let, som den kan monteres på tapet, svarer ikke til temperaturudsving, er fugtbestandig, har høj fleksibilitet, kan være af mange farver, herunder guld. Ulemperne er den høje pris og den lave styrke;
 • polystyren. Lav vægt og miljøsikkerhed er ingen skadelige emissioner de vigtigste fordele ved sådanne sokler. Imidlertid vil placering af nærbrændingsanordninger forårsage en gul overflade. Manglen på farve, brølhed og lav modstandsdygtighed over for mekanisk skade er de største ulemper ved dette materiale;
 • lavet af træ. Normalt er en sådan profil brugt til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet, den mest rene økologi i huset, de er valgt til møbler og tapet til rådighed for at skabe et harmonisk ensemble af interiøret. Ulemperne er de samme som i ethvert træ: høj pris, rotting, deformation under påvirkning af tid, krakning, lav fleksibilitet af materialet. De limes først, og derefter tapetet;
 • Gips. Den store vægt, brølhed og ustabilitet for virkningerne af et fugtigt miljø er de største ulemper. Uundgåelige former for stucco, der skaber et unikt interiør, er i stand til at blokere alle fejlene. Priserne på sådanne baguetter er ret høje;
 • fra en natursten. De har stor vægt, men de er økologisk sikre, modstandsdygtige over for eventuelle eksterne påvirkninger, herunder mekaniske, installeres først, så tapetet limes. Ikke alle har råd til et sådant materiale, fordi priserne er meget høje.

Før installationen skal du omhyggeligt markere hjørneelementerne og foretage skæring. Det er bedre at skære hjørneelementerne ved hjælp af miterboksen, hvilket sikrer en perfekt pasform. Det bør efterlades en lille margen på 2-3 cm i længden, hvilket gør det muligt for installationen at producere den mest præcise pasform af leddene. Efter installationen på plads kan du omhyggeligt trimme overskuddet. Afhængigt af materialet kan delene skæres med en brevpapirkniv, en hacksav med fine tænder eller en hacksav til metal. Således fastgøres tunge elementer først, hvorefter tapetet bliver hængt.

Metoden til fastgørelse af soklen afhænger også af materialet.

 • Fastgørelse af træplint udføres med lim og negle, i nogle tilfælde limes de uden brug af negle
 • Gipslim på gipsmørtel indeholdende fra 1 til 3% PVC-lim. Derudover anvendes neglehuller til den mest holdbare fastgørelse. Hulene til dem er forborede i detaljerne, og i slutningen af ​​arbejdet gemmer monteringshullerne ved hjælp af gipsfiller.
 • plast og skum sokler sættes på limen. Denne monteringsmetode er tilstrækkelig til pålidelig fastgørelse, da elementernes vægt er forholdsvis lille.

I nogle tilfælde sælges loftsplinter med hjørneelementer, hvilket i høj grad forenkler montering og montering af elementer, skjuler kanterne.

Du kan limes tapetet først eller efter montering af baguetten. Hver metode har sine fordele og ulemper. Med en hvilken som helst metode til installation skal begynde med den mest velkendte vinkel.

Installation før tapet

Når du monterer loftsplinten på væggen, før du klæber tapet, skal du først niveauere overfladen. Hvis det ikke var muligt at justere væggen perfekt, og soklen allerede er monteret, skal du blot fylde hullerne mellem væggen og soklen omhyggeligt.

Denne metode anvendes oftest til installation af tunge fileter med lav duktilitet, lavet af gips, sten eller træ.

Det er vanskeligere at klæbe tapet efter montering af soklen, da det kræver omhyggelig mærkning af plader, men samtidig sættes stiften tæt mod væggen, hvilket eliminerer huller, der ødelægger udseendet.

Det anbefales at forberede ark af tapet på forhånd og efterlade en længde på 2-3 cm for bedre at passe billedet. Overskydende længder falder på baguetten kan omhyggeligt trimmet med en spatel og brevpapirkniv. For at gøre dette skal du trykke på pladen med en spatel mod loftsplinten og klippe den. Denne metode gør det muligt at trimme kanterne af tapetet meget tæt på basispladen.

En anden fordel ved denne metode er, at hvis du har brug for at ændre tapetet, kan du få baguette på plads.

Montering over tapet

Brug af lette og fleksible loftsplinter, efter limning, giver dig mulighed for at skjule ujævne skæreark af tapet. Den største ulempe ved denne metode er behovet for at fjerne baguetten ved udskiftning af tapetet, hvilket ofte fører til skade og udskiftning. Derudover bør det være yderst forsigtigt at påføre limet på en gang på to plan, limet til loftet og væggen. Når du installerer, skal du holde hvert element trykket, indtil limen sættes.

Hvis limen presses på væggen eller loftet, skal den straks fjernes med en tør klud.

Ved maleri limes først monteringsbåndet ved siden af ​​loftsplinten, og først efter dette udføres maleriet. Maskeringstape giver dig mulighed for at undgå tab af dekorative kvaliteter af tapet.

Strækmontering

I tilstedeværelsen af ​​stræklofter i rummet ændres teknologien til vægpapir og bundplader lidt. Sidstnævnte bør kun anvendes specielt, designet til sådanne lofter. De har en bredere hylde, så de kan fastgøres sikkert til væggen. Under ingen omstændigheder kan de ikke limes i loftet, da dette kan medføre beskadigelse af stoffet.

Nedenfor er en video, der fortæller dig, hvordan du monterer loftsplinten - først eller efter at indsætte tapet:

Du ved ikke, hvordan man limer loftsplinten på tapetet? Brug walkthrough!

De fleste mennesker opfatter loftplinten kun som et dekorativt element designet til at dekorere rummet, undervurderer dets funktionalitet. Soklen er i stand til at beskytte sprængte samlinger med tiden i kontakt med loftet med væggene, og hvis du planlægger en reparation, skal du vide, hvordan du limer loftsplinten på tapet og vægge tilberedt for maling.

Loftsplanker er lavet af skum og udvidet polystyren. Sidstnævnte har et mere attraktivt udseende på grund af små porer på deres dekorative overflade.

Måder til limning af sokler

"Typer af loftsplinter"

Efter at have valgt en loftsplint, er det nødvendigt at bestemme teknologien for limning. Men hvad først: tapet eller loft sokkel? Lad os overveje de eksisterende monteringsmetoder. Hvis dette er din første gang, skal du selv installere taglister - læs omhyggeligt den præsenterede vejledning (se Hvordan lim wallpapers på loftet: en beskrivelse af processen og arbejdets specifikationer).

Lime soklen direkte på tapetet

Hvis du tidligere har stillet spørgsmålet: "Er det muligt at klæbe loftplinten på tapetet?" - så kan du selvfølgelig. Denne enkle måde er, at ved hjælp af lim er bundkortet knyttet direkte til tapetet. Enkel og hurtig - det er 2 grunde til, at de fleste mestere bruger denne metode.

Montering af sokkel før klistring af tapet

Ved første øjekast er det også en ganske enkel måde, hvilket er, at baseboardet er fastgjort, før limning af tapetet.

"Fastgørelse af bordpladen før vægpapir"

Denne metode bruges imidlertid af professionelle mastere, for hvem spørgsmålet: "Hvad skal man først limes: loftsplint eller tapet?" Er det slet ikke værd. De lukker alle revnerne straks i gang med at anvende kittet, og tapetet er justeret under den allerede indsatte sokkel. Det er værd at praktisere - og du vil ikke gøre det værre (se Sådan laver du et hjørne af loftplinten: anbefalinger fra mestrene).

"Trimning af tapetet under den allerede indsatte sokkel"

Loftslister giver indtryk af, at der ikke er uregelmæssigheder på gulve og vægge, men for at denne funktion skal udføres - er det nødvendigt at udføre en kompetent installation. Ved hjælp af analysen af ​​ovenstående metoder til installation kan du bestemme, hvad der skal limes først: tapet eller loftplint.

Værktøj og materialer

Til fastsættelse af loftplanker anvendes:

 • polymerbaseret lim;
 • lim moment montering;
 • putty blandet med PVA.

Tip! På trods af at der er mange forskellige materialer til montering af bundplader, er det bedst at bruge lim, som producenterne anbefaler.

Liste over værktøjer

 • samling kniv;
 • miter box;
 • nedstryger;
 • spatel;
 • linje;
 • en blyant
 • pensel;
 • sandpapir.
 • lim;
 • maling;
 • kit;
 • farveløs fugemasse.

Liste over materialer

Nu ved du, hvad du skal lime loftsplinten på tapetet, hvilke materialer og værktøjer er der brug for til dette, og du har valgt metoden til limning.

Beregning af det krævede antal grundplader

For at bestemme længden af ​​soklen:

 1. For det første måle omkredsen af ​​loftet, som du vil montere
 2. Herefter beregnes det nødvendige antal sokler.

Gør det ret simpelt. Aritmetisk er længden af ​​basispladerne lig med dit rums omkreds. Mål længden op og ned. Der kræves ikke særlig præcision her, fordi standardelementlængden er 2 meter.

Tip! Overvej det mulige affald, der vil forblive efter at have skåret små elementer i hjørnerne af dit loft.

Hvis dit værelse har en størrelse på 4,5 x 5 m - dens omkreds er (4,5 + 5) * 2 = 19 meter. 19 divideret med 2 (længden af ​​soklen) vil være lig med 8,5 sokler. Det er klart, at de skal købe 9 stk. Men reparation er ikke kun nøjagtige beregninger, men også kreativt selvstændigt arbejde (se Sådan klippes hjørnerne af loftsplinten ved hjælp af en metalplade og uden den).

Spar derfor ikke på småblade, og i betragtning af de lave omkostninger ved en sokkel, få dem 10 stykker. Når alt kommer til alt, er ingen forsikret ved et uheld, beskadiger, bryder, skærer eller gash et element fra den forkerte vinkel.

Forberedende arbejde - vi er fast besluttede med installationsordningen

 1. Først skal du tage et ark papir fra en notesbog i kassen og tegne et diagram over dit loft med en skala på 1 meter svarende til 4 celler. Længden af ​​en sokkel i dette tilfælde er lig med længden på 8 celler.
 2. Placer hele soklen på ordningen, så den mindste mængde affald forbliver. Samtidig er det rationelt at bruge allerede trimmet skørt til små elementer.
 3. Vælg hvilken side du vil lime skørtpladen. Bemærk venligst, at soklens profil som regel ikke er symmetrisk - den ene side er bredere end den anden.

Tip! Den store side af soklen er bedre at klare på en sådan måde, at de lukker de steder, hvor hullerne i tapetet lim mere.

Universelle instruktioner til limning af soklen

Så lad os fortsætte med den korrekte limning af loftsplinten.

 1. Skær enden af ​​basispladerne i rette vinkler. For at gøre dette skal du bruge en speciel enhed - bagagerummet. Sæt en sokkel i den, og ved hjælp af en hacksav eller en monteringskniv skal du lave et snit i den ønskede vinkel.

"Trimning af bordet i en vinkel med hjælp fra kroppen"

Tip! Vælg omhyggeligt retningen af ​​skæringsvinklen. For de udragende dele af rummet er det nødvendigt at skære bunden af ​​bundpladen i den anden retning!

"Den fremspringende del af hjørnet af rummet"

 1. Påfør et tyndt lag lim til de to langsgående riller på bagsiden af ​​basispladen, og sørg for, at den ikke strækker sig til yderkanterne.

Tip! Hvis overskydende lim stadig stikker ud på bundpladen - du kan fjerne dem med en blød tør klud, ikke vente på tørring

 1. Tryk soklen på væggen og hold den så længe som angivet i brugsvejledningen.

Forsigtig! Overdrive det ikke, tryk på soklen, ellers vil polystyren forblive duer fra dine fingeraftryk.

 1. Tilbring limning af de resterende basisplader i henhold til din ordning, skæreelementer i den ønskede længde og i rette vinkler.

"Vi forsøger og lim soklen"

 1. Når limen tørrer med rene hænder, belægge med hvidt tætningsmiddel alle revner og led.

"Seal cracks sealant"

 1. Efter at forseglingen har tørret, om nødvendigt, malet bundpladen med akrylmaling.

Tip! Mal soklen, inden du klæber, for ikke at plette tapetet med maling, og smør leddene med en tynd børste.

Resumé af

Vi håber, at du efter at have læst denne tekst stadig ikke har nogen spørgsmål tilbage til limning af loftplinten? Det er fantastisk! Og hvis det med teknologi er alt klart, så når du beslutter dig for at lim først: tapet eller loft sokkel, skal du stadig tage højde for niveauet af din færdighed.

For begyndere er det stadig bedre at holde bundpladen på den færdige overflade. Efter de foreslåede anbefalinger, ved hjælp af en almindelig sokkel, kan du selvstændigt og billigt forbedre designen af ​​dine værelser.

Sådan limes loftsplinten på tapetet

Sådan limes loftsplinten på tapet: installationsdiagram

I de fleste tilfælde opfattes loftsplinten som et simpelt dekorativt element, der kun er designet til at dekorere rummet, mens den rent funktionelle side ofte forsømmes. Men som praksis viser, beskytter filetene mod at knuse væggenes vægge og loftet og bagdelen af ​​den øverste del af tapetet. Derfor er det så vigtigt, når man udfører reparationer i et hus eller lejlighed, hvordan man klæber loftplinten på et tapet eller en malet væg.

De mest populære er fyldstof af polystyren skum og skum (læs også: "Hvilken lim til limning loftsplinten af ​​skum" ". De første er mere attraktive, fordi de har en mere udtalt tekstur.

Når du har valgt en loftsplint, er det nødvendigt at bestemme, hvordan klæbningen skal klæbes. Det er også vigtigt at håndtere spørgsmålet om, hvordan man limer loftsplinten - på tapet eller på barre vægge (mere detaljer: "Sådan limes loftsplinten").

Overvej de eksisterende tilgange til montering af sokler.

Lime soklen direkte på tapetet

Ofte anbefaler eksperter ikke at klæbe loftplinten på tapetet, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre det. Alt afhænger af indretningen, vægternes fladhed og andre faktorer (læs: "Sådan limes loftsplinten - instruktioner"). Denne metode til installation af fileter er, at ved hjælp af lim er bundpladen fastgjort direkte til tapetet. Samtidig er installationen meget enkel og hurtig. Det er derfor, at mange ikke-professionelle foretrækker denne metode til limning af sokler.

Montering af sokkel før klistring af tapet

I dette tilfælde er fileten indstillet til at færdiggøre væggene med tapet. Professionelle bruger denne metode, da det giver mulighed for at forsegle alle huller og led i processen med at anvende kittet (for mere information: "Sådan limes loftsplinten på kittet"). Baggrunde er justeret under den allerede installerede sokkel. Men i sin kompleksitet er denne metode ikke meget forskellig fra den foregående. Det er nok at øve lidt og endda en amatør vil gøre det ikke værre end en professionel.

Loftsplader gør det muligt at udglatte overgangen fra vægge til loft, og de skjuler også uregelmæssigheder. Men for dette skal du installere disse emner korrekt. Under hensyntagen til oplysninger om, hvordan du installerer soklen - før du indsætter tapet og efter, kan du bestemme hvilken indstilling der er mere egnet til dig.

Værktøj og materialer

Så nu ved du, hvad du skal lime loftsplinten på tapetet og med hvilke værktøjer til at udføre sin installation. Før installationen startes, er det nødvendigt at beregne antallet af loftsplintens segmenter korrekt. For at gøre dette måles rummets omkreds, så er den resulterende værdi divideret med 2 (standardlængden af ​​et element i loftplinten i meter). Når der modtages en brøkdel, er den afrundet. Det er også nødvendigt at købe 1-3 flere sokler fra den beregnede mængde, fordi der under installationen kan noget gå galt, og du bliver nødt til at udskifte elementet. Derudover kan du i installationen vise fantasi og installere skørtbilledet, så nummeret kan blive endnu større.

Forberedende arbejde - vi er fast besluttede med installationsordningen

Først skal du lave en simpel tegning. For at gøre dette skal du tage et ark papir og en blyant. Skalaen kan tages i beregningen af ​​1 m = 1 cm. Således kommer en plank af loftplinten på tegningen til at optage 2 cm. Tegn på pladen omkredsen af ​​rummet. Derefter placeres på soklens skema, således at der opnås den mindste mængde affald, det vil sige, at elementerne skal skæres til et minimum.

Da profilen er asymmetrisk, er det nødvendigt at bestemme hvilken side der skal limes. Det anbefales ofte at fastgøre den brede side af fileten på en sådan måde, at overfladefejlene dækkes så meget som muligt. Det vil sige, hvis du limer bundpladen oven på tapetet, er det bedst at klæbe den brede side til væggen. Hvis loftfladen er ujævn og har nogle fejl i hjørnerne, så er den brede side monteret i loftet.

Instruktioner til limning af sokkel

Vi fortsætter til installationen. Loftslået tapet skal skæres i enden af ​​de ønskede vinkler (mere: "Hvordan gash loftet soklen - veje"). Til disse formål anvendes stouslo. De sætter en sokkel i den, og ved hjælp af en monteringskniv eller sav til metal laves et snit i en vinkel på 45 grader. På samme tid skal det indvendige hjørne være rettet fra højre mod venstre (til soklen i venstre hjørne), det vil sige, at dets nederste kant bliver større, for det ydre hjørne skæres soklen i venstre hjørne fra venstre mod højre.

På bagsiden af ​​soklen påføres limen med et tyndt ensartet lag. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at det ikke går ud over kanterne. Hvis det overskydende lim stikker ud og falder på væggen eller tapetets overflade, skal den straks tørres af med en tør klud. Tryk nu bundpladen imod væggen og hold den i denne position så længe som angivet i instruktionerne. Men overdriv det ikke. Hvis du komprimerer bundkortet, kan det knække eller du vil efterlade mærkbare fingeraftryk på det (mere: "Sådan limes loftsplanker: Fastgøringsfunktioner"). Desuden forsøger du ikke at gentage ujævnt kontur på væg eller loft. Soklen bør ikke bøjes.

Udfør også limning af alle andre elementer. Når limen tørrer, er leddene og hullerne dækket med hvidt tætningsmiddel. Derefter kan det males over med akrylmaling for at matche basispladen. Vi anbefaler dig at male bundpladerne, før de installeres. Så du vil undgå at pletter væggene, og at arbejde på gulvet er meget mere bekvemt (læs også: "Sådan limes loftsplinten ordentligt").

Sådan limes loftsplinten, detaljer på videoen:

Hvad man skal klæbe først: tapet eller loft sokkel

Loftslister under tapetet er bløde og hårde afhængigt af det materiale, de er lavet af. Materialet kan være træ, gips, plast og lige sten, det hele afhænger af flyvningen af ​​designer fantasi og økonomiske muligheder.

Kun lette elementer kan limes oven på tapetet, da de ikke vil skabe en ekstra belastning. Når du bruger tunge, skal du først vedhæfte dem til væggen, og lim derefter tapetet.

På grund af vægens og basispladens forskellige krumning kan der opstå huller mellem dem. Hvis loftsplinten er blødt, kan den presses til tapetet. Når du bruger hårdt, skal du først udføre fyldstofet. Det er umuligt at udføre denne operation godt oven på tapetet, fordi kittet vil ødelægge udseendet, vil ikke fast hænge på væggen og skabe en ekstra belastning på tapetet.

Typer af loftsplinter

Normalt slutter målingen med klæbende tapet og installerer en loftsplint. Derefter betragtes rummet som fuldt egnet til at leve.

Loftstifter er opdelt af de materialer, der anvendes til deres fremstilling, og er:

 • polyvinylchlorid. Blandt deres fordele er et stort udvalg, herunder tekstureret, da de kan efterligne træ, gipskonstruktion, granitsten og mange andre, en ret høj levetid, modstandsdygtighed over for fugt, nem vedligeholdelse, nem installation - stikker straks til Baggrund, hygiejne, lav pris. Ulemperne omfatter høj brandfare, ustabilitet til temperatur ekstremer, dvs. smuldrer ved lave temperaturer, manglende evne til at ændre malingenes farve
 • polyurethan. Denne sokkel kan efterligne gipsplejestykker, den er let, som den kan monteres på tapet, svarer ikke til temperaturudsving, er fugtbestandig, har høj fleksibilitet, kan være af mange farver, herunder guld. Ulemperne er den høje pris og den lave styrke;
 • polystyren. Lav vægt og miljøsikkerhed er ingen skadelige emissioner de vigtigste fordele ved sådanne sokler. Imidlertid vil placering af nærbrændingsanordninger forårsage en gul overflade. Manglen på farve, brølhed og lav modstandsdygtighed over for mekanisk skade er de største ulemper ved dette materiale;
 • lavet af træ. Normalt er en sådan profil brugt til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet, den mest rene økologi i huset, de er valgt til møbler og tapet til rådighed for at skabe et harmonisk ensemble af interiøret. Ulemperne er de samme som i ethvert træ: høj pris, rotting, deformation under påvirkning af tid, krakning, lav fleksibilitet af materialet. De limes først, og derefter tapetet;
 • Gips. Den store vægt, brølhed og ustabilitet for virkningerne af et fugtigt miljø er de største ulemper. Uundgåelige former for stucco, der skaber et unikt interiør, er i stand til at blokere alle fejlene. Priserne på sådanne baguetter er ret høje;
 • fra en natursten. De har stor vægt, men de er økologisk sikre, modstandsdygtige over for eventuelle eksterne påvirkninger, herunder mekaniske, installeres først, så tapetet limes. Ikke alle har råd til et sådant materiale, fordi priserne er meget høje.

Før installationen skal du omhyggeligt markere hjørneelementerne og foretage skæring. Det er bedre at skære hjørneelementerne ved hjælp af miterboksen, hvilket sikrer en perfekt pasform. Det bør efterlades en lille margen på 2-3 cm i længden, hvilket gør det muligt for installationen at producere den mest præcise pasform af leddene. Efter installationen på plads kan du omhyggeligt trimme overskuddet. Afhængigt af materialet kan delene skæres med en brevpapirkniv, en hacksav med fine tænder eller en hacksav til metal. Således fastgøres tunge elementer først, hvorefter tapetet bliver hængt.

Metoden til fastgørelse af soklen afhænger også af materialet.

 • Fastgørelse af træplint udføres med lim og negle, i nogle tilfælde limes de uden brug af negle
 • Gipslim på gipsmørtel indeholdende fra 1 til 3% PVC-lim. Derudover anvendes neglehuller til den mest holdbare fastgørelse. Hulene til dem er forborede i detaljerne, og i slutningen af ​​arbejdet gemmer monteringshullerne ved hjælp af gipsfiller.
 • plast og skum sokler sættes på limen. Denne monteringsmetode er tilstrækkelig til pålidelig fastgørelse, da elementernes vægt er forholdsvis lille.

I nogle tilfælde sælges loftsplinter med hjørneelementer, hvilket i høj grad forenkler montering og montering af elementer, skjuler kanterne.

Du kan limes tapetet først eller efter montering af baguetten. Hver metode har sine fordele og ulemper. Med en hvilken som helst metode til installation skal begynde med den mest velkendte vinkel.

Installation før tapet

Når du monterer loftsplinten på væggen, før du klæber tapet, skal du først niveauere overfladen. Hvis det ikke var muligt at justere væggen perfekt, og soklen allerede er monteret, skal du blot fylde hullerne mellem væggen og soklen omhyggeligt.

Denne metode anvendes oftest til installation af tunge fileter med lav duktilitet, lavet af gips, sten eller træ.

Det er vanskeligere at klæbe tapet efter montering af soklen, da det kræver omhyggelig mærkning af plader, men samtidig sættes stiften tæt mod væggen, hvilket eliminerer huller, der ødelægger udseendet.

Det anbefales at forberede ark af tapet på forhånd og efterlade en længde på 2-3 cm for bedre at passe billedet. Overskydende længder falder på baguetten kan omhyggeligt trimmet med en spatel og brevpapirkniv. For at gøre dette skal du trykke på pladen med en spatel mod loftsplinten og klippe den. Denne metode gør det muligt at trimme kanterne af tapetet meget tæt på basispladen.

En anden fordel ved denne metode er, at hvis du har brug for at ændre tapetet, kan du få baguette på plads.

Montering over tapet

Brug af lette og fleksible loftsplinter, efter limning, giver dig mulighed for at skjule ujævne skæreark af tapet. Den største ulempe ved denne metode er behovet for at fjerne baguetten ved udskiftning af tapetet, hvilket ofte fører til skade og udskiftning. Derudover bør det være yderst forsigtigt at påføre limet på en gang på to plan, limet til loftet og væggen. Når du installerer, skal du holde hvert element trykket, indtil limen sættes.

Hvis limen presses på væggen eller loftet, skal den straks fjernes med en tør klud.

Ved maleri limes først monteringsbåndet ved siden af ​​loftsplinten, og først efter dette udføres maleriet. Maskeringstape giver dig mulighed for at undgå tab af dekorative kvaliteter af tapet.

Strækmontering

I tilstedeværelsen af ​​stræklofter i rummet ændres teknologien til vægpapir og bundplader lidt. Sidstnævnte bør kun anvendes specielt, designet til sådanne lofter. De har en bredere hylde, så de kan fastgøres sikkert til væggen. Under ingen omstændigheder kan de ikke limes i loftet, da dette kan medføre beskadigelse af stoffet.

Nedenfor er en video, der fortæller dig, hvordan du monterer loftsplinten - først eller efter at indsætte tapet:

Hvad skal man først klæbe, loftsplint eller tapet: 4 materialer

Baggrunde skal limes efter loftsplinten For at kunne vælge hvordan man skal være i denne situation, skal man kende alle fordele og ulemper ved arbejdsgange. Hvis du limer soklen, så bliver samlingerne nemmere at behandle med kitt eller maling, og limet vil ikke være så skræmmende. Men i dette tilfælde er der et problem med udvælgelsen af ​​kanten af ​​tapetet til loftfileterne. Ser man på den anden side, kan man forstå, at hvis du holder på tapetet først, vil der være problemer med installationen af ​​soklen, fordi efter limning skal du vente en vis periode før limen tørrer. Så hvordan skal man være?

Loftsplint på tapet, hvordan man limer: Valg af materiale

Øverste baseboards bruges til at skjule alle synlige grænser af tapet og loft trim med hvidvask. Ud over denne nødvendige funktion bringer de dekorativitet til loftet, fordi fileterne dekorerer interiøret og giver et generelt udseende af perfektion.

Der er flere typer af fileter til arbejdsorganisationer med den øverste del af rummet. Deres væsentligste forskel ligger i materialer og fremstillingsmetode. Deres fysiske egenskaber er forbundet med disse punkter.

Loftslister giver fuldstændig udseende

For at lave baguetter skal du bruge følgende 4 materialer:

 1. Wood. Træplanker kan se godt ud i ethvert interiør. Det er ligegyldigt hvilken stil, folkemusik eller klassisk. Mahogni, eg, valnød eller lærk bruges hovedsagelig til at lave træfileter.
 2. Stone. Nogle gange i specialbutikker finder du loftrør af kunstig sten. De kan perfekt passe ind i det klassiske interiør og en god kombination med moderne typer af finish. Omkostningerne ved sådant materiale er høje, det skyldes, at det er meget vanskeligt at udtrække materiale.
 3. Gipsfileter. Takket være gipset kan du oprette en bred vifte af form og form af sokkel. De er meget lettere end det foregående materiale, og desuden er de meget billigere. Men før du køber dette materiale, skal du være sikker på den perfekte fladhed på overfladen af ​​dine vægge. polystyrenskum, polyvinylchloridskum og andre plasttyper.
 4. Plastpaneler. I øjeblikket foretrækker moderne producenter i stigende grad fremstilling af plastprodukter. Ingen undtagelse og loft lister. I særlige hardwareforretninger kan du købe paneler af polyethylen.

Hvis vi taler om bløde og fleksible materialer, så omfatter disse plastik og nogle træbagetter. Allerede på baggrund af dette kan du svare på den limede først. Hvis produktet er fleksibelt og tilhører budgettet, så kan du prøve at installere loftplinterne på tapetet, men du bør tage højde for det faktum, at der ikke er helt glatte vægge. Dette gælder ikke baguetter, derfor kan du ikke undgå at arbejde med kitt. Hvis fileterne er bløde og kan tilpasse sig væggens krumning, vil det sandsynligvis ikke være nødvendigt at putte.

Kan jeg lim loftsplinten på tapetet

Hvis vi taler om denne metode, kan det ved første øjekast virke simpelt nok. Det bruges dog kun af erfarne specialister, fordi de straks behandler alle revner og uregelmæssigheder med et kit, og tapetet gennemgår en justeringsproces. Nok til at lave lidt øvelse, og du kan også gøre arbejdet.

Skørt til loftet kan skabe indtryk af en fuldstændig mangel på ujævnheder på væggene, men for at opnå dette skal du udføre en kompetent installation.

Baseret på dette kan du forstå, hvad der egentlig udføres i første omgang, installere en sokkel eller lim tapetet.

Loftplinten kan limes med egne hænder uden hjælp fra specialister

Under alle omstændigheder forberede følgende materialer og værktøjer til arbejde:

 • Polymer klæbemiddel;
 • Konstruktion klæbemiddel;
 • kit;
 • PVA lim;
 • Konstruktion kniv;
 • En hacksaw;
 • Mitre;
 • spatel;
 • linje;
 • blyant;
 • sandpapir;
 • Farveløst forseglingsmiddel;
 • Maling (om nødvendigt).

På trods af at du i øjeblikket kan købe noget materiale til installation, er det bedre at bruge limen, som anbefales af producenten.

Sådan limes loftsplinten på tapetet

Når du har bestemt dig for, hvordan du præcist fastholder baguetterne i loftet, vil spørgsmålet forblive åbent for, hvad materiale der kan bruges til at klæbe baguetten til tapetet.

Til dette formål, oftest brugt:

 • Konstruktion klæbemiddel;
 • Polymer klæbemiddel;
 • Putty, som omfatter PVA.

Der er ingen signifikant forskel i brugen af ​​lim, det vigtigste er, at tørringshastigheden skal være maksimal.

Du kan lime loftsplinten på tapet med lim eller kitt

Du kan kun gå videre med processen med at lægge sokler, når alt forberedende arbejde er afsluttet. Nemlig fjernelse af snavs og støv samt beskæring.

For at klæbe de forberedte sokler skal du vende dem til bagsiden og anvende en lille mængde lim, det er ønskeligt, at strimlen er lige og går ikke ud over konturerne. Efter at opløsningen er påført, lægges fileten til side, så limen ligger ned.

Hvis du ser at limen har udstødt over kanten, skal du rengøre den med en tør, blød klud. Herefter lægger den første baguette mod det rette sted i loftet og presser den imod det uden at trykke hårdt. Hænderne bør ikke fjernes i ca. et minut, så baguetten klæber godt til bunden.

Grundlæggende regler: Sådan skæres tapetet under loftplinten

For at få et godt og højkvalitetsresultat skal alle procedurer udføres korrekt og med den rigtige tilgang. I denne installation er der ingen baggrunde, og den ejer, der skånsomt beskæftiger sig med opskæring af vægpapir i murkanter, bliver uansvarlig.

Faktisk kan ikke alle mester vide, hvordan man korrekt skærer eller indsætter tapet fra baseboards.

For at resultatet skal kunne tilfredsstilles, er det nødvendigt at udføre alle procedurerne meget godt.

Faktisk har hver boligejer sokler under loftet. Du skal vide, at hvert lag af belægning på væggen skal limes på en sådan måde, at kanterne rager ud på fileterne. Efter det skal du tage en lille spatel og bruge på de nederste kanter af kontaktpaneler og tapet. Resultatet skal være en fold.

Efter udførelsen af ​​disse handlinger presses spatelen på bøjningen, og en skarp konstruktionskniv fjerner forsigtigt de udgående kanter af papiret. Trimningsprocessen er færdig. Hvis du bemærker at limen har stået ud, kan du fjerne den med en fugtig klud eller svamp. Som et resultat får du et pænt dekoreret værelse med glatte kanter.

Sådan limes loftsplinten (video)

Baseret på vores artikel, der er beskrevet ovenfor, kan vi konkludere, at det er muligt at klæbe loftsplinten både før og efter tapetpapir. Det vigtigste er at henvende sig til dette problem ansvarligt og korrekt. Alle de grundlæggende handlinger er beskrevet ovenfor, idet du har gjort dig bekendt med dem, vil du ikke blot nemt vælge, men også udføre installationen hurtigt, præcist og korrekt.

Sådan limes loftsplinten på tapetet

Spørgsmålet om, hvordan man klæber loftplinten på tapet, opstår, når alt færdigarbejde allerede er gennemført, og det sidste trin forbliver. I modsætning til en sådan situation begynder mange uforudsigeligt at tænke på, hvordan man opnår den mest pålidelige og høj kvalitet vedhæftning af baguetter til en allerede foret overflade. Og hvis fejl er lavet, så begynder detaljerne at falde af med tiden. For at forhindre sådanne problemer bør du følge visse anbefalinger.

Hvilken type produkter skal du vælge?

Hvad skal man først klæbe på: loftsplint eller tapet? Mange mestere anbefaler kraftigt at udføre arbejdet med at fastgøre bundplader før det tidspunkt, hvor tapetet skal klistres. Denne metode giver dig mulighed for at få det bedste greb, fordi produktet passer på en stiv base, som har god vedhæftning. Men det sker ofte, at væggene først er dekoreret med tapet, og baguetter limes i sidste etape. Dette indebærer en række restriktioner for valget af arter af fileter.

Skumfileter

Loftsskum

Denne mulighed er perfekt til at klæbe på overflader, der allerede er foret med tapet. Dette lettes af en række egenskaber, der er forbundet med dette materiale:

 1. Lav vægt. Dele er lette, hvilket reducerer belastningen på belægningen. Arbejdet kan udføres selv med en prikket klæbemiddelsammensætning.
 2. Produkterne absorberer ikke fugt. Det betyder, at fragmenter ikke ændrer deres vægt selv ved høj luftfugtighed. Dette medfører, at der ikke er nogen deformation, som for eksempel er forbundet med træversioner.
 3. En bred vifte af teksturer og muligheden for farvning. Dette giver dig mulighed for mest præcist at vælge den ønskede indstilling, som vil være i perfekt harmoni med den eksisterende dekorative belægning.

Det er meget bekvemt, at installationen ikke er svært, men kræver den højeste præcision, fordi detaljerne er meget lette at beskadige.

Tip! En fremragende udskiftning af polystyren er skummet polystyrenfileter. Denne mulighed er mere tæt, som giver dig mulighed for at danne en mere jævne ledd, samt installeret på næsten enhver lim.

Polyuretanfilet

Denne sort er fantastisk til brug på vægge, pre-pasted tapet. Naturligvis er denne mulighed, som mere moderne, betydeligt højere end PVC-produkter, skumplast og polystyrenskum. Polyuretanfileter omfatter en fleksibel type, som er ideel til buede overflader.

Polyurethan loft sokkel

I betragtning af det faktum, at vægten af ​​sådanne bundplader er væsentligt højere end de tidligere, anvendes den under flere betingelser:

 • Smalle dele skal have to vedhæftede punkter: loftet og den limede væg. Dette sikrer sikre pålidelighed.
 • Polyuretanversionen er meget populær i loftslofter, men de giver kun en vedhæftningspunkt - væggene. Derfor bør du vælge de arter, der har en bred vægdel.
 • Til fiksering anvendes kun formuleringer med dyb penetration og hurtig indstilling.

Træ og gipsprodukter

Selvfølgelig vil mange mennesker bruge træ eller gipsplinter. Sådanne produkter har et glimrende udseende, hvilket giver rummet en individuel elegance. Men de er absolut ikke egnede til arbejde med overflader, hvorpå tapet er blevet klistret. Selv om du kan finde en vej ud af denne situation.

Så for gipsfileter er det nødvendigt at fjerne en del af vendingen fra væggene, ellers kan pålideligheden ikke opnås. Wooden baguettes er monteret på lim, men med yderligere fiksering, hvis rolle udføres af negle eller skruer.

Træplinten kan limes oven på tapetet, men der kræves yderligere fastgørelseselementer.

Processen med klæbende loftsplint

Disse værker omfatter flere faser. Men før du limer baguetterne på tapetet, skal du vælge en passende lim. Det er vigtigt at huske på, at fastgørelsen ikke kan udføres på kitt. Denne metode er kun egnet til overflader, der ikke har dekorative belægninger. Der er begrænsninger på grund af at kitteløsningen ikke giver den nødvendige pålidelighed i denne situation, det vil simpelthen ikke være i stand til at klæbe.

Så er valg af lim en meget ansvarlig procedure, fordi den giver størstedelen af ​​succes. Derfor skal du være opmærksom på de sammensætninger, der passer til den valgte type baguette. Under alle omstændigheder skal de have nogle parametre:

 1. God sejhed. Det vil sige, at stoffets anvendelse skal være hurtig. Men der skal være balance mellem væsken og den meget flygtige tilstand.
 2. Hurtig fixering. Det er bedre at udelukke brugen af ​​lim, efter anvendelse af hvilke dele skal holdes i lang tid.
 3. Ingen grund til at udføre en række komplekse manipulationer. De består i det faktum, at elementerne med den påførte sammensætning først påføres på det rigtige sted, og så kommer af et stykke tid, så limen får alle sine egenskaber.

Der skal tages behørigt hensyn til valget af lim til fastsættelse af loftsplinten

Tip! Det er bedre at tage højde for egenskaben af ​​det materiale, som tapetet er lavet af. Forskellige produkter opfatter klæbende stoffer på helt forskellige måder.

Trin 1 - forberedende

Det hele starter med forberedende forberedelse, som omfatter indsamling af de nødvendige værktøjer og arbejde med detaljerne.

Du skal bruge et standard sæt:

 • konstruktion pistol, hvis sammensætningen vil være i specielle rør, hvilket er meget foretrukket;
 • tør og blød svamp, så du hurtigt kan fjerne mulig overskydende opløsning;
 • miter kasse og kniv (sav) for at udføre ende og hjørne trimning.

Yderligere arbejde er reduceret til en række handlinger med baseboards:

 1. Mærket gøres omhyggeligt. Til dette anbringes fragmentet på det ønskede område, og en næppe mærkbar linje fremstilles.
 2. Bestemt sidemonteringsfilet. Den brede kant er i stand til at skjule fejlene i tapetlaget, hvis det er tilfældet.
 3. Umiddelbart taget målinger omkring omkredsen. Hvis erfaring er tilgængelig, skæres dele til limprodukter uden forstyrrelser i andre processer.

Skæring af fileter med mousse

Gennemførelsen af ​​alle elementer gør det muligt at koncentrere dig direkte om installationen af ​​en baguette.

Trin 2 - limning sokler

Der kommer installationens afvikling på plads. Dette vil bidrage til følgende instruktioner:

 1. Alle elementer kontrolleres igen, nøjagtigheden af ​​trimningen, hvis nogen. Kontroller omhyggeligt de sider, der overlapper væggen og loftet. For eksempel i skumplast er de meget ru, hvilket reducerer vedhæftningen, så de behandles med sandpapir.
 2. Det valgte klæbemiddel påføres på bagsiden. Det fordeles jævnt eller punktvist afhængigt af bredden af ​​delene. Det er nødvendigt at udelukke hit med struktur på forsiden og på tapet, som er under den skitserede linje.

Påføring af klæbemiddel på loftsplinten

 • Fragmentet presses forsigtigt til overfladen, trykket bør ikke være for stærkt. Enhver overskydende opløsning fjernes. Hvis klæbemidlet indebærer tilbageholdelse, kan maskeringsbånd anvendes.
 • Efterfølgende dele er fastgjort i et lignende mønster, men under hensyntagen til størrelsen af ​​leddene.
 • Efter installationen behandles alle ledd med akrylforsegling. Om nødvendigt påføres maling.