Tørretumbler i badeværelset: 5 erstatninger til altaner og udendørs linnetov

Vask tøj behøver et sted at tørre. Ejere af private huse er stille strækket i deres område af tøjlinier til dette formål, og beboere i højhuse vil bruge balkoner. Men hvad man skal gøre med de lykkelige ejere af første sal lejligheder, hvor der ikke er nogen balkoner, og på gaden at forlade deres ejendele i lang tid uden opsyn er ganske farligt.

Det er så, at tørretumblerne kommer til undsætning, som er stille placeret i badeværelserne. Faktisk forhindrer sådant udstyr ikke, at hver ejer har det, da det er billigt, men det tillader en at klare den nævnte opgave i tilfælde, hvor balkonrummet ikke kan bruges, og det regner udenfor. Yderligere vil jeg gøre dig bekendt med en sådan enhed mere detaljeret.

Tørretumbler på badeværelset er den eneste mulige vej ud i nogle tilfælde.

Lidt om motivation

Til at begynde med vil jeg stadig dvæle lidt mere detaljeret om fordelene ved driften af ​​vasketøjstørrere i badeværelser:

 1. Intet behov for en gratis balkon.

Men der kan være følgende situationer:

 • Han er slet ikke, ikke den fri;

Som du kan se, har ikke alle lejligheder loggier og balkoner.

 • Den bruges som opbevaringsrum, og gamle ski har ikke det bedste kvarter, der vaskes. Ja, og du selv vil være ubelejligt at hænge noget;

Ikke det mest bekvemme sted til hængende tøj

 • Det er udstyret med et kontor. Hvis din computer eller andet elektronisk udstyr er kært for dig, er det bedre at holde kilder til fugt væk fra det;

I en sådan loggia at hænge vådt kan ting ikke

 • Du forventer at ryge gæster. Hvor vil de gå til at ryge? Lige på balkonen. Og der er ikke behov for folk til at beundre dit vasketøj, hvilket i øvrigt vil blande sig godt, og selve vasketøjet må ikke blive gennemblødt med tobaksrøg;
 1. Sikkerhed. I nærheden af ​​højhuse kan man også ofte finde spændte linnedledninger. Men det betyder, at enhver forbipasserende i virkeligheden vil kunne fjerne de ting, du har bogført og bære dem til dit hjem. Dette gælder selvfølgelig ikke for private tomter, de har et stærkt hegn på vagt og nogle gange en vred hund;

Ting på gaden er meget usikre.

 1. Mulighed for tørring selv i regnvejr. Dette vedrører igen brugen af ​​garnslørledninger og "hits" selv på ejerne af deres eget indhegnet jord, da det ikke er ligeglad med hegn og vrede hunde.

I dette vejr tørrer undertøj ikke

arter

Så hvilke slags tørretumbler kan effektivt erstatte loggier og udendørs tøjlinier? Nu vil jeg fortælle om alt:

Stedfortræder nr. 1: vægmonteret tørretumbler

Som navnet antyder, taler vi om en struktur, der er knyttet til væggen og kan have to fortolkninger:

 1. Reb. Det er et reb strækket over badeværelset fra den ene væg til den anden i lignelsen af ​​dem, der hænger på gaden.

Til gengæld kan der også være to typer:

 • Stationær - to strimler forbundet med tøjledninger. Prisen på sådanne produkter er den laveste og praktisk talt ikke "ramt" på dit familiebudget;

Elementær stationær reb tørretumbler til badeværelse

 • Aftagelig - en fjederbelastet tromle, hvor rebene er viklede, og en indtrækbar stang med deres andre ender. Den første del er fastgjort på væggen med hængsler og skruer, og den anden er fastgjort på de forud monterede ringe modsatte. Når krogen fjernes, drejes mekanismen om igen;

Princippet om det aftagelige reb tørretumbler

Jeg anbefaler kun at købe en vridningsmodel, hvis du virkelig planlægger at bruge denne funktion. Faktum er, at at komme til kanten af ​​badet for at løsne kroge er ikke særlig bekvemt og tidskrævende. I den henseende forlader de fleste brugere simpelthen tovene i en udfoldet tilstand og derved overbetaler ekstra penge til at have en uanmeldt mekanisme.

 1. Sammenfoldelig. Det er endnu nemmere at installere sådanne enheder med egne hænder end dem, der er beskrevet ovenfor. Det er nok at fastgøre hovedpanelet på en af ​​væggene over skrifttypen ved hjælp af alle de samme skruer og dowels. Derefter kommer designet af metal- eller plastlameller ud som et accordeon, der er hængt med vådt linned.
  Den største ulempe ved et sådant system er, at det på grund af manglende understøttelse af den anden kant ikke vil være i stand til at bære betydelig vægt, så det er bedre for en stor familie at erhverve et reb eller loftprøve, som jeg vil diskutere nedenfor.

Spredning af "accordion" foldet væg tørretumbler

Følgende modeller af vægtørrere findes på hylder af specialbutikker:

 • Model "Gimi Brio Super 120":

Prøvemodel "Gimi Brio Super 120"

 • Rollquick 210 83006 model:

Rollquick 210 83006 Model Sample

Stedfortræder nummer 2: lofttørrer

Loftmonteret badeværelse tørretumbler

Denne type tørretumbler i badeværelset til et badeværelse passer perfekt.

Det omfatter:

 • To beslag, der er fastgjort til loftoverfladen med dykker og skruer;
 • Flere barer. De hænger faktisk tøj;
 • Træer, sænker og hæver stangen. I nogle modeller har tovsystemet en ekstra fastgørelse til væggen.

Som et resultat kan vi tale om fordelene ved denne byggeløsning:

 • Sparer plads. Hvis du ikke behøver at tørre dit tøj, skal du blot løfte skinnerne op til loftet;
 • Modstand mod tung belastning. Lodret montering er i stand til at modstå en mærkbar stor vægt;
 • Praktiske betjeningsinstruktioner. Du skal bare sænke en tværstang, hænge den med det nødvendige linned, blandt hvilke der endda kan være et stort dynebetræk, og så trække bare tovet og sende det våde stof til loftet. Den største bekvemmelighed er, at du ikke behøver at nå op med dine egne hænder, alle manipulationer finder sted lige foran dig;
 • Muligheden for at tørre ting, der ikke kan bøjes. Du kan slippe alle søjlerne på et niveau, hvilket som et resultat vil give dig et behageligt bord, hvor en uldtrøje eller anden lækker ting i denne plan vil blive perfekt placeret.

Generelt købte jeg og installerede netop sådan en tørretumbler i mit badeværelse. Men alle er fri til at træffe deres egne valg.

I processen med shopping kan du få sådanne repræsentanter for dette udstyr:

Tørretumbler på badeværelset - Komfortable stilarter til enhver plads på 76 fotos

Sengetørrer til badeværelset, hver kvinde skal tørre sit tøj efter vask.

Nogen bruger funktionen til at tørre tøj i vaskemaskiner, nogen hænger ting på batteriet.

Til dato kommer kommercielt tilgængelige design, der giver dig mulighed for at gøre processen praktisk og effektiv.

Varianter af linned tørretumbler

Tørretumblerne varierer i form af konstruktion og fastgørelsesmetode til overfladen.

Tørretumbleren er monteret i loftet, designet er en metalstang, suspenderet ved hjælp af en rullemekanisme og reb. Monteret under loftet.

Alternativt kan du sænke hver bar ned, hænge linned og løfte op. Dette design kan modstå omkring 20 pund af rå linned.

Tørretumbleren med loftsmontering passer til høje værelser samt små værelser med standardlofter.

Vægmonteret tørretumbler:

Stang - dette design af tørretumbleren er monteret på en af ​​væggene, handlingsprincippet svarer til tørretumbleren med fastgørelse til loftet. Velegnet til tørring af produkter fremstillet af uld samt de produkter, der ikke anbefales at folde for at undgå deformation.

Rope - det har en bred fordeling. Det har evnen til at kontrollere spændingen af ​​rebet og manglen på regulering af deres højde. Lavhængende vasketøj gør det sværere at bruge badeværelset, og overplacering af tovene vil tvinge dig til konstant at bruge en stol.

Console - egnet til brug, du skal skubbe den vedhæftede i form af en accordeon stang. Denne formular er egnet til små badeværelser. Efter tørring af linnedet foldes det og sneges tæt mod den vedhæftede væg. Tillader dig at øge det anvendelige område betydeligt.

Den er ideel til tørring af små genstande (håndklæder, T-shirts, børnetøj), men det er ikke praktisk at tørre store ting (sengetøj, tæppe).

Gulvmonteret tørretumbler

Tørretumbleren er installeret på gulvet. Ved udfoldning har en stor arbejdsflade. Det kan installeres i ethvert rum med ledig plads. Den folder let og bevæger sig fra hinanden.

Kan fjernes i et smalt rum. Gulvmonterede tørretumbler tager lidt plads, når de foldes. I et lille rum kan en sådan tørretumbler tage hele det ledige rum op.

Elektrisk drevet tørretumbler

For personer med begrænset tid er en elektrisk tørretumbler ideel. Den positive side er evnen til hurtigt at tørre tøj, men ikke egnet til alle typer stoffer.

Nogle stoffer bliver let deformeret af overophedning og mister deres æstetiske kvaliteter. Levetiden for sådanne stoffer reduceres hurtigt.

Tørring af ting på batteriet

Forskellige tørre tøj ved hjælp af temperatur. Yderligere installation er ikke påkrævet. Linnedet er bare hængt på batteriet.

Store ting tørre på batteriet er svært, men er ideel til små ting.

Med denne type tørring er det nødvendigt at omhyggeligt behandle produkter, der kræver temperatur.

Tørre ting i badet

Med denne type tørring er valgt design, hvilket er let at installere og fjerne.

Det optager badets arbejdsflade, men frigør plads på gulvet. Når du anbringer en sådan tørretumbler på badeværelset, vil det være umuligt at bruge det.

Hvordan bestemmer man designet til tørring af tøj?

Når du vælger en tørretumbler, skal du selvfølgelig bestemme, hvor og hvordan du nemt kan tørre ting.

Er det bekvemt for dig at tørre dem i badeværelset, har du nok plads til tørring i stuen, eller er det muligt at flytte tørretumbleren til altanen - alt dette afgør det typiske design af tørretumbleren.

Hvis du foretrækker at tørre ting i små satser, behøver du ikke at vælge en stor gulvtørrer.

Hvis du bor i en lille lejlighed, er konsol- eller lofttørrere bedre egnet, da de ikke vil tage meget plads når de foldes. Gulvtørrere bruges bedst i rummelige værelser.

Ved valg af tørretumbler skal der lægges vægt på det materiale, der anvendes i konstruktionen.

På grund af den konstante høj luftfugtighed skal metalstrukturen behandles med en rustfrit stålforbindelse. Du kan vælge en rustfrit stål tørretumbler. Sådan en tørretumbler vil tjene dig i lang tid og vil ikke miste sit udseende.

Alle fittings tørretumbler bør udføres godt. Fastgørelsesanordninger og hængsler bør holde tørretumbleren godt på overfladen eller i udfoldet tilstand. Spændetov skal have en glat overflade.

Når man vælger en bestemt tørretumbler, er det nødvendigt at tage hensyn til badeværelsens egenskaber og tilstedeværelsen af ​​ledig plads i den. Korrekt valgt tørretumbler vil dekorere badeværelset.

Tørretumbler på badeværelset

Linen tørretumbler, hvis popularitet er markant forøget, tillader dig at undgå mange ulemper: du behøver ikke at hænge vaskede tøj over hele lejligheden, de tørrer hurtigere, de smuldrer mindre og blander sig ikke. Tørretidens brugervenlighed afhænger stort set af selve designet, dets størrelse, funktionalitet, fremstillingsmateriale.

Tørretumbler på badeværelset

For at vælge den bedste løsning, bør du lære mere om varianterne af tørretumblere, deres fordele og ulemper samt installeringsmetoder.

Varianter af linned tørretumbler

Moderne tørretumbler er præsenteret i en bred vifte - fra standard tværstænger på stativer til elektriske modeller med flere temperaturregimer. De adskiller sig ikke kun i form og størrelse, men også i installationsmetoden. Desuden er hver tørretumbler designet til specifikke belastninger. De fleste modeller er lavet af aluminium, rustfrit stål og plast, selv om træprodukter også er ret efterspurgte.

Billedet loft tørretumbler

Afhængigt af designet kan tørretumbleren installeres på gulv eller sider af badet, monteret på væg eller loft. Det er installationsmetoden, der er det vigtigste kriterium ved valg af model, og for ikke at blive forvekslet er det bedre at studere på forhånd de grundlæggende egenskaber for hver type.

Gulvmodeller

Folding gulv tørretumbler

Gulvtørreren er som regel en folderamme med vandrette stænger eller strakte metalstrenge, hvor vasken er hængt. I den udfoldede form tager tørretumbleren op til en masse plads (specielt design med ekstra moduler), men det giver dig mulighed for bekvemt at placere et stort antal ting. I samlet tilstand overstiger tykkelsen af ​​tørretumbleren ikke 10 cm, og den kan let skubbes mellem badekar og vaskemaskine. I gennemsnit modstår sådanne modeller ca. 20 kg vådt tøjvask, og vægten af ​​selve konstruktionen er ikke mere end 3,5-4 kg.

Gulv Vertikal Tørretumbler

Ud over de standard vandrette tørreapparater, kommercielt tilgængelige multilagmodeller af typen hylder, som også er foldet og udstyret med hjul til nem bevægelse. Når de udfoldes, tager de mindre plads end vandrette og er ideelle til tørring af små ting - undertøj, strømper, trøjer, bluser og så videre.

Tørretumbler i form af hylder

Fordele ved udendørs konstruktioner:

 • brugervenlighed og holdbarhed;
 • lille vægt;
 • fremragende kapacitet;
 • tørretumbleren kan placeres på ethvert passende sted;
 • Du behøver ikke at montere en vedhæftet fil.

Den eneste ulempe ved sådanne tørrere er, at de besætter et brugbart område, og for en lille lejlighed er dette et meget presserende problem.

Vægmodeller

Vægmonteret foldetørrer

Tørretumbler monteret på væggen er meget mere praktisk at bruge. De er hjælpelinjer med tværstænger til hængende tøj. Vægstrukturer er teleskopiske, glidende, med justerbare tværstænger i højden. Der er kompakte modeller med en fjeder tromme i sagen, som giver dig mulighed for at strække strængerne mellem modstående vægge. Hung på toppen af ​​tingene forstyrrer ikke brugen af ​​badeværelset, hvis det kun er strøelse, og efter montering af tørretumbleren passer harmonisk ind i interiøret og gør ikke ømme øjne.

Tørretumbler tørretumbler

 • kompakt størrelse;
 • lethed og bekvemmelighed i drift
 • lav pris;
 • æstetisk udseende.

En sådan inertiel enhed ødelægger ikke det indre af rummet og giver dig mulighed for hurtigt at trække tøjlinjen

 • lille kapacitet;
 • maksimal belastning bør ikke overstige 7-10 kg afhængigt af modellen;
 • Til installation er det nødvendigt at bore væggene.

Suspended modeller

Overhead tørretumbler med bøjler

Ved design ligner lofttørrerne væggen, kun guiderne, som de lægger til loftet. Længden af ​​lamellerne er indstillelig, når du hænger vasketøjet, kan de let sænkes til det ønskede niveau og derefter trækkes op igen. Desuden kan hver tværstang bevæge sig uafhængigt af de andre, hvilket gør driften af ​​tørretumbleren mere praktisk. Sådanne konstruktioner er som regel monteret over badet for at forhindre, at puddene drypper fra det våde vaskeri på gulvet.

Tørretæppe med træplader

 • hængende ting besætter ikke nyttig plads og næsten ikke forstyrrer brugen af ​​badeværelset;
 • tørretumbler har en kompakt størrelse og æstetisk udseende;
 • design er praktisk at bruge.

Ulempen ved sådanne tørrere kan kaldes installationens kompleksitet. Fastgørelser skal være så stærke og pålidelige som muligt, såvel som overlapninger, så hele strukturen ikke falder ned under vægten af ​​våde ting.

Automatisk Elektronisk Tørretumbler

Badekåber

Tørretumbler på badets side

Disse tørretumbler er foldende lysrammer med tynde rør eller strenge. De kan lægges i vandret stilling oven på badet eller vinkles på modsatte sider. At stå ikke glide af, de har specielle plastikholdere. Der er også modeller, der er hængt på siden eller på radiatoren. De er meget små og bruges hovedsagelig til tørring af håndklæder, strømper og undertøj.

Bad tørretumbler

Tørretumbler om bord på et bad

Fordelene ved sådanne tørrere kan kun tilskrives lav vægt og brugervenlighed, for så vidt angår bekvemmelighed og funktionalitet, taber de mærkbart. Mange af disse designs er ikke hængt, de er ikke egnede til tørring af sengelinned. Derudover er der ikke mulighed for at tage et bad, mens tøjet er tørt, da tørretumbleren er placeret direkte over det.

Tørring til sarte emner på badet

Elektriske tørretumbler

Elektriske tørretumbler er ikke mindre efterspurgte end konventionelle, selv på trods af de høje omkostninger. De er uerstattelige, hvis du hurtigt skal tørre en jakke, en varm sweater, et tæppe og andre lignende ting, som under normale forhold tørrer i flere dage. Elektriske modeller er også meget forskellige og kan være gulv, væg, hængende. De fleste af dem er udstyret med termostater, som giver dig mulighed for at vælge den optimale tørretype afhængigt af typen af ​​linned. Der er også tørretumbler med elektroniske timere, hvilket gør det muligt at justere varigheden af ​​enheden. Disse tørretumbler bruger meget lidt elektricitet, arbejder næsten lydløst, modstår belastninger på ca. 15 kg.

Elektrisk foldetørrer

 • hurtig og ensartet tørring
 • brugervenlighed;
 • Når det er foldet, tager tørretumbleren op til et minimum af plads.

Forskellige typer gulvmonterede elektriske tørreapparater

 • høj pris;
 • ekstra energikostnader
 • behovet for at overholde sikkerhedsforskrifterne.

Populære modeller af linnedtørrere

Tørretumbler Gimi Rotor-6

Lofttørrer "Liana"

Tørretumbler Leifheit TELECLIP

Tørretumbler Siena

GIMI ALABLOCK Outboard Tørretumbler

Alcona SBA-A4-FX Elektrisk Tørretumbler

Anbefalinger til valg af tørretumbler

Ved valg af tørretumbler skal der lægges særlig vægt på materialet til fremstilling. De mest praktiske og holdbare produkter betragtes som rustfrit stål. Over tid mister de ikke deres udseende, tåler de største belastninger, må ikke efterlade pletter på ting og gøres rent af plaque.

Rustfrit Stål Tørretumbler

Aluminiumsmodeller med pulverlakering ser også godt ud i starten, men med intensiv brug begynder belægningen at skrælle, og mørke spor af linned forbliver på aluminium.

Aluminiums gulvtørrere

Plastprodukter er de mest overkommelige og attraktive udseende, kun de har et ret begrænset levetid. Ja, og en stor belastning på dem kan ikke være, ellers vil plastikhuset hurtigt gå i stykker. Over tid mister disse tørreapparater deres attraktive udseende, plast bliver gult, slingende strings.

Tørretumbler gulv af plast

Med hensyn til trætørrere med passende pleje kan de tjene meget lang tid. Desuden har sådanne modeller ofte en original form og ser harmonisk ud i badeværelset. Men hvis man skal vaske det ofte og i store mængder, er det bedre at opgive trætørret til fordel for metalet.

Tørretumbler lavet af træ

Den oprindelige foldetørrer træ

Når du vælger, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forbindelserne, belægningens tæthed, den nemme bevægelse af elementerne. Strenge eller kviste bør ikke være for tykke: Den optimale afstand er 7-10 cm, hvis den er mindre, så tingene berører hinanden og tørrer længere. På tørreapparatets ramme bør der ikke være skarpe fremspring, spor af svejsning, pletter, ruhed. Hvis basen skinner gennem belægningen, er det bedre at nægte et sådant køb - meget snart begynder malingen at skille af.

I en højkvalitets tørretumbler har alle elementer en glat farve, en glat flad overflade, rørene fra enderne lukkes med stik samt leddene. På pakken skal angives udstyr, alle størrelser, vægt, er nødvendige for at være vejledningen til installation.

Mulighed for at installere en tørretumbler på badeværelset

For at installere tørretumbleren i badeværelset kræver ikke særlig viden og færdigheder, så håndtere installationen er ikke svært. Ordren af ​​fastgørelseselementer kan variere lidt afhængigt af produktets design, så før installationen skal du omhyggeligt læse producentens anvisninger. Ofte tages der fejl ved installation af lofttørrere, og derfor overveje mulighederne for deres installation mere detaljeret.

Installation af tørretumbleren "Liana"

Før arbejdet påbegyndes, skal alle dele af tørretumbler spredes ud på bordet og tjekke udstyret. Fastgørelseselementer er normalt inkluderet i kittet, men de er ikke altid pålidelige, og mange håndværkere foretrækker at købe dem separat. Ud over selve tørretumbleren skal du have en blyant, en hammer og en boremaskine med passende boringer - til beton og fliser.

Trin 1. Vælg tørrers optimale placering og sæt mærker på loftet med blyant. For at gøre dette skal du tage beslagene med ruller, anvende dem i loftet og markere punkter gennem monteringshullerne. Beslagene skal være parallelle med hinanden på samme niveau, og afstanden imellem dem skal svare til længden af ​​tørretumblerne.

Trin 2. Bor huller i loftet, blæs støv ud, hammerspidser tæt. Derefter fastgør beslagene med skruer og luk sporene fra fastgørelseselementerne med specielle stik indgår i pakken.

Trin 3. Til væggen parallelt med beslagene, fastgør beslaget til fastgørelse af ledningerne. Den skal placeres ca. i en højde på 1,3-1,5 m fra gulvet, strengt vandret. Fastgørelsen er den samme: Marker punkterne for fastgørelseselementer gennem hullerne, bor, indsæt dykker og skruer i skruer. Hvis væggen er foret med fliser, skal du tage et spydformet bor med pobedit lodning, ellers kan flisen bryde.

Fastgøringsbeslag

Trin 4. Placer forsigtigt ledningerne på en plan overflade, og begynd at fastgøre dem skiftevis til hver stang. For at gøre dette er en stram knude bundet i enden, ledningen er placeret i en rille på stangen, og knuden strammes indad med indsats. Også reparere og alle andre ledninger.

Trin 5. Start samlingen af ​​tørretumbleren. Træk snoren gennem hullerne i begge beslag. Hvis fastgørelsesbeslaget er placeret på højre side, begynder samlingen med venstre beslag og omvendt. Selve ledningen er ikke særlig let at skubbe ind i hullet, så det er nemt at bruge et stykke wire, bøje det i form af en krog eller en lang sløjfe. Den ledige ende af ledningen trækkes gennem to låsehætter.

Trin 6. Den første stang er strammet op, hvorefter den øverste hætte fastgøres med en knude på ledningen og bringes i udskæringen på beslaget. Gentag handlingen med de andre suspensioner, så alle er placeret på samme niveau.

Trin 7. Herefter bestemmer du det nederste niveau af stængernes placering, hvor det er bedst at hænge vasketøjet og binde en anden knude. Knuderne trækkes ind i de nederste hætter, og de resterende stykker af ledninger skæres af. Herefter trækkes suspensionerne igen til den oprindelige position.

Installation af tørretumbleren "Fortuna"

"Fortune" -modellen er en konstruktion af metalbeslag med ruller, hvorpå to bevægelige aluminiumsprofiler er monteret. Ved hjælp af en simpel mekanisme og stålkabler kan profiler let hæves og sænkes til den ønskede højde og uafhængigt af hinanden. I profilerne langs hele længden er der specielle huller til bøjlerne, hvor det er bekvemt at tørre tøj.

Beslagene er fastgjort til loftet, og føringsrullen og styreenheden er anbragt på væggen. Først skal du vælge den mest hensigtsmæssige placering af tørretumbleren i forhold til badet, så vandet fra linnedet strømmer direkte ind i det og danner ikke pytter på gulvet. Derefter kan du fortsætte direkte til installationen.

Trin 1. På loftet med en blyant markeres fastgørelsespunkterne for beslagene, 2 hver. De skal danne et rektangel med sider på 1,8-2 m og 0,4-0,6 m. På væggen markerer man også fastgørelsesstedet på styreenheden og føringsrullen strengt langs den samme vertikale linje.

Monteringsruller og styreenhed

Trin 2. Mærkerne er boret med huller af passende dybde, og ved hjælp af ankre fixerer de beslagene med ruller og styreenheden.

Trin 3. Stålkabels ende er forsigtigt trukket ind i holderen (krabbe), en stærk knude er bundet i enden og strammet indvendigt. Træk den anden ende af kablet i plastholderen og foringen, der følger med tørretumbleren, og træk det derefter gennem rullen på modsat side af styreenheden.

Binde en knude og passere ind i en krabbe

Trin 4. Puden trykkes tæt på rullen, fastspændt med en lås op til stopet, og krabben strammes opad, så den hviler fast mod låsen. Derefter føres kablet udefra af dobbeltrullen og gennem styrrullen.

Træk kablet gennem klemmen og puden

Trin 5. På styreenheden skrues låget af, så låseskiven, som er inde, ikke falder ud. Den ledige ende af kablet er gevind gennem denne hætte, foldet i form af en løkke og ledet ud gennem det samme hul. Nu trækkes kablet i modsat retning, men fra indersiden af ​​begge ruller. Samtidig skal dobbeltrullen drejes mod retningen.

Træk kablet gennem rullen

Pinned rulle og kabel trækker

Trin 6. Alternativt fastgør dekorative plader under hver rulle, sæt derefter krabber og juster længden af ​​kablet, så når afstanden mellem styreenheden og midten af ​​sløjfen ikke overstiger 10 cm. Derefter skæres den frie ende af kablet.

Vi strammer rebet med en krabbe

Processen med at trække tove

Trin 7. Midt i løkkeindsatsen låseskiven og hold den med fingrene og stram kablet i hætten. Ved hjælp af håndtaget på styreenheden er kablet let afviklet, så at hætten kan skrues på.

Loft tøj tørretumblere

Materiale - Stål, plast

Materiale - Stål, plast

Materiale - Stål, plast

Materiale - Stål, plast

Dimensioner (LxW) (cm) - 130x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 140x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 150x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 160x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 170x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 180x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 190x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 200x41

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 50x200x5

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxBxH) (cm) - 50x120x5

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 50x140x5

Dimensioner (LxW) (cm) - 220x41

Dimensioner (LxW) (cm) - 240x41

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 50x180x5

Materiale - Stål, plast

Materiale - Stål, plast

Dimensioner (LxW) (cm) - 124x10,3

Materiale - Stål, plast

Dimensioner (LxW) (cm) - 144x10,8

Materiale - Stål, plast

Dimensioner (LxW) (cm) - 164x10.8

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 100x43x135

Materiale - Stål, plast

Dimensioner (LxW) (cm) - 184x10.8

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 120x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 140x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 160x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 180x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 200x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 220x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 240x43x135

Levering i Moskva indtil kl. 19.00 - gratis

Materiale - Stål, malet med anti-korrosionsbelægning

Dimensioner (LxBxH) (cm) - 50x160x5

Materiale - Stål, plast

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 50x150x5

Materiale - Stål, plast

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxWxH) (cm) - 50x170x5

Materiale - rustfrit stål

Dimensioner (LxBxH) (cm) - 50x120x5

Materiale - Stål, plast

Video instruktion til montering og installation af loftet tørretumbler

Hvordan man vælger et loft tørretumbler

En af de mest populære anses for at være loftet tørretumbler. Dette design er lavet i form af metalstrenge fastgjort til en robust kappe. Tørretumbleren adskiller sig kun fra andre i vejen for fastgørelse eller funktioner ved placering. Det sædvanlige sted for installation af sådanne produkter er loggier. Mange lejligheder, hvis rum er meget begrænset, tillader ikke at installere en sådan struktur på balkonen, og derfor er det bedste sted at bo ville være badeværelset.
Linnedørere under loftet har en række fordele, blandt hvilke er:

 1. Brugervenlighed. Takket være den specielle konstruktion og foldemekanisme i lofttørreren spares det frie rum betydeligt, hvilket ikke er så meget i små lejligheder i fleretages bygninger. Produktet er som regel placeret i badeværelset og optager meget lidt plads.
 2. Styrke på grund af det metal, hvorfra lofttørreren er lavet. Der bør gives fortrinsret til produkter i rustfrit stål - de oxiderer ikke selv ved konstant udsættelse for fugt, og vasken giver ingen spor af maling eller metaloxideringspletter.
 3. Stabilitet. I modsætning til andre modeller installeres linnedtørrere under loftet permanent. De fjernes ikke og kan ikke tolerere.
 4. Produktet er meget mere rummeligt end alle analoger. En sådan tørretumbler er ofte installeret med funktionen af ​​at ændre positionen, hvilket er muligt på grund af de særlige hængsler, der er installeret i husets struktur.

Loft tøj tørretumblere i online butik hjem

Et sådant nødvendigt produkt som et loft tørretumbler kan let hjælpe med at holde op med vask uden at tage for meget plads i din lejlighed. Derudover vil under dårlige spin tøj ikke strømme til gulvet, men overskydende vand i badeværelset kan ikke beskadige gulvbelægningen. Til fremstilling af materialer anvendes højeste kvalitet, fordi for en lille pris kan du købe et fremragende design, der vil tjene dig i mange år.
Et stort udvalg af internetbutikken vil give dig mulighed for at købe et lofttørretumbler uden at forlade dit hjem - bare vælg den model du har brug for, og vi vil levere det til dit hjem så hurtigt som muligt.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I lejligheder, og i huse, i dårligt vejr, mange husmødre efter at have tørret tørre ting på altaner eller i badeværelserne. Men om vinteren på altanen kan tingene tørre i flere dage, og i nogle lejligheder er der heller ingen balkon. Derfor er den ideelle, og faktisk den eneste mulighed i sådanne situationer, en lofttørrer til badeværelset.

Denne artikel vil diskutere de vigtigste typer tørretumblere og deres design.

Der er følgende typer:

Hver art varierer forskelligt i:

 • Maksimal belastning;
 • Komfort i drift
 • Dimensioner.

Funktioner af loftmonterede design

Det har en række fordele, hvis vigtigste er:

 • Praktisk betjening - rørene kan sænkes til den krævede højde, det er ikke nødvendigt at nå dem
 • Du kan rejse til loftet, hvor linned eller ting ikke vil blande sig;
 • I nogle modeller hæves og sænkes hvert rør separat, uafhængigt af de andre.
 • Installationsmuligheder: Kan monteres både på loftet og på væggen.

Også deres fordele omfatter:

 • Rummelighed er mere end på andre typer;
 • Ting tørrer hurtigere på grund af deres placering under loftet;
 • Sparer plads: Samles, de er næsten usynlige og optager en lille del af badeværelset.
 • Meget enkel installation, som alle kan klare.
 • Passer perfekt til indretningen af ​​ethvert badeværelse på grund af dets klassiske design.
 • Rimelig pris, med undtagelse af elektriske modeller med tvungen tørring.

udvalg

Før du køber en model, skal du beslutte dig for stedet for fastgørelses- og monteringsmuligheder. Også ved valg er det nødvendigt at tage højde for den maksimale belastning, da hver model har en vis maksimal vægt.

Der gives fortrinsret til tørretumbler af rustfrit stål, de er mere slidstærke og efterlader ikke pletter på tøj. Men ansøgningen er og reb og træ muligheder.

 • Aluminium, der er i stand til at modstå mindre vægt, og over tid viser de tegn på oxidation, som kan efterlade ting på stedet.
 • Det er nødvendigt at kontrollere udstyret. Det kan være, at kittet ikke vil være fastgørere, eller de vil være upålidelige. I dette tilfælde skal du købe dele til fastgørelsesdele separat.

Valg af websted, montering og installation

Instruktionerne for installation og drift, der er inkluderet i pakken, vil være assistent under installationen. Derfor bør den undersøges på forhånd. Næsten alle lofttørrere er monteret på samme måde, men der kan være mindre forskelle.

Det er vigtigt at vælge et sted, så designet ikke forstyrrer åbningen af ​​døre og vinduer, og at der er nem adgang til højdejustering. For større bekvemmelighed anbefales det at bruge tørretumbler med stænger - på dem tørres tøjet hurtigere, og der bliver ikke dannet folder.

Fastgørelsesudstyr og værktøj skal vælges afhængigt af den overflade, som installationen skal foretages på.

Når alle værktøjer og materialer til montering er forberedt, kan du begynde at installere lofttørreren.

Til dette har du brug for:

 • Fjern loftbøjlerne fra pakken, fastgør dem til loftet, marker fastgørelsespunkterne gennem hullerne;
 • Så bores huller i loftet i henhold til mærkerne, og dowels er installeret i dem;
 • Monteringsbeslag med ruller til loftet;
 • Monter monteringsbeslaget på væggen. For den optimale placering af beslaget skal den fastgøres i en afstand af en og en halv meter fra gulvet.

Efter dette kan installationen betragtes som komplet, det er kun at montere strukturen og justere spændingen af ​​reb.

Montering og drift

Montering er lavet i henhold til instruktionerne - at gøre det selv er ret simpelt.

 1. Stængerne er udstyret med to snørebånd - korte og lange. Den lange blonder passeres gennem rullerne på parenteserne og den korte ene - kun gennem beslaget placeret på siden af ​​fastholdelsesbeslaget.
 2. Efter det er det nødvendigt at springe begge snøre skiftevis, først gennem topdækslet, fastgør stangen i den øverste position, der ligger på beslaget, og derefter gennem bundstangen, som låser i den laveste position.
 3. Installation af en lofttørrer, du kan hænge tøj. Det er vigtigt, inden driftsstart, at kontrollere hele strukturen for styrke, og at tørre overfladerne, som kommer i kontakt med ting med en fugtig klud eller svamp.

På internettet kan du finde en video, efter at have set som, loftet tørretumbler til badeværelset vil blive indsamlet af dig uden stor indsats.

Loft tørretumbler til badeværelse

Moderne producenter af apparater og tilbehør til hjemmet tilbyder mange løsninger på problemet med at tørre tøj i en bylejlighed. Derfor er det stadig sjældent i gårdene, der kan ses lak og dynebetræk fladrende i vinden og slanke rækker af T-shirts og sokker på altanerne. Du behøver ikke længere at trække tøjlinier i krogene i lejligheden eller tørre dit tøj udenfor i offentligheden.

Apparater til tørring af tøj er tilgængelige i mange forskellige variationer. De mest populære er væg-, gulv- og loftkonstruktioner. I denne artikel vil vi detaljeret beskrive tøjtørrerne, der skal monteres i loftet: Lad os tale om deres fordele og ulemper, rådgive om valg og anbefalinger til installation.

Godbidder

 • Loftkonstruktioner kan justeres i længden, hvilket er meget vigtigt, hvis dit badeværelse er lille.
 • Tørretumbler, der er fastgjort til loftet, er blandt de mest rummelige - de kan tørres ikke kun klæder, men også sengetøj, tæpper, møbelbetræk osv.
 • Loftsmodeller modstår en hel del vægt. Afhængigt af antallet af indehavere på en sådan tørretumbler kan du placere fra 5 til 20 kg vaskes vasketøj.
 • Hvis der ikke altid er ledig plads på gulvet eller på væggene i badeværelset, er loftet som regel ikke optaget af noget. Derfor er lofttørrere bekvemme for de mindste og mest rotte lokaler.
 • Tørretumbleren placeret over badekaret er fuldstændig diskret. Og hvis du stadig vil skjule tøjet fra fremmede, skal du blot trykke gardinet på badet.
 • Det er kendt, at varm indendørs luft stiger. Således jo højere tørretumbler er, desto hurtigere tøjvask vil tørre.
 • Loft tilbehør til tørring tøj har en lav pris.

ulemper

 • Den største ulempe ved denne type tørretumbler er behovet for installation. Hvis det er nok at udpakke gulvkonstruktionen og sætte den på det sted du ønsker, så skal du tinker med installationen af ​​lofttørrer. Ud over de fastgørelsesdele, der følger med enheden, skal du have en boremaskine eller en hammerboremaskine - for at gøre flere huller i væggen.
 • Den anden ulempe ved loftslinnedørretumbler er forbundet med egenskaberne ved det anvendte materiale. Producenterne tilbyder to muligheder - aluminium og rustfrit stål. Aluminiumskonstruktioner er billigere og har mindre vægt, men de er mindre holdbare. Desuden kan disse tørretumbler lade uudslettelige pletter på vasketøjet. Tørretumbler i rustfrit stål er mere holdbart og helt sikkert til tøjvask, men de er meget dyrere.

Lofttørrere adskiller sig hovedsageligt i konstruktionstype. Afhængig af mekanismen for loftarmaturer til tørring af tøj kan være:

 • stationære tørretumblere, som er traditionelle rebstrukturer, der er fastgjort til loftet ved hjælp af to beslag;
 • Teleskop-tørretumbler er udstyret med glide metalholdere, der kan justeres i længden;
 • glidende - sådanne tørretumbler kaldes også cantilever eller "accordion", de er fastgjort til loftet på foldepaneler, hvor du kan ændre enhedens højde;
 • væg og loft - den mest populære af disse modeller hedder "Liana"; den er fastgjort samtidigt i to planer - på loftet og på samme væg; Dette design er meget praktisk i drift: For at hænge tøj, kan du bare sænke holderne til det ønskede niveau og derefter med en lille bevægelse løfte dem sammen med de hængende tøj.

Særlige egenskaber

Lofttilbehør til tørring af tøj er mest velegnede til installation i små badeværelser. Find et sted at installere en sådan tørretumbler er ikke svært, for normalt er loftet over badeværelset ikke optaget, da belysningsanordninger anbefales at placeres så vidt muligt fra vandkilder.

En vigtig faktor, der bør overvejes af dem, der skal købe en lofttørrer, er umuligheden af ​​at montere den på et strækloft. Derfor, hvis stræklofter allerede er installeret i dit badeværelse, skal du vælge en gulv eller vægmonteret version af tørretumbleren. Hvis installationen af ​​stræklofter kun er planlagt i fremtiden - er det muligt at installere en lofttørrer, men det kræver forudinstallation af fastgørelseselementer, inden arbejderne begynder at spænde lærredet.

Tips til valg

På markedet for varer til boligen fremstår der konstant alle nye og nye modeller af tørretumbler. Funktionaliteten de har, forbliver den samme, men produktionsmaterialerne og installationsmetoderne ændrer sig.

Når du vælger en tørretumbler, styres du af de vigtigste parametre:

 • produktionsmateriale - afhænger af produktets styrke og holdbarhed
 • konstruktion - du skal vælge det, baseret på rummets egenskaber og hvor ofte du bruger tørretumbleren;
 • maksimal vægt, som tørretumbleren kan modstå
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner - f.eks. justering af længde og højde, mekanisme til sænkning og løftning, forbinder alle holdere til linned i en bar til tørring af tunge eller stive ting osv.

placering

Moderne lofttørrere kan installeres hvor som helst i lejligheden, og ikke bare i badeværelset. For eksempel foretrækker ejere af rummelige gange nogle gange at placere tørretumbler der. Under alle omstændigheder er valget af installationslokalitet på grund af tørretumblerens designfunktioner. Så væg og loft tørretumbler kan kun installeres i hjørnet af rummet.

Når du vælger et sted at installere et lofttørrer, skal du kontrollere, om de hængende tøj kommer i vejen, når du tager et bad eller børster dine tænder? Er tørretumbleren blokeret adgang til VVS inventar, møbler og døre? Efter at have besluttet stedet, kan du starte installationen.

Tørretumbler på badeværelset - Komfortable stilarter til enhver plads på 76 fotos

Sengetørrer til badeværelset, hver kvinde skal tørre sit tøj efter vask.

Nogen bruger funktionen til at tørre tøj i vaskemaskiner, nogen hænger ting på batteriet.

Til dato kommer kommercielt tilgængelige design, der giver dig mulighed for at gøre processen praktisk og effektiv.

Varianter af linned tørretumbler

Tørretumblerne varierer i form af konstruktion og fastgørelsesmetode til overfladen.

Tørretumbleren er monteret i loftet, designet er en metalstang, suspenderet ved hjælp af en rullemekanisme og reb. Monteret under loftet.

Alternativt kan du sænke hver bar ned, hænge linned og løfte op. Dette design kan modstå omkring 20 pund af rå linned.

Tørretumbleren med loftsmontering passer til høje værelser samt små værelser med standardlofter.

Vægmonteret tørretumbler:

Stang - dette design af tørretumbleren er monteret på en af ​​væggene, handlingsprincippet svarer til tørretumbleren med fastgørelse til loftet. Velegnet til tørring af produkter fremstillet af uld samt de produkter, der ikke anbefales at folde for at undgå deformation.

Rope - det har en bred fordeling. Det har evnen til at kontrollere spændingen af ​​rebet og manglen på regulering af deres højde. Lavhængende vasketøj gør det sværere at bruge badeværelset, og overplacering af tovene vil tvinge dig til konstant at bruge en stol.

Console - egnet til brug, du skal skubbe den vedhæftede i form af en accordeon stang. Denne formular er egnet til små badeværelser. Efter tørring af linnedet foldes det og sneges tæt mod den vedhæftede væg. Tillader dig at øge det anvendelige område betydeligt.

Den er ideel til tørring af små genstande (håndklæder, T-shirts, børnetøj), men det er ikke praktisk at tørre store ting (sengetøj, tæppe).

Gulvmonteret tørretumbler

Tørretumbleren er installeret på gulvet. Ved udfoldning har en stor arbejdsflade. Det kan installeres i ethvert rum med ledig plads. Den folder let og bevæger sig fra hinanden.

Kan fjernes i et smalt rum. Gulvmonterede tørretumbler tager lidt plads, når de foldes. I et lille rum kan en sådan tørretumbler tage hele det ledige rum op.

Elektrisk drevet tørretumbler

For personer med begrænset tid er en elektrisk tørretumbler ideel. Den positive side er evnen til hurtigt at tørre tøj, men ikke egnet til alle typer stoffer.

Nogle stoffer bliver let deformeret af overophedning og mister deres æstetiske kvaliteter. Levetiden for sådanne stoffer reduceres hurtigt.

Tørring af ting på batteriet

Forskellige tørre tøj ved hjælp af temperatur. Yderligere installation er ikke påkrævet. Linnedet er bare hængt på batteriet.

Store ting tørre på batteriet er svært, men er ideel til små ting.

Med denne type tørring er det nødvendigt at omhyggeligt behandle produkter, der kræver temperatur.

Tørre ting i badet

Med denne type tørring er valgt design, hvilket er let at installere og fjerne.

Det optager badets arbejdsflade, men frigør plads på gulvet. Når du anbringer en sådan tørretumbler på badeværelset, vil det være umuligt at bruge det.

Hvordan bestemmer man designet til tørring af tøj?

Når du vælger en tørretumbler, skal du selvfølgelig bestemme, hvor og hvordan du nemt kan tørre ting.

Er det bekvemt for dig at tørre dem i badeværelset, har du nok plads til tørring i stuen, eller er det muligt at flytte tørretumbleren til altanen - alt dette afgør det typiske design af tørretumbleren.

Hvis du foretrækker at tørre ting i små satser, behøver du ikke at vælge en stor gulvtørrer.

Hvis du bor i en lille lejlighed, er konsol- eller lofttørrere bedre egnet, da de ikke vil tage meget plads når de foldes. Gulvtørrere bruges bedst i rummelige værelser.

Ved valg af tørretumbler skal der lægges vægt på det materiale, der anvendes i konstruktionen.

På grund af den konstante høj luftfugtighed skal metalstrukturen behandles med en rustfrit stålforbindelse. Du kan vælge en rustfrit stål tørretumbler. Sådan en tørretumbler vil tjene dig i lang tid og vil ikke miste sit udseende.

Alle fittings tørretumbler bør udføres godt. Fastgørelsesanordninger og hængsler bør holde tørretumbleren godt på overfladen eller i udfoldet tilstand. Spændetov skal have en glat overflade.

Når man vælger en bestemt tørretumbler, er det nødvendigt at tage hensyn til badeværelsens egenskaber og tilstedeværelsen af ​​ledig plads i den. Korrekt valgt tørretumbler vil dekorere badeværelset.

Loftet tørretumbler: Hvordan vælger man et passende design?

Uden vask kan ingen familie gøre. Med udviklingen af ​​den tekniske udvikling er denne proces blevet meget lettere. Den efterfølgende tørring af vådt vaskeri er dog stadig et presserende problem. Endnu et par årtier siden blev køkkener og korridorer af kommunale lejligheder hængt med tove og ting der hængte på dem. De repræsenterede et æstetisk problem, interfereret med let adgang. Heldigvis er disse vanskeligheder i dag i dag takket være de viste apparater til tørring af tøj. Der er flere sorter af disse enheder. Denne artikel vil diskutere loftstrukturer.

Særlige egenskaber

Loftanordninger til tørring af linned består af flere smalle rør med en længde på 0,5 til 2 meter. Normalt er de lavet af metal eller plast, det samlede antal overstiger ikke 5-6 stk. At konstruktionen ikke var for tung, bliver rørene hule. 2 nylon tov af forskellig længde er fastgjort til enderne af rørene, som justeres ved hjælp af en speciel klemme. Tørretumbleren er ophængt fra loftet ved hjælp af rullestænger. Sådanne konstruktioner kaldes "elevator" på grund af mekanismernes særlige egenskaber: specielle beslag gør det muligt at sænke tørretumblerne, lægge tøj på det og hæve ryggen op igen.

Fordelene ved denne mekanisme er indlysende.

 • Tilgængelig montage. En trin-for-trin instruktion med en detaljeret beskrivelse af hvert trin samt alle de nødvendige fastgørelsesanordninger er knyttet til hver forekomst af tørretumbleren.
 • Optager ikke et knappe sted på gulvet og forstyrrer ikke passagen.
 • Kompakt størrelse og alsidig design giver dig mulighed for at bruge tørretumbleren på forskellige steder i rummet.
 • På højden er luftcirkulationen bedre end nedenfor. Derfor sker processen med at tørre tøj på kort tid.
 • Tørretumbleren er indstillelig i højden, hvilket eliminerer brugen af ​​yderligere enheder for at nå det (stol, trappe). Hun kan drage fordel af en person af enhver højde, endda et barn.
 • Loftkonstruktionen kan installeres absolut på en hvilken som helst overflade (det være sig beton, plast eller træ).
 • En enhed købt en gang fra en pålidelig producent vil tjene i mange år. Tørretidens levetid er ikke økologisk.

Hvert enkelt rør kan modstå en belastning på mere end 2 kg. Denne omstændighed gør det muligt at hænge et stort antal ting på tørretumbleren. Produktet kan modstå en samlet belastning på ca. 15 kg i gennemsnit. Hvis du skal hænge et stort emne som et tæppe eller tæppe, kan flere rør sammenføjes med specielle plastikmekanismer.

Ulemperne med dette design omfatter flere faktorer.

 • Tyngdepunktet for lofttørreren er begrænset. Hvis man overskrider det og lægger linned på vej mere end det er i stand til at opretholde, kan røret bøje eller bryde.
 • I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at bore beton for at installere tørretumbleren, og der kræves specielle værktøjer. Dette gør omgående brug umuligt og mindre attraktivt end andre typer tørretumblere.

Funktionsprincippet for alle lofttørrere er det samme. Forskellen er kun i nogle designfunktioner. For eksempel kan de afvige i vejen for fastgørelsesanordninger: nogle modeller monteres direkte på loftet, andre er fastgjort til vægoverfladen. Der er flere hovedtyper af apparater til tørring af tøj.

Mobil

Det enkleste eksempel på en sådan model er en bøjle med tøjspidser. Du kan tage den med dig på en tur, hænge den overalt på en krog, søm eller reb. Installation af en sådan tørretumbler er ikke nødvendig, det er billigt. Dette design har en lille kapacitet, der hovedsagelig anvendes til tørring af små genstande.

En anden type bærbar tørretumbler er en maske med en stiv bund på siderne, opdelt i flere rum. I disse rum tørkes tingene i vandret position. Gitteret tager lidt plads, det kan indsamles om nødvendigt. Normalt bruges denne model til at tørre ting, der kan miste deres form. På grund af den lille kapacitet af denne type er imidlertid egnet til individuelle ting.

stationære

De er fastgjort til loftet, væggen, ofte foldes ikke eller er ikke fuldt monteret. Sådanne tørreapparater består af to stålbeslag, vandrette rør og styretov. Beslagene er fastgjort til overfladen, rørene er fastgjort med reb. Dette design har ruller til hævning og sænkning. Ulempen ved det er, at den har en fast længde, som begrænser brugen af ​​tørretumbleren i lokaler af en given størrelse.

glidende

Disse muligheder er populære på grund af deres kompakthed. De har faste og aftagelige dele. Den første blok er konstant monteret på overfladen. Strammer eller reb bliver skubbet ud af det og fastgjort ved hjælp af en særlig mekanisme i en afstand.

Når tøjet tørrer, trækker tovet sig tilbage, og tørretumblen kollapser. I denne form er det næsten usynligt og forstyrrer ikke passagen. Fordelen ved sådanne tørretumbler ligger i deres overkommelige pris. Ulempen er, at tøjets styrke og længde ofte ikke er store nok, hvilket ikke tillader tunge ting at blive hængt på dem.

Slidstyrkere kan opdeles i tre undergrupper.

"Harmonika"

Sådanne modeller kan monteres på væggen på forskellige niveauer, såvel som under loftet. Denne enhed er uundværlig i et værelse med et lille område. Designet med accordeonmekanismen er praktisk, fordi det kan bruges ikke kun som tørretumbler, men også som tøjhænger. Ulempen er, at det er umuligt at hænge meget på det: Fastgørelser tåler ikke mere end 15 kg.

Teleskop

Den teleskopiske model er en krydset stang på en stålramme. De er lavet på samme princip som møbelmekanismen. Modstå sådanne tørretumbler mere end 20 kg, men deres pris er lidt højere.

Nedstigningen og stigningen af ​​denne struktur udføres ved at bøje tværbjælkerne, hvorpå den hviler. Mekanismen er enkel og pålidelig, men meget dyr.

Moderne loftarmaturer glidende type udstyret med forskellige ekstra funktioner, der udvider deres evner. For eksempel har nogle tørretumbler en mekanisk forlængelsesmekanisme, der drives af en elektrisk rørmotor. Til brug for brugerne er der et kontrolpanel.

Der er modeller med indbyggede elektriske lamper, hvilket giver en blød diskret glød. På grund af varmen, der kommer fra lamperne, accelereres processen med tørring af våde ting. Derudover er der flere tørretumbler til salg. De kan bruges til det tilsigtede formål og som en bøjle til tørre tøj samt hylder til opbevaring af forskellige genstande. Sådanne tekniske vidundere er dog ganske dyre, de er ikke overkommelige for alle. Hvis der er små børn i huset, skal du se på de modeller, der har en indbygget blæser og en UV-lampe. Ventilatorer accelererer processen med fordampning af fugt, og lampen desinficerer linned.

System "Liana"

Dette design består af flere rør, indenfor hvilke passerer tovet. Du kan vedhæfte det på loftet eller på væggene ved hjælp af specielle rullebeslag. Dette system har en kaskadeform på flere niveauer, hvorved vasken tørrer relativt hurtigt. Det særegne ved dette system er, at det er muligt at sænke hver tværstang separat. For at gøre dette skal du bare vælge spændetovet fastgjort til det og trække det. Længden af ​​rørene i "Liana" kan være fra 0,5 til 2 meter.

Bredden kan også være anderledes, så alle kan vælge de størrelser der passer til sig selv. Ulemper omfatter installationens kompleksitet. I et stort antal tovværk kan forveksles. Hvis du selv forstår instruktionerne selv, er det ikke muligt, skal du ty til hjælp fra betalte specialister.

materialer

De mest almindelige materialer til fremstilling af tørremekanismer er træ, plast, aluminium, rustfrit stål. Hver har sine fordele og ulemper.

træ

Dette naturlige materiale har en stor sikkerhedsmargen, forårsager ikke allergier og er derfor sikkert at bruge. Træbjælker ikke rust eller sag, installation af en sådan struktur kræver ikke lange forsøg. Men lofttørrere af træ er ikke uden ulemper. Træet er bange for fugt, over tid forværres udseendet, og de rebdele, der er til stede i trætørrere, slides hurtigt ud.

plast

Dette er et let og billigt materiale. Imidlertid svigtes plastfittings hurtigt. Det er ikke muligt at udskifte det i nogle tilfælde.

aluminium

Aluminiumsdele er mere holdbare, men de er bange for fugt. Over tid oxiderer de, der er en ubehagelig blomst der ødelægger ting. Derfor skal aluminiumsdele males. Aluminium betragtes som et blødt metal, tilbehør fra det er ikke meget mere pålidelige end plastik.

Almindeligt stål

Stålrør modstår meget vægt og deformeres ikke. For at beskytte metaldele fra rust behandles de med korrosionsforbindelser. For at give et mere æstetisk udseende, er de dækket af specielle pulvermalinger eller lagt på en plastmuffe.

Rustfrit stål

Rustfrit stål fører i sine kvaliteter. Det har et attraktivt udseende og korroderer ikke. Tilbehør fra dette materiale tjener ikke en ti år. Den eneste ulempe er den høje pris.

Hvor skal man installere?

Inden du begynder at vælge en tørretumbler, skal du beslutte dig for installationsstedet. Herved afhænger det direkte af valget af produktets type og størrelse. Den ideelle løsning anses for at være et særligt bryggersværelse, hvor strygebræt, vaskemaskine og andre husholdningsartikler er placeret. I private hjem til tørring af tingene passer ofte en veranda eller en overdækket terrasse.

Hvis tørretumbleren er valgt til en bylejlighed, er det traditionelle sted at installere det en balkon eller loggia. Til balkon loftet tørretumbler passer næsten alle modeller. Hvis vi taler om stationære strukturer, så er det vigtigste her ikke at forveksle med dimensionerne. Ikke mindre populært installationssted er badeværelset.

Hvis badeværelset er adskilt, kan du vælge permanent tørretumbler. Når det kommer til et fælles badeværelse, er det bedre for ham at vælge en foldning eller glidning, så du kan udvide anvendelsesområdet. Nogle gange er der tørretumbler monteret på loftet i gangen eller i køkkenet. Her vil moderne automatiserede modeller med belysning og andre tekniske klokker og fløjter være passende.

Tips

For at tørretumbleren skal fungere ordentligt i lang tid og opfylde det tilsigtede formål, anbefaler eksperter dig at overholde visse regler.

 • Begynd installationen af ​​tørretumbleren skal først være efter alt efterbehandling i værelset.
 • Hvis installationsstedet er en glaseret balkon eller loggia, og dørene er hængslede og åbne indad, må du først måle afstanden fra loftet til den åbne dør. Tørretumbleren bør ikke forstyrre åbningen af ​​skodderne og altandøren.
 • Vær opmærksom på størrelsen af ​​belastningen. Med en længde på mere end 150 cm konstruktion må den modstå mere end 15 kg.
 • Det er bedre at vælge modeller med metalbeslag. De betragtes som de mest pålidelige.
 • Ved køb af en model med en Liana-type løftemekanisme skal tykkelsen af ​​nylonkablet være mindst 3 mm.
 • Hvis tørretumbleren er fra en importeret producent, skal instruktionen med oversættelsen til russisk leveres. I dette tilfælde skal kopien være original, trykt i trykkeriet. En fotokopi af tvivlsom kvalitet bør være alarmerende.
 • En tørretumbler på mere end 120 cm lang er bedst monteret på ankerbolte. Almindelige negle med dowels modstår ikke designet med våde tøj.
 • På tørretumbleren, som har rør i stedet for tråde, tørrer tøjet hurtigere. Derudover forlader det ikke spor af tovet.
 • Når du vælger en elektrisk tørretumbler, bør du kontrollere lydniveauet og mængden af ​​forbrugt energi, så lyden af ​​motoren kører og elregningerne ikke bliver en ubehagelig overraskelse.

montering

Hvis du planlægger at gøre installationen af ​​loftet tørretumbler med egne hænder, skal du omhyggeligt læse instruktionerne, hvor installationsskemaet beskrives trin for trin, og funktionerne i den købte model er angivet.

Hele processen med at installere tørretumbleren består af flere trin.

 • Layout for fixings. For at korrekt måle afstanden, hvorved bygningen skal fastgøres, skal du fastgøre beslaget til overfladen og mærke gennem hullerne i den.
 • Derefter skal du lave huller i væggen eller loftet. Til dette kan du have brug for en boremaskine med et sæt øvelser eller en hammerboremaskine med øvelser med forskellige diametre. For at forhindre støv i at komme i øjnene, kan du lægge en plastikboks eller en skåret plastflaske på boret.
 • Dowels indsættes i de forberedte huller, hvorefter du kan begynde at fastgøre beslagene. Så skal de fastgøres på loftet eller på væggen. Gennem dem passerer reb eller metalkabler og fastgøres til rammen.

Producent Rating

I dag i forretningerne kan du vælge et stort antal tørretumbler fra forskellige lande. De mest krævede modeller af europæiske mærker. For det første kan du sætte produkter fra Tyskland, for eksempel firmaet Leifheit, der beskæftiger sig med produktion af husholdningsredskaber. Dens produkter er kendetegnet ved moderne design og traditionelt høj kvalitet, for hvilket alle tyske varer er berømte.

Ikke mindre populære tørrere italienske virksomheder. For eksempel sælges Gimi-mærkevarer ikke kun i Europa, men i hele verden. Selskabets rækkevidde er forskelligt. I sit sortiment er der næsten alle typer moderne lofttørrere. Materialerne i deres produktion er stål og ikke-giftig plast af høj kvalitet.

For at beskytte mod ydre farer er tørretumbler udstyret med beskyttelsesdæksler og stik. Alle komponenter er sammenkoblet ved elektrisk svejsning. Virksomheden har en række stationære og glidende versioner af tørretumbler. Nogle glidemodeller kan foldes op til 20 meter i længden.

Belgiske producenter forsøger også at følge med deres europæiske kolleger. For eksempel har Quick skabt en unik unik enhed til tørring af vådt tøjvask med et blæsesystem, der gør det tørt på kort tid. Nogle modeller af dette firma kan have en UV desinfektionslampe, en luft ionizer, der renser luftrummet. Derudover har produkterne yderligere funktioner.

Stærkt værdsat og tørretumbler Schweizisk firma Eurogold. De er pålidelige og af høj kvalitet. Med hensyn til funktionalitet, komfortniveau og design er de ikke mindre end nogen europæisk producent. Systemet "Liana" af russisk produktion er kun tilgængelig i loftsversionen. Disse modeller kan installeres i ethvert rum (i badeværelset, opbevaringsrum, på verandaen, loggia eller balkon).

Loftudstyr fra de tyrkiske firmaer Bierhof og Dogrular produceres hovedsagelig i den stationære version. De er præget af enkelhed. Plast- og metaldele kan modstå belastninger på op til 10 kg. Efter at have holdt et æstetisk design, forlod fabrikanterne kun et minimalt sæt funktioner og fjernede alt unødvendigt. På grund af dette har modellerne en attraktiv lav pris.