Eaves til badeværelset: hvad er måder at installere

Eaves i badeværelset kan bruges med to helheder: sondringen af ​​plads i tilfælde af et kombineret badeværelse og forebyggelse af vandstråling (i de fleste tilfælde). Under alle omstændigheder er det vigtigt at studere typer af tagskinner samt deres egenskaber og monteringsmuligheder.

Varianter af gardin stænger til badeværelset

Moderne modeller af tagbøjler, som findes ved salg, varierer alt efter deres installationssted:

 • Ceiling cornices;
 • Eaves med et rørformet design.

Loftet cornices

De er ikke så efterspurgte efter et badeværelse, da deres installation på loftslofter er ret vanskeligt. Men denne særlige type loft er stadig mere almindeligt i moderne private huse og lejligheder. De kan let installeres på plast, batten og betonlofter.

For hævede lofter, som er ret efterspurgte, er deres installation upraktisk. Derudover er der ikke behov for at hegn badet selv til selve loftet. En anden ulempe ved sådanne taghuller er de meget brugte hjørne badeværelser.

Tubular cornices

Disse badeværelsesgenstande er vægmonteret. De er populære på grund af deres lave omkostninger, enkle installation og bred anvendelsesområde (egnet til badets type og form). Derudover er deres sortiment forskelligt.

Alle tagg af denne type kan opdeles i undergrupper, som har deres forskelle, fordele og egenskaber ved installationen. For det optimale valg af design bør være opmærksom på sådanne sorter.

Lige gardinpotter til badeværelset

Rett cornice med stædige flanger, betragtes som den billigst mulige måde at organisere et gardin på badeværelset. Det er også nemt at installere. Det er ikke svært at erhverve det, det er ganske bredt kendt og krævede cornice, som har et meget æstetisk udseende.

Det enkle design giver dig mulighed for selv at lave et sådant element i badeværelset. Dette vil kræve et kromrør, der ofte anvendes i møbelindustrien og flere flanger. De sidste dele bruges til montering af dette element på væggen og fastholdelse.

Der er en advarsel i sådanne afskærmninger: Røret er dækket af et lag af krom, som med hyppig bevægelse af ringene med et gardin vil blive afskallet. Men på grund af det billige kromrør kan det let demonteres og erstattes med en ny.

Corner Cornices til badeværelse

Tubular cornices er svære at samle op til badeværelset af vinkeltypen. Derfor er der to løsninger på problemet: Se efter den cornice, der er specielt designet til en bestemt badeværelse model, eller vælge at gøre det til ordre.

Vinkelkornene indeholder også halvcirkelformet, oval, L-formet, P-formet. Hvad angår fastgørelseselementer, er designerne opdelt i væg- og vægloft. Den mest holdbare betragtes som den sidste mulighed, som desuden har 1-2 fastgørelsespunkter til loftet.

Fleksible gardinstænger

Denne monteringsmetode er ideel til et badeværelse af enhver type, form og størrelse. Han selv er en speciel profil af aluminium, som kan gives enhver form. Derudover kombinerer den høj styrke, hvilket også er uden betydning.

Du kan selv installere en fleksibel cornice, og du kan give den nødvendige form ved at bøje dine arme over dit knæ. Til denne handling er der ikke behov for at købe specielle værktøjer.

Eaves - teleskop

Designet er en cornice af direkte type, hvis længde nemt kan justeres fra 1,3 til 2 m. Denne effekt opnås ved hjælp af dens "rør i rør" komponenter, der er forbundet med specielle klemmer. Installationen indeholder to faser:

 1. Monter røret i den ønskede længde.
 2. Ved hjælp af en gevindflange er den klemt mellem modstående vægge. Dens vridning giver en mere stiv installation af et design.

En slags cornice - et teleskop er en cornice - en expander. Det er et lignende design, kun dets begyndelse og ende er sammenkoblet ved hjælp af en fjeder. Til sin installation kræver strækning af rør på en sådan måde, at længden viste sig at være 1-2 cm mere end den afstand, hvor de modstående vægge er placeret. Derefter sprænges corniceen lige over badeværelset.

Eaves - expander er meget populær på grund af sin enkle konstruktion og nem installation. Den fås i en bred vifte af farver, så du kan vælge den bedste mulighed for et værelse af enhver farve og stil.

Hvad gør cornices på badeværelset

Ved produktion af tagskærme til badekar i forskellige former og størrelserne anvendes ikke så mange typer materiale. Så på det moderne marked tilbydes til salg design fra følgende materialer:

 • Rustfrit stål, poleret proces. Disse tagger har ingen levetid, det kan bruges for evigt. Selv efter mange år vil overfladen ikke miste sit oprindelige udseende på grund af den regelmæssige bevægelse af gardinringe. Dette er den dyreste løsning.
 • Aluminium. Godt valg til taggrunde. Han tolererer tydeligt høj luftfugtighed og temperaturfald. Deres omkostninger er meget mindre end det for rustfrit stål, men de operationelle egenskaber er næsten ens. Den eneste ulempe ved materialet er dens lave styrke. Selve aluminium har en blød struktur, der gør det let at deformere.
 • Det tyndvæggede stål har en folie. Normalt er sådanne skovlmalet malet for at beskytte stålet. Dette er en billig udgave af fremstillingen af ​​taggrunde, som har en lav styrke. Inden for et par år vil belægningen af ​​maling begynde at knække, lade fugt igennem og miste dets oprindelige udseende. Med aktiv brug af strukturen, efter 2-3 år, vil dens udskiftning blive påkrævet.
 • Polymermaterialer. Plastafskærmninger fik en ganske bred fordeling på grund af den lave omkostninger og nem installation. Blandt manglerne bør det bemærkes en lille vægt, hvilket forringer styrken af ​​strukturen.

Sådan installeres cornice i badeværelset med egne hænder

Der er cornices, der er monteret i specielt rum mellem væggene. Deres salg foregår i den allerede monterede form, så installationen kræver minimal indsats og viden.

Men når du vælger en lige, halvcirkelformet cornice, har du brug for tålmodighed og lidt viden om deres installation. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​flere punkter til fastgørelse ikke kun til væggene, men også til loftet.

Trinvise instruktioner:

 • Først skal du samle strukturen. Dette omfatter montering af tagskæggene til den ønskede længde, montering af alle fastgørelsesanordninger samt placeringen af ​​det nødvendige antal ringe, der holder gardinet. Montering kan laves i henhold til tegningen - den vejledning, der er inkluderet i sæt af tagskæggene.
 • Marker plads til fremtidige armaturer. Til dette er det nødvendigt at erstatte tagskægget til det planlagte sted og markere vedhæftningspunkterne med en blyant (markør). Det er vigtigt at kontrollere, at disse mærker er i samme afstand fra horisonten.
 • Yderligere markerede steder bores til efterfølgende fastgørelsesanordninger. Her skal du være opmærksom på boringen af ​​fliser. Du kan ikke bruge en punch eller hammerboremaskine, det vil ødelægge fliserne (det vil revne). Du kan lave et hul i det med en almindelig boremaskine eller en perforator, men med blæseren. Når overfladen er boret, kan du fortsætte med at lave et hul med en perforator med stødkraft.
 • Montering af specielle stik til yderligere fastgørelsesskruer eller dowels. På dette stadium, intet kompliceret, skal du bare indsætte røret i de tidligere oprettede huller.
 • Derefter skal du fjerne den ekstreme flange og gøre den yderligere fastgjort til væggen.
 • Tag selve tagkonstruktionen og indsæt den i flangen i væggen. Den anden kant af tagskæggene (uden at fjerne flangen) er også fastgjort til væggen.
 • Til fastgørelse af strukturen skal du forsigtigt skrue fast låseskruerne.
 • Hvis tagskægget kræver yderligere fastsættelse til loftet, udføres denne fase af arbejdet efter afslutning. Det fungerer samme princip som under fastgørelse til væggene.

Video selvinstallation af tagskægget til badeværelset

Dette er alle de nuancer du bør vide for at lave din egen installation af badeværelset. Nu er det muligt at fortsætte med tillid til udvælgelsen og køb af dette design med sin yderligere selvmontering.

Gardinestang eller stang til gardiner på badeværelset. Sådan vælges og installeres

For at købe en gardinstang til badeværelset skal du vide om dens typer. Der er mange: kantede - for eksempel g-formede, stive, men samtidig fleksible og endda teleskopiske. Hvordan vælges, og derefter installeres uden en mester med dine egne hænder - læs videre.

Eaves til et badeværelse: former og versioner

Eaves adskiller sig fra hinanden i forskellige parametre. Hoveddelen er fastgørelsesformen til gardinet, hvis valg afhænger direkte af badets udseende. Det købte produkt skal på en forsvarlig måde beskytte gulvets og væggens vægge mod stænk. Baseret på dette er gardinstængerne til badeværelset sådanne strukturer:

 • Lige linjer Dette er den mest populære løsning, der giver pålidelighed og nem installation. Det er nok at styrke det på to modsatte vægge. Velegnet til rum, hvor badet har en rektangulær form.
 • Vinkel eller geometrisk. Der er L-formet, halvcirkelformet, U-formet, ovalt, rektangulært. Lavet til badeværelser, hvor badeværelset er placeret i hjørnet eller for eksempel i midten af ​​rummet (en rund eller oval gardinstang passer her). Også inkluderet er asymmetriske stænger, der er gode til ikke-standardiserede bade.
 • Teleskopisk (glidende). De ligner et rør i et rør, som som et teleskop kan udvides til den ønskede længde. Let at installere, fordi de ikke kræver boring. I enden af ​​den teleskopiske cornice er der specielle gummi puder, der beskytter væggene mod ridser.
 • Fan. Fold ud og monter som fan. De ser originale og godt spare plads. På grund af disse fordele er dyrere end mange andre cornices.
 • Fleksibel. De kan gives næsten enhver form, der har bøjet af hænder, så lavet sådanne tagger af specielt aluminium. Ofte er de fastgjort ikke kun til væggene, men også i tillæg til loftet. Normalt anvendes fleksible stænger til runde eller halvcirkelformede rum såvel som til bad af usædvanlig form.
 • String loft. Ligner en metal streng. Funktionel og nem at bruge. Det er også billigt. Det er muligt at hænge nogen gardiner på snorskinner, og om nødvendigt - det er nemt at udskifte dem.

Hvordan man vælger cornice

For at komme i gang skal du bestemme hvilket design der passer til dit badeværelse. Valget påvirker ikke kun rummets design, badets form, men også den måde, hvorpå væggene og loftet er trimmet. For eksempel i værelser med lofter er det bedre at installere gardinstænger, der er monteret på vægge og ikke at eksperimentere med loftprodukter. Før du går til butikken, måler afstanden mellem væggene og badets diameter, hvis du planlægger at købe en oval eller rund cornice.

Rådet. Loftstangen til gardinet anbefales ikke, hvis du tørrer håndklæder på det eller holder fast i badet.

Det er vigtigt, hvilket materiale kronen er lavet af. Nu tilbyder producenterne produkter fra:

 • plast;
 • metal;
 • træ.

Plasttilbehøret adskiller sig i lav pris, men samtidig og skrøbelighed. Ofte begynder en sådan stang at sænke og kræver udskiftning. Derudover kan det forekomme gul patina, hvilket er meget vanskeligt at fjerne. Aluminiumsklodser er karakteriseret ved lave omkostninger og samme kvalitet.

Det mest holdbare og derfor det dyreste produkt er rustfrit stål. Det er modstandsdygtigt ikke kun for virkningerne af vand, men også for betydelige belastninger. Ved korrekt drift varer disse stænger længere end andre. Træafskærmninger, men imprægneret med vandafvisende midler, betragtes som upraktiske.

Selvinstallation af cornice i badeværelset: instruktioner

Montering lige stang:

 • fastgør tagene til væggen;
 • gøre markeringerne;
 • bor huller;
 • Fastgør produktet med klap og skruer.

Montering af hjørnet cornice:

 • juster baren til badets størrelse. For at gøre dette skal du bestemme afstanden fra dens ydre vinkel til væggen på de korte og lange sider.
 • trimme overskydende produkt;
 • markere og fastgør tagene.

Montering af fleksible tagplader:

 • Giv produktet den ønskede form, med fokus på badets sider.
 • markering og vedhæft stangen.

Installation af en teleskopstang er reduceret til at strække den mellem parallelle vægge og justere højden af ​​tagskæggene.

 • Til markering er det bedre ikke at bruge en markør siden dets mærker er meget svært at slette.
 • Ved installation af vinkelfugl er niveauet nyttigt.
 • Nogle gange er lodrette stænger desuden brugt til at tilføje styrke til boomstrukturen.

Eaves i et badeværelse, r og p formet, og andre typer

Nu vil få mennesker overraske bade med ikke-standardiserede former. Usædvanlige produkter giver rummet et stilfuldt design og gør det mere moderne. Men valget af VVS er ikke alt, fordi du skal installere gardiner for at beskytte hovedzonen. Faktisk vil valget af gardiner ikke være svært i modsætning til valget af tagskægget, især hvis badet har en vinkelform. Tagene til et bad af denne type skal nøjagtigt passe under det, derfor er det bedre at vælge et element med en figurativ form. Men få mennesker ved, hvad man skal kigge efter, når man vælger et badeværelsesark og hvilket design der foretrækker.

Sorter efter type design

På tidspunktet for køb af stangen til badeværelset skal man først og fremmest overveje skålens type og parametre til svømning. Takket være denne ejendom vil der i fremtiden være mulighed for at afhente egnede gardiner, der passer godt til produktet, og de vil derfor kunne beskytte mod sprøjtning af vand. Så lad os se på de typer badeværelsesstænger:

 • tagskærter under badekar med direkte design. De er meget populære blandt mange forbrugere. De bruges i lokaler, hvor ovale eller rektangulære skåle er installeret. Produkter med en lige konstruktion er installeret på overfladerne af modstående vægvægge i en lige linje;
 • hvis cornice er installeret under et badekar med en vinkelform eller rummet har et usædvanligt asymmetrisk layout, så ville en vinkel design være bedst. Disse produkter anvendes, når badet er vinklet;
 • taggafler til et badekar med et fleksibelt design. Disse produkter anvendes hovedsagelig i værelser med runde og halvcirkelformede former. Lavet af aluminiummateriale, det kan bøjes og formes. For at installere det behøver du ikke have stor erfaring, alt kan gøres for hånd. Der er dog en ulempe - efter en vis periode sætter de sag
 • tagger under badet med asymmetrisk lige design. Asymmetrisk cornice bruges til bade med et usædvanligt design. Den er lavet af specielle legeringer af metal med tilsætning af plast. Koblinger af en forbindelsestype installeres på asymmetriske elementer, hvorved produktet kan bøjes og give det forskellige former. Fastgøring udføres på væggene i rummet langs kontur af VVS. Deres største fordel er, at de giver rummet et smukt og usædvanligt design;
 • teleskopisk cornice til badeværelset. Teleskopelement har et glidende design. Den består af rør med forskellige diametre. I enderne af rørene er der monteret gummipakninger, der beskytter produktet mod beskadigelse og ridser. Den største fordel er, at den kan installeres for enhver størrelse af rummet. Desuden er bølgebladene til badet stort nok, i den udfoldede tilstand når dens længde 3 meter. Produkterne er produceret i forskellige nuancer, og du kan vælge et element, der passer perfekt til farver og design af rummet. Fremstillet af plast eller rustfrit stål. Det er bedre at købe fra metal, det er vigtigt at bronze er til stede i sammensætningen, dette metal har høj styrke og er ikke underlagt korrosion;
 • cornice under badstrengetype. Dette design har udseendet af en tynd, men ret stærk metalstreng. På grund af dette har den en lav vægt, men den har en høj funktionalitet. Den består af rustfrit stål, så det korroderer ikke.

Varianter af vinkeludformninger i form

Badeplanker med forskellige former og usædvanlige layout af rummet bør vælges i henhold til forskellige faktorer. I første omgang tager der hensyn til nuancerne:

 • mount - strukturer kan installeres på loftet eller væggenes overflade. Forskellige fastgørelsesanordninger anvendes som fastgørelsesanordninger;
 • Materiale - hjørne badekornet er lavet af rustfrit stål, det er ønskeligt, at stålets sammensætning havde bronze. Dette metal giver lang levetid;
 • styrke - gardinstænger under badet skal modstå tunge gardiner og fugtigt sengetøj på op til 10 kg;
 • former - de kan være af forskellige typer:
  • r formet;
  • n formet;
  • bueformet, ovalt eller radialt;
  • halvrunde.

På typerne af vinklede strukturer skal tale i detaljer og overveje alle deres design egenskaber.

L-formet

L-formet bruges til rektangulære bade med længde fra 160 til 190 cm og til produkter med vinkeludseende. I udseende er det et buet rør i rette vinkler. Det materiale, hvorfra røret er lavet, er rustfrit stål eller bronze. Diameterens størrelse er 20-25 mm og vægtykkelsen er 1 cm. Den er monteret på væggens overflader, hvis det ønskes, kan den installeres på loftoverfladen. Fastgørelseskonstruktioner kan udføres med selvdrejende skruer.

L-formet cornice har en høj styrke, fordi den indeholder bronze. Det er ikke udsat for ætsende virkninger, falder ikke sammen og falder ikke under gardiner og linned. Badeplanker er udstyret med skruer, fastgørelsesskrue, fastgørelsesflange og dekorative reflektorer.

Materiale L-formet produkt

Produkter til gardiner i badeværelset er lavet af følgende typer materialer:

 • oftest er det g-formede element lavet af rustfrit stål (for eksempel bronze). På grund af materialets høje holdbare kvaliteter kan produkterne gives forskellige former. De kan modstå gardiner eller fugtige tøj med en vægt på op til 10 kg;
 • i sjældne tilfælde er der en cornice for badet af aluminium. Disse muligheder har en lav pris og er ikke udsat for korrosion i længere tid. Men de har lav styrke og er ikke holdbare;
 • Nogle gange kan forskellige ekstra plastmaterialeelementer være til stede på hjørnestangen.

P formet

Cornice med p-formet lige form bruges til VVS-runde eller oval form, som er installeret tæt på væggen på badeværelset. I byggevarer og VVS-butikker er den P-formede cornice ret sjælden, fordi disse produkter hovedsagelig er lavet på bestilling.

Rammen er lavet af rustfrit stål, det kan indeholde bronze. Eaves under et bad har to fastgørelser til en væg og to ekstra fastgørelseselementer til et loft.

Radius eller bue

Buen bruges til ovale formede bade, til asymmetriske produkter samt til skåle med afrundinger. I design af badeværelsesbuen ser det stilfuldt og elegant ud i forhold til andre muligheder.

Buen kan monteres på to vægge i rummet ved hjælp af bolte. Hvis du har brug for at spare brusebad, er bågen monteret på lodrette stativer. Takket være disse stativer vil produktets slid stige, og buen vil ikke bøje sig over tid under vægten af ​​gardiner og linned. Buen er lavet af rustfrit stål, også bronze kan være til stede i sammensætningen. Der er også et tag til et badeværelse fra aluminiummetal, produkter fra denne struktur har ret lave omkostninger. Men de har en lav holdbarhed.

Halv runde produkter

Eaves til badeværelse halvcirkelformet form bruges som dekoration VVS med oval eller trekantet former. Produkterne har en enkel og kompleks type vedhæftning. Normalt er et halvcirkelformet element færdigt med en mere plank. Dobbeltelementet kan bruges til at tørre tøj og linned. Den dobbelte version er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Det er bedst at vælge produkter, der indeholder bronze.

Uanset hvad den kantede cornice er valgt - med en lige konstruktion, skal en bue, g-formet, p-formet, halvcirkelformet, oval, være opmærksom på kvaliteten. Cornices under badet skal have fremragende egenskaber. Stål og bronze skal være til stede i deres sammensætning, de skal have en solid konstruktion og have et smukt design. For at gardinstavene passer perfekt ind i lokalet, skal du også overveje designet af rummet, formen og placeringen af ​​VVS.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en cornice til badeværelset, skal du tage højde for funktionerne:

 • Hjørneelementet, hvis fold der er små folder, er lavet af lav kvalitet stål. Efter en vis periode kan der forekomme revner og korrosion på strukturen, så ved at bruge dette element i badeværelset ville det være en meget uegnet løsning;
 • lige taggange for bad af ikke-metallisk sammensætning sagen over tid, selvom der anvendes yderligere fastgørelsesanordninger;
 • fastgørelsestype - de mest pålidelige fastgørelsesanordninger - disse er selvlukkende skruer;
 • Det er vigtigt at tage højde for den type loft i rummet, hvis der er monteret et loftformet loft i badeværelset, vil det være umuligt at installere konstruktionen til loftoverfladen;
 • ringe og grommets lavet af metal på en metalstang, selv om de vil se æstetisk glædeligt, vil de stadig levere meget støj. Den bedste løsning ville være aluminium grommets belagt med en blød plastik struktur;
 • hvis du har brug for en cornice for et bad af uregelmæssig form, så er det ikke tilrådeligt at tage målinger selv. Det er bedre at overlade denne opgave til fagfolk, de vælger det rigtige produkt og kan installere det korrekt.

Badeværelseskorn

Kategori: Badeværelseskorn

 • Produktkode: 322047
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Varenummer: 327251
 • Dimensioner (shgv): 200x6x6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål / krav. sten
 • Produkt kode: 321871
 • Dimensioner (shgv): 300x3x3
 • Eaves til bad
 • Materiale: stål
 • Produktkode: 293021
 • Dimensioner (shgv): 125x2,5x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium / plast
 • Produkt kode: 238038
 • Dimensioner (shgv): 170x2,5x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål
 • Produktkode: 293031
 • Dimensioner (shgv): 170x80x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium / plast
 • Produktkode: 356843
 • Dimensioner (shgv): 220x2,5x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 358394
 • Dimensioner (shgv): 200x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 358377
 • Dimensioner (shgv): 200x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322046
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 238047
 • Dimensioner (shgv): 150x2,5x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål
 • Produktkode: 238049
 • Dimensioner (shgv): 180x2,5x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål
 • Produkt kode: 322049
 • Dimensioner (shgv): 245x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 237387
 • Dimensioner (shgv): 170x110x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål
 • Produkt kode: 322206
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 283480
 • Dimensioner (shgv): 190x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål
 • Produkt kode: 237385
 • Dimensioner (shgv): 150x100x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål
 • Produktkode: 302226
 • Dimensioner (shgv): 170x90x2,5
 • Eaves til bad
 • Materiale: rustfrit. stål

Eaves til gardiner i et badeværelse

Et meget vigtigt element i designet af ethvert badeværelse er en gardinstang til badeværelset. Denne tilpasning er ikke kun et middel til at sikre privatlivets fred, når der laves vandprocedurer (hvilket er særligt vigtigt for ejerne af lejligheder, hvor badeværelset er kombineret), men også et vigtigt tilbehør, som kan bruges til harmonisk at supplere rummets design. For eksempel, hvis du beslutter dig for at designe et slankt interiør i solide farver, så køb bare et lyst gardin, som du helt sikkert vil have en barbell. Det bør vælges ud fra gardins udseende og rummets overordnede design. For eksempel, hvis du byder på klassikere og luksuriøse detaljer, skal du give fortrins til et forgyldt tilbehør. Disse er repræsenteret i vores onlinebutik. Sandheden og prisen på den vil være lidt højere end analogen af ​​simpel plastik.

Eaves i et badeværelse, r og p formet, og andre typer

Nu vil få mennesker overraske bade med ikke-standardiserede former. Usædvanlige produkter giver rummet et stilfuldt design og gør det mere moderne. Men valget af VVS er ikke alt, fordi du skal installere gardiner for at beskytte hovedzonen. Faktisk vil valget af gardiner ikke være svært i modsætning til valget af tagskægget, især hvis badet har en vinkelform. Tagene til et bad af denne type skal nøjagtigt passe under det, derfor er det bedre at vælge et element med en figurativ form. Men få mennesker ved, hvad man skal kigge efter, når man vælger et badeværelsesark og hvilket design der foretrækker.

Sorter efter type design

På tidspunktet for køb af stangen til badeværelset skal man først og fremmest overveje skålens type og parametre til svømning. Takket være denne ejendom vil der i fremtiden være mulighed for at afhente egnede gardiner, der passer godt til produktet, og de vil derfor kunne beskytte mod sprøjtning af vand. Så lad os se på de typer badeværelsesstænger:

 • tagskærter under badekar med direkte design. De er meget populære blandt mange forbrugere. De bruges i lokaler, hvor ovale eller rektangulære skåle er installeret. Produkter med en lige konstruktion er installeret på overfladerne af modstående vægvægge i en lige linje;
 • hvis cornice er installeret under et badekar med en vinkelform eller rummet har et usædvanligt asymmetrisk layout, så ville en vinkel design være bedst. Disse produkter anvendes, når badet er vinklet;
 • taggafler til et badekar med et fleksibelt design. Disse produkter anvendes hovedsagelig i værelser med runde og halvcirkelformede former. Lavet af aluminiummateriale, det kan bøjes og formes. For at installere det behøver du ikke have stor erfaring, alt kan gøres for hånd. Der er dog en ulempe - efter en vis periode sætter de sag
 • tagger under badet med asymmetrisk lige design. Asymmetrisk cornice bruges til bade med et usædvanligt design. Den er lavet af specielle legeringer af metal med tilsætning af plast. Koblinger af en forbindelsestype installeres på asymmetriske elementer, hvorved produktet kan bøjes og give det forskellige former. Fastgøring udføres på væggene i rummet langs kontur af VVS. Deres største fordel er, at de giver rummet et smukt og usædvanligt design;
 • teleskopisk cornice til badeværelset. Teleskopelement har et glidende design. Den består af rør med forskellige diametre. I enderne af rørene er der monteret gummipakninger, der beskytter produktet mod beskadigelse og ridser. Den største fordel er, at den kan installeres for enhver størrelse af rummet. Desuden er bølgebladene til badet stort nok, i den udfoldede tilstand når dens længde 3 meter. Produkterne er produceret i forskellige nuancer, og du kan vælge et element, der passer perfekt til farver og design af rummet. Fremstillet af plast eller rustfrit stål. Det er bedre at købe fra metal, det er vigtigt at bronze er til stede i sammensætningen, dette metal har høj styrke og er ikke underlagt korrosion;
 • cornice under badstrengetype. Dette design har udseendet af en tynd, men ret stærk metalstreng. På grund af dette har den en lav vægt, men den har en høj funktionalitet. Den består af rustfrit stål, så det korroderer ikke.

Varianter af vinkeludformninger i form

Badeplanker med forskellige former og usædvanlige layout af rummet bør vælges i henhold til forskellige faktorer. I første omgang tager der hensyn til nuancerne:

 • mount - strukturer kan installeres på loftet eller væggenes overflade. Forskellige fastgørelsesanordninger anvendes som fastgørelsesanordninger;
 • Materiale - hjørne badekornet er lavet af rustfrit stål, det er ønskeligt, at stålets sammensætning havde bronze. Dette metal giver lang levetid;
 • styrke - gardinstænger under badet skal modstå tunge gardiner og fugtigt sengetøj på op til 10 kg;
 • former - de kan være af forskellige typer:
  • r formet;
  • n formet;
  • bueformet, ovalt eller radialt;
  • halvrunde.

På typerne af vinklede strukturer skal tale i detaljer og overveje alle deres design egenskaber.

L-formet

L-formet bruges til rektangulære bade med længde fra 160 til 190 cm og til produkter med vinkeludseende. I udseende er det et buet rør i rette vinkler. Det materiale, hvorfra røret er lavet, er rustfrit stål eller bronze. Diameterens størrelse er 20-25 mm og vægtykkelsen er 1 cm. Den er monteret på væggens overflader, hvis det ønskes, kan den installeres på loftoverfladen. Fastgørelseskonstruktioner kan udføres med selvdrejende skruer.

L-formet cornice har en høj styrke, fordi den indeholder bronze. Det er ikke udsat for ætsende virkninger, falder ikke sammen og falder ikke under gardiner og linned. Badeplanker er udstyret med skruer, fastgørelsesskrue, fastgørelsesflange og dekorative reflektorer.

Materiale L-formet produkt

Produkter til gardiner i badeværelset er lavet af følgende typer materialer:

 • oftest er det g-formede element lavet af rustfrit stål (for eksempel bronze). På grund af materialets høje holdbare kvaliteter kan produkterne gives forskellige former. De kan modstå gardiner eller fugtige tøj med en vægt på op til 10 kg;
 • i sjældne tilfælde er der en cornice for badet af aluminium. Disse muligheder har en lav pris og er ikke udsat for korrosion i længere tid. Men de har lav styrke og er ikke holdbare;
 • Nogle gange kan forskellige ekstra plastmaterialeelementer være til stede på hjørnestangen.

P formet

Cornice med p-formet lige form bruges til VVS-runde eller oval form, som er installeret tæt på væggen på badeværelset. I byggevarer og VVS-butikker er den P-formede cornice ret sjælden, fordi disse produkter hovedsagelig er lavet på bestilling.

Rammen er lavet af rustfrit stål, det kan indeholde bronze. Eaves under et bad har to fastgørelser til en væg og to ekstra fastgørelseselementer til et loft.

Radius eller bue

Buen bruges til ovale formede bade, til asymmetriske produkter samt til skåle med afrundinger. I design af badeværelsesbuen ser det stilfuldt og elegant ud i forhold til andre muligheder.

Buen kan monteres på to vægge i rummet ved hjælp af bolte. Hvis du har brug for at spare brusebad, er bågen monteret på lodrette stativer. Takket være disse stativer vil produktets slid stige, og buen vil ikke bøje sig over tid under vægten af ​​gardiner og linned. Buen er lavet af rustfrit stål, også bronze kan være til stede i sammensætningen. Der er også et tag til et badeværelse fra aluminiummetal, produkter fra denne struktur har ret lave omkostninger. Men de har en lav holdbarhed.

Halv runde produkter

Eaves til badeværelse halvcirkelformet form bruges som dekoration VVS med oval eller trekantet former. Produkterne har en enkel og kompleks type vedhæftning. Normalt er et halvcirkelformet element færdigt med en mere plank. Dobbeltelementet kan bruges til at tørre tøj og linned. Den dobbelte version er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Det er bedst at vælge produkter, der indeholder bronze.

Uanset hvad den kantede cornice er valgt - med en lige konstruktion, skal en bue, g-formet, p-formet, halvcirkelformet, oval, være opmærksom på kvaliteten. Cornices under badet skal have fremragende egenskaber. Stål og bronze skal være til stede i deres sammensætning, de skal have en solid konstruktion og have et smukt design. For at gardinstavene passer perfekt ind i lokalet, skal du også overveje designet af rummet, formen og placeringen af ​​VVS.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en cornice til badeværelset, skal du tage højde for funktionerne:

 • Hjørneelementet, hvis fold der er små folder, er lavet af lav kvalitet stål. Efter en vis periode kan der forekomme revner og korrosion på strukturen, så ved at bruge dette element i badeværelset ville det være en meget uegnet løsning;
 • lige taggange for bad af ikke-metallisk sammensætning sagen over tid, selvom der anvendes yderligere fastgørelsesanordninger;
 • fastgørelsestype - de mest pålidelige fastgørelsesanordninger - disse er selvlukkende skruer;
 • Det er vigtigt at tage højde for den type loft i rummet, hvis der er monteret et loftformet loft i badeværelset, vil det være umuligt at installere konstruktionen til loftoverfladen;
 • ringe og grommets lavet af metal på en metalstang, selv om de vil se æstetisk glædeligt, vil de stadig levere meget støj. Den bedste løsning ville være aluminium grommets belagt med en blød plastik struktur;
 • hvis du har brug for en cornice for et bad af uregelmæssig form, så er det ikke tilrådeligt at tage målinger selv. Det er bedre at overlade denne opgave til fagfolk, de vælger det rigtige produkt og kan installere det korrekt.

Badeværelseskorn

Produktkode: 109339

Dimensioner (shgv): 125x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 109343

Dimensioner (shgv): 170x80x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 109342

Dimensioner (shgv): 170x80x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187605

Dimensioner (shgv): 300x3x3

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187618

Dimensioner (shgv): 165x70x2

Type: bad gardin stang

Produkt kode: 104159

Dimensioner (shgv): 150x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Materiale: rustfrit. stål

Produktkode: 187612

Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187620

Dimensioner (shgv): 80x80x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187619

Dimensioner (shgv): 165x70x2

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187606

Dimensioner (shgv): 90x90x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 104157

Dimensioner (shgv): 170x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Materiale: rustfrit. stål

Produktkode: 187610

Dimensioner (shgv): 183x9x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 104165

Dimensioner (shgv): 180x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Materiale: rustfrit. stål

Produktkode: 187613

Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187621

Dimensioner (shgv): 80x80x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187607

Dimensioner (shgv): 90x90x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187623

Dimensioner (shgv): 90x90x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 104166

Dimensioner (shgv): 190x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Materiale: rustfrit. stål

Produktkode: 187614

Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187608

Dimensioner (shgv): 160x70x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187624

Dimensioner (shgv): 90x90x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187622

Dimensioner (shgv): 80x80x2,5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 187615

Dimensioner (shgv): 245x2.5x2.5

Type: bad gardin stang

Produktkode: 109341

Dimensioner (shgv): 140x2,5x2,5

Type: bad gardin stang

Eaves til badeværelser er blevet brugt i lang tid og er blevet en integreret del i værelser, hvor der ikke er noget andet hegn omkring badeværelset. Sådanne designs giver dig mulighed for at placere vandtætte gardiner for at beskytte mod stænk af møbler og andre overflader af badeværelset. På grund af den store efterspørgsel og tilgængelighed af forskellige former og placeringsmuligheder på markedet er gardinstænger også repræsenteret i et rigt udvalg. De er lavet af forskellige materialer, forskellige farver og i forskellige stilarter. Lad os se på disse problemer.

Former af cornices

 • U-formede gardinstænger er designet til brug med fritstående badekar, når stænk kan ses på mere end 3 sider.
 • L-formede taghuler dækker rummet fra to sider og bruges til vinkelplacering af badeværelset. Du kan købe et hjørnetilbehør til badeværelset på forhånd, hvis badebadets fremtidige dimensioner er kendt.
 • Arc-formede taghugger egnet til hjørne bade og produkter, i form af at repræsentere et segment af en cirkel (halvcirkel, kvart cirkel). Badeplankerne er halvcirkelformede, såvel som tagene af andre former kan laves i forskellige designretninger.
 • Rette tagskinner er designet til at beskytte rummet mod fugt, hvis badekaret optager hele bredden (eller længden) af rummet og er installeret nær væggen.

Materialer til gardinstænger

Det moderne marked har valgt følgende muligheder.

 • Rustfrit stål er et pålideligt, slidstærkt, resistent materiale, hvorfra det ikke er de billigste produkter. Hvis du køber bare en sådan cornice, kan du vælge nogen ringe til gardiner, ingen materiale kan beskadige rustfrit stål.
 • Tyndvægget malet stål - vil glæde farvepaletten, men vil ikke tjene så længe som rustfrit stål.
 • Plast er det mest overkommelige og letteste materiale til gardinstænger. Holdbarhed på grund af lethed og skrøbelighed er fortsat i spørgsmålet, men den demokratiske pris gør det til et slag på salget.
 • Aluminium opfører sig godt i fugtige omgivelser, men er meget blødt - er bange for mekaniske effekter.

Separat er det nødvendigt at sige om den fleksible cornice til badeværelset. Den bruges med badets ikke-standardform, den kan bøjes i den ønskede vinkel uden at gå på kompromis med integriteten. Generelt er dette en universel mulighed, der kan tilpasses til ethvert badeværelse.

Funktioner ved installation af eventuelle taggafler

Når du køber denne type produkt, underlagt selvinstallation, skal du kende følgende:

 • montering af tagbøjlerne kan være loft eller væg (i sjældne tilfælde kombineret), så bemærk at installationen i nærheden af ​​stræklofter i badeværelset vil være umulig og meget vanskelig for hængende type, læner sig til væggen, hvis du planlægger at reparere loftet i den nærmeste fremtid;
 • vægfastgørelser kan give stopflanger, et teleskopsystem (et rør i et rør) eller en ekspander (stødkraften er på bekostning af fjedre placeret indeni).

Hvad du behøver at vide om gardinskinner til badeværelset

Typer af hjørneafskærmninger

Hjørneflader til gardiner er et rør bøjet 90 ° vinkel. Modellerne er forskellige:

 1. i overordnede dimensioner
 2. rør diameter;
 3. materiale;
 4. installationsmetode.

Handelsnetværk tilbyder gardinstænger til badeværelset, hvor der er standardprodukter. Hvis ingen af ​​mulighederne er egnede, laves produkterne på bestilling. Produktrørets diameter afhænger af kvaliteten og vægten af ​​det stof, der skal hænge.

Gardinestang i badeværelset er lavet af aluminium eller poleret rustfrit stål. Der gives fortrinsstilling til stålprodukter, da materialets styrke gør det muligt at opnå den ønskede form af bøjningen og modstå materialets sværhedsgrad, selvom gardinet er vådt. Når gardinet er let, kan der anvendes en plastikkonstruktion.

Fremgangsmåder til fastgørelse af gardinskinner til gardiner

Installation af produktet sker på flere måder:

Ceiling cornice til badeværelse

Eaves i form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Standard

U-formede tagstænger til standard badeværelse

Rette tagskærme til badeværelset Standard

L-formede tagbøjler til Standard badeværelse

Eaves i badekar form Standard

Luksus badekar cornice

U-formede taghætter til badeværelse Luksus

Eaves til et badeværelse bue fra væg til væg Suite

Direkte tagskærme til badeværelse Luksus

L-formede tagstænger til badeværelse Luksus

Eaves i en form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Luksus

Premium L-formet cornice til badeværelse

U-formet cornice til badeværelse Premium

Eaves i form af et bad Premium

Eaves til et badeværelse en bue fra en væg til en væg Premium

Eaves i form af et bad med fastgørelse i parallelle vægge Premium

Premium Bathroom Straight Cornice

Cornice udvælgelse af bad fabrikanten

Absolut til alle! Det er ligegyldigt noget, hvad VVS-udstyr, som er installeret i dit badeværelse, vores alsidige og pålidelige produkter fremstillet i henhold til moderne teknologi fungerer godt med alle modeller, f.eks. Fra virksomheder som:

 • Aquatek, Bas, Aquanet, Radomir - moderne bade fra russiske producenter;
 • Balteco, Cersanit, Kolpa San - VVS af høj kvalitet fra fremmede lande;
 • Ravak, Riho, Jika - pålidelige bade fra berømte tjekkiske producenter.

Om et par dage vil Cornice Company lave en cornice af enhver kompleksitet for ethvert bad fra disse og andre producenter.

Eaves til et badeværelse fra KARNIZA rustfrit stål

At lave skræddersyede rustfrit stålkorn er en af ​​Karniza-fremstillingsvirksomhedens hovedprofiler. Vi garanterer vores kunder et kvalitetsprodukt på europæisk plan, vi præsenterer en bred vifte af produkter, et stort udvalg af priser. Karniza.ru - Dette er effektiviteten i designproblemerne med betaling, levering, garantiservice.

Vores gardinstænger er et produkt, som vi har arbejdet med at forbedre i det 9. år. Vi var blandt de første til at komme på markedet, og allerede i et år har vi sat hovedtrendene op, både hvad angår design og teknologiske resultater. Vi vælger en fleksibel prispolitik, der præsenterer vores cornices i linjerne "Comfort", "Standard", "Lux" og "Premium", "Exclusive". Vores badeflader er forskellige i form, diameter og tykkelse af røret, belastningskapacitet, konstruktion af inventar. For eksempel, bad rektangulær pasform og klassiske direkte indehaveren gardiner og L-formet, og kan vælges til den kantede U-formet rund, symmetrisk, asymmetrisk eller L-formet afsats.

Egenskaber af vores produkter

Takfladerne til badeværelser lavet af vores eksperter har følgende fordele:

 1. Stilfuldt udseende, der opnås ved brug af højkvalitetsråvarer (poleret rustfrit stål med glat overflade) og egen "know-how" - med slidstyrke "Karniza" fastgørelsesdele. De farver, der bruges harmonisk, ser i et badeværelse indvendigt, og rustfrit stål sikrer produktet dets holdbarhed og pålidelighed. En sådan gardinstang til badeværelset er garanteret at servicere dig mere end et år, samtidig med at den opretholder sin attraktionskraft og fremragende præstation.
 2. Et bredt udvalg af forskellige former for taggrunde: direkte, halvcirkelformet, g-formet osv.

Du kan bestille fra os fremstilling af taggafler af enhver form, både i henhold til dine egne tegninger og med udvælgelsen af ​​badetype. Vi leverer også måle- og installationstjenester til vores produkter. Kontakt lederen af ​​vores virksomhed på et af kontaktnumre, send en forespørgsel pr. E-mail, brug chat-vinduet til at kommunikere eller bestil via indkøbskurven. Vi er altid åbne for nye projekter!

Nuværende produktionskapacitet gør det muligt for os at lave produkter i industriel skala, men vores hovedspecialisering forbliver produktionen af ​​gardinstænger til badeværelset ifølge individuelle størrelser efter ordre. Vi tilbyder også højkvalitets tilbehør til badeværelser: ringe til gardiner, gardiner, tæpper, bad skærme, glas hylder og skillevægge.

Hvorfor arbejde med os er rentabelt?

Karniza-selskabet producerer tagduger og diverse tilbehør til badeværelser. Alle produkter er af høj kvalitet og attraktivt udseende. Takket være os, vil indretningen på dit badeværelse ændre sig og blive mere behageligt.

Samarbejder med os, vil du finde følgende fordele:

 1. Egen produktion i alle faser, som direkte påvirker omkostningerne ved produkter. Ingen grund til at betale for ydelser fra formidlere.
 2. Kvalitetssikring af de producerede varer. Alle gardinstænger til badeværelser er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Derfor er vores produkter holdbare og pålidelige. Det er ikke udsat for korrosion og sagging. Derudover afhænger kløverne, afhængigt af kundens ønsker, specielt i bronze eller guld.
 3. Produktion af cornices udføres strengt i overensstemmelse med formen af ​​bad, brusebad eller jacuzzi. Alle mulige variationer af rørbøjninger er tilgængelige for vores kunder: runde, p-formede eller g-formede, figurer mv.
 4. Fremskyndet produktion af taggrunde. Gardinestang i badeværelset kan laves i en periode på 1 til 5 dage.
 5. Ekstra ydelser: måling, levering og installation. Levering foregår over hele Rusland og CIS-landene. Der leveres gratis levering til Moskva og Skt. Petersborg.
 6. Praktiske betalingsmuligheder for indkøbte varer: On-line, fakturering for virksomheder og enkeltpersoner og til kureren ved modtagelse.
 7. En bred vifte af relaterede tilbehør: gardinringe, badeværelse gardiner, gulvmåtter, glashylder og bade skærme.

Sådan vælges og installeres gardinestangen til badeværelsesgardinerne: en trin-for-trin instruktion

Komfort består af mange komponenter, blandt hvilke er den perfekte funktion af korrekt udvalgt udstyr i alle værelser, herunder badeværelset. Moderne VVS, komfortabelt bad, udsøgt væg og gulv dekoration, lyse belysning - det er ikke alt. Blandt de små små ting er der de uden, som du bare ikke kan gøre. For eksempel er gardinstangen til badeværelset gardinet på det, hvilket beskytter gulvet og miljøet mod stænk.

Lad os tale om hvordan man vælger og installerer cornice over badeværelset.

Valget af taggrunde design

Du bør ikke købe i det første iøjnefaldende produkt i butikken, fordi dets hovedkarakteristika afhænger af badets form og størrelse samt på væggen eller loftets forside - det sted, hvor det vil blive fastgjort. Derfor er det første, der skal gøres, at måle med målebånd afstanden fra væggen til væggen (hvis stangen er fastgjort på væggen) eller loftets bredde (hvis henholdsvis loftet takkanten).

Den enkleste og mest billige type lige model er et plastrør med stop i begge ender. I sættet er der som regel et sæt kroge af samme farve som selve søjlen

Det er nemmest med et almindeligt standard rektangulært badekar med en længde på 1,5 m eller 1,7 m. Tre typer gardinstænger passer ind i den: lige og buet (som en buet) eller et hjørne, hvis badet er installeret i hjørnet af et stort rum. Sværere med ikke-standard udstyrskonfiguration - med fremspring, skæve kanter, langstrakt eller afrundet form.

Det færdige produkt er svært at afhente, men du kan gøre for at bestille eller forsøge at lave det selv ved at bruge det relevante materiale i formularen.

Husk, at når du installerer loftsvisninger på ophængte strukturer, kræves der ekstra stivhedsindretninger, da plast eller gipsvæg muligvis ikke kan bære vægten af ​​gardinet.

Fantasi er nyttig, hvis badet er installeret i midten af ​​rummet. Der er originale enheder, der er fastgjort i loftet og har et anderledes udseende - de er en rund eller rektangulær ramme.

Så alle tagskæggene kan opdeles i følgende typer:

 • lige med fastgørelseselementer - fastgjort på modsatte vægge med flanger
 • kantformet udgave i form af bogstavet G, i midterdelen bøjet i en vinkel på 90º; mere kompleks konfiguration har form af bogstavet P;
 • Teleskopisk, hvis længde om nødvendigt let ændres fra 1,3 m til 2 m ved hjælp af en "rør i rør" -enhed;
 • forår, hvis mekanisme holder vægten af ​​stangen og gardinet takket være en stærk kilde;
 • fleksibel, så du kan skabe et passende gardin til et bad af enhver konfiguration;
 • skræddersyet, skræddersyet.

Hver kategori har individuelle installationsfunktioner. For at sikre pålidelig fastgørelse af hjørnekorbeler til et gardin i et badeværelse, er yderligere loftfiksering på steder med bøjninger nødvendigt, så de ikke sager.

Som sikkerhedselement bruger man oftest en kort rørstang fra samme materiale som selve produktet. Det er fastgjort til loftet på et sted, der ikke hæmmer gardinens bevægelse.

Er kvaliteten af ​​enheden afhængig af materialet?

Hvad påvirker det materiale, hvorfra kronen er lavet? Først og fremmest om dets operationelle egenskaber og anvendelsesperioden. Metalrøret vil "leve" meget længere end plastik, da metallet er holdbart og modstandsdygtigt over for mekaniske skader. Dette er vigtigt, fordi de kroge, som gardinet er suspenderet, bevæger sig konstant langs linjen og klø det.

Et plastikprodukt har den eneste fordel - lave omkostninger, så det er let at erstatte det med en anden fra et lignende materiale.

For at få plastmodellen til at vare længere, skal du være opmærksom på dens styrke, som direkte afhænger af diameteren, rørets tykkelse og elasticiteten (skør materiale bliver ubrugelige tidligere)

Metal modeller er forskellige, men de fleste af dem er lavet af poleret rustfrit stål, malet tyndvægget stål eller aluminium. Sidstnævnte er gode, hvis der er behov for at ændre formen på stangen - aluminiumbøjninger let.

Det behandlede materiale ruster ikke, bliver ikke dækket af mug og tjener i lang tid. Nogle gange kræver et designprojekt enheden af ​​alt tilbehør, og derefter er tagpladerne lavet til ordre (fra nikkelbelagte, messing- eller kobberrør) for at passe til VVS-dele og andet udstyr.

Tubular metal curtain stænger kan tjene i årtier, men glem ikke om deres svage punkt - beslagene, som er de vigtigste fastgørelsesanordninger på væggen, og jævnligt kontrollere deres stabilitet

Installation af tagbøjler af forskellige konfigurationer

Næsten alle modeller er monteret på samme måde - ved hjælp af flanger fastgjort til væggene. Der er imidlertid nuancer, der skelner installationen af ​​direkte og kantede, fleksible og stive, teleskopiske og solide produkter. Hvis der er et ønske - kan du gøre dig til en bekvem enhed fra skrotmaterialer.

Overvej funktionerne i installationen af ​​forskellige typer, men først et par ord om værktøjet.

Du skal bruge et mærkningsmateriale (blyant, målebånd, niveau, firkant), en konstruktionskniv, en puncher med 5 mm øvelser (på beton eller flise), en skruetrækker, fastgørelsesdele (klumper, skruer eller skruer kan bundtes med tagplankerne). Når du vælger fastgørelsesanordninger, skal du sørge for at overveje materialet i væggene og loftet.

Teleskopinstallation

Billighed er ikke en grund til at købe denne upålidelige badeværelsesmodel, hvis du har børn i din familie. Teleskopanordningens monteringsmekanisme er sådan, at den let modstår selv et vådt gardin, men det er usandsynligt, at det kan holde vægten af ​​et lille barn, hvis han glider og griber gardinet.

En teleskopstang er udstyr, der ligner en stativ eller en lille hylde, der ikke modstår ekstra tryk.

De billigst mulige glideskinner lavet af plast koster 230-250 rubler, en teleskopisk bar med et metalstyringsrør fra 550 rubler og derover

Hvis der ikke er noget at frygte, og du stadig har købt en teleskopanordning, så kan du straks installere den uden forudgående forberedelse. Værktøjet er kun nyttigt mærkningsmateriale, boring af væggene er ikke nødvendig. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 • Bestem sted for vedhæftning. Sørg for, at det ikke er for lavt, men observer afstanden fra loftet (15-20 cm). Du kan tjekke på gardinet - dets kant skal falde frit ind i badet og ikke over dets kant.
 • Markér forankringspunktet med en blyant eller en vaskbar markør. Det er bedre at bruge niveauet og omhyggeligt sikre, at tagskæggene er parallelle med kanten af ​​badet.
 • Udvid emballagen, kontroller, hvordan mekanismen fungerer.
 • Læs de korte instruktioner, der følger med produktet.
 • Spred takskæggene til den ønskede længde og tilføj lidt mere (0,5-1 cm).
 • Sæt på ringringe eller kroge, hvis de ikke kan fjernes.
 • Installer på et præ-mærket sted, kontroller installationens pålidelighed.

Som du kan se, har installationen ingen problemer, og det tager kun få minutter.

Hvis du vælger denne eller den pågældende model, skal du sørge for overholdelsen af ​​andre badtilbehør. Sølv, krom og nikkelbelagte produkter er populære, da de er perfekt kombineret med sanitetsudstyr.

Funktioner ved installation af stænger med flanger

Forbered en blyant med et målebånd for at markere stedet for beslag, stempel og skruetrækker. Vi vil bruge selvskærende skruer og dowels, som leveres i kittet (hvis de ikke er tilgængelige, skal du tage vare på deres køb på forhånd). Sommetider skruer skruer speciel sekskant, som er fastgjort til dem. På væggen markerer vi to fastgørelsespunkter af flanger. Afstanden mellem dem er stangens længde.

Højden over kanten af ​​badet beregnes på følgende måde: Fra gardinens længde trækker vi 20 cm (gardinet sænkes ned i badet for et sådant segment).

Vi tager den første metalflange, vi anvender centret til det markerede sted. Normalt har de en rund form og 3 huller til skruer

Blyant sætte punkter i hullerne - betegner borestedet. Vi fjerner flangen, perforatoren laver tre huller på de markerede punkter. Sæt dykker, sæt flangen i igen og fastgør den med skruer. Det samme gentages fra den anden side.

Før vi installerer stangen sætter vi reflektorer på den - metal runde stænger, der dækker flangens arbejdsdel. Vi sætter begge ender af røret ind i holderen, fastgør dem med specielle klembolte

Vi bevæger reflektorerne tæt på væggen - arbejdet er færdigt. Normalt er der i instruktionen udover rækkefølgen af ​​værker nogle forklaringer til installation af produkter af forskellige typer. Læs dem omhyggeligt, inden du starter installationen. For eksempel lægger fabrikanten ofte opmærksomhed på en så lille nuance som placeringen af ​​klemskruen på stangen (normalt med kappen op).

Ved første øjekast, en lille smule, men kun denne bestemmelse vil sikre stabilitet og undgå sagging.

Fordelen ved modeller fastgjort med flanger eller parentes er indlysende: Foruden et plastikgardin holder de let håndklæde eller badekåbe smidt over tværstangen

Sådan løser du hjørnet cornice?

Vinklen hedder et design med en eller flere vinkler, da gardinerne normalt lukker badet installeret i hjørnet af rummet. De adskiller sig kun, fordi de har en større længde, henholdsvis kræver mere sikre fastgørelsesdele.

Hvis stangen er lavet af stål og har tilstrækkelig vægt, kan bøjningspunkterne - hjørnerne - sænke, så de skal rettes. For at gøre dette skal du bruge ophængningsmetoden - er stadig monteret på stangmonteringen og for ham "hænge" vinklen til loftet.

Mange modeller af fleksible aluminiumskinner er monteret på lignende måde: For det første fastgøres beslag med holdere på væggen, så indføres der en metalbjælke i dem, som du skal give den nødvendige form på forhånd

Nogle hjørneaksler har formen af ​​en buet, det vil sige hjørnerne er helt fraværende, men støtterøret er glat buet. Sådanne indretninger er bedst egnet til asymmetriske bade, der er i et hjørne eller en niche.

Det er muligt at montere røret uden yderligere forsikring, men over tid kan midten af ​​strukturen falde på grund af gardinens vægt og dens kontinuerlige drift.

Installation af en hjørne gardin skinne til gardiner i badeværelset er ikke anderledes end at installere en lige stang. Ligeledes markerer de steder, fastsætter beslag og indsætter et rør i dem.

Design af cornice i badeværelset

Når du først har besluttet at hænge et beskyttelsesgardin på badeværelset, hvorfor ikke bruge det og taghullerne, som det holder, for at give rummet en bestemt stil? Men bemærk at undertiden på grund af designfunktionerne generelt er en installation, der er forskellig fra den sædvanlige, nødvendig.

På badeværelset med originale dekorative fliser blev der installeret en cornice med traditionel sølvbelægning - tilsyneladende svarer dette design til sanitetsudstyr og andet tilbehør.

Nogle gange ser gardinernes farve og tekstur meget lys ud, og distraherer opmærksomhed fra indehaverne, men det betyder ikke, at tagskæggene skal være billige eller lavnøgle.

Den sølvfarve, som gardinstangen er dækket med, bærer normalt en ekstra skyggeegenskab - "satin". Det har en tilbageholden, svag glans.

I et luksuriøst art deco-badeværelse skal alt være fantastisk, selv en gardinstang: vær ikke overrasket, hvis du kommer på eksklusive designerversioner lavet med krystal eller halvædelsten.

Den bueformede forkromede holder til gardinerne er i harmoni med de omkringliggende genstande: Badeværelsesarmaturer, håndklædeholdere, lampe og lysekrone og toiletartikler.

Alle kan komme med en original løsning, for eksempel som forfatter til dette storslåede hvide badeværelse.

Gardiner til badeværelset på grommen - et usædvanligt billede, men overraskende harmonisk. Sædvanligvis dækker sådanne gardiner vinduerne, men de er helt passende i badeværelset.

Klassisk interiør i en uventet ydeevne - og ikke den sidste rolle spilles af cornice.

Badet ligger i en niche, og gardinerne lukker ikke kun badeværelset selv, men også hele nichen. I dette tilfælde kan du vælge nogen tagriller, der passer til vinduer, men fladt, presset mod buen, den mest konsekvente stil

Som en endelig slankevideo om montering af stangen med egne hænder: