Tips og tricks hvordan man kan hænge gardinerne på loftet cornice korrekt

Ceiling cornice med gardiner

Korrekt udvalgt og hængt på loftet kan cornice gardiner blive en ægte udsmykning af ethvert rum, samt give pålidelig beskyttelse mod din søvn fra morgensolen. For at få gardinerne til at se smukke ud, og samtidig være funktionelle, er det nødvendigt at afklare mere detaljeret, hvordan man korrekt hænger krokodillen og gardinerne på den.

Montering af tagskinner til gardiner

Først skal vi regne ud, hvordan man vælger og hvordan man hænger loftet:

 • Sætet af loftet cornice, som regel, indeholder alle de nødvendige fastgørelsesdele - dowels og skruer.
 • Fastgøring af tagene nær loftet udføres ved kanterne ved hjælp af beslag eller loftsfastgørelsesanordninger. Hvis loftslængden overstiger 2 m, skal der monteres en ekstra beslag (loftarmatur) i midten. Da fastgørelseselementerne på loftet ikke påvirker bevægelsen af ​​svævefly, kan deres antal være nogen. Forhøjelsen i antallet af fæstnøgler er relevant, når der anvendes flere rækker af gardiner, med en stor masse gardiner og massiviteten af ​​tagskæggene (læs mere stræklofter og gardiner på loftet).

Lofter til gardiner fastgjort til væggen ved hjælp af beslag

 • Før du hænger loftkanten, skal du markere monteringsstedet for beslag på væg- eller loftmonteringen.

Tip! Mærkning skal beregnes således, at tættest på vindueslinjen på cornice er placeret i forhold til batteriet og vindueskarmen ikke nærmere end 3-4 cm. Dette vil tillade gardinet at bevæge sig frit og undgå utilsigtede kroge.

 • Efter markeringerne bores hullerne til dowels i fastgørelsespunkterne ved hjælp af en perforator og dowels drives ind i dem. Afhængigt af monteringsmetoden monteres enten beslagene til tagskægget eller sætter corniceen i loftet og skrues den direkte til overfladen (se TV-loftbeslag).

Således fandt vi ud af, hvordan man korrekt hænger et loftkornet. Nu kan du begynde at hænge gardiner.

Fastgørelse loftet tagger til gardiner til loftet

Et hængslet gardin på loftet cornice

Valget og metoden til hængende gardiner er lavet på baggrund af følgende faktorer:

 • Antallet af tekstillag antages at blive vejet, og tilstedeværelsen eller fraværet af lambrequins blandt dem.
 • Generel stil på værelset.
 • Massivitet af hængende tekstiler.
 • Formen af ​​de etablerede taggrunde.
 • Installationsmetode til tagskægget - til loftet eller til væggen.

Med alt dette er gardinerne opdelt i:

 • Arbejdere lukker om natten og åbner om dagen.
 • Dekorative, der tjener som dekorationer som med åbne gardiner, og når de er tegnet.

Arbejdsgardiner er præget af øget tæthed og bruges til at hænge i soveværelser.

Hvis det antages, at vinduet vil blive lukket samtidig med tule-, arbejds- og dekorative gardiner, skal de derfor hænges på en tre-rækken cornice. Hvis det herudover indebærer installation af en lambrequin, skal du have en gardinstang med fire rækker.

Vælg korrekt gardiner af en sådan bredde, at når de lukker vinduet, er gardinens fremspring på væggene fra vinduets sider 15-20 cm. I dette tilfælde vil gardinerne se mest attraktive ud og lukke kanterne af radiatorerne og vindueskarmet.

Tip! Før du hænger gardinerne på tagskæggene, skal du sørge for, at det er valgt at være kortere i forhold til rummets højde. Hvis vi forsømmer denne regel, så gardinerne hængt på en sådan kant vil visuelt gøre rummet lavere og mindre behageligt.

Hvordan og hvad at fastgøre gardinerne til tagene

Du kan hænge gardiner på loftet cornice ved hjælp af følgende typer af fastgørelsesdele:

Ringe med kroge til fastgørelse af gardiner til tagbøjlerne - en af ​​de mest populære typer af dele til hængende gardiner

 • Kroge og ringe. De kan sælges komplet med en cornice eller separat fra den. Derudover kan kroge bruges som en selvstændig monteringsenhed og kan "arbejde" parret med ringe. Denne metode indebærer behovet for at sy sløjfer til gardinerne, som faktisk sættes på kroge. Kroge er ideelle til hængende lysgardiner.
 • "Krokodiller". Krokodiller arbejder på princippet om tøjnåle, kun deres vedhæftning på grund af tilstedeværelsen af ​​tænder mere pålideligt (se nedenfor Belyset loftkornet).
 • Øjer. Denne type fastgørelsesanordning til gardiner er et sæt metalringe indført direkte i gardinens stof. Giver dig mulighed for automatisk at samle gardinens stof i folderne. Kræver præ-prank huller i gardiner og arkføring huller. Øjne passer kun under rørformede gardinstænger.

Hylsteret kan indsættes i gardinet ved hjælp af en hammer.

 • Klip. Klipprincippet svarer til metoden til fastgørelse af krokodiller, men de har ikke tænder. Velegnet til fastgørelse af tyl og lysgardiner.
 • Tøjsløjfer. Hængslerne fra stoffet ser originale og samtidig naturligt ud, når du dekorerer værelserne i landstil, køkkener og kombinerer godt med runde cornices. Materialet til mønsteret af løkker vælges som regel det samme som gardinerne selv er lavet af.
 • Kulisok. Under syning giver gardiner en særlig lomme til påklædning på tagbøjlen med frill på toppen. Samtidig dækker de trukket gardiner helt dækkene og skaber indtryk af, at der slet ingen er.

Gardin hængende på gardin skinne ved hjælp af snor

Så vi regnede med, hvordan man monterede cornice til loftet, med hvad og hvordan man hænger gardinerne på cornice i loftet. Overholdelse af anbefalingerne vedrørende udvælgelse af gardiner og gardinstænger samt metoden til deres vedhæftning giver dig mulighed for at opnå den ønskede visuelle effekt ved design af interiøret med gardiner.

Sådan hænger du et loft cornice - funktioner ved fastgørelse til overflader

For fuldt ud at koncentrere sig om gardinerne og skabe en jævn overgang fra loftet, er et populært element i indretningen takkanten. Dens form, materiale, udstyr og fastgørelsesmetoder kan variere. I dag vil vi fortælle om installationen af ​​et loftkornet af plastikprofil på forskellige overflader.

Ceiling cornice er lavet af forskellige materialer, men plastprofil er særlig populær i moderne interiører. Det er et hult dæk med en eller flere linjer til fastgørelse af kroge. Den øverste del af tagskægget er fladt. Afhængigt af konfigurationen er der allerede monteringshuller i profilen, eller de skal bores selvstændigt. Derudover omfatter kittet:

 • prop, hætter til begrænsning af gardinernes bevægelse, tyl;
 • 45 ° og 90 ° drejningsvinkler;
 • blandinger, lameller og andre dekorative elementer, der vender mod profilens forside.

Ud over lofterne til loftet er hjørnerne 45 ° og 90 ° inkluderet.

Længden af ​​loftet cornice varierer fra 1,2 til 6 m. Om nødvendigt kan den altid savnes af en mølle eller hacksav. Sådanne taglister til gardiner er præsenteret i tre grundlæggende farver: hvid, beige og brun. Gardinens massivitet bestemmer antallet af rækker til fastgørelse - fra 1 til 4. For at hænge to gennemsigtige gardiner og et tungt gardin, køb en tre-taks takkornet, der tåler store belastninger. Enkeltrækkende designs betragtes som dekorative, velegnede til hængende gardiner og tyll. For tunge massive gardiner er det bedre at købe fire rækker cornices, den mest holdbare af de viste muligheder. Og hvis du har brug for en standard funktionel version, skal du indstille profilen med to rækker.

Til fastgørelse af cornice til loftet anvendes konstruktioner af plast, aluminium og træ. Lad os undersøge detaljeret fordelene ved plastikprofilkanter og sammenligne dem med andre muligheder.

Plast er ikke modtagelig for lave og høje temperaturer, modstår høj luftfugtighed. Det betyder, at det er muligt at hænge loftet i både stuer og soveværelser med relativt stabile temperaturforhold såvel som i en loggia på en balkon og andre værelser med fugtig luft.

Plastic cornices er lette og nemt tage buede former.

Plastkonstruktioner brænder ikke, men smelter, udsender ikke skadelige stoffer. Sikker at installere i børns værelser. Materialet absorberer ikke lugt. For at rense overfladen mod forurening er det nok at tørre tagskægget med en fugtig klud. Plast er let at skære med en manuel savsås, er monteret i et vandret vertikalplan og tager let buede former og loftbøjninger. Og selvfølgelig er en af ​​de vigtigste fordele ved plastbelægning af listerne materialets lethed i modsætning til metal- og trækonstruktioner, der ud over stor vægt har øgede krav til fastgørelse. Derudover starter prisen på trækroner fra 3.500 rubler. Dette er 5-6 gange højere end prisen på plastprofiler.

For at hænge loftet cornice har vi brug for følgende værktøjer og armaturer til installation: elektrisk boremaskine, skruetrækker (skruetrækker), håndsav, dowel-skruer, blyant til mærkning.

Det første skridt er at samle cornice i henhold til instruktionerne. Derefter måler vi længden af ​​profilen og bredden af ​​loftet, hvis det er nødvendigt, justerer vi tagene til størrelse ved hjælp af en hacksav og en skarp papirmaskine. I den separate pakke af kittet finder du kroge og plastikpropper. Først træk kroge ind i spalterne på siden af ​​strukturen. Vi lukker sidekanterne på tagskæggene med stik, der forhindrer kroge i at glide.

Det andet trin - mærkning monteringer. Vi fastgør cornice til det sted, hvor det bliver rettet, gennem hullerne vi laver mærker med en blyant. Nogle gange mangler fabrikshullerne i cornice. Vi gør dem selvstændigt med et trin på 30-40 cm og en diameter svarende til størrelsen af ​​plastikkapperne. For at gøre markeringen ens, anbefaler vi at tiltrække en assistent, som støtter kanten af ​​profilen. Som et alternativ skal du fastgøre det dobbeltsidede tape på flere steder på den flade side af tagskægget, fastgør det til loftet. Nu kan du ikke bekymre dig om, at profilen vil bevæge sig ned, og stille stille og mærker og huller til dowels-skruer.

Ved montering af loftets taghuller er hullerne stanset med en boremaskine

Det tredje trin er hulning af huller. Efter mærkning kan du montere loftprofilen. Perforer hullerne med en boremaskine og sæt plastikdykler i, endelig fastgør tagskæggene med skruer, luk hullerne med plastikpropper. I slutningen rammer vi plastprofilen med dekorative elementer. Installationen af ​​tagskæggene er komplet. Denne monteringsalgoritme er også velegnet til montering på en træoverflade.

Ofte bruger herrer en anden mulighed for fastsættelse - på flydende negle. Dette materiale er i stand til at modstå belastninger på op til 80 kg.

Derfor, hvis du ikke har skruer, men der er flydende negle, installerer vi loftet cornice til betonoverfladen i følgende rækkefølge. Vi rengør basen fra hvidvask, spor af maling, primet og udjævnet. Vi venter til overfladen er helt tør, affedt den. Ved hjælp af en linjal og en blyant gør vi mærker, der fastgør en plastikprofil på loftet. Påfør den zigzag linje på den flade del af tagskægget med flydende negle og tryk let på det til den markerede overflade. Efter ca. 20 minutter er materialet helt sat til bunden.

Hvis du har brug for at fastgøre loftet tagene til strækloftet, overvej installationens nuancer. Vælg en vedhæftningsindstilling - synlig eller skjult. For at kunne hænge de synlige lofter på loftet, inden vi strækker loftet, laver vi et pant i en træbjælke og fastgør den på metalbøjler. Forpagtningstømmer skal tæt forbinde strækloftet. Efter strækning er loftet takket være fastgjort med skruer. Huller til fastgørelse i lærredet bores ikke, men brændes og styrkes med polymerringene.

Ved montering af tagene til strækloftet er det fastgjort til realkreditobjektet

Skjul loftsskovler og visuelt hæve loftet vil hjælpe med at montere profil i en niche. For at skabe det omkring rummets omkreds er fast baguette. I en afstand på 10-20 cm fra vinduet vedhæfter vi en træbjælke. Gabet mellem væggen og baguetten vil være en niche. Vi laver i platformene på metalbøjler med selvlukkende skruer. Efter at have strækket, løser vi loftet i hjørnet i nichen på de lagt platforme.

Et andet skrøbeligt materiale, der også har finesserne ved at montere et loftkornet er gipsvæg. Da en sådan overflade ikke er i stand til at modstå høje belastninger, er profilen installeret ved hjælp af en dowel-skruer en sommerfugl eller en paraply. De fordeler jævnligt belastningen, gipsvæggen går ikke under vægten af ​​baldakinen. Alternativt kan du bruge ankerbolte og fordybe dem i betonens bund med 5 cm. Dette vil være nok til at skabe en stabil base. Du kan også lave et pant i en træbjælke, som det er tilfældet med et strækloft.

Sådan hænger gardiner på loftet cornice

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Gardiner er den seneste spektakulære touch i designen af ​​rummet, så deres valg bør kontaktes så kompetent og ansvarligt som muligt. Tunge lange gardiner eller vægtløse beskårne gardiner, pompøse østrigske og franske gardiner eller lakoniske japanske gardiner. det er op til dig. Afhængig af antallet af gardiner, skal deres vægt og stil du vælge de passende gardinstænger. Hvert taghul indebærer en bestemt form for fastgørelse (øjenlåg, ringe, kroge, klip). Derfor skal dette tages i betragtning, inden du hænger gardinerne på loftet. Som et resultat heraf skal tagskægget og gardinerne supplere hinanden og passe ind i lejligheden.

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice?

Gør reparationer i lejligheden, mange står over for spørgsmålet om, hvordan man hænger gardiner. De er i stand til at give det indre af dit værelse stil og unikke, samt beskytte dig mod solens stråler under søvn. For at få gardinerne til at få et smukt udseende, skal du vide, hvordan du korrekt sætter loftet på loftet og hænger gardinerne på det.

Valget af cornice afhænger af gardinmodellen.

Montering af loftsplanker

Disse møbler elementer bruges meget ofte i værelser med lavt loft, fordi de visuelt øger højden af ​​rummet på grund af den høje suspension af gardinerne.

Inden du installerer tagskæggene, skal du sørge for, at det ikke forhindrer åbningen af ​​vinduet eller døren til balkonen.

Det skal også være tilstrækkeligt fjernt fra væggene og vindueskarmet, så gardinerne ikke klæber til de blomster der står på den. Det anbefales at markere installationsstedet på en sådan måde, at gardinerne hænger på den, ligger i forhold til hulen og batterierne i en afstand på mindst 40 mm.

For at rette cornice med dine egne hænder skal du forberede sådanne værktøjer:

Figur 1. Fastgørelsesdiagrammet til tagene

 • elektrisk boremaskine
 • nedstryger
 • roulette hjul
 • skruetrækker
 • bygning niveau
 • linje
 • en blyant
 • skruer og dowels.

De klap og skruer, der skal anvendes til montering af loftet, skal svare til det materiale, hvorfra loftet er konstrueret.

Før du monterer det, skal du sørge for, at længden af ​​tagskæggene er mindre end rummets højde. Ellers vil gardinerne visuelt gøre rummet lavere og mindre behageligt.

Når du starter installationsarbejdet, skal du markere monteringsstedet for tagskæggene. Derefter bores huller på de markerede steder for dowels, hvorved tagene er fastgjort til loftet. Hvis længden er mere end 200 cm, så i midten skal skråningerne desuden fastgøres, så den ikke bøjes under vægten og gardinens vægt. Monteringsskemaet i loftet cornice er vist i figur 1.

Gardinmontering på tagskæggene

Det er nødvendigt at hænge gardiner på loftet taket, idet der tages hensyn til nogle faktorer:

For at bruge kroge til hængende gardiner skal du sy et tape med snørebånd (lus) til gardinet.

 • værelse design
 • antallet af gardiner og tilstedeværelsen af ​​lambrequins
 • eaves fastgørelsesmetode
 • cornice former
 • vægt gardiner.

Hvis vinduet lukkes samtidig med dekorative, arbejdsgardiner og tyl, så skal der i dette tilfælde anvendes en tre-rækken cornice. Hvis en lambrequin antages, skal du købe en fire-rækken cornice.

Gardiner skal købe bredde, når de lukker vinduet, stikker de på væggene fra siderne af vinduet med ca. 20 cm. På grund af dette ser de meget flot ud og kan lukke hele radiatoren og vindueskarmen.

Fastgør gardinerne til loftets tagriller ved hjælp af følgende fastgørelsesdele:

 1. "Krokodiller". Ved princippet om deres arbejde svarer de til almindelige tøj, kun på grund af deres tænder, er fastgørelsen af ​​gardinerne mere pålidelige.
 2. Kroge og ringe. De kan gå begge sammen med tagskæggene og hver for sig. På samme tid kan kroge bruges som uafhængige fastgørelsesdele, og sammen med ringe. Brugen af ​​denne metode til fastgørelse gardiner indebærer tilstedeværelsen af ​​sløjfer i dem, som vil blive sat på kroge. Denne mount er fantastisk til lys gardiner.
 3. Kulisok. Under fremstilling af gardiner bliver en speciel lomme syet ind i hvilken cornice er indsat. Dette skaber virkningen af ​​hans fravær.
 4. Klip. Ved fastgørelsesprincippet svarer kliperne til # 8220 krokodiller # 8221, kun de har ikke fedter, så det er bedre at hænge lysgardiner og tyl på dem.
 5. Øjer. Sådanne fastgørelsesdele er metalringe, der sættes direkte ind i gardinerne. Med dem kan du nemt samle stoffet i folderne. Øjenåger kan kun bruges med rørformede gardinstænger.
 6. Tøjsløjfer. Denne lukning har et smukt og naturligt udseende, det er perfekt kombineret med tagg af en rund form.

For at opnå tilstedeværelse af folder på gardinerne er det nødvendigt at fastgøre ringene i samme afstand på ca. 100 mm. Hvis gardinerne er monteret på klip, kan de skiftes med runde ringe. Dette vil medvirke til at skabe en bedre montering.

Hvor langt fra gulvet skal gardiner hænge?

Layoutet af tagbøjlerne til gardiner.

Ved hængende gardiner er en meget vigtig parameter afstanden fra gulvet til gardinerne, fordi denne værdi spiller en afgørende rolle for udformningen af ​​hele indretningens rum. Gardiner ligger på gulvet giver rummet hygge og komfort. Typisk er dette design brugt til soveværelset og stuen.

Den mest almindelige mulighed er gardiner, hvis ender er i en vis afstand fra gulvet. I de fleste tilfælde er denne afstand ca. 3-6 cm. Med dette kan gardinens ender beskyttes mod forurening. Det er ret vanskeligt at sy sådanne gardiner, fordi du skal vide præcis, hvor langt de kommer fra gulvet. Den mindste fejl vil føre til, at de behandlede kanter skal brodere og omdannes.

I værelser med lavt loft vil denne mulighed ikke se den bedste måde, fordi den visuelt reducerer rummet endnu mere, berøver ham af komfort. Derfor anbefales det i lave værelser at hænge gardinerne, så deres kanter rører gulvet, som med dette kan du visuelt øge loftets højde.

Ved at vælge et passende loftet cornice, smukke gardiner og fittings til dem, kan du skabe en storslået visuel effekt, som kan forvandle dit værelse, hvilket gør det elegant og elegant.

Sådan vedhæftes gardiner til loftet

For at gøre gardinerne virkelig en vidunderlig udsmykning af værelset og de vigtigste dekorative detaljer i interiøret, behøver de ikke kun at være kompetent udvalgt, men også korrekt fastgjort til loftet. Sådan gøres det her, forklares nedenfor, men du kan også følge foto- eller videoinstruktionerne.

Montering af tagskinner

Til at begynde med er det nødvendigt at forstå, hvordan præcis takflakene skal fastgøres, med hvilke alle de nødvendige fastgørelsesdele også skal medtages. Fastgøring af tagene skal ske med specielle beslag fastgjort på kanterne. Men hvis længden af ​​holderen til gardiner er mere end to meter, så i midten er det nødvendigt at installere en anden ekstra beslag.

Det ligner et loft cornice til gardiner

Men i princippet kan antallet af fastgørelsesdele være alt efter dit ønske, fordi de på ingen måde hæmmer svæveflyvningernes bevægelse. Det anbefales at bruge flere monteringer, hvis du planlægger at hænge tunge gardiner i flere rækker.

Til loftet er loftlisterne af flere typer, hvis valg afhænger altid af typen af ​​gardiner:

 1. profil - konstruktion af siltmetal- eller plastprofiler med spor til fastgørelsesgardiner. Ofte har sådanne gardinstænger en dekorativ yderplank.
 2. stænger - strukturer fastgjort til loftoverfladen i de beslag, hvor lange sticks indsættes
 3. snor - strukturer svarende til de foregående, men mellem kronerne i dette tilfælde strækkes strængene. Denne form for cornice er ideel til lette luftgardiner.

Når loftet takket være succesfuldt installeret, kan du begynde at vedhæfte gardiner til det.

Hængslede gardiner

Da der er flere måder at fastgøre gardiner på loftet, bør du vælge den rigtige ud fra følgende punkter:

 1. Det samlede antal lag af materiale, der skal hænges, i betragtning af lambrequins
 2. design værelse dekoration
 3. massivitet og vægt af gardiner
 4. form og design af taggrene.

Det er også værd at overveje det funktionelle formål med gardinerne, det vil sige om de konstant skal bevæge sig fra hinanden og komme ind eller tjene kun som et dekorativt element. Hvis vinduesåbningen er dekoreret med arbejdsgardiner og tyl, skal de fastgøres til en tre-rækken cornice. Hvis du også planlægger en lambrequin, skal du have fire rækker.

Som det fremgår af billedet, er der flere forskellige typer fastgørelser, hvor du kan hænge gardiner eller gardiner på loftet cornice:

 1. Ringe med kroge er de mest almindelige beslag, som kan sælges allerede komplet med gardiner eller separat. Kroge kan også bruges uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne mount involverer syning på specielle gardiner til gardinerne.
 2. "Crocodiles" særegne tøjspinde, der giver pålidelig fastgørelse takket være tænderne
 3. klip - ligesom den tidligere version, har kun denne hardware ikke tænder, og derfor er det bedre at bruge det kun til lysgardiner
 4. Grommets - det mest spektakulære tilbehør til rørformede gardinstænger, som er en metalring, syet direkte ind i materialet.
 5. stofsløjfer - en meget original fastgørelsesmetode, hvor brede løkker er lavet af samme materiale som gardinerne selv
 6. snor, som er tilvejebragt på scenen med at sy gardiner. Denne metode er bemærkelsesværdig ved at i form af en tegnet, vil det give indtryk af, at der slet ingen grøfter er.

Så, efter at have valgt en armatur, der passer til dit loftloft, kan du hænge gardiner og nyde et hyggeligt hjeminteriør. I kombination med en smuk holder vil elegante gardiner, tykke eller lyse, monofoniske eller med lyse udskrifter altid skabe fantastiske visuelle effekter, hvilket gør rummet stilfuldt og elegant indrettet.

Hvordan er gardinerne fastgjort til loftet? (14 billeder)

At skabe et harmonisk interiør i rummet, der ønsker at værelset efter reparationen var smukt, hyggeligt og behageligt, skal du omhyggeligt vælge de varer og tilbehør, der er involveret i arrangementsprocessen. Særlig opmærksomhed vil kræve design af en vinduesåbning med tyll og gardiner. Ifølge designerne er dette en fuldgyldig, der giver fuldstændighed, et element af indretning.

Gardiner som et element af indretning

Gardiner spiller altid en stor rolle i dannelsen af ​​indretningsstil. Deres valg bør næres, efter rummets specifikationer, givet overvejende farver og teksturer i rummet. For eksempel, hvis du arrangerer alt i stil med minimalisme, ville det være hensigtsmæssigt at hænge japanske gardiner eller plastikgardiner. For klassisk stil anbefaler designere romerske eller elegante franske gardiner.

Men et køb af luksuriøse gardiner er endnu ikke garanteret indretningens skønhed og originalitet, for det øjeblik, de bliver fastgjort på cornice er også vigtigt. Stor popularitet har nu erhvervet en gardinstang til loftmontering. Derfor er det bedre at være forberedt og kompetent i spørgsmålet om, hvordan man hænger gardiner på loftet.

Efter at have valgt det loftmonterede snørebånd, vil du snart kunne sørge for, at det er ret nemt at installere, funktionelt komfortabelt, hjælper med at øge rummets højde visuelt, og det er ikke svært at hænge gardiner på loftet. Dens relevans er ubestridelig i et rum med et højt vindue, hvor det ikke er muligt at montere en vægholder på grund af den lille afstand mellem loftoverfladen og vinduesåbningen.

Det er nødvendigt at måle længden af ​​loftet tagene og højden af ​​rummet. For ikke at få den modsatte effekt, skal længden af ​​tagskæggene ikke være større end loftets højde.

Loftsholdere passer til ethvert loft, uanset type og design:

 1. beton, det kan simpelthen males eller klistres over
 2. gipsplader;
 3. strammer.

Ved installation af den anden og tredje version af loftet er installationen af ​​en sådan holder forudsat på grund af dets egenskaber.

De vigtigste kriterier for valg af en enhed kan overvejes:

 1. hvilket materiale det er lavet af;
 2. hvilken tekstur, og hvilken tyngdekraft er planlagt gardinensemble;
 3. anslået eave længde;
 4. hvordan det bliver rettet

Gardin Gardin Loft

Hvis vi tager udgangspunkt i den type gardiner, der vil blive fastgjort til loftet, vil alle indehavere blive opdelt i to grupper:

 • til glidende gardiner;
 • til løfte gardiner.

Eaves til glidende gardiner fastgjort til loftet kan have forskellige designs:

 • Profil - lavet af plastik, men kan have en metalguide og aluminium, hvor styret kan være stål. Ser i form af lameller med riller, som bevæger kroge. Han er i stand til at modstå tunge gardiner.
 • En streng er en metalstreng eller flere strenge strækket mellem parenteser. Kun lette stoffer kan hænges på den.
 • Runde eller stang - er et rør monteret på faste loftbeslag. Beslaget kan være til et rør og til to. Hvor mange lærred vil hænge fra loftet, så mange stænger skal monteres, fordi kun en type lærred kan hænge på en. Gardiner er hængt på sådanne holdere ved hjælp af ringe med klip, dekorative sløjfer, øjenlåg.

Takfladerne til loftsmonterede løfte gardiner er lavet af plast eller metal med en løftemekanisme. Duvene er faste og fastgjort til skinnen. Manipulering af løft eller sænkning kan ske ved hjælp af en løftemekanisme. Denne ledning er fastgjort til bunden af ​​gardinet. På denne måde hænges romerske, østrigske, elegante franske gardiner. Det romerske system har en tværgående bar, der er fastgjort på lærredet, i det østrigske system er der ingen sådan bar, den franske markiser er et plisseret teatergardin.

I princippet er gardiner hængt for at dekorere vinduesrum, for at skabe hygge i et rum, for at begrænse indgangen af ​​stærkt lys eller kold luft, og også implicit tjener de som beskyttelse mod nysgerrige øjne. Sådan hænger gardinerne på loftet cornice er af interesse for alle, der beslutter at bruge holderen med loft mount.

Afhængigt af gardinens ensembles stil skal en holder med det krævede antal rækker installeres på loftet, det kan være to, tre eller fire rækker strenge, løbere eller stænger.

Inden du begynder at installere loftholderen, skal du omhyggeligt studere instruktionerne i bunden, hvordan du hænger en sådan enhed korrekt, fordi den vellykkede installation af gardinduge afhænger af det korrekte arbejde.

Varianter til at fastgøre gardinerne til loftskinnen

For at vælge den mest hensigtsmæssige måde at hænge gardiner på loftlisterne på, vil det være nødvendigt at tage højde for nogle vigtige punkter:

 • bestemme antallet af gardiner - det kan være tyl og gardiner, et dekorativt gardin kan tilføjes og det hele er dekoreret med en lambrequin;
 • analysere massiviteten af ​​det udvalgte gardinensemble;
 • tage hensyn til rummets stil
 • Vælg den passende form og design af loftholderen.

De mest almindelige muligheder for montering af forskellige typer gardiner til loftet taggrunde er: bånd, hæle, øjenlåg, snørebånd, fletninger, ringe. Afhængigt af målets accent, for at gøre gardindækkene mere attraktive, er dette fastgørelseselement valgt, der vil være mere egnet til forskellige gardiner.

For at forhindre produkter hængt smukke folder, skal du vide, hvordan du bruger de forskellige typer fastgørelsesdele til at hænge gardinerne på loftet. Ringe eller klip anvendes til rund og snorholder til dette formål og kroge til profilholderen. Fastgøring af klæder udføres ved hjælp af disse elementer: kroge er indsat i sløjfer, og klip og ringe har klip.

bånd

Gardiner med bånd kan syes fra ethvert stof. I denne udførelsesform forekommer hængning af gardinet til loftets tagblade ved at binde båndene syet til toppen af ​​produktet på en knude eller bue. For at hænge gardinerne korrekt skal du overveje, at jo tættere og tyngre stoffet, strængerne skal være tykkere og bredere, så de kan modstå tunge baner. Det er især godt at bruge denne metode til luftig naturlig tyll i lys nuancer eller gardiner med et mønster af blomster, når buerne supplerer den lette sammensætning. Et sådant gardin vil dekorere soveværelset, køkkenet, det vil se godt ud i pigens værelse og bringe det med noter af romantik, lyshed.

Gardiner med pletter er gardiner med dekorative løkker syet på toppen. De er hængt på en rund sugekornetøj, mere præcist, stangen føres gennem løkkerne. Hvis vi taler om indvendig fixering, er dette en universel version af indretning af et børnehave, stue, soveværelse, køkken. Løkkenes bredde kan være forskellig, såvel som stoffet til at sy dem. Lambrequin bruges ikke til gardiner med patas, fordi tilstedeværelsen af ​​sløjfer giver individualitet til hvert gardin.

snørehuller

Gardinerne på grommets er stofbaner med plast- eller metalringe indsat i gennemgående huller. De er placeret i den øvre del af lærredet. Fastgøring udføres ved at stramme ringene på stangen. Grommets kan være små, ikke iøjnefaldende, eller de kan være store, spektakulære. Hvis du ikke ved, hvordan du hænger tylen på loftet sucker cornice, så kan du med succes bruge indstillingen med grommet. Desuden er denne mulighed meget populær på grund af nyhed og brugervenlighed - grommets glider let langs en rund, lige bar.

løbegang

Gardiner på snoet tilhører en række lige gardiner. Kuliskoy hedder den "muffe", i hvilken lofterholderens rør er passeret, og med denne metode kræves der ikke yderligere kroge og fastgørelse eller fastspænding af gardinbåndet. Hvis du tænker på, hvordan man hænger en tule, siger skræddersyede specialister, at snoet kan være enten på tule eller på gardiner. Udsmykningen er en "kam", som er fremstillet ovenfra, når du syr.

fletning

Gardiner med fletning hænger meget let. Stitched til toppen af ​​lærredet, er gardin tape forsynet langs hele længden med syede tråd for en smuk samling og løkker til kroge. Denne metode reddede ejerne fra den smertefulde proces med draperingsgardiner og fikser dem på tagskægget. Med dette tape fastgøres lærredet i færdig form med foldede folder, med kroge eller clips på samme afstand, til holderen. For at forstå, hvordan gardinerne er fastgjort med et bånd til loftet, vil det ikke være vanskeligt. For at gøre dette skal du købe et bånd, der passer til dit stof, sy til toppen af ​​lærredet, træk det til ønsket længde, glat ud foldene, hæng kroge med hjul eller ringe med kroge, jo oftere er det bedre for lærredet, og alt er klar, det kan du strække på.

Behovet for teknisk podvorotov er, at produktet vil se bedre ud, hvis sidesømmene ikke er synlige. Men du kan ikke vende gateways. Nu, i detaljer, hvordan du hænger kroge til denne metode. Vi trækker sig tilbage fra siden 10 cm, indsæt krogen, det betragtes som ekstremt. Derefter laver vi en teknisk tur, drejer gardinet på krogen og sætter den næste krog på samme tid på to sløjfer, der forbinder den ekstreme med den ene modsat den. Med næste hækling hænger vi løkken tættere på porten og sløjfen efter 5 cm. Som følge heraf får vi en lille fold. Vi handler på denne måde over hele lærredets bredde, det vil sige at vi klæder kroge efter 10 cm, og afstanden mellem løkkerne på en krog svarer til 5 cm. Fra den anden kant af produktet udfører vi igen teknisk support.

Som følge heraf har vi små, men jævnt lagde folder over hele bredden, og hvis vi flytter arkene fra hinanden, bliver foldene dybere.

Denne metode er velegnet til både gardiner og tyl, fordi du med en lille bredde af lærredet altid får jævnt lagde folder.

ringe

Gardiner på ringene er lavet af forskellige teksturer af stoffer og er fastgjort til holderen ved hjælp af ringe. Kroge, klip, klip kan fastgøres til ringene, de kaldes også "krokodiller". Da klipene ikke vil være i stand til at modstå vægtige stoffer, er denne metode acceptabel for lettere stoffer.

Når du hænger eller fjerner tylen eller gardinerne, skal du være forsigtig, fordi krokodiltænderne ved et uheld kan beskadige stoffet.

For at gardinprodukterne skal se smukke og rige ud, er det nødvendigt, at der er nok materiale til deres skræddersyning. Normalt tager 1,5-2 gange, og endda 3 gange mere fra den ønskede bredde.

Gardindugen skal stikke ud over kanterne af vinduet med ikke mindre end 15-20 cm og være flere centimeter længere end gardinet. Ideelt udvalgte dimensioner vil dekorere vinduesåbningen, hvilket giver komplethed til interiøret.

konklusion

Det korrekte valg af lynlåse til gardinensemblet på loftet kan du hænge gardinerne smukt og skabe hygge i rummet. Det betyder, at gardinerne bliver en virkelig luksuriøs udsmykning af værelset og hovedindretningen af ​​indretningen.

Hovedelementet i artiklen

1. Gardinerne på vinduerne er involveret i designet af indretningens indre stil.

2. Til hængende gardinæsker er loftholdere meget populære.

3. Afhængigt af typen af ​​gardin er indehaverne opdelt i to grupper:

 • til glidende gardiner;
 • til løfte gardiner.

4. Gardinestænger til glidende gardiner er:

 • profil - lavet af plast eller aluminium, tåler tunge stoffer;
 • strengstrækmetalstreng, tåler kun let væv;
 • runde eller sucker - et rør monteret på loftbøjlerne, og kun en type gardin kan hænges på et rør.

5. Cornice til løfte gardiner er en skinne med en løftemekanisme. På denne måde hænges romerske, østrigske, elegante franske gardiner.

6. For at vælge en måde at hænge produkter på, skal du bestemme antallet af malerier, analysere deres massivitet, tage hensyn til stilen på rummet, vælg den rette holder.

7. De mest almindelige monteringsmuligheder:

 • slips - bånd er syet til lærredet, der er bundet til tagskægget i form af knuder eller buer;
 • pata - dekorative sløjfer syet til toppen af ​​gardinet;
 • Øjenlåg - ringer indsat i stoffets øvre del, som derefter er spændt på stangen;
 • kulisk - "ærme", hvorigennem eaves røret er passeret;
 • fletning - gardin tape med sømme tråd, med hjælp som produktet er strammet, har krog sløjfer; mulig måde at skabe ensartede folder uden at spænde båndet;
 • Gardinringe leveres med kroge, klip, klip.

Sådan hænger gardiner på loftet cornice - trin for trin instruktioner

Der er mange måder at hænge gardiner på. Det kan være takflader af en stavtype, generelt uden en tagbøjle, aluminiumsklodser.

Men i det seneste er de mest almindelige cornices næsten. Loft. Men ikke alle ved, hvordan man korrekt fastsætter selv de enkleste gardiner på dem.

Jeg oplevede endda en situation, da gardinerne blev hængt på en tråd af en fletning eller hængt op, næsten gennemsøgt på loftet.

Hængende gardiner på loftet tagger er meget nemmere end det forekommer nogle gange ikke-professionelle.

Og for at forklare, hvordan man hænger gardinerne på loftet, har jeg lavet en lille træningsvideo specielt til dig, hvor du vil lære om den enkleste og mindre energiforbrugende måde at gardin gardinerne på.

Så se videoen nedenfor:

Nå lærte du den nemmeste måde "Sådan hænger gardiner på loftet cornice." Jeg håber du finder denne metode nyttig, og du vil ikke længere køre på væggene og loftet for at kroge krogen på løkken. Det er så ubehageligt!

Nå og glem ikke at besøge min blog. Jeg venter på dig i nye artikler og videoer, samt skrive dine kommentarer.

Og velkommen til Min gruppe V Kontaktte.

Vi installerer også nogle gardinstænger i Kirov. Kontakt tlf: +79091429941

For at skabe et harmonisk interiør, og værelset var hyggeligt og komfortabelt, bør du overveje alle detaljer i arrangementet.

Der skal lægges særlig vægt på gardinerne. Gardiner spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​rummets overordnede stil. Valget bør foretages på baggrund af deres specifikke lokaler samt tage hensyn til de fremherskende farver og teksturer i interiøret.

For eksempel er der indrettede værelser med minimalisme, egnede japanske gardiner, ruller eller plastikgardiner. For værelser i den klassiske stil, hvor der er et stort antal forskellige dekorative elementer, anbefales det at vælge romerske eller elegante franske gardiner. Når du vælger det, er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​alle fastgørelseselementer, design og dimensioner af tagskæggene.

Montering af tagskinner

Når du vælger en tagplade, skal du sørge for, at kittet indeholder den rigtige mængde skruer og dykker. Overvej følgende punkter under installationen:

 1. Hvis længden af ​​tagskæggene overstiger 2 meter, skal du sørge for en yderligere fastgørelse i midten for at forhindre brud.
 2. Hvis gardinstangen og gardinerne er tunge, i stedet for tre monteringer, lav 5 eller 6.

Formarkering på vedhæftningsstedet. Hvis tagskæggene er monteret uden beslag på loftet, skal du først bore huller og derefter fastgøre det i loftet og markere fastgørelsespunkterne. Cornice bør installeres på en sådan måde, at den er 15 cm bredere end vinduet, vindueskarmet og radiatoren på begge sider.

Når du har boret hullerne, skal du montere dowelsne omhyggeligt. Herefter monteres beslag. Hvis de ikke bruges, skal tagskærerne fastgøres til loftets overflade med skruer.

Hvis du har valgt de sædvanlige stofgardiner, er det vigtigt at bestemme, på hvilket højde der skal installeres tagskæggene. Designere rådes til at trække sig tilbage ca. 15 cm fra toppen af ​​vinduesåbningen.

Hvis på grund af højden af ​​loftet for at trække sig tilbage så meget, virker det ikke, skal du installere cornice midt på højden (fra vinduets øverste kant til loftet). Under alle omstændigheder tilbagetog mere end 15 cm for at installere væggardin stænger anbefales ikke.

Sådan hænger gardiner

Med gardinskinner er hængende gardiner ret simple. For at gøre dette skal de samles ved hjælp af et gardinbånd. Tråde i båndets kanter skal binde i knuder.

For at gardinerne skal se smukke ud, er det nødvendigt at stramme trådene på båndet. Hæng plastik kroge efter gardin samling. Overvej i det følgende følgende punkter:

 • afstanden mellem hver to kroge bør ikke være mere end 10 centimeter;
 • de bør hænge på specielle løkker på båndet.

Hængende kroge på tråden er ikke det værd.

Når du har hængt gardinet, kan du justere længden. Men dette bør ske senest to dage efter installationen. I løbet af denne tid vil gardinet rette sig, og du vil nøjagtigt bestemme den ønskede længde.

Sådan hænger du en bomuldsgardiner

Disse gardiner skal hænge på gardinbåndet. På en bred base er det nødvendigt at sy et tape med lommer til kroge. Så du kan justere gardinens bredde.

Til sådanne gardiner anbefales det at købe en cornice med ringe (stang) eller en profil type cornice. For at gøre gardinerne mere imponerende anbefales det at vælge et tykt uigennemsigtigt gardinbånd. På grund af den øgede tæthed og store størrelse vil det skabe lige foldninger.

Se også: Sådan hænger du et fuglehus i kardinalretningen

Persienner

Hvis du vælger gardiner til køkkenet, skal du overveje muligheden for rulleskodder. Til salg er de tilgængelige i en bred vifte, og du kan nemt vælge det mest passende materiale, størrelse og farve. Sådanne gardiner er fastgjort på vinduet (ramme), i vinduets åbning på væggen eller i loftet.

Det er vigtigt at vælge typen af ​​installation. For at gøre dette skal du først undersøge installationsstedet for hindringer for at sænke og hæve gardinet. Hvis du ser at den kommer til at berøre vindueshåndtaget, skal installationen udføres på en sådan måde, at rullen drejes mod uret.

For at installere på vinduesrammen skal du korrekt bestemme gardins optimale bredde.

På hver side af rammen trækkes tilbage med 5 centimeter. Den resulterende bredde - gardiner med beslag. Typisk er styringsmekanismen for sådanne gardiner placeret ved siden af ​​beslaget.

Hvis du monterer beslaget på vinduesrammen (kun til trævinduer), skal du lave det ønskede antal huller ved hjælp af en tynd borekrone (2,5 millimeter). Ved montering på en væg skal du bruge en boremaskine til mursten (6 millimeter) og dowels af samme størrelse. Efter montering af 1 beslag skal du skrue på skruerne.

For at justere akslen vandret, brug en træplank. Marker derefter punkterne for boring af huller under det andet beslag. Først indsættes gardinens kant med kontrolmekanismen i beslaget, og indsæt derefter den anden ende af gardinet i den anden beslag.

≡ 13 februar, 2015 · Kategori: Vinduesarbejder

Hvordan hænge gardiner på loftet cornice? -Windows

Udførelse af reparationer i lejligheden, mange mennesker står over for spørgsmålet om, hvordan man korrekt hænge gardinerne. Specielt kan de give indretningen af ​​dit værelse unikke og stil, og desuden beskytte det mod solens stråler under søvn. For at gardinerne skal have et smukt udseende, skal du vide, hvordan du korrekt fastsætter taggarnerne og hænger gardinerne på det.

Udvælgelsen af ​​tagbøjlerne afhænger af gardinmodellen.

Installation arbejde loftet takhugger

Disse møbler elementer bruges ofte i værelser med lavt loft, fordi de skyldes den store suspension af gardiner visuelt multiplicere højden af ​​rummet.

Før du installerer tagskæggene, skal du sørge for, at det ikke forhindrer åbningen af ​​et vindue eller balkondøre.

Igen skal han være ret fjern fra væggene og vindueskarmet, så gardinerne ikke kobler sig til de blomster der står på den. Det er bedre at markere installationsstedet, så gardinerne hænger på det, er placeret i forhold til karmen og batterierne i en afstand på mindst 40 mm.

For at fastgøre cornice med egne hænder skal du forberede disse værktøjer:

Mønster 1. Ordningen med fastgørelseselementer dækker.

 • elektrisk boremaskine-
 • nozhovku-
 • roulette hjul
 • screwdriver-
 • konstruktion niveau-
 • lineyku-
 • karandash-
 • skruer og dowels.

Dowels og skruer, som vil blive brugt ved montering af loftet, skal opfylde det materiale, hvorfra loftet blev oprettet.

Før du monterer det, skal du sørge for, at længden af ​​tagskæggene anses for at være mindre end rummets højde. I et andet tilfælde vil gardinerne visuelt gøre rummet meget lavt og mindre behageligt.

Når du starter installationsarbejdet, skal du markere stedet for fastgørelseselementer.

Så på de markerede steder borede huller til dowels, hvorigennem cornice er fastgjort til loftet. Hvis for eksempel dens længde er mere end 200 cm, så i midten skal du fiksere cornice desuden, så den ikke bøjer under sin egen vægt og som har vægten af ​​gardiner. Fastgørelsen af ​​loftets tagriller er vist i billede 1.

Gardinmontering på tagskæggene

For at hænge gardinerne på loftet cornice, skal du tage højde for visse punkter:

For at bruge kroge til hængende gardiner skal du sy et tape med snørebånd (lus) til gardinet.

 • værelse design-
 • antallet af lag af tilstedeværelse og gardiner lambrequins-
 • metode til fastgørelseselementer -
 • former for cornice-
 • vægt gardiner.

Hvis vinduet f.eks. Bliver dækket på samme tid med dekorative arbejdstoler og gardiner, så skal der i dette tilfælde anvendes en tre-rækket cornice. Hvis der for eksempel er planlagt tilstedeværelse af en lambrequin, er det nødvendigt at købe en fire-rækken cornice.

Gardiner skal købes i en sådan bredde, at når de lukker et vindue, stikker de ca. 20 cm fra vinduets sider. Derfor vil de se godt ud, og plus hele vindueskarmet og radiatoren kan lukkes.

Fastgør gardinerne til loftets tagriller ved hjælp af følgende fastgørelseselementer:

 1. "Krokodiller". Ifølge reglen om deres eget arbejde ligner de på samme måde som almindelige tøjspidser, bare på grund af deres tænder, bliver gardinerne mere pålidelige.
 2. Kroge og ringe. De er i stand til at gå begge i et sæt med en cornice og separat. Plus, kroge bruges som separate elementer af fastgørelsesanordninger, og sammen med ringe. Brugen af ​​denne opsætning fastgørelses gardiner indebærer tilstedeværelsen af ​​sløjfer i dem, som vil blive sat på kroge. Denne mount er perfekt til lys gardiner.
 3. Kulisok. Under fremstilling af gardiner sys specialiserede lommer, hvorimod cornice sættes. Plus, dette er virkningen af ​​dets fravær.
 4. Klip. Ifølge fastgørelsesreglen er klip ligner # 8220-krokodiller # 8221-, kun de har ikke tænder, og derfor er det bedre at hænge tyl og lysgardiner på dem.
 5. Øjer. Denne mount er en jernringe, som er placeret specifikt i gardinet. Ved hjælp af dem er det ret nemt at samle stoffet i folder. Øjenåger kan kun anvendes med rørformede gardinstænger.
 6. Tøjsløjfer. Denne montage har et smukt og naturligt udseende, det passer perfekt til tagene af en rund form.

For at opnå tilstedeværelse af folder på gardinerne er det nødvendigt at fixe ringene i samme afstand som lig med ca. 100 mm. Hvis gardinerne f.eks. Er fastgjort til klip, kan de ændres med afrundede ringe. Dette kan medvirke til at gøre mere god kvalitet mount.

Hvor langt fra gulvet skal gardinerne hænge?

Layout af gardinskinner til gardiner.

Når man hænger gardiner, er afstanden fra gulvet til gardinerne en yderst vigtig indikator, fordi denne mængde spiller en vigtig rolle ved udformningen af ​​hele rummets design. Gardiner ligger på gulvet, giver værelset komfort og hygge. I de fleste tilfælde er dette design brugt til soveværelset og stuen.

En meget populær mulighed er gardiner, hvis tip er placeret i en bestemt afstand fra gulvet. Denne afstand er som regel ca. 3-6 cm.

Med dette kan gardinens spidser beskyttes mod tilstopning. Det er ikke let at sy sådanne gardiner på grund af det faktum, at du absolut skal vide, hvor langt de kommer fra gulvet. Den mindste fejl fører til, at den færdige kant skal broderes og gendannes.

I værelser med et lavt loft vil denne mulighed se dårlig ud, fordi den visuelt reducerer rummet endnu mere, berøver det af komfort. Og derfor i lave rum er det bedre at hænge gardinerne, så deres kant grænser på gulvet, idet man antager, at du med dette kan øge lofthøjden visuelt.

Efter at have hentet et passende loftet cornice, fastgørelse og smukke gardiner til dem, kan du lave en vidunderlig visuel effekt, der kan ændre dit boligareal og gør det moderne og elegant.

Montering af en plastikflise i loftet. Kiev

Ceiling cornices overvinder i stigende grad købernes hjerter på grund af deres funktionalitet, samt evnen til visuelt at tilføje højde til rummet. Men før du køber en sådan struktur, bør du tænke på, hvilken slags gardiner eller gardiner der vil blive hængt på, hvor mange lag, hvilken vægt, hvilke fester vil der være ved gardinerne. For at få det perfekte udseende af vinduer, behøver du ikke bare at hænge gardinerne på loftet, men i overensstemmelse med alle de angivne funktioner.

Hvad er nogle måder at hænge gardiner på?

Før du beslutter dig for typen af ​​tagskinner, som vil blive erhvervet i et bestemt tilfælde, er det værd at huske på, hvordan vinduet tekstiler kan monteres på dem. Så, fastgørelse gardiner kan være som følger:

 • Brug af gardinbåndet;
 • På dekorative sløjfer;
 • På bånd;
 • På store grommets;
 • På kroge, klip eller klip;
 • På bagsiden.

Hvordan vælger loftet cornice?

Nu er det værd at sammenligne den valgte mulighed for at fastgøre gardinerne med evnen til tagskinneskonstruktionerne.

Eaves-rod (stok) er en bar monteret på parentes. Det er praktisk at hænge gardiner på en sådan struktur, som har store grommets, dekorative sløjfer eller bånd og en vinger som fastgørelser.

Det vil sige, at stangen sættes direkte ind i sløjferne (eller de er fastgjort på den, hvis de har en velcro eller en dekorativ knap), i grommets eller snoet (sidstnævnte vil helt skjule stangen). På vingerne kan man for eksempel hænge bomuldsgardiner - de har det konstrueret konstruktivt. I enden af ​​sådanne tagskærer sætter sædvanligvis specielle tip, stik, nogle gange meget dekorative.

Søjlebåndet er en ståltråd, fastgjort fra siderne til specielle holdere. Det er kun godt for vinduer mindre end 3 m brede (under hensyntagen til fjernelsen af ​​tagbøjlerne fra siderne).

Ellers begynder tråden at sænke under gardinens vægt, selvom stoffet er tyndt og let. String modeller er designet til tynde tyll, gardiner, slør. Sammensætningen kan være multilag (så trækker de flere strenge), men det er usandsynligt, at det bliver uigennemtrængeligt.

Profillisten giver dig mulighed for at skabe flere lag strukturer, mens tykkelsen og vægten af ​​stoffer kan være store. På sådanne modeller kan du samtidigt hænge tyll (måske endda i 2 lag), gardiner og pelmets. Det er praktisk at hænge japanske gardiner paneler eller modeller monteret på gardin fletning på sådanne gardin stænger (de vigtigste fastgørelser af profilerne er kroge).

Hvis du vælger en bestemt mulighed, er det vigtigt at huske, at gardinerne skal være lette at fjerne fra loftets tagbøjler. Kroge eller klip skal være uden grove kanter, hak og forvrængninger. Taghullerne skal give en behagelig afstand, ikke kun for at skjule projektionen af ​​karmen eller radiatoren, men også for at fjerne tekstilmaterialet nemt. Dette er finesserne ved beregning, før du installerer tagbøjlerne.

Forresten, så gardinerne nedenunder slutter nøjagtigt "til gulvet", er det vigtigt at måle gardinens længde og derefter måle afstanden ikke til tagene, men til fastgørelseselementerne - kroge, clips osv.

Hvordan man syer og hænger vindues tekstiler smukt?

Ikke altid vælge det rigtige par taggardin gardiner betyder allerede at sikre skønhed og pæne udseende af vinduet. Loops, drawstring eller grommets klare deres opgave som standard.

Men hvad skal man gøre, hvis tekstilerne bliver fastgjort til klip eller kroge? Det vil være nødvendigt at jævnt fordelte det mellem disse fastgørelser, så intet sager så at lærredet jævnt fordeles. Hvordan gør man det?

Hvis værtinden har syning erfaring, er det selvfølgelig bedst at sy gardiner til loftgardinet selv. Det er billigere og vil give mulighed for at realisere enhver ide.

Med denne tilgang vil der ikke være nogen vanskeligheder med designet af det ønskede draperi. Den nemmeste og mest hensigtsmæssige løsning er at fastgøre et gardinbånd til gardinens overkant. Det vil give en ensartet samling uden sagging: Trækbåndets særlige tråde, lærredet strammes til den ønskede bredde.

Eller det er muligt at lægge ensomme folder over hele bredden af ​​gardinerne (bedre end de modsatte) og sy dem. Hvis nybegyndere nåler med syning har nogen problemer, kan du finde og se den tilsvarende træningsvideo, og følg derefter de modtagne råd.

Men generelt vil skræddersyet vinduet tekstiler i den simpleste version af de særlige vanskeligheder ikke levere. Det er nødvendigt at måle den korrekte længde (se ovenfor), tilføje tillæg for at behandle toppen med et bånd til den, læg den nødvendige monteringsfaktor i lærredets bredde (gardinens krumningsgrad afhænger af den), idet der tages højde for fremspringene på tagene uden for vinduet.

Efter skæring, sy side og bund snit med en søm, og top med gardin tape, bøje kanten.

Det er kun vigtigt at tage højde for, at længden af ​​sådanne gardiner vil være længere end til fastsættelse på en almindelig vægkanten, da sidstnævnte altid er lidt lavere. For at hænge vinduestekstiler korrekt på loftet, skal du tage højde for denne nyanse. Ellers vil vinduet se ud som "skudt ned".

Mere komplekse gardiner - med draperede detaljer, foringer osv. Anbefales ikke til nybegyndere at sy, da der er stor risiko for fejl.

Og hvad med gardiner? De syes i samme mønster som gardinerne.

Men hvis cornice ikke indebærer tilstedeværelsen af ​​et dekorativt panel, bag hvilket du kan skjule fastgørelseselementer, så lægger du en gardinduge på gardinbåndet, vil det ikke virke: båndet vil skinne gennem det delikate materiale. Der er en anden mulighed for montering. Det er nødvendigt at klæbe lærredet fra siderne med et par centimeter og fastgør det med et klip eller klip.

Find så midten af ​​stykket og fast, læg en lille fold, midterklip eller klip (deres nummer for dette skal være underligt).

Derefter fastgøres venstre og højre dele efter samme princip: de finder den midterste klemme og fixer med den en lille fold i midten. Dette gøres indtil alle fastgørelsesanordninger er brugt. Denne metode kræver et godt øje.

Tip: Det er bedre for uerfarne dressmakers at nægte, når man symer ikke kun komplicerede modeller, men også vanskelige stoffer at behandle: løs, for elastisk (forvrænget uundgåeligt), for tekstureret (sømene bliver ru) eller tynde (de "går" under behandlingen, derfor klippe og sy dem pænt også vil ikke fungere).

I sådanne tilfælde er det fornuftigt at benytte professionelle skræddersydere, selvom det skal betale et særskilt beløb. Men den upåklagelige udsigt over hele rummet afhænger i høj grad af vinduesindretningens upåklagelighed. Derfor vil ofrene være berettigede.

At lave vinduesåbninger med tekstiler ved hjælp af loftkorn har sine egne finesser. Men hvis du tager dem i betragtning, vil værelset sikkert vinde og finde den slags, som dens ejere ønskede at opnå.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.