Plastloft cornice

For hængende gardiner kræver næsten altid en cornice. Dette er en hjælpestrukturelle detaljer, som mange ikke lægger vægt på. Men det er bare sådanne uoverensstemmende detaljer, der giver interiøret en stilistisk fuldstændighed. Og for det er det ikke altid nødvendigt at bruge penge på dyre ting, det er nok at købe et plastloft cornice.

Fordelene ved dette design er:

- høj styrke (modstå en belastning på op til hundrede kilo)

- fugt modstand, hygiejne Eaves er nemme at vaske, og kroge kan efterlades på gardinerne under vask: hverken vand eller høj temperatur eller rengøringsmidler vil beskadige dem;

- Ceiling cornices ser godt ud i interiøret;

- plasticitet Ved hjælp af en plastikflise kan du skabe krøllede design, der ikke er muligt ved brug af træ eller metal;

- Installation på loftet giver dig mulighed for at løfte det visuelt.

design

Eaves er lavet af PVC. Dette er et profilprodukt med skinner skæret i nederste del og huller til fastgørelsesdele. Komponenter loft PVC cornice:

- kroge til gardiner

- stik for at begrænse bevægelsen af ​​malerier

- hvis det er en takkornet med en sving, så drejer de sig selv (i en ret vinkel på 45 grader), hvilket gør det muligt at justere produktets form

- beslag til installation (de kan bruges til at styrke cornice på væggen);

- dekorative bånd, lameller til udsmykning af tagskægget udefra.

dimensioner

Standardprofillængden kan være fra 1,2 til 6 meter. Om nødvendigt kan du øge tagskægget. For at gøre dette omfatter pakken forbindelseselementer: deres anvendelse forhindrer ikke, at kroge glider. Der er korte profiler (fra 0,25 meter) - disse bruges til udformning af karrevinduer.

Bredden af ​​loftet cornice til gardiner er 1 - 20 cm, afhængigt af antallet af rækker og sving.

Eaves varierer i antallet af rækker. Enkelt rækker bruges, når man hænger et gardin (eller et sæt af to identiske dem). Det kan bruges, hvis gardinet er hængt i midten af ​​rummet som en indre partition.

Dobbeltrør loftsplastik - en klassisk kombination af gardiner med gardiner eller ethvert andet sæt bestående af forskellige typer gardiner. Hvis der er en tredje række - det er beregnet til lambrequin.

design

Profilens standardfarve er hvid. Fordelen ved materialet er, at den ikke falmer og ikke bliver gul med tiden. Til dekoration ved hjælp af en række dekorative plader. Mest populære farver:

- efterligning af forskellige træarter

Når den er installeret i en lofts niche, er cornice helt lukket. I dette tilfælde spiller dens dekorative egenskaber ikke en rolle. Hvis der ikke er nogen niche, udføres den dekorative funktion af båndet til loftet. Dette er en fuld længde dekorative strimmel, der dækker mounten.

installation

1. Standard monteringsmetode er på loftet. Der er huller i profilen, huller bores gennem dem til fastgørelseselementer i loftet eller vinduets niches øverste væg. Fastgøring er lavet med skruer og dowels.

Video "Sådan monteres loftet cornice":

2. I nogle tilfælde er det ikke muligt at montere en cornice på loftet (for eksempel hvis loftet er strakt). I sådanne situationer indeholder produktsættet beslag til montering på væg eller vinduesramme. Deres længde kan være anderledes, normalt fra ti til tredive centimeter. Når der monteres en to- eller tre-rad konstruktionsbeslag på en afstand på 0,5-0,6 meter fra hinanden.

3. Når plastloftet er sikret, sættes kroge til gardiner, propper ind i det, og enderne lukkes med stik.

Ceiling cornice handler om design, montering og installation

I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du monterer loftet cornice, passer det i størrelse og passer på plads. Og også hvordan man vælger og dekorerer det. Hvis du ejer disse oplysninger, kan du nemt løse dette problem fra begyndelsen til slutningen.

Montering af cornice i loftet er en af ​​de mest foretrukne løsninger.

Bygningselementer

Designet af loftet cornice med gennemgående fastgørelse er ekstremt enkelt og består af flere elementer. Nogle af dem er standard, og nogle er valgfrie og købes efter behov.

 • Bus. Dette er en plast- eller metalprofil med løbere til at bevæge låsekroge til gardindug. Det kan have forskellige størrelser - bredden af ​​loftet cornice afhænger af antallet af løbere (arbejdspor), og længden er standard (2; 2,5; 3 m osv.).

Tre-trins profildæk

Rådet. Antallet af arbejdsspor skal svare til antallet af gardiner.
Men lambrequins kan monteres på frontlinjen af ​​cornice ved hjælp af en særlig velcro.

 • Kroge - holdere til gardiner med et ben og en base, der ikke tillader dem at falde ud af løbene. Når den er sluttet til lærredet, snaps det tæt, så du kan lade dem stå på plads, selv når du vaskes.

Billeder af plastik kroge

 • Stik og propper tjener til at begrænse bevægelsen af ​​kroge og forhindre dem i at falde ud i dækkets ender.

Skruestopperne installeres på et hvilket som helst punkt af sporet.

Yderligere elementer omfatter stik, sving, dekorative hætter og beslag.

 • Tilslutninger er nødvendige for at øge længden. For eksempel er det muligt at samle et loftet cornice til 4 meter fra to to meter dæk.
 • Drej giver dig mulighed for at ændre profilkonfigurationen - for at gøre det med afrundede ender eller brudt i planen.
 • Blandinger er farvede plastbånd, der snapper ind i forgrundsplanets forplan. Behov for dekoration åbent placeret design.

Takene bag loftsplinten er ikke synlige og behøver derfor ikke at blive dekoreret

 • Beslag. Hvis dækket ikke kan fastgøres til loftet på grund af grundens lave styrke, giver instruktionen mulighed for montering af loftkanten på vægbeslagene fastgjort mod loftet.

Monteringsteknologi

Et sæt ekstra tilbehør til loftdækket giver valgfrihed ved formning af længde, konfiguration, fastgørelsesmetode. Deres pris er lav, så selv at købe ekstra reservedele "i reserve" vil ikke gøre noget i dit budget.

Lad os følge hele installationsprocessen fra køb af tagbøjler til hængende gardiner.

samling

Først og fremmest bestemme den ønskede længde og form. Hvis du vil have gardinerne at nå frem til væggene langs kanterne, få drejeelementer, og hvis dækkets standardlængde er for lille, køb en anden af ​​samme bredde og stik.

Montering af loftet cornice begynder med målinger. Hvis den er fra væg til væg, skal du reducere denne afstand med 1-2 cm for nem installation. Hvis med afrundinger, glem ikke at trække størrelsen af ​​drejningselementerne ud af den samlede længde.

Hvis du er tilfreds med standardmålene på loftet cornice, vil samlingen være enkel:

 • Bestem antallet af kroge til hver række og installer dem i løbene, begyndende i rillen ved dækets ende.
 • Installer propper og / eller stikpropper;

Rådet. Stik til pålidelighed kan sættes på limen.

 • Hvis der er drejninger i stedet for stik, sæt disse elementer på dækkets ender. De fastgøres ved hjælp af specielle låseforbindelser.

Drej og dæk skal have samme bredde og profildesign

Hvis du skal øge længden, skal du bruge stik med samme låse som i ovenstående billede. Og det kan reduceres ved blot at afskære overskuddet med en hacksav på metal i en retning, der er strengt vinkelret på længdeaksen.

Lad os for eksempel fortælle, hvordan man skal forkorte loftet med en sving.

 • Mål længden af ​​den monterede kant med sving;
 • Træk den ønskede længde fra den;
 • Demonter strukturen og afskåret fra dækket et segment svarende til den opnåede forskel;
 • Genmontere og kontrollere;
 • Hvis der er forsynet en hætte, trækkes den langs profilen for at justere enderne, og overskydende i den anden ende er savet af med en savsås.

Loftsmontering

Til montering i betonloft skal du have en hammerboremaskine, hammer, skruetrækker og dowel-negle til træ - kun en skruetrækker og skruer.

I loftdækkerne er der som regel allerede monteringshuller. Hvis ikke, så bor dem med dine egne hænder, hvilket gør afstanden mellem dem omkring 60 cm. Et trin med større længde kan føre til følgende konsekvenser:

Under tykkelsen af ​​tykke gardiner lægger cornice sig

Vær opmærksom!
Monteringshullerne i tre- og firebuss dæk er lavet i to rækker i et skakbræt mønster.

Dine yderligere handlinger er beskrevet i tabellen.

Loftet cornices

Interessante moderne ideer om lejlighedskonstruktion som en efterbehandling kræver konsekvent design af vinduesåbninger, for hvilke gardinerne anvendes, lavet i den passende stilbeslutning. Gardiner-ruller, der er populære i dag, japanske gardiner eller romerske gardiner har noget til fælles nederst - alle disse typer har brug for en særlig form for gardinstænger, der skal fastgøres, som skal installeres i loftet.

Særlige egenskaber

Loftet baghugger afviger først og fremmest i arrangementets placering. Allerede fra navnet bliver det klart, at de er monteret på loftet i modsætning til de traditionelle modeller, der er fastgjort på væggene. I dette arrangement skjult både æstetiske og funktionelle fordele. Ceiling cornices er ikke kun ikke-standard udsmykning af værelset: gardiner hængende fra loftet tilføjer aristokrati og skabe indtryk af en større højde af rummet. Derudover kan loftsgardiner hænges i tilfælde, hvor en bred vindueskarm forhindrer det sædvanlige layout, da sådanne gardinstænger kan monteres på en hvilken som helst afstand fra vinduet.

Da gardinerne kan både glide og løfte, har de brug for forskellige typer loftkorn. Til løfte gardiner valget af taggrunde er lille. Dette er normalt fastgjort til loftskinnen med en løftemekanisme, som er lavet af aluminium eller plast. En sådan struktur kan være lige eller fleksibel, egnet for eksempel til et karmvindue.

Glidende gardiner giver mulighed for et meget større udvalg af designs, der spænder fra plastprofiler og slutter med loftsmonterede sucker-rod modeller af forskellige metaller.

Typer og materialer

For at installere loftet cornice, er det værd at overveje så mange forskellige muligheder, der tilbydes i salonen som muligt. En overkommelig og mest budgetmæssig type er en plastikflise i form af et fladt dæk, hvilket er en PVC-profil, som har nedskæringer i det nederste hulrum, hvor kroge flyttes. Dette dæk er fastgjort til loftet med skruer. Hun er normalt udstyret med drejeelementer, der gør det muligt at tegne de afrundede ender af tagene.

Der er en enkelt række, dobbelt række og tre rækker profil cornices, som ikke er alt for forskellige i pris, men tillader dig at hænge ud over gardiner og tyl, desuden også en sådan dekoration som en pelmet. Plastskovlstiften varierer i følgende fordele:

 • Du kan opnå en ønsket længde, når du installerer produktet;
 • Tillad at modstå tunge gardinvægt;
 • Tillad at lave en baguette bar;
 • Let at rengøre uden at miste udseende;
 • Lette og enkelt monteret på loftet;
 • Kan dekoreres med dekorative strimler (bulwarks);
 • Kroge fra sådanne tagskinner kan vaskes i maskinen sammen med gardinet, da de ikke udsættes for deformation.

En anden sort er fleksible gardinstænger. De kan være lavet af PVC og af aluminium med en polymercoating. De er et tæt, men plastikbånd på overfladen, hvor der er løbere med kroge. Båndet kan fastgøres til loftet på grund af tilstedeværelsen af ​​huller, fjederklammer eller på beslagene (aluminiumsprofiler). Sådanne indretninger er meget velegnede til udformningen af ​​karrevinduer eller balkonfremstillinger af kompleks konfiguration. De kan udstyres med et ledningsstyringssystem.

Anvendelsesområdet for deres brug er ikke begrænset til vinduesåbninger, de kan bruges til at fastsætte gardinet i badeværelset, hænge et baldakin over sengen eller adskille køkkenområdet fra spisestuen i en lille studielejlighed. Forskellen mellem aluminium og plastprodukter ligger i deres brandsikkerhed, større lagerevne og holdbarhed; ellers er egenskaberne næsten identiske. Omkostningerne til aluminiumsbånd er meget højere end plastik på grund af metalets kvalitet, kompleksiteten af ​​forarbejdning og yderligere funktioner, for eksempel kan du lave en sådan baggrundsbelysningstape.

En række fleksible hjørner er modeller af aluminiumsprofil, som kan være både lige og buede.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • Tillad at dekorere med gardiner eventuelle vanskelige bøjninger og sving i rummet;
 • De er næsten usynlige og skaber effekten af ​​et helt åbent rum;
 • De kan bære dekorative baget eller LED tape på deres overflade;
 • Let at installere.

Træloftkorn har ikke kun funktionelle kvaliteter, men har også fremragende dekorative egenskaber, så de kaldes også baguette. For det meste er disse strimler af forskellige bredder. Deres indvendige del har riller, hvor krogen er placeret, og den ydre er dekoreret med ornamenter, overlejringer eller indlæg af glas. Enderne er ofte afrundede eller vinklede. De mest succesrige varianter af sådanne baguetter kan sammenlignes med kunstværker.

Til fremstilling af sådanne cornices kan der anvendes en række forskellige typer træ - fra billige barwood, fx fyr eller gran, til kirsebær, valnød, eg eller bøg. I luksus muligheder bruges wenge eller mahogni. For at give træet ekstra styrke, er overfladen overtrukket med antiseptika og vandbaserede lakker. Fordele ved træ taggrunde:

 • Opret en unik stil;
 • Bevar vægten af ​​tunge gardiner;
 • Dekorativ konsol skjuler eventuelle fejl i væggen over vinduet.

Metal gardin stænger i form af en stang eller stang er også meget populære. Normalt er de alsidige og egnede til både lofter og vægge. Fiksering sker på grund af beslagene, hvor stængerne selv er fastgjort. Forskellige typer af beslag bruges til vægge og lofter, men dette ændrer ikke det overordnede indtryk; sådanne modeller ser altid meget elegante ud og tiltrækker opmærksomhed.

Især effektivt ser de ud i høje åbninger i en ikke-standardplanlægning, f.eks. Som de franske vinduer. Det er muligt at dekorere på denne måde ikke kun vinduer, men også indvendige buer eller døråbninger. Flere sådanne tagskinner, installeret i serie, vil med succes udsmykke den indviklede vinduesåbning af karnappevinduet i en geometrisk stil. Materialet er normalt aluminium eller messing, i sjældne tilfælde smedet installation i loftet, smedede metalstrukturer af lille tykkelse anvendes. Særligt attraktive er gardiner med grommets på sådanne taggrunde. Normalt er der monteret et rør eller en stang, men samtidig er der to stænger på en konsol samtidig mulig. Der er sorter af metalgardin stænger, der er i stand til at transportere løfte- og glidende gardiner på samme tid, for eksempel et romersk gardin og en klassisk lambrequin.

Fordelen ved metal gardin stænger er:

 • Høj belastning kapacitet. Disse er de mest pålidelige designs til hængende volumen og tunge gardiner;
 • Metalstøbningens tiltrækningskraft, som i nogle tilfælde gøres manuelt;
 • Holdbarhed og slidstyrke, da metallet er belagt med en korrosionsbestandig belægning;
 • Evne til at oprette brugerdefinerede design muligheder
 • Let at hænge gardiner.

En anden slags cornice på parentes - streng - kan også monteres både på væggene og i loftet. Disse er skjulte kroge, lavet af slidstærkt metalfiskeri, næsten umærkeligt mod gardinens baggrund. Observatøren kan kun se to parenteser, som strengen er fastgjort til, og derved skabe følelsen af, at materien flyder i luften uden at have nogen synlig støtte. Kun meget lyse gardiner eller lufttyll kan hænge på en sådan streng. I dette tilfælde vil corniceen ikke være synlig, da snoren er meget tynd, går den tabt i gardinernes folder. Sådanne strenge kan enten hænge på to konsoller ved kanterne eller være sikret mod sagning med et tredje støttecenter.

De strenge tagskinner kan være både åbne og lukkede, i sidstnævnte tilfælde er alle fastgørelseselementer skjult for øjnene, kun gardinerne er synlige. Dette kan gøres ved at udforme det hængslede loftsplint med en bredde på mindst 8 cm.

Fordele ved taggrunde fiskeri linje:

 • Den hurtige og nemme installation, som med denne metode til hængende gardiner, behøver ikke at slå dybe huller;
 • Omkostningsbesparelser, da omkostningerne ved sådanne tagger er flere gange mindre;
 • Evnen til at anvende uventede designløsninger.

dimensioner

Plastdæk fremstillet af PVC skelnes af den største variation. Deres længde kan praktisk talt være noget på grund af muligheden for nemt at tilslutte eller forkorte plastprofilen. Du kan købe strimler fra 1 m 40 cm til en størrelse på 4 meter. Bredden afhænger af antallet af rækker - dobbeltsidet cornice har en standardbredde på 8 cm, tre rækker 12 cm. Til hængende romerske, engelske eller japanske gardiner kan du købe en cornice med kædenstyret kontrol, hvis standardlængde er 50 cm. De fleste producenter tilbyder ordre.

Fleksible modeller kan have en hvilken som helst ønsket længde. De sælges i form af et bånd på 5 m i størrelse, som kan sluttes til hinanden med adaptere eller forkortes efter kundens ønske. Hvis du vælger en metal sugestang, skal du være opmærksom på det teleskopiske design. Indledningsvis er deres længde fra 104 cm til 122 cm (afhængigt af modellen), efter foldning af corniceen er omdannet til 218 cm.

For glatte metal cornices begynder længden på 1,4 m. Den maksimale værdi er 4 meter. Der er flere andre muligheder mellem disse størrelser: 1,6 m, 2 m, 2,4 m, 2,8 m, 3 m, 3,2 m, 3,6 m. Det er vigtigt at huske, at disse dimensioner ikke omfatter længder tip, der kan være op til 20 cm hver. I tilfælde af at vægens bredde ikke er tilstrækkelig til at installere smukke tip, kan kanterne af stangskærerne lukkes med stik. Denne mulighed er gældende, hvis du vil hænge et gardin fra væg til væg.

For en rund cornice er en vigtig æstetisk værdi diameteren af ​​røret eller stangen. Til hule rør er standarddiametre 25-28 mm og 16 mm, mens tykkere gardinstangen, jo mere lagerevne har den. Til lysere væv er det almindeligt at vælge tyndere rør. Længden af ​​træplankerne begynder med 1,5 m, så følger størrelsen på 2,5 m, 3 m, 3, 5 og 4 m. Alt længere end 2,5 m er normalt sammensat.

Farve løsninger

Valget af kronenes farve afhænger for det meste af præferencer og design ideer til ejerne af rummet. Der er mange farve løsninger på markedet, blandt hvilke du kan vælge den der passer bedst til interiøret. Hvid farve hersker blandt plastikstrukturer, da det ser sådan ud som PVC, som er det vigtigste materiale til fleksible gardinstænger og loftdæk. I det tilfælde, hvor den fleksible cornice er lavet af aluminium, er det normalt også malet hvidt.

Farve løsninger til metal cornices-rør er meget forskellige:

 • kobber;
 • Guld, herunder hvidguld;
 • chokolade;
 • Hvid og sort glans;
 • antik;
 • satin;
 • nikkel;
 • Chrome.

Til træ modeller og en række baguette strimler er forskellige traditionelle nuancer af træ:

 • Naturligt lys træ;
 • Eg, herunder bleget og let;
 • Kirsebær og mørk kirsebær;
 • Mørk valnød;
 • Mahogni;
 • Mahogni;
 • Wenge.

tilbehør

Til montering og design af tagskinner er der brug for forskellige armaturer. Afhængigt af type og materiale kan disse være armlæn, snaps og tilbehør i form af tip, holdere eller pickups. Rotationselementer leveres til plastdæk, som også kan bruges til at designe enderne. Gardiner kan hænges på en sådan cornice ved hjælp af almindelige plastik kroge, til hvilke plastikpropper bruges til at forhindre glidning. Dekorativt taskebånd kan fastgøres på facaden.

Fleksible gardinskinner kræver kun kroge til gardiner og snaps til fastgørelse til loftet.

Metal gardin stænger er de mest krævende i installationen. For dem bør du vælge en beslag, dvs. en særlig støtte til hængning. Det skal huskes, at ikke hver af beslagene er egnet til montering i loftet, dette punkt bør diskuteres specifikt med sælgeren i kabinen. Også når man vælger en beslag, er det vigtigt at overveje gardinens vægt. Beslaget kan være enkelt eller dobbelt, i sidstnævnte tilfælde kan to hjørner placeres på dem samtidig, hvilket er praktisk at placere gardiner og tyl.

Enderne af metalafskærmningerne skal lukkes, for hvilke der anvendes enten almindelige plastikhætter eller dekorative spidser. Tipens form kan være helt som helst, lige fra beskedne blade og slutter med mousserende glasbolde. Du kan hænge gardiner på en sådan kant med hjælp af ring-eyelets eller bruge dekorative tøjnåle. Træafskærmninger går normalt sammen med et sæt ringe, i hvilke klæbebolte til fastsættelse af gardiner er indsat.

For at feste gardinet stof med smukke faldende folder, anvendes forskellige holdere, lavet i de fleste tilfælde fra metal.

Indstillinger for forskellige værelser

 • Ceiling cornice kan installeres i gangen. Dette er den mest almindelige brugssag, men det er ikke det eneste mulige.
 • En meget interessant designløsning vil være installationen af ​​et loftkornet lavet af runde eller rektangulære metalrør til køkkenet. I dette tilfælde skal metalet af cornice nødvendigvis overlappe med metalredskaber, husholdningsapparater eller håndtagene i køkkenenheden, i kombination vil dette muliggøre at skabe harmoniske designløsninger.
 • Det ser meget fordelagtige metalafskærmninger monteret på bøjler på badeværelset. Det er installeret i nøje overensstemmelse med badeværelset, et gardin er hængt på det og dækker således overfladen af ​​væggene og gulvet fra stænk.

Hvordan vælger man?

Ceiling cornices har fået en stærk popularitet, de købes normalt i gardinsaloner eller i kædeforretninger, såsom Ikea, uden at være opmærksom på producenten. De fleste købere ser primært på korrespondance af cornice til den generelle ide om design af vinduesrummet. Også ved køb er følgende kriterier taget i betragtning:

 • Størrelsen af ​​vinduesåbningen;
 • Bredden af ​​væggen, der primært påvirker længden af ​​den købte cornice med tips;
 • For hvilke gardiner vil der blive brugt cornice: til glidning eller løftning;
 • Det faktum, at mange modeller kræver fastgørelse i midten, hvilket vil påvirke åbningen af ​​gardinerne og især tylen;
 • Antallet af gardiner på et vindue (tilstedeværelsen af ​​lambrequin);
 • Tilstedeværelsen af ​​klæbende tape Velcro;
 • Er det planlagt at installere strukturen i en niche, eller det vil være synligt;
 • Vil der være et tungt gardin, som vil kræve en kraftig taghuler;
 • Kronen i Italien, Tyskland eller Spanien vil koste omkring dobbelt så meget som den hjemlige modstykke.

Oversigt over populære producenter

Blandt alle de anmeldelser, der er tilbage om loftlisterne, er nogle af de populære producenter de mest omtalte. Gode ​​kendetegn ved købere har mærker som:

 • "Le Grand" - en indenlandsk producent, der producerer alle typer tagskærme, fra plastdæk til smedede produkter;
 • LLC HozPromProdukt, der producerer teleskopiske gardinstænger af metal til bad;
 • Verona, der producerer både metal loft lister og indramning strukturer;
 • Inspire - producent af metal taggrunde;
 • Virksomheden "Master".

Det er værd at overveje, at et stort antal virksomheder er involveret i produktion af taggrunde i Rusland, og langt fra alle kan du finde anmeldelser.

Sådan hænger du?

Korrekt hænge et loft cornice kan næsten enhver dygtig mand. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt læse instruktionerne vedhæftet produktet og tage hensyn til funktionerne i vinduekonfigurationen:

 • For at tage højde for afstanden fra væggen er det nødvendigt at måle, hvor meget silllinjen rager ud fra væggen og tilføje 5 cm til denne værdi. Dette vil være hængelinjen til corniceen;
 • For strukturer, hvor dockning er tilvejebragt, er det nødvendigt at beregne længden af ​​cornice og tip, for metal ones - for at bestemme placeringen af ​​parenteserne;
 • Du skal vælge installationsmetode: til loftet eller nicheen;
 • Ved montering af dækene bores hullerne i en afstand på 20-50 cm. For metalrør længere end 2 m, skal du fastgøre den tredje beslag i midten af ​​konstruktionen for at undgå at falde;
 • For at lave huller i loftet, brug en slag;
 • For at fikse plastdæk, sættes kurver i hullerne, som er inkluderet i sættet; beslag fastgjort på dowels;
 • På beslaget hænges tagrør med gardiner på f.eks. Kroge med gardin og stik indføres i plastskiven. Du kan også limke baguettebåndet.

Eksempler i interiøret

Ceiling cornice kan være både synlige indvendige detaljer og skjult. Sidstnævnte refererer til de tilfælde, hvor det hængslede loft er monteret i rummet eller til taggrænserne. I disse tilfælde skabes effekten af ​​gardiner, der flyder i luften, da skråningerne kan være helt skjulte. Skjul også designet vil hjælpe med at støbe gips. Synlig cornice er i stand til at dekorere rummet og understrege sin stil. Metal rør design er egnet til forskellige stilarter, i mange henseender afhænger det af det installerede tip. Sofistikeret smedet tips vil med succes passe ind i barok, imperium eller moderne stil. Rektangulær eller glas understreger retningen af ​​high tech eller techno, og træ passer til både det klassiske interiør og luksuriøse muligheder.

Det største muligheder for fantasi er tilvejebragt af fleksible loftlister, der pryder karnapperne.

Sådan vælger du en takkornet, se følgende video.

Plastgardiner til gardiner

Gardinstænger er normalt knyttet til en smal del af væggen over vinduet. Men til udformningen af ​​en række designløsninger blev loftlister til gardiner opfundet. Ofte er de lavet af plastik, men der er andre muligheder for gardinstænger til forskellige typer interiør.

Indhold:

Typer af loftet cornices:

 • Wood. Sådanne taggrunde er meget stærke, de er perfekt kombineret med massive tætte portieres. Træ til cornices kan males eller lakeret, dekoreret med udskæringer og andre dekorative elementer. Træafskærmninger passer mest harmonisk ind i klassisk stil af et interiør eller stil i et land. Trærammeholdere til gardiner er ikke billige, men de varer i lang tid. Til deres produktion brug træ af bøg, eg, kirsebær, valnød, nåletræer samt eksotiske skove.
 • Metal. Sådanne cornices er lavet af stål eller aluminium. Med en relativt lille vægt er de stærke og holdbare. Metal loft cornice kan bruges indendørs i en futuristisk stil, hi-tech stil eller techno.
 • Plast. De mest almindelige plastlofter til gardiner. Deres popularitet skyldes kombinationen af ​​overkommelige priser og ekstern æstetik, og de harmonerer også perfekt med plastikvinduer, som i stigende grad bliver installeret af ejerne af huse og lejligheder.
 • String. Sådanne hjørner er en eller flere metalstrenge monteret på to beslag, som er monteret på loftet. Bemærk, at strenget cornice er designet kun til lys gardiner, tyl, organza gardiner. Det vil ikke stå tunge gardiner - strengen vil uundgåeligt falde under stoffets vægt.

Ved du, hvad gardiner kan være til et køkken med balkondør? Her → http://2okna.net/interior/kitchen/shtory-dlya-kuhni-s-balkonnoj-dveryu.html Jeg fortæller alle slags.

Ceiling cornices er også:

 1. enkelt række - designet til brug kun gardiner;
 2. dobbelt række - egnet til placering af gardiner og gardiner;
 3. tre rækker - til gardiner, gardiner og lambrequin.

Single row loft cornice

To-rækkende loftkornet

Tre-rækken takkornet

Rotary tre-rækken loft cornice

Vi køber plastbelægninger til gardiner

Typisk har loftlisterne standardstørrelser - fra 1,5 til 3,5 m. Før du går til butikken, skal du foretage de nødvendige vinduemålinger. De yderste punkter i de installerede tagskinner skal være i en afstand på mindst 30 cm fra vinduesåbningens kant. Hvis der ikke er nogen nøjagtig størrelse, kan tagskærerne blive hugget hjemme med en hacksav.

Et sådant loftet af økonomiens serie 2-rækkers bredde 160cm koster 500 rubler.

Dette loft tagger serie Økonomi 3-rækkebredde 160cm koster 530 rubler.

Et sådant loftkorn af klassisk serie 2-rækken med en bredde på 160cm koster 820 rubler.

Derudover købt dekorative tape - fra 70 rubler per meter. Hvis designprojektet ikke fokuserer på loftet, vil den funktionelle del være ret nok. Men ved at bruge specielle riller til tagbøjlerne kan du vedhæfte et dekorativt bånd, der vil skjule mekanismen og kroge. Vinduesammensætningens overordnede stil afhænger af udsmykningen af ​​det dekorative tape, så når du vælger et bånd, skal du ikke glemme funktionerne i dine gardiner og andre indvendige elementer.

Find ud af alle funktionerne i gardiner til hallen på grommen: Egenskaber ved fastgørelse, fordele og ulemper, hvordan man vælger stoffet og stilen, samt hvordan man syr dem selv → http://2okna.net/interior/zal/shtory-dlya-zala-na- lyuversah.html

Gør køkkenet ud? En af de bedste løsninger til køkken indretning - det persienner til plastvinduer → http://2okna.net/vidy/rulonnye-shtory-na-plastikovye-okna.html - de er praktiske, smukke og billige.

Trin af installation af loftet taggrunde

 1. Hvis der ikke er monteringshuller i tagskægget, skal du selv bore dem ved hjælp af to øvelser med forskellige diametre. Med en tykkere boring, lav et hul fra den forreste (nederste) side af corniceen, boring gennem plastik til halv tykkelsen. Brug derefter en tynd bore for at dreje hullet igennem. Dette gøres for at skjule fastgørelsesdækslet.
 2. Jo mere massivt loftet er, jo mindre skal intervallet være mellem hullerne. Til tre-rækkede tagskinner anbefales det at bore huller i to rækker og placere dem i et tavlermønster.
 3. Fastgør tagskægget til loftet og gennem monteringshullet gør det første mærke.
 4. Ved hjælp af en perforator, lav et hul i loftet og indsæt dowel.
 5. Fastgør tagskæggene på en skrue og læg resten mærker.
 6. I analogi med de første fastgørelsesdele installerer hele tagene.

Hvordan viser loftet i indretningen dig vores fotogalleri. Gardiner på loftet lister kan visuelt løfte lofterne i rummet og give den indre fuldstændighed.

Loftsplader af plastik

Pris 268,64 gm./m

Prisen er 1629,78 gn. / M

Pris 1558.02 rub./m

Prisen er 1864,84 rub./m

Prisen er 1021,2 rubler / m

Pris 359,72 rub./m

TERZETTO-selskabet tilbyder loftsskovl af PVC. Sådanne gardinstænger til gardiner kan fastgøres til væggene og til loftet. Desuden er det i sidstnævnte tilfælde absolut usynligt for en ekstern observatør. De er lette, holdbare, på kundens anmodning kan du give absolut enhver form og farve, der giver dig mulighed for at passe dem ind i det indvendige af de mest forskellige stilarter. Derudover kan du på grund af muligheden for at installere fra en til fire rækker af plastikskinner skabe et interiør fra den nemmeste og mest beskedne til klassisk eller barok.

Kontakt os nu!

og få gratis
professionel rådgivning

Galant med et twist

Den mest populære model af loft taggrunde. Hit salg. Designfunktioner giver dig mulighed for at montere tagene til både væggen og loftet, hvilket giver plads til designideer.

Den afrundede form af "Galant" med et twist tillader gardinerne æstetisk at skjule enderne af vindueskarmet. Denne funktion giver vinduet et mere fuldstændigt udseende, selv i tilfælde hvor der er relativt stort mellemrum fra tagene til væggen.

 • Størrelsesområde Emballage Individuelt: slutkasser, afstivningsribber (til en model med en tur), t / en ærme, etiket. Mængde i pakken. - 1 stk. Transport: stræk eller plastikfilm. Mængde i pakken. - 5 stk.
 • Information til partnere

Montagevejledning

Komplet sæt

Yderligere udstyr

- Sættet indeholder monteringselementer af tagskægget til loftet, du kan fastgøre til væggen med metalbeslag, som købes separat;
- disse modeller af tagbøger er afsluttet med 2. eller 3-rækken profil
- bredden af ​​et baguette niveau er 5 cm
- Antal kroge i sættet med en hastighed på: 8 kroge pr. 1 pm.

Instruktioner til korrekt installation af plastloft

Hvis hængslede træskovler er mere egnede til strenge klassiske og frodige interiører i barokstil, er plastikstænger knyttet til loftet et glimrende valg for værelser med moderne moderne design.

Ceiling cornice er godt, fordi det skiller sig ud mindre, med fokus på gardiner og gardiner, hvilket kan være en ægte dekoration af ethvert værelse.

Derudover er det ganske enkelt at hænge loftet cornice, og styrken af ​​dets vedhæftning er meget høj. Hængende loftet cornice korrekt, kan du glemme det indtil næste reparation.

I modsætning til konventionelle loftsplanker er mindre mærkbare, hvilket bidrager til fokus på gardiner.

Komplet sæt af tagriller og værktøjer til brug for deres installation

Når man køber et loftkornør, er det nødvendigt at kontrollere fuldstændigheden af ​​sin konfiguration, hvis hovedelement er selve profilelementet. Den øverste side er flad, og den nederste side har en, to eller tre riller med profilerede kanter, hvortil der er fastgjort kroge, der bruges til at sikre gardiner.

Hovedprofilen er implementeret i størrelser fra 1,2 til 6 m i længden. Dette giver dig mulighed for at lave en cornice af en hvilken som helst længde, fordi du enten kan slukke eller lave flere elementer sammen. Derudover kan du købe flere og dreje elementer - hjørnerne på 45 eller 90 grader, hvorigennem du kan oprette forskellige krøllede former af gardinstænger og gardinstænger.

Fastgørelse loftet tagger til gardiner til loftet.

Yderligere elementer i sættet kan være specielle stik, der begrænser bevægelsen af ​​kroge, som gardinerne er hængt på. Derudover kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at montere beslag på væggen, der anvendes, når det er umuligt at hænge gardinestangen ved at fastgøre det til loftet. Endelig kan sådanne dekorative elementer som selvklæbende bånd, som kan hænge på hovedprofilens forplan, også medtages i pakken.

For at kunne hænge produktet selv, har du brug for de enkleste værktøjer:

 • elektrisk boremaskine;
 • skruer med dowels;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • håndsav til metal.

Sådan hænger du et loft cornice

At hænge et sådant produkt er meget simpelt, hvilket er en af ​​hovedfordelene. Det er kun nødvendigt at observere den enkle fase af de udførte manipulationer.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme layoutet af tagskæggene, hvor længden af ​​dets hovedelementer vil afhænge. Hvis dette kun er en lige linje langs vinduet, er alt meget simpelt. Det er nødvendigt at måle længden og afskrække den krævede størrelse profil med en hacksav til metal. Ved brug af drejelige elementer nær væggene er det nødvendigt at tage højde for den tilsvarende afstand fra væggen. Men det sker, at gardinerne eller gardinet skal hænges ikke ved vinduet, men i midten af ​​værelserne og ikke kun i en lige linje, men med sving og bøjninger. I dette tilfælde er ordningen udarbejdet, de nødvendige elementer skæres, og derefter er hver af dem monteret separat.

Hvis den købte profil allerede har monteringshuller, bruges de til fastgørelse. Hvis cornice sælges uden huller, så bores de med en bor, idet der tages hensyn til, at skruehovedet efterfølgende holder profilen tæt sammen med hele massen af ​​gardiner. Disse huller vil være usynlige efter komplet installation af produktet, så du behøver ikke at gøre dem for fjernt fra hinanden. I gennemsnit skal afstanden mellem dem være ca. en halv meter.

Ordningen om at fastgøre loftet cornice til gardiner til stretch loftet.

Dernæst skal du vedhæfte profilen til det sted, hvor det er planlagt at hænge det, og ved hjælp af en blyant eller markør markere de steder, hvor du skal bore huller til skruer i skruerne. Derefter bores huller i loftet ved hjælp af en boring, og der lægges plastikdykninger ind i dem.

Igen skal du sætte profilen i stedet for fastgørelsesanordninger, og drej igen alle skruerne. Fleksibiliteten af ​​et plastikprodukt er ret stort, og det bør ikke bryde eller briste, men det er stadig bedre at vedligeholde det og ikke at aflade den endnu ikke skruede del skarpt. Denne advarsel gælder primært for dem, der alene er involveret i installationsprocessen. Når hovedprofilen er boltet, fastgøres de drejelige elementer til loftet på samme måde, hvis det er nødvendigt.

Ved at lancere kroge til gardiner på specielle indre længdeholdere, kan du om nødvendigt begrænse deres bevægelse til specielle stik og stop. Det sidste element i arbejdet er den dekorative beklædning af plastikhornet med selvklæbende tape, der kan laves under træet eller i et hvilket som helst andet farveskema, der vælges afhængigt af det samlede indre af rummet.

Efter al installation af tagbøjlerne kan du hænge gardiner og gardiner. Kroge på loftslisterne er ganske behagelige, og gardinerne er ganske enkelt fastgjort til dem, og føringssporene er udformet således, at gardinernes glidning forekommer meget let og jævnt.

Fastgørelse loftet tagger til væggen

Det er også muligt, at ejerne virkelig kunne lide loftet af taggrunde, og det ville være umuligt at fastgøre dem til loftet. Dette sker f.eks. Når lofterne er suspenderet, gipsplader eller stræk. I sådanne tilfælde har fabrikanterne forudset muligheden for at anvende specielle beslag, der er fastgjort med skruer med dykker til væggen. Beslagene er lavet med forskellige længder af de øvre planker, hvilket gør det muligt at variere fjernelsen af ​​tagskægget fra væggen i en afstand på ca. 10 til 30 cm.

I dette tilfælde er cornice fastgjort til overbeslagets beslag med specielle plastplader, der sælges sammen med beslagene. Denne procedure er også meget enkel. Braketterne selv kan være placeret i en afstand på 1-1,5 m fra hinanden. Men hvis suspensionen af ​​massive gardiner forudses, eller der anvendes en to- eller tre-rad cornice, er det ønskeligt at reducere denne afstand et sted op til en halv meter.

Således, hvis det er korrekt at hænge plastikloftet, vedhæfte alle de nødvendige trin og også dekorere det i overensstemmelse med det indre af rummet, så bliver det sammen med egnede gardiner en ægte udsmykning af indretningen af ​​rummet.

Gardin stænger med hætte 55 mm

I dette afsnit tilbydes færdige loftsplastikskiver, der er monteret med sving og en 55 mm dekorativ plastikhætte.

Ved produktion af tagskinner anvendes moderne, holdbart, fugtigheds- og økologisk rent materiale beregnet til brug i design af lejligheder, hytter, hoteller, kontorer, caféer, butikker mv. Eaves på basis af en 2-række eller 3-rækken PVC-profil. Bredden på den dekorative plastikhætte er 55 mm. Emhætten er dekoreret med en støbning med et græsk mønster (Meander) af guldfarve, en blanding af hvid farve og en blanding af hvid marmor med guld og sølvstøbning.

Farverne på den dekorative blanding af cornice med vendinger er stiliseret til forskellige typer træ, natursten eller sand: bøg, wenge, lys eg, gylden eg, mahogni, kirsebær, sød kirsebær, karelisk birk, beige møtrik, mørk valnød, hvid marmor, malachitgrøn, malachitblå beige sand. Sortimentets rækkevidde er præsenteret i standardstørrelser: 200 cm, 240 cm, 280 cm, 300 cm, 320 cm, 360 cm, 400 cm. Dimensionerne af cornices med sving, er størrelsen af ​​svingene allerede taget i betragtning. Eaves med en dekorativ blanding af 55 mm et stykke komplet med tilbehør: kroge med rulle, plastikpropper til huller til kroge, dowels, skruer til montering i loftet, i individuel emballage. Vægbeslagene er ikke medtaget i pakken af ​​loftet. Hvis det er nødvendigt, kan beslag til montering af tagbøjlerne med drejninger til væggen købes separat. Også PVC gardin stænger til gardiner kan monteres i møbler sektionen i kataloget sektionen Tilbehør til lofts gardin stænger. Eaves er universelle, at de kan fastgøres både til et loft og til en væg på arme.

Loftsplader fra plast er en af ​​de mest moderne og praktiske modeller af taggrunde i deres brug. Flad cornice kan bruges under tunge gardiner, gardiner eller under gardiner og lysgardiner. PVC tagskiver er holdbare og er ikke genstand for deformation eller udtørring. Plastic gardin stænger kræver ikke særlig pleje, det er nok at tørre det dekorative hætte gardin eller profilen af ​​cornice med en fugtig klud til generel rengøring af rummet. Plastic cornice er ikke bange for virkningerne af vaskemidler til våd rengøring.

Ceiling cornices til gardiner med sving og en dekorativ 55 mm hætte fås i et stort sortiment, du kan købe plast cornices til de laveste priser.

Loftsdæk og tilbehør

Dæk Comfort loft dobbelt række Comfort 3,5 m hvid

Dæk loftet to-rækken plast 1,8 m

Komfortkrog til rulletæt hvid 20 stk

Afslutning Komfort tredelt 2 stk

Dæk Comfort loft tre rækker 2 m hvidt

Afslutning Komfort dobbelt række 2 stk

Dæk Komfort loft dobbelt 2,5 m hvidt

To-rækken takkornet med baguetteplade 2 m

Dæk Comfort loft tre-række 3m hvidt

Dæk Komfort loft dobbelt række 1,6 m hvidt

To-rækken takkornet med baguetteplade 2 m

To-rækken loftsplanker med et baguette niveau 2,5 m

Dæk Comfort loft dobbelt række Comfort 2,8 m hvid

Dæk "Sparta" loft dobbelt-række med en plastikhætte og dreje signaler 1,8 m

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastik blanding af wenge på 2 m

Bus 2 række konstruktion. 3m

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastik blanding lys eg, 2,5 m

Dæk loft "Comfort" "Sparta" to-rækken med en plastik blanding2,5 m

Stik til dæk Comfort hvid 3 stk

Dækket "Sparta" loft to-rækken med en plastisk blanding guld, 2 m

To-rækken loftsplanker med et baguette niveau 2,5 m

Dæk Comfort loft tre rækker Comfort 1,6 m hvidt

Dæk Komfort loft dobbelt 2,2 m hvidt

Dæk Komfort loft dobbelt 2 m hvidt

Nyligt set

Relaterede kategorier

Køb loftdæk i OBI online butik

Loftsdæk til plastikspåner giver mulighed for, at selv tunge gardiner og gardiner fastgøres ordentligt. Installér tagskæggene med passende styrestænger i hjørnerne, og du kan hænge et gardin på de tætte vinduer, som åbner og lukker med et håndtryk.

Fordele ved profilafskærmninger:
• Loftsdæk til profilafskærmninger laves ved hjælp af moderne teknologi, hvilket gør det muligt at forlænge produktets levetid, hvilket øger pålideligheden og holdbarheden.
• Plastmodeller er generelt ideelle til gardiner af letvægtsstoffer. Eaves lavet af metal, såsom aluminium, er i stand til at modstå højere belastninger.
• Mange gardinsystemer kan suppleres med specielle elementer afhængigt af typen af ​​stof til vinduesdekoration. For eksempel vil tre-træk loftdækket tillade at fastgøre tyl, gardiner og lambrequins uden at tiltrække opmærksomheden mod den massive cornice.
• Loftdæk til plastikskinner installeres hurtigt og nemt. Du har kun brug for et par ekstra værktøjer og hardware.

I OBI-butikken kan du købe gardinskinner, loftsdæk af forskellige farver, lamper og andre dekorative elementer, herunder gardiner og tilbehør til gardiner.

Checkout og forsendelse

For at købe billige loftsdæk til gardiner og andre elementer af gardinsystemer, læg din bestilling direkte på stedet. OBI-leveringstjenesten fungerer 365 dage om året, så vi leverer det valgte produkt den næste dag efter bekræftelsen af ​​ansøgningen eller på et andet tidspunkt, der passer dig. Betaling for køb accepteret kurér (kontanter).

Hvis du har angivet fremgangsmåden for at modtage "Bestil og tage væk", så vil vi inden for et par timer forberede varerne til udstedelse i vores butiksnet nærmest dig. Tjenesten er tilgængelig i Kazan, St. Petersborg, Tula, Omsk, Volgograd, Moskva, Jekaterinburg, Krasnodar, Bryansk, Surgut, Saratov, Ryazan og Nizhny Novgorod.

Ceiling mount bay gardin stænger: typer og funktioner


Indbyggede vinduer bliver stadig mere populære. Bay vindue - et gammelt element af strukturen, som befandt sig i moderne arkitektur. Det kan være en flerfasetteret, rektangulær eller halvcirkelform. Udenfor ser vindueskarmen ud som en fremspringende del af bygningens facade, og indvendig indrettes det med dets oprindelige indretning af rummet. I rummene med karrevinduer er der normalt planlagt store vinduer, som perfekt benytter lejligheden til at oplyse rummet så meget som muligt.

Disse vinduer skal være smukt indrettede. Før du henter gardinerne, er det tilrådeligt at kende bekendtskaberne med deres fastgørelse. Bayed cornices adskiller sig lidt i deres design og egenskaber fra deres lige linje kolleger.

Varianter af buglængder

Ifølge bygningskonstruktionen er der flere typer af kroge til karrosserier:

 • profil;
 • snor;
 • rund bar;
 • dæk;
 • fleksible profiler til løfte gardiner.

Profilkroner er lavet af fleksibelt materiale og giver dig mulighed for at skabe afrundede figurer til karnappevinduet. Alle andre typer er monteret som polyeder: Rette segmenter er forbundet med hjælp af forskellige vinkelanordninger.

De fleste af strukturerne kan monteres både på væggen og i loftet. Forskellen består hovedsagelig af typer af parenteser. Alle sorter har fordele og ulemper. Lad os overveje mere detaljeret loftkonstruktionerne til karrevinduer.

Aluminiumprofil

Fleksible tagstænger - den mest populære beslutning for et karnappvindue. De giver dig mulighed for at skabe glatte linjer og mest harmonisk se på de halvcirkelformede fremspring eller ekery fancy form. Aluminiumsprofilen har en længde på op til 6 meter og bøjer godt nok. Rail for bevægelse af løbere kan være eksternt eller skjult, internt. Pakken indeholder monteringer til gardiner og stik.

Der er mange fordele ved en fleksibel cornice til et karnevindue.

 • Dette er en temmelig solid konstruktion. Aluminiumprofilen tåler tunge gardiner på op til 50 kg.
 • Løbere bevæger sig frit langs hele profilens længde.
 • Det er let at passe i størrelse, skære på plads med en hacksav.
 • Evnen til at forbinde drevet.
 • Nogle modeller med en indvendig profil fremstilles med et specielt klæbebånd til fastgørelse af lambrequin.
 • Der er mulighed for at ændre linjen af ​​en bøjning direkte på stedet ved installationen.

Ulemperne omfatter følgende punkter.

 • Den fleksible profil bærer ikke en dekorativ belastning. Normalt er det gemt i en niche, i andre tilfælde er det dækket af en lambrequin eller et gardin.
 • Et stort antal bøjninger vil kræve en stigning i fastgørelsespunkterne i konstruktionen til loftet, og dette skaber yderligere vanskeligheder for værelser med hævede lofter.
 • Profiler er altid en enkelt række. Dette gøres for at give produktet større fleksibilitet. For at hænge gardinet og gardinet skal du bruge to enkelt-rækkeprofiler.

Monteret et sådant loftelement på specialbeslag. Monteringshøjden er fra 50 til 80 cm - afhængigt af gardinets vægt.

Fleksibel plastik

Ved konstruktion ligner plastikvinduer til karavinduet aluminium, men på grund af den store fleksibilitet er de mere praktiske.

Fordele ved plastik over aluminium

 • Høj grad af fleksibilitet: tager næsten enhver form og bøjninger i en vinkel på 95 grader. Med det er det nemt at omgå rørene og gå rundt i murene.
 • Nem at transportere og opbevare, i den sammenklappede tilstand optager lidt plads.

Plastkonstruktioner er lettere, men med hensyn til deres bæreevne er de ringere end aluminiumsprofiler.

Til gardiner, der går op, frigør fleksible tagskiver med en løftemekanisme. Denne type gardin omfatter østrigske, romerske, engelske, franske gardiner. Dæk gardiner er hængt på tape. Løfte og justering af lærredens højde udføres ved hjælp af kroge i nederste del af gardinet og ledningen forbundet med rotormekanismen. Hvis du trækker kæden, kan dette lærred let gå op til den ønskede bredde. Løftemekanismen kan være manuel og elektrisk.

Stribet cornice

Designet af denne type består af strenge og kompakte beslag, svarende til beslagene. Strengen selv ligner en guitar. Dens længde kan være op til fem meter, og for at skabe en komposition med flere rækker kræves der to eller tre hjørner. Gardiner er hængt på kroge, ringe, øjenlåg eller klip. Den indlysende fordel ved strengens cornice er dens lave omkostninger.

Brugen af ​​denne type konstruktion er begrænset af følgende faktorer.

 • Du kan ikke hænge tunge gardiner.
 • For simpelt design, men ikke uden elegance. Strengen er velegnet til højteknologisk stil eller interiør, dekoreret i overensstemmelse med principperne om minimalisme.
 • Metallisk streng kan ruste eller sænke. Over tid skal det regelmæssigt trækkes op.
 • Tøjgardiner bevæger sig kun i en lige linje til rotationsstedet.

Generelt er den snorede cornice bedst brugt til buen vindue af enkle former med udtalt hjørner.

Runde gardinstang

Sådanne designs kan være enkelt eller dobbelt række. Ceiling cornice af denne type består af segmenter af et cirkulært rør, sammenkoblet af specielle hængsler. Takket være disse forbindelser kan du justere rotationsvinklen på stangen med en klembolt. Gardinerne er monteret på ringe, øjenlåg eller dekorative løkker.

Fordele ved runde taggrunde:

 • dekorative udseende;
 • ingen grund til at gemme sig i loftet niche;
 • Du kan hænge tyll og gardiner på en cornice.

Ulemperne er følgende punkter.

 • For fri bevægelse af gardinet langs hele længden er der brug for specielle ringe med stik.
 • Opret kun en brudt linje.

En sådan cornice kan meget vel anvendes til vinduerne i buglens vindue, hvor det ifølge designplanen ikke er nødvendigt at skubbe gardinerne helt op til væggenåbningens kant.

Dæk cornice

Loftsdækkets tagdæk er lavet af et stift materiale. Men i modsætning til andre designs kan den bruges til at skabe glatte drejelinjer. Dette gøres takket være de drejelige forbindelseselementer, som kan have forskellige vinkler og længder. Standarddele fremstilles med en vinkel på 45 og 90 grader. Kombinere de to elementer, få en vinkel på 135 grader. Mange moderne designs er produceret med hak langs den indre radius, hvilket gør det muligt at skære elementet for at tilføje en bøjningsvinkel i trin på to og en halv grad.

Fordelene ved dette design:

 • På en slat kan du hænge en, to eller tre rækker af gardiner.
 • Eaves kan dekoreres med baguette, der fastgøres til dækets ydre overflade.
 • Pålideligt og let design sikrer god glidning af løbene.

Dækets bøjning kræver tilslutning af svingelementer, derfor er designet ikke egnet til stærkt buede linjer. Bedst af alt, tagstangen er på rektangulære eller hjørne karre vinduer.

Fastgørelsesloft tagskinner

Ceiling cornice har en række fordele i forhold til væggen, så designere foretrækker det ofte for ham.

 • Monteringsgardiner på loftet bidrager til den visuelle stigning i rummets højde.
 • Ceiling cornice er let at skjule i en niche.
 • Valget af afstanden til de hængende gardiner til vindueskarmet er ikke begrænset af fastgørelsens længde. Bag et sådant design er det nemt at skjule rør og batterier.
 • Med høje vinduer støder op til loftet, er det ofte den eneste måde at fixe gardiner på.
 • Loftmonteringsmetode giver dig mulighed for at skjule små fejl i loftindretningen.

En væsentlig ulempe ved taggafler er problemer med at fastsætte dem på alle typer lofter, undtagen beton.

Installation på gipsvæg for at øge pålideligheden udføres ved hjælp af en dowel "butterfly". Åbning bag en partition øger dowel i dette design området for støtte til montering. På lofterne af gipsvæg anbefales at montere kun streng gardin stænger, men alt er individuelt. Selvfølgelig er tunge strukturer monteret på et andet princip - det samme som på loftslofter.

Montering af tagskinner på strækloftet er kun mulig, hvis vi under reparationen har forudset en sådan mulighed. Før monteringen af ​​loftet på fastgørelsesstedene ligger stængerne, der placeres mellem metalprofilen og hovedbetonloftet. Loftets tagskærer fastgøres derefter på den, idet de tidligere har fastgjort filmen omkring borestedet med polymerringe.

Til vinduesindretning af bugladsvinduet er loftet cornice den bedste løsning. Det giver dig mulighed for at maksimere vinduets størrelse, udvider rummet og begrænser ikke afstanden fra gardinet til vindueskarmet. Designene er meget forskellige og giver dig mulighed for at skabe både glatte bøjninger og strenge punkterede linjer. Afhængigt af den overordnede orientering af designet kan tagskærmen gemmes i en niche, skjult bag en lambrequin eller vælge et originalt design med en æstetisk orientering.