Loftet cornice

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. For at gøre situationen mere attraktiv er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​alle detaljer. Disse omfatter matchende stil og farve på gardiner, tæpper, dekorative elementer og cornices. Vi vil snakke om sidstnævnte mere detaljeret.

Hvad er og hvordan det ser ud?

Ceiling cornices er blevet en fremragende erstatning for væg muligheder. Med disse strukturer kan du visuelt lave lofterne i rummet højere. De fastgøres direkte til loftet.

Der er mange sorter af sådanne taggrunde. De adskiller sig fra hinanden ikke kun i de materialer, de er fremstillet af, men også i deres design:

 • En af de mest holdbare er profilskinner. Oftest er de lavet af aluminium og er holdbare. Hvis du vendte sig til sådanne detaljer, vil du have et stort nok felt til udsmykning af vinduesåbninger. De kan males i en hvilken som helst farve i overensstemmelse med indretningens tone.
 • Tagdækkerne, der repræsenterer plastdæk, er meget udbredte i dag. Disse sorter er præsenteret i et stort sortiment. De ser harmoniske ud i mange interiører, så du kan vælge den rigtige mulighed for enhver ensemble. Mange købere vælger præcis cornices-dæk, da de er billige og ikke kræver særlig pleje.

Det er værd at bemærke, at sådanne mønstre er let skjult. Det er således muligt at fokusere ikke på tagskægget, men på et andet element i interiøret.

 • Mange butikker sælger i dag specielle skjulte hjørner. Hovedforskellen mellem disse usynlige produkter er, at de er fastgjort under de mest almindelige loftsplint. Ved hjælp af en sådan interessant maskering skabes en fantastisk effekt af faldgardiner fra loftets overflade.
 • Dekorative baguette cornices betragtes som elegante og luksuriøse. Den billigste er modeller fra plastik, og mulighederne fra et naturligt træ har den højeste pris. Loft baguetter er fastgjort til overfladen af ​​loftet, som giver dig mulighed for at hænge på dem absolut enhver form for gardiner. For eksempel kan det være tungt og tæt væv. Indramning loftsdesign kan nemt modstå næsten enhver belastning.

Også skygger adskiller sig fra hinanden i form.

De mest almindelige er klassiske lige og flade sorter. Til ikke-standardlayouter er buede (buede) hjørner ideelle. De mest almindelige halvcirkelformede strukturer, men afhængig af rummets struktur kan de også være vinkelformede.

Afhængig af typen af ​​konfiguration skelner man mellem følgende skråninger:

 • Runde. Sådanne modeller er en bar fremstillet af træ, plast eller metal. Runde kroge er fastgjort til loftet med specielle beslag.
 • String. Lignende typer af cornices består af en tynd streng og to monteringer, mellem hvilke den er strakt. Stang gardin stænger er ikke meget holdbare. De anbefales ikke at hænge tunge gardiner, da de ikke er designet til store belastninger.
 • Cane. Disse gardinstænger gentager i mange henseender strengmodellerne, men i stedet for en fiskelinie i dem er der en tynd strimmel af metal eller træ.

Ofte er loftsstænger suppleret med en speciel kontrolledning. Forskellige designs med:

 • Glidemekanisme. Sådanne sorter forenkler brugen af ​​gardiner. Lofter af enhver længde og bredde kan hænge på sådanne gardinstænger, og de åbner og lukker ved hjælp af en lille bevægelse af armen. For at gøre dette skal du blot trække kontrolledningen.
 • Med løftemekanisme. Sådanne designs anvendes til forskellige typer gardiner. Det kan være romerske, franske eller østrigske gardiner. Eaves med en løftemekanisme har også en kontrolledning, der trækker på som lærredet stiger op og danner tynde folder.

Hertil kommer, at loftet er en-række, dobbelt-række og tre-rad. På strukturer med mange rækker kan du lave meget smukke og storslåede gardiner.

fund

Loftsplader har altid i et sæt forskellige detaljer om tilbehør. For eksempel i profilprofilerne har den indre del specielle rulleskinner. I hver er en separat krog fastgjort til hver rulle, som derefter hænges med tyll eller gardiner. Også i profilstrukturerne er der forskellige kontrolmekanismer, stik, foring og lås.

I de runde hjørner, der repræsenterer stangen, er der specielle beslag, som de er fastgjort på overfladen af ​​loftet i rummet. Også i dag i forretningerne kan du finde smukke hængende cornices, dekoreret med en baguette bar eller en bulwark. I de fleste designs er der endehætter, kroge og specielle stop.

Hvis du vil oprette et originalt og lyst interiør, skal du vælge et loftkornet, hvor der er en LED stripe. Ofte strækker den sig langs hele gardinens længde og er placeret i dens indre del.

dimensioner

I dag er loftsskærer med en længde på 330, 350 cm og 4 meter i stor efterspørgsel. Sådanne modeller anses for at være de mest praktiske at bruge, og de kan let transporteres i en bil. Men der er også kortere profiler fra 0,25 meter. Ofte bruges lignende genstande til at dekorere karnappevinduet.

Bredden af ​​cornice afhænger stort set af det planlagte antal gardiner. Jo flere af dem og jo mere vægt de har, jo bredere skal strukturen være. De mest almindelige muligheder er fra 1 til 20 cm brede. Til lette gardiner bestående af et lag (for eksempel fra hør) er tynde varianter velegnede.

Hvis du vil hænge tunge og tætte materialer på gardinen, er det bedre at vælge en bred prøve med en bredde på 100 mm eller mere.

materialer

Ceiling cornices er lavet af forskellige materialer. Denne indikator påvirker direkte omkostningerne ved produktet og dets ydelse.

plast

Den letteste og billigste er plastikdesign. Dette fælles materiale er så enkelt som muligt i forarbejdning, så i dag kan du finde gardinstænger i meget forskellige designs til salg. Ved hjælp af sådanne elementer kan du skabe et meget interessant og stilfuldt interiør til ethvert værelse.

Den billigste er plastikdesign i hvidt. De er ideelle til dekoration af standard PVC-vinduer, så de ser økologiske ud i boliger og industrielle lokaler. Særligt attraktive er plastikskiver dekoreret med forskellige lameller. De kan være en luksuriøs efterligning af stucco, såvel som guld eller sølv indretning. I sådanne designs er der ofte elegante afrundede kanter og pæne sammenføjningsdele, der er designet til at skjule forbindelsen mellem de forskellige elementer i gardinet.

I dag i forretningerne kan du møde meget praktiske og praktiske tagskærme af plast, hvor der er særlig velcro på lamellerne, der er nødvendige til fastgørelse af lambrequins.

Lysstænger fremstillet af plast kan ikke altid suppleres med tunge gardiner. For at gøre dette anbefales det at installere dem i specielle nicher dannet i rummet mellem væggen og gipspladens loft.

jern

Iron Eaves er anerkendt som den stærkeste og mest holdbare. De modstår tunge belastninger, og du kan hænge luksuriøse flerskik gardiner på dem, der består af komplicerede kompositioner, samt tapetry lærred eller gardinstof.

I øjeblikket er der mange vanskelige teknologier, som du kan belægge en række designretninger i metal. De mest almindelige i dag fastgørelseselementer, lavet i moderne stilarter: højteknologiske, moderne, loft, minimalisme. Men hvis det ønskes, er det også muligt at finde et elegant gardin med udsmykkede linjer og mønsterindsatser i klassisk stil.

aluminium

Det er nødvendigt at tildele aluminiumskorre. Dette materiale er meget holdbart og korroderer ikke. Dens største fordel er den lette vægt, der tillader brugen af ​​aluminiumstænger til installation på loftet af gipsplader. Mange forbrugere vælger sådanne oplysninger, da de nemt håndteres. De kan når som helst males i den farve du kan lide.

Også aluminiumsgardin kan lamineres med en smuk film. Modeller med belægninger, der efterligner guld, naturligt træ med dets naturlige mønstre, bronze, rige champagne eller stenstruktur ser meget imponerende og elegant ud.

træ

For enhver gardiner og gardiner passer perfekt cornices lavet af naturligt træ. Den største fordel ved dette materiale er dets miljøvenlighed, smukt udseende og ydeevneegenskaber.

Moderne trægardiner er lavet i forskellige stilarter. Det kan ikke kun være udsøgte klassikere, men også lette landmusik, lakonisk minimalisme, luksuriøs barok osv.

Produkter på overfladen, hvor der er udskårne mønstre og kunstig relief, væver, ser dyre og attraktive ud.

I øjeblikket præsenteres smukke og slidstærke skovl af naturligt træ i forskellige farver. Eksempler på modeller af hårdbleget egetræ er forskellige i de mest lyse toner, og valnøddækkerne har bløde farver med honningtoner.

På jagt efter mørke gardiner anbefales det at være opmærksom på de flotte modeller af naturligt wenge træ.

Det anbefales at vælge træskovler i overensstemmelse med skyggen af ​​bundplader og møbler på værelset. For børns soveværelser ideelle naturlige design, malet i lyse og positive farver. Dette kan være den originale cornice af gul, grøn, orange eller koral.

Træstrukturer passer til alle typer gardiner. De er i stand til at modstå store belastninger. Til lighter og luftgardiner er det bedre at købe tynde og elegante hjørner med enkelt eller dobbelt række fastgørelsesdele. For tunge og tætte gardiner anbefales det at vælge strammere og mere holdbare flerrørsskårer.

Trækonstruktioner anbefales at blive behandlet med specielle imprægneringer, så de ikke springer, tør ikke ud og træparasitter ikke bosætter sig i dem. Det anbefales ikke at fastgøre sådanne gardiner på gipsloftet, da de er tunge og kan skade sådanne lette efterbehandlingsmaterialer.

Eaves lavet af naturligt træ er dyre, især hvis de indeholder udskårne og openwork elementer.

Et godt alternativ til sådanne modeller er mere overkommelige muligheder fra MDF. De ser attraktive ud, men i mange henseender er de dårligere end naturligt træ.

Farve og design

I dag kan man vælge et smukt loftkornet til ethvert interiør, hvad enten det er klassisk eller moderne.

 • Først og fremmest skal du være opmærksom på farven på bjerget. Den skal overlappe med andre detaljer i interiøret, for eksempel med møbler, dekorative elementer, bundplader eller døre.
 • En smuk hvid cornice er perfekt til mange miljøer. Det kan både modsætte sig den generelle baggrund og harmonisk opløses i den. Plastgardiner af hvid farve er særligt populære, da de ser koncise, pæne og billige.
 • Også klassiske er nuancer af naturlige brune. Disse varer ser meget attraktive og hyggelige ud.

Loftet cornices

Interessante moderne ideer om lejlighedskonstruktion som en efterbehandling kræver konsekvent design af vinduesåbninger, for hvilke gardinerne anvendes, lavet i den passende stilbeslutning. Gardiner-ruller, der er populære i dag, japanske gardiner eller romerske gardiner har noget til fælles nederst - alle disse typer har brug for en særlig form for gardinstænger, der skal fastgøres, som skal installeres i loftet.

Særlige egenskaber

Loftet baghugger afviger først og fremmest i arrangementets placering. Allerede fra navnet bliver det klart, at de er monteret på loftet i modsætning til de traditionelle modeller, der er fastgjort på væggene. I dette arrangement skjult både æstetiske og funktionelle fordele. Ceiling cornices er ikke kun ikke-standard udsmykning af værelset: gardiner hængende fra loftet tilføjer aristokrati og skabe indtryk af en større højde af rummet. Derudover kan loftsgardiner hænges i tilfælde, hvor en bred vindueskarm forhindrer det sædvanlige layout, da sådanne gardinstænger kan monteres på en hvilken som helst afstand fra vinduet.

Da gardinerne kan både glide og løfte, har de brug for forskellige typer loftkorn. Til løfte gardiner valget af taggrunde er lille. Dette er normalt fastgjort til loftskinnen med en løftemekanisme, som er lavet af aluminium eller plast. En sådan struktur kan være lige eller fleksibel, egnet for eksempel til et karmvindue.

Glidende gardiner giver mulighed for et meget større udvalg af designs, der spænder fra plastprofiler og slutter med loftsmonterede sucker-rod modeller af forskellige metaller.

Typer og materialer

For at installere loftet cornice, er det værd at overveje så mange forskellige muligheder, der tilbydes i salonen som muligt. En overkommelig og mest budgetmæssig type er en plastikflise i form af et fladt dæk, hvilket er en PVC-profil, som har nedskæringer i det nederste hulrum, hvor kroge flyttes. Dette dæk er fastgjort til loftet med skruer. Hun er normalt udstyret med drejeelementer, der gør det muligt at tegne de afrundede ender af tagene.

Der er en enkelt række, dobbelt række og tre rækker profil cornices, som ikke er alt for forskellige i pris, men tillader dig at hænge ud over gardiner og tyl, desuden også en sådan dekoration som en pelmet. Plastskovlstiften varierer i følgende fordele:

 • Du kan opnå en ønsket længde, når du installerer produktet;
 • Tillad at modstå tunge gardinvægt;
 • Tillad at lave en baguette bar;
 • Let at rengøre uden at miste udseende;
 • Lette og enkelt monteret på loftet;
 • Kan dekoreres med dekorative strimler (bulwarks);
 • Kroge fra sådanne tagskinner kan vaskes i maskinen sammen med gardinet, da de ikke udsættes for deformation.

En anden sort er fleksible gardinstænger. De kan være lavet af PVC og af aluminium med en polymercoating. De er et tæt, men plastikbånd på overfladen, hvor der er løbere med kroge. Båndet kan fastgøres til loftet på grund af tilstedeværelsen af ​​huller, fjederklammer eller på beslagene (aluminiumsprofiler). Sådanne indretninger er meget velegnede til udformningen af ​​karrevinduer eller balkonfremstillinger af kompleks konfiguration. De kan udstyres med et ledningsstyringssystem.

Anvendelsesområdet for deres brug er ikke begrænset til vinduesåbninger, de kan bruges til at fastsætte gardinet i badeværelset, hænge et baldakin over sengen eller adskille køkkenområdet fra spisestuen i en lille studielejlighed. Forskellen mellem aluminium og plastprodukter ligger i deres brandsikkerhed, større lagerevne og holdbarhed; ellers er egenskaberne næsten identiske. Omkostningerne til aluminiumsbånd er meget højere end plastik på grund af metalets kvalitet, kompleksiteten af ​​forarbejdning og yderligere funktioner, for eksempel kan du lave en sådan baggrundsbelysningstape.

En række fleksible hjørner er modeller af aluminiumsprofil, som kan være både lige og buede.

Fordele ved fleksible gardinstænger:

 • Tillad at dekorere med gardiner eventuelle vanskelige bøjninger og sving i rummet;
 • De er næsten usynlige og skaber effekten af ​​et helt åbent rum;
 • De kan bære dekorative baget eller LED tape på deres overflade;
 • Let at installere.

Træloftkorn har ikke kun funktionelle kvaliteter, men har også fremragende dekorative egenskaber, så de kaldes også baguette. For det meste er disse strimler af forskellige bredder. Deres indvendige del har riller, hvor krogen er placeret, og den ydre er dekoreret med ornamenter, overlejringer eller indlæg af glas. Enderne er ofte afrundede eller vinklede. De mest succesrige varianter af sådanne baguetter kan sammenlignes med kunstværker.

Til fremstilling af sådanne cornices kan der anvendes en række forskellige typer træ - fra billige barwood, fx fyr eller gran, til kirsebær, valnød, eg eller bøg. I luksus muligheder bruges wenge eller mahogni. For at give træet ekstra styrke, er overfladen overtrukket med antiseptika og vandbaserede lakker. Fordele ved træ taggrunde:

 • Opret en unik stil;
 • Bevar vægten af ​​tunge gardiner;
 • Dekorativ konsol skjuler eventuelle fejl i væggen over vinduet.

Metal gardin stænger i form af en stang eller stang er også meget populære. Normalt er de alsidige og egnede til både lofter og vægge. Fiksering sker på grund af beslagene, hvor stængerne selv er fastgjort. Forskellige typer af beslag bruges til vægge og lofter, men dette ændrer ikke det overordnede indtryk; sådanne modeller ser altid meget elegante ud og tiltrækker opmærksomhed.

Især effektivt ser de ud i høje åbninger i en ikke-standardplanlægning, f.eks. Som de franske vinduer. Det er muligt at dekorere på denne måde ikke kun vinduer, men også indvendige buer eller døråbninger. Flere sådanne tagskinner, installeret i serie, vil med succes udsmykke den indviklede vinduesåbning af karnappevinduet i en geometrisk stil. Materialet er normalt aluminium eller messing, i sjældne tilfælde smedet installation i loftet, smedede metalstrukturer af lille tykkelse anvendes. Særligt attraktive er gardiner med grommets på sådanne taggrunde. Normalt er der monteret et rør eller en stang, men samtidig er der to stænger på en konsol samtidig mulig. Der er sorter af metalgardin stænger, der er i stand til at transportere løfte- og glidende gardiner på samme tid, for eksempel et romersk gardin og en klassisk lambrequin.

Fordelen ved metal gardin stænger er:

 • Høj belastning kapacitet. Disse er de mest pålidelige designs til hængende volumen og tunge gardiner;
 • Metalstøbningens tiltrækningskraft, som i nogle tilfælde gøres manuelt;
 • Holdbarhed og slidstyrke, da metallet er belagt med en korrosionsbestandig belægning;
 • Evne til at oprette brugerdefinerede design muligheder
 • Let at hænge gardiner.

En anden slags cornice på parentes - streng - kan også monteres både på væggene og i loftet. Disse er skjulte kroge, lavet af slidstærkt metalfiskeri, næsten umærkeligt mod gardinens baggrund. Observatøren kan kun se to parenteser, som strengen er fastgjort til, og derved skabe følelsen af, at materien flyder i luften uden at have nogen synlig støtte. Kun meget lyse gardiner eller lufttyll kan hænge på en sådan streng. I dette tilfælde vil corniceen ikke være synlig, da snoren er meget tynd, går den tabt i gardinernes folder. Sådanne strenge kan enten hænge på to konsoller ved kanterne eller være sikret mod sagning med et tredje støttecenter.

De strenge tagskinner kan være både åbne og lukkede, i sidstnævnte tilfælde er alle fastgørelseselementer skjult for øjnene, kun gardinerne er synlige. Dette kan gøres ved at udforme det hængslede loftsplint med en bredde på mindst 8 cm.

Fordele ved taggrunde fiskeri linje:

 • Den hurtige og nemme installation, som med denne metode til hængende gardiner, behøver ikke at slå dybe huller;
 • Omkostningsbesparelser, da omkostningerne ved sådanne tagger er flere gange mindre;
 • Evnen til at anvende uventede designløsninger.

dimensioner

Plastdæk fremstillet af PVC skelnes af den største variation. Deres længde kan praktisk talt være noget på grund af muligheden for nemt at tilslutte eller forkorte plastprofilen. Du kan købe strimler fra 1 m 40 cm til en størrelse på 4 meter. Bredden afhænger af antallet af rækker - dobbeltsidet cornice har en standardbredde på 8 cm, tre rækker 12 cm. Til hængende romerske, engelske eller japanske gardiner kan du købe en cornice med kædenstyret kontrol, hvis standardlængde er 50 cm. De fleste producenter tilbyder ordre.

Fleksible modeller kan have en hvilken som helst ønsket længde. De sælges i form af et bånd på 5 m i størrelse, som kan sluttes til hinanden med adaptere eller forkortes efter kundens ønske. Hvis du vælger en metal sugestang, skal du være opmærksom på det teleskopiske design. Indledningsvis er deres længde fra 104 cm til 122 cm (afhængigt af modellen), efter foldning af corniceen er omdannet til 218 cm.

For glatte metal cornices begynder længden på 1,4 m. Den maksimale værdi er 4 meter. Der er flere andre muligheder mellem disse størrelser: 1,6 m, 2 m, 2,4 m, 2,8 m, 3 m, 3,2 m, 3,6 m. Det er vigtigt at huske, at disse dimensioner ikke omfatter længder tip, der kan være op til 20 cm hver. I tilfælde af at vægens bredde ikke er tilstrækkelig til at installere smukke tip, kan kanterne af stangskærerne lukkes med stik. Denne mulighed er gældende, hvis du vil hænge et gardin fra væg til væg.

For en rund cornice er en vigtig æstetisk værdi diameteren af ​​røret eller stangen. Til hule rør er standarddiametre 25-28 mm og 16 mm, mens tykkere gardinstangen, jo mere lagerevne har den. Til lysere væv er det almindeligt at vælge tyndere rør. Længden af ​​træplankerne begynder med 1,5 m, så følger størrelsen på 2,5 m, 3 m, 3, 5 og 4 m. Alt længere end 2,5 m er normalt sammensat.

Farve løsninger

Valget af kronenes farve afhænger for det meste af præferencer og design ideer til ejerne af rummet. Der er mange farve løsninger på markedet, blandt hvilke du kan vælge den der passer bedst til interiøret. Hvid farve hersker blandt plastikstrukturer, da det ser sådan ud som PVC, som er det vigtigste materiale til fleksible gardinstænger og loftdæk. I det tilfælde, hvor den fleksible cornice er lavet af aluminium, er det normalt også malet hvidt.

Farve løsninger til metal cornices-rør er meget forskellige:

 • kobber;
 • Guld, herunder hvidguld;
 • chokolade;
 • Hvid og sort glans;
 • antik;
 • satin;
 • nikkel;
 • Chrome.

Til træ modeller og en række baguette strimler er forskellige traditionelle nuancer af træ:

 • Naturligt lys træ;
 • Eg, herunder bleget og let;
 • Kirsebær og mørk kirsebær;
 • Mørk valnød;
 • Mahogni;
 • Mahogni;
 • Wenge.

tilbehør

Til montering og design af tagskinner er der brug for forskellige armaturer. Afhængigt af type og materiale kan disse være armlæn, snaps og tilbehør i form af tip, holdere eller pickups. Rotationselementer leveres til plastdæk, som også kan bruges til at designe enderne. Gardiner kan hænges på en sådan cornice ved hjælp af almindelige plastik kroge, til hvilke plastikpropper bruges til at forhindre glidning. Dekorativt taskebånd kan fastgøres på facaden.

Fleksible gardinskinner kræver kun kroge til gardiner og snaps til fastgørelse til loftet.

Metal gardin stænger er de mest krævende i installationen. For dem bør du vælge en beslag, dvs. en særlig støtte til hængning. Det skal huskes, at ikke hver af beslagene er egnet til montering i loftet, dette punkt bør diskuteres specifikt med sælgeren i kabinen. Også når man vælger en beslag, er det vigtigt at overveje gardinens vægt. Beslaget kan være enkelt eller dobbelt, i sidstnævnte tilfælde kan to hjørner placeres på dem samtidig, hvilket er praktisk at placere gardiner og tyl.

Enderne af metalafskærmningerne skal lukkes, for hvilke der anvendes enten almindelige plastikhætter eller dekorative spidser. Tipens form kan være helt som helst, lige fra beskedne blade og slutter med mousserende glasbolde. Du kan hænge gardiner på en sådan kant med hjælp af ring-eyelets eller bruge dekorative tøjnåle. Træafskærmninger går normalt sammen med et sæt ringe, i hvilke klæbebolte til fastsættelse af gardiner er indsat.

For at feste gardinet stof med smukke faldende folder, anvendes forskellige holdere, lavet i de fleste tilfælde fra metal.

Indstillinger for forskellige værelser

 • Ceiling cornice kan installeres i gangen. Dette er den mest almindelige brugssag, men det er ikke det eneste mulige.
 • En meget interessant designløsning vil være installationen af ​​et loftkornet lavet af runde eller rektangulære metalrør til køkkenet. I dette tilfælde skal metalet af cornice nødvendigvis overlappe med metalredskaber, husholdningsapparater eller håndtagene i køkkenenheden, i kombination vil dette muliggøre at skabe harmoniske designløsninger.
 • Det ser meget fordelagtige metalafskærmninger monteret på bøjler på badeværelset. Det er installeret i nøje overensstemmelse med badeværelset, et gardin er hængt på det og dækker således overfladen af ​​væggene og gulvet fra stænk.

Hvordan vælger man?

Ceiling cornices har fået en stærk popularitet, de købes normalt i gardinsaloner eller i kædeforretninger, såsom Ikea, uden at være opmærksom på producenten. De fleste købere ser primært på korrespondance af cornice til den generelle ide om design af vinduesrummet. Også ved køb er følgende kriterier taget i betragtning:

 • Størrelsen af ​​vinduesåbningen;
 • Bredden af ​​væggen, der primært påvirker længden af ​​den købte cornice med tips;
 • For hvilke gardiner vil der blive brugt cornice: til glidning eller løftning;
 • Det faktum, at mange modeller kræver fastgørelse i midten, hvilket vil påvirke åbningen af ​​gardinerne og især tylen;
 • Antallet af gardiner på et vindue (tilstedeværelsen af ​​lambrequin);
 • Tilstedeværelsen af ​​klæbende tape Velcro;
 • Er det planlagt at installere strukturen i en niche, eller det vil være synligt;
 • Vil der være et tungt gardin, som vil kræve en kraftig taghuler;
 • Kronen i Italien, Tyskland eller Spanien vil koste omkring dobbelt så meget som den hjemlige modstykke.

Oversigt over populære producenter

Blandt alle de anmeldelser, der er tilbage om loftlisterne, er nogle af de populære producenter de mest omtalte. Gode ​​kendetegn ved købere har mærker som:

 • "Le Grand" - en indenlandsk producent, der producerer alle typer tagskærme, fra plastdæk til smedede produkter;
 • LLC HozPromProdukt, der producerer teleskopiske gardinstænger af metal til bad;
 • Verona, der producerer både metal loft lister og indramning strukturer;
 • Inspire - producent af metal taggrunde;
 • Virksomheden "Master".

Det er værd at overveje, at et stort antal virksomheder er involveret i produktion af taggrunde i Rusland, og langt fra alle kan du finde anmeldelser.

Sådan hænger du?

Korrekt hænge et loft cornice kan næsten enhver dygtig mand. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt læse instruktionerne vedhæftet produktet og tage hensyn til funktionerne i vinduekonfigurationen:

 • For at tage højde for afstanden fra væggen er det nødvendigt at måle, hvor meget silllinjen rager ud fra væggen og tilføje 5 cm til denne værdi. Dette vil være hængelinjen til corniceen;
 • For strukturer, hvor dockning er tilvejebragt, er det nødvendigt at beregne længden af ​​cornice og tip, for metal ones - for at bestemme placeringen af ​​parenteserne;
 • Du skal vælge installationsmetode: til loftet eller nicheen;
 • Ved montering af dækene bores hullerne i en afstand på 20-50 cm. For metalrør længere end 2 m, skal du fastgøre den tredje beslag i midten af ​​konstruktionen for at undgå at falde;
 • For at lave huller i loftet, brug en slag;
 • For at fikse plastdæk, sættes kurver i hullerne, som er inkluderet i sættet; beslag fastgjort på dowels;
 • På beslaget hænges tagrør med gardiner på f.eks. Kroge med gardin og stik indføres i plastskiven. Du kan også limke baguettebåndet.

Eksempler i interiøret

Ceiling cornice kan være både synlige indvendige detaljer og skjult. Sidstnævnte refererer til de tilfælde, hvor det hængslede loft er monteret i rummet eller til taggrænserne. I disse tilfælde skabes effekten af ​​gardiner, der flyder i luften, da skråningerne kan være helt skjulte. Skjul også designet vil hjælpe med at støbe gips. Synlig cornice er i stand til at dekorere rummet og understrege sin stil. Metal rør design er egnet til forskellige stilarter, i mange henseender afhænger det af det installerede tip. Sofistikeret smedet tips vil med succes passe ind i barok, imperium eller moderne stil. Rektangulær eller glas understreger retningen af ​​high tech eller techno, og træ passer til både det klassiske interiør og luksuriøse muligheder.

Det største muligheder for fantasi er tilvejebragt af fleksible loftlister, der pryder karnapperne.

Sådan vælger du en takkornet, se følgende video.

Loftet cornices

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Længde 3,5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Længde 5 m. PVC materiale. Farven er hvid. 1 række.
Extras. Service: installation af tagskinner

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Bordeaux farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve hvid krom. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Elfenben farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Typer af taghætter til gardiner

Det er ret svært at forestille sig et moderne interiør uden et sådant element som gardiner. I lang tid er de ophørt med at udføre kun beskyttelsesfunktionen mod stærkt sollys, kold luft. Gardiner er en integreret del af enhver retning i design af værelser, der kan skabe en særlig atmosfære af ro og komfort.

For at dekorere vinduet med tekstiler er der brug for gardinstænger. Deres valg er ret stort, og for at undgå at blive forvekslet, bør visse parametre overvejes:

 • Rummets dimensioner, især bredden af ​​væggene;
 • funktioner cut gardiner;
 • loftkonfiguration;
 • generel stilistisk orientering af indretningen af ​​rummet.

Typer af taghætter til gardiner

Afhængigt af fastgørelsen til overfladen er der loft- og vægkroner.

Hvilke slags loftkonstruktioner kendetegnes ved fremstillingsmaterialet, lad os overveje mere detaljeret.

Tagplade fra polyurethan

Letvægts, fleksibel polyurethan-type tagskinner, kan samtidig udføre flere funktioner: tjene som et element til hængende tekstiler og fungere som et dekorativt element i loftets design. På grund af plastikstrukturen er denne metode til fastgørelsesgardiner perfekt til dekoration af buer, karosserier og andre arkitektoniske elementer af kompleks konfiguration.

Polyurethan er et meget let syntetisk materiale. Selv den, der er langt fra reparation og konstruktion, kan nemt montere den. Polyurethan udseende mister ikke sin form under påvirkning af høj fugtighed og temperaturændringer. Overfladen kan gentagne gange males i forskellige farver.

En række relieffer giver dig mulighed for at bruge det til at gennemføre selv meget usædvanlige designprojekter.

aluminium

Denne type konstruktion til gardiner er blevet brugt i mange år. Sådan popularitet skyldes den lave pris og lethed af materiale. Eaves lavet af aluminium er dækket af specielle beskyttelseslaker, som giver dig mulighed for at holde overfladen af ​​strukturen i perfekt stand, selv når du arbejder under høj luftfugtighed.

Aluminium er ret fleksibelt materiale, som giver dig mulighed for at bruge det til at skabe armaturer til gardiner af kompleks form. Aluminium i sig selv har en uinteressant grå kedelig farve, så for at cornicesne tiltrækker med deres udseende, er de malet med speciel emalje af forskellige farver eller skjult under en speciel dekorative loftpose.

metal

Strukturer af metal er præsenteret i form af en stålstang, på hvilken gardiner eller tyll er hængt. I modsætning til aluminiums loftkonstruktioner lavet af profiler, har metal dem en afrundet form.

I hvilket interiør ser metalfastgørelsen af ​​gardiner mere harmonisk ud? Den vigtigste stil, hvor denne type anvendes, er højteknologisk. Det skal også bemærkes en række klassiske områder, hvor metalrundede hjørner vil være passende. Disse omfatter: barok, victoriansk stil.

træ

Traditionelt er sådanne holdere til gardiner afrundet. Den store fordel ved trægardinholdere er, at træet har et meget smukt og aldrig gentagende mønster, som gør det muligt at lave loftsstrukturer et ornament, et højdepunkt i interiøret. Træet giver dig også mulighed for at lave forskellige manipulationer, der gør loftet af taggitter et stilfuldt, individuelt produkt.

Så en kombination af træ og smedejern elementer kan med held indtaste en holder til gardiner i interiøret i stil med gotiske, polering og udskæring gør det muligt at kombinere harmonisk loft struktur for gardiner med interiøret i stil med Russian land.

profileret

Hvad er dette design? Dette er en aluminium- eller plastprofil, inden for hvilken der er rullebaner. En krog er fastgjort til hver rulle, hvorved gardinet eller tyllet er hængt. Sådanne fastgørelsessystemer er de billigste og nemme at installere. De tiltrækker ikke altid med deres udseende, men som en mulighed for midlertidig brug er den mest rentable.

Den mest avancerede mulighed er loftet af fastgørelsesgardiner med velcro. Det er også lavet af en profil, men i dette tilfælde er gardinerne monteret på et specielt bygget klæbebånd, der er placeret langs hele profilens længde.

bagetnye

De er en slags profilkonstruktion, med den eneste forskel, at udefra er denne visning dekoreret med en smuk indramning. Det kan være træ, plastik, forskelligt i tekstur og farve, indlagt med mosaik eller dækket med guldblad, med smedningselementer og andre dekorative elementer. Endene af profilen er også dekoreret med forskellige dekorative elementer - smedede blomster, toppe.

Udseende af taggrunde

Ifølge den eksterne version af loftet er gardinestængerne opdelt i følgende typer: dekorative og skjulte.

Dekorativt designet til at fremhæve stilen af ​​indretningen. Skjulte muligheder bidrager til visuelt at øge loftets højde.

Som regel vælges loftsdesign til gardiner alt efter hvilken type møbler og andre dekorative elementer der er placeret i rummet.

Eaves konfiguration

Afhængig af konfigurationen skelnes der følgende typer gardinskinner til gardiner:

 1. Runde er en bar lavet af metal, træ eller plast. Den er fastgjort på specielle loftbeslag.
 2. String er en meget tynd metaltråd (streng) strækket mellem to in-line monteringer. Kun egnet til meget lys og luftig tyl.
 3. Sticktyper er ens i struktur til strengkonstruktion. Den eneste forskel er, at i stedet for fiskelinjen mellem monteringen på loftet er monteret et tyndt metal eller træplank.
 4. Profiler er repræsenteret af et ret komplekst system med skydere og kroge placeret i en metalprofil, kontrolmekanismer, stik og låse. Denne type kan være single-row og multi-tiered. Denne funktion er meget attraktiv for forbrugeren, da det giver mulighed for at diversificere udsmykningen af ​​vinduesåbningen med yderligere tier af tule, lambrequins eller skabe en frodig, ceremoniel drap.

Teknologi installation loftet tagger

Den største fordel ved sådanne strukturer er simpel installation. Det vigtigste er at observere nøjagtigheden og klarheden af ​​de handlinger, der er beskrevet i produktvejledningen. Det er også værd at være opmærksom på, hvordan man fastsætter loftet takkanten, afhængigt af overfladen af ​​overfladen.

Hvis det blev besluttet at montere loftet taket til væg eller loft af beton, ville dette ikke medføre særlige vanskeligheder, da der ikke er nogen begrænsninger i denne metode.

Metoden til fastgørelse af loftet til gardiner på basis af gipsplader vil være noget mere kompliceret. Hvordan laver man loftloftet til gipsvæggen? Fastgørelse til gipsplader overflader er ikke anderledes end vedhæftning til andre overflader. Den eneste forskel er, at den ikke er designet til tunge belastninger, og derfor er det bedre at vælge tilstrækkeligt lyse cornices fra aluminium eller plast.

Det sværeste vil være metoden til at fastgøre loftet i hjørnet til strækloftet. At finde svaret på, hvordan man korrekt monterer loftet cornice til stretch loftet vil hjælpe to metoder til fastgørelse:

 1. Synlig fastgørelsesmetode - Kornet er fastgjort på specielle stænger, skjult under loftet, når det er installeret.
 2. Skjult måde - cornice er monteret på bunden af ​​loftet, og strækloftet er fastgjort til cornice.

Eaves Specialist Tips

Nærmer sig valget af taggrænser er ansvarlig, da det er ham, der oftest er opmærksom på, når de først kommer ind i lokalet. Det skal vælges ikke kun i en harmonisk kombination med gardiner, men også med møbler og dekorative vægge.

Ønsker du visuelt at udvide vinduesåbningen, bør du tænke mere omhyggeligt om, hvordan du kan lave loftet i loftet til loftet? I dette tilfælde skal det installeres 40 cm længere end vinduesåbningen.

Hvis loftkornet opfører sig i takt med et strejf, kan du opnå den visuelle effekt af flydende tulle i luften.

Husk, at hvis det dekorative vindues trim giver en multi-tiered sammensætning af flere typer stoffer, skal du vælge en takkornet, der kan modstå en tilstrækkelig stor masse stof. Den bedste tre-tier cornice klare denne opgave bedst af alt.

konklusion

Ceiling cornice er en moderne og bekvem måde at fastsætte vinduet tekstiler på. Men når du vælger denne metode, husk, demontering af loftet tagbøjler, rester af fastgørelser forbliver på loftet overfladen, hvilket fører til vedligeholdelse af loftet. Men som praksis viser, forekommer sådanne tilfælde ekstremt sjældent, da man først en gang har prøvet fastgørelsesgardiner ved hjælp af et loftkorn, skifter meget få mennesker til en anden form for fastgørelse.

Efter at have defineret udseendet af loftet taggrunde, kan du begynde at installere det. For mere information om hvordan man monterer tagskæggene til loftet, finder du i den følgende video

Billeder af forskellige loftsplanker til gardiner

Loftsstænger til gardiner har altid været populære, fordi sådanne designløsninger gør det muligt at skabe den visuelle effekt af højt til loftet samt at give hele værelset et komplet udseende. Som et resultat erstatter loftsmonterede strukturer gradvist vægmonterede systemer. Desuden giver industrielle producenter mulighed for at passe ind i næsten ethvert design så præcist som muligt, hvilke vægkonstruktioner i princippet ikke er i stand til.

Ceiling cornices kan nøjagtigt passe ind i ethvert design.

Fordele ved loftet corners

Eaves, fastgjort til loftet, har flere fordele, der adskiller dem fra andre systemer. Hvis du fremhæver deres fordele, så omfatter de:

 • lave omkostninger;
 • lille vægt og enkel design;
 • holdbarhed;
 • nem installation, uanset vinduesåbningens størrelse og form

Loftet cornices er lette og overkommelige.

 • evnen til at bruge til udformning af ikke-standard vinduesåbninger
 • simpel mekanisme til at flytte loftet;
 • let pleje.

Det skal bemærkes, at de positive egenskaber ved disse enheder suppleres med det rigtige valg af materiale til dem.

Plastplanker forringes ikke, når de udsættes for vand

Tip! For eksempel forringes plastloftkornet ikke under indflydelse af vand, sprækker ikke og kan tørres af med en fugtig klud.

Han er ikke bange for temperaturændringer. Som et resultat kan et sådant design anvendes i værelser med højt fugtindhold, f.eks. I badeværelser.

Det er også værd at bemærke de positive kvaliteter af metoden til montering af tagskærer til loftet. Denne type vedhæftning er kun pålidelig, men den ser også stilfuld ud. Derudover kan det være ret nemt at skjule både manglerne på selve væggen og vinduesåbningen. Vægkonstruktion af denne effekt kan ikke opnås.

Ceiling cornices hjælper med at skjule manglerne på væggen og vinduesåbningen

Specialister inden for interiørdesign noterer sig også, at de har mere effektiv beskyttelse mod lys og kulde. Faktum er, at loftsstrukturen tillader gardinet at blive hængt, så det kan lukke vinduesåbningen helt. Som følge heraf stopper lufttilførslen ikke alene i rummet, men solens stråler trænger heller ikke igennem.

Taket design giver dig mulighed for helt at lukke vinduet åbning

Specielt efterspørgslen er loftsystemer i værelser med lave lofter, da de visuelt sætter lofter højere. Vægkonstruktioner reducerer visuelt pladsen visuelt.

Loftsystemer er ideelle til værelser med lave lofter.

Der er flere muligheder for montering af loftsystemer, hvor du kan opdele rummet i flere zoner (til at sove, arbejde, for at modtage gæster). Dette design giver dig mulighed for at gøre et værelse smukkere med små vinduesåbninger. Andre midler til at opnå en lignende effekt er meget vanskelige. Dette skal tages i betragtning ved udformningen af ​​moderne stuer.

Ceiling cornice giver dig mulighed for at opdele rummet i flere zoner

Ceiling cornice materiale

Med hensyn til typerne af loftsystemer er de af træmateriale, metal, plast og snor af typen af ​​materiale. For eksempel er et loftkornet under et ophængt loft lavet af træ normalt lavet af eg, kirsebær, fyr eller ceder. I særligt dyre interiører kan du finde træ af eksotiske arter.

Træloft cornice

Fordelen ved denne designmulighed kan være dens originale og luksuriøse udseende og en minus-dårlig modstandsdygtighed mod fugt. Træ er et materiale, der kan dekoreres med originale udskæringer. Med metalversionen af ​​dette design er det ikke muligt.

Aluminiums loftkornet

Metalindretninger er normalt lavet af aluminium eller stål. De er lette, stærke og holdbare. Aluminiumbøjler til gardiner er gode til mellemrum designet i hi-tech eller technostil. Eaves fra dette materiale er ofte monteret i kontorlokaler.

Polyuretanloft cornice

Polyuretan loft cornice er langt den mest populære af alle typer af lignende strukturer. Det er relativt billigt, har et stort antal muligheder, perfekt kombineret med plastikvinduer. Forresten leveres de fleste af dem normalt kun med plastvinduesdesign i sættet, så ved at erhverve dem kan du løse ikke kun det tekniske problem med at beskytte rummet mod lys og kulde, men også dekorere dem fra et æstetisk synspunkt.

Der er også gardinstænger til profilprofiler af aluminiumprofil, som er en type gardinstænger som strygere. Aluminium gardinskinner til loftgardiner er lyse og komfortable. Stringkonstruktioner er 1-2 metalstrenge fastgjort til loftet og strækket med en speciel enhed. I tilfælde af en profil erstattes de af hjælpelinjer. Hvis sådanne strukturer er designet til lysgardiner, så kan indstillingerne af profilen modstå temmelig tunge gardiner. Strengen kan simpelthen falde under deres vægt.

Valget af materiale til loftet cornices afhænger direkte af, hvilken slags gardiner du vil veje på dem. Derudover er det værd at huske på udformningen af ​​lokalerne, fordi plastvinduer ikke kombineres med træførere. Aluminium vil uden succes se ud på baggrund af den klassiske version af det indre rum.

Tekniske elementer i loftsystemer

Ceiling cornices har også variationer afhængigt af deres tekniske udstyrs egenskaber. For eksempel er enheder, der bruger 1 linje med kroge eller en række, beregnet til at veje kun 1 version af gardiner på dem, f.eks. Lette stoffer eller tykke gardiner. Denne løsning er meget billigere end multi-rad strukturer, men giver ikke forbedret beskyttelse af rummet mod indtrængning af sollys og kulde ind i det.

Dobbeltridsetaljer er mere almindelige, da de giver dig mulighed for at hænge dag og nat gardiner på en gang. Denne version af taggrunde design er almindeligt i vores land. Hvis du vil købe modeller af loft type, vil du blive tilbudt nøjagtigt to-rækken cornice.

Tre-stripe cornices er en analog af to-stripe, mens de tillader dig at hænge ikke kun de klassiske typer gardiner, men også gardiner med lambrequins. Denne mulighed giver dig mulighed for at lette hængende og gardiner hængende.

Med hensyn til formen er loftlisterne normalt begge lige og har rektangulære og afrundede kanter. Derudover er der også bølgende og vinkeludformninger. Imidlertid er nogle tagbøjninger buet i forskellige vinkler. Den moderne industri producerer for eksempel kroge af både U-formet og L-formet, som giver dig mulighed for at hænge et fælles gardin på vinduerne ved siden af ​​hinanden.

Cornice med afrundet kant

Cornices monteres på fastgørelsesstedet normalt ved hjælp af skruer, som normalt leveres i samme sæt med stik og kroge. Skruerne fastgøres hver 50 cm, hvilket skaber styrke til sådan fastgørelse og eliminerer muligheden for sagging. Samtidig har fastgørelsen af ​​loftet til gipspladen og hængslet lofter sine egne egenskaber. Der er også en skjult type installation, hvor effekten er skabt, at gardinerne kommer ned til gulvet direkte fra loftet.

Det er vigtigt! Det er altid nødvendigt at huske, at når man køber en cornice, skal man tage hensyn til de nødvendige kvoter.

Normalt tage højde for fremspringene i vindueskarmet og batteriet, så gardinerne kan lukke dem alle. Derudover er det nødvendigt at gøre godtgørelse og bredde, fordi hvis du ikke tager højde for det, vil vinduets åbning kigge ud bag gardinerne og ødelægge hele vinduets udseende.

Køb cornice, er det nødvendigt at tage hensyn til kvoter

Køber et loft cornice

Ceiling cornice til hævede lofter med fotos kan normalt ses på denne side. Standardstørrelsen af ​​sådanne tagskinner er ca. 1,5-3,5 m. Eksperter anbefaler, inden du placerer en ordre for at foretage målinger, så længden af ​​tagskærmen passer helt under den passende vinduesåbning. I tilfælde af at der ikke er behov for længde til salg, køb den maksimale størrelse og skær den med en hacksav.

Før du bestiller din ordre, skal du måle det korrekt

Det er vigtigt, hvilken indretning du vælger. Faktum er, at tagskæggene af træ kan udskæres, og aluminiumet bliver dekoreret med et specielt dekorativt bånd. Eaves skal være i harmoni i farve med gardiner og gardiner.

Eaves skal harmonere i farver med gardinerne.

Erfarne indretningsarkitekter forsøger normalt at finde ud af deres klienter, om cornice vil være i det mindste lidt mærkbar fra den generelle baggrund eller det skal ikke skille sig ud. Hvis du har brug for den første mulighed, skal du have en cornice, der har været i brug med en baguetteplank med et reliefmønster eller en farvet strimmel med en tekstur.

Eaves med en baguette bar

Hvis du kun vil hænge lysgardiner, så kan du kun bruge single-row cornice. Tunge gardiner kræver en model med fyldstof, de kan modstå deres vægt.

Til lys gardiner passer single-row cornice

Tip! Hvis du vælger de rigtige taggrunde og gardiner, kan du visuelt forstørre vinduesåbningen.

Til sådanne formål købes modeller, som er længere end vinduets bredde. Hvis rummet er lille, prøv at få mønstre, der er placeret langs hele væggen, enkel i struktur, med begrænsede klare former.

Korrekt udvalgte gardinstang med gardiner øger visuelt vinduesåbningen

Gennemsnitlig pris for produktet

Populære modeller i vores land koster fra 200 rubler. Enderne af dette design kan være lige og krøllede. Hvis du har brug for en bueformet del til drejning, vil det koste 1060 rubler til 2 stk. Direkte system vil kræve en stub, som koster 10 rubler.

Gardinstang med buede detaljer

Cornice kan også være dekoreret med et dekorativt bånd, som kan koste omkring 80 rubler per 1 m2. Den er monteret på hovedproduktet på bekostning af specielle puder og hjælper med at skjule apparatets kroge og mekanismer. Under alle omstændigheder er det værd at samle enheden sammen med andre indretningsindstillinger, ellers får du et sæt dekorative elementer uden relation til hinanden i stedet for den færdige sammensætning.

Pick up the eaves med andre elementer af indretning

Af denne grund er det fornuftigt at overlade installationen af ​​hele systemet til specialister, og ikke at udføre det selv. Faktum er, at ukorrekt installation kan ødelægge hele udseendet af vinduet.