Hvordan male loftsplinten i en mørk farve?

Jeg vil gerne lave en loftsplint med en mørk farve (omtrent som i billedet). Til salg malet ikke opfyldt. Hvad maling, og hvordan man maler? Er det fornuftigt at male "på jorden" og derefter holde fast?

Freq skrev:
Er det fornuftigt at male "på jorden" og derefter holde fast?

Jeg ville bare gøre det. Det er meget nemmere at tynde leddene lidt, og det er alt sammen.
Vandbaseret maling tonet.

på jorden er det ikke værd, sandet vil holde sig og blive snavset

"sandpinde." Og oliekluden for hvad?

Freq skrev:
Jeg vil gerne lave en loftsplint med en mørk farve (omtrent som i billedet). Til salg malet ikke opfyldt. Hvad maling, og hvordan man maler? Er det fornuftigt at male "på jorden" og derefter holde fast?

Vandemulsionen maler zakolerovanny i den nødvendige farve.
Du kan male både før og efter at klæbe, men IMHO er bedre efter - for der er mange ulykker, når du klæber, og for at rense lakken, der allerede er påført, siger fra lim eller fugemasse, er det ikke så godt.

Valg af loftsplint: forskellige typer og deres egenskaber

Det er ofte muligt at se en situation, hvor lidt efterbehandling, som ofte forekommer i sidste fase, fuldstændig forsømmes. Så for eksempel er valget af loftsplint ikke særlig velegnet. Men dette er en vigtig detalje, der er i stand til at fremhæve rummets overordnede design. Og det forkerte valg vil føre til det faktum, at selv de smukkeste materialer vil se kedeligt ud uden nogen speciel stil. Du skal også tage højde for, at loftfiletet er et element, der er i stand til at skjule de eksisterende fejl mellem to tilstødende overflader.

Valget af materialefilet

Der er mange anbefalinger og tips om, hvordan man vælger en loftsplint. Men de koger alle sammen til det valg af materiale, der bruges til fremstilling af fileter. I øjeblikket er der mange forskellige muligheder. Der er moderne produkter fremstillet af plast, skum, polyurethan, samt produkter fra naturligt træ og gips er ikke noget fra fortiden.

Baseboardmaterialet spiller en afgørende rolle i dens valg.

Skumplast

Denne version af loftsplinten er ret populær, mens den især efterspørger efterbehandling af arbejder, der kræver minimal omkostninger.

Nogle positive egenskaber ved produktet:

 1. Lav pris. Det er faktisk en af ​​de billigste typer af produkter, der findes på det moderne marked. Det skal bemærkes, at en lille pris ikke i høj grad påvirker den endelige kvalitet. Men at vælge - du bør omhyggeligt inspicere alle detaljer for fejl.
 2. Nem installation. Arbejde kræver ikke brug af professionelle værktøjer. Den sværeste proces er beskæring, udført med en simpel klerkekniv.
 3. Lav vægt. Denne parameter skelner mellem alle moderne produkter. Men skum er førende med hensyn til denne indikator. Denne funktion giver dig mulighed for at udføre installation helt uafhængigt uden involvering af assistenter.
Skirtskum - den mest overkommelige løsning blandt lignende produkter

Tip! Meget ofte er der en kontrovers om navnet på loftplinten rigtigt? Der er trods alt så almindelige navne som baguette, filet, frise, støbning. Selvfølgelig, hvis du går ind i detaljer, så har hvert navn sine egne egenskaber, men som en generel betegnelse af loftkonstruktioner kan anvendes uden begrænsninger.

Der er også mange mangler, der er vigtige at overveje:

 • Høj brandfare. Ekstruderet polystyren, som tjener som grundlag for produktion af fileter, har en høj antændelighed. Naturligvis er placeringen af ​​elementerne ikke-kerneområder, hvor der kan opstå brand. Men denne forudsætning skal tages i betragtning, hvis ledninger vil blive placeret under basispladen såvel som belysning.
 • Lav modstand mod mekanisk belastning. Det er meget nemt at beskadige skumdele. Derfor skal du udføre alt arbejde meget omhyggeligt. Selv et let tryk efterlader spor på forsiden.
 • Dårlig interaktion med nogle klæbemidler. Komponenterne af sådanne opløsninger kan reagere med basismaterialet. Dette får ham til at spise op.
Når du vælger en skumplint, skal du tage højde for sine mange mangler

Således vælger man en loftsplint fra polyfoam, er det nødvendigt at estimere korrekt alle fordele og ulemper. Det er fantastisk til lave omkostninger dekoration, men når det bruges med dyrere materialer, vil disharmoni blive overholdt.

Polyvinylchlorid

PVC loftsplint er en mere praktisk løsning, der ikke overstiger den tidligere version i pris. Men dette produkt har sine egne egenskaber:

 1. Fuld brandsikkerhed. Materialet er ikke genstand for antændelse, hvilket udvider anvendelsesområdet. Den kan bruges i områder med høj antændelse såvel som i køkkenområdet.
 2. Modstand mod mekanisk påvirkning og UV-lys. Plaststøbninger kan modstå direkte sollys. Dette gør det muligt at installere i veloplyst rum. Produktet er heller ikke bange for mekanisk påvirkning, som giver dig mulighed for at arbejde med mindre skrubber.
 3. Fremragende fugtighedsbestandighed. Fileten påvirkes ikke af putrefaktive bakterier, der ødelægger mange materialer. Detaljer, selv ved høj fugtighed, bevarer deres form og udseende.
 4. Let at vedligeholde og installere. Faktisk er der ikke behov for komplekse manipuleringer under installationen. Efterfølgende pleje er let, fordi delene ikke absorberer snavs, lugt og støv.

Tip! PVC loftsprodukter har en meget interessant variation, der kan bruges sammen med plastpaneler. Sådanne elementer indbefatter en speciel rille, fikseringsvægsfragmenter. Det vigtigste er at gøre den rigtige docking.

Ofte anvendes PVC skørtet sammen med plastpaneler og har en speciel rille til fastgørelse af dem

Selvfølgelig er der mange flere positive kvaliteter, men der er også ulemper. De er:

 • PVC-bundkort har en ikke meget stor bredde, så skjul betydelige huller - ret problematisk.
 • Produktet kan kun installeres på en perfekt flad overflade. Hvis forberedelsen af ​​væggene ikke blev udført korrekt, vil fragmenterne understrege alle eksisterende uregelmæssigheder på grund af materialets stivhed.
 • Selvom elementerne ikke er udsat for ild - smelter de godt, så de må ikke installeres på steder af varme- eller varmeapparater.

Det er meget bekvemt, at der er aftagelige fileter af PVC, som gør det muligt at udføre skjulte fastgørelsesdele på selvlukkende skruer (denne mulighed er mere almindelig i produkter til gulvet).

polystyren

Denne type opnås ved styrenpolymerisering, som hovedsagelig anvendes til termisk isolering. Men materialets fremragende dekorative egenskaber udvidede sin rækkevidde - en polystyren loftplade udstod, som har følgende egenskaber:

 1. Et bredt udvalg af muligheder. Dette giver dig mulighed for at vælge en model, der fuldt ud overholder den overordnede plan.
 2. Evnen til at male og skjule forskellige ledninger. En sådan sokkel kan males i alle farver, og hulrummet bagved det er perfekt til at lægge tv- og internetkabler.
 3. Bløde kanter. Denne funktion giver dig mulighed for at passe alle eksisterende uregelmæssigheder, som helt gemmer fejlene. Men dette fører til det faktum, at selve delen bliver sinuous.
 4. Tilgængelighed. Prisen på materialet er lidt højere end skumproduktet, men lavere end loftplastilvalget.
På grund af sin lave omkostninger og mange fordele er polystyrenskørt ganske populært

Tip! Hvis det ønskes, kan polystyrenskørt anvendes til kantning af små halvcirkelformede fremspring. Men sådan arbejde skal udføres meget omhyggeligt, fordi produktet er meget let at beskadige.

Der tages også hensyn til negative egenskaber, der besiddes af materialet:

 • Polystyren lister stærkere skumanaloger, men beskadiges let af skarpe genstande. Derfor udføres alle beskæringsaktiviteter meget nøje.
 • Bemærk venligst, at produktet ikke har fuld brandsikkerhed. Selvom produkter ikke er kilden til spredning af ild.
 • Nogle klæbende løsninger kan beskadige materialet.
Valget af klæbemiddel til polystyrenprodukter skal laves meget omhyggeligt.

Der er en teknologi, der giver dig mulighed for at udføre fiksering af højeste kvalitet. Det ligger i, at produktets bagside er prepoleret, dette øger i høj grad vedhæftningen.

polyurethan

Dette er et moderne materiale, hvorfra man kan producere en dekorativ loftsplint, som har fremragende egenskaber. Det er faktisk en god løsning på mange problemer, især den høje pris på træoptioner og den store vægt af gipsprodukter. Polyuretanfileter har fremragende egenskaber:

 1. Høj densitet Materialet modstår enhver mekanisk belastning, hvilket gør produktet holdbart.
 2. Klar tekstur. Dette er et kendetegn ved alle polyuretandele. Alle tegninger, selv de mindste, er godt fremhævet.
 3. Bredt udvalg. En sådan sokkel passer perfekt til enhver stil. Dette giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning. Derudover er fragmenter let malet i en passende farve.
 4. Evnen til at bruge skjult belysning. Med denne funktion kan du oprindeligt arrangere værelset.

Tip! Der er en speciel type polyuretanprodukter - fleksibel sokkel. Den er lavet med tilsætning af gummi, som reflekteres godt i materialets endelige egenskaber. Galtel kan erhverve enhver krøllet form, der vil tilfredsstille selv de mest dristige designfantasier.

Den fleksible version af polyurethan bundplader er ideel til indramning af buede overflader.

Det er bemærkelsesværdigt, at materialet har et minimum af ulemper. Faktisk er de mere relaterede til produktets egenskaber. Så, ikke alle former er egnede til at arbejde med lofter, fordi fastgørelsen skal udføres på en vægoverflade, hvilket ikke altid er nok til at holde elementerne. Også inden man vælger en loftsplint skal man huske på, at selv om polyurethan er tilgængelig til køb, er det meget dyrere end skumplast- og polystyrenanaloger.

træ

Nu er det meget sværere at finde et loftsplint af træ. Et sådant materiale erstattes gradvist af polymere varianter. Selv om produktet har meget bemærkelsesværdige egenskaber:

 1. Holdbarhed og holdbarhed. Træfileter kan vare mere end ti år. Selvfølgelig er dette betydeligt mindre end forskellige syntetiske typer, men den tilgængelige tid er nok til, at materialet ikke mister sine originale kvaliteter.
 2. Fuld miljøvenlighed. Faktisk kan vi sige meget om, at moderne stoffer er helt sikre for mennesker, men de er ikke naturlige, hvilket betyder, at de altid vil forårsage negative foreninger. Derfor vil eg, fyr og andre arter - altid være i den økologiske tendens.
 3. Fantastiske æstetik. Det er vanskeligt at sammenligne polymere og naturlige varianter, fordi syntetiske materialer tager bogstaveligt talt enhver form. Men ingen kan sammenligne med den varmefølelse, der er forbundet med træprodukter.
 4. Muligheden for farvning. Alle dele reagerer godt på farvning, hold perfekt på den påførte belægning. Dette gør det muligt at omdanne interiøret uden at ændre fileterne.
En træfilet har mange fordele, men på grund af sin høje pris og lille sort er produktet ikke særlig populært.

Tip! På nuværende tidspunkt er det meget sværere at finde træprodukter, der har en bred vifte af teksturer. Dette skyldes lav efterspørgsel. Ofte er disse varer lavet til ordre.

Med imponerende fordele varierer naturlige fileter også i et stort antal ubehagelige nuancer:

 • Høj pris. Denne mulighed har de højeste omkostninger, selv grundplader lavet af billige klipper som fyr er meget dyrere end mange polymeranaloger.
 • Krav. Selvom produkterne lige nok til at passe på, men de er meget krævende af mange faktorer. Så, enhver temperatur falder og høj luftfugtighed - føre til materielle skader.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Når man sammenligner med andre muligheder, er loftsplanken fastgjort af skruer, negle, dykker. Arbejdet er ikke altid muligt at udføre selvstændigt uden yderligere assistance.

Derfor, før du vælger et sådant design, bør du overveje alle fordele og ulemper.

Gips loftsplint er en etableret løsning, der bruges i indretningen af ​​dem, der ønsker at understrege den unikke stil og visse sofistikerede. At dekorative kvaliteter er den vigtigste fordel ved materialet. Gips har fremragende plasticitet, så du kan skabe unikke mesterværker. Selvfølgelig kan de produkter, der sælges i butikkerne, ikke altid imødekomme kundernes behov, så mange producenter tilbyder tilpasset fremstilling. Med en vis erfaring - delene kan endda laves selvstændigt.

Gips sokkel har en høj pris og kompleksitet af installationen, men er en uundværlig egenskab af klassiske interiører

Desværre har disse typer loftsplinter mange ulemper:

 • Høj pris. Nogle muligheder er overlegen i pris til træfileter. Selv de enkleste produkter er meget dyrere end andre typer.
 • Skrøbelighed. Materialet er let beskadiget. En lille mekanisk handling fører til, at elementerne erhverver defekter, som ikke kan rettes.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Den store vægt af en detalje kræver arbejdeets arbejde sammen med overholdelse af den øgede nøjagtighed. For pålideligt at rette fragmenterne er det nødvendigt at anvende mere komplekse metoder.

Alt dette begrænser brugen af ​​gips til sådanne værker.

Produktområder

Det er nødvendigt at tage højde for, at loftplanker ikke kun er forskellige i det materiale, de er fremstillet af, men også inden for anvendelsesområdet. Der er visse anbefalinger, der giver mulighed for at gøre det, så den valgte version passer godt ind i rummets generelle overblik.

 1. PVC galteli. Denne mulighed er bedst i overensstemmelse med efterbehandling af plastpaneler. Derudover har mange sorter en speciel rille til hurtigere installation. Derudover er sådanne produkter en fremragende løsning til lofter.
 2. Skum. Ofte bruges til efterbehandling af strukturer, der er lavet af plader GKL. Perfekt til vægge og lofter, færdig med kitt eller gips. I dette tilfælde er det ikke lim, der anvendes til fiksering, men en fyldstofopløsning.
 3. Styrofoam. En god løsning til overflader, der er lavet af plast og gipsmaterialer. Dette vælger en mere egnet fastgørelsesmetode - til lim eller kitt.
 4. Polyurethan. Alsidige produkter, der passer til mange materialer. Det sker, at dette er den eneste mulige mulighed, når der er mange buede sektioner.
 5. Gipsplinter. Selvfølgelig er denne opfattelse mere egnet til klassiske kompositioner. Meget ofte udføres færdiggørelsen delvis, for eksempel er dele kun sat i hjørnerne. Fastgørelsen finder sted på kittet.
 6. Træprodukter. Denne mulighed bruges sjældent. Det er bedre at kombinere det med materialer fra træ for at opnå større harmoni.

Fotogalleri: Forskellige typer af loftlister i interiøret

Hvordan male loftet sokkel: typer af løsninger og deres funktioner

Mal loftloftet

Anvendelsen af ​​loftsplint giver loftets udseende en vis fuldstændighed, forudsat at soklen er valgt med smag, korrekt monteret og dekoreret. Indledningsvis ser de hvide loftsplinter gråt, uæstetisk og billigt ud, og i øvrigt afspejler de stærkt lys.

Hvis de er kvalitativt malet, vil dette dekorative element allerede se ud som et dyrt gipsstøbt, udadtil bliver det mere solidt, bliver mat i tekstur.

Lad os forsøge at finde ud af, hvordan og hvad man skal male basispladen, så den omdannes fra et ikke-beskrivende underloftstrimler til en ægte værelseindretning (se Sådan males loftsplinten - de sidste reparationer).

Hvordan kan du male loftsplinten

Typer af farvestoffer til loftsplint

Først og fremmest, lad os overveje, hvad loftslisterne er malet med:

 • Hvis du ønsker det, kan du kun ændre farven på bundpladerne monteret under loftet, den nemmeste måde er at bruge hvid vandbaseret maling, hvorefter en farve af en passende farve tilsættes, og skærmens intensitet justeres.

Maling til kunstmaleri er perfekt til maling af loftsplinter

 • Hvis der stilles mere alvorlige krav på indretningen, og ikke kun den endelige farve, men også teksten af ​​loftsplinten er af afgørende betydning, er det bedst at bruge glasur til maling. Ved hjælp af glasur - specielle farvestoffer - kan du give overfladen af ​​loftspladen næsten enhver nødvendig tekstur - natursten, træ, shabby metal eller guld mv.

Glasur og deres brug for at opnå forskellige teksturer

Nu vil vi rådgive om, hvordan man maler loftsplinterne for at give dem denne eller den populære tekstur:

For ikke at genere med at male loftsplinterne, kan du købe færdige lister i forskellige farvevariationer

 1. Virkningen af ​​patina. For at genskabe effekten af ​​patina på loftsplinterne, brug limfarve Taire. Den anbringes i et jævnt lag på soklens overflade, hvorved midterdelen af ​​elementet bliver umalet. Brug derefter en svamp eller en rag til at blande leddene af de malede og umalette dele af tagskægget og fjerne det øverste lag af glasuret. Denne teknik gør prægede konvekse overflader lysere og lysere, mens de dybere områder - mere kontrast og mættet. Ved hjælp af en mørk glasur i Umber-farve fremhæves relief relieflaget, og effekten af ​​maleri forbedres ved at bruge en børste.
 2. Virkningen af ​​forgyldning. Før dekoration af loftet med forgyldt sokkel, er det nødvendigt at forberede en tynd børste og glasur af en passende skygge - guld, sølv eller metal. Pensel dyppet i farvningsløsningen og tørres derefter til næsten tør tilstand. Derefter anbringes en børstedel på sokkelens reliefoverflade og bæres langsomt langs den, således at "guldet" kun forbliver på de konvekse dele.

Gilding på loftet sokkel

 1. Virkningen af ​​gammelt træ. Virkningen af ​​denne type på loftsplinten opnås ved at anvende brun glasur med en børste med stive børster og med stærkt tryk. Dette skaber en tekstur, der ligner meget på et træ. Med en tynd børste med en mørk glasur kan du tegne striber af træfibre og fejl, som er karakteristiske for arrays. Dette vil gøre træstrukturen mere troværdig.
 2. Virkningen af ​​malakit. Før du begynder at male loftpladen, skal du i dette tilfælde have en grøn glasur og en hjemmelavet vatpind af læder eller læderbetter. Glasur påføres på overfladen af ​​soklen og bruger en tampon, skaber vener på den. De er derefter malet med hjælp fra en pen med en lys glasur lidt fortyndet med vand.

Farve sortiment af glasurer til maling af loftslister

Hvordan male loftplanker

Nu vil vi præsentere reglerne for maling af bordpladen med maling:

 • Det anbefales at male loftsplinterne, inden de fastgøres til loftet. For at gøre dette lægges der papir på overfladen, f.eks. På et bord, og planken holdes over det under maling (se. Loftslister Solid: garanti for kvalitet og holdbarhed).

Tip! Udover vandbaserede maling kan akryl-, latex- og vanddispersionsopløsninger også anvendes. Det er bedre at undgå maling beregnet til udendørs brug, da de blot kan korrodere bundkortet.

Spray kan males loftsokkel nemt og effektivt

 • En børste skal bruges til maling, da det vil være svært at male over en udskårne sokkel med en kompleks tekstur.
 • Komplicerede sokkelstrukturer er lettere at male ved hjælp af en sprøjtepistol eller maling i dåser. Malingen på samme tid vil i modsætning til applikationen med en pensel ligge mere jævnt og jævnt.
 • Hvis det dekorative element allerede er limet til væggen, så før du begynder at male loftsplinterne, skal du holde på loftet og vægge langs dem en strimmel af maskeringstape. Scotch tape bør limes tæt på baseboard, hvilket vil undgå at pletter overflader med maling. Fjern maskeringsbåndet, efter at den maling, der er påført soklen, tørrer (se loftsplint: fordele, ulemper og installationsfunktioner).

Brugen af ​​maskeringsbånd ved maling af loftsplinten

 • Hvis der er en mulighed for at maskeringsbåndet kommer ud som følge heraf, sammen med tapetet, kan du bruge en anden, lidt mere kompliceret, men sikker metode - applikation til soklen på en bred spatel, når du påfører maling. I dette tilfælde anbringes spatelen tæt på basispladen fra væggen og maler over den nederste halvdel af det beskyttede område, omarrangerer spatelen og maler den næste sektion mv. Når den nederste sokkel er malet, anbringes en spatel på loftet, tæt på soklens øverste del, og den øverste halvdel er malet på samme måde.

Anvendelsen af ​​en spatel, når man maler loftstifter

Tip! Brug den anden metode til maling, skal du påføre maling med et tyndt lag og forsigtigt smøre det, ellers vil malen samle sig i dråber og dryppe på tapetet efter at spatelen er renset.

 • Selvom tapetet blev utilsigtet smurt med vandbaseret maling, kan den vaskes ud, i modsætning til andre typer farvestoffer.

Således fandt vi ud af, hvilke farvestoffer der bruges til at male loftsplinterne, og det lød også en række finesser af processen med at male dette dekorative element. Overholdelse af instruktionerne og anbefalingerne i artiklen giver dig mulighed for at gøre interiøret i værelset repareret attraktivt. Brug kun materialer af høj kvalitet, pas på selv i små ting, og det ønskede resultat vil ikke vare lang tid.

Skørt på loftet - hvordan man vælger? (105 billeder i interiøret)

Enhver reparation skal have et færdigt udseende, som i høj grad afhænger af sådanne småblade som en sokkel på loftet, stucco eller side.

Dette er ikke en vigtig detalje, skjuler manglerne ved væggen og loftindretningens overgang, giver et komplet udseende og understreger stilen i indretningen.

Bag loftsfileterne er tråden ofte skjult, hvor sammenhængen mellem tapet og trimning af strækloftet konvergerer, hvis det ikke var muligt at gøre det omhyggeligt.

Loftsstøbning er fremstillet af forskellige materialer, og det er vigtigt at forstå dette problem for at træffe det rigtige valg.

Hvad skal der være bredden af ​​loftsplinten ved krydset af væggene

Afslutningsplader, sokkel til loftet, skumsiden, baguette, lagt på loftsplanker eller stucco - såkaldte fileter til afslutning af samlingen. Deres standardlængde varierer fra 1,5-2 m.

Farve, mønster og bredde afhænger af design og materiale. Gipsstøbning tilbydes i form af kortere lige eller figurerede segmenter. Der er baguetter fra skum fra 2 cm til 20 cm, og valget af bredde afhænger af mange faktorer.

Hvis indretningen er rig på rig indretning og dekorativ dekoration, er det bedre at vælge et loftstøbning mere beskedent for ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​pragt.

En bred sokkel med spektakulært stucco fremhæver indretningen i historiske stilarter:

 • renæssance;
 • barok;
 • rokoko;
 • Manierisme;
 • Imperium mv

En træplade baguette med gennemsnitlig bredde er passende i et studierum indrettet i en konservativ eller victoriansk stil. Strenge engelske klassikere tolererer ikke overskydende og fantasifulde detaljer.

En bred baguette er en nødvendig nødvendighed, når det er vigtigt at skjule brede fastgørelseselementer eller defekter ved forbindelsen mellem loft og vægge. Det sker, at gulvpladerne er lagt med store fejl, du skal lave en bred sokkel på et strækloft for at skjule niveauforskellene.

I tilfælde af at lejligheden i panelhuset har forskelle i væggenes højde, er det ikke nødvendigt at klæbe tapet med store mønstre, der vil afsløre disse fejl, attraktive elementer skal tilføjes i hjørnerne.

Kanterne af hævede lofter med belysningsindretninger er maskeret af brede fileter af ubrændbare materialer.

Med højt til loftet er en bred sokkel tilladt, og i lave lofter sænker klare fileter visuelt det visuelt. Det er nødvendigt at evaluere fotosokkelene i loftet bredt og smalt.

I et lille rum, hvis du ønsker at få effekten af ​​en åben himmel, skal du indsætte over væggene og loftet med det samme lyseblå tapet. Det er værd at nægte en støbning overhovedet, og at udføre en tapetgren så præcist som muligt.

Når du køber denne type finish, skal du tage højde for rummets samlede proportioner og hvordan bredden af ​​loftet baguette korrelerer med bundpladen til gulvet og andre parallelle og vinkelrette linjer i finishen.

De vigtigste materialer i loftet sokkel

Polystyrenfileter er godt kombineret med mange materialer - fra plast til teksturerede kittetyper. Det lægger stor vægt på byggemel og andre fælles løsninger. Dette materiale er fremstillet af råmaterialer under varmebehandling. Det er muligt at opnå forskellige overflade teksturer, hvilket er vigtigt at overveje, når man vælger en loftstøbning:

 • relief med et mønster;
 • glat lakfilet
 • uslebne matte.

Polystyren er lidt dyrere end polystyren, men det understøtter ikke brænding. Det er vigtigt at afmontere overflader, hvor der passeres et elektrisk ledningsnet, monteres belysningsenheder.

Men når der er en høj temperatur i flammen af ​​en brand spredning fra meget brandfarlige stoffer, vil soklen stadig brænde.

Skumfiletter er det mest overkommelige, forskellige store sortiment. Blød baguette er let at skære med en skarp kniv eller stor sakse, det er nemt at montere soklen i loftet, limen anvendes, andelen af ​​polymerer. Men skummet betragtes som brandfarligt materiale, når det brændes giver en kaustisk damp.

Blødt materiale knuses let og mister sin form under mekanisk belastning. Hvis der er tryk eller stød på overfladen, er det bedre at bruge en finish lavet af hårde materialer. En af fordelene - skummet kan males.

Polyuretanfileter, fleksible og slidstærke, anses for at være det ideelle materiale til konstruktionen af ​​krydset af vægge og loft. Denne egenskab er meget værdifuld ved udformning af afrundede overflader og ødelagte loftlinjer.

Polyurethan er fugtfast, så det bruges i et rum, hvor der er åbne beholdere med vand. For alle dens dyder skal betale dyrt. Før du klæber soklen i loftet, skal du fylde med lim til polymerer.

Gipsfileter og stucco tilhører den smukkeste loftindretning. Ofte udføres de af ægte kunstnere for hånd på en individuel bestilling, men du kan købe en færdig baguette. Gips er et formbart materiale, så du kan lave ethvert mønster, endda gentage prydningen af ​​paladsets skulptur.

Dette er et miljøvenligt materiale, uden hvilket paladsstilens udsmykning, imperiet stil, renæssancen, barok og Rococo ikke kan gøre. Ulempen er materialets skrøbelighed, sådan en baguette er uønsket i sænke bygninger og seismisk aktivitetszone.

Det er muligt at forbinde støbning og baguette detaljer til krydset af loftet og væggen kun med gipsmørtel eller med en tykk konsistens kit.

Polyvinylchlorid eller PVC fileter - en fælles finish ved krydset af vægge og loft, overkommelig og praktisk materiale. Eaves tilbydes i forskellige farvevariationer, med et mønster til enhver indretning.

Det er en slags plastik, og den laminerede overflade imiterer ethvert materiale, herunder træ eller marmor. En sådan plastikplade er let at montere i loftet med et specielt klæbemiddel. Materialet er modstandsdygtigt mod ekstreme temperaturer. Baguetten fastgjort på skruerne tjener som grundlag for fastgørelse af efterbehandlingspanelerne.

Træet bruges sjældent til loftet baguette, men det ser godt ud. Den eneste ulempe er den mærkbare led i segmenterne på grund af forskellen i træets tekstur. Dette er den dyreste finish, der bruges til et elit klassisk interiør, der bruger dyre materialer. En sådan firewall krævede brandbehandling.

Ceiling cornice farve

Den mest almindelige er den hvide farve på loftplinten, men det er ikke en forudsætning. Efter færdiggørelsen af ​​reparationen kan du vælge loftet takkanten ifølge farven på loftet eller væggene.

En fremragende løsning er den ensartede farve og bredde af loftet baguette og sokkel på gulvet, især når det er et sort og hvidt interiør.

Baguette kan hente op til loftet og gøre den generelle LED-baggrundsbelysning - en fantastisk effekt.

Valget af loftet baguette er et smagsspørgsmål, men du bør ikke gøre det som "alle andre", der erhverver en primitiv "hvid side" af skumplast, når der er det bredeste valg af finish på brølet. Vurdere designernes forslag i illustrationerne for at dekorere dit interiør med en ikke-triviel løsning.

lofter

Samlingen mellem væggen og loftet er oftest trimmet med loftslister. Hovedelementet i dette element af interiøret er dekorativt. Der er mange muligheder for loftsplinter lavet af skum, polyurethan, plast. På hvordan man vælger loftet soklen til tapetet og hvordan man korrekt trimmer tapetet på loftet sokkel overveje nedenfor.

Indholdsfortegnelse:

Loftsplade - funktionelt formål

Loftsplinter blev almindelige i den tsaristiske æra. På det tidspunkt havde de forbavsende smukke figurer og var ganske store i størrelse. Til fremstilling af sådanne bundplader inviteret europæiske bygherrer. Installation af loftsplint har følgende fordele:

 • Først og fremmest ved hjælp af en sokkel er det muligt at skjule kommunikationselementerne i loftet, det kan være et kabel fra et tv eller en telefon, elektriske ledninger;
 • ganske ofte i processen med at anvende kittet eller limning tapet er der dannet defekter i hjørnerne for at skjule, hvilken loftsplint der anvendes;
 • ved hjælp af soklen er det muligt at skabe en linje mellem loftet og væggene, visuelt øge eller formindske rummets rum.

Baggrunde uden loftsplint ser grimt ud, og rummet ser ufærdigt ud. Derfor anbefales det at installere selv den mindste sokkel i tykkelse.

Typer af loftsplint tapet

Der er mange muligheder for loftsplinter, vi foreslår at gøre bekendt med deres klassificering i forhold til de materialer, de er fremstillet af. Overvej de vigtigste typer af nederdel til loftet:

1. Skørtskum.

Denne mulighed er primært præget af dens omkostningseffektivitet. skumplastning, måske den billigste løsning. Desuden er installationen af ​​en sådan sokkel særdeles let, som for skæring af materiale, nok papirvarer kniv.

Sådanne basisplader har imidlertid ulemper:

 • lavt brandniveau - polystyren er brandfarligt og stærkt modstandsdygtigt over for tænding, så der er fare for installation på ledningsstederne
 • lavt niveau af mekanisk styrke - skumplastprodukter er let beskadiget, de er ustabile før mekaniske påvirkninger. Derfor anvendes sådanne planker udelukkende i den øverste del af væggene for at designe deres samling med loftet.

2. Polystyren skum sokkel.

Dette materiale har et højere hårdhedsniveau end skumprodukter. Blandt fordelene ved skumpolystyren-baguetter bemærkes:

 • højt brandniveau - produkter er ikke tilbøjelige til at antændes og støtter næsten ikke ild;
 • højt niveau af styrke - dette materiale har en vis styrke, så denne sokkel er ikke bange for mekaniske skader.

Hvis du sammenligner prisklassen med skørtskum og skumpolystyren, så er det andet lidt dyrere, men denne forskel er ikke for stor.

3. Baguetter af træ.

I betragtning af træet som et materiale til fremstilling af basisplader er det nødvendigt at bestemme dets egenskaber:

 • Træprodukter er kendetegnet ved elitisme og aristokrati. Værelset dekoreret med sådanne baguetter er pompøst og elegant, især hvis bundpladerne er fremstillet af træ i form af bøg, eg, mahogni;
 • kostprisen ved træprodukter er ret høj og er på højeste niveau sammenlignet med andre typer bundplader, jo flere træskærer jo højere koster produktet.
 • til behandling af trækokkel kræver tilstedeværelse af særligt udstyr, da processen med montering af hjørnerne indebærer anvendelse af en fil, derudover for kitteledd af træplinter, skal du have en særlig kittemængde;
 • En af fordelene ved at bruge træ er dets høje miljøsikkerhed, desuden er træplintene perfekt kombineret med næsten ethvert interiør, da træ altid ser naturligt ud;
 • Træflader er dog tilbøjelige til at være fugtige, som er tilbøjelige til at deformere og rådne, så de har brug for omhyggelig behandling før installation på overfladen.

Derudover skal man vælge en loftsplint, der skal være særlig opmærksom på metoden til fastgørelse af materialet. For at installere skum eller polystyrenlister, er det nok at klæbe dem på væggen med universallim eller kitt. Derudover, da materialet har en lille vægt, har du efter installation af soklen ikke brug for yderligere opbevaring.

For at installere en træplint skal du bruge en stans og specielle fastgørelsesdele. Hvilken fixer baguetten hver 50 cm.

I betragtning af tapetet under loftsplinten skal du vælge bredden. Sokkelens minimumsværdi er ca. en centimeter, og maksimumet er mere end 20 centimeter.

Vi foreslår at kende de vigtigste anbefalinger om valg af sokkel i forhold til bredden:

 • hvis det er nødvendigt at visuelt glatte hjørnerne, anbefaler vi at være opmærksom på den brede version af soklen, i så fald bliver udseendet af rummet lidt cirkulært, i forhold til det psykologiske aspekt, at være i et rum med afrundede hjørner roer;
 • i nærvær af små fejl på væg eller loft, ved hjælp af en bred sokkel er det muligt at slippe af med dem, især i nærværelse af små forskelle i højden, som oftest er synlige på hjørnesektionerne;
 • hvis der er installeret et hængende loft i rummet, så at skjule fejlen i sin installation, er det også nødvendigt at installere en bred sokkel;
 • Imidlertid skal der tages højde for det faktum, at der installeres en overdimensioneret baseboard, gør rummet mindre og mindre, derfor er det under opholdet af et lille rum bedre at holde sig på bundplader, der er små i bredden;
 • Ved at installere en bred sokkel i et værelse med lave lofter gør rummet visuelt lavere og smalere.

Sådan vælger du et loftsplint til tapet

I processen med at vælge et loft skal soklen primært fokusere på produktets farve. Vi foreslår at gøre bekendt med de anbefalinger, der vil hjælpe dig med at vælge farve på soklen i ethvert rum:

 • hvis loftet er malet hvidt, så er den bedste mulighed for at installere en hvid sokkel. I dette tilfælde er det muligt at visuelt forstørre rummet, så for et værelse med lave lofter og et lille område, er det bedst at stoppe ved soklens og loftets hvide farve;
 • hvis du har brug for at reducere loftet område, så du kan blive på bordet, matchet til væggen på vægge;
 • Det anbefales at vælge en baseboard under de grundlæggende farver i rummet, og der bør ikke være mere end tre af dem i rummet.

Særligt spektakulært er installationen af ​​en mørk sokkel i et rum med lette vægge og et loft, så det er muligt at opdele rummet. En sådan sokkel bør dog kombineres med nogle andre genstande i interiøret, for eksempel med møbler.

Et andet kriterium for at vælge et bundkort til loftet er dets form. I processen med at vælge en sokkel skal du sammenligne det med det indre af rummet. Hvis der er et tilstrækkeligt antal lyse elementer i rummet, så skal soklen være enkel. Ellers er det bedre at give præference til basispladen med et mønster eller mønster.

I barokstil skal sokklerne have en kompleks form, den klassiske indebærer enklere former. Samtidig er en simpel sokkel egnet til næsten ethvert interiør. Derfor, hvis du er forvirret, når du vælger et skørtbræt, skal du foretrække simple former. I dette tilfælde vil soklen fusionere med væggen eller med loftet og vil ikke tiltrække for meget opmærksomhed til sig selv.

Sådan limes loftsplinten på tapetet: teknologi og funktioner

Efter valget af loftsplint følger processen med dens installation. Besvare spørgsmålet om, at først tapetets eller loftets sokkel skal være baseret på rummets egenskaber. Hvis lim loftsplinten på tapetet, så er det i dette tilfælde nok at bruge lim eller kitt. Bemærk at montering af sokkel med lim kun er mulig, når den er lavet af plast eller polyurethanskum.

Denne metode til montering af soklen er enkel og hurtig at udføre, så den distribueres bredt, når du udfører efterbehandling.

Hvis du planlægger at lim loftet soklen først, og derefter tapetet, så i dette tilfælde skal du være tålmodig. Installering af basisplader på denne måde udføres udelukkende af fagfolk med erfaring i vægpapir og installation af bundplader. I dette tilfælde er alle revner i soklen udfyldt først, hvorefter tapetet er limet.

For at udføre installationen af ​​loftsplint vil kræve tilstedeværelse af:

 • lim med en polymerbase;
 • lim øjeblik montering;
 • kitt, der er knæet på et klæbemiddel grundlag.

Det anbefales at bruge materialer, som anbefales af fabrikanten i sokkelhåndbogen, når du monterer skørtpladen. I dette tilfælde vil det være muligt at opnå maksimal vedhæftning af basispladen til overfladen af ​​loft og væg.

Under arbejdet vil der kræves tilstedeværelse af:

 • kontorkniv;
 • nedstryger;
 • spatel;
 • roulette;
 • børster;
 • blyanter;
 • klæbende sammensætning;
 • maling;
 • sandpapir;
 • tætningsmiddel med en farveløs base.

Det følgende er proceduren til bestemmelse af antallet af bundplader, der skal installeres indendørs. Til dette er det tilstrækkeligt at bestemme loftets omkreds og i forhold til det bestemme antallet af bundplader. Køb materiale med en margin for at erstatte det beskadigede område, hvis det er beskadiget.

Forberedelse til installation af baseboards er som følger:

 • tag et papirark og en pen, tegne et loft i en vis skala
 • installere på projektet, først placere installationen af ​​hele baseboards, og læg derefter de trimmet bundplader;
 • vælg siden af ​​grundpladen liggende, bemærk at den ene side af profilen altid er bredere, uger den anden.

Den brede side bruges til at skjule fejl fra klisterpapir, hvis der er nogen.

Instruktioner til installation af bundplader:

1. Skær hjørneafsnittene på basispladerne i forhold til markeringen. For at gøre dette skal du bruge et specielt værktøj i form af et støbt stykke. Stiften er etableret i den, og arbejdet udføres af en hacksav eller en klerkekniv. Afskær basispladen i forhold til den tidligere viste vinkel.

2. Bemærk, at trimning af bordpladen i en vinkel bør gives særlig opmærksomhed, da bundpladen afskæres på forskellige måder for udragende hjørner og hjørner inde i rummet.

3. Lim påføres på de to langsgående riller på basispladen. Bemærk at det ikke skal gå ud over overfladen af ​​yderkanterne. Hvis der er lim på ydersiden af ​​soklen, skal du lave en tør lap for at fjerne den.

4. Installer soklen på væggen og hold den i en bestemt tid angivet i instruktionerne til den. Tryk grundpladen nede med lethed, da der er risiko for skade.

5. Lim alle andre dele af soklen på samme måde. For at forsegle hullerne skal du bruge et tætningsmiddel, der passer til soklens farve.

6. Efter at forseglingen er tørret, er soklen malet i den ønskede farve.

7. For at undgå at male tapetet med maling, males bundpladerne, selv inden tapetet limes. Ellers skal alt arbejde udføres med stor forsigtighed.

Montering af loftsplinten med kittet

Instruktioner til montering af soklen med dine egne hænder, inden du klæber baggrunde:

1. En særlig konstruktion og en blyant vil bidrage til at lave en markering til montering af soklen.

2. Afslutning af kittet blandes i forholdet med producentens anvisninger. Derefter anvender installationspladens installationsplade spackling-blanding.

3. Næste kommer processen med at primer væggene og installere bundkortet. Således vil det være muligt at forøge adhæsionen mellem bundpladerne og væggen.

4. Spatelkittet anbringes på væggen. Derefter presses soklen tæt mod væggen og holdes på den i nogle få sekunder.

5. Brug en anden spatel, fjern eventuelt overskydende kitt.

6. For at belægge mellemrummene mellem bundpladen og væggen anvendes der også kittet.

7. Efter tørring af efterbehandlingsopløsningen smøres med alle de huller og knudepunkter, der er på to bundplader.

8. Næste kommer farvning af basisplader i den ønskede farve.

Instruktioner til montering af soklen efter tapet:

1. For udførelsen af ​​arbejdet anvendes den specielle klæbende struktur eller fugemasse på silikonebasis af hvid farve.

2. På bagsiden af ​​soklen anbringes klæbemiddelopløsning i form af en kontinuerlig strimmel.

3. Plinten presses tæt mod væggen og holdes i flere minutter.

4. Hvis der er huller mellem væg og sokkel, bruges tætningsmiddel til at forsegle dem.

5. Efter limens tørring er soklen malet med vandbaseret maling af den ønskede farve.

Tip: For ikke at plette tapetet i færd med at gøre arbejdet, læg maskebånd på deres overflade.

Klæbende loftsplinter på tapetvideoen:

Brug i et inderside af en farve loft soklen

Et færdigt interiør er næsten umuligt at skabe uden et sådant dekorativt element som en loftsplint, og i de fleste tilfælde falder valget på hvide trimme med eller uden indretning. Det er dog muligt ikke at være begrænset til traditionelle løsninger, men at montere en farvet loftsplint. En sådan løsning vil skabe et mere harmonisk billede i tilfælde, hvor loftet har en anden nuance fra hvidt eller når den generelle designide indebærer brugen af ​​farvede dele.

optioner

I sig selv kan den oprindelige løsning have flere versioner. Dybest set, forskellige materialer gør baguette. Ofte er sokler:

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper, og hver af dem bør derfor betragtes separat.

Skumprodukter

Dette er den mest budgetmæssige og enkle form for design. Skum, samt polystyrendele er lette, nemt behandlet med det enkleste værktøj og vigtigst af alt - meget billigt. Dette giver dig ikke kun mulighed for at bekymre dig om mulige fejltagelser, når du skærer dele, men også eksperimenterer lidt med farve. Efter at have valgt en maling af en passende type, er det muligt at male sådanne paneler i enhver farve.

Ofte kan du finde på salg allerede malet i forskellige farver detaljer af en sådan plan. Men deres valg er lille og meget lettere at male baguetter på egen hånd. Især fordi den sædvanlige vandbaserede maling er brugt til maling, som let er tonet til enhver skygge. Derfor, hvis dit reparationsbudget er begrænset, og du vil have loftsplinten ikke være hvidt, men farvet, vil det mest egnede materiale til produktet være skum eller polystyren, som næsten er det samme i egenskaber og omkostninger.

polyurethan

Denne mulighed er allerede meget dyrere end skum, men den har sine positive kvaliteter. Først og fremmest er det en høj fleksibilitet af produkter. Denne egenskab gør det muligt at anvende polyurethanelementer som en finish til buede eller afrundede overflader. De er også let malet i den ønskede farve ved hjælp af den sædvanlige tonede "vandemulsion".

Imidlertid har sådanne sokler et par væsentlige ulemper. Først og fremmest er det de høje omkostninger ved dele. De vil nok være den dyreste løsning, der ikke tæller træbagetter. Imidlertid er der ikke nogen bedre løsning i tilfælde, hvor buede overflader skal dannes.

Wooden baguettes

Eventuelle dekorative ting lavet af naturligt træ vil være dyre. Dette bør udarbejdes. Ud over de høje omkostninger har træet en anden ulempe - det er ret tungt. Derfor kan installationen af ​​dekorative elementer af træ, forårsage nogle vanskeligheder blandt ikke-professionelle. I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt ikke blot at lim plankerne til overfladen, men at bore huller både i væggen og i selve delen, og derefter fastgøre dem med dowels.

Men de har et plus - træet er let malet af de fleste malinger, der præsenteres i butikkerne. Derudover er det også nemt at behandle træfileter, og der er ikke behov for et specialværktøj, og den største fordel ved at bruge den vil være den unikke charme, der giver rummet en lignende indretning.

Metal og plast

De mest tvetydige muligheder. På den ene side er sådanne elementer temmelig simpelt monteret, solgt allerede malet og har et betydeligt levetid. På den anden side er der et begrænset antal farvevalg og selvfarvning synes at være en ganske vanskelig opgave - der kræves specielle farvestoffer.

Plastprodukter anvendes oftest til afslutning af stræklofter og vægge. Sådanne farvede sokkler ser godt ud i interiøret og tjener ikke kun som dekoration, men maskerer også monteringshullet, der vises efter installation af spændingsbelægninger. Metalprodukter bruges oftest til montering af panelbelægninger og ligner lidt på bordpladen, men de udfører den samme funktion - de maskerer samlingsstedet mellem belægningen og væggen.

I detaljer om typer loftsplinter, hvilken skal man vælge?

Hvordan vælger man en loftsplint designet til at skjule samlingen mellem væggen og loftet, der tjener som et element af indretning? Hvad er filets typer - dette kaldes også produktet til indramning? Hvordan vælger man dem til at strække lofter, gipsplader? Loftsstiften i det indre af værelser af forskellige former: hvad er dens rolle?

I vores artikel vil vi overveje alle hovedtyper af produkter, deres egenskaber, vi udfører en sammenlignende analyse, vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Typer af loftsplinter

Det er svært ikke at gå vild i det bredeste udvalg af grundplader, fordi markedet tilbyder loftprodukter, der afviger i materiale, form, størrelse.

Polystyren loftlister

Polystyren ekstruderet skørt til loftet har følgende egenskaber:

 • udtalte lettelse;
 • flad overflade;
 • sløvhed.

Sådanne egenskaber giver designere et bredt felt til realisering af fantasi.

Fordele ved polystyren skum loft baguetter:

 • fugt modstand;
 • muligheden for imiteret stucco
 • lav pris;
 • æstetisk udseende
 • hvid original farve tillader enhver farve.

Ulemper: Skørhed, på grund af lav stivhed, lav styrke.

Loftsplank: Styrofoam - bred til højt værelse

Polyuretan loft lister

Sammensætningen af ​​produkter fra polyurethanskum omfatter gummi, hvilket gør dem meget mere fleksible og stærkere end loftsekstruderingspolystyren. Disse kvaliteter giver dig mulighed for at afslutte stuen med et stort antal brudte, buede elementer i loftet.

Fordele ved loftprodukter fra PPU:

 • Muligheden for at afslutte værelser med høj luftfugtighed - badeværelse, pool
 • hygroskopisk;
 • styrke;
 • fleksibilitet.

Ulempen ved polyurethanprodukter til loftet er en højere pris end polystyren bundplader til loftet.

Soklen er loft bred, fleksibel fra PPU

Plint PVC loft

En variant af økonomiklasse er et produkt til loftet af PVC.

 • lav pris;
 • hygroskopisk;
 • nem installation;
 • en række forskellige farver;
 • muligheden for at vælge imitationer i marmor eller træ.

Plinth loft farve PVC komplet med paneler af dette materiale

 • umuligheden af ​​gentagelse;
 • Kræver på ekstreme temperaturer.

Loft træ sokkel

Lovers af klassikerne selvfølgelig foretrækker produkter til loftet af træ. Selvom de er meget dyrere, vælger forbrugeren stadig naturmateriale.

Plinth loftfoto - interiør viser loyalitet over for traditioner

En smal trælovesuite, kombineret med massive plader, døre af samme mørke materiale mod de hvide vægge, ser meget elegant og dyrt ud.

 • naturlighed;
 • miljøvenlighed
 • styrke;
 • holdbarhed;
 • forfining af udseende.

Den eneste ulempe er den høje pris.

Plint tak belyset - halvt runde

Gips sokkel til loftet

Gips - som et meget plastmateriale - er direkte skabt til fremstilling af stucco. Masters skaber fra det kunstværker.

Loft loft - forskellig bredde, forskellige ornament giver et stort udvalg af genstande med stuck

Designere bruger ofte stucco i det indre rum. Gips, som et naturligt plastmateriale, er ideelt til disse formål.

Tip: Det er muligt at fremstille forskellige indvendige emner - lister, baguetter, stikkontakter til belysningsenheder. Vælg emner i samme stil.

 • høj kvalitet;
 • miljøvenlighed
 • giver dig mulighed for at gennemføre komplekse design ideer;
 • holdbarhed.

Ulemper: høj vægt, skrøbelighed, høj pris.

Vigtigt: Du er en stor fan af stucco og miljøvenlige materialer, du vil dekorere loftet med sådanne elementer. Sørg for at konsultere en specialist, om dit tag kan modstå en stor vægt af produkter. Konklusionen giver dig mulighed for at bestemme: har du brug for en sådan indretning. Derudover tillader ofte den lille størrelse på loftsrummet det indre at udføre i denne stil, for ikke at forstyrre det.

Valg af fileter i størrelse

Typisk er længden af ​​produktet 2 m. For at vælge den ønskede højde af soklen, nogle kaldes "bredde", bør du styres af følgende parametre og regler:

 • høje værelser - hotel- og restaurantsaloner - med lister på mindst 70 mm;
 • lave værelser - et loft, en lejlighed i "Khrusjtjov" - er indrammet med en smal baguette på højst 35 mm, da det massive brede element vil reducere højden endnu mere visuelt;
 • I rum med en højde på 2,5-3 m er bredden af ​​soklen som regel 60-70 mm.
Tip: Bred skørt vil hjælpe med at fjerne "vinkel" i rummet. Vil glatte hjørner, vil give en hygge.

Skumplade sokkel - et eksempel på en tynd baguette til et lavt værelse

Valg af fileter i farve

 • Et værelse med højt til loftet er udstyret med et mørkfarvet produkt, som falder sammen med vægindretningen. Denne teknik reducerer højden visuelt.
 • Den hvide farve på fileterne vil tillade at øge højden af ​​lokalerne, den bruges i tilfælde af lave lofter.
Tip: Hvis du vil bruge i dit indre en naturlig træpose af mørk brun farve, så skal den falde sammen med alle dekorative elementer. For eksempel med platbands, døre, et gulv. I dette tilfælde skal væggene være lette.

Mørkebrun loftspose i kombination med træelementer af indretning

Valget af formularen

Loftslister, der er komplekse i form med fancy mønstre, giver rummet pompøshed. De er helt irrelevante i lejligheder af lille højde. Desuden vil du, hvis du beslutter dig for at fastholde baguetten selv, så vil produktets komplekse form tilføje arbejde, når du skærer og går sammen i hjørnerne af rummet.

Den asketiske sokkel med glatte kanter er universel. Det passer perfekt ind i det dyre interiør, hvor accenterne placeres med andre genstande af indretning og for en beskeden bolig af almindelige borgere med et lille budget.

Loftplade til stræklofter

Kriterier for udvælgelse af sokkel til loftet

Det er ikke nok bare at trække lærredet, du kan lide farven / tekstur. Det er også nødvendigt at arrangere samlingen mellem den og væggen. Galtel - den bedste løsning på dette problem. Selvfølgelig kan du bruge en blød eller hård indsats (med rack-and-pin fastgørelsesmetode), men det er svært at gøre det skjult. Plinths kommer til undsætning for loftet. Det skal huskes, at bredden af ​​spalten, der skal lukkes, er ca. 8 mm.

Kriterierne for produktet til loftet:

 • lille vægt;
 • bred kontaktflade - for at lukke hullet
 • fleksibilitet og styrke på samme tid.

Desuden skal du overveje egenskaberne af strækloftet:

 • farve - normal hvid eller enhver anden;
 • form - konveks eller flad, bred eller smal;
 • tekstur - asketik eller luksus.

Produktvarianter til loftet ved hjælp af forskellige materialer

 1. Mulighed - loft skørt skum. Hvis du ikke har erfaring med at klæbe dette materiale, skal du ikke bruge det. Som en del af klæbemidlet er et opløsningsmiddel, der skaber vanskeligheder ved brug af skum. Selvom der er et plus - en lav pris. Ulemper: skrøbelighed, skrøbelighed.
 2. Mulighed - polytethanfilet. Plus: Med sin fleksibilitet kan du designe loftstrukturen selv i en halvcirkel. Ulemper: høj pris, stor vægt i forhold til produkter fra andre typer plast. Fastgørelse er lavet med lim til væggen - de limes ikke til loftet. Med en stor længde af produktet kan den bøje under sin egen vægt. Derfor er denne mulighed ikke berettiget.
 3. Mulighed - plastloftlister.
 • muligheden for efterligning af stucco, ethvert naturligt efterbehandlingsmateriale - fyr, sten, metal;
 • lav pris;
 • lav vægt

Market Favor for Spænding Strukturer - Fleksibel Plast Ceiling Skirting

Gipsplader til ophængt gipspladekonstruktion

Designkrav:

 • lav vægt, for ikke at tilføje det allerede tunge materiale - gipsvægge;
 • mulighed for fastgørelsesanordninger.
 1. Baguette fra polyfoam. Installation er lavet på alabaster, kræver ikke maling.
 2. Polystyrenfilet. Installation på gips er mulig.
 3. Produkter fra gips - fastgørelse på gipsopløsning.
 4. Træskørt - ofte brugt gulv indstilling, nogle gange brugt til indramning lofter. I tilfælde af gipsplader strukturer - et materiale med en porøs struktur, er fastgørelsen lavet til væggen.

Loftstik med kabelkanal - Let plastikpose til træ