Armstrong indbyggede loftlamper - en komparativ analyse af traditionelle og moderne typer

Armstrong-type lofter

Moderne teknologi er ikke sparet og problemer med belysning. I denne artikel vil vi snakke om, hvad Armstrong fixtures er, samt at sammenligne energieffektivitet og effektivitet i moderne modeller og de armaturer, der i dag betragtes som forældede.

Generelle oplysninger

Armstrong-suspenderede systemer er den mest omkostningseffektive til afslutning af store areallofter i offentlige bygninger - indbyggede loftslamper for dem kræver ikke installation af specialophængte strukturer. Dette system er en suspenderet cellulær struktur samlet fra T-formede profiler. Hver celle er en firkant med en side på 600 mm (eller et rektangel på 600x1200 mm), hvori en mineralfiberplade er installeret.

Dette design er praktisk, fordi du i stedet for nogen af ​​pladerne i cellen kan placere en LED-loftslampe, der er designet specielt til dette og har en standardstørrelse, uanset hvilken lyskilde der bruges i den.

Forskellige modeller af lamper til Armstrong

Til reference. For lofter i den europæiske standard produceres lamper på 595x595 mm. Men de første Armstrong-lofter blev leveret til vores land fra Amerika og havde flere store plader. Følgelig var lampens ydre dimensioner større (605x605 mm). På trods af at forsyningen af ​​sådanne strukturer til Rusland næsten er stoppet, bruges de stadig af nogle virksomheder, og behovet for armaturer i amerikansk stil eksisterer stadig. For oplysningerne fra ejerne af sådanne lofter informerer vi dig om, at lamperne til dem kan bestilles hos Tekhnolux og Light Technologies virksomheder.

Strukturelt består alle Armstrong lamper af et metalhus, hvor en lyskilde er anbragt, som er lukket af en beskyttende skærm eller reflektorrist. Og den største forskel mellem traditionelle og moderne modeller er netop hvilken type lamper de brugte.

Typer af lamper

Armaturer med lysstofrør

De mest almindelige lamper til indbyggede lamper - T8 18 watt. Der er 4 af dem i en standard square fixture. Nogle gange bruges mindre kraftige T5 14W lamper.

Indbygget armatur

Alle Armstrong fluorescerende loftslamper er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

 • Elektromekaniske styredrev (EMPRA), som hovedsagelig blev anvendt tidligere, har en alvorlig ulempe: et højt niveau af lyspulsering (stroboscopic effekt). Og det sker ikke kun, når lampen er startet, men også i færd med at fungere. En sådan flimring er meget trættende for synet og helt uacceptabelt i lokaler, hvor folk skal arbejde med dokumenter, samle små dele og andre aktiviteter relateret til udsigten. Dette er ikke den bedste effekt på effektivitet og produktivitet.
 • Elektroniske styreanordninger (fluorescerende Armstrong-lofter er udstyret med styringsudstyr (PRA), som kan være elektromekanisk eller elektronisk.

Rådet. Du bør ikke spare penge ved at installere Armstrong-lamper med en elektromekanisk startkontrolanordning i arbejds- og forretningslokaler. De vil være mere passende i baglokaler og korridorer.

Lys med LED lamper

Nu for at skabe kontor, brugte kommercielle og industrielle belysning mere villigt moderne LED-indbyggede lamper Armstrong. Dette er den bedste løsning, især når det kommer til langvarig samtidig belysning af store områder (se Indbyggede LED Ceiling Lights: versioner og installationsmetoder)

LED-lamper er placeret i en standardpakke designet til installation i et ophængningssystem.

Armstrong LED Loftslys

Armstrong loftslamper

Indholdet af artiklen

 • 1. Armstrong loft funktioner
 • 2. Styrker og svagheder
 • 3. Forskellige armaturer
 • 4. Kriterier for valg af belysning
 • 5. Hvor mange lamper er der brug for
 • 6. Video
 • 7. Foto

I dag har byggemarkedet et stort udvalg af loftkonstruktioner. De har deres egne designfunktioner. Når det kommer til at afslutte loftrummet i kommercielle og kommercielle lokaler, er det værd at tænke på Armstronglofterne. De bruges i industrielle, kontorlige og endda ikke-residentielle lokaler. Ved udførelsen af ​​arbejdet skal der lægges særlig vægt på sådanne elementer som loftlamper Armstrong. Sådanne anordninger præsenteres på markedet i bredt sortiment. Men for at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle faktorer.

Armstrong loft funktioner

Armstrong moderne lofter har mange fordele, som bestemte deres popularitet på markedet. Disse fordele omfatter:

 • Enkel installation design.
 • Hurtig reparation af finish som følge af fejl.
 • Økonomi. Med dette design kan du rentabelt afslutte et stort område.

Til enhedens loftstruktur ved brug af en metalprofil. Gør det kasse. Cellestørrelsen skal være 60 × 60 cm. Mineralfiberplader installeres i disse celler i fremtiden. Armstrong-loftkonstruktioner er udstyret med specielle belysningsindretninger af en vis størrelse. Armstrong modulære armaturer til et hængende loft har et metalhus, hvor lyskilder er monteret.

Alle belysningsanordninger, der anvendes i sådanne loftsstrukturer, har visse designfunktioner. Lukkede plexiglas eller skærmlys bruges ofte i industrielle lokaler. I de administrative og kontorlokaler har lamperne et spejlgitter. Med det kan du forbedre belysningspladsen. Lamper med plastiklinse anvendes hovedsageligt på hospitaler, børnehaver og andre institutioner.

I industrielle lokaler er det almindeligt at installere lysarmaturer, der har en høj grad af beskyttelse mod støv, fugt og aggressive kemikalier. Faktisk er valget af lamper til Armstrong-loftet ret omfattende. På markedet kan du finde en mulighed, der passer bedst til det indre af et værelse.

Styrker og svagheder

Belysningsanordninger, der anvendes i Armstronglofterne, har visse fordele og ulemper. Fordelene ved sådanne lamper omfatter:

 • enkel installation;
 • fri adgang til montering og ledninger;
 • let udskiftning af beskadigede komponenter og brændte lyskilder;
 • høj luminescens effektivitet.

Armstrong loftslamper kan udstyres med forskellige lamper. LED- og fluorescerende lamper kan ikke kun give effektiv belysning, men også betydeligt spare på strømforbruget. Mount fixtures kan være overalt i loftet. Dette giver dig mulighed for at skabe effektiv belysning og dekorere det indvendige rum. Installation af enheder på forskellige punkter giver dig mulighed for at skabe optimal belysning i et bestemt rumområde. Om nødvendigt kan antallet af lamper øges eller formindskes. Steder, hvor enheden tidligere var installeret, kan let lukkes med en loftsenhed.

Selvfølgelig, ligesom mange andre ting, har Armstrong loftslys også nogle ulemper. Først og fremmest er det værd at bemærke lampens standardudseende. Derfor kan de næppe betegnes som dekorative designelementer. For på en eller anden måde at dekorere loftet er det udstyret med lamper med en opal diffuser. Under drift kan de miste lysstyrken af ​​glød og dækudseende. For at eliminere denne ulempe er det nødvendigt med jævne mellemrum at ændre ikke kun lamperne, men også lamperne selv.

Forskellige armaturer

Traditionelt har Armstrong loftsstrukturer været udstyret med lysende belysningsarmaturer.

Standard armaturmodeller har 4 18 W lamper. Installation af sådanne lamper har sine egne egenskaber. Først og fremmest er det værd at bemærke, at de er udstyret med forkoblinger. Sådant udstyr kan både være elektronisk og elektromekanisk.

Når man vælger armaturer med elektromekanisk styreudstyr, er det værd at overveje, at når de tænder og betjener lamperne, udsender de en stærk pulsering. Pulserende lys påvirker synligt. Derfor bør sådanne indbyggede belysningsindretninger ikke anvendes i lokaler, hvor der arbejdes med dokumenter og små detaljer. Et sådant lys påvirker ikke kun arbejdernes syn, men også deres evne til at arbejde. Elektroniske styreanordninger er helt fri for denne ulempe. Derudover kan ved hjælp af sådanne indretninger forlænge levetiden for modulære lamper væsentligt.

Flere moderne muligheder er lamper med LED-lamper. Med deres hjælp kan du skabe en ensartet belysning i lang tid.

Lysvalgskriterier

Ved valg af belysningsarmaturer til Armstrong-loftet er det værd at overveje deres tekniske egenskaber. Særlig opmærksomhed anbefales at henlede opmærksomheden på lamperne med lysstofrør. De særlige lyskilder er, at de bruger meget lidt elektricitet. En mere attraktiv mulighed er LED-pærer. De bruger næsten tre gange mindre strøm end lysende lyskilder, hvor styringskrævende udstyr bruger meget strøm.

Hvis vi sammenligner belysningenes kvalitet og lysstyrke, er LED-lamper til Armstrong-loftet en mere effektiv løsning. De er i stand til at skabe et ensartet og lyst lys. Illuminantens sådan produktivitet forklares af dens designfunktioner. Lys fra lampen er spredt alle 360 ​​grader. I sådanne anordninger er der ingen flimmer, og lysstrømmen er rettet mod en bestemt zone.

Et vigtigt udvælgelseskriterium er levetiden for belysningsenhederne. I gennemsnit arbejder fluorescerende lamper i 7 tusinde timer. Hvad angår LED-lamper, kan de vare flere gange længere - op til 50 tusinde timer. Det kan således konkluderes, at LED-lamper, sammenlignet med fluorescerende, varer flere år længere.

LED-lamper har en relativt høj pris, men en længere levetid opvejer denne ulempe.

Hvor mange lamper er der brug for

Når det kommer til værelser med høj deltagelse af mennesker, skal vi ikke glemme reglerne og reglerne her. Det drejer sig især om valg af antal armaturer. Når du vælger det, er det værd at overveje kraften i lysstrømmen, som udgiver lyskilden. Hvis vi taler om værelser, hvor der udføres visuelle opgaver, så for 1 m 2. Square vil have brug for 150 lumen. For biblioteker og kontorlokaler øges tallet til 500 lumen. I industrielle lokaler, hvor der arbejdes med tegninger, små dele og mange andre, skal der være mindst 1 tusind lumen for at belyse en kvadratmeter rum.

Når du kender den nødvendige lysstyrke, kan du fortsætte med valget af antallet af belysningselementer. En 4 W fluorescerende lampe udsender en lysflow på 120 lumen. Lamper 8 W - 450 Lumen. Med stigende lampeffekt øges lysstrømmen. Det er værd at overveje, at LED-lamperne har en kraftigere lysstrøm end fluorescerende belysningselementer.

Når man vælger antallet af belysningsarmaturer, er det værd at overveje ikke kun antallet af lamper i dem og lysstyrken, men også højden af ​​deres installation. Med en stigning i lampens indstilling sænkes lysstyrken. Så installationen af ​​enheden kun en halv meter højere vil reducere lysstyrken med halvdelen. For at skabe effektiv belysning er det derfor nødvendigt ikke blot at tage hensyn til armaturernes tekniske egenskaber, men også rummets egenskaber.

video

Denne video demonstrerer konverteringen af ​​Armstrong fluorescerende lampe til en LED i 5 minutter:

Armstrong hængende loft - typer og egenskaber, enhed og design beregning, installation af fliser og lamper, pris med nøglefærdige installation og hvor man kan købe i Moskva og Skt. Petersborg

Indsendt af: admin i loftet 09/02/2018 0 5 Visninger

På det russiske marked med hængende lofter er Armstrong den klare leder. Armstrong hævet loft er et bredt udvalg, kvalitet af materiale, rimelig pris. Sådanne lofter har en alsidig og let konstruktion, fremstillet af miljøvenlige materialer, holdbare og holdbare.

 1. Producent Info Armstrong
 2. Typer og egenskaber ved hængende lofter Armstrong
 3. Nedhængt loftarmatur Armstrong
 4. Beregning af falsk loft Armstrong
 5. Montering af et hængende loft Armstrong
 6. Suspended ceiling komponenter Armstrong
 7. Armstrong hævet loftpris
 8. Hvor kan man købe Armstrong fliser og lofter?
 9. video
 10. Feedback og kommentarer

På et falsk loft fra fabrikanten Armstrong

Armstrong-firmaet (Armstrong) er verdensledende inden for branchen af ​​hævede lofter. Hendes historie begyndte for 150 år siden. Fra et lille værksted er et transnationalt selskab vokset, der omfatter mere end 40 fabrikker i 12 lande og over 15.000 ansatte. I dag tilbyder det en bred vifte af lofter med unikke egenskaber. Armstrongs mærke er blevet et husstandsnavn sammen med Xerox og andre succesfulde producenter, som producerer kvalitetsprodukter.

Typer og egenskaber ved hængende lofter Armstrong

Suspenderet lofter Armstrong har mere end 500 genstande. De adskiller sig i overfladetyper, fremstillingsmaterialer, form, egenskaber, udseende - og er i stand til at tilfredsstille behovene hos næsten enhver kunde.

Afhængigt af værelsestype er Armstrong-lofter inddelt i:

 • Suspended lofts økonomiklasse
 • Akustiske lofter
 • Hygiejniske lofter
 • Designer lofter
 • Funktionelle lofter
 • Fugtbevidste lofter
 • Og andre

Typer af metallofter fra producenten Armstrong: populære farver

Armstrong metalophænget loft er præget af følgende egenskaber:

 • Høj brandsikkerhed
 • holdbarhed
 • Vandmodstand
 • hygiejne

  Metalloftet er godt til forskellige typer værelser, herunder til at afslutte badeværelset. Til produktion anvendes paneler med akustiske korrektorer, som giver den nødvendige balance af forståelighed og privatlivets fred i rummet. For at skabe maksimale lydisoleringspaneler har mineralfiberindlæg med en tykkelse på 15 mm.

 • Vandtæt

  Hovedformålet med Armstrong fugtbestandige lofter er drift i rum med høj luftfugtighed og manglende evne til at kontrollere temperatur og fugtighed (bade, badeværelser, puljer, vaskerier, hospitaler osv.).

  Tip! Typer af fugtbestandige lofter kan have den samme sammensætning, men forskellige tekstur, tykkelse eller installationsteknologi.

  Til deres fremstilling anvendes der som regel mineralfibermaterialer. Armstrong fugtbestandige lofter er også modstandsdygtige over for mekaniske deformationer. En 10 års garanti bekræfter deres kvalitet og holdbarhed. Blandt de typer af fugtbestandige lofter står "NEWTONEResidence" og "MYLAR" ud.

  Nedhængt loftarmatur Armstrong

  Armstrong-hængende loft er en metalskinne, der er fastgjort til de bageste loftsophængsophæng og kassetter stablet på skinnerne. Ved design er ophængte lofter opdelt i modulære og faste.

  I skemaet: Armstrong ophængt loftsdesign

  Modulloftets plan består af modulære elementer i skinnen, kassetterne og panelerne er kombineret og fastgjort til rammen. Desuden kan rammen være skjult bag den ydre hud eller være på forsiden af ​​loftet.

  • praktisk
  • billige
  • æstetisk
  • Bare installeret
  • Skjul ingeniørkommunikation
  1. Det betragtes som den samlede optagelse af loftet. Til det tilføjes 2% (hvis rummets geometri er standard) og 3-4% (ikke-standard).
  2. Det resulterende tal er afrundet opad i pakker af multipler.
  1. For en tværgående skinne på 0,6 m. Den samlede loftsmængde multipliceres med en faktor på 1,33 (eller 1,5 for ikke-standard layout).
  2. For den tværgående styring 1,2 m. - med en faktor på 1,33.
  3. For en universel skinne 3,7 m. - med en faktor på 0,21.

  Beregning af væghør: Den samlede loftsmængde multipliceret med en faktor på 0,66

  Suspensionberegning for et nedhængt loft: - med en faktor på 0,6.

  Armstrong hæmmede loft ser ud som et komplekst produkt, men installationen er enkel og hurtig. Dette er et af de enkleste loftsystemer blandt alle eksisterende.

  En af mulighederne for et falsk loft: spejl

  Installationsvejledning:

  1. Inden arbejdet påbegyndes, skal du installere og udføre al nødvendig kommunikation.
  2. Mål højden på alle indbyggede tilbehør. Grundlaget for markeringen vil tjene de højeste satser, således at systemet til sidst lukker det fremspringende tekniske knudepunkt.
  3. Med en bygning eller et laserniveau skal du mærke på væggene omkring rummets omkreds (vejledende profiler er monteret på det).
  4. Ved siden af ​​den markerede linje skal du installere en L-formet metalprofil (findes i sættet). For at skære profilen af ​​den ønskede længde, brug en hacksav til metal. Fastgør profilen for at danne en hylde, rettet med den malede side nedad.
  5. Dernæst installer guide profiler, hvilket gør dem til et gitter. Sørg for, at cellernes dimensioner falder sammen med målene på finishpladerne.
  6. Fyld gitteret med kassetter og tilbehør.

  Tip! Det er bedre at begynde at lægge kassetterne fra midten af ​​konstruktionen, så vil den centrale celle straks falde på plads. Ekstreme plader er normalt lidt trimmet. Og loftet ser glat og smukt ud.

  • Layoutet er dekorativt
  • Metal hjørne
  • rammer
  • Vejledningsprofil
  • vedhæng
  • Lysarmaturer
  1. Lamperne førte ind i loftet Armstrong

   Til Armstrong-loftet er der specielle LED-lamper på 60x60 cm i størrelse med korte lysstofrør. De er monteret inden installation af papkort. Yderligere suspensioner tillader ikke loftet at sænke. Til noten: Celler uden armaturer er kun fyldt med papkort efter installation og test af alle armaturer.

  2. Specifikationer for Armstrong loftfliser
  3. Mineralfiberkassetter
  4. Kassette tykkelse ca. 20 mm
  5. 2 hovedstørrelser (600x600 og 600x1200 mm)
  6. Næsten brandfarlig
  7. Gode ​​varme- og støjisoleringsegenskaber
  8. Mange farve løsninger.

  Kvaliteten af ​​Armstrongs loft og flise passer til prisen. Omkostningerne bestemmes af forskellige faktorer, og afhænger af typen af ​​loft og andre nuancer. Det er dog meget acceptabelt for kunderne. For eksempel er prisen på kvm. loftpaneler "Baikal" - fra 150 rubler. Omkostningerne ved installation af et nøglefærdigt loft Armstrong er fra 290 rubler. pr. kvm

  Armstrong hævet loft

  Populariteten af ​​loftfliser er så høj, at du kan finde den i næsten enhver relevant butik.

  Armstrong suspenderede strukturer har en række positive egenskaber. De er optimale til gennemførelse af hurtig og høj kvalitet afslutning af store lokaler, så du kan skjule komplekse ingeniørkomponenter, samtidig med at de giver hurtig adgang, hvis det er nødvendigt. Ved at vælge Armstrong-loftet, gør du et godt valg.

  Kontorlamper Armstrong

  Vis 19 mere
  positioner

  Hurtigt og nemt køb

  Populariteten af ​​Armstrong-loftslys bragte gentagelsen af ​​deres geometri til loftfliserne og de gode belysningsparametre, som er karakteristiske for disse lys. Med ankomsten af ​​LED-analoger Armstrong på markedet har fluorescerende lamper mistet deres monopol, og parametrene for LED-produkter giver tillid til deres lederskab inden for dette segment af belysningsmarkedet i den nærmeste fremtid.

  Design funktioner af lamper

  Den brede fordeling af Armstrong-lofter er forbundet med deres installation, og armaturerne indbygget i loftet har en række tekniske og designmæssige egenskaber:

  Loftpladens standardstørrelse fastlagde også armaturernes standardstørrelse, hvilket havde en positiv effekt på foreningen af ​​produktionen af ​​belysningsindretninger;

  en række diffuserende skærme og brug af spejlereflektorer i lampens design bestemmer en bred vifte af designløsninger til belysningsdesign;

  En indbygget strømforsyning gør det let at tilslutte lys til vekselstrøm.

  Forbrugerkvalitetslyspaneler Armstrong

  Lyskilder til denne klasse har en række fælles egenskaber, uanset de anvendte lamper:

  enkelhed og nem installation;

  nem adgang til kommunikation placeret over loftoverfladen;

  ensartetheden af ​​den skabte belysning;

  Standardstørrelse giver dig mulighed for at designe belysning uden endelig valg af lampens type og dens fabrikant.

  Fordelene ved LED-lamper Armstrong

  Udskiftning af fluorescerende lyskilder med lysdioder eliminerer de velkendte fejl i den første og tilføjer nye kvaliteter, der er unikke for lysdioder:

  lavpulseringskoefficient (til højkvalitets lyskilder mindre end 5%) reducerer træthed i medarbejdernes øjne og fører til en stigning i arbejdsproduktiviteten;

  et bredt udvalg af farvetemperatur gør det muligt at tage hensyn til arbejdstageres individuelle præferencer;

  Lysdiodens lysstyrke er højere, og strømforbruget er mindre, hvilket sikrer deres økonomiske effektivitet;

  LED-belysningsenheder indeholder ikke kviksølv, og derfor er der ingen problemer med deres bortskaffelse;

  et højt farvegengivelsesforhold gør det muligt at anvende LED-lyskilder i de mest krævende aktivitetsområder, der kræver den korrekte farveoverførsel;

  Fraværet af støj og flimrende effekt af LED-lyskilder Armstrong supplerer det imponerende udvalg af deres fordele og bestemmer deres brede fordeling på alle områder af kommercielle, industrielle og kontoraktiviteter.

  Armstrong LED Downlights

  Specialiseret online butik "9 watt" er LED Armstrong lamper, der er designet specielt til indlejring i de samme loftsystemer. Disse lofter er meget udbredt i udstyre kontorer, kontorbygninger, indkøbscentre, kombinerer enkelhed og høj hastighed installation.

  Belysningsanordninger, der anvendes i disse loftsystemer, bør kombinere let installation, hurtig adgang til kommunikation, tilstrækkelig lysstyrke og holdbarhed, og svarer også til standardstørrelser. Alle disse nuancer tages i betragtning i de modeller, der præsenteres i dette afsnit af vores katalog.

  Virksomheden "9 watt" leverer højkvalitets LED-loftlamper Armstrong, som har forskellig effekt og lysstyrke i lysstrømmen, så du kan vælge belysningen til ethvert område.

  • St. Petersborg,
  • Rostov ved Don,
  • Krasnodar,
  • Nizhny Novgorod,
  • Ryazan.

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3100 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 25 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2800 Lm

  Strøm (W): 45 W

  Belysning Lm: 5000 Lm

  Strøm (W): 48 W

  Belysning Lm: 4200 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 48 W

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 72 W

  Strøm (W): 32 W

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2500Lm

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 8 W

  Belysning Lm: 560 Lm

  Strøm (W): 3 W

  Belysning Lm: 210lm

  Strøm (W): 18 W

  Belysning Lm: 1260 Lm

  Strøm (W): 14 W

  Belysning Lm: 980 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 4000 Lm

  Fordele ved Armstrong LED downlights

  En vigtig fordel ved Armstrong armaturer er deres standarddimensioner, som muliggør hurtig og nem installation sammen med installation af loftpaneler.

  Derudover har LED-belysning en række ubestridelige fordele, herunder:

  • Lavt energiforbrug
  • Evnen til at justere lysets lysstyrke - afhængigt af behovene - på grund af, at fremstillingen af ​​enheder indebærer brug af mikroprocessorer
  • Nem installation af belysningsenheder
  • Lys temperatur i en bred vifte af værdier, fra varmt til koldt
  • Lang levetid
  • Bred belysningsvinkel takket være integreret diffusor.

  Med et minimalt energiforbrug vil Armstrong-loftslampen give høj kvalitet i værelser af enhver størrelse på grund af de mange tekniske egenskaber ved de tilgængelige modeller.

  Sortiment af LED lamper Armstrong

  Kataloget for online-butikken "9 watt" er bredt repræsenteret belysningsenheder af så berømte mærker som ERA, Smartbuy, ASD, WOLTA.

  Hver producent repræsenterer flere modeller, der har forskelle med hensyn til effekt, lysstyrke af det udstrålede lys og lys temperatur. Afhængig af denne pris for LED lamper Armstrong er også anderledes. Effekten af ​​de foreslåede enheder varierer fra 3 W til 72 V, med lysstyrken af ​​lysstrømmen fra 210 Lm til 5000 Lm.

  Vores eksperter hjælper dig med at vælge den bedste belysningsmulighed for lokaler af enhver størrelse og destination.

  Salg af LED lamper Armstrong i vores butik gennem et online katalog. For at bestille et passende produkt skal du bruge indkøbskurvets websted.

  Hvilket panel at vælge

  Før du køber belysningsenheder, skal du bestemme de ønskede lysstyrke og strømparametre for hver enhed, hvilket skal svare til rummets område og formål. Derudover skal man huske på, at ikke alle modeller understøtter arbejdet med en lysdæmper, som sørger for regulering af lysstyrken af ​​det udstrålede lys. Hvis denne funktion er vigtig, skal du være opmærksom på dens tilstedeværelse i produktbeskrivelsen.

  En vigtig parameter er panelets størrelse, temperaturen på det lys, der udsendes af det, hvilket har en vis effekt på mennesker i rummet. Omkostningerne ved forskellige modeller varierer også i vidt omfang afhængigt af de tekniske specifikationer.

  LED-lamper "Armstrong"

  Armstrong LED armaturer bruges til at belyse kontor-, detail-, husstands- og andre rum, hvor der er installeret et system med lofter. LED armaturet til et sådant loft har dimensioner på 595x595 og er monteret i stedet for en enkelt plade, der anvendes i et 600x600 mm ophængt system.

  En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

  En serie af LED paneler universel montering ULPC36W60 og ULPD36W60. Ideel til udskiftning af raster fluorescerende armaturer. Den bedst sælgende model i Rusland. Solgt umiddelbart med strømforsyning.

  Ultra-tynde LED-paneler fra Wolta 40w LPC40W60 er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

  Wolta 40w LPD40W60 ultratynde LED-paneler er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

  LED-panel LP-eco 36W - bestseller 2016 I øjeblikket ud af produktion, salg af saldi. Strømforsyningen er ikke inkluderet og leveres separat.

  LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

  Panel LPU-PRISMA-PRO 45W LLT er designet til indendørs belysning af offentlige rum. Kan bruges i kontorbygninger, indkøbscentre, hoved og ekstra offentlige rum (korridorer, trapper, kantiner, konferencelokaler, fitnesscentre, cafeer og restauranter)

  Til indendørs belysning af kontor- og boligområder, handelsgulve, caféer, restauranter, uddannelses- og medicinske institutioner. Direkte udskiftning af raster armaturer med fluorescerende lamper - de kan nemt indsættes i Armstrong-type lofter.

  LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

  LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

  LED-lampe GDm595 til Armstrong type lofter. Tridonic / Philips strømkilder, Samsung LED'er og en højlys transmittansdiffusor giver lys, jævn belysning og pålidelighed i hele rummet.

  LED paneler ECONOMY af ELP serien af ​​WOLTA kan bruges til belysning offentlige, kommercielle, kontor, uddannelsesmæssige og medicinske lokaler. Farvetemperaturen opfattes så tæt som muligt på det naturlige dagslys. Fraværet af flimmer (pulsering) og skadelige stoffer gør det muligt for disse lamper at bruges i børneinstitutioner og hospitaler. Bredt indgangsspændingsområde, stabil lysflow, gør dette produkt optimalt med hensyn til pris / kvalitetsforhold.

  Kontorlampen OFFICE 25-M600x600 med en effekt på 25 W er designet til at erstatte fluorescerende analoger af LPO eller LVO 4x18 W i eksisterende belysningssystemer eller i arrangement af belysning af nye genstande

  Effektiv udskiftning af fluorescerende armaturer af typen LVO / LPO 4x18 W.

  De fleste moderne kontorlokaler er udstyret med Armstrong-type loftsystemer med integreret belysningssystem. Indtil for nylig var disse overvejende LVO 4x18 W lamper, hvor LiderLight tilbyder en omkostningseffektiv udskiftning til kontorbelysning OFFICE 41-M600x600.

  Armaturerne til Oscar LED-02-36 serien er beregnet til belysning af administrative og kontorlokaler. Lampens konstruktion sørger for, at den er monteret i åbninger af lofter og lofter.

  Armaturet med nødbelysningsenhed L-office 32 Em er designet til installation i forretnings- og kontor- og administrative lokaler.

  Armaturet med nødbelysningsenhed L-office 32 S Em er designet til installation i uddannelsesinstitutioner (skole klasseværelser, klasseværelser, foredragshaller mv)

  L-office 32 S lampen er beregnet til installation i uddannelsesinstitutioner (skole klasseværelser, klasseværelser, foredragshaller mv.).

  Armatur L-office 32 er designet til installation i forretnings- og kontor- og administrative lokaler.

  Den premium-grade LED armatur med højlysflux L-office 55 er designet til installation i værelser med høj belysningskrav (kontorer, klasseværelser, uddannelsesinstitutioner, kommercielle og administrative lokaler mv.).

  Premium-LED-armatur med nødstrømforsyning og højlysflux L-office 55 er designet til installation i lokaler med høj belysningskrav (kontorer, klasseværelser, uddannelsesinstitutioner, kommercielle og administrative lokaler mv.).

  For korrekt beregning af antallet af Armstrong LED-paneler pr. Kvadratmeter er det nødvendigt at tage højde for mange faktorer: loftets højde, formålet med rummet, vægternes og gulvets farve og enhedens egenskaber. Den korrekte beregning kan fås ved at kontakte vores specialister. "Ledkom" tilbyder at købe højkvalitets LED-loftlamper "Armstrong" til loftet (600x600) til en rimelig pris. Du vil ikke kun blive underrettet i detaljer, men vil også kunne beregne mængden og vælge det udstyr, der er nødvendigt for dine lokaler.

  Funktioner ved installation af Armstrong lamper

  Kontorlamper "Armstrong" har flere typer installation. De kan være inline og overhead. Indbyggede modeller bruges udelukkende til indendørs installation i loftslofter, enheden er installeret i en standardcelle i stedet for en 600x600 loftsplade. Overhead har en universal monteringsmetode, de kan bruges til udendørs installation på alle typer lofter (med undtagelse af strækning).

  Prisen på Armstrong 600x600 LED-loftslamper varierer fra et par hundrede rubler til lave omkostninger til flere tusind i premium-segmentet. LLC LEDKOM har nbsp; forhandlerforbindelser med russiske og udenlandske producenter af LED-udstyr. På grund af dette kan Armstrong 600x600 LED-kontorlygter købes billigt og billig ved at bestille på hjemmesiden eller anmode om et tilbud på leverandørportalen. Levering udføres i Skt. Petersborg og alle byer i Rusland.

  Armstrong-type LED-paneler anvendes som analog ved udskiftning af forældede 4x18 fluorescerende lamper med kviksølvlamper. Dette hjælper med at forbedre indendørs belysning og reducere omkostningerne ved elektricitet og vedligeholdelse af belysningsudstyr. Enheden er en krop af buet metal eller ekstruderet plast med en standardstørrelse på 595x595 millimeter og en tykkelse på fra 20 til 60 millimeter.nbsp; Den mest almindelige og bekvemme er dog tykkelsen på 40 millimeter. Dette hus er designet til både indlejret og overflademontering. Med den indbyggede version er armaturafsnittet simpelthen placeret på det frie rum i rammen af ​​det hængende loft, og med overlapningen er det monteret gennem hullerne i huset.

  Ved installation af Armstrong armaturer anbefales det at foretrække modeller med en metalbase. Selvfølgelig er plastik lettere og billigere end metal, men der er også ulemper. Sagen tjener til at fjerne varme fra dioderne, og plasten kan, når den opvarmes, ændre sin oprindelige form og farve. Den bliver gul med tiden, hvilket forvrider apparatets lys. Diode lampen med en metal krop vil således vare meget længere.

  Vigtigste fordele ved Armstrong armaturer

  Ved installation af nye lofter og belysningssystemer i lokalerne er fordele ved moderne diodelamper ikke længere blevet stillet spørgsmålstegn ved. Men med deres hjælp er det muligt at modernisere allerede eksisterende belysning. Udskiftning af de gamle loftsanordninger med nye diode-enheder, man kan få betydelige energibesparelser og dermed koster omkostningerne.

  Der er flere grunde til, at en sådan erstatning er omkostningseffektiv:

  • Diodens lysegenskaber i dag er det mest optimale - lavt rippel, luminescensspektrum, lysstyrke øger arbejdsproduktiviteten;
  • Ved en effekt, der er to gange mindre end standardlamper, har lysstrømmen den samme lysstyrke og er mere stabil;
  • øjeblikkelig start uden at blinke og falme;
  • holdbarhed.

  Ved at købe Armstrong-lampen (600x600) kan du reducere mængden af ​​belysningsudstyr og få jævn og lys belysning af hele rummet og samtidig spare betydelige midler.

  Armstrong loftslamper

  I vores online butik kan du vælge og købe indbyggede LED-lamper til hængende loft Armstrong til en pris på 475 rubler. Vores ledere vil rådgive dig om forskelle i lampernes installation og tekniske egenskaber, samt hjælpe dig med hurtigt at bestille.

  Typer af inventar indbygget i loftet Armstrong

  Armstrong loftslamper til hævede lofter varierer i type:

  • opal - specielle opal diffusorer gør lyset blødere og mere ensartet;
  • LED, den mest økonomiske og billig;
  • Armstrong raster armaturer til loftet med fluorescerende rør i form af rør og reflektor af forskellige profiler.

  LED lys - et godt valg til Armstrong lofter

  Prisen på LED-lamper indbygget i Armstrong falskloft er ret økonomisk, fordi de er bedre i livet til lamper, lyseffekt, holdbarhed og andre egenskaber end almindelige lamper og almindelige lamper, der anvendes i dem, og energikostnaderne er meget lavere.

  Vi anbefaler at vælge LED lamper, fordi de har mange fordele:

  • 2 gange mindre strømforbrug (36W sammenlignet med 72W);
  • skinne 3 gange lysere (til LED-lamper, lydudgang er 90 Lm / W, til fluorescerende ones - 30 Lm / W);
  • Arbejdstemperaturen på disse lamper er 70 grader Celsius;
  • lamper varme op til 30 grader;
  • øget levetid - op til 5 tusinde timer;
  • behøver sjældent vedligeholdelse;
  • tænder straks, når den er tændt
  • kan bruges i lokaler hvor lysene ofte tændes og slukkes.

  Til Armstrong-loft er LED-lamper af størrelsen 595x595 mm passende, det samme som kassetterne selv.

  Armaturer kan være overhead eller forsænket, eller de kan monteres på begge disse måder (universal). Det vil sige, lampen er enten indlejret i det hængende lofts celle i stedet for en kassette eller bruges med ethvert loft, for eksempel et stativ.

  Lav en ordre hos os! Særlig værdi - til grossister og store ordrer.

  Hvilke lamper at vælge til Armstrong type loft

  Suspended lofter er bekvem installation hastighed og brugervenlighed, især til armstrong design. Det er vigtigt at vide, at lampen i Armstrong har sine egne specifikationer og bør tages i betragtning ved valg af belysning. Vi vil tale om alle mulighederne for enheder, der passer til rackloftet.

  Armstrong loft funktioner

  Armstronglofter (Armstrong), som i dag har fundet deres fordeling på forskellige felter, er let genkendelige af deres karakteristiske udseende. Hvorfor dette sker, er forståeligt, du skal bare se på de vigtigste fordele. Blandt dem er:

  1. Enkelhed og hastighed på installationen.
  2. Muligheden for lokal reparation - du skal bare udskifte den enhed, der er ude af drift.
  3. Økonomi. Udsmykning af lige store områder af loftet opstår hurtigt.
  4. Tilgængelighed af teknologi. Under kraften til at installere et sådant loft, lygter til ham også nogen, endda en novice mester.

  Grundlaget for Armstrongs loftsdesign er en metalprofil, som er fastgjort til loftet med hjælp af særlige suspensioner. Sidstnævnte behøver ikke at lave mad og endda rengøre den gamle finish. Størrelsen af ​​hver celle i loftet er 60x60 cm. Senere er mineralfiberplader indlejret i disse sektioner.

  Belysningsenheder, som er skabt specifikt til sådanne konstruktioner, har også standardcelle dimensioner - 600 × 600 mm. Sjældent, men du kan finde lange modeller 1200x600, det vil sige en enhed tager op 2 celler på én gang. Da længden er stor, er der behov for yderligere fiksering af lampen til loftet. De selv er metal, de er indsat i belysningselementerne af en eller anden type.

  Typer af passende armaturer og installationsmetoder

  Alle lamper, uanset hvilken type lyskilde, har fælles funktioner, der gør det muligt at bruge dem specielt til Armstronglofter. Blandt dem er:

  • Let er at fjerne behovet for at installere yderligere suspensioner.
  • Overfladen er dækket med plexiglas eller gennemsigtig skærm. Dette behov kommer fra præferenceområdet - offentlige steder, hvor der er mange mennesker. Beskyttelse af lyskilden for at forlænge sit liv.
  • Reflektorer. På grund af deres brug er det muligt at øge lysstrømmen.
  • I nogle modeller er der øget beskyttelse mod støv, fugt, aggressive kemikalier. Lignende muligheder er installeret i industrielle værksteder.
  • Designet omfatter følgende elementer: Et tilfælde af standardstørrelser, en lampe og en holder til en starter, et rastergitter, en choke, en starter, en kondensator.

  Blandt fordelene ved at bruge standard-armaturer er:

  • Nem installation. Det firkantede loftelement erstattes simpelthen af ​​en lampe. Selvom der ikke er kabelledninger, er det nemt at gøre dem med et sådant loft.
  • De giver ensartet belysning uanset den anvendte lyskilde.
  • Lang levetid.
  • Det specifikke design med reflektorer udelukker udelukkende en overophedning af lamper.
  • Lampen virker lydløst.
  • Takets konstruktion giver nem adgang til alle elementer i elektrisk ledningsføring.
  • Om nødvendigt kan en hvilken som helst firkant i loftet erstattes med en lampe eller tværtimod med et loftpanel.

  Hvad angår ulemperne, ser belysningsudstyret ud som standard, ofte kedeligt. De er meget problematiske at bruge til andre lofter.

  Armstrong Standard Fluorescerende Lys

  Type installation

  Der er også en adskillelse i henhold til typen af ​​installation, deres 2 typer: forsænket og eksternt. Den første mulighed er forsænket indeni, mens afstanden mellem hovedloftet og udkastet skal være mindst 20 cm. Ellers passer standardfaderen ikke. Samtidig er det muligt at skabe en glat overflade af loftet, uden fremspringende elementer. Dette er især vigtigt i industrielle værksteder, kontorer og lignende lokaler.

  Med hensyn til den overflademonterede installation giver sådanne lamper en stor lysudgang og spredning, men de ser ikke ud som ergonomiske som de indbyggede modeller.

  Og den ene og den anden type kan placeres i en hvilken som helst ønsket rækkefølge. Ofte er optionen "skak" valgt, så det er muligt at opnå en ensartet fordeling af lysflusser over hele området.

  Når du vælger en lampe, skal du huske nogle få punkter:

  1. Hvis den er lavet i USA, så er dens størrelse 605x605 mm. Disse er nu sjældne, men du bør vide dette øjeblik.
  2. Hvis enheden kommer fra ethvert europæisk land, så er dets dimensioner 595x595 mm. Der er meget mere lignende på markedet.

  fluorescerende

  Armstrong fluorescerende lamper til lofter modtog den mest udbredte. Det er let at forklare dette - enhedenes overkommelighed samt lyskildernes holdbarhed. Ikke den sidste rolle spillet lethed ved vedligeholdelse.

  Overflademonteret armatur

  Ved udformningen af ​​sådanne enheder:

  • Boliger.
  • Startudstyr.
  • Reflektor.
  • Emitter.
  • Lamperne. Her kan modeller med en T8 base med en effekt på 18 W bruges, T5 kan opfyldes noget mindre ofte. I et armatur, uanset strømmen, er der plads til 4 lamper.

  Det er værd at overveje flere muligheder for at starte sådanne lamper. De elementer, der giver spænding - elektromekanisk eller elektronisk.

  Den første mulighed er bedre kendt som gasspjældet, selvom dette navn er noget forkert. En elektromekanisk enhed bruges til at starte sådanne lamper, og de giver en puls for at opretholde lamperne glød. Disse lamper har en betydelig ulempe - lyset, som de udsender, er ikke lyst nok, der er en flimmer, hvilket fører til hurtig øjenmattning. Et andet problem er behovet for at ændre starteren ofte. Selvom lignende modeller er mere overkommelige.

  Det er vigtigt! Throttle fluorescerende lys monteret i Armstrong lofter i varehus eller i korridorerne, deres fejl er ikke så kritiske her.

  Hvad angår elektroniske modeller, er de flere gange dyrere, men på grund af specifikationerne for overvågning af lysemissionsprocessen øges flimmerfrekvensen, og den bliver usynlig for menneskets øjne. For at en sådan enhed skal arbejde længere, anbefaler eksperter at bruge en spændingsstabilisator på den indkommende netværkslinie. Dette forhindrer skade som følge af en stor netforskel. Sådanne indretninger vejer mindre og i de fleste tilfælde behøver ikke yderligere suspensioner til loftet.

  Både i den ene og den anden version af armaturets spejl eller hvide ikke-spejle elementer bruges til at forbedre forplantningen af ​​lysstrømmen. Non-spejlelementer giver en lidt lavere lyseffekt, men de er mere behagelige for øjnene og kan blødgøre kolde toner. Men de giver stadig dagslys.

  LED lys

  Armstrong loftslamper med lysdioder er en forholdsvis ny løsning, som allerede er meget populær, selv om deres omkostninger er højere end den tidligere model. Denne version af lyskilden gør enheden endnu mere rentabel - den tjener mange gange længere uden at skulle udskifte belysningselementet. Plus, dette er mindre strømforbrug. Hovedelementet er en diod tape, lampe er praktisk taget ikke brugt.

  Armatur med diodeelementer

  Blandt de positive kvaliteter af LED-lamper:

  1. Let - båndet er næsten vægtløst.
  2. Kompakt og simpel enhed.
  3. En mulighed for at hente et bånd af den krævede effekt.
  4. Nem installation.
  5. Modstand mod spændingsfald.
  6. Økologisk sikkerhed.
  7. Ingen flimmer.
  8. Nem fejlfinding.
  9. Evnen til at vælge lysets spektrum, herunder gul.
  10. Strømforsyning fra 12 V.

  Det er værd at opretholde strømforbruget af denne type enhed. Hvis du sammenligner med fluorescerende lamper, hvor 4 lamper er installeret, vil forbruget være 50-60 W i stedet for 100-120 W.

  Hvad angår design og lancering, er det i så mange lamper meget enklere. Særlige træk:

  • Ingen grund til at ændre individuelle elementer.
  • Designet er straks klar til tilslutning.
  • Alle LED-elementer er forbundet til en spændingsomformer - en transformer enhed.
  • Under arbejdet foregår der en lille opvarmning; for dette er kølepladerne nødvendigvis til stede i konstruktionen.
  • Lignende lygter giver mere direkte lys. Hvis man skal sammenligne med luminescerende, så er spredningsvinklen 3 gange mindre - 120 °, i stedet for 360 °.
  • Diodene opvarmes ikke, men giver umiddelbart efter at have tændt en sådan lysstrøm, hvilket er muligt på grundlag af deres effekt.
  • Lampen er tynd.

  punkt

  Designet af disse lamper er helt anderledes, de er meget mindre i størrelse. Der kan være single, double, triple, der er drejelige og ikke-roterbare modeller. På hvert punkt på en lampe: fluorescerende, LED eller halogen. Deres installation er også anderledes - de styrter i en separat blok eller er monteret ved hjælp af overlay-metoden.

  Armstrong Spotlight

  I det første tilfælde laves der et hul i pladen af ​​den krævede størrelse og en "prik" indsættes i den, der er forbundet til netværket. På grund af minimumsvægten kræves der ikke ekstra forstærkning, med undtagelse af at snappe op ved hjælp af "antenner", som er i designet.

  Spotlights, uanset hvilken type lamper der anvendes, giver ikke opstart eller elektronisk kontrol. En anden funktion er, at den har et mere dekorativt udseende, hvorfor sådanne enheder vælges til installation i en lejlighed, hus, hvis Armstrong er den valgte loftmontering. Stikkernes form: kvadratisk, rund, oval, der kan være forskellige dekorative elementer.

  diffusorer

  Et vigtigt element i enhver standard Armstrong fixture er en diffuser. I lamperne præsenteres den i form af en plade, der dækker lyskilderne. Denne løsning ser mere solid ud end bare åbne lamper. Panelet skjuler alle interne elementer, som skyldes, at lysfluxen blødgøres. Panelet kan være sådanne muligheder:

  • "Opal", også kaldet matte. Dens specificitet er, at når du passerer gennem pladen, får lysfløjen en varmere nuance. Men der er et problem her, lysstyrken fra hver sådan enhed reduceres med 100 lumen fra lyselementernes oprindelige lysstyrke.
  Opal diffuser
  • "Prism". Et sådant design stjæler ikke lyset, men ligner et panel med små firkanter. Denne enhed understreger sværhedsgraden af ​​rummets stil, så den bruges ofte i officielle institutioner.
  Diffusor "prisme"
  • "Chipped ice". En sådan diffusor adskiller sig ikke i et bestemt mønster på overfladen, det ligner splittet is for at flyde i vand, det vil sige, at det fuldt ud retfærdiggør navnet. I modsætning til den tidligere version bruges det mere ofte i uformelle institutioner til at fremhæve Armstrongs loft.
  Chipped is diffusor

  Desuden giver linsen en yderligere beskyttende effekt, mere præcist dets lygter.

  Beregning af det optimale antal lamper

  Da Armstronglofterne overvejende er monteret på offentlige steder, er kravene til belysningens kvalitet høje her. Der er visse regler, der skal overholdes. Når du vælger, skal du tage højde for strømmen af ​​lysstrømmen, som giver en bestemt enhed og lampen der bruges i den. Naturligvis vil dette tal for særlige firkantede armaturer være højere end for kompakte spotlights.

  Hvad angår reglerne for rummet, er de:

  • Hvis der ikke er et stort behov for lysstyrke, udfører rummet ikke visuelle opgaver, for eksempel en korridor og derefter med 1 kvadratmeter. m du har brug for 150 lumen.
  • Hvis vi taler om biblioteker, kontorer, kontorer, er det allerede 500 lumen.
  • Produktion workshops, arbejdspladser hvor ekstrem opmærksomhed til små detaljer er nødvendigt - 1000 lumen.

  Hvad angår de specifikke beregninger, produceres de på baggrund af lampens kraft og rummets størrelse, selvfølgelig under hensyntagen til den angivne norm. Så hvis en lineær 4W energibesparelseslampe giver ca. 120 lm, så fra en armatur vil den udstråle - 480 Lm. Hvis 8 W lamper - 450 Lm, så er der et totalt lys fra en enhed - 1800 Lm. På samme måde kan du beregne lysstrømmen fra LED-lamper.

  Det er vigtigt! Ved beregninger er det også værd at huske på enhedens højde, da fordelingen af ​​lysflowen afhænger af dette.

  Installationsanbefalinger

  Installation af belysningsenheder, der er designet specielt til Armstronglofter, er ekstremt enkel. Proceduren:

  1. Fra det sted, hvor installationen er planlagt, fjernes det dekorative panel.
  2. Om nødvendigt leveres strømkabler.
  3. Fra lampen fjernet alle de elementer, der kan fjernes, herunder pærer.
  4. Han vender op i en celle i loftet og falder på rammen i stedet for et dekorativt panel.
  5. Gennem den nærliggende celle, hvorfra du også skal fjerne panelet, skal du oprette forbindelse til elnettet. I dette tilfælde skal kablet være frakoblet. Forbindelsesdiagram som for en standard elektrisk enhed.
  6. Tidligere fjernede elementer er lamper monteret på lampen, dens arbejdskapacitet kontrolleres.

  Med hensyn til de nævnte punktanordninger udføres deres installation på samme måde som det er gjort for gipspladerlofter. I den ekstra suspension fra loftet behøver de ikke - alt, der skal indlejres i den valgte celle. Og på grund af fjedrene og fastgørelsesfanerne er fastgørelsesanordninger, der er i designet, fastholdt i loftet.

  Hvis det er besluttet at montere lysekronen, er processen ligner den, ifølge hvilken en sådan anordning er installeret i gipspladerlofter.

  konklusion

  Belysning til Armstronglofter er ikke så svært at afhente, fordi modellerne er ret alsidige. Hvad skal være opmærksom på, er den anvendte version af lyskilden, denne egenskab kan påvirke effektiviteten af ​​brugen.