Armstrong type kassettehæmmede lofter

"Armstrong" - navnet på et af de virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af kassettelofter, er blevet et almindeligt navneord i vores land. Mange kalder klyngelofter, uanset firma de tilhører - "Armstrong". Kassettelofter installeres hovedsageligt i kontorlokaler, men designere har arbejdet med deres design, hvilket gør brug af kassettelofter i boliger egnet. Rammen af ​​disse hævede lofter er samlet fra bærende og yderligere T-formede profiler og er fastgjort til bundloftet ved hjælp af suspensioner af forskellige typer. Loftet selv er monteret fra fliser, der er indsat i rammen ovenfra eller under, eller hemmed med gipsplader på bunden på selvlukkende skruer. Perimeterprofiler af hjørne og U-formede sektioner installeres langs rummets vægge.

Fliser af et kassette loft er oftest lavet af hårde og bløde mineralfibre. Armstrong, Selotex og JI Donn virksomheder producerer loftfliser lavet af fast mineralfiber med tilsætning af cellulose, hvilket giver dem større styrke. Imidlertid har disse fliser lav indvirkning på motstanden. Bekymring "Saint-Gabin" producerer "bløde" loftfliser, det er faktisk komprimeret glasuld. Når de er ramt, er de mindre tilbøjelige til at deformere end solide. Ud over mineralfiberfliserne produceres aluminiumsfliser, der har samme farver som metalpladelofterne, det vil sige en bred vifte af farver og spejlfarver, der efterligner guld og sølv.

For mange producenter er loftfliser opdelt i grupper efter deres funktionalitet: "basis", "prima", funktionelt og design. Loft i den første gruppe "basis" anvendes kun i tørre rum. Gruppen "prima" kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed. Funktionelle lofter er en industrikoncern for specialværelser. I denne gruppe er lofterne opdelt i akustisk, hygiejnisk, med forøget fugt eller stødbestandighed. De er installeret på hospitaler, svømmebassiner, indspilningsstudier, fitnesscentre. Designlofter, dette er en speciel kaste, de adskiller sig i forskellige størrelser, teksturer og farver.

Fliser af klassiske kassettelofter kan også laves i en sømløs version, der sikrer en ændring i loftsdesignet og afgang fra kontorets version af det "kontrollerede loft" i retning af "hjemme" faste lofter.

Sømløse kassettelofter er lavet af bekymringen "Rockfon" ("Rokfon"). Loftfliser på 1200 × 600 mm lægges i ramcellerne. Ved afslutningen af ​​installationen sættes ledningerne i loftet med kittet af samme firma, derefter poleret og malet. Et sådant loft kan gøres alene, da der ikke er behov for at løfte og holde fast ved fastsættelse af gipsplader af store størrelser. I slutningen af ​​målingen vil det se ud som et almindeligt fladt loft, hvormed det vil være svært at bestemme fra hvilke materialer og ved hvilken teknologi den faktisk er lavet. Efter installation af det Rokfon-sømløse loft er der dog tabt fordel ved kassettelofter - nem adgang til interceilrummet.

Designer lofter egnet til finish af lejligheden er hovedsagelig lavet af metal loft fliser, malet i forskellige farver, eller fra mineralske loftfliser efterligner træ, dekoreret med kunstig eller naturlig finer. Sådanne lofter kan bruges i køkkenet, badeværelset eller gangen og om ønsket i stuen.

Installationsprocedure for ophængningssystemer

1. På den krævede højde langs rummets omkreds er en vægprofil (hjørne eller U-profil) monteret og fastgjort til væggen med en hældning på højst 600 mm.

2. Bærende T-formede profiler med suspensioner (Fig. 179) er fastgjort til loftet parallelt med hinanden i en afstand af 1200 mm. Afstanden mellem ophængene må ikke overstige 1200 mm, og afstanden fra den sidste suspension til den tilstødende væg må ikke overstige 600 mm. Hovedguiderne har endelåse, som tillader T-profiler at blive splejset i længderetningen.

Fig. 179. Suspensioner til kassettelofter

3. Transversale T-formede profiler 1200 mm lange ved hjælp af endelåse monteres mellem støtteprofilerne med en hældning på 600 mm, der danner celler på 1200 × 600 mm. Klippede tværprofiler med en længde på mere end 600 mm kræver yderligere fiksering til bundloftet.

Hvis rammen vil blive hæmmet med gipsplader fra neden, er dette sidste etape (fig. 180). Hvis loftsfliserne indsættes i rammen, fortsæt til næste.

Fig. 180. Gipsloft monteret på en ramme med T-formede profiler

4. Yderligere langsgående T-formede profiler 600 mm lange ved hjælp af endelåse monteres mellem tværgående profiler 1200 mm lange og danner celler på 600 × 600 mm.

Takket være den klassiske kassette loftsskema er loftsfliserne indbygget i loftsrammen slet ikke vedhæftet, de ligger simpelthen på T-profils hylder (figur 181). Hvad gør loftet ekstremt teknologisk. Når som helst og hvor som helst i loftet, kan du blot løfte fliserne og få adgang til interceilrummet. Forskellige kommunikationssystemer kan og bør være placeret i lofterne af sådanne strukturer, da adgang til vedligeholdelse ikke er svært - lofter, i modsætning til mure og gulve, er ikke rodet af møbler og alle former for udstyr.

Fig. 181. Montering af kassettepladeplade i ramcellen

Af designmæssige grunde er det muligt at skifte på loftet arkivering af gipsplader plader med lægning af loftfliser (figur 182). Alt dette sker på en ramme og uden yderligere vedhæftet fil. Raster (diffust lys) og indbyggede lamper kan nemt installeres i kassettelofter. Desuden kan lyskilderne ikke kun placeres på loftets overflade, men også i interceilrummet. I dette tilfælde erstattes nogle (eller alle) loftfliser med frostet, farvet eller mosaikglas. Fliser kan også udskiftes med spejle.

Fig. 182. Kassette loftsramme, lavet til lofter af forskellige materialer

Alle disse muligheder for kassetteloftet giver et bredt udvalg af designideer. At have en lille fantasi, på grundlag af firmaet (købt), kan du skabe et eksklusivt og helt unikt loft i dit hjem.

Spejlfliser størrelser, der tilbydes af kassette loft virksomheder er 295 × 295, 395 × 395, 595 × 595 og 295 × 595 mm. Til fastgørelse af spejlet og frostet loft ved hjælp af ophængningssystemet T-24 og T-15, hvor figuren ifølge klassificeringen af ​​firmaet "Armstrong" betyder bredden af ​​den nederste hylde på den T-formede profil i millimeter. Men husk at spejlfliser er ret tunge, så du bør vælge et system, der kan klare op til 7-10 kg / m². Det spejlede loft fordobler højden på rummet visuelt, hvilket gør interiøret mere elegant og lyst.

Ikke kun fladt spejlfliser er til salg, men også klumpede med foldede kanter. Derudover anvender sandblæsningsteknologi forskellige geometriske og blomstermønstre, billeder af dyr og mennesker til spejle, hvilket gør fliserne endnu mere elegante. Omfanget af spejllofter er kun begrænset af din fantasi. I spejlloftet kan du indlejre lamper, ventilation og andet udstyr.

Spejlloftet kombineres med spejlfliser. Frostede loftfliser er lavet af glas, og deres fløjlsagtige overflade er forsynet med sandblæsningsteknologi. Særligt fordelagtigt matte loft ser baggrundsbelyst udefra, dvs. lysstofrør er placeret over det frostede glas (som regel er de monteret på bundloftet). Desuden jo større afstanden mellem det matte glas og lamperne er, jo mere ensartet er baggrundsbelysningen.

Du kan installere glasfarvede farveløse og farvede lofter med udvendig belysning og bruge de indbyggede lamper af forskellige design og kapaciteter.

Arrangement af Armstrong-type lofter

Populariteten af ​​Armstrong-type-lofter er på grund af deres vellykkede konstruktion, hvilket giver mindre arbejdskraft til installationsprocessen i forhold til træ, batten, gipsplader og andre typer lofter, såvel som uforlignelig bekvemmelighed til videre drift - enhver fejlfunktion i tekniske kommunikation kan kun løses hæve det krævede antal paneler. Den samme producent har arbejdet på en bred vifte af produkter med særlige egenskaber.

Forskellige typer af plader og kassetter til loftet Armstrong

Dimensionerne af pladerne til Armstrong type kassettloft er bundet til en størrelse på 600 x 600 og for at være præcise, 595 x 595 mm og 1190 x 595 mm for ikke-standardiserede designløsninger.

Produktionen af ​​plader (kassetter) er baseret på råmaterialer fra uorganiske stoffer - ler, mineraluld, bindemidler (herunder stivelse).

Men Armstrong-loftfliser kan også laves af andre materialer, afhængigt af de egenskaber, der skal opnås som følge heraf. Og ejendommene kan være forskellige, afhængigt af kravene til afslutning af lofter i projektet eller kundens krav. Alt dette dikterer tilstedeværelsen af ​​forskellige typer plader og kassetter til Armstrong, for eksempel:

 • Armstrong plader eksisterer med forskellige mønstre og trøje teksturer;
 • med forskellige farve skalaer patroner;
 • plader med høj akustisk (lydisolering) egenskaber;
 • plader med høje ildfaste egenskaber (med en brandmodstand på op til 2 timer og derover);
 • plader med høje fugtighedsbestandige egenskaber (op til 100% fugtighed);
 • metal legering kassetter;
 • perforerede metalkassetter og specialgaller til ventilationssystemer;

Raster lys til Armstrong

Til den hurtigste installation under standardstørrelsen blev der skabt specielle rasterlamper med forskellige typer diffusorer og reflektorer.

VIGTIGT

Ved hjælp af kombinationer af placeringen af ​​rasterarmaturer og specialpaneler, kan du oprette visse design- og arkitektoniske løsninger til interiører.

Generelt er forskellige typer armaturer og den resulterende belysning, når de anvendes i Armstronglofter, genstand for en særskilt artikel. Kort omtale, at diffusoren i form af gitter passerer mere lys end frostet eller halvmattet glas. Men på glasset kan du anvende et mønster med fotoudskrivning.

Kassetter med dekorative indlæg

Kassetterne er også tilgængelige i ventilation med specielle kunstneriske og dekorative indlæg og forskellige andre ekstra funktionaliteter.

Om profiler

Armstrong loftsplader og specialkassetter er stablet på en "T" -formet profil, som igen er opdelt i bærer - T15 og T24, tværgående - T15 og T24 og en vinklet vægprofil 19 x 24, produceret, samt plader af forskellige egenskaber, farver afhængigt af kundens behov. Profiler er lavet af tyndvægget metal, som efterfølgende er dækket af specielle sammensætninger.

Afslutningsvis kan du endnu engang understrege, at valget af typen Armstrong-takkunder skal gøres i strengt afhængighed af rummets funktionelle formål. Når alt kommer til alt bliver de mulige muligheder for dette valg hver dag mere og mere.

Armstrong Loft: Tekniske Specifikationer

Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

 1. metalprofiler;
 2. wire bøjler.

Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

 1. Armstronglofter;
 2. Loft systemer som Armstrong.

Typer og former for lofter

Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

Sammensætningen består oftest af:

 1. mineralfiber;
 2. polycarbonat;
 3. basalt fiber;
 4. stål;
 5. et træ;
 6. aluminium og andre.

Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

 1. med præget
 2. med perforering;
 3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
 4. med tilsætning af dekorative elementer.

Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

 1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
 2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

Armstrong system i indkøbscenteret

Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

 1. glatte overflader;
 2. tredimensionale strukturer;
 3. farvepaneler;
 4. kompositioner på flere niveauer

i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

moduler

Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

De fås i to størrelser:

 1. 600x600mm (firkanter);
 2. 600x1200mm (rektangler).

Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

I dag er der 3 typer på det russiske marked:

 1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
 2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
 3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

Suspension system

For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

Den er lavet af metalelementer og består af:

 1. Carrier profil;
 2. Kryds profil;
 3. Hjørne profil;
 4. Justerbare trådbøjler.

Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

Beregning af materialer

Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

 1. Tegning fremtidige loft;
 2. Profil vedhæftede punkter.

Trådfastgøringsprofiler til loftet

For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

Fordele ved Armstrong hæftet loft

Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

 1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
 2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

Kassettelofter

Loftsindretning er et vigtigt spørgsmål ved design af et værelse. Alle ønsker, at belægningen ikke kun er holdbar, men også smuk, såvel som praktisk og sikker for helbredet. Og disse faktorer afhænger ikke af, hvilket formål reparationen er udført - i et kontor eller boligbyggeri.

Der er visse typer loftkonstruktioner, der passer til loftindretning både i lejligheden og på kontoret. For eksempel er kassettelofter egnet til brug i begge tilfælde. Vi er imidlertid vant til at se sådanne lofter som regel i butikker, forretningcentre og lignende bygninger. Imidlertid vil kassettedesignet se godt ud hjemme.

Kassettelofter - hvad er det?

Kassettloft er en speciel type loftplade, hvoraf nogle er firkantede plader. De kom op med franskmændene, der også på en gang i vogue og strækker lofter lavet af PVC.

Kassette loft layout

Beboere i dette europæiske land har længe været på udkig efter et særligt loftdesign, som ville opfylde visse krav:

 • var let at installere;
 • havde et smukt udseende;
 • havde en lille masse;
 • var holdbar
 • var undemanding at pleje;
 • havde meget gode styrkeegenskaber.

De franske konkluderede, at det er muligt at oprette en lignende konstruktion alene fra metal, som opfylder disse krav. Det er sådan, at kassettehæmmede lofter optrådte, som ikke kun har et glimrende udseende, men også gode kvaliteter, der giver alsidighed og evnen til at blive brugt i enhver lokalitet. Det er netop den alsidighed, der gør det muligt at installere disse strukturer i stort set enhver rumstørrelse og -formål. Dette kunne være en lejlighed, en boligbygning, en swimmingpool, en butik, en industriel virksomhed, et kontor, et forretningscenter og så videre.

Flerfarvet kassetteplade

Tabel. Komponenter af et kassette loft.

Kassette eller plade

Modifikationer og komponenter af kassettelofter SKY

Pladen er som regel malet med speciel maling eller forsigtigt poleret og kan være af næsten enhver farve. Nu er der endda produceret spejlkassetter, som ser meget imponerende ud i rummelige værelser.

Tip! Det er interessant, at de ved montering af kassetten som regel ikke er knyttet til profilerne - de passer simpelthen på dem og holdes af deres egen vægt.

Metal kassette monteringsskema

Typer af klyngelofter

Kassetter er lavet af forskellige materialer, som gør dem i stand til at udforme de mest dristige og usædvanlige design ideer.

Det mest populære og velkendte materiale til fremstilling af kassetter er metal. Pladerne er lavet af galvaniseret stål eller aluminium. I det første tilfælde er kassetten dækket af en speciel pulverlakering i den anden - med en bimetallisk belægning eller poleret i overensstemmelse med en særlig teknologi, hvormed den erhverver en spejlfarve (som franskerne - skaberne af denne type lofter) tænkte for at give kassetten. Aluminiumpladerne er meget lette og tynde.

Kassette loft "Albes" med aluminiumplader

Perforeret Cassette Loft

Tip! Anvendelsen af ​​maling er lavet i henhold til en særlig teknologi ved anvendelse af høje temperaturer. Hvis der er en tegning på kassetten, betyder det, at den også passerer gennem ultraviolet bestråling for at det bedre kan klæbe til materialet.

Mønstret kassette loft på badeværelset

Kassetten kan dækkes med en speciel film, der ikke falmer i solen, taber ikke farve over tid, svulmer ikke. Belægningen er fastgjort på metalbasis på grund af en særlig opvarmningsmetode.

Overvej flere spejlet lofter. Faktum er, at en sådan effekt ikke kun kan opnås ved kemisk polering af aluminium. Spejlkassetter er lavet af silicat eller akrylglas. Pladerne kan både være glatte og matte, og også have farven på guld, sølv og andre metaller. Under installationen skal disse kassetter desuden være fastgjort på profilerne for ikke at falde og skade en person ved et uheld.

Kassette spejl loft på badeværelset

Spejllofter er i stand til at ændre rummet uden anerkendelse, og er derfor nok den mest populære. På grund af den rigtige placering af belysningsarmaturer er det muligt at skabe interessante effekter af lysets lys, såvel som spejlet lofter kan visuelt forstørre rummet. Den eneste ulempe ved at bruge denne type kassetter er, at de er tydelige synlige pletter, pletter og andre former for forurening.

Kassette spejl lofter

Loftkassetter er også lavet af gips. Dette er et let og interessant materiale, der giver dig mulighed for at skabe dig selv en anden relief og tekstur. Sådanne plader bruges ofte i lokaler, hvor der er behov for støj og varmeisolering, men de kan ikke bruges, hvor der er høj luftfugtighed - gips tolererer det ikke.

Der er kassetter fra både mineral- og silicatfibre. De, som gips, bruges til lyd- og varmeisolering. Også mineralfiber anses for en fremragende isolering.

Mineral Fiber Cassette Loft

Træ - de sjældneste kassetter, de produceres som regel fra de bedste træarter (eg, bambus, aske og så videre). De kan dekoreres med udskæringer og ser meget luksuriøse ud.

Kassette træ loft

Tip! Udgifterne til kassetterne er stærkt på det materiale, de er fremstillet af. Den billigste er aluminium, den dyreste er fra træ.

Fordele og ulemper ved kassettelofter

For at træffe det rigtige valg og beslutte, om du har brug for kassettelofter, skal du omhyggeligt læse deres fordele og ulemper. Nogle kvaliteter er direkte afhængige af materialet til fremstilling.

Fordele ved kassettelofter

 1. Nem installation. Ofte kræver kassetter ikke engang fastgørelse på profiler. Samtidig er der ikke behov for forudgående forberedelse af loftoverfladen.
 2. Evnen til at skjule fejlene i loftet. Det er nemt at skjule alle slidser, pletter, bjælker og andre upræcise elementer i trækloftet under kassetterne.

Kassettelofter kan skjule kommunikation og alle overlapningsfejl, men reducerer rummets højde betydeligt.

For at komme til kommunikationen er det nok at stå på en trinladder og hæve panelet

Du kan forlade metalets naturlige farve eller bestille farve på kassetterne i den ønskede farve.

Advarsel! Træ kassettelofter opfylder ikke brandsikkerhedskravene.

Ulemper ved klyngenes lofter, som alle andre efterbehandlingsmaterialer, er der stadig. Nogle af dem mindsker muligheden for at bruge sådanne strukturer til ingenting.

 1. Kassettelofter kan kun installeres i rum med en tilstrækkelig højde af væggene. Faktum er, at disse konstruktioner "spiser" mindst 15 cm plads eller endda alle 25. Derfor er de ikke installeret i værelserne på standardlejligheder.
 2. Selvom kassettelofter betragtes som en billig måde at afslutte, er gipsvæggen undertiden meget billigere. Prisen "bider" ikke pladerne selv, men profilerne til deres installation.

Montering af kassettepladekonstruktioner

Installation af loftet på kassetterne er ret simpelt. Men for dette, udover pladerne selv, kan du have brug for en bred vifte af materialer og værktøjer.

Kassette loft tegning

Værktøj og materialer til montering af en kassettepladekonstruktion:

 • tænger;
 • målebånd;
 • en blyant
 • niveau;
 • Punch;
 • tråd;
 • trådspole;
 • negle eller speciel lim;
 • saks til metal.

Du skal også bruge alle komponenterne i kassetteloftet vist i tabellen ovenfor. Disse er pladerne selv, væg hjørner, guide profiler, suspensioner.

Advarsel! Køb alle komponenter fra en producent, ellers er der risiko for, at komponenterne i loftet simpelthen ikke passer sammen.

Efter at have købt alle værktøjer og materialer, kan du begynde at installere loftet selv. Afhængigt af kassettens størrelse kan der være nogle forskelle i denne proces (for eksempel afstanden mellem lamellerne). For eksempel overveje installationen af ​​plader af størrelse 60 * 60, sådanne dimensioner er optimale til små værelser.

Trin 1. Sørg for at tegne en loftplan. Det afhænger ofte af, hvor godt hele strukturen er placeret. Det er vigtigt at beregne størrelsen på de ekstreme kassetter. For dette skal længden af ​​væggen divideres med længden af ​​pladen. Vi får et brøknummer, hvor det første ciffer er antallet af faste kassetter, og det andet er divideret med 2 (for at få størrelsen på den ekstreme kassette).

Layoutet af kassetteloftet

Trin 2. Brug et niveau og en blyant til at markere bundloftets højde. Bestem i hvilken afstand den suspenderede struktur vil blive placeret. På samme tid overveje behovet for at lægge forskellige meddelelser over kassetten. Men i hvert fald må afstanden ikke være mindre end 15 cm.

Mærkning til montering af et kassetteloft ved hjælp af en laserplanbygger

Mærke vægge og lofter med vandstand

Trin 3. Fastgør væghjørnet langs linjen, du markerede. Den er fastgjort i trin på 40-60 cm.

Wall mount mount

Trin 4. Mellem vægkronerne på modsatte vægge strækker trådene langs guidernes akse. Disse tråde er nødvendige som referencepunkter. Modsat krydsningspunkterne mellem gevindene, bor huller til suspensioner, og fastgør sidstnævnte til loftet.

Advarsel! Afstanden fra den yderste ophæng til væggen kan højst være 60 cm. På andre steder er suspensionerne monteret i en afstand på 120 cm fra hinanden (afhængig af størrelsen af ​​pladerne 60 * 60).

Monter suspensionen til loftet

Monter suspensionen til loftet (ekstraudstyr)

Trin 5. Også fokuserer på tråden, fastgør og styrer. Først skal du installere lange, grundlæggende (120 cm) lameller, og derefter - kort (60 cm). Vægge bliver nødt til at skære lidt.

Installation af basisprofiler til kassettelofter

Fastgørelse af føringsprofilen til fjederophænget

Mellemprofiler til kassettelofter

Kassette loftsramme

Trin 6. Det sidste trin er at installere kassetterne. Bare læg dem på guiderne. Loftet er klar.

Monter kassettepanelerne

Installation af klyngelofter

Tip! Husk, at hvis kommunikationen løber under loftet, er det bedst at installere og kontrollere dem, inden loftet er installeret. Overvej også i forvejen og placeringen af ​​belysning.

Installation af raster inventar

Installation af et kassette klimaanlæg

Video - Installation af Caveen og Cesal cassette loft

Pleje af kassetteloftet

Kassetteloft kræver ikke at pleje (medmindre det selvfølgelig ikke afspejles). Men for altid at se attraktivt, skal det nogle gange rengøres af støv med en blød børste. Hvis en plet på en eller anden måde har dukket op på loftet, skal du købe et rengøringsmiddel, der passer til det materiale, hvorfra kassetterne er lavet. Brug ikke slibende produkter!

Loftet, der ikke er bange for vand, kan vaskes med sæbevand, og resten af ​​vandet kan rengøres med et lap eller en serviet. Lofter af gips, træ, rengøres med støvsuger.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Her finder du en detaljeret beskrivelse af de tekniske egenskaber ved Armstrong fjedringssystemer! Desuden anbefaler vi at læse artiklen om loftet i badeværelset.

Kassettelofter er ikke forgæves for franskmændene. Man skal kun se, hvordan den korrekt monterede belægning ser ud, og alt bliver tydeligt: ​​det er stilfuldt, simpelt og smukt. Og ved at installere loftet med håndlavede kassetter sparer man også mange penge.

Kassette falsk loft beskrivelse

Kassette loft beskrivelse

Afslutningsmateriale af folie af aluminium eller galvaniseret stål til at vende mod loftet. Kassetter 600x600 mm (595x595) har samme størrelse som Armstrong-plader. Installeret i et suspension system T-24/15 eller på et skjult fjedringssystem. Kassetter samt armlænspaneler kan laves i størrelsen 1200x600, 300x600 mm mv. Den synlige side er dekorativ.

Katalog og priser på kassette loft

Generelle oplysninger

Hvis rasterloftet ikke er fyldt med mineralplader, som for Armstrong, men med kassetter af samme størrelse på 600x600 mm, der er fremstillet af aluminium eller stål, så bliver der et kassetteplade. Kassetter er lavet af folie af aluminium med en tykkelse på 0,3 til 0,5 mm eller galvaniseret stål. Materialet er malet på fabrikken i standardfarver - hvid, metallisk, guld, krom, sort. Kassetter kan perforeres. Dimensioner er multipler på 300, 600 eller 1200 mm. Patroner 1200x1200 mm er kun fremstillet af perforeret aluminium. Brugerdefinerede kassetter er malet på fabrikken i farver på en skala af RAL.

anvendelsesområde

Metal er et materiale, der er resistent over for aggressive medier. Derfor kan kassetten bruges i forskellige rum. Aluminium er slet ikke bange for fugt, så et fugtigt miljø vil ikke forstyrre langvarig drift. I produktionsværksteder, svømmebassiner, badeværelser, selv på gaden, er klusterloftlofter installeret i driftsrum.

Model rækkevidde og dimensioner

Kassetter Albes

Nedenstående diagrammer viser, hvordan pladerne passer til standard T-24 eller T-15 ophængningssystem. Forskellige typer af kanter præsenteres, og hvilke størrelser af kassetter fremstilles af Albes-fabrikken til forskellige typer kanter.

Der er også et kassetteloft med et skjult ophængt system. I dette tilfælde klemmer kassetter med en speciel kant nedenunder i en speciel stringer VT-600, som er skjult over panelerne og ikke synlig nedenunder.
- Det ligner stringer VT-600.
Kassetteformater, der kan bruges med et skjult system:
AP300AC - 300x300
AP300x600AC - 300x600
AP600AC - 600x600
AP300x1200AC - 300x1200
AP600x1200AC - 600x1200
AP1200AC - 1200x1200

Kassetter Lumsvet

SKY paneler er holdbare og fugtfaste, fordi lavet af aluminium med en tykkelse på 0,43 mm eller malet stål med en tykkelse på 0,5 mm. De er bekvemme og nemme at installere. De forskellige former for SKY-kassettepladepaneler giver dig mulighed for at få loftoverflader med et forsænket, ikke-forsænket og skjult ophængt system (TEGULAR) - SKY T24 eller SKY T15, og med et non-recessed suspenderet system (MINABOARD) - SKY TY (under T24 suspenderet system) samt loftoverflader uden synligt ophængningssystem - SKY 600.

På forespørgsel fra kunden kan aluminiumpanelerne i SKY kassettloftet perforeres. Diameteren af ​​perforeringshullet er 3 mm, afstanden mellem hullerne er 10 mm. Farven på loftpanelerne: hvid, guld, superchrom, aluminium, sølv, mat aluminium.

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Orkale Armstrong Metal Kassetter

En af de mest populære løsninger i spørgsmålet om hurtig indretning af loftet er orkalkalcassetter. Panelernes højpræstationsegenskaber, fremstillet af Armstrong, er allerede blevet værdsat af mange ejendomsejere.

Suspenderet lofter Armstrong Orcal

En vigtig fordel ved moderne design er:

 • tilgængelighed af alle elementer og fikseringer, der er nødvendige for montering af Orkalloftet
 • evnen til at få en perfekt flad overflade uden flade og defekter;
 • multifunktionalitet rettet mod en effektiv og integreret løsning af rumakustik;
 • Orkale metalkassetter giver brandbeskyttelse af understøttende strukturer;
 • Overfladen er kendetegnet ved høj æstetiske egenskaber, den er perfekt kombineret med moderne belysningsenheder;
 • Bygningerne er let demonteret, så ejeren kan til enhver tid foretage reparationer til loftet, ingeniørnetværk, bærende elementer i bygningen.

Montering af metalkassetter Orcal udføres på en speciel ramme, der er fastgjort til loftet; Derefter lægges der færdige modulære dele, der danner loftets overflade. Ved at installere et gennemtænkt konstruktivt system, vil du i fremtiden spare dig for behovet for yderligere vedligeholdelse. Metal kassetter er en fantastisk løsning til dem, der er vant til at forvalte deres penge klogt, købe Orcal Armstrong til den bedste pris i regionen.

Nedhængt loft Armstrong Orcal (orc) baseret på strukturelle karakteristika er opdelt: - størrelse: 600x600, 300h600, 1200x600, 1200h300, 400h1500, 400h1800, 400h2000, 400h2100, 400h2400, 400h2500, 400h2700, 400h3000; - perforering: glat (ren), perf. Rg 2516, mikroperf. Rd 1522, Extra Microperf. Rg 0701; - på liner perf. paneler: uden liner, med akustisk fleece, med en tynd pude, med B15; - på kant: bord, Tegular 2, Tegular 8, Tegular 11 F, Tegul 16, MicroLook 8, MicroLook 16, Axal Vector, RH 200, Q-Clip F med afskærmning, R-klip uden afskærmning, R-Clip F med kamfer ; - på farvning: antibakteriel hvid maling (bioguard), almindelig maling (hvid, metallisk, sort), pulverlakering - enhver RAL. Ikke alle Orcal Armstrong loftsmodeller præsenteres på vores hjemmeside. En komplet liste over artikler findes i tabellen.

Armstrong type metal kassette hævet loft

Til udsmykning af lokaler med ethvert formål, alt fra den beskedne størrelse af badeværelset i lejligheden og slutter med rummelige konferencelokaler, er aluminiumskassettens lofter passende i alle henseender. Produkterne fra de førende producenter på markedet giver dig mulighed for at vælge lærred i overensstemmelse med personlige krav til udseende og ydeevne.

Kassette type design enhed

Kassettelofter varierer i type montering, typer af kassetteplader. Imidlertid er hvert system samlet fra standardelementer inkluderet i kittet. Det omfatter normalt:

 • stel af metalprofiler;
 • varme- og lydisoleringsmaterialer;
 • kassette metalplader.

I udsmykningen af ​​lokaler anvendes primært aluminiumskassetter, poleret til spejlglans. Stållofter finder også et sted i designet, men oftere i lokalerne til husholdnings- og industrielle formål.

Klassiske aluminiumskassettlofter er simpelthen monteret på grund af tilstedeværelsen af ​​et specielt monteringssystem. De bærende elementer af stofferne klare en belastning på 8 til 10 kg / m2.

Fordelagtige træk ved kassettsystemer

Metal kassette lofter er i konstant efterspørgsel efter en grund. En række fordelagtige funktioner gør dem særligt attraktive i forbrugernes øjne. Disse omfatter:

Bygningens holdbarhed (metalkassetter er korrosionsbestandige, desuden belagt med lamineret eller anodiseret film, hvilket forlænger levetiden, hjælper med at opretholde et æstetisk udseende).

 1. Sikkerhed. Aluminiumskassetter er ikke skadelige for helbredet, forurener ikke miljøet.
 2. Modstandsdygtig overfor fugt. Specielt vigtig kvalitet til klæderne monteret i værelserne, som ikke er beskyttet mod fugt, såsom bassiner, de overdækkede vandmærker, badeværelser og så videre.
 3. Brandsikring. I tilfælde af brand vil klyngelofter ikke forårsage spredning af ild eller røgkilde.
 4. Hygiejne. Det er nemt at passe på aluminiumskassettlofter, der holder et præsentabelt udseende uden specialværktøj og værktøj.
 5. Alsidighed. Kassetter er simpelt monteret og fjernes også for at få adgang til kommunikation.
 6. Kompatibilitet. Kassettelofter ser harmonisk ud i kombination med andre typer belægninger.

Et vigtigt kendetegn ved metallakassetak er et bredt udvalg af kassetter afhængigt af form, overflade, tekstur og farve.

De bedste producenter af metalkassette lofter: produktanalyse

På hjemmemarkedet kan du finde produkter af mindst fem kendte mærker.

En af dem er SKY. Kassette strukturer af dette mærke er en model af højteknologi og ergonomi. Ud over uovertruffen ydeevne er lofter præsenteret i en lang række nyanser, alt fra klassisk hvid til guld og sølv.

Som alle aluminiumslofter er SKY-kassetterne modstandsdygtige over for ild og fugt, er nemme at montere og betjene i flere årtier uden at kræve særlig pleje. Til fremstilling af kassetter valgte producenten aluminium med en tykkelse på 0,43 mm, og som en mere overkommelig modpartsstål overtrukket med specielle pulver sammensætninger 0,5 mm tykke. Fås i perforerede kassetter med huller, hvis diameter ikke overstiger 3 mm, og afstanden imellem dem - 10 mm.

Franske kassettelofter - en interessant version af systemerne, lavet i overensstemmelse med den franske designteknik. Produkterne præsenteres i sortimentet af farver og designløsninger, der skiller sig markant ud fra standardvarianter af kassettsystemer med evnen til at skabe en usædvanlig optisk effekt.

Designfunktionen er et spejlbelægning, som visuelt korrigerer rummets parametre. Ved hjælp af sådanne lofter kan du forlænge eller udvide rummet, placere accenterne korrekt for zoneinddeling.

En ekstraordinær mulighed - Armstrong kassette loft og strukturelt lignende systemer. Ofte bruges til kontor og administrative lokaler. Systemet består af profiler: Basic og ekstra, fastgjort til basen ved hjælp af suspensioner. Tagdug er dannet af kassetter med en anden tekstureret overflade af forskellige farver. Lofter er ofte realiseret i et sæt med Armstrong indbyggede type lamper, der er ideel til parametre.

Et værdigt valg - Cesal loftkassetter til praktisk og æstetisk design af lofter med mulighed for at bruge en af ​​tre muligheder for ophængningssystemet: lukket, åbent og blandet. Konstruktionerne er holdbare, nemme at montere, modstandsdygtig overfor kemiske forbindelser og fugt, der er egnet til udsmykning af specialiserede lokaler: indkøbscentre, laboratorier, sportshuse mv.

Ofte bruges til loftlofter mærke Geipel. Fabrikanten positionerer produkterne som en harmonisk kombination af funktionalitet og modularitet med fremragende modstandsdygtighed mod fugt og åben ild.

Ud over de ovenfor beskrevne analoger har Geipel aluminiumskassetter en spejlvendt overflade, som giver dig mulighed for visuelt at ændre rummets proportioner med dybde og rummelighed.

Til fremstilling af kassetter anvendt slidstærk aluminium eller en budgetudgave af galvaniseret stål.

Panelerne er belagt med syntetiske maling, der er modstandsdygtige over for tidstesten, mekanisk beskadigelse og bevarer deres kvaliteter, når de anvendes i aggressive omgivelser.

Hvilket loft vælger man fra ovenstående? Det hele afhænger af opgaverne i design, formål med rummet, budget. Dyrere, men holdbare designs - af høj kvalitet aluminium med perforeret overflade. Varianten med spejlkassetter ser spektakulær ud, men det kræver overholdelse af visse regler for driften - panelerne skal regelmæssigt gnides til en skinne.

Særlig tilgang kræver lokaler med ustabilt mikroklima og høj luftfugtighed. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at vælge de mest fugtighedsbestandige kassette muligheder, herunder Armstrong og deres aluminiumekvivalenter.

lofter

Loftet kassettype kan sikkert tilskrives den bedste udgave af loftdesignet. Upåklagelig funktionalitet og æstetisk udseende, nem installation og brugsikkerhed kombineret med en række design- og farveløsninger gør det muligt at harmonisere kassettelofter i den moderne arkitektoniske stil af bolig- og kontorlokaler, indkøbscentre og sportsanlæg.

Indhold:

Kassette loft enhed

For nylig er kassettrammede konstruktioner, der er samlet fra små, en-type elementer, der passer ind i særlige monteringsrammer, blevet meget populære. Da disse elementer er plader af mineraluld eller glasuld presset med fyldstoffer af cellulose, stivelse og ler. Fraværet af asbest og phenol-formaldehydharpikser gør raster (klynge) lofter miljøvenlige, sikre og ikke brandfarlige.

Så taler navnet på kassettlofterne for sig selv - det grundlæggende element i loftkonstruktionen er en kassette. I fremstillingen kan der anvendes aluminium, belagt med et bimetallag eller galvaniseret metalvalset. Aluminiumskassetter er desuden underkastet kemisk polering, hvilket giver produkter med spekulære egenskaber. Kassetter af galvaniserede metalmaterialer er normalt overtrukket med pulvermalinger, takket være, at kassetteloftet i lang tid bevarer sin oprindelige appel.

Et særligt system til fastgørelse af kassettehæmmede lofter baseret på brug af transportør- og mellemprofiler, håndvægte og suspensioner gør det nemt at installere loftet på kort tid, det er også nemt at demontere det helt eller delvist.

Støtteelementer i raster (kassette) lofter er i stand til at modstå en høj belastning beregnet på grundlag af belastningen fra loftelementerne. Det er 8-10 kg / m². Vedhæftning af suspensioner med profiler til bunden af ​​loftet laves ved hjælp af dykker. Som følge heraf dannes euro moduler med parametre 1200x600, 600x600 mm, hvor kassetterne efterfølgende placeres ved hjælp af langsgående slidser placeret i loftpaneler eller langs T-formede profiler.

Fordelene ved kassettelofter

Blandt de vigtigste egenskaber ved kassettelofter kan man først og fremmest adskille sig med hensyn til ydeevne, installation, lang levetid, fremragende hygiejne- og præstationsindikatorer, modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed og brandmodstand, muligheden for kombination med moderne belysningssystemer og udstyr til klimaanlæg.

1. Nem installation. Installations- og demonteringsarbejde tager lidt tid, hvilket betyder at om nødvendigt kan du hurtigt udskifte et strukturelt element.

2. Langvarig operation. På grund af brugen af ​​stål og aluminium i deres strukturer har fabrikanterne opnået en lang levetid. Sådanne loftsystemer ruster ikke, i mange år beholder deres oprindelige kvaliteter og farve.

3. Hygiejne. Når du har installeret lofter af cassetttyper, behøver du ikke foretage omhyggelig kontrol af renheden i rummet, det er kun nok til regelmæssigt at udføre vådrensning med en klud. Forme vises ikke på strukturer, de er pålideligt beskyttet mod virkningerne af høj luftfugtighed, og derfor er klyngedele en succes i sundhedsorganisationerne.

4. Fugt og brandsikkerhed. Flerlagsbelægningen af ​​metaloverfladen beskytter strukturen på en sikker måde mod oxidation, de negative virkninger af stoffer opløst i væske og høje temperaturer. På grund af dette, fremragende ydelse af fugt og brandmodstand

5. Kompatibilitet med moderne belysningsenheder. Ud over alle fordele kombineres lofter af cassette-typen med alle former for belysningssystemer og klimaanlæg. Således giver enheden af ​​kassetteloftet mulighed for installation af enhver designbelysning, og tilstedeværelsen af ​​ledig plads mellem loftets overflade og loftet giver dig mulighed for at installere et klimaanlæg.

Den eneste ulempe ved kassettdesign er skjulingen af ​​en betydelig mængde pladsrum, så det er bedre at installere dem i værelser med højt til loftet.

Anvendelsesområde

Anvendelsesområdet for cassette-typer lofter er ret bredt: kontor- og butikslokaler med højt til loftet, underholdningscentre og medicinske institutioner, restauranter og sportskomplekser, privatbyggede bygninger og andre offentlige lokaler. Og alt dette skyldes takkonstruktionens æstetik, styrke og holdbarhed.

Typer af klyngelofter

Standardpladeformater til kassettelofter er 1200x1200, 1200x600 og 600x100 mm med tykkelser fra 15 til 40 mm. Pladerne er traditionelt hvide, og deres tekstur er meget omfattende: glat, med prikker og indhak, relief og geometriske mønstre og en grov overflade.

Udvalget af dekorative rasterpaneler er suppleret med specielle fugtbestandige paneler, anti-chok og anti-mikrobielle paneler. I dag er særlige akustiske lofter, der reducerer støj, mere og mere almindelige. Sådanne paneler tilskrives eksperter til specielle materialer, hvilket betyder, at deres omkostninger er lidt højere end prisen på traditionelle dekorative materialer.

Så afhængigt af materialet fremstilles kassettelofterne i:

1. Metallisk. Kassetter er lavet af aluminium eller stål, har en anden tekstur. Overfladen kan males eller belægges med anodiseret belægning, hvilket gør det muligt at bruge strukturer i værelser med høj luftfugtighed: svømmebassiner, rummelige entréhaller.

2. Lavet af spånplader og fiberplader. Fremragende mulighed for strenge kontor dekoration. På trods af installationens kompleksitet og den tilsyneladende "vægtning" af interiøret er der et respektabelt udseende, hvilket giver en kammeratmosfære. Takket være et rigt udvalg af teksturer og farver, samt evnen til at simulere nogen overflade anvendes kassettlofter lavet af spånplader og fiberplader aktivt af designerne til at skabe en eksklusiv finish til loftrummet.

3. Glas. Materialet til fremstilling er klart eller farvet glas eller plexiglas.

4. Mineral. Lavet af minvolokn er kassettens lofter modstandsdygtige over for ild og høj luftfugtighed. Økologisk sikkert.

5. Spejl. De klare helt op med opgaven med visuel ekspansion af rummet, skaber illusionen af ​​uendelig og fylder den med lys og luft. Fremragende udseende og forskellige designløsninger, et højt funktionalitetsniveau og fremragende præstationsegenskaber, fremragende belysningsniveau og nem installation, kombineret med muligheden for at anvende dekorative mønstre på overfladen, skelner spejlet kassettlofter som en separat gruppe af loftsbeklædning. For at skabe et eksklusivt design af loftrummet bruger designerne både lyse og tonede spejle.

Afhængigt af teksturkassettens lofter er:

1. Perforeret. Perforerede paneler kan forbedre ventilations- og akustiske egenskaber betydeligt, er perfekt kompatible med forskellige tekniske udstyr, er nemme at installere og demontere, både helt og delvist. Hullernes diameter varierer inden for 2 millimeter.

2. stemplet Kassettelofter af ekstruderet type er interessante for deres dekorative mønster deponeret på overfladen af ​​kassetten.

3. Glat. Den ydre overflade af de glatte kassettelofter er dækket af maling og et lag af anti-korrosionsbelægning.

Valg af producent

Kassettelofter SKY

SKY cassette lofter - en ny højteknologisk løsning inden for loftslofter. SKY paneler tiltrækker med deres ergonomi og fremragende præstation, en bred palette af ædel nuancer (hvid, superchrom, guld, aluminium mat, aluminiumsølv), fugt og brandmodstand, holdbarhed og nem installation. Det anvendte materiale er aluminium med en tykkelse på 0,43 mm eller malet stål med en tykkelse på 0,5 mm. Aluminiumspaneler kan perforeres, med hul diameter ikke over 3 mm, afstanden mellem hullerne - 10 mm.

På grund af de mange forskellige konfigurationer af kassettepanelerne klarer Lumsvet designere at få eksklusive lofter af følgende type:

1. SKY T24 - Kanten af ​​loftpladen er præsenteret i form af trin. SKY T24 (TEGULAR) kantede paneler bruges til montering på et ophængningssystem, hvis åbenlyse bredde er 24 mm (T24 suspension system). Takket være en sådan kant ser den suspenderede struktur ud som "forsænket" i loftets plan.

2. SKY T15 - Kanten af ​​loftpladen er præsenteret i form af trin. SKY T15 (TEGULAR) kantede paneler bruges til montering på et ophængningssystem, hvis synlige bredde er 15 mm (T15 suspension system). Takket være en sådan kant ser den suspenderede struktur ud som "forsænket" i loftets plan.

3. SKY TY - Kantens kanter har en rektangulær form. Panelerne bruges til montering på et ophængningssystem, hvor den tilsyneladende bredde af lamellerne er 24 mm (T24 suspension system). Overfladen af ​​det installerede loft er fladt.

Fransk kassette loft

Cassette-type hæmmede lofter lavet ved hjælp af teknikken i fransk design er utroligt efterspurgt på markedet. Sortimentet af design- og farveløsninger, en ekstraordinær fancyflyvning og en storslået optisk effekt gør franske klynger til en særskilt gruppe af efterbehandling materialer.
Udstyret med spejlbelægning, franske kassettelofter, hvoraf billeder kan ses på internettet, udvide rummet visuelt og fylde det med lys. Brug af farvekassetter som vejledning i korridorerne skaber en fantastisk optisk illusion - forlænger rummet visuelt. Korrekt valgt farve sætter accenter og deler rummet i zoner. Det er af disse grunde, at kassettelofter er det mest populære og eftertragtede værktøj i udformningen af ​​ethvert arkitektonisk rum.

Armstrong Cassette Loft

Armstrong kassette loft er meget populært og er installeret i loftet af moderne kontor, administrative og kommercielle lokaler.

Armstrong loftsramme, der er fremstillet af understøtende og yderligere T-formede profiler, monteres på bundloftet ved hjælp af suspensioner. Loftkonstruktionen selv er monteret fra paneler monteret i en ramme nedenunder eller over, eller beklædt med gipsplader på skruerne nedenfor. Langs rummets omkreds er profiler af hjørne og U-formede sektioner fastgjort.

Det anvendte materiale er fast eller blød mineralfiber med tilsætning af cellulose for at øge styrken. En række tekstur- og farveløsninger, nem installation og brugervenlighed kombineret med fremragende præstationsegenskaber bestemmer den ubestridelige succes af Armstronglofterne.

De mest almindelige modeller af kassettepaneler er: paneler med en glat overflade (Oasis loft), perforeret overflade eller forskellige dekorative mønstre (Baikal loft).

Kassettelofter Cesal

Kassettelofter Cesal (Tsesal) er en højteknologisk løsning inden for loftindretning. Den højeste kvalitet og fremragende udseende, det brede farveskala og muligheden for at vælge et passende ophængningssystem (lukket, åbent, kombineret), langvarig drift og muligheden for flere samlinger og demontering, høj modstandsdygtighed overfor kemiske reagenser og vandmodstand gør det muligt at anvende Cesal clusterlofter i laboratorierne og indkøbscentre, togstationer og sportshuse, boliger og kontorer.

Panelerne er lavet af høj kvalitet aluminium med en bimetallbelægning bestående af to lag: den første beskytter overfladen mod slid, og det andet lag gør det muligt at udglatte det.

Takket være et stort udvalg af dekorative belægninger (pulverlakering, galvanisering, laminering, farvning med polymerfarver) kan du vælge et efterbehandlingsmateriale, der er ideelt til de eksisterende driftsforhold.

Udførelse af klynger Cesal Cesal (Cesal), du kan med succes kombinere alle slags modeller, harmonisk kombinere med andre typer loftdesign og moderne belysningskilder for at skabe et unikt interiør. Designfunktioner tillader demontering af plader lokalt. Dette vil i høj grad lette opretholdelsen af ​​klimasystemerne.

Det er klart, at installationen af ​​Cesal Cassette-loftet er vist i en video på youtube.

Kassette loft Geipel

Geipel-kassettloft har retmæssigt en ledende stilling på markedet for loftkonstruktioner. Geipelkassettloft er en rimelig kombination af modularitet og funktionalitet med fremragende brand- og fugtbestandighedskarakteristika. Udstyret med spejlpaneler, Geipel clusterlofter udvider visuelt rummet. Alle disse positive aspekter gør det muligt at installere dem i kontor- og boliglokaler, konferencehuse, uddannelses- og medicinske institutioner samt i rum med høj luftfugtighed.

Firkantede paneler er fremstillet af slidstærk aluminium eller galvaniseret stål. At være farvede syntetiske maling, kassetter er holdbare og stabile i et vådt og aggressivt miljø. Holdbart materiale og tilstrækkelig resistent belægning giver mulighed for flere montering og demontering af loftet.

Det moderne marked byder på købere Geipelkassette lofter af to hovedtyper:

 • med skjult ophængningssystem
 • med en åben sele.

Installation trin

Og til sidst vil jeg gerne være opmærksom på installationen af ​​loftkonstruktioner af kassette-typen. Det skal bemærkes, at installationsteknologien af ​​kassettelofter er sammenlignelig med installationen af ​​andre suspenderede strukturer. Installationen af ​​et kassetypebestandigt loft indbefatter flere trin:

1. Fastgør hjørneformningen med byggemateriale. På dette stadium er det yderst vigtigt at beregne højden nøjagtigt under hensyntagen til belysningsenheder og elektriske ledninger, som vil blive skjult af loftfliser.

2. Installation af suspensioner ved anvendelse af metalankre. Fastgørelse af suspensioner udføres ved krydsene med mellemledene. Derudover installeres suspensioner på udstyrets fastgørelsespunkter.

3. Fastgørelse af hovedguiderne. Kanten af ​​hovedvejledningen under installationen skal placeres på væggodningen. Ved krydset af hovedskinnerne monteres en anden ophæng.

4. Installation af mellemledninger. Vinklen mellem mellem- og hovedvejledningen skal være 90 °. Mellemledene skal fastgøres mellem hovedbærerne i en afstand svarende til kassens bredde.

5. Installation af kassettepaneler. Eksperter anbefaler, at man starter installationen fra midten af ​​loftrummet og udfører de nødvendige trimpaneler langs væggene.