Loftgipsplader i hallen: eksempler på interiør

Integriteten af ​​stuen design afhænger af mange faktorer: møbler, overordnede stil, udsmykning af væggene og loftet. Jeg vil gerne dvæle på sidstnævnte: det er længe blevet et selvstændigt element i indretningen.

Den nemmeste måde at arrangere loftet hurtigt, smukt og billigt på er at gøre det af gipsplader. Slidstærkt og letvægtsmateriale er populært blandt bygherrer og indretningsarkitekter. Hvis du holder øje med, hvordan gipsloftene ser ud på billedet i hallen, kan du bemærke et stort antal designmuligheder. Lad os se, hvilke der skal bruges, og hvilke skal kasseres.

Gipsplader lofter kan være både single og multi-level. En række forskellige former og farver giver dig mulighed for at skabe et loft, der passer til ethvert interiør. Men det er nødvendigt at tage højde for nogle nuancer:

 • Størrelsen af ​​rummet. Nogle løsninger passer til små værelser, mens andre har brug for et stort rum.
 • Den overordnede stil på værelset.
 • Kilder til kunstigt lys.

Lad os se nærmere på de vigtigste kriterier for valg af gipslofter til udsmykning af stuen.

Et eller flere niveauer?

Multi-level strukturer ser godt ud i rummelige værelser med temmelig høje vægge. I små er det bedre at undgå dem - de vil visuelt reducere rummet, gøre det trange.

Ingen grund til at tro, at et loft på et niveau er en kedelig monokromatisk belægning. Nedenfor vil vi give et par eksempler på, hvordan man gør det til et rigtigt designer mesterværk.

I en lille stue kan den genoplive interiøret, tilføj rosiner. Derudover er et sådant loft let at lægge med egne hænder, hvilket betyder, at du vil spare på reparatører. Du kan studere installationsprocessen i detaljer i en separat artikel.

Multi-niveau lofter bruges bedst, hvor pladsen tillader det - i store haller. Sådanne designs er ganske forskellige. Lad os tale mere om de mest populære typer.

 • Den nemmeste måde at installere et to-niveau gipsloft på. Faktisk behøver du bare at installere en vilkårlig gipspladkasse. Det kan ramme en lysekrone, materiale af en anden farve, indretning. Metoden er også praktisk til zonering: en boks belyset af lysdioder vil pænt fremhæve en sofa eller et område med et tv. Vær dog forsigtig med valget af belysning - kolde toner er ikke egnede til små værelser.
 • Det ser interessant diagonal type ud. I dette tilfælde skal loftet divideres med en diagonal (eller flere). Og det er ikke nødvendigt at bruge klare lige linjer. På grund af fleksibiliteten i lærredet kan grænserne gives næsten enhver form.
 • Brugen af ​​zonalstrukturer betragtes som rationel: en ændring i højden identificerer en eller flere zoner. Denne metode anvendes oftest i studielejligheder, hvor hallen er kombineret med et køkken.
 • Sofistikeret lofter ved hjælp af designelementer, såsom buer eller suspenderede figurer. Passer kun til værelser med høje vægge. Den vigtigste regel at følge er at undgå overbelastning. Det er bedre at komme sammen med et par strukturer end at forsøge at placere alt på loftet på én gang: Med dette kan du bruge hele effekten.

Vælg den type gipsloft, der ikke kun er baseret på dine ønsker, men også under hensyntagen til rummets konfiguration. I dette tilfælde er designprojektet implementeret i et smukt og hyggeligt værelse.

Glem ikke om belysning

Betydningen af ​​det rigtige lys er svært at overvurdere. Han er i stand til at påvirke opfattelsen af ​​størrelsen af ​​rummet er ikke mindre end valget af farve eller type loft design.

Hvis du vil visuelt forstørre rummet, skal du bruge lyse lyskilder: de vil tilføje luft og rum.

En anden spektakulær, men nem at installere metode er illusionen af ​​et svævende loft. Du skal montere et andet niveau i midten, som er belyst af lysdioder, der er usynlige udefra. Dette får rummet til at se meget højere ud, hvilket skaber en følelse af lyshed.

En vigtig advarsel: Vi anbefaler, at du også vurderer kombinationen af ​​den valgte farve på loftet med lyskilden: nogle lamper, især energibesparende, kan forvrænge skyggen.

Du bør ikke bruge store lysekroner i små haller - det er bedre at gøre med spotlights. I store rum ville derimod være en smuk lampe. I dette tilfælde er brugen af ​​LED-strimler og små lyspærer ikke forbudt - de kan spille rollen som en smuk lysakse. Derudover kan den første bruges til at skabe belyste figurer - for eksempel stjerner eller farver. Ud over yderligere belysning er denne teknik simpelthen meget smuk.

Farvevalg

Farveløsningen er i stand til både at understrege skønheden i rummet og forkæle hele designet. En stor farvepalet gør det muligt at strejfe fantasien.

Men chase ikke lysstyrken: En kombination af mere end tre farver vil være unødvendigt modley.

Dette dæk øjnene og har en irriterende virkning på psyken, så det er bedre at nægte sådanne muligheder.

Allsidigheden af ​​gipsvægbeklædning er også tydelig i farve: du kan vælge både sarte pastellfarver og lyse farver. Vælg farver baseret på rummets overordnede design og deres præferencer.

Se godt ud i multi-level designs kombinationer af lignende toner. Hvis interiøret tillader det, skal du vælge kontrasterende muligheder: de vil tilføje friskhed og originalitet.

Hvis du vil kombinere gipsvæg med et stræk lærred, skal du overveje, hvordan de ser sammen. Dette er en spektakulær løsning, der kan dræbes ved det forkerte farvevalg.

Bemærk: Dette gælder især, hvis du beslutter dig for at bruge et fotoprint. Det er bedre, hvis det placeres på en neutral baggrund.

Forskellige designs

Materialets egenskaber tillades at anvende en række forskellige designmuligheder. Du kan se klassiske designeksempler i en separat artikel. Her vil vi forsøge at vise dig ægte originale designløsninger, at enhver hal i lejligheden vil gøre usædvanlige og smukke.

Mulighed I. Fig. Niveau grænse

Kombinationen af ​​et trykt stretchstof og en gipskasse kan være stilfuld selv til minimal pris. Du skal bare bestemme hvilket foto du vil se på loftet på dit værelse og derefter dekorere boksen i hovedbilledmotivet.

For eksempel klippe et hul i form af en tusindfryd til et blomstermaleri, en søstjerne til marinistik eller en komet til en stjerneklar himmel. Vi håber, at princippet er klart. Loftet dekoreret på denne måde er billigt, og det ser stilfuldt ud og ikke kedeligt. Det er nødvendigt at belyse kassen indvendigt langs omkredsen med LED-bånd - i dette tilfælde vil du tilføje ekstra plads til rummet og løfte fotocellen på loftet visuelt.

Mulighed II. Svævende loft

Nej, det handler ikke om det sædvanlige firkant eller rektangel. For mellemstore haller, for eksempel er 20 kvadratmeter sammenflettede baner, der skyder højt i luften, perfekte.

De strækker visuelt rummet, hvilket gør det mere voluminøst. Effekten vil øge de ekstra skjulte lys, som vil understrege illusionen af ​​flydende strukturer i luften.

Du kan arrangere strimlerne i tone på hovedniveauet. Men det ville være meget bedre at finde en kontrasterende mulighed.

Et interessant trick: Prøv at samle de "flydende" elementer i møbeltonen. Det ser originale ud, men ødelægger ikke rumdesignernes integritet.

Mulighed III. Overgangen af ​​loftet til væggen

Hvis du vil lave smukke reparationer i studielejligheden, hvor hallen er kombineret med køkkenet, skal du være opmærksom på denne metode til dekoration. Det betragtes som ganske dyrt, men det ser meget stilfuldt og originalt ud.

Gipspladeskonstruktion går ned fra loftet til gulvet eller går glat ind i væggen og fremhæver således et klart område og bestemmer formålet med hvert rums segment.

Det er bedre, hvis dette element matcher loftet, men adskiller sig fra væggen på væggen - så du tilføjer rummængde. Du kan bruge den indstilling, der vises på billedet. Kombinationen af ​​to niveauer af forskellige teksturer og farver harmonerer harmonisk med væggen.

Bemærk: Det grundlæggende farveprincip, det vil sige brugen af ​​ikke mere end tre nuancer, observeres her.

For mere funktionalitet kan du arrangere et par små hylder i vægelementet. Hovedreglen i moderne design: Alt skal ikke kun være smukt, men også det mest funktionelle.

Mulighed IV. I et bur

En simpel og stilfuld reception - dekorere det andet niveau af et gipspladeloft i flere niveauer i form af et rutet rist. Så du tilføjer plads til værelset, og den rigtige belysning vil fremhæve denne effekt.

Brug en lille skjult pære - det ser ud til at loftet selv er tændt, og ikke lysene.

Metoden ser godt ud i både små og store stuer. Brug træ nuancer til klassisk interiør eller lyse neon til hi-tech - under alle omstændigheder vil loftet se spektakulært ud.

Mulighed V. Brug af indretning

Vær ikke bange for at anvende dekorative elementer. Træ- eller metalindsatser, bundplader, buer, stucco - alt dette kan organisk se på ethvert design stue.

Det vigtigste i denne situation er ikke at tænke for meget. Forsøg ikke at bruge alt på én gang. Et par dekorationer vil være nok. Vælg dem for at matche interiøret. Det er bedre, hvis indretningen er i harmoni med møblerne eller væggene, og loftet ser ud som kontrast - dette vil medvirke til at skabe en følelse af designets integritet.

Belysning kan også bruges som indretning: figuren lysekroner kan dekorere et værelse. Installer diodesuspensionbånd - de ser usædvanlige ud. Især smukke de ser på en mørk baggrund.

Mulighed VI. Klassisk stucco

Beviste klassikere kan også se spektakulære ud. Vær ikke bange for at bruge tidtestede teknikker. Selv i et lille rum ser et sådant loft ud til at være passende. Det tager ikke meget højde, og det luksuriøse udseende tilføjer højtidelighed til hallen.

Brug hvide eller bløde pastell nuancer af maling. Så loftet vil blive virkelig designet i stil med lys klassikere. Vær sikker på at betale ekstrem opmærksomhed på stucken: det bør ikke være groft, det er bedre at bruge bløde krøller.

Mere massive elementer passer vel til en stor hal, men i en lille skaber de indtryk af tyngde og trængsel i loftet.

Hvis du er fan af ekstraordinære løsninger, skal du prøve at bruge lysfarvede stukkekonstruktioner, f.eks. Blå eller rød, på et lyst loft. Denne teknik ser meget ekstraordinær ud. Men du skal være forsigtig: en rig farve bør overlappe med andre komponenter i interiøret.

Mulighed VII. Baggrundsbelyst reliefmønster

Vil du have noget rigtig usædvanligt? Du kan finde billeder af smukke gipsvæglofter i hallen med interessante lysstrukturer, som denne.

Denne effekt opnås ved hjælp af hule gipselementer, belyset indefra med LED-strimler og spotlights. Det er bedre at lave begge niveauer af samme farve - så loftet vil se volumetrisk og tilføje plads til hallen.

Forsøg ikke at lave alt for detaljeret design - brug bløde krøller eller ryd lige linjer. Men i et lille rum kan sidstnævnte se lidt uhøfligt ud.

Et interessant trick: Få bare stuccohalerne på væggene eller følg hele niveauet i form af sammenflettet træagtige rødder, hvis du vil forbedre originaliteten af ​​et sådant design.

Som du kan se, er det ikke så svært at vælge det oprindelige design i stuen - du behøver bare ikke være bange for at afvige fra almindeligt accepterede standarder uden at forsømme designernes anbefalinger.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Design smukke gipsplanklofter

Suspenderede lofter - disse er konstruktioner, der er fastgjort til loftet ved hjælp af specielle suspensioner (fastgørere), og repræsenterer rammens struktur for at skabe loftets volumetriske figurer. Ofte i opbygningen af ​​hævede lofter anvendes alle former for forsænket lys og LED-systemer. Ved hjælp af "Starry Sky" -systemer skaber de en dynamisk dekorativ belysning på loftet, der gør loftet i live. Design gipsvæg loft 70 foto ideer.

Oftest er belysningsvirksomheden betroet specialister, men de mest avancerede husejere har mulighed for selv at håndtere denne virksomhed, hvilket vil reducere omkostningerne ved selve konstruktionen betydeligt.

Typer af moderne hævede lofter skelnes først og fremmest af det materiale, der er den forreste del af loftet, det vil sige den synlige del. Lofter kan være beklædt med plastikplader, gipsplader, gipsfiberplader, og der er også slattede lofter.

Gipsplanklofter er designet til hallen, men gipspladens lofter er de mest populære, fordi omkostningerne til gipspladen selv er forholdsvis små, og installering af det giver ingen særlige vanskeligheder, især hvis nyankomne er involveret.

Gipsplader falske lofter

Så er gipsplanklofter fundet i private interiører ganske ofte på grund af standardiseringen af ​​dele til den og nem montering med egne hænder. Arbejde med gipsplader er meget let, i modsætning til andre materialer, som kan bruges til at installere et hæftet loft. Design af gipsvæg lofter fotos se eksempler:

For eksempel kræver et plastloft i tilfælde af skade, at hele panelet udskiftes, og hvis det nye panel ikke passer i skygge, skal du også udskifte hele panelet. Gipsfiberplader passer mere til kontoret, da de er afhængige af plast- eller aluminiumslister, ikke fastgør noget og er meget mobile, selvom de er meget skrøbelige.

Designet af gipslofter dækker helt loftet og repareres let med et par kg gips.

Måder at installere gipsplader lofter

Du kan lære at installere gipslofter ikke kun fra inviterede eksperter eller naboer, der allerede har sådanne lofter, men også på mange byggepladser. Der er opmærksomheden hos alle interesserede repræsenteret af mange forskellige typer af arkitektoniske lofter.

Der er lofter, der simpelthen suppleres med en gipspladskonstruktion, der er tierede systemer, der dækker hele loftets omkreds, eller du kan ty til nye teknologier og lave en hævet struktur med intern belysning.

Se video: Design af gipsplader lofter

Loftet med nicher på omkredsen gør illusionen af ​​et hævet loft, der ser ganske moderne og meget kreativt ud. Design af gipsplade på flere niveauer foto:

Valg af et loft på flere niveauer

Hvad er loftet at vælge? Hvor mange penge kan jeg bruge? Hvad er bedre - gipsvæg eller et simpelt strækloft? Disse er meget vigtige spørgsmål, der bestemmer valget mellem de mest forskellige typer lofter. Lad os overveje fordelene ved gipslofter mere detaljeret, så i fremtiden er der ingen tvivl om det rigtige valg.

Design gipslofter i stuen, de har næsten alle de kvaliteter, der kræves, når du laver et moderne interiør. Du skal se alle de billeder af gipsvægs lofter, som designere kan tilbyde på specielle steder for at forstå, hvilket loft der kan laves hjemme. Gipsvæg vil altid være efterspurgt, da omkostningerne og brugervenligheden er tilgængelig for alle.

Dit hjem gipsplader falske loft skal være passende og ikke ligne en bunke af niveauer. Det er bedst at komme op med en smuk belysning, der har udstedt et par niveauer. Du kan kun bruge et niveau og systemet "Starry Sky". Design af gipslofter foto:

I de fleste tilfælde, med et lavt loft i lejligheden, bruges gips i den centrale del af loftet til udjævning, og smukke vægge er lavet af gipsplader med nicher til montering af loftlamper, især LED-strips, nær væggene.

Designet af smukke gipsplanklofter, moderne lysteknologier gør det muligt at arrangere storslåede flerfarvede kompositioner i loftet. Og økonomiske moderne lysekroner og spot minikroner giver lyset i den krævede mængde på det rigtige sted.

Når man vælger det, er det også nødvendigt at være opmærksom på forskellige aspekter af designet af gipsloftet. Hvis du tænker på oprettelsen af ​​et multi-tier asymmetrisk loft, så skal du selvfølgelig lave en opbygning af niveauer i rummet. Design af multi-level gipsplader lofter foto ideer:

Loftetilbehør kan være smukt designet over sengens plads i soveværelserne, over bordene og arbejdsstationerne i køkkenerne og i perimeterretningen i hallen og dermed fremhæve den dyreste eksklusive lysekrone.

Men med al den lethed at arbejde med gipsvæg er det rigtige valg af et passende loftdesign et meget alvorligt spørgsmål. Det er bedst at overlade det til en specialist, fordi konstruktion (installation) og design (interiør) er helt forskellige ting. Alle kan blive bygherre, men ikke alle kan blive designer. Så valget er altid dit! Design af gipsvæg lofter foto ideer til dit interiør:

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Design af gipspladerlofter (200 interessante billedideer)

På trods af stigende lofts stigende popularitet går gipsvæggen ikke i den førende position, og han har denne grund, fordi han har en række utvivlsomme fordele.

For det første giver designet af gipslofter dig mulighed for at skabe forskellige muligheder, der gør din lejlighed unik. For det andet gør gipspladekonstruktioner det muligt at skjule kommunikations- og konstruktionsfejl. For det tredje, hvis strækloftet uheldigvis kan beskadiges af en skarp genstand, er gipsvæggen modstandsdygtig over for denne slags mekaniske handling. Og endelig er gipsvæggen miljøvenlig, billig sammenlignet med spændingsmuligheder, og det er så nemt at installere loftet ud af det, at med nogle reparationsfærdigheder kan du selv klare denne opgave.

Dem, der ikke kan vælge mellem loftet på gipsvæg og spænding, bør du se på de kombinerede muligheder - de er bare gode.

Der er mange variationer af gipslofter, der er forskellige i antallet af tier, formen af ​​strukturelle elementer, farver og belysningsfunktioner, så du nemt kan vælge, hvad du vil.

To niveauer gipsplader lofter

Ved kompleksitet kan gipslofter opdeles i enkeltniveau, to niveauer og flere niveauer.

Enkeltniveau er enkelt at bruge og økonomisk, men med deres hjælp kan du ikke omdanne et værelse til et designermesterværk. Multi-level er utrolig smuk, men arbejdskrævende og ikke egnet til relativt små værelser. Men to-tier er den mest populære mulighed.

Før du beslutter dig for at oprette et loft på to niveauer, tænk for dig selv om dens rumhøjde tillader det, fordi det til tider kan tab af lige få centimeter være ret betydeligt.

To-niveau loft gør ethvert værelse mere sofistikeret og interessant. Efter at have investeret ret små midler, kan du omdanne dit bolig uden for anerkendelse.

Det er muligt at bruge sådanne lofter i næsten ethvert rum, undtagen for et for vådt badeværelse. Der er utallige designmuligheder, fra de enkleste runde eller rektangulære mønstre til de mest komplekse kompositioner, der ligger i indviklede mønstre.

To-tier-designet tillader eksperimenter med belysning, hvilket resulterer i utrolige skønhedsindstillinger. For eksempel kan en skjult diodebelysning langs ophængselementernes kontur skabe illusionen af ​​et flydende loft. Korrekt organiseret belysning kan også visuelt udvide rummets grænser.

Det todelt loft er perfekt kombineret med spændingselementer, hvilket bringer et strejf af luksus og charme til selv det mest almindelige interiør.

Et andet plus på to niveauer - et sådant loft kan hjælpe med zoneinddeling, hvilket er særligt vigtigt i studielejligheder eller store multifunktionelle værelser.

Til et smukt lavet loft er at vælge det rigtige design af vinduer. Vær opmærksom på moderne anbefalinger til valg af lambrequin design.

Oplyste lofter

Baggrundsbelysningen er en spektakulær designteknik, hvor du helt kan ændre rummets kendte udseende.

Belysning kan ikke erstatte højkvalitetsbelysning, det spiller rollen som dekorative midler.

I gipslofter, der bruges som åben og skjult belysning. Åbne antyder brugen af ​​punktlys, som er synlige. De giver mulighed for at fokusere let på bestemte områder. Den lukkede belysning er placeret således, at selve lyskilden ikke er synlig, det giver et blødt diffust lys, der fylder rummet med komfort. De mest stilfulde muligheder opnås ved at kombinere forskellige typer belysning.

Skjult belysning er normalt placeret rundt om strukturen og visuelt "løfter" dem, hvilket gør rummet til at virke højere og mere rummeligt.

LED-striber og neonrør bruges til at skabe skjult belysning.

Lofter til køkkenet

Gipslofter i køkkenet kan kun bruges, hvis de er lavet af højkvalitets fugtbestandigt materiale.

Det vil være godt, hvis du behandler gipsvæg med en speciel primer - det vil gøre det fugtigt.

Loftet på gipsplader i køkkenet hjælper med at løse kommunikationsproblemet - ventilation, elektriske kabler og andre elementer, der ødelægger udseendet, kan let sættes i en kasse.

Tak med to eller flere lofter giver dig mulighed for at vælge spisestue og arbejdsområder, hvilket er særligt vigtigt i rummelige køkkener eller studiolejligheder.

En interessant teknik er, når mønsteret på gulvet gentager loftets form. For eksempel kan en buet kasse på loftet "reflektere" i området af laminatgulvet.

Det er ønskeligt, at lofterne er i harmoni med køkkenets overordnede stil, kun i dette tilfælde får du et komplet billede, der glæder øjet.

Design gipsloft i hallen

Selvfølgelig var de gange, hvor en simpel hvidvaskning var nok til at passe til loftet, falende. I øjeblikket giver designen af ​​gipsloftet i salen mulighed for mange variationer.

Du vil være i stand til at realisere de mest modige beslutninger, for at realisere eventuelle projekter. Hvis du lige er begyndt at bygge dit eget hjem, er det logisk at kontakte designerne.

Eksperter hjælper med at løse følgende opgaver:

 • Udfør målinger for at oprette et projekt designet specifikt til dine lokaler.
 • De vil hjælpe dig med at vælge et gipsplankloft i hallen, som du kan lide præcis.
 • Du kan vælge en løsning, der passer perfekt ind i dit interiør.
 • Du kan finde ud af den nøjagtige mængde materialer, der er nødvendige for at fuldføre loftet.
 • Ofte kan du bestille et nøglefærdigt projekt, som giver dig mulighed for at få en færdig løsning så hurtigt som muligt.

Eksperter vælger et gipsplankloft, der passer perfekt ind i interiøret

Moderne lofter har mange fordele, så de er meget populære. Du kan vælge et design på et eller flere niveauer. Det rigtige valg afhænger af din fantasi, såvel som på rummet i rummet.

Fordelene ved gipsplanklofter til hallen

Hovedstuen i huset eller lejligheden er hallen. At designe dette rum bør næres meget ansvarligt. Der lægges særlig vægt på loftet, som tjener som en fremragende udsmykning af rummet.

I øjeblikket er loftet på gipsplader særligt populært i hallen, som har følgende fordele:

1. Materialet har en høj plasticitet, som giver mulighed for talrige løsninger.

Ved hjælp af fleksibel gipsvæg kan du indse enhver ide.

2. Pålideligheden af ​​gipsvæg garanterer langvarig brug, så du får en flerårig konstruktion.

Gipspladens loft har lang levetid.

3. Det smukke materiale giver dig mulighed for at dække alle manglerne i det eksisterende loft, som giver dig mulighed for at give hallen et elegant udseende.

4. Hypoallergenmateriale er perfekt til mennesker, der lider af luftvejssygdomme.

5. Det er muligt at organisere belysning af enhver type, som giver dig mulighed for at få en fashionabel udsmykning af rummet.

Enhver type belysning kan indbygges i gipspladens loft.

6. Du kan udforske de typer af gipspladerlofter til at vælge det mest interessante projekt for dig selv.

7. Materiale perfekt rengjort, fordi det har fremragende fugt modstand.

Gipsloft let at rengøre

8. Det er muligt at yde fremragende støjbeskyttelse.

9.Various designs giver dig mulighed for at skjule fra nysgerrige øjne talrige ledninger placeret langs loftet.

Under gipspladekonstruktionen kan du skjule kommunikations- og loftfejl

10. Installation af gipsplankloftet i hallen er ret simpelt, så du kan selv gøre arbejdet.

I øjeblikket tilbyder forskellige variationer af lofter. Du skal bare lave det ønskede projekt. Forplanlægning giver dig mulighed for straks at købe den krævede mængde materialer.

At have en skitse giver dig mulighed for at oprette en trinvis plan for udførelsen af ​​værker til at gøre installationen for hånd. Denne procedure giver ikke særlig viden, men det er nødvendigt at udarbejde alle nødvendige materialer og værktøjer på forhånd.

Valg af gipsloft

I øjeblikket anvendes nedhængte lofter næsten overalt. Du kan vælge et design, der er ideelt til dit interiør.

Eksperter giver følgende typer af gipspladerlofter:

 • Konstruktioner af single-level type. En sådan løsning er let at installere, så du kan selv gennemføre installationsproceduren.

Enkelt niveau gipsplankloft

 • Design af to-niveau type. Sådanne løsninger giver dig mulighed for at skabe en smuk udsmykning af hallen. Du kan kombinere flere farver, opdele rummet i bestemte zoner.

Gipsplade loft to-tier type

 • Stilfuldt tre-niveau design. Installation af sådanne lofter skal overlades til specialister, fordi de kræver maksimal nøjagtighed. Du vil være i stand til helt at forandre udseendet af rummet, anvende en række belysning muligheder.

Stilfuldt tre-niveau gipsplankloft

Særlige løsninger, der er skabt af designere. Hvis du vil have en original løsning, giver det mening at vende sig til specialister. De vil være i stand til at skabe et unikt projekt designet specifikt til dit værelse.

Designere kan udvikle et gipsplankloft af enhver form.

Samtidig giver det mening at tænke på at dekorere et fashionabelt design. Du kan eksperimentere med belysning. Den måde du arrangerer belysningen afhænger af det endelige design af gipsloftet i hallen.

Hallenes design indebærer udvælgelse af mere komplekse strukturer. Som regel vil den perfekte løsning være en to-trins eller tre-tier design. Du kan skabe forskellige variationer, hvilket giver værelset en speciel luksus.

Fordelene ved fladgipsplader til hallen

Specialister tilbyder et stort udvalg af gipsvæg lofter. Vi tilbyder dig de mest udsøgte farvekombinationer, som giver dig mulighed for at arrangere ethvert værelse i en elegant stil.

For udformningen af ​​hallen er der mulighed for fremstilling af flere niveauer. Disse typer lofter har følgende fordele:

 • Du kan eksperimentere med flere farver, der ser særligt elegant ud.

Design gipsloft i hallen i to farver

 • Det er muligt at vælge forskellige muligheder for placeringen af ​​pærer, som giver dig mulighed for at give interiøret en speciel luksus.
 • Multi-level kombinationer ser stilfulde og dyre ud.
 • Det er muligt at visuelt forstørre rummet.

Gipsloft vil bidrage til visuelt at øge rummet

 • Du kan opdele hallen i flere zoner, hvilket vil give rummet et unikt udseende.
 • Der er mulighed for helt at omdanne hovedrummet i et hus eller lejlighed.

Gipsplankloft kan være zoned room

Hvis du ønsker at få et unikt og uendeligt design af hallen, giver det mening at vende sig til professionelle designere. De vil være i stand til at vælge den mest stilfulde løsning, der bliver en udsøgt udsmykning af din stue.

Varianter af gipsplader i flere niveauer

Suspended lofter giver en bred vifte af variationer. Du kan gøre dig bekendt med indretningen af ​​loftet på gipspladen for at træffe en endelig beslutning. I øjeblikket tilbydes følgende typer konstruktioner:

 • Rammetype design. Der er mulighed for at udstede et projekt af enkelt niveau eller to-niveau type.

Ramme-type gipsplankloft

 • Diagonaltype design. Giver mulighed for opdeling af loftoverfladen på diagonalen. Det er muligt at oprette en række linjer.

Diagonal design af gipsloft i hallen

 • Lofter med opdeling i bestemte zoner. Du kan professionelt opdele rummet i separate sektorer.

Gipsplankloft med separate zoner

 • Loft af en kompleks type, der er lavet efter design af designere. Sådanne designs tilpasser sig dit interiør.

Vanskelig type gipsplankloft

Du kan kende bekendtskaberne med hver type design af gipslofter for at vælge det mest stilfulde og rentable tilbud.

Ramme-type gipsplader lofter

Et af de populære design af gipsloft i hallen er en rammetype. Denne mulighed giver mulighed for opførelse af kassen, lavet af gipsvæg.

Udformningen af ​​rammens hyklisterplade

Specialkasse placeret omkring omkredsen. Det kan bestå af linjer af figurtypen. En smuk dekoration af loftet vil være en lysekrone placeret i centrum.

Ser smukt stilfulde designloftlys ved hjælp af lysdioder. Du vil kunne anvende de mest forskellige kombinationer af pærer, som giver dig mulighed for at oprette et mønster af en geometrisk type.

Fordelene ved rammekonstruktioner er:

 • Evne til at vælge løsninger på en eller flere niveauer.
 • Du kan eksperimentere med belysning.
 • Der er et stort udvalg af farver.
 • Der er mulighed for at udstede en stilfuld belysning.
 • Du kan gøre installationen manuelt.
 • Lav pris er acceptabel for enhver familie.

Ramme gipsplader loft er ikke svært at gøre selv

Sådanne designs vil være den perfekte udsmykning af lokaler af enhver art. Du kan stilfuldt udstyre hallen. Løsningen er velegnet til både private og offentlige rum.

Diagonal gipsvæg loft

En af de storslåede konstruktioner på flere niveauer er den diagonale type. Du kan bruge flere niveauer placeret i forskellige højder. Til opdeling anvendes en diagonal af betinget type.

Diagonal gipsvæg loft

Du vil skabe en smuk dekoration, der giver dig mulighed for elegant at dekorere et rummeligt værelse. Der er mulighed for at lave et loft på gipsplader i hallen i form af en bue eller bølge.

Fordelene ved denne type konstruktion er:

 • Oprettelse af flere niveauer, der ser ret naturligt ud.
 • Materialets fleksibilitet giver dig mulighed for at tegne en linje af enhver type.
 • Det er muligt at vælge en af ​​rummets dele.
 • Du kan lave et sofistikeret design af loftbelysning.
 • Ser stor harmonisk kombination af farver.
 • Den diagonale linje kan arrangeres i form af en bue eller bølge.

Fleksibel gipsvæg gør det muligt at lave linjer af enhver form

Denne løsning ser stilfuld og attraktiv ud i værelser med et andet område. Du vil kunne dekorere hallen oprindeligt, beliggende i en lejlighed af en bytype eller et landhus.

Også en stilfuld løsning passer perfekt til designet af en restaurant, hotel eller offentlig bygning. Det er fornuftigt at forberede projektet korrekt, hvilket gør det muligt at tage højde for alle nuancer af det moderne design af loftet.

Opdeling af plads i bestemte områder

Hvis dit værelse har en tilstrækkelig stor størrelse, vil loftgipspladen være en glimrende løsning, så du visuelt kan vælge flere zoner. Fremragende muligheder vil give et loftbelysning design.

Designere foreslår at bruge forskellige typer belysning for at fremhæve de ønskede områder. For eksempel kan du mørkere det område, der er beregnet til rekreation. Et bestemt område, der er bestemt til at arrangere en fest, kan tværtimod være mere levende oplyst.

Gipsloft i zoneinddeling

Hvis du er interesseret i at dekorere en stor hal, så giver det mening at kontakte designerne. De vil tilbyde de rigtige belysningsmuligheder, som ikke kun bliver en stilfuld indretning af rummet, men også giver den maksimale fordel.

Installation af et gipsloft, som giver mulighed for tildeling af bestemte områder, giver dig følgende fordele:

 • Du vil være i stand til at opdele et værelse i flere sektioner.
 • Effekten af ​​at fusionere to eller tre rum i ét opnås visuelt.
 • Det er muligt at fokusere på den mest attraktive del af hallen.
 • Du kan visuelt øge rummet i rummet.
 • Denne beslutning ser elegant ud.
 • Designet er designet specielt til dine lokaler.

Ved hjælp af gipsvæg kan du justere størrelsen på rummet

Opdelingen af ​​et værelse i flere zoner er et trendy gipsplankloft dekoration. Du vil kunne kombinere flere varianter af farver, som giver dig mulighed for at få en særlig luksus.

At gøre ujævn belysning ser også utroligt stilfuldt ud. Din opmærksomhed tilbydes en række muligheder for placeringen af ​​små pærer. Du kan oprette unikke kompositioner og ornamenter.

Sofistikeret design løsninger til gipsplader lofter

Hvis du ønsker at få et usædvanligt design af dit eget værelse, er det logisk at bestille et projekt fra specialister. Erfarne designere vil være i stand til at tegne en skitse af det færdige design.

Du vil selvstændigt tage initiativ til at vælge indretningen af ​​loftet på gipsplader, hvilket svarer til dit interiør. Eksperter vil altid hjælpe dig med at finde den mest rentable løsning.

Designer gipsplankloft i hallen

Suspended lofter, designet af fagfolk, giver dig følgende fordele:

 • Lyselementernes nøjagtige layout.
 • En unik løsning designet specielt til dit værelse.
 • Den rigtige kombination af farver, der harmonisk ser præcist ud i dit værelse.
 • Muligheden for at fremstille en struktur med en meget anden geometrisk form.
 • Gipspladens loft i hallen kan fremstilles i mønster eller mønster.
 • Du kan planlægge at fuldføre et hvilket som helst antal niveauer.

Mønstret gipsplank

Hvis du bestiller et projekt fra en erfaren designer, får du mulighed for et unikt design af hallen. Denne løsning giver også et skøn, der i første omgang vil beregne omkostningerne til fremtidige udgifter.

Når du bestiller et projekt, skal du overveje størrelsen på dit værelse. Især vigtigt er højden af ​​rummet. Du kan visuelt forstørre rummet, hvis du vælger de rigtige farvekombinationer.

Designet af rummet, som har et lille område

Hvis din hall har en lille højde, giver det mening at lave suspenderede lofter, der kun har et niveau. En sådan løsning vil næsten helt spare området for dit værelse.

Du kan anvende flere tricks:

 • Forlad grænsen mellem væggene og loftet. I dette tilfælde skal de materialer, der anvendes til udsmykning af vægge og lofter, være lys i farve.
 • Perfekt øger rummets rum ved hjælp af spejle placeret direkte på loftet.

Loftgipsplader med spejlindsatser

 • Interessante funktioner giver et baggrundsbelysning, der giver dig mulighed for visuelt at øge rummet.

Gipspladens loft, der flyder jævnt i væggen

Du kan bestille et særligt design af loftet på gipsplader. Det er fornuftigt at invitere en specialist til dig selv. Føreren vil være i stand til at tage højde for størrelsen på dit værelse, som giver dig mulighed for at vælge den mest luksuriøse løsning.

Eksempel på designprojektet af loftet af gipsplader

Hvis du selv vil gøre installationen, så vil erfarne eksperter fortælle rækkefølgen af ​​bestemte operationer. Du skal lave trinvise instruktioner, der giver dig mulighed for at handle korrekt og trygt.

Design og udsmykning af den rummelige hall

Hvis du kan prale af at have en stor hal, så har du uendelige muligheder. Du kan vælge de typer af gipsvægslofter, der er mest fashionable og stilfulde.

Professionelle tilbyder følgende variationer:

 • Anvendelsen af ​​strukturer bestående af flere niveauer.
 • Brugen af ​​metoder til at opdele det store rum i 2-3 zoner.
 • Anvendelsen af ​​LED-baggrundsbelysningstype.
 • Du kan bruge en kombination af multi-farvet design af loftbelysning.
 • Du kan bestille en diagonal eller kompleks version af den loftmonterede type.
 • Plastmateriale giver dig mulighed for at udføre en række linjer og bøjninger.

Design gipsloft i salen af ​​et stort område

Fin design af en stor hal er værd at overlade til professionelle håndværkere. Du vil modtage en pæn gipsplade loft indretning, lavet ved hjælp af en særlig teknologi.

Erfarne byggere har den nødvendige viden, som giver dig mulighed for at udføre installationen i overensstemmelse med accepterede standarder. Masters er normalt bekendt med nuancerne i hver type rum, som giver dem mulighed for at bruge de nødvendige værktøjer og materialer til jobbet.

Montering af hængende loft type til hallen

Som regel kan du bestille et gipsplankloft i hallen fra et professionelt firma. De mest udsøgte farver tilbydes i øjeblikket. Dette valg giver dig mulighed for selvfølgelig at skabe unikke og smukke ornamenter.

Lyse loftsbelysning gipsplader

Hvis du er tiltrukket af en monokromatisk løsning, så giver det mening at skabe en fremragende sammensætning af lysdioder. Du kan vende loftet til et raffineret og unikt billede.

Designet af suspensionstypen ser altid elegant ut. Installation er hurtig nok, hvilket gør det muligt at gøre installationen selv. Du skal dog først købe alle materialer og værktøjer.

Hvis du ikke vil købe et sæt værktøjer, så er det fornuftigt at vende sig til herrene. Som regel tilbyder specialfirmaer et komplet udvalg af tjenester.

Denne løsning giver dig mulighed for at få følgende fordele:

 • Du behøver ikke købe udstyr, som du kun bruger én gang.
 • Virksomheden har sit eget ekstra værktøj, der giver dig mulighed for at arbejde med materialer, der har store størrelser.
 • Virksomheder bruger deres egne tekniske værktøjer til at arbejde i højden.
 • Masters kender den nøjagtige teknologi af arbejdet, hvilket væsentligt fremskynder installationen af ​​strukturen.
 • Du sparer din egen tid, fordi de fagfolk arbejder hurtigt.
 • Samtidig med installationen af ​​loftet vil loftbelysningen blive designet.

Falsk loft i gipsplader

Hvis dit værelse har en stor størrelse, så giver det mening at bestille lofter lavet af gipsplader "nøglefærdige". Du vil modtage en nøglefærdig løsning designet til mange års brug.

Gipsvæg Loft Indretning til Restaurant

Som regel har hver restaurant en særlig hall til banketter. Dette værelse bør naturligvis indrettes i en elegant stil.

Fremragende muligheder vil præsentere typer lofter lavet af gipsplader. Du kan bestille unikke design, der vil understrege storheden af ​​de foreslåede aktiviteter.

Den perfekte løsning vil være stilen i antik stil. Du kan supplere lofterne med smukke stukkemønstre. Sådanne sammensætninger giver en særlig højtidelighed til enhver banket.

Gipsplankloft med stucco til en restaurant

Fordelene ved gipsvægslofter i restauranten er:

 • Stort udvalg af muligheder for at dekorere rummet.
 • Registrering af et banketværelse i raffineret stil.
 • Muligheden for at opdele lokaler i flere zoner.
 • Brugen af ​​en lang række farvekombinationer.
 • Gør værelset en særlig højtidelighed.
 • Design er designet til langvarig brug.

Gipsloft giver hallen en raffineret stil.

Fremragende udsmykning af rummet hjælper med at tiltrække kunder. Hvis dine besøgende kan lide atmosfæren, vil strømmen af ​​nye kunder stige. Du kan hurtigt retfærdiggøre omkostningerne ved reparationer.

Stilfuldt design af hotelværelset

På hoteller er det sædvanligt at udstyre værelser til seminarer, møder eller konferencer. Et sådant værelse er normalt udstyret i klassisk stil. Der lægges særlig vægt på komfort.

Fremragende løsninger giver dig mulighed for at få en indretning af loftet på gipsplader. Materialet har fremragende kvaliteter, så det giver dig mulighed for at udføre visse eksperimenter:

 • Du kan oprette flere niveauer placeret i forskellige højder.
 • Det er muligt at opdele rummet i flere afdelinger.
 • En smuk tilføjelse bliver dekorationen ved hjælp af en spejltype overflade.
 • Det er muligt at kombinere arrangementet af elementer i baggrundslyset.

Det originale gipsplankloft på hotellet

Erfarne designere er klar til at tilbyde dig de mest fashionable løsninger. Du vil være i stand til at realisere klassiske eller højtidelige variationer. Hvis du har brug for en unik løsning, skal du bestille et projekt designet specielt til dig.

Det stilfulde design af loftlyset giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet. Det ser interessant kombination af lysekroner, der ligger i den centrale del af designet.

Gipsplankloft med en lysekrone i midten

Hallen ligger i hotellet er altid populær. Stilfuldt design bidrager til tilstrømningen af ​​besøgende. Derfor er det ikke værd at spare på køb af materialer. Dine udgifter vil blive betalt hurtigt.

Registrering af et privat hus

At have dit eget hjem er stoltheden hos enhver ejer. Det er naturligvis nødvendigt at forberede et sådant projekt, som vil muliggøre maksimal komfort.

Der lægges stor vægt på ikke kun husets udvendige design, men også dets indretning. Du skal oprette en stil, hvor alle elementer passer perfekt sammen.

Design af et gipsloft i et privat hus

Der lægges særlig vægt på hallen. I et sådant rum kan alle familiemedlemmer lide at tilbringe fritiden. Derfor skal man sørge for at skabe komfort og hygge. En smuk udsmykning af dette værelse vil være et moderne loft.

Moderigtige løsninger tilbydes af indretningen af ​​loftet af gipsplader. Du kan vælge en af ​​de mest luksuriøse muligheder, så du selv kan gøre installationen. Til dette arrangement skal du udarbejde et detaljeret designprojekt.

Gipsplade loftsdesign

Hvis du ønsker at få en løsning på flere niveauer, giver det mening at yde støtte fra professionelle mestere:

 • Designere vil kunne skabe et projekt svarende til størrelsen på dit værelse.
 • Du modtager et citat, der giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med de kommende udgifter.
 • Beregningerne giver dig mulighed for straks at købe den krævede mængde materiale.
 • Erfarne elektrikere vil udføre ledning af høj kvalitet, der giver mulighed for at give en stilfuld registrering af loftbelysning.
 • Masters bruger deres eget udstyr og værktøjer, så du vil undgå yderligere omkostninger.
 • Installation udføres af specialteam, hvilket optimerer processen væsentligt.

Lad installationen af ​​gipsvægens loft specialister

Du vil modtage en veludstyret hal, som bliver et af de mest komfortable steder i huset. Et sådant værelse giver dig mulighed for at modtage gæster, arrangere receptioner og møder.

Designet af gipsloftet i hallen kan helt omdanne rummet

Designet af gipsloftet i hallen giver dig mulighed for helt at forvandle dit værelse. Du kan visuelt øge rummet ved at organisere flere niveauer. Det ser stor kompetent opdeling af rummet i flere separate zoner.

Plastmateriale giver en række forskellige forsøg. Du kan oprette udsøgte linjer, såvel som buer eller buer. Designere hjælper dig med at vælge en løsning, der passer ind i dit interiør.

Eksperter vælger det passende designgipsloft

Hvis du beslutter dig for at dekorere designet med et spejl, skal du vende dig til fagfolk. Denne indstilling kræver særlige installationsevner. Som et resultat får du et smukt og unikt loft.

Gipsplanklofter giver enorme muligheder

Hvis du beslutter dig for at installere hævede lofter, vil gipspladekonstruktioner være de mest fordelagtige tilbud. Dette materiale ser ikke kun godt ud og er attraktivt, men giver dig også mulighed for at foretage betydelige ændringer i dit interiør.

Hvis du er interesseret i design af et gipsloft i hallen, så er der i øjeblikket snesevis af forslag, både for private kunder og for virksomheder. Du kan vælge en struktur på en eller flere niveauer, der ser meget stilfuld og rig på.

Talrige typer af gipsplader lofter vil ikke forlade nogen ligeglade. Materialet har fremragende kvaliteter, er miljøvenligt.

Tiltrer kundernes opmærksomhed på, at designene er ret enkle at vedligeholde. De er også pålidelige og sikre at bruge. Du vil modtage en kvalitetsgaranti i mange år fremover.

Fremragende beskyttelse mod støj og ild vil give tillid til komfort og sikkerhed. Du vil nyde den storslåede ferie i en raffineret omgivelser.

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at lave det endelige valg af det ønskede design. Denne løsning giver dig mulighed for at få et smukt gipsplade loft dekoration, der passer til dine behov. Dit værelse vil være det mest hyggelige og komfortable værelse i huset.