Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Design af gipsloft 235 billeder

Indhold:

Smukt indrettede loft spiller en stor rolle i lokalerne. Det kan endda blive et højdepunkt i rummet, hvis det er lavet i den oprindelige stil. Men hvis du behandler sit design med åbenlyst forsømmelse, kan det ødelægge selv det mest originale interiør, eller fratage det helt unikt. Indstillingerne for lofter i forskellige lokaler vil blive diskuteret i denne artikel.

Gipsplader loftsdesign muligheder

Der er forskellige design muligheder for gipsplader lofter, der passer til forskellige værelser. Den indledende fase af renovering af lejligheder består i at udarbejde en plan. Ofte bruger mange mennesker timer på internettet på udkig efter interessante og originale løsninger, inden de går til butikken for byggematerialer eller afhentning af værktøjer.

Selvom der blev valgt et bestemt rumdesign, kan der foretages mange ændringer under renoveringsprocessen, så det er ofte svært at genkende umiddelbart hvad den endelige version vil være. Det er heller ikke let at vælge design af gipslofter for værelser.

Gipsplader lofter laves i følgende tilfælde:

 • Hvis det har uregelmæssigheder (forskydning af armeret betonplader i forhold til hinanden).
 • Hvis du ønsker at skabe en unik belysning i rummet, som for eksempel kan bestå af punktkilder til lys og en almindelig lysekrone.
 • Til et unikt dekorativt loft, der består af to eller flere niveauer (niveauer). I dette tilfælde er det unikke design af et fladt niveau gipsplankloft velkommen.
 • I tilfælde af zonal opdeling af et værelse eller værelse.

Et af de mest enkle designmuligheder for loftet på rummet er et enkeltgips gipsloft. Dette er en god mulighed for værelser med lave lofter. Udformningen af ​​et loftspladetak på et niveau giver ikke en overflod af løsninger, men hvis du bruger en loftsplint rundt om sin omkreds, hvor du kan skjule LED-lamper, kan du få et loft, der ikke er værre end et unikt multi-level-niveau.

Belysning i udformningen af ​​gipspladens lofter spiller en stor rolle, da korrekt installerede belysningselementer gør det muligt at se på interiøret forskelligt og udtrykke sin egenskab og personlighed. Varianter er meget forskellige og kan omfatte både single spotlights eller en lysekrone, og deres kombination.

En overflod af forskellige muligheder for design af gipsvægslofter er præsenteret i fotogallerierne nedenfor. Måske vil en af ​​dem appellere til dig og blive grundlaget for loftet i ethvert rum i lejligheden. Men først skal du vide, hvordan du installerer dem.

Installation af gipsplader lofter

Til dette anvendes en aluminiumprofil, til hvilken ark er fastgjort med skruer. Profilens metalramme er et gitter, der består af langsgående og tværgående elementer. Rammens forbindelseselementer er lavet ved hjælp af specielle strukturer kaldet "krabber" og skruer. I sidste ende skal du få et solidt gitter, der kan modstå en temmelig stor masse.

Profilen skal indstilles ved hjælp af et niveau og en stærk tråd, der spændes i henhold til markeringen. Gabet mellem pladens loft og den ophængte ramme forbliver lille, men kan øges afhængigt af belysningselementerne installeret senere.

Installation foretages i følgende rækkefølge:

 • markering af vægge, trådspændingsniveau;
 • indkøb af rammeelementer og deres installation
 • fastgør arkene til rammen med skruer;
 • eliminering af huller i leddene af ark;
 • loft kittet belægning i hele sit område;
 • overflade udjævning
 • efterbehandling med lakmaterialer.

Lofter fra gipsplader (150 billeder)

Gør det indre af rummet, er det meget vigtigt at være opmærksom på lofterne, da de først og fremmest får øjnene, når de kommer ind i lokalet. Faktisk har det sædvanlige lige hvide og glatte loft langt mistet sin relevans, for ikke at nævne det faktum, at det er ret kedeligt. Selvfølgelig er meget "rentable" og originale lofter på flere niveauer, som er indlejret i de suspenderede punktlamper, også en god mulighed - et falskt loft på gipsplader. Om dem vil talen i denne artikel også gå, desuden kan du se et billeddesign af lofter fra gipspap.

Hvis du så billeder af gipsvæglofter, så du, at de kan have forskellige former, farver eller mønstre. Og uanset stilen i deres ydeevne er et sådant materiale meget nemt at samle op til stuen.

Loftets design kan være anderledes, nemlig:

 • to-niveau gipsplader loft - den mest populære blandt de andre typer. Du kan designe den på en række måder, og ikke kun den, men også belysningen på den.
 • Tre niveauer - en meget luksuriøs designmulighed, men de er meget vanskelige at designe.
 • Kolonnerne er enkle med hensyn til produktion, de ser smukke ud, de er voluminøse, og de er økonomisk fordelagtige. Denne mulighed er egnet til design af absolut enhver indretningstilstand.
 • Buer - dette er det meste, der hverken er et sandt mesterværk af kunst. Selvfølgelig er de dyre og vanskelige at designe. Men resultatet vil helt sikkert overstige alle dine forventninger!

Duplex gipsplader lofter

Takket være disse lofter kan du ændre lokalet meget, fordi det bogstaveligt talt ikke bliver anerkendt! Og interiøret bliver meget raffineret og originalt, dekoreret med et loft fra gipspap, og fra to niveauer. Hvor kompliceret eller bizart dit loft bliver - det afhænger kun af, hvor forskellig din fantasi er.

Hvis du laver loftet i forskellige højder, såvel som kompetent arrangere belysningen af ​​rummet, kan denne mulighed bruges til zonering af værelset. Eller du kan vælge et separat emne, for eksempel et skab, en seng, et kommode, et bord og meget mere.

Billeder af to niveauer gipsplader lofter vil vise dig, at de ser meget originale ud i børnenes værelser. Når man bruger gipsvæg, kan den bruges til at lave forskellige, endda usædvanlige "figurer" dekoreret på loftet (f.eks. En blomst, en bold, et hus, en sol osv.).

Belyset gipsplankloft

Option design belysning i første omgang er punktet i at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Dette er meget vigtigt, og derfor har mængden af ​​dækning ikke en alvorlig betydning, og trækker sig tilbage til "anden plan". For at skabe hygge i rummet er det bedst at bruge enten LED-strimler eller LED'er. Og alt på grund af lyset fra dem er meget blødt og visuelt muligt, så lofterne fra gips i hallen vil virke højere.

Gipsvæg loft design i køkkenet

At lave loftet i køkkenet, som regel er geometri figurer valgt. For eksempel for at fremhæve den centrale del af rummet, brug runde geometriske former og rektangulære former er fremragende til at justere rummet. Det vil sige, hvis køkkenet er smalt, så skal du vælge den firkantede form af loftet, fordi det vil visuelt udvide væggene.

På samme tid skal du være opmærksom på, at hvis du har lave lofter i køkkenet, bør du ikke vælge de komplekse design af gipspladens loftdesign. Og det vigtigste at tage højde for er altid harmonien!

Gipsvæg ganske praktisk materiale. Den har god fugtighedsbestandighed, lydisolering og brandmodstand. Takket være disse kvaliteter giver et gipsplankloft ikke kun dig mulighed for at skabe et fantastisk interiør, men sikrer også pålidelighed for alle beboere i en lejlighed eller et hus.

 • Design stue 2016: Billeder af nye ideer om moderne ideer
 • Indretningsdesign - de bedste indvendige fotos
 • Indretning af en-værelses lejlighed
 • Design studio lejligheder - (150 billeder)

Loft dekoration i et lille køkken

Da lofterne af gipsvæg kan "tage" lys, samt skjule en bestemt højde af køkkenet eller et hvilket som helst andet rum, bør de kun bruges i sådanne køkkener hvor højt til loftet eller i det mindste mellemhøjde. Hvis du har et lavt loft, skal du tilrettelægge et loftkonstruktion bestående af to niveauer eller endda en lille cornice omkring sin omkreds, som giver dig mulighed for at hæve højden. Hvad angår hvert niveau, skal de nøje overveje farveskemaet, så alt ser helt harmonisk ud!

Den høje loft indstilling er et meget interessant design. Denne effekt opnås på grund af det faktum, at loftets andet niveau er sat i den centrale del. På sidene er der ingen sidevægge synlige for øjet. I den indvendige del af konstruktionen er LED'erne monteret, men samtidig er de ikke synlige, og belysningen fra dem er vidunderlig!

Armaturer, der er planlagt at blive indbygget i loftet, skal placeres jævnt, således at alle områder i rummet tændes!

Se billeder af to niveauer gipsplader lofter, hvordan de laver køkkenet, et område på ti kvadratmeter. Vi kan kun konkludere, at det vigtigste er at kompetent henvende sig til sådanne spørgsmål, og så kan selv det mindste rum indrettes simpelthen usædvanligt smukt, stilfuldt, komfortabelt og originalt.

Køkken-stue - loft dekoration

Det er vigtigt at forudse og ordentligt arrangere indretningen af ​​stuen i køkkenet (kogezonen) og stuen (det vil sige et sted at hvile). Du kan endda lave nogle grænser på loftet, idet de to zoner deles mellem dem. Til dette kan du bruge forskellige metoder, fx geometriske figurer. Og for at øge effekten, kan du anvende dekorative belysning.

Og helt sikkert! Har brug for at dele alt! Dette gælder også for vægge og gulve.

Loft i soveværelset

I et sådant rum vil installationen af ​​et gipsloft af bølgete linjer eller uregelmæssige former være mest relevant - i den henseende begrænser absolut ingen dig med noget!

Med hensyn til flere niveauer er de installeret direkte over sengen. Men deres design skal være afslappende, ingen grund til at anvende lyse farver. Den mest ideelle løsning er muffled, varm, lyse toner.

Gipspladens loft med belysning i et lille soveværelse

Selvom du har et meget lille soveværelse, kan du dekorere det så stort som muligt ved hjælp af korrekt valgte loftfarver. Standardindstillinger er hvide malede lofter. Men det er ikke nødvendigt at gentage dette overhovedet! Når alt kommer til alt kan du drømme op og vise noget utroligt, dit eget. For eksempel kan der være et lyseblåt loft, som visuelt vil forstørre rummet.

Også udvide rummet vil hjælpe glatte overflader. Men ikke i soveværelset! Her er mere passende matte lofter!

Det er ikke nødvendigt at opbygge et rum ved hjælp af meget komplekse former eller strukturer fra mange niveauer. Det er trods alt kun tilladt at designe forskellige zoner.

Et smalt soveværelse er fikserbar!

Du har allerede set et billede af gipsvægslofter og bemærkede, at de kan bruges som du vil! Hvad angår soveværelserne, kan de være firkantede eller smalle og rektangulære, og det er ikke så sjældent! Men deres hovedtræk, som regel, i højt til loftet. Det er også muligt, og i øvrigt er det ikke svært at rette op, have valgt og dekoreret belysningen korrekt. Også, hvis du bruger mørkere toner i lofterne, kan du gøre dem visuelt lavere, men lyssignaler - tværtimod vil det virke højere. Det er også vigtigt, at gulve og lofter ikke skal have de samme toner!

Du behøver ikke være bange for noget nyt og eksperimentere. Brug dekorationen til loftet i et smalt soveværelse i lilla, pink, orange eller kaffe toner.

Hvis der er meget lys i rummet, vil der opstå illusion af et forholdsvis rummeligt og ledigt rum!

Kreative børneværelse

Gør-det-selv-loftet på gips kan være, og det er ikke svært.

Derudover har dette materiale andre fordele:

 • Hvor mange niveauer der ville være i loftet kan kombineres meget anderledes belysning, samtidig med at det giver godt lys, samt at dele rummet i forskellige zoner. I børnenes værelse skal der være en central belysning (for eksempel en lysekrone) samt andre lamper i rummet. Det er bedre, at de har forskellig intensitet.
 • Ved hjælp af gips kan du lave forskellige former i lofterne. Det kan være de samme sommerfugle, bolde, fugle, blomster og meget mere, alt afhænger af barnets præferencer, moral og smag.

Du kan bestille et individuelt loftdesign. Den oprindelige ydeevne er håndmalet. Dette er en ny type loftdesign, men når du bruger det, kan du oprette det mest originale børnehave!

Ved at vælge materialer til gennemførelse af reparationsarbejde i børnehaven, skal du være meget ansvarlig for dette problem. Hvad angår gipsvæg, er det allergivenligt såvel som miljøvenligt materiale, så du kan ikke bekymre dig om barnets sundhed ved at vælge dette materiale.

Gipsplanklofter i hallen

Her er det bedre at bruge geometriske former. Du kan lave hallinddeling ved hjælp af gipspladens lofter, og brugen af ​​spotlights og dekorationer vil give en hyggelig stue og bliver det sidste stadium i designet af et unikt individuelt design.

Husk at overveje, at installationen af ​​loftet på gipsplader og dets design helt sikkert skal kombineres med rummets hovedindretning. For eksempel, hvis dit værelse er indrettet i landlig stil, så vil det glatte loft ikke passe det overhovedet, da det ville være mere hensigtsmæssigt at anvende det i moderne eller højteknologisk stil.

Loftet i stuen i Khrusjtjov

Khrushchev er som regel en lille lejlighed, hvor der også er en lille hal og en lofthøjde på ikke mere end 2,5 meter, mens lydisoleringen i lejligheden er meget dårlig. På baggrund af dette, når du vælger loftets design, skal du tage højde for alt dette, så du eliminerer alle disse ulemper så meget som muligt.

Absolut her bør du ikke hænge en stor lysekrone, fordi det er for rodet plads. Den bedste løsning ville være at installere et loftsloft med indbygget spotbelysning. Derudover kan du i dette design integrere og lydisolere.

En kombination af blankt loft og gipsvæg vil skabe en afspejling af lys og øge højden visuelt.

Farveskemaet skal vælges lys og varm. Loftet af samme farve som væggene i alt udvider visuelt rummet.

Loftgips gør det selv

Hvis du ejer i det mindste nogle minimale færdigheder, så er spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på gipsplader - ikke noget overnaturligt for dig. I dette tilfælde er det vigtigste at kende alle subtiliteter og egenskaber i selve materialet, hvordan man korrekt skjule et normalt loft under gips og du får mest ud af at der er et individuelt indretning!

Tjek hvad du har i arsenalen, hvis noget ikke er, køb mere. Du skal bruge: skruer, suspensioner, dykker, negle, profil (minimum 4 mm).

Og vejledning i, hvordan man laver et loft på gipsplader, hvordan man arrangerer og forbereder loftet for gipsplader og selvfølgelig installationen af ​​gipspladens loft selv - se på videoen, hvor alt er tydeligt og tydeligt forklaret og vist!

Her finder du endnu flere billeder og videoer om emnet!

 • Værelsesdesign - de bedste billed ideer
 • Loggia design (75 billeder)
 • Flydende tapet (100 billeder)
 • Stræklofter (150 billeder)
 • Baggrund til stuen (100 billeder)
 • Baggrund til maleri (100 billeder)
 • Ikke-vævet tapet (100 billeder)
 • Gardiner til stuen (100 billeder)
 • Gardiner til hall photo design 2016

Design smukke gipsplanklofter

Suspenderede lofter - disse er konstruktioner, der er fastgjort til loftet ved hjælp af specielle suspensioner (fastgørere), og repræsenterer rammens struktur for at skabe loftets volumetriske figurer. Ofte i opbygningen af ​​hævede lofter anvendes alle former for forsænket lys og LED-systemer. Ved hjælp af "Starry Sky" -systemer skaber de en dynamisk dekorativ belysning på loftet, der gør loftet i live. Design gipsvæg loft 70 foto ideer.

Oftest er belysningsvirksomheden betroet specialister, men de mest avancerede husejere har mulighed for selv at håndtere denne virksomhed, hvilket vil reducere omkostningerne ved selve konstruktionen betydeligt.

Typer af moderne hævede lofter skelnes først og fremmest af det materiale, der er den forreste del af loftet, det vil sige den synlige del. Lofter kan være beklædt med plastikplader, gipsplader, gipsfiberplader, og der er også slattede lofter.

Gipsplanklofter er designet til hallen, men gipspladens lofter er de mest populære, fordi omkostningerne til gipspladen selv er forholdsvis små, og installering af det giver ingen særlige vanskeligheder, især hvis nyankomne er involveret.

Gipsplader falske lofter

Så er gipsplanklofter fundet i private interiører ganske ofte på grund af standardiseringen af ​​dele til den og nem montering med egne hænder. Arbejde med gipsplader er meget let, i modsætning til andre materialer, som kan bruges til at installere et hæftet loft. Design af gipsvæg lofter fotos se eksempler:

For eksempel kræver et plastloft i tilfælde af skade, at hele panelet udskiftes, og hvis det nye panel ikke passer i skygge, skal du også udskifte hele panelet. Gipsfiberplader passer mere til kontoret, da de er afhængige af plast- eller aluminiumslister, ikke fastgør noget og er meget mobile, selvom de er meget skrøbelige.

Designet af gipslofter dækker helt loftet og repareres let med et par kg gips.

Måder at installere gipsplader lofter

Du kan lære at installere gipslofter ikke kun fra inviterede eksperter eller naboer, der allerede har sådanne lofter, men også på mange byggepladser. Der er opmærksomheden hos alle interesserede repræsenteret af mange forskellige typer af arkitektoniske lofter.

Der er lofter, der simpelthen suppleres med en gipspladskonstruktion, der er tierede systemer, der dækker hele loftets omkreds, eller du kan ty til nye teknologier og lave en hævet struktur med intern belysning.

Se video: Design af gipsplader lofter

Loftet med nicher på omkredsen gør illusionen af ​​et hævet loft, der ser ganske moderne og meget kreativt ud. Design af gipsplade på flere niveauer foto:

Valg af et loft på flere niveauer

Hvad er loftet at vælge? Hvor mange penge kan jeg bruge? Hvad er bedre - gipsvæg eller et simpelt strækloft? Disse er meget vigtige spørgsmål, der bestemmer valget mellem de mest forskellige typer lofter. Lad os overveje fordelene ved gipslofter mere detaljeret, så i fremtiden er der ingen tvivl om det rigtige valg.

Design gipslofter i stuen, de har næsten alle de kvaliteter, der kræves, når du laver et moderne interiør. Du skal se alle de billeder af gipsvægs lofter, som designere kan tilbyde på specielle steder for at forstå, hvilket loft der kan laves hjemme. Gipsvæg vil altid være efterspurgt, da omkostningerne og brugervenligheden er tilgængelig for alle.

Dit hjem gipsplader falske loft skal være passende og ikke ligne en bunke af niveauer. Det er bedst at komme op med en smuk belysning, der har udstedt et par niveauer. Du kan kun bruge et niveau og systemet "Starry Sky". Design af gipslofter foto:

I de fleste tilfælde, med et lavt loft i lejligheden, bruges gips i den centrale del af loftet til udjævning, og smukke vægge er lavet af gipsplader med nicher til montering af loftlamper, især LED-strips, nær væggene.

Designet af smukke gipsplanklofter, moderne lysteknologier gør det muligt at arrangere storslåede flerfarvede kompositioner i loftet. Og økonomiske moderne lysekroner og spot minikroner giver lyset i den krævede mængde på det rigtige sted.

Når man vælger det, er det også nødvendigt at være opmærksom på forskellige aspekter af designet af gipsloftet. Hvis du tænker på oprettelsen af ​​et multi-tier asymmetrisk loft, så skal du selvfølgelig lave en opbygning af niveauer i rummet. Design af multi-level gipsplader lofter foto ideer:

Loftetilbehør kan være smukt designet over sengens plads i soveværelserne, over bordene og arbejdsstationerne i køkkenerne og i perimeterretningen i hallen og dermed fremhæve den dyreste eksklusive lysekrone.

Men med al den lethed at arbejde med gipsvæg er det rigtige valg af et passende loftdesign et meget alvorligt spørgsmål. Det er bedst at overlade det til en specialist, fordi konstruktion (installation) og design (interiør) er helt forskellige ting. Alle kan blive bygherre, men ikke alle kan blive designer. Så valget er altid dit! Design af gipsvæg lofter foto ideer til dit interiør:

Gipspladens loft - 100 bedste billed ideer hvordan man designer loftet af gips

Markedet for byggematerialer giver et stort antal muligheder for udsmykning af gulve, vægge og lofter. Nogle af disse løsninger er kun egnet til kontorer, og nogle til boligområder.

Men der er universelle designværktøjer som gipsvæg. Specielt bizart design gips giver dig mulighed for at lave i loftet, fordi det ikke bærer sådan funktionalitet som vægge eller gulv.

På samme tid er loftet det vigtigste visuelle objekt, fordi det første blik falder på det.

På billedet af gipsvægslofter finder du tre hovedmuligheder: to niveauer (de mest almindelige), tre niveauer (meget kompliceret i design og udførelse), buer (kan bruges i mange designløsninger).

To-niveau loft

To niveauer lofter er de mest almindelige, da de giver lofterne mulighed for at få en række forskellige former og til at bygge i de vigtigste belysning og belysning.

Så du kan opnå originalitet og quirkiness, at adskille forskellige zoner eller tildele noget objekt i interiøret.

Sådanne lofter vil være den oprindelige løsning til børnenes værelse. Alt, der begrænser brugen af ​​gipsophæng, er manglen på fantasi.

Loftsbelysning

Designmetoden til belysningsproblemet giver dig mulighed for at opnå komfort i rummet og visuelt forstørre rummet. Med to niveauer lofter bruge to typer af lys: primære og sekundære.

Hovedlyset udføres ofte på den nederste del af loftet på grund af de indbyggede energibesparende lamper. Dette lys bruges til at se tv, læse bøger og hverdag.

Yderligere belysning er lavet i lommer af sådanne lofter. For at gøre dette skal du bruge LED'er eller LED-strimler i forskellige farver. Sådan belysning gør opfattelsen af ​​boligareal blød og glat. Især denne mulighed er fantastisk til soveværelser og børns værelser.

Loft i køkkenet

Designet af gipspladelofter i køkkenet er et meget komplekst problem. Når man løser det, er det umagen værd at tage en meget forsigtig tilgang ikke kun til sin maleriske og fantastiske natur, men også at tage hensyn til køkkenområdet og højden af ​​hovedloftet.

Når et lille område er bedst at bruge firkantede elementer, vil de visuelt øge rummet. Hvis dimensionerne tillader, så i den centrale del kan du bruge afrundede former og rektangulære langs kanterne - dette vil perfekt justere rummet.

Ved lave lofter er det ikke nødvendigt at ty til kompleks konstruktion, da det vil reducere ikke kun den funktionelle højde, men vil også blive moralsk undertrykkelse.

På grund af gipsloftets evne til at skjule lys og funktionel højde, bør sådanne lofter ikke anvendes i meget lave rum. Sådanne løsninger er kun egnet til køkkener med høj eller mellemhøj lofter.

Vær også opmærksom på farveområdet for begge niveauer, det er den farve, der kan tillade at forøge pladsen.

I så komplekse områder som køkken-stuen er zoneinddeling hovedreglen. Det er nødvendigt at visuelt adskille kogezonen fra restzonen. For at løse dette problem kan du bruge geometriske former og dekorative lys.

Gipsvæggen er under alle omstændigheder et fugt-, lydisolerende og brandsikkert materiale og er ideelt til indretning af lofter i køkkener.

Gipsplankloft i soveværelset

I et sådant rum er det bedre ikke at bruge strenge geometriske former og linjer. Her er mere velegnede glatte, bølgede linjer, som visuelt beroliger.

Også vigtigt er belysningen af ​​soveværelserne. Hvis det ikke er justeret med arbejdsområdet, vil et stærkt lys ikke være passende. Den bedste løsning ville være at bruge dæmpet lys i blå, gul eller grøn. Disse farver har tendens til at slappe af og sove bedre.

Selv i små soveværelser, gipsplader lofter vil gøre. Her er det vigtigste at tage højde for farveområdet, kun hun kan øge rummets visuelle størrelse.

Loft i stuen

Til stuen eller andre store værelser er skyhøje lofter meget velegnede. Dette gøres ved at tilføje et andet (lavere) niveau i midten af ​​rummet. Den interne struktur er monteret lysdiode belysning, der falder på objekter ikke i ret vinkel, men ved lyset fra den øverste, nedsænket lag og vægge.

Dette giver dig mulighed for jævnt at distribuere lyset og gør rummet endnu større, end det virkelig er. Forbedre denne effekt vil bidrage til den glatte overflade af loftet.

Loft i børnenes værelse

Hvordan man laver et loft på gipsplader i børnehaven. Svaret på dette spørgsmål begrænser kun din ide om børns fantasi. Jo mere fantastiske og lunefulde former for et sådant loft, jo større vil være flyvningen i at fancy dit barn før sengetid.

Dette vil gøre det muligt for ham hurtigt og fast at falde i søvn og vågne op med energi til en ny dag. Gipsvæg i børnehaven er den bedste løsning, fordi den er allergivenlig og ikke påvirker børns sundhed negativt.

Design af gipspladerlofter (200 interessante billedideer)

På trods af stigende lofts stigende popularitet går gipsvæggen ikke i den førende position, og han har denne grund, fordi han har en række utvivlsomme fordele.

For det første giver designet af gipslofter dig mulighed for at skabe forskellige muligheder, der gør din lejlighed unik. For det andet gør gipspladekonstruktioner det muligt at skjule kommunikations- og konstruktionsfejl. For det tredje, hvis strækloftet uheldigvis kan beskadiges af en skarp genstand, er gipsvæggen modstandsdygtig over for denne slags mekaniske handling. Og endelig er gipsvæggen miljøvenlig, billig sammenlignet med spændingsmuligheder, og det er så nemt at installere loftet ud af det, at med nogle reparationsfærdigheder kan du selv klare denne opgave.

Dem, der ikke kan vælge mellem loftet på gipsvæg og spænding, bør du se på de kombinerede muligheder - de er bare gode.

Der er mange variationer af gipslofter, der er forskellige i antallet af tier, formen af ​​strukturelle elementer, farver og belysningsfunktioner, så du nemt kan vælge, hvad du vil.

To niveauer gipsplader lofter

Ved kompleksitet kan gipslofter opdeles i enkeltniveau, to niveauer og flere niveauer.

Enkeltniveau er enkelt at bruge og økonomisk, men med deres hjælp kan du ikke omdanne et værelse til et designermesterværk. Multi-level er utrolig smuk, men arbejdskrævende og ikke egnet til relativt små værelser. Men to-tier er den mest populære mulighed.

Før du beslutter dig for at oprette et loft på to niveauer, tænk for dig selv om dens rumhøjde tillader det, fordi det til tider kan tab af lige få centimeter være ret betydeligt.

To-niveau loft gør ethvert værelse mere sofistikeret og interessant. Efter at have investeret ret små midler, kan du omdanne dit bolig uden for anerkendelse.

Det er muligt at bruge sådanne lofter i næsten ethvert rum, undtagen for et for vådt badeværelse. Der er utallige designmuligheder, fra de enkleste runde eller rektangulære mønstre til de mest komplekse kompositioner, der ligger i indviklede mønstre.

To-tier-designet tillader eksperimenter med belysning, hvilket resulterer i utrolige skønhedsindstillinger. For eksempel kan en skjult diodebelysning langs ophængselementernes kontur skabe illusionen af ​​et flydende loft. Korrekt organiseret belysning kan også visuelt udvide rummets grænser.

Det todelt loft er perfekt kombineret med spændingselementer, hvilket bringer et strejf af luksus og charme til selv det mest almindelige interiør.

Et andet plus på to niveauer - et sådant loft kan hjælpe med zoneinddeling, hvilket er særligt vigtigt i studielejligheder eller store multifunktionelle værelser.

Til et smukt lavet loft er at vælge det rigtige design af vinduer. Vær opmærksom på moderne anbefalinger til valg af lambrequin design.

Oplyste lofter

Baggrundsbelysningen er en spektakulær designteknik, hvor du helt kan ændre rummets kendte udseende.

Belysning kan ikke erstatte højkvalitetsbelysning, det spiller rollen som dekorative midler.

I gipslofter, der bruges som åben og skjult belysning. Åbne antyder brugen af ​​punktlys, som er synlige. De giver mulighed for at fokusere let på bestemte områder. Den lukkede belysning er placeret således, at selve lyskilden ikke er synlig, det giver et blødt diffust lys, der fylder rummet med komfort. De mest stilfulde muligheder opnås ved at kombinere forskellige typer belysning.

Skjult belysning er normalt placeret rundt om strukturen og visuelt "løfter" dem, hvilket gør rummet til at virke højere og mere rummeligt.

LED-striber og neonrør bruges til at skabe skjult belysning.

Lofter til køkkenet

Gipslofter i køkkenet kan kun bruges, hvis de er lavet af højkvalitets fugtbestandigt materiale.

Det vil være godt, hvis du behandler gipsvæg med en speciel primer - det vil gøre det fugtigt.

Loftet på gipsplader i køkkenet hjælper med at løse kommunikationsproblemet - ventilation, elektriske kabler og andre elementer, der ødelægger udseendet, kan let sættes i en kasse.

Tak med to eller flere lofter giver dig mulighed for at vælge spisestue og arbejdsområder, hvilket er særligt vigtigt i rummelige køkkener eller studiolejligheder.

En interessant teknik er, når mønsteret på gulvet gentager loftets form. For eksempel kan en buet kasse på loftet "reflektere" i området af laminatgulvet.

Det er ønskeligt, at lofterne er i harmoni med køkkenets overordnede stil, kun i dette tilfælde får du et komplet billede, der glæder øjet.

Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

Typer af gipsplader lofter

Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

 • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
 • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
 • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
 • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
 • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

Skandinavisk interiør

Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

I det indre af landet

Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

I det etniske interiør

For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

Interiøret er hi-tech

Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

I det indre loft

Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

I det indre af art deco

I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

I vintage interiør

Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

I det indre af "Moderne"

Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

I det klassiske interiør

Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!