Typer, størrelser og farver på Grilyato

Original og elegant, åbent og stilfuldt - loftet Grilyato er et mesterværk af bygningskunst. Høj efterspørgsel og popularitet af designet på grund af praktisk og alsidighed. Et sådant loft vil være en værdifuld udsmykning af enhver struktur (fra lejligheden til indkøbscenter).

Generelle detaljer, beskrivelse og design funktioner i loftet Grilyato

Grilyato type loft er en slags suspenderet gitter bestående af sammenkoblede aluminium celler. I begyndelsen var sådanne loftstrukturer populært i Italien (bogstavelig oversættelse af ordet "griglia" - "gitter").

Gitterceller kan have forskellige størrelser. Når de vælges, styres de af loftets højde, området i rummet. De samlede dimensioner kan variere fra 50 til 200 mm.

Til reference! Det nedhængte loft Grilyato vil skabe effekten af ​​lydstyrken ved at regulere lysstrømmen.

Grilyatos loftdesign har en række vigtige særpræg.

 • Installation bevarer adgangen til ingeniørsystemet. I fremtiden er der ingen hindringer for vedligeholdelsen.
 • Gitterstruktur giver fuld lydisolering.
 • Det har en slidbelægning, der beskytter mod aggressive faktorer.
 • Lofthøjden øges visuelt.
 • Vedvarende materiale vil forlænge levetiden.
 • Aluminiumsramme forbedrer brandsikkerheden.

Du kan købe grilyato loftet i alle hjørner af landet fra forskellige producenter. Installationen er fremragende til både udendørs faciliteter og udstyr i lukkede rum.

Loft arrangement er tilrådeligt i haller af hoteller, rekreative områder, biografer, restauranter, medicinske faciliteter. Grilyato ser også positivt ud i lejlighederne, huse og boliger, hvilket giver designet et stilfuldt preg.

En række designs: En liste over de vigtigste typer af loft Grilyato

Blandt de vigtigste typer af byggeri udsender et par.

 • Standard. Dette er et kryds af kvadratceller. Størrelserne vælges efter kundens ønske. Hvis f.eks. Lofthøjden i rummet er mere end 5 m, kan Grilyato installeres med celler over 100 mm.
 • Grilyato CL15 ("loft til doven").
 • Blinds. Anvendelsen af ​​plader af forskellig højde. Visningen er nyttig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation og åbenlyse fejl.
 • Pyramideformet. Celler i form af pyramider øger visuelt højden af ​​rummet.
 • Loft farve RAL.
 • Med ikke-standardiserede celler (består af forskellige geometriske former).
 • Multilevel - en kombination af moduler af forskellig længde. Består af metalgitter af forskellige højder.

Den største efterspørgsel er standarden. Modellen består af identiske celler i form af en firkant. Et særpræg ved en anden type - Grilyato CL15 - er installationsteknikken (det er muligt at erstatte det tidligere brugte og forældede design).

Pyramidal grilyato loft

Afbildet loft grilyato skodder

Grilyato persienner passer optimalt til bygninger med en lille bredde. I strukturen af ​​den pyramide Grilyato danner Y-formede profiler geometriske celler og danner et yderligere volumen.

Hvis det ønskes, udover klassisk ødem, kan du bruge en anden række farver. Sådanne ideer kan realiseres ved hjælp af Grilyato i RAL farve. Nye farver giver designere mulighed for at realisere enhver fantasi.

For mere ambitiøse ideer er der en Grilyato-model med ikke-standardiserede celler, der kan fremhæve skyggen af ​​det samlede interiør og klare opgaven med enhver kompleksitet.

Nuancer og specificitet af fastgørelse

Installationsteknologien afhænger af typen af ​​konstruktion. Den generelle planlægning af loftinstallationen Grilyato består af en række trin.

 • Montering af understøtningsrammen.
 • Fastgørelse langsgående og tværgående profil.
 • Fixation splejsning.
 • Et kvadratisk gitter er dannet, hvori kassetterne er monteret.

Til reference! Loftoverlapningen skal oprindeligt rengøres og males, al kommunikation er forberedt.

Hvad omfatter forberedelsesfasen?

På dette stadium skal du fjerne rester af den gamle finish, lave en god reparation af revner, niveau overfladen. Det er også nødvendigt at male overfladen af ​​hovedloftet med en opløsning af hvidvask eller specialmaling. På dette stadium skal du markere falsk loft på det indre område af strukturen.

For at tælle antallet af komponenter gør beregningen. Det endelige resultat afhænger af flere faktorer:

 • valgt strukturtype;
 • fremtidige celle størrelser;
 • Grundparametre (længde og bredde).

Vær opmærksom! Det er ekstremt svært at udføre beregninger alene. Specialister har i arsenalen af ​​specielle profilregnemaskiner til nøjagtig beregning af detaljer.

 • Korrekt opmærkning er en garanti for kvalitet.
 • Før direkte installation er det nødvendigt at markere bunden.
 • Måling af bygningens grundparametre (rum).
 • Oprettelse af et layout. På papir tegner de en præcis plan for, hvordan rammens lameller og lamper vil blive placeret.
 • Hvis længden af ​​lamellerne er 60 cm, kræver den 1-2 suspensioner, for 120 cm - 2-3.
 • Niveauet af falskloft bestemmes ved at tage hensyn til eksisterende kommunikations- og belysningsenheder.
 • Perimetermarkeringene skal anvendes ved hjælp af et bygningsniveau.
 • I sidste etape udføres boring af huller til fastgørelse af suspensioner og armaturer.

Afslutningsarbejde

1. Direkte installation er fasen med fastgørelse af hovedrammen og gitterene. På dette stadium er der næsten ingen byggaffald. Dekorative griller kræver en forsigtig, separat montering.

2. Der er specielle riller på hver plank (samling løber kun i ret vinkel). Derefter monteres gitterceller i sektioner af hovedrammen.

3. Den sidste handling er reguleringen af ​​loftniveauet og installationen af ​​lampen. Som belysningsanordninger til Grilyato, raster (60 x 60 cm), anvendes enkeltlampe og tolampe-retningslys. For ikke-standard størrelse armaturer kan kræve yderligere trimning loftet.

Find ud af detaljerne: pris og anmeldelser

Prisen pr. M2 Grilyato loft afhænger af en række faktorer (herunder model, farve, celle størrelse, basisbredde, metal tykkelse osv.). Så for Grilyato er standard startpris 200 rubler per kvadratmeter.

Prisen på taket Grilyato giver et godt indtryk på købere og er ekstremt overkommelig. Takket være alsidigheden og det moderne design vil selv den mest krævende kunde være tilfreds med købet. Foto lofter Grilyato præsenteret på forskellige steder (tilgængelig til enhver tid).

Hvis du har brug for effektivt at fremhæve det indre af rummet, er loftdesignet Grilyato den bedste løsning. Den ekstra brug af lamper vil skabe et unikt spil af lys og skygge, især når du installerer lamper i loftrummet.

Antallet af tilfredse kunder vokser hver dag. I stigende grad er der dem, der vælger luftloftet Grilyato til udsmykning af lejligheden og huset. Prisen pr. Kvadratmeter er acceptabel, du kan købe designet i byens specialbutikker eller på websiderne.

Kundeanmeldelser i de fleste tilfælde positive. Nogle kunder påpeger de forholdsvis høje omkostninger ved installationen, men alle omkostningerne betales som følge af den lange levetid uden fejl og enkel vedligeholdelse.

lofter

I dag udvikler kuglen af ​​byggematerialer meget hurtigt og giver verden flere og flere nye teknologier. En af dem er grilyato-loftet. For første gang blev denne type ophængt loft opfundet og designet i Italien. I dag har det praktiske og æstetisk smukke udseende af grilyato-lofterne hjulpet dem til at blive kendt og efterspurgte i hele Europa.

Indholdsfortegnelse:

Tekniske specifikationer loft

Dette loft er et system af komponentprofiler. Hele enheden af ​​loftet grilyato indbefatter stelskinner med længder fra 60 til 240 cm, indlæg til forbindelsen, dekorationsprofiler, hvorfra gitter, væg hjørner og justerbare suspensioner er samlet, som holder hele strukturen.

Selv efter oprettelsen er grilyato lofterne modtagelige for forbedring. For eksempel er der for nylig kommet et stort antal nye farver og formater i sortimentet, og også de tekniske egenskaber ved de materialer, der er anvendt i produktionen, er blevet forbedret.

Dybest set, når man fremstiller brugt aluminium og dets forskellige legeringer. Det har en række positive egenskaber, og produkter fremstillet af det har dem:

 • nem konstruktion. Aluminium betragtes som et let metal, hvilket er grunden til strukturen i 1 kvadratmeter. svarer til 1 til 5 kg. Væg varierer afhængigt af værdierne af profiler og celler;
 • økologisk renlighed. Under driften af ​​metallet i luften udsender ikke giftige stoffer;
 • brandsikkerhed. På grund af tilstedeværelsen af ​​aluminium gælder ilden på loftet grilyato ikke;
 • høj grad af duktilitet af metallet. Tilstedeværelsen af ​​denne funktion gør det muligt at producere profiler af høj kvalitet med forskellige tykkelser og konfigurationer;
 • korrosionsbestandighed. Aluminiumlegeringer er ikke udsat for korrosion, hvilket hjælper med at forlænge loftkonstruktionernes levetid.

Grilyato lofter kan laves af zink, men vi vil overveje aluminium, fordi de er billigere og har flere fordele.

Fordele og ulemper ved grilyato lofter

De vigtigste fordele ved loftet grilyato følgende:

 • designet er universelt, fordi det kan bruges i forskellige typer bygninger;
 • strukturen ved brug af celler og anvendelse af specielle membraner giver yderligere støjisolering af rummet;
 • anvende lofter grilyato i rummet, kan du visuelt ændre sin lydstyrke. De bidrager til visuelt at reducere rummets rum, men samtidig ser de elegante og lette ud;
 • hvis forskellige typer kommunikation er til stede eller planlagt, vil grilyato lofter være den bedste løsning. De vil nemt gemme dem uden at bruge ekstra udstyr. Loftsdesign gør det muligt for kommunikationen at fungere ordentligt, selv som klimaanlæg og brandslukningsanordninger. Samtidig vil udseendet af rummet forblive attraktivt;
 • Grilyato lofter er meget praktiske, med deres brug er det muligt at skabe et usædvanligt loft design. Enkeltniveau strukturer er de mest populære, men flere niveauer lofter, hvor moduler af forskellige nuancer af farver og forskellige typer belysning kan bruges, kan bidrage til at forbedre interiøret markant;
 • kan kombineres med andre typer af finish;
 • ved hjælp af grilyato lofter er der et valg fra et stort antal belysningsenheder muligheder. For eksempel: det er muligt at bruge indbyggede eller loftmonterede belysningsapparater;
 • strukturen vil ikke danne en svamp eller skimmel på grund af forarbejdning af metal med et særligt pulvermateriale. Det hjælper også med at forhindre støv i at samle sig;
 • I tilstedeværelsen af ​​et loftdesign grilyato fungerer ventilation af luften ordentligt, hvilket hjælper med at forhindre akkumulering af fugt i rummet.
 • Enkel vedligeholdelse af konstruktioner, som er en almindelig vådrengøring uden brug af specialværktøj.

Som med ethvert byggemateriale har grilyato lofter ulemper:

 • Den største ulempe er deres høje pris sammenlignet med andre typer loftindretning, men prisen ved købet vil betale sig, takket være den lange levetid, enkel vedligeholdelse og attraktivt æstetisk udseende;
 • når man installerer grilyato lofter, skal man huske på, at de "stjæler" 10-15 cm i højden af ​​rummet. Derfor anbefales ejere af de allerede lave værelser ikke denne type loft.

Typer af grilyato lofter

Valget af grilyato-loftet afhænger ikke kun af farveskalaen, men også på enheden af ​​de indsatte gitter. Efter det andet kriterium blev lofterne opdelt i følgende typer:

1. Standard. Denne type er repræsenteret af et ophængningssystem, der er monteret parallelt med gulvet. Hendes celler er lavet i den rigtige form af firkanten. Af alle eksisterende typer lofter grilyato er prisen for denne mulighed den laveste.

2. Pyramiden. Dens forskel er den ikke-standardiserede form for celler. Også i samlingen af ​​pyramide-lofter er U-formede profiler erstattet af Y-formede. Med deres hjælp kan du visuelt øge rummets højde.

3. persienner. Denne type bruges til at forenkle adgangen til de tilstedeværende kommunikationer. Installation af et sådant loft er lavet af forskellige profiler af højde. Nogle afsnit er lavet i form af et rektangel.

4. Gitter med ikke-standard celletype. Hjælper med at tilføje mangfoldighed til interiøret.

5. Multi-level griller. Ligesom blinds er de monteret med forskellige profiler bag højden. Som resultat heraf skabes en attraktiv designeffekt.

Forberedende arbejde

Grilyato lofter installeres kun på præfabrikerede lofter. Under det forberedende arbejde er det nødvendigt at gøre følgende:

1. Fjern den gamle finish.

2. Rengør loftet fra snavs.

3. Reparer hullet (hvis det er tilfældet).

4. Dæk leddene.

5. Juster overfladen.

6. Mal loftet med hvidvask eller specialmaling.

7. Forbered kommunikation til installation.

8. Marker niveauet af loftet i hele rummet.

Også inden arbejdet påbegyndes er det nødvendigt at bestemme antallet af profiler, hvilket betyder at det er nødvendigt at beregne grilyato-loftet.

Beregning af den krævede struktur

Først og fremmest, lad os se på størrelserne af grilyato loftsprofiler:

1. Tykkelsen af ​​metallet, som anvendes til fremstilling af U-formede profiler, ligger i området fra 0,33 til 0,49 mm.

2. Skinnernes bredde kan variere fra 5 mm til 24 mm, og deres højde - fra 30 til 50 mm.

3. Cellestørrelsen har et stort antal muligheder og afhænger udelukkende af køberens personlige ønsker. Den mest krævede på markedet for byggematerialer er 10 cm. Den største størrelse kan nå op til 20 cm, den mindste er 4 cm.

Efter at have besluttet den ønskede celle størrelse og metal tykkelse, skal du måle følgende punkter:

 • loftets overfladeareal
 • loft højde i m;
 • omkreds vinkel i m;
 • hjørne tykkelse;
 • hjørnes størrelse.

Bevæbnet med de tal, du har modtaget, på internettet, finder du en speciel regnemaskine, som uafhængigt vil beregne antallet af nødvendige stykker af hver profiltype, deres længde og bredde.

Base mærkning

Som allerede nævnt skal grilyato inden for montering af loftet markere overfladen af ​​basen:

 • Det første målte dimensioner af bredden og længden af ​​rummet. Alternativt deler vi de værdier, der opnås ved hjælp af længden af ​​styringsprofilerne. Bestem antallet af rester af skinnerne og længden og bredden for at spare på komponenternes omkostninger. Rammprofiler skal fastgøres parallelt med væggen, hvor restene kom ud den mindste.
 • Dernæst tegner vi i en notesbog, hvordan rammeprofiler og planlagte armaturer vil blive placeret. Så overfører vi denne tegning til basen. På disse kredsløb vil der være suspensioner, der holder hele strukturen og fastgørelseselementer under lamperne.
 • For en profil, der har en længde på 60 cm, kræves 2-3 suspensioner, og med hver ekstra øget længde tilsættes 1-2 suspensioner.
 • Bestem niveauet af design, når der tages hensyn til alle eksisterende kommunikation og inventar. Ved hjælp af byggeniveauet anvender vi markeringen over hele perimeterområdet.
 • Efter markeringen er klar, borer vi huller på bunden af ​​loftet, som er nødvendige for at fastgøre suspensioner og armaturer.
 • I tilfælde, hvor visse steder i loftet også har en sekundær belastning, er det nødvendigt at styrke rammens lameller ved siden af ​​hinanden ved hjælp af yderligere suspensioner.

Hvis den originale emballage indeholder tips om, hvordan du anbringer bøjlerne, skal du følge dem. Dette vil hjælpe dig med at skabe en ensartet belastning i hele strukturen og dermed forhindre skade på nogle dele.

Montering af lofter grilyato

Ideelt set har du brug for en grilyato loftsinstallationsplan for at kontrollere det, når du arbejder. Nedenfor angives en sådan ordning, men i betragtning af at rammen har en sektion på 60 * 60 cm.

Samlingen omfatter skabelsen af ​​hovedrammen og fastgørelsen af ​​dekorative gitter til den. Under arbejdet har vi ikke brug for specielle værktøjer til at installere loftet, og bygningsaffald vil være minimal.

For at lave installation uden problemer, har du brug for:

1. Ved hjælp af den tidligere anvendte markering installerer vi et væghjørne, det er nødvendigt for at understøtte det krævede byggeriiveau. At fastsætte brugen dowel-negle;

2. Fastgør alle suspensioner ved hjælp af en paraplyplugg og selvdrejende skruer med et trin på mere end 1 m. Juster om nødvendigt deres højde, så krogen er 5-6 cm højere end væghovedet;

3. Rammerne indsættes i suspensionerne. Først og fremmest fastgør den lange bæreprofil, og fortsæt til den kortere. For at loftet skal være en enkelt hel og robust konstruktion, bruger vi skruer. I intet tilfælde skal du ikke rette rammen tæt på væggen! Dette vil medføre mekanisk skade på grilyato-loftet.

4. For at forkorte aluminiumsprofilen skal du bare bruge saks til metal;

5. Vis de ønskede ledninger uden for loftet.

Samlingen af ​​dekorative grids er lavet særskilt, det er en ret simpel opgave, som selv en person uden særlige byggevidenskaber kan gøre. På hver af lamellerne, den såkaldte "mor" og "far" er der riller, bag hvilke strukturerne er samlet i rette vinkler. Herefter monteres gitteret fast i rammesektionerne. Det gør vi meget omhyggeligt.

Det sidste trin er at justere loftets niveau ved hjælp af suspension og installation af lamper. Som du kan se, er installationsvejledningen til grilyato-loftet meget enkelt og kan gøres uafhængigt.

Værelser til at installere grilyato lofter

Ofte når man læser om grilyato lofter, har folk det indtryk, at de kun kan bruges i offentlige bygninger med højt til loftet. Men det er slet ikke tilfældet, og i stuerne er der værelser, hvor grilyato installationen kun vil gavne.

Først er entreen. Røgene fra våde tøj og sko akkumuleres ofte i intercetal-rummet, hvilket bidrager til dannelsen af ​​svamp og skimmelsvamp. Efter at have etableret lofter grilyato, løser du ikke kun dette problem, men også perfekt udsmykker din "kedelige" gang.

For det andet, dette værelse sanitære zone. Her vil grilyato lofter også være påkrævet på grund af den høje procentdel af fugtighed. Men på trods af det faktum, at konstruktionen er vandafvisende, såvel som på ethvert metal kondensat vil akkumulere, hvilket vil medføre udseendet af hvide pletter. Derfor kræver lofter i disse værelser mere grundig pleje. Hertil kommer, at i badeværelset eller på toilettet er der et spildevandsdæk på anden sal, vil disse lofter give fri adgang til det.

Af æstetiske grunde kan grilyato lofter anvendes i ethvert rum.

Det eneste sted, hvor deres installation ikke anbefales, er køkkenet. Køkkenchadden sætter sig på strukturens elementer og kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

Grilyato lofter tillader din fantasi at strejfe fuldt ud. 190 nuancer af farver, forskellige former for celler og gitter, skabelsen af ​​en række designeffekter. Med al denne installation er meget enkel og mulig med egne hænder. Følg de ovenfor beskrevne regler, og se også hvordan du installerer loftet grilyato videoen korrekt i slutningen af ​​artiklen, og din reparation vil passere hurtigt uden problemer, og resultatet vil glæde øjet i mange år.

Grilyato loft: funktioner og fordele, typer og installationsmetode, belysningssystemer

I kontor og industrielle lokaler er det i nyere tid blevet mere og mere almindeligt at anvende funktionelle og spektakulære designs, der ikke blot gør loftet attraktivt, men også i stand til at skjule betydelige overflademeligheder samt implementere originale designideer. En sådan praktisk løsning er et grilyato-ophængt loft.

Grilyato lofter kan ofte ses i indkøbscentre

Funktioner lofter Grilyato

Funktioner af denne type lofter er som følger:

 • Systemerne med hængende lofter i Grilyato er originale, monteret i form af cellesystemer, hvis basis består af tredimensionale metalprofilgitter lavet af aluminium og har en U-formet profil, 5 eller 10 mm tykk og 30-50 mm i højden.
 • Meget varierer i størrelsen af ​​de celler, der udgør Grilyato-loftet, som afhænger af typen af ​​loft, kan være fra 30 * 30 til 200 * 200 mm.
  Celler dannes ved hjælp af plader - aluminiumstrimler med en tykkelse på 0,32-0,4 mm.

Gittersektion - det vigtigste strukturelle element af hævede lofter Grilyato

 • Størrelsen af ​​et loftsafsnit af gitteret er 600 * 600 mm.
 • Grilyato loftsgitter er i øjeblikket tilgængelige i følgende farvevariationer - hvid, sølv, forgyldt, krom og metallisk.
  Farven på strukturen er erhvervet under fremstillingen af ​​aluminiumstape og påføring af en beskyttende belægning på den ved varm tørring. Eventuelt kan systemet have en hvilken som helst anden farve, der er erhvervet ved farvemetoden.

Fordelene ved grilyato lofter

Lad os forsøge at finde ud af, hvordan hemmeligheden om loftsystemer af denne type er:

 • Først og fremmest giver Grilyato-systemerne dig mulighed for på en pålidelig måde at skjule kommunikation placeret i interceilrummet.
 • Samtidig påvirker korrekt installering af loftet ikke ventilationen ved hjælp af det ventilationssystem, der ligger bag det nedhængte loft, hvilket er særligt vigtigt for industrielle og andre produktionsværksteder.
 • Derudover reducerer grilyatos gitterlofter betydeligt støjniveauet i de samme ventilationssystemer under deres arbejde.
 • En af de vigtigste fordele ved sådanne loftkonstruktioner er deres højeste anvendelighed: Gitteret har en høj modstandsdygtighed over for dannelsen af ​​en ætsende skorpe, ændrer ikke sine eksterne og tekniske egenskaber under virkningen af ​​ultraviolet stråling og er holdbar nok selv under konstant høj luftfugtighed.

Bæredygtige lofter tillader deres anvendelse i restaurationsvirksomheder

 • Grilyato, fabrikanten af ​​loftsystemer, bruger miljøvenlige materialer i deres fremstilling, hvilket medfører, at designet er helt sikkert for menneskers sundhed.

Tip!
Ved brug af Grilyato GL lofter er der let adgang til loftrummet i tilfælde af et sådant behov.
For standardvariationer af loftsystemer er adgangen noget begrænset.

De lofter, der ofte fejlagtigt kaldes Grilyata, og nogle selv Grilyazh, har alle de kvaliteter, der skal installeres ikke kun i produktionen, men også i indkøbscentre og andre offentlige steder.

Varianter og monteringsmetode for hævede lofter Grilyato

Loftet Grilyato kan variere ikke kun i farve, men også i design. Det klassiske design giver således mulighed for montering af en ramme med styrprofiler, hvor gittersektioner efterfølgende installeres.

Med hensyn til andre typer af svækkede lofter Grilyato kan det bemærkes, at de mest populære af dem er følgende:

 • Grilyutto lofter med en ikke-standard celle.
 • Pyramidal Grilyato.
 • Grilyato persienner.
 • Multilevel Grilyato.

De mest populære farvevarianter, hvor Grilyato-loftet er tilgængeligt - Albes er en af ​​de største leverandører af loftsystemer af denne type.

Montering af lofter Grilyato

Overvej nu enheden Grilyato-loftet og funktionerne i dets installation:

 1. I betragtning af længden af ​​bæreprofilerne, som kan ligge 1,8 eller 2,4 m, bestemme deres placering.
  Til dette formål er længden og bredden af ​​rummet divideret med længden af ​​den valgte skinne, hvorved det optimale monteringsskema vælges med det minimale antal skrot.
 2. På loftet skal du markere placeringen af ​​spændingerne, som tjener til yderligere monteringskinner, og bor huller for dem.
 3. Bestem de steder, hvor lamperne til grilyato lofterne vil blive placeret, og også bor huller til at installere suspensioner.
 4. Beregningen af ​​Grilyato-loftet med hensyn til bestemmelse af det krævede antal suspensioner udføres i henhold til følgende regler:
  • Installation af et armatur til et hængende loft kræver installation af 2-3 suspensioner.
  • Antallet af bøjler, der kræves til pålidelig fastgørelse af rammens styreskinner, bestemmes på basis af: 3-4 stk. til lameller 2,4 m lang, 2-3 stk. til skinner 1,2 m lang og 1-2 stykker. til slæder 0,6 m i længden.

Loft ramme Grilyato

 1. Ved afslutningen af ​​det forberedende arbejde udføres monteringskanten. Den er monteret vandret rundt om rummet i hele rummet på installationsniveauet af et loftssystem.
  Gennem den er takhøjden på Grilyato endelig rettet. Fastgørelse af hjørnet til væggene udføres ved hjælp af dykker og skruer.
 2. Udfør derefter installationen af ​​suspensioner. Dowels indsættes i hængslerne og fastgørelseselementerne er fastgjort i hullerne, der tidligere blev lavet i loftet med selvlukkende skruer.
 3. Start derefter installationen af ​​føringsskinnerne på rammen, begyndende med den lange og slutter med den korte. Tilslutningen af ​​skinnerne udføres ved hjælp af specielle forbindelseselementer. Resultatet skal være et gitter, hvis længde- og tværspids er 60 cm.
 4. Ved afslutningen af ​​rammens montage er lamperne installeret i rammens planlagte steder og for større pålidelighed er de desuden fastgjort til suspensionerne.
 5. Derefter begynder du at samle gittersektionerne ved hjælp af aluminiumsplader, og monter derefter sektionerne på rammen.

Installationsplan for den suspenderede strømning Grilyato

 1. Når strukturen er samlet, kontrolleres graden af ​​dens ensartethed igen af ​​niveauet, og hvis det opfylder alle kravene, er det elektriske ledningsforbindelse forbundet.

Belysningssystemer til lofter Grilyato

Raster lys bruges mere ofte end andre i Grilyato loftsystemer. De er ganske bekvemme at bruge, fordi de har de samme dimensioner (60 * 60) som de enkelte dele af loftet og derfor let og harmonisk passer ind i loftet.

Armaturer mærket med "GB" kan angive, at de er specielt konstrueret til installation i loftet på Grilliatto.

Af uafhængige universelle armaturer til hævede lofter, der passer til mange systemer med lofter, herunder Grilyato, DownLight-enheder har anbefalet sig godt.

Lygter til loftet Grilyato kan installeres i loftkonstruktionen i forskellige højder, hvilket blev gjort muligt ved installationen på suspensioner. Samtidig afspejler metalgittersystemet lys godt, hvilket gør rummet lysere med et tilsvarende antal lysarmaturer.

Tip!
Lampene kan installeres i loftet næsten overalt, så det er nemt at organisere både generel og zonal eller kombineret belysning ved hjælp af grilyatolofter.

Lamperne installeret i loftet systemer Grilyato

Konklusionen tyder således på, at Grilyato-loftet faktisk er en af ​​de mest progressive og universelle metoder til indretning af lofter, ikke kun i ord, men også i praksis. Mange kalder det det "evige" loft på grund af dets fænomenale holdbarhed, og det beviser virkelig det.

Og derfor skal du ikke være flov ved første øjekast ved den højere pris sammenlignet med analogerne af prisen for det Grilyato cellulære loft, dette er virkelig en lejlighedskøb, hvis udskiftning kan blive påkrævet meget snart.

Grilyato lofter: ordning og udstyr, installation, komponenter, omkostninger

Loftet grilyato er en type suspenderet kassette raster loft. Dens essens, "højdepunktet" er i næsten fuldstændig permeabilitet af interceilrummet for luftstrøm, hvilket udelukker dannelsen af ​​en kombineret cyklus gaspude der. Derudover har raster- og slattedempende lofter gode lydisolerende egenskaber: hvis størrelsen på deres celler er mindre end halvdelen af ​​lydbølgen, afspejles lyden som om den fra en fast overflade og vandrer mellem bunden og falske lofter stopper meget. Dette tillader i nogle tilfælde uden ekstra lydisolering, som i sig selv kan akkumulere skadelige dampe og et par brændbare væsker.

I begyndelsen blev der anvendt et dampgennemtrængeligt loft med lydisolerende egenskaber i industrielle lokaler, da det var nødvendigt at skjule kommunikation under bundloftet, forhindre brandfare og forringelse af hygiejne- og hygiejniske forhold. Indtil nu er de bedste grilyato lofter lavet af virksomheder specialiseret i produktion af brandsikre bygningskonstruktioner. Den globale afmatning af økonomien bidrog til deres udbredt anvendelse til en vis grad: Fabrikanter indså, at de ikke kunne overleve uden en hård kamp for forbrugeren. Designerne fik opgaven at "farve" tidligere rent utilitaristiske produkter. En god designer føler altid fint materiale, og de æstetiske mesteres bestræbelser på at give dekorative kvaliteter til slattede og rasterlofter kan ikke kaldes frugtløse, se fig. Navnet grilyato, synes det, er allerede på samvittigheden af ​​marketingfolk, det er forbundet med noget velsmagende: grillet kød, stegt i chokolade. Desuden, med en vis mængde fantasi, er loftbeklædningen ligner grillristen og slikene i kassen.

Hvordan virker grilyato?

Loftet grilyato er generelt ligner Armstrong-lofter, se næste. Fig. Vi har brug for det igen og igen. En understøtningsramme af kant L-formede profiler er monteret langs konturen af ​​et rum i en bestemt højde. Herefter samles lastrammen fra langsgående leje, tværgående understøtning og mellemliggende forbindelsesprofiler, med det resultat at et gitter med celler af standardstørrelse 600x600 mm er dannet. Men de passer ikke fast plader, og installeres såkaldte. Grilyato gitter - paneler monteret på forhånd fra tynde vægprofiler med en celle på 30x30, 40x40, 50x50, 75x75, 100x100, 150x150 eller 200x200 mm. Ifølge tværsnit af strømrammeprofilerne er den også suspenderet fra bundloftet af standardbøjlerne; Mere om montering af grilyato se nedenfor.

Enhedstak grilyato

Teknisk set skelnes grilyato og armstronglofter primært af metoderne til trimning af ufuldstændige paneler og lamper. Konventionelle rasterbelysningsapparater installeres på den sædvanlige måde, i de tomme åbninger, der er tilbage til dem, pos. 1 på den næste Fig., Samt stikkontakter af luftkanaler, fordamper af klimaanlæg, dynamikken i lydsystemer til lofter, etc. Men spotlights til Armstronglofter og stræklofter er ikke egnede til grilyato, de vil ikke holde sig der. I grilyato-grillene er der indstillet specielle spotlights (i oversættelse - samme punktbelysning), hvorunder åbningerne, pos. 2.

Lamper til grilyato lofter

Bemærk: I lofter af grilyato er det muligt at installere loftsmonterede belysninger, som gør det muligt at opnå attraktive lyseffekter og mønstre, pos. 3 og 4. Men i dette tilfælde er de loftsmonterede lyskilder kun fastgjort til bundloftet - grilyato-designet er ikke designet til yderligere belastninger af denne art.

Hvad er der galt her?

Helt almindelig misforståelse er forbundet med grilyato lofter.

Den første ting, der er særlig vigtigt: de skaber bare ikke yderligere brandrisiko i rummet. I sig selv er grilyato ikke brandhæmmende og ikke brandhæmmende. Brandsikre strukturer skal modstå et ophold i tændingscentrumet i en bestemt tid uden sammenbrud. Flammebestandige skal desuden have en styrke, fysisk og kemisk modstand, efter at være i en flamme. Grilyato er lavet af aluminium, som mister sin styrke ved +140, og smelter ved +660 grader Celsius.

Den anden ting, der er bekræftet i mange kilder, for at sige det mildt, er ikke fuldt ud forstående for essensen af ​​sagen, det er at loftet grilyato giver fri adgang til kommunikation. Det er virkelig muligt at skubbe en hånd med et værktøj i et hul på 200x200 eller 150x150 mm, men vi behøver ikke at tale om kvaliteten af ​​installationen / reparationen af ​​rør eller ledninger, men det er bedre ikke at stifte om TB.

Grilyato giver en inspektion af loftrummet uden at adskille loftet. En specialist fra en stige eller stillads på hjul, der belyser sig med en lommelygte, inspicerer gennem det op til 30-45 m spor per time. Og hvis loftet var Armstrong, ville det for den samme være nødvendigt at inddrage en brigade af arbejdere i en halv dag for at demontere og samle belægningen igen. Hvad dette betyder for omkostningerne ved arbejde i et produktionsmiljø, selvfølgelig. Og det egentlige arbejde i grilyatoens loftloftrum udføres på den sædvanlige måde efter demontering af panelerne i serviceområdet.

Hvad vil grilyato koste?

Fra workshops og hangarer kom grilyato lofterne primært til store og høje offentlige rum. Ikke desto mindre er der blandt private bygninger og værelser der grilyato er passende og endda nødvendigt, se i slutningen. Hvor dyrt er han?

Prisen for 1 m² færdiglavet grilyato svinger i et meget bredt område, 10 eller flere gange. Helt begrundet og med samme kvalitet af arbejdet. For eksempel lover producenter og store grossister med deres egne installationsafdelinger og køretøjer et nøglefærdigt grilyato-loft på 250-280 og endda 210-220 rubler / kvm. m. Men - læs detaljerne om betingelserne; undertiden falder mellem linjerne. Et team af erfarne installatører samler op til 200 kvadratmeter. m grilyato per time. Hvis gittercellen er 75x75 mm (dvs. 100x100 eller mere), og loftudstyret er standard, er der under åbningerne 600x600. Og hvis du skal sy en snoede korridor på 10 kvadrater, med hjørner udad, en niche og 3-4 spotlights? Må ikke gøre. Meget nødvendigt? Nå, lad os tælle... hvad er højden på det eksisterende loft? 2.7? Så cellen er 40x40... godt, 22.000-23.000 i alt eller 2200-2300 pr. Kvadrat. Hvorfor? Og gutterne derefter 4 timer for at komme til næste objekt, og så slutningen af ​​skiftet, forsvinder dagen. Og lønomkostningerne til trimning af kantgitterne svulmer til 1 / 2-2 / 3 i alt.

Masters-individer tilbyder installation af et grilyato loft fra master materiale på 500-750 rubler per m². Først og fremmest udvider vi prisen eller spørger telefonisk: Er priserne gældende for sådanne og sådanne lokaler? Inkluderer prisen små åbninger til lamper? Hvor meget og hvad? Og også - udbulende hjørner, nicher, strøgkurver? Som følge heraf koster installationen dobbelt så meget pr. Gennemsnitlig lejlighed, og efter målinger på stedet bliver det som regel ikke billigere.

Køb et kit og monter dig selv? Her er undervandsstenen - afhængigheden af ​​priser på cellens størrelse. Med dens fald øges den nødvendige mængde metal pr. Arealareal med en firkant samt produktionsomkostningerne til metalforarbejdning. Hvis profilen for cellen er 150x150 ved 300 rubler per kvadrat. m er relativt let at finde, så 75x75 billigere 1300 rubler. pr. kvadrat er fundet med stor vanskelighed. En sådan pris er allerede mere eller mindre acceptabel for et gennemsnitligt budget, hvis du virkelig vil have en grilyato, men hvordan man monterer den? For at gøre dette skal du kende mere om grilyato lofterne.

Leje strukturer

Nu har vi brug for ris igen. med loftets anordning (duplikeret til højre). Designet af grilyato-loftet kan være alt-montage (hoveddelen af ​​figuren) eller fribære. I det første skæres strømprofilerne igennem og grilyato gitterene indsættes i dem "med en lås". Allroundgrilyato er stærkere, og i denne skaber dens største fordel udseendet af en ensartet struktureret overflade, siden Bredden af ​​strøm- og gitterprofilerne er den samme. Det er dyrere, installation og adgang til loftrummet er svært: installation / fjernelse af grillategaller i hele loftet kræver en vis indsats og dygtighed. Tykkelsen af ​​aluminiumgitterprofilerne - 0,32-0,4 mm; Skubbe / udstødning af grillen kan blive beskadiget uden erfaring.

I cantileverlofter bruger grilyato kraftprofiler med et tværsnit i form af et omvendt T-indløb A i fig. Gitterne i maskerammerne er simpelthen stablet, ligesom armstrongpladerne. Fritstående grilyato billigere end hele forsamlingen ca. med 12-15% og tillader om nødvendigt at gøre noget bag loftet uden at risikere at knuse paneler. Men hylder T vil være synlige i form af separatorer af hovedcellerne 600x600, som i Armstrong. Ved design er dette ikke altid acceptabelt.

Typer af gitter

Aluminiumsprofiler til grilyatolofter fås i farvet (budgetversion), lakeret med kemisk resistent lak, ikke-fading, anodiseret eller trykt med andre materialer trykt på andre materialer. Ifølge indretningen af ​​indsatte gitter er grilyato lofterne opdelt i:

 • Standard - den nemmeste at arbejde og billig, gennemsnitlig ydeevne.
 • Pyramide, eller pyramide - ca. 30% dyrere end standard, vanskeligere at installere, men mere funktionel og æstetisk.
 • Persienner - med celler af langstrakt form. Ikke billigere end standard dem. metal på profiler krævede tykkere. Hovedsageligt beregnet til funktionel brug.
 • Multi-level - med disse er der en fair forvirring, se nedenfor.

standard

Standard grilyato gitter er rekrutteret fra U-formede sektioner. Mere præcist er sektionen i form af en omvendt P, pos. 1 og 1a i fig. For at sikre, at standardloftet ikke vises gennem grillgitteret, skal siden af ​​sin celle ikke være mere end 2-3% af bundloftets højde, hvis dens værdi er op til 3 m. Standardgallatlydene undertrykkes kun fra top til bund med 6-10 dB ( 2-3 gange).

Typer af grillato grills

Pyramiden

Den afkortede pyramide er i dette tilfælde kun en imaginær fyldning af grilyato-cellerne, pos. 2. Den mest gitterprofil Y-formet, pos. 2a. Loftloftets synlighed er meget lavere (pos. 3b), så siden af ​​pyramidalgrilyato-cellen kan være 7-8% eller mere af bundloftets højde. Støjreduktion fra top til bund med 14-18 dB (5-8 gange) og fra bund til top med 8-12 dB (2,5-4 gange). Installation kræver dygtighed og opmærksomhed, så man ikke ved et uheld bøjer hylder Y.

Bemærk: Synlighed og omkostninger ved grilyato-loftet med lige store rektangulære celler fra den U-formede profil (se fig. Til højre) er omtrent det samme som pyramidalets, men samlingens særlige kvalifikation kræver ikke.

blinde

Grilyato-persienner i store haller giver dig mulighed for visuelt at organisere rummet godt og diskret. For eksempel i pos. 3a send på vej til døren, især da der ikke er tegn til at hænge der. Til teknisk funktionelle grilyato-persienner (pos. 3b) kan du for eksempel skjule store luftkanaler, som giver et kraftigt flow ved lavt tryk. Ved et bord i en cafe med en sådan forsynings- og udsugningsventilation kan en ikke-ryger tale stille med en ryger. Endelig er funktionaliteten af ​​grilyato-persienner muligvis æstetisk dekorative. at efterligne træplankloft. Grilyato koster "under skinnen" er næppe billigere end eg, men loftet vil være ubrændbart og ikke råtne.

flere niveauer

Igen har vi brug for ris. med planen af ​​loftet grilyato. Se nedskæringerne øverst på farsprofilerne? Yderligere bærere kan indsættes i dem, og de følgende sektioner kan samles med et opadgående skift. Men denne teknologi bruges ganske sjældent: For at danne en hylde af velmærket højde har du brug for en masse materiale og arbejde. Montering af grilyatolofter på flere niveauer udføres ofte ved hjælp af en kombination af teknologier:

 1. De samler en ramme for et gipsfladens loft ifølge baseteknologien for det, fra C- og U-galvaniserede profiler;
 2. Gipsplader beklædte lodrette overflader - sidevægge;
 3. I horisontale åbninger monteres grillatelejer;
 4. I åbningerne af de bærende rammer sætter gitteret og loftet udstyr.

Bemærk: Generelt, i teknisk jargon (officielt vedtaget i mange lande) "papa" - en del med en pin eller et fremspring, som går ind i konjugatbrønden, et hul, en rille eller et indsnit af en del - "mama". Og her synes begge detaljer at være "mødre", kun den øverste "mor" er bilateral.

En anden forvirring

Ordet "grilyato" kan betragtes som et mesterværk af reklame, før det lyder godt, bliver husket og forbundet. Det er ikke overraskende, at under falske lofter er der ikke dårlige lofter, men strukturelt, teknologisk og i forhold til de operationelle egenskaber i loftet er grilyato ikke relateret. For eksempel i pos. 1 billede - Stretchloft med understøtende dekorativt gitter. Det vil ikke lade panelet sakke, men med grilyato er der kun en ekstern lighed. Eller sige, rammeløs suspenderet loftsloft på bøjede metalprofiler, pos. 2. Til fælles med loftet grilyato har han kun det faktum, at begge er aluminium. Et gipsplade med flere niveauer med spændingsindsatser, pos. 3, udnytter bare skamløs den almindelige meme.

Prøver af suspenderede lofter ikke grilyato, tilbydes som grilyato

Grilyato gør det selv

Selvmontering af grillataket udgør ingen uoverstigelige vanskeligheder, se for eksempel. populær video nedenfor.

Video: installation af loftet grilyato 60 * 60 cm

Det er kun nødvendigt at huske, at grilyato ikke er Armstrong, som for eksempel tolererer temmelig grove krænkelser af teknologi. udskiftning, for at reducere højden af ​​interceilrummet, regelmæssige suspensioner med trådsløjfer. Grillatgitterne er tungere end Armstrongs plader og mere skrøbelige, så rammen skal fastgøres til bundloftet "til fulde". Et andet vigtigt punkt - trim elementerne i gitterene, du behøver kun profilskærer; sløvede krydsede ender kan så ikke skjule. Generelt ser installationsvejledningen til loftet grilyato sig selv ud, her har vi igen brug for ris. med ordningen (igen duplikeret til højre):

 • Beregn loftet, se nedenfor.
 • Forbered bundloftet: Rengør, imprægner med en dyb penetrationsprimer, farvelægningen i den valgte profil eller i mørket, hvis rummet er lavt.
 • Lav i hjørnerne af rummærket til installationskanten, slå af segmenterne mellem dem med en ledning og kontroller de vandrette linjer med et niveau. Juster om nødvendigt med den laveste vinkel. Takets minimale højde er 200 mm.
 • Sæt kantprofil. Fastgørelsesanordninger - skruer fra 4,2x60 med en hældning på 300-600 mm afhængigt af vægmaterialet. Til træ og beton kan pitchen være længere; for svage materialer er der mindre behov. I stenvæggene er fastgørelsesanordninger anbragt i plastdykninger.

Enhedstak grilyato

Lejerprofiler (pos. 1) er anbragt langs rummets lange vægge, parallelt med den korte væg, de forbindes med støtteprofiler (pos. 2) og sættes i mellem pos. 3.

 • Under montage, ifølge specifikationen for dette sæt (som standard - efter 2-3 spændinger på 60 cm hver) monteres suspensioner, pos. 4. Hver suspension er fastgjort til bundloftet med en 6x80 selvdrejningsskrue i en propylenlanger. Umiddelbart, mens ca. med suspensioner sættes rammen ind i horisonten.
 • Endelig udsættes rammen vandret, og åbningerne 600x600 under udstyret understøttes af mindst to suspensioner hver i hjørnerne, der er placeret diagonalt.
 • Hvis der i loftrummet er kommunikation, der er mindre end 5 cm op fra rammen, samler de grillatgitter under dem på plads øverst og giver elementerne skråt. Små åbninger til lamper mv. er ikke tilladt her.
 • Saml en ufuldstændig gitter, tilpasse på plads og sæt også separat.
 • Desuden monteres en efter en og sætter komplette gitter med små åbninger.
 • Saml og sæt resten af ​​det fulde gitter på plads, pos. 5 og 6.
 • Og hvor mange vil være?

  Før installationen og før købet skal grilyato-loftet beregnes nøjagtigt for at undgå for stort forbrug af dyrt materiale og arbejdskraft siden Værelser med sider, der er nøjagtigt mange gange 60 cm, er sjældne. På dette stadium er det vigtigste at distribuere gitterene til trimning korrekt, så beregningen af ​​grilyato-loftet begynder med udviklingen af ​​udformningen af ​​faste og trimmet gitter. Nomenklaturen og antallet af monteringsstøtteprofiler bestemmes af designet af det valgte loft og trimningsskemaet.

  Overvej eksemplet på et værelse 4x5 m og et loft med en celle på 100x100 mm. Hvis loftet er monteret, er det nødvendigt at skære grillene, som vist til venstre i fig. Segmenter på 10 og 20 cm placeres et antal gange på 60 cm, og affaldsmaterialet vil være minimal. Og i den aksiale række af gitterene vil raster og spotlights let komme frem.

  Layoutet af de skårne griller i grilyato lofter

  Men hvis du tager et billigere loft, kan ordningen ikke passere. For det første vil der på grund af de særlige egenskaber af menneskesyn, smalle kantede celler, adskilt af en T-profildelingsstrimmel fra hovedfeltet, fremstå mere end andre, og loftet vil miste udseendet af en enkelt overflade. For det andet vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at samle de gitter, der ikke er fastgjort ved kanterne, i smalle åbninger uden defekter (og de er meget godt synlige på lofterne af grilyato). Derfor skal loftet skære som i højre side af fig. Men så okay. 20% af materialet vil gå i spil, fordi Resterne af 10 og 20 cm kan ikke justeres her. Og der er problemer med lamperne: På rummets akse kommer nu T-profilen, som ikke kan halveres.

  Bemærk: I andre tilfælde, så udviklingen af ​​trimmeringsordningen ikke bliver til en uendeligt smertefuld procedure, bør du følge reglen: Den smaleste af de trimmede plader skal placeres langs væggen tættest i mange til 60 cm.

  Om kolonner

  Stroking loftet søjler grilyato

  En anden, ikke så hyppig i almindelige stuer, men et skadeligt problem er loftet, der omgår grilyato af runde søjler. På grund af de særegne af visuel opfattelse, på grænsen af ​​runden og vinklen, vil snitkantenes snitkanter simpelthen fange øjet, pos. 1 i fig. til højre. Denne effekt kan reduceres ved at lade et mellemrum mellem kolonnen og det suspenderede raster / slattedækk være mindre end siden af ​​gittercellen. For at forhindre bundloftet på dette sted fra afstøbning, er det bedre at bruge specielle grænser for kolonner med en konisk eller halvkugleformet klokke, pos. 2.

  Og hvor er det?

  Efter læsning af artiklen kan læseren måske tro, at loftsstedet er grilyato i store offentlige og industrielle lokaler med højt til loftet. Generelt gælder dette, men i private bygninger er der steder, hvor grilyato-loftet vil gavne.

  I sidstnævnte tilfælde vil grilyato-loftet hjælpe og fuldføre en fuld zoneinddeling af en lang, smal og kedelig korridorhal. Nøgleelementet her er buen, men grilyato vil perfekt supplere hallens design til synlighedspunktet. I dette tilfælde vil grilyato-standarden være bedre egnet til den sektion, der er tættest på indgangen, og for buegulvene orienteret langs gangen.

  Det andet sted kan uden et falsk loft, men hvis det er der, så kun grilyato. Af samme grunde som i værksteder, hvor der anvendes brændbare væsker: stedet er en veludstyret garage eller f.eks. En auto mekaniker-individuel værksted.

  Hvad angår badeværelset og toilet, er grilyato naturligvis fugtfast. Men kondensat falder på det, som det gør på ethvert metal. Ikke rent destillat, men med støvpartikler fanget fra luften. Fra denne farve grilyato falder til sidst og farves. I almindelighed er der under loftet på fællesarealer dækdræn på øverste etage eller vandrør, så har du brug for et grilyato-loft, der kan støttes frit, så gitteret nemt kan fjernes til rengøring. Ellers er det bedre at overveje muligheden for en fugtbestandig vaskbar bundplade.

  Bemærk: I køkkenet kan loftet grilyato ikke anbefales entydigt. Køkkenbørnene, der uundgåeligt sætter sig på det, kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

  I stuer er loftet grilyato ikke obligatorisk, men det er ikke kontraindiceret. Æstetiske begrænsninger på ham på sådanne steder pålægger deres lille højde, som følge af hvilket et ufrivilligt blik på loftet i en ret stejl vinkel er muligt. Til grilyato i lejligheden lignede et fuldt udbygget modul i indretningen, det skal suppleres med faste indlæg og / eller indramning langs konturen. Så kan grilyato-loftet dekorere rummet ikke kun med moderne lakoniske designstile, men også med traditionelle som rustikke, land, koloniale, imperium, se fig.