Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Ved hjælp af spotlights kan aluminiumsplader i badeværelset laves til et ægte kunstværk, som ingen vil have! Og vigtigst af alt, kan et sådant loft laves for hånd!

Typer, tekstur og farve af laminerede aluminium lofter

Aluminiumophænget lofter er kassette og rack. Rack aluminium lofter producere:

 • Med indsatser. I hullerne mellem lamellerne er der monteret smalle indlæg, der er forskellige i tekstur og farve;

Producenter producerer lameller i forskellige nuancer - mørke og lette, hvis tekniske egenskaber gør det muligt at realisere enhver fantasi, hvis du gør installationen på badeværelset med egne hænder. Overfladen kan være:

 • Matt. Disse lameller vælges til badeværelser, der er lavet i bløde og varme farver. I et stort rum vil matte lameller skabe en streng og solid stil;
 • Glossy. Ideel til moderne eller hi-tech badeværelse. Visuelt øger rummets rum næsten to gange;
 • Spejl "krom" eller "guld". Med den rigtige placering af belysningen kan armaturer give indtryk af vægtløshed og dimensionsløs badeplads.

Den mest populære blandt folkene aluminium slats - italiensk, fransk og tysk design for det meste brun og hvid mat farve.

Hvad er fordelene ved aluminiumpanellofter?

Populariteten af ​​aluminiumhæmmede lofter skyldes mange fordele, herunder:

 • Lavpris;
 • Enkel installation - i loftet i badeværelset er faste bæreprofiler, som så snap aluminiumstrimler, og hullerne i nærheden af ​​væggene lukkes med hjørner af aluminium;
 • Lav vægt design;
 • styrke;
 • Let omhu;
 • Mange design beslutninger størrelser, teksturer og farver;
 • Modstandsdygtighed over for ild og miljøsikkerhed;
 • Fugtbestandighed;
 • holdbarhed;
 • I tilfælde af utilsigtet skade på loftet er det nok at erstatte en eller to lameller;
 • Muligheden for montering i loftet uden tilpasning og seriøs forberedelse.

For at lave et loft i badeværelset behøver du ikke have nogen særlig viden - det er nok at have grundlæggende træning og evnen til at arbejde med de grundlæggende værktøjer - en hammer, en boremaskine eller en perforator, en skruetrækker. Derudover vil en sådan installation af aluminiumspladetak med egne hænder give dig mulighed for at skabe et unikt design ved hjælp af et stort udvalg af farver og nuancer, matte og spejlstrimler samt en række dekorative overlays mellem strimlerne.

Overkommelig pris for alle

Rackloft på badeværelset er blevet populært på grund af lave omkostninger. Byggemarkedet tilbyder ikke kun færdigbyggede kits, men også individuelle elementer i lofter. Tag de hævede lofter på 1,6 × 1,6 m. Sættet består af styreskinner, specielle plasthjørner og panelerne selv. Kostprisen ved kittet er 2500 rubler. Hvis du kan lide et spejlhyldeloft, skal du betale 5000 rubler for det.

Normalt er spotlights eller LED-lys indbygget i lamellerne. To lamper med ledninger vil koste omkring 500 rubler. Derfor, for et standard badeværelse på 2,5 kvm. bliver nødt til at bruge ca. 3000 rubler. på lamper og ledninger.

Professionelle installatører påbegynder installationen af ​​et system af aluminium lameller fra 1000 rubler. pr. kvadratmeter. Men da installationen ikke er for kompliceret, er installationen af ​​loftet ret muligt at gøre det selv og spare på service fra specialister.

Forberedende arbejde

Før du går til hardwareforretningen, skal du gøre dig klar til arbejde:

To personer er nødvendige for at installere loftet, fordi det vil være meget svært for en at klare. Undlad at forsømme forberedelsen af ​​loftet for montering af stativsystemet. Dette vil undgå sådanne problemer som rustflader, skimmel og svampe, der lækker gennem huller eller revner. Klargøringen af ​​loftet omfatter følgende handlinger:

 • Vi fjerner fra loftet det, der let kan fjernes af sig selv, du kan vaske hvidvask eller let skræl peelingskilden, fjern tapetet eller andet gammelt loftdæksel.
 • Gips dyb sømme og huller;
 • Jordet substratet grundigt med antisvamp og vandtæt primer.

Rammeinstallation og profilinstallation

For ikke at blive forvekslet med antallet af elementer i det hængende skinneloft på aluminium, skal du først foretage alle de nødvendige målinger og beregninger og tage også hensyn til panelernes egenskaber. Denne tilgang vil bidrage til at undgå uønskede økonomiske omkostninger og fejl under installationen.

 • Ved måling af niveaumærket på væggene på rammens installationssted. I så fald skal du tage hensyn til den dybde, der kræves til installation af indbyggede lamper.

Arbejdet er færdigt! Nu har du et unikt, stilfuldt aluminium rackloft, som vil være en utvivlsom udsmykning til din lejlighed eller hus! Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at rette installationen af ​​loftet med dine egne hænder!

Hovedtyper af aluminiums loftpaneler

Loftet på aluminiumspaneler - er et moderne design af loftet på racket.

Omfanget af sådanne lofter, på grund af egenskaberne af aluminiumlegeringer, er meget forskelligartet. Sådanne lofter ser godt ud i et lille badeværelse, og i det store rum af et sportscenter, indendørs hall, swimmingpool. De vigtigste fordele ved aluminiumpanellofter er deres lave vægt, korrosionsbestandighed, nem installation, smukt udseende.

Fordele ved aluminiumpanellofter

De vigtigste fordele ved fladt lofter af aluminiumpaneler er:

 • lav vægt til fremstilling af paneler, der anvendes tape fra aluminiumlegeringer, hvis tykkelse er fra 0,2 til 0,6 mm;
 • Støttehjul er lavet af aluminium, hvilket letter udformningen af ​​det hængende loft og belastningen på gulvpladerne;
 • loft levetid levetid - ikke begrænset
 • en bred vifte af farveskygger af panelerne og muligheden for en kombination af forskellige farver gør det muligt at skabe enhver forfatters løsning til efterbehandling;
 • panelerne ændrer ikke deres egenskaber fra omgivelsestemperaturen, de kan bruges både indendørs og udendørs, og frost eller varme er ikke bange for dem;
 • høj korrosionsbestandighed gør det muligt for dem at bruge værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer, badeværelser, badekar, puljer) for at færdiggøre facaderne på bygninger og strukturer;
 • muligheden for at lægge hjælpeprogrammer i rummet mellem loftet og hovedetagen
 • enkelhed og nem installation, høj hastighed.

Loft type

Den åbne type er lavet af hovedpaneler mellem hvilke mellempaneler (indsatser) indsættes. Indsatsens farve kan være den samme som for panelerne, kan variere i farver, hvilket gør det muligt at opnå interessante designløsninger.

Den lukkede type er en variant af loftet uden mellemliggende indlæg, det viser sig at være et kontinuerligt plan af aluminiumpaneler.

Rack loftsdesign

Loftet på aluminiumpaneler, hvem det produceres, har et standard sæt elementer:

- Slutprofil - U-formet profil, som bæres på enderne af panelerne, lukker hullet mellem væggene og panelernes ender.

- Suspension - Fastgørelseselementer af lejedækene til hovedgulvpladsen.

- Lejebåndene - Aluminium P-formet profil, hvorpå aluminiumpaneler fastgøres.

- Aluminiumspaneler - hovedelementet i loftet kan være meget forskelligt i dekoration og farve.

- Indlæg - Smalle paneler, der anvendes ved installation af åbne lofter.

Forberedende arbejde

I første fase er positionen af ​​lejedækene og fastgørelsespunkterne for suspensionerne markeret. Suspensioner skal ikke anbringes tættere end 30 centimeter fra bygningens vægge. Suspensionen i dækets længderetning er højst 1 meter. Afstanden mellem dækene i tværretningen må også ikke overstige 1 meter.

Efter fastgørelsen af ​​spjældene på spændingerne til hovedetagen er der fastgjort dæk til dem.

Suspensioner har evnen til at justere længden. Ved hjælp af niveau- og justeringsmekanismen opnås vandrette lastbærende dæk i længde- og tværretningen. De bør repræsentere et enkelt vandret plan uden fremspring og nedtrykninger.

Panelmontering

For at installere panelerne skal du bruge nogle enkle værktøjer: et målebånd, en firkant, en saks, en kniv med en kort kniv, en metallinie. Paneler skal være mindre end 2,5 cm lange end afstanden mellem væggene.

Fra panelerne fjernes beskyttelsesfilmen. Sæt panelerne på de bærende dæk ved hjælp af specielle "tænder" af dækkene til fastgørelse af panelerne. Alt dette skal gøres med yderste omhu, så der ikke er nogen buler tilbage på panelet.

Ellers vil panelet være uegnet til installation. Efter installation af hovedpaneler er mellemprofiler til åbne lofter monteret. Afslut installationen med installation af endeprofiler, der dækker hullerne mellem panelerne og væggene.

Under drift kræver lamperne på aluminiumpaneler ikke nogen særlig pleje.

Bare den sædvanlige hygiejniske rengøring. Loftet kræver ikke noget kit eller malning eller hvidvaskning. Om nødvendigt kan panelerne hurtigt demonteres og udskiftes med paneler af andre finish, hvilket uigenkaldeligt ændrer indretningen af ​​rummet.

Omkostningerne ved loftet af aluminiumpaneler

Rackloft lavet af aluminium, mange producenter.

Ved bestilling vil ledere af en virksomhed eller kommerciel virksomhed hjælpe med at udvælge komponenter, bestemme mængde og omkostninger. For at beregne de kommende omkostninger kan du bruge de gennemsnitlige data. Ordren af ​​omkostninger vil blive bestemt med en nøjagtighed på 10-15%.

Type panel finish:

 • hvid blank, mat;
 • Metallisk sølv;
 • mat farve;
 • Metallisk guld;
 • spejl krom, guld, kobber;
 • "Scandy" tekstureret.

Omkostningerne afhænger af materialets kvalitet og panelets tykkelse.

Det moderne marked med indretning er rig og varieret.

På den ses der regelmæssigt nye progressive produkter, takket være, at hver ejer kan dekorere rummet i overensstemmelse med sine egne ideer om komfort og skønhed. En af disse originale og spektakulære muligheder for boligindretning er aluminiumpaneler. Med deres hjælp kan du maske fejlene på basisfladen og give rummet en moderne stil og originalitet.

Hvad er aluminiumspaneler

Metalpaneler til lofter er lavet af holdbare aluminiumlegeringer med en beskyttende belægning. Materialets tykkelse er 0,5 mm og er optimal til at skabe stærke og pålidelige dekorative strukturer, der ikke er bange for deformation.

Ydersiden af ​​aluminiumpanelene til loftet kan være mat, glans eller metalliseret med spejlfinish. Ansigtslaget kan have et mønster, en flerfarvet polymercoating og en glat, ru eller perforeret tekstur.

De vigtigste positive egenskaber ved aluminiumpaneler på loftet er:

 • strukturel stivhed, som materialet ikke mister sin oprindelige form på, er sikkert fastgjort til rammen, ikke "går" og skrøbler ikke fra vibrationer;
 • Den perfekte kombination af bøjninger, som overfladen er perfekt flad, pæn og attraktiv;
 • driftsstabilitet og evne til at modstå betydelige belastninger (f.eks. installation af et belysningssystem af enhver størrelse);
 • enkel, ikke dyre pleje, evnen til nemt at fjerne spor af kondensat, fedt, støv og snavs fra overfladen;
 • fremragende lydisoleringsegenskaber til pålideligt at beskytte rummet mod uønsket støj;
 • høj brandhastighed, korrosionsbestandighed, hygiejne, duktilitet og uovertruffen holdbarhed (minimum levetid - 50 år)
 • hypoallergen og miljøvenlighed, bekræftet af certifikater fra kommissioner til miljøbeskyttelse;
 • tilgængelighed af installationsarbejde, der ikke kræver specifikke faglige færdigheder
 • høj design værdi (et bredt udvalg af nuancer og teksturer gør det muligt at realisere de lyseste, fed og uventede interiørprojekter).

Typer af metallofter

Aluminium lofter er rack, kassette og rastovye.

Racklofter kaldes nogle gange lineært. De består af lette skinner af forskellig bredde, som er dækket på toppen med varmtørrende lak.

Sådanne paneler er monteret ved hjælp af strengere og betragtes simpelthen som en ideel mulighed for smalle rum (den store længde af materialet minimerer antallet af led og skaber en absolut flad og glat dekorative overflade). Loftet af denne type ser spektakulært og harmonisk sammen med forskellige indvendige løsninger. Desuden anvendes lathrukturer ofte til udvendig dekoration.

Rack aluminium loft i kombination med flisebelagte vægge

Kassette aluminiumslofter består af firkantede fragmenter og er nemme at installere selv i rum af kompleks og uregelmæssig form. Kassetter er let justeret til størrelse og overflade, og derefter ved hjælp af selvlåsende låse fastgjort til rammen, monteret fra T-formede stålskinner. Spotlights er meget bekvemt indbygget i systemet, og selve designet bruges oftest i konferencelokaler, rummelige mødelokaler, kontorkomplekser, uddannelsesinstitutioner og bilforhandlere.

Cassette aluminium loft med spot belysning system

Rustikke lofter af aluminiumpaneler har en gitterstruktur og består af firkantede blokke, der måler 600 x 600 mm med celler af forskellig bredde. Denne type belægning er anbragt på understøtningsstrukturer af en hvilken som helst type, på grund af hvilken den ofte kombineres med andre materialer. Latticed loft design er brugt til arrangement af sports komplekser, butikker, transport terminaler, restauranter og natklubber.

Rustik aluminium loft i indersiden af ​​supermarkedet

Installationsregler

Inden du monterer loftet på aluminiumspaneler, skal du installere rammen.

Du behøver ikke noget specifikt. En typisk metalkonstruktion egnet til standardophængssystemer vil gøre. Du kan også bruge en loftsprofil med anodiseret belægning.

Fastgørelse udføres på to måder:

 • ved at fastgøre fragmenterne på de bærende dækprofiler;
 • ved hjælp af sikkerhedskopiering på profilens endeafsnit.

Panelerne forbindes ved metoden for en lukket ledd med en V-formet kant eller med en 10 mm mellemrum. Hvis du har brug for konstant adgang til separate dele af den ru overflade, kan du købe bevægelige hængsler til fastgørelse af elementerne. Dette vil tillade, om nødvendigt ikke at adskille hele strukturen, men simpelthen sænke panelet fra den ene kant.

Afslutning af loftet med aluminiumpaneler er en praktisk, praktisk og moderne måde at arrangere bolig- og arbejdslokaler på. Materialet har mange fordele, har et attraktivt udseende og tjener pålideligt i lang tid. Installationsarbejdet kan udføres uafhængigt eller henvende sig til fagfolk, der installerer ophængningsstrukturen på kortest mulig tid.

Video: Installation af et rackloft

Slattede aluminium lofter - en simpel løsning til at dekorere dit loft:

 • Store operationer - mindst 10 år.
 • Let at installere.
 • Ikke bange for fugt.
 • Alle lofter er certificeret og kan bruges i medicinske institutioner og børnehaver.
 • Rige farver.

Download prisliste (xlsx, 32,7 Kb)

Galleri af hævede lofter

Anvendelsesområde:

Rack-lofter er meget udbredt og bruges i rum med høj luftfugtighed, offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter samt i medicinske og forebyggende og uddannelsesmæssige institutioner.

fordele:

 • Traditionelle lige parallelle linjer af paneler skaber interessante muligheder for rumligt design af værelser.
 • Ud over de mange funktionelle opgaver, der kan løse metalpladelofter, er de også et glimrende værktøj til dannelsen af ​​individuelle indretninger.

Specifikationer:

 • Rackpaneler er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på op til 0,6 mm med forskellige typer dekorative belægninger, der er lavet på fabrikken. Panelernes standardlængde er 3 m og 4 m. Panelerne er forbundet i længden og skaber effekten af ​​kontinuitet. Bredden af ​​panelerne varierer fra 50 til 150 mm.
 • Rackpaneler er fastgjort til guider - strengere (kamme, traverser, bæredæk) af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm. Eller galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,6... 0,7 mm. Tungerne skåret ind i kammen fast fastgør skinnen ved at snappe.
 • Ved hjælp af justerbare fjederhængere er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.
 • Til perimeterets konstruktion anvendes perimeterprofil PL eller U-formet, som rammer loftet og giver projektets fuldstændighed.

Cesallofter har vist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

Det tyske selskab Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH blev grundlagt i 1980. Hovedaktiviteten i sine aktiviteter var produktion af lofter af forskellige typer og fastgørelsessystemer til dem. Udvalget af produkter rack og kassettehæmmede lofter.

RPO "Albes" - et firma specialiseret i produktion af aluminium og stål materialer til udvendig og indvendig dekoration af bygninger og strukturer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Moskva og har i dag sin egen produktion med moderne udstyr og et stort personale af højt professionelle specialister.

Bard er en ophængt loftsstruktur, lavet i form af bulkmoduler.

Hovedmaterialet er aluminiumprofilen, som danner loftet i forskellige geometriske former. Disse lofter er velegnede til alle værelser, herunder børneinstitutioner, hospitaler og butikker - men frem for alt er de designet til at dekorere interiøret.

Loftet i USA CEILING GROUP CORPORATION har bevist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

 • http://diz-servis.ru/articles/34
 • http://toppotolok.su/dizajn/idei/alyuminievye-potolochnye-paneli.html
 • http://www.samlux63.ru/katalog/produkcziya/reechnyie-potolki.html

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Suspenderede lofter af aluminiumpaneler: fordele og ulemper, installationsfunktioner

Når man vælger materiale til afslutning af loftet, vil meget få mennesker tænke på at bruge aluminium. Imidlertid bliver suspenderede aluminiumstrukturer i stigende grad på grund af det usædvanlige udseende og tekniske egenskaber, der bekræfter materialets sikkerhed under drift.

Aluminium suspenderet struktur består af en ramme og dekorative paneler. Den særlige egenskab ved denne type loftindretning er en usædvanlig installationsmetode. I modsætning til andre panelmaterialer søges aluminiumsfliser ikke til rammelementerne med hardware, men er indlejret i de leverede celler.

Under sin egen vægt holder panelerne sig selv. Rack design er knyttet lidt anderledes, teknologien tilbydes direkte af producenten. Sådanne lofter og under rækkefølgen på et individuelt projekt er lavet. De høje omkostninger er fuldt berettiget af æstetisk nydelse.

Loftsystemer er af flere typer, et særpræg er størrelsen og metoden til fastgørelse. Standardversionen har parametre på 60 x 60 cm. Produkter på 60 x 120 cm er også i stor efterspørgsel. Rack stykker er skåret i størrelse i overensstemmelse med parametrene for rammelementerne.

Hjælp! Suspenderet aluminiumsystem til loftet er kassette og rack type. Forskelle på grund af designdata.

Fordele og ulemper ved hængende lofter af aluminiumpaneler

Før du begynder at forberede dig på reparationen, skal du gøre dig bekendt med fordele og ulemper ved hver type loftsystem, så den valgte løsning ikke skuffer efter installationens arbejde.

Fordele ved aluminiumkonstruktion:

• installation af et loftsloft er ret simpelt, det kræver ikke forudgående arbejde med overfladebehandling, selvom der er skævhed (når rammen opbygges, er planen af ​​det færdige loft nivelleret, alt mangler forbliver inde i huden);

• Der er dannet en ledig plads mellem udkastet og det færdige loft (ca. 15 cm). Det kan bruges til installation af belysning eller ledninger af kommunikationslinjer;

• For at få adgang til kommunikation er det nok at løfte panelet;

• Hvis foringen er beskadiget under drift, udskiftes det beskadigede modul med en ny inden for 5 minutter;

• Tilstedeværelsen af ​​rammen gør det nemt at installere armaturer, der er flush med loftets plan

• Fugtbestandighed af aluminium, inertitet over for mikrobiologiske processer;

• høj korrosionsbestandighed

• modstand mod mekanisk belastning

Hjælp! Aluminiumplattestrukturer åbner store muligheder for designere inden for indretning.

• Høje omkostninger ved profiler, der anvendes til rammeindretningen i forhold til mere overkommelige produkter fremstillet af galvaniseret til gipsvægge;

• Det suspenderede system sænker loftet med gennemsnitligt 15 cm (dette er ikke et problem i boliger med højt til loftet).

Installer rack paneler i badeværelset

Der er flere måder at installere aluminiumspaneler og kassetter på:

• på en hjemmelavet ramme lavet af aluminium eller træ

• på det af fabrikanten leverede system.

Valget forbliver hos ejeren, men eksperter giver deres råd. For små værelser passer en ramme af tømmer eller aluminiumsprofiler godt. Et stort badeværelse er bedre udstyret med et fabriksfremstillet system.

Loft forberedelse

Uanset hvilken valgmulighed du vælger, skal du omhyggeligt forberede loftoverfladen til installation af strukturen. Denne proces omfatter følgende trin:

• måling i rummet

• beregninger (antal paneler, indsatser mellem dem, optagelser af loftsplinten, antal armaturer, liste over materialer til rammen);

• forberedelse af loftoverfladen;

• indkøb af nødvendige materialer.

Før du går i butikken, er det værd at overveje behovet for forbrugsstoffer (hardware, øvelser, primer osv.) Og værktøjer.

Forberedelsen af ​​loftet omfatter fjernelse af gamle overflader og fremspringende dekorative elementer, inkorporering af revner og interpanelsømme, såvel som primeringen af ​​overfladen med en opløsning indeholdende antifungale stoffer. Dette vil skabe beskyttelse i det lukkede rum mod udviklingen af ​​mikrobiologiske processer.

På dette tidspunkt er det hensigtsmæssigt at lave ledningerne i det elektriske netværk, markere lampernes placering. Det anbefales at lægge ledningerne i et korrugeret rør for ikke at provokere en kortslutning.

Rammontering

Monteringen af ​​rammen foretages i følgende rækkefølge:

• For det første måles niveauet for placering af loftplanet (lav noter med blyant eller markør til orientering under boring);

• identificere placeringen af ​​armaturerne

• skære aluminiumspaneler efter den målte længde;

• Hvis loftet har en ikke-standardform, anbefales det at panelerne nummereres på bagsiden;

• markér armaturernes placering på forsiden af ​​panelerne, lav de nødvendige huller eller spor til lamperne;

• Monter en aluminiumsprofil rundt om loftets omkreds, bevæger sig på det angivne niveau (profilerne er fastgjort med dowels);

• Fastgør vinkelret rammelementer, der kaldes universelle dæk, der har specielle fastgørelsesdele til paneler (et interval på 1-1,5 m observeres mellem dele); dæk monteres på flydende suspensioner;

• Fastgørelse af aluminiumslister med samtidig installation af armaturer

• Luk sømmen mellem lamellerne med dekorative strimler.

Aluminiumplader er ideelle til værelser med høj luftfugtighed. God ydeevne og æstetiske kvaliteter vil bringe nyhed til interiøret uden en enkelt trussel mod menneskers sundhed.

Suspended lofter lavet af aluminium paneler - stilfuld og funktionel

Suspended lofter af aluminiumpaneler - æstetisk design i det indre af rummet, som giver dig mulighed for at tage sig af elegance og elegance af design. Allokere forskellige materialer til organisering af suspenderede overflader. Aluminiumspaneler er det bedste valg. De bruges i badeværelset, i stuen, hvis de er organiseret i moderne stilarter.

Hvorfor aluminium lameller?

Aluminiumspaneler har mange fordele. Dette gør deres brug i efterspørgslen i alle situationer. Blandt de mest almindelige er følgende:

 1. Nem installation: installation sker uafhængigt, hvilket er praktisk for hver person.
 2. Stammen af ​​rammen og skinnerne selv, som er fastgjort til den. Rackpanelet når 0,5-0,6 mm og har stivere.
 3. Fremragende lydisoleringspræstationer perforerede skinner.
 4. Brandsikkerhed. Paneler er modstandsdygtige overfor høje temperaturer og åben ild.
 5. Visuel appel. Bredden af ​​panelerne fra 50 til 200 mm giver dig mulighed for at realisere forskellige ideer i interiøret og opnå tiltrækningskraft.
 6. Modstandsdygtig overfor fugt. Det garanterer overfladens modstand til absorption af damp, eliminerer korrosion.
 7. Bredt udvalg af farver: Det er nemt at vælge hvad du vil have og opnå et æstetisk design.
 8. Reflekterende indikatorer: Visuelt øge og lysere rummet uden yderligere belysningskilder.
 9. Høj hygiejne: eliminerer udviklingen af ​​mug eller patogen mikroflora.
 10. Lav vægt: Forenkler installationen og giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om selve panelernes service.
 11. Holdbarhed i drift: Design bruges i lang tid, eliminerer deformation eller andre problemer i det indre.

Advarsel! Aluminium er et unikt materiale, der giver høj ydelse karakteristika for værelser med høj luftfugtighed. Derfor bruges de i badeværelser, hvor de opfylder de grundlæggende krav og skaber et attraktivt indretning.

Rack åbne paneler i færdig form på loftet i badeværelset

Hvilket aluminium rackloft vælger?

Det moderne marked tilbyder mange designmuligheder. Dette gør et aluminium rackloft en populær løsning i det indre af et badeværelse eller et andet rum. Derudover kan den findes på badeværelset eller i bestemte typer saunaer på grund af dets operationelle egenskaber.

Rack aluminium lofter lofter, hvis installation vil ikke forårsage kompleksitet, afviger i stil. Den tyske retning er i særlig efterspørgsel. Det præsenterer brugen af ​​flade paneler med buede kanter i en vinkel på 90 grader. Under installationen er der dannet huller mellem lamellerne, som bliver interessante elementer af indretningen. En anden mulighed er at lukke med dekorative indsatser.

Rackpaneler med tilstedeværelse af dekorative indlæg i badeværelset

Italiensk stil eliminerer de nøjagtige geometriske former af hjørnerne. Derfor er kantene buede og afrundede. Dette tillader brug af usædvanlige åbne led. Derudover kan du installere perforerede paneler op til 1,5 mm.

Designet har en tendens til at kombinere forskellige stilarter - især italiensk og tysk. Dette førte til udseendet af omega paneler. De er lameller med små kurver. Dette tillader installation, så panelerne passer tæt sammen, og sømmen er ikke synlige. Derudover kombinerer de sektioner langs deres bredde og opnår unikhed.

En interessant mulighed - panelerne, der er repræsenteret af S design. De har en flad udsigt og usynlige led. Installationsprocessen involverer vekslen af ​​forskellige breddeskinner. Disse omfatter - 100, 150, 25 mm. Ensartethed giver mulighed for at opnå et interessant mønster i overensstemmelse med rummets arkitektur. Det bliver det vigtigste emne i indretning.

En af mulighederne for konstruktionen af ​​loftet i loftet med skabelsen af ​​et simpelt mønster på badeværelset

Hvis du vil have et design med et reliefmønster, skal du vælge en kubisk profil. Det har forskellige sider. Montering er lavet af paneler med åbne led. Den sidste mulige mulighed for badeværelset er V-panelet. De ligner en kubisk profil, men bruges til at skabe et andet design. Den rigtige kombination - et løfte om æstetisk indretning.

Hvad er lamellerne?

Typen af ​​lameller bestemmer installationsfunktionerne bagefter. Blandt de mest efterspurgte er:

 1. Lukket. De har samme udseende som vægpanelet, og fastgørelsen finder sted fra ende til ende, det vil sige, at et panel går ud over det andet.
 2. Open. Installationen involverer huller mellem panelerne. Denne type efterspørgsel i værelser med højt falske lofter.
 3. Tilstedeværelsen af ​​dekorative indlæg. Med deres hjælp, maskerede huller. Resultatet vil være et attraktivt udseende og lethed, pleje, rengøring.

Aluminiumplader gør det muligt at installere lamper yderligere. Oftere foretrukne punkt eller raster muligheder. De fylder rummet med lys, de kan vælges afhængigt af de krævede farvevariationer. Hvis du planlægger at bruge runde armaturer, skal du selv skære huller til dem. Det er nemt, men det tager lidt tid.

Til raster modeller er der specielle paneler med tilgængelige huller. De kaldes skærme. De kan sælges separat eller allerede bundtet med lamper.

Hvordan forbereder man sig til installation?

Før installationen, som er enkel, udfører du træning. Oprindelig skal du rense den høje loftoverflade. For at gøre dette skal du slippe af med støv og snavs. Derefter fortsæt til kittet. Dette vil slippe af med revner og huller.

Hvis det er planlagt at installere åbne paneler, er designet malet. For at gøre dette skal du vælge den foretrukne farve. Det kan være lidt mørkere eller lettere end hovedskinnerne. Det afhænger udelukkende af det ønskede resultat, den belysning, der er planlagt til at blive installeret.

Fortsæt derefter med forberedelsen af ​​den elektriske del. Til dette kabel lægges forbindelserne i bundter og fastgøres sikkert. Bånd skal have et snoet udseende, og bare ender skal være godt isolerede. Det sidste stadium - forberedelse af ventilation. Det indebærer installation af plastrørledninger. De er monteret i interceiling nicher. Herefter installeres stikkene, grillene, og tilslut derefter ventilatoren og udfører dens test.

Klar ramme til aluminium rack paneler

Ved dette forberedende arbejde afsluttes. Fortsæt nu med installationen af ​​aluminiumspaneler på ophængsstativstrukturen.

Den første fase af installationen

I første omgang skal du forberede den ramme, som panelerne skal monteres på. For at gøre dette skal du sætte starthjørnerne på omkredsen af ​​den planlagte overlapning. Det er vigtigt at kontrollere hele processen ved hjælp af niveauet, være opmærksom på de grundlæggende anbefalinger. Et ekstra overvågningsværktøj kan være en tailing cord, som hjælper med at markere installationslinjer.

Advarsel! Det skal huskes, at hjørnerne er tynde. Derfor kan de let bøjes. Når selvmontering skal overvåges nøje for at forhindre dette. Dette vil hjælpe reb loops, monteret på de steder, hvor de vil være tilstødende hjørner. Det er næsten umuligt at returnere startformularen til startprofilerne.

Når startskinnen er installeret, skal du markere stringer samlebåndene. De er installeret vinkelret på panelerne selv i en afstand på 5-6 cm fra hinanden. Suspensioner for disse elementer skal placeres i en afstand på 6-12 cm. En korrekt fremstillet ramme sikrer parallel installation af panelerne selv.

Det foretrækkes at kontrollere fladhed. For at gøre dette skal du bruge et almindeligt niveau eller en spændingskontrolledning. Hvis der er steder med afbøjning, strammes de.

Den anden fase af workflow

Visuel proces af fastgørelse af paneler midt i arbejdet

Når du har oprettet rammen, kan du montere panelerne selv. Til dette måles og skæres de i overensstemmelse med de nødvendige parametre. Det er vigtigt at huske, at den "bulgarske" drev reducerer profilen med et gennemsnit på 1,5-2 mm, puslespidsen - med 1-1,5 mm og håndsavet - 0,5-1 mm. Udfør dette arbejde skal være så glat som muligt.

Panelerne selv er fastgjort i låsene på strengerne. Så de klikkede, det er nok at trykke på elementet. Hvis du installerede panelet, skal du kontrollere det for ensartethed. Forvrængninger bør være fuldstændig fraværende. Derfor skal elementet reguleres, indtil de er helt bortskaffede. Hvis du udelader denne anbefaling, vil installationen af ​​de sidste paneler være umulig.

Endelig er indsatsen monteret. De snapper forsigtigt imellem de dekorative elementer. Installation er enkel og tilgængelig for alle. Hvis det ønskes, skal du desuden se videoen, der illustrerer processen klart.

Aluminium rackloft vil dekorere dit badeværelse. Du vil glemme problemer i forbindelse med udseendet af korrosion, udviklingen af ​​patogen mikroflora eller ventilationsproblemer. Designet fungerer i lang tid og fortsætter med at glæde sig i deres udseende uændret. Og selvinstallation af et sådant loft vil være en grund til stolthed for hver person.

Vælg aluminium lofter til badeværelset: fordele og ulemper (10 billeder)

For mange af os er badeværelset forbundet med et rum, der skal skelnes af et højt niveau af design og i hvilken perfekt renlighed skal være til stede. Denne opfattelse af badeværelset stiller passende krav til indretning og interiør. Det trimmet loft på badeværelset i denne henseende spiller, hvis ikke nøglerollen, så en af ​​de vigtigste. Hvilke materialer anvendes i dette, og hvad skal der være konstruktion af loftkonstruktioner - en opgave med to ukendte.

Den første. Hvad skal man vælge for at arbejde med loftet? Og den anden. Vil loftet, lavet i badeværelset af aluminiumpaneler, den rigtige tekniske løsning?

Lad os se nærmere på, hvordan metalloftstrukturer ser ud, og hvor praktiske de skal fungere.

Aluminium badeværelselofter - er det et godt valg?

For at lave lofter af høj kvalitet i badeværelset skal du kende følgende:

 • lofter i badeværelset skal udføre teknologiske funktioner;
 • Skønhed og æstetik i lofterne i badeværelset bør ikke være en hindring for fremstillingen af ​​den færdige struktur;
 • Loftsoverflade i badeværelset skal være holdbart, bæredygtigt, miljøvenligt.

Aluminiumsloft på badeværelset er et af designmulighederne, som på mange måder opfylder ovenstående krav. Fra et praktisk synspunkt er badeværelserne et sted med komplekse teknologiske forhold, så ikke alle færdigvarer vil opføre sig normalt i en situation, hvor der er høj luftfugtighed inde.

Til noten: Badeværelset har en fugtighedsgrad på 90% og højere. Øget fugtighed og høj temperatur bliver et gunstigt miljø for udviklingen af ​​svampevækst og skimmel.

Først: Badeværelset med lette metallofter er altid stilfuldt og smukt.

For det andet: Paneletes racklayout og de eksterne data i den færdige loftsstruktur øger visuelt badeværelsens interne rumfang.

For det tredje: Aluminiumsloftet til badeværelset er holdbart, miljøvenligt og meget praktisk fra et praktisk synspunkt. Det er muligt at vaske og rengøre sådanne konstruktioner ved hjælp af almindelige rengøringsmidler, idet lofterne er så attraktive som altid og æstetik.

De vigtigste teknologiske egenskaber ved aluminiumpaneler

Populariteten af ​​metallofter er primært forbundet med de høje teknologiske egenskaber af aluminium selv. Fugtbestandighed er en af ​​de grundlæggende egenskaber ved aluminium. I sig selv overfører det hvide metal forholdsvis roligt kontakt med et fugtigt miljø. Afslutningspladerne lamineret af den anodiserede film overhovedet ikke underkastes korrosionsprocesser.

Bemærk: Aluminium er det mest inerte materiale af alle metaller, der anvendes til byggedesign. Aluminium reagerer ikke med vand, er dårligt ætsende og reagerer ikke på hurtig aldring.

Aluminium har en stabil struktur, så metalprodukter udsender ikke skadelige komponenter ind i det omgivende rum. I direkte kontakt med åben ild vil hvidt metalplader ikke brænde og frigive sundhedsskadelige.

Med hensyn til hygiejniske og hygiejniske standarder er anvendelse af hvidmetal til dekoration en ideel mulighed. Konstant våd rengøring med almindelige rengøringsmidler vil gøre overfladen af ​​lofterne i badeværelset næsten sterile.

Designegenskaber af aluminiumpaneler

Læg ikke efter de teknologiske egenskaber og designegenskaber af aluminiumfinisheringsmaterialer. Du bør vide, at aluminium er et af de letteste metaller. Dette forklarer sin popularitet inden for praktisk anvendelse. Aluminiumophængte konstruktioner behøver ikke en kraftig ramme. På grund af dens styrke giver aluminiumpaneler selv tilstrækkelig stabilitet og holdbarhed af lofter.

Glem ikke de højteknologiske dele og elementer af hvidmetal. Hvis du har visse færdigheder og viden, kan du selv gøre installationen af ​​loftdelen på badeværelset. For små værelser, især i en bylejlighed, tager installationen af ​​aluminium lofter ikke lang tid.

På dette stadium er det vigtigt ikke kun hurtig og nem installation af aluminiumstrukturer, men også demontering af paneler, hvis det er nødvendigt.

Det er vigtigt! Aluminium er et af de få metaller, der har et ædelt udseende, som tillader brugen af ​​dette metal i en række industrier. Derfor anvendes der ofte inden for design, aluminiumspaneler og andre dekorative elementer af dette metal af forskellige former, farver og typer.

I nogle tilfælde anbefaler eksperter inden for lejlighedskonstruktion brugen af ​​metaldele og elementer i kombination med andre efterbehandling materialer. Kombinerede lofter til badeværelset i dag er ikke ualmindelige, især da sådanne overflader har en række fordele i sammenligning med lignende produkter.

Typer af aluminium loftsdæksler

I de fleste tilfælde udføres monteringen af ​​loftbelægninger ved hjælp af metaldele på to måder:

 • oprettelse af stativsystemer;
 • sæt af kassette aluminiumsystemer.

I hvert tilfælde er forskellige teknologier til lægning og dermed udseendet af den færdige overflade. Overvej særskilt hver type af hvide metalloftkonstruktioner.

Et sæt kassetter af aluminiumstrukturer

Hvide metal kassetter er individuelle firkantede eller rektangulære fragmenter. Afhængigt af designmuligheden kan du med succes bruge metalmetaller eller perforerede produkter, der adskiller sig fra overfladens struktur og struktur.

Det er vigtigt! Hvidmetalloftkassettesættet kan monteres direkte på en åben eller lukket ophængt konstruktion.

Hvordan adskiller de sig, vi overvejer mere detaljeret:

Et åbent ophængningssystem (design) er en ramme bestående af T-formede aluminiumsprofiler. Profiler er indstillet på en sådan måde, at rammen er opdelt i celler. Aluminiumspaneler indsættes i de tomme celler, hviler på de profiler, der er åbne visuelt. I dette tilfælde udfører profilerne både installation og dekorative funktion.

Til notatet: Denne type af suspenderede aluminiumstrukturer anvendes temmelig sjældent til dekoration af badeværelser. Årsagen ligger i, at disse lofter ser godt ud i et stort område.

White metal rack strukturer

Hvis vi taler om massebrug af metallofter til badeværelser, tilhører primacy de rackophængte strukturer. Til forbrugerens disposition er i dag et ret stort udvalg af sådanne produkter. Og salget er præsenteret lameller af forskellige former og størrelser. Til slattede lofter er kun et egnet ophængningssystem egnet.

Der er også to typer ophængningssystemer: åben og lukket.

Til åbne strukturer fastgøres lamellerne med korte intervaller. De resulterende rum kan bruges til naturlig ventilation af den ru overflade og mellemrummet. Desuden skaber dette arrangement af panelerne en unik æstetik af udseendet af loftoverfladen. Hvis ventilation ikke er nødvendig, lukkes mellemrummet mellem lamellerne med plastik af forskellig farve.

Figuren nedenfor viser et eksempel på installation af et hvidt metalloft af rack typen med indsatser.

Til den lukkede type anvendes metalelementer med en speciel tunge. På grund af denne detaljer overlapper kanten af ​​den tilstødende planke. På grund af vekslen under et sæt metalstrimler af forskellige farver kan du få den originale version af designet.

Figuren viser to typer metalplader til ophængte strukturer af lukket og åben type.

konklusion

I betragtning af enheden, design, typer af lofter af aluminiumpaneler, designmuligheder, kan vi helt sikkert sige, at denne metode til afslutning af lofterne har ret til at blive realiseret. Sammenligning af omkostningerne ved suspenderede strukturer lavet af gipsplader og plastik installeret i badeværelset, vil aluminium lofter til badeværelset være dyrere. Investeringen er dog berettiget. Sådanne loftoverflader bliver den virkelige udsmykning af ethvert badeværelse, i et stort hus eller i en bylejlighed.

Kvaliteten af ​​materialet og metoderne til installation giver den nødvendige pålidelighed og holdbarhed af strukturer. Fra et teknologisk synspunkt er aluminium lofter meget praktiske og komfortable. Besidder et naturligt og attraktivt udseende, hvide metal går godt med malingen. For at opdatere lofterne i badeværelset kan du male den gamle ophængte struktur i enhver farve ved hjælp af silikat, akryl eller silikone maling.

Udvælgelse og installation af hængende lofter i aluminiumpaneler, installationsregler

Rackophæng af aluminiumpaneler er et specielt design af en letvægtsramme og beklædningspaneler. De er lavet på basis af aluminium og PVC lameller og er designet til at visuelt justere overfladen i værelser af forskellige typer konfigurationer, layout og formål og forbedre deres æstetiske appel.

Typer og egenskaber ved lofter

Et kendetegn ved sådanne lofter - elementer af fastgørelseselementer, der kaldes stringers. De har en række tandformede riller (crosshead, kam), som er fastgjort smalle strimler af skinner. Specielle indsatser monteres mellem lamellerne. Ved anvendelse af dette indretningsmateriale (eller ikke-brug) er lofterne af åben eller lukket skinnetype dannet (der er ingen mellemprofiler i sidstnævnte).

Aluminium og plast loftkonstruktion

Aluminium og PVC-paneler er tilgængelige med en bredde i området 5-20 cm og en tykkelse på 0,5-1 cm. Den maksimale længde af lamellerne er 10 m. En matbelægning anvendes som et dekorativt ydre lag. Påfør sprøjtning ved hjælp af polymerholdige stoffer, farvning med en glans effekt og påføring af et metalliseret lag med en spejlrefleksion. Teknikker til udskrivning, gravering og perforering på overfladen af ​​paneler anvendes også.

Karakteristika for aluminium lofter

 • De er lavet af aluminiumlegeringer med anodiseret film og emaljebaserede beskyttelsesforbindelser og madlakker, takket være, at de er korrosionsbestandige.
 • ikke bange for indrykning - formularen forbliver uændret
 • vejer mere end PVC lameller
 • varierer i elasticitet, der letter installation af et design
 • bruges til indendørs og udendørs brug;
 • brandsikker og vedligeholdelig;
 • sørge for lydisolering og ventilation
 • opfylde miljømæssige sikkerhedsstandarder
 • slidbestandig - levetiden er 50 år.

Karakteristik af plastlofter

Fordelene ved PVC-paneler omfatter lette vægt og lavere omkostninger. De viser også modstandsdygtighed mod fugt i rummet, men de reagerer dårligt på opvarmning - de kan smelte.

Anvendelsen af ​​lameller på store områder

I betragtning af det rum, hvor der forventes opstilling af lofter, skal du være særlig opmærksom på valg af lamper (de skal være forsynet med specielle ringe, der reducerer opvarmningstemperaturen på lampehuset). Undgå direkte kontakt af PVC-skinnerne med brandkilder (gælder ikke i bad, saunaer, køkkenfaciliteter).

En lille mangel på aluminium og plastlofter - reducerer højden inde i rummet, så det er bedre at bruge sådanne systemer til smalle høje værelser eller store lokaler (kontor, udstillingshal, hospital, indkøbscenter).

Værelseslayout

Loftets højde måles ved hjælp af et laser nivelleringsniveau og afhænger af højden af ​​emhætten eller armaturets størrelse, hvortil der tilsættes endnu 2-3 cm til lager. Tegn en linje med en blyant eller en spidspen.

Installation er lettere ved hjælp af færdige sæt aluminium- eller PVC-paneler, som bestilles fra fabrikanten. Indkøbsmaterialer er også nødvendige med en margen. Korrekt beregning af dimensionerne vil hjælpe online-regnemaskinen, hvor du kun skal indtaste parametrene i det rum, hvor du planlægger at installere tømmerlofter.

Opstillingen af ​​skinner og stringer

Rack loftsinstallation

Monteringen af ​​rammen udføres i følgende rækkefølge:

 • På linjen trukket rundt om rummets omkreds monterer du vinkel aluminiumspaneler (bred del til væggen). De er tilpasset i størrelse baseret på parametrene for længden og bredden af ​​rummet, om nødvendigt trimmet med saks til metal, fastgjort til væggen med skruer med et trin på 40 cm fra hinanden.
 • Ved krydset af hjørner profilen zapayvayut i en vinkel på 45 grader.
 • Derefter skal du installere specielle strengere i en afstand på mindst 5 mm fra væggen, deres layout afhænger af længden af ​​rummet og deres nummer.
 • Hvis længden ikke er nok, er to strimler af strengere forbundet med hinanden og fastgjort med selvdrejende skruer.
 • Stringer er også fastgjort til loftet med selvdrejende skruer, men for at forbedre fiksering i betonvæggen er det nødvendigt at designe en speciel stikkontakt.
 • Hangere anbringes 20 cm fra væggen og 70 cm fra hinanden.
 • Monter derefter aluminiumspanelerne, installer fra siden modsat indgangen, for denne skinne klikkes med faner på strengerne.
Rackkonstruktion i færdig form Rack plastlofter

Juster størrelsen, efterlad et hul på 5-10 mm på hver side.

 • Dekorative strimler indsættes i de resulterende huller, som vil rette skinnerne og styrke konstruktionen af ​​det hængende loft.
Montering og tilslutning af lamper
 • Hvis den sidste del ikke passer i størrelse, skæres den med metal saks.

Husk at markere udgangspunkterne under lamperne ved installation. For at gøre dette bores et hul på det rigtige sted ved hjælp af en metalkrone, hvis diameter skal være lig med armaturloftets størrelse.

Lær i detaljer hvordan man installerer aluminiumspaneler og opretter et hæftet loft på badeværelset kan være et eksempel på følgende video.

Armaturhuset skal installeres, før skinnen er fastgjort til loftet.

Det samme princip bruges til montering af PVC-strimler, men i deres rammer udover metalprofiler anvendes træstrimler - den lette vægt af den resulterende konstruktion og den bekvemme form af panelerne gør det muligt at gøre det uden frygt for at bryde installationsteknologien.

Rackloft

Under alle omstændigheder er det både hurtigt og enkelt at installere disse typer lofter både med den færdige fabrikbygning og med den håndlavede. Det vigtige punkt er at udføre de rigtige målinger og sikre pålidelig snapping af lamellerne med stringer - belægningenes styrke og bevarelsen af ​​de eksterne lineære parametre afhænger af den.