Enkelt udjævning af gipsplader
uden suspensioner

Lofter uden suspensioner er lavet af metalprofiler, der oprindeligt var beregnet til montering af skillevægge og vægbeklædninger - vejledende profiler PN og profiler-stativ PS. Det officielle navn på denne type loft er konsolloftet (det er ikke klart, hvor konsollen er, og hvad de betød med dette ord?). Rammen er fastgjort i den langs væggenes omkreds uden at være fastgjort til bundloftene. Således kan lofter uden suspensioner anvendes, hvor fastgørelsen af ​​rammen til bundlofterne er uønsket, for eksempel til ustabile lofter lavet på træbjælker.

Lofter uden suspensioner kan arrangeres i rum op til 4000 mm brede.

Yderligere udstyr kan installeres i lofterne, for eksempel lamper med en vægt på op til 10 kg for hver transportør (enkelt eller dobbelt) profil.

Fastgørelse af gipsplader i dette loftkonstruktion er kun lavet på tværs af PS's understøtende profiler med montering af selvskærende skruer på højst 150 mm. Fastgørelse af vægstyringsprofiler PN er lavet omkring rummets omkreds med en hældning på fastgørelsesorganer på højst 500 mm.

De grundlæggende principper for montering af rammen og gipspladerne adskiller sig ikke fra teknologien til montering af loftet med en lukket ramme beskrevet på forrige side. Forskellen ligger i, at der i dette design ikke er nogen suspensioner, og de understøtende profiler er fastgjort i styrvægsprofilerne ikke kun i den nederste hylde, men også i den øverste hylde. I mange tilfælde er det svært at fastgøre topprofilen med skruer, så det er lettere at fastsætte fastgørelsesanordningen på nitterne ved hjælp af et nitteværktøj. For at gøre dette skal huller i profilhyllerne præbores.

Ved parring kan de to bæreprofiler anvendes som skruer og nitter. Nitter giver en strammere pasform.

Tekniske egenskaber ved cantilevered loftrammer og enheder er præsenteret i Figur 165.

Fig. 165. Konsolgipslofter

Brugen af ​​lejerække med dimensioner på 125 og 150 mm som støtte gør det muligt at overlappe spænder op til 5500 mm med loftkonstruktionen. Imidlertid "stjæler disse rammer" fra højden af ​​rummet mindst 150 mm. Det er bedre at nægte sådanne lofter og lave loftslofter, de er også fastgjort til væggene, men vil kun tage 30-50 mm i højden.

Montering af buet og buet loftsgips

Figuren loftet vil bidrage til at diversificere interiøret og give rummet individualitet. Til dannelse af strukturen anvendes spændingsbaner og ophængningssystemer fremstillet af metalprofiler og ark HL. Du kan kombinere muligheder for at opnå løsningen på de mest komplekse designproblemer. Vi vil forstå funktionerne i systemarrangementet og muligheden for at bygge loftstrukturer med egne hænder.

Fordele og træk ved figure lofter

Figurerede lofter hedder multi-level strukturer, suppleret med elementer af kompleks form: bølger, cirkler, abstraktioner eller geometriske former. Denne type omfatter spændingssystemer med flerfarvede eller multi-teksturerede lærred.

Funktioner og fordele ved lofter:

 1. Æstetisk udseende. På grund af de mange former, størrelser, teksturer, kan du skabe smukke mønstre i loftet.
 2. Visuel ekspansion, zoneinddeling. Korrekt valgt belysning hjælper farveløsningen med at fylde rummet med luft for at fremhæve en bestemt zone. Indretningsmulighederne skal vælges omhyggeligt: ​​Fler niveauer i værelser med lave lofter "komprimere" rummet.
 3. Evnen til at skjule under suspension systemet ujævnigheden af ​​fundamentet, ingeniørkommunikation, elektriske ledninger, isolering, isoleringsmaterialer.
 4. Holdbarhed, holdbarhed. Med forbehold af reglerne for installationen vil designet fungere lang tid. Og hvis loftet bliver moralsk forældet, demonteres GKL arkene simpelthen, hvilket betyder, at du kan forny indretningen uden nogen specielle problemer.
 5. Stretch lærred og gipsvæg med høje fugtighedsbestandige egenskaber beskytter mod lækage ovenfra.
 6. Lydisolering, varmeisolering af rum under anbringelse af suspenderede spændingsstrukturer af figurtype stiger betydeligt.

Der er også ulemper:

 • installationskompleksitet
 • øgede materielle omkostninger
 • reducerer højden af ​​rummet.

Tip! Før du skal udstikke krøllede lofter, skal du kontrollere styrken af ​​den grundlæggende struktur. Metalprofiler og gips har en masse, der mister vægge og lofter, især i gamle huse, kan simpelthen ikke stå.

Varianter af buede gipsplader lofter

På trods af forskellige former er følgende muligheder populære:

 1. Geometriske figurer. Disse kan være rektangler, firkanter, cirkler. For eksempel strammes det generelle plan af loftet omkring omkredsen (rektangel), og der dannes en cirkel eller oval i midten. Du kan opdele hele overfladen i firkanter og fremhæve de enkelte områder af baggrundslyset.
 2. Oval eller halvcirkel. Disse er former for stuer, soveværelser. Sengområdet er kendetegnet ved en halvcirkel, og den oplyste ovale vil fremhæve den centrale del af stuen.
 3. Kugleformede former, bølger udføres på mange forskellige måder. For eksempel bølger som indramning af hele omkredsen eller opdeling af zoner, zigzags med forskelle i børns niveau - en visuel forskel mellem arbejds- og legionszonerne og så videre.
 4. Figurerede lofter i form af blomster, planter eller komplekse mønstre. Dette er en dekorativ teknik, der understreger den stilistiske beslutning i rummet. En sådan tekstur af loftet kræver stor dygtighed, det understreges nødvendigvis af belysning og forskellige farveløsninger.

Tip! For den endelige udsmykning af GC's loftoverflade gælder tapet, stoffer, maling. Belysningsudstyr vælges ud fra belægningens egenskaber: uden opvarmning af overfladen.

Gøre en loftplan af gipsplader

Inden du laver et formet gipsplankloft, er det nødvendigt at markere basen og forberede den til installationsprocessen. For det første vurderes bundens styrke: Fjern faldende stykker af gips, maling, hvidvask og tapet, rengør overfladen til et tæt lag. Det er bedre at lukke hullerne om nødvendigt for at behandle overfladen med biologiske beskyttelsesforbindelser - dette forhindrer udviklingen af ​​skimmel.

Arbejde nu med planen og markeringen:

 1. Mål længden af ​​hvert værelse med et målebånd, overfør dataene til tegningen. Det er nødvendigt at beregne mængden af ​​indkøb af materialer.
 2. Opdel loftets hele plan i celler 60x60 cm. Disse vil være fastgørelsespunkterne i loftprofilen.
 3. Tegn linjerne i de figurerede loftsniveauer med separate linjer. Det er nødvendigt at bruge referencepunkter: centrum af planet (rum), et af hjørnerne - fra disse punkter er det mere bekvemt at tælle alle længder for at markere zoner af monteringselementer.
 4. Langs rammelinjerne med et trin på 20-40 cm markerer du punkterne i fastgørelserne af suspensionerne. Pladsen skal være lille, da de ramte lofter har en tyngre masse end konventionelle suspenderede strukturer.
 5. Marker placeringen af ​​baggrundslyset, måler den ønskede længde af ledningerne, markér dens placering på planen.

Når planen er klar på papir, skal den kopieres til loftet. Det er bedst at trække gulvet i rummet og derefter overføre alle parametre til basisloftbasis - det er lettere at rette parametrene, hvis der er opstået en fejl.

Sådan markerer loftet:

 • find det nederste hjørne af rummet, afsat en afstand deraf svarende til profilens højde og tykkelsen af ​​gipspladen, idet der tages hensyn til, at afstanden mellem overlapningen og den øverste del skal være 4-10 cm;
 • Hvis der er fremspring eller uregelmæssigheder på basisfladen, sænkes afstanden under hensyntagen til størrelsen af ​​disse fejl.
 • afstanden mellem niveauerne af rammer 1 og 2 i det viste loftsystem er mindst 5 cm;
 • sæt den rigtige afstand først i det nederste hjørne af rummet, og flyt derefter mærkerne til alle hjørner;
 • Forbind prikkerne i en linje langs hele omkredsen - dette er grænsen for profilfastgørelsen;
 • mærke på loftet suspensionstiderne
 • Markér på vægge fastgørelsespunkterne på føringsprofilen;
 • Med en blyant tegner du grænserne for de påtænkte loftsniveauer med henvisning til referencepunkterne (som i dit diagram).

Hvis installationen af ​​det tynde loft på gipset indebærer dannelsen af ​​cirkler, tegnes de som følger: Fastgør cirkelens midterpunkt og skru i skruen. Fra skruen for at strække linjen med en blyant i den anden ende og med dette "kompas" tegne eventuelle ønskede cirkler, halvcirkler.

Monteringsramme fra profil

Foretrukket at købe de rigtige metalprofiler:

 • PP 60/27 loftprofil (CD) med en længde på 275, 300, 450 cm er hovedelementet i rammen;
 • NP 27x27 (UD) guide profil med en længde på 275, 340, 450 cm - monteret langs rummets vægge;
 • buet profil 60x27 (PA) med en længde på 275, 340, 450 cm til fastgørelse af krølleformede elementer;
 • Den indstillede profilprofil 28x27 (NP28 / 27) med en længde på 275, 340, 450 cm bruges som en buet profil.

Du skal bruge dowel-negle, skruer, U-formede suspensioner, krabber, hjørne og multi-level stik samt værktøjer: perforator, skruetrækker, laser niveau, målebånd, metal saks, børste, sæt af spatler. Af materialerne anvendelige ark GCR, serpyanka, kitt, primer til dyb penetration loft.

Algoritmen fungerer som følger:

 1. Brug mærkerne på loftet og vægge til at bore huller til bøjler. Indsæt dowels.
 2. Bøj kanterne af de U-formede bøjler, læg elementerne til den øvre ramme ifølge markerne.
 3. Indsæt loftprofilen af ​​det første lag i styrene. Fastgørelsesanordninger til skruer med kort ben.
 4. På venstre og højre side af profilen skal du installere hoppere. Krabber forbindelse til den vigtigste PP profil.
 5. Den lige profil er skåret i elementer af den ønskede størrelse - disse er lodrette stativer til at flytte tierne fra toppen til bunden. Til rammen af ​​multi-level stikkene på de øverste tier.
 6. Rammen af ​​det nederste niveau for at skabe en rund eller krøllet form af føringsprofilen. Elementet skæres med jævne mellemrum og bøjes derefter til form.
 7. Fastgør den buede lamell på stikkene til de øverste stativer. Derefter indsættes cd-profilen mellem lamellen og den nederste styringsprofil (allerede monteret på væggen). Fastgørelse af en cd-profil til fragmenter af rammen af ​​den øverste del vil være mere pålidelig.
 8. Sæt jumperne på rammen af ​​den nederste del.

Det er vigtigt! Hvis loftets overflade er flad, kan rammen kun laves til figuren (nederste) niveau. Efter rammens indstilling glem ikke at lægge alle ledninger, det er bedre at sætte dem i en bølgepap - det skal ske, inden du tæpper loftet med plader af gipsplader.

Fastgørelse af gipsplader

Installation af plader af gipsplader på flyet er ikke svært og vanskeligt: ​​Klem i klemmer eller stole på assistenter, fastgør med skruer.

Advarsel! For at gøre det lettere at forsegle sømme og leddene, er der i tilfælde af tilstødende elementer nødvendigt at affyre 2/3 af arktykkelsen. Brug et fly eller en skarp kniv.

Udfør installationen af ​​ark, se skemaet: hvis GKL ligger på grænsen mellem niveauerne, er den forskåret. Det ville ikke være overflødigt at forudborre huller til spotlights. Men installationen af ​​buet loft på gipsvæg med buede striber kan medføre vanskeligheder.

For ikke at ødelægge arket er det skåret eller fugtet:

 1. Nedskæringer er lavet på bagsiden af ​​materialestrimlen. Du skal være forsigtig med at skære kun kartonlaget og gipset i en dybde på højst 0,5 cm. Det ydre lag af pap bør forblive intakt. Nu kan båndet bøjes gradvist, hvilket giver den den ønskede form.
 2. Fugtgivende er en enklere løsning. For at gøre dette skal du rulle strimlen fra bagsiden med en nålevalse og derefter fugte lidt. Nåle gennemblader kartonforing, befugtning af det indre lag. Nu skal du bøje strimlen, lægge på rammen, forsigtigt fastne - tørring, designet forbliver i en given form.

Så snart arbejdet med at sy arkene i hele rammen er afsluttet, er alle belysningsanordninger forbundet og testet til arbejde, begynder putty-scenen. Strukturen er dækket af alle fastgørelseshætter og sømme.

Serpyanka bruges til forstærkning af sømme. Det er nødvendigt at sætte kitt på sømmen, læg et stykke serpyanka, så sømmen er placeret i midten af ​​båndet, tryk let på båndet i sammensætningen og pierce toppen igen og søge nivellering af overfladen. Her kommer en spatel med et bredt blad til nytte. Når kittet er tørret, sand overfladen med sandpapir, fjern støv og prime.

Efter forarbejdning kan du dekorere loftet med ethvert materiale: tapet, maling, klud.

Stretched og kombineret buede lofter

Det kombinerede loft er en kombination af ophængte og spændingsstrukturer. Det kan være en spænding første tier, og bunden - suspenderet, foret med tapet eller malet i den ønskede farve.

Der er krøllede stræklofter:

 • multilevel - er ens i teknologi med arrangement med suspenderede strukturer;
 • wavelike - overfladen ser ud som en kombination af konvekse elementer og depressioner, hvilket gør overfladestrukturen;
 • kuppelformet - flere lærred repræsenterer en kugle eller en kegle;
 • buet - lærredet spændes i form af en voluminøs bue.

Opnået formularer ved anvendelse af aluminiumsemballager af kompleks konstruktion. Baguetter suppleres med udskæringer ved bøjningspunkterne, ligesom profiler til GCR ark. Fiksere af bøjet baguette på skruer og dowels, er også brugt, såvel som til loftsprofiler.

Den bølgeformede form opnås ved at anvende en krøllet ramme, der tjener som en understøtning til spændingsdukken.

Installationsarbejdet udføres som følger:

 • incise aluminium baguette på de punkter, der er angivet på bagsiden, bøje;
 • sæt baguetten på vægpaneler eller loftbasis
 • varme rummet til +70 med en varmepistol;
 • varme også filmen til 40 ° C;
 • at strække kluden, fastgøre hjørnerne, det er muligt for midlertidige suspensioner;
 • læg en film med en spatel over en baguette, fast omkring rummets omkreds.

Så snart filmen begynder at afkøle, vil den strække og tage den form, der er givet ved opbygningen af ​​baguetten. Men det er vigtigt at forstå, at de strækformede lofter af komplekse krøllede former udgør vanskeligheder under installationen og optager mere plads end de kombinerede versioner eller ophængte loftkonstruktioner. Derfor, at strække lærredet anbefales i rummelige værelser.

Og en anden version af det figurerede loft, der bruges meget sjældent - stofdække. Det bruges til at dekorere suspenderede strukturer, men kræver særlig pleje og erfaring.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Gipsplankophæng

Indholdet af artiklen

 • 1 Montering af rammen
 • 2 Skabning: arkmonteringsteknologi
 • 3 videoer

Det nedhængte loft på gips i dag findes i mange huse og lejligheder. Sådan monteres en sådan struktur med dine egne hænder, vil vi diskutere i denne artikel.

Her er det vigtigste at beregne og samle rammen korrekt.

Først og fremmest er det nødvendigt at tegne en tegning af rammen på papir eller på væggen, og separat rammen og separat layoutet af arkene GCR. Tænk over arrangementet af ark - langs eller tværs, det vil hjælpe med at spare materialer. På tegningen vil du være i stand til at bestemme placeringsstederne for bøjlerne, så de ikke falder ind i krydset mellem hoved- og bæreprofilerne.

Til mærkning skal du bruge en udjævnings- eller pickerledning.

Rammeindretning

Langs omkredsen på væggene løser vi ledeprofilen 28/27. Profilen er lavet af galvaniseret stål med en tykkelse på 0,6 mm. På bunden af ​​profilen limer vi tætningsbåndet. Det er et element af lydisolering, dæmper vibrationer og beskytter i nogen grad gipspladen mod revner.

Profilfikseringstrinnet er 50 centimeter, dvs. For en profil med en længde på 3 m har du brug for 6 dowels.

Fastgør ikke gipsvæggen til styringsprofilen!

Grundlæggende profiler vil gå fra vinduet. Placer alle profilerne i loftet og tilslut dem på samme niveau.

Vi fastsætter suspensionerne, startende fra hjørnet og vinduet. Den første linje af suspensioner er fastgjort i en afstand på 10 cm fra vinduet, derefter 40 cm og derefter et trin på 50 cm. Profilens langsgående trin er 120 cm i bredden af ​​pladen af ​​gipsvæg.

Længden af ​​standardprofilen er næsten altid mindre end loftets længde, så vi bruger forlængerledninger.

Fastgør stikket (eller blot "krabbe") i en afstand på 120 cm fra væggen.

Lejerloftprofilen 60 27 er monteret med et trin på 50 cm, men lejeprofilen tættest på væggen er fastgjort med et indsnit på 10 cm, den næste er i en afstand på 40 cm, og resten er 50 cm..

På dette stadium er det meget vigtigt at fastgøre en armaturordning og sørg for, at armaturerne ikke falder på rammen. Efter alt er et ophængt loft sjældent uden lamper.

 • brug de forkerte profiler
 • brug gipsvæg tykkelse på 9,5 mm;
 • rammen af ​​det ophængte loft monteres i overensstemmelse med princippet "den snævrere, jo stærkere", dvs. Tag et skridt mellem hovedprofilen over hele overfladen på 30-40 cm.
 • lejeprofil og ark GCR fastgjort med skruer til styringsprofilen (PN);
 • Forkert sømme sømme: Brug ukorrekt kitt, dårlig forstærkningstape og dække ikke lag.

Hvis du planlægger at hænge tunge lysekroner, så skal lejeprofilens trin være 40 centimeter, i andre tilfælde - 50 cm.

På de steder, hvor profilerne støder op til væggene med en blyant, sætter vi mærker på den, så det bliver lettere at navigere, hvor lejeprofilen passerer. Ved fastgørelse af GKL er der risiko for at gå glip af. Og under guideprofilen limer vi delingsbåndet, efter at de har fyldt krydset, det sikrer glidningen af ​​GCR-arket, når strukturen bevæger sig væk fra bygningens bundfald.

Ofte ønsker ejerne af boligen at have et loft med belysning. Få det tillade multi-level konstruktion af gipsplader. Processen med at skabe sådanne strukturer ligner oprettelsen af ​​konventionelle suspenderede strukturer, men kræver en mere ansvarlig tilgang i beregningsfasen.

Dækker: arkmonteringsteknologi

Vi fortsætter til pletteringen, brug KNAUF-ark med en tykkelse på 12,5 mm. Det er umuligt at anvende materiale af anden tykkelse (undtagelser - laterale krumme overflader). For at fikse arkene bruger vi en speciel elevator, der forenkler arbejdet med opførelsen af ​​loftet - du kan arbejde alene.

Det er nødvendigt at fastgøre skruerne i rækkefølge fra midten til kanterne af arket eller fra hjørnet til siden hver 15 cm. Det er umuligt at rette arket rundt omkretsen for at klare det.

Til styrprofilen, der er skruet på væggen, er kanten af ​​gipspladen ikke fastgjort.

Ved skæring af arket langs kanten af ​​kanten er det nødvendigt at afskære ved 22,5 grader.

Tværgående samlinger fordeler sig i forhold til hinanden.

Vi har skåret trimmeled med Tifengrunt primer.

Efter at primeren er tør, skal du sætte sømme, hullerne på skruerne, så genoptryk overfladen og derefter begynde at putte over overfladen.

Til styrprofilen 28/27 (på væggen) er hverken plader af gipsplader eller bærerprofiler fikseret, dvs. vægge og loft tæt bundet bør ikke være! Brug gipstykkelse på 12,5 mm. Ved trimning af pladerne på kanten får du en afklemning ved 22,5 grader. Ark fastgjort i løbet.

video

Denne video hjælper dig med at forsegle gipsvæggen ordentligt:

Loft uden suspensioner

Indsendt af Martin, 20. juni 2010 i arbejde med gipsvæg

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, tirsdag kl 08:49, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Gipspladens loft - hvad kunne det være lettere?

Ikke alle kan og i øvrigt ikke alle ønsker at betale store penge til brigaden til installation af rammen, som kan anvendes med egne hænder. Når du bestiller gipslofter i soveværelset, hall eller hall, vil du bruge meget mere penge på deres installation, end når du køber materialer i butikken. Er der ingen vej ud? Bare lær selv! Og vi forsikrer dig - loftet fra gipsplade er ikke så forfærdeligt, men det er beskrevet på internettet!

Efter at have brugt kun 20-25 minutter, kan du lave hævede lofter uden gipsplader uden hjælp udefra. Derfor vil vi lige nu trække "brødstykket" fra professionelle installatører og skrue denne ting med egne hænder!

Hvad er loftet på gipsplader?

Mange mener, at dette design kun er beregnet til skønhed. Faktisk er det slet ikke tilfældet, og udseendet af rummet er den sidste grund til at lave et falsk loft. Lad os overveje mere detaljeret, som det er nødvendigt at lave et loft på gipsvæg.

 1. Besparelser ved opvarmning: Du betaler 10-25% mindre penge til opvarmning, især for huse. Fra loftet på 320 centimeter (privat hus, stalinka) kan du lave 240-250 cm, så varmen ikke overskydende og den varme luft kommer tættere på.
 2. Juster loftet. Nogle nødrum kræver væsentlige reparationer. Ved hjælp af gips er løsningen med loftet løst - du udglatter eventuelle uregelmæssigheder.
 3. Problemet med at bygge kommunikation og forsyningsselskaber. Nogle gange er det lettere at skjule dem under gipsvæg end at skære et loft og vægge med en murvogn.
 4. Lydisolering Den bedste måde at "slippe af med" dine naboer og gå på pension i dit hjem eller lejlighed. Med kvalitetsisolering kan du endda bo på flyvepladsen.

Der er andre mindre fordele: Gipsvægslofter giver dig mulighed for at lave konstruktion på flere niveauer og tørre hurtigt, hvilket forbedrer konstruktionen betydeligt, og du kan komme ind i et nyt hus meget hurtigere.

Layout af loftet under gipsvæggen - den første fase

Lad os starte med køb af materialer og tælle penge. For at vide, hvor meget materiale der flyver til loftet fra gipsvæggen i soveværelset, skal du markere det og beregne det med en lommeregner. Lad os overveje i detaljer hvordan loftmarkeringen foregår under gips.

TRIN 1: Beregn det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at tage et målebånd og måle alle vinkler. Den korteste afstand til at tage som basis, trække sig tilbage fra over 7 centimeter og markere med en markør.

TRIN 2: Markeringsmærker på andre hjørner. Vi tager laserniveauet (det er muligt og det hydrauliske niveau, men det er sværere at arbejde) og "gennembryde" en flad linje til de andre tre hjørner, sæt mærker.

TRIN 3: Træk en linje på væggen. Vi hammer i 1 søm på et mærke, en anden på en anden, vi lægger en maskeringsledning mellem dem (smør det med lidt fedt), så tager vi det til side og lad det gå. Han rammer muren, efterlader et glat mærke - linjen er klar. Du kan også tegne en enkel linje med en linjal (niveau, profil) og en blyant.

TRIN 4: Fastgørelsesstyringer. Fra dem starter vi nedtællingen. Vi lægger en metalprofil på 28x27 mm og borer huller gennem den i væggen hver 10 centimeter. Vi tager forseglingsbåndet (solgt i sættet), lim det på profilen, anbring det på væggen og fastgør det med dykker på de fremstillede huller.

TRIN 5: Marker væggen under hovedprofilerne. Gipsvæg har en bredde på 120 centimeter og der er 3 profiler pr. Ark, det vil sige hver 40 centimeter (ved kanterne af arkene). Vi markerer på alle sider af vægmærkerne hver 40 cm, tegner en linje. Vinkelret hoppere trækker hver 250 centimeter (arklængde). Den første suspension placeres i en afstand på 25 centimeter fra væggen, yderligere hver 40-50 centimeter.

Vigtigt: Glem ikke at lave et mærke på væggen, hvor der kommer profiler under gipsvæggen. Dette vil i høj grad forenkle søgningen ved at skrue gipsvæggen, fordi arkene er store, og du skal perforere det i lang tid, indtil du finder jumperen i midten af ​​arket.

Nu kan du sikkert tælle alle linjer på væggen og multiplicere dem med henholdsvis længden eller bredden af ​​rummet. Det er ikke nødvendigt at kaste en "reserve", da det er umuligt at forkæle metalprofilen, og lige bøjet kan let nivelleres og skrues på dybden. Derudover skal vi på dette tidspunkt have følgende elementer på gipsplankloftet:

 1. Metalprofiler 28x27 mm (guider) og 60x27 (basis) ifølge beregningerne.
 2. "Krabber" til at forbinde profiler.
 3. Forseglingstape.
 4. Anker og dowel (i starten kan 50 stykker tages).
 5. Level.
 6. Plader af gipsplade (10 mm, fugtbestandig)
 7. Putty (3-4 poser pr. Rum af mellemstørrelse).
 8. Skruetrækker.
 9. Gipsskruer (25 mm til 10 mm ark).
 10. Spatel og standardværktøjer (lineal, målebånd, papirvarer, hammer).

Efter at have købt alt dette Burda (de fleste af værktøjerne findes sandsynligvis allerede på gården), kan du komme til arbejde.

Den anden fase - installation af en metalramme til loftet

Materialer er købt og nu den mest kedelige, men den vigtigste del af arbejdet skal udføres - fastgørelse af metalprofiler og skabelse af en holdbar ramme for loftet. I princippet er det ikke meget vanskeligere end at lave en almindelig indvendig skillevæg, kun i dette tilfælde udføres arbejdet med hævede hænder. Husk at nøjagtigheden af ​​arbejdet afhænger af, om gipspladens loft er forkortet om 2-3 år eller ej.

TRIN 1: Fastgør profilbøjlerne til loftet. Dette skal gøres med ankre, da dowel for en lodret overflade er meget værre.

TRIN 2: Vi øger profiler. Da 1 profil ikke er nok til hele rummet, skal de hæftes. For at gøre dette skal du købe en særlig tilslutnings hardware og fastgøre profiler til den. Samlinger skal være tæt på suspensionprofilen.

TRIN 3: Fastgøringsprofiler til bøjlerne. Det er nødvendigt at jævnt hæve profilen til 2 kanter (en hjælpepersonale vil ikke forstyrre her), skrue en, omlægge trinladderen og holde en anden kant. Dernæst på etiketten på væggen (hvor profilen er placeret) "tag fat i profilen over hele området. Montering starter med hjørnerne.

Vigtigt: Forlad aldrig en profil uden støtte på 1 eller 2 selvdrejende skruer, da den vejer meget og kan bryde forankringspunktet med sin vægt eller bare bøje. Mindst 2 point i forskellige vinkler af profilen, og fortrinsvis 3-4 point.

TRIN 4: Når hjørnerne er skruet ind, skal du kontrollere profilniveauet. Et 250 centimeter langt værktøj vil gøre. Hvis det på en eller anden måde lykkedes at skrue skævt - skrue og juster suspensionerne på det rigtige sted.

TRIN 5: På samme måde vedhæfter vi alle profilerne i midten af ​​rummet, bevæger sig fra hjørnerne til midten, fastgør hoppere (krydset af 2 ark gipsvæg hver 250 centimeter). Dette kan gøres med en særlig metalkrabbe. Skær hopperne fra profilen og fastgør dem sammen.

TRIN 6: Lydisolering og isolering. Hvis installationen af ​​en metalramme indebærer installation af isolering og en isolator, så er det på tide at tage sig af det på dette stadium. Skær i store stykker mineraluld og fastgør den over hopperne.

Vigtigt: Brug briller, åndedrætsværn og handsker, når du lægger mineraluld, det kan komme ind i øjnene og forårsage alvorlig hudirritation.

Installation af et gipsvæg bur er den mest komplekse og lange proces, alt efterfølgende arbejde er gjort flere gange hurtigere og vil virke meget lettere (selv om de er lettere).

Fastgørelse af gipsvæg til profiler

Når stålet allerede hænger på dit loft, åbner et andet felt for kreativitet... Efter installation af rammen fra en metalprofil, kan du gå videre til gipsvæggen selv. Efter køb af materialet skal det placeres i stuetemperatur med en relativ luftfugtighed på ikke over 85%, lad det hvile i et par dage. Husk at du ikke kan lægge arkene lodret og gemme på denne måde - de kan deformeres af deres vægt, især hvis de var lidt våde. Vi fortsætter til vedhæftningsprocessen.

TRIN 1: Skær kantene på hver gipsvæg i en vinkel på 30-40% med en brevpapirkniv, så senere er det lettere at lukke dem med kitt. Dette gælder kun for skårne ark, da de indsatte allerede har en sådan afskærmning oprindeligt.

TRIN 2: Vi løfter arket (hjælpearbejderen gør ikke ondt) og fastgør den i hjørnerne, så ser vi efter en profil på linjen tegnet på væggen og fastgør gipsvæggen der. Hvis du ignorerer sådanne tags i det første afsnit, skal du søge efter en profil tilfældigt. Mindst 15 centimeter skal fjernes fra kanterne for at forhindre arket i at sprænge, ​​husk dette!

TRIN 3: Vi kontrollerer alle skruerne, så kasketene er fladt med materialets overflade, ellers vil det ikke fungere korrekt, og vi vil ikke være tilfredse med "skråt buet, hvis det kun er i live".

Fastgør arkarkene tager højst en time i et lille rum, da rammen allerede er glat, og du skal bare skære arkene korrekt og tage dem til profilen ved hjælp af en skruetrækker. Frekvensen af ​​spændeskruer - 20 centimeter.

Tætning, udjævning og tælling af materialer

Efter at arkene er vedhæftet, er det nødvendigt at forberede kittet og anvende det med en stor spatel, pas på jævnheden af ​​hjørnerne, så der ikke er overflod af færdigmateriale, der er krydset af vægge og gipsvæg. Hvis du anvender mere, bliver du nødt til at rette hjørnerne i lang tid.

Når kittet tørrer ud (6-8 timer), kan du tage et trowel tape eller papir og fjerne alle "pletter", niveauer overfladen og forberede den til efterbehandling. Loftet kan males i den ønskede farve, lave et ophængt loft, dekorativt gips og alt det, der er nødvendigt.

Følgende mængde materialer vil gå til et værelse på 20 kvadratmeter:

 • 19 standard loftprofiler;
 • 110 suspensioner (monteringsprofil til loftet);
 • 8-9 ark HA 10 mm;
 • 10 ledende profiler (jeg er støbt til væggen);
 • 24 krabber;
 • 0,5 kg skruer til montering af gips.
 • 30 dowels.

Efter at have lavet enkle beregninger af omkostningerne ved at ansætte et arbejdsteam, kan vi sige, at vi har sparet 11.500 rubler ved at lave et gipsloftloft med egne hænder. Er det fornuftigt at tilbringe et par dage og spare dette beløb - du bestemmer dig.

Nyttige tips til begyndere

 1. Leddene ved tilslutning af 2 metalprofiler kan ikke placeres på samme linje, de skal gøres separat, som om der lægges mursten med en "flok" i konstruktion.
 2. Brugen af ​​tætningsbånd mindsker støjeniveauet i lejligheden, da lyden ikke overføres gennem metal.
 3. Få fugtbestandig gipsvæg fra en velrenommeret producent, dens omkostninger er lidt højere, men du vil være sikker på at den ikke vil "føre" og kanterne ikke brydes.
 4. Brug en skruetrækker til skrueark, at arbejde med en skruetrækker er simpelthen urealistisk. Køb straks et ekstra batteri, så du kan arbejde kontinuerligt.
 5. Efterbehandling kittet gemmer kun små uregelmæssigheder, så rengør og anbring det første lag så smidigt som muligt - det er faktisk det sidste.

Hvis alt er gjort korrekt og ifølge instruktionerne, vil gipspladens loft ikke være værre end det, som arbejdsholdet vil gøre og 100 gange bedre end de uheldige gæstearbejdere vil gøre det til halv pris! Vi tilbyder også at se videoen, som allerede erfarne bygherrer laver gipsloftet:

Kommentarer: 1

Besluttet at lave et loft i soveværelset. Problemet er, at det er alvorligt deformeret. Hvis jeg på en eller anden måde regnede med væggene, så besøgte problemer. I princippet er mine lofter højt - så du kan "forkorte" rummet i højden. Efter at have vurderet mine midler troede jeg, at det ikke var så svært at gøre det selv. Jeg brugte det sædvanlige vandniveau, som jeg var. Selvfølgelig tog det mig ikke et par dage, men 4, men hvis jeg ikke var blevet distraheret af mit arbejde, ville jeg have gjort det hurtigere. Tak, meget nyttig artikel! Virkelig hjulpet redde.

Stræklofter

Et af de sværeste værker i forbindelse med reparation af boliger, ifølge indlæggelser fra både håndværkere og amatører er at bringe loftet i korrekt form. Ujævnheder af klinkegulv, uoverensstemmelse af vinkler, forskellige lofter, etc. Det er nogle gange meget svært at fjerne alle disse fejl. Og ikke kun vanskeligt, men også dyrt, for eksempel ved hjælp af teknologien af ​​stræklofter.

I denne artikel vil vi overveje teknologien for hængende lofter fra gipsvæg. Dens fordele er indlysende: den lave pris ved et loftsplankloft, nem installation og relativt kort tid brugt på arrangementet. I dette tilfælde er teknologien ret simpel, og du kan selv gøre installationen. Lad os se hvordan?

indhold

Værktøj og materialer

Efter at have truffet beslutningen om at lave et nedhængt loft ud af gipsvæggen med egne hænder, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde, nemlig: lager op med de nødvendige værktøjer og køb alle nødvendige byggematerialer. Lad os tage det i orden.

For at installere et gipspladerophæng, har vi brug for følgende værktøj:

 • vandstanden er det nødvendigt for os at præcist markere placeringsstedet for guideprofilen (på grund af den lave omkostning, faldt vores valg på det, hvis økonomiske muligheder gør det muligt at erhverve et husstandslaseriveau, prisen er i gennemsnit 50 USD);
 • to meter niveau for at bestemme fladheden af ​​montering gipsplader ark;
 • perforator - til boring af huller til profildykler;
 • boremaskine eller skruetrækker - monteringsprofil og gips;
 • en femmåtte målebånd, en setterkniv med et sæt blader, en blyant til mærkning;
 • "Bulgarsk" med en cirkel til metal eller en håndsav, god metal saks.

Efter at have samlet de nødvendige værktøjer, lad os overveje, hvilke byggematerialer vi har brug for at samle opførelsen af ​​et ophængt loft lavet af gipsplader:

 • Profil. Det har to typer: En guide (monteret på torgets omkreds, dens funktion afspejles i selve navnet) og loftet (C - formet). Virksomheden og formularen betyder ikke noget, det er bare, at begge profiler er af samme producent. Hvor meget er der brug for? Vejledningsprofilen er beregnet omkring rummets omkreds. For eksempel er det samlede areal 20 m2, længden af ​​væggene er henholdsvis 5 og 4 meter. Profillængde 3 og 4 m henholdsvis tre meter, vi har brug for 7 stk. + 1 lager, bare i tilfælde, hvis du ødelægger det. For dette eksempel kan vi tage 4 meter, vi har brug for det 5 stykker, dvs. Omkredsen er opdelt efter profilens længde. Hvis loftet er to niveauer eller vil have et indviklet design, så tilføj længden af ​​den ekstra struktur til ovenstående figurer. Beregningen af ​​den C-formede profil udføres som følger, da gipspladen er 1250 mm bred, ideelt set er den fikseret i trin på 600 mm. Således er det for vores eksempel bedre at tage en 4 meter (mindre affald), opdele den fem meter lange væg med 60 cm og få 8 loftsprofiler. Vi førte princippet om beregning, for hvert værelse og en kompleks opførelse af et ophængt loft er det ens, det er kun vigtigt at tilføje en ekstra længde af konstruktionen.
 • Gipsplader. Der er tre typer: Normalt, fugttæt og brandhæmmende. I en almindelig lejlighed, hvis det ikke er et badeværelse, vil et almindeligt ark gøre det, giver det ikke mening at betale for meget. Til installation af loftet er der heller ikke behov for at tage gipsvæg på over 8 - 10 mm tykkelse. Vægten af ​​strukturen vil stige, men der er ingen praktisk brug for loftet. Ja, og under installationen øges arbejdet kompleks, da vægten af ​​arkene øges. Mængden af ​​gipsvæg kan beregnes ved hjælp af følgende formel: Loftets areal er opdelt i området af et enkelt gipsplader, og vi får den mængde, vi har brug for. Området af et standardark er, hvis afrundet, 3m2. Hvis området i rummet fra vores eksempel er divideret med 3, får vi 6,6 ark, dvs. 7. Vi anbefaler at tage en lille bestand, bare i tilfælde af, at et ark af lager vil være nok.
 • Mount. Vi har brug for en direkte suspension, det er ikke dyrt, så du kan ikke tælle det nøjagtige antal stykker. For et område på 20 m2 med et enkelt enkelt niveau design skal vi bruge 40-50 stykker. Hvis designet af det hængende loft er kompliceret, og du skal bruge plader med store tyk, vil kræve mere suspension. Afhængig af designet skal du selv beregne tallet, idet der tages hensyn til afstanden mellem dem på 600-700 mm. Hvis dit design ikke indeholder et stort antal loftprofilforbindelser, kan du undvære "krabber". Sådanne forbindelser kan monteres ved hjælp af direkte suspensioner. Hvis du ikke kan lide denne ide, kan du købe langsgående stik i en mængde svarende til de forventede profilforbindelser. Du skal bruge dowels til fastgørelse af profil og suspension, normalt er dowels med dimensioner på 8x10 nok. Har også brug for en pakke skruer for at forbinde profilen. Derudover lagerføres på selvskærende skruer med en længde på 25 mm til fastgørelse af gipsplader til profilen.

Når alt er samlet, kan du fortsætte til installationen af ​​rammen.

Rammontering

For at markere installationswebstedet i guideprofilen bruger vi vandstanden. Efter at have opnået et niveau af vand i tanke på modsatte vægge - sætter vi mærker. Hvor meget der skal trækkes tilbage fra loftet er op til dig, men for at lette installationen af ​​hele konstruktionen, især når man lægger isolationsuld og / eller spotlights, trækker man sig tilbage mindst 10 cm. Efter at markere alle fire vægge begynder vi at bore huller til dyvelen med en perforator. Fastgør guideprofilen til væggen med et interval på 30-40 cm, i hjørnerne i en afstand på 10-15cm.

Efter installation af guideprofilen omkring omkredsen ved hjælp af et målebånd, laver vi markeringer på væggen med et interval på 60 cm. Således markerer vi placeringen af ​​loftprofilen. For en enkel konstruktion på en plan skal vi ikke installere C-formede profiler i to retninger, dvs. markeringerne udføres på to modsatte vægge.

Efter det, fortsæt til fastgørelsen af ​​suspensionen til loftets overflade. For nemheds skyld fokuserer man på afstanden mellem dem i 60-70 cm, for eksempel vil det være lettere at lægge isolerende bomuldsuld. Men hvis der er forskel på et par centimeter - vil tragedien ikke ske.

Efter installation af alle direkte suspensioner begynder vi at installere loftprofilen selv.

I vores eksempel er det meget enkelt, da længden af ​​væggen er 4m og længden af ​​profilen er 4m, bliver vi ikke nødt til at slutte sig til det. Hvis det ikke passer til din version, skal du installere yderligere to suspensioner i loftet i leddene i profilen, og ved hjælp af selve suspensionen eller den langsgående konnektor, vrider du den med vores skruer. Ved hjælp af en boremaskine eller skruetrækker forbinder vi alle leddene i loftprofilen med hjælpelinjer samt suspensioner med den C-formede profil.

En vigtig advarsel, når du drejer suspensionen med loftsprofiler: Ved hjælp af et 2 meter niveau skal du sørge for, at profilen fastgøres jævnt uden bøjning og hævning. Hvis dette ikke følges, kan du efter at have monteret gipspladen konstatere, at den nybyggede overflade af loftet har en bølget natur.

Efter tilslutning af alle metalelementerne i rammen skal du sørge for hjælp ved hjælp af et niveau, hvor profilens overflade er flad, og placere niveauet i forskellige retninger langs loftsprofilen. Hvis der er afvigelser - korrekt.

Så er rammen af ​​det hængende loft lavet af gipsplader klar, så ledes ledningerne til armaturets / bugtens steder, og hvis det ønskes, lægger vi isolationsuld. Derefter er vores design klar til at acceptere plader af gipsvæg

Sheeting gipsvæg og kitt

Vi fortsætter til installationen af ​​plader af gipsvæg. Der er ikke noget kompliceret i selve bjerget, vi løfter arket til profilen og fastgør det ved hjælp af skruer. Et interval på 10-15 cm mellem skruerne vil være tilstrækkeligt. Vi "sy" rundt om perimeter og center, og vores center er et hak på væggen. Ved tilslutning af gipsplader skal du følge afslutningerne på leddene. Arkene selv, som du kan være sikker på, har afrundede ender, er dette gjort, så der ikke er revner i leddene i leddene, hvor laget bliver tykkere. Så når du går med hele plader eller stykker, er det nødvendigt at skabe en lille depression langs kanterne med en kniv, hvor der ikke er nogen.

Du skal også være opmærksom på skruernes hoveder, de skal "forsænkes" i gipspladen med ca. 1 mm. Hvis de stikker ud, skal du trykke forsigtigt på det, hvilket vil gøre det lettere for loftet i slutningen af ​​arbejdet.

På stederne for installation af lamper eller anden kommunikation med en kniv udskæres alle de nødvendige huller. Til disse værker kan du købe en speciel dyse til en perforator eller en boremaskine, som du vil.

Hvis gipspladerne passer tætsluttende til hinanden, bliver leddene "trimmet", og alle de nødvendige huller er skåret ud, og du kan fortsætte til overfladen. For at gøre dette skal du i tillæg til gipsplaster have et specielt klæbemaske til håndtering af gipspladens ledd. Hvis alt er på lager, fortsæt til kittet. Og vi starter fra leddene. Vi giver dem lidt tørre, og du kan putte hele overfladen af ​​loftgipset.

Vi tillader at tørre i en dag eller to, tag et 100/120 emery papir, en lampe til at belyse uregelmæssighederne og lave en flad og glat overflade. Derefter er dit loft klar til enhver form for dekoration.

Vi har overvejet installationen af ​​et simpelt enkelthængt loft. Og hvis du ikke gjorde installationen af ​​et sådant loft med dine egne hænder, anbefaler vi stærkt at starte med en simpel. Når oplevelsen af ​​et sådant arbejde kommer, og du kender nuancerne af et sådant design, så kan du allerede samle det næste loft og en to-niveau en. Og ikke kun vil du kunne modellere og tænke over designet selv, fordi du vil forstå hoveddelen af ​​enheden af ​​et hængende loft lavet af gipsplader.

Nedenfor er tegninger af suspenderede gipsplader lofter, mulige muligheder

Mulige måder at dekorere på

Faktisk er det meget svært at beskrive dekorationsmetoderne. Den første er, at smagen og farven, som de siger, ikke er venner. Og for det andet producerer den moderne byggebranche en så stor mængde forskellige dekorative materialer, og ikke kun materialer, at artiklens volumen simpelthen ikke vil give mulighed for at overveje dem. Her afhænger alt af din smag, ønsker og ordentlige økonomiske muligheder. Nogen kan lide udsmykningen af ​​overfladen ved hjælp af gipsstøbning, det er nok for nogen at bruge baguetter lavet af skumplast i indretningen. Nogen vil sætte et billede på loftet, og nogen bare pokleit tapet og erstatte lysekronen.

Faktisk skal du ikke være opmærksom på alle slags "fashionable" tendenser og andre tuller. Du bor i dette rum, så tænk over, hvilken slags loft du giver komfort og glæde. Når du har forstået, hvad du vil have, og har råd til det, skal du gå til nærmeste supermarked med byggematerialer og tage hvad der gør din ide til en realitet, gør noget for dig selv.

Der er intet meget kompliceret i teknologien for suspenderede gipslofter. Det er kun vigtigt at huske folkets visdom: "Mål syv gange og skære en gang." Og du vil lykkes, tro mig.

Montering af et gipsplader med loftsplade